Cazare in Şeíca Mare 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Şeíca Mare fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Şeíca Mare recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Şeíca Mare – Romania

Casa Raisa & Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Fabini Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Apollo - Central

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ City Stay Hostel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Edelweiss

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Dobsi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Antonia Homestay

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Smart Hostel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Şeíca Mare am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Şeíca Mare bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Svetlana si Edmond Șchiopu din Fundeni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Svetlana si Edmond Șchiopu din Fundeni, jud. BuzauCazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Roxana si Angel Cioculescu din Cristuru Secuiesc, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Şeíca Mare, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Roxana si Angel Cioculescu din Cristuru Secuiesc, jud. Harghita – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Consuela si Floare Andronic din Taure, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Consuela si Floare Andronic din Taure, jud. Bistrita-Nasaud – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Simina si Valeriu Bozga din Curmatura, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Şeíca Mare!

  (Simina si Valeriu Bozga din Curmatura, jud. Caras-Severin – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Anemona si Caius Groza din Bodogaia, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Şeíca Mare, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Anemona si Caius Groza din Bodogaia, jud. Harghita – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Silvia si Crina Herlea din Moara Domneasca, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Şeíca Mare.

  (Silvia si Crina Herlea din Moara Domneasca, jud. Vaslui – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 1. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 2. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 3. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 4. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 5. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 6. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 7. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 8. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 9. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 10. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 11. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 12. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 13. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 14. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 15. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 16. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 17. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 18. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 19. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 20. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 21. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 22. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 23. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 24. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 25. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 26. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 27. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 28. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 29. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 30. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 31. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 32. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 33. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 34. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 35. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 36. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 37. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 38. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 39. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 40. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 41. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 42. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 43. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 44. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 45. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 46. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 47. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 48. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 49. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 50. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 51. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 52. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 53. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 54. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 55. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 56. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 57. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 58. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 59. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 60. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 61. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 62. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 63. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 64. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 65. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 66. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 67. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 68. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 69. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 70. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 71. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 72. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 73. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 74. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 75. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 76. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 77. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 78. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 79. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 80. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 81. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 82. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 83. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 84. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 85. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 86. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 87. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 88. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 89. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 90. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 91. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 92. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 93. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 94. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 95. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 96. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 97. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 98. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 99. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 100. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 101. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 102. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 103. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 104. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 105. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 106. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 107. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 108. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 109. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 110. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 111. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 112. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 113. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 114. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 115. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 116. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 117. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 118. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 119. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 120. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 121. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 122. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 123. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 124. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 125. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 126. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 127. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 128. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 129. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 130. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 131. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 132. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 133. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 134. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 135. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 136. Silviu-laurentiu martie 2, 2019 at 9:47 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 137. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 138. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 139. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 140. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 141. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 142. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 143. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 144. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 145. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 146. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 147. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 148. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 149. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 150. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 151. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 152. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 153. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 154. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 155. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 156. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 157. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 158. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 159. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 160. Silviu-laurentiu martie 8, 2019 at 5:00 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 161. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 162. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 163. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 164. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 165. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 166. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 167. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 168. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 169. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 170. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 171. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 172. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 173. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 174. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 175. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 176. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 177. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 178. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 179. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 180. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 181. Silviu-laurentiu martie 15, 2019 at 7:05 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 182. Silviu-laurentiu martie 15, 2019 at 7:05 am

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 183. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 184. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 185. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 186. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 187. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 188. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 189. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 190. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 191. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 192. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 193. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 194. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 195. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 196. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 197. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 198. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 199. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 200. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 201. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 202. Silviu-laurentiu martie 25, 2019 at 12:47 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 203. Silviu-laurentiu martie 25, 2019 at 12:47 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 204. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 205. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 206. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 207. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 208. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 209. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 210. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 211. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 212. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 213. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 214. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 215. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 216. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 217. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 218. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 219. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 220. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 221. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 222. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 223. Silviu-laurentiu aprilie 2, 2019 at 3:16 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 224. Silviu-laurentiu aprilie 2, 2019 at 3:16 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 225. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 226. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 227. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 228. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 229. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 230. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 231. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 232. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 233. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 234. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 235. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 236. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 237. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 238. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 239. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 240. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 241. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 242. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 243. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 244. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 245. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 246. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 247. Silviu-laurentiu aprilie 20, 2019 at 2:49 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 248. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 249. Silviu-laurentiu aprilie 20, 2019 at 2:49 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 250. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 251. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 252. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 253. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 254. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 255. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 256. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 257. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 258. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 259. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 260. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 261. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 262. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 263. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 264. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 265. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 266. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 267. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 268. Silviu-laurentiu aprilie 23, 2019 at 8:06 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 269. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 270. Silviu-laurentiu aprilie 23, 2019 at 8:06 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 271. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 272. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 273. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 274. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 275. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 276. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 277. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 278. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 279. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 280. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 281. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 282. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 283. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 284. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 285. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 286. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 287. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 288. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 289. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 290. Silviu-laurentiu aprilie 26, 2019 at 10:49 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 291. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 292. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 293. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 294. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 295. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 296. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 297. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 298. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 299. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 300. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 301. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 302. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 303. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 304. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 305. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 306. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 307. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 308. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 309. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 310. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 311. Silviu-laurentiu aprilie 30, 2019 at 2:07 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 312. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 313. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 314. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 315. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 316. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 317. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 318. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 319. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 320. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 321. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 322. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 323. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 324. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 325. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 326. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 327. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 328. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 329. Silviu-laurentiu mai 4, 2019 at 3:08 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 330. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 331. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 332. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 333. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 334. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 335. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 336. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 337. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 338. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 339. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 340. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 341. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 342. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 343. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 344. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 345. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 346. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 347. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 348. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 349. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 350. Silviu-laurentiu mai 13, 2019 at 4:32 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 351. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 352. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 353. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 354. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 355. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 356. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 357. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 358. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 359. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 360. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 361. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 362. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 363. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 364. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 365. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 366. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 367. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 368. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 369. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 370. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 371. Silviu-laurentiu mai 16, 2019 at 7:52 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 372. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 373. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 374. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 375. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 376. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 377. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 378. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 379. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 380. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 381. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 382. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 383. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 384. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 385. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 386. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 387. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 388. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 389. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 390. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 391. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 392. Silviu-laurentiu mai 24, 2019 at 2:37 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 393. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 394. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 395. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 396. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 397. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 398. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 399. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 400. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 401. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 402. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 403. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 404. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 405. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 406. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 407. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 408. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 409. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 410. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 411. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 412. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 413. Silviu-laurentiu iunie 1, 2019 at 4:46 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 414. Lovely place, clean and equipped and great location, right above the square. The receptionist was lovely, the lady with glasses, very helpful and happy to chat 🙂 think her name was Alexandra. I had a great stay and I loved the fact that the window views were great. I’d definitely come back here again.

 415. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 416. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 417. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 418. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 419. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 420. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 421. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 422. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 423. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 424. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 425. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 426. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 427. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 428. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 429. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 430. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 431. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 432. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 433. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 434. Silviu-laurentiu iunie 8, 2019 at 4:33 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 435. What I like about this hostel is the location so perfect just right in the small square and very close to the main square. Room is clean and quite big.

 436. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 437. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 438. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 439. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 440. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 441. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 442. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 443. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 444. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 445. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 446. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 447. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 448. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 449. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 450. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 451. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 452. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 453. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 454. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 455. Silviu-laurentiu iunie 14, 2019 at 8:58 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 456. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 457. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 458. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 459. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 460. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 461. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 462. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 463. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 464. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 465. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 466. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 467. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 468. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 469. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 470. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 471. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 472. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 473. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 474. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 475. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 476. Silviu-laurentiu iunie 22, 2019 at 10:07 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 477. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 478. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 479. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 480. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 481. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 482. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 483. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 484. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 485. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 486. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 487. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 488. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 489. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 490. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 491. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 492. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 493. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 494. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 495. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 496. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 497. Silviu-laurentiu iunie 29, 2019 at 8:34 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 498. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 499. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 500. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 501. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 502. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 503. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 504. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 505. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 506. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 507. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 508. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 509. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 510. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 511. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 512. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 513. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 514. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 515. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 516. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 517. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 518. Silviu-laurentiu iulie 6, 2019 at 5:51 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 519. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 520. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 521. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 522. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 523. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 524. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 525. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 526. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 527. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 528. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 529. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 530. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 531. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 532. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 533. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 534. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 535. Camera avea un lucru particular pe care nu l-am întâlnit nicăieri, respectiv la geam avea un postament lung cât tot peretele.

 536. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 537. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 538. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 539. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 540. Silviu-laurentiu iulie 13, 2019 at 10:23 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 541. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 542. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 543. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 544. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 545. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 546. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 547. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 548. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 549. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 550. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 551. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 552. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 553. Amabilitatea proprietarului, curațenia, liniștea . Un lucru bun e și faptul ca ai tot ce vrei pt ați pregati o masă perfectă. Mie cel mai mult mi-au placut căsuțele☺…sunt ca în povești.

 554. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 555. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 556. Camera avea un lucru particular pe care nu l-am întâlnit nicăieri, respectiv la geam avea un postament lung cât tot peretele.

 557. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 558. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 559. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 560. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 561. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 562. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 563. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 564. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 565. Un mic dejun excelent, bufet foarte bine diversificat. Camerele sunt foarte confortabile. In general zona este foarte prietenoasa si relaxarea pe masura.

 566. Complexul Dobsi este îngrijit și curat, are facilități ( restaurant, SPA, piscină cu apă sărată, curte interioara unde se poate face plajă pe șezlonguri etc) la îndemână.

 567. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 568. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 569. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 570. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 571. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 572. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 573. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 574. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 575. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 576. Curățenie, liniste, proprietarul foarte amabil. Dacă vrei relaxare si confort atunci aici este locul potrivit.

 577. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 578. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 579. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 580. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 581. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 582. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 583. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 584. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 585. Aproape de centrul istoric al orașului, cazare excelenta, confort sporit, personal foarte amabil. Excelent!

 586. Ca intodeauna camera …si personalul ….piscina, curatenia , locatia.

 587. Am apreciat in mod deosebit liniștea în hotel și împrejurimi, iar apa sărată e excepțional de relaxantă și revigorantă.

 588. Conditiile au fost foarte bune in camera si la piscina, hotelul este intr un loc linistit cu aer curat fiind inconjurat de padure.

 589. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 590. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 591. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 592. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 593. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 594. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 595. Personal si proprietari minunați , amplasare ok , si foarte curat . Mai pe scurt , a fost o plăcere să stăm aici .

 596. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 597. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 598. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 599. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 600. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 601. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 602. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 603. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 604. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 605. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 606. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 607. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 608. Ca intodeauna camera …si personalul ….piscina, curatenia , locatia.

 609. Am apreciat in mod deosebit liniștea în hotel și împrejurimi, iar apa sărată e excepțional de relaxantă și revigorantă.

 610. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 611. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 612. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 613. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 614. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 615. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 616. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 617. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 618. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 619. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 620. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 621. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 622. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 623. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 624. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 625. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 626. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 627. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 628. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 629. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 630. Foarte buna locatia, dotari din cele mai bune, curte mare, gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor ultradotat, unde se poate servi masa.Vom reveni cu siguranta.

 631. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 632. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 633. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 634. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 635. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 636. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 637. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 638. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 639. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 640. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 641. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 642. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 643. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 644. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 645. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 646. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 647. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 648. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 649. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 650. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 651. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 652. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 653. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 654. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 655. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 656. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 657. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 658. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 659. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 660. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 661. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 662. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 663. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 664. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 665. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 666. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 667. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 668. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 669. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 670. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 671. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 672. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 673. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 674. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 675. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 676. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 677. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 678. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 679. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 680. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 681. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 682. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 683. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 684. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 685. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 686. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 687. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 688. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 689. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 690. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 691. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 692. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 693. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 694. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 695. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 696. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 697. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 698. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 699. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 700. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 701. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 702. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 703. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 704. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 705. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled