Cazare in Tîrpeşti 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Tîrpeşti fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Tîrpeşti recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Tîrpeşti – Romania

★★★★ Armonia by Aristocratis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Cassandra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Padurea De Argint

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Belvedere

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Casa Anca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Almas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Vlad

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Tîrpeşti am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Tîrpeşti bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vasilica si Melina Alexi din Mires, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vasilica si Melina Alexi din Mires, jud. Bistrita-NasaudCazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Tîrpeşti, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Isabela si Vincențiu Mitu din Ceamurlia de Sus, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Isabela si Vincențiu Mitu din Ceamurlia de Sus, jud. Tulcea – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Semenica si Bănel Gheorghilaș din Picleu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Tîrpeşti!

  (Semenica si Bănel Gheorghilaș din Picleu, jud. Bihor – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Aurora si Beniamin Moțoc din Dragosa, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Tîrpeşti, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Aurora si Beniamin Moțoc din Dragosa, jud. Suceava – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Tîrpeşti.

  (Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. Valcea – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 1. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 2. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 3. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 4. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 5. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 6. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 7. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 8. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 9. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 10. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 11. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 12. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 13. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 14. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 15. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 16. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 17. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 18. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 19. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 20. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 21. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 22. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 23. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 24. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 25. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 26. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 27. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 28. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 29. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 30. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 31. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 32. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 33. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 34. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 35. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 36. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 37. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 38. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 39. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 40. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 41. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 42. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 43. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 44. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 45. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 46. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 47. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 48. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 49. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 50. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 51. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 52. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 53. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 54. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 55. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 56. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 57. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 58. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 59. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 60. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 61. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 62. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 63. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 64. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 65. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 66. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 67. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 68. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 69. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 70. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 71. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 72. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 73. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 74. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 75. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 76. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 77. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 78. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 79. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 80. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 81. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 82. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 83. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 84. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 85. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 86. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 87. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 88. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 89. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 90. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 91. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 92. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 93. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 94. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 95. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 96. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 97. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 98. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 99. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 100. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 101. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 102. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 103. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 104. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 105. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 106. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 107. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 108. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 109. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 110. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 111. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 112. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 113. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 114. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 115. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 116. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 117. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 118. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 119. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 120. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 121. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 122. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 123. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 124. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 125. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 126. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 127. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 128. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 129. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 130. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 131. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 132. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 133. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 134. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 135. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 136. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 137. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 138. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 139. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 140. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 141. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 142. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 143. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 144. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 145. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 146. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 147. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 148. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 149. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 150. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 151. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 152. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 153. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 154. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 155. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 156. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 157. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 158. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 159. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 160. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 161. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 162. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 163. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 164. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 165. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 166. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 167. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 168. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 169. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 170. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 171. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 172. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 173. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 174. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 175. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 176. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 177. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 178. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 179. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 180. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 181. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 182. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 183. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 184. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 185. Floareasoarelui martie 14, 2019 at 9:02 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 186. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 187. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 188. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 189. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 190. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 191. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 192. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 193. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 194. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 195. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 196. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 197. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 198. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 199. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 200. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 201. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 202. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 203. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 204. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 205. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 206. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 207. Floareasoarelui martie 24, 2019 at 6:42 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 208. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 209. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 210. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 211. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 212. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 213. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 214. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 215. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 216. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 217. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 218. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 219. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 220. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 221. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 222. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 223. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 224. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 225. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 226. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 227. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 228. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 229. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 230. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 231. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 232. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 233. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 234. Floareasoarelui aprilie 2, 2019 at 12:01 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 235. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 236. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 237. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 238. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 239. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 240. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 241. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 242. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 243. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 244. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 245. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 246. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 247. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 248. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 249. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 250. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 251. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 252. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 253. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 254. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 255. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 256. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 257. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 258. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 259. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 260. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 261. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 262. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 263. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 264. Floareasoarelui aprilie 19, 2019 at 9:33 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 265. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 266. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 267. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 268. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 269. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 270. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 271. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 272. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 273. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 274. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 275. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 276. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 277. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 278. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 279. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 280. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 281. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 282. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 283. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 284. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 285. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 286. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 287. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 288. Floareasoarelui aprilie 23, 2019 at 1:48 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 289. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 290. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 291. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 292. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 293. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 294. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 295. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 296. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 297. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 298. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 299. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 300. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 301. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 302. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 303. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 304. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 305. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 306. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 307. Reintoarcere garantata. Cine locuieste odata aici se va reintoarce.

 308. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 309. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 310. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 311. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 312. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 313. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 314. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 315. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 316. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 317. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 318. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 319. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 320. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 321. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 322. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 323. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 324. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 325. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 326. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 327. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 328. Madalina-alina mai 3, 2019 at 9:31 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 329. Mioara-mihaila mai 3, 2019 at 9:31 pm

  Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 330. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 331. Gazde serioase, te fac sa te simti chiar mai bine decat acasa: am fost intampinati cu țuica, afinată si meniu pascal! Proprietarul se intereseaza sincer, personal, de confortul clientilor, mâncarea este de nota 10, in camere totul este nou, confort plus!!! Pensiunea ofera servicii de calitate si este aproape de cetate, recomand!!

 332. Reintoarcere garantata. Cine locuieste odata aici se va reintoarce.

 333. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 334. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 335. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 336. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 337. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 338. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 339. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 340. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 341. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 342. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 343. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 344. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 345. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 346. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 347. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 348. Curatenia, mancarea, linistea, personalul, stilul decoratiilor, tot

 349. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 350. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 351. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 352. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 353. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 354. Madalina-alina mai 13, 2019 at 9:46 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 355. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 356. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 357. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 358. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 359. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 360. Floareasoarelui mai 13, 2019 at 9:46 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 361. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 362. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 363. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 364. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 365. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 366. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 367. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 368. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 369. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 370. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 371. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 372. Curatenia, mancarea, linistea, personalul, stilul decoratiilor, tot

 373. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 374. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 375. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 376. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 377. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 378. Madalina-alina mai 19, 2019 at 10:45 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 379. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 380. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 381. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 382. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 383. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 384. Floareasoarelui mai 19, 2019 at 10:45 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 385. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 386. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 387. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 388. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 389. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 390. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 391. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 392. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 393. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 394. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 395. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 396. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 397. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 398. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 399. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 400. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 401. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 402. Madalina-alina mai 25, 2019 at 5:17 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 403. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 404. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 405. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 406. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 407. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 408. Floareasoarelui mai 25, 2019 at 5:17 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 409. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 410. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 411. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 412. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 413. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 414. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 415. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 416. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 417. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 418. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 419. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 420. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 421. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 422. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 423. Madalina-alina iunie 1, 2019 at 10:18 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 424. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 425. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 426. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 427. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 428. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 429. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 430. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 431. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 432. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 433. Camera tripla cu pat suspendat a facut deliciul copiilor. Si de asemenea mancarea traditionala foarte buna

 434. Curat, liniste, mancare super buna, iar gazdele primitoare si extrem de amabili. Va multumim pentru tot ajutorul acordat. Fam Mitocaru,18.05.2019

 435. Gazde foarte primitoare, bucataria autentica excelenta, amplasarea pensiunii este foarte frumoasa.

 436. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 437. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 438. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 439. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 440. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 441. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 442. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 443. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 444. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 445. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 446. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 447. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 448. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 449. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 450. Madalina-alina iunie 8, 2019 at 1:07 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 451. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 452. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 453. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 454. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 455. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 456. Floareasoarelui iunie 8, 2019 at 1:07 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 457. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 458. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 459. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 460. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 461. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 462. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 463. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 464. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 465. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 466. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 467. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 468. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 469. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 470. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 471. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 472. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 473. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 474. Madalina-alina iunie 14, 2019 at 9:10 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 475. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 476. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 477. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 478. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 479. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 480. Floareasoarelui iunie 14, 2019 at 9:10 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 481. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 482. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 483. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 484. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 485. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 486. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 487. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 488. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 489. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 490. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 491. Pentru noi, aceasta pensiune este alegerea perfecta de fiecare data cand ajungem in Moldova. Conditiile de cazare sunt foarte bune, mancarea este variata, foarte gustoasa, desertul, cafeaua, siropurile si limonadele- un deliciu. Personalul este serios si binevoitor( am ajuns in jur de ira 22,00 si ne-au asteptat cu cina, pe care, in prealabil, la recomandarile dumnealor, am comandat-o telefonic). Sigur vom mai reveni cu mare drag.

 492. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 493. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 494. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 495. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 496. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 497. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 498. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 499. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 500. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 501. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 502. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 503. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 504. Floareasoarelui iunie 22, 2019 at 6:01 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 505. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 506. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 507. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 508. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 509. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 510. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 511. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 512. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 513. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 514. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 515. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 516. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 517. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 518. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 519. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 520. Gazde primitoare, mâncarea excelentă, camere cu mobilier nou și modern.

 521. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 522. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 523. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 524. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 525. Floareasoarelui iunie 29, 2019 at 3:32 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 526. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 527. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 528. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 529. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 530. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 531. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 532. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 533. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 534. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 535. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 536. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 537. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 538. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 539. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 540. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 541. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 542. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 543. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 544. Totul… de la amplasare, terasa, verdeața, personal foarte amabil, dotarea camerei, patul foarte confortabil, faptul ca am avut balcon iar pentru cățel acest aspect a contat foarte mult. Pentru mine este important faptul ca este o locație pet friendly. Parcarea ușor accesibila si spațioasă. Mancarea este foarte buna. Recomand pui cu sos curry, coaste de porc si ca desert cheesecake. Delicios. 😋. Espresso foarte bun, important pentru dependenții de cafea.

 545. Gazde primitoare, mâncarea excelentă, camere cu mobilier nou și modern.

 546. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 547. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 548. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 549. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 550. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 551. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 552. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 553. Camera tripla cu pat suspendat a facut deliciul copiilor. Si de asemenea mancarea traditionala foarte buna

 554. Curat, liniste, mancare super buna, iar gazdele primitoare si extrem de amabili. Va multumim pentru tot ajutorul acordat. Fam Mitocaru,18.05.2019

 555. Gazde foarte primitoare, bucataria autentica excelenta, amplasarea pensiunii este foarte frumoasa.

 556. totul este deosebit .Dl Popa este o gazda excelenta. locatia este speciala prin muzeul existent si casele vechi reinventate de familia Popa. Micul dejun elegant, cu produse scumpe,de calitate.

 557. Atmosfera, gazda, conditiile, micul dejun, camera…..excelent

 558. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 559. Situata pe taramuri idilice, in inima Bucovinei, Aristocratis este o pensiune care te invita la un rendez vous intim, cochet, unde prezentul si trecutul este pus fata in fata, iar placerea de a servi o cina se ridica a rang de mare arta. Decor de poveste,personal amabil si dragut. O oaza de liniste si relaxare!

 560. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 561. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 562. Foarte curat. Mancarea foarte buna. Personalul extrem de amabil. De revenit.

 563. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 564. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 565. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 566. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 567. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 568. Locatie excelenta – aproape de manastire. Gazda atenta. O curte/gradina/livada cu multa verdeata, linistita, posibilitati de relaxare. Se poate servi masa in curte. Punctualitatea la servirea mesei (chiar inainte de ora stabilita) => avantaj pentru cei ce se grabesc.

 569. Gazde primitoare, locație liniștită și foarte frumoasă. Cameră spațioasă cu pat mare. Cu siguranță că vom mai veni în vizită.

 570. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 571. Camerele spatioase si mobilate cu bun gust. Mancare foarte buna.

 572. Combinatia de materiale si de culori folosite in toata pensiunea, terasa generoasa, parcarea cu camere de luat vederi dar mai ales personalul si managerul pensiunii (dl Cristian)

 573. Camerele sunt foarte curate, mancarea este buna si proprietarul este foarte de treaba. Sigur o sa mai revin daca o sa mai trec prin zona. Pretul este foarte ok pentru ce ofera

 574. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 575. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 576. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 577. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 578. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 579. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 580. Reședința, muzeul, atmosfera rustica, grija deosebita pentru turiștii manifestată de proprietarul pensiunii și erudiția lui. Serviciile de cazare ireproșabile, inclusiv un mic dejun copios.

 581. Totul. Servirea, cazarea, micul dejun. Ai tot confortul intr- o ambianta de vis!

 582. totul este deosebit .Dl Popa este o gazda excelenta. locatia este speciala prin muzeul existent si casele vechi reinventate de familia Popa. Micul dejun elegant, cu produse scumpe,de calitate.

 583. Situata pe taramuri idilice, in inima Bucovinei, Aristocratis este o pensiune care te invita la un rendez vous intim, cochet, unde prezentul si trecutul este pus fata in fata, iar placerea de a servi o cina se ridica a rang de mare arta. Decor de poveste,personal amabil si dragut. O oaza de liniste si relaxare!

 584. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 585. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 586. Totul a fost extraordinar, începând de la personal, condițiile de cazare și mâncarea foarte foarte buna! Locația minunata, ne pare rau ca nu am putut sta decât o noapte! Este una din proprietățile care merita 10 pe linie!

 587. Camera spatioasa, curatenie impecabila, gradina si terasa sunt foarte frumoase. Toate preparatele de la restaurant au fost excelente.

 588. Foarte curat. Mancarea foarte buna. Personalul extrem de amabil. De revenit.

 589. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 590. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 591. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 592. Locatie excelenta – aproape de manastire. Gazda atenta. O curte/gradina/livada cu multa verdeata, linistita, posibilitati de relaxare. Se poate servi masa in curte. Punctualitatea la servirea mesei (chiar inainte de ora stabilita) => avantaj pentru cei ce se grabesc.

 593. Gazde primitoare, locație liniștită și foarte frumoasă. Cameră spațioasă cu pat mare. Cu siguranță că vom mai veni în vizită.

 594. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 595. Locatie moderna, amenajata cu mare atentie la detalii atat in camera cat si in afara ei.mic dejun f bun , cu surprize frumoase privind modul de servire.

 596. Camerele spatioase si mobilate cu bun gust. Mancare foarte buna.

 597. Combinatia de materiale si de culori folosite in toata pensiunea, terasa generoasa, parcarea cu camere de luat vederi dar mai ales personalul si managerul pensiunii (dl Cristian)

 598. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 599. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 600. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 601. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 602. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 603. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 604. Totul la superlativ, departe de praf și gălăgie, curte cu verdeață și un mic muzeu destul de drăguț. Este un loc excelent dacă vrei liniște și sa te odihnești.

 605. Totul a fost la superlativ: locatia, facilitatile, foarte curat, personalul excelent. Cu siguranta vom reveni!!!

 606. Este un loc ca-n poveşti, care-ţi reactivează amintirea caselor bunicilor sau îţi reaprinde imaginaţia cu personaje din basmele vechi. O evadare din cotidian. Cazarea ca la un conac, mobilier vechi dar perfect funcţional, confortabil, cu elementele modernităţii (apă caldă, internet, televiziune) funcţionînd perfect şi discret în acest cadru de poveste. Gazdele, discrete şi în acelaşi timp disponibile şi atente la nevoile noastre, ne-au oferit un mic dejun copios, completat apoi cu un tur al muzeului găzduit de celelalte case, cu poveşti extraordinare despre întemeietorul acestui muzeu. Musai de vizitat, măcar o noapte şi-o zi.

 607. La micul dejun bufet Suedez foarte bogat în produse pentru toate gusturile.

 608. Mi-a plăcut absolut tot si o recomand cu încredere tuturor celor care doresc un loc unde pot gasi liniste, curățenie si un personal devotat si orientat catre satisfacerea nevoilor tuturor celor care ajung în această minunată locație!

 609. O locatie de milioane, paturi in care dormi ca pe un nor, curte imensa, totul facut cu bun gust si din belsug (in primul rand spatiul) … locatie de vis ce nu trebuie ratata … o liniste nepamanteana noaptea … SUPERB !!!

 610. In rest, totul la superlativ: camera, restaurantul -mancarea gradina. Felicitari!!!

 611. Camera curată, mâncarea foarte bună, personalul amabil și atent !

 612. Totul a fost de nota 10. Pensiunea Eden isi merita, cu siguranta, cele 4 stele. Preturile sunt putin cam mari, dar si portiile generoase. Cei care, de obicei, mananca mai putin, ar putea linistit, sa comande o portie pt doua persoane.

 613. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 614. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 615. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 616. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 617. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 618. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 619. Locatie este pitoreasca si daca nu ai pretentii mari,este OK. A fost o experienta interesanta.

 620. Excepțională gazdă! Am fost cazați în camera proprietarei cu toate comoditățile necesare. Salteaua din dormitor de clasa A+++. Cu prima ocazie mai revenim! 👍

 621. Locatie rustica amplasata intr-o zona superba si gazde foarte primitoare si amabile.

 622. Mâncarea a fost foarte bună, iar deținătorul pensiunii este tot timpul în preajmă și întâmpină cald oamenii. Foarte ospitalier, iar personalul foarte deschis și amabil.

 623. Ospitalitatea cu care am fost intampinati de către proprietar, locația, curățenia, mâncarea proaspătă si gustoasă, in porții generoase. Atenția deosebita pe care o acordă proprietarul celor ce ii trec pragul pensiuni.

 624. Personalul foarte amabil, mâncarea delicioasă, camerele curate si amenajate cu foarte mult bun gust. Patronul pensiunii a fost foarte atent la nevoile noastre si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. O sa revenim cu drag!!

 625. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 626. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 627. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 628. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 629. O locație extraordinară, in mijlocul satului românesc plin de istorie!

 630. Totul la superlativ, departe de praf și gălăgie, curte cu verdeață și un mic muzeu destul de drăguț. Este un loc excelent dacă vrei liniște și sa te odihnești.

 631. locatia e ok ; dar pe ansamblu hotelul e de 3 stele max. si nu de 4

 632. Ca de obicei, tradiția este respectată. Curățenie, amabilitatea personalului si o bucătărie apreciată. Ai toate sansele sa te odihnești, să refaci celula nervoasă si sa te simti respectat.

 633. Totul a fost la superlativ! Confortul, curățenia, personalul, mancarea! Recomand cu incredere aceasta pensiune!

 634. Mic dejun foarte bun,personalul foarte amabil,camere spatioase si foarte curate,liniste.Nota 10+

 635. Pensiunea are o gradina extraordinar de frumoasa si generoasa, restaurantul serveste o mancare delicioasa, tot personalul este foarte amabil.

 636. A fost totul la superlativ. Felicitări tuturor celor implicați. Merita sa ia multi exemplul. Nu avem ce reproșa. Recomandam din toată inima aceasta pensiune.

 637. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 638. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 639. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 640. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 641. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 642. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 643. Locatie este pitoreasca si daca nu ai pretentii mari,este OK. A fost o experienta interesanta.

 644. Excepțională gazdă! Am fost cazați în camera proprietarei cu toate comoditățile necesare. Salteaua din dormitor de clasa A+++. Cu prima ocazie mai revenim! 👍

 645. Locatie rustica amplasata intr-o zona superba si gazde foarte primitoare si amabile.

 646. Peste asteptari la un pret mai mult decat decent. Foarte frumos aranjat, privelistea e foarte frumoasa (am stat la ultimul etaj).

 647. Mâncarea a fost foarte bună, iar deținătorul pensiunii este tot timpul în preajmă și întâmpină cald oamenii. Foarte ospitalier, iar personalul foarte deschis și amabil.

 648. Ospitalitatea cu care am fost intampinati de către proprietar, locația, curățenia, mâncarea proaspătă si gustoasă, in porții generoase. Atenția deosebita pe care o acordă proprietarul celor ce ii trec pragul pensiuni.

 649. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 650. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 651. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 652. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 653. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 654. O locație extraordinară, in mijlocul satului românesc plin de istorie!

 655. Totul a fost perfect, primire, servire, confort, curățenie, mâncare gătită ca la carte, specialități pe care nu oriunde le poți servi, totul e de 10+

 656. locatia e ok ; dar pe ansamblu hotelul e de 3 stele max. si nu de 4

 657. Ca de obicei, tradiția este respectată. Curățenie, amabilitatea personalului si o bucătărie apreciată. Ai toate sansele sa te odihnești, să refaci celula nervoasă si sa te simti respectat.

 658. Curatenie, saltele fffff bune, mâncare ffff buna, recomand .

 659. Mâncare excelentă,personal extraordinar totul la superlativ!

 660. Mi-a placut totul! Dovada,oameni profesionisti in tot! Bravo lor👏👏! Mancarea eceptionala,multe produse facute de ei,gust exceptional!

 661. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 662. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 663. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 664. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 665. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 666. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 667. Excelenta mancarea si tot meniul de fapt,designul camerei f frumos.

 668. Peste asteptari la un pret mai mult decat decent. Foarte frumos aranjat, privelistea e foarte frumoasa (am stat la ultimul etaj).

 669. Mâncarea a fost foarte bună, iar deținătorul pensiunii este tot timpul în preajmă și întâmpină cald oamenii. Foarte ospitalier, iar personalul foarte deschis și amabil.

 670. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 671. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 672. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 673. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 674. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 675. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 676. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 677. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 678. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 679. Totul a fost perfect, primire, servire, confort, curățenie, mâncare gătită ca la carte, specialități pe care nu oriunde le poți servi, totul e de 10+

 680. locatia e ok ; dar pe ansamblu hotelul e de 3 stele max. si nu de 4

 681. Ca de obicei, tradiția este respectată. Curățenie, amabilitatea personalului si o bucătărie apreciată. Ai toate sansele sa te odihnești, să refaci celula nervoasă si sa te simti respectat.

 682. Preparatele de la restaurant sunt excelente. Felicitări bucătarului.

 683. Curatenie, saltele fffff bune, mâncare ffff buna, recomand .

 684. Mâncare excelentă,personal extraordinar totul la superlativ!

 685. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 686. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 687. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 688. Pensiunea este absolut superba, camerele sunt decorate cu mult bun gust si baile sunt toate moderne. Mancarea extrem de gustoasa, foarte multumita de aceasta alegere.

 689. Excelenta mancarea si tot meniul de fapt,designul camerei f frumos.

 690. Peste asteptari la un pret mai mult decat decent. Foarte frumos aranjat, privelistea e foarte frumoasa (am stat la ultimul etaj).

 691. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 692. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 693. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 694. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 695. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 696. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 697. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 698. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 699. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 700. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 701. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 702. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 703. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 704. Personalul f.amabil, locația pe care o cunoșteam deja de aia am și revenit, camera f.spatioasa, mâncarea, sala de fitness; dacă faceți programare aveți parte și de un masaj ca la carte-50 ron / oră

 705. Totul a fost perfect, primire, servire, confort, curățenie, mâncare gătită ca la carte, specialități pe care nu oriunde le poți servi, totul e de 10+

 706. Foarte curat și frumos totul, atât camera cât și restaurantul și gradina. Recomand cu căldură. Micul dejun foarte bun.

 707. Totul a fost minunat începând de la amplasarea pensiinii, mâncare,curățenie și personalul care a fost de nota 10 .Multumim frumos ❤

 708. Cazare foarte bună, mâncare excelenta și personal foarte amabil.

 709. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 710. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 711. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 712. Pensiunea este foarte moderna, totul facut cu gust

 713. Atmosfera placuta; atat vederea din camera, cat si terasa restaurantului, ofera imaginea unui frumos spatiu verde; personal foarte amabil; mancare foarte buna. Am avut o minivacanta foarte agreabila.

 714. Pensiunea este absolut superba, camerele sunt decorate cu mult bun gust si baile sunt toate moderne. Mancarea extrem de gustoasa, foarte multumita de aceasta alegere.

 715. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 716. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 717. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 718. Locatie cu o liniste deplina!Mic dejun gustos!Foarte apoape de manastire

 719. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 720. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 721. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 722. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 723. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 724. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 725. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 726. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 727. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 728. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 729. Personalul f.amabil, locația pe care o cunoșteam deja de aia am și revenit, camera f.spatioasa, mâncarea, sala de fitness; dacă faceți programare aveți parte și de un masaj ca la carte-50 ron / oră

 730. O excelentă destinație pentru odihnă și relaxare, mâncare delicioasă ! Camerele sunt foarte bine aranjate, cu gust

 731. Personal atent, placut. Total a fost la superlativ

 732. Foarte curat și frumos totul, atât camera cât și restaurantul și gradina. Recomand cu căldură. Micul dejun foarte bun.

 733. Gazdele au fost ok. Anexele din exterior (din curte) bine organizate.

 734. Amplasarea foarte aproape de mănăstirea Agapia. Cadru natural foarte plăcut. Facilități pentru cei care vor să petreaca la un grătar.

 735. Proprietarii sunt extrem de amabili si de calzi. Peisajul montan este de vis, avand si un parau in apropiere.

 736. -ambianta si design interesant pentru o pensiune. -curatenie in camera si pat confortabil -baie moderna utilata si curata. -personal foarte amabil si mic dejun a la carte f.bun. -totul nou si de calitate. -raport pret calitate

 737. Pensiunea este foarte moderna, totul facut cu gust

 738. Atmosfera placuta; atat vederea din camera, cat si terasa restaurantului, ofera imaginea unui frumos spatiu verde; personal foarte amabil; mancare foarte buna. Am avut o minivacanta foarte agreabila.

 739. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 740. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 741. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 742. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 743. Locatie cu o liniste deplina!Mic dejun gustos!Foarte apoape de manastire

 744. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 745. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 746. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 747. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 748. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 749. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 750. Micul dejun – decent dar doar dulceata era ‘traditionala’. Locatia surprinzatoare Povestile proprietarului au fost captivante

 751. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 752. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 753. Personalul f.amabil, locația pe care o cunoșteam deja de aia am și revenit, camera f.spatioasa, mâncarea, sala de fitness; dacă faceți programare aveți parte și de un masaj ca la carte-50 ron / oră

 754. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 755. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 756. O excelentă destinație pentru odihnă și relaxare, mâncare delicioasă ! Camerele sunt foarte bine aranjate, cu gust

 757. Curatenie, liniste, personal amabil,mancare buna,rasarit superb.

 758. -ambianta si design interesant pentru o pensiune. -curatenie in camera si pat confortabil -baie moderna utilata si curata. -personal foarte amabil si mic dejun a la carte f.bun. -totul nou si de calitate. -raport pret calitate

 759. Pensiunea este foarte moderna, totul facut cu gust

 760. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 761. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 762. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 763. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 764. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 765. Locatie cu o liniste deplina!Mic dejun gustos!Foarte apoape de manastire

 766. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 767. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 768. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 769. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 770. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 771. Zona locației deosebita, gazda îndatoritoare, atenta la solicitările noastre, nu foarte aglomerat, echilibrată facilități vs numar clienti.

 772. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 773. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 774. O locație extraordinară, in mijlocul satului românesc plin de istorie!

 775. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 776. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 777. Personalul f.amabil, locația pe care o cunoșteam deja de aia am și revenit, camera f.spatioasa, mâncarea, sala de fitness; dacă faceți programare aveți parte și de un masaj ca la carte-50 ron / oră

 778. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 779. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 780. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 781. Aceasta pensiune a fost o surpriza minunata pentru noi. Un loc primitor, amenajat cu mult bun gust, functional, confortabil, si totul este dublat de un staff super amabil si relaxat. Un mare plus pentru atentia la detalii si pentru produsele de toaleta prietenoase cu mediul si cu ambalaje reciclabile. Un loc de tinut minte si de revenit! Ah, si trebuie sa mentionez si mancarea foarte buna!

 782. Stilul modern al locație oferă o clasa de elegantă . Mâncare buna, preț bun . Proprietarul mereu in contact cu clienții.

 783. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Restaurantul cu mancare foarte gustoasa. Proprietarul este foarte atent la detalii si iti acorda ajutorul cu orice este nevoie pentru ca sederea la pensiune sa fie una cat mai placuta. Cu siguranta am sa revin.

 784. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 785. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 786. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 787. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 788. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 789. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 790. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 791. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 792. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 793. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 794. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 795. Zona locației deosebita, gazda îndatoritoare, atenta la solicitările noastre, nu foarte aglomerat, echilibrată facilități vs numar clienti.

 796. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 797. Camerele foarte frumos amenajate, foarte curat. Patul foarte confortabil. Micul dejun a fost foarte gustos.

 798. O locație extraordinară, in mijlocul satului românesc plin de istorie!

 799. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 800. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 801. Personalul f.amabil, locația pe care o cunoșteam deja de aia am și revenit, camera f.spatioasa, mâncarea, sala de fitness; dacă faceți programare aveți parte și de un masaj ca la carte-50 ron / oră

 802. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 803. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 804. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 805. m Mancare excelenta, cazarea si personalul cum ar trebui sa aiba toate hotelurile din Romania. Bravo personalului, mai ales manager-ului.

 806. Totul este amenajat cu gust, personalul amabil si saritor.

 807. Aceasta pensiune a fost o surpriza minunata pentru noi. Un loc primitor, amenajat cu mult bun gust, functional, confortabil, si totul este dublat de un staff super amabil si relaxat. Un mare plus pentru atentia la detalii si pentru produsele de toaleta prietenoase cu mediul si cu ambalaje reciclabile. Un loc de tinut minte si de revenit! Ah, si trebuie sa mentionez si mancarea foarte buna!

 808. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 809. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 810. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 811. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 812. Spatiul exterior pentru relaxare este mare si cu multe dotari. Zona frumoasa si linistita. In ciuda micilor neajunsuri, a fost un sejur reusit.

 813. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 814. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 815. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 816. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 817. Camerele spatioase, personalul foarte amabil si deschis la nevoile oaspetilor

 818. Camerele spatioase, paturile mari de 1.80m, baile curate si mari, gradina imensa, peisajul relaxant, legane, piscina incalzita, personalul deschis la nevoile clientilor.

 819. Locatia superba, mancarea f. buna, piscina calda, camere spatioase, personal amabil

 820. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 821. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 822. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 823. Mobilier stil, pat de excepție, baie spațioasa, grădina de vis, aer de sanatoriu, utilități bune. Rute auto bune.

 824. Personalul a fost excepțional. Camera si baia foarte curate. Gradina era ca in basme. Toti am fost impresionati de cat de ingrijita e proprietatea. Pozele nu arata frumusetea locului in totalitate.

 825. -camera a fost placuta si curata -locatia a fost buna -a avut o bucatarie unde puteai sa-ti pregatesti ceva -frigider unde am putut pastra alimente -curte mare si frumos amenajata

 826. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 827. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 828. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 829. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 830. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 831. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 832. Personal amabil, Curatenie, camera aerisita. Deși inițial ne rezervase o camera la etajul 3 cu terasa, am solicitat o camera la un etaj inferior, iar doamna ne-a ajutat și ne-a oferit o camera la parter.

 833. Camera si baia foarte spatioase. Curat si ingrijit. Locatia la drumul.principal cu parcare accesibila luminata. Gazda foarte amabila.

 834. Doamna Mihaela este extraordinara, o femeie de nota 20. Camera foarte spatioasa, cu toate facilitatile. Liniste, chiar daca pensiunea se afla deasupra benzinariei Mol, la aprox 200 metri de centrul orasului.

 835. Apartamentul foarte mare, central. Ideal pentru a vizita toate obiectivele turistice din jur.

 836. Tot. Locație,curățenie,facilitati…de nota 10++.

 837. Foarte curat ,foarte bine utilat ,tot ceea ce aveai nevoie,liniște,in centrul orașului ,magazine in apropiere,excelent !

 838. Confortabil .personalul deosebit de. amabil .TOTUL

 839. Micul dejun a fost excelent,la un pret rezonabil,15 lei,servit ireprosabil de o doamna foarte amabila! Pensiunea dispune de o curte imensa,unde se pot juca copiii in voie.E o zona foarte linistita,departe de strazi circulate! Personalul super,noi am ajuns seara la ora 21,iar dupa ce ne-am cazat,am vrut si ceva mancare si,surpriza! am primit si comanda pentru 6 persoane,repede si mancare foarte buna! Ne-am promis sa revenim pentru un sejur mai lung pe viitor! Multumim gazdelor pentru ospitalitate si promitem sa revenim cu drag!

 840. Camere curate, putin incomode fiin la mansarda. Bucatarie excelenta.

 841. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 842. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 843. Cultura, arta, spiritualitate, tradiție. Și toate acestea însoțite de un „bed & breakfast” în condiții de excepție.

 844. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 845. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 846. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 847. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 848. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 849. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 850. Amplasarea pensiunii intr o zona linistita, fara trafic intens. Curatenie in camera, toate dotarile necesare. Amenajarea interioara moderna si cu gust, creand o atmosfera deosebita.

 851. Intreaga pensiune este amenajata foarte frumos, personalul foarte amabil (ni s-a oferit un pat suplimentar la cerere), mancarea buna, vedere superba de la balcon!

 852. Locatie usor accesibila, amenajata modern, cu bun gust, foarte curata, camera spatioasa, calda, baia amenajata modern, bine utilata, patul a fost confortabil; personalul, si in special administratorul, a fost foarte amabil, dornic sa ne ajute cu informatii si orice am mai avut nevoie. Mancarea a fost foarte buna ( cina si mic dejun), gustoasa si preturile superOK.

 853. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 854. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 855. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 856. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 857. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 858. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 859. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 860. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 861. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 862. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 863. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 864. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 865. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 866. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 867. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 868. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 869. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 870. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 871. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 872. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 873. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 874. Locatia a fost organizata, mobilata si decorata atent, cu bun gust. Gastro Pub-ul poate satisface rapid orice preferinta. Nu ar fi fost deloc stinghera in orice statiune din Alpi. Felicitari!

 875. Amplasarea pensiunii intr o zona linistita, fara trafic intens. Curatenie in camera, toate dotarile necesare. Amenajarea interioara moderna si cu gust, creand o atmosfera deosebita.

 876. Intreaga pensiune este amenajata foarte frumos, personalul foarte amabil (ni s-a oferit un pat suplimentar la cerere), mancarea buna, vedere superba de la balcon!

 877. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 878. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 879. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 880. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 881. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 882. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 883. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 884. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 885. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 886. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 887. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 888. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 889. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 890. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 891. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 892. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 893. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 894. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 895. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 896. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 897. Mancare exceptionala. Personal amabil si atent. Gradina mare, frumoasa. O oaza de liniste.

 898. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 899. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 900. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 901. Locatia a fost organizata, mobilata si decorata atent, cu bun gust. Gastro Pub-ul poate satisface rapid orice preferinta. Nu ar fi fost deloc stinghera in orice statiune din Alpi. Felicitari!

 902. Amplasarea pensiunii intr o zona linistita, fara trafic intens. Curatenie in camera, toate dotarile necesare. Amenajarea interioara moderna si cu gust, creand o atmosfera deosebita.

 903. Intreaga pensiune este amenajata foarte frumos, personalul foarte amabil (ni s-a oferit un pat suplimentar la cerere), mancarea buna, vedere superba de la balcon!

 904. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 905. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 906. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 907. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 908. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 909. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 910. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 911. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 912. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 913. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 914. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 915. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 916. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 917. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 918. Pensiune cu multiple facilitati, staff prietenos. Foarte curata camera, mic dejun bogat si variat.

 919. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 920. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 921. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 922. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 923. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 924. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 925. Pentru cazare de o noapte, a fost foarte bine. Mancarea in restaurantul pensiunii a fost gustoasa, servirea prompta. Dl Cristi, proprietarul pensiunii, ne a facut cateva recomandari f bune pentru vizitarea imprejurimilor! Multumim!

 926. -amenajarea camerei , am apreciat bunul gust , curatenia, confortul facilitatile (apa , ceaiul , cafea , maker-ul …) -atitudinea personalului si modul de interactiune cu acesta – Felicitari ,….sigur vom reveni … in numar mai mare…!!!!

 927. Locatia a fost organizata, mobilata si decorata atent, cu bun gust. Gastro Pub-ul poate satisface rapid orice preferinta. Nu ar fi fost deloc stinghera in orice statiune din Alpi. Felicitari!

 928. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 929. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 930. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 931. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 932. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 933. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 934. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 935. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 936. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 937. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 938. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 939. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 940. Curățenia ,amabilitatea personalulului,mâncarea f buna

 941. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 942. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 943. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 944. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 945. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 946. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 947. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 948. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 949. Totul o.k., peste așteptări. O remarcă în plus pentru restaurant, confort și facilități în cameră.

 950. Pentru cazare de o noapte, a fost foarte bine. Mancarea in restaurantul pensiunii a fost gustoasa, servirea prompta. Dl Cristi, proprietarul pensiunii, ne a facut cateva recomandari f bune pentru vizitarea imprejurimilor! Multumim!

 951. -amenajarea camerei , am apreciat bunul gust , curatenia, confortul facilitatile (apa , ceaiul , cafea , maker-ul …) -atitudinea personalului si modul de interactiune cu acesta – Felicitari ,….sigur vom reveni … in numar mai mare…!!!!

 952. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 953. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 954. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 955. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 956. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 957. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 958. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 959. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 960. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 961. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 962. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 963. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 964. Curățenia ,amabilitatea personalulului,mâncarea f buna

 965. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 966. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 967. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 968. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 969. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 970. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 971. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 972. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 973. Locație excelenta, mâncare foarte buna si gustoasă, amenajarea pensiunii si a camerelor de f bun gust, personal amabil si calduros…numai cuvinte de laudă!

 974. Totul o.k., peste așteptări. O remarcă în plus pentru restaurant, confort și facilități în cameră.

 975. Pentru cazare de o noapte, a fost foarte bine. Mancarea in restaurantul pensiunii a fost gustoasa, servirea prompta. Dl Cristi, proprietarul pensiunii, ne a facut cateva recomandari f bune pentru vizitarea imprejurimilor! Multumim!

 976. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 977. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 978. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 979. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 980. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 981. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 982. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 983. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 984. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 985. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 986. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 987. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 988. Curățenia ,amabilitatea personalulului,mâncarea f buna

 989. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 990. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 991. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 992. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 993. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 994. Locație excelenta, mâncare foarte buna si gustoasă, amenajarea pensiunii si a camerelor de f bun gust, personal amabil si calduros…numai cuvinte de laudă!

 995. Totul o.k., peste așteptări. O remarcă în plus pentru restaurant, confort și facilități în cameră.

 996. Pentru cazare de o noapte, a fost foarte bine. Mancarea in restaurantul pensiunii a fost gustoasa, servirea prompta. Dl Cristi, proprietarul pensiunii, ne a facut cateva recomandari f bune pentru vizitarea imprejurimilor! Multumim!

 997. Mancarea a fost foarte buna! Personalul foarte amabil si bine pregătit! In plus foarte curat!

 998. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 999. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 1000. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 1001. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 1002. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 1003. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 1004. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 1005. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 1006. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 1007. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 1008. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 1009. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 1010. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 1011. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 1012. Curățenia ,amabilitatea personalulului,mâncarea f buna

 1013. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 1014. Personalul super amabil , Locatia este bine aleasa si totul este frumos aranjat . Bucataria ofera o gama diversificata , la fel si barul . O verificare periodica a instalatiilor sanitare din camere de catre un tehnician ar fi in avantajul proprietatii.

 1015. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 1016. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 1017. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 1018. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 1019. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 1020. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 1021. Un loc elegant, confortabil, bine administrat si aproape de toate obiectivele din zona.

 1022. Locație excelenta, mâncare foarte buna si gustoasă, amenajarea pensiunii si a camerelor de f bun gust, personal amabil si calduros…numai cuvinte de laudă!

 1023. Totul o.k., peste așteptări. O remarcă în plus pentru restaurant, confort și facilități în cameră.

 1024. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 1025. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 1026. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 1027. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 1028. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 1029. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 1030. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 1031. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 1032. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 1033. Mic dejun bogat si sanatos, camera spatioasa si curata, mobila bine intretinuta, muzeu unic

 1034. Mai ales atentia gazdei, un om minunat care are marele merit de a duce mai departe mostenirea parintelui sau, dragostea pentru traditia si istoria acestui popor. Inca o data, respect si consideratie pentru ceea ce faceti, domnule Popa !

 1035. A fost o experienta inedita, iar gazda a fost senationala. Respect pentru toata munca si efortul depus in pastrarea si promovorea valorilor traditionale…

 1036. Bun simt, atitudine profesionista, curatenie, mincare excelenta, servire fara probleme, disponibilitate de plata sigura cu cardul sau NFC. Pozitionare foarte buna fata de obiectivele care merita vizitate.

 1037. Curățenia ,amabilitatea personalulului,mâncarea f buna

 1038. Lenjerii curate, apartament confortabil, personal atent, baie și camere spatioase

 1039. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 1040. Masa și restaurantul excelente! Este de recomandat prietenilor cind sunt in zona!

 1041. Bun gust, elegantă, profesionalism, bucătar foarte bun, ospătari drăguți, locație ingrijorata de către oameni cărora le place ceea ce fac! Felicitări!

 1042. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 1043. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 1044. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 1045. Un loc elegant, confortabil, bine administrat si aproape de toate obiectivele din zona.

 1046. Locație excelenta, mâncare foarte buna si gustoasă, amenajarea pensiunii si a camerelor de f bun gust, personal amabil si calduros…numai cuvinte de laudă!

 1047. Totul o.k., peste așteptări. O remarcă în plus pentru restaurant, confort și facilități în cameră.

 1048. cina ff buna, amplasare pe terasa exceptional de placut, mic dejun ff bun si gustos

 1049. Micul dejun a fost super gustos iar locatia de vis!!!!!!!!!! Am avut chiar insotitori la micul dejun.. O veverita care isi savura miezul de nuca!!!!!!

 1050. Locatie buna, peisajele inconjuratoare superbe! Gazda foarte amabila, dornica sa ajute cu recomandări. Mancarea tradițională moldoveneasca foarte gustoasă. Mic dejun pe săturate la preț corect

 1051. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 1052. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 1053. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 1054. Camera curata, spatioasa, personalul amabil, mancarea foarte buna!

 1055. Camerele sunt foarte curate și mari. Baia este foarte curată și ea. Paturile sunt mari atât ca lungime cât și ca lățime. A fost o noapte mai rece – când am ajuns, gazda a urcat cu noi și s-a asigurat că s-a încălzit în camere. Caloriferul (dotat cu termostat) a fost cald toată noaptea. Pensiunea are o parcare mare, un loc de joacă pt. copii, cu trambulină, leagăn etc., o piscină generoasă și una mai micuță etc.. Am un singur regret, că nu am apucat să mâncăm la pensiune. Dar o să mâncăm data viitoare!

 1056. O gazda de nota zece. Va multumim pentru masa si ospitalitate. Va recomandam pensiunea si sa vizitati împrejurimile. SUPERB.

 1057. Atmosfera foarte primitoare, personalul foarte serviabil, promt, mereu cu zambetul pe buze. Camera a fost peste asteptari, foarte curata, spatioasa, aerisita. Mancarea foarte bune, raportul pret calitate excelent! Recomand cu drag!

 1058. Totul. O locatie superba iar personalul de exceptie. Bravo tuturor celor care se implica pt asta. Felicitari patronului pentru alegerea facuta, pentru ambianta placuta si oameni implicati total. Va multumim!!!!!

 1059. Totul a fost la superlativ! Mancarea extraordinara si personalul la fel!

 1060. O locație excelentă de unul singur, îndrăgostit sau familie. Camera cu un design și culoare aparte, terasă și restaurant cu tot ce vrei. Personal foarte amabil, micul dejun excelent, iar ceaiul cu ghimbir și cătină de nota 20! Recomand cu drag

 1061. Personalul super de amabil. Mâncarea excelentă.

 1062. Locație. Curățenie. Amabilitate personal. Facilitățile din camera. Smart TV (2) Mâncare bună și servita rapid.

 1063. Totul a fost foarte frumos, iar gazda deosebit de primitoare.

 1064. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 1065. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 1066. Micul dejun a fost foarte bun, suficient. Locatia este minunata. Proprietara amabila.

 1067. Excepțională gazdă! Am fost cazați în camera proprietarei cu toate comoditățile necesare. Salteaua din dormitor de clasa A+++. Cu prima ocazie mai revenim! 👍

 1068. Locatie rustica amplasata intr-o zona superba si gazde foarte primitoare si amabile.

 1069. Gazda minunata care ne-a întâmpinat cu afinata și s-a purtat extraordinar cu noi și ne-a acordat o atenție deosebita (ocazie sa o salutam cu drag!) , restaurantul, mâncarea foarte bună, preturi bune. Curățenia, liniștea. Camera spațioasă cu balcon, privelistea bonus 😀

 1070. Super mult bun gust și foarte cozy ! Iar personalul super ok , sociabil ! Doamna de la bar , foarte drăguța si pregătită ! Am avut și onoarea sa cunoaștem și proprietarul pensiunii , un om de nota 10 care merita toate aprecierea noastră ! Sa nu mai spui și de cățelușul nostru , a fost primit ca la el acasă ! Recomand tuturor !

 1071. Totul♥️ Pentru stapanii de animalute va recomandam sa veniti aici. Fetita noastra canina a fost primita foarte bine in pensiune, si chiar si in restaurant a stat cu noi tot timpul fara sa fie vreo problema. Cu siguranta o sa mai venim aici!🐶♥️ #petfriendly

 1072. Locatia,amplasarea si confortul pensiunii si nu in ultimul rand doamna Anca,administratorul acestei asezari.

 1073. Locație de vis, ideală pentru o familie cu copii.

 1074. O locație frumoasă cu spatii de relaxare: grătar, masă de tenis. De aici se pot vizita mănăstirile Agapia, Văratec, Neamtului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri.

 1075. Locatia este superba, pensiunea este situată intr-un loc liniștit, in inima naturii, cu un peisaj pentru care cu siguranța vom reveni. Clădirea in sine este foarte elegantă, camerele sunt spațioase, decorate cu gust și utilitate cu tot ce este necesar. Curățenia a fost exemplara. Mâncarea este de asemenea foarte buna, iar tot personalul este alcătuit din oameni ospitalieri și plăcuți Gazdele au fost foarte primitoare și au făcut ca sejurul nostru sa fie ideal.

 1076. Micul dejun foarte bun ! Locatie excelenta, liniste si aer curat. Curatenie exemplara. Gazde primitoare. Nu avem nimic de reprosat.

 1077. Cadru natural perfect,spatiu generos in camera,caldura,curat,liniste…perfect pentru deconectare!Mic dejun inclus generos,cina de calitate!

 1078. Curtea vilei este foarte mare si foarte frumoasă, plină de verdeață si flori. Bucătăria este utilata corespunzător, iar patul a fost confortabil. Orașul este micuț, dar sunt multe locuri de vizitat. Cetatea Neamț este superbă.

 1079. Locație excelentă la marginea orașului, curte deosebită cu grătar, leagăn, ping-pong, foișor, 4 locuri de parcare în curte, 4 locuri în afara curții, bucătărie utilată pentru cei întreprinzători, cameră decentă, curată, liniște, proprietarii discreți.

 1080. Totul a fost la cele mai bune cotatii. Atmosfera din locație, inclusiv personalul, a fost perfect.