Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Oeşti-Pămînteni fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Oeşti-Pămînteni recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Oeşti-Pămînteni – Romania

Pensiunea Patricia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Meridian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Colt de Munte

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Rustic Argesean

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Belvedere La Cristina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Lazaroiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Dandu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Oeşti-Pămînteni am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Oeşti-Pămînteni bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Georgel si Bucur Budescu din Recea, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Georgel si Bucur Budescu din Recea, jud. MaramuresCazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Draga si Gabriel Ducas din Gara Rosiesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Oeşti-Pămînteni, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Draga si Gabriel Ducas din Gara Rosiesti, jud. Vaslui – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Ruxanda si Bucur Neamțu din Dumitrestii-Fata, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ruxanda si Bucur Neamțu din Dumitrestii-Fata, jud. Vrancea – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Florina si Miruna Iacobescu din Copaceni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Oeşti-Pămînteni!

  (Florina si Miruna Iacobescu din Copaceni, jud. Valcea – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Leordean si Marina Orășean din Magazia, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Oeşti-Pămînteni, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Leordean si Marina Orășean din Magazia, jud. Neamt – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 • Roberta si Matilda Negru din Remecioara, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Oeşti-Pămînteni prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Oeşti-Pămînteni.

  (Roberta si Matilda Negru din Remecioara, jud. Maramures – Cazare in Oeşti-Pămînteni 3 persoane)

 1. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 2. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 3. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 4. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 5. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 6. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 7. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 8. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 9. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 10. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 11. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 12. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 13. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 14. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 15. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 16. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 17. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 18. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 19. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 20. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 21. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 22. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 23. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 24. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 25. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 26. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 27. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 28. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 29. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 30. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 31. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 32. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 33. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 34. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 35. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 36. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 37. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 38. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 39. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 40. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 41. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 42. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 43. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 44. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 45. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 46. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 47. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 48. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 49. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 50. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 51. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 52. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 53. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 54. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 55. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 56. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 57. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 58. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 59. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 60. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 61. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 62. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 63. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 64. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 65. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 66. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 67. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 68. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 69. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 70. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 71. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 72. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 73. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 74. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 75. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 76. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 77. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 78. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 79. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 80. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 81. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 82. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 83. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 84. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 85. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 86. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 87. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 88. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 89. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 90. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 91. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 92. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 93. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 94. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 95. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 96. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 97. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 98. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 99. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 100. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 101. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 102. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 103. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 104. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 105. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 106. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 107. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 108. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 109. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 110. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 111. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 112. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 113. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 114. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 115. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 116. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 117. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 118. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 119. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 120. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 121. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 122. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 123. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 124. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 125. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 126. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 127. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 128. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 129. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 130. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 131. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 132. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 133. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 134. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 135. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 136. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 137. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 138. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 139. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 140. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 141. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 142. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 143. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 144. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 145. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 146. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 147. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 148. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 149. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 150. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 151. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 152. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 153. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 154. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 155. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 156. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 157. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 158. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 159. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 160. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 161. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 162. Este f frumos, rustic, zona de living dotata cu o minibiblioteca, bucatarie.

 163. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 164. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 165. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 166. Personalul este foarte amabil, camerele curate si in momentul in care am intrat in camera am avut parte de o surpriză: patul de dormit este intr.un separeu dupa ce cobori cateva trepte. O senzație super!

 167. Personalul excelent si mancarea a fost foarte buna! Locatia superba!

 168. O zona foarte buna pentru relaxare, aproape pentru cei care au terminat transfagarasanul urcand dinspre Arges. Mancarea foarte buna si consistenta raport pret/calitate. Personal foarte foarte amiabil.

 169. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 170. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 171. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 172. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 173. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 174. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 175. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 176. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 177. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 178. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 179. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 180. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 181. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 182. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 183. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 184. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 185. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 186. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 187. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 188. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 189. Mi-a plăcut amabilitatea gazdei, atenția la detalii și implicarea în tot procesul de la checkin pana la checkout. Camera a fost curata și bine întreținută, împreună cu familia bucurându-mă și de curtea interioara spațioasă și frumos amenajată. La etaj am avut parte de un loc de relaxare ce oferea o priveliște încântătoare

 190. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 191. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 192. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 193. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 194. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 195. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 196. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 197. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 198. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 199. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 200. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 201. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 202. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 203. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 204. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 205. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 206. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 207. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 208. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 209. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 210. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 211. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 212. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 213. Un loc superb, linistit, departe de zona aglomerata si insfarsit putina liniste. O curte disponibila pentru un relax la masa cu prieteni sau chiar si un gratar. Staf-ul primitoar. mereu disponibil pentru orice necesitate. Parcarea Interna in siguranta. Bine ingrijit si curat. Camera spatioasa cu toate necesitatile si o excelenta presiune la apa din dus.

 214. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 215. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 216. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 217. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 218. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 219. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 220. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 221. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 222. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 223. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 224. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 225. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 226. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 227. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 228. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 229. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 230. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 231. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 232. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 233. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 234. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 235. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 236. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 237. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 238. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 239. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 240. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 241. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 242. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 243. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 244. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 245. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 246. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 247. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 248. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 249. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 250. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 251. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 252. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 253. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 254. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 255. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 256. Liniste , vedere frumoasa la munte. Gazda foarte ospitaliera.

 257. Liniste,curatenie,oameni primitori si sociabili,bucatarie utilita, foisor cu gratar,curte splendida cu verdeata si flori,panoramic frumos

 258. Confortul oferit de camera in care am stat și bunătatea cu care am fost primiți.

 259. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 260. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 261. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 262. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 263. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 264. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 265. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 266. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 267. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 268. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 269. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 270. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 271. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 272. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 273. Ne a plăcut extrem de mult cazarea. Abea așteptăm sa revenim. Pentru o noapte cât am stat parca am fost in rai. Personal super, mâncare excelenta. Am avut vederea la râu iar modul cum curgea apa a fost superb. Nu ne am putut dori nimic mai mult. Felicitări tuturor participanților la fericirea noastră.

 274. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 275. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 276. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 277. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 278. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 279. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 280. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 281. Amabilitatea deosebită, curățenia și întreaga pensiune gândită și pentru copii mici. Locul de joacă, trambulina, Curtea frumos amenajata. Camerele mari. Parcarea sigură. Mulțumim mult gazdelor minunate, vom reveni.

 282. Gazdă foarte primitoare, camera curată, zona linistita si usor accesibilă, pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu căldură!

 283. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 284. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 285. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 286. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 287. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 288. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 289. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 290. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 291. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 292. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 293. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 294. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 295. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 296. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 297. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 298. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 299. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 300. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 301. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 302. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 303. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 304. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 305. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 306. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 307. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 308. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 309. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 310. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 311. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 312. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 313. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 314. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 315. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 316. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 317. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 318. Personal amabil si de ajutor. Camere mari si comfortabile

 319. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 320. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 321. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 322. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 323. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 324. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 325. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 326. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 327. Locatia linistita, personal amabil, discret (urasc gazdele care vor cu orice chip sa socializeze cu tine, exagerand cu politetea). Aproape de principalele puncte turistice de vizitat ( Manastirea Curtea de Arges, Cetatea Poenari, Baraj Vidraru). Camera curata, rustica, priveliste frumoasa spre râu, spatiu de recreere frumos amenajat si…ponei simpatici.

 328. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 329. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 330. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 331. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 332. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 333. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 334. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 335. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 336. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 337. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 338. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 339. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 340. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 341. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 342. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 343. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 344. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 345. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 346. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 347. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 348. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 349. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 350. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 351. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 352. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 353. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 354. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 355. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 356. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 357. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 358. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 359. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 360. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 361. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 362. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 363. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 364. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 365. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 366. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 367. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 368. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 369. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 370. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 371. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 372. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 373. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 374. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 375. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 376. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 377. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 378. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 379. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 380. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 381. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 382. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 383. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 384. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 385. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 386. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 387. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 388. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 389. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 390. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 391. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 392. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 393. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 394. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 395. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 396. Fetita noastră a fost încântată de spatiul de joacă din curte. E foarte aproape de Cetatea Poenari şi Barajul Vidraru, doar câteva minute de mers cu masina. E liniste pentru că e la câteva sute de metri de drumul national, peste rău.

 397. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 398. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 399. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 400. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 401. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 402. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 403. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 404. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 405. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 406. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 407. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 408. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 409. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 410. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 411. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 412. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 413. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 414. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 415. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 416. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 417. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 418. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 419. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 420. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 421. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 422. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 423. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 424. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 425. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 426. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 427. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 428. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 429. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 430. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 431. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 432. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 433. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 434. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 435. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 436. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 437. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 438. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 439. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 440. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 441. Totul…. Pozitia.., privelistea, camerele, calitatea saltelei si a pernei…

 442. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 443. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 444. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 445. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 446. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 447. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 448. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 449. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 450. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 451. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 452. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 453. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 454. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 455. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 456. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 457. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 458. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 459. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 460. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 461. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 462. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 463. Geanina-daniela iunie 8, 2019 at 3:28 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 464. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 465. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 466. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 467. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 468. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 469. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 470. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 471. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 472. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 473. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 474. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 475. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 476. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 477. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 478. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 479. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 480. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 481. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 482. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 483. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 484. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 485. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 486. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 487. Geanina-daniela iunie 14, 2019 at 8:27 pm

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 488. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 489. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 490. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 491. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 492. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 493. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 494. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 495. Proprietatea are o pajiste mare pe care pasc linistiti cei 3 ponei si unde e amplasat un loc de joaca pt copii, iar raul care susura in apropiere completeaza o imagine perfecta. In spatele pensiunii exista un teren de fotbal/tenis cu nocturna. Desi seara se stransesera niste baieti la fotbal si parea c-o sa ne fie greu sa adormim din cauza lor, am inchis fereastra si tot zgomotul a disparut. Termopanul e de calitate. Pensiunea este usor accesibila. O farmacie si niste magazine sunt in apropiere. Camera foarte curata, baia spatioasa si curata.

 496. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 497. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 498. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 499. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 500. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 501. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 502. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 503. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 504. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 505. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 506. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 507. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 508. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 509. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 510. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 511. Geanina-daniela iunie 23, 2019 at 5:53 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 512. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 513. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 514. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 515. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 516. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 517. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 518. Pensiunea e amplasată într-un cadru liniştit lângă rău, iar curtea mare oferă şi un loc de joacă generos. Poneii sunt o reală atracţie pentru copii. Sufrageria de la parter cu şemineu adaugă pensiunii un farmec aparte. Un alt plus este reprezentat şi de accesul la o bucătărie complet utilată. Proprietara pensiunii este foarte amabilă şi atentă cu oaspeţii. Recomand cu căldură pensiunea pentru un we liniştit în natură.

 519. Mi-a placut locatia (chiar pe malul Argesului cu mult spatiu verde la dispozitie chiar langa proprietate), facilitatile disponibile precum locul de joaca pentru copii, terenul de fotbal si posibilitatea de a face gratar.

 520. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 521. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 522. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 523. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 524. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 525. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 526. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 527. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 528. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 529. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 530. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 531. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 532. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 533. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 534. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 535. Geanina-daniela iunie 29, 2019 at 2:12 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 536. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 537. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 538. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 539. Totul a fost ok. Proprietara foarte amabila și atentă la nevoile clienților

 540. Totul e super…de la gradina superb amenajata la curatenia din camera, gazda extraordinara 5 *

 541. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 542. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 543. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 544. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 545. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 546. Locul este minunat si gazda foarte primitoare..cu siguranta doresc sa repet si stau pe mai mult timp .

 547. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 548. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 549. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 550. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 551. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 552. We thought that Villa was just a part of the name sort of to attract guests but it actually is a nice and spacious seperate house with two bedrooms, two bathrooms, living and dinning room. It was very nice and clean. The kitchen had everything needed. The owners are very nice, friendly and helpful people. We arrived almost around midnight but they were waiting for us to welcome. They also own a small grocery store right at the Villa Nadia. The Villa itself sits right at the road but you can’t hear cars passing by. For us it was a perfect location on our way through Romania just a few killomiters from Transfagarasan highway. It’s a perfect place to stay several nights in a row, if you want to see the surroundings.

 553. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 554. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 555. Curatenia, peisajul, amabilitatea personalului, usor de gasit,

 556. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 557. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 558. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 559. Geanina-daniela iulie 6, 2019 at 11:15 am

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 560. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 561. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 562. Curățenia impecabila, condițiile foarte bune atât a camerei cât și a bucătăriei foarte bine utilate, felicitări și tot respectul față de doamna administrator.

 563. A fost liniște, am avut peisaj frumos de la balansoar.

 564. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 565. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 566. Proprietarii sunt foarte ospitalieri, prietenosi. Teren de fotbal langa proprietate. Loc de joaca foarte mare si frumos. E multa liniste, poti auzi doar Argesul cum curge 😘

 567. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 568. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 569. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 570. Amabilitatea gazdei, vederea din camere, gradina cu gazonul perfect, linistea zonei.

 571. Super, odihna de milioane mai ales daca vorbim de buget, despre stapiini sunt extraorfinari si foarte ospitalieri, curatenia la un nivel foarte inalt, cu siguranta revenim !!!

 572. Gazdele super amabile, saritoare , curatenie, usor de ajuns atat la Curtea de Arges cat si pe Transfagarasan .

 573. It was nice one night stay on our way to Transfăgărășan. Conformable and clean. Little store is in the same building to buy breakfast. The kitchen is shared. Good value for money since we were two families traveling together.

 574. Atmosfera foarte primitoare, curatenie ireprosabila, personalul foarte amabil. Recomand cu toata increderea. Cu siguranta vom reveni si la anul.

 575. Curatenie, terasa cu priveliste la etaj, gazde amabile.

 576. Patul a fost confortabil si am avut parcarea asigurata, camera era curata.

 577. Desi check-in-ul a fost pana la ora 22:00, cineva de la receptie ne-a asteptat inca doua ore pentru a prelua camera. De asemenea, ne-a oferit un frigider la cerere.

 578. Locația este foarte buna (chiar pe drumul principal). Prețuri foarte bune pentru masă și cazare. Loc de parcare gratuit.

 579. Proprietatea a fost fix la drumul principal, camera a fost curata, iar micul dejun bun.

 580. Mi.a placut locatia, peisajul, faptul ca a fost curatenie in camera si bineinteles proprietarul pensiunii este un om exceptional!

 581. Salteaua este excelenta. Rar am dormit asa bine in locuri straine Camera 9 are o terasa maaaare. Curatenie in camera Gazda primitoare si amabila

 582. Salteaua a fost excelenta (peste astaptari pentru o cazare la o pensiune) Privelistea super Am avut o terasa mai mult decat suficienta (canapea, masa, scaune si mai era loc) Personal foarte amabil Camera, deasemenea mai mare decat camerele obisnuite din pensiuni.

 583. Geanina-daniela iulie 12, 2019 at 11:21 pm

  Camera este spatioasa si patul foarte confortabil. Camera in care am stat a avut si o mini terasa(balcon). Pensiunea mai are si restaurant si un magazin

 584. Totul….camera, parcarea mare, restaurantul, servirea, amabilitatea, mâncarea excelenta la un preț fffff bun. Spre exemplu coaste de porc marinate cu cartofi și sosuri la doar 28 lei. Porția are 500 Gr. Și nu de cartofi ci de carne…te saturi!! Felicitări! O sa revenim cu drag!! De aici mai sunt doar 17 km până la barajul Vidraru…

 585. atmosfera restaurantului foarte placuta, mancare excelenta si foarte variata la preturi rezonabile, gazde foarte amabile, raul Arges trece pe sub geam, salciile de pe mal, locatia are propriul magazin.

 586. Curățenia impecabila, condițiile foarte bune atât a camerei cât și a bucătăriei foarte bine utilate, felicitări și tot respectul față de doamna administrator.

 587. A fost liniște, am avut peisaj frumos de la balansoar.

 588. Cazare rapida. Număr curat. Baie spațioasă. Patul comod. Foarte bine pentru banii achitați

 589. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 590. Proprietarii sunt foarte ospitalieri, prietenosi. Teren de fotbal langa proprietate. Loc de joaca foarte mare si frumos. E multa liniste, poti auzi doar Argesul cum curge 😘

 591. Pensiunea e situata intr-o zona ft frumoasa, aproape de cetatea Poenari si de Barajul Vidraru. Dispune de loc de joaca, zona de gratar, gradina frumoasa, si cei mai simpatici ponei. Curata, cu magazin la nici 5 min de mers pe jos. Gazda ft draguta.

 592. Locatie excelenta, camera mare, curte bine intretinuta cu loc de joaca pt copii, gazda minunata……vom reveni!

 593. Camere curate, grădină foarte frumoasă cu terasă și loc de facut grătar.

 594. Camera a fost foarte curata. Prosoape curate, la fel si lenjeria. Afara este un foisor cu o capacitate destul de mare unde va puteti relaxa si servi masa . Loc de joaca pentru copii. O gazda foarte draguta care e dispusa sa faca orice pentru ca oaspetii sa se simta bineveniti. Raport calitate-pret excelent. Voi reveni fara ezitare.

 595. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 596. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 597. Tot este super. Cazarea, peisajul, gazdele…..deosebit. Recomand !

 598. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 599. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 600. SUPERB!!! RELXAREA SEARA IN CIUBAR ESTE PESTE UN HOTEL DE 5 STELE!!!

 601. Micul dejun prea scump! Locatia….intr-un sat aproape pustiu. Nimic de vazut…..

 602. O locatie placuta, curata,linistita si personal foarte amabil!

 603. Desi check-in-ul a fost pana la ora 22:00, cineva de la receptie ne-a asteptat inca doua ore pentru a prelua camera. De asemenea, ne-a oferit un frigider la cerere.

 604. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 605. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 606. Amplasarea la sosea, camera spațioasă. Am putut plăti cu vouchere de vacanță.

 607. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 608. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 609. Pensiunea este potrivită pentru un popas de o noapte în drumul spre Transfăgarasan, are parcare proprie cu locuri suficiente și dispune de restaurant. Camerele sunt spațioase, au balcon, sunt curate, dotate cu aparat de aer condiționat, patul este confortabil. Langă pensiune există un magazin universal foarte bine aprovizionat.

 610. Pensiunea curata, amenajata frumos si modern, tot ce ai nevoie la indemana, camere aerisite. baie curata fara mirosuri. mic dejun bun, produse de calitate, cafeaua de baza dar ok. Am mai fost la pensiuni in perioada asta, Tiuta mi s-a parut corecta. Nu da senzatia de improvizatie si de lucru facut in doi peri, cum am vazut in multe locuri. Prin comparatie cu altele la care am stat, mai scumpe, aceasta chiar a fost o cazare buna. Gazda cu bun simt, serviciu clienti f bun. Ca recomandare pentru turisti, paturile duble sunt de 1.40. noi nu am fi putut sa ne odihnim daca dormeam cu copilul in pat, dar cu patul suplimentar a fost perfect.

 611. Gazda a fost foarte ospitaliera, totul a fost curant, aranjat și la locul lui. Voi reveni cu plăcere!

 612. Mia placut tot gazda,camera,linistea din zona ,totul💓😍

 613. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 614. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 615. Desi camera este micuta, a fost foarte curata. Salteaua si pernele au fost confortabile. Baia amenajata cu gust, curata si spatioasa. Ca o recomandare pentru baie: nu ar strica o polita in plus pentru depozitarea lucrurilor. Pensiunea foarte linistita (am prins perioada de weekend cu Sf. Marie). Gradina in spatele casei cu loc pentru gratar si doua mese cu bancute suficiente pentru 10-15 persoane. Pensiunea are cateva locuri de parcare si exista sufiecient spatiu pe strada unde poti lasa masina fara sa-i incurci pe ceilalti.

 616. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 617. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 618. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 619. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 620. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 621. Tot este super. Cazarea, peisajul, gazdele…..deosebit. Recomand !

 622. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 623. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 624. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 625. Micul dejun prea scump! Locatia….intr-un sat aproape pustiu. Nimic de vazut…..

 626. O locatie placuta, curata,linistita si personal foarte amabil!

 627. Desi check-in-ul a fost pana la ora 22:00, cineva de la receptie ne-a asteptat inca doua ore pentru a prelua camera. De asemenea, ne-a oferit un frigider la cerere.

 628. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 629. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 630. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 631. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 632. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 633. Pensiunea este potrivită pentru un popas de o noapte în drumul spre Transfăgarasan, are parcare proprie cu locuri suficiente și dispune de restaurant. Camerele sunt spațioase, au balcon, sunt curate, dotate cu aparat de aer condiționat, patul este confortabil. Langă pensiune există un magazin universal foarte bine aprovizionat.

 634. Pensiunea curata, amenajata frumos si modern, tot ce ai nevoie la indemana, camere aerisite. baie curata fara mirosuri. mic dejun bun, produse de calitate, cafeaua de baza dar ok. Am mai fost la pensiuni in perioada asta, Tiuta mi s-a parut corecta. Nu da senzatia de improvizatie si de lucru facut in doi peri, cum am vazut in multe locuri. Prin comparatie cu altele la care am stat, mai scumpe, aceasta chiar a fost o cazare buna. Gazda cu bun simt, serviciu clienti f bun. Ca recomandare pentru turisti, paturile duble sunt de 1.40. noi nu am fi putut sa ne odihnim daca dormeam cu copilul in pat, dar cu patul suplimentar a fost perfect.

 635. Gazda a fost foarte ospitaliera, totul a fost curant, aranjat și la locul lui. Voi reveni cu plăcere!

 636. Mia placut tot gazda,camera,linistea din zona ,totul💓😍

 637. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 638. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 639. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 640. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 641. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 642. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 643. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 644. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 645. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 646. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 647. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 648. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 649. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 650. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 651. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 652. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 653. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 654. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 655. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 656. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 657. – poneii – locatia si imprejurimile, foarte verde, aer curat – teren de fotbal – loc de joaca pentru copii – bucatarie, posibilitatea de a face gratar – amabilitatea proprietarilor

 658. Totul a fost la superlativ…doamna de acolo mereu cu zambetul pe buze si dispusa sa te ajute cu orice…curtea ,gradina si foisoarele sunt superbe de vis. Este locul perfect daca vrei sa stai in liniste , un mare plus pentru magazinul din curte! Foarte aproape de barajul Vidraru! Vom reveni cu siguranta!

 659. Totul la superlativ,curatenie,liniste,amplasare Asa da !

 660. Gazdele foarte amabile, camere moderne si curate.

 661. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 662. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 663. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 664. Gazda foarte primitoare, ne-a ajutat oricand am avut nevoie, camere curate, paturi comfortabile, bucatarie spatioasa, per ansamblu, totul la superlativ.

 665. Locatia aproape de Curtea de Arges pe transfagarasan, curatenia, amabilitatea gazdelor. Foisorul din curte si facilitatile de gratar. Multumim doamnei Cristina pentru tot, sfatul primit ne-a fost mai mult decat util asa ca ne-am continuat ruta pe transfagarasan.

 666. O pensiune foarte curata, gazda foarte amabila punandu-ne la dispozitie tot ce am avut nevoie. Un loc linistit unde poti sa faci gratar si sa te bucuri de natura. Recomand Pensiunea Belvedere La Cristina pentru cei care trec prin aceasta zona!

 667. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 668. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 669. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 670. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 671. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 672. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 673. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 674. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 675. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 676. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 677. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 678. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 679. Totul a fost la superlativ…doamna de acolo mereu cu zambetul pe buze si dispusa sa te ajute cu orice…curtea ,gradina si foisoarele sunt superbe de vis. Este locul perfect daca vrei sa stai in liniste , un mare plus pentru magazinul din curte! Foarte aproape de barajul Vidraru! Vom reveni cu siguranta!

 680. Totul la superlativ,curatenie,liniste,amplasare Asa da !

 681. Gazdele foarte amabile, camere moderne si curate.

 682. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 683. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 684. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 685. Gazda foarte primitoare, ne-a ajutat oricand am avut nevoie, camere curate, paturi comfortabile, bucatarie spatioasa, per ansamblu, totul la superlativ.

 686. Locatia aproape de Curtea de Arges pe transfagarasan, curatenia, amabilitatea gazdelor. Foisorul din curte si facilitatile de gratar. Multumim doamnei Cristina pentru tot, sfatul primit ne-a fost mai mult decat util asa ca ne-am continuat ruta pe transfagarasan.

 687. O pensiune foarte curata, gazda foarte amabila punandu-ne la dispozitie tot ce am avut nevoie. Un loc linistit unde poti sa faci gratar si sa te bucuri de natura. Recomand Pensiunea Belvedere La Cristina pentru cei care trec prin aceasta zona!

 688. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 689. Totul….mancarea ft buna, peisajul, angajatii etc

 690. Totul este foarte frumos ,un cadru foarte plăcut ,relaxant ,mâncare tradițională și servicii foarte bune .

 691. Locația este accesibila de pe drum, Personalul este prietenos si ofera informațiile necesare

 692. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 693. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 694. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 695. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 696. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 697. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 698. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 699. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 700. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 701. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 702. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 703. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 704. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 705. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 706. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 707. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 708. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 709. Proprietarii foarte amabili si prietenosi, camerele foarte curate.

 710. Gazda foarte primitoare, ne-a ajutat oricand am avut nevoie, camere curate, paturi comfortabile, bucatarie spatioasa, per ansamblu, totul la superlativ.

 711. Locatia aproape de Curtea de Arges pe transfagarasan, curatenia, amabilitatea gazdelor. Foisorul din curte si facilitatile de gratar. Multumim doamnei Cristina pentru tot, sfatul primit ne-a fost mai mult decat util asa ca ne-am continuat ruta pe transfagarasan.

 712. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 713. Totul….mancarea ft buna, peisajul, angajatii etc

 714. Totul este foarte frumos ,un cadru foarte plăcut ,relaxant ,mâncare tradițională și servicii foarte bune .

 715. Locația este accesibila de pe drum, Personalul este prietenos si ofera informațiile necesare

 716. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 717. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 718. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 719. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 720. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 721. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 722. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 723. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 724. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 725. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 726. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 727. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 728. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 729. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 730. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 731. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 732. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 733. Proprietarii foarte amabili si prietenosi, camerele foarte curate.

 734. Gazda foarte primitoare, ne-a ajutat oricand am avut nevoie, camere curate, paturi comfortabile, bucatarie spatioasa, per ansamblu, totul la superlativ.

 735. Locatia aproape de Curtea de Arges pe transfagarasan, curatenia, amabilitatea gazdelor. Foisorul din curte si facilitatile de gratar. Multumim doamnei Cristina pentru tot, sfatul primit ne-a fost mai mult decat util asa ca ne-am continuat ruta pe transfagarasan.

 736. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 737. Totul….mancarea ft buna, peisajul, angajatii etc

 738. Totul este foarte frumos ,un cadru foarte plăcut ,relaxant ,mâncare tradițională și servicii foarte bune .

 739. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 740. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 741. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 742. Locația este accesibila de pe drum, Personalul este prietenos si ofera informațiile necesare

 743. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 744. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 745. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 746. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 747. Apartamentul (suita) este spațios (camere spațioase), una dintre camere având o toaletă cu wc și chiuvetă, iar cealaltă baie cu duș, wc și chiuvetă.

 748. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 749. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 750. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 751. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 752. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 753. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 754. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 755. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 756. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 757. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 758. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 759. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 760. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 761. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 762. Proprietarii foarte amabili si prietenosi, camerele foarte curate.

 763. Locația este accesibila de pe drum, Personalul este prietenos si ofera informațiile necesare

 764. gazde amabile, ne-au așteptat până târziu în noapte să ne cazăm; locație la șosea, spațios

 765. Locatie ideală pentru o vizita între Curtea de Argeș si Transfagarasean.Gazda foarte prietenoasa si primitoare. Recomandam cu plăcere.

 766. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 767. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 768. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 769. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 770. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 771. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 772. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 773. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 774. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 775. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 776. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 777. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 778. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 779. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 780. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 781. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 782. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 783. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 784. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 785. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 786. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 787. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 788. Totul a fost conform cerințelor. Camera spațioasă, confortabila, mâncarea bună la restaurant și cireașa de pe tort ciubarul.

 789. In rest totul a fost OK. Gazdele primitoare si amabile. Ne-am facut si o surpriza seara cu ciubarul cu hidromadaj si apa calda. A fost super.

 790. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 791. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 792. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 793. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 794. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 795. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 796. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 797. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 798. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 799. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 800. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 801. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 802. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 803. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 804. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 805. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 806. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 807. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 808. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 809. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 810. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 811. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 812. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 813. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 814. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 815. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 816. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 817. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 818. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 819. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 820. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 821. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 822. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 823. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 824. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 825. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 826. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 827. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 828. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 829. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 830. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 831. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 832. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 833. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 834. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 835. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 836. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 837. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 838. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 839. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 840. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 841. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 842. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 843. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 844. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 845. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 846. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 847. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 848. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 849. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 850. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 851. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 852. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 853. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 854. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 855. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 856. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 857. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 858. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 859. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 860. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 861. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 862. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 863. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 864. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 865. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 866. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 867. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 868. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 869. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 870. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 871. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 872. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 873. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 874. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 875. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 876. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 877. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 878. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 879. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 880. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 881. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 882. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 883. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 884. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 885. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 886. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 887. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 888. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 889. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 890. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 891. Personalul foarte amabil si saritor, mancarea foarte delicioasa. Este un loc excelent de cazat si servit masa dupa o zi lunga pe drum.

 892. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 893. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 894. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 895. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 896. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 897. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 898. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 899. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 900. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 901. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 902. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 903. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 904. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 905. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 906. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 907. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 908. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 909. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 910. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 911. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 912. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 913. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 914. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 915. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 916. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 917. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 918. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 919. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 920. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 921. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 922. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 923. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 924. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 925. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 926. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 927. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 928. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 929. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 930. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 931. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 932. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 933. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 934. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 935. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 936. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 937. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 938. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 939. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 940. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 941. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 942. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 943. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 944. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 945. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 946. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 947. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 948. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 949. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 950. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 951. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 952. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 953. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 954. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 955. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 956. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 957. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 958. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 959. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 960. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 961. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 962. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 963. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 964. Amplasarea , amenajarile exterioare pentru copii si stilul rustic

 965. – camera spatioasa – curte mare si aranjata – terasa cu bancuta afara – prosoape moi si curate

 966. Personal amabil ( mulțumiri Doamnei Cristina , o femeie deosebita si atentata) Camere curate ⭐⭐⭐⭐ Locație frumoasa ⭐⭐⭐⭐⭐ Mâncare bună ( raport echilibrat pret/calitate ) ⭐⭐⭐⭐ Incinta pensiunii foarte frumos amenajată ⭐⭐⭐⭐⭐

 967. In curte au gratar, leagan si destul spatiu pentru a parca masinile. Am platit 150 ron/ noapte pentru camera cu baie.

 968. Camera și casa au fost foarte frumoase și au un cățel adorabil!

 969. Gazda foarte amabila. Camera curata. Baile ingrijite. Locatie pitoreasca foarte frumoasa de unde se ajunge in 15 min la Vidraru. Raport calitate pret cat se poate de bun.

 970. Peisajul, camerele foarte curate și moderne, Bucătărie proprie, grătar propriu

 971. Camera foarte curata, aranjată cu gust. Gazda foarte amabilă. Foarte bine poziționată cu peisaj superb. Cafeaua de dimineata foarte bună.

 972. Camera Spa Bath este geniala. Foarte curat si liniste.

 973. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 974. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 975. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 976. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 977. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 978. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 979. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 980. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 981. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 982. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 983. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 984. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 985. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 986. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 987. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 988. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 989. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 990. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 991. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 992. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 993. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 994. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 995. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 996. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 997. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 998. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 999. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 1000. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1001. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1002. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 1003. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 1004. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 1005. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 1006. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 1007. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 1008. Personalul foarte amabil, fata de la recepție deosebit de politicoasa, locație grozava, mâncare foarte bună, terasa frumoasă și preturile foarte foarte mici, atmosfera relaxantă.

 1009. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 1010. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 1011. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 1012. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 1013. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 1014. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 1015. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 1016. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 1017. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 1018. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 1019. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 1020. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 1021. Totul. Personalul foarte amabil, curățenie, locația foarte fainăși mâncarea de nota 10.

 1022. Totul! Sotul a fost cel mai incantat pt ca a prins mult peste. Vom reveni cu drag!

 1023. Camera spațioasă cu un design interesant, curată și utilată exact cât e necesar. Personalul foarte amabil și receptiv. Complexul în sine este foarte frumos și primitor. Mâncarea de la restaurant bună, în porții mari și la preturi accesibile.

 1024. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1025. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1026. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 1027. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 1028. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 1029. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 1030. Camera spatioasa cu balcon mare, amenajata cu gust si cu mobilier modern si in stare foarte buna. Personalul a fost foarte atent nevoilor si rugamintilor noastre. Raportul calitate pret este unul fenomenal iar bucatarul este un plus extraordinar pentru locatia in cauza. Mancarea din restaurant a fost deosebita.

 1031. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 1032. Este un loc drăguț pentru relaxare și foarte important că are restaurant. mâncarea este diversă și porțiile foarte mari. Pentru toți iubitorii de munte, este o varianta ft buna pentru cazare in zona.

 1033. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 1034. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 1035. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 1036. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 1037. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 1038. Locație super, curat, confortabil. Personalul foarte amabil. Vom reveni cu siguranță. Recomand 100%

 1039. Peisaj minunat, gradina mare cu foisor gratar leagan. O zona linistita si frumoasa

 1040. Locație foarte bună, la ieșirea de pe Transfăgărășan, se ajunge repede la Cetatea Poenari și la Curtea de Argeș. Liniște, camere frumoase și curate. Baia este comună. Parcare și curte generoase. Bucătărie comună dotată cu tot ce e necesar.

 1041. Gazda, Amplasamentul, Atmosfera, Camerele, Bucataria, Exteriorul si locul de relaxare, Linistea, intr-un cuvant totul a fost ok!!!

 1042. Gazda a fost foarte primitoare Condiții bune foarte curat Recomand cu încredere

 1043. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 1044. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 1045. Nota 10 bucatarilor pentru pastravul cu unt si clătite la la cuptor,10 pentru doamnele de la receptie si 11 pentru cafeaua lui Alin😜

 1046. In ciuda lucrurilor negative, șederea a fost, ca de obicei, plăcută. Mâncarea bună, servirea ireproșabilă și locația ne fac sa revenim ori de câte ori avem ocazia. Recomanda și o sesiune de masaj cu doamna Larisa, o sa plutit după.

 1047. Condițiile de cazare au fost foarte bune, personalul foarte amabil, orice cerința am avut ne-au ajutat fără probleme. Caldura in camere. La piscina cald, 140 adâncime, perfecta pentru toată familia. La restaurant mâncarea buna. Locația foarte buna, pentru familii cu copii și nu numai. Vom reveni cu siguranța.

 1048. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1049. Mancarea foarte buna , au pastrama de oaie din productie proprie si este excelenta , carne la garnita , branza , cascaval si multe altele totul natural si nu in ultimul rand vinul este excelent !Cand mai vreau sa merg pe transfagarasan stiu unde o sa ma opresc ! La pensiunea Patricia !

 1050. Oameni primitori, camera curata, neaparat trebuie incercat ciubarul fierbinte.

 1051. Camera mare confortabila. Patul confortabil. Balcon mare cat o terasa.

 1052. Locatia este foarte buna, priveliste minunata in apropierea unui rau. Gazda foarte primitoare. Am avut loc de parcare. raport bun calitate-pret.

 1053. Raport ideal între preț si condiții ! Ne-a plăcut tare mult ! Camera curată , afara spațiu pt odihna.

 1054. Camerele spatioase si curate, cu balcon si frigider. Fix la parter se afla un magazin “La doi pasi” de unde poti cumpara aproape orice. Restaurantul foarte bun ca mancare si preturi. Parcare cat cuprinde!

 1055. Camera spatioasa cu balcon mare, amenajata cu gust si cu mobilier modern si in stare foarte buna. Personalul a fost foarte atent nevoilor si rugamintilor noastre. Raportul calitate pret este unul fenomenal iar bucatarul este un plus extraordinar pentru locatia in cauza. Mancarea din restaurant a fost deosebita.

 1056. Gazda incredibila, am fost in trecut si am revenit cu placere. Se adaugau facilitati noi (foisor si crama) iar gazda s-a ocupat de orice cerinta. Curatenia, amabilitatea si confortul m-au surprins ca si data trecuta. Vom reveni cu placere! (grup de 4 persoane)

 1057. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 1058. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 1059. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 1060. Locatia este ok, destul de curata, cu un mic loc de joaca langa si cu un teren de fotbal privat in spate. Zona este calma. Se poate servi doar mic dejun ok, acesta fiind pregatit de proprietara pensiunii. Cei 3 ponei sunt foarte simpatici, si cu toate ca nu erau la pensiune, i-am rugat pe proprietari sa ne duca sa-i vedem, ceea ce s-a intamplat fara nicio problema si le multumim (o adevarata bucurie pentru baietelul nostru).

 1061. Nu am stat decat o noapte, asa ca foarte mult timp de analiza nu am avut, dar ne-am simtit f bine, paturi confortabile, curat. Am fost cazati intr-o tripla la etaj. Am dormit cu geamul rabatat, nu s-a simtit nevoia de AC. A fost placut sa dormi auzind pe fundal susurul apei. Argesul trece pe langa pensiune. Au o gradina faina, in care poti sta sa mananci sau pur si simplu sa stai seara la relaxare. La un moment dat, au venit pe acolo si vacutele care se intorceau de la pascut, oitele… fetita noastra a fost f incantata. Este un mini market f aproape, unde am putut gasi cam tot ce am avut nevoie. Per total o experienta frumoasa!

 1062. Anonim