Cazare in Şeíca Mare 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Şeíca Mare fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Şeíca Mare recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Şeíca Mare – Romania

PEZ Camping

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Raisa & Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Fabini Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Apollo - Central

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Edelweiss

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Dobsi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Antonia Homestay

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Hotel Pamira

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Şeíca Mare am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Şeíca Mare bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Svetlana si Edmond Șchiopu din Fundeni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Svetlana si Edmond Șchiopu din Fundeni, jud. BuzauCazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Roxana si Angel Cioculescu din Cristuru Secuiesc, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Şeíca Mare, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Roxana si Angel Cioculescu din Cristuru Secuiesc, jud. Harghita – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Consuela si Floare Andronic din Taure, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Consuela si Floare Andronic din Taure, jud. Bistrita-Nasaud – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Simina si Valeriu Bozga din Curmatura, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Şeíca Mare!

  (Simina si Valeriu Bozga din Curmatura, jud. Caras-Severin – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Anemona si Caius Groza din Bodogaia, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Şeíca Mare, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Anemona si Caius Groza din Bodogaia, jud. Harghita – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 • Silvia si Crina Herlea din Moara Domneasca, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Şeíca Mare prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Şeíca Mare.

  (Silvia si Crina Herlea din Moara Domneasca, jud. Vaslui – Cazare in Şeíca Mare 5 persoane)

 1. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 2. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 3. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 4. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 5. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 6. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 7. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 8. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 9. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 10. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 11. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 12. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 13. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 14. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 15. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 16. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 17. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 18. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 19. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 20. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 21. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 22. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 23. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 24. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 25. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 26. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 27. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 28. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 29. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 30. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 31. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 32. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 33. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 34. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 35. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 36. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 37. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 38. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 39. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 40. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 41. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 42. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 43. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 44. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 45. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 46. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 47. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 48. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 49. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 50. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 51. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 52. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 53. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 54. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 55. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 56. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 57. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 58. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 59. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 60. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 61. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 62. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 63. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 64. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 65. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 66. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 67. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 68. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 69. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 70. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 71. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 72. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 73. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 74. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 75. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 76. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 77. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 78. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 79. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 80. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 81. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 82. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 83. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 84. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 85. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 86. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 87. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 88. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 89. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 90. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 91. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 92. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 93. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 94. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 95. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 96. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 97. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 98. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 99. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 100. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 101. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 102. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 103. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 104. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 105. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 106. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 107. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 108. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 109. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 110. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 111. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 112. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 113. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 114. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 115. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 116. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 117. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 118. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 119. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 120. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 121. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 122. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 123. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 124. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 125. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 126. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 127. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 128. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 129. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 130. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 131. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 132. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 133. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 134. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 135. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 136. Silviu-laurentiu martie 2, 2019 at 9:47 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 137. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 138. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 139. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 140. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 141. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 142. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 143. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 144. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 145. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 146. Locație utilată complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spațiul de relaxare, iar camera confortabila și călduroasă. Gazda cu foarte mult bun simt și primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguranța!

 147. Ușor de ajuns , localizata pe șoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curată și fără defecțiuni la instalațiile sanitare, se poate pregăti masa intr-o locație acoperită și încălzită, existând toate cele necesare! Recomand!

 148. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 149. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 150. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 151. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 152. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 153. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 154. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 155. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 156. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 157. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 158. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 159. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 160. Silviu-laurentiu martie 8, 2019 at 5:00 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 161. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 162. Walking distance to everything.2 mins walk from the Christmas markets.Few mins walk to all the bars and main street in city centre.The staff were very friendly and were fluent in speaking English.10 to 15 minute walk from bus station and it’s basically a straight walk the whole way, so you don’t get lost.Room was clean.Highly reccomend staying here.Good price and best location.

 163. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 164. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 165. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 166. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 167. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 168. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 169. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 170. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 171. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 172. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 173. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 174. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 175. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 176. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 177. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 178. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 179. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 180. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 181. Silviu-laurentiu martie 15, 2019 at 7:05 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 182. Silviu-laurentiu martie 15, 2019 at 7:05 am

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 183. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 184. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 185. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 186. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 187. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 188. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 189. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 190. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 191. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 192. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 193. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 194. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 195. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 196. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 197. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 198. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 199. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 200. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 201. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 202. Silviu-laurentiu martie 25, 2019 at 12:47 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 203. Silviu-laurentiu martie 25, 2019 at 12:47 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 204. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 205. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 206. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 207. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 208. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 209. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 210. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 211. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 212. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 213. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 214. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 215. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 216. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 217. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 218. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 219. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 220. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 221. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 222. Personalul de la receptie, sigura interactiune cu personalul hotelului

 223. Silviu-laurentiu aprilie 2, 2019 at 3:16 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 224. Silviu-laurentiu aprilie 2, 2019 at 3:16 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 225. The location of this hostel is lovely. The building is a 400 year old house in the center of Sibiu, with a lovely simple interior design. The rooms are spacious, the windows are huge and provide a lovely view of the Sibiu old town, the staff is nice and helpful. I had a lovely stay at this small and friendly hostel.

 226. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 227. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 228. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 229. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 230. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 231. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 232. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 233. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 234. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 235. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 236. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 237. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 238. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 239. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 240. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 241. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 242. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 243. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 244. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 245. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 246. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 247. Silviu-laurentiu aprilie 20, 2019 at 2:49 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 248. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 249. Silviu-laurentiu aprilie 20, 2019 at 2:49 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 250. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 251. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 252. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 253. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 254. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 255. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 256. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 257. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 258. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 259. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 260. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 261. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 262. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 263. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 264. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 265. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 266. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 267. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 268. Silviu-laurentiu aprilie 23, 2019 at 8:06 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 269. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 270. Silviu-laurentiu aprilie 23, 2019 at 8:06 pm

  A very cozy place to stay with big bed beds and a nice kitchen. A very nice girl at the reception and I smoked a few cigarettes with her 🙂

 271. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 272. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 273. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 274. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 275. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 276. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 277. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 278. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 279. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 280. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 281. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 282. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 283. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 284. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 285. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 286. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 287. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 288. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 289. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 290. Silviu-laurentiu aprilie 26, 2019 at 10:49 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 291. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 292. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 293. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 294. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 295. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 296. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 297. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 298. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 299. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 300. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 301. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 302. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 303. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 304. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 305. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 306. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 307. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 308. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 309. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 310. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 311. Silviu-laurentiu aprilie 30, 2019 at 2:07 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 312. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 313. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 314. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 315. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 316. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 317. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 318. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 319. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 320. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 321. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 322. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 323. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 324. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 325. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 326. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 327. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 328. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 329. Silviu-laurentiu mai 4, 2019 at 3:08 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 330. I stayed here twice. Alexandra is so great and healthful- first time I had to book last minute over the phone arriving after and leaving before the desk hours and Alexandra made it possible for me to stay. The 6 beds room is very spacious and the location can’t be better!!. It’s clean. The shower has good pressure and it was quiet which I appreciate. there are small lockers in the other room.

 331. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 332. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 333. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 334. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 335. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 336. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 337. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 338. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 339. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 340. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 341. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 342. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 343. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 344. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 345. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 346. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 347. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 348. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 349. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 350. Silviu-laurentiu mai 13, 2019 at 4:32 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 351. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 352. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 353. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 354. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 355. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 356. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 357. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 358. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 359. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 360. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 361. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 362. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 363. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 364. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 365. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 366. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 367. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 368. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 369. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 370. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 371. Silviu-laurentiu mai 16, 2019 at 7:52 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 372. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 373. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 374. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 375. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 376. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 377. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 378. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 379. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 380. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 381. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 382. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 383. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 384. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 385. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 386. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 387. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 388. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 389. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 390. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 391. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 392. Silviu-laurentiu mai 24, 2019 at 2:37 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 393. Location is perfect, beds are quite comfy for a hostel, rooms are big and bright. Mini common area with a smal fridge and table next to each room, as well as small lockers for valuables + a kitchen. Staff was very nice

 394. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 395. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 396. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 397. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 398. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 399. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 400. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 401. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 402. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 403. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 404. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 405. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 406. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 407. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 408. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 409. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 410. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 411. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 412. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 413. Silviu-laurentiu iunie 1, 2019 at 4:46 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 414. Lovely place, clean and equipped and great location, right above the square. The receptionist was lovely, the lady with glasses, very helpful and happy to chat 🙂 think her name was Alexandra. I had a great stay and I loved the fact that the window views were great. I’d definitely come back here again.

 415. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 416. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 417. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 418. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 419. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 420. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 421. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 422. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 423. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 424. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 425. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 426. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 427. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 428. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 429. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 430. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 431. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 432. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 433. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 434. Silviu-laurentiu iunie 8, 2019 at 4:33 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 435. What I like about this hostel is the location so perfect just right in the small square and very close to the main square. Room is clean and quite big.

 436. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 437. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 438. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 439. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 440. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 441. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 442. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 443. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 444. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 445. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 446. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 447. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 448. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 449. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 450. Ospitalitatea domnului Ben și a întregului personal a fost ireproșabilă. Condițiile cazării au fost excelente și de o înaltă calitate. Fără îndoială, vom reveni cu mare drag.

 451. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 452. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 453. Am apreciat faptul că era foarte curat, Pana la ultimul detaliu. De asemenea m am bucurat ca avea balcon.

 454. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 455. Silviu-laurentiu iunie 14, 2019 at 8:58 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 456. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 457. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 458. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 459. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 460. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 461. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 462. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 463. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 464. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 465. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 466. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 467. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 468. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 469. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 470. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 471. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 472. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 473. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 474. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 475. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 476. Silviu-laurentiu iunie 22, 2019 at 10:07 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 477. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 478. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 479. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 480. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 481. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 482. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 483. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 484. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 485. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 486. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 487. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 488. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 489. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 490. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 491. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 492. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 493. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 494. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 495. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 496. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 497. Silviu-laurentiu iunie 29, 2019 at 8:34 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 498. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 499. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 500. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 501. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 502. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 503. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 504. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 505. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 506. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 507. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 508. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 509. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 510. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 511. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 512. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 513. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 514. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 515. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 516. Aici se mananca cele mai bune clatite cu ciocolata!! Recomand calduros acest hotel! 🙂

 517. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 518. Silviu-laurentiu iulie 6, 2019 at 5:51 pm

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 519. Nice hostel in the heart of Sibiu. The receptionist is really friendly and helpful: big plus! Clean and comfortable bed, clear instruction for late night arrival.

 520. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 521. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 522. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 523. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 524. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 525. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 526. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 527. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 528. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 529. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 530. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 531. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 532. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 533. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 534. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 535. Camera avea un lucru particular pe care nu l-am întâlnit nicăieri, respectiv la geam avea un postament lung cât tot peretele.

 536. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 537. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 538. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 539. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 540. Silviu-laurentiu iulie 13, 2019 at 10:23 am

  Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 541. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 542. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 543. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 544. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 545. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 546. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 547. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajată pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 548. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 549. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 550. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 551. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 552. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 553. Amabilitatea proprietarului, curațenia, liniștea . Un lucru bun e și faptul ca ai tot ce vrei pt ați pregati o masă perfectă. Mie cel mai mult mi-au placut căsuțele☺…sunt ca în povești.

 554. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 555. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 556. Camera avea un lucru particular pe care nu l-am întâlnit nicăieri, respectiv la geam avea un postament lung cât tot peretele.

 557. hotel curat, la 15 minute de mers pe jos pana in centru

 558. Amplasarea fata de centrul vechi 10-15 minute de mers lejer pe jos.

 559. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 560. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 561. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 562. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 563. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 564. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 565. Un mic dejun excelent, bufet foarte bine diversificat. Camerele sunt foarte confortabile. In general zona este foarte prietenoasa si relaxarea pe masura.

 566. Complexul Dobsi este îngrijit și curat, are facilități ( restaurant, SPA, piscină cu apă sărată, curte interioara unde se poate face plajă pe șezlonguri etc) la îndemână.

 567. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 568. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 569. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 570. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 571. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 572. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 573. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 574. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 575. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 576. Curățenie, liniste, proprietarul foarte amabil. Dacă vrei relaxare si confort atunci aici este locul potrivit.

 577. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 578. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 579. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 580. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 581. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 582. Paturi confortabile cu lenjerie mare. Plus o bucatarie cu toate facilitatile de care are nevoie un calator. Daca sunteti obisnuiti cu hosteluri, este un loc de ales 😉 !

 583. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 584. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 585. Aproape de centrul istoric al orașului, cazare excelenta, confort sporit, personal foarte amabil. Excelent!

 586. Ca intodeauna camera …si personalul ….piscina, curatenia , locatia.

 587. Am apreciat in mod deosebit liniștea în hotel și împrejurimi, iar apa sărată e excepțional de relaxantă și revigorantă.

 588. Conditiile au fost foarte bune in camera si la piscina, hotelul este intr un loc linistit cu aer curat fiind inconjurat de padure.

 589. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 590. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 591. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 592. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 593. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 594. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 595. Personal si proprietari minunați , amplasare ok , si foarte curat . Mai pe scurt , a fost o plăcere să stăm aici .

 596. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 597. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 598. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 599. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 600. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 601. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 602. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 603. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 604. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 605. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 606. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 607. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 608. Ca intodeauna camera …si personalul ….piscina, curatenia , locatia.

 609. Am apreciat in mod deosebit liniștea în hotel și împrejurimi, iar apa sărată e excepțional de relaxantă și revigorantă.

 610. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 611. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 612. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 613. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 614. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 615. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 616. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 617. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 618. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 619. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 620. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 621. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 622. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 623. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 624. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 625. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 626. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 627. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 628. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 629. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 630. Foarte buna locatia, dotari din cele mai bune, curte mare, gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor ultradotat, unde se poate servi masa.Vom reveni cu siguranta.

 631. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 632. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 633. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 634. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 635. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 636. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 637. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 638. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 639. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 640. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 641. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 642. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 643. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 644. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 645. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 646. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 647. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 648. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 649. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 650. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 651. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 652. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 653. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 654. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 655. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 656. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 657. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 658. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 659. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 660. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 661. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 662. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 663. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 664. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 665. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 666. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 667. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 668. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 669. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 670. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 671. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 672. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 673. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 674. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 675. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 676. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 677. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 678. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 679. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 680. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 681. Poziție excelentă, în centrul vechi. Paturi confortabile.

 682. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 683. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 684. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 685. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 686. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 687. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 688. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 689. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 690. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 691. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 692. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 693. Hostelul arată excelent, preturi bune, facilități 10/10, camere curate si asternuturi curate. A doua oară când stau aici. Recomand 😁

 694. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 695. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 696. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 697. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 698. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 699. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 700. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 701. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 702. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 703. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 704. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 705. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 706. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 707. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 708. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 709. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 710. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 711. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 712. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 713. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 714. Personalul a fost foarte amabil si ajutator. Micul dejun a fost tip bufet.

 715. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 716. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 717. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 718. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 719. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 720. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 721. Miros neplăcut in camera localizata deasupra piscinei

 722. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 723. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 724. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 725. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 726. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 727. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 728. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 729. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 730. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 731. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 732. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 733. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 734. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 735. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 736. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 737. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 738. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 739. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 740. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 741. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 742. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 743. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 744. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 745. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 746. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 747. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 748. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 749. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 750. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 751. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 752. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 753. A fost ok. Băieții de la receptie comunicativi și amabili. Poziționare excepțională. Raport preț calitate f bun.

 754. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 755. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 756. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 757. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 758. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 759. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 760. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 761. Nu este nimic de placut la acest hotel. Camerele care ne au fost prezentate, la insistentele noastre, sunt total diferite de cele din pozele de pe booking. Cand am.ajuns la hotel, ne a fost oferita o camera oribila, mica, fara termopane, fara cabina de dus. Hotelul este vechi, restaurantul este elegant, dar servirea este slaba si mancarea de asemenea. Nu recomand aceasta proprietate. Exista f f f multe variante de cazare in Sibiu.

 762. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 763. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 764. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 765. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 766. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 767. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 768. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 769. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 770. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 771. Miros neplăcut in camera localizata deasupra piscinei

 772. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 773. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 774. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 775. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 776. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 777. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 778. Loc frumos, cu aer medieval, asa cum ii spune si numele si totusi confortabil. Liniste si pace. Grija pentru decoruri Camera incapatoare, generoasa. Baia mare, frumos amenajata.

 779. A fost foarte frumos! Vom reveni cu siguranța. Apartamentul a fost forte curat precum si baia. In curtea cetății am putut vizita muzeul si biserica fortificata in care am si urcat pana in vârf, având ocazia de a vedea tot orașul de la înălțime. In foișorul din grădina am putut bea cafeau si face micul dejun pe care l-am pregătit in bucătăria de vara a cetății. Locația este excelentă între Sibiu si Sighişoara așa ca puteți vizita si aceste doua orașe cu ușurintă. Iar fiecare sat din aceasta zona are câte o biserica fortificată de vizitat.

 780. The apartment is set in a very old little fortification. The room was very large and my daughter loved the room upstairs. Very friendly host. We could explore the museum, church and tower which was an added bonus. The place was very clean.

 781. Este un loc liniștit frumos,curat in pensiune,mancarea foarte bună,personal primitor totul a fost ok! Mulțumesc!

 782. O locatie super,cu personal cu bun simt,o mincare de nota 10,o sa mai revin cu placere ca mam simtit ca la mama acasa.

 783. Camera a fost foarte spatioasa, micul dejun inclus în preț foarte consistent, curățenie, apa la piscină a fost ideală, iar personalul deosebit, amabil si foarte prompt, o sa revenim cu plăcere.

 784. Totul a fost la superlativ! Gazda este extrem de sociabilă și amabilă, decorul este ceva de vis ( tradițional săsesc), toate detaliile sunt foarte bine gândite și puse la punct. Recomand și voi reveni cu mare drag!

 785. Totul este amenajat cu un bun gust desavarsit. Felicitari proprietarilor si multumiri pentru ceea ce au reusit sa creeze in aceasta pensiune: o oaza de liniste si armonie in care te poti relaxa si odihni pe deplin, poti uita de griji si te poti bucura de frumos. Pensiunea nu este asezata pe soseaua europena, dar acest aparent minus este de fapt un plus pentru cei care doresc liniste si o evadare in natura. Satul Motis este asezat intr-o zona deosebit de pitoreasca, iar biserica fortificata de la Valea Viilor (monument UNESCO – cu nimic mai prejos decat celebra biserica de la Biertan) este doar la cativa km departare. Multumiri gazdei pentru ospitalitate, pentru modul calduros si afectuos in care ne-a primit.

 786. Locatia e undeva intr-un sat uitat de lume iar aranjarea si utilitatile te lasa la propriu, masca 😀

 787. Peisajul din incinta lacurilor.Linistea de acolo si fara multa agitatie .

 788. Ne-a plăcut în primul rând faptul că am fost așteptați de proprietarul pensiunii ,un domn deosebit de amabil și simpatic și chiar animăluțul nostru de companie ,un bichon cuminte a fost acceptat cu toată dragostea . In al doilea rând ne-a plăcut locația .Aproape de lacuri,aproape de ștrand ,relativ aproape de centrul stațiunii. Și nu în ultimul rând faptul că dotările pensiunii (bucătărie,grătar,frigider) îți permit să mănânci pe cont propriu ori de câte ori dorești.

 789. Patul confortabil frigider in camera televizor și baiia modernă cu dus și apă caldă ok

 790. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 791. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 792. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 793. Totul bine mâncare bună parcare mare si camera super

 794. Exact la ieșirea din autostrada; perfect pentru a dormi in condiții bune; un mic dejun românesc bun;personalul amabil!

 795. Desi e situat la soseaua Sibiu-Medias, camera este neasteptat de silentioasa. Hotelul este foarte OK, nu este un motel de pe autostrada, este bine gandit, construit si administrat, camerele sunt impecabile. Are parcare foarte mare in fata si pe lateral. Micul dejun e de calitate, fata de sederea anterioara au trecut la bufet suedez (inainte era mic dejun fix – un platou cu omleta/ochiuri salam/sunca/cascaval, foarte bun si acela). Personal politicos si profesionist.

 796. Relaxant, gazde foarte primitoare, calde. Foarte curat și comod. Wouter, foarte atent la dorințele noastre, ne-a pregătit o cina minunata la care a adăugat băuturile preferate, muzica ambientala și conversația care ne-a făcut sa ne simțim între prieteni. Vom reveni cu drag.

 797. Mi-a placut foarte mult locatia si ospitalitatea gazdelor.

 798. Totul, m-am simtit relaxata. Curat, frumos, peisajul…mirific.

 799. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 800. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 801. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 802. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 803. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 804. Cred ca date fiind timpurile, nu te poți aștepta la mai mult.

 805. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 806. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 807. Personalul a fost foarte amabil si ajutator. Micul dejun a fost tip bufet.

 808. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 809. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 810. Disponibilitatea si amabilitatea celor de la receptie.

 811. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 812. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 813. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 814. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 815. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 816. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 817. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 818. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 819. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 820. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 821. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 822. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 823. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 824. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 825. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 826. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 827. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 828. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 829. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 830. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 831. Personalul a fost foarte amabil si ajutator. Micul dejun a fost tip bufet.

 832. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 833. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 834. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 835. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 836. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 837. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 838. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 839. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 840. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 841. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 842. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 843. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 844. Locație în oraș, cu posibilitate de a face sport, fiind și o bază sportivă în incintă.

 845. Locatie linistita, curata, personal foarte amabil!

 846. Este cazarea din Sibiu la care revin intotdeauna cu placere, pentru a treia oara deja. Personalul este extrem de amabil, gata oricand sa te ajute, locatia este linistita, spatioasa, o terasa cu umbra unde poti servi o cafea sau o bere, terenuri de tenis foarte bine intretinute pentru doritori. Camerele sunt mari si curate. Comunicare excelenta cu personalul hotelului.

 847. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 848. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 849. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 850. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 851. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 852. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 853. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 854. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 855. Personalul a fost foarte amabil si ajutator. Micul dejun a fost tip bufet.

 856. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 857. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 858. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 859. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 860. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 861. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 862. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 863. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 864. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 865. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 866. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 867. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 868. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 869. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 870. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 871. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 872. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 873. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 874. Camera mare, spatioasa mobilată cu bun gust, pat foarte comod.Chicineta dotată cu tot ce este necesar Mic dejun bogat si gustos servit la bistro.Din partea casei am primit cafea si pliculete de ceai ptr a le putea savura si in camera.Tot apartamentul foarte bine încălzit.Amplasarea într o zonă linistita, in centrul orasului.

 875. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 876. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 877. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 878. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 879. Personalul a fost foarte amabil si ajutator. Micul dejun a fost tip bufet.

 880. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 881. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 882. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 883. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 884. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 885. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 886. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 887. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 888. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 889. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 890. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 891. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 892. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 893. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 894. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 895. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 896. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 897. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 898. Camera mare, spatioasa mobilată cu bun gust, pat foarte comod.Chicineta dotată cu tot ce este necesar Mic dejun bogat si gustos servit la bistro.Din partea casei am primit cafea si pliculete de ceai ptr a le putea savura si in camera.Tot apartamentul foarte bine încălzit.Amplasarea într o zonă linistita, in centrul orasului.

 899. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 900. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 901. Locatia este buna, aproape de gara si de Piata Mare. Zona linistita. Personal foarte amabil, curatenie

 902. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 903. Pozitionarea foarte buna, aproape de centru si de zona in care am avut nevoie sa merg, amabilitatea personalului, parcarea mare. Linistea este un alt criteriu important, iar locatia a fost linistita. Camera a avut balcon. Restaurantul este un alt punct forte, am luat pranzul acolo.

 904. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 905. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 906. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 907. Amplasare, liniste, curatenie, personal, mic dejun ok.

 908. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 909. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 910. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 911. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 912. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 913. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 914. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 915. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 916. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 917. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 918. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 919. Loc frumos, cu aer medieval, asa cum ii spune si numele si totusi confortabil. Liniste si pace. Grija pentru decoruri Camera incapatoare, generoasa. Baia mare, frumos amenajata.

 920. A fost foarte frumos! Vom reveni cu siguranța. Apartamentul a fost forte curat precum si baia. In curtea cetății am putut vizita muzeul si biserica fortificata in care am si urcat pana in vârf, având ocazia de a vedea tot orașul de la înălțime. In foișorul din grădina am putut bea cafeau si face micul dejun pe care l-am pregătit in bucătăria de vara a cetății. Locația este excelentă între Sibiu si Sighişoara așa ca puteți vizita si aceste doua orașe cu ușurintă. Iar fiecare sat din aceasta zona are câte o biserica fortificată de vizitat.

 921. The apartment is set in a very old little fortification. The room was very large and my daughter loved the room upstairs. Very friendly host. We could explore the museum, church and tower which was an added bonus. The place was very clean.

 922. Este un loc liniștit frumos,curat in pensiune,mancarea foarte bună,personal primitor totul a fost ok! Mulțumesc!

 923. O locatie super,cu personal cu bun simt,o mincare de nota 10,o sa mai revin cu placere ca mam simtit ca la mama acasa.

 924. Camera a fost foarte spatioasa, micul dejun inclus în preț foarte consistent, curățenie, apa la piscină a fost ideală, iar personalul deosebit, amabil si foarte prompt, o sa revenim cu plăcere.

 925. Totul a fost la superlativ! Gazda este extrem de sociabilă și amabilă, decorul este ceva de vis ( tradițional săsesc), toate detaliile sunt foarte bine gândite și puse la punct. Recomand și voi reveni cu mare drag!

 926. Totul este amenajat cu un bun gust desavarsit. Felicitari proprietarilor si multumiri pentru ceea ce au reusit sa creeze in aceasta pensiune: o oaza de liniste si armonie in care te poti relaxa si odihni pe deplin, poti uita de griji si te poti bucura de frumos. Pensiunea nu este asezata pe soseaua europena, dar acest aparent minus este de fapt un plus pentru cei care doresc liniste si o evadare in natura. Satul Motis este asezat intr-o zona deosebit de pitoreasca, iar biserica fortificata de la Valea Viilor (monument UNESCO – cu nimic mai prejos decat celebra biserica de la Biertan) este doar la cativa km departare. Multumiri gazdei pentru ospitalitate, pentru modul calduros si afectuos in care ne-a primit.

 927. Locatia e undeva intr-un sat uitat de lume iar aranjarea si utilitatile te lasa la propriu, masca 😀

 928. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 929. Camera foarte curată Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 930. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 931. Peisajul din incinta lacurilor.Linistea de acolo si fara multa agitatie .

 932. Ne-a plăcut în primul rând faptul că am fost așteptați de proprietarul pensiunii ,un domn deosebit de amabil și simpatic și chiar animăluțul nostru de companie ,un bichon cuminte a fost acceptat cu toată dragostea . In al doilea rând ne-a plăcut locația .Aproape de lacuri,aproape de ștrand ,relativ aproape de centrul stațiunii. Și nu în ultimul rând faptul că dotările pensiunii (bucătărie,grătar,frigider) îți permit să mănânci pe cont propriu ori de câte ori dorești.

 933. Patul confortabil frigider in camera televizor și baiia modernă cu dus și apă caldă ok

 934. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 935. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 936. Gazdele foarte plăcute,camerele,bucătăria și tot ce ține de locație au fost exact ceea ce îți dorești în vacanță..Multumesc Raisa &Maria.

 937. Doamna foarte drăguță și amabila, sa ti facă tot sa te simți cel mai bine❤️ fără stres, Recomand!!

 938. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 939. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 940. Locatie excelenta, usor de gasit, in centru istoric. Personal amabil, locuri de parcare accesibile. Loc facil pentru luat masa.

 941. Camera mare, spatioasa mobilată cu bun gust, pat foarte comod.Chicineta dotată cu tot ce este necesar Mic dejun bogat si gustos servit la bistro.Din partea casei am primit cafea si pliculete de ceai ptr a le putea savura si in camera.Tot apartamentul foarte bine încălzit.Amplasarea într o zonă linistita, in centrul orasului.

 942. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 943. Totul a fost perfect. Locatia, personalul, curățenia, facilitatile. 🙂

 944. Locatia este buna, aproape de gara si de Piata Mare. Zona linistita. Personal foarte amabil, curatenie

 945. Locație excelentă, hotelul fiind situat aproape atât de gară și de autogară, cât și de centrul orașului.

 946. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 947. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 948. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 949. Amplasare, liniste, curatenie, personal, mic dejun ok.

 950. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 951. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 952. Condițiile din hotel. Restaurantul și meniul. Ciubărul de afară. Piscina și apa, cu proprietățile ei. Ambianța din hotel și piscină, zona. Amabilitatea personalului la hotel și la telefon.

 953. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 954. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 955. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 956. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 957. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 958. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 959. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 960. Locație centrală, camera suficient de spatioasa (4 perechi da paturi suprapuse)

 961. Doamna foarte drăguță și amabila, sa ti facă tot sa te simți cel mai bine❤️ fără stres, Recomand!!

 962. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 963. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 964. Locatie excelenta, usor de gasit, in centru istoric. Personal amabil, locuri de parcare accesibile. Loc facil pentru luat masa.

 965. Camera mare, spatioasa mobilată cu bun gust, pat foarte comod.Chicineta dotată cu tot ce este necesar Mic dejun bogat si gustos servit la bistro.Din partea casei am primit cafea si pliculete de ceai ptr a le putea savura si in camera.Tot apartamentul foarte bine încălzit.Amplasarea într o zonă linistita, in centrul orasului.

 966. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 967. Locatie foarte buna. Personalul hotelului este amabil. Camerele foarte curate. Mancarea foarte buna. Am revenit la acest hotel datorita conditiilor si serviciilor oferite.

 968. Totul a fost perfect. Locatia, personalul, curățenia, facilitatile. 🙂

 969. Locatia este buna, aproape de gara si de Piata Mare. Zona linistita. Personal foarte amabil, curatenie

 970. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 971. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 972. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 973. Amplasare, liniste, curatenie, personal, mic dejun ok.

 974. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 975. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 976. Condițiile din hotel. Restaurantul și meniul. Ciubărul de afară. Piscina și apa, cu proprietățile ei. Ambianța din hotel și piscină, zona. Amabilitatea personalului la hotel și la telefon.

 977. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 978. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 979. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 980. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 981. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 982. Imi place locatia si serviciile si cand vizitez sibiu aici ma cazez.

 983. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 984. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 985. Doamna foarte drăguță și amabila, sa ti facă tot sa te simți cel mai bine❤️ fără stres, Recomand!!

 986. Personal amabil, locație bună, curățenie. Recomand!

 987. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, bucătăria echipată corespunzător. Am avut parte de un sejur plăcut si odihnitor. Vă mulțumim!

 988. Locația ultra centrală, spațioasă și foarte confortabilă. Un mic apartament la preț de-o cameră 😊

 989. Cazare foarte buna. Este a doua oară când ma cazez aici si cu siguranta voi reveni. Camera foarte curata, spatioasa, frumoasa. Localizat chiar in centru. Recomand.

 990. Personal prietenos, preț f bun ptr condițiile oferite. Cald, curat, camera mare, bucătărie mare…. Ceai și cafea din partea casei. Oricând as alege din nou!!

 991. Hotel confortabil, curat, cu personal amabil și discret. Situat la maximum 10 minute de Centrul istoric.

 992. Aproape de centru. Priveliste f buna de pe fereastra.

 993. Locatie foarte buna. Personalul hotelului este amabil. Camerele foarte curate. Mancarea foarte buna. Am revenit la acest hotel datorita conditiilor si serviciilor oferite.

 994. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 995. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 996. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 997. Totul a fost cum ne-am asteptat: personal amabil, liniste si confort

 998. Camera curată. A fost liniște. Am dormit bine. Micul dejun gustos.

 999. Micul dejun desi nu este de tip bufet acopera foarte bine nevoia unui mic dejun. Bine stucturat si usor flexibil.

 1000. Locația situată la liziera pădurii. Cu siguranță va oferii liniște. Restaurantul propriu reprezintă un plus deoarece s-a gătit bine. Piscina cu apă minerală este deosebită. Șezlonguri asigurate. Camere curate. Personal zâmbitor. Nu ocoliți!

 1001. În rest totul a fost OK, de la personal până la calitatea serviciilor (SPA, mâncare, sala de fitness).

 1002. Micul dejun bun, ai ce să alegi. Locație curată. Personal amabil.

 1003. Totul a fost foarte frumos, chiar ne-am simțit foarte bine și relaxant, mai revenim cu cel mai mare drag oricând, merita.

 1004. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 1005. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 1006. Imi place locatia si serviciile si cand vizitez sibiu aici ma cazez.

 1007. A fost prima experienta de genul. Sigur am sa o repet cand voi ajunge in sibiu. Fetele au fost foarte dragute. Paturile sunt confortabile. Per total sunt foarte mulțumită.

 1008. + Prima data la un hostel in Romania. Am fost placut surprinsa de atmosfera si de oamenii din toata lumea pe care i-am cunoscut.

 1009. Am fost multumiti de apartamentzl primit, personalul este foarte amabil.

 1010. Locatia buna,situata in centrul vechi a orasului. Personalul atent si bine intentionat,dar cine mi-a raspuns la telefon,cam acida. Pe ansamblu,un scor bun pentru locatie. Va recomand !

 1011. locatie foarte buna, destul de liniste desi este o curte comuna. Studio 7 este la etaj, contrar la ce scrie pe booking com cum ca ar fi la parter. Apa vine cu presiune

 1012. Este oaza de liniște,cât despre curățenie totul este impecabil,gazda prietenoasa și amabila ne vom întoarce acolo cu placere😉😉recomand cu incredere😊

 1013. Camera spatioasa si baie curate si cu obiecte de uz personal. Masa si scaune individuale pentru fiecare camera.

 1014. Personal si proprietari minunați , amplasare ok , si foarte curat . Mai pe scurt , a fost o plăcere să stăm aici .

 1015. Locația a fost excelentă, iar micul dejun foarte satios si proaspăt, încă o dată, complimente bucatarului!

 1016. Totul a fost perfect. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte gustoasă si portiile de mâncare generoase. Foarte aproape de centrul istoric al Sibiului. Într-un cuvânt, excelent!

 1017. Amabilitatea personalului atat de la receptie cat mai ales ospatarii care au servit micul dejun. Amplasarea hotelului, Curatenia,

 1018. A fost totul foarte bine incepand cu receptionera ce a fost foarte draguta si dornica sa ajute,camera spatioasa,luminoasa,curata,patul comfortabil,baia curata.Un sejur excelent si voi reveni cu drag.

 1019. confortul paturilor si calitatea lor. Usurinta in a gasi locatia

 1020. Baia, asternuturile, si spatiile comune sunt curate. Am avut destule prize si loc pentru lasat bagajele. Personalul este amabil. Amplasarea e foarte buna, camera avea ca si priveliste piata mica, insa atunci cand sunt evenimente in piata poate fi mai zgomotos.

 1021. O locație superba, într-un loc liniștit din oraș.

 1022. Locatie aproape de centru, terasa spatioasa, mic dejun gustos

 1023. Totul la superlativ,pat confortabil,lenjerie fff curata,perna si lenjeria miroseau a curatenie,camera f spatioasa,halat de baie si papuci de unica folosinta,feon la baie si bauturi reci in frigider.Am stat o seara dar nu.mi venea sa mai plec.Am avut si.mic dejun inclus f b si satios.MINUNAT!!

 1024. Micul dejun este excelent, bogat, ai de unde alege. Camera super ok, curatenie. Personalul este foarte amabil. Piscina cu apa sarata incalzita este curata, exista dusuri pentru inainte si dupa baie, se ofera halat, papuci si prosoape. Exista sauna si posibilitatea de masaj, fittness…

 1025. Totul, personalul amabil nu avem ce sa reprosam o liniste deplina si o curatenie exemplara d-nele de la receptie au contribuit la buna sedere a noastra amabile cu zanbetul la ele chiar daca aveau masca ne-au raspuns si indrumat la toate intrbarile MULTUMIN

 1026. – Natura, apa , ciubărul, piscina, balconul – geodele din holul hotelului

 1027. Totul a fost foarte frumos, chiar ne-am simțit foarte bine și relaxant, mai revenim cu cel mai mare drag oricând, merita.

 1028. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 1029. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 1030. Realitatea la fata locului, arată precum in descriere!

 1031. Locatie de exceptie ! Micul dejun dar si celelalte mese ni le-am asigurat noi, pentru ca am dorit sa gustam din preparatele si produsele zonei. Gazdele, de la mic la mare au fost de exceptie !!! FELICITARI !!!

 1032. Un loc minunat unde vom reveni cu plăcere. Oaza de liniste,un loc utilat cu tot ce trebuie,gazda foarte amabila.. Recomand din suflet.🙏 Amenajarea curtii-superba,gazda-amabilitate,curățenie,bucătăria-utilată ,spațiu foarte bun si pentru familiile cu copii.

 1033. Este foarte mare, într-o casă veche, utilat cu de toate. Se află in centru, aproape de baruri și restaurante. Au două locuri de parcare in curte. Personalul a fost foarte amabil.

 1034. Locație excelenta, într o clădire veche fix în centrul istoric, personalul fff amabil, curățenie 99%, cafea din partea casei, parcare gratis în curtea interioara (au doar 2 locuri), micul dejun f ok (la bistroul de la parterul clădirii) cafea sau suc + un fel de aperitiv – 13lei , in sept. 2020. Raportul calitate – preț înclină către calitate mai mult decât către preț. La prețul pe care l-am plătit, am primit mai mult decât ne am așteptat.

 1035. Amplasarea,locul de parcare in curtea propietatii,privelistea catre Piata,bucataria in care am putut sa ne preparam micul dejun.Camera foarte mare.

 1036. Nu am luat micul dejun. Lacație excelentă, recomand cu drag.

 1037. MICUL DEJUN SUPER OK LA FEL SI LOCATIA CU SIGURANTA MAI REVENIM,ORASUL SUPER CURAT

 1038. Un loc placut curat cu persoanal foarte amabil cu siguranta daca voi mai avea ocazia ma voi caza tot aici

 1039. Mărimea si dotările din camera,personal foarte amabil,curățenie si mâncarea gustoasă.

 1040. Camera este curata, patul foarte confortabil, baia curata și spațioasă. Micul dejun ok

 1041. Foarte curat si placut. Camera foarte spatioasa. Mic dejun foarte bun. Personal amabil. Destul de aproape de centru, la cateva sute de metri de cetate.

 1042. Micul dejun a fost delicios! Amplasarea hotelului in mijlocul naturii, aduce un aer de prospetime si tinde spre relaxare impreuna cu toate facilitatile expuse! O locatie extraordinara!

 1043. Atmosfera de familie. Manageriatul si angajatii acestui complex stiu sa te faca sa te simti ca acasa….revin cu drag la acest hotel …deja am camera mea, tabieturile mele… locația este de vis …curatenia este extraordinara masajul la superlativ s-ar mai putea lucra la meniu in schimb totul este perfect.

 1044. Micul dejun excelent locatia buna nota mea este 8,5 confort excelent in camera .Apa e excelenta.

 1045. Totul a fost foarte frumos, chiar ne-am simțit foarte bine și relaxant, mai revenim cu cel mai mare drag oricând, merita.

 1046. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 1047. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 1048. locatie linistita cu posibilitati multiple – sport {tenis}, efectuarea de excursii in mai multe locatii turistice din apropiere, pe jos sau auto. micul dejun a fost conform cerintelor.

 1049. A fost extraordinar, atat camera hotelului cat si terasa si amplasamentul. Personalul foarte amabil, un sejur linistit. Voi mai merge si in alta data! Multumesc!

 1050. Camere spatioase. Pozitie buna. Curte mare si locuri de parcare destule.

 1051. Realitatea la fata locului, arată precum in descriere!

 1052. Locatie de exceptie ! Micul dejun dar si celelalte mese ni le-am asigurat noi, pentru ca am dorit sa gustam din preparatele si produsele zonei. Gazdele, de la mic la mare au fost de exceptie !!! FELICITARI !!!

 1053. Un loc minunat unde vom reveni cu plăcere. Oaza de liniste,un loc utilat cu tot ce trebuie,gazda foarte amabila.. Recomand din suflet.🙏 Amenajarea curtii-superba,gazda-amabilitate,curățenie,bucătăria-utilată ,spațiu foarte bun si pentru familiile cu copii.

 1054. curatenia, amplasarea propietatii, parcarea privata, linistea

 1055. Este foarte mare, într-o casă veche, utilat cu de toate. Se află in centru, aproape de baruri și restaurante. Au două locuri de parcare in curte. Personalul a fost foarte amabil.

 1056. Locație excelenta, într o clădire veche fix în centrul istoric, personalul fff amabil, curățenie 99%, cafea din partea casei, parcare gratis în curtea interioara (au doar 2 locuri), micul dejun f ok (la bistroul de la parterul clădirii) cafea sau suc + un fel de aperitiv – 13lei , in sept. 2020. Raportul calitate – preț înclină către calitate mai mult decât către preț. La prețul pe care l-am plătit, am primit mai mult decât ne am așteptat.

 1057. Oamenii foarte amabili si draguti. Un hotel mic, curat si aproape de centrul orasului.

 1058. Un loc frumos, camera destul de ok și personalul foarte amabil.

 1059. Nu am servit micul dejun. Amabilitate, dragoste, căldură sufletească, grijă pentru clienți….

 1060. Perfect totul.cine vrea cazare în Mediaș Edelweiss este alegerea

 1061. Consider ca e o alegere buna pentru cei care vor sa exploreze satele din imprejurimi (Biertan, Richis, Saschiz, Viscri etc.) si nu mai gasesc cazare in acele locuri sau vor un pret mai accesibil. Hotelul este amplasat la 15 minute de centrul vechi al Mediasului care merita de asemenea vizitat.

 1062. Mărimea si dotările din camera,personal foarte amabil,curățenie si mâncarea gustoasă.

 1063. Piscina curata si incalzita, in camere s-a facut curatenia zilnica, personalul de la receptie tanar si amabil.

 1064. Micul dejun a fost delicios! Amplasarea hotelului in mijlocul naturii, aduce un aer de prospetime si tinde spre relaxare impreuna cu toate facilitatile expuse! O locatie extraordinara!

 1065. Atmosfera de familie. Manageriatul si angajatii acestui complex stiu sa te faca sa te simti ca acasa….revin cu drag la acest hotel …deja am camera mea, tabieturile mele… locația este de vis …curatenia este extraordinara masajul la superlativ s-ar mai putea lucra la meniu in schimb totul este perfect.

 1066. Totul a fost foarte frumos, chiar ne-am simțit foarte bine și relaxant, mai revenim cu cel mai mare drag oricând, merita.

 1067. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 1068. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 1069. locatie linistita cu posibilitati multiple – sport {tenis}, efectuarea de excursii in mai multe locatii turistice din apropiere, pe jos sau auto. micul dejun a fost conform cerintelor.

 1070. A fost extraordinar, atat camera hotelului cat si terasa si amplasamentul. Personalul foarte amabil, un sejur linistit. Voi mai merge si in alta data! Multumesc!

 1071. Camere spatioase. Pozitie buna. Curte mare si locuri de parcare destule.