Cazare in Sovata 5 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Sovata fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Sovata recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Sovata – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Sovata am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Sovata bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Rica si Adina Mogoș din Vrata, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Rica si Adina Mogoș din Vrata, jud. MehedintiCazare in Sovata 5 persoane)

 • Aleodor si Ionuț Blaga din Tomusesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sovata, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aleodor si Ionuț Blaga din Tomusesti, jud. Alba – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Cornelia si Octav Malcoci din Bradestii Batrani, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cornelia si Octav Malcoci din Bradestii Batrani, jud. Dolj – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Flavia si Radu Chintezanu din Furesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sovata!

  (Flavia si Radu Chintezanu din Furesti, jud. Arges – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Sidonia si Damian Țulea din Jeledinti, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sovata, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sidonia si Damian Țulea din Jeledinti, jud. Hunedoara – Cazare in Sovata 5 persoane)

 • Robertina si Venera Voinescu din Tarlisua, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Sovata prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sovata.

  (Robertina si Venera Voinescu din Tarlisua, jud. Bistrita-Nasaud – Cazare in Sovata 5 persoane)

 1. Micul dejun a fost generos , patul mare și confortabil

 2. Locatia, patul foarte mare, mancarea gustoasa, zona spa ok

 3. Personal amabil, confort excelent, piscine multe si curate , mic dejun foarte bogat si au si croasante super bune

 4. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 5. Liniștea ,curățenia ,servirea ….mâncarea . Felicitări personalului de la bucătărie și tinerilor care ne-au servit și ajutat .

 6. micul dejun a fost fabulos,personal calificat,draguti

 7. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 8. Am achizitionat un apartament, am stat eu sotia si cei 3 copii.Gazda de 10+,confort peste asteptari (nu se fumeaza in camera,nu se consuma alcool),camere dotate modern cu mobilier nou,spatioase, v-om mai reveni cu siguranta chiar si de la 300 km.Mentionez ca un prieten mi-a recomandat si s-a meritat sa fac drumul pt 3 zile

 9. Am fost asteptat de gazda care a fost foarte amabila.Conform,intim.placut.Recomand.

 10. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 11. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 12. Curățenia excelentă, atenția deosebită pentru fiecare detaliu și amabilitatea gazdelor. Faptul că prosoapele se schimbă la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 13. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 14. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 15. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 16. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 17. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 18. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 19. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 20. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 21. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 22. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 23. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 24. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 25. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 26. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 27. Curățenia excelentă, atenția deosebită pentru fiecare detaliu și amabilitatea gazdelor. Faptul că prosoapele se schimbă la 2 zile constituie un mare plus pentru gazde.

 28. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 29. Liniștea ,curățenia ,servirea ….mâncarea . Felicitări personalului de la bucătărie și tinerilor care ne-au servit și ajutat .

 30. micul dejun a fost fabulos,personal calificat,draguti

 31. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 32. Am achizitionat un apartament, am stat eu sotia si cei 3 copii.Gazda de 10+,confort peste asteptari (nu se fumeaza in camera,nu se consuma alcool),camere dotate modern cu mobilier nou,spatioase, v-om mai reveni cu siguranta chiar si de la 300 km.Mentionez ca un prieten mi-a recomandat si s-a meritat sa fac drumul pt 3 zile

 33. Am fost asteptat de gazda care a fost foarte amabila.Conform,intim.placut.Recomand.

 34. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 35. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 36. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 37. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 38. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 39. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 40. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 41. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 42. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 43. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 44. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 45. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 46. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 47. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 48. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 49. Centrul spa , bazinele , sauna , foarte mișto. Personalul foarte primitor . Mic dejun foarte bogat și gustos.

 50. Mic dejun excelent , personalul f. Amabil , camera confortabila .

 51. Saunele, micul dejun, privelistea, staff.ul, seif in camera, curatenia,

 52. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 53. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 54. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 55. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 56. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 57. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 58. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 59. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 60. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 61. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 62. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 63. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 64. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 65. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 66. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 67. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 68. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 69. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 70. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 71. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 72. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 73. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 74. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 75. Curățenia, calitatea și diversitatea preparatelor la restaurant și nu în ultimul rând, mi-a plăcut personalul, deosebit de amabil și politicos.

 76. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 77. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 78. Absolut totul a fost minunat ! Domnii de la receptie foarte draguti. Doamna cu, curatenia la fel, personalul de la restaurant atent.

 79. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 80. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 81. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 82. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 83. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 84. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 85. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 86. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 87. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 88. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 89. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 90. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 91. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 92. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 93. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 94. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 95. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 96. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 97. curatenia din camera, prosoapele si halatele impecabile, micul dejun si cina excelente, cenrul spa foarte curat si relaxant.

 98. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 99. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 100. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 101. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 102. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 103. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 104. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 105. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 106. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 107. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 108. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 109. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 110. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 111. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 112. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 113. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 114. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 115. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 116. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 117. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 118. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 119. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 120. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 121. curatenia din camera, prosoapele si halatele impecabile, micul dejun si cina excelente, cenrul spa foarte curat si relaxant.

 122. Vedere minunata a Lacului Ursu si a statiunii, pat odihnitor – cu doua pilote 😀 – curatenie, , mic dejun foarte bun, vom reveni cu placere. Zona de SPA si tratament extraordinara !

 123. Partea hoteliera nimic de reprosat . Foarte satisfacut

 124. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 125. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 126. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 127. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 128. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 129. Pensiunea foarte curata, la standarde europene. Mic dejun variat, pentru toate gusturile. Sauna si jacuzzi foarte curate. Ne-am simtit excelent iar gazda a fost foarte primitoare.

 130. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 131. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 132. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 133. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 134. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 135. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 136. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 137. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 138. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 139. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 140. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 141. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 142. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 143. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 144. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 145. A fost o experiență plăcută, mâncare foarte buna, curat și cald in camere,personalul foarte amabil….

 146. Curățenie, staff foarte politicos, mancarea de la restaurant OK ( Ciorbele/ Supele si cafeaua excelente). Per total – Foarte ok.

 147. Curățenia a fost ireproșabilă. Mâncarea a fost bună.

 148. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 149. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 150. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 151. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 152. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 153. Gazda este foarte primitoare si dornica de ajutor. Camera a fost curata si calduroasa (februarie), paturile foarte comode. Micul dejun bun, diversificat. Este situata la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu.

 154. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 155. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 156. Curatenie,vila foarte calduroasa,bucataria complet utilata.TOTUL A FOST EXCELENT.

 157. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 158. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 159. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 160. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 161. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 162. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 163. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 164. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 165. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 166. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 167. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 168. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 169. diversitatea preparatelor, promtitudinea personalului

 170. Amabilitatea si profesionalismul personalului, micul dejun diversificat.

 171. Atât micul dejun cât și cina a fost foarte bogat și foarte bun și diversificat.Totul a fost la așteptările noastre. O să mai revenim.

 172. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 173. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 174. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 175. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 176. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 177. Poziția Vilei Ursu fața de obiectivele importante este avantajoasă, camera curată și bine încălzită , mic dejun excelent!

 178. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 179. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 180. Ne-a placut totul, am ramas profund surprinsi de conditii si de amplasare. Raportul calitate-pret e foarte bun! Ne-am bucurat de jacuzzi, de bucatarie si de tot spatiul pus la dispozitie. In concluzie, o sa revenim cu sigurata.

 181. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 182. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 183. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 184. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 185. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 186. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 187. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 188. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 189. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 190. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 191. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 192. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 193. Locatie foarte frumoasa, moderna cu spatiu mult in suita avuta la dispozitie (2 adulti si 2 copii 14 si 4 ani). Panaorama ok a statiunii de la etajul 7 unde an fost cazati.Caldura in camere dupa plac. 2 bai la dispozitie Curatenie perfecta, personalul atent la sulicitarile clientilor, cu liftul poti ajunge direct in tunelul care face legatura cu zona de spa. Mic dejun tip bufet suedez cu oferta foarte bogata. In camera gratuit ceai, si cafea precum si articole de igiena. Halate pt deplasare la spa pregatite. La receptie , la spa si la masa se ajunge apasand alt buton din cele 2 lifturi moderne avute la dispozitie. Formalitatile de check-in out rapide.

 194. Micul dejun a fost excelent, la fel și locația. Multumim!

 195. diversitatea preparatelor, promtitudinea personalului

 196. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 197. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 198. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 199. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 200. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 201. Raportul calitate-pret foarte bun. Camera si baia curata, internet gratuit, parcare in curtea vilei, foarte aproape de centru si de Lacul Ursu(vreo 5 min pe jos), gazda este primitoare si saritoare, orice apare incearca sa rezolve. Micul dejun inclus foarte bun, cina buna(30 lei-un singur fel de mancare, de exemplu piure de cartof cu ceafa, apa si salata incluse, fruct, iar daca e nevoie se ofera si supliment in aceeasi suma). Sauna si jacuzzi gratuite. Noi am fost multumiti de serviciile oferite.

 202. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 203. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 204. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 205. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 206. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 207. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 208. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 209. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 210. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 211. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 212. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 213. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 214. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 215. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 216. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 217. Locatie foarte frumoasa, moderna cu spatiu mult in suita avuta la dispozitie (2 adulti si 2 copii 14 si 4 ani). Panaorama ok a statiunii de la etajul 7 unde an fost cazati.Caldura in camere dupa plac. 2 bai la dispozitie Curatenie perfecta, personalul atent la sulicitarile clientilor, cu liftul poti ajunge direct in tunelul care face legatura cu zona de spa. Mic dejun tip bufet suedez cu oferta foarte bogata. In camera gratuit ceai, si cafea precum si articole de igiena. Halate pt deplasare la spa pregatite. La receptie , la spa si la masa se ajunge apasand alt buton din cele 2 lifturi moderne avute la dispozitie. Formalitatile de check-in out rapide.

 218. Facilitatile si amabilitatea personalului sunt de nota 10.

 219. Micul dejun a fost excelent, la fel și locația. Multumim!

 220. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 221. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 222. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 223. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 224. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 225. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 226. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 227. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 228. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 229. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 230. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 231. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 232. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 233. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 234. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 235. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 236. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 237. Pensiunea este situata intr-un loc foarte linistit si totusi la numai 15 min de mers pe jos de Lacul Ursu si la 10 min de mers pe jos de Strandul Lacul Negru. Foarte curat, lenjerie alba (asa cum imi place) si baia fara probleme la canalizare 🙂 (cum, din pacate, au foarte multe pensiuni si hoteluri), o bucatarie utilata cu absolut tot ce este nevoie, o gazda zambitoare si discreta, o curte fermecatoare, loc de parcare, intr-un cuvant “perfect”.

 238. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 239. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 240. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 241. Am stat în Danubius Brădet. Locul este curat și îngrijit. Hotelul este renovat și acest lucru se vede. Mâncarea a fost suficienta și buna. Nu ne au plăcut prăjiturile. Nu uitați acasă papucii de plaja/piscina pentru că nu veți primi de la hotel și un pont ar fi să faceți programare la masaj sau la ce mai doriți cu o zi – doua înainte de a ajunge, deoarece tind sa cred că personalul este destul de putin și nu veți găsi locuri. (Noi am vrut sa facem programări luni când am ajuns..și nu am găsit nici un loc liber până joi la amiază).

 242. Micul dejun a fost bun. Imprejurimile sunt frumoase. Locatie este buna ,centrul SPA bun

 243. Personalul de la Spa deosebit din punct de vedere al profesionalismului, politetii

 244. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 245. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 246. Amplasarea hotelului, profesionalismul personalului .

 247. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 248. Gazda si personalul amabil, micul dejun tip ‘bar suedez’ foarte bun, posibilitatea de a servi si cina . Camerele spatioase si curate, luminoase si bine aerisite.

 249. Totul a fost perfect. Mulțumesc pentru tot ce faceți pentru a ne simți foarte bine.

 250. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 251. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 252. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 253. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 254. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 255. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 256. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 257. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 258. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 259. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 260. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 261. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 262. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 263. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 264. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 265. Camera cu vederea spre lacul Ursu, saunele, piscinele și amplasarea hotelului

 266. Zona superba,spa excelent curatenie recomand cu incredere

 267. confortul, curatenia, facilitatile camerei, zona de SPA, micul dejun

 268. Oaspetele foarte gentil și prietenos, chiar mi-a ținut umbrela sa nu ma plaoie cand descărcam bagajele!

 269. Proprietarii au fost foarte primitori . Camerele curate , mari si foarte comode . Locatia foarte aproape de lacul Ursu . Bucataria excelent utilata pentru cei care vor sa gateasca . Vom reveni cu mare drag .

 270. In general locatia arata bine, este curata si oameni sunt primitori. Mai au de lucru la parcare si la gradina.

 271. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 272. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 273. Multumim sefului si personalului vilei Ursu,mic dejun si cina super , camere curate si spatioase , balcon imens.Mihai si Mariana Hunedoara.

 274. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 275. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 276. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 277. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 278. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 279. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 280. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 281. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 282. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 283. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 284. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 285. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 286. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 287. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 288. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 289. Personalul este foarte amabil, mulțumiri in mod deosebit personalului de la SPA care a fost foarte atent și preocupat de confortul și liniștea clienților. SPA a fost extraordinar, curatenie, liniște și curățenie .

 290. Micul dejun a fost foarte bun. Accesul la SPA este OK

 291. Zona in care este amplasat hotelul este foarte pitoreasca, lacul Ursu fiind situat foarte aproape de hotel. Facilitatile SPA ale hotelului sunt deosebite si ne-am simtit foarte bine aici. De asemenea curatenia, amabilitatea personalului, micul dejun variat si gustos, linistea si confortul, posibilitatea de a efectua plimbari pe trasee foarte pitoresti (ex in jurul lacului Ursu) au facut ca sejurul nostru aici sa fie foarte placut,

 292. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 293. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 294. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 295. scaunele ff..Ok…Apa de la piscină cu apă sărată.. A fost ok

 296. O locatie deosebita in Sovata ,cu camere mari ,luminoase,cu design modern ,deosebit. Restaurant deosebit ,foarte gustoase. Spa -ul nou ,elegant ,curat ,cu bazin cu apa sarata ,saune diferite Recomand.

 297. Calitatea artistică a clădirii. meniul eexcelent, personalul foarte amabil.

 298. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 299. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 300. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 301. Un loc minunat, personal amabil, specialități la un pret decent.

 302. Camera spațioasă cu terasa generoasă, profesionalismul și amabilitatea personalului, poziționare superbă, centru wellness bine întreținut, mic dejun excelent, meniu à la carte rafinat. ■ Large room with generous terrace, professionalism and courtesy of staff, superb location, well-maintained wellness center, excellent breakfast, refined à la carte menu.

 303. Personal foarte amabil și politicos, curățenie, liniște. Mic dejun foarte diversificat, mâncarea extraordinară! Spa minunat! Recomand cu căldură! Sigur vom reveni.

 304. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 305. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 306. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 307. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 308. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 309. amabilitatea personalului,curatenie mic dejun, cina la cerere

 310. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 311. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 312. Camerele sunt foarte curate, pensiunea e aproape de drumul principal dar nu se prea auzeau mașinile, dușul curat, accesul la jacuzzi e 15 lei, foarte curată și zona aceea. Per total totul a fost bine și frumos!

 313. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 314. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 315. Curtea, atmosfera, pisica grasana din vecini, zona, este un bun pret pentru ce ofera, copiii s-au simtit super si zona de gratar din curte a fost foarte utila.

 316. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 317. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 318. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 319. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 320. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 321. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 322. Absolut totul.Incepand cu locatia,zona,personalul. Totul a fost deosebit.

 323. Amenajat cu bun gust. Confortabil. Apartamentul cu doua camere exccelent.

 324. locatie excelenta, foarte curat si confortabil, facilități moderne și de foarte bun gust, gazdele amabile si prietenoase, raport calitate-pret excelent. As reveni cu placere oricand.

 325. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 326. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 327. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 328. Ospitalitatea gazdei, amplasarea vilei au fost de excepție. Vom mai reveni!

 329. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 330. Micul dejun variat, camera și baia curata, foarte cald in camera, vila este aproape de lacul Ursu.

 331. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 332. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 333. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 334. Foarte curat, gazda primitoare, ne-a permis accesul în apartament chiar daca am sosit înainte de ora anunțată, amenajat cu gust, bucătărie f bine dotată, zonă liniștită, la 15 minute de mers pe jos de lacul Ursu.

 335. super totul. foarte curat, apartament calduros, vila este amplasata pe o strada secundara, linistita, usor accesibila, la 10 minute de mers pe jos de Lacul Ursu; proprietarul foarte amabil

 336. Foarte comod, cald, curat si frumos. Locatia – totul necesar este aproape . Ne-a placut extrem de mult!!!!

 337. Apartament spatios. Dar aveti grija, exista mai multe tipuri de apartamente, unele fiind mult mai mici. Nu se gasesc pize cu ele pe booking.

 338. Liniste, curatenie, camera spatioasa si luminoasa, personal atent, prompt si amabil, mancare buna, piscina excelenta.

 339. Camera e foarte spatioasa si confortabilă, modernă. Micul dejun a fost ok.

 340. Hotel super ok mâncare ff buna camera curata stațiune liniștită ideal pt relaxare

 341. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de toate atractiile turistice din statiune. Camerele sunt luminoase, mobilierul este nou si paturile foarte confortabile. Centrul SPA, aflat pe doua etaje, are dotari excelente. Personalul foarte amabil, mereu zambitor si dornic sa te ajute.

 342. mmicul dejun a fost bufet suedez bun, in camere a fost bine , cald

 343. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 344. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 345. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 346. TOTUL A FOST EXCELENT . Gazda a fost de nota 10 . Foarte atent la nevoile noastre . Micul dejun a fost bufet suedez , foarte bun si indestulator , Cina am servit tot acolo conta cost , faceam comanda dupa micul dejun, iar seara intre ora 19-21 o puteam servii , suc ,cafea , fructe , si lapte din partea casei . Confortul de nota 10 , o curatenie impecabila , liniste si caldura in camere . FELICITARI GAZDEI .

 347. Ospitalitatea gazdei, amplasarea vilei au fost de excepție. Vom mai reveni!

 348. Gazdele ospitaliere, curățenie desăvârșită, mâncarea delicioasă. Ne-am simțit foarte bine.

 349. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 350. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 351. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 352. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 353. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 354. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 355. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 356. Zona liniștita, curte mare, foișorul cu toate dotările necesare,loc de joaca pentru copii gazde amabile și discrete. Ne am simțit minunat.

 357. Totul a fost exceptional! Recomandam cu mare incredere tuturor!

 358. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 359. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 360. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 361. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 362. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 363. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 364. Ospitalitate, curătenie desăvârșită,foarte atenți la detalii si solicitările oaspetilor,mâncare foarte proaspătă,tot ceea ce este in interiorul acestei locatii este ales cu mult bun gust iar serviciile sunt facute din suflet . Gazda o doamnă cu o inalta ținută. Avem nevoie sa fim in preajma unor persoane ca dânsa. Vom reveni cu drag.Multa sanatate. Mergeți cu incredere si va veti simti minunat.

 365. Curatenie ireprosabila. Personal bine pregatit si orientat spre client. Camere spatioase si curate. Amplasare foarte buna, chiar in inima statiunii(2 min de Lacul Ursu), dar totusi nu la soseaua principala, ceea ce a facut ca zgomotul masinilor sa nu existe. Biciclete de inchiriat (gratuit) direct de la proprietate. Parcare privata.

 366. Amplasarea vilei, curatenia, amabilitatea personalului 🙂

 367. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 368. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 369. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 370. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 371. Personal foarte amabil, camera curata cu toate dotările, sauna, jacuzzi.

 372. Camere spațioase, curate, personal amabil, mic dejun bogat ! Recomand !

 373. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 374. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 375. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 376. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 377. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 378. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 379. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 380. Madalyna4ever mai 19, 2019 at 12:36 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 381. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 382. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 383. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 384. Am găsit un loc retras și liniștit, aproape de pădure și la graniță cu mocănița veselă din Sovata, ne-am simțit foarte bine și am apreciat bunul-gust al construcției, combinația reușită dintre lemn, piatră, spații înalte și deschidere. Atmosfera intimă îți dădea ghes să te încarci de energia bună a locului. Recomand cu mare drag!

 385. Gazda primitoare , amabila , camera super curata , servicii de calitate . Revin cu placere .

 386. Gazda primitoare. Totul nou..miros plăcut. .confort superb. Recomand cu încredere. .Cu siguranță vom.mai reveni

 387. Totul este nou si curat. Vederea de la balcon este grozava.

 388. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 389. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 390. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 391. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 392. Personal foarte amabil, camera curata cu toate dotările, sauna, jacuzzi.

 393. Camere spațioase, curate, personal amabil, mic dejun bogat ! Recomand !

 394. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 395. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 396. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 397. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 398. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 399. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 400. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 401. locatia a fost excelenta, apreciez bun gustul, camerele si bucataria au fost dotate cu tot ce este necesar. Nu am intapinat nici o problema, iar cu propietarii ne-am vazut doar in prima zi la primirea cheilor. Au fost prompti

 402. Locatia centala , facilitatile foarte apropiate, posibilitatea de a ajunge usor la Sovata Bai si la Praid

 403. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 404. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 405. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 406. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 407. Madalyna4ever mai 24, 2019 at 5:44 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 408. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 409. Mic dejun bogat si variat, personal amabil si serviabil. Locatia superba.

 410. Complexul hotelier isi respecta cele 4 stele (personal de servire, curatenie, amplasament, facilitati de cazare, baza de tratament). Bufetul suedez (mic-dejun si cina) a fost variat si de calitate.

 411. Hotel super ok mâncare ff buna camera curata stațiune liniștită ideal pt relaxare

 412. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 413. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 414. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 415. Pozitie foarte buna, camere echipate corespunzator, spatioase si curate, mic dejun diversificat, gazda prietenoasa.

 416. Mi-a plăcut proprietarul, personalul a fost competent și serviciile de calitate

 417. Statiunea fff curata pensiunea fff curata si am avut f multa liniste ,am servit masa la ,,Ciuperca mica” unde am avut parte de o surpriza fffff placuta o lista meniu de master chef ,un gust ffff bun la preparate .Aprecierile sunt facute de o persoana cu o a c tivitate de 40 de ani de turism si o meserie de bucatar.

 418. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 419. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 420. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 421. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 422. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 423. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 424. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 425. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 426. Apartament, curat și dotat (cu obiecte/vesela/aparate de calitate), mobilat modern, balcon mare. Preț foarte rezonabil, pot locui 4 persoane. Este situat însă într un bloc obișnuit (vechi) în centrul orasului, nu în stațiune. Lacul Ursu de ex. cam la 1,5 – 2 km)

 427. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 428. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 429. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 430. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 431. Madalyna4ever iunie 1, 2019 at 2:43 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 432. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 433. Mic dejun bogat si variat, personal amabil si serviabil. Locatia superba.

 434. Complexul hotelier isi respecta cele 4 stele (personal de servire, curatenie, amplasament, facilitati de cazare, baza de tratament). Bufetul suedez (mic-dejun si cina) a fost variat si de calitate.

 435. Hotel super ok mâncare ff buna camera curata stațiune liniștită ideal pt relaxare

 436. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 437. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 438. Locația a fost superba. Liniște, perfect pentru un Weekend de relaxare

 439. Totul un dezastru ,mizerie.neaerisit un sejur ratat. Dupa informatiile culese vila este administrata de o alta persoana comparativ cu anul trecut,

 440. pozitionarea e foarte buna, langa Hotel Alunis, se ajunge rapid in centru si la orice obiectiv turistic din Sovata, gazda este primitoare si atenta la nevoile clientilor, camerele sunt curate, au miniFrigider si balcon, curat si dragut.

 441. Pozitie foarte buna, camere echipate corespunzator, spatioase si curate, mic dejun diversificat, gazda prietenoasa.

 442. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 443. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 444. Proprietarul este de nota 10. Ca si recomandare: as dota baia cu un cos de gunoi. De asemenea, chiar daca asta ar insemna majorarea usoara a tarifului de cazare as pune la dispozitie un uscaror de par si un cuptor cu microunde in fiecare camera.

 445. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 446. – curățenie impecabila și intretinuta – prosoape schimbate la 2 zile – confortul camerei și a bucatariei – mini frigider în camera – locația – vila încălzită foarte bine, chiar și în zilele în care doar camera noastră era ocupata – parcare gratuita la proprietate – amabilitatea proprietarului și a personalului

 447. Locația este excelenta iar personalul la fel. Cu siguranta vom reveni.

 448. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 449. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 450. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 451. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 452. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 453. Gradina cu loc de joaca. Accesul facil la proprietate

 454. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 455. Madalyna4ever iunie 7, 2019 at 5:13 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 456. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 457. Hotelul este foarte bine amplasat in centrul statiunii. Camera este spatioasa si balconul foarte mare, cu masuta si doua scaune. Micul dejun este destul de bogat. Restaurantul Kali este lipit de hotel si are terasa afara, necesara pentru fumatori mai ales. Portiile de mancare sunt mari – uitati-va la gramaje cand comandati, ca s-ar putea sa nu puteti manca tot. Preturile sunt foarte bune, comparativ cu alte restaurante. O ciorba de burta la Kali este 15 lei, iar la Dracula este 33 lei. Un draft de bere este 6 lei, iar la Dracula este 12 lei. Preturile la celelalte restaurante sunt cu 20-30% mai mari decat la Kali, iar portiile mai mici. Zona de spa are un bazin cu apa calda sarata, o piscina cu apa dulce incalzita, jakuzzi, sauna de aburi si sauna finlandeza. Afara este o zona amenajata cu cateva sezlonguri si zona de fumat. Spa-ul este deschis de la ora 9 – 21 zilnic. Prosoapele sunt la dispozitie in zona de spa.Sovata este o statiune in care doresti sa revii.

 458. Curatenia a fost efectuata cu seriozitate. Micul dejun bun, restaurantul curat. Suita primitoare, mobilier nou.

 459. micul dejun suficient si bun, locatia buna si curata.nu s-a aplicat reducerea de 10 procente pentru celelalte mese servite la restaurant chiar daca aparea in prospectul- reclama de la hotel !

 460. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 461. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 462. Este curat, mancarea foarte buna la restaurant, servirea impecabila si foarte rapida.

 463. Locatie linistita,departe de zgomote,incalzire buna.

 464. Serviabilitatea personalului de intretinere excelenta 10 +

 465. Nu prea confortabil pe canapea extensibila dar in rest a fost ok

 466. * Mâncare bună, personalul foarte amabil și zâmbitor, camera mare, mobilier și finisaje de calitate * Design-ul interior interesant dar cam sumbru * Piscină cu apă dulce foarte faină + bazin cu apă sărată separat + bazin bazin pentru copii cu apa caldă (accesul la piscină+SPA se plătește separat)

 467. Mic dejun consistent,apetisant,variat.Atmosfera linistita.Sunteti pe drumul bun.

 468. personal calificat, amabil, prompt; mic dejun variat; mancarea de la restaurant foarte buna; spa excelent (design, dotari, curatenie); zona linistita, hotel neaglomerat – excelent pentru relaxare

 469. Mic dejun bogat si variat, personal amabil si serviabil. Locatia superba.

 470. Complexul hotelier isi respecta cele 4 stele (personal de servire, curatenie, amplasament, facilitati de cazare, baza de tratament). Bufetul suedez (mic-dejun si cina) a fost variat si de calitate.

 471. Hotel super ok mâncare ff buna camera curata stațiune liniștită ideal pt relaxare

 472. Hotelul situat în inima stațiunii, lângă lacul Ursu.

 473. Curatenie si mancare buna Personal sociabil si serviabil Curat

 474. Amplasarea hotelului.Curăţenia. Personalul foarte amabil. Centrul SPA bine organizat

 475. micul dejun a fost peste asteptari, hotelul desi ramas cu dotarile din anii 80 este totusi curat si raport pret calitate odeal pentru un sejur de 1-2 nopti,personalul extrem de amabil si prietenos,pozitia perfecta daca nu te deranjeaza o plimbare prin padure pe poteca amenajata si luminata pana la lac

 476. Personal amabil si foarte primitor, parcare asigurata, wi-fi ok, sala de mese pentru micul dejun , in curtea hotelui spatiu de servit masa si chiar loc amenajat pentru gratar . Curatenia este asigurata in toata unitatea de cazare . Raportul pret – calitate super ok . Amplasarea si confortul hotelului sunt punctul forte , poti spune ca este in acelasi timp si aproape de centru si izolata in padure, intre lacul Ursu si Tivoli….pe youtube gasiti filmulete postate care ajuta sa va formati o impresie . Recomand hotel Tivoli !!

 477. Curat in camera si in baie, lenjeria si prosoapele fara pete si au fost schimbate a treia zi. Locatia hotelului este una de exceptie, in inima naturii si la 10 min plimbare lejera de zona cu restaurante a statiunii. Personalul amabil si receptiv la solicitarile clientilor.

 478. Micul dejun si prânzul a fost foarte bun. Locatia foarte buna. Cardul de fidelitate pentru reteaua europeană a hotelurilor Danubius ne-a adus câte doua prânzuri pentru doua persoane gratis. La piscinele de la unul dintre etajele Spa-ului era liniște, fiind interzis accesul copiilor.

 479. Totul a fost excelent îcepând cu staţiunea care este foarte frumoasă şi curată şi terminând cu hotelul şi personalul acestuia care a fost foarte plăcut.

 480. Foarte bun micul dejun si consistent. Varietate de feluri de mancare, toate proaspete si gustoase. Cafeaua de la automat nu este insa prea gustoasa. Personalul foarte dragut si serviabil.

 481. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 482. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 483. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 484. Maria-magdalena iunie 22, 2019 at 8:06 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 485. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 486. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 487. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 488. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 489. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 490. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 491. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 492. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 493. Dormitoare curate, bucătărie dotată suficient, loc de grătar și terasă bine amenajate. Copiii au avut loc de joacă. Peisaj încântător. Liniște, acces ușor cu mașina. Mulțumim.

 494. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 495. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 496. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 497. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 498. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 499. Septimiu2005ro iunie 22, 2019 at 8:06 pm

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 500. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 501. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 502. Micul dejun si prânzul a fost foarte bun. Locatia foarte buna. Cardul de fidelitate pentru reteaua europeană a hotelurilor Danubius ne-a adus câte doua prânzuri pentru doua persoane gratis. La piscinele de la unul dintre etajele Spa-ului era liniște, fiind interzis accesul copiilor.

 503. Totul a fost excelent îcepând cu staţiunea care este foarte frumoasă şi curată şi terminând cu hotelul şi personalul acestuia care a fost foarte plăcut.

 504. Foarte bun micul dejun si consistent. Varietate de feluri de mancare, toate proaspete si gustoase. Cafeaua de la automat nu este insa prea gustoasa. Personalul foarte dragut si serviabil.

 505. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 506. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 507. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 508. Maria-magdalena iunie 22, 2019 at 8:06 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 509. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 510. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 511. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 512. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 513. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 514. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 515. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 516. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 517. Dormitoare curate, bucătărie dotată suficient, loc de grătar și terasă bine amenajate. Copiii au avut loc de joacă. Peisaj încântător. Liniște, acces ușor cu mașina. Mulțumim.

 518. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 519. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 520. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 521. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 522. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 523. Septimiu2005ro iunie 22, 2019 at 8:06 pm

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 524. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 525. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 526. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 527. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 528. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 529. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 530. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 531. Locatie f.buna, loc de parcare asigurat, personal f. binevoitor, camera cu balcon. Mic dejun excelent.

 532. Maria-magdalena iunie 29, 2019 at 6:34 am

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 533. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 534. A fost superb, toate serviciile au fost la nivel maxim. Locația este dotată cu tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

 535. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 536. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 537. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 538. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 539. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 540. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 541. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 542. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 543. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 544. Septimiu2005ro iunie 29, 2019 at 6:34 am

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 545. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 546. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 547. Diversitatea locurilor de îmbăiere; Calitatea hranei oferite la micul dejun; calitatea saltelelelor, etc.

 548. Micul dejun OK. Camera OK – Patul foarte mare (++) SPA-ul e punctul de atractie acolo!

 549. Mi-au placut locația, mâncarea gustoasă si diversificată, SPA-ul cu posibilități variate de tratament si de petrecere a timpului, personalul amabil.

 550. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 551. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 552. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 553. Locaţia excelentă, gazda primitoare şi receptivă. Curăţenia din cameră.

 554. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 555. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 556. Minunat! Ne pare rau că nu am stat mai mult! Camera spatioasa curata, dna de la curatenie si proprietarul joviali, prezenti. Abia asteptam sa revenim! 🙂

 557. Maria-magdalena iulie 5, 2019 at 8:31 pm

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 558. Claudia141991 iulie 5, 2019 at 8:31 pm

  Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 559. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 560. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 561. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 562. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 563. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 564. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 565. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 566. Madalyna4ever iulie 5, 2019 at 8:31 pm

  Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 567. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 568. Septimiu2005ro iulie 5, 2019 at 8:31 pm

  Gazde primitoare, locatie linistita, 10 km de strandul Praid si Salina , 2-3 km de alte lacuri Ursu,Alunis !!Plimbari cu Mocanita !

 569. Locatia si facilitatile sunt ok. Gazdele au fost ospitaliere si discrete.

 570. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 571. Totul gazda extraordinara foarte atentă foarte comunicativa

 572. Daniela-cristina iulie 13, 2019 at 1:05 am

  Zona este una frumoasa, desi cam departe de Lacul Ursu. Gazda a fost primitoare, binevoitoare.

 573. Am fost întâmpinați de o gazdă primitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, care ne-a făcut să ne simțim de-a casei. Am avut parte de liniște și intimitate. Curățenie lună 😊

 574. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 575. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 576. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 577. Locaţia excelentă, gazda primitoare şi receptivă. Curăţenia din cameră.

 578. Micul dejun a fost in regula. Cazarea confortabila. Vila este amplasata foarte bine aproape de centru, de lac. Vederea din camera frumoasa.

 579. locatie exceland atat ca si constructie, cat si ca amplasare.

 580. Minunat! Ne pare rau că nu am stat mai mult! Camera spatioasa curata, dna de la curatenie si proprietarul joviali, prezenti. Abia asteptam sa revenim! 🙂

 581. Maria-magdalena iulie 13, 2019 at 1:05 am

  Mi-a plăcut primirea, aspectul camerei și curtea. Mi-a plăcut foarte mult priveliștea, la fel și plimbările pe stradă seara.

 582. Linistea, cazarea situandu-se undeva la iesirea din statiune. Patul a fost confortabil.

 583. Am revenit la aceasta proprietate dupa cateva luni de zile – serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat de calitate. Cu siguranta vom reveni.

 584. Locatia excelenta, curatenie ireprosabila, design frumos atat in camere cat si in restul locatiei

 585. Locație, camera, curățenie, facilități – grătar – living generos

 586. Apartamentul este curat, amenajat cu bun gust, baia spatioasa, patul din dormitor confortabil, locatie linistita. Nu am stat decat o singura noapte, dar daca voi mai reveni in Sovata, voi lua in considerare apartamentul pentru eventuala cazare. Gazda a fost super de treaba.

 587. E o locație excelentă,imi doresc sa o gasesc liberă si data viitoare când ma voi întoarce la Sovata…

 588. Apartament curat, bucataria utilata cu tot ce-ti trebuie(tigai, oale, farfurii, pahare, zahar, ulei, cafea, ceai etc.), gazda primitoare, corecta, zona linistita.

 589. Dormitoare curate, bucătărie dotată suficient, loc de grătar și terasă bine amenajate. Copiii au avut loc de joacă. Peisaj încântător. Liniște, acces ușor cu mașina. Mulțumim.

 590. Intimitate, confort, spațiu excelent pentru relaxare. Curățenie impecabilă, wifi puternic, curte ce poate fi folosită și pt activități sportiv-recreative sau pt relaxare.

 591. Locatia,casa,liniste curatenie,spatiu de joaca,foisorul

 592. Locatia este frumoasa, linistita cu multa verdeata, flori, peisaj de vis. Facilitati pentru gratar, servirea mesei in aer liber, locuri de joaca pentru copii,teren de tenis. Interior confortabil, camere intime, living cu de toate, bucatarie utilata.

 593. Linistea,spatiul de afara,este perfecta pentru familii!

 594. Intimitatea si peluza din fata casei:). Exista loc de joaca pentru copii, n-as recomanda proprietatea unor grupuri mari, poate 2 familii cu maxim cate 1 copil. Paturile duble sunt destul de mici si mai exista 1 pat mai mic, probabil de o persoana in fiecare camera (2 camere mici la etaj).

 595. Începând de la cazare, amabilitatea personalului, camera confortabilă cu balcon la primul etaj cu un peisaj de basm! Curățenia care se face in fiecare zi, inclusiv schimbat lenjerie, prosoape. Eu am avut demipensiune, și tot a fost prea mult!! Mancare ff gustoasă, proaspătă mereu diversificată, iar seara meniu a la carte! Țin să recomand cea mai mare si cea mai gustoasă porție de cordon bleu gătită excelent! Pur și simplu totul a fos servit exemplar. Iar in privința prețului hotelul merită chiar 4 stele, având in vedere că e prima oară când toate costurile sejurului au fost încasate la sfârșit sejurului. Bravo nota 10! Nimic nu s-a incasat anticipat, exemplu bun de urmat și de alți manageri de hotel. Tin de asemenea să mulțumesc Genius pentru dicountul deloc neglijabil!! Voi reveni cu drag recomand cu încredere și căldură!!

 596. Mic dejun bogat, pt toate gusturile si regimurile. Diversificat si suficient. Locatia foarte buna privelistea minunata, curatenie exemplara, personalul foarte amabil. Recomand cu drag!

 597. E placut, curat,dar nu asi mai reveni,m-am simtit ca un marginalizat,

 598. Locatie linistita,departe de zgomote,incalzire buna.

 599. Serviabilitatea personalului de intretinere excelenta 10 +

 600. Nu prea confortabil pe canapea extensibila dar in rest a fost ok

 601. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 602. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 603. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 604. Piscina mare ,cu apa calda.Piscina cu apa sarata destul de concentrata . Spa-ul ok.Parcarea mare ,in curte interioara. Hotelul linistit in centrul statiunii .Mancarea la restaurantul hotelului foarte gustoasa.

 605. Curatenia, masa servita la un restaurant frumos, cu terasa.

 606. Hotelul este foarte bine amplasat in centrul statiunii. Camera este spatioasa si balconul foarte mare, cu masuta si doua scaune. Micul dejun este destul de bogat. Restaurantul Kali este lipit de hotel si are terasa afara, necesara pentru fumatori mai ales. Portiile de mancare sunt mari – uitati-va la gramaje cand comandati, ca s-ar putea sa nu puteti manca tot. Preturile sunt foarte bune, comparativ cu alte restaurante. O ciorba de burta la Kali este 15 lei, iar la Dracula este 33 lei. Un draft de bere este 6 lei, iar la Dracula este 12 lei. Preturile la celelalte restaurante sunt cu 20-30% mai mari decat la Kali, iar portiile mai mici. Zona de spa are un bazin cu apa calda sarata, o piscina cu apa dulce incalzita, jakuzzi, sauna de aburi si sauna finlandeza. Afara este o zona amenajata cu cateva sezlonguri si zona de fumat. Spa-ul este deschis de la ora 9 – 21 zilnic. Prosoapele sunt la dispozitie in zona de spa.Sovata este o statiune in care doresti sa revii.

 607. Hotel nou renovat, elegant. Televizorul ascuns dupa un perete de sticla este fenomenal. Curatenie impecabila. Camerele dinspre statiune cu o vedere minunata. Balcon cu masuta si scaun. Personal de nota 10. Am rugat sa mi se aduca un buchet de flori, pentru aniversare si am primit unul dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut in viata. Mancare diversificata. Un hotel de nota 10. Piscina si spa excelente. Bilet de intrare la Lacul Ursu inclus (neasteptat !) in pret. Pat matrimonial urias.

 608. Ansamblul de piscine este minunat, cele cu apa sarata sunt un mare plus. Exista o piscina strict pentru relaxare, cu o ambianta deosebita (muzica pe fundal). Si o piscina mica cu tobogan, bucuria copiilor. Camera spatioasa.

 609. Micu dejun, slabut – locatia, daca va referiti la restaurant, sa o calificam ”ok”

 610. locatia, personalul de la receptia hotelului si de la centru SPA, foarte primitor. Schimbarea prosoapelor si a halatelor de baie foarte des. Centru Spa de nota 10, zona de impachetari cu namol, ar putea fi mai intretinuta, curatenia in zona spalatoarelor ar putea sa se faca dupa fiecare persoana cu produse pentru curatenie. Piscinele super, daca la sezlongurile de afara existau si umbrele pentru soare atunci chiar ca ar fi fost nemaipomenit . Terasele de la bar si restaurant ok Parcul din fata hotelului frumos intretinut cu multe flori

 611. Curățenia serviciile piscinele și nu în ultimul rând personalul atent

 612. amabilitatea intregului personal, curatenia., bazinele foarte curate. Intr-un cuvant mi-a placut totul. Voi reveni cu multa placere.

 613. Camera si terasa generoasă, amabilitatea și profesionalismul personalului, meniul restaurantului au fost super . Recomand cu incredere!

 614. Un loc minunat, personal amabil, specialități la un pret decent.

 615. Camera spațioasă cu terasa generoasă, profesionalismul și amabilitatea personalului, poziționare superbă, centru wellness bine întreținut, mic dejun excelent, meniu à la carte rafinat. ■ Large room with generous terrace, professionalism and courtesy of staff, superb location, well-maintained wellness center, excellent breakfast, refined à la carte menu.

 616. Liniștea, amplasamentul, comportamentul angajaților, masa. Deci, totul!

 617. Recomand. Servicii excelente . Personalul foarte amabil.

 618. Micul-dejun bogat, patul confortabil, reducerea la SPA, personalul amabil, amplasarea.

 619. Recomand!!! Un loc minunat!!! Curătenie, liniște, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 620. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 621. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 622. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 623. Personal calificat, foarte amabili. Ambele corpuri foarte curate si intretinute.

 624. Sejurul per total a fost unul deosebit, ne-am simtit excelent, mancarea foarte buna si personalul foarte amabil. Si un alt atu al locatiei este faptul ca in zona sunt foarte multe activitati si drumetii de facut!

 625. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 626. Administratorul S-a ocupat imediat de noi și a rezolvat orice problem

 627. Locaţia excelentă, gazda primitoare şi receptivă. Curăţenia din cameră.

 628. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 629. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 630. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 631. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 632. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 633. Vila are un amplasament care ofera o priveliste foarte frumoasa, este linistita si este aproape de lac.

 634. Apartamentul este spatios si foarte frumos amenajat si decorat. Balconul este foarte mare si placut. Am fost excelent primiti impreuna cu catelul nostru si ne-am simtit ca acasa. In bucatarie am gasit doua borcanase cu gem de caise facut de gazda, foarte foarte bun, chiar recomand sa gustati 🙂 .

 635. Mi-a placut ca este un apartament spatios, situat la etajul 1 al blocului, mobilat modern si avand toate cele necesare in bucatarie. Arata exact ca in poze. Recomand pentru familii cu copii.

 636. Apartamentul e decorat cu gust, în culori plăcute si vesele, primitor si curat. Este localizat într-un cartier destul de linistit, aproape de Penny Market si de Banca Transilvania. Bucătăria e bine echipată. Gazda a fost amabilă si ne-a pus la dispoziție cafea, zahar, condimente si cereale. Borcanelul de dulceata de caise pe care l-am primit a fost delicios. Canapeaua din living a fost confortabilă.

 637. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 638. Zonă foarte bună, curățenie ,amabilitate din partea gazdei

 639. Zona linistita, conditii de relaxare, loc de joaca pentru copii.

 640. Locatie superba, camera cu vedere spre lacul Ursu si spre centrul statiunii.

 641. MICUL DEJUN F. BUN, CONSISTENT SI DIVERSIFICAT, IAR LOCATIA SUPERBA, VIS A VIS DE LACUL URSUL, NICI CA SE PUTEA CEVA MAI CONVENABIL, PERSONALUL EDUCAT SI CU ZAMBETUL PE BUZE CHIAR DACA NU VORBEAM LIMBA LOR CI LIMBA ROMANA!! MI AU FACUT O IMPRESIE DEOSEBIT DE BUNA, SINGURUL LUCRU A FOST CA AM PLECAT CU 1 ZI MAI DEVREME SI AM PIERDUT BANII PT ACEA NOAPTE…

 642. La spa totul la superlativ. O zona de relaxare numai adulti. Masaje multe in oferta. Acces gratuit la lacul Ursu. Am putut parca bicicletele langa receptie in camera bagajelor.

 643. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 644. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 645. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 646. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 647. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 648. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 649. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 650. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 651. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 652. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 653. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 654. Vila are un amplasament care ofera o priveliste foarte frumoasa, este linistita si este aproape de lac.

 655. Foarte curat. Gazda prietenoasa. Apartament incapator si cu tot ce ai nevoie in dormitoare bucatarie si baie.

 656. Apartamentul este spatios si foarte frumos amenajat si decorat. Balconul este foarte mare si placut. Am fost excelent primiti impreuna cu catelul nostru si ne-am simtit ca acasa. In bucatarie am gasit doua borcanase cu gem de caise facut de gazda, foarte foarte bun, chiar recomand sa gustati 🙂 .

 657. Mi-a placut ca este un apartament spatios, situat la etajul 1 al blocului, mobilat modern si avand toate cele necesare in bucatarie. Arata exact ca in poze. Recomand pentru familii cu copii.

 658. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 659. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 660. Zonă foarte bună, curățenie ,amabilitate din partea gazdei

 661. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 662. Locație cu multă liniște, retrasă, dar destul de aproape de zonele de interes din stațiune.

 663. Gazdele foarte primitoare, curat, liniște.Raport calitate -preț excepțional.

 664. Camera foarte frumoasa si curata, baia impecabila, finisaje de calitate, spa-ul frumos dar cam aglomerat desi nu am fost in week-end, mancarea ok

 665. Camera este spatioasa, a fost curat, mancarea la restaurant a fost variata si gustoasa. Personalul este amabil, atmosfera in acest hotel este foarte placuta.

 666. Mi-a plăcut vederea din balconul camerei,piscinele.Ce nu mi-a plăcut intrarea in lac, nu s-a investit nimic, niste bare nu sunt,de care sa te ții pe margine cand intrii in lac, treptele sunt foarte alunecoase,e mare păcat, așa hotel frumos și luxos și sa ne facem de râs in ochii străinilor să fie lacul asa prost întreținut. Păcat!Turiștii ptr lac vin, pe lângă serviciile ce oferă hotelul…

 667. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 668. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 669. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 670. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 671. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 672. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 673. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 674. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 675. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 676. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 677. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 678. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 679. Curatenia. Mărimea, confortul si dotarile camerei. Privelistea. Parcarea auto.

 680. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 681. Totul a fost perfect. Personal amabil, o locatie de vis.

 682. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 683. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 684. Zonă foarte bună, curățenie ,amabilitate din partea gazdei

 685. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 686. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 687. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 688. Pentru Romania, impecabil. Ammai fost in locatii similare din Austria si pot compara. Personalul foarte amabil a raspuns promt la solicitari, sper pana cand merg data viitoare sa nu se schimbe

 689. mic dejun de calitate si diversificat, locatia si zona SPA placute

 690. Totul este la superlativ! Baza de tratament, camera și hotelul în general impune respect datorita curățeniei și a oamenilor.

 691. Recomand!!! Un loc minunat!!! Curătenie, liniște, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 692. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 693. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 694. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 695. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 696. – pozitia geografica – parcarea( fiecare camera cu locul lui de parcare….ceva unic ….nu am mai facut asa ceva pe unde am calatorit) – linistea zonei

 697. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 698. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 699. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 700. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 701. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 702. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 703. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 704. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 705. Totul, locatia, curatenie , liniste bucatarie f. utilata

 706. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 707. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 708. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 709. Totul la superlativ! Curățenie, dotări, bucătărie complet utilata, camere mari, spațioase, loc de joaca pentru copii, grătar, terasa, parcare gratuita, personal foarte amabil. Recomand cu drag și încredere!

 710. Curatenia. Mărimea, confortul si dotarile camerei. Privelistea. Parcarea auto.

 711. Vila este la 10 minute de lacul Ursu. Camera este foarte curata si are balcon. Vila dispune de bucatarie utilata, frigider, loc de servit masa in living, terasa si gratar afara.

 712. Locatia, piscinele de la -1 si -2, restaurantul, amabilitatea personalului, camere spatioase, curatenia. Salina de la Praid care este foarte aproape.

 713. Amabalitatea personalului, serviciile de tratament, spa-ul…

 714. Ca de obicei, schimbare prosoape si curățenie zilnică, căldura la calorifere, personal amabil si discret, mic dejun pentru toate gusturile , spa-ul excelent.

 715. Recomand!!! Un loc minunat!!! Curătenie, liniște, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 716. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 717. Dotari si conditii excelente, curatenie perfecta, pozitie ultracentrala, gazda (dl Istvan) discreta, terasa cu vedere superba.

 718. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 719. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 720. A fost un sejur frumos, vom mai reveni daca mai ajungem la Sovata. Multumim

 721. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 722. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 723. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 724. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 725. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 726. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 727. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 728. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 729. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 730. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 731. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 732. Un apartament amenajat cu mult bun gust, care oferă tot ce ai putea avea nevoie ca turist. Totul la îndemâna, cafea, ceai, prosoape, perne, vesela si tacâmuri, confort ca acasă.

 733. Personal amabil, curățenie, amplasată aproape de centrul localității dar in marginea pădurii. Am utilizat jacuzzi și a fost relaxant și de dimensiuni generoase .

 734. Totul la superlativ! Curățenie, dotări, bucătărie complet utilata, camere mari, spațioase, loc de joaca pentru copii, grătar, terasa, parcare gratuita, personal foarte amabil. Recomand cu drag și încredere!

 735. Curatenia. Mărimea, confortul si dotarile camerei. Privelistea. Parcarea auto.

 736. Acest hotel se bazeaza pe amplasarea buna pe care o are si pe centrul spa. Singurul aspect pozitiv a fost micul dejun si personalul de la mic dejun. A fost singurul personal amabil , cu bun simt, care a stiut sa raspunda la salut si la solicitarile avute

 737. Locatia, piscinele de la -1 si -2, restaurantul, amabilitatea personalului, camere spatioase, curatenia. Salina de la Praid care este foarte aproape.

 738. Amabalitatea personalului, serviciile de tratament, spa-ul…

 739. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 740. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 741. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 742. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 743. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 744. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 745. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 746. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 747. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 748. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 749. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 750. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 751. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 752. Amplasarea alături de pădure, curățenia, camera cu muscate la balcon și amabilitatea proprietarului. Felicitări! Vom reveni cu mare plăcere!

 753. pozitie f buna in statiunea Sovata,parcare larga,spatii generoase interioare,curatenie deplina,priveliste de la balcon minunata,gazda primitoare si prietenoasa

 754. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 755. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 756. Zonă foarte bună, curățenie ,amabilitate din partea gazdei

 757. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 758. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 759. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 760. Mic dejun diversificat ; Apa in bazine curata

 761. Nu mi-am imaginat ca este atit de bine gîndit logistica hotelului procedurile piscină sărată tot intr-un hotel.

 762. Mic dejun foarte bun , variat. Personal foarte dragut. Locatia si statiunea excelente. SPA curat , placut.

 763. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 764. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 765. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 766. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 767. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 768. Locatia foarte aprope de lacul Ursu si centrul statiunii.Apartamentul curat ,spatios ,saltele confortabile.Proprietarul foarte amabil ; ajuta turistii in orice prblema pentru a le creea confortul necesar.Mancarea buna la restaurantul pensiunii. Un plus pensiunea are lift ,terasa unde poti servi cafeaua si sa te bucuri de peisaj. De asemenea parcare asigurata.

 769. Pensiunea este superba. Proprietarii sunt deosebiti de primitori si frumosi la Suflet!!!!

 770. Gazdele sunt foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Apartamentul de la mansarda a fost foarte curat. Paturile sunt comfortabile. Este echipat complet, nu trebuie sa mai cari electrocasnicele mici cu tine. Zona este linistita. Locatia este foarte buna, poti ajunge la lacul Ursul in doar 20 de minute de mers pe jos. In apropiere(5-10 min mers pe jos) sunt piete, supermarketuri, statie de taxi. Masina se poate parca in siguranta in curtea proprietatii.

 771. Ospitalitatea, locația, apartament frumos și ingrijit

 772. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 773. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 774. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 775. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 776. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 777. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 778. Totul a fost perfect, ca de fiecare dată. Multumim!

 779. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 780. Sectorul Spa , mâncare bună și personalul de la restaurant, fetele și băieții foarte amabili,atenți,săritori! Foarte buni!

 781. Camera foarte curata, personalul bine pregatit. Punctul forte este zona de spa si piscinele interioare. Micul dejun foarte variat si gustos.

 782. Comparativ cu alte posibilități de cazare în Sovata, la Danubius Bradet mi-a părut foarte bun totul.

 783. Totul! Mancarea f buna, personalul amabil si politicos, baza de tratament excelenta!

 784. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 785. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 786. Pozitia fata de lacul Ursu.Gazda amabila .Curatenie si servire excelente

 787. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 788. Camera frumoasa, curata, prosoape, lenjerie deasemenea curata si linistea. La mic dejun am servit paine cu gust de copilare, foarte buna. Multumim!

 789. Cameră spațioasă , curată, cu uscator de păr și produse de baie așa cum ar fi normal să găsești peste tot

 790. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 791. Superb!!! Totul arata ireproșabil!!! Trebuie incercat spa-ul, in special piscina cu apa sărată cu sare specifica zonei. Micul dejun foarte bogat! Room-service foarte prompt. Camerele foarte curate. Tot hotelul are o nuanță moderna cu finisaje atent executate!

 792. Locatie execelenta si linistita camerele mari si frumose cu toate dotarile necesare, micul de jun foarte bun. Centrul SPA este ok, personalul foarte dragut si serviabil. Recomand acest hotel pentru un weekend de relaxare.

 793. Camera curata, prosoape curate. Totul impecabil. Mic dejun copios si gustos. Cafeaua extraordinara.

 794. Amplasarea hotelului in zona turistica a stațiunii, mic dejun foarte bun, curatenia in camere , personal amabil,

 795. Localizare excelenta, locuri de parcare suficiente, mic dejun bun si variat. Deasemenea conditiile de la piscina

 796. Curățenie deplină, camere spațioase, gazda este foarte primitoare. Ai toate condițiile(mașină de spălat vase, rufe, uscător).

 797. Am inchiriat pentru 2 nopti apartamentul, aici incap fara probleme 2 cupluri fara sa se intalneasca prea des, sau chiar 5 adulti. Conditiile sunt excelente, apartamentul este calduros, mobilierul de foarta buna calitate si bucaataria complet mobilata. Apartamentul este amplasat in mijlocul orasului, la 1 minut de Penny market si 3 minute de gara mocanitei. Gazda este foarte primitoare! Recomand! 10/10

 798. A fost curățenie, apartamentul nou, mobilat frumos!

 799. Amabilitatea personalului,mâncarea, piscina, sauna

 800. Liniștea, amplasamentul, comportamentul angajaților, masa. Deci, totul!

 801. Recomand. Servicii excelente . Personalul foarte amabil.

 802. Mic dejun variat. Curatenie la restaurant, in camere si in baza de tratament. Servicii de calitate. Confort. Personal amabil.

 803. Camera foarte curata, personalul bine pregatit. Punctul forte este zona de spa si piscinele interioare. Micul dejun foarte variat si gustos.

 804. Comparativ cu alte posibilități de cazare în Sovata, la Danubius Bradet mi-a părut foarte bun totul.

 805. Micul dejun a fost delicios, servit exemplar , curat si bogat, pentru toate gusturile. Ar fi super daca ar fi si paine fara gluten, pentru cei ca mine care au intoleranta la gluten, adra alrfel totu este foarte bun si proaspat. Locatia este superba, privelistea foarte frumoasa spre lac , personalul foarte simtit si serviabil, de nota 10 toate !

 806. Totul a fost perfect, ca de fiecare dată. Multumim!

 807. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 808. Hotelul este nou si frumos. Personalul deosebit de amabil, micul dejun delicios. Piscina foarte curata. Felicitari !!!

 809. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 810. Superb!!! Totul arata ireproșabil!!! Trebuie incercat spa-ul, in special piscina cu apa sărată cu sare specifica zonei. Micul dejun foarte bogat! Room-service foarte prompt. Camerele foarte curate. Tot hotelul are o nuanță moderna cu finisaje atent executate!

 811. Camera curată, liniște și spațioasă. Bucătăria e dotată cu tot ce e nevoie.

 812. Curățenie deplină, camere spațioase, gazda este foarte primitoare. Ai toate condițiile(mașină de spălat vase, rufe, uscător).

 813. Am inchiriat pentru 2 nopti apartamentul, aici incap fara probleme 2 cupluri fara sa se intalneasca prea des, sau chiar 5 adulti. Conditiile sunt excelente, apartamentul este calduros, mobilierul de foarta buna calitate si bucaataria complet mobilata. Apartamentul este amplasat in mijlocul orasului, la 1 minut de Penny market si 3 minute de gara mocanitei. Gazda este foarte primitoare! Recomand! 10/10

 814. Parcarea pensiunii, interiorul pensiunii, curatenia.

 815. Curățenie, camere cu mobilier nou, mic dejun foarte bun.

 816. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 817. Centrul spa e minunat, vederea din camere e foarte misto. Merita banii!

 818. Totul a fost perfect. Felicitări si respect întregului personal. Masa foarte gustoasă, camera curata, ne-am simtit respectați și răsfățați. Multumim pentru sejurul excelent.

 819. Începând de la cazare, amabilitatea personalului, camera confortabilă cu balcon la primul etaj cu un peisaj de basm! Curățenia care se face in fiecare zi, inclusiv schimbat lenjerie, prosoape. Eu am avut demipensiune, și tot a fost prea mult!! Mancare ff gustoasă, proaspătă mereu diversificată, iar seara meniu a la carte! Țin să recomand cea mai mare si cea mai gustoasă porție de cordon bleu gătită excelent! Pur și simplu totul a fos servit exemplar. Iar in privința prețului hotelul merită chiar 4 stele, având in vedere că e prima oară când toate costurile sejurului au fost încasate la sfârșit sejurului. Bravo nota 10! Nimic nu s-a incasat anticipat, exemplu bun de urmat și de alți manageri de hotel. Tin de asemenea să mulțumesc Genius pentru dicountul deloc neglijabil!! Voi reveni cu drag recomand cu încredere și căldură!!

 820. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 821. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 822. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 823. A fost liniste, te poti relaxa cu adevarat. Receptionista foarte amabila. Totul ok.

 824. Foarte util pentru familiile cu copii. Camera dotată cu chicineta unde ai de toate ( frigider, aragaz, oale, tacâmuri, farfurii etc)

 825. Ospitalitatea, confortul și tot ce tine legat de mote

 826. In primul rand locatia ,frumusetea peisajului .Curatenia este ok,de asemenea personalul .

 827. Foarte curat în camera, pat confortabil, mic dejun bogat, diversificat și bun

 828. Mic dejun variat. Curatenie la restaurant, in camere si in baza de tratament. Servicii de calitate. Confort. Personal amabil.

 829. Micul dejun a fost delicios, servit exemplar , curat si bogat, pentru toate gusturile. Ar fi super daca ar fi si paine fara gluten, pentru cei ca mine care au intoleranta la gluten, adra alrfel totu este foarte bun si proaspat. Locatia este superba, privelistea foarte frumoasa spre lac , personalul foarte simtit si serviabil, de nota 10 toate !

 830. Totul a fost perfect, ca de fiecare dată. Multumim!

 831. Camera a fost curata, confortabila, personalul foarte dragut si amabil. Micul dejun bun si foarte variat. SPA-ul este grozav, nu te plictisesti. Cu siguranta vom mai reveni.

 832. Camera curata, prosoape curate. Totul impecabil. Mic dejun copios si gustos. Cafeaua extraordinara.

 833. Amplasarea hotelului in zona turistica a stațiunii, mic dejun foarte bun, curatenia in camere , personal amabil,

 834. Localizare excelenta, locuri de parcare suficiente, mic dejun bun si variat. Deasemenea conditiile de la piscina

 835. Parcarea pensiunii, interiorul pensiunii, curatenia.

 836. Curățenie, camere cu mobilier nou, mic dejun foarte bun.

 837. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 838. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 839. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 840. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 841. Camera spatioasa, terasa si vederea catre lac de-a dreptul superba.

 842. Locația foarte frumoasă, liniște. Este aproape de centrul orașului, de magazine. Gazde primitoare, amabile. Ne-au oferit informații cu privire la punctele de atracție. Camera curata, spațioasa, balcon cu vedere spre pârâu.

 843. În primul rând proprietara, o DOAMNĂ. Curățenia, exemplară. Confort extraordinar. Pe lângă camere, livingul, bucătăria, curtea, totul superb.

 844. M-am simtit ca si acasa. Locatie buna, curatenie, liniste, totul la indemina, piscina la 2 pasi, restaurant la fel, magazin alimentar la 2 pasi, ce mai? excelent!

 845. Apartamentul este situat in centrul statiunii, recent renovat, modern si beneficiază de toate dotarile.

 846. Excelenta locatie și raport calitate/preț, gazdele deosebit de primitoare și deschise, răspund la primul apel, gata sa te ajute dacă e cazul, disponibilitate maximă.

 847. Super boutique hotel – design, servicii și dotări de cea mai bună calitate.

 848. Hotelul este nou si frumos. Personalul deosebit de amabil, micul dejun delicios. Piscina foarte curata. Felicitari !!!

 849. Locatia foarte buna. Micul dejun poate sa fie imbunatatit.

 850. Camera este frumos amenajată, are dotări satisfăcătoare, am avut 2 camere la care s-a deschis ușa dintre ele, situație perfectă mai ales cand sunt si copii. Mâncarea din restaurant este gustoasă. Spa-ul cu suficiente piscine sa nu te plictisești, o zonă speciala doar pentru adulti, relaxanta. Sovata e bine întreținut, traseele din jurul lacului Ursu bine amenajate si cu multe indicatoare către obiectivele turistice din zona. Personalul amabil.

 851. Micul dejun f. bun, amplasamentul hotelului excelenta.

 852. Meniul a fost dlvers și ireproșabil. Bucatarul nemaipomenit!!!

 853. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 854. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 855. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 856. Mic dejun foarte bun, locatia excelenta, un loc in care te poti relaxa cu adevarat.

 857. Totul a fost frumos,personalul foarte atent la nevoile turiștilor. Recomand!

 858. Echipa medicala este de exceptie. Zona de spa si de tratament arata bine iar personalul profesionist si amabil.

 859. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 860. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 861. Totul: mic dejun, ospitalitatea, curățenia, parcarea auto.

 862. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 863. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 864. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 865. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 866. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 867. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 868. Parcarea pensiunii, interiorul pensiunii, curatenia.

 869. Curățenie, camere cu mobilier nou, mic dejun foarte bun.

 870. Locatia e Una perfecta pt un weekend,in cazul nostru.Curatenie in camera,prosoape si lenjerie immaculate,aproape de mocanita. Recomand cu incredere😘😘😘😘

 871. Totul. Zona este linistita, perfect pentru cei care doresc sa se odihneasca. Gazdele sunt amabile si ofera toate informatiile despre statiune. Recomand.

 872. A fost bine din toate punctele de vedere. Față de alte cazări ne-a plăcut îndeosebi curățenia și primirea făcută de proprietari!

 873. Ambient foarte placut, gazdele foarte prietenoase si primitoare, ne-am simtit ca intr-o vizita la vechi prieteni. Exceptional, speram sa mai gasim disponibil când o sa revenim!

 874. Mic dejun foarte bun, locatia excelenta, un loc in care te poti relaxa cu adevarat.

 875. Totul a fost frumos,personalul foarte atent la nevoile turiștilor. Recomand!

 876. Echipa medicala este de exceptie. Zona de spa si de tratament arata bine iar personalul profesionist si amabil.

 877. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 878. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 879. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 880. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 881. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 882. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 883. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 884. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 885. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 886. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 887. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 888. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 889. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 890. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 891. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 892. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 893. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 894. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 895. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 896. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 897. Aranjarea interioară, dotările și liniștea au fost o surpriză plăcută.

 898. A fost totul OK: cazarea, masa, baza de tratament. O sa mai venim!

 899. Locatia excelenta! Mancarea foarte buna si diversificata!

 900. Camera este frumos amenajată, are dotări satisfăcătoare, am avut 2 camere la care s-a deschis ușa dintre ele, situație perfectă mai ales cand sunt si copii. Mâncarea din restaurant este gustoasă. Spa-ul cu suficiente piscine sa nu te plictisești, o zonă speciala doar pentru adulti, relaxanta. Sovata e bine întreținut, traseele din jurul lacului Ursu bine amenajate si cu multe indicatoare către obiectivele turistice din zona. Personalul amabil.

 901. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 902. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 903. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 904. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 905. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 906. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 907. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 908. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 909. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 910. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 911. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 912. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 913. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 914. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 915. Locatia, curatenia, parcarea proprie. Personalul a fost la superlativ.

 916. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 917. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 918. Aranjarea interioară, dotările și liniștea au fost o surpriză plăcută.

 919. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 920. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 921. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 922. curatenia,halatele si prosoapele impecabile,privelistea,linistea din hotel. Micul dejun si cina au fost corespunzatoare.

 923. Locația este bună, cu vedere la Lacul Ursu. Mâncarea bună, atât calitativ cât și cantitativ. Curățenie în camere și în baza de tratament, bazine, spa, etc.

 924. A fost totul OK: cazarea, masa, baza de tratament. O sa mai venim!

 925. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 926. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 927. Pozitie excelenta pe marginea Lacului Negru si la doar cinci minute de Lacul Ursu, Hotel Szeifert ofera cazare si mancare la preturi rezonabile.

 928. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 929. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 930. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 931. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 932. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 933. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 934. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 935. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 936. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 937. Locatia foarte frumoasa; natura, liniste, se auzea cand trecea si suiera Mocanita prin apropiere ceea ce facea locatia si mai pitoreasca; spatiu generos in curte; proprietarii foarte amabili – rezolva orice cerinta; curatenie in locatie, in bucatarie, in camera, prosoape si lenjerie pat curate; wifi puternic;

 938. Este o locatie care te imbie sa revii.Gazdele sunt primitoare,daca ai nevoie de ceva te ajuta cu placere.Vom reveni.

 939. Gazda foarte prietenoasa si in fiecare seara venea sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva sau daca sint probleme.. T otul a fost la superlativ.

 940. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 941. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 942. Villa este amplasata numai la 3 min distanta de la lacul Ursu,intr-o zona a Sovatei foarte linistita. Din fereastra odaii se deschide o priveleste nemaipomenit de frumoasa. Villa are o bucatarie destul de spatioasa si este dotata cu tot necesarul

 943. Locatia este minunata, exact ca in poze, aflata intr-o zona linistita, la 7 minute de agitatia din centrul orasului. Prin spatele casei puteti vedea mocanita Sovata cum trece in fiecare zi. Proprietarii sunt oameni minunati, ne-au intampinat cu vin si palinca; Garantat va veti simti ca “acasa”. Cu siguranta o sa revenim .

 944. Totul la superlativ. Amplasarea, casa, curatenia și amabilitatea gazdelor. Recomand

 945. Rocky mi-a plăcut cel mai mult. Toate au fost faine, raport calitate-preț fb. Mulțumim gazdei😊

 946. merita tot, mai putin serviciile tv si wi-fi(nu am avut internet in camera),ceea ce pt 4 stele nu e ok

 947. Spa-ul, micul dejun diversificat, camera liniștită, personalul amabil.

 948. Hotelul a fost, ca de obicei extraordinar de bun, curat, cu servicii de calitate si personal politicos si bine instruit.

 949. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 950. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 951. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 952. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 953. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 954. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 955. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 956. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 957. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 958. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 959. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 960. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 961. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 962. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 963. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 964. Oameni prietenoși și o priveliște superba. Merita sa veniți.

 965. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 966. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 967. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 968. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 969. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 970. Personalul foarte amabil. Locatia excelenta, Micul dejun cu destul de multe optiuni, dara fara schimbari pe perioada sejurului. Partea de spa cu dotari suficiente.

 971. Mic dejun bun. Locatia este potrivita pentru acest tip de turism.

 972. Micul dejun si cina foarte variate. Personalul amabil.

 973. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 974. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 975. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 976. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 977. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 978. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 979. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 980. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 981. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 982. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 983. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 984. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 985. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 986. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 987. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 988. Oameni prietenoși și o priveliște superba. Merita sa veniți.

 989. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 990. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 991. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 992. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 993. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 994. Mic dejun si cina diversificate si foarte bune, personalul foarte amabil, totul impecabil. Saunele, picina cu apa sarata si dulce, ambient nota 10. Cu siguranta vom reveni!

 995. Super boutique hotel – design, servicii și dotări de cea mai bună calitate.

 996. Hotelul este nou si frumos. Personalul deosebit de amabil, micul dejun delicios. Piscina foarte curata. Felicitari !!!

 997. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 998. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 999. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 1000. Oameni prietenoși și o priveliște superba. Merita sa veniți.

 1001. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 1002. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 1003. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 1004. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 1005. Vila se afla foarte aproape de lacul Ursu,cu o pozitionare foarte buna pentru statiunea Sovata. Personalul de la receptie amabil,camera confortabila cu un balcon (masuta,doua scaune,suport rufe) cu priveliste frumoasa spre padure.Vila are lift si in curte exista parcare privata.

 1006. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 1007. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 1008. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 1009. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 1010. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 1011. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 1012. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 1013. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 1014. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 1015. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 1016. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 1017. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 1018. merita tot, mai putin serviciile tv si wi-fi(nu am avut internet in camera),ceea ce pt 4 stele nu e ok

 1019. Spa-ul, micul dejun diversificat, camera liniștită, personalul amabil.

 1020. Hotelul a fost, ca de obicei extraordinar de bun, curat, cu servicii de calitate si personal politicos si bine instruit.

 1021. Marmura de pe scări arată bine,parcare la locație,lift la doar 3 etaje,patronul vorbăreț..

 1022. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 1023. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 1024. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 1025. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 1026. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 1027. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 1028. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 1029. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 1030. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 1031. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 1032. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 1033. Oameni prietenoși și o priveliște superba. Merita sa veniți.

 1034. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 1035. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 1036. Locație liniștită, camera spațioasă, Curtea din spatele pensiunii este amenajata cu leagăne, topogan și trambulina pentru copii. Curățenie ok, bucătărie utilata complet.

 1037. Zonă liniștită, spatiu de joacă pentru copii, terasă, grătar la dispoziție

 1038. Totul a fost ok camera mare și foarte frumos amenajata

 1039. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 1040. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 1041. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 1042. Locatia, curatenia, piscinele cu apa sarata (totusi foarte aglomerate cand sunt pline cele 2 hoteluri). Camerele mari, foarte frumoase.

 1043. Excelent. Recomand. Revenim periodic la acest hotel, deoarece totul a fost conform asteptarilor.

 1044. micul dejun bogat, mancarea foarte buna si variata, ospatarii exceptionali (in mod special atentia sefului de sala,cred, de la restaurant-cina). curatenia e pe primul loc! saunele, piscinele foarte bune atitudinea celor de la receptie si a conducerii – foarte buna!

 1045. Marmura de pe scări arată bine,parcare la locație,lift la doar 3 etaje,patronul vorbăreț..

 1046. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 1047. A fost un sejur placut, camerele au fost spatioase, curate, balconul mare. Nu ne-a lipsit nimic. Raport calitate -pret foarte bun.

 1048. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 1049. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 1050. Ei bine, proprietara foarte amabila, apartamentul excelent, curat, amenajat cu bun gust. Un living cu canapea si fotoliu comod, TV LED cu diagonala buna. Dormitor cu pat comod. Bucatarie cu tot ce trebuie. Baie cu dus cu hidromasaj. Conditii foarte bune. Am stat doar o zi, apoi ne-am razgandit si am fi vrut sa mai luam o noapte, insa tocmai se inchiriase. Tare am mai regretat. Daca ar fi sa venim din nou in Sovata, as rezerva acest apartament fara sa clipesc.

 1051. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 1052. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 1053. Ma bucur ca am venit la această pensiune si o voi face cu drag si in viitor.

 1054. Oameni prietenoși și o priveliște superba. Merita sa veniți.

 1055. Amplasament, arhitectura, confort, curățenie, detalii…si vegetația…

 1056. Fara stres la parcare, fiecare camera are alocat locul ei, nu trebuie sa cauti mereu alt loc – nu am mai intalnit! Personalul amabil, mic dejun bun, amplasare si priveliste minunata!

 1057. Gazda foarte amabila. Curatenie. Terasa exterioara.

 1058. Loc pitoresc, pensiune frumoasa, curatenie, liniste, gazdele foarte primitoare.

 1059. Totul este minunat. De la proprietarii pensiunii care sunt oameni minunați (ne-au facut sa ne simtim acasa) .Locatia foarte curata cu toate dotările inclusiv piscina cu apa sarata . Ce poate un turist sa-si mai dorească? Multumim dnei Maria si soțului pt toata atentia si bunăvoința. Felicitari si sa aveti cati mai multi oaspeți! Vom reveni ! Cu drag Adriana si Mihai din București.

 1060. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.

 1061. Amplasarea intr-o zona foarte buna,curatenia,bucataria bine utilata,camerele spatioase,jacuzzi si sauna (contra cost) perfect functionale,tv mare in camere,prosoape suficiente.Preturi rezonabile si conditii mai bune ca la multe hoteluri!

 1062. Totul a fost peste așteptări. Locația, curățenia, dotările, liniștea. Excelent! Multumim mult pentru tot!

 1063. A fost nemaipomenit. Gazdele foarte amabile și discrete. Patul foarte confortabil,curățenie impecabila. Peisajul este mirific, iar amenajările din exteriorul pensiunii sunt făcute cu bun gust și în cele mai mici amănunte. Extraordinar, a fost cel mai minunat loc în care am fost cazat vreodată. Mulțumesc gazdelor și sper sa revenim.

 1064. Amplasare este foarte aproape de centru Lacul Ursu, curată camera!Vom reveni cu drag!

 1065. Micul dejun ti-l pregatesti singur. Deci a fost excelent 😉 Bucataria este utilata f.bine. Terasa cu mese si locul cu gratare sunt de senzatie. Locatia e la inaltime si la propriu si la figurat, cu o panorama superba a orasului, zarita printre copaci. Totul aici iti ofera liniste, pace si ne-am trezit vorbind “in soapta” unul cu celalat, ca sa nu sticam armonia locului. Gazdele au fost binevoitoare si serviabile. Vom reveni la Pensiunea Aby.

 1066. micul dejun deosebit. amplasarea buna. camerele super frumoase. spa-ul deosebit.

 1067. Camera a fost foarte curata, iar personalul foarte amabil.

 1068. Foarte diversificat si bne pregatit,personalul amabil,curatenie si buna organizare,

 1069. Tot a fost excelent. Personalul a reactionat la orice rugaminte. Vila se afla pe drumul central, langa lacul Ursu , drumul acesta duce spre partia de ski.

 1070. Marmura de pe scări arată bine,parcare la locație,lift la doar 3 etaje,patronul vorbăreț..

 1071. Absolut totul:curățenie,servicii,amplasare și nu în ultimul rând o gazdă care se ocupă de turiști.

 1072. curatenie / ospitalitate / ambele la superlativ

 1073. Mic dejun proaspat, personal amabil. Surprize placute din partea hotelului.

 1074. Personal amabil, curățenie zilnic, prețul și serviciile oferite sunt foarte bune, și Sovata este o stațiune în care venin cu drag de peste 10 ani. Vom mai reveni cu drag. Mulțumim pentru ospitalitate.

 1075. Casa foarte curată, dotata cu tot ceea ce ai nevoie, ne-am simțit ca acasa. Proprietarul foarte amabil, nu ne-a deranjat niciodată, dansul locuind in alta parte. Cu siguranța vom reveni.

 1076. Peisajul foarte frumos, foarte curat, gazde primitoare, atente, serviabile. Un loc cu multa verdeata si aer curat unde catelusii nostrii s-au simtit minunat

 1077. Un loc unde verdele naturii, frumusetea imprejurimilor si ospitalitatea gazdelor isi spun cuvantul.

 1078. Totul ii perfect si ii exact ca in poza….piscina cu apa sarata calda,jacuzzi cu apa calda,halate,papuci de camera…totul ii perfect….recomand oricui sa mearga!

 1079. Camere mari,pat confortabil,bucatarie utilata,prosoape ,papuci si halat pentru jacuzzi,personal amabil,curatenie impecabila,terasa cu fotolii confortabile

 1080. Am fost asteptat si m i s au inminat un manunchi de 3 chei si telecomanda portii de intrare. Oameni deosebiti. Nu am simtit nici o secunda comportament fortat binevoitor, naturalete si frumosul la el acasa pe toate fronturile

 1081. Amabilitatea proprietarul, curățenia, căldura din cameră.

 1082. Personal foarte amabil, cu siguranța mai revenim.

 1083. Totul la superlativ, plin de flori, liniște,o gazda binevoitoare.”biscuitul” oferit la cafea nemaipomenit. Felicitări… O sa revenim.

 1084. Aspectul placut,mobilier frumos,curățenie,nu lipsea nimic.

 1085. Un apartament curat, confortabil, aranjat cu gust, utilat cu toate cele necesare, în care am beneficiat de tot confortul de acasa. Este foarte aproape de magazine si de un parc de joacă pentru copii.

 1086. Excelent pentru o staționare in Sovata. Apartament complet utilat, curat și cu gazde minunate.

 1087. Apartamentul a fost minunat. Locatia a fost grozava, interiorul foarte primitor, a avut tot ce-am avut nevoie, iar gazda a fost foarte de treaba. Privelistea este draguta, dar cred ca vara s-ar vedea minunat. Iarna e putin cam sec, din cauza copacilor fara frunze si lipsa zapezii. Oricum, recomand cu drag locul.

 1088. Recomand!!! Un loc minunat!!! Curătenie, liniște, ospitalitate!!! 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐

 1089. Camera sau mai bine zis apartamentul foarte bine intretinute, mobilier de calitate, bucatarie, baie si un balcon imens unde am ramas surprinsi sa gasim si un sezlong intins , perfect pentru o relaxare de dupa-amiaza. Vederea superba spre statiune si imprejurimi, gazda extraordinara, comunicare excelenta.

 1090. Apartamente minunate cu un grad de confort sporit, oferind facilitati precum sauna, jacuzzi, piscina cu apa sarata incalzita, toate incluse in pretul cazarii si deschise non-stop. A fost un sejur foarte relaxant ce ne-a depasit asteptarile. Recomand cu cel mai mare drag si cu siguranta vom reveni.

 1091. Locația, proprietarul, condițiile de cazare, facilitățile centrului spa, toate excelente. Recomand cu incredere aceasta locație.

 1092. Facilități excelente, libertate , intimitate!! Totul la superlativ! De la TV, cu programe full, la plăcerea unei bai, chiar și la ore târzii!!! Excelent pentru cupluri!

 1093. Mobilier nou. Amenajare cu foarte mult bun gust. Serviciul de curatenie in camera impecabil. (Felicitari doamnei de la curatenie) Personslul de la receptie foarte amabil. In general pensiunile de 3 stele sunt amenajate cu mobilier prost si baia este groaznica, iar curatenie se face o data la cateva zile. Aici curatenia se face zilnic. Dragi cititori, daca doriti ca si alte persoane sa beneficieze de aceste conditii, nu deteriorati mobilierul si nu murdariti lenjeria si peretii. Nu stergeti pe jos cu prosopul de picioare.

 1094. Amenajarea moderna, facilitățile oferite, atenția personalului au fost un mare plus.

 1095. Totul. Conditiile sunt excelente. Curatenie impecabila. Sunt magazine/supermarket in apropiere.

 1096. Totul a fost perfect de la Check in pana la Check out ,vom revenii cu siguranta ! Curatenia ,personalul si raportul calitate pret de nota 10. Centrul spa ,se inchiriaza pentru 90 de min doar pentru 20 lei respectiv 40 lei /persoana,este perfect pentru o escapadă in cuplu .

 1097. Plăntuța din baie, design-ul camerei și al băii, amplasarea aproape de obiective turistice, personalul, cadoul din partea casei de 15 februarie

 1098. Linistea,peisajul, camera,personalul,serviciile. Ca recomandare as sugera zaluzele in zona de spa ,ciubar pentru mai multa intimitate pe timp de zi.Ne-am întoarce oricand cu drag.

 1099. Sunteti cei mai tari ! Foarte frumos din toate punctele de vedere peste așteptările noastre.