Cazare in Zălan 4 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Zălan fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Zălan recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Zălan – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Zălan am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Zălan bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Mihnea si Ludovic Motiș din Paun, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Mihnea si Ludovic Motiș din Paun, jud. BotosaniCazare in Zălan 4 persoane)

 • Gianina si Leopoldina Moldoveanu din Dragulesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Zălan, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gianina si Leopoldina Moldoveanu din Dragulesti, jud. Valcea – Cazare in Zălan 4 persoane)

 • Silviana si Brândușa Ungur din Teliucu Inferior, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silviana si Brândușa Ungur din Teliucu Inferior, jud. Hunedoara – Cazare in Zălan 4 persoane)

 • Clementina si Matilda Sânmărtean din Rovina, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Zălan!

  (Clementina si Matilda Sânmărtean din Rovina, jud. Hunedoara – Cazare in Zălan 4 persoane)

 • Ioanina si Sebastian Răceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Zălan, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ioanina si Sebastian Răceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-Nasaud – Cazare in Zălan 4 persoane)

 • Eduard si Natalia Corodeanu din Lugojel, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Zălan prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Zălan.

  (Eduard si Natalia Corodeanu din Lugojel, jud. Timis – Cazare in Zălan 4 persoane)

 1. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 2. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 3. Locatie ideala, aproape de centrul orasului, camera curata, personal binevoitor, mic dejun copios. Totul perfect!

 4. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 5. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 6. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 7. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 8. Ospitalitatea. Chiar daca am ajuns la locatie dupa ora inchiderii restaurantului, noi avand in pretul camerei inclusa demipensiune, personalul hotelului ne-a pregatit pentru fiecare cate un meniu la caserola, avand posibilitatea sa servim cina in camera.

 9. Apa din piscină a fost caldă și perfectă, saunele foarte confortabil de frecventat iar doamna de la SPA de la tratamente corporale te face sa te simți ”ca în sânul lui Adam”. Pentru masaj si tratamente corporale trebuie făcute rezervări din timp chiar înainte de începerea sejurului.

 10. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 11. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 12. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 13. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 14. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 15. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 16. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 17. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 18. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 19. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 20. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 21. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 22. Mic dejun bun, mai ales in varianta continental, ca daca sunt putini turisti se serveste la comanda. Oricum, destul de scump, 35 lei/ persoana! Piscina mare si bine intretinuta, cu dozaj corect al apei (temperatura, pH, Clor,…) Personal foarte amabil si dornic sa ajute.

 23. Micul dejun foarte bun și variat. Cafeaua foarte bună. Amenajarea SPA a Hotelului are tot ce este necesar pentru a permite rexalarea după o perioadă de activitate intensă.

 24. Aproape de gara, aprope de un super-market. Destul de central. Piscina a fost okay. Nu a fost foarte multa lume.

 25. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 26. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 27. Locatie ideala, aproape de centrul orasului, camera curata, personal binevoitor, mic dejun copios. Totul perfect!

 28. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 29. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 30. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 31. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 32. Ospitalitatea. Chiar daca am ajuns la locatie dupa ora inchiderii restaurantului, noi avand in pretul camerei inclusa demipensiune, personalul hotelului ne-a pregatit pentru fiecare cate un meniu la caserola, avand posibilitatea sa servim cina in camera.

 33. Apa din piscină a fost caldă și perfectă, saunele foarte confortabil de frecventat iar doamna de la SPA de la tratamente corporale te face sa te simți ”ca în sânul lui Adam”. Pentru masaj si tratamente corporale trebuie făcute rezervări din timp chiar înainte de începerea sejurului.

 34. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 35. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 36. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 37. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 38. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 39. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 40. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 41. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 42. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 43. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 44. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 45. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 46. Mic dejun bun, mai ales in varianta continental, ca daca sunt putini turisti se serveste la comanda. Oricum, destul de scump, 35 lei/ persoana! Piscina mare si bine intretinuta, cu dozaj corect al apei (temperatura, pH, Clor,…) Personal foarte amabil si dornic sa ajute.

 47. Micul dejun foarte bun și variat. Cafeaua foarte bună. Amenajarea SPA a Hotelului are tot ce este necesar pentru a permite rexalarea după o perioadă de activitate intensă.

 48. Aproape de gara, aprope de un super-market. Destul de central. Piscina a fost okay. Nu a fost foarte multa lume.

 49. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 50. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 51. Locatie ideala, aproape de centrul orasului, camera curata, personal binevoitor, mic dejun copios. Totul perfect!

 52. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 53. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 54. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 55. Masa foarte diversificata si gustoasa, personal atent si amabil

 56. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 57. Ospitalitatea. Chiar daca am ajuns la locatie dupa ora inchiderii restaurantului, noi avand in pretul camerei inclusa demipensiune, personalul hotelului ne-a pregatit pentru fiecare cate un meniu la caserola, avand posibilitatea sa servim cina in camera.

 58. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 59. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 60. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 61. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 62. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 63. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 64. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 65. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 66. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 67. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 68. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 69. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 70. Micul dejun foarte diversificat, amplasarea hotelului, personal amabil, activitati diverse se pot practica în hotel( spa, fitness, ping-pong, biliard)

 71. In general totul este ok., Cu micile rezerve semnalate

 72. Mic dejun bun, mai ales in varianta continental, ca daca sunt putini turisti se serveste la comanda. Oricum, destul de scump, 35 lei/ persoana! Piscina mare si bine intretinuta, cu dozaj corect al apei (temperatura, pH, Clor,…) Personal foarte amabil si dornic sa ajute.

 73. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 74. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 75. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 76. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 77. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 78. Locatie ideala, aproape de centrul orasului, camera curata, personal binevoitor, mic dejun copios. Totul perfect!

 79. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 80. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 81. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 82. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 83. Masa foarte diversificata si gustoasa, personal atent si amabil

 84. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 85. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 86. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 87. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 88. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 89. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 90. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 91. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 92. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 93. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 94. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 95. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 96. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 97. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 98. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 99. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 100. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 101. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 102. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 103. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 104. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 105. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 106. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 107. Masa foarte diversificata si gustoasa, personal atent si amabil

 108. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 109. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 110. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 111. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 112. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 113. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 114. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 115. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 116. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 117. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 118. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 119. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 120. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 121. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 122. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 123. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 124. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 125. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 126. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 127. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 128. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 129. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 130. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 131. Masa foarte diversificata si gustoasa, personal atent si amabil

 132. Accesul la piscina, curatenia, amabilitatea personalului, bufet suedez diversificat

 133. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 134. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 135. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 136. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 137. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 138. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 139. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 140. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 141. Nu am idee ce inseamna o alta cazare in Tusnad, dar aici a fost excelent! Recomand!

 142. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 143. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 144. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 145. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 146. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 147. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 148. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 149. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 150. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 151. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 152. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 153. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 154. Am fost extaziata de desertul cu mere in ccaramel plus inghetata.

 155. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 156. Masa foarte diversificata si gustoasa, personal atent si amabil

 157. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 158. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 159. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 160. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 161. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 162. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 163. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 164. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 165. Foarte ok. Amplasamentul super, chiar pe partie. Intampinare calda din partea personalului. Multumim! Camerele mari, calduroase. Mancarea foarte buna. In concluzie recomand cu placere!

 166. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 167. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 168. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 169. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 170. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 171. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 172. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 173. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 174. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 175. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 176. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 177. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 178. Sunt foarte multumita cu micul dejun, mancare variata pentru toate gusturile si dieta eventual.

 179. Am fost extaziata de desertul cu mere in ccaramel plus inghetata.

 180. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 181. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 182. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 183. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 184. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 185. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 186. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 187. Designul ambiental al camerelor este foarte original, frumos și plăcut. A fost ziua soției și am fost foarte plăcut surprinși când personalul a oferit la restaurant o sticlă de palincă din partea casei, adusă la masă cu artificii aprinse.

 188. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 189. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 190. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 191. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 192. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 193. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 194. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 195. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 196. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 197. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 198. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 199. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 200. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 201. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 202. Sunt foarte multumita cu micul dejun, mancare variata pentru toate gusturile si dieta eventual.

 203. Am fost extaziata de desertul cu mere in ccaramel plus inghetata.

 204. Amabilitatea si naturaletea personalului: o preocupare constanta dar nedemonstrativa a intregului staff al hotelului pentru starea de bine a oaspetilor.

 205. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 206. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 207. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 208. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 209. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 210. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 211. Designul ambiental al camerelor este foarte original, frumos și plăcut. A fost ziua soției și am fost foarte plăcut surprinși când personalul a oferit la restaurant o sticlă de palincă din partea casei, adusă la masă cu artificii aprinse.

 212. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 213. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 214. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 215. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 216. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 217. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 218. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 219. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 220. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 221. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 222. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 223. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 224. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 225. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 226. Camera confortabila, locatia centrala, mancarea variata si gustoasa.

 227. Patul a fost confortabil. Mâncarea a fost bună. Spa, curățenia, personalul, excelente.

 228. Locatie centrala, bine asezat, vedere panoramica, mic dejun bufet destul de variat. Cina la fel de buna, variata, aveai de unde alege.Cel mai mult mi-a placut curatenia, care este exemplara peste tot. Si centrul Spa este foarte placut.

 229. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 230. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 231. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 232. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 233. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 234. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 235. Designul ambiental al camerelor este foarte original, frumos și plăcut. A fost ziua soției și am fost foarte plăcut surprinși când personalul a oferit la restaurant o sticlă de palincă din partea casei, adusă la masă cu artificii aprinse.

 236. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 237. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 238. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 239. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 240. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 241. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 242. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 243. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 244. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 245. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 246. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 247. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 248. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 249. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 250. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 251. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 252. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 253. Camera confortabila, locatia centrala, mancarea variata si gustoasa.

 254. Patul a fost confortabil. Mâncarea a fost bună. Spa, curățenia, personalul, excelente.

 255. Locatie centrala, bine asezat, vedere panoramica, mic dejun bufet destul de variat. Cina la fel de buna, variata, aveai de unde alege.Cel mai mult mi-a placut curatenia, care este exemplara peste tot. Si centrul Spa este foarte placut.

 256. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 257. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 258. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 259. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 260. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 261. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 262. Designul ambiental al camerelor este foarte original, frumos și plăcut. A fost ziua soției și am fost foarte plăcut surprinși când personalul a oferit la restaurant o sticlă de palincă din partea casei, adusă la masă cu artificii aprinse.

 263. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 264. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 265. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 266. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 267. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 268. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 269. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 270. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 271. Curățenie, personal amabil, camere tematice. Foarte frumos.

 272. Mancarea a fost foarte buna si proaspata. Personalul, mai mult decat amabil.

 273. A fost chiar din poveste!ador castelele,ador povestile! Pentru doua nopti m-am simtit contesa! Am inchis ochii si am patruns in vremuri demult apuse,cu incarcatura istorica si praf magic!oameni minunati,locuri spectaculoase!

 274. Designul ambiental al camerelor este foarte original, frumos și plăcut. A fost ziua soției și am fost foarte plăcut surprinși când personalul a oferit la restaurant o sticlă de palincă din partea casei, adusă la masă cu artificii aprinse.

 275. Dacă nu optați și pentru Baia finlandeză în special pe timp de iarnă, nu vă mai deranjați să vă cazați la această superbă locație!!!

 276. Designul camerei, amplasarea hotelului si atmosfera in general sunt excelenete! Mancarea este foarte buna!

 277. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 278. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 279. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 280. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 281. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 282. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 283. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 284. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 285. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 286. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 287. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 288. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 289. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 290. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 291. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 292. Locatie frumoasa. Mic dejun putin diversificat pt.un hotel de 4 stele.

 293. Sejurul a fost excelent: confort, mancare buna (mic-dejun), curat.

 294. Camera confortabila, locatia centrala, mancarea variata si gustoasa.

 295. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 296. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 297. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 298. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 299. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 300. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 301. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 302. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 303. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 304. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 305. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 306. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 307. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 308. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 309. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 310. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 311. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 312. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 313. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 314. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 315. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 316. Locatie frumoasa. Mic dejun putin diversificat pt.un hotel de 4 stele.

 317. Sejurul a fost excelent: confort, mancare buna (mic-dejun), curat.

 318. Camera confortabila, locatia centrala, mancarea variata si gustoasa.

 319. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 320. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 321. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 322. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 323. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 324. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 325. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 326. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 327. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 328. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 329. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 330. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 331. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 332. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 333. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 334. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 335. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 336. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 337. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 338. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 339. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 340. Locatie frumoasa. Mic dejun putin diversificat pt.un hotel de 4 stele.

 341. Sejurul a fost excelent: confort, mancare buna (mic-dejun), curat.

 342. Camera confortabila, locatia centrala, mancarea variata si gustoasa.

 343. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 344. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 345. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 346. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 347. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 348. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 349. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 350. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 351. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 352. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 353. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 354. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 355. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 356. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 357. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 358. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 359. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 360. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 361. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 362. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 363. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 364. Conditii SPA excelente. Mâncare foarte gustoasă. Personalul atent si amabil.

 365. Amplasamentul foarte bun, priveliștea frumoasa din camera, personalul amabil.

 366. Locatie frumoasa. Mic dejun putin diversificat pt.un hotel de 4 stele.

 367. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 368. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 369. Locația, bucătăria, discretia gazdei, liniștea, căldura. Minifrigider in cameră, camera spațioasă, cu acces la o mica terasă.

 370. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 371. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 372. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 373. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 374. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 375. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 376. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 377. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 378. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 379. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 380. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 381. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 382. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 383. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 384. Staff was friendly and tried their best. Restaurant had good food and great interior.

 385. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 386. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 387. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 388. Conditii SPA excelente. Mâncare foarte gustoasă. Personalul atent si amabil.

 389. Amplasamentul foarte bun, priveliștea frumoasa din camera, personalul amabil.

 390. Locatie frumoasa. Mic dejun putin diversificat pt.un hotel de 4 stele.

 391. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 392. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 393. locatie excelenta, aproape de restaurante, spa, centrul statiunii, izvoare. Am efectuat traseul la lacul Sf Ana, drum dezepezit. Desi afara iarna si frig, in camere foarte cald. Bucataria utilata cu de toate, gratar exterior, posibilitatea de a organiza un mini party in sala de mese (aniversare, grup de 13 persoane). Chiar daca am mai deranjat, proprietarul a fost ingaduitor si ne-a lasat pana mai tarziu.

 394. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 395. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 396. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 397. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 398. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 399. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 400. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 401. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 402. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 403. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 404. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 405. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 406. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 407. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 408. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 409. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 410. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 411. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 412. Totul a fost bun si proaspat. Bucuria mare pentru fiul meu, cand a vazut la micul dejun paine in ou (preferata lui), care o serveste si acasa, dealtfel.

 413. Personal foarte amabil (atent), mâncare bună și suficientă, Despre zonă pot sa spun că merită vizitată, sunt niste peisaje de poveste.

 414. Locatia ne-a placut. Apele minerale surprinzator de bune. Trasee turistice foarte frumoase fie cu masina fie drumetie.

 415. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 416. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 417. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 418. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 419. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 420. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 421. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 422. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 423. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 424. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 425. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 426. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 427. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 428. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 429. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 430. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 431. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 432. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 433. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 434. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 435. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 436. Micul dejun a fost de 9,5.Patul cel puțin partea soției a fost deplorabil!Spațiul mic din cameră pentru 4****,iar balconul destul de neîngrijit.

 437. Totul a fost bun si proaspat. Bucuria mare pentru fiul meu, cand a vazut la micul dejun paine in ou (preferata lui), care o serveste si acasa, dealtfel.

 438. Personal foarte amabil (atent), mâncare bună și suficientă, Despre zonă pot sa spun că merită vizitată, sunt niste peisaje de poveste.

 439. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 440. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 441. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 442. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 443. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 444. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 445. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 446. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 447. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 448. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 449. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 450. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 451. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 452. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 453. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 454. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 455. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 456. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 457. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 458. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 459. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 460. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 461. Totul, în special mâncarea……complimente bucătarului.

 462. Amabilitatea si promptitudinea personalului din receptie. Micul dejun variat. Piscina relativ mare (nu foarte mare) si deloc aglomerata. Amplasarea in centrul orasului, aproape de gara si soseaua principala.

 463. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 464. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 465. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 466. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 467. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 468. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 469. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 470. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 471. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 472. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 473. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 474. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 475. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 476. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 477. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 478. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 479. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 480. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 481. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 482. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 483. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 484. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 485. Totul, în special mâncarea……complimente bucătarului.

 486. Amabilitatea si promptitudinea personalului din receptie. Micul dejun variat. Piscina relativ mare (nu foarte mare) si deloc aglomerata. Amplasarea in centrul orasului, aproape de gara si soseaua principala.

 487. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 488. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 489. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 490. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 491. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 492. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 493. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 494. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 495. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 496. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 497. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 498. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 499. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 500. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 501. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 502. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 503. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 504. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 505. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 506. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 507. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 508. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 509. Totul, în special mâncarea……complimente bucătarului.

 510. Amabilitatea si promptitudinea personalului din receptie. Micul dejun variat. Piscina relativ mare (nu foarte mare) si deloc aglomerata. Amplasarea in centrul orasului, aproape de gara si soseaua principala.

 511. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 512. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 513. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 514. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 515. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 516. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 517. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 518. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 519. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 520. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 521. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 522. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 523. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 524. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 525. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 526. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 527. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 528. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 529. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 530. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 531. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 532. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 533. Totul, în special mâncarea……complimente bucătarului.

 534. Amabilitatea si promptitudinea personalului din receptie. Micul dejun variat. Piscina relativ mare (nu foarte mare) si deloc aglomerata. Amplasarea in centrul orasului, aproape de gara si soseaua principala.

 535. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 536. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 537. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 538. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 539. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 540. Totul foarte frumos, peisajul mirific, aerul pur, curat, lenjeria și prosoapele de un miros plăcut, patul comod, apa calda permanent, bucătărie utilata complet cu tot ce ai nevoie sa gătești, frigider în camera, personal drăguț și serviabil, cazare economică. Camere răcoroase (am prins vreme ploioasa și pt că aveam copilași cu noi, ni s-a dat un radiator sa încălzim camera, deci 👍👍👍 Am fost cazati în camera cvadrubla, care e tip apartament cu doua camere cu doua paturi, baie comuna pe hol. Un apartament pe care il recomand cu tot dragul! ❤️

 541. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 542. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 543. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 544. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 545. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 546. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 547. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 548. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 549. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 550. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 551. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 552. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 553. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 554. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 555. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 556. Totul a fost la superlativ !! Un hotel unde ești intâmpinat cu zâmbetul pe buze. Vom reveni cu mare drag!

 557. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 558. Totul, în special mâncarea……complimente bucătarului.

 559. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 560. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 561. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 562. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 563. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 564. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 565. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 566. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 567. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 568. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 569. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 570. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 571. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 572. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 573. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 574. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 575. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 576. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 577. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 578. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 579. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 580. Personalul ok, poziționare foarte buna, zona de Spa și wellness foarte ok.

 581. Totul a fost la superlativ !! Un hotel unde ești intâmpinat cu zâmbetul pe buze. Vom reveni cu mare drag!

 582. Cazare buna si un spa de milioane (inclusiv personalul). Mic dejun bogat… chiar foarte bogat, dar si diversificat.

 583. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 584. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 585. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 586. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 587. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 588. Pozitia pensiunii, ușor retrasă de soseaua principala, zona liniștită.

 589. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 590. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 591. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 592. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 593. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 594. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 595. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 596. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 597. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 598. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 599. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 600. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 601. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 602. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 603. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 604. Diversificat si bine preparat micul dejun. Personal amabil si bine instruit.Coordonare excelenta a echipei din restaurant.

 605. Personalul ok, poziționare foarte buna, zona de Spa și wellness foarte ok.

 606. Totul a fost la superlativ !! Un hotel unde ești intâmpinat cu zâmbetul pe buze. Vom reveni cu mare drag!

 607. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 608. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 609. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 610. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 611. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 612. Mi-a plăcut că există un spațiu comun generos, acces la bucătărie si ca este la 1 minut de pârtie.

 613. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 614. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 615. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 616. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 617. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 618. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 619. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 620. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 621. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 622. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 623. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 624. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 625. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 626. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 627. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 628. Micul dejun bun,dar putin diversificat.Locatia excelenta!

 629. Diversificat si bine preparat micul dejun. Personal amabil si bine instruit.Coordonare excelenta a echipei din restaurant.

 630. Personalul ok, poziționare foarte buna, zona de Spa și wellness foarte ok.

 631. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 632. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 633. condiții decente,căldură ,apă caldă,mini-frigider,terasă cu vedere la munte,tot ce ai strict nevoie ai la dispoziție.

 634. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 635. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 636. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 637. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 638. Omul sfinteste locul…a fost extraordinar: gazdele foarte primitoare si dragute, privelistea de vis, camerele decorate traditional, micul dejun fabulos. O sa revenim cu siguranta

 639. Un loc deosebit cu gazde minunate! Mic dejun foarte bun !

 640. Locatia are finisaje de lux.Absolut totul, mobila, lenjeria, prosoapele au fost de cea mai buna calitate. Bucătăria bine dotată.

 641. Dotările excelente,camerele spațioase,paturile confortabile, acces oriile de la bucătăria apartamentului și a sălii de luat masa, bicicletele puse la dispoziție, ospitalitatea si discreția gazdelor. Poziționarea lângă parcul cu Izvoare.

 642. Totul.Locatie perfectă, personal minunat.Multumim!

 643. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 644. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 645. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 646. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 647. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 648. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 649. Mobilier dragut, pat confortabil, mic dejun bogat, locatie centrala

 650. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 651. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 652. Patul extrem de confortabil,mancarea excelenta si sub forma de bufet suedez,personal amabil, imprejurimile: munti si paduri,poti face drumetii

 653. Micul dejun bun,dar putin diversificat.Locatia excelenta!

 654. Diversificat si bine preparat micul dejun. Personal amabil si bine instruit.Coordonare excelenta a echipei din restaurant.

 655. Locația este foarte aproape de centrul stațiunii. In apropiere este traseul către Turnul Apor și către lacul Sfânta Ana.

 656. Pensiunea dispune de un spatiu generos de luat masa si bucatarie utilata, camera tripla in care am stat – foarte spatioasa, cu terasa catre padure. Am beneficiat de incalzire in luna mai. Vis-a-vis drumul coboara care rau si se poate intra pe traseul pentru bicicleta “Drumul apelor minerale”, intr-un peisaj pitoresc.

 657. Apropierea de drumul national si zonele de interes din statiune!

 658. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 659. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 660. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 661. Pensiunea este ușor de găsit. La pensiune sunt puse la dispoziție, sala de mese, bucătărie și frigider. Camera este frumos decorata în stil rustic, patul foarte confortabil.

 662. Camere foarte curate si luminoase, gazdele extrem de primitoare, micul de dejun – delicios, iar zona – superba! 😊

 663. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 664. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 665. Totul la superlativ! O atenție deosebita pentru detalii, de la construcția și dotarea clădirii pana la tablourile alese. O îmbinare excelenta între clasic și modern în camere. Noi am stat în apartamentul de la etajul 1 (camera 3). Comfort deosebit și grijă pentru client, începând de la papucii de camera, halate de baie de o calitate deosebita și pana la salteaua grozava (ca fapt divers am găsit-o pe site la Mobexpert la 5000 lei). Curte frumoasa cu verdeață, loc de joaca, terasa, salon de evenimente cu bucătărie super dotată și multe altele. Am primit chiar și un pătuț pentru bebele nostru. Te simți ca acasă aici.

 666. Szabolcs was very flexible to check in. Room was very spacious with a very comfortable bed. Great experience to have breakfast at the balcony. Possibility to BBQ at the garden.

 667. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 668. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 669. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 670. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 671. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 672. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 673. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 674. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 675. Mobilier dragut, pat confortabil, mic dejun bogat, locatie centrala

 676. Curățenie in camera, mâncarea foarte bună, personal amabil

 677. Liniștea, mâncarea și confortul, notă maximă. Curățenia, serviciile și locația SPA, exemplare. Un loc în care, voi reveni cu drag.

 678. Faptul ca personalul Îți transmite o stare de relaxare prin felul lor de a fi.

 679. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 680. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 681. Nu se serveste micul dejun si ar fi acceptabil daca lenjeria-asternuturile- ar fi curate si de calitate!

 682. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 683. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 684. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 685. Pensiunea este ușor de găsit. La pensiune sunt puse la dispoziție, sala de mese, bucătărie și frigider. Camera este frumos decorata în stil rustic, patul foarte confortabil.

 686. Camere foarte curate si luminoase, gazdele extrem de primitoare, micul de dejun – delicios, iar zona – superba! 😊

 687. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 688. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 689. Totul la superlativ! O atenție deosebita pentru detalii, de la construcția și dotarea clădirii pana la tablourile alese. O îmbinare excelenta între clasic și modern în camere. Noi am stat în apartamentul de la etajul 1 (camera 3). Comfort deosebit și grijă pentru client, începând de la papucii de camera, halate de baie de o calitate deosebita și pana la salteaua grozava (ca fapt divers am găsit-o pe site la Mobexpert la 5000 lei). Curte frumoasa cu verdeață, loc de joaca, terasa, salon de evenimente cu bucătărie super dotată și multe altele. Am primit chiar și un pătuț pentru bebele nostru. Te simți ca acasă aici.

 690. Szabolcs was very flexible to check in. Room was very spacious with a very comfortable bed. Great experience to have breakfast at the balcony. Possibility to BBQ at the garden.

 691. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 692. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 693. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 694. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 695. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 696. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 697. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 698. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 699. Mobilier dragut, pat confortabil, mic dejun bogat, locatie centrala

 700. Mâncarea foarte bună, personalul amabil, nu am prins aglomerat, deci și la zona de spa a fost ok!

 701. Parcarea foarte aproape de hotel peisajul splendid.

 702. Amplasarea hotelului este buna, spa ul este acceptabil, sauna umeda nu functiona, micul dejun si cina au fost acceptabile. Dupa pararea mea nu se ridica la un hotel de 4 stele.

 703. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 704. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 705. Nu se serveste micul dejun si ar fi acceptabil daca lenjeria-asternuturile- ar fi curate si de calitate!

 706. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 707. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 708. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 709. Pensiunea este ușor de găsit. La pensiune sunt puse la dispoziție, sala de mese, bucătărie și frigider. Camera este frumos decorata în stil rustic, patul foarte confortabil.

 710. Camere foarte curate si luminoase, gazdele extrem de primitoare, micul de dejun – delicios, iar zona – superba! 😊

 711. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 712. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 713. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 714. Totul la superlativ! O atenție deosebita pentru detalii, de la construcția și dotarea clădirii pana la tablourile alese. O îmbinare excelenta între clasic și modern în camere. Noi am stat în apartamentul de la etajul 1 (camera 3). Comfort deosebit și grijă pentru client, începând de la papucii de camera, halate de baie de o calitate deosebita și pana la salteaua grozava (ca fapt divers am găsit-o pe site la Mobexpert la 5000 lei). Curte frumoasa cu verdeață, loc de joaca, terasa, salon de evenimente cu bucătărie super dotată și multe altele. Am primit chiar și un pătuț pentru bebele nostru. Te simți ca acasă aici.

 715. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 716. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 717. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 718. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 719. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 720. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 721. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 722. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 723. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 724. Peisajul, amplasarea hotelului, împrejurimile, personalul amabil

 725. Mâncarea foarte bună, personalul amabil, nu am prins aglomerat, deci și la zona de spa a fost ok!

 726. Parcarea foarte aproape de hotel peisajul splendid.

 727. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 728. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 729. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 730. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 731. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 732. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 733. Pensiunea este ușor de găsit. La pensiune sunt puse la dispoziție, sala de mese, bucătărie și frigider. Camera este frumos decorata în stil rustic, patul foarte confortabil.

 734. Camere foarte curate si luminoase, gazdele extrem de primitoare, micul de dejun – delicios, iar zona – superba! 😊

 735. Gazda amabilă Mic dejun gustos Raport calitate/preț excelent

 736. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 737. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 738. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 739. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 740. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 741. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 742. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 743. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 744. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 745. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 746. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 747. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 748. Micul dejun bogat, servit intr-o locatie eleganta si linistita

 749. Personalul de la sauna amabil si profesionist. Mic dejun bogat. Hotelul curat, locatia placuta, linistita, chiar daca statiunea lasa putin de dorit.

 750. Peisajul, amplasarea hotelului, împrejurimile, personalul amabil

 751. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 752. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 753. Poziționarea locației frumoasă! Exteriorul arata mai bine decât interiorul!

 754. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 755. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 756. Camerele nu sunt cele regăsite pe Booking. Deși am plătit o camera dubla superioara,am primit una standard.

 757. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 758. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 759. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 760. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 761. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 762. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 763. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 764. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 765. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 766. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 767. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 768. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 769. Micul dejun bogat, servit intr-o locatie eleganta si linistita

 770. Personalul de la sauna amabil si profesionist. Mic dejun bogat. Hotelul curat, locatia placuta, linistita, chiar daca statiunea lasa putin de dorit.

 771. Peisajul, amplasarea hotelului, împrejurimile, personalul amabil

 772. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 773. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 774. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 775. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 776. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 777. Camerele nu sunt cele regăsite pe Booking. Deși am plătit o camera dubla superioara,am primit una standard.

 778. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 779. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 780. Foarte, foarte frumos. Felicitari proprietarilor. Vom reveni cu drag.

 781. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 782. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 783. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 784. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 785. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 786. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 787. Restaurantul este la 20 metri de hotel exceptionala mincarea atit mic dejun cit si pe timpul zilei ,camerele ce sa zic sunt de 3 stele dar curate .La check-in putine dificultati cu baiatul de la receptie !!! foarte nepoliticos la prima aparitie .

 788. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 789. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 790. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 791. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 792. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 793. Micul dejun bogat, servit intr-o locatie eleganta si linistita

 794. Personalul de la sauna amabil si profesionist. Mic dejun bogat. Hotelul curat, locatia placuta, linistita, chiar daca statiunea lasa putin de dorit.

 795. Peisajul, amplasarea hotelului, împrejurimile, personalul amabil

 796. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 797. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 798. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 799. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 800. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 801. Camerele nu sunt cele regăsite pe Booking. Deși am plătit o camera dubla superioara,am primit una standard.

 802. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 803. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 804. Foarte, foarte frumos. Felicitari proprietarilor. Vom reveni cu drag.

 805. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 806. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 807. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 808. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 809. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 810. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 811. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 812. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 813. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 814. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 815. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 816. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 817. Hotel renovat in 2012. Locatie pitoreasca, parcare proprie. Mancare buna, gustoasa, dar scumpa la restaurant.

 818. Micul dejun bogat, servit intr-o locatie eleganta si linistita

 819. Personalul de la sauna amabil si profesionist. Mic dejun bogat. Hotelul curat, locatia placuta, linistita, chiar daca statiunea lasa putin de dorit.

 820. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 821. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 822. Liniste si pace… gazda foarte primitoare si agreabila

 823. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 824. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 825. Camerele nu sunt cele regăsite pe Booking. Deși am plătit o camera dubla superioara,am primit una standard.

 826. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 827. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 828. Foarte, foarte frumos. Felicitari proprietarilor. Vom reveni cu drag.

 829. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 830. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 831. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 832. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 833. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 834. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 835. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 836. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 837. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 838. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 839. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 840. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 841. Localizarea in centrul statiunii, conditiile oferite, publicitatea pentru traseele montane pe care le poti folosi sau izvoarele de ape minerale din zona. Saunele, jacuzi sunt ok. Mesele sunt ok.

 842. Atmosfera placuta, mancare buna, personal amabil, impecabil de curat..recomand tuturor!

 843. Totul a fost ok. Dotarile si servicile spa foarte bune, personalul de la receptie foarte amabil si saritor, am avut o pana de cauciuc si mi – au dat tot concursul pentru rezolvarea problemei. In rest toata lumea zambitoare si amabila.Micul dejun si cina foarte bune si variate.Ne- am simtit foarte bine.

 844. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 845. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 846. Camerele nu sunt cele regăsite pe Booking. Deși am plătit o camera dubla superioara,am primit una standard.

 847. Locatia, camerele, atmosfera, peisajul, linistea. Ca intr-un basm

 848. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 849. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 850. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 851. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 852. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 853. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 854. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 855. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 856. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 857. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 858. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 859. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 860. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 861. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 862. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 863. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 864. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 865. Centrul SPA foarte frumos, curat, bine îngrijit, muzica în surdina foarte plăcută. Mâncare foarte bună, servire excelenta.

 866. E a 3a oara pe anul acesta. Foarte frumos. Curat. Se gateste foarte bine.

 867. Tot în afara defaptul ca hotelul nu organizează escursie în zona pitoreasca unde este amplasat

 868. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 869. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 870. atmosfera, personalul care se straduieste sa te simti minunat

 871. Locatia, camerele, atmosfera, peisajul, linistea. Ca intr-un basm

 872. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 873. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 874. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 875. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 876. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 877. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 878. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 879. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 880. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 881. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 882. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 883. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 884. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 885. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 886. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 887. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 888. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 889. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 890. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 891. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 892. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 893. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 894. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 895. Locație centrală in Sfântu Gheorghe, liniste, foarte curat , mic dejun bun, se vorbește româna fara accent local😁

 896. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 897. Locatia este buna, in centrul orasului, aproape de toate punctele de interes. Micul dejun cu produse proprii, gustoase, mai ales gemurile!

 898. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 899. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 900. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 901. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 902. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 903. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 904. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 905. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 906. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 907. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 908. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 909. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 910. Mic dejun foarte variat si cuprinzator, personal foarte amabil. Locatia hotelului este excelenta.

 911. Centrul SPA foarte frumos, curat, bine îngrijit, muzica în surdina foarte plăcută. Mâncare foarte bună, servire excelenta.

 912. E a 3a oara pe anul acesta. Foarte frumos. Curat. Se gateste foarte bine.

 913. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 914. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 915. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 916. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 917. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 918. atmosfera, personalul care se straduieste sa te simti minunat

 919. Locatia, camerele, atmosfera, peisajul, linistea. Ca intr-un basm

 920. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 921. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 922. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 923. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 924. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 925. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 926. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 927. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 928. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 929. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 930. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 931. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 932. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 933. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 934. Mic dejun foarte variat si cuprinzator, personal foarte amabil. Locatia hotelului este excelenta.

 935. Centrul SPA foarte frumos, curat, bine îngrijit, muzica în surdina foarte plăcută. Mâncare foarte bună, servire excelenta.

 936. E a 3a oara pe anul acesta. Foarte frumos. Curat. Se gateste foarte bine.

 937. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 938. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 939. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 940. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 941. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 942. atmosfera, personalul care se straduieste sa te simti minunat

 943. Locatia, camerele, atmosfera, peisajul, linistea. Ca intr-un basm

 944. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 945. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 946. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 947. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 948. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 949. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 950. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 951. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 952. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 953. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 954. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 955. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 956. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 957. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 958. Mic dejun foarte variat si cuprinzator, personal foarte amabil. Locatia hotelului este excelenta.

 959. Centrul SPA foarte frumos, curat, bine îngrijit, muzica în surdina foarte plăcută. Mâncare foarte bună, servire excelenta.

 960. E a 3a oara pe anul acesta. Foarte frumos. Curat. Se gateste foarte bine.

 961. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 962. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 963. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 964. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 965. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 966. atmosfera, personalul care se straduieste sa te simti minunat

 967. Locatia, camerele, atmosfera, peisajul, linistea. Ca intr-un basm

 968. Șahul de la intrare :)) ne a plăcut totul ..merita 5 stele..O sa revenim cu plăcere

 969. Foarte frumoasa locatia, liniste, servicii bune,mancare buna. Pentru noi, totul perfect. Vom reveni cu drag.

 970. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 971. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 972. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 973. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 974. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 975. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 976. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 977. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 978. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 979. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 980. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 981. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 982. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 983. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 984. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 985. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 986. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 987. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 988. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 989. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 990. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 991. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 992. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 993. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 994. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 995. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 996. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 997. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 998. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 999. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 1000. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 1001. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 1002. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 1003. Peisaj foarte linistitor, personal amabil, mancare gustoasa, curatenie ireprosabila. Spa-ul trebuie neaparat incercat! Posibilitate de room-service pentru cei comozi.

 1004. Serviciile oferite de angatii hotelului sunt satisfacatoare. Personal amabil.

 1005. Mic dejun foarte variat si cuprinzator, personal foarte amabil. Locatia hotelului este excelenta.

 1006. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 1007. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 1008. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 1009. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 1010. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 1011. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 1012. Hotelul este un refugiu minunat, daca vrei sa fugi de stresul cotidian. Camerele sunt spatioase și curate, zona de welness ne-a cucerit definitiv, dar ceea ce face acest loc atat de placut este personalul. Toți oamenii sunt incredibil de amabili și generoși cu timpul și sfaturile lor.

 1013. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 1014. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 1015. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1016. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1017. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 1018. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 1019. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 1020. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 1021. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 1022. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 1023. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 1024. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 1025. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 1026. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 1027. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 1028. Clean, comfortable and quiet. Very friendly staff, location great in the middle of the city, free parking. Beer garden in the summer. 3 minute walk to one of the best restaurants in the city, the Pivnita Szentgyorgy Pince. Book a room with a balcony on the front side.

 1029. Das Fruhstuck war nicht besonders lecker. ausserdem sind wir gegen 9:30 zum Fruhstuck und haben fast nur Reste vorgefunden…. mussten selber, in der Kuche, Spiegeleier, Teetassen verlangen, Wurst, Tomaten etc…

 1030. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 1031. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 1032. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 1033. Check in foarte rapid, curatenie, amplasament bun, adecvat pentru sederi scurte, gazda primitoare.

 1034. Casa este intr-un loc linistit dar totusi aproape de centru si de marile magazine.

 1035. Very nice host and the room was more than we hoped for, it even had a small kitchen with most of the amenities included.

 1036. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 1037. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 1038. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 1039. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 1040. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 1041. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 1042. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1043. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1044. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 1045. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 1046. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 1047. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 1048. Personalul de nota 10, super curațenie atât la spa, cât și în cameră, mancarea foarte bună.

 1049. Peisaj foarte linistitor, personal amabil, mancare gustoasa, curatenie ireprosabila. Spa-ul trebuie neaparat incercat! Posibilitate de room-service pentru cei comozi.

 1050. Serviciile oferite de angatii hotelului sunt satisfacatoare. Personal amabil.

 1051. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 1052. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 1053. amplasare buna, pret bun, bucatarie utilata, sala de mese, un loc potrivit pentru cateva zile de relaxare. Recomand!

 1054. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 1055. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 1056. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 1057. Hotelul este un refugiu minunat, daca vrei sa fugi de stresul cotidian. Camerele sunt spatioase și curate, zona de welness ne-a cucerit definitiv, dar ceea ce face acest loc atat de placut este personalul. Toți oamenii sunt incredibil de amabili și generoși cu timpul și sfaturile lor.

 1058. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 1059. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 1060. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 1061. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 1062. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 1063. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 1064. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 1065. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 1066. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1067. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1068. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 1069. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 1070. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 1071. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 1072. Personalul de nota 10, super curațenie atât la spa, cât și în cameră, mancarea foarte bună.

 1073. Peisaj foarte linistitor, personal amabil, mancare gustoasa, curatenie ireprosabila. Spa-ul trebuie neaparat incercat! Posibilitate de room-service pentru cei comozi.

 1074. Serviciile oferite de angatii hotelului sunt satisfacatoare. Personal amabil.

 1075. Liniste. Curățenie. Vedere frumoasă din balcon. Sala de cafea si sala de mese

 1076. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 1077. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 1078. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 1079. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 1080. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 1081. Hotelul este un refugiu minunat, daca vrei sa fugi de stresul cotidian. Camerele sunt spatioase și curate, zona de welness ne-a cucerit definitiv, dar ceea ce face acest loc atat de placut este personalul. Toți oamenii sunt incredibil de amabili și generoși cu timpul și sfaturile lor.

 1082. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 1083. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 1084. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 1085. Curatenia, personalul amabil, facilitatile camerei si confortul au fost lucrurile pe care le-am apreciat la aceasta cazare.

 1086. A fost foarte curat ….mi a plăcut ca am avut libertate…de exemplu gazdele plecau si “”aveai vila doar lt tine “” aveai cheile gardului “”restaurantului” dacă vroiau puteti face grătar sau karaoke sau sa le plimbi prin curte sau sa te dai pe leagăn…cum ai fi acasa la tine …camere foarte frumoase ..totul de lux si din lemn masiv …aveai in bucătărie necesarul :furculița, linguriye ,cuțite, ceaiuri,plan electric .masina pt facut ceai ..cafea ,tigai..absolut orice ….Acum ca stiu de existenta acestui hotel….voi veni mai des

 1087. Recomand tuturor această locație….totul la superlativ. Gazdă amabilă, curățenie la standarde de 5 stele, mic dejun copios.

 1088. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 1089. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 1090. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1091. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1092. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 1093. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 1094. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 1095. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 1096. Personalul de nota 10, super curațenie atât la spa, cât și în cameră, mancarea foarte bună.

 1097. Peisaj foarte linistitor, personal amabil, mancare gustoasa, curatenie ireprosabila. Spa-ul trebuie neaparat incercat! Posibilitate de room-service pentru cei comozi.

 1098. Serviciile oferite de angatii hotelului sunt satisfacatoare. Personal amabil.

 1099. Liniste. Curățenie. Vedere frumoasă din balcon. Sala de cafea si sala de mese

 1100. Liniște , curatenie , gazda amabila , parcare în apropiere , accepta animale de companie

 1101. Amplasare excelentă, curat, personal foarte amabil.

 1102. Curatenia, camerele foarte spatioase, gazdele atente la nevoile turistului, foarte prompti. Recomand. Daca voi mai ajunge in zona, voi apela la serviciile acestei pensiuni.

 1103. Pensiunea este așezată într-un loc pitoresc,linisitit.Foarte frumos.Camere curate,ingrijite.Gazda primitoare și drăguță.

 1104. Privelistea superba, camera intima si pitoreasca, personalul fain. M-as intoarce oricând

 1105. Hotelul este un refugiu minunat, daca vrei sa fugi de stresul cotidian. Camerele sunt spatioase și curate, zona de welness ne-a cucerit definitiv, dar ceea ce face acest loc atat de placut este personalul. Toți oamenii sunt incredibil de amabili și generoși cu timpul și sfaturile lor.

 1106. Aerul de conac/castel. Amabilitatea personalului

 1107. Totul a fost minunat! Cazarea, mancarea si personalul la superlativ! Va multumim pt clipele frumoase petrecute la dvs.

 1108. Felicitări proprietarilor! Sunt tineri, frumoși, politicoși, zâmbitori, implicați. Fac totul cu dragoste și pasiune. Un loc foarte liniștit, cu priveliște frumoasă si multe flori. N-am simțit lipsa televizorului. Micul dejun delicios, cu produse din gospodăria proprie, cafeaua și ceaiul foarte bune.

 1109. Pensiunea este ușor de găsit. La pensiune sunt puse la dispoziție, sala de mese, bucătărie și frigider. Camera este frumos decorata în stil rustic, patul foarte confortabil.

 1110. Camere foarte curate si luminoase, gazdele extrem de primitoare, micul de dejun – delicios, iar zona – superba! 😊

 1111. Absolut tot mi-a placut. E cea mai luxoasa si curata pensiune la care am fost cazata vreodata! Totul este la superlativ!

 1112. Am petrecut 2 zile relaxante împreună cu familia ( 2 copii mici). Am apreciat curățenia si linistea din zona. Bucătăria este utilată cu tot ce ai nevoie. Curtea este spatioasă și frumos amenajată.O sa revenim cu plăcere 😊

 1113. Perfect pentru relaxare, apartament foarte curat, bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru un sejur. In apropiere sunt izvoare cu ape minerale. Este perfect pentru grupuri mai mari.

 1114. Atmosfera placuta, curatenie, mic dejun bun si personal foarte amabil

 1115. +++ Personalul (cel mai mare plus al Pensiunii, un motiv pentru care m-aș întoarce ) + Micul dejun (atenție mare la sucul de fructe și apa plată, sucurile erau amândouă alterate[cel de portocale natural, era efectiv “acidulat” deja] , la unul am verificat și data… Nu era ok. Dar este ceva ce se întâmplă și poate scăpa ușor din atenție, nu este neapărat de judecat) În rest acceptabil, pentru prețul plătit. +++ Curățenia (chiar ok) ++ Căldură +++ Parcarea De revenit? Desigur, dar nu cazat la mansardă.

 1116. Locatie foarte frumoasa, in centrul orasului. Camera curata si calduroasa.Personal foarte amabil.

 1117. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 1118. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1119. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat