Cazare in Pleşcoi 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Pleşcoi fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Pleşcoi recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Pleşcoi – Romania

★★★ Vila Speranta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Casa Matei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Orhideea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Cetatuia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Corso

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Nova

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Ghica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Pleşcoi am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Pleşcoi bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Carla si Maia Caranfil din Trancesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Carla si Maia Caranfil din Trancesti, jud. AlbaCazare in Pleşcoi 5 persoane)

 • Dorel si Tudorița Răducioiu din Doptau, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pleşcoi, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dorel si Tudorița Răducioiu din Doptau, jud. Alba – Cazare in Pleşcoi 5 persoane)

 • Alida si Florea Stan din Ususau, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alida si Florea Stan din Ususau, jud. Arad – Cazare in Pleşcoi 5 persoane)

 • Crenguța si Ilinca Frunda din Snagov, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pleşcoi!

  (Crenguța si Ilinca Frunda din Snagov, jud. Ilfov – Cazare in Pleşcoi 5 persoane)

 • Lidia si Sonia Dănciulescu din Dutulesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pleşcoi, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lidia si Sonia Dănciulescu din Dutulesti, jud. Dolj – Cazare in Pleşcoi 5 persoane)

 • Adam si Norman Logothetti din Condrea, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Pleşcoi prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pleşcoi.

  (Adam si Norman Logothetti din Condrea, jud. Vaslui – Cazare in Pleşcoi 5 persoane)

 1. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 2. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ședere la Vila Speranța și voi mai reveni ori de câte ori voi avea ocazia.

 3. Personalul foarte amabil, mancarea foarte buna , camerele foarte spatioase si bine utilate, patul mare si confortabil, caldura din belsug, curtea cu loc de joaca pentru copii, zona linistita (chiar daca am stat in apartamentul de la strada), o multitudine de obiective de vizitat in zona, raportul pret/calitatea serviciilor extraordinar de bun.

 4. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 5. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 6. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 7. Camera a fost imensă, am avut pat matrimonial, un pat de o persoană şi o canapea. Cald a fost pe timpul nopții. Mâncarea de la restaurant este foarte bună.

 8. Personalul s-a straduit sa ne rezolve cererile desi aveau inainte o pana de curent si erau probleme mari in unitate.

 9. Spatiile de cazare foarte plăcute, curate si spatioase. La restaurantul propriu se poate servi masa cu bucate tradiționale foarte gustoase, prezentate de un personal foarte amabil. Locația are o poveste cu un istoric interesant si îndelungat atestat cu documente originale, prezentate în mod plăcut de persoana care ne-a servit.

 10. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 11. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 12. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 13. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 14. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 15. Foarte aproape de oraș, proprietarul foarte amabil, camerele cu dotări peste așteptări, televizor foarte mare, uscător de par, fierbător apa, etc.! Am dormit foarte confortabil, salteaua super!

 16. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 17. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 18. Curatenie, camera frumos mobilata, patul confortabil si mare. Micul dejun a fost ok.

 19. Personal foarte amabil. Foarte curat! Amplasare excelenta!

 20. O locatie curata, personalul amabil. Hotelul este situat intr-o zona buna.

 21. Condiții excelente, foarte curat, atmosferă de fenshui, mobilier nou, restaurant excelent.

 22. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 23. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 24. Personalul foarte amabil, proprietara firmei deosebit de draguta, curatenie impecabila, un loc foarte linistit si foarte frumos ! Totul este nou si de buna calitate iar micul dejun de nota 10, cu felicitari!

 25. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 26. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ședere la Vila Speranța și voi mai reveni ori de câte ori voi avea ocazia.

 27. Personalul foarte amabil, mancarea foarte buna , camerele foarte spatioase si bine utilate, patul mare si confortabil, caldura din belsug, curtea cu loc de joaca pentru copii, zona linistita (chiar daca am stat in apartamentul de la strada), o multitudine de obiective de vizitat in zona, raportul pret/calitatea serviciilor extraordinar de bun.

 28. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 29. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 30. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 31. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa, tot ce am mancat/gustat a fost la superlativ! Nota 100 bucatarului! Aspectul rustic si totodata modern al unitatii combinat cu mancarea delicioasa fac din ea un sejur de relaxare perfect!

 32. Camera a fost imensă, am avut pat matrimonial, un pat de o persoană şi o canapea. Cald a fost pe timpul nopții. Mâncarea de la restaurant este foarte bună.

 33. Personalul s-a straduit sa ne rezolve cererile desi aveau inainte o pana de curent si erau probleme mari in unitate.

 34. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 35. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 36. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 37. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 38. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 39. Foarte aproape de oraș, proprietarul foarte amabil, camerele cu dotări peste așteptări, televizor foarte mare, uscător de par, fierbător apa, etc.! Am dormit foarte confortabil, salteaua super!

 40. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 41. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 42. Curatenie, camera frumos mobilata, patul confortabil si mare. Micul dejun a fost ok.

 43. Personal foarte amabil. Foarte curat! Amplasare excelenta!

 44. O locatie curata, personalul amabil. Hotelul este situat intr-o zona buna.

 45. Condiții excelente, foarte curat, atmosferă de fenshui, mobilier nou, restaurant excelent.

 46. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 47. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 48. Personalul foarte amabil, proprietara firmei deosebit de draguta, curatenie impecabila, un loc foarte linistit si foarte frumos ! Totul este nou si de buna calitate iar micul dejun de nota 10, cu felicitari!

 49. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 50. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ședere la Vila Speranța și voi mai reveni ori de câte ori voi avea ocazia.

 51. Personalul foarte amabil, mancarea foarte buna , camerele foarte spatioase si bine utilate, patul mare si confortabil, caldura din belsug, curtea cu loc de joaca pentru copii, zona linistita (chiar daca am stat in apartamentul de la strada), o multitudine de obiective de vizitat in zona, raportul pret/calitatea serviciilor extraordinar de bun.

 52. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 53. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 54. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 55. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa, tot ce am mancat/gustat a fost la superlativ! Nota 100 bucatarului! Aspectul rustic si totodata modern al unitatii combinat cu mancarea delicioasa fac din ea un sejur de relaxare perfect!

 56. Camera a fost imensă, am avut pat matrimonial, un pat de o persoană şi o canapea. Cald a fost pe timpul nopții. Mâncarea de la restaurant este foarte bună.

 57. Personalul s-a straduit sa ne rezolve cererile desi aveau inainte o pana de curent si erau probleme mari in unitate.

 58. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 59. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 60. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 61. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 62. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 63. Foarte aproape de oraș, proprietarul foarte amabil, camerele cu dotări peste așteptări, televizor foarte mare, uscător de par, fierbător apa, etc.! Am dormit foarte confortabil, salteaua super!

 64. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 65. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 66. Curatenie, camera frumos mobilata, patul confortabil si mare. Micul dejun a fost ok.

 67. Personal foarte amabil. Foarte curat! Amplasare excelenta!

 68. O locatie curata, personalul amabil. Hotelul este situat intr-o zona buna.

 69. Condiții excelente, foarte curat, atmosferă de fenshui, mobilier nou, restaurant excelent.

 70. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 71. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 72. Personalul foarte amabil, proprietara firmei deosebit de draguta, curatenie impecabila, un loc foarte linistit si foarte frumos ! Totul este nou si de buna calitate iar micul dejun de nota 10, cu felicitari!

 73. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 74. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 75. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ședere la Vila Speranța și voi mai reveni ori de câte ori voi avea ocazia.

 76. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 77. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 78. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 79. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa, tot ce am mancat/gustat a fost la superlativ! Nota 100 bucatarului! Aspectul rustic si totodata modern al unitatii combinat cu mancarea delicioasa fac din ea un sejur de relaxare perfect!

 80. Camera a fost imensă, am avut pat matrimonial, un pat de o persoană şi o canapea. Cald a fost pe timpul nopții. Mâncarea de la restaurant este foarte bună.

 81. Personalul s-a straduit sa ne rezolve cererile desi aveau inainte o pana de curent si erau probleme mari in unitate.

 82. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 83. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 84. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 85. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 86. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 87. Foarte aproape de oraș, proprietarul foarte amabil, camerele cu dotări peste așteptări, televizor foarte mare, uscător de par, fierbător apa, etc.! Am dormit foarte confortabil, salteaua super!

 88. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 89. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 90. Curatenie, camera frumos mobilata, patul confortabil si mare. Micul dejun a fost ok.

 91. Personal foarte amabil. Foarte curat! Amplasare excelenta!

 92. O locatie curata, personalul amabil. Hotelul este situat intr-o zona buna.

 93. Condiții excelente, foarte curat, atmosferă de fenshui, mobilier nou, restaurant excelent.

 94. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 95. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 96. Personalul foarte amabil, proprietara firmei deosebit de draguta, curatenie impecabila, un loc foarte linistit si foarte frumos ! Totul este nou si de buna calitate iar micul dejun de nota 10, cu felicitari!

 97. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 98. Produsele traditionale, recomandam tuica casei si ciorba de sfecla rosie!

 99. Pensiunea este una primitoare, gazda de asemenea, ca de obicei. Sunt la a patra ședere la Vila Speranța și voi mai reveni ori de câte ori voi avea ocazia.

 100. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 101. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 102. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 103. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 104. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 105. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa, tot ce am mancat/gustat a fost la superlativ! Nota 100 bucatarului! Aspectul rustic si totodata modern al unitatii combinat cu mancarea delicioasa fac din ea un sejur de relaxare perfect!

 106. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 107. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 108. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 109. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 110. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 111. Foarte aproape de oraș, proprietarul foarte amabil, camerele cu dotări peste așteptări, televizor foarte mare, uscător de par, fierbător apa, etc.! Am dormit foarte confortabil, salteaua super!

 112. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 113. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 114. Curatenie, camera frumos mobilata, patul confortabil si mare. Micul dejun a fost ok.

 115. Mic dejun ok, suficient, bine servit. Curatenie. Personal amabil. Preturi corecte la restaurant.

 116. Personal foarte amabil. Foarte curat! Amplasare excelenta!

 117. O locatie curata, personalul amabil. Hotelul este situat intr-o zona buna.

 118. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 119. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 120. Personalul foarte amabil, proprietara firmei deosebit de draguta, curatenie impecabila, un loc foarte linistit si foarte frumos ! Totul este nou si de buna calitate iar micul dejun de nota 10, cu felicitari!

 121. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 122. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 123. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 124. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 125. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 126. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 127. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 128. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 129. Mancarea a fost extraordinar de gustoasa, tot ce am mancat/gustat a fost la superlativ! Nota 100 bucatarului! Aspectul rustic si totodata modern al unitatii combinat cu mancarea delicioasa fac din ea un sejur de relaxare perfect!

 130. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 131. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 132. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 133. Este o locatie care este dispusa intr un cadru de padure minunat

 134. Gazde foarte amabile, camere mari, aerisite și curate. Zona este deosebită, liniște, aer curat.

 135. Locul si personalul. Desi am facut rezervarea tarziu chiar si pentru last minute, ne-au asteptat cu masa calda. Locul este superb, multa padure si ce ne-a placut mult a fost pisicuta pensiunii care ne-a tinut companie si ne-a amuzat. Au si alte animale deci e un loc ideal pentru familii cu copii dar este excelent si pentru tranzit, asa cum am fost noi.

 136. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 137. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 138. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 139. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 140. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 141. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 142. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 143. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 144. Mic dejun ok, suficient, bine servit. Curatenie. Personal amabil. Preturi corecte la restaurant.

 145. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 146. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 147. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 148. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 149. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 150. Liniste, verdeata multa,obiective din jur de vizitat.

 151. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 152. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 153. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 154. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 155. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 156. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 157. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 158. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 159. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 160. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 161. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 162. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 163. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 164. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 165. Mic dejun ok, suficient, bine servit. Curatenie. Personal amabil. Preturi corecte la restaurant.

 166. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 167. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 168. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 169. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 170. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 171. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 172. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 173. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 174. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 175. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 176. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 177. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 178. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 179. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 180. Putin micul dejun,atmosfera creata de design interior,semineul ,restaurantul moara dragaicilor

 181. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 182. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 183. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 184. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 185. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 186. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 187. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 188. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 189. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 190. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 191. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 192. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 193. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 194. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 195. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 196. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 197. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 198. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 199. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 200. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 201. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 202. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 203. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 204. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 205. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 206. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 207. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 208. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 209. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 210. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 211. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 212. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 213. Am apreciat in mod deosebit ospitalitatea, curatenia, mancarea excelenta si meniul variat, faptul ca am fost bine-veniti cu animalul de companie care ne insoteste pretutindeni, dar mai ales faptul ca ni s-au respectat micile tabieturi – asta inseamna de fapt a te simti ca acasa… Este atat de placut sa fii intampinat cu un zambet, sa intalnesti oameni carora iti doresti sa le calci din nou pragul! Multumim, sunteti minunati!

 214. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 215. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 216. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 217. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 218. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 219. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 220. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 221. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 222. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 223. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 224. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 225. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 226. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 227. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 228. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 229. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 230. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 231. Totul.In special mâncarea este ceva de neuitat. Recomand.

 232. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 233. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 234. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 235. Mic dejun foarte bun. Mancarea in general este foarte ok, pregatita in bucataria proprietatii. Camera mare, paturi comfortabile. La baie, samponul si sapunul sunt la bulk.

 236. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 237. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 238. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 239. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 240. Totul! Ce a mai amabila si draguta gazda ! Acces usor la pensiune, camerele mari, amenajate modern, curatenia. Curte mare si frumoasa. Cu siguranta vom revenii!

 241. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 242. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 243. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 244. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 245. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 246. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 247. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 248. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 249. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 250. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 251. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 252. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 253. Locatia si caldura personalului. Ne-am simțit acasa.

 254. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 255. Locatia era foarte aproape de un magazin cu renumitele produse de Plescoi. Personalul amabil, mancarea buna, nu prea variata. Camerele curate, curatenie. Loc de parcare. In apropiere magazine. Per ansamblu am fost multumiti.

 256. Annemarieparis mai 4, 2019 at 12:14 am

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 257. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 258. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 259. Mic dejun foarte bun. Mancarea in general este foarte ok, pregatita in bucataria proprietatii. Camera mare, paturi comfortabile. La baie, samponul si sapunul sunt la bulk.

 260. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 261. La Hanul Moara Veche am plecat cu gândul de întoarcere. Foarte curat, personalul atent, camerele sant foarte spațioase și f cald în camere.

 262. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 263. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 264. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 265. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 266. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 267. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 268. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 269. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 270. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 271. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 272. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 273. Hotel Orhideea este cel mai minunat din oras! Personalul este nemaipomenit, patronul, un om exceptional, curatenia si confortul de nota 10. Saltelele excelente!!!! Decorul…absolut deosebit. Restaurantul…. inegalabil! Servirea de la restaurant….ireprosabila. Micul dejun a fost delicios. Ne-am simtit tratati regeste! Roxana de la receptie si Valentina de la restaurant ne-au impresionat prin amabilitatea si profesionalismul lor! Hotel Orhideea is the most wonderful in town! The staff is absolutely amazing, the owner, a very special person, the place is impecable and has an outstanding level of comfort! The matresses were perfect and comfortable! The design is astonishing! The restaurant has no other equal in town! Table service is absolutely amazing, great waiters that will make you feel like royalty. Breakfast was absolutely delicious! We felt like VIP here! Roxana from reception and Valentina, the waitress at the restaurant impressed us with their kindness and professionalism!

 274. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 275. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 276. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 277. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 278. Locatia si caldura personalului. Ne-am simțit acasa.

 279. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 280. Annemarieparis mai 13, 2019 at 11:11 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 281. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 282. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 283. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 284. Mic dejun foarte bun. Mancarea in general este foarte ok, pregatita in bucataria proprietatii. Camera mare, paturi comfortabile. La baie, samponul si sapunul sunt la bulk.

 285. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 286. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 287. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 288. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 289. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 290. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 291. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 292. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 293. Totul! Camera, mancarea, curateniia, mirosul placut din camera, linistea [desi hanul este la marginea unui drum intens circulat nu am auzit zgomot noaptea!]. Am stat la mansarda Pentru 1 seara totul a fost peste asteptari!

 294. Camera călduroasă mobilata drăguț și curată. Existența unui restaurant la parterul hotelului.

 295. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 296. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 297. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 298. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 299. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 300. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 301. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 302. Locatia si caldura personalului. Ne-am simțit acasa.

 303. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 304. Annemarieparis mai 18, 2019 at 9:05 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 305. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 306. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 307. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 308. Mic dejun foarte bun. Mancarea in general este foarte ok, pregatita in bucataria proprietatii. Camera mare, paturi comfortabile. La baie, samponul si sapunul sunt la bulk.

 309. Curatenie, amplasare, personal amabil, mancare excelenta.

 310. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 311. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 312. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 313. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 314. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 315. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 316. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 317. Camerele nu erau gata nici la orele 14. E o problema reala cu pragurile, inclusiv cel de la dus, sunt mult prea inalte.

 318. Nu ma asteptam sa fie atat de bine, nu am nici o plangere. Cueatenie, personalul extraordinar, amenajarea, micul dejun, curtea foarte frumoasa..bravo. Recomand cu incredere.

 319. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 320. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 321. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 322. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 323. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 324. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 325. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 326. Locatia si caldura personalului. Ne-am simțit acasa.

 327. Zona este minunata, gazdele primitoare si foarte amabile .

 328. Annemarieparis mai 26, 2019 at 2:40 am

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 329. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 330. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 331. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 332. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 333. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 334. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 335. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 336. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 337. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 338. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 339. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 340. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 341. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 342. Camerele nu erau gata nici la orele 14. E o problema reala cu pragurile, inclusiv cel de la dus, sunt mult prea inalte.

 343. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 344. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 345. Curat și confortabil. Personal extem de amabil. Micul dejun bun dar prea puțin variat. Amplasat aproape de centru, restaurante și supermarket.

 346. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 347. Locatia este grozava pentru plimbari in padure sau cu bicicleta, peisaj superb, arhitectura frumoasa a cladirii, camere frumos amenajate, curate, personal amabil, micul dejun variat

 348. Hotelul este amplasat in mijlocul pădurii ,zona este absolut superba! In fiecare zi din cele 3 petrecute aici am văzut animale traversând drumul de legătura cu cabana,căprioare,vulpi,mistreți . Camera a fost spațioasă și confortabila,impecabil de curată .

 349. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 350. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 351. Locatia si caldura personalului. Ne-am simțit acasa.

 352. Annemarieparis iunie 1, 2019 at 9:23 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 353. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 354. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 355. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 356. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 357. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 358. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 359. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 360. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 361. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 362. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 363. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 364. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 365. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 366. Camerele nu erau gata nici la orele 14. E o problema reala cu pragurile, inclusiv cel de la dus, sunt mult prea inalte.

 367. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 368. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 369. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 370. Totul: amlasare, curatenie, mancare, amabilitate. Sper ca data viitoare sa gasesc aceiasi oameni, conditii si servicii de calitate.

 371. Minunat. Amplasarea m-a surprins in primul rand, in mijlocul padurii, departe de orice zgomot si orice urma de oras sau sat. Peisajul, atmosfera si decorul sunt superbe. Camera a fost neasteptat de spatioasa, la fel si terasa ei. Micul dejun a fost idestulator, personalul a fost atent si la dispozitia noastra.

 372. Mi-a placut totul, abia asteptam sa revenim. Liniste, aer curat, personal amabil, locatie frumoasa…

 373. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 374. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 375. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 376. Annemarieparis iunie 8, 2019 at 11:51 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 377. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 378. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 379. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 380. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 381. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 382. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 383. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 384. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 385. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 386. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 387. Patul a fost confortabil. Curetenie in camera si in curte a fost ok. Personalul a fost foarte amabil.

 388. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 389. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 390. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 391. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 392. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 393. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 394. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 395. Natura, curățenie, mâncare delicioasă, personal foarte amabil

 396. + Freundliches Personal + Ausgezeichnete Küche + Schöne Unterkunft in absoluter Ruhelage + viele Möglichkeiten für Spaziergänge im Wald + Personalul a fost prietenos si competent + Mancarea si micul de jun a fost superb/a + O cazare frumoasa, ingrijita si in-tro zona linistita + multe possibilitati pentru plimbari in padure

 397. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 398. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 399. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 400. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 401. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 402. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 403. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 404. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 405. Intreg personalul a fost amabil, chiar prietenos, ajutand cu sfaturi si rezolvand mici rugaminti. Camera spatioasa si bine utilata. Usor de ajuns la locatie. Mi-ar face placere sa revin, daca mai ajung in zona. Mesele au fost foarte gustoase, bogate si servirea a fost rapida. Mare diferenta fata de alte doua restaurante din zona pe care le-am vizitat, unde fie nu a venit nimeni sa ne ia comanda timp de jumatate de ora, fie servirea a fost lenta si sala destul de aglomerata si zgomotoasa.

 406. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 407. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 408. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 409. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 410. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 411. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 412. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 413. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 414. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 415. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 416. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 417. Un hotel modern, cu multe facilitati, foarte curat, personal amabil, cafeaua foarte buna… ne-a plăcut foarte mult ,vom reveni.

 418. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 419. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 420. Natura, curățenie, mâncare delicioasă, personal foarte amabil

 421. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 422. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 423. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 424. Annemarieparis iunie 21, 2019 at 6:08 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 425. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 426. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 427. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 428. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 429. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 430. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 431. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 432. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 433. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 434. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 435. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 436. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 437. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 438. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 439. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 440. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 441. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 442. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 443. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 444. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 445. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 446. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 447. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 448. Annemarieparis iunie 21, 2019 at 6:08 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 449. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 450. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 451. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 452. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 453. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 454. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 455. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 456. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 457. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 458. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 459. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 460. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 461. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 462. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 463. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 464. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 465. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 466. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 467. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 468. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 469. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 470. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 471. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 472. Annemarieparis iunie 21, 2019 at 6:09 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 473. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 474. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 475. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 476. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 477. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 478. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 479. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 480. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 481. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 482. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 483. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 484. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 485. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 486. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 487. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 488. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 489. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 490. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 491. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 492. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 493. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 494. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 495. Am stat 4 zile si ne-a plăcut totul. Camerele spatioase, proprietarii prietenoși, dispuşi sa ne ajute la orice ora, curăţenie, mâncare foarte buna si din belşug. Multumim mult pentru ospitalitate !! Revenim cu siguranţă.

 496. Annemarieparis iunie 21, 2019 at 6:09 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 497. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 498. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 499. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 500. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 501. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 502. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 503. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 504. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 505. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 506. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 507. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 508. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 509. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 510. Camera este decorată în stilul unui han Salteaua este confortabilă Spațiul este suficient pentru două persoane, pentru o noapte Angajații au fost amabili

 511. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 512. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 513. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 514. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 515. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 516. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 517. Gazde primitoare, curatenie in camera, parcare in curte, zona frumoasa si 3 catelusi jucausi 🙂

 518. Totul a fost plăcut! Curățenie, amabilitate, loc generos de parcare, zona superbă. Vom reveni cu drag!

 519. Domnul Vali, un om de exceptie! Tot respectul pt dumnealui ca si pt tot personalul vilei. Indiferent cum arata un loc, ceea ce conteaza este atitudinea oamenilor care deservesc acel loc. Va multumim pt felul in care ne-ati primit pe noi si catelusul nostru Sunny🙏

 520. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 521. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 522. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 523. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 524. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 525. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 526. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 527. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 528. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 529. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 530. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 531. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 532. Camera si baia foarte curate, aerisite si multa liniste.

 533. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 534. Curat, liniste, mancare si servirea excelenta !!! Personal foarte dragut, decor de vis, SUPERB !!! Felicitari !!!

 535. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 536. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 537. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 538. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 539. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 540. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 541. Un loc păzit de Dumnezeu, cu o proprietară foarte plăcută. Chiar dacă am ajuns târziu (20:30) ne-au primit și ne-au deservit foarte bine.

 542. Frumos, liniște, curățenie, nici nu voiam altceva!

 543. Gazde primitoare, curatenie in camera, parcare in curte, zona frumoasa si 3 catelusi jucausi 🙂

 544. Annemarieparis iulie 6, 2019 at 10:47 pm

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 545. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 546. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 547. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 548. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 549. Totul a fost la superlativ, amplasare, personal amabil, design deosebil, pe gustul meu, curatenie si promptitudine. Recomand cu drag aceasta pensiune. Micul dejun nu este inclus in pret, dar se poate servi acolo, cu produse de foarte bune calitate. Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

 550. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 551. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 552. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 553. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 554. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 555. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 556. Mi-a placate totul ! Personal amabil.Camere spatioase.Mic dejun foarte bun.Totul la superlativ!

 557. Camera si baia foarte curate, aerisite si multa liniste.

 558. MIC DEJUN BUN SI SUFICIENT LOCATIA ESTE DEODEBIT(PACAT CA ESTE IN ASA TRAFIC MARE ) TERASA COCHETA SI CU MANCARURI BINE PREGATITE SI FRUMOS SERVITE

 559. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 560. Curatenia in camere. Personal binevoitor si intotdeauna la dispozitie.

 561. Mic dejun satisfacator, cu 3 variante de meniu. Parcarea in fata hotelului. Am luat si pranzul la restaurantul hotelului. Personalul amabil. Camerele curate.

 562. Mancarea excelenta, liniste, natura, in mijlocul padurii, pentru cei care se conectează cu natura este locul perfect aproape de Bucuresti. Restaurantul de la Cetatuia ireprosabil. Se pot vizita si cateva obiective turistice in zona, recomand si restaurant Belvedere mai ales pentru privelistea oferita asupra dealurilor din Buzau. In padurea in care este amplasata aceasta cazare se poate vizita si un schit. Drumul cu masina prin padure, ma refer la partea asfaltata, este spectaculos pentru cei carora le place sa atace atat curbele cat si urcusurile si coborasurile cu viteza. O zona care merita vizitata!

 563. Personalul amabil, curatenie impecabila, camera spatioasa, imprejurimile de vis!

 564. O zona foarte linistita, personal foarte amabil, mancare foarte buna , foarte curat

 565. Pat mare si confortabil. Camera a fost intr-o alta cladire decat pensiuna si nu era alaturata unei alte camere. A fost o liniste perfecta, nu a deranjat decat rar un latrat de caine.

 566. Un loc păzit de Dumnezeu, cu o proprietară foarte plăcută. Chiar dacă am ajuns târziu (20:30) ne-au primit și ne-au deservit foarte bine.

 567. Frumos, liniște, curățenie, nici nu voiam altceva!

 568. Annemarieparis iulie 13, 2019 at 5:14 am

  In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 569. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 570. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 571. Locatia frumoasa, asternuturile curate, mancarea à la carte ok. Micul dejun extrem de scump pentru calitate care a a lasat de dorit, fara cafea, ceai, lapte sau apa! Atitudinea personalui in ultima zi f nepoliticoasa!

 572. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 573. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 574. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 575. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 576. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 577. Este o locatie care este dispusa intr un cadru de padure minunat

 578. Gazde foarte amabile, camere mari, aerisite și curate. Zona este deosebită, liniște, aer curat.

 579. Locul si personalul. Desi am facut rezervarea tarziu chiar si pentru last minute, ne-au asteptat cu masa calda. Locul este superb, multa padure si ce ne-a placut mult a fost pisicuta pensiunii care ne-a tinut companie si ne-a amuzat. Au si alte animale deci e un loc ideal pentru familii cu copii dar este excelent si pentru tranzit, asa cum am fost noi.

 580. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 581. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 582. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 583. Excelent pentru o noapte de tranzit. Chiar daca este foarte aproape de sosea si nu se poate dormi cu geamul deschis din cauza traficului, camera a fost racoroasa datorita aerului conditionat. Camera foarte eleganta, patul fff confortabil, terasa frumos amenajata, micul dejun ok. Internetul merge bine, personalul prietenos

 584. Totul. De la personal, servire, cazare, pana la zona de relaxare din curtea interioara. Mancarea este deosebita. Deci un bucatar demn de stele Micheline.

 585. Mi-a placate totul ! Personal amabil.Camere spatioase.Mic dejun foarte bun.Totul la superlativ!

 586. Personalul impecabil, curățenie cum nu am găsit nici măcar la un hotel de 5*. Din punctul meu de vedere se clasează fără probleme la 5*. Pentru mine acesta este punctul forte, curățenia. Un hotel cu bun gust, o sa revin cu drag de fiecare data când drumul ma aduce in Buzău.

 587. Cazarea, masa, curățenia au fost excelente. Se merita sa va cazați în acest hotel. Mulțumim întregului colectiv.

 588. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 589. Pat mare si confortabil. Camera a fost intr-o alta cladire decat pensiuna si nu era alaturata unei alte camere. A fost o liniste perfecta, nu a deranjat decat rar un latrat de caine.

 590. Un loc păzit de Dumnezeu, cu o proprietară foarte plăcută. Chiar dacă am ajuns târziu (20:30) ne-au primit și ne-au deservit foarte bine.

 591. Frumos, liniște, curățenie, nici nu voiam altceva!

 592. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 593. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 594. Mi-a placut foarte mult atmosfera din curte ( am avut o petrecere campeneasca) si pozitionarea pensiunii .Mancare foarte buna . Personal foarte amabil .

 595. Locatia frumoasa, asternuturile curate, mancarea à la carte ok. Micul dejun extrem de scump pentru calitate care a a lasat de dorit, fara cafea, ceai, lapte sau apa! Atitudinea personalui in ultima zi f nepoliticoasa!

 596. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila. Camera tripla foarte mare. Curtea din spate foarte mare si umbroasa. Mancarea la restaurantul lor foarte buna, socata delicioasa. Totul foarte proaspat, foarte repede pregatit. Fetita noastra de 3 ani a fost foarte incantata de spatiul de joaca si socata pe o bea la fiecare masa. Sincere felicitari doamnei bucatar si intregului personal. Toti foarte amabili si prietenosi. Vom reveni cu mare placere. Va multumim pentru ospitalitatea si amabilitate Dumneavoastra.

 597. Peisajul este de vis, mâncarea este din ferma proprie, personalul amabil și comunicativ. Cu siguranță doamna care ne-a servit cunoștea bine preparatele locale. Era chiar și glumeață !

 598. Pensiune noua, camere frumos amenajate, cald in camera, patul foarte confortabil. Proprietari foarte amabili.

 599. Primirea foarte calduroasa, amplasarea locatiei intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, linistita. Cladirea cu o arhitectura frumoasa si eleganta, mobilierul de bun gust, util si confortabil precum si curtea frumos amenajata atat pentru adulti cat si pentru copii, te fac sa te simti bine si mai ales sa revii cu drag.

 600. Linistea, privelistea, curatenia, amabilitatea personalului.

 601. Este o locatie care este dispusa intr un cadru de padure minunat

 602. Gazde foarte amabile, camere mari, aerisite și curate. Zona este deosebită, liniște, aer curat.

 603. Locul si personalul. Desi am facut rezervarea tarziu chiar si pentru last minute, ne-au asteptat cu masa calda. Locul este superb, multa padure si ce ne-a placut mult a fost pisicuta pensiunii care ne-a tinut companie si ne-a amuzat. Au si alte animale deci e un loc ideal pentru familii cu copii dar este excelent si pentru tranzit, asa cum am fost noi.

 604. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 605. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 606. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 607. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 608. Excelent pentru o noapte de tranzit. Chiar daca este foarte aproape de sosea si nu se poate dormi cu geamul deschis din cauza traficului, camera a fost racoroasa datorita aerului conditionat. Camera foarte eleganta, patul fff confortabil, terasa frumos amenajata, micul dejun ok. Internetul merge bine, personalul prietenos

 609. Totul. De la personal, servire, cazare, pana la zona de relaxare din curtea interioara. Mancarea este deosebita. Deci un bucatar demn de stele Micheline.

 610. Personalul impecabil, curățenie cum nu am găsit nici măcar la un hotel de 5*. Din punctul meu de vedere se clasează fără probleme la 5*. Pentru mine acesta este punctul forte, curățenia. Un hotel cu bun gust, o sa revin cu drag de fiecare data când drumul ma aduce in Buzău.

 611. Cazarea, masa, curățenia au fost excelente. Se merita sa va cazați în acest hotel. Mulțumim întregului colectiv.

 612. Mic dejun bun cu 3 variante de meniu la alegere. Locuri de parcare in fata hotelului. Raport pret/calitate foarte bun.

 613. Si cazarea si preparatele au fost foarte bune! Am primit si indicatii de trasee turistice.

 614. Camera foarte mica ,mai mica decat baia🙃,dar foarte curata si aerul conditionat functional.

 615. Personalul amabil, gazda primitoare, camerele spatioase, curatenia, masa foarte buna

 616. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 617. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 618. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 619. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 620. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 621. Gradina hanului este superbă și mâncarea este bună.

 622. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 623. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 624. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 625. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 626. Mic dejun foarte bogat si gustos, locatie excelenta, camere spatioase, curatenie, liniste, aer curat, gazda extrem de primitoare si generoasa cu informatiile privind atractiile din zona, facilitati diverse pentru copii (tiroliana, tir cu arcul etc.)

 627. Locatia este excelenta pentru cateva zile de relaxare in natura. Este un loc excelent de explorat pentru copiii. Gazdele sunt f amabile si primitoare. Recomand cu drag

 628. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 629. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 630. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 631. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 632. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 633. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 634. Si cazarea si preparatele au fost foarte bune! Am primit si indicatii de trasee turistice.

 635. Camera foarte mica ,mai mica decat baia🙃,dar foarte curata si aerul conditionat functional.

 636. Personalul amabil, gazda primitoare, camerele spatioase, curatenia, masa foarte buna

 637. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 638. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 639. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 640. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 641. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 642. Gradina hanului este superbă și mâncarea este bună.

 643. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 644. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 645. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 646. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 647. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 648. Mic dejun foarte bogat si gustos, locatie excelenta, camere spatioase, curatenie, liniste, aer curat, gazda extrem de primitoare si generoasa cu informatiile privind atractiile din zona, facilitati diverse pentru copii (tiroliana, tir cu arcul etc.)

 649. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 650. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 651. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 652. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 653. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 654. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 655. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 656. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 657. La mic dejun poti alege doar din 3 variante: cu omleta, ou ochi sau ou fiert si ceva accesorii – sunca prajita, etc. cafea….

 658. Recomandam aceasta pensiune unde ne-am simtit bineveniti. Gazdele ne-au intampinat cu ospitalitate, conditiile sunt foarte bune si vom reveni cu drag.

 659. Mi-a placut totul.gazde amabile,curatenie.camera si baia foarte mari.patul confortabil. Apreciez faptul ca lenjeria de pat este alba. Locul de joaca pentru copii foarte bun pentru cei mici. Micul dejun foarte gustos si bogat (contracost).vom reveni cu drag

 660. Si cazarea si preparatele au fost foarte bune! Am primit si indicatii de trasee turistice.

 661. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 662. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 663. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 664. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 665. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 666. Gradina hanului este superbă și mâncarea este bună.

 667. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 668. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 669. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 670. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 671. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 672. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 673. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 674. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 675. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 676. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 677. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 678. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 679. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 680. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 681. La mic dejun poti alege doar din 3 variante: cu omleta, ou ochi sau ou fiert si ceva accesorii – sunca prajita, etc. cafea….

 682. Recomandam aceasta pensiune unde ne-am simtit bineveniti. Gazdele ne-au intampinat cu ospitalitate, conditiile sunt foarte bune si vom reveni cu drag.

 683. Mi-a placut totul.gazde amabile,curatenie.camera si baia foarte mari.patul confortabil. Apreciez faptul ca lenjeria de pat este alba. Locul de joaca pentru copii foarte bun pentru cei mici. Micul dejun foarte gustos si bogat (contracost).vom reveni cu drag

 684. Si cazarea si preparatele au fost foarte bune! Am primit si indicatii de trasee turistice.

 685. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 686. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 687. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 688. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 689. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 690. Gradina hanului este superbă și mâncarea este bună.

 691. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 692. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 693. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 694. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 695. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 696. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 697. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 698. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 699. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 700. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 701. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 702. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 703. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 704. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 705. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 706. Micul dejun a fost gustos. Patul si asternutul mi-au placut si a fost confortabil.

 707. O oaza de liniste si verdeata. Mancarea a fost foarte buna. Locatia excelenta pentru incursiuni la obiectivele din zona (Vulcanii Noroiosi, asezarile rupestre etc.). Gazdele sunt niste oameni deosebiti.

 708. Recomandam aceasta pensiune unde ne-am simtit bineveniti. Gazdele ne-au intampinat cu ospitalitate, conditiile sunt foarte bune si vom reveni cu drag.

 709. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 710. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 711. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 712. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 713. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 714. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 715. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 716. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 717. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 718. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 719. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 720. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 721. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 722. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 723. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 724. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 725. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 726. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 727. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 728. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 729. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 730. micul dejun a fost bogat ,variat si indestulator (tinand cont ca a fost contracost),totul a fost frumos ,probabil pe timpul verii mai animat,dar cu aportul lui Honey,Sunny si Betty totul se inveseleste !!!

 731. Micul dejun a fost gustos. Patul si asternutul mi-au placut si a fost confortabil.

 732. O oaza de liniste si verdeata. Mancarea a fost foarte buna. Locatia excelenta pentru incursiuni la obiectivele din zona (Vulcanii Noroiosi, asezarile rupestre etc.). Gazdele sunt niste oameni deosebiti.

 733. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 734. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 735. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 736. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 737. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 738. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 739. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 740. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 741. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 742. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 743. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 744. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 745. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 746. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 747. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 748. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 749. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 750. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 751. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 752. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 753. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 754. micul dejun a fost bogat ,variat si indestulator (tinand cont ca a fost contracost),totul a fost frumos ,probabil pe timpul verii mai animat,dar cu aportul lui Honey,Sunny si Betty totul se inveseleste !!!

 755. Micul dejun a fost gustos. Patul si asternutul mi-au placut si a fost confortabil.

 756. O oaza de liniste si verdeata. Mancarea a fost foarte buna. Locatia excelenta pentru incursiuni la obiectivele din zona (Vulcanii Noroiosi, asezarile rupestre etc.). Gazdele sunt niste oameni deosebiti.

 757. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 758. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 759. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 760. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 761. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 762. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 763. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 764. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 765. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 766. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 767. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 768. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 769. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 770. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 771. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 772. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 773. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 774. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 775. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 776. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 777. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 778. Disponibilitatea Gazdei. Locul de servire a mesei. Locuri de relaxare.

 779. micul dejun a fost bogat ,variat si indestulator (tinand cont ca a fost contracost),totul a fost frumos ,probabil pe timpul verii mai animat,dar cu aportul lui Honey,Sunny si Betty totul se inveseleste !!!

 780. Micul dejun a fost gustos. Patul si asternutul mi-au placut si a fost confortabil.

 781. Gradina mare, perfecta pt joaca copiilor, piscina, personal amabil.

 782. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 783. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 784. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 785. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 786. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 787. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 788. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 789. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 790. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 791. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 792. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 793. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 794. Nu pot spune ca .i-a plăcut ceva anume.Raportul calitate-pret nu este justificat.

 795. Hostelul este amplasat aproape de salile de nunti, ceea ce este bine. Il recomandam celor care sunt in tranzit fiind usor de gasit, langa sosea.

 796. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 797. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 798. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 799. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 800. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 801. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 802. cainii proprietarului foarte prietenosi ! si discreti in acelasi tinp !

 803. micul dejun a fost bogat ,variat si indestulator (tinand cont ca a fost contracost),totul a fost frumos ,probabil pe timpul verii mai animat,dar cu aportul lui Honey,Sunny si Betty totul se inveseleste !!!

 804. Micul dejun a fost gustos. Patul si asternutul mi-au placut si a fost confortabil.

 805. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 806. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 807. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 808. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 809. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 810. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 811. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 812. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 813. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 814. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 815. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 816. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 817. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 818. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 819. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 820. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 821. A fost curat, liniste si un MD decent. Pat odihnitor. Personal amabil.

 822. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 823. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 824. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 825. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 826. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 827. cainii proprietarului foarte prietenosi ! si discreti in acelasi tinp !

 828. micul dejun a fost bogat ,variat si indestulator (tinand cont ca a fost contracost),totul a fost frumos ,probabil pe timpul verii mai animat,dar cu aportul lui Honey,Sunny si Betty totul se inveseleste !!!

 829. Mic dejun traditional, cu produse de la ferma proprie

 830. Locatie amplasata aproape de Berca, de unde poti merge spre Vulcanii Noroiosi si Trovanti. Personal extrem de amabil, curatenie, mic dejun consistent, intr-un cuvant, pensiunea este de apreciat.

 831. Mi-a plăcut mult, a fost cald în camera și în restaurant , internetul a funcționat foarte bine, am servit in restaurant toate mesele cu mâncăruri tradiționale românești

 832. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 833. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 834. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 835. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 836. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 837. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 838. Personal amabil, camere curate, mancare si servicii excelente. Locatie foarte frumoasa! Per total am fost foarte multumiti.

 839. Personalul a fost excelent!!! Mâncarea excelenta!!! Cu siguranța vom reveni!

 840. Amabilitatea gazdelor si paturile foarte confortabile.

 841. totul, mancarea a fost exceptionala, micul dejun inclus, extraordinar. Curatenie luna, locatia excelenta. Personalul extraordinar.

 842. Am ajuns la Conacul Grigorescu printr-o intamplare fericita , initial pentru o noapte ; am plecat dupa 3 zile lasand in urma doi prieteni , Juranda si Thorsten . O locatie de vis cu o familie minunata care ne- a rasfatat papilele cu rafineturi culinare , vinuri bune si o companie mai presus de asteptari .Multumim si o sa revenim cu siguranta !

 843. Este un loc minunat cu oameni frumosi si cu mancare excelenta.

 844. A fost o casa prietenoasa. Ne-am simțit bine. Paturile cam mici și lipsa TV-lor in unele camere.

 845. This is a holiday home with all things a home should have: books, CD-s, tapes, TV, fully equiped kitchen … You feel like at home, as this is a home, not a hotel or pension. There is also a swimming pool to be used in summer. The owners have also an ATV (you may try to ask if possible to use as the hills nearby are wonderfull). The owners live in Bucharest and are cultivated. They renew an old house that now looks perfect to enjoy the stay with your friends. There is planty to do on the area.

 846. I liked the pool – SALTWATER pool is quite rare and much better than the chlorine. I liked the spacious living room.

 847. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 848. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 849. cainii proprietarului foarte prietenosi ! si discreti in acelasi tinp !

 850. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 851. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 852. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 853. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 854. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 855. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 856. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 857. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 858. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 859. Amplasarea in mijocul naturii, mancarea gustoasa si gatita atent, mi-a placut faptul ca se acorda atentie copiilor iar meniul pentru copii era preparat si servit inaintea adultilor, personalul atent si prietenos, domnul Florin care ne-a gatit si ne-a servit la masa deosebit de amabil iar retetele toate au fost delicioase!

 860. Zona în care este amplasată pensiunea, liniștea de acolo. Am auzit decât foșnetul pădurii și ciripitul păsărilor. Personalul este foarte amabil și primitor. Recomand cu toată căldura acest loc.

 861. Foarte draguta pensiunea, in mijlocul unei paduri. Aer curat, mult verde, animale de casa simpatice, personal extrem de amabil si saritor. Pentru cei care cauta linistea si aerul curat este o locatie perfecta. Plimbarea copilului cu poneiul a fost cireasa de pe tort.

 862. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 863. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 864. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 865. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 866. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 867. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 868. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 869. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 870. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 871. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 872. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 873. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 874. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 875. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 876. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 877. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 878. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 879. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 880. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 881. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 882. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 883. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 884. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 885. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 886. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 887. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 888. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 889. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 890. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 891. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 892. Liniste, curatenie, personalul bine pregatit, mobilierul bun, apa calda la discretie, preturile si meniul pe masura asteptarilor. Antifonare.

 893. Locatia, mancarea, personalul, camera , totul este de vis, recomand! Daca va doriti liniste si relaxare 🙂

 894. Cocheta si frumos amenajata. Destul de curata – in camera, peretii erau murdari.

 895. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 896. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 897. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 898. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 899. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 900. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 901. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 902. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 903. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 904. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 905. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 906. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 907. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 908. Camera destul de ok, confortabila, curățenie, gazda primitoare.

 909. Decorul și simplitatea… Sinceritatea gazdei… Păcat că oamenii (clienții) rezerva și nu se țin de cuvant

 910. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 911. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 912. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 913. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 914. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 915. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 916. Liniste, curatenie, personalul bine pregatit, mobilierul bun, apa calda la discretie, preturile si meniul pe masura asteptarilor. Antifonare.

 917. Locatia, mancarea, personalul, camera , totul este de vis, recomand! Daca va doriti liniste si relaxare 🙂

 918. Cocheta si frumos amenajata. Destul de curata – in camera, peretii erau murdari.

 919. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 920. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 921. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 922. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 923. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 924. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 925. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 926. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 927. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 928. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 929. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 930. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 931. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 932. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 933. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 934. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 935. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 936. – fata de la receptie a fost super de treaba, eu si cu partenerul meu ne-am cazat o noapte pentru ca mergeam la o nunta in zona, camera avea o singura priza care nu era langa oglinda asa ca fata de la receptie ne-a dat un prelungitor astfel am putut sa ma aranjez si eu pentru nunta – mic dejun bun – curatenie

 937. Liniste, curatenie, personalul bine pregatit, mobilierul bun, apa calda la discretie, preturile si meniul pe masura asteptarilor. Antifonare.

 938. Locatia, mancarea, personalul, camera , totul este de vis, recomand! Daca va doriti liniste si relaxare 🙂

 939. Cocheta si frumos amenajata. Destul de curata – in camera, peretii erau murdari.

 940. Personalul este politicos si normal de indatoritor. Pozitionarea hotelului este foarte buna ( in centrul centrului). Preturile convenabile

 941. Personal foarte amabil.Hotelul este situat pe strada pietonala chiar langa Primarie.Recomand.

 942. Personal amabil, mâncarea este foarte buna! Vom reveni si cu alta ocazie…

 943. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 944. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 945. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 946. Mic dejun traditional, cu produse de la ferma proprie

 947. Locatie amplasata aproape de Berca, de unde poti merge spre Vulcanii Noroiosi si Trovanti. Personal extrem de amabil, curatenie, mic dejun consistent, intr-un cuvant, pensiunea este de apreciat.

 948. Mi-a plăcut mult, a fost cald în camera și în restaurant , internetul a funcționat foarte bine, am servit in restaurant toate mesele cu mâncăruri tradiționale românești

 949. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 950. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 951. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 952. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 953. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 954. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 955. A fost o casa prietenoasa. Ne-am simțit bine. Paturile cam mici și lipsa TV-lor in unele camere.

 956. This is a holiday home with all things a home should have: books, CD-s, tapes, TV, fully equiped kitchen … You feel like at home, as this is a home, not a hotel or pension. There is also a swimming pool to be used in summer. The owners have also an ATV (you may try to ask if possible to use as the hills nearby are wonderfull). The owners live in Bucharest and are cultivated. They renew an old house that now looks perfect to enjoy the stay with your friends. There is planty to do on the area.

 957. I liked the pool – SALTWATER pool is quite rare and much better than the chlorine. I liked the spacious living room.

 958. Curățenie și căldură în cameră, așa cum am solicitat. foarte multumiti, curat, spatios, liniste, parcare in curte interiora. Desigur noi vom reveni cu siguranta in acest Hotel frumos.

 959. Gazdele faine, atmosfera plăcută, curat. Totul la superlativ!

 960. Amabilitatea personalului. Accesibilitatea la facilitatile de bucatarie(aragaz, vesela,etc)

 961. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 962. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 963. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 964. Mic dejun traditional, cu produse de la ferma proprie

 965. Locatie amplasata aproape de Berca, de unde poti merge spre Vulcanii Noroiosi si Trovanti. Personal extrem de amabil, curatenie, mic dejun consistent, intr-un cuvant, pensiunea este de apreciat.

 966. Mi-a plăcut mult, a fost cald în camera și în restaurant , internetul a funcționat foarte bine, am servit in restaurant toate mesele cu mâncăruri tradiționale românești

 967. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 968. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 969. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 970. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 971. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 972. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 973. totul, mancarea a fost exceptionala, micul dejun inclus, extraordinar. Curatenie luna, locatia excelenta. Personalul extraordinar.

 974. Am ajuns la Conacul Grigorescu printr-o intamplare fericita , initial pentru o noapte ; am plecat dupa 3 zile lasand in urma doi prieteni , Juranda si Thorsten . O locatie de vis cu o familie minunata care ne- a rasfatat papilele cu rafineturi culinare , vinuri bune si o companie mai presus de asteptari .Multumim si o sa revenim cu siguranta !

 975. Este un loc minunat cu oameni frumosi si cu mancare excelenta.

 976. A fost o casa prietenoasa. Ne-am simțit bine. Paturile cam mici și lipsa TV-lor in unele camere.

 977. This is a holiday home with all things a home should have: books, CD-s, tapes, TV, fully equiped kitchen … You feel like at home, as this is a home, not a hotel or pension. There is also a swimming pool to be used in summer. The owners have also an ATV (you may try to ask if possible to use as the hills nearby are wonderfull). The owners live in Bucharest and are cultivated. They renew an old house that now looks perfect to enjoy the stay with your friends. There is planty to do on the area.

 978. I liked the pool – SALTWATER pool is quite rare and much better than the chlorine. I liked the spacious living room.

 979. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 980. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 981. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 982. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 983. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 984. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 985. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 986. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 987. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 988. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 989. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 990. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 991. Serviciile au fost ireproșabile personalul excelent chiar am sa revin.

 992. Curățenie și căldură în cameră, așa cum am solicitat. foarte multumiti, curat, spatios, liniste, parcare in curte interiora. Desigur noi vom reveni cu siguranta in acest Hotel frumos.

 993. Gazdele faine, atmosfera plăcută, curat. Totul la superlativ!

 994. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 995. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 996. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 997. O locatie excelenta , cu servicii de foarte buna calitate si personal amabil . Recomand cu mult drag !

 998. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 999. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 1000. Liniste, curatenie, personalul bine pregatit, mobilierul bun, apa calda la discretie, preturile si meniul pe masura asteptarilor. Antifonare.

 1001. Locatia, mancarea, personalul, camera , totul este de vis, recomand! Daca va doriti liniste si relaxare 🙂

 1002. Cocheta si frumos amenajata. Destul de curata – in camera, peretii erau murdari.

 1003. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 1004. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 1005. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 1006. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 1007. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 1008. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 1009. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 1010. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 1011. Ospitalitatea Cel mai bun cotlet de berbecut mancat vreodata Parti din moara veche intrgrate in pensiune ce m-au fascinat Terasa in livada

 1012. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 1013. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 1014. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, privelistea este de vis, spatiul de relaxare si locul de joaca pentru copii completeaza intregul peisaj, iar gazdele sunt foarte primitoare si comunicative.

 1015. Serviciile au fost ireproșabile personalul excelent chiar am sa revin.

 1016. Curățenie și căldură în cameră, așa cum am solicitat. foarte multumiti, curat, spatios, liniste, parcare in curte interiora. Desigur noi vom reveni cu siguranta in acest Hotel frumos.

 1017. Gazdele faine, atmosfera plăcută, curat. Totul la superlativ!

 1018. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 1019. Camera destul de mare dar n am sa mai aleg la mansarda,amenajarile din interior stil vintage rustic,covor ,tv plat,pat f mare si bun,cosmetice placute,cum este ingrijita curtea plina de verdeata si detalii rustice,leagan,loc joaca copii,restaurantul stil rustic lemn si mancare buna diversa ,pret bun mai ales pe booking ca am avut reducere la cazare

 1020. Amenajările interioare și exterioare,curățenia ,mâncarea si amabilitatea personalului

 1021. O locatie excelenta , cu servicii de foarte buna calitate si personal amabil . Recomand cu mult drag !

 1022. Amplasarea fata de centrul orasului, curatenia, micul dejun.

 1023. Foarte curat, iar personalul foarte bine dispus si primitor, chiar daca am facut check inul la 5 dimineata.

 1024. Liniste, curatenie, personalul bine pregatit, mobilierul bun, apa calda la discretie, preturile si meniul pe masura asteptarilor. Antifonare.

 1025. Locatia, mancarea, personalul, camera , totul este de vis, recomand! Daca va doriti liniste si relaxare 🙂

 1026. Cocheta si frumos amenajata. Destul de curata – in camera, peretii erau murdari.

 1027. Personal placut si saritor, camerele curate, mancare buna! Prietenosi cu biciclistii!

 1028. Un loc traditional cu curte frumoasa si primitoare, camere bine gandite si oameni frumosi. Mancare exceptionala la cina si mic dejun.

 1029. Mic dejun standard. Presupun ca se poate vorbi la bucatarie, pentru variatie. Personalul receptiv la solicitarile noastre.

 1030. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 1031. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 1032. Curat, confortabil, mâncare bună și mai ales liniste.

 1033. Gazde extraordinar de primitoare. Camera mare, curata si calduroasa. Parcare in fata pensiunii. Mancarea foarte buna la restauantul propriu.

 1034. Personalul a fost foarte amabil. Mancarea excelenta! Un loc foarte bun pentru vizitarea zonei.

 1035. O locație impecabila pentru tranzit sau mic sejur. Curtea din spate superba si mâncarea delicioasă.

 1036. gazdele de nota 10 atat dpdv al amabilitatii, comunicarii, cat si al discretiei pe toata perioada sejurului parter foarte spatios si bine gandit (bucatarie mare si utilata complet, masa pentru 12 persoane, canapele si fotolii moderne si suficiente in living) baie in fiecare camera mobilier nou peste tot

 1037. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 1038. Locatie excelenta, gazda foarte primitoare si calda. Totul a fost minunat. Vom reveni cu siguranta.

 1039. Stilul rustic al restaurantului, mancarea si amabilitatea si disponibilitatea ospatarilor.

 1040. Ne- a plăcut locația, ne-am putut odihni. Camera confortabilă , liniștită, curățenie, mic dejun variat, tradițional, îndestulător.

 1041. Camera curata ,personal foarte amabil!Foarte multumiti!

 1042. Hotel foarte curat, bine intretinut, personal deosebit de amabil. Recomand.

 1043. Personalul a fost foarte amabil. Camera a fost curata, amenajată placut. Nu am avut probleme legate de căldură sau de apă caldă. Cand o sa mai ajung in Buzău, stiu la ce hotel o sa ma cazez. Rezervarea a fost foarte usor de facut, am ales sa plătesc direct la receptie cu cardul master card.

 1044. O locatie excelenta , cu servicii de foarte buna calitate si personal amabil . Recomand cu mult drag !

 1045. Micul dejun este foarte bun, conditiile de cazare sunt in general bune, doar ca peretii sunt foarte subtiri si risti sa auzi un copil plangand dr la doua camere distanta. Personalul este serviabil.

 1046. Amplasare, design interior, personal amabil, mic dejun f bun.

 1047. O pensiune foarte frumoasa, amplasata in padure, mic dejun foarte bun, personal amabil, camera foarte mare si frumoasa. Vom reveni cu placere.

 1048. Personalul este politicos si normal de indatoritor. Pozitionarea hotelului este foarte buna ( in centrul centrului). Preturile convenabile

 1049. Personal foarte amabil.Hotelul este situat pe strada pietonala chiar langa Primarie.Recomand.

 1050. Personal amabil, mâncarea este foarte buna! Vom reveni si cu alta ocazie…

 1051. Mă voi întoarce cu siguranță dacă sunt în zona. Pensiune este curata, intri în camera și miroasă curat! Prosoape miroasă curat proaspăt! Gazdă este o Doamnă amabilă, tot timpul cu zâmbet și mi-a răsfățat copilul cu o înghețată foarte buna. Este într-o pozitia liniștită și la 30 de minute de Vulcanii noroioși (15 km). Este “pet friendly”, și mă voi întoarce cu gașcă completă de câine dată viitoare. Contracost poți mânca o cină și un mic dejun delicioși. Felicitări Doamnă Mariana, ne ați făcut un sejur superb!

 1052. Liniștea. (Mai puțin cealalta familie a căror copii tranteau ușile dar asta nu depinde de personal)

 1053. Personal foarte amabil, curatenie, mancare buna si multa liniste.

 1054. Servicii excelente, oameni super amabili. Vom reveni, cu siguranta. Va multumim!

 1055. Personal amabil. Locație potrivită pt familii cu copii

 1056. In afara de faptul că tot personalul e fff amabil si iti raspunde imediat nevoilor tale ,uneori chiar fără a cere ceva, sunt f atenti de ce ai nevoie, amplasarea tensiunii e f buna , penny chiar lângă si tot ce ai nevoie sa vizitezi ( vulcanii norocoși, muzeul chihlimbarului, herghelia…)sunt aproape de locație.Camerele sunt frumoase si curate iar asternuturile m au uimit fiindca sint de un alb imaculat.Mancarea din restaurant proaspătă și buna! Ne am simțit minunat , aproape ca acasa si cu siguranta vom reveni si vom recomanda tuturor Casă Matei.

 1057. Ne-a placut mult cladirea, curtea superba. Pensiunea e foarte bine pozitionata relativ la multe din obiectivele turistice ale zonei. Doamnele de la receptie/restaurant au fost deosebit de dragute, ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mancarea e foarte gustoasa si bine gatita, multe ingrediente provenind din ferma proprie. Am consumat in exces socata si inghetata de casa, delicioase! Micul dejun… nu e mic deloc! In fiecare zi am avut ceva diferit la micul dejun, proaspat pregatit pentru noi, si abia am reusit sa le dam gata pe toate. Chiar ar putea fi incluse in meniul restaurantului multe feluri pe care le-am primit surpriza la micul dejun (de neuitat salata cu ton, omleta cu mazare si porumb, clatitele…). Multumim mult gazdelor pentru ospitalitate!😊

 1058. Un loc liniștit, personal extrem de amabil, mâncarea delicioasă. Am stat 4 zile și am vizitat împrejurimile. Foarte relaxant. Le mulțumim frumos gazdelor!

 1059. Personalul de nota 10. Mâncarea foarte buna si porțiile generoase. La micul dejun ne-au servit cu zacusca,dulceața produse de ei care au fost delicioase.Cui âi place ciorba de burta trebuie sa o incerce daca trece pe Han. Multumim doamnei Maria si domnului Ionuț de la bucatarie si desigur doamnelor Melania si Flori care i-au facut toate poftele fetiței noastre se 5 ani Alexandra.

 1060. Locația este amplasată intr o zonă linistită, cu o priveliște foarte frumoasă de pe terasă. Grădina frumos amenajată, camerele curate, pat confortabil iar gazdele extraordinare

 1061. gazdele de nota 10 atat dpdv al amabilitatii, comunicarii, cat si al discretiei pe toata perioada sejurului parter foarte spatios si bine gandit (bucatarie mare si utilata complet, masa pentru 12 persoane, canapele si fotolii moderne si suficiente in living) baie in fiecare camera mobilier nou peste tot

 1062. Priveliste foarte frumoasa Gazda foarte primitoare, amabila, discreta Curatenie Bucatarie utilata

 1063. Serviciile au fost ireproșabile personalul excelent chiar am sa revin.

 1064. Curățenie și căldură în cameră, așa cum am solicitat. foarte multumiti, curat, spatios, liniste, parcare in curte interiora. Desigur noi vom reveni cu siguranta in acest Hotel frumos.

 1065. Gazdele faine, atmosfera plăcută, curat. Totul la superlativ!

 1066. Începând cu camera , locația și mâncarea de nota 10+. O sa revin .

 1067. Hotelul este foarte frumos decorat, personalul cu grija ales si mancarea variata si foarte gustoasa! Cu siguranta o sa mai revin!

 1068. Micul dejun ok, locatia ok, camera foarte confortabila.

 1069. Anonim septemb