Cazare in Tîrpeşti 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Tîrpeşti fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Tîrpeşti recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Tîrpeşti – Romania

★★★★ Armonia by Aristocratis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Cassandra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Padurea De Argint

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Belvedere

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Codrii de arama

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Casa Anca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Tîrpeşti am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Tîrpeşti bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vasilica si Melina Alexi din Mires, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vasilica si Melina Alexi din Mires, jud. Bistrita-NasaudCazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Tîrpeşti, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Isabela si Vincențiu Mitu din Ceamurlia de Sus, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Isabela si Vincențiu Mitu din Ceamurlia de Sus, jud. Tulcea – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Semenica si Bănel Gheorghilaș din Picleu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Tîrpeşti!

  (Semenica si Bănel Gheorghilaș din Picleu, jud. Bihor – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Aurora si Beniamin Moțoc din Dragosa, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Tîrpeşti, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Aurora si Beniamin Moțoc din Dragosa, jud. Suceava – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 • Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrpeşti prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Tîrpeşti.

  (Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. Valcea – Cazare in Tîrpeşti 3 persoane)

 1. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 2. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 3. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 4. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 5. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 6. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 7. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 8. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 9. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 10. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 11. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 12. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 13. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 14. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 15. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 16. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 17. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 18. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 19. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 20. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 21. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 22. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 23. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 24. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 25. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 26. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 27. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 28. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 29. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 30. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 31. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 32. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 33. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 34. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 35. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 36. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 37. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 38. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 39. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 40. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 41. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 42. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 43. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 44. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 45. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 46. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 47. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 48. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 49. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 50. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 51. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 52. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 53. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 54. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 55. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 56. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 57. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 58. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 59. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 60. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 61. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 62. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 63. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 64. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 65. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 66. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 67. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 68. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 69. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 70. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 71. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 72. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 73. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 74. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 75. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 76. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 77. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 78. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 79. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 80. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 81. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 82. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 83. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 84. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 85. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 86. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 87. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 88. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 89. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 90. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 91. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 92. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 93. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 94. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 95. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 96. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 97. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 98. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 99. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 100. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 101. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 102. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 103. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 104. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 105. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 106. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 107. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 108. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 109. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 110. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 111. Amabilitatea personalului Calitatea investițiilor

 112. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 113. Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 114. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 115. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 116. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 117. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 118. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 119. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 120. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 121. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 122. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 123. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 124. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 125. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 126. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 127. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 128. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 129. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 130. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 131. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 132. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 133. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 134. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 135. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 136. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 137. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 138. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 139. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 140. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 141. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 142. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 143. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 144. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 145. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 146. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 147. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 148. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 149. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 150. Pensiunea este situata intr-o zona turistica, noi am folosit-o pentru a face o oprire de odihna in drum spre Iasi. Pensiunea este mare si foarte frumoasa. Camerele sunt mari, curate si calduroase. Spatiul de restaurant este de asemenea, foarte generos. Am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii, personalul deosebit de amabil si primitor. Meniul este foarte variat, iar preparatele foarte gustoase. Am reusit sa ne odihnim foarte bine, dupa un drum lung si obositor. Cred ca locatia este pe lista preferintelor pentru petreceri mai mari (am vazut ca exista, separat, si o cladire ce semana a sala de bal sau de nunti) sau pentru vacante de Craciun / Revelion. Va multumim si va recomandam cu placere!

 151. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 152. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 153. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 154. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 155. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 156. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 157. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 158. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 159. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 160. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 161. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 162. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 163. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 164. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 165. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 166. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 167. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 168. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 169. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 170. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 171. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 172. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 173. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 174. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 175. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 176. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 177. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 178. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 179. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 180. Liniste, curatenie, ospitalitate: foisorul ideal 🙂

 181. Amabilitate personal si patron cum ar trebui sa fie peste tot Cladire cocheta Mancare foarte buna

 182. dotarile camerei, patul cu salteaua confortabila. detalii placute, totul frumos finisat in intreaga pensiune. curatenie, confort. temperatura optima. proprietarul amabil

 183. Este o pensiune noua, frumos amenajata; din camera am avut o privesliste foarte frumoasa a zonei; pensiunea se afla la distanta mica de principalele manastiri din jur ceea ce e foarte convenabil pentru un tur ; restaurantul pensiunii serveste o mancare foarte gustoasa, si au o muzica buna in surdina.

 184. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 185. Floareasoarelui martie 14, 2019 at 9:02 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 186. Atmosfera F. plăcută, peisaj minunat, liniște. Excepțional.

 187. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 188. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 189. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 190. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 191. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 192. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 193. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 194. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 195. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 196. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 197. Curat, primitor, ambient plăcut, servicii excelente.

 198. Este un hotel sa fie exemplu pentru alte hoteluri!!!

 199. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 200. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 201. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 202. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 203. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 204. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 205. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 206. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 207. Floareasoarelui martie 24, 2019 at 6:42 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 208. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 209. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 210. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 211. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 212. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 213. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 214. Personal amabil, liniste, spatiile de relaxare in aer liber.

 215. Mancare buna, gazde ospitaliere, curatenie, confort, multe, multe flori.

 216. Locația frumoasă, mancare bună și gazda primitoare. Are piscina și saltele pt. copii Parcare mare.

 217. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 218. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 219. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 220. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 221. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 222. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 223. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 224. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 225. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 226. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 227. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 228. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 229. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 230. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 231. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 232. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 233. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 234. Floareasoarelui aprilie 2, 2019 at 12:01 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 235. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 236. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 237. Amabilitatea gazdelor, locatia usor de gasit, privelistea, curatenia, camerele spatioase cu o terasa generoasa, parcarea in siguranta, faptul ca este restaurant si nu trebuie sa mergi in alta parte pentru a servi masa.

 238. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 239. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 240. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 241. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 242. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 243. Totul este la superlativ..locatia,camerele,curatenia,mancarea. Personalul extrem de amabil

 244. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 245. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 246. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 247. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 248. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 249. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 250. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 251. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 252. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 253. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 254. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 255. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 256. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 257. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 258. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 259. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 260. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 261. Locația pensiunii, liniștea, comoditatea și deservirea personalului

 262. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 263. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 264. Floareasoarelui aprilie 19, 2019 at 9:33 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 265. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 266. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 267. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 268. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 269. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 270. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 271. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 272. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 273. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 274. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 275. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 276. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 277. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 278. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 279. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 280. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 281. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 282. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 283. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 284. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 285. Mic dejun excelent Design interior foarte frumos Camera si balcon spatios Set pentru ceai in camera Foarte curat Gazda primitoare, care ne intreba zilnic daca totul este in regula

 286. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 287. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 288. Floareasoarelui aprilie 23, 2019 at 1:48 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 289. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 290. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 291. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 292. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 293. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 294. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 295. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 296. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 297. Un loc primitor, cald cu oameni ospitalieri, care te fac sa te simți bine (patronii). Personalul tânăr, vesel dar profesionist. Bucătăria impecabila. Mulțumim, Aristocratis!

 298. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 299. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 300. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 301. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 302. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 303. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 304. Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 305. Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 306. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 307. Reintoarcere garantata. Cine locuieste odata aici se va reintoarce.

 308. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 309. Totul a fost frumos, camera amenajata super. La restaurant avea un meniu nu foarte bogat dar totul suna delicios recomand prajitura cheesecake care e deliciosa. Proprietarul foarte amabil. Un loc unde vom reveni cu siguranta

 310. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 311. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 312. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 313. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 314. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 315. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 316. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 317. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 318. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 319. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 320. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 321. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 322. Personal amabil, servire excelentă, mâncare forte bună și porții mari.

 323. Mobiler nou.mancarea foarte buna.personal foarte amabil.

 324. Personal foarte agreabil. Mancarea foarte buna, multa si excelenta din punct de vedere calitate/pret. Amplasare excelenta.

 325. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 326. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 327. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 328. Madalina-alina mai 3, 2019 at 9:31 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 329. Mioara-mihaila mai 3, 2019 at 9:31 pm

  Gazdele in primul rand!Adevarati OAMENI!Casa,gradina,camera,asternuturi- le,patul,linistea,aerul,spiritualitatea pregnanta a acestor locuri,peisajele proaspete,intalnirea profunda cu natura!Si mai ales bucuria simplitatii!

 330. Absolut totul.De la amabilitatea gazdelor pana la linistea si starea de bine de care am avut parte acolo

 331. Gazde serioase, te fac sa te simti chiar mai bine decat acasa: am fost intampinati cu țuica, afinată si meniu pascal! Proprietarul se intereseaza sincer, personal, de confortul clientilor, mâncarea este de nota 10, in camere totul este nou, confort plus!!! Pensiunea ofera servicii de calitate si este aproape de cetate, recomand!!

 332. Reintoarcere garantata. Cine locuieste odata aici se va reintoarce.

 333. Ambientul, curatenia, amabilitatea proprietarui si personalului , totul intr-un cuvant !

 334. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 335. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 336. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 337. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 338. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 339. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 340. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 341. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 342. E un loc deosebit, cu o gazda primitoare si mancare buna.

 343. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 344. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 345. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 346. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 347. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 348. Curatenia, mancarea, linistea, personalul, stilul decoratiilor, tot

 349. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 350. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 351. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 352. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 353. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 354. Madalina-alina mai 13, 2019 at 9:46 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 355. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 356. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 357. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 358. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 359. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 360. Floareasoarelui mai 13, 2019 at 9:46 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 361. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 362. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 363. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 364. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 365. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 366. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 367. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 368. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 369. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 370. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 371. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 372. Curatenia, mancarea, linistea, personalul, stilul decoratiilor, tot

 373. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 374. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 375. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 376. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 377. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 378. Madalina-alina mai 19, 2019 at 10:45 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 379. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 380. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 381. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 382. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 383. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 384. Floareasoarelui mai 19, 2019 at 10:45 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 385. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 386. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 387. Revenim în același loc pentru ca ne place căldura personalului și locația pensiunii! Ar fi și mai ok dacă ar exista un pachet cu mic dejun inclus în preț!

 388. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 389. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 390. O placuta intoarcere in timpurile de altadata! Muzeul creatorului Nicolae Popa este exceptional!

 391. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 392. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 393. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 394. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 395. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 396. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 397. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 398. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 399. Apropierea de gara,centru orasuluisi autogari. Gradina pensiunii frumoasa. Doamna f. amabila si disponibila sa te ajute.

 400. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 401. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 402. Madalina-alina mai 25, 2019 at 5:17 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 403. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 404. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 405. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 406. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 407. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 408. Floareasoarelui mai 25, 2019 at 5:17 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 409. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 410. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 411. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 412. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 413. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 414. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 415. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 416. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 417. Amabilitatea personalului,confortul,curățenia,căteii din curte

 418. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 419. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 420. Extrem de confortabil si curat. Recomand cu caldura mai ales pentru cei aflati in trafic prin Agapia.

 421. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 422. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 423. Madalina-alina iunie 1, 2019 at 10:18 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 424. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 425. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 426. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 427. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 428. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 429. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 430. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 431. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 432. v curatenia,amabilitatea gazdelor,facilitatile,amplasarea

 433. Camera tripla cu pat suspendat a facut deliciul copiilor. Si de asemenea mancarea traditionala foarte buna

 434. Curat, liniste, mancare super buna, iar gazdele primitoare si extrem de amabili. Va multumim pentru tot ajutorul acordat. Fam Mitocaru,18.05.2019

 435. Gazde foarte primitoare, bucataria autentica excelenta, amplasarea pensiunii este foarte frumoasa.

 436. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 437. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 438. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 439. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 440. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 441. dotarile si facilitatile de cazare sunt excelente. camera spatioasa. terasa foarte primitoare.

 442. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 443. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 444. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 445. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 446. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 447. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 448. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 449. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 450. Madalina-alina iunie 8, 2019 at 1:07 am

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 451. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 452. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 453. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 454. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 455. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 456. Floareasoarelui iunie 8, 2019 at 1:07 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 457. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 458. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 459. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 460. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 461. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 462. Camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust. Gazda foarte primitoare.

 463. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 464. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 465. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 466. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 467. Mic dejun f bun. Personal amabil. Curatenie. Preturi decente.

 468. O bucatarie excelenta, o curatenie exemplara, personal atent si amabil… Ne-am simtit foarte bine.

 469. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 470. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 471. Cea mai neserioasă pensiune..nu o recomand nimănui….am facut rezervare…am primit confirmare…cînd am ajuns la ora 13.30. Nu mai aveau camere libere. După 250 km de drum sa caut cazare din nou..penibil..neseriozitate totala

 472. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 473. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 474. Madalina-alina iunie 14, 2019 at 9:10 pm

  Gazda extraordinar de primitoare, curte mare, aer curat, locatie buna, mic dejun ca la mama acasa

 475. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 476. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 477. Amabilitate, mancare ok, camere frumoase si curate

 478. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 479. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 480. Floareasoarelui iunie 14, 2019 at 9:10 pm

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 481. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 482. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 483. Atmosfera, proprietarii, personalul, locația, mâncarea, servirea, camera, totul.

 484. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 485. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 486. Un tezaur de obiecte de arta . Conversatia cu gazda – interesanta, emotionanta. Locatia foarte ingrijita si pitoreasca.

 487. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 488. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 489. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 490. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 491. Pentru noi, aceasta pensiune este alegerea perfecta de fiecare data cand ajungem in Moldova. Conditiile de cazare sunt foarte bune, mancarea este variata, foarte gustoasa, desertul, cafeaua, siropurile si limonadele- un deliciu. Personalul este serios si binevoitor( am ajuns in jur de ira 22,00 si ne-au asteptat cu cina, pe care, in prealabil, la recomandarile dumnealor, am comandat-o telefonic). Sigur vom mai reveni cu mare drag.

 492. Mancarea gustoasa, camerele mari, intreg complexul este fain.

 493. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 494. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 495. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 496. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 497. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 498. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 499. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 500. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 501. foarte frumos hotelul. Personel serios şi frumos. Suntem foarte multumit. Nu este micul dejun standart dar puteti manca ori ce de la restaurant şi asta extra bonus pentru noi. Mancare chiar a fost foarte buna şi gustos. Camera cu balcon. şi vedere ii fenomenal. Patul prea soft pentu noi. Ar fi mai bine mai dur.

 502. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 503. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 504. Floareasoarelui iunie 22, 2019 at 6:01 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 505. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 506. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 507. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 508. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 509. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 510. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 511. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 512. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 513. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 514. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 515. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 516. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 517. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 518. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 519. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 520. Gazde primitoare, mâncarea excelentă, camere cu mobilier nou și modern.

 521. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 522. Patul comfortabil, baia frumoasa, peretele de lemn spectaculos, privelistea superba, mancare foarte buna, proprietar si personal foarte prietenosi si amabili, fotoliul pentru citit cu veioza si ca avea balcon.

 523. O pensiune rustic – vanatoreasca, curată, aproape de parcul național, cu personal amabil și mâncare gustoasă.

 524. Curat. Colorat. Vesel. Comod. Calduros intr-o zi rece si ploioasa. In restaurant, pe pereti, se afla multe trofee cinegetice care dau personalitate ambiantei. Pensiunea este asezata intr-un peisaj superb. Curtea cu foisoare, bancute, flori, spatiu verde este o incantare. Mancare buna.

 525. Floareasoarelui iunie 29, 2019 at 3:32 am

  Condițiile de cazare f. bune. Priveliștea superbă, inclusiv de la balconul camerei.

 526. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 527. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 528. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 529. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 530. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 531. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 532. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 533. Micul dejun a fost ok. Locul este foarte interesant

 534. Totul. Camere luxoase, mobilier princiar, te simți ca într-un castel! Gazdele extrem de primitoare. Facilitatea de a vizita muzeul gratuit. Micul dejun gustos și servit într-o ambianță extraordinar de elegantă!

 535. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 536. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 537. Din camera se vede curtea interoara foarte ingrijita si plina de verdeata. Mancare buna

 538. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 539. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 540. am fost placut impresionati de amabilitatea personalului, curatenia, mancarea, dar mai ales frumusetea pensiunii si a gradinii. totul amenajat cu mult bun gust. am reveni oricand cu drag aici!

 541. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 542. Locație deosebita,proprietatea este intre case,fara trafic ,cu o curte mare cu multă verdeață,pomi,loc de joaca și relaxare .Liniște,curățenie,gazda primitoare și comunicativa,Dna Lia.Vom reveni cu drag,ne-am simțit foarte bine!!!

 543. Locatia ,linustea ,loc de parcare in curte,loc de gratar si masa in gradina.

 544. Totul… de la amplasare, terasa, verdeața, personal foarte amabil, dotarea camerei, patul foarte confortabil, faptul ca am avut balcon iar pentru cățel acest aspect a contat foarte mult. Pentru mine este important faptul ca este o locație pet friendly. Parcarea ușor accesibila si spațioasă. Mancarea este foarte buna. Recomand pui cu sos curry, coaste de porc si ca desert cheesecake. Delicios. 😋. Espresso foarte bun, important pentru dependenții de cafea.

 545. Gazde primitoare, mâncarea excelentă, camere cu mobilier nou și modern.

 546. Gazda f amabila Camera f curata .Sala de baie f curata Mancarea f buna

 547. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 548. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 549. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 550. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 551. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 552. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

 553. Camera tripla cu pat suspendat a facut deliciul copiilor. Si de asemenea mancarea traditionala foarte buna

 554. Curat, liniste, mancare super buna, iar gazdele primitoare si extrem de amabili. Va multumim pentru tot ajutorul acordat. Fam Mitocaru,18.05.2019

 555. Gazde foarte primitoare, bucataria autentica excelenta, amplasarea pensiunii este foarte frumoasa.

 556. totul este deosebit .Dl Popa este o gazda excelenta. locatia este speciala prin muzeul existent si casele vechi reinventate de familia Popa. Micul dejun elegant, cu produse scumpe,de calitate.

 557. Atmosfera, gazda, conditiile, micul dejun, camera…..excelent

 558. Locatia foarte frumoasa, gazda primitoare si amabila, linistea zonei, incarcatura istorica.

 559. Situata pe taramuri idilice, in inima Bucovinei, Aristocratis este o pensiune care te invita la un rendez vous intim, cochet, unde prezentul si trecutul este pus fata in fata, iar placerea de a servi o cina se ridica a rang de mare arta. Decor de poveste,personal amabil si dragut. O oaza de liniste si relaxare!

 560. Spațios, curat, servirea bună, toate facilitățile necesare

 561. Per total excelent. Am avut o situatie mai speciala ,dar personalul hotelului a dat dovada de profesionalism si intelegere ,in ciuda faptului ca situatia probabil a fost nemaintalnita.

 562. Foarte curat. Mancarea foarte buna. Personalul extrem de amabil. De revenit.

 563. Curatenia, mancarea excelenta desi putin cam scumpa, dar tinand cont ca aproape toate produsele erau din propria ferma fiin bio, se justifica

 564. Exact ca și in dictonul proprietații “Tradiție și bun gust”, totul este la superlativ. Multumim români adevărați.

 565. Amplasarea pensiunii este aproape de centru iar proprietara pensiunii este destul de primitoare.

 566. Locatia este ft buna, aproape de centru, are si locuri de parcare langa pensiune.

 567. Totul a fost exact că în prezentarea anunțului ,curățenie , spațiu, raport preț /calitate a fost mai mult decât ok.

 568. Locatie excelenta – aproape de manastire. Gazda atenta. O curte/gradina/livada cu multa verdeata, linistita, posibilitati de relaxare. Se poate servi masa in curte. Punctualitatea la servirea mesei (chiar inainte de ora stabilita) => avantaj pentru cei ce se grabesc.

 569. Gazde primitoare, locație liniștită și foarte frumoasă. Cameră spațioasă cu pat mare. Cu siguranță că vom mai veni în vizită.

 570. Per general,experienta aceasta a fost foarte pozitiva,

 571. Camerele spatioase si mobilate cu bun gust. Mancare foarte buna.

 572. Combinatia de materiale si de culori folosite in toata pensiunea, terasa generoasa, parcarea cu camere de luat vederi dar mai ales personalul si managerul pensiunii (dl Cristian)

 573. Camerele sunt foarte curate, mancarea este buna si proprietarul este foarte de treaba. Sigur o sa mai revin daca o sa mai trec prin zona. Pretul este foarte ok pentru ce ofera

 574. Foarte bun micul dejun , locatie excelenta!Mai venim,

 575. Gazde foarte primitoare , camera , mincarea, atmosfera , Thea , TOTUL .

 576. micul dejun este ,, a la carte ,, totul este preparat pe loc si foarte bun , locatia detine un plasament de vis , animalele de companie sunt bine primite si prezenta lor nu este o problema , personalul este foarte amabil

 577. Dupa 12 ani, tot excelenta pensiunea ! Multumiri speciale Dnei Ana !

 578. Patul a fost foarte confortabil, curățenie exemplara, gazdele foarte sociabile, ne a ajutat cu informatii despre obiectele turistice din zona.

 579. O pensiune excelenta! Regim hotelier, preturi de pensiune. Gazda excelenta!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled