Cazare in Ieud 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Ieud fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Ieud recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Ieud – Romania

★★★ Pensiunea Casa Traditiilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Tomsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Mosie Sub Obreja

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Ilea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Turlas Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casele de vacanta Luca & Vicentiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Landhaus Bed&Breakfast

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pension Agnes

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Ieud am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Ieud bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Teodosia si Grațiela Cernătescu din Poiana, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Teodosia si Grațiela Cernătescu din Poiana, jud. PrahovaCazare in Ieud 4 persoane)

 • Clara si Emanuil Cozma din Stirbat, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ieud, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Clara si Emanuil Cozma din Stirbat, jud. Suceava – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. Vaslui – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Oliviu si Oliviu Drăghiceanu din Plai, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ieud!

  (Oliviu si Oliviu Drăghiceanu din Plai, jud. Prahova – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Agripina si Valentina Andoni din Nanesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ieud, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Agripina si Valentina Andoni din Nanesti, jud. Bacau – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Aurelian si Fabian Bârlea din Botesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ieud.

  (Aurelian si Fabian Bârlea din Botesti, jud. Alba – Cazare in Ieud 4 persoane)

 1. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 2. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 3. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 4. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 5. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 6. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 7. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 8. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 9. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 10. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 11. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 12. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 13. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 14. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 15. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 16. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 17. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 18. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 19. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 20. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 21. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 22. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 23. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 24. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 25. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 26. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 27. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 28. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 29. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 30. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 31. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 32. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 33. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 34. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 35. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 36. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 37. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 38. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 39. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 40. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 41. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 42. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 43. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 44. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 45. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 46. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 47. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 48. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 49. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 50. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 51. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 52. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 53. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 54. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 55. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 56. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 57. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 58. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 59. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 60. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 61. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 62. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 63. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 64. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 65. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 66. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 67. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 68. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 69. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 70. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 71. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 72. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 73. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 74. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 75. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 76. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 77. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 78. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 79. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 80. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 81. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 82. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 83. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 84. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 85. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 86. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 87. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 88. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 89. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 90. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 91. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 92. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 93. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 94. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 95. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 96. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 97. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 98. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 99. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 100. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 101. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 102. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 103. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 104. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 105. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 106. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 107. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 108. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 109. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 110. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 111. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 112. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 113. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 114. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 115. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 116. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 117. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 118. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 119. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 120. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 121. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 122. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 123. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 124. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 125. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 126. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 127. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 128. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 129. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 130. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 131. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 132. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 133. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 134. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 135. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 136. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 137. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 138. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 139. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 140. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 141. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 142. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 143. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 144. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 145. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 146. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 147. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 148. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 149. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 150. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 151. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 152. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 153. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 154. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 155. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 156. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 157. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 158. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 159. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 160. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 161. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 162. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 163. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 164. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 165. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 166. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 167. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 168. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 169. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 170. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 171. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 172. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 173. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 174. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 175. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 176. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 177. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 178. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 179. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 180. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 181. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 182. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 183. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 184. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 185. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 186. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 187. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 188. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 189. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 190. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 191. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 192. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 193. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 194. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 195. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 196. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 197. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 198. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 199. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 200. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 201. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 202. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 203. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 204. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 205. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 206. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 207. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 208. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 209. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 210. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 211. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 212. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 213. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 214. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 215. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 216. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 217. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 218. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 219. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 220. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 221. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 222. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 223. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 224. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 225. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 226. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 227. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 228. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 229. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 230. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 231. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 232. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 233. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 234. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 235. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 236. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 237. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 238. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 239. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 240. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 241. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 242. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 243. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 244. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 245. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 246. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 247. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 248. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 249. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 250. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 251. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 252. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 253. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 254. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 255. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 256. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 257. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 258. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 259. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 260. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 261. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 262. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 263. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 264. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 265. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 266. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 267. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 268. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 269. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 270. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 271. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 272. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 273. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 274. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 275. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 276. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 277. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 278. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 279. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 280. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 281. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 282. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 283. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 284. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 285. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 286. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 287. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 288. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 289. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 290. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 291. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 292. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 293. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 294. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 295. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 296. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 297. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 298. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 299. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 300. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 301. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 302. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 303. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 304. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 305. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 306. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 307. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 308. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 309. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 310. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 311. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 312. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 313. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 314. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 315. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 316. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 317. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 318. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 319. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 320. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 321. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 322. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 323. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 324. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 325. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 326. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 327. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 328. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 329. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 330. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 331. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 332. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 333. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 334. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 335. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 336. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 337. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 338. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 339. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 340. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 341. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 342. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 343. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 344. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 345. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 346. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 347. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 348. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 349. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 350. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 351. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 352. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 353. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 354. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 355. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 356. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 357. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 358. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 359. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 360. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 361. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 362. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 363. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 364. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 365. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 366. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 367. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 368. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 369. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 370. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 371. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 372. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 373. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 374. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 375. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 376. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 377. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 378. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 379. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 380. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 381. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 382. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 383. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 384. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 385. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 386. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 387. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 388. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 389. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 390. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 391. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 392. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 393. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 394. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 395. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 396. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 397. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 398. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 399. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 400. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 401. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 402. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 403. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 404. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 405. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 406. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 407. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 408. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 409. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 410. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 411. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 412. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 413. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 414. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 415. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 416. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 417. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 418. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 419. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 420. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 421. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 422. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 423. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 424. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 425. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 426. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 427. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 428. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 429. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 430. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 431. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 432. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 433. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 434. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 435. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 436. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 437. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 438. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 439. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 440. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 441. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 442. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 443. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 444. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 445. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 446. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 447. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 448. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 449. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 450. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 451. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 452. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 453. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 454. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 455. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 456. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 457. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 458. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 459. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 460. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 461. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 462. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 463. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 464. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 465. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 466. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 467. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 468. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 469. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 470. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 471. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 472. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 473. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 474. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 475. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 476. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 477. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 478. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 479. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 480. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 481. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 482. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 483. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 484. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 485. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 486. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 487. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 488. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 489. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 490. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 491. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 492. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 493. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 494. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 495. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 496. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 497. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 498. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 499. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 500. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 501. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 502. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 503. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 504. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 505. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 506. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 507. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 508. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 509. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 510. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 511. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 512. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 513. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 514. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 515. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 516. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 517. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 518. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 519. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 520. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 521. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 522. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 523. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 524. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 525. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 526. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 527. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 528. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 529. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 530. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 531. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 532. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 533. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 534. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 535. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 536. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 537. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 538. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 539. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 540. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 541. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 542. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 543. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 544. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 545. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 546. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 547. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 548. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 549. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 550. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 551. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 552. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 553. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 554. The hosts, for sure! You will stay here with a very nice and welcoming family. It was great to talk to them. The region is beautiful and the location gets you nicely in the way to Viseu de sus.

 555. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 556. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 557. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 558. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 559. Gazdele,locația,vecinatatile, servirea,cina deosebită.

 560. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 561. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 562. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 563. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 564. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 565. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 566. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 567. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 568. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 569. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 570. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 571. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 572. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 573. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 574. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 575. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 576. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 577. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 578. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 579. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 580. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 581. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 582. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 583. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 584. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 585. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 586. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 587. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 588. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 589. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 590. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 591. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 592. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 593. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 594. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 595. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 596. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 597. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 598. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 599. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 600. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 601. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 602. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 603. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 604. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 605. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 606. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 607. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 608. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 609. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 610. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 611. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 612. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 613. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 614. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 615. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 616. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 617. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 618. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 619. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 620. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 621. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 622. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 623. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 624. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 625. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 626. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 627. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 628. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 629. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 630. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 631. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 632. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 633. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 634. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 635. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 636. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 637. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 638. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 639. După ce treci de poarta găsești o lume pe care o cauți de mult.

 640. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 641. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 642. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 643. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 644. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 645. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 646. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 647. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 648. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 649. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 650. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 651. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 652. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 653. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 654. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 655. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 656. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 657. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 658. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 659. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 660. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 661. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 662. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 663. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 664. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 665. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 666. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 667. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 668. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 669. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 670. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 671. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 672. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 673. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 674. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 675. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 676. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 677. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 678. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 679. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 680. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 681. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 682. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 683. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 684. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 685. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 686. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 687. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 688. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 689. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 690. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 691. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 692. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 693. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 694. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 695. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 696. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 697. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 698. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 699. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 700. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 701. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 702. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 703. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 704. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 705. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 706. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 707. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 708. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 709. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 710. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 711. După ce treci de poarta găsești o lume pe care o cauți de mult.

 712. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 713. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 714. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 715. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 716. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 717. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 718. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 719. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 720. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 721. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 722. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 723. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 724. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 725. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 726. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 727. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 728. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 729. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 730. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 731. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 732. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 733. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 734. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 735. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 736. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 737. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 738. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 739. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 740. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 741. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 742. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 743. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 744. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 745. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 746. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 747. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 748. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 749. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 750. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 751. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 752. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 753. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 754. Locatia ne-a lasat fara cuvinte, iar faptul ca al nostru catel a putut sa alerge in voie, a fost cireasa de pe tort. Daca ar fi fost sa mai alegem o data, am fi stat mai multe zile.

 755. Totul a fost extraordinar, gazda foarte primitoare. Am fost plecați aproape toată ziua cu Mocănița, iar când ne-am întors obosiți și destul de înfrigurati, gazda făcuse căldură în cabană și camere. Micul-dejun este absolut delicios, mai ales dulceața de afine făcută în casă. Locația este extraordinar de frumoasă, foarte aproape de oraș și magazine, dar totuși ai parte de intimitate, cu ajutorul copacilor și curții foarte mari. Totul ne-a depășit așteptările și cu siguranță ne vom întoarce.

 756. Foarte curat,personal amabil. Spatii de relaxare in curte, facute cu bun gust. Desi este relativ aproape de centrul orasului,este o oaza de liniste si aer curat!

 757. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 758. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 759. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 760. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 761. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 762. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 763. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 764. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 765. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 766. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 767. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 768. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 769. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 770. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 771. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 772. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 773. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 774. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 775. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 776. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 777. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 778. Locatia ne-a lasat fara cuvinte, iar faptul ca al nostru catel a putut sa alerge in voie, a fost cireasa de pe tort. Daca ar fi fost sa mai alegem o data, am fi stat mai multe zile.

 779. Totul a fost extraordinar, gazda foarte primitoare. Am fost plecați aproape toată ziua cu Mocănița, iar când ne-am întors obosiți și destul de înfrigurati, gazda făcuse căldură în cabană și camere. Micul-dejun este absolut delicios, mai ales dulceața de afine făcută în casă. Locația este extraordinar de frumoasă, foarte aproape de oraș și magazine, dar totuși ai parte de intimitate, cu ajutorul copacilor și curții foarte mari. Totul ne-a depășit așteptările și cu siguranță ne vom întoarce.

 780. Foarte curat,personal amabil. Spatii de relaxare in curte, facute cu bun gust. Desi este relativ aproape de centrul orasului,este o oaza de liniste si aer curat!

 781. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 782. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 783. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 784. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 785. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 786. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 787. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 788. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 789. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 790. Owners very helpful ,home made food beautiful location

 791. Pensjonat ma prywatne muzeum regionalne w starej chacie. Fantastyczne, warto poprosić gospodarzy o pokazanie.

 792. L’arredamento tradizionale

 793. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 794. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 795. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 796. Am avut parte de o primire calduroasa, gazde de nota 10, dar la fel si pensiunea de nota 10. Curatenie impecabila, lenjerie si prosoape curate, totul ca la carte. Dimineata ne-au asteptat cu cafea calda. Micul de jun foarte delicios si satios. Cu siguranta ne mai intoarcem!

 797. +ospitalitatea… nu e nimic din ce am întrebat să fi rămas fără răspuns, mereu cu zâmbetul pe buze. Oamenii au înțeles ce este turismul și fac totul pentru a-ți asigura un concediu de neuitat +foișoarele sunt un plus +camerele foarte curate +raport calitate/preț +peisajul din spatele pensiunii +oamenii locului extrem de prietenoși și deschiși

 798. Gazda foarte prietenoasa, raport calitat/pret foarte foarte bun, desi am stat cu baia la comun, nu a fost o problema.

 799. Locație foarte frumoasa, gazda, Doamna Ana, foarte amabila, obiective turistice în apropiere, o vacanta perfecta!

 800. Gazdele sunt oameni extraordinari,cum rar am intalnit,camerele foarte curate,iar mancarea foarte gustoasa!

 801. Zona foarte linistita Gazda foarte primitoare si amabila Curatenie

 802. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 803. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 804. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 805. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 806. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 807. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 808. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 809. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 810. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 811. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 812. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 813. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 814. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 815. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 816. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 817. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 818. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 819. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 820. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 821. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 822. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 823. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 824. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 825. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 826. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 827. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 828. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 829. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 830. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 831. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 832. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 833. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 834. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 835. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 836. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 837. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 838. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 839. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 840. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 841. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 842. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 843. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 844. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 845. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 846. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 847. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 848. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 849. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 850. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 851. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 852. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 853. M am despărțit la fel de greu de cazare ca și de regiune in sine. Exact ca in povesti.

 854. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 855. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 856. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 857. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 858. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 859. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 860. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 861. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 862. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 863. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 864. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 865. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 866. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 867. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 868. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 869. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 870. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 871. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 872. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 873. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 874. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 875. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 876. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 877. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 878. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 879. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 880. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 881. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 882. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 883. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 884. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 885. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 886. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 887. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 888. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 889. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 890. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 891. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 892. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 893. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 894. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 895. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 896. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 897. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 898. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 899. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 900. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 901. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 902. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 903. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 904. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 905. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 906. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 907. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 908. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 909. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 910. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 911. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 912. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 913. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 914. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 915. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 916. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 917. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 918. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 919. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 920. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 921. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 922. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 923. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 924. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 925. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 926. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 927. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 928. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 929. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 930. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 931. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 932. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 933. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 934. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 935. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 936. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 937. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 938. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 939. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 940. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 941. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 942. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 943. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 944. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 945. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 946. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 947. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 948. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 949. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 950. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 951. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 952. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 953. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 954. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 955. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 956. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 957. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 958. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 959. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 960. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 961. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 962. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 963. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 964. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 965. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 966. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 967. Micul dejun gustos, proprietar amabil, locatia foarte frumoasa.

 968. Totul a fost minunat. Gazdele excelente, condiții impecabile:)

 969. Totul a fost foarte simplu. Am făcut rezervarea și in 30 de minute eram deja în cameră. Proprietatea e frumoasă și aerisită.

 970. M am despărțit la fel de greu de cazare ca și de regiune in sine. Exact ca in povesti.

 971. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 972. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 973. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 974. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 975. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 976. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 977. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 978. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 979. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 980. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 981. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 982. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 983. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 984. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 985. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 986. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 987. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 988. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 989. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 990. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 991. Micul dejun gustos, proprietar amabil, locatia foarte frumoasa.

 992. Totul a fost minunat. Gazdele excelente, condiții impecabile:)

 993. Totul a fost foarte simplu. Am făcut rezervarea și in 30 de minute eram deja în cameră. Proprietatea e frumoasă și aerisită.

 994. M am despărțit la fel de greu de cazare ca și de regiune in sine. Exact ca in povesti.

 995. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 996. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 997. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 998. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 999. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 1000. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 1001. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 1002. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 1003. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 1004. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 1005. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 1006. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 1007. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 1008. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 1009. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 1010. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 1011. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 1012. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 1013. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 1014. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 1015. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 1016. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 1017. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 1018. Locația, mâncarea, liniștea, obiceiurile și tradițiile locului . Recomand cu încredere!!

 1019. Este o pensiune unde te simți răsfățat , unde întâlnești la tot pasul frumusetea și ospitalitatea specifica Maramureșului.

 1020. Aspectul tradițional f frumos! Gazda primitoare! Mâncare pe saturate!

 1021. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 1022. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 1023. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 1024. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 1025. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 1026. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 1027. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 1028. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 1029. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 1030. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 1031. Locatia a fost usor de gasit , oameni care isi intampina cu drag oaspetii, o locatie unde as mai merge .

 1032. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 1033. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 1034. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 1035. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 1036. Gazda foarte primitoare. Liniștea și frumusețea locului care te cuprindeau ☺️

 1037. Un loc frumos, la fel că și persoanele care îl administrează. Ne-am simțit minunat și cu siguranță vom reveni cu mare drag!

 1038. Atmosfera traditionala, preparatele de casa si ospitalitatea gazdelor.

 1039. Cele mai bune gazde. Saritori si atenti, au facut totul sa ne simtim bine atat noi cat si fetita. Nu a existat ceva ce ne-am dorit noi sau fetita si ei sa nu rezolve – jos palaria.Mancarea a fost absolut delicioasa. Curte mare si aerisita unde fetita a putut alerga in voie.

 1040. Curatenie impecabila, traditii, mancarea a fost din bucate traditionale si gustoasa. Sa nu uit de palinca servita traditional si de personalul ce a fost foarte amabil pe tot parcursul sejurului.

 1041. Super locatie, un loc care este primitor de cand ii calci pragul. Proprietarilor si fetelor care ne-au servit le multumim pentru ospitalitate si zambetele frumoase. Recomand pensiunea tuturor iubitorilor de traditie si care doresc sa se incarce pozitiv. De mancare si bauturi nici nu mai mentionez, sper sa mai revenim.

 1042. Totul a fost super. Amplasare, facilitati, mancare, doamna Maria si domnul Liviu au fost la superlativ! Multumim!!! P.S. Sa nu uitam horinca si afinata!!!!

 1043. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 1044. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 1045. Gazda ospitaliera. Pensiunea, camerele foarte curate. Mancarea buna, bautura din partea casei. Va recoman cu caldura sa calcati pragul acestei pensiuni.

 1046. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 1047. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 1048. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 1049. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 1050. Our most wonderful stay in Romania – Ileana cooked us a wonderful dinner – the cottage is SO beautiful

 1051. Totul a fost minunat.Ospitalitatea gazdelor a fost deosebita, o sa revenim cu drag.

 1052. multumim gazdei pt ospitalitate, zona e foarte liniștită,doamna de la pensiune extrem de amabila și drăguță,pensiunea extrem de cocheta ,vom reveni.

 1053. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 1054. O zona foarte frumoasa si linistita ,iar personalul amabil si primitor. Ne-am simtit foarte bine.

 1055. Un Colt de Rai , ne- am simtit extraordinar .Gazdele sunt foarte ospitaliere, cazarea èste impecabilă. Va multumim pentru fericirea ce ati adus pe chipul nostru,îmbrăcand costumul popular. Nota 10 +

 1056. Mi-a plăcut camera în care am locuit, ospitalitatea gazdelor, micul dejun, socializarea cu gazdele.

 1057. Locație rustica, linistita, tot confortul, mancare foarte buna, portii enorme, gazde primitoare, intr-un cuvant ne am simtit excelent.

 1058. Foarte bine amenajata locatia; camera mare si frumos decorata; baia mare, parcare si loc de joaca pentru copii; terasele si curtea exceptional de frumoase; disponibilitatea costumatiilor traditionale pentru fotografii au fost o surpriza tare placuta; gazdele foarte amabile si prietenoase, zambetul si caldura lor ne-a cucerit, toate acestea cu respectarea intimitatii. Multumiri cu admiratie pentru ceea ce ati construit atat ca dotari si frumusete cat si ca servicii! Locatia are un nume bine meritat: Casa traditilor, doar locuind acolo veti intelege Maramuresul! Sigur ne vom revedea!

 1059. Locatie excelenta, pensiune in stil tradițional cu bun gust

 1060. Gazdele primitoare și foarte atente cu tot ce aveai nevoie , zona liniștită, mâncare excelenta și de calitate. Un sejur reușit din toate punctele de vedere. Vom reveni cu drag.

 1061. Totul a fost super. Amplasare, facilitati, mancare, doamna Maria si domnul Liviu au fost la superlativ! Multumim!!! P.S. Sa nu uitam horinca si afinata!!!!