Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Târgu-Mureş fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Târgu-Mureş recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Târgu-Mureş – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Târgu-Mureş am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Târgu-Mureş bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Leopoldina si Leonard Tănase din Calea Mare, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Leopoldina si Leonard Tănase din Calea Mare, jud. BihorCazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 • Ecaterina si Irinel Stavarache din Albesti, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Târgu-Mureş, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ecaterina si Irinel Stavarache din Albesti, jud. Bihor – Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 • Dorin si Venera Ceaușescu din Mariuta, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dorin si Venera Ceaușescu din Mariuta, jud. Calarasi – Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 • Dina si Mădălina Năstase din Craiesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Târgu-Mureş!

  (Dina si Mădălina Năstase din Craiesti, jud. Mures – Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 • Sidonia si Antonela Argetoianu din Crintesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Târgu-Mureş, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sidonia si Antonela Argetoianu din Crintesti, jud. Arges – Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 • Caterina si Codruț Ressu din Facaletesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu-Mureş prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Târgu-Mureş.

  (Caterina si Codruț Ressu din Facaletesti, jud. Arges – Cazare in Târgu-Mureş 3 persoane)

 1. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 2. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 3. Locație excelentă,personal amabil, pat mare confortabil,măncare foarte bună

 4. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 5. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 6. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 7. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 8. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 9. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 10. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 11. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 12. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 13. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 14. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 15. Mic-dejun, camera spatioasa, personal foarte ospitalier, parcarea interioara.

 16. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 17. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 18. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 19. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 20. Locatia, apa fiebinte de la dus, caldura in camera, micul dejun.

 21. Totul. Camera frumoasă, mare, curată, căldură, oglinzi, pat confortabil, tv mare, personal foarte amabil. Mi-a plăcut că luminile de pe hol se stâng după un timp. Mulțumim!

 22. Amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie, camera spatioasa, calduroasa

 23. Mic dejun bun, dar sucurile calde, camere mari, frigiderul chiar raceste fata de alte hoteluri din Tg Mures. Nu are lift. Atentie la scari deoarece treptele nu sunt egale intre ele ceea ce produce usor discomfort la coborare. Foarte foarte liniste

 24. Conditii bune, raport calitate/pret platit corect. Pretul afisat la receptie 42 eur pt un sgl consider ca este mare.

 25. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 26. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 27. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 28. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 29. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 30. Locație excelentă,personal amabil, pat mare confortabil,măncare foarte bună

 31. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 32. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 33. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 34. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 35. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 36. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 37. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 38. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 39. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 40. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 41. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 42. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 43. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 44. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 45. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 46. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 47. Totul a fost la superlativ , nici nu ne asteptam sa gasim asa de bine .Curatenie , confort , amplasament , dotari , gazda agreabila , tot ce iti doresti sa gasesti la o cazare , poate chiar mai mult

 48. Ce a placut ? apartamentul in sine, mobilierul, faptul ca are 2 televizoare de calitate, frigider mare, balcon. E liniste desi este bloc, statia de taxi e aproape. Sunt multe magazine alimentare in zona. Deosebit este ca nu sunt usi clasice si totusi camerele se pot izola. Cum ? Vizitati si veti vedea. Se poate gati, desi din poze nu se vede bine aragazul, acesta e mare si bun. Cada de baie e mare si confortabila, internet foarte bun. Se ofera papuci de casa, crema de pantofi, vesela si oare de bucatarie, si, fapt unic intalnit de mine la unitatile de acest tip, o sticla cu apa minerala te asteapta in frigider daca vii insetat de pe drum. Felicitari gazdei care dovedeste ca si in Romania se poate face turism ca in tarile civilizate.

 49. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 50. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 51. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 52. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 53. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 54. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 55. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 56. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 57. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 58. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 59. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 60. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 61. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 62. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 63. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 64. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 65. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 66. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 67. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 68. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 69. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 70. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 71. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 72. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 73. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 74. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 75. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 76. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 77. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 78. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 79. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 80. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 81. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 82. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 83. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 84. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 85. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 86. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 87. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 88. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 89. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 90. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 91. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 92. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 93. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 94. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 95. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 96. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 97. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 98. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 99. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 100. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 101. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 102. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 103. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 104. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 105. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 106. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 107. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 108. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 109. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 110. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 111. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 112. Totul a fost ok, personalul deosebit de atent si amabil, camera mare, patul la fel, baia spatioasa, curatenie impecabila. Amplasarea este perfecta daca ai de lucru in zona centrala- de exemplu instante, unde am fost eu, este aproape de mall, aproape de obiectivele importante din oras si, foarte important, exista o statie de taxi chiar in fata pensiunii. Micul dejun a fost ok si, cel mai important, foarte variat, cu produse de calitate ambalate individual- iar personalul era mereu atent sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Pretul este ok fata de conditii si amplasare.

 113. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 114. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 115. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 116. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 117. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 118. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 119. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 120. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 121. Constantin-viorel martie 2, 2019 at 9:49 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 122. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 123. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 124. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 125. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 126. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 127. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 128. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 129. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 130. Adriana_dana2003 martie 2, 2019 at 9:49 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 131. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 132. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 133. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 134. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 135. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 136. Amabilitatea personalului si tot spatiul in sine excelent.

 137. Totul a fost ok, personalul deosebit de atent si amabil, camera mare, patul la fel, baia spatioasa, curatenie impecabila. Amplasarea este perfecta daca ai de lucru in zona centrala- de exemplu instante, unde am fost eu, este aproape de mall, aproape de obiectivele importante din oras si, foarte important, exista o statie de taxi chiar in fata pensiunii. Micul dejun a fost ok si, cel mai important, foarte variat, cu produse de calitate ambalate individual- iar personalul era mereu atent sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Pretul este ok fata de conditii si amplasare.

 138. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 139. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 140. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 141. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 142. Locație BUNA, curat, personal amabil.Raport calitate/pret OK

 143. Amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie, camera spatioasa, calduroasa

 144. Mic dejun bun, dar sucurile calde, camere mari, frigiderul chiar raceste fata de alte hoteluri din Tg Mures. Nu are lift. Atentie la scari deoarece treptele nu sunt egale intre ele ceea ce produce usor discomfort la coborare. Foarte foarte liniste

 145. Constantin-viorel martie 8, 2019 at 1:38 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 146. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 147. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 148. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 149. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 150. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 151. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 152. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 153. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 154. Adriana_dana2003 martie 8, 2019 at 1:38 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 155. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 156. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 157. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 158. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 159. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 160. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 161. Amabilitatea personalului si tot spatiul in sine excelent.

 162. Totul a fost ok, personalul deosebit de atent si amabil, camera mare, patul la fel, baia spatioasa, curatenie impecabila. Amplasarea este perfecta daca ai de lucru in zona centrala- de exemplu instante, unde am fost eu, este aproape de mall, aproape de obiectivele importante din oras si, foarte important, exista o statie de taxi chiar in fata pensiunii. Micul dejun a fost ok si, cel mai important, foarte variat, cu produse de calitate ambalate individual- iar personalul era mereu atent sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Pretul este ok fata de conditii si amplasare.

 163. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 164. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 165. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 166. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 167. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 168. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 169. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 170. Constantin-viorel martie 15, 2019 at 7:02 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 171. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 172. Totul a fost la superlativ… De la curățenia exterioara a blocului, pana la curățenia din interiorul apartamentului. Amplasarea camerelor te ajuta sa ai parte de liniște și intimitate. Dacă doriți sa gătiți pentru cei dragi, aveți tot ce va trebuie, de la ulei și condimente pana la vesela necesara. Un loc curat și frumos cu gazde primitoare!

 173. o locatie excelenta,curatenie exemplara si aproape de centru.sigur voi reveni cu placere.recomand tuturor.

 174. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 175. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 176. Curățenie, liniște, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 177. Parcare gratuita in fata pensiunii, acceptarea animalutului de companie(contra unei taxe), curatenie, micul dejun tip bufet, patul foarte confortabil, personal amabil!

 178. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 179. Mic dejun bogat, variat, indestulator, la restaurantul hotelului, intre ore rezonabile.

 180. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 181. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 182. Constantin-viorel martie 25, 2019 at 1:37 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 183. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 184. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 185. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 186. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 187. Adriana_dana2003 martie 25, 2019 at 1:37 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 188. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 189. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 190. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 191. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 192. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 193. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 194. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 195. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 196. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 197. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 198. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 199. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 200. Constantin-viorel aprilie 2, 2019 at 1:27 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 201. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 202. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 203. Mic dejun care nu a fost proaspăt. Calitate scăzută pt prestația unui grand hotel

 204. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 205. Adriana_dana2003 aprilie 2, 2019 at 1:27 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 206. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 207. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 208. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 209. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 210. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 211. …chiar in concurs cu optiunile de 4 – 5 stele, din toate punctele de vedere; disponibilitatea personalului si amabilitatea autentica, fara cusur, se reflecta in calitatea tuturor serviciilor oferite. Curatenie, confort, mic dejun variat, cafea buna.

 212. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 213. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 214. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 215. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 216. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 217. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 218. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 219. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 220. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 221. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 222. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 223. A fost OK, liniste. Parcare in incinta proprietatii. Aproape de centru.

 224. Hotel este exceptional de frumos, camera mare spatioasa curata, personalul de o inalta tinuta profesionala. Recomand tuturor acest hotel !

 225. Locația excelenta pentru interesul meu. Aproape de centru. Personalul foarte amabil. Ambient placut, zonă liniștită. Camera mare, foarte curata. Micul dejun variat.

 226. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 227. Mic dejun care nu a fost proaspăt. Calitate scăzută pt prestația unui grand hotel

 228. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 229. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 230. Adriana_dana2003 aprilie 6, 2019 at 10:06 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 231. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 232. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 233. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 234. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 235. Camera a fost spatioasa si foarte curata, iar personalul amabil si prietenos. Micul dejun a fost gustos si variat. Pensiunea este situata chiar in centrul orasului, asa ca se poate ajunge pe jos peste tot. Atmosfera este placuta si ne-am bucurat si de loc de parcare in curtea pensiunii (unde incap lejer 4 masini).

 236. …chiar in concurs cu optiunile de 4 – 5 stele, din toate punctele de vedere; disponibilitatea personalului si amabilitatea autentica, fara cusur, se reflecta in calitatea tuturor serviciilor oferite. Curatenie, confort, mic dejun variat, cafea buna.

 237. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 238. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 239. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 240. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 241. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 242. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 243. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 244. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 245. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 246. Primirea “călduroasă” deși afară era destul de frig; camera a avut o vedere frumoasă; curat și confortabil. Mulțumim, vom reveni!

 247. Patul a fost confortabil, camera spatioasa cu toate dotarile necesare

 248. Gazdele au fost foarte primitoare, iar check-inul si check-outul s-au facut rapid. Pensiunea are bucatarie la fiecare etaj, iar dimineata am fost serviti de catre personalul de la receptie cu ceai/cafea. Zona este linistita, nu foarte departe de centrul orasului.

 249. Personal amabil. Camera curata. Foarte cald în camera având în vedere faptul ca afara este ger. Am fost serviți cu cafea din partea receptionerului dimineata. Curat la baie.

 250. Curățenie, personal foarte amabil si pat foarte confortabil

 251. → camera a fost curata, confortabila, bine aerisita si incalzita → micul dejun inclus a fost suficient de variat, nu aveai cum sa pleci cu stomacul gol 🙂 → liniste, exceptand zgomotul centralei termice

 252. Zona destul de buna(multe complexe si fast food uri prin apropiere),personal primitor,camera foarte curată,conditii destul de bune.

 253. Locatia aproape de centru. Mic dejun variat. Wifi functional peste tot. Curatenie impecabila.

 254. Micul dejun a fost îmbunătățit fata de ultima data când am fost aici.

 255. Amplasare foarte buna, personal amabil, voi reveni!

 256. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 257. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 258. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 259. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 260. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 261. Preocupatumatinal aprilie 19, 2019 at 5:37 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 262. Au parcare proprie deci nu sunt probleme. Personalul serviabil. Camera mare, impecabil de curata si foarte calduroasa. Totul a functionat perfect. Pat foarte bun. M-am odihnit foarte bine. Baia mare si curata. Nu ma asteptam ca la pretul asta sa am conditii foarte bune. Din pacate nu am facut poze, dar cele prezentate pe site corespund realitatii.

 263. Atitudinea personalului. Si faptul ca aveau la Receptie lucruri pe care uneori uiti sa le iei in bagaj si sunt extrem de importante. Apa calda venea imediat, baia curată, camera curată, mare, spațioasă.

 264. Camera mare calduroasa, (este si aer conditionat dar nu a fost necesar avand in vedere perioada) personal la receptie amabil, mancarea buna, baie curata si dotata

 265. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 266. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 267. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 268. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 269. Adriana_dana2003 aprilie 23, 2019 at 3:16 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 270. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 271. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 272. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 273. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 274. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 275. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 276. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 277. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 278. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 279. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 280. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 281. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 282. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 283. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 284. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 285. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 286. Comunicarea cu gazda a fost foarte ușoară. Apartamentul are toate dotările necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona centrală și de Grădina zoologică, nu e nevoie de mașină pentru a ajunge în aceste locații.

 287. Totul a fost excelent. Recomand cu multa căldură!

 288. Nimic de reprosat dupa ce treci pragul garsonierei. Zona destul de linistita, verdeata multa in jurul blocului, magazin alimentar vis-a-vis de bloc. Daca as mai ajunge in Tg Mures, tot aici as dori sa stau.

 289. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 290. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 291. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 292. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 293. Adriana_dana2003 aprilie 28, 2019 at 3:18 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 294. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 295. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 296. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 297. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 298. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/preț!

 299. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 300. Curățenie, liniște, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 301. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 302. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 303. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 304. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 305. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 306. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 307. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 308. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 309. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 310. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 311. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 312. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 313. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 314. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 315. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 316. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 317. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 318. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 319. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 320. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 321. Adriana_dana2003 mai 3, 2019 at 9:24 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 322. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 323. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 324. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 325. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/preț!

 326. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 327. Curățenie, liniște, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 328. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 329. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 330. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 331. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 332. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 333. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 334. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 335. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 336. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 337. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 338. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 339. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 340. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 341. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 342. Adriana_dana2003 mai 10, 2019 at 12:12 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 343. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 344. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 345. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 346. Super totul Camera mare,televizor foarte mare Internet pat mare lenjerie si camera foarte curata. Foarte multumit

 347. Micul dejun, cu bufet, patul dublu foarte confortabil și frigiderul plin cu bere și apa, ca la hotelurile de 4 ****

 348. Mic dejun ok,personalul de la micul dejun politicos si receptiv.

 349. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 350. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 351. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 352. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 353. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 354. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 355. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 356. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 357. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 358. Personalul extrem de agreabil. Locația reușită aproape de centrul orașului, apa fiebinte de la duș, căldura in camera, curtea draguță si îngrijită…

 359. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 360. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 361. Nu am avut breakfast inclus. IN REST, PERSONAL AMABIL, VORBITOR DE ENGLEZA. cURAT, BINE DOTAT CU FEON, MINIFRIGIDER,AER CONDITIONAT.

 362. Pensiunea dispune: de restaurant cu meniul zilei gustos și la preț rezonabil (intre 12.00 – 17.00), parcare generoasa, camere curate și personal amabil. Recomand celor care vin în Târgu Mureș cu mașina și nu sunt foarte pretențioși.

 363. Mancarea este foarte buna. Servire rapida. Preturi decente. Personal foarte amabil.

 364. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 365. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 366. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 367. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 368. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 369. Adriana_dana2003 mai 15, 2019 at 7:43 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 370. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 371. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 372. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 373. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 374. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 375. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 376. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 377. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 378. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 379. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 380. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 381. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 382. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 383. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 384. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 385. Nu am avut breakfast inclus. IN REST, PERSONAL AMABIL, VORBITOR DE ENGLEZA. cURAT, BINE DOTAT CU FEON, MINIFRIGIDER,AER CONDITIONAT.

 386. Pensiunea dispune: de restaurant cu meniul zilei gustos și la preț rezonabil (intre 12.00 – 17.00), parcare generoasa, camere curate și personal amabil. Recomand celor care vin în Târgu Mureș cu mașina și nu sunt foarte pretențioși.

 387. Mancarea este foarte buna. Servire rapida. Preturi decente. Personal foarte amabil.

 388. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 389. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 390. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 391. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 392. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 393. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 394. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 395. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 396. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 397. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 398. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 399. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 400. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 401. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 402. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 403. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 404. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 405. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 406. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 407. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 408. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 409. CURTE FRUMOASA,LOCURI DE PARCARE,LOCATIE BUNA.FRUMOS SI INGRIJIT

 410. Nu am avut breakfast inclus. IN REST, PERSONAL AMABIL, VORBITOR DE ENGLEZA. cURAT, BINE DOTAT CU FEON, MINIFRIGIDER,AER CONDITIONAT.

 411. Pensiunea dispune: de restaurant cu meniul zilei gustos și la preț rezonabil (intre 12.00 – 17.00), parcare generoasa, camere curate și personal amabil. Recomand celor care vin în Târgu Mureș cu mașina și nu sunt foarte pretențioși.

 412. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 413. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 414. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 415. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 416. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 417. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 418. Personala amabil , curat, mic dejun excelent, locație foarte bună

 419. Super totul Camera mare,televizor foarte mare Internet pat mare lenjerie si camera foarte curata. Foarte multumit

 420. Micul dejun, cu bufet, patul dublu foarte confortabil și frigiderul plin cu bere și apa, ca la hotelurile de 4 ****

 421. Personalul amabil. Locația este 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

 422. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 423. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 424. Excelenta pensiune, curat, liniștit, proprietari extrem de primitori.

 425. Locatia foarte buna, priveliste frumoasa. Personal foarte prietenos. Nicio problema cu parcarea.

 426. camera, personalul, locatia, micul dejun, totul a fost de nota 10

 427. In general am fost ft multumit de locatie, curatenie si servicii – apreciez undeva la nota 9. Oricum, felicitari!

 428. Designul interior al restaurantului, curtea pensiunii. Patul confortabil, baia este mare si dotata cu toate produsele necesare.

 429. Camera este destul de mare si curata. Personalul amabil. Mâncarea este bună.

 430. Apartamentul este f dragut utilat cu tot ce este nevoie,am facut o alegere excellent a sa stau la acesta apartament si Nu hotel .Doamna Noemi a fost f draguta! Toate micile amanunte au facut sejurul mult mai relaxant ,multumim!o sa mai revenim prin februarie

 431. amplasamentul central al locatiei, curatenia din apartament

 432. Proprietara a fost foarte intelegatoare si mi s-a permis sa raman 2 ore in plus peste ora de check out. Apartamentul e foarte dragut amenajat, ofera mai mult decat ce inseamna 3 stele, amplasamentul f bun.

 433. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 434. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 435. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 436. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 437. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 438. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 439. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 440. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 441. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 442. Mic dejun foarte bun, locație excelentă. Toate cele necesare în cameră.

 443. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 444. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 445. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 446. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 447. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 448. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 449. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 450. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 451. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 452. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 453. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 454. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 455. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 456. Comunicarea cu gazda a fost foarte ușoară. Apartamentul are toate dotările necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona centrală și de Grădina zoologică, nu e nevoie de mașină pentru a ajunge în aceste locații.

 457. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 458. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 459. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 460. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 461. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 462. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 463. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 464. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 465. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 466. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 467. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 468. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 469. micul dejun foarte bogat si variat, locatia ultracentrala personal extrem de prompt si amabil (a fost o mica problema cu apa la baie dar s-a rezolvat imediat ce am anuntat la receptie)

 470. Mic dejun foarte bun, locație excelentă. Toate cele necesare în cameră.

 471. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 472. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 473. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 474. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 475. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 476. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 477. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 478. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 479. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 480. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 481. Personalul amabil. Locația este 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

 482. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 483. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 484. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 485. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 486. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 487. Micul dejun bogat, camera a fost ok, paturile MIE mi s-au parut cam inguste, baia simpla si curata. Pretul corect pt. cele 3 stele cu Mic dejun.

 488. Curatenie, personal primitor, mic dejun bogat, raport calitate preț ok.

 489. Singurul aspect pozitiv ar fi acela ca am putut renunta la o noapte de cazare fara plata suplimentara.

 490. Dragut,ambientul,personal foarte amabil!!! Pacat ca nu se serveste si macar o ciorbita la amiaza contra cost!!

 491. tot.personal amabil si plin de solicitudine, curatenie, liniste si in general tot ambientul concura la crearea unui climat foarte placut.

 492. totul a fost super curat personal amabil zambitor si placut

 493. Au parcare proprie deci nu sunt probleme. Personalul serviabil. Camera mare, impecabil de curata si foarte calduroasa. Totul a functionat perfect. Pat foarte bun. M-am odihnit foarte bine. Baia mare si curata. Nu ma asteptam ca la pretul asta sa am conditii foarte bune. Din pacate nu am facut poze, dar cele prezentate pe site corespund realitatii.

 494. Atitudinea personalului. Si faptul ca aveau la Receptie lucruri pe care uneori uiti sa le iei in bagaj si sunt extrem de importante. Apa calda venea imediat, baia curată, camera curată, mare, spațioasă.

 495. Camera mare calduroasa, (este si aer conditionat dar nu a fost necesar avand in vedere perioada) personal la receptie amabil, mancarea buna, baie curata si dotata

 496. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 497. Leonard_booking iunie 14, 2019 at 9:08 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 498. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 499. Camere mari si confortabile, personal profesionist si respectuos. Mic dejun perfect !

 500. A fost OK, liniste. Parcare in incinta proprietatii. Aproape de centru.

 501. Hotel este exceptional de frumos, camera mare spatioasa curata, personalul de o inalta tinuta profesionala. Recomand tuturor acest hotel !

 502. Camera spatioasa, spa-ul misto rau iar micul dejun yummiiii

 503. Personalul hotelului, a fost foarte amabil si de ajutor, inclusiv si doamna camerista! Felicitari! Va multumesc!

 504. Micul dejun bun si variat. Locatia ok, fiind la marginea orasului se evita aglomeratia din centru.

 505. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 506. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 507. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 508. Gilda-cristina iunie 22, 2019 at 7:02 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 509. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 510. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 511. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 512. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 513. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 514. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 515. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 516. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 517. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 518. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 519. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 520. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 521. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 522. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 523. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 524. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 525. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 526. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 527. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 528. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 529. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 530. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 531. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 532. Alexandru-nicolae iunie 29, 2019 at 9:23 am

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 533. Gilda-cristina iunie 29, 2019 at 9:23 am

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 534. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 535. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 536. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 537. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 538. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 539. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 540. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 541. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 542. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 543. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 544. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 545. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 546. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 547. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 548. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 549. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 550. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 551. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 552. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 553. Mi.a placut faptul că este absolut totul cu mult bun gust, rustic, intim și practic.

 554. Servicii excelente , personal foarte indatoritor ! O curte foarte frumos aranjata , acces facil in parcarea din curte . O cafea excelenta la bar !

 555. Locatia aproape de ceea unde imi doream sa ajung si amabilitatea personalului de la receptie.

 556. Alexandru-nicolae iulie 5, 2019 at 10:40 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 557. Gilda-cristina iulie 5, 2019 at 10:40 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 558. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 559. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 560. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 561. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 562. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 563. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 564. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 565. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 566. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 567. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 568. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 569. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 570. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 571. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 572. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 573. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 574. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 575. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 576. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 577. Locatia centrală, parcare, camere mari și curate, mic dejun excelent.

 578. Amplasarea hotelului fata de centru si micul dejun

 579. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 580. Alexandru-nicolae iulie 13, 2019 at 12:53 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 581. Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 582. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 583. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 584. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 585. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 586. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 587. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 588. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 589. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 590. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 591. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 592. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 593. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 594. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 595. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 596. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 597. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 598. Personalul extrem de agreabil. Locația reușită aproape de centrul orașului, apa fiebinte de la duș, căldura in camera, curtea draguță si îngrijită…

 599. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 600. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 601. Mi.a placut faptul că este absolut totul cu mult bun gust, rustic, intim și practic.

 602. Servicii excelente , personal foarte indatoritor ! O curte foarte frumos aranjata , acces facil in parcarea din curte . O cafea excelenta la bar !

 603. Locatia aproape de ceea unde imi doream sa ajung si amabilitatea personalului de la receptie.

 604. Atmosfera, personal, locatie, mic dejun – extraordinare!!

 605. Curațenie ireproșabilă Mic-dejun copios și diversificat

 606. Totul a fost deosebit de placut, personal, receptie, micul dejun, curat, atmosfera placuta oameni primitori

 607. Gazda primitoare, apartamentul f frumos si confortabil.

 608. Gazdele foarte ospitaliere.Am fost sunați si apoi doamna ne-a așteptat cu cheile in fata proprietății. Apartamentul nou, foarte spațios, modern si cu mult rafinament.Se afla la etajul 1, este si lift.Parcarea in curte, iesire -intrare cu barieră. În apropiere se află stație de benzina si un centru comercial. Cu alta ocazie as alege din nou această locație.

 609. Modern, curat, spatios, luminos (ferestre foarte mari); TV cu Netflix; baie cu cada mare; etc. Proprietarul a venit imediat si mi-a dat cheia; tot confortul necesar pentru o sedere mai mare… As reveni cu placere.

 610. In primul rand renovarea este este la standarde de 4 stele, serviciile de camera super,in fiecare zi sau schimbat prosoapele si consumabile (totusi 4 stele)un pat odihnitor camera si baie curată.,cafea ceai.calitative si bar.Personalul începând de la receptie până la cameristă nota 10+.Pozitia foarte bună pentru vizitatori in Tg.Mures.

 611. Faptul ca lucrarile de reparatii si modernizare desi limitate au fost facute cu bun simt practic si nu in bataie de joc. Apreciez efortul.

 612. Locatia centrală, parcare, camere mari și curate, mic dejun excelent.

 613. Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 614. Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 615. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 616. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 617. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 618. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 619. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 620. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 621. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 622. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 623. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 624. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 625. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 626. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 627. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 628. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 629. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 630. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 631. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 632. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 633. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 634. Excelent raport calitate-pret. Camera curata, aer conditionat. Personalul este foarte amabil. A fost o experienta placuta, recomand. Hotelul e amplasat intr-o zona foarte linistita.

 635. Am fost primiți călduros, a fost fain, și vom reveni cu drag

 636. Un hotel mic și cochet într-un loc liniștit ,unde vom reveni cu plăcere!

 637. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 638. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 639. Situarea centrală a hotelului. Hotelul este renovat de puțin timp, astfel că mobilierul și instalațiile sunt în condiții bune.

 640. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 641. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 642. Mi-a placut faptul ca hotelul era asezat in apropierea intalnirii mele ! si foarte usor de gasit ! Personalul este amabil

 643. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 644. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 645. Gazda a fost prima care a telefonat,interesandu-se de noi,am apreciat gestul ei,foarte amabila si dispusa sa ne ajute cu informatiile de care aveam nevoie. Spatiul generos si cald,curatenie impecabila.Recomand tuturor celor ce vor sa viziteze Targu Mures!

 646. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 647. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 648. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 649. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 650. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 651. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 652. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 653. Camera buna dotata cu minibar, un pic cam intunecata, curata.

 654. Toate au fost grozave…. locul unde se află hotelul, personalul, camera, curățenia, locul de parcare…

 655. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 656. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 657. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 658. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 659. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 660. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 661. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 662. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 663. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 664. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 665. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 666. Mi-a placut faptul ca hotelul era asezat in apropierea intalnirii mele ! si foarte usor de gasit ! Personalul este amabil

 667. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 668. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 669. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 670. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 671. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 672. Camera buna dotata cu minibar, un pic cam intunecata, curata.

 673. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 674. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 675. Camera spațioasa si curată, personalul amabil, cu zâmbetul pe buze.

 676. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 677. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 678. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 679. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 680. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 681. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 682. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 683. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 684. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 685. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 686. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 687. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 688. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 689. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 690. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 691. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 692. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 693. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 694. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 695. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 696. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 697. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 698. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 699. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 700. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 701. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 702. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 703. Curățenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul în fiecare dimineață! Cred ca este normal!

 704. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 705. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 706. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 707. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 708. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 709. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 710. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 711. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 712. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 713. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 714. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 715. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 716. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 717. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 718. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 719. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 720. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 721. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 722. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 723. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 724. Curățenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul în fiecare dimineață! Cred ca este normal!

 725. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 726. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 727. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 728. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 729. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 730. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 731. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 732. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 733. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 734. Situat in centrul orasului ai in apropiere si magazine si restaurante.

 735. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 736. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 737. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 738. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 739. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 740. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 741. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 742. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 743. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 744. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 745. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 746. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 747. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 748. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 749. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 750. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 751. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 752. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 753. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 754. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 755. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 756. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 757. Apartametul este amplasat ideal, foarte aproape de centru si la doar cateva minute de cetate. Este aranjat cu mult bun gust, dotat cu tot ce trebuie. Am avut la dispozitie un espressor cu cafea boabe, cafeaua de foarte buna calitate a fost oferita din partea gazdelor. La fel si apa si fructele. Gazdele sunt oameni tineri, foarte primitori, ne-au indrumat catre obiectivele turistice importante si ne-au pus la dispozitie toate informatiile de care aveam nevoie. Multumim si pe aceasta cale. Ne-a parut rau ca nu am stat mai mult. Ne vom intoarce cu placere.

 758. Locatie excelenta, foarte curata, aproape de centru. Super dotare, grija fata de necesitatile clientului, atentie coplesitoare pentru facilitati. Gazda foarte atenta si implicata, care face lucrurile ca pentru ea! Multumim frumos!

 759. Darurile primite ( visinata si cafeaua la discretie ). Paturile foarte confortabile. Halate de baie și papuci.

 760. Locație foarte curată, cu bucătărie bine utilată, relativ aproape de centru. Recomand.

 761. Proprietar primitor, comunicativ si un ap. curat mobilier nou

 762. Apartament deosebit, frumos amenajat, foarte modern, super curat, mobilat si complet utilat, … Proprietarul extraordinar de serviabil.

 763. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 764. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 765. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 766. Personal foarte amabil, in camera curatenie deplina.

 767. Personal amabil, mâncarea f buna. Curatenie. Spa-ul excelent

 768. Zona de SPA foarte frumoasa, camerele de asemenea, dotate cu tot ce e necesar: prosoape, halate, uscator de par, minibar.. micul dejun foarte variat si bun.

 769. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 770. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 771. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 772. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 773. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 774. O structură veche dar centrală cu o vedere super , considerând etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in obținerea unei finanțări in acest sens,poate da devina una din atracțiile locului

 775. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 776. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 777. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 778. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 779. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 780. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 781. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 782. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 783. Curat , spațios , personal extrem de amabil , locație centrala , mic dejun proaspăt și gustos , preț bun pentru calitatea oferită. Sper sa mentina condițiile pe viitor!

 784. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 785. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 786. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 787. Cazare plăcută, într-o locație liniștită cu o priveliște foarte frumoasa , camera curată și pat foarte confortabil, recomand !

 788. Personal foarte amabil, camera curata, panorama spre oras superba,parcare, locatie foarte buna. La cererea mea am primit mic dejun foarte bun.Voi reveni cu drag.

 789. Foarte aproape de gradina zoologica, zona liniștită, priveliște frumoasa. Camera curata și curte interioara frumoasa și ingrijita, cu piscina.

 790. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 791. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 792. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 793. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 794. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 795. O structură veche dar centrală cu o vedere super , considerând etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in obținerea unei finanțări in acest sens,poate da devina una din atracțiile locului

 796. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 797. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 798. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 799. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 800. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 801. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 802. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 803. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 804. Curat , spațios , personal extrem de amabil , locație centrala , mic dejun proaspăt și gustos , preț bun pentru calitatea oferită. Sper sa mentina condițiile pe viitor!

 805. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 806. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 807. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 808. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 809. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 810. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 811. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 812. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 813. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 814. Personalul ma inteles ca am ajuns mai devreme in targul mures si au facut tot posibilul sa mi ofere o camera mai devreme decat se facea chekinul.Tot respectul.Locatie aproade de autogari si de kaufland.Micul dejun delicios .Camera renovata recent si cu gust.

 815. Televizor mic in camera si nu a fost nevoie sa-l pornesc.

 816. Micul dejun a fost suficient, diversificat, sățios și de calitate. Chelnerul din restaurant, profesionist. Camera OK pentru o deplasare în interes de serviciu.

 817. Curățenie, miros plăcut și personal drăguț. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 818. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 819. Amabilitatea. Mai ales a domnișoarei de la bar. Ducea o comandă de la restaurant când a dat de mine, rătăcitul (am greșit intrarea și liftul), așa că, în loc să urce la 4 cu pizza, a coborât la parter să mă îndrume (cu toate că am înțeles explicațiile). Venisem dinspre parcarea subterană.

 820. Modalitatea de check în și out cu preluare cheie din seif . Persoana de contact foarte serviabila Locația foarte aproape de centru .

 821. Metoda de autocazare e foarte confortabila. E foarte aproape de centru.

 822. zona linistita, acces usor cu autoturism. loc de parcare. restaurante bune in imprejurimi.

 823. Totul a fost peste asteptarile mele, m-am simptit mininat ,o sa mai revin . Este cel mai primitor, confortabil curat si placut loc in care am fost in ultimul timp. Multumesc gazdelor pentru felul in care am fost primita .

 824. Totul a fost excepțional. Ne-am prelungit sejurul cu încă 2 nopți. Gazda foarte primitoare, peisajul de nota 20 iar camera este făcută cu foarte mult bun gust, ca și baia de altfel. La parter, exista un living foarte mare dotat cu absolut tot ce trebuie, chiar și cu un expresor de unde puteți servi o cafea excelentă, din partea casei. Cu siguranță Pousada Panoramica va fi prima opțiune pentru cazare atunci când vom reveni în Târgu Mureș. Recomandăm cu încredere din toate punctele de vedere.

 825. Personalul in primul rand amabil, dragut si iti este mai mare dragul sa povestesti cu ei. View’ul din camera este absolut superb, am stat seara sa vedem apusul. Recomand cu cel mai mare drag si va invit sa aveti o experienta frumoasa.

 826. Personal amabil, curățenie și confort!,preț ok, peste așteptări!!!, recomand cu încredere!!! 👍

 827. Personal prietenos, curățenie, destul de aproape de centru

 828. Patul a fost confortabil, camera spatioasa cu toate dotarile necesare

 829. Micul dejun absolut extraordinar! Special, deosebit, superlativ!

 830. Situat in centrul orasului. Restaurantul este excelent. Staff foarte amabil. Curatenie. Cu siguranta voi reveni.

 831. Personal foarte amabil, in camera curatenie deplina.

 832. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 833. Personal amabil; curătenie; aproape de Spitalul județean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerată). Am sa revin

 834. Locația, liniștea, camera drăguț decorată , totul părea nou

 835. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 836. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 837. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 838. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,prețul oferit de Booking

 839. Curățenie, miros plăcut și personal drăguț. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 840. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 841. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 842. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 843. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 844. Interiorul hotelului si camera . Personalul amabil. Amplasarea hotelului : la cateva minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

 845. Totul! Merita! Raport calitate-pret excelent! Situat f bine, curat, mobilier nou, mic dejun gustos.

 846. Modest, dar pentru o noapte în delegație poate fi o variantă.

 847. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 848. Personal amabil; curătenie; aproape de Spitalul județean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerată). Am sa revin

 849. Personalul foarte amabil, camera modernă, confortabilă și foarte curată. Intrarea în cameră separată, astfel că nu vă deranjează nimeni. Per total, foarte frumos; o recomand cu căldură.

 850. Personalul foarte amabil, dragut si sociabil. Curatenie maxima. Mic dejun excelent.

 851. Exceptional hotel, personal foarte atent, curatenie impecabila, micul dejun foarte bun cu produse de calitate, zona SPA deosebita.

 852. Locatie exact in centru, personal amiabil, camerele si mancarea super

 853. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 854. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 855. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 856. Piscina, SPA, curățenie, camere mari, personal prietenos

 857. Mic dejun excelent. Totul este facut sa te simti foarte bine si relaxat.

 858. Camera este enorma, extrem de curata, baia foarte frumoasa cu un jacuzzi imens. A fost liniste, SPA-ul si sala sunt foarte ok. Restaurantul acceptabil.

 859. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 860. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 861. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 862. O Pensiune de nota 10 cu felicitari! mi a placut foarte mult,foarte curata ,personal dragut,o sa mai revenim cu mare drag!

 863. Personal amabil, curățenie și confort!,preț ok, peste așteptări!!!, recomand cu încredere!!! 👍

 864. Personal prietenos, curățenie, destul de aproape de centru

 865. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 866. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 867. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 868. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 869. Personal amabil; curătenie; aproape de Spitalul județean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerată). Am sa revin

 870. Personalul foarte amabil, camera modernă, confortabilă și foarte curată. Intrarea în cameră separată, astfel că nu vă deranjează nimeni. Per total, foarte frumos; o recomand cu căldură.

 871. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 872. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 873. E o locație modernă. Proprietarul este tânăr și a venit cu o concepție nouă. Te cazezi singur,nu te deranjează nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort și facilități foarte bune. Bucătărie cu tot ce ai nevoie, într-un cuvânt : excelent

 874. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 875. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,prețul oferit de Booking

 876. Curățenie, miros plăcut și personal drăguț. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 877. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 878. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 879. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 880. Prețul bun,liniște și cel mai important este ca am avut un loc unde sa ne odihnim.

 881. foarte ok, am avut acces la cele doua bucatarii , bine utilate…la orice ora, ma refer la acces personal amabil, intrari multiple…nimeni nu te deranjeaza, locuri de fumat, recomand cu caldura va rog

 882. Este aproape de centru. Este curat, foarte spațios, iar prețul excelent. Recomand!!!

 883. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 884. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 885. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 886. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 887. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 888. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 889. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 890. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 891. E o locație modernă. Proprietarul este tânăr și a venit cu o concepție nouă. Te cazezi singur,nu te deranjează nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort și facilități foarte bune. Bucătărie cu tot ce ai nevoie, într-un cuvânt : excelent

 892. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 893. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 894. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 895. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 896. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 897. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 898. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 899. Central, totul foarte curat, nou, mobilat cu bun gust. Personal amabil, mic dejun gustus, cafea din partea casei. Ne vom intoarce cu siguranta.

 900. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 901. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 902. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 903. Camera curată , mare , personal amabil. Mic dejun bogat si savuros. O sa ne mai întoarcem! Personalul de la Receptie amabil.

 904. Tot ce este necesar ca dotari. Foarte aproape de centru.

 905. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 906. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 907. Locația este foarte bine pusă la punct,atât restaurantul cât și hotelul în sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok și piscina pe măsură.

 908. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 909. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,prețul oferit de Booking

 910. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 911. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 912. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 913. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 914. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 915. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 916. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 917. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 918. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 919. APROAPE TOTUL .Amplasare central , piscina interioara ,parcare privata, personal amabil,pat confortabil,cafea f.f.buna

 920. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 921. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 922. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 923. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 924. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 925. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 926. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 927. Central, totul foarte curat, nou, mobilat cu bun gust. Personal amabil, mic dejun gustus, cafea din partea casei. Ne vom intoarce cu siguranta.

 928. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 929. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 930. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 931. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 932. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 933. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 934. Micul dejun excelent, cafeaua la fel. Personalul (mai ales cei de la receptie) foarte draguti si amabili, cum rar intalnesti. Curatenie exemplara.

 935. APROAPE TOTUL .Amplasare central , piscina interioara ,parcare privata, personal amabil,pat confortabil,cafea f.f.buna

 936. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 937. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 938. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 939. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 940. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 941. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 942. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 943. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 944. Pensiunea este aproape de centru (cam 20 de minute de mers pe jos), gradina zoologica (foarte frumoasa), cetate, etc. Orasul este foarte frumos si merita vizitat. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita. Camerele sunt spatioase, curate, confortabile si luminoase. Personalul este foarte amabil si prietenos. Unele camere au balocoane mai micute, dar pot fi solicitate camere cu balcoane mai mari. Recomand aceasta pensiune.

 945. Zona foarte liniștita cu priveliște deosebita ,pat confortabil ,camere spațioase și de asemenea este foarte curat.Personalul este foarte amabil.

 946. A fost super bine totul,un loc de neuitat și foarte foarte frumos

 947. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 948. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 949. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 950. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 951. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 952. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 953. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 954. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 955. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 956. Locația este foarte bine pusă la punct,atât restaurantul cât și hotelul în sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok și piscina pe măsură.

 957. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 958. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 959. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 960. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 961. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 962. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 963. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 964. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 965. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 966. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 967. Priveliște minunata, personal prietenos, cazare placuta intr-o locație linistita. Camera impecabila și patul extrem de confortabil. Voi reveni cu placere.

 968. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 969. Pensiunea este aproape de centru (cam 20 de minute de mers pe jos), gradina zoologica (foarte frumoasa), cetate, etc. Orasul este foarte frumos si merita vizitat. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita. Camerele sunt spatioase, curate, confortabile si luminoase. Personalul este foarte amabil si prietenos. Unele camere au balocoane mai micute, dar pot fi solicitate camere cu balcoane mai mari. Recomand aceasta pensiune.

 970. Excelent. Locatia ultracentrala. Foarte curat. SPA pana la ora 00:00 deschis.

 971. Pozitia excelenta fata de centrul orașului. Senzația de clădire veche.

 972. Micul dejun excelent, cafeaua la fel. Personalul (mai ales cei de la receptie) foarte draguti si amabili, cum rar intalnesti. Curatenie exemplara.

 973. Tot ce este necesar ca dotari. Foarte aproape de centru.

 974. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 975. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 976. Apartament f spatios, curatenie In Tg Mures doar la Travel Homzzz am stat Multumim

 977. Foarte curat, prețul foarte bun, parcarea chiar lângă proprietate, supermarket in aceeași clădire, locuința dotată cu aproape tot ce ai putea avea nevoie.

 978. Un apartament foarte spațios, situat la etajul II într-un bloc modern, cu supermarket la parter. Am găsit tot ce aveam nevoie, inclusiv liniște. Gazdă civilizată, amabilă. Dacă nu sunteți cu mașina, puteți ajunge în centru cu autobuzul/microbuzul în 10 minute (preț bilet 2/1,5 lei) – stație la doi pași, în week-end, intervale mari de așteptare; pe jos, 30 minute de la apartament.

 979. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 980. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 981. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 982. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 983. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 984. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 985. Mancarea excelenta.Personalul foarte amabil.Totul a fost la superlativ.Recomand cu incredere.

 986. Locatie superba, dar de departe oamenii de acolo merita 10, desi circul destul de mult si nu sunt asa de ingaduitor oamenii de acolo merita 10(daca as putea as da 11). Recomand fara dubiu sa studiati (nu sa cititi) meniul. Ce veti primi pe masa merita …..platit pana la ultimul banut. Si inca ceva …….. daca sunteti matinali aveti sansa sa vedeti cat de muncita e painea sau cozonacul de pe masa………… Incercati! Merita.

 987. Locatia de vis. Terasa superba cu pauni, fazani, gainuse si iepuras. Masa si bautura excelenta.

 988. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 989. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 990. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 991. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 992. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 993. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 994. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 995. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 996. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 997. Camera spațioasă, foarte curat personal amabil. A fost super!

 998. Priveliște minunata, personal prietenos, cazare placuta intr-o locație linistita. Camera impecabila și patul extrem de confortabil. Voi reveni cu placere.

 999. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 1000. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1001. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1002. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1003. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 1004. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 1005. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 1006. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1007. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 1008. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 1009. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 1010. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 1011. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 1012. Localizarea într-o zonă liniștită, check-in prompt, curățenia, proprietarul foarte amabil.

 1013. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 1014. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 1015. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 1016. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 1017. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 1018. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 1019. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 1020. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 1021. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 1022. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 1023. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 1024. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1025. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1026. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1027. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 1028. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 1029. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 1030. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 1031. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 1032. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 1033. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1034. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1035. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1036. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 1037. Micul dejun f bun, jacuzzi și sauna de calitate. Cafea, ceai și biscuiți oferiți între 15:30-17:30 din partea casei.

 1038. Locatia hotelului excelenta, chiar in centrul orasului. Personalul foarte amabil. Excelenta posibilitatea de a alege dintre camerele disponibile. Micul dejun foarte variat si preparate gustoase. Parcarea interioara gratuita.

 1039. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 1040. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1041. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 1042. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 1043. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 1044. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 1045. Am stat in camera de 5*, cea cu cada de baie in camera. Foarte frumoasa. Totul de calitate. Personal foarte amabil. Restaurantul are preparate deosebite foarte gustoase. Micul dejun, chiar dacă nu foarte variat, delicios. Toate preparatele de cea mai buna calitate. Se vede ca s-a pus mare accent pe detalii

 1046. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 1047. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 1048. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 1049. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 1050. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 1051. Curatenia impecabila Pat comfortabil Pranzul de nota 10 Recomand

 1052. Foarte bun micul dejun si la incinta spa totul a fost frumos si relaxant!

 1053. Totul a fost superb! Recomand din toată inima această locație. Personalul, curățenia, camerele, SPA-ul, restaurantul, de cea mai înaltă clasă. Felicitări tuturor angajaților. Felicitări patronului! Vom reveni în această locație cu mare drag!

 1054. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1055. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 1056. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1057. hotel situat în centru, cameră curată pat confortabil ,personal amabil mic dejun bun

 1058. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 1059. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 1060. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 1061. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 1062. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 1063. Dna de la receptie a fost foarte amabilă și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 1064. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 1065. Micul dejun f bun, jacuzzi și sauna de calitate. Cafea, ceai și biscuiți oferiți între 15:30-17:30 din partea casei.

 1066. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1067. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1068. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1069. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 1070. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 1071. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 1072. Gazdele sunt exceptionale, apartamentul frumos, curat, linistit, bine situat.

 1073. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 1074. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 1075. Am fost a doua oara in acest hotel si cu siguranta ne vom intoarce. Camere mari, confortabile, curate, personal f amabil, un spa exceptional,,,,,Mic dejun deosebit de variat si gustos, parcare imensa…

 1076. mic dejun foarte variat si gustos spaul si sala de sport foarte misto lafel si restaurantul Casa Ardeleana nota 10

 1077. SPA…minunat….apa calda…personal amabil…mic dejun cu de toate..si pentru toate gusturile…patul extra large ..curat in camera…foarte usor de gasit ca locatie

 1078. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 1079. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou și cu gust aranjat. Din păcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primiți cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discreție. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat și variat. Cafeaua foarte bună. Personalul amabil. Cu siguranță dacă vom mai veni în Târgu Mureș tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 1080. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1081. Gazdele sunt exceptionale, apartamentul frumos, curat, linistit, bine situat.

 1082. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 1083. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 1084. Personal f amabil, sala de primire excelentă, mâncare f bună, mini bar în cameră

 1085. Este la 5 minute de centrul vechi plin de caldiri frumoase si catedrale, personal foarte amabil care ne-a dat informatii interesante despre obiectivele turistice din zona (statiunea Sovata, salina de la Praid, Corund si altele), micul dejun variat si suficient care putea fi luat de la 7,30 la 10,00. Faptul ca hotelul are si restaurant propriu face posibila servirea pranzului si a cinei. Am luat un pranz foarte bun, cu portii suficient de mari si cu o palinca din parte casei. Se poate parca in curtea interioara a hotelului suficient de incapatoare. Cald in camera (am fost de Craciun) si apa fierbinte la baie.

 1086. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1087. Amplasarea – in centrul orasului. Bucataria – dotata cu tot ce trebuie. Baia – masina de spalat rufe. Loc parcare asigurat.

 1088. Amabilitate, rezolvare rapida la orice cerere. Apartamentul este modern immobilat, Centrul, piata este foarte aproape. Pot sa ofer cu inima buna la toata lumea, Proprietarul foarte simpatic, inteligent.

 1089. Curatenie, confort, dotari, comunicare, toate la superlativ, un mare bravo . Si multumim mult ! 🙂

 1090. Am stat in camera de 5*, cea cu cada de baie in camera. Foarte frumoasa. Totul de calitate. Personal foarte amabil. Restaurantul are preparate deosebite foarte gustoase. Micul dejun, chiar dacă nu foarte variat, delicios. Toate preparatele de cea mai buna calitate. Se vede ca s-a pus mare accent pe detalii

 1091. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 1092. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 1093. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile și tot timpul cu zâmbetul pe buze.

 1094. Pensiunea este amenajată cu gust,modernă si aproape de centru.Personalul de la recepție este extrem de amabil,comunicativ si orientat spre client.Multumim dna.Ildiko si dna.Olga pt. tot,foarte rar întâlnești asemenea angajați.Perioada sejurului a fost magică pt.noi si am rămas plăcut impresionați de tot plecând cu ideea revenirii.

 1095. Pozitia este excelenta, langa gradina zoologica. Pensiunea este curata, pesonalul este ok.

 1096. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 1097. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 1098. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 1099. A fost un sejur minunat. Personal foarte amabil și receptiv la orice solicitare. Curat și amplasat foarte bine pentru o odihnă departe de gălăgia orașului.

 1100. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile și tot timpul cu zâmbetul pe buze.

 1101. Pensiunea este amenajată cu gust,modernă si aproape de centru.Personalul de la recepție este extrem de amabil,comunicativ si orientat spre client.Multumim dna.Ildiko si dna.Olga pt. tot,foarte rar întâlnești asemenea angajați.Perioada sejurului a fost magică pt.noi si am rămas plăcut impresionați de tot plecând cu ideea revenirii.

 1102. Locatia, patul confortabil, parcarea accesibila, pretul relativ bun. Ok daca tot ce iti trebuie este sa pui capul jos, undeva, in centrul orasului.

 1103. Priveliștea de la etaj. Locatie centrala. Parcare proprie.

 1104. Curățenie impecabila,mic dejun consistent. Oameni minunați.

 1105. A fost linistit, nu am fost deranjați, vecinii ok și ca amplasare relativ ok

 1106. O pensiune foarte curată, cochetă, cu foarte mult bun gust și cu un personal empatic și foarte amabil. Recomand tuturor această pensiune. PS E aproape de spitalul județean (1,1 km). Aviz celor care sunt însoțitori.

 1107. Aerul proaspăt pe care ți-l inspira locația, bunul gust al amenajării, personal amabil și atent

 1108. A fost super bine totul,un loc de neuitat și foarte foarte frumos

 1109. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 1110. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 1111. Locație superba in centrul orașului Târgu Mureș, proprietarii sunt gazde foarte primitoare și cu siguranță voi reveni în acest loc.

 1112. Curatenie exemplara. Totul nou. Un pat extrem de odihnitor. Bucatarie cu tot ce iti trebuie. Un design ca intr un hotel de lux.

 1113. Locatie ultra centrala, apropiata de cafenele, restaurante etc. Personal foarte amabil, camera mobilata in stil modern, baie spatioasa. Bucatarie comuna pentru cele 2 camere, dotata chiar si pentru gatit.

 1114. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 1115. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou și cu gust aranjat. Din păcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primiți cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discreție. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat și variat. Cafeaua foarte bună. Personalul amabil. Cu siguranță dacă vom mai veni în Târgu Mureș tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 1116. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1117. Un apartament foarte bine dotat și decorat cu bun gust! Curățenie impecabila , gazda primitoare și foarte de ajutor! Mulțumim mult pentru tot

 1118. De fiecare dată când voi ajunge în Târgu Mureș, mă voi caza aici. Serviciile sunt ireproșabile.

 1119. Localizare foarte buna intr-un cartier linistit. Apartamentul arata impecabil si e mobilat cu bun gust. Am gasit tot ce am avut nevoie pentru sejurul nostru.

 1120. Locație conform descrierilor , gazda primitoare , spațiu imens, utilități peste așteptări, curățenie , liniște… foarte bine ce mai…

 1121. Promptitudinea gazdei si locatia…un raport calitate-pret de nota 10+. Dotarea bucatariei cu toate ustensilele necesare si linistea apartametului, precum si locatia au fost exceptionale…cu siguranta o sa mai revenim

 1122. Absolut totul! Liniștea Confortul! Gazdele foarte primitoare ! Într-un cuvânt totul la superlativ!

 1123. Amplasare foarte buna. Respectate cu strictete masurile de protectie, curatenie in camere, mic dejun extraordinar de bun si diversificat. Un hotel bun pt. tranzit, nicidecum pt. vacanta.

 1124. Amplasare centrala, la cca 100 – 200 m de Piata trandafirilor. Curatenie, paturi confortabile, lenjerie curata, Mic dejun bogat si variat, cu posibilitatea alegerii acestuia in fiecare zi. Cutie de valori in camera. Semnal WI-FI puternic. Dezinfectant la intrarea in lifturi.

 1125. hotelul este situat in centrul orasului o curetenie exemplara personalul foarte primitor o sa revenim si la anul restaurantul cu mincaruri foarte bune

 1126. Curat, raport pret / calitate excelent, poziționare Ok., personalul excelent.

 1127. Bun mic dejun(in conditiile actuale).Pozitia centrala a hotelului.Privelistea.

 1128. Anonim