Cazare in Scoarţa 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Scoarţa fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Scoarţa recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Scoarţa – Romania

Pensiunea Albinuța

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Luminita

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Enigma Pension

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ La Toscana Rustica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa File de Poveste

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Jiul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Groza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Anna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Scoarţa am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Scoarţa bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ilarion si Severina Mărășescu din Parau Negrei, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ilarion si Severina Mărășescu din Parau Negrei, jud. SuceavaCazare in Scoarţa 4 persoane)

 • Marga si Iasmina Filipescu din Revetis, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Scoarţa, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marga si Iasmina Filipescu din Revetis, jud. Arad – Cazare in Scoarţa 4 persoane)

 • Camelia si Daniela Ursăchianu din Rociu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Camelia si Daniela Ursăchianu din Rociu, jud. Arges – Cazare in Scoarţa 4 persoane)

 • Cazimir si Victor Ivașcu din Viisoara, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Scoarţa!

  (Cazimir si Victor Ivașcu din Viisoara, jud. Constanta – Cazare in Scoarţa 4 persoane)

 • Timea si Irina Ressu din Ibanesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Scoarţa, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Timea si Irina Ressu din Ibanesti, jud. Vaslui – Cazare in Scoarţa 4 persoane)

 • Manole si Beniamin Georgescu din Sasca Montana, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Scoarţa prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Scoarţa.

  (Manole si Beniamin Georgescu din Sasca Montana, jud. Caras-Severin – Cazare in Scoarţa 4 persoane)

 1. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 2. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 3. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 4. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 5. Camerele curate, spatioase si frumos amenajate. Personalul implicat si dornic sa satisfaca dorintele clientilor. Vom reveni cu drag

 6. Hotelul frumos, modern, camera destul de mare, foarte curata, cu toate dotarile necesare, frumos decorata. Daca esti in trecere, o noapte acolo e o alegere foarte buna.

 7. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 8. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 9. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 10. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 11. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 12. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 13. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 14. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 15. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 16. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 17. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 18. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 19. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 20. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 21. Cazare excelenta… Personal amabil și profesionist… Apartament de lux… Curățenie exemplara…mic dejun excepțional… Voi revenii curând…

 22. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 23. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 24. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 25. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 26. Camerele curate, spatioase si frumos amenajate. Personalul implicat si dornic sa satisfaca dorintele clientilor. Vom reveni cu drag

 27. Hotelul frumos, modern, camera destul de mare, foarte curata, cu toate dotarile necesare, frumos decorata. Daca esti in trecere, o noapte acolo e o alegere foarte buna.

 28. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 29. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 30. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 31. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 32. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 33. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 34. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 35. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 36. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 37. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 38. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 39. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 40. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 41. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 42. Cazare excelenta… Personal amabil și profesionist… Apartament de lux… Curățenie exemplara…mic dejun excepțional… Voi revenii curând…

 43. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 44. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 45. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 46. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 47. Camerele curate, spatioase si frumos amenajate. Personalul implicat si dornic sa satisfaca dorintele clientilor. Vom reveni cu drag

 48. Hotelul frumos, modern, camera destul de mare, foarte curata, cu toate dotarile necesare, frumos decorata. Daca esti in trecere, o noapte acolo e o alegere foarte buna.

 49. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 50. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 51. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 52. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 53. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 54. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 55. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 56. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 57. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 58. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 59. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 60. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 61. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 62. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 63. Cazare excelenta… Personal amabil și profesionist… Apartament de lux… Curățenie exemplara…mic dejun excepțional… Voi revenii curând…

 64. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 65. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 66. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 67. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 68. Camerele curate, spatioase si frumos amenajate. Personalul implicat si dornic sa satisfaca dorintele clientilor. Vom reveni cu drag

 69. Hotelul frumos, modern, camera destul de mare, foarte curata, cu toate dotarile necesare, frumos decorata. Daca esti in trecere, o noapte acolo e o alegere foarte buna.

 70. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 71. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 72. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 73. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 74. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 75. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 76. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 77. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 78. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 79. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 80. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 81. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 82. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 83. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 84. Cazare excelenta… Personal amabil și profesionist… Apartament de lux… Curățenie exemplara…mic dejun excepțional… Voi revenii curând…

 85. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 86. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 87. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 88. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 89. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 90. Camerele curate, spatioase si frumos amenajate. Personalul implicat si dornic sa satisfaca dorintele clientilor. Vom reveni cu drag

 91. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 92. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 93. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 94. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 95. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 96. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 97. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 98. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 99. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 100. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 101. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 102. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 103. Totul! Este mult peste toate hotelurile din Tg-jiu ! Recomand cu caldura !

 104. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 105. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 106. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 107. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 108. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 109. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 110. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 111. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 112. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 113. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 114. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 115. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 116. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 117. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 118. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 119. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 120. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 121. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 122. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 123. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 124. Totul! Este mult peste toate hotelurile din Tg-jiu ! Recomand cu caldura !

 125. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 126. Pardoseala de la baie și capacul de la WC încălzite (se putea regla temperatura, daca era prea cald).

 127. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 128. Costina-cezara martie 2, 2019 at 9:47 am

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 129. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 130. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 131. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 132. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 133. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 134. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 135. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 136. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 137. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 138. Cantatul cocosului dimineata e desprins parca din povesti! Gazde primitoare! Recomand!

 139. Luminita-rares martie 2, 2019 at 9:47 am

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 140. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 141. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 142. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 143. Loredanamateiu martie 2, 2019 at 9:47 am

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 144. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 145. Micul dejun de exceptie Apartamentul deosebit cu dotari minunate Personalul de nota zece. A nins noaptea foarte mult iar dimineata masina era curatata de personalul hotelului. Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Mancarea foarte buna.

 146. Totul! Este mult peste toate hotelurile din Tg-jiu ! Recomand cu caldura !

 147. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 148. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 149. Costina-cezara martie 8, 2019 at 5:07 am

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 150. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 151. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 152. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 153. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 154. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 155. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 156. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 157. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 158. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 159. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 160. Luminita-rares martie 8, 2019 at 5:07 am

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 161. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 162. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 163. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 164. Loredanamateiu martie 8, 2019 at 5:07 am

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 165. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 166. Micul dejun de exceptie Apartamentul deosebit cu dotari minunate Personalul de nota zece. A nins noaptea foarte mult iar dimineata masina era curatata de personalul hotelului. Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Mancarea foarte buna.

 167. Totul! Este mult peste toate hotelurile din Tg-jiu ! Recomand cu caldura !

 168. Desi am fost cazata la acest hotel de mai multe ori in ultimii doi ani si am fost foarte multumita de fiacare data, acum am beneficiat de cazare in noua cladire cu apartamente si am fost de-a dreptu incantata de toate conditiile de cazare. Din punctul meu de vedere, acest hotel, in momentul asta ar trebuii sa fie de 4 stele, cel putin!!!

 169. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 170. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 171. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 172. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 173. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 174. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 175. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 176. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 177. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 178. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 179. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 180. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 181. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 182. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 183. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 184. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 185. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 186. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 187. Apartamentul a fost deosebit, cu dotări (mobilier, baie, TV, cafetieră, frigider) excepționale.

 188. Micul dejun de exceptie Apartamentul deosebit cu dotari minunate Personalul de nota zece. A nins noaptea foarte mult iar dimineata masina era curatata de personalul hotelului. Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Mancarea foarte buna.

 189. Totul! Este mult peste toate hotelurile din Tg-jiu ! Recomand cu caldura !

 190. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 191. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 192. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 193. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 194. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 195. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 196. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 197. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 198. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 199. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 200. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 201. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 202. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 203. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 204. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 205. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 206. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 207. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 208. Mi-a placut ca am fost sunata sa reconfirm rezervarea.Amabilitatea personalului. Mi-a placut faptul ca la micul dejun au avut mancare de post foarte gustoasa si facuta in casa(zacusca..).Restaurantul select, intim si placut. Curatenie exemplara, liniste, locurile de parcare suficiente. Desi am mers pe recomandare , m-ar fi convins si imaginile de pe site, care corespund cu realitatea. As zice ca acest hotel trebuie sa aibe categoric 4 stele.

 209. Apartamentul a fost deosebit, cu dotări (mobilier, baie, TV, cafetieră, frigider) excepționale.

 210. Micul dejun de exceptie Apartamentul deosebit cu dotari minunate Personalul de nota zece. A nins noaptea foarte mult iar dimineata masina era curatata de personalul hotelului. Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Mancarea foarte buna.

 211. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 212. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 213. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 214. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 215. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 216. Personalul foarte amabil iar micul dejun exceptional de bun. Camera foarte dragut amenajata

 217. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 218. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 219. Ne-am simțit minunat în acest conac care are amenajat cu gust fiecare colțișor. Gazdele Doina și Dan sunt minunate și pregătesc un mic-dejun delicios. Totul a fost perfect. Asta e La Toscana Rustica, un loc deosebit și rar întâlnit unde merita sa te oprești de cate ori ai ocazia. Sunteti mununati oameni dragi!

 220. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 221. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 222. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 223. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 224. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 225. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 226. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 227. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 228. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 229. am rezervat o camera standard si pt ca am cerut sa fie o camera de nefumatori cu dus am primit o camera superioara. dotarile camerei mult peste standardul unui hotel de 3 stele iar micul dejun chiar gustos.

 230. Mi-a placut ca am fost sunata sa reconfirm rezervarea.Amabilitatea personalului. Mi-a placut faptul ca la micul dejun au avut mancare de post foarte gustoasa si facuta in casa(zacusca..).Restaurantul select, intim si placut. Curatenie exemplara, liniste, locurile de parcare suficiente. Desi am mers pe recomandare , m-ar fi convins si imaginile de pe site, care corespund cu realitatea. As zice ca acest hotel trebuie sa aibe categoric 4 stele.

 231. Apartamentul a fost deosebit, cu dotări (mobilier, baie, TV, cafetieră, frigider) excepționale.

 232. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 233. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 234. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 235. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 236. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 237. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 238. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 239. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 240. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 241. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 242. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 243. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 244. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 245. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 246. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 247. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 248. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 249. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 250. Foarte frumos,calitate,lucuri cu gust,personalul excelent !!!

 251. am rezervat o camera standard si pt ca am cerut sa fie o camera de nefumatori cu dus am primit o camera superioara. dotarile camerei mult peste standardul unui hotel de 3 stele iar micul dejun chiar gustos.

 252. Mi-a placut ca am fost sunata sa reconfirm rezervarea.Amabilitatea personalului. Mi-a placut faptul ca la micul dejun au avut mancare de post foarte gustoasa si facuta in casa(zacusca..).Restaurantul select, intim si placut. Curatenie exemplara, liniste, locurile de parcare suficiente. Desi am mers pe recomandare , m-ar fi convins si imaginile de pe site, care corespund cu realitatea. As zice ca acest hotel trebuie sa aibe categoric 4 stele.

 253. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 254. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 255. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 256. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 257. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 258. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 259. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 260. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 261. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 262. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 263. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 264. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 265. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 266. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 267. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 268. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 269. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 270. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 271. Sejur excelent, curățenie, liniște, relaxare, cea mai buna mâncare din România… Nota 20+++++

 272. Camera cu arhitectura moderna avand iluminare cu led-uri, cu TV mare pe un perete mobil. Pat foarte confortabil iar baia cu obiecte sanitare de ultima generatie cu WC automatizat sau dus cu actionare rapida. mi-a depasit asteptarile, mai ales ca se afla (camera) intr-un bloc ce parea unul de locuinte. Micul dejun bogat in feluri pentru toate gusturile.

 273. Foarte frumos,calitate,lucuri cu gust,personalul excelent !!!

 274. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 275. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 276. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 277. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 278. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 279. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 280. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 281. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 282. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 283. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 284. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 285. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 286. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 287. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 288. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 289. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 290. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 291. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 292. Nota 10 plus. Totul la superlativ, personal foarte amabil, o locatie deosebita!

 293. Sejur excelent, curățenie, liniște, relaxare, cea mai buna mâncare din România… Nota 20+++++

 294. Camera cu arhitectura moderna avand iluminare cu led-uri, cu TV mare pe un perete mobil. Pat foarte confortabil iar baia cu obiecte sanitare de ultima generatie cu WC automatizat sau dus cu actionare rapida. mi-a depasit asteptarile, mai ales ca se afla (camera) intr-un bloc ce parea unul de locuinte. Micul dejun bogat in feluri pentru toate gusturile.

 295. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 296. Costina-cezara mai 4, 2019 at 1:55 am

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 297. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 298. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 299. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 300. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 301. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 302. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 303. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 304. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 305. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 306. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 307. Luminita-rares mai 4, 2019 at 1:55 am

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 308. Curat, ordonat, aproape de or11qqaș preț convenabil1

 309. Am petrecut revelionul la aceasta pensiune! Un personal de exceptie, cazarea de nota 10, curat, am avut acces la curtea interioara, la gratar, apa calda si caldura constanta! Parcarea un mare plus!

 310. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 311. Loredanamateiu mai 4, 2019 at 1:55 am

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 312. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 313. Micul dejun – excelent Terasa & restaurantul – foarte buna mancarea

 314. Camera spatioasa, curata, mic dejun foarte bun, restaurant foarte bun. Personalul a fost foarte dragut.

 315. Nota 10 plus. Totul la superlativ, personal foarte amabil, o locatie deosebita!

 316. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 317. Costina-cezara mai 13, 2019 at 4:47 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 318. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 319. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 320. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 321. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 322. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 323. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 324. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 325. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 326. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 327. Pentru 1 noapte de cazare cat am stat a fost bine.

 328. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 329. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 330. Luminita-rares mai 13, 2019 at 4:47 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 331. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 332. Loredanamateiu mai 13, 2019 at 4:47 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 333. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 334. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 335. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 336. Hotel foarte cochet. Camerele foarte curate, cu un miros îmbietor. Micul dejun excelent. Mesaj Ptr dl Popescu: Felicitări pentru modul cum conduceti aceasta afacere , sunteți cu servicii de foarte buna calitate și va clasați peste multe hoteluri de renume și cu stele mai multe din România!

 337. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 338. Costina-cezara mai 18, 2019 at 4:43 am

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 339. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 340. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 341. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 342. Micul dejun a fost bun si suficient. Relativ curat, cu exceptia baii.

 343. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 344. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 345. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 346. Amestecul dintre cladire noua si auzul cocosului dimineata

 347. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 348. Confortabil patul, camera foarte mare, nu este galagie, proprietarul nu locuieste in aceasta proprietate, foarte simtit si ajutator si te simti in largul tau.

 349. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 350. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 351. Luminita-rares mai 18, 2019 at 4:43 am

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 352. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 353. Loredanamateiu mai 18, 2019 at 4:43 am

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 354. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 355. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 356. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 357. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 358. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 359. Costina-cezara mai 25, 2019 at 7:13 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 360. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 361. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 362. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 363. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 364. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 365. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 366. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 367. Gazda a fost deosebit de amabilă și locatia deși a fost puțin dificil de găsit, a fost o oaza de liniște

 368. Amestecul dintre cladire noua si auzul cocosului dimineata

 369. Amabilitatea gazdei. Cald in camera, am putut parca masina in curte.

 370. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 371. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 372. Luminita-rares mai 25, 2019 at 7:13 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 373. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 374. Loredanamateiu mai 25, 2019 at 7:13 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 375. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 376. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 377. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 378. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 379. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 380. Costina-cezara mai 31, 2019 at 12:33 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 381. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 382. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 383. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 384. Mic dejun bun. Locatia este mai departe de centru, dar aproape de Coloana Infinitului.

 385. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 386. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 387. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 388. Liniște, iarbă verde. Un loc unde îți dorești să revii din nou.

 389. Gazda a fost deosebit de amabilă și locatia deși a fost puțin dificil de găsit, a fost o oaza de liniște

 390. Amestecul dintre cladire noua si auzul cocosului dimineata

 391. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 392. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 393. Luminita-rares mai 31, 2019 at 12:33 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 394. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 395. Loredanamateiu mai 31, 2019 at 12:33 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 396. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 397. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 398. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 399. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 400. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 401. Costina-cezara iunie 8, 2019 at 6:32 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 402. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 403. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 404. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 405. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 406. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 407. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 408. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 409. Liniște, iarbă verde. Un loc unde îți dorești să revii din nou.

 410. Gazda a fost deosebit de amabilă și locatia deși a fost puțin dificil de găsit, a fost o oaza de liniște

 411. Amestecul dintre cladire noua si auzul cocosului dimineata

 412. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 413. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 414. Luminita-rares iunie 8, 2019 at 6:32 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 415. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 416. Loredanamateiu iunie 8, 2019 at 6:32 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 417. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 418. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 419. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 420. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 421. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 422. Costina-cezara iunie 15, 2019 at 3:25 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 423. Piscina, mâncarea f bună, personalul amabil și prețurile pe care le au sunt ok

 424. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 425. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 426. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 427. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 428. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 429. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 430. Liniște, iarbă verde. Un loc unde îți dorești să revii din nou.

 431. Gazda a fost deosebit de amabilă și locatia deși a fost puțin dificil de găsit, a fost o oaza de liniște

 432. Amestecul dintre cladire noua si auzul cocosului dimineata

 433. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 434. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 435. Luminita-rares iunie 15, 2019 at 3:25 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 436. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 437. Loredanamateiu iunie 15, 2019 at 3:25 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 438. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 439. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 440. Confortul, calitatea materialelor, curatenia si personalul.

 441. N-am avut mic dejun, dar am cinat zilnic. Mancarea a fost DELICIOASA! Am fi putut manca oriunde in alta parte, dar am ales restaurantul dupa prima experienta. Am apreciat bucatarul si ospatarii! Ne-au placut angajatii de la receptie. Le stim numele deja, pentru ca am comunicat mult. Bun simt, profesionalism, atentie fata de clienti iesita din comun! Am fost uluiti de eleganta apartamentului! Baia este SF. Ca sa folosesti chiuveta, dusul, wc-ul, citesti instructiuni 🙂 Este foarte elegant si spatios. Iar in ceea ce priveste pretul, a fost extrem de avantajos! Am avut si o dubla, foarte spatioasa si cu vedere inspre parcare, cu balcon. Este de departe cel mai elegant si mai ieftin apartament pe care il poti gasi in Tg Jiu.

 442. Gustul cu care a fost construita locatia, piscina, terasa generoasa de la camerele cu vedere la piscina, mancarea.

 443. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 444. Costina-cezara iunie 21, 2019 at 7:34 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 445. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 446. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 447. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 448. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 449. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 450. Oameni minunați, camerele foarte frumoase, întregul conac foarte frumos renovat, micul dejun bun, facilitățile de gratar

 451. Camerele foarte curate, decorate cu lucruri de calitate imbinate cu mult bun gust, gradina micuta dar foarte cocheta.Gazda extrem de primitoare si prietenoasa.

 452. Liniște, iarbă verde. Un loc unde îți dorești să revii din nou.

 453. Gazda a fost deosebit de amabilă și locatia deși a fost puțin dificil de găsit, a fost o oaza de liniște

 454. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 455. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 456. Luminita-rares iunie 21, 2019 at 7:34 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 457. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 458. Loredanamateiu iunie 21, 2019 at 7:34 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 459. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 460. Absolut tot. Personal amabil, curățenia, patul super confortabil, terasa restaurantului.

 461. Apartamentul 5. Senzational. Ce sa scriu in plus ? Sa traduc “senzational”?

 462. Mic dejun variat și bun (bufet suedez, omleta la comandă). Camere spațioase. Bideu hightech

 463. Gustul cu care a fost construita locatia, piscina, terasa generoasa de la camerele cu vedere la piscina, mancarea.

 464. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 465. Costina-cezara iunie 29, 2019 at 7:04 am

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 466. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 467. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 468. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 469. Locul foarte frumos și liniștit Casa foarte frumoasa Primire foarte calda

 470. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 471. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 472. Camera si baia foarte spatioase si patul foarte confortabil. Ce am apreciat foarte mult este ca au avut aparat pentru tantari.

 473. Camerele foarte curate, decorate cu lucruri de calitate imbinate cu mult bun gust, gradina micuta dar foarte cocheta.Gazda extrem de primitoare si prietenoasa.

 474. Liniște, iarbă verde. Un loc unde îți dorești să revii din nou.

 475. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 476. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 477. Luminita-rares iunie 29, 2019 at 7:04 am

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 478. Am fost cazat in apartament! Superb! Totul la superlativ! De la cazare pana la mic dejun!

 479. Absolut tot. Personal amabil, curățenia, patul super confortabil, terasa restaurantului.

 480. Apartamentul 5. Senzational. Ce sa scriu in plus ? Sa traduc “senzational”?

 481. Totul, mai puțin instalația de climatizare. Mic dejun a la carte!

 482. hotelul foarte elegant, cu bun gust, camere primitoare, intime, restaurant frumos decorat

 483. Patul comfortabil, personalul amabil si preturile decente la restaurant.

 484. Gustul cu care a fost construita locatia, piscina, terasa generoasa de la camerele cu vedere la piscina, mancarea.

 485. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 486. Costina-cezara iulie 6, 2019 at 6:09 pm

  Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 487. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 488. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 489. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 490. Locul foarte frumos și liniștit Casa foarte frumoasa Primire foarte calda

 491. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 492. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 493. Gazdele sunt foarte primitoare, camerele extraordinar de curate iar zona este una linistita! Recomand Casa File de Poveste!!

 494. Curățenia, discreția, dotările camerelor toate la un loc plus amabilitatea gazdelor și peisajul superb au făcut un sejur de poveste!

 495. Camera si baia foarte spatioase si patul foarte confortabil. Ce am apreciat foarte mult este ca au avut aparat pentru tantari.

 496. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 497. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 498. Luminita-rares iulie 6, 2019 at 6:09 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 499. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 500. Loredanamateiu iulie 6, 2019 at 6:09 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 501. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 502. Un hotel extrem de placut si curat. Conditiile de cazare sunt foarte, foarte bune, exact ca in prezentare, iar personalul este foarte amabil, gata oricand sa ajute. Daca aveti drum prin Tg. Jiu, va recomand cu incredere hotelul, mai ales ca vara aveti acces gratuit si la o piscina minunata

 503. Am fost cazat in apartament! Superb! Totul la superlativ! De la cazare pana la mic dejun!

 504. Absolut tot. Personal amabil, curățenia, patul super confortabil, terasa restaurantului.

 505. Gustul cu care a fost construita locatia, piscina, terasa generoasa de la camerele cu vedere la piscina, mancarea.

 506. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 507. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 508. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 509. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 510. Amplasarea, este ușor de găsit. Amabilitatea personalului. Locație curată, oferă tot ce are nevoie un turist aflat în tranzit.

 511. Locul foarte frumos și liniștit Casa foarte frumoasa Primire foarte calda

 512. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 513. Totul! Casa cu stilul ei rustic, mobilierul rustic, decorul în stil vechi, ornamentele, gazda, mâncarea!

 514. Gazdele sunt foarte primitoare, camerele extraordinar de curate iar zona este una linistita! Recomand Casa File de Poveste!!

 515. Curățenia, discreția, dotările camerelor toate la un loc plus amabilitatea gazdelor și peisajul superb au făcut un sejur de poveste!

 516. Camera si baia foarte spatioase si patul foarte confortabil. Ce am apreciat foarte mult este ca au avut aparat pentru tantari.

 517. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 518. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 519. Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 520. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 521. Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 522. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 523. Un hotel extrem de placut si curat. Conditiile de cazare sunt foarte, foarte bune, exact ca in prezentare, iar personalul este foarte amabil, gata oricand sa ajute. Daca aveti drum prin Tg. Jiu, va recomand cu incredere hotelul, mai ales ca vara aveti acces gratuit si la o piscina minunata

 524. Am fost cazat in apartament! Superb! Totul la superlativ! De la cazare pana la mic dejun!

 525. Absolut tot. Personal amabil, curățenia, patul super confortabil, terasa restaurantului.

 526. Gustul cu care a fost construita locatia, piscina, terasa generoasa de la camerele cu vedere la piscina, mancarea.

 527. Totul a fost la superlativ…cazarea,personalul,curatenia,baia,salteaua de dormit,piscina.

 528. Pensiunea este intr-o zona linistita, departe de agitatia orasului. Personalul a fost amabil, camera spatioasa si curata. De asemenea, piscina a fost placuta si curata. Cu siguranta vom mai reveni.

 529. Personalul, micul dejun, raportul preț-calitate, curățenie.

 530. Doamna de la receptie foarte amabila ,ca si tot personalul,O pensiune unde o sa mai intorc cu placere si voi recomanda si prietenilor,

 531. Micul dejun a fost copios.Iar doamnele care erau la servit foarte amabile.

 532. Locație retrasă, mâncare foarte bună, proprietarii fac totul să te simți ca acasă.

 533. Locul foarte frumos și liniștit Casa foarte frumoasa Primire foarte calda

 534. Gazde minunate. Parca ne cunosteam de o viața. Primitori, amabili, joviali. Mult bun gust in amenajarea pensiunii. Recomand cu încredere.

 535. Gazdele sunt foarte primitoare, camerele extraordinar de curate iar zona este una linistita! Recomand Casa File de Poveste!!

 536. Curățenia, discreția, dotările camerelor toate la un loc plus amabilitatea gazdelor și peisajul superb au făcut un sejur de poveste!

 537. Camera si baia foarte spatioase si patul foarte confortabil. Ce am apreciat foarte mult este ca au avut aparat pentru tantari.

 538. Pentru un tarif decent, am obtinut o camera curata, cu tot strictul necesar pentru odihna de o noapte.

 539. Personalul a fost amabil. Căldură în camera mai mult decât necesar, apa calda, camera imens de mare și curata.

 540. Luminita-rares iulie 20, 2019 at 2:39 pm

  Cazare ok camera merita nota dădeam 9 dar nota este8.5….pentru ca netul nu se prea prindea bine.restul ok

 541. Este foarte frumoasa si linistita locatia, si personalul foarte placut si atent, curatenie tot ce iti doresti cand vrei o vacanta

 542. Loredanamateiu iulie 20, 2019 at 2:39 pm

  Piscina si apa bine intretinuta, paturile comfortabile , baia curata si apa calda imediat.

 543. Personalul foarte amabil si primitor,pensiunea este o oaza de linistie si relaxare, curata,aranjata cu bun gust,facilitati super in incinta pensiuni dar si in curtea acesteia.Piscina este absolut superba.Multumesc!!!

 544. Un hotel extrem de placut si curat. Conditiile de cazare sunt foarte, foarte bune, exact ca in prezentare, iar personalul este foarte amabil, gata oricand sa ajute. Daca aveti drum prin Tg. Jiu, va recomand cu incredere hotelul, mai ales ca vara aveti acces gratuit si la o piscina minunata

 545. Am fost cazat in apartament! Superb! Totul la superlativ! De la cazare pana la mic dejun!

 546. Absolut tot. Personal amabil, curățenia, patul super confortabil, terasa restaurantului.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled