Cazare in Sovata 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Sovata fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Sovata recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Sovata – Romania

★★★★ Vila Silvia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Szeifert

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Ursu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Prestige

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hanga Guesthouse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Orbán Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Acasa la fam. Toth

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Sovata am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Sovata bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Rica si Adina Mogoș din Vrata, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Rica si Adina Mogoș din Vrata, jud. MehedintiCazare in Sovata 5 persoane)

 • Aleodor si Ionuț Blaga din Tomusesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sovata, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aleodor si Ionuț Blaga din Tomusesti, jud. Alba – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Cornelia si Octav Malcoci din Bradestii Batrani, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cornelia si Octav Malcoci din Bradestii Batrani, jud. Dolj – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Flavia si Radu Chintezanu din Furesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sovata!

  (Flavia si Radu Chintezanu din Furesti, jud. Arges – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Sidonia si Damian Țulea din Jeledinti, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sovata, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sidonia si Damian Țulea din Jeledinti, jud. Hunedoara – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Robertina si Venera Voinescu din Tarlisua, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sovata.

  (Robertina si Venera Voinescu din Tarlisua, jud. Bistrita-Nasaud – Cazare in Sovata 5 persoane)

 1. Micul dejun a fost generos , patul mare și confortabil

 2. Locatia, patul foarte mare, mancarea gustoasa, zona spa ok

 3. Personal amabil, confort excelent, piscine multe si curate , mic dejun foarte bogat si au si croasante super bune

 4. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 5. Liniștea ,curățenia ,servirea ….mâncarea . Felicitări personalului de la bucătărie și tinerilor care ne-au servit și ajutat .

 6. micul dejun a fost fabulos,personal calificat,draguti

 7. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 8. Am achizitionat un apartament, am stat eu sotia si cei 3 copii.Gazda de 10+,confort peste asteptari (nu se fumeaza in camera,nu se consuma alcool),camere dotate modern cu mobilier nou,spatioase, v-om mai reveni cu siguranta chiar si de la 300 km.Mentionez ca un prieten mi-a recomandat si s-a meritat sa fac drumul pt 3 zile

 9. Am fost asteptat de gazda care a fost foarte amabila.Conform,intim.placut.Recomand.

 10. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 11. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 12. Curățenia excelentă, atenția deosebită pentru fiecare detaliu și amabilitatea gazdelor. Faptul că prosoapele se schimbă la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 13. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 14. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 15. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 16. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 17. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 18. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 19. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 20. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 21. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 22. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 23. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 24. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 25. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 26. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 27. Curățenia excelentă, atenția deosebită pentru fiecare detaliu și amabilitatea gazdelor. Faptul că prosoapele se schimbă la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 28. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 29. Liniștea ,curățenia ,servirea ….mâncarea . Felicitări personalului de la bucătărie și tinerilor care ne-au servit și ajutat .

 30. micul dejun a fost fabulos,personal calificat,draguti

 31. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 32. Am achizitionat un apartament, am stat eu sotia si cei 3 copii.Gazda de 10+,confort peste asteptari (nu se fumeaza in camera,nu se consuma alcool),camere dotate modern cu mobilier nou,spatioase, v-om mai reveni cu siguranta chiar si de la 300 km.Mentionez ca un prieten mi-a recomandat si s-a meritat sa fac drumul pt 3 zile

 33. Am fost asteptat de gazda care a fost foarte amabila.Conform,intim.placut.Recomand.

 34. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 35. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 36. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 37. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 38. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 39. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 40. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 41. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 42. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 43. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 44. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 45. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 46. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 47. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 48. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 49. Centrul spa , bazinele , sauna , foarte mișto. Personalul foarte primitor . Mic dejun foarte bogat și gustos.

 50. Mic dejun excelent , personalul f. Amabil , camera confortabila .

 51. Saunele, micul dejun, privelistea, staff.ul, seif in camera, curatenia,

 52. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 53. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 54. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 55. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 56. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 57. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 58. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 59. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 60. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 61. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 62. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 63. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 64. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 65. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 66. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 67. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 68. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 69. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 70. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 71. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 72. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 73. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 74. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 75. Curățenia, calitatea și diversitatea preparatelor la restaurant și nu în ultimul rând, mi-a plăcut personalul, deosebit de amabil și politicos.

 76. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 77. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 78. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 79. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 80. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 81. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 82. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 83. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 84. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 85. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 86. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 87. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 88. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 89. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 90. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 91. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 92. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 93. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 94. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 95. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 96. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 97. curatenia din camera, prosoapele si halatele impecabile, micul dejun si cina excelente, cenrul spa foarte curat si relaxant.

 98. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 99. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 100. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 101. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 102. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 103. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 104. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 105. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 106. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 107. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 108. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 109. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 110. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 111. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 112. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 113. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 114. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 115. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 116. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 117. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 118. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 119. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 120. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 121. curatenia din camera, prosoapele si halatele impecabile, micul dejun si cina excelente, cenrul spa foarte curat si relaxant.

 122. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 123. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 124. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 125. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 126. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 127. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 128. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 129. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 130. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 131. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 132. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 133. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 134. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 135. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 136. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 137. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 138. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 139. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 140. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 141. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 142. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 143. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 144. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 145. A fost o experiență plăcută, mâncare foarte buna, curat și cald in camere,personalul foarte amabil….

 146. Curățenie, staff foarte politicos, mancarea de la restaurant OK ( Ciorbele/ Supele si cafeaua excelente). Per total – Foarte ok.

 147. Curățenia a fost ireproșabilă. Mâncarea a fost bună.

 148. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 149. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 150. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 151. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 152. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 153. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 154. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 155. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 156. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 157. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 158. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 159. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 160. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 161. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 162. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 163. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 164. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 165. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 166. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 167. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 168. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 169. diversitatea preparatelor, promtitudinea personalului

 170. Amabilitatea si profesionalismul personalului, micul dejun diversificat.

 171. Atât micul dejun cât și cina a fost foarte bogat și foarte bun și diversificat.Totul a fost la așteptările noastre. O să mai revenim.

 172. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 173. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 174. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 175. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 176. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 177. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 178. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 179. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 180. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 181. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 182. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 183. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 184. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 185. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 186. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 187. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 188. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 189. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 190. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 191. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 192. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 193. Locatie foarte frumoasa, moderna cu spatiu mult in suita avuta la dispozitie (2 adulti si 2 copii 14 si 4 ani). Panaorama ok a statiunii de la etajul 7 unde an fost cazati.Caldura in camere dupa plac. 2 bai la dispozitie Curatenie perfecta, personalul atent la sulicitarile clientilor, cu liftul poti ajunge direct in tunelul care face legatura cu zona de spa. Mic dejun tip bufet suedez cu oferta foarte bogata. In camera gratuit ceai, si cafea precum si articole de igiena. Halate pt deplasare la spa pregatite. La receptie , la spa si la masa se ajunge apasand alt buton din cele 2 lifturi moderne avute la dispozitie. Formalitatile de check-in out rapide.

 194. Micul dejun a fost excelent, la fel și locația. Multumim!

 195. diversitatea preparatelor, promtitudinea personalului

 196. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 197. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 198. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 199. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 200. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 201. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 202. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 203. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 204. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 205. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 206. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 207. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 208. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 209. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 210. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 211. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 212. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 213. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 214. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 215. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 216. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 217. Locatie foarte frumoasa, moderna cu spatiu mult in suita avuta la dispozitie (2 adulti si 2 copii 14 si 4 ani). Panaorama ok a statiunii de la etajul 7 unde an fost cazati.Caldura in camere dupa plac. 2 bai la dispozitie Curatenie perfecta, personalul atent la sulicitarile clientilor, cu liftul poti ajunge direct in tunelul care face legatura cu zona de spa. Mic dejun tip bufet suedez cu oferta foarte bogata. In camera gratuit ceai, si cafea precum si articole de igiena. Halate pt deplasare la spa pregatite. La receptie , la spa si la masa se ajunge apasand alt buton din cele 2 lifturi moderne avute la dispozitie. Formalitatile de check-in out rapide.

 218. Facilitatile si amabilitatea personalului sunt de nota 10.

 219. Micul dejun a fost excelent, la fel și locația. Multumim!

 220. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 221. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 222. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 223. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 224. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 225. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 226. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 227. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 228. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 229. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 230. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 231. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 232. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 233. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 234. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 235. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 236. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 237. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant „perfect”.

 238. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 239. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 240. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 241. Am stat în Danubius Brădet. Locul este curat și îngrijit. Hotelul este renovat și acest lucru se vede. Mâncarea a fost suficienta și buna. Nu ne au plăcut prăjiturile. Nu uitați acasă papucii de plaja/piscina pentru că nu veți primi de la hotel și un pont ar fi să faceți programare la masaj sau la ce mai doriți cu o zi – doua înainte de a ajunge, deoarece tind sa cred că personalul este destul de putin și nu veți găsi locuri. (Noi am vrut sa facem programări luni când am ajuns..și nu am găsit nici un loc liber până joi la amiază).

 242. Micul dejun a fost bun. Imprejurimile sunt frumoase. Locatie este buna ,centrul SPA bun

 243. Personalul de la Spa deosebit din punct de vedere al profesionalismului, politetii

 244. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 245. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 246. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 247. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 248. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 249. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 250. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 251. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 252. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 253. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 254. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 255. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 256. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 257. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 258. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 259. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 260. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 261. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 262. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 263. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 264. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 265. Camera cu vederea spre lacul Ursu, saunele, piscinele și amplasarea hotelului

 266. Zona superba,spa excelent curatenie recomand cu incredere

 267. confortul, curatenia, facilitatile camerei, zona de SPA, micul dejun

 268. Oaspetele foarte gentil și prietenos, chiar mi-a ținut umbrela sa nu ma plaoie cand descărcam bagajele!

 269. Proprietarii au fost foarte primitori . Camerele curate , mari si foarte comode . Locatia foarte aproape de lacul Ursu . Bucataria excelent utilata pentru cei care vor sa gateasca . Vom reveni cu mare drag .

 270. In general locatia arata bine, este curata si oameni sunt primitori. Mai au de lucru la parcare si la gradina.

 271. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 272. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 273. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 274. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 275. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 276. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 277. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 278. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 279. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 280. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 281. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 282. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 283. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 284. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 285. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 286. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 287. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 288. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 289. Personalul este foarte amabil, mulțumiri in mod deosebit personalului de la SPA care a fost foarte atent și preocupat de confortul și liniștea clienților. SPA a fost extraordinar, curatenie, liniște și curățenie .

 290. Micul dejun a fost foarte bun. Accesul la SPA este OK

 291. Zona in care este amplasat hotelul este foarte pitoreasca, lacul Ursu fiind situat foarte aproape de hotel. Facilitatile SPA ale hotelului sunt deosebite si ne-am simtit foarte bine aici. De asemenea curatenia, amabilitatea personalului, micul dejun variat si gustos, linistea si confortul, posibilitatea de a efectua plimbari pe trasee foarte pitoresti (ex in jurul lacului Ursu) au facut ca sejurul nostru aici sa fie foarte placut,

 292. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 293. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 294. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 295. scaunele ff..Ok…Apa de la piscină cu apă sărată.. A fost ok

 296. O locatie deosebita in Sovata ,cu camere mari ,luminoase,cu design modern ,deosebit. Restaurant deosebit ,foarte gustoase. Spa -ul nou ,elegant ,curat ,cu bazin cu apa sarata ,saune diferite Recomand.

 297. Calitatea artistică a clădirii. meniul eexcelent, personalul foarte amabil.

 298. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 299. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 300. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 301. Un loc minunat, personal amabil, specialități la un pret decent.

 302. Camera spațioasă cu terasa generoasă, profesionalismul și amabilitatea personalului, poziționare superbă, centru wellness bine întreținut, mic dejun excelent, meniu à la carte rafinat. ■ Large room with generous terrace, professionalism and courtesy of staff, superb location, well-maintained wellness center, excellent breakfast, refined à la carte menu.

 303. Personal foarte amabil și politicos, curățenie, liniște. Mic dejun foarte diversificat, mâncarea extraordinară! Spa minunat! Recomand cu căldură! Sigur vom reveni.

 304. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 305. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 306. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 307. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 308. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 309. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 310. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 311. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 312. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 313. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 314. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 315. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 316. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 317. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 318. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 319. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 320. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 321. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 322. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 323. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 324. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 325. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 326. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 327. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 328. Ospitalitatea gazdei, amplasarea vilei au fost de excepție. Vom mai reveni!

 329. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 330. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 331. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 332. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 333. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 334. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 335. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 336. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 337. Apartament spatios. Dar aveti grija, exista mai multe tipuri de apartamente, unele fiind mult mai mici. Nu se gasesc pize cu ele pe booking.

 338. Liniste, curatenie, camera spatioasa si luminoasa, personal atent, prompt si amabil, mancare buna, piscina excelenta.

 339. Camera e foarte spatioasa si confortabilă, modernă. Micul dejun a fost ok.

 340. Hotel super ok mâncare ff buna camera curata stațiune liniștită ideal pt relaxare

 341. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de toate atractiile turistice din statiune. Camerele sunt luminoase, mobilierul este nou si paturile foarte confortabile. Centrul SPA, aflat pe doua etaje, are dotari excelente. Personalul foarte amabil, mereu zambitor si dornic sa te ajute.

 342. mmicul dejun a fost bufet suedez bun, in camere a fost bine , cald

 343. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 344. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 345. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 346. TOTUL A FOST EXCELENT . Gazda a fost de nota 10 . Foarte atent la nevoile noastre . Micul dejun a fost bufet suedez , foarte bun si indestulator , Cina am servit tot acolo conta cost , faceam comanda dupa micul dejun, iar seara intre ora 19-21 o puteam servii , suc ,cafea , fructe , si lapte din partea casei . Confortul de nota 10 , o curatenie impecabila , liniste si caldura in camere . FELICITARI GAZDEI .

 347. Ospitalitatea gazdei, amplasarea vilei au fost de excepție. Vom mai reveni!

 348. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 349. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 350. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 351. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 352. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 353. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 354. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 355. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 356. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 357. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 358. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 359. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 360. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 361. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 362. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 363. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 364. Ospitalitate, curătenie desăvârșită,foarte atenți la detalii si solicitările oaspetilor,mâncare foarte proaspătă,tot ceea ce este in interiorul acestei locatii este ales cu mult bun gust iar serviciile sunt facute din suflet . Gazda o doamnă cu o inalta ținută. Avem nevoie sa fim in preajma unor persoane ca dânsa. Vom reveni cu drag.Multa sanatate. Mergeți cu incredere si va veti simti minunat.

 365. Curatenie ireprosabila. Personal bine pregatit si orientat spre client. Camere spatioase si curate. Amplasare foarte buna, chiar in inima statiunii(2 min de Lacul Ursu), dar totusi nu la soseaua principala, ceea ce a facut ca zgomotul masinilor sa nu existe. Biciclete de inchiriat (gratuit) direct de la proprietate. Parcare privata.

 366. Amplasarea vilei, curatenia, amabilitatea personalului 🙂

 367. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 368. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 369. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 370. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 371. Personal foarte amabil, camera curata cu toate dotările, sauna, jacuzzi.

 372. Camere spațioase, curate, personal amabil, mic dejun bogat ! Recomand !

 373. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 374. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 375. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 376. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 377. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 378. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 379. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 380. Madalyna4ever mai 19, 2019 at 12:36 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 381. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 382. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 383. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 384. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled