Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Oţelu Roşu fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Oţelu Roşu recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Oţelu Roşu – Romania

Pensiunea La Kelu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Fiama

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Eden Caransebes

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Palace

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Kolpinghaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Gasthaus Enduro Bica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Armando

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Oţelu Roşu am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Oţelu Roşu bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Clara si Alex Răducan din Rusca, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Clara si Alex Răducan din Rusca, jud. Caras-SeverinCazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 • Mirela si Dorli Ștefureac din Barlogeni, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Oţelu Roşu, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mirela si Dorli Ștefureac din Barlogeni, jud. Mehedinti – Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 • Blanduzia si Gina Cămătaru din Chiribis, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Blanduzia si Gina Cămătaru din Chiribis, jud. Bihor – Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 • Rozalia si Draga Bechet din Slobozia Siliscani, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Oţelu Roşu!

  (Rozalia si Draga Bechet din Slobozia Siliscani, jud. Botosani – Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 • Dina si Gherghina Macri din Cireseni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Oţelu Roşu, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dina si Gherghina Macri din Cireseni, jud. Iasi – Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 • Lucențiu si Giorgian Skutnik din Popesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Oţelu Roşu prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Oţelu Roşu.

  (Lucențiu si Giorgian Skutnik din Popesti, jud. Arges – Cazare in Oţelu Roşu 4 persoane)

 1. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 2. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 3. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 4. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 5. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 6. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 7. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 8. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 9. Camera mare,pat confortabil,mobilier de calitate,plasma,balcon,baie mare.

 10. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 11. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 12. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 13. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 14. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 15. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 16. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 17. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 18. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 19. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 20. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 21. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 22. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 23. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 24. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 25. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 26. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 27. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 28. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 29. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 30. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 31. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 32. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 33. Camera mare,pat confortabil,mobilier de calitate,plasma,balcon,baie mare.

 34. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 35. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 36. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 37. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 38. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 39. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 40. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 41. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 42. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 43. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 44. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 45. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 46. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 47. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 48. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 49. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 50. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 51. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 52. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 53. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 54. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 55. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 56. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 57. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 58. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 59. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 60. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 61. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 62. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 63. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 64. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 65. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 66. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 67. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 68. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 69. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 70. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 71. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 72. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 73. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 74. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 75. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 76. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 77. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 78. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 79. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 80. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 81. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 82. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 83. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 84. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 85. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 86. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 87. Locația, personalul amabil, camera este destul de spațioasă.

 88. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 89. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 90. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 91. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 92. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 93. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 94. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 95. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 96. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 97. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 98. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 99. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 100. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 101. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 102. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 103. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 104. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 105. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 106. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 107. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 108. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 109. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 110. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 111. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 112. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 113. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 114. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 115. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 116. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 117. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 118. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 119. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 120. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 121. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 122. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 123. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 124. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 125. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 126. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 127. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 128. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 129. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 130. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 131. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 132. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 133. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 134. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 135. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 136. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 137. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 138. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 139. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 140. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 141. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 142. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 143. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 144. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 145. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 146. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 147. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 148. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 149. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 150. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 151. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 152. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 153. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 154. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 155. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 156. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 157. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 158. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 159. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 160. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 161. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 162. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 163. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 164. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 165. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 166. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 167. Danvaleriu2007 martie 2, 2019 at 9:43 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 168. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 169. Mi-a placut absolut totul, o locatie excelenta, personal excelent si confort plus! Nota mea finala, este la excelent in sus!

 170. Proprietarii sunt niste oameni minunati care s-au asigurat ca ne simtim confortabil si ne-au oferit tot ce au putut. Sala, jacuzzi si sauna, terasa, toate langa padure si incluse in pretul incredibil de mic. Nu seamana cu Hilton sau Marriott, dar nici pretul nu seamana. Costa mai mult sa stam acasa 🙂

 171. amplasamentul este ideal pentru linistea oferita, este un parc cu terenuri de sport chiar in fata complexului, sala fitness bine echipata, are sauna, terasa la ultimul etaj cu bar si jacuzzi in aer liber, biliard, dards, toate incluse in pretul cazarii. Personalul foarte amabil, mic dejun consistent.

 172. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 173. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 174. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 175. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 176. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 177. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 178. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 179. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 180. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 181. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 182. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 183. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 184. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 185. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 186. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 187. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 188. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 189. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 190. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 191. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 192. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 193. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 194. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 195. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 196. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 197. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 198. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 199. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 200. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 201. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 202. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 203. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 204. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 205. Pat confortabil , căldură bună , baia foarte îngrijită , apa fierbinte , personal amabil , totul curat.

 206. Nice to have a bath. Good overnight atop for Traveller’s and truckers. Bikers too. Simple food, but on site was useful. Helpful staff.

 207. + easy to find + big parking + 24/7 restaurant on-site + friendly/helpful owner and staff

 208. Recomand pt toată lumea care vrea un loc frumos cu o camera curată și calda și un personal extraordinar . Nu se compara cu altceva asemanator pe piața. Merita toți banii.

 209. Camera spatioasa, curata , bine incalzita , balcon mare , mancare buna si preturi ok la restaurant , personal amabil , parcare , acces usor , recomand !!!

 210. Mi-a plăcut totul. Camera, baia, terasa… Curat, caldura, liniște… Iar peisajul este… minunat!!!Restaurantul foarte cochet, mâncarea și personalul Superr! Cu siguranță voi reveni😊

 211. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 212. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 213. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 214. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 215. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 216. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 217. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 218. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 219. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 220. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 221. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 222. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 223. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 224. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 225. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 226. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 227. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 228. The family couldn’t have been nicer or more helpful. The location, although difficult to get there due to poor roads and no sign posts is very beautiful with lovely scenery.

 229. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 230. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 231. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 232. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 233. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 234. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 235. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 236. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 237. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 238. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 239. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 240. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 241. Pat confortabil , căldură bună , baia foarte îngrijită , apa fierbinte , personal amabil , totul curat.

 242. Nice to have a bath. Good overnight atop for Traveller’s and truckers. Bikers too. Simple food, but on site was useful. Helpful staff.

 243. + easy to find + big parking + 24/7 restaurant on-site + friendly/helpful owner and staff

 244. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 245. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 246. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 247. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 248. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 249. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 250. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 251. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 252. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 253. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 254. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 255. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 256. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 257. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 258. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 259. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 260. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 261. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 262. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 263. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 264. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 265. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 266. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 267. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 268. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 269. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 270. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 271. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 272. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 273. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 274. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 275. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 276. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 277. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 278. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 279. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 280. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 281. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 282. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 283. Pat confortabil , căldură bună , baia foarte îngrijită , apa fierbinte , personal amabil , totul curat.

 284. Nice to have a bath. Good overnight atop for Traveller’s and truckers. Bikers too. Simple food, but on site was useful. Helpful staff.

 285. + easy to find + big parking + 24/7 restaurant on-site + friendly/helpful owner and staff

 286. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 287. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 288. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 289. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 290. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 291. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 292. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 293. Camere calduroase, pat confortabil, liniste, personalul foarte foarte amabil

 294. LINISTE, ATMOSFERA F.PLACURA, F. CALD IN CAMERA, MIC DEJUN F. BUN.

 295. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 296. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 297. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 298. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 299. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 300. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 301. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 302. Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 303. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 304. Pat confortabil , căldură bună , baia foarte îngrijită , apa fierbinte , personal amabil , totul curat.

 305. Nice to have a bath. Good overnight atop for Traveller’s and truckers. Bikers too. Simple food, but on site was useful. Helpful staff.

 306. + easy to find + big parking + 24/7 restaurant on-site + friendly/helpful owner and staff

 307. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 308. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 309. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 310. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 311. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 312. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 313. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 314. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 315. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 316. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 317. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 318. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 319. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 320. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 321. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 322. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 323. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 324. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 325. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 326. Danvaleriu2007 mai 6, 2019 at 5:36 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 327. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 328. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 329. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 330. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 331. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 332. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 333. Extra. Camere curate si confortabile, domnul de la receptie foarte amabil, mic dejun bogat. Sigur vom reveni.

 334. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 335. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 336. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 337. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 338. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 339. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 340. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 341. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 342. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 343. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 344. Danvaleriu2007 mai 12, 2019 at 6:14 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 345. Curatenie, personal foarte amabil, mic dejun excelent inclus in pret.

 346. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 347. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 348. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 349. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 350. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 351. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 352. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 353. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 354. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 355. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 356. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 357. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 358. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 359. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 360. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 361. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 362. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 363. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 364. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 365. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 366. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 367. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 368. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 369. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 370. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 371. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 372. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 373. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 374. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 375. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 376. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 377. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 378. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 379. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 380. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 381. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 382. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 383. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 384. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 385. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 386. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 387. Danvaleriu2007 mai 20, 2019 at 3:31 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 388. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 389. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 390. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 391. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 392. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 393. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 394. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 395. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 396. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 397. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 398. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 399. Locatia este la 50 min de mers cu masina pana la Muntele Mic (sus pe partie). Privelistea este ok..avand in vedere ca la 200m este centura orasului…Camera a fost curata, spatioasa si foarte frumoasa. Micul dejun foarte ok. Parcare auto chiar in curtea pensiunii. Recomand cu incredere.

 400. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 401. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 402. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 403. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 404. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 405. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 406. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 407. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 408. Danvaleriu2007 mai 26, 2019 at 4:36 am

  Nu as pute sa spun ca a fost ceva care mi-a placut.

 409. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 410. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 411. Corpul nou al hotelului, mobilier nou, obiecte sanitare noi, parcare privata gratuita.

 412. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 413. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 414. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 415. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 416. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 417. Desi am ajuns seara tarziu, la ora 23, am fost intampinati cu amabilitate. Ospitalitate deosebita, curatenie impecabila si localizare foarte ok (asta am observat abia dimineata). Multumim, vom reveni!

 418. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 419. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 420. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 421. desi nu are un restaurant standard a incercat sa-mi satisfaca dorintele,ca la un restaurant.locul este perfect pentru a te relaxa,pentru ca este mai departe de centrul orasului.o gazda foarte primitoare.

 422. Great host, good food, lovely accommodation and waking to the sound of birds and chickens and silence (no road noise here 😀 )

 423. Dcera majitelů fungovala jako tlumočnice docela dobře, takže domluva byla

 424. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 425. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 426. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 427. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 428. A fost foarte curat, personalul a fost simpatic. Eu am fost foarte multumit.

 429. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 430. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 431. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 432. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 433. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 434. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 435. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 436. Nu am primit croasant dar in schimb am primit două cafele din partea casei.conditiile si atitudinea personalului a fost una prietenoasă si sociabilă totul a fost ok,am fost surprins plăcut la modul cum am fost tratat ca si client in acea pensiune.

 437. patul de neatins, saltea ff proasta , totul vechi, ne-am simtit ca la matusa in aparatment

 438. Locatie bine amplasata, camera foarte curata, felicitari!

 439. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 440. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 441. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 442. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 443. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 444. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 445. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 446. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 447. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 448. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 449. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 450. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 451. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 452. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 453. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 454. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 455. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 456. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 457. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 458. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 459. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 460. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 461. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 462. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 463. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 464. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 465. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 466. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 467. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 468. Camerele au un design vienez, cu mobila inchisa la culoare si intime, cosy! Sunt curate si daca ai norocul sa nu te afli pe partea cu “muzica”, te poti odihni.

 469. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 470. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 471. Primire amabila, check-in si check-out fara probleme. Locatie excelenta pentru acces la gara. Departe de centru, dar foarte usor accesibil cu taxiul la tarife modice. Liniste, curatenie, aer conditionat, uscator de par in baie, acces internet (desi nu aparea in descrierea hotelului pe booking.com). Am plecat inainte de ora micului dejun si am primit sandwichuri pentru drum 🙂

 472. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 473. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 474. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 475. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 476. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 477. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 478. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 479. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 480. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 481. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 482. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 483. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 484. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 485. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 486. Este o pensiune curata, amplasata in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Cafeaua de dimineata f. buna.

 487. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 488. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 489. it was close to our business meeting place and had its own car park. staff was most kind and ready to help in whatever way possible. food, as much as we had, was well prepared and served kindly.

 490. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 491. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 492. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 493. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 494. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 495. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 496. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 497. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 498. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 499. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 500. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 501. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 502. – N u r e c o m a n d !!!! – MUZICA …MANELE….A TINUT PANA LA 4 (PATRU) DIMINEATA…. !!!!

 503. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 504. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 505. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 506. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 507. it was close to our business meeting place and had its own car park. staff was most kind and ready to help in whatever way possible. food, as much as we had, was well prepared and served kindly.

 508. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 509. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 510. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 511. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 512. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 513. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 514. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 515. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 516. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

 517. Foarte placut surprins de camera,confort si curatenie

 518. Zona din jur este frumoasa, am avut loc de parcare, oamenii amabili.

 519. The breakfast was very poor. Maybe because there were no many guests. Very nice surroundings!

 520. – N u r e c o m a n d !!!! – MUZICA …MANELE….A TINUT PANA LA 4 (PATRU) DIMINEATA…. !!!!

 521. Camera este excelenta. Spatioasa si confortabila, decorata cu mult bun gust. Camera este linistita. Baia este curata, dusul are presiune. Recomand cu caldura.

 522. Amplasarea in centru este potrivită pentru cei ce doresc sa străbată la pas orașul.

 523. Ne-a plăcut mult ospitalitatea cu care am fost întâmpinați, mâncarea și curățenia exemplară. Cu siguranță vom reveni la Palace, când vrem cazare in Caransebeș.

 524. A fost foarte curat și cochet iar ferestrele de mansarda sunt geniale. Diminețile sunt o adevărată binecuvântare datorita luminii naturale

 525. it was close to our business meeting place and had its own car park. staff was most kind and ready to help in whatever way possible. food, as much as we had, was well prepared and served kindly.

 526. Locație placuta si liniștita, curat, condiții excelente.

 527. Amplasare aproape de centura orasului, dar totusi in zona linistita Gradina cu multa verdeata Parcare mare si amenajata Terasa, unde la micul dejun poti sa-ti bei cafeaua si eventual sa fumezi

 528. O vila noua, curte foarte mare si frumoasa, locuri amenajate de stat la aer, pisica si catel sociabili si simpatici, parcare incapatoar, atmosfera de vila la munte chiar daca este la marginea unui orasel. Camera foarte spatioasa, mobilier minimal dar confortabil, liniste, micul dejun proaspat, variat si gustos

 529. Totul a fost bine, am intarziat la check in dar proprietarul m-a asteptat pana tarziu. Pentru pretul platit, pot spune ca experienta a fost peste asteptari. Camera a fost ok, gazde ospitaliere, micul dejun ok.

 530. Hostelul este aproape de centru, personalul foarte amabil.

 531. Personal este foarte amabil, pentu o vacanta in linistea e perfect. Tot curat si bun.

 532. Personalul amabil, hotelul foarte curat si ambientul foarte placut, patul cu saltea foarte comoda, baia curata si foarte bine dotata!Un sejur placut.

 533. Amplasarea este centrala. Daca doriti sa experimentati ideea de a locui chiar si pentru o noapte intr-o casa, stilul retro, este perfecta. Personalul foarte amabil.

 534. Personal amabil, ambient foarte placut in hotel. Camera a fost foarte primitoare si relaxanta cu mobilierul in stil vechi. Parcare mare in fata hotelului, bine luminata.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled