Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Oeşti-Pămînteni fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Oeşti-Pămînteni recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Oeşti-Pămînteni – Romania

Vila Nadia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Patricia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bun'88

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Pomi -Oesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Meridian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Colt de Munte

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Trei Ponei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Panoramic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Oeşti-Pămînteni am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Oeşti-Pămînteni bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Georgel si Bucur Budescu din Recea, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Georgel si Bucur Budescu din Recea, jud. MaramuresCazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Draga si Gabriel Ducas din Gara Rosiesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Oeşti-Pămînteni, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Draga si Gabriel Ducas din Gara Rosiesti, jud. Vaslui – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Ruxanda si Bucur Neamțu din Dumitrestii-Fata, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ruxanda si Bucur Neamțu din Dumitrestii-Fata, jud. Vrancea – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Florina si Miruna Iacobescu din Copaceni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Oeşti-Pămînteni!

  (Florina si Miruna Iacobescu din Copaceni, jud. Valcea – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Leordean si Marina Orășean din Magazia, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Oeşti-Pămînteni, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Leordean si Marina Orășean din Magazia, jud. Neamt – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Roberta si Matilda Negru din Remecioara, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Oeşti-Pămînteni.

  (Roberta si Matilda Negru din Remecioara, jud. Maramures – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 1. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 2. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 3. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 4. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 5. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 6. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 7. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 8. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 9. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 10. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 11. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 12. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 13. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 14. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 15. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 16. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 17. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 18. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 19. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 20. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 21. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 22. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 23. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 24. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 25. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 26. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 27. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 28. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 29. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 30. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 31. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 32. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 33. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 34. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 35. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 36. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 37. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 38. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 39. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 40. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 41. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 42. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 43. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 44. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 45. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 46. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 47. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 48. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 49. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 50. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 51. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 52. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 53. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 54. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 55. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 56. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 57. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 58. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 59. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 60. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 61. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 62. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 63. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 64. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 65. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 66. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 67. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 68. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 69. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 70. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 71. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 72. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 73. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 74. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 75. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 76. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 77. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 78. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 79. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 80. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 81. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 82. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 83. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 84. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 85. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 86. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 87. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 88. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 89. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 90. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 91. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 92. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 93. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 94. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 95. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 96. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 97. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 98. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 99. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 100. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 101. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 102. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 103. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 104. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 105. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 106. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 107. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 108. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 109. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 110. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 111. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 112. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 113. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 114. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 115. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 116. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 117. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 118. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 119. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 120. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 121. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 122. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 123. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 124. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 125. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 126. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 127. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 128. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 129. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 130. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 131. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 132. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 133. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 134. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 135. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 136. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 137. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 138. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 139. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 140. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 141. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 142. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 143. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 144. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 145. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 146. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 147. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 148. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 149. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 150. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 151. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 152. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 153. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 154. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 155. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 156. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 157. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 158. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 159. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 160. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 161. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 162. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 163. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 164. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 165. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 166. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 167. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 168. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 169. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 170. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 171. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 172. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 173. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 174. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 175. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 176. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 177. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 178. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 179. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 180. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 181. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 182. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 183. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 184. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 185. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 186. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 187. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 188. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 189. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 190. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 191. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 192. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 193. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 194. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 195. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 196. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 197. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 198. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 199. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 200. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 201. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 202. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 203. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 204. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 205. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 206. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 207. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 208. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 209. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 210. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 211. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 212. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 213. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 214. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 215. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 216. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 217. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 218. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 219. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 220. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 221. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 222. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 223. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 224. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 225. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 226. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 227. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 228. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 229. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 230. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 231. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 232. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 233. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 234. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 235. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 236. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 237. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 238. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 239. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 240. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 241. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 242. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 243. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 244. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 245. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 246. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 247. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 248. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 249. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 250. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 251. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 252. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 253. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 254. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 255. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 256. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 257. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 258. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 259. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 260. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 261. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 262. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 263. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 264. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 265. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 266. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 267. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 268. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 269. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 270. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 271. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 272. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 273. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 274. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 275. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 276. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 277. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 278. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 279. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 280. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 281. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 282. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 283. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 284. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 285. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 286. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 287. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 288. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 289. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 290. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 291. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 292. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 293. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 294. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 295. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 296. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 297. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 298. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 299. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 300. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 301. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 302. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 303. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 304. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 305. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 306. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 307. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 308. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 309. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 310. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 311. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 312. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 313. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 314. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 315. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 316. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 317. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 318. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 319. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 320. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 321. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 322. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 323. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 324. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 325. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 326. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 327. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 328. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 329. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 330. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 331. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 332. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 333. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 334. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 335. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 336. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 337. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 338. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 339. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 340. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 341. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 342. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 343. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 344. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 345. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 346. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 347. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 348. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 349. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 350. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 351. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 352. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 353. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 354. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 355. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 356. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 357. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 358. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 359. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 360. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 361. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 362. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 363. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 364. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 365. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 366. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 367. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 368. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 369. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 370. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 371. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 372. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 373. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 374. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 375. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 376. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 377. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 378. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 379. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 380. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 381. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 382. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 383. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 384. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 385. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 386. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 387. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 388. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 389. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 390. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 391. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 392. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 393. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 394. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 395. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 396. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 397. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 398. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 399. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 400. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 401. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 402. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 403. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 404. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 405. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 406. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 407. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 408. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 409. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 410. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 411. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 412. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 413. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 414. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 415. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 416. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 417. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 418. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 419. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 420. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 421. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 422. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 423. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 424. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 425. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 426. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 427. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 428. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 429. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 430. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 431. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 432. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 433. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 434. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 435. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 436. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 437. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 438. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 439. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 440. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 441. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 442. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 443. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 444. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 445. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 446. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 447. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 448. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 449. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 450. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 451. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 452. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 453. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 454. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 455. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 456. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 457. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 458. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 459. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 460. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 461. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 462. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 463. Geanina-daniela iunie 8, 2019 at 3:28 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 464. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 465. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 466. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 467. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 468. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 469. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 470. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 471. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 472. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 473. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 474. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 475. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 476. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 477. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 478. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 479. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 480. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 481. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 482. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 483. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 484. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 485. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 486. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 487. Geanina-daniela iunie 14, 2019 at 8:27 pm

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 488. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 489. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 490. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 491. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 492. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 493. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 494. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 495. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 496. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 497. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 498. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 499. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 500. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 501. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 502. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 503. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 504. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 505. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 506. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 507. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 508. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 509. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 510. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 511. Geanina-daniela iunie 23, 2019 at 5:53 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 512. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 513. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 514. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 515. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 516. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 517. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 518. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 519. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 520. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 521. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 522. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 523. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 524. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 525. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 526. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 527. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 528. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 529. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 530. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 531. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 532. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 533. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 534. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 535. Geanina-daniela iunie 29, 2019 at 2:12 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 536. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 537. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 538. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 539. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 540. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 541. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 542. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 543. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 544. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 545. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 546. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 547. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 548. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 549. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 550. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 551. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 552. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 553. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 554. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 555. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 556. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 557. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 558. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 559. Geanina-daniela iulie 6, 2019 at 11:15 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 560. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 561. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 562. Curățenia impecabila, condițiile foarte bune atât a camerei cât și a bucătăriei foarte bine utilate, felicitări și tot respectul față de doamna administrator.

 563. A fost liniște, am avut peisaj frumos de la balansoar.

 564. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 565. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 566. Proprietarii sunt foarte ospitalieri, prietenosi. Teren de fotbal langa proprietate. Loc de joaca foarte mare si frumos. E multa liniste, poti auzi doar Argesul cum curge 😘

 567. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 568. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 569. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 570. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 571. Super, odihna de milioane mai ales daca vorbim de buget, despre stapiini sunt extraorfinari si foarte ospitalieri, curatenia la un nivel foarte inalt, cu siguranta revenim !!!

 572. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 573. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 574. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 575. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 576. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 577. Desi check-in-ul a fost pana la ora 22:00, cineva de la receptie ne-a asteptat inca doua ore pentru a prelua camera. De asemenea, ne-a oferit un frigider la cerere.

 578. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 579. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 580. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 581. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 582. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 583. Geanina-daniela iulie 12, 2019 at 11:21 pm

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 584. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 585. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 586. Curățenia impecabila, condițiile foarte bune atât a camerei cât și a bucătăriei foarte bine utilate, felicitări și tot respectul față de doamna administrator.

 587. A fost liniște, am avut peisaj frumos de la balansoar.

 588. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 589. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 590. Proprietarii sunt foarte ospitalieri, prietenosi. Teren de fotbal langa proprietate. Loc de joaca foarte mare si frumos. E multa liniste, poti auzi doar Argesul cum curge 😘

 591. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 592. Locatie excelenta, camera mare, curte bine intretinuta cu loc de joaca pt copii, gazda minunata……vom reveni!

 593. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 594. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled