Cazare in Lelese 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Lelese fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Lelese recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Lelese – Romania

★★★ Pensiunea Casiana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa lui Craciun

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Motel Cincis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila HD

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Corvin and Bedroom

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Krystal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Ina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila Corviniana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Lelese am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Lelese bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Rebeca si Francisc Dragomirescu din Baseu, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Rebeca si Francisc Dragomirescu din Baseu, jud. BotosaniCazare in Lelese 4 persoane)

 • Irinel si Zamfir Filimon din Capalnita, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Lelese, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Irinel si Zamfir Filimon din Capalnita, jud. Harghita – Cazare in Lelese 4 persoane)

 • Radu si Carol Păun din Cintei, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Radu si Carol Păun din Cintei, jud. Arad – Cazare in Lelese 4 persoane)

 • Marilena si Mara Udilă din Barsauta, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Lelese!

  (Marilena si Mara Udilă din Barsauta, jud. Salaj – Cazare in Lelese 4 persoane)

 • Magdalena si Remus Rosetti din Lunca Bontului, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Lelese, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Magdalena si Remus Rosetti din Lunca Bontului, jud. Cluj – Cazare in Lelese 4 persoane)

 • Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Lelese prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Lelese.

  (Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. Arad – Cazare in Lelese 4 persoane)

 1. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 2. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 3. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 4. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 5. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 6. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 7. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 8. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 9. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 10. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 11. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 12. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 13. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 14. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 15. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 16. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 17. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 18. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 19. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 20. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 21. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 22. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 23. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 24. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 25. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 26. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 27. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 28. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 29. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 30. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 31. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 32. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 33. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 34. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 35. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 36. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 37. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 38. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 39. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 40. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 41. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 42. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 43. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 44. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 45. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 46. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 47. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 48. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 49. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 50. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 51. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 52. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 53. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 54. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 55. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 56. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 57. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 58. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 59. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 60. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 61. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 62. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 63. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 64. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 65. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 66. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 67. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 68. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 69. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 70. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 71. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 72. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 73. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 74. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 75. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 76. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 77. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 78. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 79. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 80. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 81. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 82. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 83. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 84. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 85. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 86. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 87. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 88. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 89. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 90. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 91. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 92. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 93. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 94. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 95. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 96. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 97. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 98. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 99. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 100. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 101. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 102. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 103. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 104. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 105. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 106. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 107. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 108. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 109. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 110. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 111. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 112. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 113. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 114. Totul a fost excelent, nu ma asteptam la 3 stele sa fie asa de impresionant ,felicitări,cu siguranță vom reveni!!!

 115. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 116. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 117. Amplasarea, dotările bucătăriei și apartamentului, mărimea camerei,parcare generoasa.

 118. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 119. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 120. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 121. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 122. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 123. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 124. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 125. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 126. Camera este amenajată cu bun gust! Patul a fost extrem de confortabil, a predominat curățenia și liniștea!

 127. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 128. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 129. Peisajul, linistea, aranjamentele exterioare, personalul

 130. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 131. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 132. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 133. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 134. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 135. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 136. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 137. Personalul super amabil, zâmbitor și permanent la datorie. Curățenie s-a făcut conform cerințelor noastre și chiar mai mult. Locația se află în centru, dar departe de zgomot. Parcarea este în raport cu nr de camere. Raport preț/ servicii excelent. Revenim și recomandăm cu drag!

 138. excelent !!!recomand .camera spatioasa cu toate dotarile !!! voi reveni cu mare drag !!!

 139. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 140. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 141. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 142. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 143. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 144. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 145. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 146. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 147. Personalul extrem de amabil! mai rar intalnesti pe la noi. de la receptionera la bucatareasa, toata lumea draguta, cu zambetul pe buze, super! camerele mari, spatioase, curate. Cu 20 lei puteti servi un mic dejun copios

 148. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 149. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 150. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 151. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 152. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 153. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 154. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 155. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 156. privelistea camerele amenajate interesant mic dejun bun

 157. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 158. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 159. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 160. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 161. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 162. Este un loc frumos si curat. Merita sa iti faci rezervare aici.

 163. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 164. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 165. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 166. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 167. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 168. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 169. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 170. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 171. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 172. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 173. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 174. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 175. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 176. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 177. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 178. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 179. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 180. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 181. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 182. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 183. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 184. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 185. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 186. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 187. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 188. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 189. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 190. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 191. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 192. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 193. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 194. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 195. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 196. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 197. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 198. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 199. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 200. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 201. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 202. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 203. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 204. Vila este amplasată într-o locație foarte liniștită cu vedere asupra orașului, camerele spațioase și curate! Recomandat cu căldură!

 205. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 206. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 207. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 208. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 209. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 210. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 211. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 212. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 213. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 214. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 215. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 216. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 217. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 218. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 219. Personalul foarte amabil Mâncare buna. Pat confortabil.

 220. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 221. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 222. O cazare perfecta! Personalul de la receptie foarte primitor si amabil! Recomand!

 223. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 224. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 225. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 226. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 227. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 228. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 229. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 230. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 231. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 232. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 233. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 234. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 235. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 236. mi-a placut curatenia si amabilitatea personalului.

 237. Pentru pretul platit pentru micul dejun, acesta a fost corect, adica suficient.

 238. Foarte curat, căldură la discreție, un loc foarte liniștit si cu o priveliște minunată!

 239. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 240. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 241. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 242. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 243. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 244. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 245. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 246. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 247. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 248. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 249. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 250. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 251. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 252. Locația este de vis, o casă din 1931 foarte bine întreținută. Noi am stat în fosta șură, care a fost convertită în două camere spectaculoase. Curățenia în camere bate hoteluri cu multe stele. Gazdele foarte primitoare, vă stau la dispoziție când aveți nevoie. Piscina, locul de grătar, hamacele, masa de tenis, panoul de baschet vă fac sejurul mult mai plăcut. Locul ideal pentru o vacanță cu un grup de prieteni sau familii cu copii. În cele două zile petrecute ne-am simțit extraordinar! Vă mulțumim și sper să ne revedem!

 253. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 254. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 255. Camera curata si calduroasa,personalul amabil,mancarea foarte buna !! Am mai fost cazati la ei si ne vom intoarce de fiecare data cand suntem in zona .

 256. Foarte curat, căldură la discreție, un loc foarte liniștit si cu o priveliște minunată!

 257. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 258. Cameră spațioasă, mobilier funcțional, căldură, personal deosebit de amabil și serviabil, condiții excelente pentru un sejur plăcut.

 259. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 260. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 261. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 262. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 263. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 264. Camera spațioasă și curată.Mobilierul îngrijit, patul moale cu saltea confortabila.Micul dejun a fost ok, iar personalul a fost foarte amabil.

 265. Atmosfera este foarte placuta si te introduce in atmosfera cavalerilor si printeselor. Foarte aproape de castel. Sper sa fie si mai bine la finalizarea extinderii. Recomand camerele cu vedere catre rau.

 266. Camera a fost excelenta, mare, curata, confortabila, frumoasa.

 267. Locatia excelenta, micul dejun copios, personalul foarte amabil, mesele foarte bune si perfecte ca pret.

 268. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 269. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 270. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 271. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 272. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 273. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 274. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 275. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 276. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 277. Camera curata , moderna , amplasare centrala , mic dejun bogat și sățios. Nimic de reproșat. Recepționeri au fost oameni plăcuți

 278. Tot mai ales doamna care făcea curățenie în camere(tanti rozi)😍

 279. Totul ok, decorul prea încărcat totuși. Personalul amabil, am fost plăcut surprins de servirea micului dejun în apartament

 280. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 281. Foarte curat, căldură la discreție, un loc foarte liniștit si cu o priveliște minunată!

 282. curatenie,personal amabil cafea buna,la automat wifi ok

 283. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 284. Camera mare, saltea f buna, mini frigider în camera, acceptarea animalelor de companie în unitatea hoteliera.

 285. The accommodation was great. I really enjoyed the food and the awesome view. I will come back!

 286. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 287. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 288. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 289. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 290. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 291. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 292. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 293. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 294. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 295. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 296. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 297. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 298. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 299. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 300. Mai mult decat ma asteptam,personal amabil.curatenie,mancarea buna si ce mai important preturi f accesibile. Unul din putinele locuri in care NU simti ca tot ce se doreste de la tine sunt bani…..Recomand!

 301. Amplasare este ok, personalul a fost foarte amabil. Cladirea este localizata in spatele unor blocuri. Locatia dispune de locuri de parcare exclusiv pentru clienti. Sunt apartamente studio ce au si bucatarie inclusa.

 302. Camere spatioase, curate. Personal amabil, sociabil.

 303. Personalul ok. Am putut achita cu card de vacanță. Camera foarte spatioasa. Bucătărie cu utilitățile necesare. Toaleta curată și cu toate cele necesare. Frigider in camera, feon, tv, internet. Curățenie. Parcare suficient pentru mărimea locație.

 304. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 305. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 306. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 307. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 308. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 309. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 310. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 311. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 312. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 313. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 314. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 315. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 316. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 317. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 318. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 319. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 320. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 321. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 322. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 323. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 324. Locatie excelenta, personal amabil, prietenos. Curat impecabil. Mancare excelenta. Un beef steak minunat, recomand. Mereu plin, trebuie rezervare din timp.

 325. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 326. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 327. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 328. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 329. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 330. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 331. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 332. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 333. Superb totul,camere spatioase,băi curate,saltele confortabile,personalul mereu la dispozitia ta!!Totul la superlativ!!!Cu siguranta vom mai reveni!!!

 334. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 335. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 336. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 337. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 338. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 339. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 340. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 341. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 342. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 343. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 344. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 345. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 346. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 347. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 348. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 349. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 350. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 351. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 352. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 353. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 354. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 355. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 356. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 357. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 358. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 359. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 360. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 361. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 362. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 363. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 364. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 365. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 366. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 367. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 368. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 369. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 370. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 371. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 372. Peisaj, amplasament minunat, pe malul lacului. Meniuri delicioase, personal amabil.

 373. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 374. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 375. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 376. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 377. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 378. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 379. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 380. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 381. Proprietar amabil, locatie curata, curte dragut amenajata, parcare, foarte aproape de Castelul Corvinilor (un mare plus) !

 382. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 383. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 384. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 385. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 386. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 387. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 388. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 389. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 390. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 391. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 392. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 393. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 394. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 395. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 396. Curatenie, comfortabil, zona ok in Hunedoara. Camera este de fapt o garsoniera intr-un fel de bloc care in mod normal ar fi de apartamente. Este nou, parcare mare, curte amenajata, curatenie exemplara, apartamentul modern si total autonom, centrala proprie, modem propriu. Toate decoratiunile sunt noi, finisajele sunt perfecte. Bucataria utiliata cu tot ce trebuie daca ai chef sa gatesti. Personalul atent si zambitor. Micul dejun se serveste in camera pe baza optiunilor de la check-in, se completeaza un formular in care bifezi ce vrei sa mananci. Pretul pt micul dejun a fost mai mare decat cel comunicat initial pe booking, probabil nu au avut timp sa actualizeze.

 397. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 398. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 399. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 400. Amabilitatea gazdei, informatiile furnizate in legatura cu obiectivele din jurul pensiunii, curtea interioara, apropierea de Castelul Corvinilor.

 401. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 402. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 403. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 404. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 405. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 406. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 407. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 408. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 409. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 410. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 411. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 412. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 413. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 414. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 415. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 416. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 417. Spatiu foarte mare, frumos impartit. Camera foarte bine gandita, decorata cu gust.Ambient placut ! Bucataria frumos mobilata! Gandita practic, cu in minim necesar .

 418. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 419. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 420. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 421. Un loc extraordinar unde ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu siguranță !

 422. Locația și amplasarea Însă drumul pana acolo nu e ok și lacul plin de peturi…Apoi telefonul a fost greu accesibil.

 423. Un peisaj de vis , personalul foarte amabil și prețurile foarte accesibile ! Am revin cu drag la acest hotel !

 424. Amabilitatea gazdei, informatiile furnizate in legatura cu obiectivele din jurul pensiunii, curtea interioara, apropierea de Castelul Corvinilor.

 425. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 426. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 427. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 428. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 429. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 430. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 431. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 432. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 433. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 434. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 435. Pensiune cu un aer aparte, ne-a placut mult de tot curtea plina de verdeata, personalul mai mult decat ospitalier, per total o experienta excelenta!

 436. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 437. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 438. Motelul este situat langa lac, este liniște , curat. Calitate pret-excelent.

 439. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 440. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 441. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 442. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 443. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 444. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 445. Amabilitatea gazdei, informatiile furnizate in legatura cu obiectivele din jurul pensiunii, curtea interioara, apropierea de Castelul Corvinilor.

 446. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 447. Biblioteca din interiorul spatiului de cazare te ajuta sa scapi de plictiseala. Foarte aproape de Castel si de centrul vechi.

 448. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 449. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 450. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 451. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 452. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 453. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 454. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 455. Camerele mari,f.curate si frumos decorate, curtea imensa, piscina acoperita(n-am folosit-o), proprietarii care sunt niste deosebiti. Proprietate f.potrivita oricine isi doreste un restart dar si pt familii cu copii. Cățelușa-lup Nada cu ai săi 11 puiutzii de 4 săpt,dar si capra Cici cu al sau ied ii vor bucura mult pe cei mici… .Pt cei care vor sa faca excursii in împrejurimi, proprietatea este f.bine amplasată!

 456. Un loc superb ,oameni inimoși , multumim din inima , ne am simțit minunat

 457. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 458. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 459. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 460. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 461. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 462. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 463. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 464. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 465. Curățenia a fost făcută în fiecare zi, prosoapele schimbate zilnic, iar lenjeria la două zile. Personalul a fost foarte amabil.

 466. Totul a fost in regula. Locatia este foarte aproape de castel, camera frumos amenajata, proprietarul foarte amabil. Recomand cu drag.

 467. Amabilitatea gazdei, informatiile furnizate in legatura cu obiectivele din jurul pensiunii, curtea interioara, apropierea de Castelul Corvinilor.

 468. Personalul foarte amabil, locație aproape de castel, camera spațioasă, curata, chicineta utilata. Recomand

 469. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 470. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 471. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 472. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 473. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 474. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 475. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 476. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 477. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 478. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 479. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 480. Curățenia și bună servire… amabilitatea personalului

 481. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 482. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 483. personalul amabil, curatenia, facilitatile din camera

 484. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 485. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 486. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 487. Locatia excelenta, curtea interioara cocheta, camera foarte mare si cu chicineta, loc de parcare in fata pensiunii. Gazdele foarte amabile, ne-au recomandat si doua restaurante foarte bune (le-am incercat).

 488. Totul a fost in regula. Locatia este foarte aproape de castel, camera frumos amenajata, proprietarul foarte amabil. Recomand cu drag.

 489. Amabilitatea gazdei, informatiile furnizate in legatura cu obiectivele din jurul pensiunii, curtea interioara, apropierea de Castelul Corvinilor.

 490. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 491. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 492. personal minunat, mic dejun excelent, servicii foarte bune

 493. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 494. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 495. Zona este minunata, personalul deosebit de amabil, mancarea excelenta! O oaza de liniste, iarna. Am savurat fiecare secunda petrecuta acolo.

 496. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 497. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 498. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 499. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 500. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 501. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 502. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 503. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 504. Curatenie exemplara. Mobilier nou in camere. Mic dejun copios servit in camera. Parcare suficient de mare in fata vilei. Amplasare aproape de centru si castel. Nu este prima data cand venim, nu va fi nici ultima, cu siguranta.

 505. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 506. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 507. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 508. Locatia este foarte aproape de castel, curatenie exemplara, liniste si confort, curtea frumos amenajata. O oaza de liniste si relaxare Mi-ar fi placut sa pot sta mai mult

 509. Locatia excelenta, curtea interioara cocheta, camera foarte mare si cu chicineta, loc de parcare in fata pensiunii. Gazdele foarte amabile, ne-au recomandat si doua restaurante foarte bune (le-am incercat).

 510. Totul a fost in regula. Locatia este foarte aproape de castel, camera frumos amenajata, proprietarul foarte amabil. Recomand cu drag.

 511. Totul,personalul,foarte amabil ,instruit…mancarea excelentaaaa!!!Locul unde serveam masa,langa piscina…a fost minunat.M-am simtit ca intr-un hotel de 4 stele occidental.

 512. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 513. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 514. Locatia, facilitatile (piscine si locurile de relaxare), camera

 515. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 516. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 517. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 518. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 519. O locație minunată pentru o resetare a sufletului. Gazde minunate si primitoare. Recomand cu caldura!

 520. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 521. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 522. Locatia perfecta iar privelistea este spectaculoasa

 523. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 524. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 525. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 526. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 527. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 528. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 529. Locatia este foarte aproape de castel, curatenie exemplara, liniste si confort, curtea frumos amenajata. O oaza de liniste si relaxare Mi-ar fi placut sa pot sta mai mult

 530. Locatia excelenta, curtea interioara cocheta, camera foarte mare si cu chicineta, loc de parcare in fata pensiunii. Gazdele foarte amabile, ne-au recomandat si doua restaurante foarte bune (le-am incercat).

 531. Totul a fost in regula. Locatia este foarte aproape de castel, camera frumos amenajata, proprietarul foarte amabil. Recomand cu drag.

 532. Totul,personalul,foarte amabil ,instruit…mancarea excelentaaaa!!!Locul unde serveam masa,langa piscina…a fost minunat.M-am simtit ca intr-un hotel de 4 stele occidental.

 533. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 534. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 535. Locatia, facilitatile (piscine si locurile de relaxare), camera

 536. Micul dejun a fost foarte bun si foarte consistent.Produse traditionale,cereale,lapte,iaurt,cafea ,totul de cea mai buna calitate.Totul a fost la superlativ,inclusiv ospitalitatea gazdelor.Locatie unde revii cu drag oricând si se poate recomanda cu incredere pentru orice anotimp.

 537. Mâncarea foarte bună. Proprietarii sunt amabili. Apartamentul este super, cu două băi. Servire bună. Mulțumim!

 538. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 539. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 540. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 541. Pozitionare excelenta Camere decorate atractiv Iluminatul electric al camerelor ideal pentru citit

 542. Locatie, priveliste, camera mare, curata, mancare buna totul foarte bun!!

 543. Priveliste, mancare, curatenie, pt familie – totul excelent.

 544. Zona linistita, curatenia camerelor, spatiul de cazare foarte generos. Parcarea vilei ofera siguranta pentru masina, personalul este disponibil si comunica bine cu musafirii.

 545. Excelent! Ne vom intoarce de fiecare data cu drag!

 546. Personal amabil , curățenie desăvârșită, mic dejun bogat si un foarte bun raport calitate pret . Recomand cu drag

 547. Foarte frumoasa locatie, personal zambitor si foarte primitor, liniste, super curatenie, mobilier deosebit, un pat imens cu o saltea foarte buna, am dormit chiar mai bine ca acasa, dimineata cafeaua este din partea casei si este oferita la receptie, noi am fost absolut incantati de tot. Parcare suficient de mare in curte. Vom reveni cu siguranta cand vom avea ocazia sa trecem prin Hundeoara.

 548. Confortul, Liniștea.Curățenia Livingul și bucătăria dotată cu toate cele necesare este un plus

 549. Locația ok…relativ la mijloc intre Prislop, Sarmisegatuza,cetatea Deva,castelul Huniarzilor…

 550. Locatia este foarte aproape de castel, curatenie exemplara, liniste si confort, curtea frumos amenajata. O oaza de liniste si relaxare Mi-ar fi placut sa pot sta mai mult

 551. Locatia excelenta, curtea interioara cocheta, camera foarte mare si cu chicineta, loc de parcare in fata pensiunii. Gazdele foarte amabile, ne-au recomandat si doua restaurante foarte bune (le-am incercat).

 552. Totul a fost in regula. Locatia este foarte aproape de castel, camera frumos amenajata, proprietarul foarte amabil. Recomand cu drag.

 553. Totul,personalul,foarte amabil ,instruit…mancarea excelentaaaa!!!Locul unde serveam masa,langa piscina…a fost minunat.M-am simtit ca intr-un hotel de 4 stele occidental.

 554. Personalul a fost foarte amabil si dragut!! Micul dejun bogat si bine servit! Ne gandim sa mai revenim!!

 555. Am avut o calatorie foarte scurta (am ajuns seara si plecat dimineata), dar ne-a placut cum este amenajat, camere mari si curate, unde ne-am simtit confortabil.

 556. Amplasarea e de vis si la fel si piscina e f frumoasa

 557. Curetenia, piscinele, peisajul superb!micul.dejun tip bufet suedez!

 558. Locatia, facilitatile (piscine si locurile de relaxare), camera

 559. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 560. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 561. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 562. Locatia de milioane,camera aranjata cu bun gust, pernele cu pene( personal nu le suport pe cele sintetice). Piscina si jacuzzi-ul

 563. Locul, beton. Mâncarea, excelentă (au niște papanași…o bombă).

 564. Totul ! Camete curate si frumod mobilate, peisaj superb, msncatr foarte buna ,personal amabil . Felicitari dnei Nela si bucataresei sau bucatarului. Orice am comandat de mancare,a fost excelent !

 565. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 566. Mic dejun gustos, servit direct in cameră! Apartament spațios. Personalul de la recepție amabil și binevoitor

 567. Apartamentul a fost foarte curat. Micul dejun a fost ok, servit la ora solicitata in camera. Personalul foarte amabil , a raspuns tuturor solicitarilor noastre.

 568. Pensiunea este la 10 minute de centru și este foarte ușor accesibilă. În imediata apropiere sunt câteva restaurante și pizzerii excelente. Condițiile de cazare, dar și proprietarii sunt fără reproș. Recomand acastă unitate de cazare cu toată convingerea.

 569. Amabilitatea personalului au completat lipsurile , astfel incat sejurul sa fie ok.

 570. Locatia este foarte frumoasa, spațioasă si curata. Se respectă toate facilitățile oferite – schimbat prosoape, curățenie, ridicat gunoiul – zilnic. 👌👌 Multumiri d-nei Mirela pentru disponibilitatea si amabilitatea de care da dovada-multumim pentru tot. 🤗

 571. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 572. Gradina este minunata. Locația este foarte aproape de castel.

 573. Gazda primitoare, ne-a facut o recomandare a unui local extraordinar din apropiere

 574. Camerele sunt mari, spatioase, curatenie excelenta, piscina foarte curata si mare, mancarea buna la restaurantul hotelului si diversificata. Parcarea este incapatoare, personalul foarte amabil.

 575. atitudinea personalului,conditiile de cazare ,mancarea si zona

 576. Ambianta placuta la piscina si terasa.Mic dejun bun.Amabilitatea deosebita a personalului care face tot posibilul sa te simti bine,venind in intampinarea cererilor clientilor,mai ales la terasa unde te simti rasfatat.

 577. Amplasarea e de vis si la fel si piscina e f frumoasa

 578. Curetenia, piscinele, peisajul superb!micul.dejun tip bufet suedez!

 579. Locatia, facilitatile (piscine si locurile de relaxare), camera

 580. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 581. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 582. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 583. Super locație! Personal amabil, servicii de calitate.

 584. Locatia de milioane,camera aranjata cu bun gust, pernele cu pene( personal nu le suport pe cele sintetice). Piscina si jacuzzi-ul

 585. Locul, beton. Mâncarea, excelentă (au niște papanași…o bombă).

 586. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 587. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 588. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 589. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 590. Camera uriasa,mobilier nou si design placut,bucatarie utilata(desi nu a fost cazul pt folosinta)balcon generos.

 591. Condițiile de cazare ,personalul foarte amabil si drăguț. Vom reveni cu multa plăcere! Recomand.

 592. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 593. Gradina este minunata. Locația este foarte aproape de castel.

 594. Gazda primitoare, ne-a facut o recomandare a unui local extraordinar din apropiere

 595. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 596. Camerele sunt mari, spatioase, curatenie excelenta, piscina foarte curata si mare, mancarea buna la restaurantul hotelului si diversificata. Parcarea este incapatoare, personalul foarte amabil.

 597. atitudinea personalului,conditiile de cazare ,mancarea si zona

 598. Cele trei piscine cu apa dulce si fara miros de clor. Peisajul frumos din jurul pensiunii, linistea si aerul curat. Se poate vizita Castelul din Hunedoara cu preturi exagerate 30RON de persoana.

 599. Locație superbă, aer curat, piscină, grătar, mini frigider in camera, personal amabil. Zilnic s-au oferit să ne facă curat în cameră.

 600. Amplasarea e de vis si la fel si piscina e f frumoasa

 601. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 602. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 603. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 604. Micul dejun foarte ok Locatie linistita, peisaj frumos

 605. Mancarea foarte buna, personalul amabil, priveliștea spre lac superba. Curat, frumos mobilat.

 606. A fost confortabil si curat! Un loc minunat de relaxare

 607. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 608. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 609. Este un loc liniștit și curat, raport calitate – pret bun.

 610. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 611. Camera uriasa,mobilier nou si design placut,bucatarie utilata(desi nu a fost cazul pt folosinta)balcon generos.

 612. Condițiile de cazare ,personalul foarte amabil si drăguț. Vom reveni cu multa plăcere! Recomand.

 613. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 614. Gradina este minunata. Locația este foarte aproape de castel.

 615. Gazda primitoare, ne-a facut o recomandare a unui local extraordinar din apropiere

 616. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 617. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 618. Camerele sunt mari, spatioase, curatenie excelenta, piscina foarte curata si mare, mancarea buna la restaurantul hotelului si diversificata. Parcarea este incapatoare, personalul foarte amabil.

 619. + mancarea este excelenta – tot ce am servit(cu specific traditional romanesc) a fost la superlativ; micul dejun este consistent, variat si foarte gustos + apartamentul este spatios, curat si bine intretinut; daca ar fi avut vedere catre piscine/curte interioara era wow + per ansamblu proprietatea(inclusiv piscinele, terasa, foisoarele, etc.) este frumoasa si aranjata cu gust + personalul este ok

 620. Cele trei piscine cu apa dulce si fara miros de clor. Peisajul frumos din jurul pensiunii, linistea si aerul curat. Se poate vizita Castelul din Hunedoara cu preturi exagerate 30RON de persoana.

 621. Locație superbă, aer curat, piscină, grătar, mini frigider in camera, personal amabil. Zilnic s-au oferit să ne facă curat în cameră.

 622. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 623. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 624. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 625. Totul mi-a placut: amabilitatea personalului, aspectul deosebit al camerelor, curatenia, mancarea excelenta, locatia, peisajul superb. Trebuie neaparat vizitat.

 626. Panorama tatuată pe suflet!:)Papanasii deliciosi!:)

 627. Micul dejun foarte ok Locatie linistita, peisaj frumos

 628. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 629. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 630. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 631. Vilele sunt amplasate intr-o zona linistita, au un design modern, mobilierul si echipamentele alese cu gust. Gazdele foarte amabile.

 632. A fost foarte curat, personal amabil si foarte ingrijit.

 633. Totul a fost perfect. A fost mult peste ce am așteptat. Nota maxima pentru vila, personal, facilități. Recomand tuturor. Claudiu din Brașov.

 634. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 635. Gradina este minunata. Locația este foarte aproape de castel.

 636. Gazda primitoare, ne-a facut o recomandare a unui local extraordinar din apropiere

 637. Nu am servit mic dejun deoarece a btrebuit sa plecam devreme

 638. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 639. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 640. + mancarea este excelenta – tot ce am servit(cu specific traditional romanesc) a fost la superlativ; micul dejun este consistent, variat si foarte gustos + apartamentul este spatios, curat si bine intretinut; daca ar fi avut vedere catre piscine/curte interioara era wow + per ansamblu proprietatea(inclusiv piscinele, terasa, foisoarele, etc.) este frumoasa si aranjata cu gust + personalul este ok

 641. Cele trei piscine cu apa dulce si fara miros de clor. Peisajul frumos din jurul pensiunii, linistea si aerul curat. Se poate vizita Castelul din Hunedoara cu preturi exagerate 30RON de persoana.

 642. Locație superbă, aer curat, piscină, grătar, mini frigider in camera, personal amabil. Zilnic s-au oferit să ne facă curat în cameră.

 643. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 644. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 645. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 646. Micul dejun bun. Personalul amabil, serviabil. Am mancat ciorba de burta, snitel si papanasi -toate gatite excelent. De altfel, am mai mancat la Motel Cincis acum 2 ani si am regasit aceeasi mancare gustoasa. Locatia incantatoare! Am o rugaminte speciala: cei 2 caini care stau in cotete si pazesc parcarea sa aibe mancare si apa zilnic. Sunt convins ca sunt ingrijiti, dar imi fac datoria sa mai lansez aceasta rugaminte! Multumesc. Voi reveni cu placere!

 647. -Locatia este absolut superba, chiar pe malul lacului Cincis -Camere foarte curate -Cabina de dus este foarte spatioasa -Parul si pernele foarte comode -Mancarea la restaurant este buna si preturile sunt rezonabile

 648. Totul mi-a placut: amabilitatea personalului, aspectul deosebit al camerelor, curatenia, mancarea excelenta, locatia, peisajul superb. Trebuie neaparat vizitat.

 649. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 650. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 651. Personalul foarte amabil, servicii ireprosabile. Daca voi mai calatori in Hunedoara, as alege din nou Vila HD.

 652. Gazdele sunt un cuplu de tineri deschisi si amabili, dornici sa faca sederea oaspetilor cat mai placuta. Spatiul este practic o garsoniera confort I, spatioasa, mobilata si utilata modern, cu bun-gust, dotata cu tot ce trebuie, inclusiv dezumidificator de camera si biblioteca de perete. Paturile sunt confortabile, totul e curat si placut organizat. Gradina cu spatiul de relaxare este de asemenea foarte placuta, iar pretul este imbatabil pentru aceste conditii. Parcare disponibila. In 2 minute ajungi pe jos la Castelul Corvinilor.

 653. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 654. Gradina este minunata. Locația este foarte aproape de castel.

 655. Nu am servit mic dejun deoarece a btrebuit sa plecam devreme

 656. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 657. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 658. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 659. Micul dejun a fost divers, am gasit si servit ce am dorit. Camere curate, restaurant prompt, totul a fost conform asteptarilor. Multumim.

 660. Micul dejun minunat si gustos .Vila este amplasata la cateva minute de Castelul Corvinilor.Am primit o camera excelenta si comfortabila .

 661. + mancarea este excelenta – tot ce am servit(cu specific traditional romanesc) a fost la superlativ; micul dejun este consistent, variat si foarte gustos + apartamentul este spatios, curat si bine intretinut; daca ar fi avut vedere catre piscine/curte interioara era wow + per ansamblu proprietatea(inclusiv piscinele, terasa, foisoarele, etc.) este frumoasa si aranjata cu gust + personalul este ok

 662. Cele trei piscine cu apa dulce si fara miros de clor. Peisajul frumos din jurul pensiunii, linistea si aerul curat. Se poate vizita Castelul din Hunedoara cu preturi exagerate 30RON de persoana.

 663. Locație superbă, aer curat, piscină, grătar, mini frigider in camera, personal amabil. Zilnic s-au oferit să ne facă curat în cameră.

 664. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 665. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 666. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 667. Locatia superba,mancare foarte buna,raport pret calitate foarte bun.

 668. Totul la superlativ: personal, curățenie, mâncare. Priveliște extraordinară!

 669. Micul dejun bun. Personalul amabil, serviabil. Am mancat ciorba de burta, snitel si papanasi -toate gatite excelent. De altfel, am mai mancat la Motel Cincis acum 2 ani si am regasit aceeasi mancare gustoasa. Locatia incantatoare! Am o rugaminte speciala: cei 2 caini care stau in cotete si pazesc parcarea sa aibe mancare si apa zilnic. Sunt convins ca sunt ingrijiti, dar imi fac datoria sa mai lansez aceasta rugaminte! Multumesc. Voi reveni cu placere!

 670. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 671. Exceptie partea de sus, totul este in regula. F. Bine! Curat, personal f amabil, pret bun, parcare, etc. (Conform descrierii) standard mai mult de cat normal.

 672. Dotarile si curatenia sunt la un nivel ridicat. Este de apreciat amabilitatea personalului.

 673. Mi-a plăcut terasa foarte mult, camera foarte curată, utilități ai tot ce îți trebuie, comunicarea cu personalul de nota 10. Recomand! 💜

 674. Gazdele sunt un cuplu de tineri deschisi si amabili, dornici sa faca sederea oaspetilor cat mai placuta. Spatiul este practic o garsoniera confort I, spatioasa, mobilata si utilata modern, cu bun-gust, dotata cu tot ce trebuie, inclusiv dezumidificator de camera si biblioteca de perete. Paturile sunt confortabile, totul e curat si placut organizat. Gradina cu spatiul de relaxare este de asemenea foarte placuta, iar pretul este imbatabil pentru aceste conditii. Parcare disponibila. In 2 minute ajungi pe jos la Castelul Corvinilor.

 675. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 676. Nu am servit mic dejun deoarece a btrebuit sa plecam devreme

 677. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 678. Personal amabil, camera curata și spațioasă, TV mare, frigider, tot confortul

 679. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

 680. Micul dejun a fost divers, am gasit si servit ce am dorit. Camere curate, restaurant prompt, totul a fost conform asteptarilor. Multumim.

 681. Micul dejun minunat si gustos .Vila este amplasata la cateva minute de Castelul Corvinilor.Am primit o camera excelenta si comfortabila .

 682. + mancarea este excelenta – tot ce am servit(cu specific traditional romanesc) a fost la superlativ; micul dejun este consistent, variat si foarte gustos + apartamentul este spatios, curat si bine intretinut; daca ar fi avut vedere catre piscine/curte interioara era wow + per ansamblu proprietatea(inclusiv piscinele, terasa, foisoarele, etc.) este frumoasa si aranjata cu gust + personalul este ok

 683. Cele trei piscine cu apa dulce si fara miros de clor. Peisajul frumos din jurul pensiunii, linistea si aerul curat. Se poate vizita Castelul din Hunedoara cu preturi exagerate 30RON de persoana.

 684. Locație superbă, aer curat, piscină, grătar, mini frigider in camera, personal amabil. Zilnic s-au oferit să ne facă curat în cameră.

 685. Cam tot…curat in camere, Camere spațioase Piscină ok Spatiu pt.copiii..au avut unde sa alerge Recomant pt.ca raportul preț_calitate este unul bun..și cu siguranță când vom mai trece prin zona Casa lui Crăciun este prima opțiune PS.Afinata de la gazde f.buna.

 686. Gazdele au fost foarte primitoare si amabile. Peisajul superb.

 687. Imbinarea de rustic,rural,vechi si modern,diversitatea locurilor de pe aceasta propietate cu zone atat salbatice cat si moderne si utilate cu gust a facut sa am impreuna cu familia mea o minivacanta de rusalii de neuitat relaxanta avand in vedere piscina si locurile umbroase dinprejurul ei (piesa de rezistenta a proprietatii),avand in vedere zilele caniculare din acea perioada.De gazde numai de bine,ne-am imprietenit din primele clipe urmand sa socializam impreuna pana la plecare.Aici ne-am simtit departe de civilizatie si chiar ne-a placut asta.Vom mai merge negrasit la prietenii nostri,Petre si Camelia Craciun.

 688. Priveliștea, mâncarea ( cel mai bine făcut grătar de porc), amenajarea camerelor si a hotelului si nu in ultimul rand personalul! Locație de nota 10! Multumim!

 689. Locatia superba,mancare foarte buna,raport pret calitate foarte bun.

 690. Totul la superlativ: personal, curățenie, mâncare. Priveliște extraordinară!

 691. Foarte spatios , centrala proprie , personal profesionist.

 692. Mi-a placut totul. A fost pentru a 3-a oara cand am poposit la Vila HD si nu m-a dezamagit.

 693. Personal amabil. Camere spatioase, bine organizate, moderne .

 694. Mi-a plăcut terasa foarte mult, camera foarte curată, utilități ai tot ce îți trebuie, comunicarea cu personalul de nota 10. Recomand! 💜

 695. Gazdele sunt un cuplu de tineri deschisi si amabili, dornici sa faca sederea oaspetilor cat mai placuta. Spatiul este practic o garsoniera confort I, spatioasa, mobilata si utilata modern, cu bun-gust, dotata cu tot ce trebuie, inclusiv dezumidificator de camera si biblioteca de perete. Paturile sunt confortabile, totul e curat si placut organizat. Gradina cu spatiul de relaxare este de asemenea foarte placuta, iar pretul este imbatabil pentru aceste conditii. Parcare disponibila. In 2 minute ajungi pe jos la Castelul Corvinilor.

 696. Confort, intimitate, ambianță, superlativ! Vom reveni cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 697. Am rămas uImita sa văd ca se poate și la noi. Camera a fost impecabila,atât ca și confort și din punct de vedere al esteticului, al curățeniei. Cu siguranța dacă mai ajung prin zona tot acolo o sa merg. Raportul calitate preț, este Ok, pt ca in alta parte poate plătești aceeași bani, dar condițiile lasă de dorit. Am servit și micul dejun a fost foarte bun și bogat. Sortimente pentru toată lumea.

 698. Nu am servit mic dejun deoarece a btrebuit sa plecam devreme

 699. Inca de cand am ajuns am ramas placut surprinsi de hotel si personal. Raportul calitate pret a depasit asteptarile noastre. Micul dejun suficient pentru toata lumea si variat. Personalul foarte amabil, gata sa te ajute cu orice informatie. Nota 10+

 700. totul este la superlativ, personalul, locatia, curatenia, proprietarii, mancarea, preturile etc

 701. M-am simțit ca acasa ca si cum ne cunoșteam demult, începând cu doamnă Telnar si terminând cu bucatarii. Sigur voi reveni deoarece nu am avut timp să vizitez tot. Preparatele sunt de excepție.

 702. Camerele imense! Tavane foarte inalte, ferestre mari, mobila vintage. Atmosfera superba. A fost ca o calatorie in timp, in cel mai bun mod posibil. Locatia excelenta, aproape de castel. Facilitati ok, prize, baie, sampoane, prosoape. Mancarea foarte buna, si a la carte, si la micul dejun.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled