Cazare in Strîmtura 2 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Strîmtura fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Strîmtura recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Strîmtura – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Strîmtura am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Strîmtura bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Eva si Robert Bârloiu din Porumbeni, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Eva si Robert Bârloiu din Porumbeni, jud. MuresCazare in Strîmtura 2 persoane)

 • Mara si Noemi Simionescu din Lunca Bisericii, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Strîmtura, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mara si Noemi Simionescu din Lunca Bisericii, jud. Alba – Cazare in Strîmtura 2 persoane)

 • Dochia si Ghenadie Deleanu din Milosesti, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dochia si Ghenadie Deleanu din Milosesti, jud. Ialomita – Cazare in Strîmtura 2 persoane)

 • Carla si Eugen Olinescu din Stornesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Strîmtura!

  (Carla si Eugen Olinescu din Stornesti, jud. Iasi – Cazare in Strîmtura 2 persoane)

 • Eusebiu si Georgiana Talianu din Draghia, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Strîmtura, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eusebiu si Georgiana Talianu din Draghia, jud. Maramures – Cazare in Strîmtura 2 persoane)

 • Lili si Anemona Turdeanu din Marascu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Strîmtura prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Strîmtura.

  (Lili si Anemona Turdeanu din Marascu, jud. Bacau – Cazare in Strîmtura 2 persoane)

 1. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 2. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 3. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 4. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 5. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 6. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 7. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 8. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 9. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 10. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 11. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 12. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 13. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 14. Este o pensiune ok, dar un 4 stele ar caracteriza mai bine locatia. Personal amabil, curatenie, apartamentul a fost spatios, spatiul cu piscina foarte frumos.

 15. Hm. Nu am fost cazat niciodata la nici o pensiune di Maramures. Ma bucur enorm ca am nimerit din prima la Dacii Liberi unde ne-am simtit foarte bine, eu si familia mea. Spa excelent piscina mare, jacuzzi, sauna, salina bazin cu apa sarata, mancare foarte buna. Sigur ma voi reintoarce!

 16. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 17. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 18. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 19. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 20. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 21. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 22. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 23. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 24. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 25. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 26. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 27. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 28. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 29. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 30. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 31. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 32. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 33. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 34. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 35. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 36. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 37. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 38. Este o pensiune ok, dar un 4 stele ar caracteriza mai bine locatia. Personal amabil, curatenie, apartamentul a fost spatios, spatiul cu piscina foarte frumos.

 39. Hm. Nu am fost cazat niciodata la nici o pensiune di Maramures. Ma bucur enorm ca am nimerit din prima la Dacii Liberi unde ne-am simtit foarte bine, eu si familia mea. Spa excelent piscina mare, jacuzzi, sauna, salina bazin cu apa sarata, mancare foarte buna. Sigur ma voi reintoarce!

 40. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 41. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 42. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 43. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 44. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 45. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 46. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 47. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 48. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 49. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 50. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 51. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 52. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 53. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 54. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 55. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 56. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 57. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 58. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 59. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 60. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 61. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 62. Este curat in toate corpurile de cladire, iar personalul este exemplar.

 63. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 64. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 65. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 66. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 67. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 68. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 69. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 70. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 71. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 72. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 73. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 74. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 75. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 76. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 77. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 78. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 79. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 80. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 81. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 82. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 83. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 84. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 85. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 86. Este curat in toate corpurile de cladire, iar personalul este exemplar.

 87. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 88. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 89. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 90. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 91. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 92. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 93. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 94. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 95. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 96. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 97. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 98. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 99. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 100. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 101. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 102. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 103. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 104. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 105. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 106. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 107. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 108. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 109. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 110. Este curat in toate corpurile de cladire, iar personalul este exemplar.

 111. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 112. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 113. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 114. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 115. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 116. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 117. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 118. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 119. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 120. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 121. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 122. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 123. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 124. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 125. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 126. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 127. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 128. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 129. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 130. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 131. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 132. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 133. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 134. Este curat in toate corpurile de cladire, iar personalul este exemplar.

 135. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 136. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 137. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 138. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 139. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 140. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 141. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 142. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 143. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 144. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 145. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 146. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 147. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 148. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 149. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 150. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 151. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 152. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 153. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 154. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 155. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 156. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 157. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 158. Este curat in toate corpurile de cladire, iar personalul este exemplar.

 159. Camere spațioase, foarte curate, mobilier nou, televizoare mari, internet cu viteză bună. Centrul spa foarte modern, apa curată și multiple facilități.

 160. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 161. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 162. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 163. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 164. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 165. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 166. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 167. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 168. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 169. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 170. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 171. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 172. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 173. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 174. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 175. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 176. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 177. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 178. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 179. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 180. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 181. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 182. Catalin_girigan martie 25, 2019 at 2:39 pm

  Am calatorit impreuna cu un grup de 10 prieteni pentru prima data in Maramures si sunt convins ca am facut alegerea perfecta cazandu-ne la Pensiunea Dacii Liberi. Zona este fascinanta, pensiunea este facut cu bun gust si atentie la detalii, zona SPA a depasit orice asteptare, preturile sunt rezonabile, camerele extrem de curate, mancarea foarte buna, iar personalul uimitor de politicos si atent. Pana sa merg la aceasta pensiune credeam ca zona Bucovina este uimitoare, dar oamenii din Maramures sunt uimitori de primitori si calzi.

 183. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 184. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 185. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 186. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 187. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 188. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 189. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 190. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 191. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 192. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 193. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 194. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 195. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 196. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 197. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 198. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 199. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 200. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 201. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 202. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 203. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 204. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 205. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 206. Catalin_girigan martie 29, 2019 at 11:11 pm

  Am calatorit impreuna cu un grup de 10 prieteni pentru prima data in Maramures si sunt convins ca am facut alegerea perfecta cazandu-ne la Pensiunea Dacii Liberi. Zona este fascinanta, pensiunea este facut cu bun gust si atentie la detalii, zona SPA a depasit orice asteptare, preturile sunt rezonabile, camerele extrem de curate, mancarea foarte buna, iar personalul uimitor de politicos si atent. Pana sa merg la aceasta pensiune credeam ca zona Bucovina este uimitoare, dar oamenii din Maramures sunt uimitori de primitori si calzi.

 207. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 208. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 209. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 210. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 211. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 212. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 213. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 214. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 215. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 216. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 217. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 218. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 219. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 220. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 221. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 222. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 223. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 224. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 225. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 226. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 227. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 228. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 229. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 230. Catalin_girigan aprilie 2, 2019 at 2:37 pm

  Am calatorit impreuna cu un grup de 10 prieteni pentru prima data in Maramures si sunt convins ca am facut alegerea perfecta cazandu-ne la Pensiunea Dacii Liberi. Zona este fascinanta, pensiunea este facut cu bun gust si atentie la detalii, zona SPA a depasit orice asteptare, preturile sunt rezonabile, camerele extrem de curate, mancarea foarte buna, iar personalul uimitor de politicos si atent. Pana sa merg la aceasta pensiune credeam ca zona Bucovina este uimitoare, dar oamenii din Maramures sunt uimitori de primitori si calzi.

 231. Piscina cu apa sărată din peșteră Camera curata Mâncarea cu specific tradițional ( depinde de bucătar )

 232. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 233. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 234. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 235. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 236. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 237. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 238. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 239. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 240. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 241. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 242. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 243. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 244. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 245. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 246. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 247. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 248. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 249. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 250. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 251. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 252. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 253. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 254. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 255. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 256. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 257. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 258. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 259. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 260. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 261. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 262. – Ospitalitatea (personalul foarte politicos si amabil, permanent receptiv la nevoile oaspetilor) – Locatia (30 minute pana la Viseu, gara mocanitei) – Spa (super) – Curatenia – Restaurantul si servirea prompta – Interioare decorate cu bun gust (de fapt totul e de bun gust) – Loc de joaca pentru copii – Pat confortabil Recomand! Pont pentru cine alege sa stea aici: Personalul de la receptie poate intermedia rezervarea pentru mocanita. De asemenea, va poate recomanda un drum care scurteaza enorm (cu vreo 40 km) traseul pana la manastirea Barsana; cu exceptia a 700 m unde nu este asfalt (drum pietruit, dar bun), tot drumul este asfaltat si bun.

 263. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 264. Catalin_girigan aprilie 23, 2019 at 4:23 pm

  Am calatorit impreuna cu un grup de 10 prieteni pentru prima data in Maramures si sunt convins ca am facut alegerea perfecta cazandu-ne la Pensiunea Dacii Liberi. Zona este fascinanta, pensiunea este facut cu bun gust si atentie la detalii, zona SPA a depasit orice asteptare, preturile sunt rezonabile, camerele extrem de curate, mancarea foarte buna, iar personalul uimitor de politicos si atent. Pana sa merg la aceasta pensiune credeam ca zona Bucovina este uimitoare, dar oamenii din Maramures sunt uimitori de primitori si calzi.

 265. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 266. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 267. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 268. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 269. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 270. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 271. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 272. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 273. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 274. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 275. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 276. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 277. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 278. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 279. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 280. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 281. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 282. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 283. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 284. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 285. O familie amabila. sociabila. Mi- au placut portile traditionale sculptate in lemn.

 286. – Ospitalitatea (personalul foarte politicos si amabil, permanent receptiv la nevoile oaspetilor) – Locatia (30 minute pana la Viseu, gara mocanitei) – Spa (super) – Curatenia – Restaurantul si servirea prompta – Interioare decorate cu bun gust (de fapt totul e de bun gust) – Loc de joaca pentru copii – Pat confortabil Recomand! Pont pentru cine alege sa stea aici: Personalul de la receptie poate intermedia rezervarea pentru mocanita. De asemenea, va poate recomanda un drum care scurteaza enorm (cu vreo 40 km) traseul pana la manastirea Barsana; cu exceptia a 700 m unde nu este asfalt (drum pietruit, dar bun), tot drumul este asfaltat si bun.

 287. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 288. Catalin_girigan aprilie 27, 2019 at 9:12 am

  Am calatorit impreuna cu un grup de 10 prieteni pentru prima data in Maramures si sunt convins ca am facut alegerea perfecta cazandu-ne la Pensiunea Dacii Liberi. Zona este fascinanta, pensiunea este facut cu bun gust si atentie la detalii, zona SPA a depasit orice asteptare, preturile sunt rezonabile, camerele extrem de curate, mancarea foarte buna, iar personalul uimitor de politicos si atent. Pana sa merg la aceasta pensiune credeam ca zona Bucovina este uimitoare, dar oamenii din Maramures sunt uimitori de primitori si calzi.

 289. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 290. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 291. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 292. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 293. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 294. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 295. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 296. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 297. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 298. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 299. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 300. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 301. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 302. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 303. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 304. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 305. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 306. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 307. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 308. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 309. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 310. Centrul SPA. Jacuzzi cu apa calda, perfect pt relaxare. Se pot servi si bauturi. Camerele sunt spatioase si decorate cu bun gust.

 311. – Ospitalitatea (personalul foarte politicos si amabil, permanent receptiv la nevoile oaspetilor) – Locatia (30 minute pana la Viseu, gara mocanitei) – Spa (super) – Curatenia – Restaurantul si servirea prompta – Interioare decorate cu bun gust (de fapt totul e de bun gust) – Loc de joaca pentru copii – Pat confortabil Recomand! Pont pentru cine alege sa stea aici: Personalul de la receptie poate intermedia rezervarea pentru mocanita. De asemenea, va poate recomanda un drum care scurteaza enorm (cu vreo 40 km) traseul pana la manastirea Barsana; cu exceptia a 700 m unde nu este asfalt (drum pietruit, dar bun), tot drumul este asfaltat si bun.

 312. Mic dejun foarte bun, personalul foarte amabil si profi. Locatie curata, ingrijita, spa ok. Ma voi reintoarce.

 313. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 314. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 315. Petru-florin mai 5, 2019 at 2:20 am

  Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 316. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 317. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 318. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 319. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 320. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 321. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 322. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 323. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 324. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 325. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 326. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 327. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 328. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 329. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 330. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 331. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 332. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 333. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 334. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 335. Centrul SPA. Jacuzzi cu apa calda, perfect pt relaxare. Se pot servi si bauturi. Camerele sunt spatioase si decorate cu bun gust.

 336. – Ospitalitatea (personalul foarte politicos si amabil, permanent receptiv la nevoile oaspetilor) – Locatia (30 minute pana la Viseu, gara mocanitei) – Spa (super) – Curatenia – Restaurantul si servirea prompta – Interioare decorate cu bun gust (de fapt totul e de bun gust) – Loc de joaca pentru copii – Pat confortabil Recomand! Pont pentru cine alege sa stea aici: Personalul de la receptie poate intermedia rezervarea pentru mocanita. De asemenea, va poate recomanda un drum care scurteaza enorm (cu vreo 40 km) traseul pana la manastirea Barsana; cu exceptia a 700 m unde nu este asfalt (drum pietruit, dar bun), tot drumul este asfaltat si bun.

 337. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 338. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 339. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 340. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 341. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 342. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 343. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 344. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 345. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 346. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 347. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 348. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 349. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 350. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 351. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 352. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 353. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 354. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 355. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 356. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 357. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 358. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 359. Centrul SPA. Jacuzzi cu apa calda, perfect pt relaxare. Se pot servi si bauturi. Camerele sunt spatioase si decorate cu bun gust.

 360. – Ospitalitatea (personalul foarte politicos si amabil, permanent receptiv la nevoile oaspetilor) – Locatia (30 minute pana la Viseu, gara mocanitei) – Spa (super) – Curatenia – Restaurantul si servirea prompta – Interioare decorate cu bun gust (de fapt totul e de bun gust) – Loc de joaca pentru copii – Pat confortabil Recomand! Pont pentru cine alege sa stea aici: Personalul de la receptie poate intermedia rezervarea pentru mocanita. De asemenea, va poate recomanda un drum care scurteaza enorm (cu vreo 40 km) traseul pana la manastirea Barsana; cu exceptia a 700 m unde nu este asfalt (drum pietruit, dar bun), tot drumul este asfaltat si bun.

 361. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 362. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 363. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 364. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 365. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 366. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 367. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 368. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 369. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 370. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 371. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 372. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 373. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 374. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 375. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 376. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 377. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 378. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 379. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 380. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 381. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 382. Totul a fost minunat. Un loc pe care îl recomand din tot sufletul. Personalul foarte amabil, curățenie, mâncare delicioasă la preturi foarte bune. La Spa e relaxare maxima.

 383. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 384. Centrul SPA. Jacuzzi cu apa calda, perfect pt relaxare. Se pot servi si bauturi. Camerele sunt spatioase si decorate cu bun gust.

 385. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 386. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 387. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 388. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 389. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 390. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 391. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 392. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 393. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 394. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 395. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 396. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 397. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 398. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 399. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 400. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 401. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 402. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 403. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 404. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 405. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 406. Totul a fost minunat. Un loc pe care îl recomand din tot sufletul. Personalul foarte amabil, curățenie, mâncare delicioasă la preturi foarte bune. La Spa e relaxare maxima.

 407. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 408. Centrul SPA. Jacuzzi cu apa calda, perfect pt relaxare. Se pot servi si bauturi. Camerele sunt spatioase si decorate cu bun gust.

 409. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 410. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 411. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 412. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 413. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 414. Locatia este excelenta, liniste, aer curat. Personalul este foarte binevoitor. Curatenia este exemplara, pensiunea dispune de toate facilitatile. Cu siguranta voi mai reveni aici.

 415. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 416. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 417. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 418. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 419. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 420. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 421. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 422. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 423. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 424. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 425. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 426. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 427. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 428. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 429. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 430. Oamenii foarte amabili. Facilitatile pensiunii. Mancarea excelenta. Curatenia.

 431. Totul a fost minunat. Un loc pe care îl recomand din tot sufletul. Personalul foarte amabil, curățenie, mâncare delicioasă la preturi foarte bune. La Spa e relaxare maxima.

 432. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 433. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 434. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 435. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 436. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 437. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 438. Totul minunat,o gazdă excelenta,o liniște de invidiat,situat la poalele muntelui,un peisaj frumos

 439. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 440. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 441. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 442. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 443. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 444. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 445. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 446. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 447. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 448. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 449. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 450. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 451. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 452. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 453. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 454. Oamenii foarte amabili. Facilitatile pensiunii. Mancarea excelenta. Curatenia.

 455. Totul a fost minunat. Un loc pe care îl recomand din tot sufletul. Personalul foarte amabil, curățenie, mâncare delicioasă la preturi foarte bune. La Spa e relaxare maxima.

 456. O surpriza foarte placuta. Complexul i-si merita locul in Top 10. Personal dragut si serviabil, comportament deosebit….orientat spre satisfacerea tuturor dorintelor clientului. Tot complexul straluceste de curatenie si ordine….iar mincarea de foarte buna calitate, orientata spre traditional. la preturi accesibile. Multumim doamnei manager care a fost deosebit de amabila prezentandu-ne proprietatea, planurile de dezvoltare si ne-a rezolvat dorinta de a ne pregati micul dejun la pachet deoarece plecam mai devreme de ora de servire.. Vom mai reveni la dvs.

 457. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 458. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 459. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 460. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 461. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 462. Un loc deosebit, cu personal deosebit. Priveliște minunata!

 463. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 464. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 465. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 466. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 467. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 468. Ne-am simtit excelent la pensiunea Sanziene, gazda este foarte placuta , prietenoasa, plina de ospitalitate. Mama gazdei ne-a facut mancare excelenta, micul dejun si cina (in timpul pranzului ne plimbam) au fost excelente . Numai cuvinte de lauda putem avea, indiferent la ce ne-am referi. Cu siguranta, vom reveni cu placere Va multumim, Henrich Rene

 469. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 470. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 471. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 472. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 473. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 474. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 475. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 476. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 477. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 478. Domnișoara de la recepție foarte dulce, primitoare cu un zâmbet faina. Restaurant corect (păcat că băiatul care servea la masă, foarte corect dealtfel, era în tricou, la un asemenea local o cămașă mi se părea o alegere mai pe măsură). Una peste alta de recomandat.

 479. Oamenii foarte amabili. Facilitatile pensiunii. Mancarea excelenta. Curatenia.

 480. Totul a fost minunat. Un loc pe care îl recomand din tot sufletul. Personalul foarte amabil, curățenie, mâncare delicioasă la preturi foarte bune. La Spa e relaxare maxima.

 481. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 482. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 483. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 484. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 485. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 486. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 487. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 488. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 489. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 490. Excelent, totul a fost foarte bine, personalul cumsecade, mâncare foarte gustoasa “ca la mama acasă”, camerele mari și curate cu baie privată și balcon, liniște, peisaj minunat! In curte are amenajat un mini muzeu foarte frumos! Mulțumim pt tot, pensiunea Sanzaiene! O să revenim cu siguranță!

 491. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 492. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 493. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 494. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 495. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 496. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 497. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 498. Cea mai buna mancare din tot concediul aici a fost. Mic dejun bogat cu mancare facuta in casa, inclusiv untul. Cafea buna, ceai minunat. Portii uriase.

 499. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 500. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 501. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 502. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 503. Domnișoara de la recepție foarte dulce, primitoare cu un zâmbet faina. Restaurant corect (păcat că băiatul care servea la masă, foarte corect dealtfel, era în tricou, la un asemenea local o cămașă mi se părea o alegere mai pe măsură). Una peste alta de recomandat.

 504. Oamenii foarte amabili. Facilitatile pensiunii. Mancarea excelenta. Curatenia.

 505. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 506. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 507. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 508. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 509. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 510. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 511. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 512. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 513. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 514. Excelent, totul a fost foarte bine, personalul cumsecade, mâncare foarte gustoasa “ca la mama acasă”, camerele mari și curate cu baie privată și balcon, liniște, peisaj minunat! In curte are amenajat un mini muzeu foarte frumos! Mulțumim pt tot, pensiunea Sanzaiene! O să revenim cu siguranță!

 515. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 516. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 517. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 518. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 519. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 520. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 521. Personalul a fost foarte amabil, ospitalier, au incercat sa ne faca sa ne simtit cat mai bine. Pensiunea e amenajata in stil maramuresan, iti da senzatia de casa bunicilor, o experienta placuta pentru cei care cauta modelul traditional.

 522. Atmosfera, disponibilitatea și căldura gazdelor. Dialogurile cu domnul Doru și tanti Maria (o grozavă bucătăreasă de altfel)

 523. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 524. Domnișoara de la recepție foarte dulce, primitoare cu un zâmbet faina. Restaurant corect (păcat că băiatul care servea la masă, foarte corect dealtfel, era în tricou, la un asemenea local o cămașă mi se părea o alegere mai pe măsură). Una peste alta de recomandat.

 525. Oamenii foarte amabili. Facilitatile pensiunii. Mancarea excelenta. Curatenia.

 526. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 527. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 528. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 529. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 530. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 531. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 532. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 533. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 534. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 535. Excelent, totul a fost foarte bine, personalul cumsecade, mâncare foarte gustoasa “ca la mama acasă”, camerele mari și curate cu baie privată și balcon, liniște, peisaj minunat! In curte are amenajat un mini muzeu foarte frumos! Mulțumim pt tot, pensiunea Sanzaiene! O să revenim cu siguranță!

 536. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 537. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 538. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 539. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 540. Aici te poți simți răsfățat, tot ce-si poate dori un turist în vacanță, aer curat, mâncare foarte bună, oameni deosebiți. Ședința foto la sfârșit de sejur, bate toate așteptările.

 541. Prețuri rezonabile, gazde perfecte, mâncare senzațională. Felicitări!

 542. Gazde primitoare, oameni de calitate, un exemplu pentru turismul romanesc.

 543. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 544. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 545. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 546. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 547. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 548. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 549. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 550. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 551. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 552. Locatia este superba. Gazda a fost foarte amabila. Camera mobilata si decorata foarte frumos, confortabila, curata si spatioasa.

 553. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 554. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 555. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 556. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 557. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 558. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 559. Excelent, totul a fost foarte bine, personalul cumsecade, mâncare foarte gustoasa “ca la mama acasă”, camerele mari și curate cu baie privată și balcon, liniște, peisaj minunat! In curte are amenajat un mini muzeu foarte frumos! Mulțumim pt tot, pensiunea Sanzaiene! O să revenim cu siguranță!

 560. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 561. Extraordinar, oamenii, mâncare, liniște, condiții excelente de housing. Recomandam din inimă!

 562. Locatie de vis, personal foarte amabil si ospitalier. In preajama sunt numeroase locuri de vizitat. Mic dejun foarte bun, preparatele sunt proaspete si facute din ingrediente locale.

 563. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 564. O pensiune superba cu gazde pe masura…Camerele amenajate cu mult bun gust, cu mobilier si dotari de foarte buna calitate reusind sa imbine perfect traditionalul cu modernul. In plus, faptul ca am putut vedea rasaritul soarelui peste creasta muntilor din fata , din balconnul camerei, a fost un bonus de neuitat.. Horinca trebuie neaparat bagata-n seama iar o poza in costumele traditionale morosenesti este o amintire cum nu se poate mai potrivita… Ne-am simtit nemaipomenit si multumim din suflet gazdelor primitoare si pline de voiosie pentru ne-au facut o asa frumoasa vacanta..

 565. Lenjeria de pat si prosoape impecabile, gazda foarte drăguță. Am avut posibilitatea de a face fotografii îmbrăcați in costume tradiționale maramuresene prin amabilitatea gazdei.

 566. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 567. Mancarea bio și foarte gustoasă. Personalul prietenos.

 568. Prețuri rezonabile, gazde perfecte, mâncare senzațională. Felicitări!

 569. Gazde primitoare, oameni de calitate, un exemplu pentru turismul romanesc.

 570. Gazde primitoare, camere traditionale, locatie excelenta ( foarte aproape de manastirea Barsana)

 571. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 572. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 573. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 574. Locatia, spatiul de joaca pentru copii, decorul, camerele spatioase si patul mare.

 575. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 576. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 577. Amabilitatea / disponibilitatea d-nei Ioana, si desigur conditiile in ansamblu te fac sa doresti sa revii la acest frumos Popas din Oncesti (Maramureş).

 578. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 579. Peisajul de vis, amplasarea f bună a pensiunii, departe de drumul județean, gazda foarte atentă și amabilă, paturile confortabile si micul dejun pe terasă .

 580. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 581. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 582. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 583. Camerele, in special asternutul alb si curatenia. Imprejurimile superbe, linistea si pozitionare buna pt a vizita obiectivele turistice. In Special ciorbele f. bune.

 584. Excelent, totul a fost foarte bine, personalul cumsecade, mâncare foarte gustoasa “ca la mama acasă”, camerele mari și curate cu baie privată și balcon, liniște, peisaj minunat! In curte are amenajat un mini muzeu foarte frumos! Mulțumim pt tot, pensiunea Sanzaiene! O să revenim cu siguranță!

 585. Totul a fost excelent. Gazda primitoare, camerele curate, mic dejun foarte gustos si consistent (preparate tradiționale) iar horinca foarte buna. Recomand aceasta pensiune pentru experienta avută.

 586. Atmosfera traditionala din Maramures imbinata cu luxul si facilitatile lumii moderne! Ne-am simtit extraordinar! Gazele de nota 100, mancarea minunata, proaspata si facuta acolo! Abia asteptam sa revenim! Va multumim pentru tot! Maria & Marius

 587. Locatie de vis, personal foarte amabil si ospitalier. In preajama sunt numeroase locuri de vizitat. Mic dejun foarte bun, preparatele sunt proaspete si facute din ingrediente locale.

 588. O pensiune de nota 10+. Un exemplu de cum ar trebui sa faci turism in Romania: + Gazdele foarte amabile si cu adevarat interesate sa iti faca sejurul de neuitat. + Pensiunea foarte ingrijita, camerele curate si spatioase, totul facut cu foarte mult gust. + Mobilierul de calitate, lemn natural, traditional si totodata modern. + Mancare traditionala foarte gustoasa.

 589. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 590. Lenjeria de pat si prosoape impecabile, gazda foarte drăguță. Am avut posibilitatea de a face fotografii îmbrăcați in costume tradiționale maramuresene prin amabilitatea gazdei.

 591. Personal amiabil, intelegator cu fiecare turist in parte. Ospitalitate si curatenie ireprosabila. Doamna Maria, gazda noastra o femeie cu suflet bun. Fratilor incercati si veti ramane placuti surprinsi.

 592. Amplasarea, curtea spatioasa, camerele curate. Gazdele au fost foarte primitoare.

 593. Prețuri rezonabile, gazde perfecte, mâncare senzațională. Felicitări!

 594. Gazde primitoare, oameni de calitate, un exemplu pentru turismul romanesc.

 595. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 596. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 597. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 598. Mâncarea a fost extraordinar de buna, specifica zonei,gustoasa, gătită cu mult drag de Dna Claudia (gazda pensiunii) si de ajutoarele ei de nădejde! Nu avem cuvinte sa ii lăudam, personal foarte atent si amabil! Liniște, curățenie,totul a fost impecabil! O sa revenim ori de câte ori putem cu mare drag! A, am uita … gazda noastră draga, ne-a pus la dispoziție si portul popular maramureșan pentru o ședința foto reușită!

 599. Locatia, spatiul de joaca pentru copii, decorul, camerele spatioase si patul mare.

 600. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 601. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 602. Amabilitatea / disponibilitatea d-nei Ioana, si desigur conditiile in ansamblu te fac sa doresti sa revii la acest frumos Popas din Oncesti (Maramureş).

 603. Locatia este intr-o zona linistita. Chiar si pentru un weekend, cantecul greieirilor si aerul de munte te face sa-ti refaci energia. Era curatenie si gazda era foarte draguta si primitoare.

 604. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 605. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 606. Gazda primitoare si foarte plăcută iar camera superbă recomand cu drag.

 607. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 608. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 609. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 610. Amplasare intr-o zona pitoreasca a unui vechi sat din centrul Maramuresului istoric. Un loc potrivit din care sa se faca excursii pentru vizitarea bisericilor de lemn din Maramures. Pensiune construita cu o armonie perfecta intre modern si specificul traditional al caselor din lemn din Maramures. Camera spatioasa, cu dotari deosebite si foarte curata. Gazde primitoare, amabile, comunicative, care au stiut sa faca din pensiune un loc in care sa ne simtim foarte bine. Mic dejun si cina pregatite cu mult rafinament gastronomic si cu produse preparate local.

 611. Pensiunea Glodeanca este foarte curata, mobilierul deosebit, paturile sunt comode, mancarea exceptionala, micul dejun bogat, majoritatea alimentelor sun ecologice, familia Sas proprietarii sunt atenti la nevoile clientilor. Amplasarea pensiunii este intr un peisaj frumos . Un loc deosebit de frumos pentru o vacanta in Maramures !

 612. Am gasit aici Maramuresul pe care ne asteptam sa-l gasim la tot pasul in zona si nu l-am descoperit decat in mici oaze extrem de izolate. Pensiunea este impresionanta prin arhitectura, elementele din lemn sculptat traditional, marimea camerelor, designul si calitatea mobilei, obiectele rafinate de decor, executia impecabila pana la cel mai mic detaliu. Am fost intampinati cu caldura, am mancat bine si mult :-), ne-am imbracat in portul popular maramuresean si ne-am fotografiat intr-un decor autentic. Am plecat spre casa cu sentimentul ca dupa Memorialul de la Sighet, Cimitirul Vesel de la Sapanta si Manastirea Barsana, nu puteam gasi un loc mai minunat de poposit.

 613. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 614. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 615. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 616. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 617. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 618. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 619. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 620. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 621. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 622. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 623. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 624. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 625. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 626. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 627. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 628. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 629. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 630. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 631. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 632. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 633. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 634. Interiorul este foarte elegant si rustic in acelasi timp. Camera este foarte mare si decorata cu mult bun gust. Gazdele sunt foarte amabile, mancarea exceptionala, iar curatenia este impecabila. Manastirea Barsana este la o distanta de cativa km.

 635. Amplasare intr-o zona pitoreasca a unui vechi sat din centrul Maramuresului istoric. Un loc potrivit din care sa se faca excursii pentru vizitarea bisericilor de lemn din Maramures. Pensiune construita cu o armonie perfecta intre modern si specificul traditional al caselor din lemn din Maramures. Camera spatioasa, cu dotari deosebite si foarte curata. Gazde primitoare, amabile, comunicative, care au stiut sa faca din pensiune un loc in care sa ne simtim foarte bine. Mic dejun si cina pregatite cu mult rafinament gastronomic si cu produse preparate local.

 636. Pensiunea Glodeanca este foarte curata, mobilierul deosebit, paturile sunt comode, mancarea exceptionala, micul dejun bogat, majoritatea alimentelor sun ecologice, familia Sas proprietarii sunt atenti la nevoile clientilor. Amplasarea pensiunii este intr un peisaj frumos . Un loc deosebit de frumos pentru o vacanta in Maramures !

 637. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 638. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 639. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 640. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 641. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 642. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 643. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 644. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 645. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 646. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 647. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 648. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 649. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 650. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 651. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 652. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 653. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 654. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 655. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 656. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 657. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 658. Interiorul este foarte elegant si rustic in acelasi timp. Camera este foarte mare si decorata cu mult bun gust. Gazdele sunt foarte amabile, mancarea exceptionala, iar curatenia este impecabila. Manastirea Barsana este la o distanta de cativa km.

 659. Amplasare intr-o zona pitoreasca a unui vechi sat din centrul Maramuresului istoric. Un loc potrivit din care sa se faca excursii pentru vizitarea bisericilor de lemn din Maramures. Pensiune construita cu o armonie perfecta intre modern si specificul traditional al caselor din lemn din Maramures. Camera spatioasa, cu dotari deosebite si foarte curata. Gazde primitoare, amabile, comunicative, care au stiut sa faca din pensiune un loc in care sa ne simtim foarte bine. Mic dejun si cina pregatite cu mult rafinament gastronomic si cu produse preparate local.

 660. Pensiunea Glodeanca este foarte curata, mobilierul deosebit, paturile sunt comode, mancarea exceptionala, micul dejun bogat, majoritatea alimentelor sun ecologice, familia Sas proprietarii sunt atenti la nevoile clientilor. Amplasarea pensiunii este intr un peisaj frumos . Un loc deosebit de frumos pentru o vacanta in Maramures !

 661. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 662. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 663. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 664. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 665. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 666. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 667. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 668. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 669. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 670. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 671. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 672. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 673. Interiorul este foarte elegant si rustic in acelasi timp. Camera este foarte mare si decorata cu mult bun gust. Gazdele sunt foarte amabile, mancarea exceptionala, iar curatenia este impecabila. Manastirea Barsana este la o distanta de cativa km.

 674. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 675. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 676. Amplasare intr-o zona pitoreasca a unui vechi sat din centrul Maramuresului istoric. Un loc potrivit din care sa se faca excursii pentru vizitarea bisericilor de lemn din Maramures. Pensiune construita cu o armonie perfecta intre modern si specificul traditional al caselor din lemn din Maramures. Camera spatioasa, cu dotari deosebite si foarte curata. Gazde primitoare, amabile, comunicative, care au stiut sa faca din pensiune un loc in care sa ne simtim foarte bine. Mic dejun si cina pregatite cu mult rafinament gastronomic si cu produse preparate local.

 677. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 678. Pensiunea Glodeanca este foarte curata, mobilierul deosebit, paturile sunt comode, mancarea exceptionala, micul dejun bogat, majoritatea alimentelor sun ecologice, familia Sas proprietarii sunt atenti la nevoile clientilor. Amplasarea pensiunii este intr un peisaj frumos . Un loc deosebit de frumos pentru o vacanta in Maramures !

 679. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 680. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 681. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 682. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 683. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 684. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 685. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 686. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 687. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 688. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 689. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 690. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 691. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 692. Mancarea foarte buna, spa-ul exceptional! Camera foarte cozy :). Personalul foarte dragut!

 693. Mic dejun bogat tip bufet suedez. Camere spaţioase, aranjate cu gust. Personal foarte amabil. Piscina curată şi încălzită, sauna uscată şi cea umedă, salina şi bazinul cu apă sărată au făcut ca relaxarea de la Spa sa fie la maxim.

 694. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 695. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 696. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 697. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 698. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 699. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 700. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 701. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 702. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 703. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 704. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 705. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 706. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 707. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 708. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 709. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 710. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 711. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 712. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 713. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 714. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 715. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 716. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 717. După ce treci de poarta găsești o lume pe care o cauți de mult.

 718. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 719. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 720. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 721. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 722. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 723. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 724. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 725. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 726. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 727. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 728. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 729. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 730. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 731. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 732. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 733. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 734. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 735. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 736. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 737. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 738. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 739. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 740. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 741. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 742. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 743. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 744. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 745. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 746. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 747. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 748. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 749. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 750. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 751. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 752. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 753. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 754. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 755. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 756. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 757. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 758. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 759. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 760. Asternuturile, patul, pernele , halatele de baie – impecabile

 761. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 762. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 763. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 764. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 765. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 766. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 767. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 768. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 769. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 770. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 771. Frumusetea locurilor,rasaritul soarelui si populatia foarte buna.

 772. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 773. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 774. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 775. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 776. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 777. Micul dejun tradițional din produse proaspete a fost delicios.

 778. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 779. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 780. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 781. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 782. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 783. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 784. Asternuturile, patul, pernele , halatele de baie – impecabile

 785. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 786. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 787. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 788. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 789. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 790. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 791. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 792. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 793. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 794. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 795. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 796. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 797. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 798. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 799. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 800. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 801. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 802. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 803. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 804. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 805. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 806. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 807. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 808. Mancarea/ restaurantul. O parte din angajatii restaurantului, foarte amabili. Curatenia de la spa si din camere.

 809. Asternuturile, patul, pernele , halatele de baie – impecabile

 810. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 811. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 812. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 813. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 814. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 815. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 816. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 817. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 818. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 819. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 820. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 821. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 822. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 823. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 824. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 825. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 826. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 827. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 828. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 829. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 830. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 831. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 832. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 833. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 834. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 835. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 836. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 837. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 838. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 839. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 840. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 841. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 842. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 843. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 844. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 845. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 846. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 847. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 848. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 849. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 850. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 851. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 852. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 853. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 854. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 855. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 856. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 857. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 858. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 859. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 860. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 861. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 862. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 863. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 864. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 865. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 866. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 867. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 868. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 869. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 870. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 871. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 872. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 873. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 874. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 875. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 876. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 877. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 878. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 879. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 880. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 881. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 882. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 883. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 884. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 885. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 886. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 887. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 888. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 889. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 890. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 891. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 892. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 893. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 894. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 895. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 896. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 897. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 898. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 899. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 900. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 901. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 902. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 903. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 904. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 905. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 906. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 907. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 908. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 909. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 910. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 911. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 912. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 913. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 914. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 915. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 916. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 917. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 918. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 919. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 920. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 921. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 922. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 923. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 924. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 925. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 926. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 927. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 928. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 929. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 930. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 931. M am despărțit la fel de greu de cazare ca și de regiune in sine. Exact ca in povesti.

 932. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 933. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 934. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 935. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 936. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 937. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 938. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 939. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 940. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 941. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 942. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 943. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 944. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 945. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 946. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 947. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 948. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 949. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 950. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 951. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 952. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 953. Camere foarte bine organizate, spatioase, curate care sunt insotite de o baie dotata cu un jacuzzi impresionant si o curatenie impecabila. Deasemenea, spa-ul este cel care ne-a convins ca pensiunea este o locatie de nota 10. Recomand cu drag oricarui turist care doreste sa viziteze Maramuresul.

 954. Personalul amabil , servicii excelente, zona cu multe oportunități pentru turism și relaxare .

 955. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 956. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 957. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 958. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 959. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 960. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 961. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 962. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 963. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 964. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 965. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 966. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 967. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 968. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 969. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 970. Micul dejun e gătit pe loc, cu produse din gospodărie. E foarte bun! Locația de asemenea e bună, poți ajunge rapid la orice obiectiv din Maramureș. Gazda e foarte primitoare și vă poate oferi sfaturi turistice!

 971. Cea mai frumoasa vacanta. Gazda de nota 10 si mancarea foarte buna.😁

 972. A fost o experienta minunata. Gazde tinere, primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic pe toata perioada sederii noastre. Mai jos de cazare au avut si un mic targ de Craciun cu animalute care au fost atractia piticelor. Multumim pentru tot si ne v-om intoarce oricand cu placere 🙂

 973. Gazde foarte primitoare si amabile , ne-au gatit o mancare foarte buna . Am gasit o atmosfera placuta , am stat de vorba cu gazdele , ne-au dat indicatii despre zona ….

 974. The owner was very nice and prepared us a tradițional meal: Sheep chese, bacon, BIO tomatos. Very tasty

 975. Remote area, great for parties and great for groups. The host is great. The place is clean and great value for money.

 976. Locatia este foarte bine pozitionata in raport cu obiectivele toristice ale zonei. Mancarea foarte bine pregatita si gazdele primitoare, inclusiv catelul Lachi.

 977. Curățenia și ospitalitatea gazdelor sunt de nota 10. A fost o plăcere cazarea la Casa Tomșa.

 978. Großzügige neuere Anlage mit Pool (Seltenheitswert) im schönen Izatal. Lange Strassendörfer. Dort ist das Leben großteils wie früher bis auf den Verkehr. Heuernte per Hand. Wunderbare Seitentäler( per Fahrrad) viel zu entdecken, bes. die Holzkirchen und Klöster. Unbedingt Mühle besuchen vor Sacel.

 979. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 980. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 981. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 982. Micul dejun e gătit pe loc, cu produse din gospodărie. E foarte bun! Locația de asemenea e bună, poți ajunge rapid la orice obiectiv din Maramureș. Gazda e foarte primitoare și vă poate oferi sfaturi turistice!

 983. Cea mai frumoasa vacanta. Gazda de nota 10 si mancarea foarte buna.😁

 984. A fost o experienta minunata. Gazde tinere, primitoare care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic pe toata perioada sederii noastre. Mai jos de cazare au avut si un mic targ de Craciun cu animalute care au fost atractia piticelor. Multumim pentru tot si ne v-om intoarce oricand cu placere 🙂

 985. Gazde foarte primitoare si amabile , ne-au gatit o mancare foarte buna . Am gasit o atmosfera placuta , am stat de vorba cu gazdele , ne-au dat indicatii despre zona ….

 986. The owner was very nice and prepared us a tradițional meal: Sheep chese, bacon, BIO tomatos. Very tasty

 987. Remote area, great for parties and great for groups. The host is great. The place is clean and great value for money.

 988. Locatia este foarte bine pozitionata in raport cu obiectivele toristice ale zonei. Mancarea foarte bine pregatita si gazdele primitoare, inclusiv catelul Lachi.

 989. Curățenia și ospitalitatea gazdelor sunt de nota 10. A fost o plăcere cazarea la Casa Tomșa.

 990. Großzügige neuere Anlage mit Pool (Seltenheitswert) im schönen Izatal. Lange Strassendörfer. Dort ist das Leben großteils wie früher bis auf den Verkehr. Heuernte per Hand. Wunderbare Seitentäler( per Fahrrad) viel zu entdecken, bes. die Holzkirchen und Klöster. Unbedingt Mühle besuchen vor Sacel.

 991. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 992. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 993. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 994. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 995. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 996. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 997. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 998. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 999. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 1000. O sa recomand locatia prietenilor cu siguranță!!! Servicii impecabile, curatenie si oameni faini ca la Maramures!!!

 1001. Dotarea camerei ireproșabilă. Micul dejun gustos.Personalul foarte drăguț.

 1002. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 1003. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 1004. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimpinati a fost deosebita si ne vom reintoarec cu mare placere la Pensiunea Dnei. Ioana. Intr-un cuvint ne-am simtit ca acasa. Doamna Ioana este o persoana admirabila. Un loc minunat pentru odihna si relaxare. Este aproape de Sighetu Marmatiei si la vreo 20 km de mocanita.

 1005. Amplasarea, amabilitatea gazdei, micul (uriaș!) dejun…

 1006. Atmosfera din locaţie, îmbinarea dintre vechi (stil de locuire, tradiţii) şi facilităţile necesare pentru a te simţi bine foarte bine integrată în peisajul rural au permis petrecerea unui timp extrem de relaxant.

 1007. Locație la 6 km de DN. Liniște și atmosfera pe care o cauți în natura

 1008. Superb. A fost conform asteptarilor. Gazde primitoare, sociabile cu bun simt. Peisaj de vis. Locatia superba stil maramuresan.Mancare buna. Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Sapanta si Manastirea Peri aproape de locatie.Am probat costume populare maramuresene. Au un foisor in gradina, gratar, lac. Am avut si animale de companie cu noi si totul a fost mai mult decat bine. Parcare in curtea pensiunii.

 1009. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 1010. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 1011. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 1012. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 1013. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 1014. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 1015. Atitudinea personalului,mancarea servita si curatenia.

 1016. – Atmosfera familiala , gazdele foarte amabile si saritoare; – Te simti ca si cand ai merge in vizita la niste vechi prieteni care te asteapta cu drag si care iti ofera tot ce au ei in casa; – La parter exista o colectie de haine traditionale autentice cu care te poti imbraca , fotografia etc. – Horinca D-lui Zaharia excelenta si la discretie !!! – Este situata perfect pentru a putea vedea linistit cam tot ce e important in zona; – Ca o atentionare pentru cei mofturosi : desi conditiile hoteliere sunt extrem de bune, daca doriti sa si mancati adaptati-va la ceea ce cereti de fapt….o pensiune agroturistica cu produse pe care oamenii le obtin din propria gospodarie . –

 1017. Pensiunea este situata bine, de aici putandu-se ajunge la multe obiective de vizitat. Pensiunea are camere mari, foarte frumoase si foarte curate. La cerere pot fi asigurate si mese cu meniu traditional. De asemenea sunt disponibile costume populare si o casuta traditionala (casa bunicii) unde turistii pot sa-si faca poze. Gazda are o fetita foarte draguta, Maria Ne-am simtit foarte bine si vom reveni. Recomandam pensiunea pentru odihna, relaxare si vizitarea unor locuri extraordinare. The pension is well located, from here you can reach many objectives to visit. The guesthouse has large, very nice and very clean rooms. On request, meals with a traditional menu can also be provided. There are also popular costumes and a traditional house (grandmother’s house) where tourists can take pictures. The host has a very nice girl, Maria We felt very good and we will come back. We recommend the pension for rest, relaxation and visiting some extraordinary places.

 1018. Pensiunea este mare, camerele spatioase si curate, personalul primitor. Un restaurant bun se afla la parter. La fiecare etaj se afla cate o sala de decorata in stil traditional. Si in camere exista cate ceva in stil rural.

 1019. Locatie minunata,priveliste super,mancare excelenta la un pret mai mult decit modic,personalul deosebit de amabil si dragut.

 1020. Ospitalitatea gazdelor, mâncarea f bună – untul de casa demențial, pancovele f bune, curățenia exemplara. Cu siguranță viitorul sejur în Maramureș îl vom petrece tot la Casa Măriuca din Văleni. Un loc unde merita sa revii!

 1021. Gazda amabila, atenta și disscreta. Micul dejun și cina pregătită cu mult gust.

 1022. Posibilitatea de a ne imbraca in costume nationale maramuresene, puse la dispozitie de propietar. Amabilitatea si ospitalitatea propritarilor.

 1023. Amabilitatea și caldura gazdelor Mâncarea gustoasa și din belșug Curatenie și liniște Totul la superlativ Revenim cu mare drag!

 1024. O sa recomand locatia prietenilor cu siguranță!!! Servicii impecabile, curatenie si oameni faini ca la Maramures!!!

 1025. Dotarea camerei ireproșabilă. Micul dejun gustos.Personalul foarte drăguț.

 1026. Mic dejun proaspat si diversificat, piscina si zona SPA minunata, curatenie, bun gust. Multumim

 1027. M am despărțit la fel de greu de cazare ca și de regiune in sine. Exact ca in povesti.

 1028. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 1029. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 1030. Dna Ioana este o persoana de nota 10, mereu atenta si deschisa la orice solicitare din partea turistilor, iar mancarea a fost ,,ca la mama acasa”.

 1031. Ne-a placut pensiunea care este asezata intr-o zona linistita, cu o priveliste panoramica foarte frumoasa, catre dealurile impadurite si cu aer curat, nu este trafic rutier. Camera spatioasa, cu mobilier placut, patul cu saltea de calitate foarte buna, perna si plamuna confortabile Fiecare cu plapuma sa), ceea ce ne-a ajutat sa petrecem un sejur de neuitat. Deasemenea, si nu in ultimul rind ospitalitatea cu care am fost intimp