Cazare in Valea Neagră 3 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Valea Neagră fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Valea Neagră recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Valea Neagră – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Valea Neagră am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Valea Neagră bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Anghelina si Sânziana Țăranu din Boj-Catun, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Anghelina si Sânziana Țăranu din Boj-Catun, jud. ClujCazare in Valea Neagră 3 persoane)

 • Gabriel si Paulina Bănică din Negreni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Valea Neagră, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gabriel si Paulina Bănică din Negreni, jud. Bacau – Cazare in Valea Neagră 3 persoane)

 • Decebal si Sofia Mărăcuță din Gresia, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Decebal si Sofia Mărăcuță din Gresia, jud. Buzau – Cazare in Valea Neagră 3 persoane)

 • Silviana si Delia Conea din Hatcarau, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Valea Neagră!

  (Silviana si Delia Conea din Hatcarau, jud. Prahova – Cazare in Valea Neagră 3 persoane)

 • Darius si Gina Dobrin din Umbraresti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Valea Neagră, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Darius si Gina Dobrin din Umbraresti, jud. Galati – Cazare in Valea Neagră 3 persoane)

 • Dominic si Gabi Șirato din Navodari, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Neagră prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Valea Neagră.

  (Dominic si Gabi Șirato din Navodari, jud. Teleorman – Cazare in Valea Neagră 3 persoane)

 1. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 2. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 3. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 4. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 5. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 6. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 7. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 8. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 9. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 10. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 11. Personalul e de nota 100, imi plac seriozitatea si profesionalismul lor. E locație amplasată intr-un loc superb si este o liniste frumoasa si un aer curat cum rar întâlnești. O recomand cu mare incredere.

 12. A fost mult peste asteptarile noastre , un loc minunat in care speram ca vom mai merge in viiitor :). Multumim personalului pensiunii pentru tot.

 13. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 14. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 15. Locatia este minunata, peisaj superb, camere spatioase.

 16. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 17. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 18. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 19. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 20. camera a fost spatioasa, linistita, curate, cald, pat confortabil

 21. Totul a fost foarte bine! Curățenia, amabilitatea personalului, recomand cu încredere.

 22. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 23. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 24. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 25. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 26. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 27. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 28. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 29. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 30. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 31. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 32. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 33. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 34. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 35. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 36. Locatia este minunata, peisaj superb, camere spatioase.

 37. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 38. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 39. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 40. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 41. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 42. camera a fost spatioasa, linistita, curate, cald, pat confortabil

 43. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 44. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 45. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 46. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 47. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 48. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 49. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 50. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 51. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 52. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 53. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 54. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 55. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 56. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 57. Locatia este minunata, peisaj superb, camere spatioase.

 58. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 59. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 60. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 61. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 62. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 63. camera a fost spatioasa, linistita, curate, cald, pat confortabil

 64. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 65. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 66. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 67. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 68. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 69. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 70. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 71. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 72. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 73. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 74. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 75. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 76. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 77. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 78. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 79. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 80. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 81. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 82. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 83. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 84. camera a fost spatioasa, linistita, curate, cald, pat confortabil

 85. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 86. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 87. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 88. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 89. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 90. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 91. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 92. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 93. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 94. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 95. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 96. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 97. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 98. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 99. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 100. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 101. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 102. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 103. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 104. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 105. camera a fost spatioasa, linistita, curate, cald, pat confortabil

 106. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 107. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 108. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 109. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 110. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 111. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 112. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 113. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 114. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 115. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 116. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 117. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 118. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 119. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 120. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 121. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 122. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 123. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 124. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 125. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 126. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 127. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 128. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 129. Personal amabil Mancare foarte buna la restaurant Mic dejun indestulator Peisaj superb

 130. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 131. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 132. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 133. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 134. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 135. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 136. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 137. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 138. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 139. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 140. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 141. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 142. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 143. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 144. Nu găsesc cuvinte-my eternal Gratitude-excepțional-am fost primit cu căldură și seriozitate-mulțumesc mult pentru tot

 145. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 146. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 147. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 148. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 149. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 150. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 151. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 152. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 153. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 154. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 155. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 156. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 157. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 158. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 159. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 160. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 161. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 162. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 163. Totul nou, foarte bine intretinut, micul dejun diversificat.

 164. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 165. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 166. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 167. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 168. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 169. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 170. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 171. Gazdele foarte amabile, mancarea foarte buna si conditiile de cazare raportate la pret foarte bune!

 172. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 173. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 174. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 175. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 176. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 177. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 178. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 179. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 180. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 181. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 182. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 183. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 184. Totul nou, foarte bine intretinut, micul dejun diversificat.

 185. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 186. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun satisfacator, un hotel foarte curat si bine pus la punct. Raport pret/calitate foarte bun!

 187. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 188. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 189. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 190. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 191. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 192. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 193. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 194. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 195. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 196. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 197. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 198. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 199. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 200. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 201. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 202. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 203. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 204. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 205. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 206. Camera spațioasa si luminoasă, patul foarte confortabil, liniște. Personalul foarte amabil. Exista un supermarket foarte aproape, un mic parc iar hotelul dispune si de o mică terasa.

 207. Totul nou, foarte bine intretinut, micul dejun diversificat.

 208. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 209. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 210. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 211. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 212. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 213. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 214. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 215. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 216. – Personal foarte amabil, atat la receptie, cat si la restaurant. Doamna de la restaurant a fost extrem de zambitoare si amabila, desi am vazut-o si seara la inchidere acolo si dimineata la micul dejun. Mancarea nu a fost extraordinara, dar sincer nu ne-a deranjat atat de tare datorita acestei doamne care a fost mereu cu zambetul pe buze si ne-a facut sa ne simtim bineveniti. -Camere rezonabile pentru o cabana. – peisaj de iarna spectaculos

 217. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 218. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 219. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 220. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 221. Foarte bine pozitionata locatia fata de centru vechi , personal foarte amabil ! Mancarea foarte buna

 222. Toate serviciile au fost ireproșabile , iar personalul foarte amabil . Vom reveni cu siguranța 😀.

 223. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 224. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 225. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 226. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 227. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 228. Camera spațioasa si luminoasă, patul foarte confortabil, liniște. Personalul foarte amabil. Exista un supermarket foarte aproape, un mic parc iar hotelul dispune si de o mică terasa.

 229. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 230. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 231. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 232. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 233. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 234. Totul este cum trebuie sa fie, de la facilitați la personal, servicii și mâncare.

 235. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 236. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 237. Personal amabil,mancarea proaspata si rapid servita…

 238. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 239. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 240. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 241. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 242. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 243. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 244. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 245. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 246. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 247. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 248. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 249. Camera spațioasa si luminoasă, patul foarte confortabil, liniște. Personalul foarte amabil. Exista un supermarket foarte aproape, un mic parc iar hotelul dispune si de o mică terasa.

 250. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 251. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 252. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 253. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 254. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 255. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 256. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 257. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 258. Personal amabil,mancarea proaspata si rapid servita…

 259. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 260. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 261. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 262. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 263. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 264. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 265. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 266. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 267. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 268. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 269. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 270. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 271. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 272. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 273. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 274. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 275. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 276. Totul. M am simțit ca acasă. Liniște perfectă, mâncare foarte bună, curățenie, totul la superlativ. Un mare plus îl au proprietarii care deși serveau micul dejun la 7.30, îmi pregăteau cafeaua la 6.30 și mi o aduceau în camera pentru ca știau ca atunci e ora mea de trezire.

 277. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 278. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 279. Personal amabil,mancarea proaspata si rapid servita…

 280. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 281. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 282. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 283. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 284. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 285. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 286. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 287. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 288. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 289. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 290. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 291. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 292. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 293. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 294. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 295. Foarte curat și personal extrem de amabil . Locație de nota 10 .

 296. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 297. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 298. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 299. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 300. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 301. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 302. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 303. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 304. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 305. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 306. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 307. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 308. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 309. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 310. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 311. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 312. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 313. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 314. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 315. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 316. Foarte curat și personal extrem de amabil . Locație de nota 10 .

 317. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 318. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 319. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 320. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 321. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 322. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 323. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 324. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 325. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 326. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 327. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 328. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 329. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 330. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 331. Personalul amabil, mic dejun proaspat, pat confortabil

 332. Mi se par condiții de pensiune, vândut ca și hotel de 3 stele. Camera spațioasă. Aer condiționat. Pat mare. Papucii de casa. Nu ma așteptam la asta. Surpriza placuta. Mini frigider cu congelator. Au parcare, dar e publica. Wifi-ul foarte bun. Probabil pentru ca eram aproape de el.

 333. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 334. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 335. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 336. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 337. Foarte curat și personal extrem de amabil . Locație de nota 10 .

 338. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 339. Gazde excepționale, decorul natural superb, liniste, mâncare bună. Balcon generos, terasa, bun gust. Colecția de mobila cu aer medieval impresionantă și bine integrată în designul interior.

 340. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 341. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 342. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 343. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 344. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 345. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 346. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 347. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 348. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 349. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 350. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 351. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 352. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, amplasare foarte buna într-o zonă liniștită, dar foarte aproape de centru, locuri de parcare, terasa de vara, magazin Profi langa hotel, mall Vivo foarte aproape.

 353. Personalul amabil, mic dejun proaspat, pat confortabil

 354. Mi se par condiții de pensiune, vândut ca și hotel de 3 stele. Camera spațioasă. Aer condiționat. Pat mare. Papucii de casa. Nu ma așteptam la asta. Surpriza placuta. Mini frigider cu congelator. Au parcare, dar e publica. Wifi-ul foarte bun. Probabil pentru ca eram aproape de el.

 355. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 356. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 357. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 358. Serviciu excelent.Curatenie 10.Locul foarte bine intretinut

 359. Foarte curat și personal extrem de amabil . Locație de nota 10 .

 360. Locația frumoasa, linistita, cu personal amabil si dragut, mancarea putina dar ok.

 361. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 362. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 363. Super locatia cat si personalul! Recomand cu incredere !

 364. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 365. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 366. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 367. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 368. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 369. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 370. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 371. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 372. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 373. Micul dejun a fost ok, amplasarea acestuia foarte buna pentru zona mea de interes.

 374. Hotelul are aspect si facilitati, plus mic dejun de 4*!

 375. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, amplasare foarte buna într-o zonă liniștită, dar foarte aproape de centru, locuri de parcare, terasa de vara, magazin Profi langa hotel, mall Vivo foarte aproape.

 376. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 377. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 378. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 379. Totul a fost ok, locatie placuta, la marginea padurii, liniste in zona. Singurul minus ar fi ca s-a simtit lipsa unui aer conditionat in camera.

 380. Serviciu excelent.Curatenie 10.Locul foarte bine intretinut

 381. Foarte curat și personal extrem de amabil . Locație de nota 10 .

 382. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 383. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 384. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 385. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 386. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 387. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 388. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 389. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 390. Gazda ne-a ajutat nu doar cu locul de parcare dar si cu cereri care nu ţin in mod normal de el. Am putut sa alegem intre doua variante de camere. Locul este liniștit iar accesul este ușor. Nici o problema la plata cu cardul.

 391. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 392. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 393. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 394. Camera foarte curată, hotelul de asemenea. Personalul amabil

 395. Micul dejun a fost ok, amplasarea acestuia foarte buna pentru zona mea de interes.

 396. Hotelul are aspect si facilitati, plus mic dejun de 4*!

 397. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 398. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 399. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 400. Plasamentul extraordinar în mijlocul naturii. O locație de excepție menită să-ți redea energia. Personal amabil, atent la nevoile tale. Prețuri mai mult decât rezonabile. Recomand tuturor celor care doresc o zi sau mai multe pentru relaxare.

 401. Totul a fost ok, locatie placuta, la marginea padurii, liniste in zona. Singurul minus ar fi ca s-a simtit lipsa unui aer conditionat in camera.

 402. Serviciu excelent.Curatenie 10.Locul foarte bine intretinut

 403. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 404. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 405. Este a doua oara cand ne cazam aici. Totul a fost ok.

 406. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 407. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 408. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 409. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 410. Amplasarea pensiunii este foarte frumoasa, mâncare excelenta, și un in ultimul rând un mare 11 PTR Timeea(sper sa nu greșesc), o fata cu zâmbetul mereu pe buze și multe altele. Mulțumim ptr tot!

 411. – camera spatioasa – personal ospitalier – am primit o camera cu balcon la acelasi pret, desi rezervasem una fara balcon – piscina interioara – parcare – amplasare

 412. A fost curat in camera și servire foarte buna se merita sa mergi și sa stai acolo .

 413. Camera foarte curată, hotelul de asemenea. Personalul amabil

 414. Micul dejun a fost ok, amplasarea acestuia foarte buna pentru zona mea de interes.

 415. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 416. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 417. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 418. Plasamentul extraordinar în mijlocul naturii. O locație de excepție menită să-ți redea energia. Personal amabil, atent la nevoile tale. Prețuri mai mult decât rezonabile. Recomand tuturor celor care doresc o zi sau mai multe pentru relaxare.

 419. Totul a fost ok, locatie placuta, la marginea padurii, liniste in zona. Singurul minus ar fi ca s-a simtit lipsa unui aer conditionat in camera.

 420. Serviciu excelent.Curatenie 10.Locul foarte bine intretinut

 421. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 422. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 423. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 424. Locația este foarte faină…. Mâncare bună… Personal simpatic și ospitalier.

 425. Locatia este curata, linistita, zona foarte frumoasa. Partiile de langa locatie nu sunt functionale.

 426. Amplasarea superba, pe malul lacului. Multa liniste, foarte aproape de partii, personalul amabil. A fost cald si placut in camera desi am stat intr-o perioada foarte friguroasa. Micul dejun foarte gustos ,dar putea fi mai variat.

 427. Curatenie impecabila, mancare foarte buna si locatie excelenta, ne vom intoarce cu drag! Multumim.

 428. Totul; -locatia-in padure, liniste, aer curat. -pastravaria -personalul extrem de amabil, zambitor si cu simtul umorului -mancarea delicioasa -camerele mari, hi-tech, patul foarte confortabil, baia superba -vederea catre padure -curatenia -atentia la detalii -decoratiunile deosebite, de bun gust Nota 10! Vom reveni cu certitudine!

 429. Totul a fost de nota 10 camera,restaurantul,mâncarea si personalul.Am fost o singura noapte dar vom reveni cu siguranta pt mai multe zile.

 430. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 431. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 432. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 433. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 434. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 435. Hotelul este curat, iar micul dejun a fost satisfacator!

 436. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 437. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 438. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 439. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 440. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 441. Personalul, curățenia, mâncarea, nota 10. Locația superbă. Se merită un sejur pentru a te relaxa total, departe de agitația orașului.

 442. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 443. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 444. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 445. Personal extrem de amabil, zona linistita cu peisaje superbe, camere moderne, primitoare si confortabile, mancare excelenta. Intr-un cuvant, perfect!

 446. Micul dejun variat, excelent. Camerele spatioase cu dotari de 4 stele. Foarte curat, iar personalul foarte amabil.

 447. Excelent, foarte mult bun gust si confort peste asteptari. Recomand cu foarte multa placere aceasta locatie.

 448. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 449. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 450. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 451. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 452. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 453. Hotelul este curat, iar micul dejun a fost satisfacator!

 454. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 455. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 456. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 457. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 458. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 459. Personalul, curățenia, mâncarea, nota 10. Locația superbă. Se merită un sejur pentru a te relaxa total, departe de agitația orașului.

 460. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 461. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 462. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 463. Camerele sunt amenajate de profesioniști. Mâncarea este excelentă!

 464. Personal extrem de amabil, zona linistita cu peisaje superbe, camere moderne, primitoare si confortabile, mancare excelenta. Intr-un cuvant, perfect!

 465. Micul dejun variat, excelent. Camerele spatioase cu dotari de 4 stele. Foarte curat, iar personalul foarte amabil.

 466. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 467. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 468. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 469. Patul confortabil, micul dejun variat și consistent, liniște iar personalul foarte amabil.

 470. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 471. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 472. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 473. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 474. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 475. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 476. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 477. Personalul, curățenia, mâncarea, nota 10. Locația superbă. Se merită un sejur pentru a te relaxa total, departe de agitația orașului.

 478. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 479. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 480. Locație liniștită, curată, camera foarte spațioasă. Daca mai ajungem in zonă cu siguranță va fi prima opțiune de cazare

 481. Hotelul este amplasat intr-o zona impadurita si foarte linistita, la 10 minute de orasul Baia Mare. In acelasi complex este si o pastravarie. Camerele sunt mari, spatioase, confortabile si ultradigitalizate. Personalul este tanar si foarte amabil. Micul dejun este foarte diversificat, peste media hotelurilor de 4 stele.

 482. Camerele sunt amenajate de profesioniști. Mâncarea este excelentă!

 483. Personal extrem de amabil, zona linistita cu peisaje superbe, camere moderne, primitoare si confortabile, mancare excelenta. Intr-un cuvant, perfect!

 484. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 485. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 486. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 487. Patul confortabil, micul dejun variat și consistent, liniște iar personalul foarte amabil.

 488. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 489. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 490. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 491. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 492. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 493. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 494. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 495. Personalul, curățenia, mâncarea, nota 10. Locația superbă. Se merită un sejur pentru a te relaxa total, departe de agitația orașului.

 496. Camera si patul confortabil. Personal foarte prietenos . Foarte bine organizați . Nota 10 cu mulțumiri. 😊

 497. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 498. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 499. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 500. Locul bine plasat in muntii aer curat in exterior dar teroare in interior , camere cu lengerie murdara dus care nu funtioana bine , curetenie se face in camere doar cand se face o saptamana , personalul se uita la tine cu dispret si se comporta in scarba cer ceva si aduce alt ceva dupa o ora , mergeti si va convingeti , e frumos peisajul , dar sa nu fii cazat si sa mananci acolo , veniti cu mancare de acasa va sfatuiesc , daca critic foarte aspru mergeti si va convingeti , am rezervat apartamentul de lux cu 323 ron pe ziii , si nimic dupa asteptari , acelasi prêt ca la hotelul mara din baia mare unde ai de toate sauna etc …

 501. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 502. Micul dejun a fost extraordinar de bun, în camera totul nou cu dotări de ultima generație. Totul automatizat

 503. Hotelul este amplasat intr-o zona impadurita si foarte linistita, la 10 minute de orasul Baia Mare. In acelasi complex este si o pastravarie. Camerele sunt mari, spatioase, confortabile si ultradigitalizate. Personalul este tanar si foarte amabil. Micul dejun este foarte diversificat, peste media hotelurilor de 4 stele.

 504. Camerele sunt amenajate de profesioniști. Mâncarea este excelentă!

 505. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 506. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 507. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 508. Patul confortabil, micul dejun variat și consistent, liniște iar personalul foarte amabil.

 509. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 510. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 511. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 512. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 513. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 514. Serviciile de înalta calitate, amplasamentul în inima naturii. Linistea si somnul odihnitor.

 515. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 516. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 517. Camera si patul confortabil. Personal foarte prietenos . Foarte bine organizați . Nota 10 cu mulțumiri. 😊

 518. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 519. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 520. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 521. Locul bine plasat in muntii aer curat in exterior dar teroare in interior , camere cu lengerie murdara dus care nu funtioana bine , curetenie se face in camere doar cand se face o saptamana , personalul se uita la tine cu dispret si se comporta in scarba cer ceva si aduce alt ceva dupa o ora , mergeti si va convingeti , e frumos peisajul , dar sa nu fii cazat si sa mananci acolo , veniti cu mancare de acasa va sfatuiesc , daca critic foarte aspru mergeti si va convingeti , am rezervat apartamentul de lux cu 323 ron pe ziii , si nimic dupa asteptari , acelasi prêt ca la hotelul mara din baia mare unde ai de toate sauna etc …

 522. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 523. Micul dejun a fost extraordinar de bun, în camera totul nou cu dotări de ultima generație. Totul automatizat

 524. Hotelul este amplasat intr-o zona impadurita si foarte linistita, la 10 minute de orasul Baia Mare. In acelasi complex este si o pastravarie. Camerele sunt mari, spatioase, confortabile si ultradigitalizate. Personalul este tanar si foarte amabil. Micul dejun este foarte diversificat, peste media hotelurilor de 4 stele.

 525. Camerele sunt amenajate de profesioniști. Mâncarea este excelentă!

 526. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 527. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 528. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 529. Camera f curată, condiții decente ,ideal pentru o familie de 2 persoane si pentru 2 nopti.

 530. Patul confortabil, micul dejun variat și consistent, liniște iar personalul foarte amabil.

 531. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 532. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 533. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 534. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 535. Serviciile de înalta calitate, amplasamentul în inima naturii. Linistea si somnul odihnitor.

 536. Este un loc linistit, curat, iar mancarea este buna.

 537. Camera curată, complet echipata cu minifrigider in camera, veioza cu lumina buna ptr citit, lenjerie alba imaculata, prosoape albe, mâncarea excelenta.

 538. Camera si patul confortabil. Personal foarte prietenos . Foarte bine organizați . Nota 10 cu mulțumiri. 😊

 539. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 540. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 541. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 542. Locul bine plasat in muntii aer curat in exterior dar teroare in interior , camere cu lengerie murdara dus care nu funtioana bine , curetenie se face in camere doar cand se face o saptamana , personalul se uita la tine cu dispret si se comporta in scarba cer ceva si aduce alt ceva dupa o ora , mergeti si va convingeti , e frumos peisajul , dar sa nu fii cazat si sa mananci acolo , veniti cu mancare de acasa va sfatuiesc , daca critic foarte aspru mergeti si va convingeti , am rezervat apartamentul de lux cu 323 ron pe ziii , si nimic dupa asteptari , acelasi prêt ca la hotelul mara din baia mare unde ai de toate sauna etc …

 543. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 544. Condițiile de cazare, curățenia, piscina, păstrăvăria și terasa

 545. Micul dejun a fost extraordinar de bun, în camera totul nou cu dotări de ultima generație. Totul automatizat

 546. Hotelul este amplasat intr-o zona impadurita si foarte linistita, la 10 minute de orasul Baia Mare. In acelasi complex este si o pastravarie. Camerele sunt mari, spatioase, confortabile si ultradigitalizate. Personalul este tanar si foarte amabil. Micul dejun este foarte diversificat, peste media hotelurilor de 4 stele.

 547. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 548. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 549. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 550. Camera f curată, condiții decente ,ideal pentru o familie de 2 persoane si pentru 2 nopti.

 551. Patul confortabil, micul dejun variat și consistent, liniște iar personalul foarte amabil.

 552. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 553. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 554. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 555. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 556. Personalul amabil, locatie superba, camere mari, curatenie, mancarea foarte buna. Cu siguranta voi reveni la urmatoarea vizita in Baia Mare.

 557. Totul este excelent, personalul,curățenie,facilitatile,amplasarea

 558. Este absolut superb și mă voi întoarce cu siguranța ! M-am simțit ca la mama acasa ! Iar zacusca și vișinata sunt demențiale ! Complimente pt tot !

 559. Camera si patul confortabil. Personal foarte prietenos . Foarte bine organizați . Nota 10 cu mulțumiri. 😊

 560. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 561. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 562. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 563. Locul bine plasat in muntii aer curat in exterior dar teroare in interior , camere cu lengerie murdara dus care nu funtioana bine , curetenie se face in camere doar cand se face o saptamana , personalul se uita la tine cu dispret si se comporta in scarba cer ceva si aduce alt ceva dupa o ora , mergeti si va convingeti , e frumos peisajul , dar sa nu fii cazat si sa mananci acolo , veniti cu mancare de acasa va sfatuiesc , daca critic foarte aspru mergeti si va convingeti , am rezervat apartamentul de lux cu 323 ron pe ziii , si nimic dupa asteptari , acelasi prêt ca la hotelul mara din baia mare unde ai de toate sauna etc …

 564. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 565. Totul este foarte modern si tehnologizat, mobilier nou, design cu bun gust. Mancarea a fost delicioasa, atitudinea angajatilor de nota 10. Un loc foarte frumos pentru a petrece un weekend cu familia sau prietenii.

 566. Ne-a plăcut foarte mult, in special camerele hotelului, făcute cu bun gust și primitoare, te simți ca acasă și nu intr-o camera de hotel.

 567. Condițiile de cazare, curățenia, piscina, păstrăvăria și terasa

 568. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 569. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 570. locatia excelenta personal amiabil si saritor mancarea foarte buna si destul de diversificata

 571. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 572. Calitatea serviciilor, amabilitatea personalului, organizarea exemplara, amplasarea si dotarea hotelului, curatenia, linistea. Totul la superlativ ! Felicitari ! Am sa revin !

 573. Camera f curată, condiții decente ,ideal pentru o familie de 2 persoane si pentru 2 nopti.

 574. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 575. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 576. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 577. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 578. Personalul amabil, locatie superba, camere mari, curatenie, mancarea foarte buna. Cu siguranta voi reveni la urmatoarea vizita in Baia Mare.

 579. Totul este excelent, personalul,curățenie,facilitatile,amplasarea

 580. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 581. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 582. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 583. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 584. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 585. Camere cu dotare modesta, fără o masa, un scaun, o veioza, dar curate. În timpul zilei nu, dar noaptea s-au încălzit și caloriferele.Sper, ca cei în cauza – în loc sa se supere-, sa se autosesizeze și sa facă modificările necesare, deoarece astfel și-ar putea pune în valoare părțile pozitive.

 586. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 587. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 588. O locatie placuta, amplasata aproape de centrul orasului. Mobilata cu gust si confortabila. Existenta locurilor de parcare. Raport corect calitate pret.

 589. Camere spațioase, f frumos mobilate, se poate compare ușor cu un hotel turcesc de 5 stele. Curățenie, schimbat prosoape zilnic, personal extrem de amabil, mic dejun diversificat, cu produse proaspete tradiționale din zona! Piscina desi cam micuța, nu a fost niciodată aglomerata, excelenta pt cei mici! Sauna, tot confortul!

 590. A fost o experienta superba. Locatia foarte frumoasa, mancare delicioasa,

 591. Curățenie, personalul amabil, apa calda în piscina

 592. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 593. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 594. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 595. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 596. Calitatea serviciilor, amabilitatea personalului, organizarea exemplara, amplasarea si dotarea hotelului, curatenia, linistea. Totul la superlativ ! Felicitari ! Am sa revin !

 597. Camera f curată, condiții decente ,ideal pentru o familie de 2 persoane si pentru 2 nopti.

 598. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 599. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 600. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 601. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 602. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 603. Personalul amabil, locatie superba, camere mari, curatenie, mancarea foarte buna. Cu siguranta voi reveni la urmatoarea vizita in Baia Mare.

 604. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 605. Locul bine plasat in muntii aer curat in exterior dar teroare in interior , camere cu lengerie murdara dus care nu funtioana bine , curetenie se face in camere doar cand se face o saptamana , personalul se uita la tine cu dispret si se comporta in scarba cer ceva si aduce alt ceva dupa o ora , mergeti si va convingeti , e frumos peisajul , dar sa nu fii cazat si sa mananci acolo , veniti cu mancare de acasa va sfatuiesc , daca critic foarte aspru mergeti si va convingeti , am rezervat apartamentul de lux cu 323 ron pe ziii , si nimic dupa asteptari , acelasi prêt ca la hotelul mara din baia mare unde ai de toate sauna etc …

 606. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 607. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 608. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 609. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 610. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 611. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 612. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 613. Am revenit cu placere dupa putin timp, in continuare serviciile sunt de calitate! Camera cu mobilier nou, amenajata cu gust. Personal amabil. Mic dejun bogat. Am apreciat in mod special spa-ul si icrele de pastrav facute in casa.

 614. Camere spațioase, f frumos mobilate, se poate compare ușor cu un hotel turcesc de 5 stele. Curățenie, schimbat prosoape zilnic, personal extrem de amabil, mic dejun diversificat, cu produse proaspete tradiționale din zona! Piscina desi cam micuța, nu a fost niciodată aglomerata, excelenta pt cei mici! Sauna, tot confortul!

 615. A fost o experienta superba. Locatia foarte frumoasa, mancare delicioasa,

 616. Peisajul din jur Preț ieftin Pat confortabil. Gazda foarte amabila.

 617. The place is very nice located in a lovely, quiet place with a mountain view. It’s newly furnished and very clean. The owners are wonderful people offering a glass of palinka as a welcome drink.

 618. The rooms have been recently built. They are clean and well furnished. Excellent welcome from the owner, who offered us palinka and chat on our return in the evening and a good coffee with biscuits in the morning, before departure.

 619. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 620. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 621. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 622. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 623. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 624. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 625. mi-a placut tot , patronu super ok si personalul la fel , as reveni cu placere oricind si pt locatie si pentru a vizita imprejurimile deoarece pensiunea este amplasata la periferie e liniste si poti vizita multe locuri din apropiere .

 626. Gazda amabila, primitoare, m-a asteptat pina seara tarziu si in plus palinca din partea casei-excelenta!

 627. Locatia, zona linistita , gazda primitoare, camere mari spatioase.

 628. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 629. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 630. Camera spatioasa si curata, micul dejun foarte bun, caldura, linistea, parcarea si terasa.

 631. Am revenit cu placere dupa putin timp, in continuare serviciile sunt de calitate! Camera cu mobilier nou, amenajata cu gust. Personal amabil. Mic dejun bogat. Am apreciat in mod special spa-ul si icrele de pastrav facute in casa.

 632. Camere spațioase, f frumos mobilate, se poate compare ușor cu un hotel turcesc de 5 stele. Curățenie, schimbat prosoape zilnic, personal extrem de amabil, mic dejun diversificat, cu produse proaspete tradiționale din zona! Piscina desi cam micuța, nu a fost niciodată aglomerata, excelenta pt cei mici! Sauna, tot confortul!

 633. A fost o experienta superba. Locatia foarte frumoasa, mancare delicioasa,

 634. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 635. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 636. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 637. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 638. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 639. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 640. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 641. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 642. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 643. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 644. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 645. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 646. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 647. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 648. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 649. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 650. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 651. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 652. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 653. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 654. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 655. Hotel renovat, pastravarie proprie, restaurantul si personalul foarte amabil.

 656. Mic dejun bogat si foarte gustos. Personal amabil atat la receptie cat si la restaurant. Abia asteptam sa ne reintoarcem!

 657. Am revenit cu placere dupa putin timp, in continuare serviciile sunt de calitate! Camera cu mobilier nou, amenajata cu gust. Personal amabil. Mic dejun bogat. Am apreciat in mod special spa-ul si icrele de pastrav facute in casa.

 658. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 659. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 660. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 661. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 662. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 663. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 664. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 665. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 666. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 667. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 668. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 669. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 670. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 671. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 672. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 673. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 674. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 675. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 676. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 677. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 678. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 679. Hotel renovat, pastravarie proprie, restaurantul si personalul foarte amabil.

 680. Mic dejun bogat si foarte gustos. Personal amabil atat la receptie cat si la restaurant. Abia asteptam sa ne reintoarcem!

 681. Am revenit cu placere dupa putin timp, in continuare serviciile sunt de calitate! Camera cu mobilier nou, amenajata cu gust. Personal amabil. Mic dejun bogat. Am apreciat in mod special spa-ul si icrele de pastrav facute in casa.

 682. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 683. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 684. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 685. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 686. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 687. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 688. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 689. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 690. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 691. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 692. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 693. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 694. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 695. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 696. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 697. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 698. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 699. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 700. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 701. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 702. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 703. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 704. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 705. Locatie de vis, camera f curata si mobilata cu gust, mic dejun diversificat, ospatari eleganti si profesionisti.

 706. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 707. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 708. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 709. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 710. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 711. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 712. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 713. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 714. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 715. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 716. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 717. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 718. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 719. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 720. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 721. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 722. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 723. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 724. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 725. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 726. Foarte curat, liniste, mancare buna dar si aproape de centru. Revenim cu drag!!!

 727. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 728. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 729. Locatie de vis, camera f curata si mobilata cu gust, mic dejun diversificat, ospatari eleganti si profesionisti.

 730. Peisajul din jur Preț ieftin Pat confortabil. Gazda foarte amabila.

 731. The place is very nice located in a lovely, quiet place with a mountain view. It’s newly furnished and very clean. The owners are wonderful people offering a glass of palinka as a welcome drink.

 732. The rooms have been recently built. They are clean and well furnished. Excellent welcome from the owner, who offered us palinka and chat on our return in the evening and a good coffee with biscuits in the morning, before departure.

 733. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 734. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 735. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 736. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 737. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 738. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 739. mi-a placut tot , patronu super ok si personalul la fel , as reveni cu placere oricind si pt locatie si pentru a vizita imprejurimile deoarece pensiunea este amplasata la periferie e liniste si poti vizita multe locuri din apropiere .

 740. Gazda amabila, primitoare, m-a asteptat pina seara tarziu si in plus palinca din partea casei-excelenta!

 741. Locatia, zona linistita , gazda primitoare, camere mari spatioase.

 742. Am fost cazati o noapte, 4 persoane. Proprietarul punctual si amabil, apartamentul era foarte aproape de muzeul satului, foarte curat si bine utilat, toate facilitatile, pat curat, modern si confortabil.

 743. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 744. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 745. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 746. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 747. Locatie de vis, camera f curata si mobilata cu gust, mic dejun diversificat, ospatari eleganti si profesionisti.

 748. Peisajul din jur Preț ieftin Pat confortabil. Gazda foarte amabila.

 749. The place is very nice located in a lovely, quiet place with a mountain view. It’s newly furnished and very clean. The owners are wonderful people offering a glass of palinka as a welcome drink.

 750. The rooms have been recently built. They are clean and well furnished. Excellent welcome from the owner, who offered us palinka and chat on our return in the evening and a good coffee with biscuits in the morning, before departure.

 751. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 752. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 753. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 754. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 755. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 756. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 757. mi-a placut tot , patronu super ok si personalul la fel , as reveni cu placere oricind si pt locatie si pentru a vizita imprejurimile deoarece pensiunea este amplasata la periferie e liniste si poti vizita multe locuri din apropiere .

 758. Gazda amabila, primitoare, m-a asteptat pina seara tarziu si in plus palinca din partea casei-excelenta!

 759. Locatia, zona linistita , gazda primitoare, camere mari spatioase.

 760. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 761. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 762. Camera spatioasa si curata, micul dejun foarte bun, caldura, linistea, parcarea si terasa.

 763. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 764. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 765. Locatie de vis, camera f curata si mobilata cu gust, mic dejun diversificat, ospatari eleganti si profesionisti.

 766. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 767. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 768. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 769. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 770. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 771. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 772. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 773. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 774. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 775. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 776. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 777. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 778. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 779. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 780. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 781. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 782. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 783. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 784. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 785. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 786. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 787. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 788. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 789. Locatie de vis, camera f curata si mobilata cu gust, mic dejun diversificat, ospatari eleganti si profesionisti.

 790. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 791. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 792. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 793. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 794. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 795. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 796. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 797. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 798. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 799. Micul dejun variat, proaspat si delicios. Locatia excelenta, o liniste deplina avand in vedere ca pensiunea este situata la capat de drum in marginea padurii unde nu mai exista trafic si nici o alta galagie. Totusi de la acest capat de drum se pot experimenta si unele trasee montane care sunt foarte aproape de pensiune.

 800. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 801. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 802. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 803. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 804. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 805. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 806. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 807. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 808. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 809. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 810. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 811. Daca sunteti in cautarea unui loc de cazare luxos, modern si care ofera toate facilitatile, aceasta este alegerea ideala. Totul este nou si curat. Camerele sunt spatioase si extrem de confortabile, micul dejun este foarte bogat si variat. Drumul pana la locatie este perfect. Vom reveni in mod cert!

 812. Ne-a placut foarte mult restaurantul, camera, piscina interioara a fost o incantare, iar micul dejun a fost foarte gustos. De asemenea nu am decat cuvinte de lauda si la adresa personalului. Cu siguranta vom reveni.

 813. Ne-a plăcut totul. Excelent Ne vom.intoarce cu drag. Personal execeptipnal, curățenie jos pălăria. Oameni foarte promotori.

 814. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 815. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 816. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 817. Pesonalul foarte amabil, camera foarte curata si cu toate facilitatile, micul dejun tip bufet suedez super gustos, raport calitate/pret excelent,totul la superlativ. Cu siguranta voi reveni de fiecare data aici! Recomand!

 818. Deosebit de curat, mobilier nou, saltele de calitate. Micul dejun foarte variat si calitativ. Raportul calitate/pret excelent.

 819. Felicitari ! Totul a fost perfect ! Am sa revin. Conducere exemplara, angajati model, amabili, adevarati profesionisti ! Dotare moderna, curatenie, liniste, mic dejun gustos. O echipa de mare succes! Felicitari !

 820. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 821. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 822. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 823. Micul dejun variat, proaspat si delicios. Locatia excelenta, o liniste deplina avand in vedere ca pensiunea este situata la capat de drum in marginea padurii unde nu mai exista trafic si nici o alta galagie. Totusi de la acest capat de drum se pot experimenta si unele trasee montane care sunt foarte aproape de pensiune.

 824. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 825. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 826. Peisaj mirific.,servire promptă și personal serviabil.

 827. Peisajele, lacul Bodi, amplasarea lui, hotelul cu un personal amabil.

 828. Locatia este excelenta. Suntem in al doillea an cand mergem la Mogosa. Se vede ca s-a mai îmbunătăţit confortul. Mai urmează sa fie schimbate televizoarele şi prosoapele. În rest e OK! Mulţumim!

 829. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 830. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 831. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 832. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 833. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 834. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 835. Designul interioarelor al camerelor.Piscina si saunele contribuie din plin la gradul de confort al hotelului . Un mic dejun excelent.

 836. Cladire noua, frumos si cu mult bun gust amenajata, piscina cu apa calda excelenta pentru copii, camera spatioasa, multa liniste, aer curat, peisaj superb. Micul dejun a fost foarte bun si diversificat, cafea super, personal foarte amabil si prietenos, locuri de parcare suficiente.

 837. Totul a fost perfect, locația, hotelul, restaurantul și mai ales staff-ul au fost oameni foarte faini! O să revin cu plăcere!

 838. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 839. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 840. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 841. Mic dejun foarte bun, camera curata si echipata corespunzator, liniste, personal foarte atent cu clientii, pretul foarte bun.Sigur voi reveni. Recomand.

 842. Este un hotel cochet, asigura o liniste deosebita noaptea. Este plasat in apropiere de punctele de interes ale noastre. Ne multumeste si faptul ca are parcare.

 843. Locatie linistita, parcare asigurata, mic dejun diversificat, personalul deosebit de amabil.

 844. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 845. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 846. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 847. Micul dejun variat, proaspat si delicios. Locatia excelenta, o liniste deplina avand in vedere ca pensiunea este situata la capat de drum in marginea padurii unde nu mai exista trafic si nici o alta galagie. Totusi de la acest capat de drum se pot experimenta si unele trasee montane care sunt foarte aproape de pensiune.

 848. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 849. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 850. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 851. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 852. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 853. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 854. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 855. Micul dejun de tip bufet suedez, foarte bun! Curățenie Personal amabil

 856. Dotarea si confortul camerelor cum rar intalnesti, arhitectura si amenajarea spatiilor interioare si exterioare facuta cu bun gust. Personalul atat de la receptie cat si de la restaurant amabili si placuti. Curatenia camerelor si inlocuirea consumabilelor zilnic.

 857. Personal amabil și prompt Camere spațioase Curățenie exemplara Mic dejun variat și gustos Locație excelenta

 858. Amenajarea camerei, mobilier din lemn masiv, tablourile din camera, de pe holuri cu personalitati istorice romanesti; amenajarea restaurantului si meniul diversificat, cu bun gust totul. Voi reveni cu siguranta si il recomand!

 859. Un hotel modern, curat, amplasat într o locație relaxanta. Ideal ptr un weekend în familie sau cu prietenii. Mic dejun variat, bogat, ptr toate gusturile. As reveni.

 860. Personal amabil, cazare PREMIUM, mâncare de calitate, servire ireproșabilă, totul la superlativ. Vom reveni cu plăcere!

 861. Au reusit sa transforme o pastravarie intr-un loc de relaxare, odihna, un loc placut, romantic, cu mancare foarte buna. Felicitari!

 862. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 863. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 864. O zona frumoasa cu o priveliste minunata! Mancare foarte buna si personal foarte prompt. Camere curate, confortabile, incalzire, parcare privata, piscina interioara, restaurant si terasa.

 865. Foarte bun mic dejun. Foarte curat. Conditii foarte bune.

 866. Locatie linistita. mic dejun satios, personal amabil.

 867. Totul la superlativ, căldură, personal amabil, mâncare variată, loc de parcare. Mi-ar fi plăcut ca apa de la dus sa fie fierbinte, dar a fost la temperatura optima în orice caz.

 868. Amplasat drept piata centrala, ai promenada si toate barurile la dispozitie. Totul OK, loc de parcare, etc. Micul dejun a la carte, dar delicios.

 869. Am fost placut surprins de finisajele interioare. Personal super amabil, camere foarte dragute, locatia excelenta. Mic dejun foarte bun. Recomand.

 870. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 871. Micul dejun variat, proaspat si delicios. Locatia excelenta, o liniste deplina avand in vedere ca pensiunea este situata la capat de drum in marginea padurii unde nu mai exista trafic si nici o alta galagie. Totusi de la acest capat de drum se pot experimenta si unele trasee montane care sunt foarte aproape de pensiune.

 872. Foarte bun, personal excelent, foarte amabil, locatie minunata

 873. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 874. Camera si patul confortabil. Personal foarte prietenos . Foarte bine organizați . Nota 10 cu mulțumiri. 😊

 875. Gazda foarte primitoare, mâncarea delicioasă ! O pensiune incredibil de frumoasă și curată ! Sigur voi reveni. Recomand cu încredere !

 876. – Locatia a fost linistit. – In camera a fost foarte curat. – Am avut apa calda la discretie. – Aer conditionat in camera – Loc de parcare la proprietate – Personalul sociabil – Patul foarte confortabil si mare. Cu siguranta am sa mai revin.

 877. Oamenii draguti, camere curate, liniste…Un sejur excelent…

 878. Am gasit relativ usor ,locatia, vara cred ca e mult mai frumos

 879. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 880. Personal foarte amabil, la restaurant se mananca bine si la preturi rezonabile. Camerele sunt spatioase, bine dotate si, in general, cladirea arata bine cu o curte generoasa.

 881. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 882. Aproape de centru. Restaurant cu bucătărie excelentă, servire ireproșabilă.

 883. Amplasare intr-o zona linistita, aer curat, camera spatioasa, control inteligint al iluminatului si AC, TV smart. Personal primitor si dornic sa ajute. Posibilitatea de a savura un pastrav proaspat sau alte preparate inclusiv desert bun pentru amatorii de dulce 🙂

 884. Locația, curățenie în camere, frumos aranjate. Hotelul este bine întreținut. Centrul spa interesant. Ok.

 885. Camera a depasit asteptarile, totul curat, aranjat cu bun gust. Piscina la fel de frumoasa si mare, privelistea incantatoare.

 886. Locatie excelenta, in padure, foarte aproape de lac. Foarte curat iar personalul este amabil.

 887. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 888. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 889. Personal amabil, locatie foarte aproape de obiectivele turistice

 890. Foarte bun mic dejun. Foarte curat. Conditii foarte bune.

 891. Locatie linistita. mic dejun satios, personal amabil.

 892. Poziția chiar in piața mare a orașului, curățenia si pocedurile de preventie covid, calitatea oamenilor de la receptie.

 893. Locația este excelenta! Foarte curat in camere și in tot hotelul, iar personalul foarte amabil.

 894. Amplasat drept piata centrala, ai promenada si toate barurile la dispozitie. Totul OK, loc de parcare, etc. Micul dejun a la carte, dar delicios.

 895. Locația superbă. E foarte multă liniște. Pădurea e în spatele pensiunii. Camera impecabilă.

 896. Conditii excelente de cazare, personalul foarte amabil si atent. Locatia ecxelenta ! Perfect pentru familii !

 897. Locul si pensiunea superbe. Perfecte pentru deconectare.

 898. Tapetul, locatia, susurul apei din spatele cladirii, foisorul de langa rau cu posibilitate de picnic sau grătar

 899. Liniste,masa foarte gustoasa Si o gazda buna cum rar vezi

 900. Gazdele au fost primitoare, pensiunea este amenajata foarte frumos în stil rustic, confortul și curățenia de nota 10. Micul dejun a fost delicios! Revenim cu drag!

 901. Am fost întâmpinați de un domn foarte simpatic,zâmbitor și la cât eram de obosiți am apreciat mult ospitalitatea și simplitatea procedurilor pentru a avea acces la cameră. Mulțumim.

 902. Parcare in interior, acces pe baza de interfon in pensiune, miros placut si curatenie.

 903. Oamenii draguti, camere curate, liniste…Un sejur excelent…

 904. Cafeaua a fost excelentă. Personalul foarte amabil. Camera mare, confortabilă și curată. Patul avea o saltea foarte bună. A fost liniște pe durata cazării. Parcarea este ok și pensiunea este foarte aproape de centrul vechi.

 905. Personal foarte amabil, la restaurant se mananca bine si la preturi rezonabile. Camerele sunt spatioase, bine dotate si, in general, cladirea arata bine cu o curte generoasa.

 906. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 907. Un loc minunat ! Zona de spa a fost un loc perfect de relaxare intr-o zi ploioasa de toamna. Mancarea exceptioanala, atat micul-dejun cat si cina au fost delicioase. Este un loc in care sa te intorci cu drag.

 908. Un loc minunat, merită vizitat totul curat, personal atent și bine pregătit. Zona Spa foarte ok. As reveni cu drag.

 909. Amplasarea Lostriței in inima pădurii este absolut excelenta, iar condițiile de lux și de confort te fac sa te simți minunat . De mâncare nu Mai zic , păstrăv zi de zi și tot ai mai vrea. Absolut delicios .

 910. Locatie excelenta, in padure, foarte aproape de lac. Foarte curat iar personalul este amabil.

 911. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 912. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 913. Ne-au plăcut curațenia și liniștea. Am putut să ne odihnim și să lucrăm ținând cont de faptul că am fost în delegație. Micul dejun a fost în regulă, servit în condiții optime ținând cont de situația actuală. Personalul a fost amabil.

 914. Locațis bună. Camera spațioasă si curată. Mic dejun bun, servit la cameră. Recomand Hotel New!

 915. Personalul super,micul dejun super ,o sa revin cu plăcere

 916. Personal amabil, înțelegător, o primire călduroasă. Poți achiziționa băuturi de la barul propriu la preturi accesibile. Curat în cameră, dotată cu toate cele necesare, priveliște superba, locație buna, liniște.

 917. Locatia se afla intr-o padure, unde este mult aer curat si unde te poti bucura de multa liniste. Am fost vinerea, dar am inteles ca se organizeaza si nunti, cand s-ar putea sa ai parte de galagie. Totusi, nuntile sunt deocamdata de zi. Parcarea este mare. Curatenie in camera, in baie, apa calda, frigider in camera. Camera cu balcon, unde este o masuta si doua scaune. Televizor cu ecran plat si multe programe pentru cei care vor asa ceva. Micul dejun se serveste de la ora 7 la ora 10. Acesta este servit de catre chelner direct la masa, intrebandu-te ce vrei sa servesti. Personalul este dragut si am beneficiat de toata atentia. Eu am servit o omleta cu doi carnaciori, branza, paine prajita, rosii si cafea . Binenteles ca se poate comanda si altceva. La sosire, am primit tuica si visinata din partea casei. Nu pot spune cum este mancarea (pranzul) deoarece am plecat a doua zi pe la 10. Cand se da ocazia o sa revenim. Per total, a fost placut.

 918. Micul dejun, ok. Amplasamentul pensiunii este deosebit, dar drumul de acces este sub asteptari. Nu este vina pensiunii, dar poți trece peste acest inconvenient dacă dorești liniște. Este curat, in majoritate personalul este atent cu clientul.

 919. Se poarte servi masa in locatie, mancarea este buna si personalul pensiunii deosebit de amabil

 920. Decorul rustic si liniștea oferita. Regret ca nu am prins bucătăria deschisa pt ca știu ca se gătește exceptional!

 921. Doamna care m-a primit este deosebit de amabila, este liniste, camera in care am stat este micuta dar curata.

 922. Am fost întâmpinați de un domn foarte simpatic,zâmbitor și la cât eram de obosiți am apreciat mult ospitalitatea și simplitatea procedurilor pentru a avea acces la cameră. Mulțumim.

 923. Parcare in interior, acces pe baza de interfon in pensiune, miros placut si curatenie.

 924. Oamenii draguti, camere curate, liniste…Un sejur excelent…

 925. Cafeaua a fost excelentă. Personalul foarte amabil. Camera mare, confortabilă și curată. Patul avea o saltea foarte bună. A fost liniște pe durata cazării. Parcarea este ok și pensiunea este foarte aproape de centrul vechi.

 926. Personal foarte amabil, la restaurant se mananca bine si la preturi rezonabile. Camerele sunt spatioase, bine dotate si, in general, cladirea arata bine cu o curte generoasa.

 927. locația, clădirea, căldura in camera si micul dejun delicios.

 928. mic dejun bufet diversificat,cafea f.buna,camera dotata cu kit dentar.ap.ras,fier de calcat

 929. Totul a fost la superlativ! Personal amabil, mâncare gustoasă, curățenie ireproșabilă și frumos organizat. Cu siguranță voi mai reveni. Recomand cu toată încrederea!

 930. Totul a fost minunat, excelenta primire, mâncare extraordinar de bună și consistenta, personal excepțional! Revin cu mare drag de câte ori am posibilitatea. Felicitări întregii echipe! Nota 10, cu felicitările de riguare din partea mea!! Everything was wonderful, excellent reception, extraordinarily good and consistent food, exceptional staff! I return with great pleasure whenever I can. Congratulations to the whole team! Grade 10, with greeting cards from me !!

 931. Curatenia, servirea si deservirea, impecabile…de cinci stele !!!

 932. Este primul hotel in care curatenia este ireprosabila! Am experienta ca si manager in domeniul hotelurilor de 4 stele si stiu unde sa caut mizeria. 🙂 Salteaua a fost extrem de confortabila, camera perfect curata, asternuturile de o calitate premium, iar personalul extrem de amabil. Am fost placut surprinsa sa constat ca tot ceea ce s-a folosit in cadrul hotelului este la standarde inalte. Am apreciat in mod deosebit cafeaua de la micul dejun si mancarea de la restaurant. Mi-au fost depasite asteptarile!

 933. Un loc minunat ! Zona de spa a fost un loc perfect de relaxare intr-o zi ploioasa de toamna. Mancarea exceptioanala, atat micul-dejun cat si cina au fost delicioase. Este un loc in care sa te intorci cu drag.

 934. Locatie excelenta, in padure, foarte aproape de lac. Foarte curat iar personalul este amabil.

 935. drumul de mininat, complexul frumos realizat, pesaje inconjuratoare superbe.

 936. Mâncarea f bună și porțile mari. Locație in mijlocul pădurii f frumos.

 937. Personal amabil, mic dejun consistent, se face curatenie zilnic, zona linistita.

 938. Camera foarte curata, mic dejun consistent, personalul foarte profesionist in comunicare. Orasul foarte frumos, curat si sigur. Recomand vizitarea orasului si cazarea in acest hotel situat in centru.

 939. Ne-au plăcut curațenia și liniștea. Am putut să ne odihnim și să lucrăm ținând cont de faptul că am fost în delegație. Micul dejun a fost în regulă, servit în condiții optime ținând cont de situația actuală. Personalul a fost amabil.

 940. Un loc minunat, o primire calda și prietenoasa, oameni extraordinari, servirea, curățenia și mâncarea excelente. Un loc în care te simți ca și acasă, o sa revenim cu drag de fiecare data.

 941. Zona minunata, personal amabil, recomand tuturor.

 942. Personal amabil, înțelegător, o primire călduroasă. Poți achiziționa băuturi de la barul propriu la preturi accesibile. Curat în cameră, dotată cu toate cele necesare, priveliște superba, locație buna, liniște.

 943. Se poarte servi masa in locatie, mancarea este buna si personalul pensiunii deosebit de amabil

 944. Decorul rustic si liniștea oferita. Regret ca nu am prins bucătăria deschisa pt ca știu ca se gătește exceptional!

 945. Doamna care m-a primit este deosebit de amabila, este liniste, camera in care am stat este micuta dar curata.

 946. Am fost întâmpinați de un domn foarte simpatic,zâmbitor și la cât eram de obosiți am apreciat mult ospitalitatea și simplitatea procedurilor pentru a avea acces la cameră. Mulțumim.

 947. Parcare in interior, acces pe baza de interfon in pensiune, miros placut si curatenie.

 948. Oamenii draguti, camere curate, liniste…Un sejur excelent…

 949. foarte elegant, personal foarte amabil, locatie si vedere excelente, faciltati deosebite in incinta proprietatii

 950. Totul a fost excelent. Stilul arhitectonic a fost impresionant. Personalul amabil și discret în același timp. Curățenie peste tot. Patul mare. În cameră nici pre cald, nici prea rece. Micul dejun a fost bogat și variat. Noi am fost acolo în dimineața de crăciun și au avut și preparate de sezon. Ce a fost în plus față de ceea ce m-am așteptat? În cameră am avut ornament din prosoape în formă de lebădă și ciocolată. Papuci de cameră, halat și kit pentru spălat pe dinți. Probabil că aceste lucruri trebuie să fie, dar am fost și în alte părți și nu au fost. Noi am fost foarte mulțumiți și de restaurant. Prețuri de fast-food, mâncare de restaurant. Și cadrul este incredibil. Felicitări celor care au construit acest loc fascinant. Ne vom întoarce cu multă plăcere aici.

 951. Personalul amabil, parcare în fața hotelului, cameră călduroasă, nota 10 din partea mea.

 952. Locatie bine amplasata, neajunsul este ca restaurantul este inchis si nu sunt locatii pentru servirea mesei foarte aproape.

 953. Mic dejun peste asteptari , Locatia ideala pentru ce am avut eu nevoie.

 954. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled