Cazare in Petroşani 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Petroşani fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Petroşani recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Petroşani – Romania

★★★★ Hotel La Belle Epoque

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Rusu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Petroşani

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Ayana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Melinda

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Cabana Popasul Haiducilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Palace

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mellodge Trees House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Petroşani am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Petroşani bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Tatiana si Eusebia Vladu din Variasu Mare, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Tatiana si Eusebia Vladu din Variasu Mare, jud. AradCazare in Petroşani 4 persoane)

 • George si Olimpia Marioțeanu din Sandulita, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Petroşani, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (George si Olimpia Marioțeanu din Sandulita, jud. Calarasi – Cazare in Petroşani 4 persoane)

 • Casiana si Simion Hodoș din Ravicesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Casiana si Simion Hodoș din Ravicesti, jud. Alba – Cazare in Petroşani 4 persoane)

 • Cornelia si Dafina Averescu din Draghescu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Petroşani!

  (Cornelia si Dafina Averescu din Draghescu, jud. Arges – Cazare in Petroşani 4 persoane)

 • Dorel si Elisabeta Dinu din Parincea, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Petroşani, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dorel si Elisabeta Dinu din Parincea, jud. Bacau – Cazare in Petroşani 4 persoane)

 • Călin si Gregorian Notara din Roscari, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Petroşani prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Petroşani.

  (Călin si Gregorian Notara din Roscari, jud. Vrancea – Cazare in Petroşani 4 persoane)

 1. Locatia si cabana sunt superbe, camera spatioasa si curata!

 2. Mi-a plăcut amplasarea în pădure, aerul curat, condițiile de cazare și amabilitatea personalului.Felicitări proprietarului și întregului personal!

 3. Amplasarea cabanei in inima padurilor, alaturi de cabana curge un rau si se aude si in camera… foarte frumos si relaxant!

 4. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 5. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 6. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 7. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 8. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 9. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 10. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 11. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 12. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 13. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 14. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 15. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 16. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 17. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 18. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 19. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 20. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 21. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 22. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 23. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 24. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 25. Locatia si cabana sunt superbe, camera spatioasa si curata!

 26. Mi-a plăcut amplasarea în pădure, aerul curat, condițiile de cazare și amabilitatea personalului.Felicitări proprietarului și întregului personal!

 27. Amplasarea cabanei in inima padurilor, alaturi de cabana curge un rau si se aude si in camera… foarte frumos si relaxant!

 28. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 29. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 30. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 31. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 32. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 33. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 34. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 35. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 36. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 37. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 38. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 39. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 40. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 41. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 42. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 43. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 44. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 45. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 46. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 47. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 48. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 49. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 50. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 51. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 52. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 53. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 54. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 55. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 56. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 57. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 58. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 59. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 60. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 61. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 62. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 63. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 64. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 65. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 66. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 67. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 68. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 69. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 70. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 71. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 72. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 73. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 74. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 75. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 76. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 77. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 78. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 79. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 80. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 81. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 82. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 83. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 84. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 85. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 86. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 87. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 88. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 89. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 90. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 91. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 92. Amplasarea si drumul pana la hotel au fost excelente.

 93. Parcare incapatoare curatata de zapada. Bufet suedez foarte variat si consistent. La restaurant mancare foarte buna, si frumos prezentata 🙂 Loc de joaca pentru copii cu masa de tenis de masa si joc de fotbal cu manete. SPA cu Jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, dus cu apa rece si calda, halat , prosop si papuci pusi la dispozitie, toate fara plata suplimentara. Sanii puse la dispozitie de catre hotel. Locuri de dat cu sania in apropiere.

 94. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 95. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 96. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 97. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 98. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 99. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 100. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 101. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 102. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 103. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 104. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 105. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 106. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 107. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 108. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 109. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 110. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 111. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 112. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 113. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 114. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 115. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 116. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 117. Amplasarea si drumul pana la hotel au fost excelente.

 118. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 119. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 120. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 121. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 122. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 123. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 124. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 125. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 126. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 127. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 128. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 129. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 130. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 131. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 132. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 133. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 134. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 135. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 136. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 137. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 138. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 139. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 140. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 141. Amplasarea si drumul pana la hotel au fost excelente.

 142. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 143. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 144. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 145. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 146. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 147. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 148. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 149. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 150. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 151. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 152. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 153. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 154. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 155. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 156. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 157. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 158. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 159. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 160. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 161. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 162. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 163. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 164. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 165. Amplasarea si drumul pana la hotel au fost excelente.

 166. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 167. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 168. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 169. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 170. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 171. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 172. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 173. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 174. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 175. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 176. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 177. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 178. Gazde primitoare. Proprietate foarte curata si foarte bine poziționată. Pret mic, confort mare. 🤗🤩😊 Recomand cu incredere!

 179. Raport calitate/pret foarte bun. Am gasit loc de parcare in apropierea locatiei. Tot in apropierea locatiei este si un magazin Lidl. Dar punctul forte al apartamentuui este imaginea muntilor pe care o vezi de pe ferestrele locatiei.

 180. Gazda foarte comunicativa, disponibila si atenta, amenajare decenta a spatiului, living plus doua dormitoare. In camere a fost cald.

 181. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 182. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 183. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 184. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 185. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 186. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 187. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 188. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 189. Cel mai mult cada!! Si noutatea obiectelor de mobilier, stilul si culorile camerelor, curatenia impecabila, dotarile si obiectele puse la dispozitie.

 190. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 191. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 192. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 193. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 194. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 195. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 196. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 197. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 198. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 199. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 200. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 201. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 202. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 203. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 204. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 205. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 206. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 207. Numai cuvinte de lauda pentru amplasament si momentele de liniste oferite. Gazdele sunt niste oameni minunati si inca o data se adevereste vorba ca omul sfinteste locul. Felicitari !

 208. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 209. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 210. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 211. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 212. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 213. Curatenie exemplara, bucatarie utilata, locatie linistita. Am sa revin cu plăcere.

 214. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 215. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 216. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 217. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 218. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 219. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 220. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 221. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 222. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 223. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 224. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 225. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 226. Totul a fost minunat! Locatia in inima muntelui si modul in care am fost primiti a facut ca sejurul nostru sa fie si mai placut!

 227. Liniștea, personalul, peisajul, catelelul din curte.

 228. Totul a fost magnific! Locatia superba 🙂 recomand cu incredere

 229. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 230. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 231. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 232. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 233. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 234. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 235. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 236. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 237. Curătenie, personal bun, mâncare bună. Ma s mai întoarce. Recomand cu placere

 238. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 239. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 240. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 241. Totul a fost minunat! Locatia in inima muntelui si modul in care am fost primiti a facut ca sejurul nostru sa fie si mai placut!

 242. Liniștea, personalul, peisajul, catelelul din curte.

 243. Totul a fost magnific! Locatia superba 🙂 recomand cu incredere

 244. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 245. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 246. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 247. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 248. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 249. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 250. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 251. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 252. Curatenia, linistea, facilitatile si ajutorul nepretuit al gazdei.

 253. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 254. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 255. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 256. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 257. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 258. Locatia e superba, multa liniste, aer curat. De asemenea, cabana este echipata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit.

 259. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 260. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 261. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 262. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 263. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 264. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 265. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 266. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 267. Proprietatea e în stare foarte bună, frumos amenajată și curată, gazdele sunt deschise și prompte, așadar nu e niciun aspect negativ privind apartamentul sau proprietara.

 268. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 269. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 270. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 271. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 272. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 273. Locatie superba, mancare foarte buna, personal serviabil

 274. Pretul confirmat era cu mic dejun inclus, iar la proprietate a trebuit platit micul dejun in plus fata de cazare!

 275. Este foarte aproape de Hotel rusu, implicit de telescaunul nou, fapt care înlesnește mult accesul către pârtiile de schi din zonă.

 276. Foarte bun amplasament, chiar lângă stația de urcare cu telescaunul.

 277. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 278. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 279. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 280. Micul dejun a fost OK. Cafeaua buna. Restaurant deschis toata ziua si mancarea ff buna. Camera mare. Experienta la sauna a fost placuta (o pornesc daca anunti ininate cu 30 minute)

 281. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 282. Curată, cocheta, peisajul minunat, liniștea, accesul facil la pârtie.

 283. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 284. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 285. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 286. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 287. Marius-george mai 3, 2019 at 3:27 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 288. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 289. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 290. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 291. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 292. Pretul confirmat era cu mic dejun inclus, iar la proprietate a trebuit platit micul dejun in plus fata de cazare!

 293. Este foarte aproape de Hotel rusu, implicit de telescaunul nou, fapt care înlesnește mult accesul către pârtiile de schi din zonă.

 294. Foarte bun amplasament, chiar lângă stația de urcare cu telescaunul.

 295. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 296. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 297. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 298. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 299. Poziționat foarte bine, exact lângă parc, în centrul orasului

 300. Personal amabil, camera echipata ok, pat foarte confortabil, prize langa pat, televizor lcd mare, locatie centrala lipita de parc, parcare mare. Pentru mine a fost locul ideal pentru o noapte in Petrosani. Pret f bun. Am primit factura pe firma.

 301. Usor de gasit. Camera cu privire spre munte, camera mai mare decat de obicei.

 302. Amabilitatea personalului Camere destul de spatioase

 303. Pret bun , curatenie , personal amabil , locatie buna si mic dejun execelent .

 304. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 305. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 306. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 307. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 308. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 309. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 310. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 311. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 312. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 313. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 314. Marius-george mai 11, 2019 at 1:05 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 315. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 316. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 317. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 318. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 319. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 320. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 321. Ioana-andreea mai 11, 2019 at 1:05 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 322. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 323. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 324. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 325. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 326. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 327. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 328. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 329. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 330. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 331. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 332. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 333. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 334. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 335. Marius-george mai 11, 2019 at 1:05 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 336. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 337. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 338. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 339. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 340. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 341. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 342. Ioana-andreea mai 11, 2019 at 1:05 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 343. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 344. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 345. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 346. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 347. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 348. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 349. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 350. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 351. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 352. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 353. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 354. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 355. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 356. Marius-george mai 11, 2019 at 1:05 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 357. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 358. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 359. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 360. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 361. Micul dejun consistent, locatia extraordinara, privelistea iti taie respiratia.

 362. Micul dejun a fost OK. Cafeaua buna. Restaurant deschis toata ziua si mancarea ff buna. Camera mare. Experienta la sauna a fost placuta (o pornesc daca anunti ininate cu 30 minute)

 363. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 364. Pretul confirmat era cu mic dejun inclus, iar la proprietate a trebuit platit micul dejun in plus fata de cazare!

 365. Este foarte aproape de Hotel rusu, implicit de telescaunul nou, fapt care înlesnește mult accesul către pârtiile de schi din zonă.

 366. Foarte bun amplasament, chiar lângă stația de urcare cu telescaunul.

 367. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 368. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 369. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 370. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 371. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 372. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 373. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 374. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 375. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 376. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 377. Marius-george mai 11, 2019 at 1:05 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 378. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 379. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 380. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 381. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 382. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 383. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 384. Ioana-andreea mai 11, 2019 at 1:05 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 385. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 386. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 387. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 388. Locatia este amplasata excelent. Zona linistita, aproape de parc, aproape de centru si zonele comerciale.

 389. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 390. Poziționat foarte bine, exact lângă parc, în centrul orasului

 391. micul dejun ar trebui îmbunătățit. Sucurile au un gust de medicament. Locația foarte bună.

 392. Un hotel modern, cu camere frumoase, personal deosebit de amabil si mancare delicioasa.

 393. Personal amabil, curatenie,caldura, mancare foarte buna. De revenit cu prima ocazie

 394. Micul dejun consistent, locatia extraordinara, privelistea iti taie respiratia.

 395. Micul dejun a fost OK. Cafeaua buna. Restaurant deschis toata ziua si mancarea ff buna. Camera mare. Experienta la sauna a fost placuta (o pornesc daca anunti ininate cu 30 minute)

 396. Amplasarea hotelului este foarte buna, cu o priveliste superba. Micul dejun nu a fost chiar cel mai fericit, avand in vedere faptul ca m-am ales cu o toxi infectie alimentara.

 397. Pretul confirmat era cu mic dejun inclus, iar la proprietate a trebuit platit micul dejun in plus fata de cazare!

 398. Este foarte aproape de Hotel rusu, implicit de telescaunul nou, fapt care înlesnește mult accesul către pârtiile de schi din zonă.

 399. Foarte bun amplasament, chiar lângă stația de urcare cu telescaunul.

 400. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 401. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 402. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 403. Usor de gasit. Camera cu privire spre munte, camera mai mare decat de obicei.

 404. Amabilitatea personalului Camere destul de spatioase

 405. Pret bun , curatenie , personal amabil , locatie buna si mic dejun execelent .

 406. Personalul amabil si comunicativ,căldura in camera,sunt unele lucruri care pot fi îmbunătățite, merita sa urcati la cabana. 😊

 407. Personalul cabanei foarte cald, cabana pozitionata foarte aproape de Varful Parangul Mic, clatitele delicioase cu dulceata de caise si nu in ultimul rand.. cel mai prietenos propietar al cabanei, catelul Puff.

 408. Camera este curata si are un aspect intim, iar privelistea este absolut senzationala.

 409. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 410. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 411. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 412. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 413. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 414. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 415. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 416. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 417. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 418. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 419. Marius-george mai 20, 2019 at 1:43 am

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 420. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 421. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 422. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 423. Ioana-andreea mai 20, 2019 at 1:43 am

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 424. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 425. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 426. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 427. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 428. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 429. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 430. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 431. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 432. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 433. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 434. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 435. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 436. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 437. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 438. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 439. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 440. Marius-george mai 25, 2019 at 1:20 am

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 441. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 442. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 443. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 444. Ioana-andreea mai 25, 2019 at 1:20 am

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 445. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 446. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 447. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 448. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 449. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 450. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 451. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 452. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 453. Hotelul este peste evaluarile existente pe booking.com. Intr-adevar, mobilierul este vechi, dar de buna calitate. Am avut apa calda la orice ora, in bai exista prosoape si sapun lichid/gel de dus. Televizorul 100% functional. Centrala pentru caldura se opreste pe parcursul noptii, dar aerul conditionat (de generatie relativ noua) a facut fata cu brio pentru a dormi confortabil.

 454. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 455. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 456. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 457. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 458. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 459. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 460. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 461. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 462. Curățenie, utilități funcționale (inclusiv cele 3 funcții ale cabinei de duș). Recomand cu încredere!!!

 463. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 464. Marius-george iunie 1, 2019 at 6:41 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 465. Totul ne -a plăcut. A fost excelent. Vom reveni cu plăcere.

 466. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 467. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 468. Ioana-andreea iunie 1, 2019 at 6:41 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 469. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 470. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 471. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 472. Locatia este amplasata excelent. Zona linistita, aproape de parc, aproape de centru si zonele comerciale.

 473. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 474. Poziționat foarte bine, exact lângă parc, în centrul orasului

 475. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 476. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 477. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 478. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 479. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 480. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 481. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 482. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 483. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 484. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 485. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 486. Marius-george iunie 8, 2019 at 4:07 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 487. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 488. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 489. Ioana-andreea iunie 8, 2019 at 4:07 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 490. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 491. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 492. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 493. Locatie superba, personal amabil, curatenie, conditii bune. Foarte potrivit pentru familii cu copii.

 494. Micul dejun consistent, locatia extraordinara, privelistea iti taie respiratia.

 495. Micul dejun a fost OK. Cafeaua buna. Restaurant deschis toata ziua si mancarea ff buna. Camera mare. Experienta la sauna a fost placuta (o pornesc daca anunti ininate cu 30 minute)

 496. Pretul confirmat era cu mic dejun inclus, iar la proprietate a trebuit platit micul dejun in plus fata de cazare!

 497. Este foarte aproape de Hotel rusu, implicit de telescaunul nou, fapt care înlesnește mult accesul către pârtiile de schi din zonă.

 498. Foarte bun amplasament, chiar lângă stația de urcare cu telescaunul.

 499. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 500. Nu a fost apa calda,sapun si caldura.La locul de joaca din cadrul hotelului puteai lasa copiluk daca consumai ceva!La micul dejun nu se serveste cafea,ai niste meniuri fixe!Eu am platit 187 lei!Nu merita nici macar 100 lei

 501. Mi-au placut asezarea, camera, personalul foarte amabil, micul dejun.

 502. Mia plăcut zona in care am stat. cu geamul către munte.

 503. Usor de gasit. Camera cu privire spre munte, camera mai mare decat de obicei.

 504. Amabilitatea personalului Camere destul de spatioase

 505. Mic dejun bun, Locatia foarte frumoasa. Personalul a fost OK. Semnalul internet nu a fost deloc,dar nu e o problema mare. Drumul este cam rau (ultimii 6-8 Km pina la cabana) In final a fost un sejur placut. Recomand!!

 506. Gazde foarte primitoare, camere calduroase, raport calitate-pret foarte ok

 507. Mancarea buna, oamenii ospitalieri! Locatia frumoasa!

 508. Locatia este amplasata excelent. Zona linistita, aproape de parc, aproape de centru si zonele comerciale.

 509. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 510. Poziționat foarte bine, exact lângă parc, în centrul orasului

 511. Personalul amabil si comunicativ,căldura in camera,sunt unele lucruri care pot fi îmbunătățite, merita sa urcati la cabana. 😊

 512. Personalul cabanei foarte cald, cabana pozitionata foarte aproape de Varful Parangul Mic, clatitele delicioase cu dulceata de caise si nu in ultimul rand.. cel mai prietenos propietar al cabanei, catelul Puff.

 513. Camera este curata si are un aspect intim, iar privelistea este absolut senzationala.

 514. -personalul de la receptie -au suplimentat caldura cu un incalzitor pe ulei temandu-se de o noapte friguroasa

 515. Curatenie,caldura,pozitia minunata,mancarea foarte buna la pensiunea La Mario,la cabana nu e bucatarie,stafful care a facut tot posibilul sa ne simtim bine,cu siguranta vom reveni,

 516. Oameni foarte faini, locatia cabanei e foarte buna, curatenie in camere, prețuri bune. Recomand!!

 517. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 518. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 519. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 520. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 521. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 522. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 523. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 524. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 525. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 526. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 527. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 528. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 529. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 530. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 531. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 532. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 533. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 534. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 535. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 536. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 537. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 538. Decent. Raport pret calitate ok. Necesita renovare.

 539. Doar locatia centrala a Hotelului , având treabă in Petrosani .

 540. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 541. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 542. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 543. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 544. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 545. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 546. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 547. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 548. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 549. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 550. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 551. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 552. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 553. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 554. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 555. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 556. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 557. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 558. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 559. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 560. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 561. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 562. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 563. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 564. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 565. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 566. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 567. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 568. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 569. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 570. Marius-george iulie 5, 2019 at 1:14 pm

  Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 571. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 572. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 573. Ioana-andreea iulie 5, 2019 at 1:14 pm

  A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 574. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 575. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 576. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 577. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 578. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 579. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 580. Locatie superba, personal amabil, curatenie, conditii bune. Foarte potrivit pentru familii cu copii.

 581. Micul dejun consistent, locatia extraordinara, privelistea iti taie respiratia.

 582. Micul dejun a fost OK. Cafeaua buna. Restaurant deschis toata ziua si mancarea ff buna. Camera mare. Experienta la sauna a fost placuta (o pornesc daca anunti ininate cu 30 minute)

 583. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 584. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 585. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 586. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 587. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 588. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 589. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 590. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 591. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 592. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 593. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 594. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 595. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 596. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 597. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 598. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 599. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 600. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 601. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 602. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 603. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 604. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 605. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 606. Totul este excelent, în rest! Este curat, are toate facilitățile, TV cu diagonală mare, zonă cu multe restaurante și magazine, iar jacuzzi-ul din baie este extraordinar! Personalul a fost, totodată, foarte amabil! Recomand!

 607. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 608. Un loc plăcut, curat și cu o gazda excelenta. Am experiența a doua hoteluri din Petroșani și nu exista termen de comparație. Recomand cu încredere!

 609. Am găsit exact ce ne trebuia pentru câteva zile de schi în Parâng și la Straja.

 610. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 611. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 612. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 613. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 614. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 615. Curatenia, a avut pregatita lenjeria pentru numarul de persoane care am fost, baia avea tot ce era nevoie. Amplasarea apartamentului in zona linistita.

 616. Recomand ! Apartament plasat în zona centrala, curat, renovat, complet utilat (bucătărie, baie, dormitor). Mobilat modern, gazde primitoare. Paturi confortabile, gazda primitoare. Încălzire centrala proprie.

 617. Dotarile din studiou : are absolut tot ceea ce este necesar intr-o casa. Bunul gust si eficienta cu care este amenajat studioul.

 618. A fost foarte aproape de centru și de universitate, locul de interes pentru mine in aceasta călătorie. Nu ma așteptăm ca prețul la cazare pentru o noapte sa fie asemanator cu cel din Sibiu, de exemplu. Dar calitatea serviciilor a fost la înălțime. Foarte frumos amenajată garsoniera și era dotata cu tot ce era nevoie. Proprietara a fost foarte drăguța.

 619. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 620. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 621. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 622. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 623. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 624. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 625. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 626. Decent. Raport pret calitate ok. Necesita renovare.

 627. Doar locatia centrala a Hotelului , având treabă in Petrosani .

 628. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 629. Spatiu generos, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta. De la inceput te simti ca acasa. Bunul gust combinat cu utilul si frumosul insotite de mesaje pozitive te inconjoara peste tot si iti dau o stare de bine care ramane cu tine mult timp dupa ce ai plecat. Felicitari gazdelor pentru profesionalismul cu care trateaza aceasta afacere. Ma bucur sincer cand intalnesc astfel de oameni. Voi reveni cu placere ori de cate ori voi avea ocazia. Si cafeaua e bonus 🙂

 630. apartament curat, frumos. excelenta alegere pentru oricine doreste sa stea in Petrosani.

 631. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 632. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 633. Colaborarea cu gazda, ambientul, calitatea deosebita a lucrurilor, accesul facil.

 634. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 635. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 636. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 637. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 638. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 639. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 640. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 641. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 642. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 643. Mi-a placut foarte mult peisajul. Micul dejun a fost foarte bogat. Am fost foarte multumiti.O sa revenim cu drag!

 644. Am mai fost aici, amplasare excelentă, panorama din balcon fabuloasă, mâncare bună, liniște,personal amabil.

 645. Locatia hotelului este superba.drumul de acces este ok.o priveliste foarte frumoasa .

 646. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 647. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 648. Spatiu generos, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta. De la inceput te simti ca acasa. Bunul gust combinat cu utilul si frumosul insotite de mesaje pozitive te inconjoara peste tot si iti dau o stare de bine care ramane cu tine mult timp dupa ce ai plecat. Felicitari gazdelor pentru profesionalismul cu care trateaza aceasta afacere. Ma bucur sincer cand intalnesc astfel de oameni. Voi reveni cu placere ori de cate ori voi avea ocazia. Si cafeaua e bonus 🙂

 649. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 650. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 651. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 652. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 653. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 654. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 655. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 656. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 657. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 658. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 659. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 660. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 661. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 662. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 663. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 664. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 665. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 666. Spatiu generos, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta. De la inceput te simti ca acasa. Bunul gust combinat cu utilul si frumosul insotite de mesaje pozitive te inconjoara peste tot si iti dau o stare de bine care ramane cu tine mult timp dupa ce ai plecat. Felicitari gazdelor pentru profesionalismul cu care trateaza aceasta afacere. Ma bucur sincer cand intalnesc astfel de oameni. Voi reveni cu placere ori de cate ori voi avea ocazia. Si cafeaua e bonus 🙂

 667. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 668. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 669. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 670. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 671. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 672. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 673. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 674. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 675. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 676. Mi-a placut foarte mult peisajul. Micul dejun a fost foarte bogat. Am fost foarte multumiti.O sa revenim cu drag!

 677. Am mai fost aici, amplasare excelentă, panorama din balcon fabuloasă, mâncare bună, liniște,personal amabil.

 678. Locatia hotelului este superba.drumul de acces este ok.o priveliste foarte frumoasa .

 679. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 680. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 681. Decent. Raport pret calitate ok. Necesita renovare.

 682. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 683. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 684. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 685. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 686. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 687. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 688. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 689. Curatenie, apa calda, mancare buna dar nu excelenta

 690. Vila este frumoasa, rustica, cu o priveliste minunata. Accesul se poate face cu aproape orice fel de masina.

 691. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 692. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 693. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 694. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 695. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 696. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 697. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 698. Mi-a placut foarte mult peisajul. Micul dejun a fost foarte bogat. Am fost foarte multumiti.O sa revenim cu drag!

 699. Am mai fost aici, amplasare excelentă, panorama din balcon fabuloasă, mâncare bună, liniște,personal amabil.

 700. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 701. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 702. Spatiu generos, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta. De la inceput te simti ca acasa. Bunul gust combinat cu utilul si frumosul insotite de mesaje pozitive te inconjoara peste tot si iti dau o stare de bine care ramane cu tine mult timp dupa ce ai plecat. Felicitari gazdelor pentru profesionalismul cu care trateaza aceasta afacere. Ma bucur sincer cand intalnesc astfel de oameni. Voi reveni cu placere ori de cate ori voi avea ocazia. Si cafeaua e bonus 🙂

 703. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 704. Curatenie, apa calda, mancare buna dar nu excelenta

 705. Vila este frumoasa, rustica, cu o priveliste minunata. Accesul se poate face cu aproape orice fel de masina.

 706. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 707. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 708. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 709. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 710. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 711. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 712. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 713. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 714. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 715. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 716. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 717. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 718. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 719. Mi-a placut foarte mult peisajul. Micul dejun a fost foarte bogat. Am fost foarte multumiti.O sa revenim cu drag!

 720. Am mai fost aici, amplasare excelentă, panorama din balcon fabuloasă, mâncare bună, liniște,personal amabil.

 721. Privelistea spectaculoasa vizibila de pe terasa, parterul spatios cu masa de ping-pong, dormitoarele cu paturi foarte confortabile. Locatia usor accesibila de pe sosea, apropierea de telescaun si trasee montane.

 722. Cabana esti foarte curata si numa buna pentru un grup de prieteni care vor sa isi petreaca timpul impreuna. Intre cele 2 telescaune din Parang. Proprietarul a avut un comportament exemplar si foarte intelegator cu nevoile noastre.

 723. O cabana foarte draguta intr-o locatie inconjurata de munti ce mi-a placut foarte mult. Este aproape de telescaun. Au toate facilitatile, plus o masa de ping pong ce le-a placut foarte mult copiilor.

 724. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 725. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 726. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 727. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 728. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 729. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 730. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 731. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 732. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 733. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 734. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 735. Un apartament frumos amenajat si cu o priveliste foarte frumoasa.

 736. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 737. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 738. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 739. Proprietar foarte amabil ,preluarea cheilor foarte usoara precum si predarea, liniste totala ! Cu siguranta o sa revenim !

 740. Linistit sii curat, departe de traficul strazii. Comunicare excelenta

 741. It’s fully stocked, you have a fridge, microwave, coffee maker, all sorts of tea and coffee. You have a open kitchen and one room, with a bathroom. You’ll find kitchen utensils, so you can cook your own food there if you like. As an extra, there are two ceiling lights, a red and a white one, which are nice. We found the studio to be very clean, organised and very easy to get around in. There is a walk in shower, the hot water comes fast, given it’s on the second floor. The view is to the front of the building so you can see your car, but there is no good view of the mountain. There is enough parking space in the front of the building.

 742. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 743. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 744. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 745. Privelistea spectaculoasa vizibila de pe terasa, parterul spatios cu masa de ping-pong, dormitoarele cu paturi foarte confortabile. Locatia usor accesibila de pe sosea, apropierea de telescaun si trasee montane.

 746. Cabana esti foarte curata si numa buna pentru un grup de prieteni care vor sa isi petreaca timpul impreuna. Intre cele 2 telescaune din Parang. Proprietarul a avut un comportament exemplar si foarte intelegator cu nevoile noastre.

 747. O cabana foarte draguta intr-o locatie inconjurata de munti ce mi-a placut foarte mult. Este aproape de telescaun. Au toate facilitatile, plus o masa de ping pong ce le-a placut foarte mult copiilor.

 748. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 749. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 750. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 751. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 752. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 753. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 754. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 755. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 756. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 757. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 758. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 759. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 760. Nu e prima oară când stăm la Weinkeller, nici ultima. Ne-am simțit excelent, am dormit excelent… De ce e așa mică vacanța mică?

 761. Nota 10! Multa liniste locatia perfecta proprietarii genial! Recomand ( omul sfinteste locul! ) – se vede si se si simte!

 762. Foarte placut sa poti sta in sauna dupa o zi pe munte. Carbuni pentru gratar si toate ustensilele sunt disponibile la cabana. La fel si vinuri la pret de magazin.

 763. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 764. Mi-a placut foarte mult peisajul. Micul dejun a fost foarte bogat. Am fost foarte multumiti.O sa revenim cu drag!

 765. Am mai fost aici, amplasare excelentă, panorama din balcon fabuloasă, mâncare bună, liniște,personal amabil.

 766. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 767. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 768. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 769. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 770. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 771. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 772. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 773. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 774. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 775. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 776. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 777. Ambient plăcut, camere curate, Baia curata, gazdele primitoare

 778. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 779. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 780. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 781. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 782. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 783. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 784. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 785. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 786. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 787. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 788. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 789. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 790. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 791. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 792. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 793. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 794. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 795. -check in usor si rapid -spatios -loc de parcare -gazde amabile si punctuale (m-au ajutat si cu deszapezirea masinii in cod portocaliu de ninsoare) – easy and fast check in – spacious – parking space – friendly and punctual hosts (even helped me to remove the snow on my car)

 796. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 797. Curatenie, apa calda, mancare buna dar nu excelenta

 798. Vila este frumoasa, rustica, cu o priveliste minunata. Accesul se poate face cu aproape orice fel de masina.

 799. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 800. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 801. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 802. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 803. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 804. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 805. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 806. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 807. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 808. Priveliste extraordinara spre Parang si Muntii Valcan Wifi foarte bun Bucatarie foarte utilata Canapea si balansoar foarte dragute TV mare Amenajare cu mult bun gust Loc de joaca mare si cu diverse atractii la 1 minut distanta

 809. Proprietari de mare ajutor, mereu disponibili si flexibili. Apartamentul este foarte spațios, confortabil si curat, cu o priveliște plăcută.

 810. Locatie excelenta, priveliste minunata gazde foarte primitoare!

 811. Camera confortabila ,caldura,personalul de la Recepție foarte bun.Servirea a fost buna

 812. Amabilitatea personalului de la receptie. Excelent

 813. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 814. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 815. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 816. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 817. Amplasarea chiar la intrarea in parcul central ofera oportunitatea unei plimbari linistite in natura. Aproape si de promenada centru si zonele comerciale. Bucataria este in general buna si diversa. Este liniste noaptea.

 818. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 819. Personal amabil, camera echipata ok, pat foarte confortabil, prize langa pat, televizor lcd mare, locatie centrala lipita de parc, parcare mare. Pentru mine a fost locul ideal pentru o noapte in Petrosani. Pret f bun. Am primit factura pe firma.

 820. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 821. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 822. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 823. Foarte curat, personalul deosebit de amabil, mic dejun copios si bun.

 824. Camera spatioasa, sistem de supraveghere in incinta wifi decent/bun… mic dejun gustos cafea ok

 825. Hotelul este amplasat f bine in Petrosani, f aproape de supermarket si de restaurant. Este un hotel curat si ingrijit dar poate nu ar strica un pic mai multa atentie detaliilor. Personalul a fost f amabil. Cu siguranta vom reveni si cu alta ocazie.

 826. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 827. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 828. Aproape totul! Un loc de vis cu personal de calitate, servire ireprosabila, mancaruri delicioase. Super curatenie si dotari!

 829. Foarte curat, bine asezat, bine utilat. Paturi confortabile. Recomand.

 830. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 831. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 832. Amplasarea chiar la intrarea in parcul central ofera oportunitatea unei plimbari linistite in natura. Aproape si de promenada centru si zonele comerciale. Bucataria este in general buna si diversa. Este liniste noaptea.

 833. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 834. Personal amabil, camera echipata ok, pat foarte confortabil, prize langa pat, televizor lcd mare, locatie centrala lipita de parc, parcare mare. Pentru mine a fost locul ideal pentru o noapte in Petrosani. Pret f bun. Am primit factura pe firma.

 835. Foarte frumos, bine aranjat, aproape de centru. Excelent!

 836. Priveliste extraordinara spre Parang si Muntii Valcan Wifi foarte bun Bucatarie foarte utilata Canapea si balansoar foarte dragute TV mare Amenajare cu mult bun gust Loc de joaca mare si cu diverse atractii la 1 minut distanta

 837. Proprietari de mare ajutor, mereu disponibili si flexibili. Apartamentul este foarte spațios, confortabil si curat, cu o priveliște plăcută.

 838. Foarte curat, bine asezat, bine utilat. Paturi confortabile. Recomand.

 839. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 840. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 841. Camera confortabila ,caldura,personalul de la Recepție foarte bun.Servirea a fost buna

 842. Amabilitatea personalului de la receptie. Excelent

 843. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 844. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 845. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 846. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 847. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 848. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 849. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 850. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 851. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 852. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 853. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 854. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 855. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 856. Camera confortabila ,caldura,personalul de la Recepție foarte bun.Servirea a fost buna

 857. Amabilitatea personalului de la receptie. Excelent

 858. Locația merită vizitată, se vede clar că oamenii depun eforturi pentru ca oaspeții să se simtă bine. Amplasarea este extraordinară, zona este deosebită!

 859. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 860. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 861. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 862. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 863. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 864. Totul a fost ok in studio. Recomand cu incredere. Pozele sunt reale cu ce se gaseste in locatie. Curatenie impecabila.

 865. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 866. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 867. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 868. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 869. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 870. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 871. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 872. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 873. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 874. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 875. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 876. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 877. Foarte curat, bine asezat, bine utilat. Paturi confortabile. Recomand.

 878. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 879. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 880. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 881. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 882. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 883. Foarte curat, bine asezat, bine utilat. Paturi confortabile. Recomand.

 884. Locația excelenta! Gazda foarte primitoare! Cu siguranță vom revenii!

 885. E totul ca in poze, curat și cu bun gust amenajat. Apartamentul are un vibe cozy, te simți ca acasă, cu greu te despărți de el. Patul și pernele sunt geniale.

 886. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 887. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 888. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 889. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 890. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 891. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 892. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 893. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 894. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 895. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 896. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 897. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 898. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 899. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 900. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 901. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 902. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 903. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 904. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 905. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 906. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 907. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 908. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 909. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 910. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 911. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 912. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 913. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 914. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 915. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 916. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 917. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 918. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 919. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 920. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 921. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 922. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 923. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 924. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 925. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 926. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 927. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 928. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 929. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 930. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 931. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 932. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 933. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 934. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 935. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 936. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 937. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 938. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 939. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 940. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 941. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 942. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 943. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 944. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 945. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 946. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 947. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 948. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 949. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 950. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 951. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 952. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 953. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 954. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 955. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 956. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 957. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 958. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 959. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 960. Plasat langa Universitate, un apartament de o camera foarte curat, modern, ingrijit, intr- zona linistita. Gazda foarte amabila, punctuala, gata sa fie de ajutor. Recomand!

 961. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 962. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 963. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 964. Amplasarea chiar la intrarea in parcul central ofera oportunitatea unei plimbari linistite in natura. Aproape si de promenada centru si zonele comerciale. Bucataria este in general buna si diversa. Este liniste noaptea.

 965. Personal foarte amabil și decent. Atent la cereri!

 966. Personal amabil, camera echipata ok, pat foarte confortabil, prize langa pat, televizor lcd mare, locatie centrala lipita de parc, parcare mare. Pentru mine a fost locul ideal pentru o noapte in Petrosani. Pret f bun. Am primit factura pe firma.

 967. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 968. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 969. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 970. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 971. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 972. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 973. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 974. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 975. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 976. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 977. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 978. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 979. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 980. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 981. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 982. Locatia este intr-o zona usor accesibila, la cateva minute de centru. Studioul depaseste asteptarile, foarte curat si bine spatiat. Chiar daca localitatea nu are locuri private pentru parcare, se poate parca fara probleme chiar in fata locatiei. Perfect pentru orice fel de sejur, atat in interes de serviciu cat si pentru un concediu. Preluarea cheilor s-a facut fara probleme, gazda fiind o persoana foarte amabila si organizata. Totul a decurs usor. Recomand cu caldura si multumim pentru tot sprijinul acordat.

 983. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 984. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 985. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 986. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 987. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 988. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 989. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 990. Receptionera a fost foarte draguta si primitoare.E foarte bine amplasat, langa parcul central. Am avut apa calda tot timpul si aerul conditionat a functionat f bine.

 991. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 992. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 993. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 994. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 995. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 996. Clean, with a good layout. Conveniently located in town. Some restaurants are really just a stone throw away. Has everything you need for a pleasant and comfortable stay. We (family of 3) enjoyed our stay here.

 997. Locatia este intr-o zona usor accesibila, la cateva minute de centru. Studioul depaseste asteptarile, foarte curat si bine spatiat. Chiar daca localitatea nu are locuri private pentru parcare, se poate parca fara probleme chiar in fata locatiei. Perfect pentru orice fel de sejur, atat in interes de serviciu cat si pentru un concediu. Preluarea cheilor s-a facut fara probleme, gazda fiind o persoana foarte amabila si organizata. Totul a decurs usor. Recomand cu caldura si multumim pentru tot sprijinul acordat.

 998. Locatie foarte buna, zona linistita. Curatenie, confort si bun gust. Felicitari proprietarilor pentru ca stiu ce au de facut pentru ca oaspetii lor sa se simta bine si sa doresca sa revina !

 999. Amplasament bun,chiar in centrul orasului.Apartament cochet cu bucatarie bine dotata ,cu tot ce iti trebuie.Dormitorul bun ,calduros, este intr-o zona linistita.

 1000. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 1001. Optim pt o noapte in Petrosani,foarte curat,proprietara extrem de amabila.😊😊😊

 1002. Totul a fost perfect. Bucătăria utilată complet(chiar de toate )… inclusiv ceva dulce la întâmplare! Baia utilată complet; inclusiv periută de dinți și pastă.(șlapi, prosoape , șampon, gel de duș, tot ce ai nevoie si mai mult ) Curățenie impecabilă peste tot. Cea mai bună și ieftină cazare din Petroșani. Recomand cu toată încrederea! Gazda extrem de prietenoasă! Numai de bine! Vom reveni si altădată cu mare drag!

 1003. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 1004. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 1005. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 1006. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 1007. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 1008. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 1009. Personalul foarte amabil, curatenie la superlativ, mancarea foarte buna si suficienta (micul dejun, care a fost inclus in pretul cazarii). Acces la salina gratuit, la aparatul de masaj pentru picioare si in sala de conferinte unde este amplasat un ecran mare pentru vizionari 3D (o mare varietate de CD-uri cu filme pentru toate gusturile). Impecabil !!!

 1010. Camerele sunt curate, restaurantul bun, locatia frumoasa.

 1011. Foarte aproape de telescaun Paring, astfel incat poti merge gata echipat de ski. Mancare foarte buna la restaurant la preturi rezonabile.

 1012. Totul a fost perfect, mai mult decât ma așteptam.

 1013. Locația , apartamentul , amenajarea , curățenia , gazdele , totul a fost perfect

 1014. Camera este frumos decorata. Am avut tot ceea ce ne- a trebuit. Gazda a fost foarte draguta.

 1015. Ospitalitatea gazdei, amenajarea apartamentului cu foarte mult bun gust.

 1016. Totul a fost excelent. Situat chiar langa centru, apartamentul a fost foarte comfortabil,curat si decorat intr-un mod placut, Am avut parte de liniste si de asemenea am apreciat faptul ca am avut la dispozitie, in special in bucatarie, tot ceea ce ne-ar fi trebuit pentru a ne simti ca acasa.

 1017. Very cute and tasteful place, our expectations really were exceeded, equipped with all you need, sparkling clean, right in the city center, also very close to the train station.

 1018. Garsoniera a fost perfecta, dotata cu toate utilitatile de care poti avea nevoie intr-un city break de 1-2 zile sau mai mult. market-ul este la doua minute de mers pe jos, locatia este foarte linistita si tot sejurul a asigurat o experienta foarte frumoasa, cu siguranta revenim cat de curand!

 1019. O garsoniera foarte confortabila, curata, cu toate facilitatile necesare. Ne-a depasit asteptarile, ne-am simtit cum ne doream. Toate aprecierile se indreapta si catre gazdele deosebit de amabile si flexibile ! Multumim pentru tot ! ☺️ P.S.: stilul vesel si colorat in care este amenajata nu poate decat sa.ti fure un zambet si sa te faca sa te simti minunat ori de cate ori ii treci pragul !

 1020. Gazda este f amabila, placuta si apt este f bine dotat. Nu iti trebuie decat haine pentru ca restul vei gasi acolo(de la geluri de dus la cafea), totul este f bine organizat.

 1021. Curat, primitor, in zona linistita, dotat cu toate cele necesare, amplasat central, gazda amabila. Foarte multumit.

 1022. Ok tot,f bine organizat in princpiu nu lipsește nimic pentru o cazare,locatie centrala cu magazine restaurante etc

 1023. Foarte curat apartamentul și decorat cu bun gust. Cu siguranță voi reveni și data viitoare. 😊

 1024. Locație liniștita, raport preț-calitate foarte bun, gazda foarte primitoare și amabila, caldura, toate facilitățile

 1025. Locație bună, la intersecția drumurilor turistice. Cameră spațioasă, mobilată cu gust. Proprietar amabil.

 1026. Totul modern, curat, destule locatii bune pentru luat masa in zona. Liniste si relaxare.

 1027. Aranjată cu gust, foarte curstă, persoan de contact foarte plăcută. Totul foarte in regulă. Recomand!

 1028. Totul este exact ca in fotografii. Am stat un week-end, dar ne-am simtit exact ca acasa. Daca vom mai trece prin zona tot aici ne vom caza. Micile detalii fac diferenta, iar Diana este super (noi chiar am uitat ceva acolo si ni le-a trimis prin curier).

 1029. A fost foarte frumos totul a fost pe placul nostru

 1030. Zona excelenta pentru drumetii vara, peisaje minunate!

 1031. Peisajul e bun. Personalul incearca sa te serveasca si isi dau silinta.

 1032. Mancarea a fost foarte buna,locatia fata de partie excelenta ,iar personalul foarte primitor si sociabil.

 1033. D-ul Petre a fost foarte atetent cu noi și ne-am simțit foarte bine în aceasta locație. Mic dejun suficient. Camera curata .Totul a fost ok.

 1034. Amplasarea pensiunii si privelistea pe care am avut-o din camera.

 1035. Micul dejun a fost excelent. Patul destul de confortabil. Exista un mini-frigider in camera.

 1036. Totul!!! Curățenia în primul rând. Personalul foarte amabil. Locul de poveste.Restaurantul si personalul.Micul dejun foarte bun.Felicitari!

 1037. Personalul foarte amabil – le mulțumim pe această cale. Nu a existat cerință să nu fie imediat satisfăcută! Hotelul frumos cu terasă și zonă verde. Am servit masa la terasa restaurantului. Mâncarea excelentă, porțiile mari, ambientul plăcut – tocmai se oprise o ploaie torențială, eram cam rece – au pus în funcțiune încălzitoarele terasei. Camera cu baie și hol mari, salteaua patului excelentă – ceea ce apreciez ca fiind foarte important pentru o cameră de hotel (să poți dormi bine). Micul dejun foarte bogat. Noi l-am servit în cameră ceea ce a fost excelent.

 1038. Personal foarte amabil, camere curate si spatioase, mic dejun ok si servit de catre angajatii hotelului.

 1039. Locatie de vis. Facilitati foarte bune. Mic dejun la alegere. Personal de nota 10.

 1040. Locatie frumoasa. Facilitatile din camera bune. Parcare mare.

 1041. Hotel amplasat chiar la baza telescaunului, intr-o zona foarte frumoasa.

 1042. Curățenia, cearceafuri albe călcate, prosoape curate,

 1043. Curatenie, amplasament, personal amabil. Este adevărat ca este un hotel se 160 camere, greu de renovat, dar raport preț calitate ok . La 30 euro/noapte nu poți avea super așteptări . Am platin in Elveția 280 euro/noapte pt condiții similare. La un grad de ocupare de 5%/zi nu este sustenabila economic o renovare generală. Mi-a plăcut ca totuși incearaca: termopane, aer condiționat, lenjerii și prosoape noi, etc .

 1044. Terasa restaurant si d-na care asigura curatenia. Foarte amabila. Si d- na Geta de la restaurant asemenea.

 1045. Personal competent si f.curtenitor. Curatenie exemplara.

 1046. totul,recomand cu tot dragul,mergeti oameni buni,totul e super!

 1047. Personal amabil, curățenie, grijă față de clienți. Camere mari, curățenie zilnică.

 1048. Locația este destul de interesantă. Pot spune că am stat la această locație în repetate rânduri, iar de fiecare dată a fost o experiență plăcută.

 1049. Totul, de la amabilitatea gazdelor si pana la facilitatile puse la dispozitie. Curatenia exemplara, amplasamentul foarte bun si confortul necesar pentru o vacanta reusita. Internet de mare viteza. Multumim gazdelor!

 1050. Garsoniera a fost perfecta, dotata cu toate utilitatile de care poti avea nevoie intr-un city break de 1-2 zile sau mai mult. market-ul este la doua minute de mers pe jos, locatia este foarte linistita si tot sejurul a asigurat o experienta foarte frumoasa, cu siguranta revenim cat de curand!

 1051. Era intr-o locatie frumoasa, cu camera si baie curata, restaurant si personal amabil.

 1052. A fost minunat pentru faptul ca nu am avut semnal si am putut sa ne deconectam de oras si stres. Proprietarul a fost foarte dragut si ne-am simtit foarte bine. Pe langa asta, am dormit foarte bine, totul era foarte confortabil, desi eram 5 persoane in camera. Nu am nimic de rau de spus de rau despre cazare si personal. O experienta inedita!

 1053. Ne-a plăcut că atunci când am ajuns, într-un minut am fost cazați. Camera a fost curată. În cameră a fost foarte cald și apa de la duș fierbinte, exact ce speram să găsim când ajungem la cazare.

 1054. Totul a fost ok. Gazda primitoare. Apartament cochet, curat. Parcare langa bloc.

 1055. Patul foarte confortabil, curat, gazda primitoare.

 1056. Curat, primitor, in zona linistita, dotat cu toate cele necesare, amplasat central, gazda amabila. Foarte multumit.

 1057. Primire calduroasa, personal foarte amabil, camerele curate si igienizatela iar micul dejun consistent si pentru toate gusturile!

 1058. Cum este amenajat si ingrijit iar personalul a fost foarte dragut si primitor.

 1059. Mancarea de la restaurant este foarte buna si gustoasa, recomand friptura de vita stil Uruguay si prajitura Pavlova.

 1060. baia foarte mare patul confortabil restaurantul hotelului are mancare foarte buna si un meniu variat

 1061. Amplasarea, micul dejun gustos si foarte variat, mancare excelenta, atmosfera locației, multe locuri de parcare.

 1062. Locatie excelenta. Mic dejun consistent. Personalul profesionist si binevoitor. Cred ca am sa trec acest hotel in lista mea de locuri preferate.

 1063. Locatia este superba, personalul dragut,foarte amabil! Voi reveni cu siguranța!

 1064. Camera spatioasa si curata. Terasa frumoasa cu mancare buna. Facilitati superbe (masa de tenis, hamac, aparate de masaj, etc.) Priveliste frumoasa. La 3 min de telescaun pana in vf de Parang

 1065. Totul ne-a plăcut! Am mai fi stat. Am venit la recomandarea unor prieteni si nu am citit nimic să vedem ce ne asteapta. Am fost surprinși să găsim un colț de Rai! Mulțumesc!

 1066. Personalul amabil si dispus sa ofere informatii locale.

 1067. Gazdele foarte primitoare, mic dejun multumitor, proaspat , gustos.Peisajul este fantastic. Recomand

 1068. D-ul Petre a fost foarte atetent cu noi și ne-am simțit foarte bine în aceasta locație. Mic dejun suficient. Camera curata .Totul a fost ok.

 1069. Am fost primiți cu cățelul. Locație aproape de parc. Aparatul de cafea a fost de folos.

 1070. Gazda a pus la dispoziție toate lucrurile necesare și chiar mai mult. De la apa plată in frigider și cafea la espresor, până la toate lucrurile utile de bucatarie. Recomand cu încredere.

 1071. Apartamentul aranjat cu gust,totul la superlativ.Ne-am simtit extraordinar.Cu siguranta vom mai reveni.Gazdele foarte amabile.Va multumim!

 1072. Locația este excelentă, cu Parângul în dreapta. Aproape de Cheile Băniței și Peștera Bolii – adevărate bijuterii. În ciuda “plictiselii”, personalul gătește foarte bine. Recomand preparatele din vânat!

 1073. A fost excepțional totul ! Siguranță, ambient, personalul f amabil și mâncare proaspătă la prețuri de bun simț. Cu mult drag, vom reveni.

 1074. localizarea, foarte bine semnalizată, ușor de găsit, parcare mare, mic dejun foarte bun și consistent, foișor, liniște, cameră mare și spațioasă

 1075. Personalul foarte amabil. Curat, cochet (pentru Petrosani). Pret foarte bun pentru ce se ofera. Desi nu aveam mic dejun inclus, au fost draguti si ne-au adus cate o cafea si ceva de mancare. Una din cele mai bune alegeri de cazare in Petrosani.

 1076. Hotelul a fost peste asteptari, iar amabilitatea personalului ne-a impresionat. Camera a fost foarte primitoare, aerisita si frumos amenajata. Micul dejun a fost variat si consistent, adus exact la ora stabilita. Ii multumim doamnei de la receptie pentru informatiile turistice oferite.

 1077. Curățenie, camere spațioase dotate cu tot confortul necesar și amenajate modern cu foarte mult bun gust, personal amabil și serviabil. Este localizat central, în imediata apropiere se află un un hypermarket și un complex superb cu restaurant în aer liber construit în stil medieval în jurul unui mini lac artizanal pe care plutesc în voie câteva lebede negre. A fost peste ceea ce ne-am fi așteptat să găsim în Petroșani.

 1078. Arhitectura hotelului este una deosebita, foarte curat si personalul este amabil. Camera in care am fost cazati a fost foarte spatioasa (la parter). Am inteles ca la etaj, care este mansardat, camerele sunt mai mici. Deci recomand sa specificati daca doriti o camera mai mare atunci cand faceti rezervarea. Am solicitat un pat suplimentar care ne-a fost pus la dispozitie rapid.

 1079. Totul este la superlativ: staff-ul este de ajutor intotdeauna, camerele sunt curate, calduroase si confortabile, restaurantul are preparate foarte bune si zona speciala pentru fumatori, parcarea este incapatoare si sigura, este la aprox 30 de minute de telegondola Straja. Atmosfera hotelului este foarte placuta, fiecare detaliu este pus la punct, iar pretul este mai mult decat multumitor. Cu siguranta voi reveni.

 1080. Frumos amenajat, personal amabil și super mâncare la restaurant!

 1081. Raportul pret-calitate, distanta mica pana la telescaun, amabilitatea personalului.

 1082. Poziționarea este nemaipomenita chiar și in extrasezon.

 1083. Primire calduroasa, personal foarte amabil, camerele curate si igienizatela iar micul dejun consistent si pentru toate gusturile!

 1084. O pensiune frumoasa, ingrijita si foarte curata. Personalul exceptional, tineri, politicosi si foarte muncitori. Mancarea buna.

 1085. Locatia este superba, personalul dragut,foarte amabil! Voi reveni cu siguranța!

 1086. Camera spatioasa si curata. Terasa frumoasa cu mancare buna. Facilitati superbe (masa de tenis, hamac, aparate de masaj, etc.) Priveliste frumoasa. La 3 min de telescaun pana in vf de Parang

 1087. Pensiunea este într-o zonă liniștită, are cam 16 locuri de parcare și dispune de aprox 16 camere, pe 3 etaje. Pensiunea se închide după 22, dar la fiecare cheie este un buton cu care se poate deschide o ușă laterală. Camerele au baie proprie cu duș, frigider, dulap cu umerașe și pat matrimonial. Dacă alegi opțiunea de mic dejun, vei avea un buget de 15 RON din care poți comanda ce vrei din meniu. Chelnerii și personalul sunt politicoși, iar dacă durează mai mult să aducă mâncarea, spun asta de la început.

 1088. Mic dejun gustos, pregatit la comanda ce a necesitat plata unei diferente (am depasit cei 15 ron/pers platiti la rezervare) Nu stiu care ar fi fost micul dejun standard.

 1089. Clean and cozy room, tasty breakfast, feels like home. Loved it so much.