Cazare in Poiana 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Poiana fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Poiana recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Poiana – Romania

★★★★ House of Dracula Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Alpin Resort Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Teleferic Grand Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Aurelius Imparatul Romanilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Orizont

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Rizzo Boutique Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Denisa Boutique Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Poiana am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Poiana bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Stan si Consuela Dogariu din Curtisoara, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Stan si Consuela Dogariu din Curtisoara, jud. OltCazare in Poiana 3 persoane)

 • Salomea si Carol Bănică din Varciorog, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Poiana, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Salomea si Carol Bănică din Varciorog, jud. Bihor – Cazare in Poiana 3 persoane)

 • Nidia si Alex FamiliaTrancu din Cuies, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nidia si Alex FamiliaTrancu din Cuies, jud. Hunedoara – Cazare in Poiana 3 persoane)

 • Jeana si Catrina Ploeșteanu din Libotin, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Poiana!

  (Jeana si Catrina Ploeșteanu din Libotin, jud. Maramures – Cazare in Poiana 3 persoane)

 • Minodora si Mina Poghirc din Cotofenii din Dos, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Poiana, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Minodora si Mina Poghirc din Cotofenii din Dos, jud. Dolj – Cazare in Poiana 3 persoane)

 • Octavian si Emil Luca din Corni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Poiana prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Poiana.

  (Octavian si Emil Luca din Corni, jud. Dambovita – Cazare in Poiana 3 persoane)

 1. Totul in special centru Spa și amplasamentul hotelului mic dejun foarte diversificat camerele foarte mari

 2. Mic dejun diversificat ,camere spatioase si curate ,locatia superrr,personalul nota 10

 3. Micul dejun și mâncarea preparată în cadrul restaurantului.

 4. Mâncarea , serviciile gen parking, ajutorul pt căratul bagajelor ,amabilitatea personalului , transport pana la pârtie iarna .

 5. Multe variante la micul dejun, multe optiuni de a petrece timpul in complex, mai ales daca ai copii. Fetele de la receptie foarte dragute.

 6. Apartamentul foarte spațios. Mâncarea in Gatsby foarte buna.

 7. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 8. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 9. Totul! Este absolut incantator! Ai tot ce-ti doresti !

 10. Curat, linistit, ambient confortabil. Micul dejun diversificat, produse proaspete si gustoase. Piscina curata, cu ambient placut.

 11. Este un hotel foarte frumos ,confortabil dar din păcate nu este manageriat foarte bine.Micul dejun diversificat, la cina muzica live ,curățenie

 12. Confort,spatios, camera calduroasa, mic dejun ff bogat, diversificat

 13. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 14. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 15. Foarte curat. Parcare proprie. Personal amabil. Am stat doar o noapte, dar vom mai reveni. Aceasta pensiune depaseste unele hotele de 4 stele din Poiana Brasov.

 16. Frumos amplasamentul, nu depinzi de mașină, liniște, confort și amabilitate deosebită a personalului.Mic dejun diversificat și calitativ.Felicitări !!! Vom reveni !

 17. foarte aproape de partie, curat, confortabil, mancare buna la micul dejun

 18. A fost cald in numar..curat.. vizavi de partia de ski si patinuar..mincare gustoass si multa.

 19. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 20. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 21. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 22. Patul a fost confortabil. A fost curat totul. Personalul foarte amabil. Promptitudine la transportul către pârtie.

 23. Va mulțumim frumos pentru tot. Personalul extrem de amabil si atent, foarte curata locatia,d na Zina gateste foarte bine!!! Recomand. De abia asteptam sa revenim!

 24. Check-in la 12:00, desi trebuia la 16:00 Micul dejun bogat

 25. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 26. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 27. Totul! Este absolut incantator! Ai tot ce-ti doresti !

 28. Personalul a fost foarte amabil, camerele curate, mâncare delicioasă. Cu siguranță vom reveni!

 29. Locatia Grozava si Programul de Shuttle oferit pana la partie. Personal amabil. Petrecerea pentru copii.

 30. Totul la superlativ! Ne am simțit foarte bine de la Recepție pana la tot personalul!

 31. Locatia, televizoarele din camere, zona de piscine

 32. Curat, confortabil, personal amabil, atmosfera relaxată.

 33. Curat, linistit, ambient confortabil. Micul dejun diversificat, produse proaspete si gustoase. Piscina curata, cu ambient placut.

 34. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 35. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 36. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 37. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 38. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 39. Personal foarte respectuos si bine instruit. Curatenia si caldura in camera si hotel, mic dejun bun. Patul bun pentru un somn odihnitor. Oarecum aproape de partie, daca nu te deranjeaza sa mergi cca 200 m.

 40. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 41. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 42. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 43. Patul a fost confortabil. A fost curat totul. Personalul foarte amabil. Promptitudine la transportul către pârtie.

 44. Va mulțumim frumos pentru tot. Personalul extrem de amabil si atent, foarte curata locatia,d na Zina gateste foarte bine!!! Recomand. De abia asteptam sa revenim!

 45. Check-in la 12:00, desi trebuia la 16:00 Micul dejun bogat

 46. Este o locatie cu un pret corect, ideala pentru intimitate, relaxare, schi. Camera situata la demisol a fost spatioasa, linistita, curata, moderma . Personalul a fost amabil si foarte prompt la solicitari. Se poate face transfer la partie rapid si flexibil. Am lasat masina in parcarea hotelului si in ziua in care am predat camera pentru a putea schia , ceea ce a fost foarte de ajutor. Vom reveni cu siguranta.

 47. Arata f bine, parcare cuprinzatoare, camera mare si aerisita, cel putin apartamentele asa sunt, personalul primitor si amabil, mic dejun bun, restaurantul cu mancare buna, cald, poate prea cald.

 48. Fetita mea a fost fascinata de hotel, decor, camera, terasa, mancare, mic dejun perfect! Totul a fost pe gustul nostru in cele 6 zile petrecute acolo.

 49. Parcarea interioara, mâncarea, camera mare, foarte călduroasă, serviciile de curățenie excelente.

 50. Amplasarea, marimea apartamentului, curatenia zilnica, micul dejun si bazinul exterior!

 51. Ambianta placuta,masa indestulatoare,ospatari prompti,receptia si personalul de acolo SUPER.

 52. Hotelul este in general ok, dar are nevoie de renovare (arata imbacsit). Personal amabil, mic dejun ok, panorama frumoasa.

 53. Personalul a fost foarte amabil, camerele curate, mâncare delicioasă. Cu siguranță vom reveni!

 54. Locatia Grozava si Programul de Shuttle oferit pana la partie. Personal amabil. Petrecerea pentru copii.

 55. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 56. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 57. Totul! Este absolut incantator! Ai tot ce-ti doresti !

 58. Camerele foarte mari, calduroase, locul perfect pentru familii. Spa ul foarte ok, curat, copiii s-au distrat nemaipomenit! Vom reveni cu siguranta!

 59. Ne-a placut camera foarte spatioasa, micul dejun foarte bun si diversificat. Personalul atent si zambitor, atmosfera placuta din restaurantul Miorita. Piscina cu temperatura apei suficient de buna sa nu creeze disconfort, deasemenea atmosfera relaxanta din incinta. Amplasarea hotelului ideala. Parcare foarte mare . Cu siguranta ar fi prima optiune pentru o revenire in Poiana.

 60. Locatia, televizoarele din camere, zona de piscine

 61. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 62. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 63. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 64. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 65. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 66. Personal foarte respectuos si bine instruit. Curatenia si caldura in camera si hotel, mic dejun bun. Patul bun pentru un somn odihnitor. Oarecum aproape de partie, daca nu te deranjeaza sa mergi cca 200 m.

 67. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 68. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 69. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 70. Camere curate și spațioase. Personal foarte amabil.

 71. Atmosfera in ton cu zona montana, interioare luminoase, decorate cu gust. Primitor, de vizitat cat mai des 🙂

 72. Patul a fost confortabil. A fost curat totul. Personalul foarte amabil. Promptitudine la transportul către pârtie.

 73. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 74. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 75. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 76. Hotelul este in general ok, dar are nevoie de renovare (arata imbacsit). Personal amabil, mic dejun ok, panorama frumoasa.

 77. Am primit o camera asa cum am specificat in cerinte pe booking, la etajul 6 (camera 601) foarte frumoasa cu vedere catre partie, cu semineu in camera si un pat confortabil.

 78. A fost curat in camera, confortabil, priveliștea foarte plăcută.

 79. Camere foarte spațioase și foarte curate! Personal amabil !

 80. Camerele foarte mari, calduroase, locul perfect pentru familii. Spa ul foarte ok, curat, copiii s-au distrat nemaipomenit! Vom reveni cu siguranta!

 81. Ne-a placut camera foarte spatioasa, micul dejun foarte bun si diversificat. Personalul atent si zambitor, atmosfera placuta din restaurantul Miorita. Piscina cu temperatura apei suficient de buna sa nu creeze disconfort, deasemenea atmosfera relaxanta din incinta. Amplasarea hotelului ideala. Parcare foarte mare . Cu siguranta ar fi prima optiune pentru o revenire in Poiana.

 82. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 83. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 84. Exceptional totul! Foarte aproape de pârtie, cca 600m, amplasament rupt din povesti, vederea din camera greu de exprimat în cuvinte, personalul de nota 20, serviciile de asemenea. Micul dejun variat, proaspăt, prăjituri de casa nemaipomenite, varietate foarte mare de ceaiuri, și nu numai, cafea excepțională, plus atenții seara, niște mini gogoși cu dulceață dementiala! O locație unde nu exista nimic de reprosat, totul nota 10. Felicitări personalului și celor ce dețin aceasta unitate de cazare. Minunat! Revenim cu drag! Ps: atașat foto vedere din camera

 85. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 86. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 87. Mic dejun variat si excelent. Pozitionat f aproape de partie.

 88. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 89. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 90. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 91. Curatenie impecabila, personal amabil, mic dejun variat, mancarea de la cina foarte gustoasa, vinul casei bun; liniste.

 92. Este o locatie cu un pret corect, ideala pentru intimitate, relaxare, schi. Camera situata la demisol a fost spatioasa, linistita, curata, moderma . Personalul a fost amabil si foarte prompt la solicitari. Se poate face transfer la partie rapid si flexibil. Am lasat masina in parcarea hotelului si in ziua in care am predat camera pentru a putea schia , ceea ce a fost foarte de ajutor. Vom reveni cu siguranta.

 93. Arata f bine, parcare cuprinzatoare, camera mare si aerisita, cel putin apartamentele asa sunt, personalul primitor si amabil, mic dejun bun, restaurantul cu mancare buna, cald, poate prea cald.

 94. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 95. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 96. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 97. Cel mai mult amabilitatea personalului. De la receptie am fost intampinati de Robert, care a avut grija ca sejurul nostru sa fie deosebit. Vom reveni si data viitoare!

 98. Aproape totul dar in mod special ca a fost foarte spatios

 99. Camera foarte spațioasă, personal amabil, poziționare ideală

 100. Peisajul, apartamentul a fost spațios pentru 2 adulti & 2 copii de 4 ani și jumătate.

 101. Hotelul este in general ok, dar are nevoie de renovare (arata imbacsit). Personal amabil, mic dejun ok, panorama frumoasa.

 102. Am primit o camera asa cum am specificat in cerinte pe booking, la etajul 6 (camera 601) foarte frumoasa cu vedere catre partie, cu semineu in camera si un pat confortabil.

 103. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 104. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 105. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 106. Mic dejun variat si de calitate. Prajiturile de casa sunt excelente

 107. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 108. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 109. Patul foarte confortabil, personal excepțional mereu amabili și cu zâmbetul pe buze , piscina , jacuzzi , sauna .

 110. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 111. Personalul extrem de amabil, profesionist, atent la detalii. Bucătăria foarte buna, micul dejun variat si bogat. Curatenia exemplară. Locația foarte buna pentru schi.

 112. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 113. Camera/hotelul cu decor interesant, atractiv; pat mare, confortabil; mic dejun bun; personal foarte amabil; parcare privata destul de incapatoare; atmosfera relaxanta

 114. Curatenie impecabila, personal amabil, mic dejun variat, mancarea de la cina foarte gustoasa, vinul casei bun; liniste.

 115. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 116. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 117. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 118. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 119. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 120. Camere moderne si foarte curate, priveliste minunata. Prosoapele schimbate zilnic.

 121. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 122. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 123. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 124. Peisajul, apartamentul a fost spațios pentru 2 adulti & 2 copii de 4 ani și jumătate.

 125. Hotelul este in general ok, dar are nevoie de renovare (arata imbacsit). Personal amabil, mic dejun ok, panorama frumoasa.

 126. Am primit o camera asa cum am specificat in cerinte pe booking, la etajul 6 (camera 601) foarte frumoasa cu vedere catre partie, cu semineu in camera si un pat confortabil.

 127. Cel mai mult amabilitatea personalului. De la receptie am fost intampinati de Robert, care a avut grija ca sejurul nostru sa fie deosebit. Vom reveni si data viitoare!

 128. Aproape totul dar in mod special ca a fost foarte spatios

 129. Camera foarte spațioasă, personal amabil, poziționare ideală

 130. Mic dejun variat si de calitate. Prajiturile de casa sunt excelente

 131. 1. Locatie excelenta. 2. Vedere superba. 3. Parcare supravegheata. 4. Curatenie de 5 stele. 5. Mic dejun foarte bun si variat (felicitari personalului si bucatarului, care mi-au adus chiar si ce nu aveau in ziua respectiva). 6. Seara primire cu vin fiert si prajiturele. 7. Numai in Austria si Germania am mai intalnit asemenea atitudine si respect pentru client ca la Pensiunea Orizont.

 132. Poziționarea pensiunii și condescendenta personalului fata de clienți ! Surpriza , pe palier la etajul 1 , fructiera cu mere și portocale , ceea ce , personal , nu am mai întâlnit decât la Praga ! Deasemenea , la receptie , bomboane și niște prăjiturele / fursecuri foarte gustoase ! Felicitări ! O surpriza plăcută !

 133. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 134. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 135. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 136. Aproape de partie Mic dejul bun Personal amabil Cald in camere

 137. Patul foarte confortabil, personal excepțional mereu amabili și cu zâmbetul pe buze , piscina , jacuzzi , sauna .

 138. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 139. Este ordonat, camera frumoasa si elegant cu o piscina frumosa

 140. CAMERA SUPER FURMOASĂ . INTERIOR DIN LEMN SUPER ELEGANT CURĂȚENIA OK . POZIȚIONAREA OK . SAUNA SUPER OK , PÂNĂ LA 120 Grade

 141. personalul foarte amabil, locatia foarte cocheta, piscina foarte ingrijita, spa minunat

 142. Excellent boutique hotel on the outskirts of Dole. Very modern, cool but also cosy and welcoming. Big log fire in the Reception and all the other areas of the hotel are well laid out, decorated with interesting art works. Staff all super friendly and professional . Rooms are spacious and luxurious. The Restaurant is Michelin starred so quite expensive but serves exceptional food with a massive wine list to choose from. Good Wifi everywhere and lots of parking spaces within 10m of front door.

 143. Warm welcome, friendly and knowledgeable staff, exceptional cuisine.

 144. Everything pleased us in all possible matters. Nice room with a wonderful bed. People were friendly and helpful and the breakfast enjoyable.

 145. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 146. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 147. Camera/hotelul cu decor interesant, atractiv; pat mare, confortabil; mic dejun bun; personal foarte amabil; parcare privata destul de incapatoare; atmosfera relaxanta

 148. Cazarea excelentă. Amabilitatea personalului. Serviciile de Spa.

 149. Foarte bun SPA, mancare buna, program pentru copii, au tot ce trebuie pentru ski (garderoba, centru de inchiriere, scoala de ski, shuttle pana la partie).

 150. Spatiul generos. Program pentru copii. Piscina. Transport la pârtii (din 10 în 10 minute).

 151. Aproape de pârtie Angajații străini exemplari !!! Hotelul in general de recomandat

 152. Facilitatile puse la dispozitie de hotel ( zona spa, acces parcare, bar inclusiv in zona spa), totul foarte curat, personalul extrem de receptiv si amabil.

 153. Totul a fost perfect. Servirea, amabilitatea și totul este de nota 10. Recomand fără discuții! Cel mai tare hotel din Poiana Brașov! Felicitări!

 154. Micul dejun a fost diversificat cu toate podusele proaspete si bine etalate si prezentate . Personalul din restaurantele hotelului a fost atent si preocupat pt o servire pe masura asteptarilor noastre.

 155. Mic dejun Excelent. Risipa. Achizitionati un aparat pt stors portocale {ex. ca la magazinele SPAR sau Bila din Austria}

 156. Cel mai mult amabilitatea personalului. De la receptie am fost intampinati de Robert, care a avut grija ca sejurul nostru sa fie deosebit. Vom reveni si data viitoare!

 157. Micul dejun fabulos,preparatele alese chiar si pentru cei mai mofturosi, locatia excelenta, personalul foarte grijuliu cu nevoile turistilor, Vinul fiert si prajutura de seara, dupa o plimbare in Poiana, o ideea excelenta. Bravo intregii echipe Pensiunii Orizont

 158. Mic dejun foarte frumos organizat. Personalul extrem de amabil.

 159. Situat foarte aproape de centrul statiunii si de Centrul de Conferinte , intr-o zona linistita si pitoreasca . Personalul foarte amabil si atent , tot ce am solicitat suplimentar s-a rezolvat fara probleme . Micul dejun proaspat , indestulator , platourile mereu primenite . Cald si placut in camera . Vom reveni ori de cate ori vom avea ocazia .

 160. Aproape de partie Mic dejul bun Personal amabil Cald in camere

 161. Patul foarte confortabil, personal excepțional mereu amabili și cu zâmbetul pe buze , piscina , jacuzzi , sauna .

 162. A fost foarte aproape de partie. Micul dejun foarte variat. Curat, cald, privelistea spre padure. Piscina

 163. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 164. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 165. Amplasarea Hotelului, restaurantul, mancarea, SPA

 166. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 167. Camera era spațioasă. Am stat 2 nopți dar fără ca cineva sa între sa aranjeze camera… pentru 2 zile a fost ok, pentru mai multe, ar fi fost neplăcut.

 168. Curatenia este de apreciat. De asemenea si faptul ca este renovat de curand…

 169. In afara faptului ca totul a fost mai mult decât excelent pot spune ca aceasta locație dispune de toate facilitățile și nu cred ca ar fii ceva ce ar lipsi pentru un sejur scurt sau lung in care sa din care sa pleci nemulțumit . Totul pana la ultimul detaliu este la superlativ ! Recomand 100%

 170. Spa-ul este extraordinar, cu piscine încălzite imense, jacuzi interior și exterior, baie turcească, saună si masaj. Atmosfera este una foarte relaxată si merită vizita doar pentru asta. Localizarea este foarte bună, cu o vedere superbă spre munți.

 171. Locația este foarte buna, din afara hotelul este spectaculos, micul dejun și personalul au fost conform așteptărilor. Camera a fost imensa 🙂 – Double executive, foarte curată, dar undeva rămasă in perioada comunista din punct de vedere al amenajărilor. Piscinele și centrul Spa sunt Ok.

 172. Dacă căutați un loc în care să vă simțiți că acasă, atunci Hotel Alpin este locul căutat. Bun gust, rafinament, oameni minunați și servicii ireproșabile. Camera curata, moderna, recent renovata. Micul dejun foarte variat și chiar dacă eu am o dieta personalizata, am găsit cu ușurință ce sa mănânc. Felicitări tuturor pentru implicare. Ma reîntorc curând la voi, cu mare drag. Recomand din suflet.

 173. Personalul dragut si binevoitor, atmosfera in hotel este primitoare si calda, mancarea si micul dejun foarte buna si diversificata, camera spatioasa si curata. Cu siguranta o sa revin, neaparat o sa incerc zona SPA care arata minunat, (inclusiv saunele si piscina).

 174. Paturi comfortabile.Apa calda.pscina.micul dejun ok.

 175. Locatia excelenta, personalul (in special cel de la bar, deosebit de amabil), salteaua.

 176. O locatie frumoasa,curata ,micul dejun foarte bun. Multa liniste,piscina super.

 177. Amabilitatea personalului, curățenia locației, mancarea super buna. Am incercat si masajul si a fost făcut ca la carte de Mirela (recomand). Cu siguranță vom mai reveni. Cornelia si Costel

 178. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 179. Micul dejun foarte bun si personalul amabil. Curatenie. Amplasare foarte buna si liniste. Parcarea este foarte bine amplasata si comoda, nu sunt probleme de a gasi un loc. Si … trebuie sa amintesc si de foarte simpaticele patrupede care te întâmpina la sosire. Parca dau un sentiment de siguranta în plus.

 180. Este situat intr-un loc foarte linistit cu o priveliste frumoasa. Este aproape de market-uri si de o farmacie, la foarte mica distanta de partii sau restaurante cu mancareu foarte buna. •Camera a fost exact ce ne asteptam din ce am vazut in poze, cu vedere spre munti oriunde ai intoarce capul, foarte curat si confortabil. •Baia impecabila, prosoape impecabile din ce poate vedea ochiul liber, apa calda instant. •Micul dejun copios si gustos, iar personalul foarte atent la nevoile si cerintele legate de asta. In plus, doi catei extraordinar de simpatici care completeaza perfect peisajul. Multumim, sigur mai venim! ✌🏻

 181. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 182. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 183. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 184. Carmenmihaela66 martie 24, 2019 at 6:08 am

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 185. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 186. Micul dejun a fost foarte bun, variat, cafeaua foarte, foarte buna!

 187. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 188. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 189. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 190. Micul dejun a fost super, personalul foarte amabil, camerele mari, hotelul foarte frumos.

 191. totul a fost foarte curat și confortabil! Fetele de la receptie foarte drăguțe! Recomand cu drag.

 192. Locatia este excelenta, locuri in parcare suficiente, micul dejun bun, suita junior de la mansarda conform asteptarilor, personalul amabil. In concluzie o vacanta reusita.

 193. Am revenit după doi ani la Alpin și am fost la fel de încântati ca și pana acum ! Apartament spațios, personal amabil, servicii foarte bune per total !

 194. Mic dejun excelent, spa, camere foarte călduroase si spatioase, patul foarte confortabil

 195. Dacă căutați un loc în care să vă simțiți că acasă, atunci Hotel Alpin este locul căutat. Bun gust, rafinament, oameni minunați și servicii ireproșabile. Camera curata, moderna, recent renovata. Micul dejun foarte variat și chiar dacă eu am o dieta personalizata, am găsit cu ușurință ce sa mănânc. Felicitări tuturor pentru implicare. Ma reîntorc curând la voi, cu mare drag. Recomand din suflet.

 196. Ne place mult stilul camerelor de la Teleferic, te fac sa te simti ca la munte. Curatenia este exemplara. Personalul este de fiecare data prompt si foarte dragut, felicitari tuturor. Restaurantul cred ca este cel mai bun din Brasov/ Poiana Brasov, din punct de vedere al varietatii produselor, abundentei, calitatii.

 197. Hotelul este foarte frumos, personalul amabil, vederea din camera superba. SPA-ul este mic, dar dragut. Micul dejun este variat si gustos. Camerele sunt comfortabile, cochete si foarte curate.

 198. Confortul camerei, saltele și perne ce asigura un somn odihnitor. Personalul restaurantului prompt, foarte atent și politicos.

 199. Conform asteptarilor…servicii de 5 stele, curatenie, piscinele cu apa calda de vis. Mic dejun bogat pe toate gusturile, greu de gasit ceva de comentat. Locatie foarte buna aproape de partia Bradul.

 200. un loc care pare din alta lume!arhitectura cladirii, spatiile foarte generoase!aerul acela regesc!

 201. Camere foarte mari,frumoase,mobilier din lemn masiv,curatenie,amplasat foarte bine langa partiile de ski. Angajatii foarte amabili cu precadere Robert de la receptie.Zona de spa foarte frumoasa.

 202. personalul foarte amabil, micul dejun nemaipomenit!

 203. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 204. Micul dejun foarte bun si personalul amabil. Curatenie. Amplasare foarte buna si liniste. Parcarea este foarte bine amplasata si comoda, nu sunt probleme de a gasi un loc. Si … trebuie sa amintesc si de foarte simpaticele patrupede care te întâmpina la sosire. Parca dau un sentiment de siguranta în plus.

 205. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 206. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 207. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 208. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 209. Carmenmihaela66 martie 31, 2019 at 2:57 pm

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 210. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 211. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 212. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 213. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 214. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 215. Micul dejun a fost super, personalul foarte amabil, camerele mari, hotelul foarte frumos.

 216. totul a fost foarte curat și confortabil! Fetele de la receptie foarte drăguțe! Recomand cu drag.

 217. Personal amabil, mic dejun delicios, amplasarea chiar langa partie, totul la superlativ!!!

 218. Ne place mult stilul camerelor de la Teleferic, te fac sa te simti ca la munte. Curatenia este exemplara. Personalul este de fiecare data prompt si foarte dragut, felicitari tuturor. Restaurantul cred ca este cel mai bun din Brasov/ Poiana Brasov, din punct de vedere al varietatii produselor, abundentei, calitatii.

 219. Hotelul este foarte frumos, personalul amabil, vederea din camera superba. SPA-ul este mic, dar dragut. Micul dejun este variat si gustos. Camerele sunt comfortabile, cochete si foarte curate.

 220. Totul a fost minunat. Revin cu drag de fiecare data!

 221. Facilitatile pentru copii ,dar si pentru adulti(spa-ul deosebit ,piscina mare,restaurantele cu mancare foarte buna si cochet amenajate,locuri de joaca si animatori pentru copii)

 222. Am revenit după doi ani la Alpin și am fost la fel de încântati ca și pana acum ! Apartament spațios, personal amabil, servicii foarte bune per total !

 223. Camera foarte spațioasă, pat confortabil, perne moi. Smart TV Baie curata, cada mare. Zona de spa frumoasa, relaxanta. Sala de fitness cât de cât ok , nu la fel de spațioasă ca și camerele ! Micul dejun bun, proaspăt! Restaurantul Miorița foarte frumos amenajat, servirea ok. Recomand vita, este excelent gătită, foarte gustoasa. Supele și ele foarte gustoase, la fel și clătitele 🙂 Recomand!

 224. Amplasarea hotelului in centrul statiunii .Spatiu mare in camera, cald cit trebuie si reglabil.

 225. Conform asteptarilor…servicii de 5 stele, curatenie, piscinele cu apa calda de vis. Mic dejun bogat pe toate gusturile, greu de gasit ceva de comentat. Locatie foarte buna aproape de partia Bradul.

 226. personalul foarte amabil, micul dejun nemaipomenit!

 227. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 228. Micul dejun foarte bun si personalul amabil. Curatenie. Amplasare foarte buna si liniste. Parcarea este foarte bine amplasata si comoda, nu sunt probleme de a gasi un loc. Si … trebuie sa amintesc si de foarte simpaticele patrupede care te întâmpina la sosire. Parca dau un sentiment de siguranta în plus.

 229. Este un hotel cu o arhitectura aparte, ca un castel, plasat intr-o zana linistita. Personalul este foarte amabil si saritor si ofera servicii de calitate. Micul dejun este variat si bun. Zilnic se face curatenie si se schimba prosoapele. Il recomand cu caldura.

 230. Hotelul este ceva deosebit, staful este profi, absolut totul a fost ireprosabil! Merita o nota mult mai mare fata de cea atribuita!

 231. Micul dejun este fabulos. Hotelul arată foarte bine, la interior fiind construit ca un castel. Camerele sunt mari și frumos mobilate. Au serviciu de shuttle și, având în vedere problemele cu parcarea din Poiana Brașov, cred că asta este cel mai mare atuu al lor. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Poiană.

 232. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 233. Carmenmihaela66 aprilie 3, 2019 at 3:46 pm

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 234. Locatia foarte aproape de partie. Apartamentul a fost spatios si ingenios compartimentat (accesul la baie prin doua usi). Mic dejun excelent. Personal foarte amabil.

 235. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 236. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 237. Locatie superba, apartamentul a fost foarte spatios si bine utilat, mic dejun copios, personalul de la receptie foarte amabil.

 238. servirea, ambientul, peisajul, disponibilitatea personalului.

 239. Locatia excelenta, la egala distanta de telecabina si telegondola.

 240. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 241. Camera foarte mare si baia si balconul. Un hotel aerisit foarte spațios. Piscina mare si foarte spațios locul de SPA. Maseurul foarte bun deși în vârstă.

 242. Camera foarte spațioasă, pat confortabil, perne moi. Smart TV Baie curata, cada mare. Zona de spa frumoasa, relaxanta. Sala de fitness cât de cât ok , nu la fel de spațioasă ca și camerele ! Micul dejun bun, proaspăt! Restaurantul Miorița foarte frumos amenajat, servirea ok. Recomand vita, este excelent gătită, foarte gustoasa. Supele și ele foarte gustoase, la fel și clătitele 🙂 Recomand!

 243. Amplasarea hotelului in centrul statiunii .Spatiu mare in camera, cald cit trebuie si reglabil.

 244. Am fost invitat sa particip la o intalnire cu un grup IT si am fost impresionat de buna desfasurare a evelimentului, pornind de la cazare, sali de meeting si mancarea foarte delicioasa. Un plus a fost in momentul in care am cerut video proiector si acesta a fost adus si instalat in sala noastra in decurs de cateva minute. Spre deosebire de alte hoteluri, la Alpin nu am intampinat probleme legate wireless, semnalul fiind puternic si stabil atat in sali, restaurante, cat si in camera

 245. Soția a fost impresionata de tratamentul de la SPA, în special împachetarea cu ciocolata. Eu și copilul am fost în excursii în împrejurimi cu bicicletele și am beneficiat de superba piscina semi-olimpica și cea de copii.

 246. Totul a fost minunat. Revin cu drag de fiecare data!

 247. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 248. Personal amabil, mic dejun delicios, amplasarea chiar langa partie, totul la superlativ!!!

 249. Ne place mult stilul camerelor de la Teleferic, te fac sa te simti ca la munte. Curatenia este exemplara. Personalul este de fiecare data prompt si foarte dragut, felicitari tuturor. Restaurantul cred ca este cel mai bun din Brasov/ Poiana Brasov, din punct de vedere al varietatii produselor, abundentei, calitatii.

 250. Raport calitate pret execelent. Patul este mare si confortabil. Micul dejun este foarte bun. Personalul prietenos.

 251. personalul foarte amabil, micul dejun nemaipomenit!

 252. Primire placuta,curatenie,amabilitate,mic dejun variat,liniste.

 253. Micul dejun este foarte bun. Camera este spatioasa. Personalul prietenos.

 254. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 255. Carmenmihaela66 aprilie 6, 2019 at 11:22 pm

  mic dejun excelent,variat,cantitati suficiente,proaspat,ospatarii amabili.

 256. servirea, ambientul, peisajul, disponibilitatea personalului.

 257. Locatia excelenta, la egala distanta de telecabina si telegondola.

 258. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

 259. Sotia mea adora Poiana Brasov, de aceea am ales sa-i fac o supriza rezervand o camera la Hotel Alpin. Nu regret decizia pentru ca toate serviciile au fost la cel mai inalt nivel. Incep cu mancarea pentru ca de fel suntem niste pofticiosi, dar si curiosi, dorind mereu sa incercam feluri noi de mancare. Pe langa mancarea pe care am servit-o sub o ambianta extrem de placuta si eleganta, nu pot uita privelistea de care am avut parte din restaurantul Apropo’s. Am primit o camera cu priveliste spre munte, curata si foarte spatioasa, unde am continuat sa ne simtim bine cu ajutorul room service-ului care ne a stat la dispozitie cu amabilitate si zambete. Pe scurt ne-am bucurat de aceasta sedere la Hotel Alpin si cu siguranta o sa revenim.

 260. Energia locului foarte înaltă. Mâncare excelentă. Personal de calitate si servicii peste așteptări. Curățenia din camera fără reproș. M-am simțit foarte bine și cu siguranță voi revenii.

 261. Zona spa, personalul de la spa foarte atent . Am stat la camera si a fost foarte bine, iar o noapte la apartament si a fost foarte bine. Apartamentul este mai spatios, are 2 dormitoare si sufragerie si in plus are cada cu masaj.

 262. Micul dejun foarte bun! Cafea buna! Somn confortabil! As mai reveni in aceasta locatie!

 263. Totul a fost in regula de la locatie la personal. Recomand calduros. Camera f spatioasa.

 264. Privelistea frumoasa, camerele mari, curatenie. Zona de SPA a fost foarte atractiva si un loc de relaxare ideal.

 265. Micul dejun – fabulos! Fff gustos. Mi-a placut amplasamentul hotelului, un hotel smart! Camerele izolate fonic! Arata frumos! Zona spa, frumoasa.

 266. Un hotel cu adevarat de 4 stele, facilitati, personal, etc. Bravo!!!

 267. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 268. pozitionare hotel serviciul de spa si-a pastrat calitatea in timp noul meniu al restaurantului – scump dar a meritat, apreciem si platim cu placere pentru o mancare gustoasa si bine gatita

 269. Tot. ZONA SPA foarte frumoasa. Poziția, lângă pirtie, micul dejun destul de variat și de calitate.

 270. Laurentiu-cristian aprilie 19, 2019 at 2:25 pm

  Locatia, conditiile de cazare deosebite, perzonal prietenos, amabil si calificat!

 271. Very well located(near the cable installations),clean,breakfast good enough(not varied).

 272. Amplasarea lângă partie, curățenia, amenajarea cu mult bun gust, micul dejun bogat, pentru orice fel de gusturi. Minunat a fost și faptul ca am putut lasa mașina la proprietate, fără costuri suplimentare, pana la 16, când s-a închis telegondola. Vom reveni negreșit!

 273. Conditiile sunt foarte bune: patul , lenjeria, curatenia, tot ce pune la dispozitie hotelul este de buna calitate. Camerele sunt moderne cu mobilier si interioare de foarte buna calitate. Micul dejun variat. In trei zile micul dejun a alternat cu lucruri de calitate. Cafeaua foarte buna.Nu mai punem la socoteala distanta fata de gondola -maxim 100 m. Din acest punct de vedere e cea mai tare locatie din Poiana.

 274. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 275. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 276. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 277. Apartamentul a fost foarte ok Restaurantul…bravo pentru mancarea vegana/vegetariana Locul de joaca Faptul ca aveti valet parking

 278. Hotelul este inr-o zona retrasa, parca pluteste deasupra Poianei, apartamentul gandit sa primeasca doua familii si sa le ofere intimitate dupa ce petrec un timp minunat impreuna in livingul mare, generos in care intri din hol.

 279. Apartament cu dimensiuni generoase,bine compartimentat ,priveliste placuta. Zona SPA dispune de bazin mare ,nu a fost aglomerat (hotel full).

 280. Absolut tot, personalul, restaurantul, barul, SPA, un hotel caruia nu-i lipseste din punctul meu de vedere absolut nimic, pozitia extraordinara pt cine skiaza(la baza partie BRADU), camere super curate si confortabile, comparabil cu orice resort de 4-5 stele din Austria, felicitari personalului si echipei de management.

 281. Aspectul propriu, modern, servicii excelente, personal foarte amabil.

 282. Camerele in care am fost noi cazati ! faptul ca se face curatenie in fiecare zi , personalul este ok

 283. Sotia mea adora Poiana Brasov, de aceea am ales sa-i fac o supriza rezervand o camera la Hotel Alpin. Nu regret decizia pentru ca toate serviciile au fost la cel mai inalt nivel. Incep cu mancarea pentru ca de fel suntem niste pofticiosi, dar si curiosi, dorind mereu sa incercam feluri noi de mancare. Pe langa mancarea pe care am servit-o sub o ambianta extrem de placuta si eleganta, nu pot uita privelistea de care am avut parte din restaurantul Apropo’s. Am primit o camera cu priveliste spre munte, curata si foarte spatioasa, unde am continuat sa ne simtim bine cu ajutorul room service-ului care ne a stat la dispozitie cu amabilitate si zambete. Pe scurt ne-am bucurat de aceasta sedere la Hotel Alpin si cu siguranta o sa revenim.

 284. Energia locului foarte înaltă. Mâncare excelentă. Personal de calitate si servicii peste așteptări. Curățenia din camera fără reproș. M-am simțit foarte bine și cu siguranță voi revenii.

 285. Zona spa, personalul de la spa foarte atent . Am stat la camera si a fost foarte bine, iar o noapte la apartament si a fost foarte bine. Apartamentul este mai spatios, are 2 dormitoare si sufragerie si in plus are cada cu masaj.

 286. Micul dejun foarte bun! Cafea buna! Somn confortabil! As mai reveni in aceasta locatie!

 287. Totul a fost in regula de la locatie la personal. Recomand calduros. Camera f spatioasa.

 288. Privelistea frumoasa, camerele mari, curatenie. Zona de SPA a fost foarte atractiva si un loc de relaxare ideal.

 289. Micul dejun – fabulos! Fff gustos. Mi-a placut amplasamentul hotelului, un hotel smart! Camerele izolate fonic! Arata frumos! Zona spa, frumoasa.

 290. Un hotel cu adevarat de 4 stele, facilitati, personal, etc. Bravo!!!

 291. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 292. pozitionare hotel serviciul de spa si-a pastrat calitatea in timp noul meniu al restaurantului – scump dar a meritat, apreciem si platim cu placere pentru o mancare gustoasa si bine gatita

 293. Tot. ZONA SPA foarte frumoasa. Poziția, lângă pirtie, micul dejun destul de variat și de calitate.

 294. Laurentiu-cristian aprilie 19, 2019 at 2:26 pm

  Locatia, conditiile de cazare deosebite, perzonal prietenos, amabil si calificat!

 295. Very well located(near the cable installations),clean,breakfast good enough(not varied).

 296. Amplasarea lângă partie, curățenia, amenajarea cu mult bun gust, micul dejun bogat, pentru orice fel de gusturi. Minunat a fost și faptul ca am putut lasa mașina la proprietate, fără costuri suplimentare, pana la 16, când s-a închis telegondola. Vom reveni negreșit!

 297. Conditiile sunt foarte bune: patul , lenjeria, curatenia, tot ce pune la dispozitie hotelul este de buna calitate. Camerele sunt moderne cu mobilier si interioare de foarte buna calitate. Micul dejun variat. In trei zile micul dejun a alternat cu lucruri de calitate. Cafeaua foarte buna.Nu mai punem la socoteala distanta fata de gondola -maxim 100 m. Din acest punct de vedere e cea mai tare locatie din Poiana.

 298. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 299. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 300. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 301. Apartamentul a fost foarte ok Restaurantul…bravo pentru mancarea vegana/vegetariana Locul de joaca Faptul ca aveti valet parking

 302. Hotelul este inr-o zona retrasa, parca pluteste deasupra Poianei, apartamentul gandit sa primeasca doua familii si sa le ofere intimitate dupa ce petrec un timp minunat impreuna in livingul mare, generos in care intri din hol.

 303. Apartament cu dimensiuni generoase,bine compartimentat ,priveliste placuta. Zona SPA dispune de bazin mare ,nu a fost aglomerat (hotel full).

 304. Absolut tot, personalul, restaurantul, barul, SPA, un hotel caruia nu-i lipseste din punctul meu de vedere absolut nimic, pozitia extraordinara pt cine skiaza(la baza partie BRADU), camere super curate si confortabile, comparabil cu orice resort de 4-5 stele din Austria, felicitari personalului si echipei de management.

 305. Aspectul propriu, modern, servicii excelente, personal foarte amabil.

 306. Camerele in care am fost noi cazati ! faptul ca se face curatenie in fiecare zi , personalul este ok

 307. A fost suficientă caldura pentru noi, o familie friguroasă. Zona este liniștita!

 308. Faptul ca era aproape de centru si ca a fost cald in camere

 309. O pensiune curata, cu camere mari,pat confortabil,la 5 minute de mers pe jos de pârtie,mic dejun neașteptat de bun.

 310. Ambianta si personalul la superlativ. Multumim pentru sfarsitul de saptamana minunat. Vom reveni cu prima ocazie

 311. Micul dejun este foarte bun. Camera este spatioasa. Personalul prietenos.

 312. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 313. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 314. Am apreciat camera pentru ca a fost spatioasa, cu balcon, amplasarea de asemenea. Recomand acest hotel.

 315. Mancarea foarte buna, pozitionarea castelului superba !

 316. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 317. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 318. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 319. Mic dejun cu ingrediente cel putin vechi sau chiar expirate. In general, bucataria a fost foarte slaba, atat ca diversitate de feluri cat si calitativ. Raportul calitate/pret foarte disproportionat, evident catre pret

 320. Camerele mari, spatioase, locatie linistita, curatenie.

 321. Totul. Conditiile, personalul, mancarea! Felicitari patronilor si celor care lucreaza acolo!

 322. Am prins o camera foarte mare, balcoan dublu. Incercati sa prindeti camera cu pat matrimonial. Camera de langa era in schimb foarte mica (avea paturi twin). Camerele sunt foarte bine incalzite. Frigider mare, mobilier din lemn. Locatia e una linistita, traficul de la drumul principal nu deranjeaza.

 323. Aproape de statia de autobuz care duce inspre partii. Asta daca nu vrei sa iti bati capul cu locurile de parcare. Foarte curat, prosoapele schimbate zilnic, doamna de la curatenie, ne-a intrebat mereu daca mai avem nevoie de ceva. Tot personalul foarte amabil. Ne-au oferit o camera matrimoniala desi rezervasem o camera cu paturi duble, doar aceasta optiune era pe booking, la momentul rezervarii. Astfel incat a putut dormi si copilul bine fara sa ajunga intre paturi. Cafeaua a fost buna la micul dejun, mai rar am intalnit o cafea ok, la micul dejun inclus.

 324. Foarte curat, camere foarte spatioase, confort maxim, caldura, mancare buna, personal prietenos.

 325. mic dejun bun, pozitionare excelenta, curatenie, zona SPA

 326. Micul dejun, acelasi in fiecare zi, sejur de 5 zile, dar destul de ok !!!

 327. Locatia excelenta.Piscina cu apa la temperatura corespunzatoare.

 328. Este foarte dscret, draguti cu personalul fara reprosi. Cu siguranta vom reveni.

 329. Curatenie exemplara, pat confortabil, aer proaspat in camera, incalzire prin pardoseala

 330. Micul dejun a fost foarte bun, variat, produsele proaspete si din abundenta. In hotel este o atmosfera foarte placuta, iar personalul este mai mult decat amabil.

 331. Mancarea exceptionala. Servirea impecabila. Design camere superb.

 332. Piscină mare camera priveliștea din camera este unica daca stati la un etaj mai sus amplasarea

 333. Curatenia, caldura si mobilierul din camera, mancarea de la micul dejun

 334. Micul dejun – fabulos! Fff gustos. Mi-a placut amplasamentul hotelului, un hotel smart! Camerele izolate fonic! Arata frumos! Zona spa, frumoasa.

 335. Un hotel cu adevarat de 4 stele, facilitati, personal, etc. Bravo!!!

 336. Totul, nu am ce reprosa acestui hotel, personal super amabil, micul dejun foarte bogat si de calitate, totul la superlativ!!!! cu siguranta voi mai reveni!!!

 337. Micul dejun foarte bun, mancarea la restaurant excelenta desi putin cam scumpa. Amplasare super, spa-ul excelent.

 338. -zona spa are potential insa nu este deloc intretinuta, -locatia este superba insa nu este exploatata la potential maxim si este pacat deoarece nu iti da senzatia sa te reintorci !

 339. Micul dejun foarte bun! Cafea buna! Somn confortabil! As mai reveni in aceasta locatie!

 340. Micul dejun cu prajituri preparate de casa, juice-urile chiar 100% naturale si alte produse autohtone zonei. Camera eleganta, curata, prosoapele schimbate zilnic impecabile, amplasarea super.

 341. Atmosfera de primavara,natura curata,Brasovul ingrijit,zapada crestelor inalte- in contrast cu verdeata scapata de sub puterea iernii. Gazdele noastre au fost peste asteptari.Felicitari Marian.

 342. Micul dejun bun și sățios, ai de unde alege, liniștea și priveliștea, curățenia în camere iar personalul amabil a făcut ca sejurul sa fie unul minunat

 343. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 344. Am apreciat camera pentru ca a fost spatioasa, cu balcon, amplasarea de asemenea. Recomand acest hotel.

 345. Mancarea foarte buna, pozitionarea castelului superba !

 346. Ambianta si personalul la superlativ. Multumim pentru sfarsitul de saptamana minunat. Vom reveni cu prima ocazie

 347. Micul dejun este foarte bun. Camera este spatioasa. Personalul prietenos.

 348. Piscina, sauna, jacuzzi, mic dejun, personal foarte amabil.

 349. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 350. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 351. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 352. Camera foarte frumoasa si mare. Vedere superba. Mic dejun bun

 353. Curatenie, prosoape schimbate zilnic, personal f amabil , camera confortabila , amplasare excelenta

 354. Patul a fost foarte confortabil… Camera draguta, confortabila… Personalul amabil…

 355. Amabilitatea personalului,micul dejun foarte bun,centrul spa super.

 356. mancare ok , piscina apa calda, camera cu vedere spre munte.

 357. Mancarea exceptionala. Servirea impecabila. Design camere superb.

 358. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 359. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 360. MICUL DEJUN SARACACIOS SI REPETITIV. LOCATIA SUPER OK.

 361. Very well located(near the cable installations),clean,breakfast good enough(not varied).

 362. Amplasarea lângă partie, curățenia, amenajarea cu mult bun gust, micul dejun bogat, pentru orice fel de gusturi. Minunat a fost și faptul ca am putut lasa mașina la proprietate, fără costuri suplimentare, pana la 16, când s-a închis telegondola. Vom reveni negreșit!

 363. Conditiile sunt foarte bune: patul , lenjeria, curatenia, tot ce pune la dispozitie hotelul este de buna calitate. Camerele sunt moderne cu mobilier si interioare de foarte buna calitate. Micul dejun variat. In trei zile micul dejun a alternat cu lucruri de calitate. Cafeaua foarte buna.Nu mai punem la socoteala distanta fata de gondola -maxim 100 m. Din acest punct de vedere e cea mai tare locatie din Poiana.

 364. O pensiune foarte frumoasă și extraordinar de curată. Priveliștea din pensiune foarte frumoasă, zona liniștită. Vom reveni cu mare drag!!!

 365. Priveliste minunata, personal amabil, curatenie, totul a fost conform asteptarilor.

 366. mic dejun bogat, desi nu e bufet personal foarte ok, nota 10 ceai in camera 🙂

 367. Superrr servicii , curatenie personal politicos . Loc de joaca pentru copii. Toate facilitatile ❤️

 368. Mic dejun excelent! Pat incredibil de confortabil! Cadoul gasit in camera 🙂 Personal foarte amabil

 369. Faptul ca a fost renovat relativ recent. Holul este aspectuos.

 370. Zona linistita, spatios, curat, aproape de partia Bradu. Multumim si revenim!

 371. Pozitia intr-o zona foarte liniștita,dar in aceelasi timp aproape de pârtie . Apartamentul este foarte curat, utilat cu tot ce este necesar pentru confortul oaspeților . Apartamentul este foarte comod pentru 4 Adulți.

 372. ABSOLUT TOTUL . LOCATIE SUPERBĂ , PERSONAL EXTRAORDINAR , APARTAMENT IMENS SI COMPLET.

 373. Apartamentul in care am locuit pt cateva zile a fost foarte curat si spatios

 374. Amplasarea deosebita, priveliștea din camera superba , liniste si atmosfera foarte plăcută din complex . Apartamentul are un design deosebit , finisaje de foarte buna calitate și o canapea foarte comoda . De asemenea patul din dormitor are o saltea foarte odihnitoare. Superb! Vom reveni cu siguranța !

 375. Curățenia nu a fost gata când am ajuns, iar femeia de servici ne-a deranjat la ora 8 dimineața!!!

 376. Mic dejun diversificat, servire ok, preparate gatite corect.

 377. Un hotel cu toate facilitatile.Camere amenajate frumos in culori placute.Mic dejun delicios.

 378. Am mai fost si cu alta ocazia ospetele vostru si acum am revenit cu drag. Totul a fost la superlativ ca de obicei : mancarea, personalul, camera, peisajul si nu in ultimul spa-ul. Voi reveni cu drag.

 379. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 380. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 381. Superrr servicii , curatenie personal politicos . Loc de joaca pentru copii. Toate facilitatile ❤️

 382. Camere spatioase, locație excelentă, curățenie si spa nemaipomenit.

 383. Totul a fost excelent. Micul dejun foarte bun,personalul foarte atent si bine instruit, Recomand cu plăcere aceasta locație,

 384. locatia este de vis ,micul dejun foarte diversificat totul la superlativ

 385. Personalul este extrem de amabil. Foarte rar mai gasesti oameni atat de draguti si amabili. Locatia este foarte buna. Micul dejun excelent.

 386. Am avut o vacanta excelenta la Pensiunea Orizont. Amplasare buna, personal foarte amabil,camera spatioasa, curatenie, vedere frumoasa de la balcon, mic dejun foarte variat si extrem de delicios. Sunt incantati ca am ales aceasta pensiune unde ne-am simtit minunat!

 387. Totul a fost exceptional. Micul dejun excelent, diversificat, cu produse de foarte buna calitate foarte gustos.Camera spatioasa, cu vedere la munte, foarte curata; asternuturi albe impecabile, paturi confortabile; prosoape imaculate.Personal atent, discret si foarte amabil. Caldura in camera ( iti puteai regla singur caloriferul pe treapta de caldura dorita), apa calda la orice ora(baia extrem de curata).Intr-un cuvant: un sejur extrem de odihnitor, cu toate ca vremea n-a prea tinut cu noi.Wi-fi – semnal foarte bun. Totul la superlativ, vom reveni cu mare placere!

 388. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 389. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 390. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 391. Calitatea cazarii si a serviciilor (spa si wellnes) a fost foarte buna.

 392. Am fost la masaj iar domnul a fost foarte atent ȘI politicos( felicitari domnul alexandru)

 393. Apartament foarte mare, cu toate facilitatile de care ai nevoie in cadrul complexului Alpin Apartments. Living spatios cu chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, expresor, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera), doua dormitoare cu vedere la munte cu bai proprii. Minibar contracost. Acces la facilitatile hotelului incluse (piscina interioara, sauna, mic dejun inclus).

 394. A fost foarte plăcut să petrecem timpul în acest apartament. Zona este superbă, liniște, mult spațiu în apartament, curățenie, locuri plăcute de vizitat în apropiere. Copilul nu mai voia să plecăm acasă. Spunea că acolo e acasă. O să ne reîntoarcem când vom mai avea timp liber. Mulțumim gazdelor pentru toată atenția acordată !

 395. Ne-am simțit neașteptat de bine. În primul rând gazda este extrem de atenta si de onestă. Apartamentul este foarte frumos si luminos. Terasa mi-a placut foarte mult, a fost locul care m-a relaxat cel mai tare. Am stat si am privit cu orele pădurea de brazi, crestele munților si cerul înstelat. Mi-a plăcut locatia pt ca este retrasă, ai parte de multa liniste. E unul din locurile la care o sa ma întorc cu drag.

 396. – locatie superba – apartament foarte spatios – dormitoarele si livingul mari si frumos amenajate; cu semineu in living. – terasa mare – in apartament gasesti tot ce ti-ar trebui: bucatarie utilata, spatii de depozitare mari, masa si fier de calcat. – este cel mai frumos apartament inchiriat pana acum pe booking. – gazda foarte amabila, ne-a permis sa facem checkin-ul si checkout-ul in functie de programul nostru. – recomand apartamentul; noi vom reveni cu siguranta

 397. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 398. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 399. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 400. Mi a plăcut tot de la serviciile oferite de personal până la confortul camerelor destul de curate si primitoare ! Micul dejun foarte bogat și proaspăt! Peisaj ,locație spa ul foarte ok !

 401. Camere spatioase, locație excelentă, curățenie si spa nemaipomenit.

 402. Totul a fost excelent. Micul dejun foarte bun,personalul foarte atent si bine instruit, Recomand cu plăcere aceasta locație,

 403. Mic dejun diversificat, servire ok, preparate gatite corect.

 404. Un hotel cu toate facilitatile.Camere amenajate frumos in culori placute.Mic dejun delicios.

 405. Am mai fost si cu alta ocazia ospetele vostru si acum am revenit cu drag. Totul a fost la superlativ ca de obicei : mancarea, personalul, camera, peisajul si nu in ultimul spa-ul. Voi reveni cu drag.

 406. Organizarea, luxul, profesionisti din orice punct de vedere. Salteau patului nota 100!! Pot spune, ca te poti bucura din plin de relaxare.

 407. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 408. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 409. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 410. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 411. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 412. Personalul este extrem de amabil. Foarte rar mai gasesti oameni atat de draguti si amabili. Locatia este foarte buna. Micul dejun excelent.

 413. Am avut o vacanta excelenta la Pensiunea Orizont. Amplasare buna, personal foarte amabil,camera spatioasa, curatenie, vedere frumoasa de la balcon, mic dejun foarte variat si extrem de delicios. Sunt incantati ca am ales aceasta pensiune unde ne-am simtit minunat!

 414. Totul a fost exceptional. Micul dejun excelent, diversificat, cu produse de foarte buna calitate foarte gustos.Camera spatioasa, cu vedere la munte, foarte curata; asternuturi albe impecabile, paturi confortabile; prosoape imaculate.Personal atent, discret si foarte amabil. Caldura in camera ( iti puteai regla singur caloriferul pe treapta de caldura dorita), apa calda la orice ora(baia extrem de curata).Intr-un cuvant: un sejur extrem de odihnitor, cu toate ca vremea n-a prea tinut cu noi.Wi-fi – semnal foarte bun. Totul la superlativ, vom reveni cu mare placere!

 415. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 416. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 417. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 418. Zona spa foarte relaxanta, apa din piscina/jacuzzi foarte calda , sauna excelenta . Micul dejun foarte variat , cu mancare foarte buna , dejunul pascal senzational , tip bufet , extraordinar. Curatanie , personal foarte amabil.

 419. Totul: cazare, mancare, ospitalitate, serviciile oferite

 420. Patiseria a fost excelentă și toate preparatele au fost delicioase.

 421. A fost foarte plăcut să petrecem timpul în acest apartament. Zona este superbă, liniște, mult spațiu în apartament, curățenie, locuri plăcute de vizitat în apropiere. Copilul nu mai voia să plecăm acasă. Spunea că acolo e acasă. O să ne reîntoarcem când vom mai avea timp liber. Mulțumim gazdelor pentru toată atenția acordată !

 422. Ne-am simțit neașteptat de bine. În primul rând gazda este extrem de atenta si de onestă. Apartamentul este foarte frumos si luminos. Terasa mi-a placut foarte mult, a fost locul care m-a relaxat cel mai tare. Am stat si am privit cu orele pădurea de brazi, crestele munților si cerul înstelat. Mi-a plăcut locatia pt ca este retrasă, ai parte de multa liniste. E unul din locurile la care o sa ma întorc cu drag.

 423. – locatie superba – apartament foarte spatios – dormitoarele si livingul mari si frumos amenajate; cu semineu in living. – terasa mare – in apartament gasesti tot ce ti-ar trebui: bucatarie utilata, spatii de depozitare mari, masa si fier de calcat. – este cel mai frumos apartament inchiriat pana acum pe booking. – gazda foarte amabila, ne-a permis sa facem checkin-ul si checkout-ul in functie de programul nostru. – recomand apartamentul; noi vom reveni cu siguranta

 424. Sejurul si serviciile au fost conform asteptarilor. O sa revenim, cu siguranta!

 425. Patul mare si confortabil. Personalul hotelului de nota 10+++ Totul foarte curat si design-ul aparte. Micul de bun foarte bun.

 426. Profesionalismul managerului domnul Valentin Serea face totul perfect!

 427. Mic dejun diversificat, servire ok, preparate gatite corect.

 428. Un hotel cu toate facilitatile.Camere amenajate frumos in culori placute.Mic dejun delicios.

 429. Am mai fost si cu alta ocazia ospetele vostru si acum am revenit cu drag. Totul a fost la superlativ ca de obicei : mancarea, personalul, camera, peisajul si nu in ultimul spa-ul. Voi reveni cu drag.

 430. Organizarea, luxul, profesionisti din orice punct de vedere. Salteau patului nota 100!! Pot spune, ca te poti bucura din plin de relaxare.

 431. Personalul foarte amabil. Serviciul de roomservice foarte prompt și diferenta mică de pret fata de pretul din restaurant. Mic-dejun foarte diversificat si bun.

 432. Totul a fost la superlativ…in special personalul asiatic

 433. Mi a plăcut tot de la serviciile oferite de personal până la confortul camerelor destul de curate si primitoare ! Micul dejun foarte bogat și proaspăt! Peisaj ,locație spa ul foarte ok !

 434. Camere spatioase, locație excelentă, curățenie si spa nemaipomenit.

 435. Totul a fost excelent. Micul dejun foarte bun,personalul foarte atent si bine instruit, Recomand cu plăcere aceasta locație,

 436. Totul este la superlativ. Cainii sunt minunați! Max este atat de pufos si cuminte!

 437. Micul dejun foarte bun și foarte variat, foarte curat și cu un pat foarte confortabil, zona liniștită, domnii de la recepție foarte amabili!

 438. Personalul este extrem de amabil. Foarte rar mai gasesti oameni atat de draguti si amabili. Locatia este foarte buna. Micul dejun excelent.

 439. Foarte frumos, multa liniște, peisaj foarte frumos

 440. Personal foarte amabil. Spatiu suficient. Pozitionare foarte buna. Curatenie.

 441. amplasamentul – este foarte aproape de telecabina gradina – foarte frumos amenajata parcarea – exista locuri rezervate pentru turistii cazati, altfel, parcarile publice sunt supraaglomerate cazarea cu animale de companie este acceptata fara cost suplimentar

 442. Zona spa foarte relaxanta, apa din piscina/jacuzzi foarte calda , sauna excelenta . Micul dejun foarte variat , cu mancare foarte buna , dejunul pascal senzational , tip bufet , extraordinar. Curatanie , personal foarte amabil.

 443. Totul: cazare, mancare, ospitalitate, serviciile oferite

 444. Patiseria a fost excelentă și toate preparatele au fost delicioase.

 445. servirea, ambientul, peisajul, disponibilitatea personalului.

 446. Locatia excelenta, la egala distanta de telecabina si telegondola.

 447. Perfect pentru un cincediu cu/ fără familie. Vom reveni.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled