Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Mihail Kogălniceanu fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Mihail Kogălniceanu recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Mihail Kogălniceanu – Romania

Hotel Emi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hanul Kartali

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Resort Leon Beach

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Herberth's

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Sweet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Cer

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Jijo's Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Royal Kym Apartments Mamaia Nord

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Mihail Kogălniceanu am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Mihail Kogălniceanu bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iancu si Cornel Filimon din Pancesti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iancu si Cornel Filimon din Pancesti, jud. NeamtCazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Lucrețiu si Veniamin Bârlădeanu din Pechea, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Mihail Kogălniceanu, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Lucrețiu si Veniamin Bârlădeanu din Pechea, jud. Galati – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Dorinel si Dumitru Năstase din Telechiu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dorinel si Dumitru Năstase din Telechiu, jud. Bihor – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Xenia si Eusebiu Morțun din Gvardinita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Mihail Kogălniceanu!

  (Xenia si Eusebiu Morțun din Gvardinita, jud. Mehedinti – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Rica si Felicia Olănescu din Baila, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Mihail Kogălniceanu, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rica si Felicia Olănescu din Baila, jud. Arges – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 • Vlaicu si Marcheta Rădescu din Carcaliu, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Mihail Kogălniceanu prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Mihail Kogălniceanu.

  (Vlaicu si Marcheta Rădescu din Carcaliu, jud. Tulcea – Cazare in Mihail Kogălniceanu 3 persoane)

 1. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 2. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 3. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 4. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 5. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 6. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 7. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 8. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 9. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 10. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 11. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 12. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 13. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 14. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 15. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 16. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 17. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 18. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 19. Locatia foarte buna,aproape de plaja,cu vedere superba la mare Sezlonguri pe plaja Muc dejun pentru toate gusturile,foarte variat si bun

 20. mic dejun fff bun si diversificat.patul f confortabil.

 21. Un hotel tipic pt litoralul romanesc, ok dar fara atentie la detalii, aproape de mare, cu plaja proprie (sezlonguri gratuite pentru clientii hotelului), personal amabil.

 22. camere spatioase, mobilier nou, conditii foarte bune.

 23. Suita junior foarte spațioasă. Personal super. Totul ok

 24. Locatie buna, curatenia si apropierea de plaja. Au raspuns prompt solicitarilor (se stricase ceva in baie si au reparat imediat).

 25. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 26. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 27. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 28. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 29. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 30. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 31. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 32. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 33. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 34. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 35. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 36. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 37. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 38. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 39. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 40. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 41. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 42. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 43. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 44. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 45. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 46. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 47. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 48. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 49. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 50. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 51. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 52. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 53. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 54. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 55. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 56. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 57. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 58. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 59. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 60. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 61. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 62. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 63. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 64. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 65. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 66. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 67. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 68. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 69. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 70. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 71. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 72. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 73. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 74. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 75. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 76. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 77. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 78. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 79. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 80. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 81. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 82. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 83. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 84. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 85. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 86. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 87. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 88. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 89. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 90. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 91. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 92. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 93. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 94. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 95. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 96. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 97. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 98. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 99. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 100. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 101. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 102. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 103. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 104. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 105. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 106. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 107. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 108. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 109. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 110. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 111. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 112. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 113. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 114. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 115. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 116. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 117. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 118. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 119. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 120. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 121. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 122. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 123. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 124. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 125. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 126. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 127. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 128. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 129. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 130. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 131. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 132. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 133. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 134. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 135. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 136. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 137. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 138. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 139. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 140. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 141. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 142. Totul nou si frumos, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja. Foarte curat, recomand cu incredere!

 143. Zonă liniștită și proprietari vilei foarte sociabili și cu foarte mult bun simț !!!

 144. totul e Ok in camera , spatiu, aer conditionat , mobilier nou, curatenie, liniste

 145. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 146. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 147. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 148. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 149. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 150. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 151. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 152. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 153. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 154. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 155. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 156. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 157. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 158. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 159. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 160. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 161. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 162. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 163. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 164. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 165. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 166. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 167. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 168. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 169. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 170. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 171. Was very nosey wedding going on not told a about and l was in the room just above not good

 172. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 173. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 174. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 175. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 176. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 177. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 178. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 179. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 180. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 181. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 182. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 183. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 184. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 185. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 186. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 187. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 188. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 189. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 190. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 191. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 192. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 193. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 194. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 195. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 196. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 197. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 198. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 199. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 200. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 201. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 202. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 203. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 204. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 205. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 206. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 207. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 208. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 209. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 210. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 211. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 212. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 213. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 214. 🤔🤔🤔 Marea e singura frumoasa in acea zona in rest plaja este gri si necuratata de ceva vreme ! Au lipsit din bucatarie ceaiurile si cafeaua promisa ! Vasele de la bucatarie erau curatate cu superficialitate ca si curatenia generala de altfel.

 215. Conditiile au fost bune, apartamentul spatios si curat, dar vecinatatea cu santierul a lasat impresia ca nu am fost in vacanta ; probabil ca in citiva ani cind infrastructura va fi finalizata si vor fi toate facilitatile necesare unei statiuni la mare, ne vom intoarce la aceasta locatie, pentru ca plaja este perfecta.

 216. Apartamentul este nou, curat, spatios si frumos amenajat. Paturi confortabile, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, balcoane spatioase, gazda f ok. Ceai, cafea din partea casei Zona linistita

 217. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 218. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 219. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 220. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 221. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 222. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 223. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 224. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 225. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 226. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 227. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 228. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 229. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 230. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 231. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 232. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 233. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 234. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 235. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 236. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 237. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 238. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 239. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 240. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 241. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 242. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 243. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 244. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 245. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 246. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 247. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 248. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 249. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 250. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 251. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 252. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 253. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 254. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 255. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 256. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 257. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 258. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 259. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 260. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 261. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 262. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 263. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 264. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 265. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 266. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 267. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 268. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 269. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 270. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 271. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 272. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 273. Visited / stayed at a very busy time for Staff (Wedding Reception) – but everything you would expect from a good Hotel was as it should be. Staff were busy – but coped with everything exceptionally well. Superb Food.

 274. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 275. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 276. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 277. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 278. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 279. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 280. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 281. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 282. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 283. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 284. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 285. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 286. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 287. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 288. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 289. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 290. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 291. Curat, totul întreținut, personal amabil. Totul este excelent.

 292. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 293. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 294. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 295. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 296. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 297. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 298. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 299. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 300. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 301. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 302. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 303. Natasa-sanda mai 5, 2019 at 3:18 pm

  Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 304. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 305. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 306. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 307. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 308. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 309. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 310. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 311. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 312. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 313. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 314. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 315. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 316. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 317. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 318. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 319. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 320. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 321. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 322. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 323. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 324. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 325. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 326. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 327. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 328. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 329. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 330. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 331. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 332. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 333. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 334. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 335. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 336. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 337. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 338. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 339. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 340. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 341. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 342. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 343. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 344. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 345. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 346. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 347. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 348. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 349. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 350. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 351. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 352. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 353. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 354. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 355. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 356. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 357. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 358. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 359. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 360. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 361. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 362. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 363. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 364. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 365. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 366. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 367. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 368. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 369. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 370. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 371. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 372. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 373. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 374. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 375. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 376. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 377. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 378. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 379. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 380. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 381. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 382. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 383. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 384. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 385. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 386. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 387. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 388. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 389. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 390. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 391. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 392. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 393. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 394. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 395. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 396. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 397. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 398. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 399. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 400. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 401. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 402. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 403. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 404. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 405. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 406. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 407. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 408. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 409. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 410. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 411. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 412. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 413. Food was really nice, staff very friendly. In room you have a small fridge with different type of wine, juice, water and snacks. Of course you have a list of prices for all that. If you have any isues the staff is ready to help you in a really friendly manner.

 414. An allowance is made for the breakfast, but they will cook anything on the menu. Not expensive compared to other hotels. This was a second visit for us so we knew what to expect.

 415. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 416. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 417. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 418. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 419. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 420. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 421. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 422. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 423. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 424. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 425. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 426. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 427. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 428. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 429. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 430. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 431. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 432. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 433. Spatii comune splendide, camera spatioasa cu balcon, gazde ospitaliere si neinvazive, pret foarte avantajos.

 434. Foarte curat. Camera placut amenajata, cu vedere la mare. Foarte aproape de plaja. Zona foarte linistita.

 435. Proprietarii sunt oameni deosebiti, placuti, discreti, amabili, iti doresti sa revii; vedere la mare; plaja este foarte aproape; supermarket in apropiere

 436. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 437. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 438. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 439. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 440. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 441. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 442. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 443. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 444. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 445. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 446. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 447. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 448. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 449. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 450. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 451. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 452. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 453. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 454. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 455. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 456. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 457. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 458. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 459. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 460. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 461. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 462. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 463. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 464. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 465. cazare ireprosabila, spatiu mai mult decat suficient, piscina ok, curatenie in hotel, personal amabil si cooperant

 466. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 467. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 468. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 469. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 470. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 471. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 472. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 473. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 474. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 475. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 476. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 477. Foarte bine amplasat ,direct pe plajă, camera foarte drăguță si curată,angajatii restaurantului foarte comunicativi si drăguți însă personalul de la recepție lasă de dorit . O experiență plăcută

 478. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 479. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 480. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 481. Camera foarte curata, patul confortabil, iar zona este linistita.

 482. Curatenia, situarea aproape de plaja, linistea, amabilitatea personalului.

 483. Totul a fost ok , de la curatenie, personal , apa piscina, locatie.

 484. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 485. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 486. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 487. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 488. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 489. Mancarea a fost buna si diversificata. Amplasarea hotelului fata de plaja este foarte buna. Inclusiv fata de marketurile din zona, farmacie.

 490. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 491. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 492. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 493. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 494. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 495. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 496. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 497. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 498. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 499. Apreciez in mod deosebit ca acest hotel evolueaza in permanenta. Mobilier nou, unde am stat eu, dusul mare si sigur, nu miroase in baie, sunt plase de tantari. Prosoape albe imaculate cu logo hotel, nu toate dar sunt, asternut apretat, personal serviabil. Locatia este de neegalat, te trezesti si vezi marea. Am avut loc de parcare fara probleme, plaja la 5 minute,

 500. Trebuie sa recunosc ca am fost reticent facand rezervarea, din cauza review-urilor prezente aici, dar mi-a depasit toate asteptarile. Nu inteleg de ce se plange lumea. Am stat intr-o camera dubla cu vedere la gradina. – Hotelul arata foarte bine (pare sa fie renovat recent) – Camere mari si spatioase. Baia este intr-adevar mica si exista riscul sa fie facuta toata fleasca (nu detine cabina de dus) insa scurgerea isi face treaba si in maxim 10 minute revine totul la normal – Este aproape de plaja, detine plaja proprie (15 lei pachet de sezlong, umbrela si masuta, 20 de lei in primul, la apa) si are un bar cu preturi de bun simt pentru litoral (10 lei limonada, 15 frappe) – Daca doriti sa vi se faca curatenie in camera, lasati cheia la receptie – Destule restaurante in zona, in apropiere exista statie de autobuz, maxi taxi si autobuzul ce face City Tour

 501. Mi-a placut amplasarea, aproape de mare! Camerele au fost , confortabile si spatioase!Personalul primitor!

 502. Personalul foarte amabil, camerele curate, raport calitate pret bun

 503. Pensiunea ingrijita modesta dar ai o sedere confortabila isi merita pretul platit de noi in septembrie

 504. Foarte aproape de plaja (cca 3 min). Zona era linistita. Parcare asigurata insa limitata ca si nr de locuri (cam 5-6 masini).

 505. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 506. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 507. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 508. Pentru un resort de 3 stele si avand in vedere preturile corecte pentru ce se oferă recomand aceasta locație ca fiind una dintre cele mai bune din mamaia nord in ciuda celor spuse de niste „cîrcotași” care nu stiu sa faca diferenta dintre 3 și 4 sau chiar 5 stele unde preturile sunt duble sau triple. Concluzionând, nu ma asteptam sa gasesc la o locație de 3 stele atatea facilități voie bună, piscina, spațiu verde,restaurant impecabil, pizza extraordinară, toate foarte aerisire intr-o zona care pare destul de aglomerata.Recomand si cu siguranta voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!

 509. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 510. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 511. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 512. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 513. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 514. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 515. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 516. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 517. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 518. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 519. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 520. Micul dejun a fost indestulator si bun. Amplasarea minunata!! Peste tot f curat inclusiv plaja aferenta curata si ingijita!

 521. – locatia este fix pe plaja, de la balconul camerei vedeam marea fara probleme chiar daca eram la et 1 – Tv-ul avea semnal excelent si aveam si canale HD – Personal amabil. Daca vrei menaj trebuie sa lasi cheia la receptie. – plaja hotelului foarte ingrijita si curata

 522. Foarte proasta servirea, se asteapta 45 minute.Nu va duceti . Nimeni nu trebuie sa isi bata joc pe banii vostri de voi!

 523. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 524. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 525. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 526. Pentru un resort de 3 stele si avand in vedere preturile corecte pentru ce se oferă recomand aceasta locație ca fiind una dintre cele mai bune din mamaia nord in ciuda celor spuse de niste „cîrcotași” care nu stiu sa faca diferenta dintre 3 și 4 sau chiar 5 stele unde preturile sunt duble sau triple. Concluzionând, nu ma asteptam sa gasesc la o locație de 3 stele atatea facilități voie bună, piscina, spațiu verde,restaurant impecabil, pizza extraordinară, toate foarte aerisire intr-o zona care pare destul de aglomerata.Recomand si cu siguranta voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!

 527. Personalul de la Recepție amabil dar neinteresat in a fi ospitalier!

 528. Camera foarte spatioasa, baia de asemenea si foarte curate. Pozitia hotelului fata de plaja.

 529. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 530. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 531. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 532. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 533. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 534. Totul a fost la superlativ. Raport calitate/preț mai mult decât impresionant. Recomand din toată inima!!!

 535. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 536. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 537. Pensiune foarte frumoasa, comfortabila si curata. Gazde primitoare, prietenoase de care este imposibil sa nu ti placa. Multumesc pentru vacanta recomfortanta petrecuta aici.

 538. Hotelul este chiar pe plaja.Camerele sunt mici dar dotate cu tot ce trebuie vara.Aer conditionat, frigider, baie proprie. Mic dejun 2 feluri cald si rece, f.bun ,cafea, suc. Daca vrei sa se faca curat lasi cheia la receptie. Recomand.

 539. Micul dejun a fost decent ( 2 variante de ales ) Amplasarea fix pe plaja Curățenia

 540. Hotelul este amplasat exact langa plaja, atmosfera placuta in interiorul hotelului, totul era curat, camera foarte curata si aranjata, mobilier nou , pat cu saltea foarte confortabila, check in-ul s-a facut conform programului si rapid, personalul foarte amabil, si profi. Perfect!

 541. Ar fi nedrept să menționez ceva anume, căci totul a fost la superlativ.

 542. Cum am fost primit de catre angajati, felul frumos de care au dat dovada angajatii. Curatenia din camere , am observat ca totul era nou in camera in care am stat . Una peste alta …recomand aceasta locatie. Concediu placut ruturor !

 543. Ne-a plăcut faptul ca am putut parca mașina in interior și faptul ca este sigur.

 544. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 545. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 546. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 547. Personalul amabil, restaurantul din incinta cu mancare buna, camerele si pozitionarea, balansoare, piscina. Paturi foarte confortabile, uscator de rufe pe balcon

 548. – micul dejun a fost foarte bun. S-a variat, si exista o varietate mare. – camere mari si spatioase, curate si elegante – langa plaja – baie spatioasa – room cleaning in fiecare zi

 549. Locația este aproape de plaja, camerele curate, servirea rapida , mâncarea foarte buna la preturi decente. Recomand!

 550. Conditiile oferite de hotel. Camerele spatioase si linistea imprejurimilor.

 551. Curat, loc de parcare, camera mare, aer conditionat.

 552. Curatenie in tot apartamentul si personal amabil 🙂

 553. Camera foarte spatioasa. Tavanul reflectorizant. Personal amabil. Curatenie zilnica.

 554. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 555. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 556. Locație OK, liniște , perfect pentru odihna de peste noapte .

 557. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 558. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 559. Micul dejun se aduce la masa la alegere din doua optiuni, a fost prompt si in regula. Nu foarte fancy sau ceva. Basic. Domnisoara de la receptie a fost foarte de treaba si personalul auxiliar la fel. Foarte curat. in rest totul a fost ok.

 560. Păi, să spunem că este ușor de găsit, fiind lângă “Savoy”. Parcare păzită. Personal foarte amabil. Foarte aproape de malul mării, la circa 100 de metri.Oricum, are piscină proprie , cei doritori o găsesc imediat . Camere micuțe dar dotate cu tot ceea ce-ți este necesar: frigider, aer condiționat, TV, baie în cameră. Mic dejun inclus, suficient cantitativ și calitativ. Ca să ne înțelegem, vorbim de un hotel cotat la 3***, da? Aproape de complexurile comerciale și restaurantele din zonă. Extrem de aproape de stațiile de transport public local sau stații TAXI.

 561. Hotelul este chiar pe plaja.Camerele sunt mici dar dotate cu tot ce trebuie vara.Aer conditionat, frigider, baie proprie. Mic dejun 2 feluri cald si rece, f.bun ,cafea, suc. Daca vrei sa se faca curat lasi cheia la receptie. Recomand.

 562. Locatia este foarte placuta si staff-ul la fel de prietenos si amabil!! Felicitari !!! O sa revin cu siguranta !!!

 563. For local standards a good hotel, 10 minutes walk from Constanta airport, friendly receptionist.

 564. Everything was nice. Staff friendly and helpful. Food was delicious!! You have a mini fridge in room where you can find beer, different wine bottles (20 cl), juice, water, snacks, redbull. Of course you have to pay for this so you have a list with the price.

 565. Super aproape de plaja, foarte curat si personalul super

 566. Piscina hotelului,amabilitatea personalului foarte tanar de la restaurant.Mic dejun ok.Camera curata si confortabila cu ac si frigider functional.

 567. Personalul amabil, restaurantul din incinta cu mancare buna, camerele si pozitionarea, balansoare, piscina. Paturi foarte confortabile, uscator de rufe pe balcon

 568. Camera foarte spatioasa. Tavanul reflectorizant. Personal amabil. Curatenie zilnica.

 569. Camere spatioase, baia asemenea. Lift modern si alte noutati de design – chiar daca nu de prea mult bun gust, unele.

 570. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Nota 10

 571. Locație OK, liniște , perfect pentru odihna de peste noapte .

 572. Personal prietenos, camera mare, baia comuna dar foarte curata !

 573. Camera curata, cu dotările necesare unui sejur. Bucătărie curata si dotată corespunzator. Proprietarii persoane deschise si prietenoase.

 574. Micul dejun a fost bun,dar putea fi mai variat Locatia hotelului este foaete buna,

 575. Micul dejun se aduce la masa la alegere din doua optiuni, a fost prompt si in regula. Nu foarte fancy sau ceva. Basic. Domnisoara de la receptie a fost foarte de treaba si personalul auxiliar la fel. Foarte curat. in rest totul a fost ok.

 576. Păi, să spunem că este ușor de găsit, fiind lângă “Savoy”. Parcare păzită. Personal foarte amabil. Foarte aproape de malul mării, la circa 100 de metri.Oricum, are piscină proprie , cei doritori o găsesc imediat . Camere micuțe dar dotate cu tot ceea ce-ți este necesar: frigider, aer condiționat, TV, baie în cameră. Mic dejun inclus, suficient cantitativ și calitativ. Ca să ne înțelegem, vorbim de un hotel cotat la 3***, da? Aproape de complexurile comerciale și restaurantele din zonă. Extrem de aproape de stațiile de transport public local sau stații TAXI.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled