Cazare in Ieud 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Ieud fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Ieud recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Ieud – Romania

Pensiunea Bocrita

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Traditiilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Ilea

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Turlas Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Georgiana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Iza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Grosan

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casele de vacanta Luca & Vicentiu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Ieud am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Ieud bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Teodosia si Grațiela Cernătescu din Poiana, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Teodosia si Grațiela Cernătescu din Poiana, jud. PrahovaCazare in Ieud 4 persoane)

 • Clara si Emanuil Cozma din Stirbat, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Ieud, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Clara si Emanuil Cozma din Stirbat, jud. Suceava – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cezar si Andreea Rușanu din Curteni, jud. Vaslui – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Oliviu si Oliviu Drăghiceanu din Plai, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Ieud!

  (Oliviu si Oliviu Drăghiceanu din Plai, jud. Prahova – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Agripina si Valentina Andoni din Nanesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Ieud, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Agripina si Valentina Andoni din Nanesti, jud. Bacau – Cazare in Ieud 4 persoane)

 • Aurelian si Fabian Bârlea din Botesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Ieud prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Ieud.

  (Aurelian si Fabian Bârlea din Botesti, jud. Alba – Cazare in Ieud 4 persoane)

 1. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 2. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 3. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 4. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 5. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 6. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 7. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 8. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 9. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 10. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 11. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 12. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 13. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 14. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 15. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 16. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 17. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 18. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 19. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 20. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 21. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 22. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 23. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 24. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 25. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 26. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 27. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 28. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 29. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 30. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 31. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 32. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 33. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 34. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 35. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 36. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 37. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 38. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 39. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 40. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 41. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 42. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 43. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 44. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 45. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 46. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 47. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 48. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 49. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 50. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 51. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 52. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 53. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 54. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 55. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 56. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 57. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 58. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 59. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 60. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 61. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 62. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 63. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 64. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 65. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 66. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 67. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 68. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 69. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 70. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 71. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 72. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 73. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 74. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 75. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 76. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 77. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 78. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 79. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 80. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 81. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 82. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 83. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 84. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 85. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 86. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 87. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 88. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 89. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 90. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 91. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 92. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 93. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 94. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 95. Incredibil de frumos.Locatia situata intr-o zona autentic maramuresana,la o distanta optima de toate obiectivele turistice din Maramures.Foarte caracteristica,linistita,splendida.Gazdele…….cele mai calde,amabile pe care le-am gasit in toate sejururile avute.Bucatele gustoase,proaspete,facute numai cu preparate din gradina si ograda personala.Mereu diferite,de la o zi la alta.Prajituri de casa,inghetata de casa,paine de casa…Nu are nimic in comun cu comertul,doar cu o gazduire prietenesca.Va multumim din suflet pentru aceasta vacanta unica si de neuitat. p.s. uitasem sa spun de saltelele foarte confortabile si de frumoasa veranda unde serveam micul dejun si cinele intr-o liniste,atmosfera si peisaje unice.Sunt foarte multe lucruri de spus,numai la superlativ.Multumim din nou

 96. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 97. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 98. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 99. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 100. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 101. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 102. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 103. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 104. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 105. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 106. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 107. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 108. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 109. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 110. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 111. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 112. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 113. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 114. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 115. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 116. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 117. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 118. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 119. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 120. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 121. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 122. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 123. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 124. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 125. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 126. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 127. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 128. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 129. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 130. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 131. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 132. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 133. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 134. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 135. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 136. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 137. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 138. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 139. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 140. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 141. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 142. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 143. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 144. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 145. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 146. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 147. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 148. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 149. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 150. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 151. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 152. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 153. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 154. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 155. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 156. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 157. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 158. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 159. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 160. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 161. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 162. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 163. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 164. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 165. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 166. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 167. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 168. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 169. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 170. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 171. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 172. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 173. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 174. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 175. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 176. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 177. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 178. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 179. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 180. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 181. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 182. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 183. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 184. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 185. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 186. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 187. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 188. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 189. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 190. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 191. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 192. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 193. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 194. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 195. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 196. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 197. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 198. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 199. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 200. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 201. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 202. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 203. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 204. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 205. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 206. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 207. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 208. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 209. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 210. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 211. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 212. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 213. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 214. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 215. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 216. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 217. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 218. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 219. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 220. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 221. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 222. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 223. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 224. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 225. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 226. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 227. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 228. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 229. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 230. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 231. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 232. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 233. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 234. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 235. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 236. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 237. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 238. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 239. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 240. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 241. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 242. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 243. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 244. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 245. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 246. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 247. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 248. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 249. Simplitatea,bunul gust,amabilitatea deosebită a gazdelor, mâncarea foarte bună și din belșug. Cu autorul lui Dumnezeu, vom reveni curând!

 250. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 251. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 252. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 253. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 254. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 255. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 256. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 257. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 258. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 259. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 260. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 261. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 262. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 263. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 264. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 265. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 266. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 267. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 268. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 269. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 270. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 271. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 272. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 273. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 274. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 275. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 276. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 277. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 278. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 279. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 280. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 281. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 282. Nota 1000! Felicitări celor ce se ocupă de pensiune! Felicitări personalului care lucrează acolo!

 283. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 284. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 285. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 286. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 287. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 288. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 289. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 290. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 291. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 292. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 293. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 294. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 295. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 296. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 297. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 298. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 299. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 300. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 301. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 302. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 303. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 304. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 305. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 306. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 307. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 308. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 309. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 310. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 311. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 312. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 313. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 314. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 315. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 316. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 317. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 318. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 319. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 320. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 321. Excelent ne-am simtit, cazare excelenta, curatenie, mancare extraordinara si de gazda nu mai zic ca a fost mai bine ca acasa

 322. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 323. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 324. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 325. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 326. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 327. Te simti cu adevarat in Maramures prin stilul traditional al amenajarilor exterioare dar si interioare cu materiale de foarte buna calitate si finisaje deosebite. Camerele sunt spatioase si foarte curate.

 328. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 329. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 330. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 331. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 332. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 333. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 334. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 335. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 336. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 337. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 338. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 339. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 340. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 341. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 342. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 343. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 344. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 345. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 346. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 347. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 348. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 349. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 350. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 351. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 352. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 353. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 354. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 355. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 356. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 357. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 358. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 359. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 360. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 361. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 362. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 363. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 364. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 365. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 366. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 367. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 368. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 369. totul,a fost un vis ce l/am visat din totdeauna

 370. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 371. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 372. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 373. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 374. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 375. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 376. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 377. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 378. Decorul autentic, dar modern. Personalul extrem de amabil. Mâncarea excelenta. Figaro si Gold 🙂 (pisica si catelul).

 379. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 380. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 381. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 382. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 383. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 384. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 385. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 386. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 387. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 388. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 389. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 390. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 391. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 392. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 393. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 394. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 395. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 396. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 397. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 398. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 399. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 400. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 401. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 402. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 403. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 404. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 405. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 406. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 407. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 408. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 409. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 410. Gazdele sunt niște oameni minunați! Ne-am simțit excelent. Mâncare buna, liniște, peisajul minunat!

 411. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 412. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 413. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 414. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 415. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 416. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 417. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 418. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 419. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 420. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 421. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 422. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 423. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 424. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 425. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 426. Mancare exceptionala paturi mari confortabile foarte curat, exceptional.

 427. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 428. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 429. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 430. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 431. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 432. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 433. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 434. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 435. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 436. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 437. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 438. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 439. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 440. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 441. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 442. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 443. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 444. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 445. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 446. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 447. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 448. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 449. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 450. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 451. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 452. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 453. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 454. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 455. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 456. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 457. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 458. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 459. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 460. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 461. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 462. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 463. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 464. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 465. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 466. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 467. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 468. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 469. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 470. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 471. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 472. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 473. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 474. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 475. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 476. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 477. The family is very friendly and attentive. The rooms were very clean, the place is incredible and the breakfast was delicious!

 478. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 479. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 480. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 481. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 482. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 483. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 484. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 485. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 486. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 487. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 488. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 489. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, proprietarii pensiunii sunt niste oameni minunați, ospitalieri si calzi la suflet, mi-a plăcut foarte mult curățenia și ordinea din interiorul pensiunii, precum și peisajele minunate din jurul pensiunii !

 490. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 491. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 492. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 493. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 494. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 495. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 496. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 497. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 498. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 499. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 500. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 501. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 502. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 503. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 504. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 505. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 506. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 507. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 508. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 509. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 510. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 511. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 512. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 513. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 514. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 515. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 516. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 517. Linistea, aplasamentul, mancarea, personalul care a fost foarte familiar

 518. Timpul petrecut atat la pensiune cat si Maramuresul cu tot ce ofera.

 519. Gazda a fost de milioane. Tanti Ileana ne-a facut poftele adica papanasi. O gazda primitoare si cu un personal foarte calm si respectos. Va multumim pentru vacanta perfecta. Nota 10

 520. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 521. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 522. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 523. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 524. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 525. Friendly owner and very clean. The breakfast was very good.

 526. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 527. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 528. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 529. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 530. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 531. The owners are very welcoming and attentive to the guests’ needs. We spent with them Easter days and we shared with them home made food, traditions, celebrations and we really felt like we were two of the family. Thank you!!!

 532. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 533. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 534. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 535. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 536. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 537. Ne-am simțit foarte bine la pensiune,gazdele au fost primitoare și foarte sociabile. Mulțumim! Vom revenit cu drag!

 538. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 539. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 540. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 541. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 542. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 543. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 544. Locatia perfecta, priveliste frumoasa, aer curat, mancarea cu specific maramuresan foarte buna si gazdele foarte primitoare. Ne-am simtit excelent. Este locatia perfecta pentru vacanta

 545. Mancare mukta si foarte buna! Tort de fructe cu frisca de casa, langosi, gogosi, zacusca, placinta cu branza, totul are gust traditional!

 546. Cazarea a fost super. Camera curată. Mancarea extraordinară. Deși am stat doar o noapte, ne vom întoarce cu plăcere pentru a ne relaxa. Zona este liniștită, oamenii îmbrăcați în port popular dau farmec acelei zone. Este o pensiune ideală pentru familii. Camerele sunt spațioase.

 547. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 548. O pensiune în care ne-am simțit extraordinar, mâncarea foarte buna și multa. Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, chiar ne-am simțit ca acasă. O zona cu potențial turistic imens

 549. Oameni frumosi!!! Peisaj execelent!!! Pensiune super curata!!! Mancare super buna!!! Multumim!!! O sa revenim!!!

 550. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 551. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 552. Absolut totul este perfect: curatenie, gazda extrem de primitoare, mancarea foarte buna, pregatita cu mult drag de tanti Ileana, liniste. Recomand aceasta locatie pentru a experimenta traditiile maramuresene.

 553. Proprietarii foarte prietenoși și sociabili, mâncarea foarte buna, condițiile de cazare foarte bune. Cu siguranță când vom reveni în zona vom cauta aceasta pensiune.

 554. The hosts, for sure! You will stay here with a very nice and welcoming family. It was great to talk to them. The region is beautiful and the location gets you nicely in the way to Viseu de sus.

 555. We arrived late (10 pm) but they managed to serve a great dinner. The breakfast was delicious as well and the views are incredible. Absolutely recommended

 556. El personal es muy amable. Ofrece desayuno variado, solo hay que preguntar

 557. Struttura gestita in modo familiare…consigliata a coloro che amano il contatto diretto con la gente del posto. Il proprietario è molto simpatico e ama chiacchierare. Ottimo il cibo e le bevande, prodotte localmente. Rapporto qualità/prezzo insuperabile!!!

 558. Gaby est accueillant souriant et plein de bons conseils sur la région !

 559. Gazdele,locația,vecinatatile, servirea,cina deosebită.

 560. Oameni minunati si ospitalieri,curte frumoasa si amenajata, camera confortabila, mancare gustoasa si autentica. Cazarea a fost peste asteptarile noastre, cu siguranta vom mai reveni.

 561. Totul a fost senzational: casuta de lemn, gradina, flacarile din camin, masa, povestile de viata. Despre gazde, numai de bine, oameni extraordinari. Le-am urmat recomandarile si am descoperit locuri si oameni exceptionali. Multumim Florica, Ion, Ioana (si Antonio) pentru ca ne-ati introdus in atmosfera traditionala, pur romaneasca a acestor locuri. A fost asa de frumos, incat ne-am anulat urmatoarea rezervare pentru a ramane incarcati numai cu spiritul maramuresan, pur autentic al acestor locuri. Dragilor, pe drumul de intoarcere, am ascultat numai muzica fratilor Petreusi, ca omagiu adus voua. Va multumim si cu certitudine vom reveni. Mintenasi.

 562. Totul a fost mai mult decât perfect, recomand cu multă căldură în suflet această pensiune !

 563. In primul rând gazdele. Excelent. Fara comentarii.

 564. Raportul calitate/pret este clar supraunitar ! Gazde excelente, calde si saritoare! Baia utilata modern, cu tot ce trebuie, zona linistita, aer curat, oameni deosebiti! Cinste lor ! Gazda super-informata, poate da relatii despre obiective turistice. Pentru cine doreste, poate imbraca un costum popular local, pentru fotografii. O surpriza inedita !

 565. O locatie draguta, curata, linistita. Pacat ca nu se poate servi masa decat pregatita de tine. In rest toate sunt ok la ei.

 566. Cazarea este peste asteptari, pensiunea arata excelent si are tot confortul necesar unui concediu de calitate.

 567. O locație excelenta, proprietari amabili, condiții foarte bune. O recomand cu drag!

 568. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 569. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 570. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 571. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 572. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 573. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 574. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 575. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 576. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 577. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 578. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 579. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 580. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 581. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 582. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 583. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 584. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 585. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 586. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 587. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 588. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 589. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 590. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 591. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 592. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 593. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 594. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 595. Recomand cu multă încredere pensiunea Ileana! Gazdele, ( doamna Ileana împreună cu soțul Grigore) sunt foarte primitoare iar mâncarea este excelentă. Sunt niște oameni deosebiți, au casa tare primitoare. Accesul se face fără probleme până la pensiune, drum asfaltat. Doamna Ileana gătește extraordinar, te consultă în privința meniului și mâncarea nu este la porție. Cu mult drag voi mai vizita această pensiune! 🙂🏞️🔝

 596. Un loc unde simti caldura oamenilor si unde cunosti gustul mancarurilor si bauturilor traditionale 🙂

 597. Totul a fost SUPER: mâncare, cazare, ambianță. Am şi avut noroc de 2-3 familii cu care ne-am înțeles perfect: noi moldoveni- ei bucureşteni.

 598. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 599. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 600. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 601. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 602. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 603. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 604. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 605. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 606. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 607. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 608. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 609. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 610. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 611. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 612. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 613. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 614. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 615. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 616. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 617. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 618. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 619. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 620. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 621. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 622. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 623. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 624. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 625. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 626. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 627. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 628. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 629. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 630. Oameni deosebiți, camera mare, curata, liniște, curte mare.

 631. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 632. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 633. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 634. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 635. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 636. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 637. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 638. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 639. După ce treci de poarta găsești o lume pe care o cauți de mult.

 640. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 641. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 642. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 643. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 644. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 645. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 646. Nu am servit micul dejun,deoarece nu mi-a plăcut mâncarea, (cum era pregătită) la cină.

 647. Un très bon accueil chez notre hôte polyglotte avec lequel nous avons eu de longues discussions très intéressantes et qui n’a pas hésité à nous faire goûter ses meilleurs breuvages 🙂 Nous recommandons chaudement.

 648. Es wird kaum einen zweiten Gastgeber in Rumänien geben, der seine Gäste so perfekt umsorgt und kaum eine Hauswirtin, die so schmackhaft, deftig, liebevoll, reichhaltig und landes-authentisch kocht! Man kommt nicht in diese Pension, weil man ein modernes, großes Zimmer mit Wellness-Bad und ein Boxspringbett und sonstiges **** Ambiente erwartet, dafür gibt es andere, 3-fach teurere Unterkünfte. Außerdem liegt die Unterkunft direkt neben einer alten, wunderschönen Holzkirche mit Friedhof, sprich, die Nachbarn sind wirklich ruhig! Wer Kontakt zur Bevölkerung will und wem Authenzität und gelebte Gastfreundschaft sucht, wird hier nicht enttäuscht. Wir würden wiederkommen!

 649. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 650. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 651. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 652. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 653. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 654. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 655. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 656. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 657. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 658. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 659. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 660. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 661. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 662. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 663. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 664. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 665. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 666. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 667. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 668. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 669. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 670. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 671. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 672. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 673. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 674. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 675. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 676. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 677. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 678. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 679. Totul a fost minunat de la laptele proaspat si cald pana la hartia igineica 😉

 680. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 681. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 682. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 683. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 684. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

 685. Gazde foarte primitoare,amabile,mereu gata sa vina in intampinarea oaspetilor.Mancare foarte buna,variata,proaspata,pregatita curat.Ambianta linistita.Peisaj natural linistitor,nemutilat de mana omului.

 686. Ne-am simtit foarte bine! Asta este tot ce conteaza,cand mergi in concediu.

 687. Totul a fost extraordinar, proprietarii foarte drăguți, amabili și primitori, curățenie exemplară, mincarea foarte gustoasă și proaspătă. Ne-au servit în seara când am ajuns cu ceai, lapte proaspăt, cafea, palinca, visinata, bere, toate din partea casei, deși noi aveam doar micul dejun inclus.

 688. Peisajul,facilitatile pensiunii de la foisoare,leagane pana la camere toate amenajate traditional dar confortabile,bucatele si mai ales gazdele!Aaaa si sa nu uitam de palinca 😉🍾 care este la discretie si foarte buna!

 689. Mancarea a fost foarte buna, ambientul foarte placut, amenajat traditional. Gazdele au fost atente si dragute.

 690. Micul dejun a fost foarte bogat si diversificat. Si in general masa la proprietate.

 691. Gazdele foarte primitoare si amabile. Locul (fantana) unde se poate sta la un pahar de vorba (horinca).

 692. Gazde super drăguțe si ospitaliere. Mâncare tradițională foarte gustoasă.

 693. Multimim lui Liviu si Mariei pentru primirea camduroasa si dragostea pe care au degajat-o facandu-ne sa regretam ca plecam atat de repede. Recomandam din inima acest loc minunat si va dorim mult succes. Va asteptam la Pitesti cu mare drag. Familia Curca si Tudor

 694. Caldura cu care am fost intampinati, curatenia, mancarea extraordinara (mic dejun si cina), curtea verde. Gazdele foarte amabile, faptul ca nu te puteai plictisi dupa o zi de vizitare prin imprejurimi: te puteai relaxa pe terasa de la fiecare camera sau pe balansoarul din curte sau in foisor sau pe sezlong. Multumim pentru ospitalitate! Recomand cu incredere!

 695. Amabilitatea gazdelor si dorinta de a satisface cerintele noastre. Mancarea excelenta. Conditiile de cazare. Totul era ingrijit, cu atentie pentru detalii. Recomand cu toata inima!

 696. A fost cel mai linistit și primitor loc in care am fost in ultima perioada. Recomand cu mare caldura! Mulțumim gazdelor pentru tot. Mâncarea este excelenta!!

 697. Totul a fost perfect cu mult peste așteptările pe care le aveam ținând cont ca nu am mai fost niciodată în Maramureș. Dotări camera de hotel cu 5 stele. Poze adevărate puse pe booking.

 698. Pensiunea a fost conform asteptarilor. Micul dejun este mancare traditionala.

 699. O primire foarte călduroasă din partea tuturor,am fost cazați imediat,camere curate cu tv in camera,cu baie. Sala de mese impecabil de curat,ordonat, cu mîncare ff buna,cu țuică,afinata,cafea toate servite cu promtitudine la un pret f rezonabil. Ai posibilitatea sa faci gratar,sa te relaxezi in curte unde au un foișor f frumos si o terasă cu mese. Flori multe care iti incinta privirea de ansamblu. Recomand din tot sufletul o cazare la această pensiune cu 2 margarete,depășește cu mult un hotel cu 4 stele.

 700. + Aproape de drumul principal + Liniște + Curățenie + Atmosferă rustică

 701. excelent micul dejun,si curatenia,personalul,atentia fata de turist,informatiile utile pe care le furnizeaza ANA MARIA,sufletul pensiunii,grija pe care o are pentru a te simti bine.Pentru acest sejur minunat,ANA MARIA iti multumim si iti promitem ca vom reveni si in 2020

 702. Gazda foarte amabila, locatia superba, amenajata cu mult bun gust, foarte curat, bucataria complet utilata.

 703. It was a pleasure to stay at pensiuna Grosan, our host was attentive, helpful and met all our needs and expectations. The bedrooms were incredibly clean and well kept. Our meals were delicious! We thoroughly recommend this place to other visitors in the area. You will find it difficult to find anywhere better!

 704. We can’t say enough good things about our hostess. Iulia did everything possible to make our 3 nights perfect. The breakfasts and dinners were all delicious, homemade and healthful. The garden and outdoor dining area were great for resting after a day of sightseeing, and our room was comfortable. Iulia went over our itinerary with us and offered suggestions. We know a little French and were able to have some good conversations and learn a little about life in Maramures. We recommend Pensiunea Grosan for a great Maramures experience.

 705. We hadn’t booked any meals in advance but Julia prepared very delicious breakfast and dinner for us spontaneously. We could even arrange for the times that suited us when we planned a little hiking trip one day. Also, we had a comfortable private terrace with a gorgeous view right outside our room. There was a shop near the accommodation where drinks and snacks could be bought – only three minutes by food.

 706. Excelent! Aer curat , linistea dealurilor dimprejur, locul perfect pentru relaxare. Interiorul camerelor si a casei de vacanta oferă tot confortul necesar .

 707. Peisaje superbe, multa liniste si relaxare maxima!!! Merita sa te desprinzi de spatiul urban- Bucuresti, in cazul meu, si sa redescoperi traditii, oameni frumosi si un trai autentic romanesc.

 708. Comunicare excelenta cu administratorii, curatenie in camere, bucatarie dotata cu cele necesare, zona cu multe atractii turistice si o priveliste de vis!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled