Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Mihail Kogălniceanu fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Mihail Kogălniceanu recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Mihail Kogălniceanu – Romania

Hotel Emi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Resort Leon Beach

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Sweet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Jijo's Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aquarium Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Ina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Botez Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Megalos

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Mihail Kogălniceanu am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Mihail Kogălniceanu bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iancu si Cornel Filimon din Pancesti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iancu si Cornel Filimon din Pancesti, jud. NeamtCazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Lucrețiu si Veniamin Bârlădeanu din Pechea, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mihail Kogălniceanu, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Lucrețiu si Veniamin Bârlădeanu din Pechea, jud. Galati – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Dorinel si Dumitru Năstase din Telechiu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dorinel si Dumitru Năstase din Telechiu, jud. Bihor – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Xenia si Eusebiu Morțun din Gvardinita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mihail Kogălniceanu!

  (Xenia si Eusebiu Morțun din Gvardinita, jud. Mehedinti – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Rica si Felicia Olănescu din Baila, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mihail Kogălniceanu, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rica si Felicia Olănescu din Baila, jud. Arges – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Vlaicu si Marcheta Rădescu din Carcaliu, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mihail Kogălniceanu.

  (Vlaicu si Marcheta Rădescu din Carcaliu, jud. Tulcea – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 1. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 2. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 3. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 4. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 5. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 6. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 7. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 8. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 9. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 10. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 11. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 12. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 13. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 14. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 15. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 16. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 17. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 18. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 19. Locatia foarte buna,aproape de plaja,cu vedere superba la mare Sezlonguri pe plaja Muc dejun pentru toate gusturile,foarte variat si bun

 20. mic dejun fff bun si diversificat.patul f confortabil.

 21. Un hotel tipic pt litoralul romanesc, ok dar fara atentie la detalii, aproape de mare, cu plaja proprie (sezlonguri gratuite pentru clientii hotelului), personal amabil.

 22. camere spatioase, mobilier nou, conditii foarte bune.

 23. Suita junior foarte spațioasă. Personal super. Totul ok

 24. Locatie buna, curatenia si apropierea de plaja. Au raspuns prompt solicitarilor (se stricase ceva in baie si au reparat imediat).

 25. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 26. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 27. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 28. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 29. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 30. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 31. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 32. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 33. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 34. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 35. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 36. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 37. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 38. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 39. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 40. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 41. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 42. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 43. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 44. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 45. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 46. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 47. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 48. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 49. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 50. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 51. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 52. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 53. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 54. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 55. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 56. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 57. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 58. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 59. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 60. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 61. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 62. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 63. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 64. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 65. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 66. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 67. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 68. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 69. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 70. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 71. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 72. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 73. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 74. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 75. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 76. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 77. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 78. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 79. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 80. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 81. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 82. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 83. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 84. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 85. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 86. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 87. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 88. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 89. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 90. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 91. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 92. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 93. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 94. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 95. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 96. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 97. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 98. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 99. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 100. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 101. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 102. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 103. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 104. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 105. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 106. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 107. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 108. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 109. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 110. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 111. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 112. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 113. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 114. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 115. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 116. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 117. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 118. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 119. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 120. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 121. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 122. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 123. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 124. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 125. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 126. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 127. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 128. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 129. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 130. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 131. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 132. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 133. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 134. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 135. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 136. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 137. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 138. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 139. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 140. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 141. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 142. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 143. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 144. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 145. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 146. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 147. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 148. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 149. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 150. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 151. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 152. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 153. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 154. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 155. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 156. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 157. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 158. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 159. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 160. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 161. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 162. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 163. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 164. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 165. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 166. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 167. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 168. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 169. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 170. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 171. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 172. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 173. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 174. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 175. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 176. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 177. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 178. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 179. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 180. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 181. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 182. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 183. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 184. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 185. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 186. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 187. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 188. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 189. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 190. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 191. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 192. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 193. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 194. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 195. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 196. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 197. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 198. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 199. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 200. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 201. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 202. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 203. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 204. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 205. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 206. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 207. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 208. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 209. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 210. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 211. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 212. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 213. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 214. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 215. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 216. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 217. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 218. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 219. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 220. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 221. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 222. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 223. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 224. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 225. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 226. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 227. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 228. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 229. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 230. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 231. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 232. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 233. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 234. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 235. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 236. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 237. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 238. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 239. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 240. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 241. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 242. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 243. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 244. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 245. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 246. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 247. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 248. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 249. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 250. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 251. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 252. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 253. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 254. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 255. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 256. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 257. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 258. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 259. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 260. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 261. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 262. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 263. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 264. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 265. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 266. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 267. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 268. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 269. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 270. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 271. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 272. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 273. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 274. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 275. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 276. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 277. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 278. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 279. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 280. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 281. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 282. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 283. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 284. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 285. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 286. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 287. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 288. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 289. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 290. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 291. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 292. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 293. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 294. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 295. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 296. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 297. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 298. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 299. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 300. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 301. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 302. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 303. Natasa-sanda mai 5, 2019 at 3:18 pm

  Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 304. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 305. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 306. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 307. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 308. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 309. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 310. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 311. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 312. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 313. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 314. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 315. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 316. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 317. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 318. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 319. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 320. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 321. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 322. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 323. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 324. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 325. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 326. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 327. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 328. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 329. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 330. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 331. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 332. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 333. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 334. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 335. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 336. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 337. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 338. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 339. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 340. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 341. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 342. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 343. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 344. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 345. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 346. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 347. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 348. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 349. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 350. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 351. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 352. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 353. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 354. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 355. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 356. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 357. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 358. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 359. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 360. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 361. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 362. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 363. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 364. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 365. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 366. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 367. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 368. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 369. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 370. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 371. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 372. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 373. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 374. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 375. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 376. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 377. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 378. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 379. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 380. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 381. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 382. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 383. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 384. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 385. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 386. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 387. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 388. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 389. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 390. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 391. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 392. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 393. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 394. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 395. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 396. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 397. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 398. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 399. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 400. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 401. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 402. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 403. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 404. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 405. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 406. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 407. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 408. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 409. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 410. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 411. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 412. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 413. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 414. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 415. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 416. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 417. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 418. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 419. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 420. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 421. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 422. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 423. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 424. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 425. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 426. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 427. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 428. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 429. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 430. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 431. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 432. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 433. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 434. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 435. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 436. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 437. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 438. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 439. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 440. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 441. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 442. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 443. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 444. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 445. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 446. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 447. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 448. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 449. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 450. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 451. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 452. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 453. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 454. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 455. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 456. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 457. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 458. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 459. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 460. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 461. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 462. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 463. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 464. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 465. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 466. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 467. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 468. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 469. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 470. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 471. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 472. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 473. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 474. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 475. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 476. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 477. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 478. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 479. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 480. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 481. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 482. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 483. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 484. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 485. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 486. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 487. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 488. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 489. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 490. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 491. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 492. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 493. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 494. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 495. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 496. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 497. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 498. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 499. Apreciez in mod deosebit ca acest hotel evolueaza in permanenta. Mobilier nou, unde am stat eu, dusul mare si sigur, nu miroase in baie, sunt plase de tantari. Prosoape albe imaculate cu logo hotel, nu toate dar sunt, asternut apretat, personal serviabil. Locatia este de neegalat, te trezesti si vezi marea. Am avut loc de parcare fara probleme, plaja la 5 minute,

 500. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 501. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 502. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 503. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 504. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 505. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 506. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 507. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 508. Pentru un resort de 3 stele si avand in vedere preturile corecte pentru ce se oferă recomand aceasta locație ca fiind una dintre cele mai bune din mamaia nord in ciuda celor spuse de niste “cîrcotași” care nu stiu sa faca diferenta dintre 3 și 4 sau chiar 5 stele unde preturile sunt duble sau triple. Concluzionând, nu ma asteptam sa gasesc la o locație de 3 stele atatea facilități voie bună, piscina, spațiu verde,restaurant impecabil, pizza extraordinară, toate foarte aerisire intr-o zona care pare destul de aglomerata.Recomand si cu siguranta voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!

 509. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 510. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 511. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 512. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 513. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 514. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 515. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 516. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 517. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 518. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 519. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 520. Micul dejun a fost indestulator si bun. Amplasarea minunata!! Peste tot f curat inclusiv plaja aferenta curata si ingijita!

 521. – locatia este fix pe plaja, de la balconul camerei vedeam marea fara probleme chiar daca eram la et 1 – Tv-ul avea semnal excelent si aveam si canale HD – Personal amabil. Daca vrei menaj trebuie sa lasi cheia la receptie. – plaja hotelului foarte ingrijita si curata

 522. Foarte proasta servirea, se asteapta 45 minute.Nu va duceti . Nimeni nu trebuie sa isi bata joc pe banii vostri de voi!

 523. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 524. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 525. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 526. Pentru un resort de 3 stele si avand in vedere preturile corecte pentru ce se oferă recomand aceasta locație ca fiind una dintre cele mai bune din mamaia nord in ciuda celor spuse de niste “cîrcotași” care nu stiu sa faca diferenta dintre 3 și 4 sau chiar 5 stele unde preturile sunt duble sau triple. Concluzionând, nu ma asteptam sa gasesc la o locație de 3 stele atatea facilități voie bună, piscina, spațiu verde,restaurant impecabil, pizza extraordinară, toate foarte aerisire intr-o zona care pare destul de aglomerata.Recomand si cu siguranta voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!

 527. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 528. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 529. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 530. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 531. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 532. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 533. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 534. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 535. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 536. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 537. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 538. Hotelul este chiar pe plaja.Camerele sunt mici dar dotate cu tot ce trebuie vara.Aer conditionat, frigider, baie proprie. Mic dejun 2 feluri cald si rece, f.bun ,cafea, suc. Daca vrei sa se faca curat lasi cheia la receptie. Recomand.

 539. Micul dejun a fost decent ( 2 variante de ales ) Amplasarea fix pe plaja Curățenia

 540. Hotelul este amplasat exact langa plaja, atmosfera placuta in interiorul hotelului, totul era curat, camera foarte curata si aranjata, mobilier nou , pat cu saltea foarte confortabila, check in-ul s-a facut conform programului si rapid, personalul foarte amabil, si profi. Perfect!

 541. Ar fi nedrept să menționez ceva anume, căci totul a fost la superlativ.

 542. Cum am fost primit de catre angajati, felul frumos de care au dat dovada angajatii. Curatenia din camere , am observat ca totul era nou in camera in care am stat . Una peste alta …recomand aceasta locatie. Concediu placut ruturor !

 543. Ne-a plăcut faptul ca am putut parca mașina in interior și faptul ca este sigur.

 544. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 545. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 546. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 547. Personalul amabil, restaurantul din incinta cu mancare buna, camerele si pozitionarea, balansoare, piscina. Paturi foarte confortabile, uscator de rufe pe balcon

 548. – micul dejun a fost foarte bun. S-a variat, si exista o varietate mare. – camere mari si spatioase, curate si elegante – langa plaja – baie spatioasa – room cleaning in fiecare zi

 549. Locația este aproape de plaja, camerele curate, servirea rapida , mâncarea foarte buna la preturi decente. Recomand!

 550. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 551. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 552. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 553. Camera foarte spatioasa. Tavanul reflectorizant. Personal amabil. Curatenie zilnica.

 554. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 555. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 556. Locație OK, liniște , perfect pentru odihna de peste noapte .

 557. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 558. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 559. Micul dejun se aduce la masa la alegere din doua optiuni, a fost prompt si in regula. Nu foarte fancy sau ceva. Basic. Domnisoara de la receptie a fost foarte de treaba si personalul auxiliar la fel. Foarte curat. in rest totul a fost ok.

 560. Păi, să spunem că este ușor de găsit, fiind lângă “Savoy”. Parcare păzită. Personal foarte amabil. Foarte aproape de malul mării, la circa 100 de metri.Oricum, are piscină proprie , cei doritori o găsesc imediat . Camere micuțe dar dotate cu tot ceea ce-ți este necesar: frigider, aer condiționat, TV, baie în cameră. Mic dejun inclus, suficient cantitativ și calitativ. Ca să ne înțelegem, vorbim de un hotel cotat la 3***, da? Aproape de complexurile comerciale și restaurantele din zonă. Extrem de aproape de stațiile de transport public local sau stații TAXI.

 561. Hotelul este chiar pe plaja.Camerele sunt mici dar dotate cu tot ce trebuie vara.Aer conditionat, frigider, baie proprie. Mic dejun 2 feluri cald si rece, f.bun ,cafea, suc. Daca vrei sa se faca curat lasi cheia la receptie. Recomand.

 562. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 563. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 564. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 565. Super aproape de plaja, foarte curat si personalul super

 566. Piscina hotelului,amabilitatea personalului foarte tanar de la restaurant.Mic dejun ok.Camera curata si confortabila cu ac si frigider functional.

 567. Personalul amabil, restaurantul din incinta cu mancare buna, camerele si pozitionarea, balansoare, piscina. Paturi foarte confortabile, uscator de rufe pe balcon

 568. Camera foarte spatioasa. Tavanul reflectorizant. Personal amabil. Curatenie zilnica.

 569. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 570. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 571. Locație OK, liniște , perfect pentru odihna de peste noapte .

 572. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 573. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 574. Micul dejun a fost bun,dar putea fi mai variat Locatia hotelului este foaete buna,

 575. Micul dejun se aduce la masa la alegere din doua optiuni, a fost prompt si in regula. Nu foarte fancy sau ceva. Basic. Domnisoara de la receptie a fost foarte de treaba si personalul auxiliar la fel. Foarte curat. in rest totul a fost ok.

 576. Păi, să spunem că este ușor de găsit, fiind lângă “Savoy”. Parcare păzită. Personal foarte amabil. Foarte aproape de malul mării, la circa 100 de metri.Oricum, are piscină proprie , cei doritori o găsesc imediat . Camere micuțe dar dotate cu tot ceea ce-ți este necesar: frigider, aer condiționat, TV, baie în cameră. Mic dejun inclus, suficient cantitativ și calitativ. Ca să ne înțelegem, vorbim de un hotel cotat la 3***, da? Aproape de complexurile comerciale și restaurantele din zonă. Extrem de aproape de stațiile de transport public local sau stații TAXI.

 577. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 578. Very clean and modern, good value for the money and the staff happily accommodated our very late check in. Also bfast included. But the most positive aspect is the proximity to the airport- 2 min car ride away.

 579. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 580. Apartamentul este ideal pentru o familie cu 3-4 copii, mochetat, foarte spațios, curat!

 581. Mic dejun foarte bun , amplasare ideala , apartament mare , vedere la mare

 582. Amabilitatea personalului, poziționarea (aproape de plaja), curățenia impecabila, patul foarte confortabil, micul dejun bun

 583. Am fost impresionat inca de la inceput de acest hotel. Aici camerele sunt mari si aranjate frumos, terasa, balcon foarte frumoase. La o distanta foarte mica de plaja. Aici la orice ora din zi sau noapte intri inauntru vei gasi domnisoarele de la receptie zambind calduros si Gata sa te ajute cu orice problema ai putea avea. ( cel mai fain STAFF pe care l-am vazut pe litoralul Romanesc) .Recomand cu drag si pe viitor cu siguranta o sa revenim!

 584. Multă liniște, personal super, curățenie in fiecare zi

 585. Camera foarte spatioasa. Tavanul reflectorizant. Personal amabil. Curatenie zilnica.

 586. Locație excelenta pentru cei care caută liniște , priveliște deosebit de frumoasa! Personalul extraordinar, amabili , ca niște părinți , ne-am simțit ca acasă! Recomand cu caldura LA CER!

 587. Locație OK, liniște , perfect pentru odihna de peste noapte .

 588. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 589. Nu mi-a placut micul dejun. Ar fi mult mai bine cu bufetul suedez. Locatia este excelenta

 590. locatie – aproape de plaja camera ok ca in poze parcare privata pt curatenie trebuie lasata cheia la receptie magazine in apropiere statie de autobuz in apropiere pt vizitat orasul

 591. Micul dejun a fost bun,dar putea fi mai variat Locatia hotelului este foaete buna,

 592. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 593. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 594. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 595. Spatios , curat , personal prietenos , mancare buna , un resort cu toate facilitatile : restaurant , piscina , spatiu verde . Foarte aproape de plaja.

 596. Curățenie exemplară în toate spațiile,personalul discret si orientat către nevoile turiștilor. Ţin sa le mulțumesc pentru disponibilitate si amabilitate domnișoarelor de la recepție,si în mod special d-rei Ionela,managerul hotelului,pentru atitudine ,promptitudine si profesionalism. Cu mult respect,mă înclin si vă felicit!

 597. Apartamentul foarte spațios în care am fost cazați.

 598. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 599. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 600. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 601. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 602. Personal super amabil, camerele mari si impecabile.

 603. Superbă amenajarea camerelor!Personal amabil!Servicii ireproșabile la curatenie: se schimba prosoape,lenjerie zilnic!Se face curățenie zilnic în camere!10 plus.Multumim cu recunoștință!

 604. Balconul, TV ul , distanta mică între plaja si hotel

 605. – amplasare ideala – conditii bune de cazare – servicii ok de masa (mic dejun) – suprins placut fata de alte opinii negativiste … as reveni

 606. micul dejun a fost o mizerie, nici macar cu ne-au mai servit inca o cafea, nici contra cost.

 607. Zona liniștită, locație curată și îngrijită, terasa și foișor mare.

 608. Personal foarte amabil, curat în cameră și în locație, prețul cerut a fost corect. Locația este conformă cu nivelul de clasificare,camera in care am stat avea ceea ce ne-am dorit : aer condiționat, televizor, baie , ba chiar și un mic balconaș. Nu este lux, camera e micuță , noi nu am vrut decât să avem un loc unde să dormim, de aceea nu ne-am cramponat de dimensiunile camerei. Se ajunge relativ ușor cu auto, distanța din Mamaia ,de la Vega și până aici se face în cel mult 10 minute . De aceea spun : pentru o locație de 3* e bine !

 609. Gazdele foarte primitoare! Chiar dacă am ajuns cu 2 ore mai devreme ne-am cazat imediat!

 610. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 611. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 612. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 613. Camerele sunt superbe. Bine utilate, curate, totul este la superlativ. Complexul este foarte frumos si ofera conditii deosebite de cazare. Foarte aproape de plaja. Piscina este curata și îngrijita.

 614. Aproape de plaja, piscina, mic dejun ok, curatenia

 615. Apartamentul e spatios, izolat fonic, draperii inchise la culoare si groase (pentru un somn mai bun), spatii multe de depozitare. Micul dejun e ok (mai putin cafeaua). Piscina curata, inclusiv un colt cu adancime mica pentru copii.

 616. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 617. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 618. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 619. Personalul a fost amabil. Locatia e ok, aproape de plaja (5-10 min)

 620. Zona liniștită, locație curată și îngrijită, terasa și foișor mare.

 621. Personal foarte amabil, curat în cameră și în locație, prețul cerut a fost corect. Locația este conformă cu nivelul de clasificare,camera in care am stat avea ceea ce ne-am dorit : aer condiționat, televizor, baie , ba chiar și un mic balconaș. Nu este lux, camera e micuță , noi nu am vrut decât să avem un loc unde să dormim, de aceea nu ne-am cramponat de dimensiunile camerei. Se ajunge relativ ușor cu auto, distanța din Mamaia ,de la Vega și până aici se face în cel mult 10 minute . De aceea spun : pentru o locație de 3* e bine !

 622. Gradina frumoasa, piscina e ok, sunt magazine aproape, este liniste, patul dublu confortabil, camera rezonabil de mare.

 623. Camera spațioasă, paturi confortabile, mic dejun bun, aproape de plaja ( dar la vreo 500 m in nici un caz 200m)

 624. Mi-a placut curatenia din hotel, am vazut ca se foloseau produse de top pentru mentinere,prosoape curate in fiecare dimineata. In plus, a fost foarte liniste, desi hotelul e foarte aproape de plaja.

 625. Amplasarea e in fata plajei, parcare publica fara plata langa vila, camera curata si incapatoare . Frigiderul e destul de mare ( nu e in stil minibar) . Baia dotata cu tot ce trebuie. Gazdele foarte amabile si discrete . Langa vila e un restaurant Autoservire, perfect pentru masa de pranz, cu mancare proaspata. Este si un minimarket in apropiere, bine aprovizionat, cu tarife specifice locatiei. Plaja e cu nisip foarte fin si cu scoici, intrarea in mare e foarte lina, potrivita pentru cei cu copii mici. Sezlongul este 20 lei/ pers/ zi. O recomand tuturor, mai ales celor care vor sa meaga cu copiii, pentru aerosoli.

 626. Închipuiți-vă că sunteți în Sahara și dați de un loc curat, fără nisip…. fără praf! …….. cam asta ar fi comparația în condițiile în care în Mamaia Nord nu există asfalt! Așa de harnici sunt acești oameni! Vin pe litoralul românesc de pe vremea lui Ceaușescu, dar nu am întâlnit până acum așa oameni ospitalieri și harnici….. lenjeria de pat zici că-i nouă așa e de bine spălată! Holul din recepție e mereu curat, nu vezi un fir de praf! Gazda, un om cu școala vieții, mi-a vorbit cu o atâta căldură de parcă îl știam de-o viață!….. și ne văzusem pentru prima oară!!! Locația? E fix ce trebuie! Nu am mai întâlnit așa gazde pe litoralul românesc ! Sejurul a fost de vis, îți lasă senzația că locul e făcut pentru tine. Jos pălăria pentru tot ce fac acești oameni , nu numai pentru ce au făcut pentru noi, ci pentru zecile de familii care se cazează aici !D-abia așteptăm să ne-ntoarcem la anul !

 627. Loc prietenos, amplasament bun, interior curat, ingrijit. Gazde amabile, receptivi, modesti-educati.

 628. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 629. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 630. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 631. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 632. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 633. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 634. Totul a fost ok. Cu siguranță voi merge din nou cu prima ocazie

 635. Personalul a fost amabil. Locatia e ok, aproape de plaja (5-10 min)

 636. Zona liniștită, locație curată și îngrijită, terasa și foișor mare.

 637. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 638. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 639. Totul a fost perfect ! Multe mulțumiri !!! Foarte aproape de plaja , plaja perfecta pentru copilași, apartamentul mobilat si utilat cu tot ce trebuie pentru o vacanta !!! Multumim proprietarului care ne a primit de la 9 dimineata in apartament deși check inul era mult mai tarziu !

 640. Micul dejun se serveste la un restaurant situat in imediata apropiere. mancare proaspata, variata. Personalul f. amabil, raspunde promt solicitarilor.Camara a fost mare, aerisita. Zona linistita si aproape de plaja. Recomand.

 641. Personalul este foarte amabil si atent la nevoile clientului. Este o locatie frumoasa si curata.

 642. Camera mare și curată, baia la fel. Multe geamuri, cel putin in cazul camerei noastre. Micul dejun se servește la Oneiro, in drum spre plajă și este decent. Parcarea a fost suficientă pentru aceasta perioadă, nu știu cum ar fi in plin sezon.

 643. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 644. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 645. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 646. Locatia e buna, deoarece se afla destul de aproape de mare. Dotarile din camera au fost multumitoare. Este o locatie foarte curata si bine intretinuta. M-am simtit confortabil. Mi-ar placea sa revin si in anii urmatori.

 647. Locatie grozava,aproape de plaja si camere curate. Camera a fost echipata cu aer conditionat si cu balcon.

 648. Vila Iulia nu ofera mic dejun dar compenseaza prin confort, liniste si eleganta.

 649. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 650. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 651. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 652. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 653. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 654. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 655. Totul a fost ok. Cu siguranță voi merge din nou cu prima ocazie

 656. Personalul a fost amabil. Locatia e ok, aproape de plaja (5-10 min)

 657. Zona liniștită, locație curată și îngrijită, terasa și foișor mare.

 658. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 659. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 660. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 661. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 662. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 663. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 664. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 665. Mic dejun bogat si variat, cu mai multe preparate de casa. Amplasare buna , la 10 minute fata de plaja.

 666. +Camera +Amplasarea +++Lipsa clubului de noapte(a fost închis) acesta fiind un factor pentru care m-as întoarce la acest Hotel. +Magazine în apropriere +Zona destul de liniștită

 667. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 668. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 669. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 670. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 671. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 672. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 673. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 674. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 675. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 676. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 677. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 678. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 679. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 680. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 681. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 682. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 683. Mic dejun bogat si variat, cu mai multe preparate de casa. Amplasare buna , la 10 minute fata de plaja.

 684. +Camera +Amplasarea +++Lipsa clubului de noapte(a fost închis) acesta fiind un factor pentru care m-as întoarce la acest Hotel. +Magazine în apropriere +Zona destul de liniștită

 685. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 686. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 687. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 688. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 689. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 690. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 691. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 692. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 693. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 694. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 695. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 696. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 697. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 698. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 699. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 700. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 701. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 702. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 703. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabilă, curățenie, personalul amabil, aproape de plajă, relativ aproape de centrul istoric și de stațiunea Mamaia.

 704. Mi-a plăcut faptul ca este aproape de centrul orașului .

 705. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 706. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 707. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 708. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 709. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 710. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 711. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 712. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 713. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 714. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 715. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 716. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 717. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 718. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 719. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 720. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 721. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 722. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 723. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 724. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabilă, curățenie, personalul amabil, aproape de plajă, relativ aproape de centrul istoric și de stațiunea Mamaia.

 725. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 726. Mic dejun bogat si variat, cu mai multe preparate de casa. Amplasare buna , la 10 minute fata de plaja.

 727. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 728. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 729. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 730. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 731. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 732. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 733. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 734. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 735. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 736. Camera foarte spatioasa, pat dublu si canapea extensibila, aer conditionat, baie privata, frigider, personal amabil …conditiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretentioase

 737. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 738. Ne-a placut privelistea, personalul, faptul ca hotelul are o parcare suficient de mare.

 739. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 740. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 741. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 742. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 743. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 744. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 745. Hotelul ar merita 4 stele! Curățenia și echipamentele de la baie sunt la cote maxime. Este un hotel care este bine izolat fonic. Micul dejun este variat și foarte bine pregătit. E un bufet suedez cu de toate, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cei care țin post. Data viitoare voi face poze ca să demonstrez ceea ce spun aici!

 746. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabilă, curățenie, personalul amabil, aproape de plajă, relativ aproape de centrul istoric și de stațiunea Mamaia.

 747. Afmosfera placuta, personal atent ,amabil,hotel curat,masa foarte buna. Pret – calitate excelent. Am mai fost si anul trecut, si o sa revin cu drag si la anul urmator.

 748. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 749. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 750. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 751. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 752. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 753. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 754. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 755. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 756. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 757. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 758. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 759. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 760. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 761. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 762. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 763. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 764. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 765. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 766. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 767. Hotelul ar merita 4 stele! Curățenia și echipamentele de la baie sunt la cote maxime. Este un hotel care este bine izolat fonic. Micul dejun este variat și foarte bine pregătit. E un bufet suedez cu de toate, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cei care țin post. Data viitoare voi face poze ca să demonstrez ceea ce spun aici!

 768. Micul dejun bogat, diversificat, camera confortabilă, curățenie, personalul amabil, aproape de plajă, relativ aproape de centrul istoric și de stațiunea Mamaia.

 769. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 770. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 771. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 772. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 773. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 774. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 775. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 776. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 777. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 778. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 779. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 780. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 781. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 782. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 783. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 784. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 785. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 786. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 787. Foarte frumos si curat totul, amplasare centrala,mic dejun bun

 788. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 789. Hotelul ar merita 4 stele! Curățenia și echipamentele de la baie sunt la cote maxime. Este un hotel care este bine izolat fonic. Micul dejun este variat și foarte bine pregătit. E un bufet suedez cu de toate, pentru toate gusturile, inclusiv pentru cei care țin post. Data viitoare voi face poze ca să demonstrez ceea ce spun aici!

 790. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 791. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 792. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 793. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 794. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 795. Gazda primitoare. Se face zilnic curătenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscină exterioară curata. Zona linistita. Voi reveni .

 796. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 797. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 798. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 799. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 800. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 801. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 802. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 803. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 804. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 805. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 806. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 807. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 808. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 809. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 810. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 811. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 812. Foarte frumos si curat totul, amplasare centrala,mic dejun bun

 813. nu am servit micul dejun , am plecat dimineata , totul a fost corespunzator.

 814. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 815. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 816. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 817. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 818. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 819. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 820. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 821. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 822. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 823. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 824. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 825. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 826. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 827. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 828. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 829. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 830. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 831. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 832. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 833. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 834. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 835. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 836. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 837. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 838. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 839. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 840. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 841. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 842. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 843. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 844. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 845. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 846. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 847. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 848. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 849. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 850. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 851. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 852. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 853. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 854. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 855. Micul dejun bun, bogat, produse proaspete. Camerele calduroase, destul de mari, mobilierul un pic vechi dar intretinut. Personalul ok, proactiv. Bar non-stop, comanzi la receptie prin telefon.

 856. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 857. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 858. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 859. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 860. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 861. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 862. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 863. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 864. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 865. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 866. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 867. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 868. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 869. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 870. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 871. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 872. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 873. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 874. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 875. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 876. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 877. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 878. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 879. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 880. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 881. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 882. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 883. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 884. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 885. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 886. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 887. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 888. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 889. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 890. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 891. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 892. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 893. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 894. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 895. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 896. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 897. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 898. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 899. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 900. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 901. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 902. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 903. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 904. Locatia f frumoasa si spatioasa, are o priveliste minunata la malul lacului Tasaul!

 905. Amabilitatea si prompitudeana, precum si linistea in cadrul proprietatii, locul care chiar ofera relaxarea necesara unui concediu placut.

 906. Proprietarul super ok. Locația extraordinara . Perfect

 907. Peisaj frumos Loc intim pt petrecut serile Curatenie Camere mari

 908. Camera curata, ac functional, liniste, peisaj frumos, gazda amabila

 909. A fost o săptămâna plăcută și liniștita. O priveliște foarte frumoasa și persoanalul foarte atent la nevoile tale.

 910. Locatia super! Liniste si curatenie exemplara! Proprietarii foarte, foarte amabili si atenti la nevoile clientilor! De revenit, cu siguranta

 911. Am rezervat apartamentul de 2 dormitoare, dar la sosire ni s-a oferit cel de 3 dormitoare, foarte spatios si cu o terasa frumoasa. Un televizor foarte mare, open living cu zona de luat masa. Masina de spalat este un plus. In zona este un restaurant care face livrari.

 912. Am stat într-un apartament de 4 camere. Apartamentul e foarte spațios, pe lângă cele 3 dormitoare, mai există o sufragerie (living) foarte mare cu bucătărie deschisă, o baie confortabilă și un balcon/terasă mare, peste așteptări. Apartamentul are toate dotarile la bucătărie, dacă vă trebuie ceva, îi cereți gazdei. În apartament sunt 2 televizoare smart, unul în sufragerie și celălalt într-un dormitor. Curtea este frumoasă. Mașina poate fi parcată de-a lungul gardului proprietății. Apartamentul cred că se poate închiria și iarna, deoarece are dotări în acest sens (centrală, calorifere). Locul de cazare este liniștit.

 913. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 914. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 915. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 916. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 917. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 918. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 919. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 920. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 921. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 922. amplasare pe malul marii, baia excelenta (apa cu jet foarte puternic, scurgerile foarte bune), am avut apartament (lenjerii impecabile, pat odihnitor, curatenie exemplara).

 923. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 924. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 925. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 926. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 927. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 928. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 929. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 930. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 931. Loc de parcare ,gazda foarte sociabila si promta !

 932. Modern,confortabil si mai ales raportul calitate pret foarte bun!curetenie impecabila.Cu siguranta voi mai reveni!

 933. Aproape de plaja si gazda foarte sociabila si promta !

 934. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 935. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 936. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 937. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 938. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 939. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 940. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 941. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 942. Very clean and the food at the hotels restaurant was excellent.

 943. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 944. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 945. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 946. amplasare pe malul marii, baia excelenta (apa cu jet foarte puternic, scurgerile foarte bune), am avut apartament (lenjerii impecabile, pat odihnitor, curatenie exemplara).

 947. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 948. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 949. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 950. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 951. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 952. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 953. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 954. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 955. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 956. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 957. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 958. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 959. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 960. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 961. Ce mi-a plăcut? Mi-a plăcut ca mi-am făcut treaba în lipsa altor oferte din zona. Am avut o camera mare, a fost curat. Este o locație buna în special pentru cei din tranzit. Personal amabil. Raportul preț – calitate este corect. Condițiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretențioase.

 962. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 963. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 964. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 965. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 966. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 967. amplasare pe malul marii, baia excelenta (apa cu jet foarte puternic, scurgerile foarte bune), am avut apartament (lenjerii impecabile, pat odihnitor, curatenie exemplara).

 968. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 969. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 970. O locație excelentă, foarte aproape de plajă, gazda foarte primitoare și cu mult bun simț! Cu siguranță vom reveni!

 971. Nu ne-a plăcut deloc că apartamentul era la 5 minute de mers pe jos distanță de mare, deși în descriere scria că e “aproape” de mare. Apartamentul e prea frumos amenajat și decorul e prea în ton cu marea. Am găsit în apartament două paturi prea mari, iar lenjeria de pe pat era prea albă și prea curată. Au loc lejer să se cazeze patru persoane. E inadmisibil! Nu mai zic de: fierul de călcat, mașina de spălat, sandwich-maker-ul, smart-tv-urile din fiecare cameră, toate funcționale…absolut anormal! Personalul zâmbitor care ne-a întâmpinat ne-a cărat bagajele pe scări, până la etajul 3. Neciopliți! Cu părere de rău, am plătit o treime din prețul pentru luna august, în luna septembrie. Ce să mai? Sejurul nostru prea scurt a fost prea frumos!

 972. Totul la superlativ. Apartamentul arata impecabil, personal foarte amabil, curatenia exemplara. Recomand cu incredere Aquarium Residence

 973. In ansamblu a fost bine. Proprietarii draguti,comunicativi,deschisi la discutii. Cred ca atunci cand vor fi gata lucrarie la vecini si strazile asfaltate va fi superfain. Vacante placute la Casa INA!

 974. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 975. Totul este nou si curat. Plaja este la distanta de 2 min cu masina sau 10min pe jos.

 976. Stuff-ul ok. Camera mare. Curat peste tot. Micul dejun generos. Internet foarte bun.

 977. Camera spațioasă, paturile comfortabile, baia curată, tv cu ecran mare , micul dejun variat, balcon, acces cu card.

 978. Personalul extraordinar de amabil, felicitări pentru acest lucru, patul foarte confortabil, caldura in camera, aproape de plaja, aproximativ 400m. Curățenia în camera se face zilnic. Multe restaurante in zona. Totul a fost ok.

 979. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 980. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 981. The receptionist made us sandwiches and arranged a taxi for us at 3am, as we had an extra early flight. We were very impressed with the service.

 982. Resortul e amplasat aproape de plaja,curat, mancarea buna,angajatii sunt prietenosi.

 983. – mic dejun f divers, chiar si cand am vrut sa mancam vegetarian – apartament spatios – prima oara cand gasim un loc in care sa nu ai probleme cu scurgerea spumei din cada prin baie – amplasare f buna

 984. Personalul si vorbesc aici despre domnisoara de la receptie foarte draguta si serviabila, am uitat un inel care cazuse dupa noptiera si dupa ce personalul de la curatenie nu l-a gasit, a mers personal, l-a cautat, l-a gasit, m-a contactat spre a mi-l returna! Curatenia Amplasamentul, proximitatea fata de plaja

 985. Camerele sunt spatioase si foarte curate, micul dejun este consistent, iar staff-ul este foarte prietenos si te ajuta cu orice informatie.

 986. Camera mare, frumoasa, cu mobilier avand un design placut Baia mare, cu toate elementele interioare de calitate, super!

 987. Apartamentul foarte spatios, terasa imensa si priveliste draguta!

 988. Draguta locatia, priveliste frumoasa si linistita.

 989. Zona linistita si administratorii amabili. Totul a fost perfect vom mai reveni

 990. Liniște deplina Locația, chiar pe malul lacului Siutghiol cu o panorama superba spre lac Gazdele primitoare Camera spațioasă, balcon mare și cea mai mare baie posibilă și luminoasă. Cred ca avea lejer 16mp

 991. amplasare pe malul marii, baia excelenta (apa cu jet foarte puternic, scurgerile foarte bune), am avut apartament (lenjerii impecabile, pat odihnitor, curatenie exemplara).

 992. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 993. Mic dejun bun, cu mai multe variante la alegere, cafea buna, ceai, suc si apa incluse. Alimente proaspete si gustoase. Se serveste si pe terasa unde exista vedere direct spre mare. Camere cu AC functional si eficient. WiFi gratis. Atmosfera placuta.

 994. Totul a fost ok. Cu siguranță voi merge din nou cu prima ocazie

 995. Personalul a fost amabil. Locatia e ok, aproape de plaja (5-10 min)

 996. Zona liniștită, locație curată și îngrijită, terasa și foișor mare.

 997. Gradina frumoasa, piscina e ok, sunt magazine aproape, este liniste, patul dublu confortabil, camera rezonabil de mare.

 998. Camera spațioasă, paturi confortabile, mic dejun bun, aproape de plaja ( dar la vreo 500 m in nici un caz 200m)

 999. Mi-a placut curatenia din hotel, am vazut ca se foloseau produse de top pentru mentinere,prosoape curate in fiecare dimineata. In plus, a fost foarte liniste, desi hotelul e foarte aproape de plaja.

 1000. Amplasarea pensiunii si proprietarii foarte amabili

 1001. Este minunat amplasata, din cativa pasi esti pe plaja, iar din balcon se vede si aude marea! Totul este foarte ingrijit, de la mica gradina, amenajata cu locuri de relaxare, pana la camere si spatii comune in care curatenia este fara cusur. Lenjeria de pat este impecabila, gasesti in holul principal strictul necesar pentru a iti pregati micul dejun (vesela, cafetiera, cuptor cu microunde), si foarte important, proprietarii sunt oameni placuti si receptivi.

 1002. Amplasarea e in fata plajei, parcare publica fara plata langa vila, camera curata si incapatoare . Frigiderul e destul de mare ( nu e in stil minibar) . Baia dotata cu tot ce trebuie. Gazdele foarte amabile si discrete . Langa vila e un restaurant Autoservire, perfect pentru masa de pranz, cu mancare proaspata. Este si un minimarket in apropiere, bine aprovizionat, cu tarife specifice locatiei. Plaja e cu nisip foarte fin si cu scoici, intrarea in mare e foarte lina, potrivita pentru cei cu copii mici. Sezlongul este 20 lei/ pers/ zi. O recomand tuturor, mai ales celor care vor sa meaga cu copiii, pentru aerosoli.

 1003. Asa cum stiam , micul dejun foarte bun , in general o foarte frumoasa prezentare a preparatelor de la restaurant , locatia e relativ aproape de plajele din Navodari sau Mamaia si am preferat aceasta locatie pentru a Evita aglomeratia din Mamaia !

 1004. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 1005. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 1006. Locatia excelenta, aproape de mare.Camera super curata, confortabila.Personalul super dragut si amabil.

 1007. totul a fost frumos. locatie frumoasa,mic dejun super,servire deosebita,curatenie,mancaruri preparate foarte bune.

 1008. Mic dejun ok, ni s-a oferit patut pt copil, de asemenea camera a fost libera la check in mai devreme decat ora standard si astfel copilul si-a putut face somnul de pranz. 🙂

 1009. Personalul foarte de treaba, cu atitudine pozitiva intotdeauna. Doamna de la receptie a fost f receptiva in a ti face sederea cat mai placuta. Micul dejun destul de bun, camera spatioasa

 1010. Ce mi-a plăcut? Mi-a plăcut ca mi-am făcut treaba în lipsa altor oferte din zona. Am avut o camera mare, a fost curat. Este o locație buna în special pentru cei din tranzit. Personal amabil. Raportul preț – calitate este corect. Condițiile sunt ok pentru persoanele care nu sunt foarte pretențioase.

 1011. Poziționată exact pe drumul nostru spre Bulgaria, se ajunge ușor, este pe E87 și se iese in autostrada. Camera, baia, balconul, foarte mari, aer condiționat, tv calitativ, personalul foarte amabil, in special Dna de la restaurant😘😘😘

 1012. Curățenia era ok. În fiecare zi se făcea curat. Camera arata ca în poze și restul erau la fel. Personalul super amabil și drăguț.

 1013. Camerele mari , curate si cu un balcon mare . Personalul foarte placut .

 1014. Personal foarte amabil, curatenie exemplara in camere, designul interior al camerei a fost WOW. Vom reveni cu siguranta.

 1015. F curat,super aproape de plaja,aer condiționat etc. Recomand cu drag! ☺️

 1016. Locație inedită cu ieșire din hotel direct pe plaja, personal amabil, curățenie în cameră.Cam atât mi-am dorit și recomand. Multe salutări tinerilor de la recepție!!!!

 1017. Locația,accesul direct pe plajă,personalul,camera cu mobila nouă,A.C,TV,Minifrigider bine funcționale . A fost un sejur foarte plăcut si cu siguranta vom reveni !

 1018. O locatie aflata in Mamaina Nord (Navodari). Personalul foarte amabil cu noi. Recomand cu caldura

 1019. Personalul a fost foarte amabil, curatenia in camera buna, prosoape si lenjerie pat schimbate destul de des, aer conditionat si minifrigider. Curtea, chiar daca micuta, ingrijita si amenajata frumos cu masute in care se putea lua masa sau servi cafeaua de dimineata. Destul de aproape de plaja ca locatie, destule “magazine de cartier” in drum spre plaja.

 1020. Ca de fiecare data, personalul a fost la inaltime! O experienta frumoasa!

 1021. Curatenie, personal amabil, aproape de plaja, piscina excelenta!

 1022. Gradina frumoasa, piscina e ok, sunt magazine aproape, este liniste, patul dublu confortabil, camera rezonabil de mare.

 1023. Camera spațioasă, paturi confortabile, mic dejun bun, aproape de plaja ( dar la vreo 500 m in nici un caz 200m)

 1024. Poziționarea, confortul, implicarea gazdelor, totul a fost ok!

 1025. Gazdele foarte placute, extrem de amabile, nu deranjeaza in niciun fel, zambesc si sunt foarte omenosi!

 1026. Locatia este foarte aproape de plaja, personalul este foarte amabil si niciodata nu iti vei simti intimitatea invadata, cat timp esti cazat acolo. Curatenie zilnic, de cateva ori si prosoape noi la cerere. Foarte deschisi si se poate solicita orice personal sau prin telefon. Vedere la mare de pe terase, pozitionarea este foarte buna, fiind la capatul statiunii Mamaia si inceput de Navodari, este si o plaja mai putin aglomerata si fara balciuri si shawormerii si alte acareturi in zona.

 1027. Asa cum stiam , micul dejun foarte bun , in general o foarte frumoasa prezentare a preparatelor de la restaurant , locatia e relativ aproape de plajele din Navodari sau Mamaia si am preferat aceasta locatie pentru a Evita aglomeratia din Mamaia !

 1028. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 1029. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 1030. MIC DEJUN DIVERS SI PROASPAT. PRANZUL SI CINA, DELICIOASE! PIZZA PE VATRA YAMYYY!!!! O LOCATIE FOARTE CURATA, AERISITA SI FOARTE APROAPE DE PLAJA, UN ATUU FOARTE PUTERNIC PENTRU FAMILIILE CU COPILASI!! PERSONAL FOARTE PRIMITOR! ACCES FOARTE USOR LA DRUM PRINCIPAL!

 1031. Micul dejun foarte bun, piscina curată, personalul foarte amabil , foarte aproape de plajă, cu următoarea ocazie mă voi întoarce cu siguranță.

 1032. Raport calitate/ pret. Restaurant/ mancare. Curatenie.Piscina.

 1033. Personal amabil si discret Locatie foarte buna Apartamentul in care am fost cazat excelent.

 1034. Poziția hotelului chiar pe plaje, personal amabil, liniște, cameră destul de spatioasa , foarte curat

 1035. Hotelul este amplasat pe plaja, pesonalul foarte prietenenos, inclusiv domnul de la parcare. Parcare gratuita. Privelistea din camera cu vedere la mare este de nepretuit.

 1036. Locația aproape de plajă, pozele prezentate în anunț reale,gazdă primitoare .Voi reveni cu siguranță. Nota 10.

 1037. pretul!!! Pret foarte bun ptr ce ofera apartament luminos si spatios sufragerie mare, paturile matrimoniale din cele 2 camere balcon mare cu vedere laterala la mare amplasarea relativ aproape de mare desi trebuie sa ocolesti zonele de constructii cu puturi neacoperite – desi aici din nou nu tine de locatie

 1038. Desi am stat in complexul numarul 5 pana la plaja nu am facut mai mult de 3 minute.

 1039. Loc de parcare ,gazda foarte sociabila si promta !

 1040. Modern,confortabil si mai ales raportul calitate pret foarte bun!curetenie impecabila.Cu siguranta voi mai reveni!

 1041. Aproape de plaja si gazda foarte sociabila si promta !

 1042. Am fost primiti de o domnisoara foarte amabila care ne-a explicat cateva reguli de baza si care ne-a oferit o camera cu balcon pentru ca suntem fumatori. Balconul este un loc de fumat micut dar pentru noi a fost un bonus pe care l-am apreciat. Camera este cocheta, curata si calduroasa. ( In octombrie trebuie sa fie calduroasa) Deci a fost perfecta pentru noi. Chiar daca mobilierul nu este nou , este bine intretinut. Normele in ceea ce priveste distantarea au fost foarte bine respectate. Existau recipiente cu dezinfectanti pe fiecare etaj iar dimineata a venit o domana cu mascuta si manusi care ne-a adus micul dejun in camera. Raportul calitate – pret este unul dintre cele mai bune din oras. Vom reveni cu siguranta.

 1043. Locația foarte bună, la 5min de plaja. Camera cu vedere spre mare, vedeam rasaritul zilnic. Curat. Liniște.

 1044. Este un hotel asezat f aproape de plaja,curatenie ,confort si personal,totul la superlativ

 1045. locatie perfecta, camera de dimensiuni generoase, personal prietenos.

 1046. Mi-a placut curatenia ,dotarea camerei si amabilitatea personalului.

 1047. Camera și lenjeria curate, baia la fel. Totul a fost super ok. Personalul a fost foarte receptiv și cumsecade. Recomand.

 1048. + staff foarte amabil, camera curata, parcare in fata hotelului, mancare buna

 1049. Am stat pentru o noapte aici și am rămas plăcut impresionata de dotările hotelului, curățenie și amabilitatea personalului. Locația este perfecta pentru cei care au de rezolvat diverse in Constanta și, din punctul meu de vedere, nici pentru plaja nu este rea deloc. Faptul ca are o parcare generoasa reprezintă un mare plus.

 1050. Mic dejun variat. Foarte usor de ajuns cu masina. Aproape de zona industriala Constanta si de Mamaia.

 1051. Asa cum stiam , micul dejun foarte bun , in general o foarte frumoasa prezentare a preparatelor de la restaurant , locatia e relativ aproape de plajele din Navodari sau Mamaia si am preferat aceasta locatie pentru a Evita aglomeratia din Mamaia !

 1052. Personal amabil, serviabil si prietenos, camere curate, servire rapida la restaurant, mancare foarte buna la preturi decente. Recomand cu drag!

 1053. – micul dejun a fost mai mult decat bogat – camerele foarte curate – minibar in caz de urgente :))) – personal foarte amabil – parcare spatioasa Daca vrei sa eviti preturile exagerate de pe litoral , pentru 20 de minute pana la malul marii este o alegere excelenta

 1054. MIC DEJUN DIVERS SI PROASPAT. PRANZUL SI CINA, DELICIOASE! PIZZA PE VATRA YAMYYY!!!! O LOCATIE FOARTE CURATA, AERISITA SI FOARTE APROAPE DE PLAJA, UN ATUU FOARTE PUTERNIC PENTRU FAMILIILE CU COPILASI!! PERSONAL FOARTE PRIMITOR! ACCES FOARTE USOR LA DRUM PRINCIPAL!

 1055. Micul dejun foarte bun, piscina curată, personalul foarte amabil , foarte aproape de plajă, cu următoarea ocazie mă voi întoarce cu siguranță.

 1056. Raport calitate/ pret. Restaurant/ mancare. Curatenie.Piscina.

 1057. Personal amabil Design aparte Curatenie Camere spatioase

 1058. Sejurul a fost placut, personalul dragut si cooperant. Am fost placut surprinsi de creativitatea persoanei care facea curtatenie in camera si aseza jucariile copilului intr-un mod creativ si ne facea seara mai vesela.

 1059. Foarte curat, camerele foarte mari, personalul amabil si saritor.

 1060. Personal amabil si discret Locatie foarte buna Apartamentul in care am fost cazat excelent.

 1061. Poziția hotelului chiar pe plaje, personal amabil, liniște, cameră destul de spatioasa , foarte curat

 1062. Hotelul este amplasat pe plaja, pesonalul foarte prietenenos, inclusiv domnul de la parcare. Parcare gratuita. Privelistea din camera cu vedere la mare este de nepretuit.

 1063. Locația aproape de plajă, pozele prezentate în anunț reale,gazdă primitoare .Voi reveni cu siguranță. Nota 10.

 1064. pretul!!! Pret foarte bun ptr ce ofera apartament luminos si spatios sufragerie mare, paturile matrimoniale din cele 2 camere balcon mare cu vedere laterala la mare amplasarea relativ aproape de mare desi trebuie sa ocolesti zonele de constructii cu puturi neacoperite – desi aici din nou nu tine de locatie

 1065. Desi am stat in complexul numarul 5 pana la plaja nu am facut mai mult de 3 minute.

 1066. Casa Ina este amplasata intr-un cartier linistit, nu departe de plaja, de supermarketul Lidl si spalatoria auto, dispune de o parcare privata care asigura un numar suficient de locuri.

 1067. Liniste, camera spatioasa si racoroasa (cam.2 parter) proprietara foarte amabila (spre exemplu, lipsa apei calde s-a rezolvat cu un apel telefonic).

 1068. Gazdele au fost primitoare și foarte amabile, gata să întâmpine solicitările noastre. Camera curată, aerul condiționat a funcționat perfect. Parcarea gratis și disponibilă la orice oră e un mare plus. Vom reveni cu drag 🙂

 1069. Loc de parcare ,gazda foarte sociabila si promta !

 1070. Modern,confortabil si mai ales raportul calitate pret foarte bun!curetenie impecabila.Cu siguranta voi mai reveni!

 1071. Aproape de plaja si gazda foarte sociabila si promta !

 1072. – personal amabil – check-in a fost facut cum am ajuns, adica inainte de ora mentionata pe booking -f aproape de plaja, 10min de mers pe jos – restaurante si magazine langa hotel – pret f bun tinand cont ca am avut si mic dejun la camera(nu f bogat, dar acceptabil) – daca nu cauti nod in papura hotelul este ok, pt un sejur scurt.

 1073. Am fost primiti de o domnisoara foarte amabila care ne-a explicat cateva reguli de baza si care ne-a oferit o camera cu balcon pentru ca suntem fumatori. Balconul este un loc de fumat micut dar pentru noi a fost un bonus pe care l-am apreciat. Camera este cocheta, curata si calduroasa. ( In octombrie trebuie sa fie calduroasa) Deci a fost perfecta pentru noi. Chiar daca mobilierul nu este nou , este bine intretinut. Normele in ceea ce priveste distantarea au fost foarte bine respectate. Existau recipiente cu dezinfectanti pe fiecare etaj iar dimineata a venit o domana cu mascuta si manusi care ne-a adus micul dejun in camera. Raportul calitate – pret este unul dintre cele mai bune din oras. Vom reveni cu siguranta.

 1074. Locația foarte bună, la 5min de plaja. Camera cu vedere spre mare, vedeam rasaritul zilnic. Curat. Liniște.