Cazare ieftina Zona Rasnov

De multe ori ne uitam dupa cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśůÔśů Radsor Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cold Mountain Villa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Comfort Râșnov

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Str Narciselor. Nr.6 apt2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Comfort Primaverii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Cristina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

SOHO Lodge Rasnov

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Cottage

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dimitrina si Lucre╚Ťia Predescu din Viltotesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dimitrina si Lucre╚Ťia Predescu din Viltotesti, jud. VasluiCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Nicoar─â si Gherghina R├«p─â din Mogosesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Nicoar─â si Gherghina R├«p─â din Mogosesti, jud. ArgesCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Elena si Alexandra Gheorghila╚Ö din Poiana, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Elena si Alexandra Gheorghila╚Ö din Poiana, jud. BotosaniCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Savina si Ivan Greceanu din Magla, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Savina si Ivan Greceanu din Magla, jud. BacauCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Suzana si Sanda Belgea din Bold, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Suzana si Sanda Belgea din Bold, jud. BotosaniCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • ╚śerban si Jana Bos├«nceanu din Cean, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (╚śerban si Jana Bos├«nceanu din Cean, jud. Satu MareCazare in R├ó┼čnov, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 2. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 3. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 4. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 5. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 6. Camera foarte curata, patul confortabil și proprietarii foarte amabili

 7. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 8. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 9. Totul a fost peste așteptări! Gazdele au fost foarte primitoare! Nimic de reproșat!

 10. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 11. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 12. Apartamentul este spatios, modern ,curat, bine intretinut si dispune de toate accesoriile posibile . Am ramas placut impresionat ,recomand aceasta locatie .

 13. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 14. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 15. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 16. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 17. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 18. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 19. Hotel foarte curat, camera foarte mare. Personalul a fost amabil, iar micul dejun foarte bun.

 20. -vederea din camera -baia -curatenia din camera -curatenia din baie

 21. curat,atmosfera relaxanta,personalul amabil,cadru natural deosebit!

 22. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 23. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 24. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 25. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 26. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 27. Camera foarte curata, patul confortabil și proprietarii foarte amabili

 28. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 29. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 30. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 31. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 32. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 33. Apartamentul este spatios, modern ,curat, bine intretinut si dispune de toate accesoriile posibile . Am ramas placut impresionat ,recomand aceasta locatie .

 34. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 35. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 36. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 37. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 38. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 39. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 40. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 41. Totul a fost a╚Öa cum trebuie: loca╚Ťia foarte bun─â (foarte aproape de muntele Rasnov, se vedea foarte bine din balcon), personalul amabil ╚Öi z├ómbitor, hotelul amenajat cu bun gust ╚Öi elegan╚Ť─â, camerele curate, balcon cu priveli╚Öte superb─â c─âtre muntele Rasnov, restaurantul intim cu muzica ambiental─â pl─âcut─â, m├óncarea bun─â, micul dejun diversificat.

 42. Hotel foarte curat, camera foarte mare. Personalul a fost amabil, iar micul dejun foarte bun.

 43. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 44. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 45. Apartamentul este spatios, modern ,curat, bine intretinut si dispune de toate accesoriile posibile . Am ramas placut impresionat ,recomand aceasta locatie .

 46. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 47. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 48. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 49. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 50. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 51. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 52. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 53. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 54. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 55. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 56. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 57. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 58. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 59. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 60. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 61. Foarte curat, liniste, camere moderne si spatioase, gazda foarte amabila, internet foarte bun, mic dejun foarte bun, fiind foarte aproape de Poiana Brasov cred ca este o cazare foarte buna raport pret/calitate pentru iubitorii sporturilor de iarna.

 62. Amabilitatea domni╚Öoarei de la recep╚Ťie. Domni╚Öoara de la recep╚Ťie foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi dispus─â sa te serveasc─â oric├ónd. Gazda foarte primitoare ╚Öi prietenoasa. Camera curata. Pat confortabil Loca╚Ťia ╚Öi peisajul din zon─â sunt de vis. Aer curat de munte.

 63. Loca╚Ťia, peisaj, personal foarte amabil…..in general foarte bun─â decizia de a sta la aceast─â pensiune

 64. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 65. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 66. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 67. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 68. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 69. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 70. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 71. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 72. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 73. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 74. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 75. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 76. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 77. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 78. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 79. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 80. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 81. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 82. Micul dejun este superb. Locatia, foarte aproape de cetate, dar si de multe alte repere. Liniste din plin.

 83. Totul a fost la superlativ! Vom reveni de fiecare data cand vom avea ocazia! ­čÖé

 84. Un hotel cochet si curat. Este a doua oara cand revenim si ne vom intoarce. La parter exista o cofetarie cu prajituri si placinte delicioase :).

 85. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 86. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 87. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 88. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 89. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 90. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 91. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 92. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 93. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 94. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 95. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 96. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 97. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 98. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 99. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 100. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 101. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 102. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 103. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 104. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 105. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 106. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 107. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 108. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 109. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 110. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 111. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 112. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 113. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 114. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 115. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 116. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 117. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 118. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 119. Amplasarea – privelistea + accesul in padurea din spatele cabanei Gazda f amabila Dotari – foarte ok

 120. Loca╚Ťia este excelenta. Peisaj superb. Gazda de nota 20. Cabana este dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece o vacanta pl─âcut─â ╚Öi relaxanta.

 121. Micul dejun a fost foarte bun si variat, curatenie desavarsita in camera si in hotel, totul aranjat cu bun gust, personalul hotelui foarte atenti cu turistii, a fost un week end minunat.

 122. Unul dintre cele mai bune hoteluri la care am fost!

 123. Totul a fost superb , gazda ca la carte ! Respect !

 124. Hotelul minunat, amplasare minunata, apartamentul superb

 125. Un hotel cochet, nou, foarte curat, cu personal deosebit de amabil, dispus s─â rezolve orice dorin╚Ť─â a oaspe╚Ťilor. Am fost un grup de prieteni, colegi, f─âr─â s─â cerem am fost caza╚Ťi la acela╚Öi etaj ╚Öi a fost foarte bine. Lini╚Öte ├«n hotel ╚Öi foarte curat. Seara la restaurant a fost o degustare de vinuri ╚Öi a fost o surpriz─â pl─âcut─â, personalul amabil ╚Öi osp─âtarii, chiar dac─â au ├«ncurcat garniturile cerute, le-au descurcat f─âr─â comentarii. O vedere excelent─â c─âtre cetate ╚Öi o cofet─ârie cu tarte bune.

 126. Micul dejun a fost foarte bun si variat, curatenie desavarsita in camera si in hotel, totul aranjat cu bun gust, personalul hotelui foarte atenti cu turistii, a fost un week end minunat.

 127. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 128. Asezarea, linistea, patul f bun, gradina, ospitalitatea gazdelor

 129. Un loc excelent, curat, linistit, foarte calduros si primitor.

 130. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 131. Apartament spatios si foarte bine dotat, curatenie impecabila, locatie excelenta, liniste, gazdele super ok + bonus cafeaua de dimineata. As reveni oricand cu mare placere.

 132. Gazda excelenta. Paturi super confortabiile si mari. Zona perfecta, o zona aproape de tot (de ex. Cetatea Rasnov 500m maxim) Raport pret /calitate excelent. Recomand restaurant Rosenau. Puteti indraznii sa mancati de la ciorbe pana chiar si la pizza.

 133. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 134. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 135. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 136. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 137. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 138. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 139. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 140. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 141. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 142. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 143. Amplasarea – privelistea + accesul in padurea din spatele cabanei Gazda f amabila Dotari – foarte ok

 144. Loca╚Ťia este excelenta. Peisaj superb. Gazda de nota 20. Cabana este dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece o vacanta pl─âcut─â ╚Öi relaxanta.

 145. Curtea interioara foarte frumos amenajata, facilitate de gratar si servit masa in aer liber. Gazda amabila.

 146. Micul dejun foarte bun, proaspat si bio. Loc curat si amenejat frumos, personalul ne-a facut sa ne simtim ca acasa,forte primitori amabili si profesionali… ne vom intoarce curand cu placare impreuna cu prietenii nostri.

 147. Pensiunea e amplasata destul de aproape de centru, intr-un loc foarte linistit si cu parcare, a fost destul de comod si frumos, am fost cazati 3 zile si 3 nopti in camera de sus, este destul de cald in perioada iernii. Doamna de la pensiune e foarte amabila si intelegatoare.

 148. Totul a fost minunat, recomand cu drag , as reveni oricand👍

 149. Patul a fost foarte confortabil. Mancarea a fost delicioasa.

 150. Hotelul minunat, amplasare minunata, apartamentul superb

 151. Camer─â curat─â, ap─â cald─â, c─âldur─â, frigider ├«n camer─â, buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie, utilat─â cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 152. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 153. Gazd─â amabil─â, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, c─âldur─â, buc─ât─ârie bine utilat─â.

 154. Pozitionare foarte buna,cu acces la drumul principal.Pensiunea este foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â,cochet decorat─â.

 155. Mi.a placut camera care avea fereastre pe doi pereti, amabilitatea personalului, curatenia, curtea cu mese unde poti servi o gustare dimineata si nu numai, balansoar bancute.

 156. Aproape de centru , zona foarte lini╚Ötita. Gazdele foarte primitoare, camerele curate, un pre╚Ť pe noapte foarte bune

 157. Cur─â╚Ťenia exemplara, camerele amenajate cu gust, ave╚Ťi din partea casei apa de izvor ├«mbuteliat─â, 2 sticle de 0,5l

 158. Locatia excelenta si usor accesibila. Mi-a placut mult ideea unor butoaie umplute cu apa pe care urmau sa le puna in functiune. Camera surprinzator de spatioasa si confortabila iar personalul foarte amabil!

 159. C─â este un loc mai retras, lini╚Ötit.Camera a fost curat─â,ok totul cu excep╚Ťia patului care doamne ce mai sc├ór╚Ť├óia groaznic!!!├«n rest totul a fost ok.

 160. Este pentru a doua oara cand vin la aceasta locatie si asta pentru ca mi-a placut si prima oara. Este foarte aproape de obiective turistice ca Dino Parc, Cetatea Rasnov, centrul orasului, pestera si este exact pe drumul spre Poiana Brasov. Este foarte multa liniste si ai impresia ca esti singur in locatie. Personalul este foarte amabil.

 161. Locatie foarte buna aproape de centru. Amenajari rustice de bun gust pentru cei care apreciaza.

 162. Gazda uimitor de amabila si prevenitoare ­čÖé Ii multumim mult pentru tot ce a facut pentru noi. Toata stima!

 163. Buc─ât─âria, ├«n fiecare diminea╚Ť─â ne-am putut face sandvis-uri la micul dejun. Am dorit s─â ne decazam mai t├órziu pentru a putea merge si in ultima zi pe p├órtie iar proprietarii au fost de acord.

 164. La un pret de numai 25 de euro am stat in conditii de 5stele.

 165. O familie minunata, gata sa te ajute oric├ónd ╚Öi sa ├«╚Ťi asigure comfort. Cazarea absolut minunata, camera c─âlduroas─â, terasa spa╚Ťioas─â, buc─ât─ârie utilata;am stat ├«n camera cu baie privata pe hol, am avut cheie, totul asigurat, nici nu am sim╚Ťit ca nu am baie in camera.

 166. Cur─â╚Ťenie de 5* Mic dejun delicios Personal primitor Vom reveni

 167. Personal amabil, loca╚Ťia intr-o zona lini╚Ötit─â situat─â f.aproape de Rasnov, camera curata, mic dejun bogat ╚Öi variat. Superb. Recomand.

 168. O gazda foarte primitoare, mic dejun bogat și gustos,Camere calduroase,Priveliște frumoasa.. Recomand tuturor celor care doresc sa se relaxeze câteva zile la munte într-un loc liniștit!

 169. O locatie placuta, curata, potrivita pentru un sejur cu familia.

 170. Personal foarte amabil, camera foarte frumoasa si curata, buc─ât─ârie utilat─â, centrul spa excelent.

 171. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 172. Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 173. Locatie excelenta, gazde f. amabile, curat si comfortabil peste asteptari. Recomand cu caldura si voi reveni cu placere.

 174. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 175. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 176. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 177. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 178. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 179. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 180. Foarte curat, gazda foarte primitoare, spatiul mare si aerisit in camere, aproape de obiectivele turistice din zona, sistemul de incalzire foarte bun. Cu siguranta vom reveni!🤗

 181. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 182. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 183. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 184. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 185. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 186. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 187. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 188. Amplasarea – privelistea + accesul in padurea din spatele cabanei Gazda f amabila Dotari – foarte ok

 189. Loca╚Ťia este excelenta. Peisaj superb. Gazda de nota 20. Cabana este dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece o vacanta pl─âcut─â ╚Öi relaxanta.

 190. Camera spatioasa si curata. Mic dejun diversificat. Ambient pl─âcut.

 191. Personalul amabil si dragut. Micul dejun a fost foarte bun si variat. In special mi-a placut ca am avut posibilitatea sa imi fac suc de mere si morcovi. Locatia este linistita si intr-un cadru natural frumos.

 192. Totul a fost minunat, recomand cu drag , as reveni oricand👍

 193. O locatie placuta, curata, potrivita pentru un sejur cu familia.

 194. Personal foarte amabil, camera foarte frumoasa si curata, buc─ât─ârie utilat─â, centrul spa excelent.

 195. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 196. Mihai-alexandru mai 5, 2019 at 3:56 am

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 197. Locatie excelenta, gazde f. amabile, curat si comfortabil peste asteptari. Recomand cu caldura si voi reveni cu placere.

 198. O experienta foarte placuta! Camerele sunt aranjate cu bun gust, curatenia ca acasa, proprietari foarte amabili. Apartamentul este utilat cu absolut tot ce este necesar. Zona foarte linistita desi este foarte aproape de centru. Vom reveni aici cu placere !

 199. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 200. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 201. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 202. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 203. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 204. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 205. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 206. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 207. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 208. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 209. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 210. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 211. Lini╚Öte , cur─â╚Ťenie, confortabil, aproape de centru…

 212. Totul a fost perfect. Din punctul meu de vedere, a╚Öa trebuie sa fie la o cazare. Ai tot ce ├«╚Ťi trebuie, aici includem ╚Öi lini╚Ötea ╚Öi peisajul. Au investit scump, in confort. Felicit─âri

 213. O propietate linistita,relaxanta,curat─â cu multe facilita╚Ťi interioare(o Buc─ât─ârie complet utilat─â si dotata)╚Öi exterioare inclusiv parcare👏👏👏Recomand pt cei care cauta lini╚Öte ╚Öi relaxare!!!👋

 214. O locatie placuta, curata, potrivita pentru un sejur cu familia.

 215. Personal foarte amabil, camera foarte frumoasa si curata, buc─ât─ârie utilat─â, centrul spa excelent.

 216. Amplasarea sub liziera padurii, facilitati pentru sejur de weekend.

 217. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 218. Mihai-alexandru mai 10, 2019 at 6:34 pm

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 219. Locatie excelenta, gazde f. amabile, curat si comfortabil peste asteptari. Recomand cu caldura si voi reveni cu placere.

 220. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 221. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 222. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 223. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 224. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 225. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 226. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 227. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 228. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 229. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 230. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 231. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 232. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 233. Camera spatioasa si curata. Mic dejun diversificat. Ambient pl─âcut.

 234. Loca╚Ťie excelenta in R├ó╚Önov ! Hotelul se afla la 5 min de pia╚Ťeta ora╚Öului , la 10 min de mers de liftul ce urca la Cetatea R├ó╚Önov. Mic dejun excelent , cu produse de calitate, am m├óncat in fiecare zi la restaurant – felicit─âri buc─âtarului si ne-am ├«ndulcit cu delicioasele pr─âjituri de la cofet─âria hotelului, personalul irepro╚Öabil!

 235. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 236. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 237. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 238. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 239. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 240. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 241. Camer─â curat─â, ap─â cald─â, c─âldur─â, frigider ├«n camer─â, buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie, utilat─â cu tot ce este nevoie. Proprietarii foarte amabili.

 242. baia era curata , caldura si apa calda am avut 24/24, in curte era un loc de joaca pentru copiii si o terasa frumos amenajata. proprietara a fost amabila.

 243. Gazd─â amabil─â, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, c─âldur─â, buc─ât─ârie bine utilat─â.

 244. Pozitionare foarte buna,cu acces la drumul principal.Pensiunea este foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â,cochet decorat─â.

 245. Mi.a placut camera care avea fereastre pe doi pereti, amabilitatea personalului, curatenia, curtea cu mese unde poti servi o gustare dimineata si nu numai, balansoar bancute.

 246. Aproape de centru , zona foarte lini╚Ötita. Gazdele foarte primitoare, camerele curate, un pre╚Ť pe noapte foarte bune

 247. Peisajul minunat pe care ╚Ťi-l ofer─â locul pensiunii, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabila, camere aerisite , personalul foarte pl─âcut ! Vom reveni cu siguran╚Ťa in aceasta loca╚Ťie ! 🙂

 248. Locatie (peisaj) frumoasa, linistita, civilizata, regionalisme (ciubar = jacuzzi ardelenesc!), acces la bucatarie pentru vesela, cuptor microunde, camera ok cu televizor led, balcon …

 249. Cur─â╚Ťenia exemplara, camerele amenajate cu gust, ave╚Ťi din partea casei apa de izvor ├«mbuteliat─â, 2 sticle de 0,5l

 250. Foarte curat,mâncare super si personal super amabil.

 251. Este pentru a doua oara cand vin la aceasta locatie si asta pentru ca mi-a placut si prima oara. Este foarte aproape de obiective turistice ca Dino Parc, Cetatea Rasnov, centrul orasului, pestera si este exact pe drumul spre Poiana Brasov. Este foarte multa liniste si ai impresia ca esti singur in locatie. Personalul este foarte amabil.

 252. Locatie foarte buna aproape de centru. Amenajari rustice de bun gust pentru cei care apreciaza.

 253. Camerele mari, privelistea frumoasa, gazda amabila

 254. Zona și amplasarea pensiunii. Parcarea în incintă.

 255. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun consistent, iar în pensiune am observat că este foarte curat.

 256. Loca╚Ťie: 5min de mers p├ón─â la liftul de la Cetate 5min cu ma╚Öina p├ón─â la parcarea de la Cetate. Curtea mare, cu un foi╚Öor sus pe deal, unul mai jos, loc de joaca pentru copii ╚Öi juc─ârii afar─â (ma╚Öini, tractor, cart, erc.). Amenajare frumoas─â a cur╚Ťii. Pensiunea de 3*, reale, camere spa╚Ťioase ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinute, ferestre mici din p─âcate, lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie. Buc─ât─âria echipat─â cu ce trebuie si sala de mese separat─â.

 257. Locatia este centrala , zona este foarte curata si linistita , este aproape de castelul rasnov merita vazut . Pensiunea are si centru spa contra cost unde te poti relaxa seara dupa o zi plina de vizite la obiectivele turistice din zona .Raport calitate pret foarte bun.

 258. O locatie placuta, curata, potrivita pentru un sejur cu familia.

 259. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 260. Mihai-alexandru mai 18, 2019 at 12:51 pm

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 261. Locatie excelenta, gazde f. amabile, curat si comfortabil peste asteptari. Recomand cu caldura si voi reveni cu placere.

 262. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 263. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 264. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 265. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 266. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 267. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 268. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 269. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 270. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 271. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 272. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 273. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 274. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 275. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 276. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 277. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 278. Super hotel, locatia excelenta, fix in centrul orasului si la 2 min de mers pe jos de liftul care urca la cetate. Parcare spatioasa. Camera mare si foarte curata, privelistea super. Cofetaria de la parter cu prajituri foarte bune. Locurile de joaca din interior si exterior. O sa mai revenim.

 279. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 280. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 281. Loca╚Ťie: 5min de mers p├ón─â la liftul de la Cetate 5min cu ma╚Öina p├ón─â la parcarea de la Cetate. Curtea mare, cu un foi╚Öor sus pe deal, unul mai jos, loc de joaca pentru copii ╚Öi juc─ârii afar─â (ma╚Öini, tractor, cart, erc.). Amenajare frumoas─â a cur╚Ťii. Pensiunea de 3*, reale, camere spa╚Ťioase ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinute, ferestre mici din p─âcate, lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie. Buc─ât─âria echipat─â cu ce trebuie si sala de mese separat─â.

 282. Locatia este centrala , zona este foarte curata si linistita , este aproape de castelul rasnov merita vazut . Pensiunea are si centru spa contra cost unde te poti relaxa seara dupa o zi plina de vizite la obiectivele turistice din zona .Raport calitate pret foarte bun.

 283. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 284. Mihai-alexandru mai 25, 2019 at 4:28 am

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 285. Locatie excelenta, gazde f. amabile, curat si comfortabil peste asteptari. Recomand cu caldura si voi reveni cu placere.

 286. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 287. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 288. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 289. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 290. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 291. Foarte lunistit si foarte frumos. Recomand tuturor

 292. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 293. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 294. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 295. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 296. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 297. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 298. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 299. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 300. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 301. Camere mari,curatenie,mic dejun copios,personal profi,aproape de Dino Park si Cetatea Rasnov

 302. Super hotel, locatia excelenta, fix in centrul orasului si la 2 min de mers pe jos de liftul care urca la cetate. Parcare spatioasa. Camera mare si foarte curata, privelistea super. Cofetaria de la parter cu prajituri foarte bune. Locurile de joaca din interior si exterior. O sa mai revenim.

 303. Hotelul este asa cum se prezinta in oferta. Foarte aproape de liftul ce duce la cetatea Rasnov,Dino parc si de portiunea pietonala a orasului. In zona sunt o multime de locuri unde se poate servi masa si agreabile de petrecut timpul. Curatenie ok. personal amabil. Micul dejun bogat si gustos.Prajiturile de la cofetarie foarte bune.

 304. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 305. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 306. Amplasarea – privelistea + accesul in padurea din spatele cabanei Gazda f amabila Dotari – foarte ok

 307. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 308. Loca╚Ťie: 5min de mers p├ón─â la liftul de la Cetate 5min cu ma╚Öina p├ón─â la parcarea de la Cetate. Curtea mare, cu un foi╚Öor sus pe deal, unul mai jos, loc de joaca pentru copii ╚Öi juc─ârii afar─â (ma╚Öini, tractor, cart, erc.). Amenajare frumoas─â a cur╚Ťii. Pensiunea de 3*, reale, camere spa╚Ťioase ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinute, ferestre mici din p─âcate, lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie. Buc─ât─âria echipat─â cu ce trebuie si sala de mese separat─â.

 309. Locatia este centrala , zona este foarte curata si linistita , este aproape de castelul rasnov merita vazut . Pensiunea are si centru spa contra cost unde te poti relaxa seara dupa o zi plina de vizite la obiectivele turistice din zona .Raport calitate pret foarte bun.

 310. O locatie frumoasa ,gula╚Ö de peste delicios,cur─â╚Ťenie, gazde faine.

 311. Camerele mari, linistite. Cald in camera pe timpul noptii.

 312. O locatie draguta, liniste multa ,posibilitate de organizarea unei mese festive pe lac, cazarea si mancarea ok. Am remarcat implicarea activa a celui care dirijeaza activitatea. Frumoasa locatie .

 313. Am apreciat disponibilitatea de a ie╚Öi si de a intra in pensiune la orice or─â din zi si noapte pe timpul sejurului! De asemenea, camera este superba iar buc─ât─âria bine echipat─â. Cur─â╚Ťenie, loc de parcare, wi-fi, televizor, ap─â cald─â asigurate!

 314. Ne a placut linistea casei, gazda foarte primitoare, amabila, prietenoasa, ne a sfatuit cu putem proceda pt a urca la cetate, apoi la Dino Park, ne a oferit ajutor pt anumite nevoi, etc. Recomand cu incredere oricarei cunoastiinte de a noastra, ce vrea sa ajunga in Rasnov sau prin apropieri!!

 315. Lini╚Öte , cur─â╚Ťenie, confortabil, aproape de centru…

 316. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 317. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 318. Mihai-alexandru mai 31, 2019 at 11:18 pm

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 319. Priveliste frumoasa, o curte imensa unde te poti relaxa, curatenie in camere, bucatarie dotata, extra bonus: catelul familiei foarte prietenos. Am platit un pret corect.

 320. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte! Feti╚Ťa a fost ├«nc├óntat─â de trambulina ╚Öi c─âsu╚Ťa din curte.

 321. Locatia arata foarte bine, camera era frumoasa, spatioasa, cu 2 balcoane cu vedere la munte,baia spatioasa si foarte curata,curatenia exemplara, cald in camera, curtea foarte spatioasa si primitoare pentru copii, totul exact ca in descriere. Cu siguranta vom mai reveni!

 322. Camerele mari, privelistea frumoasa, gazda amabila

 323. Zona și amplasarea pensiunii. Parcarea în incintă.

 324. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun consistent, iar în pensiune am observat că este foarte curat.

 325. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 326. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 327. Loca╚Ťie: 5min de mers p├ón─â la liftul de la Cetate 5min cu ma╚Öina p├ón─â la parcarea de la Cetate. Curtea mare, cu un foi╚Öor sus pe deal, unul mai jos, loc de joaca pentru copii ╚Öi juc─ârii afar─â (ma╚Öini, tractor, cart, erc.). Amenajare frumoas─â a cur╚Ťii. Pensiunea de 3*, reale, camere spa╚Ťioase ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinute, ferestre mici din p─âcate, lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie. Buc─ât─âria echipat─â cu ce trebuie si sala de mese separat─â.

 328. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 329. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 330. Mihai-alexandru iunie 7, 2019 at 12:47 pm

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 331. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 332. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 333. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 334. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 335. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 336. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 337. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 338. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 339. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 340. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 341. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 342. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 343. Cand am ajuns in camera am fost oripilata de mobikierul vechi, gândaci la baie, bon fiscal n-am primit. La ora 12 noaptea s-a inchis caldura si am tremura putin de frig si la ora 2 noaptea bubuia muzica de la restaurant.

 344. Foarte aproape de cetate. Curatenie, camera foarte mare

 345. curatenie…camere spatioase…personal f amabil🤗

 346. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 347. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 348. Loca╚Ťie: 5min de mers p├ón─â la liftul de la Cetate 5min cu ma╚Öina p├ón─â la parcarea de la Cetate. Curtea mare, cu un foi╚Öor sus pe deal, unul mai jos, loc de joaca pentru copii ╚Öi juc─ârii afar─â (ma╚Öini, tractor, cart, erc.). Amenajare frumoas─â a cur╚Ťii. Pensiunea de 3*, reale, camere spa╚Ťioase ╚Öi bine ├«ntre╚Ťinute, ferestre mici din p─âcate, lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie. Buc─ât─âria echipat─â cu ce trebuie si sala de mese separat─â.

 349. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 350. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 351. Mihai-alexandru iunie 14, 2019 at 12:22 pm

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 352. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 353. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 354. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 355. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 356. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 357. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 358. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 359. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 360. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 361. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 362. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 363. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 364. Camerele mari, privelistea frumoasa, gazda amabila

 365. Zona și amplasarea pensiunii. Parcarea în incintă.

 366. Personalul a fost foarte amabil, micul dejun consistent, iar în pensiune am observat că este foarte curat.

 367. Am scris ├«n comentariul de mai sus (ultima propozi╚Ťie ).

 368. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 369. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 370. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 371. Apartamentul este spatios si foarte bine echipat, proprietarii foarte simpatici si reactivi la toate cererile.

 372. Mihai-alexandru iunie 22, 2019 at 12:09 am

  Gazda extrem de ospitaliera. Locatie perfecta, aproape de cetate si de restaurante intr-o zona linistita. Recomandam 10/10! Vom reveni pe viitor!

 373. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 374. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 375. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 376. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 377. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 378. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 379. Spatiul din vila suficient de mare pentru doua familii cu copii, aparatura, bucataria bine dotata. Mobilier interesant pentru zona in care este amplasata vila. Multe spatii de relaxare.

 380. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 381. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 382. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 383. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 384. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 385. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 386. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 387. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 388. Andreea-m─âd─âlina iunie 29, 2019 at 1:16 am

  Camera si baia, desi sunt mici, au fost foarte curate. Bucataria e racoroasa si bine echipata. Locul de joaca este util pentru familii cu copii mici. Locatia este excelenta pentru a ajunge in centru orasului si la cetate si Dino parc. Gazdele au fost foarte amabile, ne-au oferit multe informatii utile.

 389. Un loc minunat cu oameni de nota 10.curatenie impecabila ╚Öi o curte minunata care pentru noi(care am fost cu copii) a fost excelenta. Nota 100 pentru cur─â╚Ťenie ╚Öi facilit─â╚Ťi. Vom revenii cu mare drag

 390. Am apreciat disponibilitatea de a ie╚Öi si de a intra in pensiune la orice or─â din zi si noapte pe timpul sejurului! De asemenea, camera este superba iar buc─ât─âria bine echipat─â. Cur─â╚Ťenie, loc de parcare, wi-fi, televizor, ap─â cald─â asigurate!

 391. Am scris ├«n comentariul de mai sus (ultima propozi╚Ťie ).

 392. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 393. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 394. Apartamentul e foarte curat, gazdele minunate, foarte aproape de cetate ╚Öi dino Park, gradina foarte frumoasa. Magazin alimentar la 20 de metri, restaurante foarte aproape. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 395. Excelent! Gazde primitoare si locatie foarte curata si linistita. Daca treceti prin Rasnov, nu ezitati sa va cazati la apartamentul de pe Teilor.

 396. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 397. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 398. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 399. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 400. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 401. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 402. Liniste. Curatenie. Curtea este mare, o incantare si pentru cei mari si pentru cei mici. Bucataria spatioasa si dotata. Livingul elegant si incapator. O vacanta perfecta pentru familiile care vin cu copii. Eu am fost doar cu sotia dar asteptam un nepotel si deja avem de pe acum destinatia perfecta.

 403. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 404. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 405. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 406. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 407. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 408. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 409. Loca╚Ťia excelenta, foarte curat, materiale de calitate, micul dejun gustos ╚Öi restaurantul bun.

 410. Camera spatioasa,curata,personalul amabil.Micul dejun foarte bun.

 411. hotel modern , foarte curat , cu priveliste spre cetatea Rasnovului, ca au la parter si o cofetarie foarte aproape de statia de autobuz Brasov- Moeciu si foarte aproape de liftul care te duce la cetate sus costul unei urcari este de 8 RON , la intoarcere se poate cobora pe jos in 20 de minute

 412. Am scris ├«n comentariul de mai sus (ultima propozi╚Ťie ).

 413. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 414. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 415. Apartamentul e foarte curat, gazdele minunate, foarte aproape de cetate ╚Öi dino Park, gradina foarte frumoasa. Magazin alimentar la 20 de metri, restaurante foarte aproape. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 416. Excelent! Gazde primitoare si locatie foarte curata si linistita. Daca treceti prin Rasnov, nu ezitati sa va cazati la apartamentul de pe Teilor.

 417. Pozitionarea in apropierea cetatii Rasnov, gazde amabile care ne-au facut mai multe recomandari. Un apartament mai frumos decat in imagini, foarte curat, cu flori in curte. Un loc minunat, linistit, pe care-l recomandam din tot sufletul!

 418. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 419. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 420. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 421. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie f bun─â, curte mare, loc de joaca, priveli╚Öte superba

 422. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 423. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 424. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 425. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 426. Excelenta loca╚Ťia, frumos, curat, cald. Personal foarte amabil, am de g├ónd s─â revin!

 427. A fost totul minunat! Mai rar gasesti astfel de gazde ospitaliere! A fost mai mult decat ce am platit! Cafeaua dimineata excelenta,prosoape si lenjerii f.curate,baile curate,camerele decorate excelent sa te relaxezi pe toate planurile! Felicitari gazde minunate!

 428. Amabilitatea gazdei.Zona unde este propietatea este aproape de gara ╚Öi de transportul ├«n comun ├«ntre sta╚Ťiunile montane.De la propietate se ajunge u╚Öor la punctele de interes turistic local.Dac─â vrei s─â te gospod─âre╚Öti singur ai magazinul Penny peste drum ╚Öi cu dot─ârile din buc─ât─âria gazdei se poate realiza ceva.

 429. Liniștea este perfecta!camera curata și gazda foarte primitoare și atenta la detalii.

 430. Cand am ajuns in camera am fost oripilata de mobikierul vechi, gândaci la baie, bon fiscal n-am primit. La ora 12 noaptea s-a inchis caldura si am tremura putin de frig si la ora 2 noaptea bubuia muzica de la restaurant.

 431. Foarte aproape de cetate. Curatenie, camera foarte mare

 432. curatenie…camere spatioase…personal f amabil🤗

 433. Am scris ├«n comentariul de mai sus (ultima propozi╚Ťie ).

 434. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 435. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 436. Amabilitatea gazdei. Confortul și tot ceea ce este în apartament. 10* Fam. Ernila va mai reveni în acest apartament. Recomand cu incredere

 437. Apartamentul e foarte curat, gazdele minunate, foarte aproape de cetate ╚Öi dino Park, gradina foarte frumoasa. Magazin alimentar la 20 de metri, restaurante foarte aproape. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 438. Excelent! Gazde primitoare si locatie foarte curata si linistita. Daca treceti prin Rasnov, nu ezitati sa va cazati la apartamentul de pe Teilor.

 439. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 440. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 441. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 442. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â Apartamentul este foarte curat dotat cu absolut tot ce este necesar Proprietari cumsecade Recomand familiilor care vin cu copiii la Dino Parc, loca╚Ťia este la 2 km de parc iar apartamentul este spa╚Ťios.

 443. Apartamentul foarte curat, la dispozitie toate cele necesare, de la electrocasnice la vesela! Balcoane pentru fumaciosi, ce noi santem :), totul perfect!

 444. Apartamentul este curat. Se potriveste perfect pentru familii si nu numai. Este aproape de cetate si dino parc. Zona este linistit─â.

 445. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie f bun─â, curte mare, loc de joaca, priveli╚Öte superba

 446. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 447. Vila curată, cu dotări noi, bucătărie utilată complet, dotată cu un frigider cu apă, bere, suc, la preturi de market. Curte exterioară mare si dotată cu loc de joacă pentru copii. Terasă acoperită afară cu foișor si grătar.

 448. Locatie excelenta. Aproape de cetatea Rasnov. Un apartament foarte curat, spatios si foarte confortabil. Perfect pentru familii cu copii!

 449. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 450. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 451. Am scris ├«n comentariul de mai sus (ultima propozi╚Ťie ).

 452. Camere spatioase, caldura in camera, curat. Bucatarie utilata sa iti poti face o salata, incalzi mancarea. Exista si un tonomat de cafea si unul de dulciuri/sucuri. Parcarea e in siguranta. Se ajunge pe jos usor in centru. Pe jos pana la Dino Parc e un drum mai lung pentru copii mici (cei pana in 10 ani), dar ok pentru adulti si adolescenti.

 453. Mi-a pl─âcut foarte mult absolut tot, de la amplasamentul pensiuni, cur─â╚Ťenie ╚Öi gazda foarte primitoare de mult bun sim╚Ť, o oaz─â de lini╚Öte foarte frumos totul, etc.

 454. Amabilitatea gazdei. Confortul și tot ceea ce este în apartament. 10* Fam. Ernila va mai reveni în acest apartament. Recomand cu incredere

 455. Apartamentul e foarte curat, gazdele minunate, foarte aproape de cetate ╚Öi dino Park, gradina foarte frumoasa. Magazin alimentar la 20 de metri, restaurante foarte aproape. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 456. Excelent! Gazde primitoare si locatie foarte curata si linistita. Daca treceti prin Rasnov, nu ezitati sa va cazati la apartamentul de pe Teilor.

 457. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 458. Totul a fost excelent, apartament spatios modern cu toate dotarile, paturi confortabile, bucataria utilata, gazda punctuala, nu am fost deranjati in timpul sejurului de aceasta sau de vecini. Am primit bonus cafeaua din partea gazdei si bonuri de reducere pentru Dyno Park. Am fost cazate doua familii, 4 adulti si 3 copii (9, 13, si 15 ani) . Fotografiile locatiei de pe booking sunt reale. Cu siguranta mai revenim la aceasta locatie.

 459. Ne-a pl─âcut totul. Apartament spa╚Ťios, frumos amenajat, cu toate dot─ârile, spa╚Ťios, confortabil.

 460. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â Apartamentul este foarte curat dotat cu absolut tot ce este necesar Proprietari cumsecade Recomand familiilor care vin cu copiii la Dino Parc, loca╚Ťia este la 2 km de parc iar apartamentul este spa╚Ťios.

 461. Apartamentul foarte curat, la dispozitie toate cele necesare, de la electrocasnice la vesela! Balcoane pentru fumaciosi, ce noi santem :), totul perfect!

 462. Apartamentul este curat. Se potriveste perfect pentru familii si nu numai. Este aproape de cetate si dino parc. Zona este linistit─â.

 463. este un loc perfect pt familii sau grupuri de prieteni. gradina mare cu loc de joaca ╚Öi zona de gr─âtar, terasa separat, la subsol camera de joaca pt copii ╚Öi mese ping pong ╚Öi biliard. facilit─â╚Ťi multiple ╚Öi spa╚Ťioase. camera f curata, ambient pl─âcut. ne am sim╚Ťit f bine.

 464. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie f bun─â, curte mare, loc de joaca, priveli╚Öte superba

 465. Loca╚Ťia este super ok;buc─ât─âria e foarte curat─â, gazda e foarte primitoare. Vom reveni cu mare placere! Multumesc!

 466. Locatie excelenta. Aproape de cetatea Rasnov. Un apartament foarte curat, spatios si foarte confortabil. Perfect pentru familii cu copii!

 467. Locul este foarte linistit, privelistea excelenta. Gazda a fost minunata! Ne-am simtit ca in familie! Multumim! Vom reveni cu siguranta!!

 468. Finisaje premium. Gazde ospitaliere. Atmosfer─â cald─â

 469. Amplasarea hotelului, curatenia, amabilitatea personalului.

 470. Personal amabil, aten╚Ťie deosebita acordata clien╚Ťilor, promptitudine, view de poveste, condi╚Ťii de top.

 471. Hotelul e chiar in Centru si deci foarte accesibil.Personalul foarte prompt si politos. Camera curata,amenajata cochet.Mancarea excelenta.

 472. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 473. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 474. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 475. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 476. O gazd─â minunata! Loc de joaca pt copii…liniste…o camera f.curata!

 477. O pensiune foarte frumoasa situata aproape de centrul orasului ,de cetate si de dinopark. Gradina este minunata cu foisoare si iaz aproape de padure. Camere spatioase, curate si linistite. Bucataria complect utilata cu tot ce este necesar. Personalul foarte amabil si saritor. Gazda foarte placuta si primitoare. O pensiune unde merita sa-ti petreci concediul si sa revii.

 478. Totul a fost minunat. Un apartament spa╚Ťios, modern, luminos si extrem de curat. Gazdele sunt primitoare si amabile. Zona este excelenta- apartamentul este situat chiar la poalele cet─â╚Ťii.

 479. A fost foarte placuta sederea noastra la locatie,iar gazda foarte primitoare ! Tot ce era de vizitat a fost foarte aproape de apartament!

 480. Loca╚Ťie situat─â ├«n centru. Parcare. Lini╚Öte. Apartament spa╚Ťios.

 481. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 482. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 483. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 484. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 485. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 486. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 487. Apartament excep╚Ťional,confort,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,parcare.Comunicare facil─â cu proprietarul.

 488. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â Apartamentul este foarte curat dotat cu absolut tot ce este necesar Proprietari cumsecade Recomand familiilor care vin cu copiii la Dino Parc, loca╚Ťia este la 2 km de parc iar apartamentul este spa╚Ťios.

 489. Apartamentul foarte curat, la dispozitie toate cele necesare, de la electrocasnice la vesela! Balcoane pentru fumaciosi, ce noi santem :), totul perfect!

 490. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 491. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 492. O casuta de poveste in care ne-am simtit minunat!

 493. Raportul pret/calitate. Camere mari, balcon, curatenie, personal amabil servire foarte buna si o bucatarie foarte buna, mancare delicioasa, produse de calitate. Amplasarea hotelului si privelistea din camera. Parcare asigurata, in cazul in care nu gasesti la hotel, la o distanta foarte mica, acceptabila, parcare subterana gratuita. Mic dejun variat, cafea foarte buna.

 494. -Maleabilitatea in vederea schimbarii camerei intr una cu vedere la cetate -mic dejun desavarsit -curatenie -mancare buna la restaurant -mirosul constant de prajituri din zonele comune -cofetaria

 495. Amplasarea hotelului, curatenia, amabilitatea personalului.

 496. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 497. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 498. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 499. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 500. O gazd─â minunata! Loc de joaca pt copii…liniste…o camera f.curata!

 501. O pensiune foarte frumoasa situata aproape de centrul orasului ,de cetate si de dinopark. Gradina este minunata cu foisoare si iaz aproape de padure. Camere spatioase, curate si linistite. Bucataria complect utilata cu tot ce este necesar. Personalul foarte amabil si saritor. Gazda foarte placuta si primitoare. O pensiune unde merita sa-ti petreci concediul si sa revii.

 502. Mi-a pl─âcut ca era foarte curat, spa╚Ťios ╚Öi avea o gr─âdina dragut amenajat─â.

 503. Totul a fost minunat. Un apartament spa╚Ťios, modern, luminos si extrem de curat. Gazdele sunt primitoare si amabile. Zona este excelenta- apartamentul este situat chiar la poalele cet─â╚Ťii.

 504. A fost foarte placuta sederea noastra la locatie,iar gazda foarte primitoare ! Tot ce era de vizitat a fost foarte aproape de apartament!

 505. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 506. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 507. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 508. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 509. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 510. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 511. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 512. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 513. O casuta de poveste in care ne-am simtit minunat!

 514. Localizarea pensiunii intr-o zona linistita (destul de aproape de centru, de cateva mici magazine si de un restaurant bun), camerele spatioase, bine dotate, curatenia si amabilitatea gazdei.

 515. Locatia retrasa, langa padure, aer curat, liniste.

 516. liniste, aproape de centru, cetate, camera foarte mare, balconul comun pentru cele 2 camere pe care le-am avut a fost o surpriza placuta.

 517. Totul este perfect. Ne vom intoarce cu mare placere!

 518. A fost foarte placut totul. Curatenie facuta in fiecare zi in camera, schimbat prosoapele, mic dejun variat, personal amabil.

 519. Hotelul are o a╚Öezare bun─â fata de obiectivele ora╚Öului. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat.

 520. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 521. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 522. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 523. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 524. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 525. O gazd─â minunata! Loc de joaca pt copii…liniste…o camera f.curata!

 526. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, zona lini╚Ötit─â ╚Öi gazda primitoare. Am fost ├«ntreba╚Ťi, dac─â avem nevoie de ceva,daca temperatura este buna. Ni s-a adus cafea(dispun de o cafetiera ╚Öi va pute╚Ťi face dvs). Mul╚Ťumim ╚Öi o sa revenim cu drag.

 527. Mi-a pl─âcut ca era foarte curat, spa╚Ťios ╚Öi avea o gr─âdina dragut amenajat─â.

 528. Totul a fost minunat. Un apartament spa╚Ťios, modern, luminos si extrem de curat. Gazdele sunt primitoare si amabile. Zona este excelenta- apartamentul este situat chiar la poalele cet─â╚Ťii.

 529. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 530. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 531. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 532. Localizarea pensiunii intr-o zona linistita (destul de aproape de centru, de cateva mici magazine si de un restaurant bun), camerele spatioase, bine dotate, curatenia si amabilitatea gazdei.

 533. Locatia retrasa, langa padure, aer curat, liniste.

 534. liniste, aproape de centru, cetate, camera foarte mare, balconul comun pentru cele 2 camere pe care le-am avut a fost o surpriza placuta.

 535. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 536. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 537. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 538. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 539. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 540. O casuta de poveste in care ne-am simtit minunat!

 541. Amplasarea, relativ aproape de strada principala si cetatea Rasnov. Curatenia impecabila

 542. Camere moderne. Parcare interioara. Foisor pentru gratare si o gradina mare pentru relaxare. Exista si piscina. Aproape de drumul principal, foarte usor de gasit locatia.

 543. Cur─â╚Ťenia exemplara, dot─ârile pensiunii, curtea mare, perfecta pt copii. Gazdele primitoare ╚Öi gata sa rezolve orice cerin╚Ť─â.

 544. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 545. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 546. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 547. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 548. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, zona lini╚Ötit─â ╚Öi gazda primitoare. Am fost ├«ntreba╚Ťi, dac─â avem nevoie de ceva,daca temperatura este buna. Ni s-a adus cafea(dispun de o cafetiera ╚Öi va pute╚Ťi face dvs). Mul╚Ťumim ╚Öi o sa revenim cu drag.

 549. Mi-a pl─âcut ca era foarte curat, spa╚Ťios ╚Öi avea o gr─âdina dragut amenajat─â.

 550. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 551. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 552. O gazd─â minunata! Loc de joaca pt copii…liniste…o camera f.curata!

 553. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 554. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 555. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 556. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 557. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 558. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 559. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 560. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 561. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 562. Totul a fost perfect! Gazda de nota 10+, foarte amabili și săritori. Recomand cu încredere!!!

 563. Foarte curat si linistit, aproape de cetatea raznov.

 564. Foarte curat, liniște, gazda foarte amabila, sociabilă, modesta, fără exagerări

 565. -Domnisoara recep╚Ťionera , care ne -a primit seara a fost extrem de draguta ! -Doamnele de la cofet─ârie foarte amabile si primitoare iar prajiturile delicioase.

 566. Locatie excelenta, facilitati moderne si confortabile, vedere catre castel, parcarea ok (chiar daca era plina parcarea castelului am parcat pe strada, foarte aproape, fara probleme). Mancarea foarte buna, lift.

 567. Totul este perfect. Ne vom intoarce cu mare placere!

 568. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 569. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 570. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 571. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 572. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, zona lini╚Ötit─â ╚Öi gazda primitoare. Am fost ├«ntreba╚Ťi, dac─â avem nevoie de ceva,daca temperatura este buna. Ni s-a adus cafea(dispun de o cafetiera ╚Öi va pute╚Ťi face dvs). Mul╚Ťumim ╚Öi o sa revenim cu drag.

 573. Mi-a pl─âcut ca era foarte curat, spa╚Ťios ╚Öi avea o gr─âdina dragut amenajat─â.

 574. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 575. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 576. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 577. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 578. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 579. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 580. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 581. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 582. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 583. Un apartament spa╚Ťios, foarte curat, utilat cu tot ce ├«╚Ťi trebuie, lini╚Öte, ideal pt familie. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 584. Apartament excep╚Ťional,confort,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,parcare.Comunicare facil─â cu proprietarul.

 585. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â Apartamentul este foarte curat dotat cu absolut tot ce este necesar Proprietari cumsecade Recomand familiilor care vin cu copiii la Dino Parc, loca╚Ťia este la 2 km de parc iar apartamentul este spa╚Ťios.

 586. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 587. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 588. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 589. -Domnisoara recep╚Ťionera , care ne -a primit seara a fost extrem de draguta ! -Doamnele de la cofet─ârie foarte amabile si primitoare iar prajiturile delicioase.

 590. Locatie excelenta, facilitati moderne si confortabile, vedere catre castel, parcarea ok (chiar daca era plina parcarea castelului am parcat pe strada, foarte aproape, fara probleme). Mancarea foarte buna, lift.

 591. Totul este perfect. Ne vom intoarce cu mare placere!

 592. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 593. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 594. Un apartament frumos, curat ╚Öi aranjat cu mult bun gust. Dotat cu tot ce ai putea avea nevoie (inclusiv c─âlc─âtor ╚Öi masa de calcat), situat ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötita. Gazda foarte sociabila. Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand!!

 595. Locatia este de vis. Cabana este superba, foarte ingrijita, curata, camere frumoase , cu baie proprie , cu vedere magica spre Bucegi. Gradina este de poveste, cu foisor, iaz, multa verdeata si flori. Bucataria are tot ce ti-ai putea dori si chiar mai mult. Ne-am simtit extradorinar si ne vom intoarce cu siguranta in acest loc minunat. Multumim gazdelor pentru caldura cu care ne-au primit.

 596. A fost totul minunat. Loca╚Ťia, proprietarii ╚Öi priveli╚Ötea.

 597. Totul la superlativ! Amplasarea, amenajarea, ambianta, curatenia, confortul … . Pensiunea, o oaza de liniste, este foarte bine amplasata si este dotata cu tot ce ai nevoie. Proprietarii sunt deosebiti, foarte amabili, voiosi si in acelasi timp discreti, care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Curatenie la cel mai inalt nivel. Vila este plina cu flori, totul este aranjat cu gust. Camerele, cu exceptia uneia, au baie proprie si sunt foarte curate. Totul a fost excelent. Recomand cu incredere.

 598. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 599. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 600. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, zona lini╚Ötit─â ╚Öi gazda primitoare. Am fost ├«ntreba╚Ťi, dac─â avem nevoie de ceva,daca temperatura este buna. Ni s-a adus cafea(dispun de o cafetiera ╚Öi va pute╚Ťi face dvs). Mul╚Ťumim ╚Öi o sa revenim cu drag.

 601. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 602. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 603. Perfect! Curatenie si atentie la detalii si necesitatile cazatilor. Se gaseste absolut tot ce ai nevoie pt o sedere reusita bucatarie utilata, cafea ,apa plata, prosoape, slapi , gel dus, sampon, detergent haine, nu lipseste nimic. Magazine si restaurante aproape. Usor de ajuns si de gasit, zona linistita. Te simti ca si acasa. MULTUMIM !

 604. Apartamentul a fost extraordinar de curat si de spatios. Am beneficiat de toate facilitatile, de la bucataria dotata complet si pana la masina de spalat, paturi confortabile si balcon in fiecare camera. Multumim!

 605. Un apartament spa╚Ťios, foarte curat, utilat cu tot ce ├«╚Ťi trebuie, lini╚Öte, ideal pt familie. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 606. Apartament excep╚Ťional,confort,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,parcare.Comunicare facil─â cu proprietarul.

 607. Casuta se afla intr-o locatie linistita, inconjurata de privelistea extraordinara a muntilor! Gazdele sunt oameni tineri si seriosi care ne-au asteptat cu casa curata la ora stabilita. Am gasit totul exact cum am vazut in poze!

 608. Amazing view Good location Very nice owner Good facilities

 609. Great location in the middle of nature. Very nice and cozy house with a fine attention to details.

 610. Zona unde se afl─â pensiunea este lini╚Ötit─â. Parcarea ok. Camera spa╚Ťioas─â. Wifi ok.

 611. P─âcat de zona Patroana nu are nici o treaba cu turismul

 612. Spatiile frumos amenajate ╚Öi ├«ntre╚Ťinute. Micul dejun bun ╚Öi bogat. Administratorul amabil. Totul curat ╚Öi ├«ngrijit.

 613. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 614. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 615. Amazing house. All the facilities you can imagine. Good location just besides wild nature. Nice and caring host. Very recommended, despite the relatively high price.

 616. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 617. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 618. Locatie frumoasa, bucatarie cu multe dotari, spatiu de joaca pentru copii generos, mult verde. Dragute cadourile din camera (ciocolata si prajiturica).

 619. Un apartament super elegant, foarte curat. Personalul a fost senzational. Efectiv te simti ca acasa.

 620. Nu îmi imaginez ca altădată sa rezerv o alta proprietate în zonă. Aici totul a fost perfect!

 621. Loca╚Ťie foarte ├«ngrijit─â ╚Öi servicii irepro╚Öabile. Recomand tuturor celor care caut─â cazare in zona. Va asigur c─â merit─â!

 622. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 623. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 624. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, zona lini╚Ötit─â ╚Öi gazda primitoare. Am fost ├«ntreba╚Ťi, dac─â avem nevoie de ceva,daca temperatura este buna. Ni s-a adus cafea(dispun de o cafetiera ╚Öi va pute╚Ťi face dvs). Mul╚Ťumim ╚Öi o sa revenim cu drag.

 625. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 626. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 627. Totul a fost la superlativ….curatenie impecabila…gazde primitoare …

 628. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 629. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 630. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 631. Localizarea pensiunii intr-o zona linistita (destul de aproape de centru, de cateva mici magazine si de un restaurant bun), camerele spatioase, bine dotate, curatenia si amabilitatea gazdei.

 632. Locatia retrasa, langa padure, aer curat, liniste.

 633. liniste, aproape de centru, cetate, camera foarte mare, balconul comun pentru cele 2 camere pe care le-am avut a fost o surpriza placuta.

 634. mic dejun excelent amplasare curatenie servire toata lumea foarte amabila

 635. Superba amplasarea hotelului! Servicii exceptionale de 4 *!

 636. Este aproape de Cetatra Rasnov. Preturile la restaurant accesibile, servire prompta, au o cofetarie unde sunt prajituri delicioase. Recomand cu placere.

 637. Fiind o familie cu 2 copii mici, locatia a fost ideala. Afara loc de joaca dotat cu toaate jucariile posibile, inauntru plu╚Öuri la tot pasul. Caldura in calorifere, apa calda la discre╚Ťie, totul foarte curat si primitor. Gazda e minunata, m-a ajutat cu indicatii pentru obiectivele din zona, aspirator ca sa aspir nasul copilului, absolut tot ce am avut nevoie. Nu ne-a lipsit absolut nimic, cu siguranta vom reveni cu drag!

 638. Teren de joaca pentru copii Gazda amabilă și primitoare Bucătăria avea toate cele necesare pentru a gati mîncare

 639. Locatie foarte frumoasa, curat, prosoape curate la discrectie, proprietara foarte draguta si ne-a explicat ce am putea vizita in zona, am primit lista cu restaurantele din zona! Am fost foarte multumiti. O sa revenim!

 640. Loca╚Ťia superba. Chiar de la balcon se vedea Cetatea Rasnov. Gazda amabil─â. Buc─ât─âria si curtea dotate cu absolut tot ce trebuie.

 641. Loc liniștit, foarte curat amenajat cu mult bun gust.

 642. O casa primitoare, foarte curat─â ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu toate cele necesare. De╚Öi am stat doar o zi, ne-am sim╚Ťit minunat. Recomand cu ├«ncredere ­čÖé

 643. Absolut totul a fost minunat!!! Sigur voi reveni! ❤️😊🌄

 644. Amabilitatea gazdelor, curatenia, linistea, panorama, totul.

 645. locatia este superba , in mijlocul naturii , aproape de drum si totusi suficient de departe sa nu fie galagie. parcare in curte. vedere spre munte micul dejun simplu si gustos- branza de burduf senzationala. camera si baia – curate patul comfortabil.

 646. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 647. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 648. Perfect! Curatenie si atentie la detalii si necesitatile cazatilor. Se gaseste absolut tot ce ai nevoie pt o sedere reusita bucatarie utilata, cafea ,apa plata, prosoape, slapi , gel dus, sampon, detergent haine, nu lipseste nimic. Magazine si restaurante aproape. Usor de ajuns si de gasit, zona linistita. Te simti ca si acasa. MULTUMIM !

 649. Loca╚Ťie deosebit─â, personal amabil, liniste, cur─â╚Ťenie. Un loc ├«n care vom reveni cu drag.

 650. Am avut camera tripla, unde am ├«nc─âput destul de comod noi p─ârin╚Ťii cu cei 2 copii. Priveli╚Ötea frumoas─â. Camera curat─â. Personal amabil.

 651. Locatia este foarte buna,linga toate punctele de atractie/vizitare.Din pacate nu am servit nici o masa in locatie,deoarece am fost plecati de dis-dedimineata pina spre seara.

 652. Totul la superlativ,early check in ╚Öi late check out free of charge, gazda primitoare ╚Öi la dispozi╚Ťia noastr─â pentru orice solicitare, comfort peste a╚Ötept─ârile noastre, loca╚Ťie centrala, lini╚Ötit─â ╚Öi la distante mici fata de atrac╚Ťiile turistice ale zonei, familly friendly❤️! Recomand! Vom reveni, cu siguran╚Ť─â!

 653. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 654. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 655. Micul-dejun suficient si gustos,locatia frumoasa,dar cam izolata

 656. Zona unde se afl─â pensiunea este lini╚Ötit─â. Parcarea ok. Camera spa╚Ťioas─â. Wifi ok.

 657. P─âcat de zona Patroana nu are nici o treaba cu turismul

 658. Micul-dejun suficient si gustos,locatia frumoasa,dar cam izolata

 659. Spatiile frumos amenajate ╚Öi ├«ntre╚Ťinute. Micul dejun bun ╚Öi bogat. Administratorul amabil. Totul curat ╚Öi ├«ngrijit.

 660. Peisaj superb, pensiune mobilat─â cu bun-gust. Cu ma╚Öina se ajunge u╚Öor ├«n R─â╚Önov, Dino Park, Pe╚Ötera Valea Cet─â╚Ťii, Bran, etc.

 661. Camera frumoasa cu vedere la Cetate, loc de joaca copii si interior si exterior, restaurantul f frumos decorat si un plus pt cei doi baieti care serveau la mese-deosebiti pe langa cati ospatari obositi am vazut

 662. mic dejun excelent amplasare curatenie servire toata lumea foarte amabila

 663. Superba amplasarea hotelului! Servicii exceptionale de 4 *!

 664. Pozitia pensiunii, ambianta exterior – interior, lacul…

 665. amplasarea foarte buna,mancarea foarte buna si proaspata,mai ales pestele!!!

 666. Locatia este ok, view-ul frumusel, preparatele din peste cat de cat ok. Restul mancarii este low level, in ansamblu pensiunea fiind de 2-3 stele.

 667. O loca╚Ťie superba , liniste , curatenie , frigider cu b─âuturi la ├«ndem├«n─â cu plata extra , per total o loca╚Ťie excep╚Ťional─â, personal super amabil , curte de joaca cu iarba si juca╚Ťi pentru copii, trambulin─â, c─âsu╚Ťe. Iar pentru cei mari foi╚Öor cu gratar , si ceaune . Deosebit recomand cu c─âldur─â. Sigur voi reveni . Peisajul de pe terasa e superb , caraimanul in toata splendoarea sa . Deosebit

 668. Totul a fost perfect! Gazda de nota 10+, foarte amabili și săritori. Recomand cu încredere!!!

 669. Foarte curat si linistit, aproape de cetatea raznov.

 670. Ospitalitatea si amabilitatea gazdelor,loca╚Ťia aranjat─â perfect

 671. Cred ca locatia este f frumoasa, noi am stat doar o seara. Spun ÔÇťcredÔÇŁ pt ca gazda nu a fost prea comunicativa si nu ne-a prezentat proprietatea. Liniste, curte f frumoasa cu multa verdeata si f ingrijita. Camera curata.

 672. Totul, super aproape de Dino Park, Cetate , loca╚Ťia ╚Öi personalul super ok.

 673. Absolut totul a fost minunat!!! Sigur voi reveni! ❤️😊🌄

 674. Amabilitatea gazdelor, curatenia, linistea, panorama, totul.

 675. locatia este superba , in mijlocul naturii , aproape de drum si totusi suficient de departe sa nu fie galagie. parcare in curte. vedere spre munte micul dejun simplu si gustos- branza de burduf senzationala. camera si baia – curate patul comfortabil.

 676. Frumos pentru un weekend ├«n familie. Nu departe de atrac╚Ťiile R├ó╚Önov ului.

 677. A fost foarte pl─âcut. Curat ╚Öi primitor. Spa╚Ťiu de joaca pentru copii. ╚śi aproape de atrac╚Ťiile R├ó╚Önov ului.

 678. Fiind o familie cu 2 copii mici, locatia a fost ideala. Afara loc de joaca dotat cu toaate jucariile posibile, inauntru plu╚Öuri la tot pasul. Caldura in calorifere, apa calda la discre╚Ťie, totul foarte curat si primitor. Gazda e minunata, m-a ajutat cu indicatii pentru obiectivele din zona, aspirator ca sa aspir nasul copilului, absolut tot ce am avut nevoie. Nu ne-a lipsit absolut nimic, cu siguranta vom reveni cu drag!

 679. Foarte curat, proprietari super amabili! Voi reveni cu drag la aceast─â loca╚Ťie ❤

 680. Locatia este o ok, amplasata in centru ; nu se ofera mic dejun, Mi-a placut ca bucataria este complet utilata si cafeaua din partea casei Camerele sunt foarte curate si este foarte cald Mi a placut faptul ca exista posibilitatea inchirierii bicicletelor pentru a face o mica plimbare pe strazile orasului

 681. Loca╚Ťia superba. Chiar de la balcon se vedea Cetatea Rasnov. Gazda amabil─â. Buc─ât─âria si curtea dotate cu absolut tot ce trebuie.

 682. Mic dejun bogat, loc placut si curat. Vin pentru a treia oara cu mare placere.

 683. Camera frumoasa cu vedere la Cetate, loc de joaca copii si interior si exterior, restaurantul f frumos decorat si un plus pt cei doi baieti care serveau la mese-deosebiti pe langa cati ospatari obositi am vazut

 684. mic dejun excelent amplasare curatenie servire toata lumea foarte amabila

 685. O loca╚Ťie superba , liniste , curatenie , frigider cu b─âuturi la ├«ndem├«n─â cu plata extra , per total o loca╚Ťie excep╚Ťional─â, personal super amabil , curte de joaca cu iarba si juca╚Ťi pentru copii, trambulin─â, c─âsu╚Ťe. Iar pentru cei mari foi╚Öor cu gratar , si ceaune . Deosebit recomand cu c─âldur─â. Sigur voi reveni . Peisajul de pe terasa e superb , caraimanul in toata splendoarea sa . Deosebit

 686. Totul a fost perfect! Gazda de nota 10+, foarte amabili și săritori. Recomand cu încredere!!!

 687. Foarte curat si linistit, aproape de cetatea raznov.

 688. Locatie excelenta, camera spatioasa, curata, baie spatioasa, cald, un miros placut al camerei, cald. Ma voi intoarce cu placere si recomand aceasta locatie.

 689. Personal foarte primitor, amplasament ideal pentru o vacanta cu copiii. Multumim!

 690. Proprietara a fost foarte amabila ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare ╚Öi nu au fost probleme chiar daca am ajuns la check-in la 24:00 , am avut la dispozi╚Ťie buc─ât─ârie ╚Öi loc de parcare

 691. Loca╚Ťie foarte curata, primitoare ╚Öi cu personal excelent! Vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie.

 692. Ospitalitatea si amabilitatea gazdelor,loca╚Ťia aranjat─â perfect

 693. Cred ca locatia este f frumoasa, noi am stat doar o seara. Spun ÔÇťcredÔÇŁ pt ca gazda nu a fost prea comunicativa si nu ne-a prezentat proprietatea. Liniste, curte f frumoasa cu multa verdeata si f ingrijita. Camera curata.

 694. Loca╚Ťie deosebit─â, personal amabil, liniste, cur─â╚Ťenie. Un loc ├«n care vom reveni cu drag.

 695. Am avut camera tripla, unde am ├«nc─âput destul de comod noi p─ârin╚Ťii cu cei 2 copii. Priveli╚Ötea frumoas─â. Camera curat─â. Personal amabil.

 696. Locatia este foarte buna,linga toate punctele de atractie/vizitare.Din pacate nu am servit nici o masa in locatie,deoarece am fost plecati de dis-dedimineata pina spre seara.

 697. Gazda foarte amabila,foarte curat si aranjat cu bun simt cu siguranta vom reveni..

 698. O locatie simpla, cu o gazda primitoare, care nu incerca sa „vanda” altceva decat e, adica un loc linistit sa te odihnesti.

 699. Personal foarte amabil …camere intime si curate cu un mic loby comun bine dotat si o curte frumos amenajata

 700. Gazda foarte primitoare, recomand sa veniti aici!!

 701. Curat, c─âlduros, pl─âcut este perfect pentru cei care caut─â o cazare la pre╚Ť bun. Proprietarii sunt foarte amabili ╚Öi foarte aten╚Ťi la detalii.

 702. -Bed extra comfy -Impeccably clean and warm room, very good heating system -Nice personnel, eager to assist -Very nice bathroom -Enjoyed the room design

 703. Micul-dejun suficient si gustos,locatia frumoasa,dar cam izolata

 704. Spatiile frumos amenajate ╚Öi ├«ntre╚Ťinute. Micul dejun bun ╚Öi bogat. Administratorul amabil. Totul curat ╚Öi ├«ngrijit.

 705. Peisaj superb, pensiune mobilat─â cu bun-gust. Cu ma╚Öina se ajunge u╚Öor ├«n R─â╚Önov, Dino Park, Pe╚Ötera Valea Cet─â╚Ťii, Bran, etc.

 706. O surpriz─â placuta acest hotel, foarte curat, intim, multa liniste , paturi si saltele super ok, prosoape curate, halate, papuci, baie mare, utilata, felicitari. Micul dejun, desi nu foarte diversificat, a fost gustos cu produse de calitate, cafeaua f buna. Nu am mancat in restaurantul hotelului ptr ca era inchis ( n am inteles de ce ) . Am stat la etajul 2, camera 207

 707. Este un hotel conform descrierii si conform nr de stele . Micul dejun este foarte variat si inedestulator . Confortul camerei este unul superior , iar personalul amabil si dornic sa te ajute .

 708. Mic dejun bogat, loc placut si curat. Vin pentru a treia oara cu mare placere.

 709. Speram sa revenim cat mai cur├ónd, foarte frumoas─â loca╚Ťia si camera, excelenta pentru familia noastra

 710. Foarte curat, proprietari super amabili! Voi reveni cu drag la aceast─â loca╚Ťie ❤

 711. Loca╚Ťia superba. Chiar de la balcon se vedea Cetatea Rasnov. Gazda amabil─â. Buc─ât─âria si curtea dotate cu absolut tot ce trebuie.

 712. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 713. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 714. Amazing views. Spacious house with beautiful decor. Nice hillwalking right beside the area. Good barbecue facilities. Easy check in and check out.

 715. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 716. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 717. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 718. A fost ├«nc─âp─âtoare camera si baia (am fost doi adulti doi copii, curte foarte frumos amenajat─â, cu veveri╚Ťe, multe pasarele, (foi╚Öor mare afara) m├óncare proasp─âta (am luat micul dejun acolo) ╚Öi foarte ospitalieri oamenii aici. Recomand !

 719. Loca╚Ťie foarte curata, primitoare ╚Öi cu personal excelent! Vom reveni ╚Öi vom recomanda aceasta loca╚Ťie.

 720. Ospitalitatea si amabilitatea gazdelor,loca╚Ťia aranjat─â perfect

 721. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 722. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 723. Perfect! Curatenie si atentie la detalii si necesitatile cazatilor. Se gaseste absolut tot ce ai nevoie pt o sedere reusita bucatarie utilata, cafea ,apa plata, prosoape, slapi , gel dus, sampon, detergent haine, nu lipseste nimic. Magazine si restaurante aproape. Usor de ajuns si de gasit, zona linistita. Te simti ca si acasa. MULTUMIM !

 724. Pensiunea este in imediata apropiere a Cheilor Rasnovului, este perfecta pentru odihna, iar proprietarii acesteia sunt gazde minunate. Micul dejun este foarte bun, deosebit prin produsele traditionale servite. Multumim!

 725. Absolut totul a fost minunat!!! Sigur voi reveni! ❤️😊🌄

 726. Amabilitatea gazdelor, curatenia, linistea, panorama, totul.

 727. Micul-dejun suficient si gustos,locatia frumoasa,dar cam izolata

 728. Spatiile frumos amenajate ╚Öi ├«ntre╚Ťinute. Micul dejun bun ╚Öi bogat. Administratorul amabil. Totul curat ╚Öi ├«ngrijit.

 729. Peisaj superb, pensiune mobilat─â cu bun-gust. Cu ma╚Öina se ajunge u╚Öor ├«n R─â╚Önov, Dino Park, Pe╚Ötera Valea Cet─â╚Ťii, Bran, etc.

 730. O surpriz─â placuta acest hotel, foarte curat, intim, multa liniste , paturi si saltele super ok, prosoape curate, halate, papuci, baie mare, utilata, felicitari. Micul dejun, desi nu foarte diversificat, a fost gustos cu produse de calitate, cafeaua f buna. Nu am mancat in restaurantul hotelului ptr ca era inchis ( n am inteles de ce ) . Am stat la etajul 2, camera 207

 731. Este un hotel conform descrierii si conform nr de stele . Micul dejun este foarte variat si inedestulator . Confortul camerei este unul superior , iar personalul amabil si dornic sa te ajute .

 732. Mic dejun bogat, loc placut si curat. Vin pentru a treia oara cu mare placere.

 733. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 734. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 735. Amazing views. Spacious house with beautiful decor. Nice hillwalking right beside the area. Good barbecue facilities. Easy check in and check out.

 736. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 737. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 738. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 739. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 740. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 741. Perfect! Curatenie si atentie la detalii si necesitatile cazatilor. Se gaseste absolut tot ce ai nevoie pt o sedere reusita bucatarie utilata, cafea ,apa plata, prosoape, slapi , gel dus, sampon, detergent haine, nu lipseste nimic. Magazine si restaurante aproape. Usor de ajuns si de gasit, zona linistita. Te simti ca si acasa. MULTUMIM !

 742. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 743. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 744. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 745. Totul la superlativ,early check in ╚Öi late check out free of charge, gazda primitoare ╚Öi la dispozi╚Ťia noastr─â pentru orice solicitare, comfort peste a╚Ötept─ârile noastre, loca╚Ťie centrala, lini╚Ötit─â ╚Öi la distante mici fata de atrac╚Ťiile turistice ale zonei, familly friendly❤️! Recomand! Vom reveni, cu siguran╚Ť─â!

 746. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 747. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 748. Apartament foarte modern mobilat,nou,curat Zona linistita Aproape de zonele turistice de interes

 749. Un apartament nou, spatios, foarte frumos amenajat, decorat si foarte bine utilat. Are o mica gradina cu foisor si spatiu pentru gratar, de asemenea frumos amenajat. Apartamentul are 2 camere, o baie si o bucatatie cu living.

 750. Un apartament super elegant, foarte curat. Personalul a fost senzational. Efectiv te simti ca acasa.

 751. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 752. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 753. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 754. Nu am servit micul dejun in hotel. Locatia este minunata. Am apreciat camera foarte spatioasa

 755. Locatia usor accesibila,camerle mari,curate,receptie non stop,personal amabil.Nu se poate plati cu cardul.

 756. Foarte aproape de centrul Rasnovului, dar și de Brasov. Mă așteptam să fie amplasat intr-o pădure pt ca asa scria pe booking, însă este la drumul principal.

 757. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 758. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 759. Amazing views. Spacious house with beautiful decor. Nice hillwalking right beside the area. Good barbecue facilities. Easy check in and check out.

 760. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 761. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 762. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 763. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 764. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 765. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 766. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 767. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 768. Perfect! Curatenie si atentie la detalii si necesitatile cazatilor. Se gaseste absolut tot ce ai nevoie pt o sedere reusita bucatarie utilata, cafea ,apa plata, prosoape, slapi , gel dus, sampon, detergent haine, nu lipseste nimic. Magazine si restaurante aproape. Usor de ajuns si de gasit, zona linistita. Te simti ca si acasa. MULTUMIM !

 769. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 770. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 771. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 772. Totul la superlativ,early check in ╚Öi late check out free of charge, gazda primitoare ╚Öi la dispozi╚Ťia noastr─â pentru orice solicitare, comfort peste a╚Ötept─ârile noastre, loca╚Ťie centrala, lini╚Ötit─â ╚Öi la distante mici fata de atrac╚Ťiile turistice ale zonei, familly friendly❤️! Recomand! Vom reveni, cu siguran╚Ť─â!

 773. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 774. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 775. Apartament foarte modern mobilat,nou,curat Zona linistita Aproape de zonele turistice de interes

 776. Un apartament nou, spatios, foarte frumos amenajat, decorat si foarte bine utilat. Are o mica gradina cu foisor si spatiu pentru gratar, de asemenea frumos amenajat. Apartamentul are 2 camere, o baie si o bucatatie cu living.

 777. Un apartament super elegant, foarte curat. Personalul a fost senzational. Efectiv te simti ca acasa.

 778. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 779. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

 780. Amazing views. Spacious house with beautiful decor. Nice hillwalking right beside the area. Good barbecue facilities. Easy check in and check out.

 781. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 782. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 783. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 784. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 785. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 786. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 787. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 788. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 789. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 790. Liniste, peisaje superbe, curte foarte mare si ingrijita

 791. Camerele mari ,curate ╚Öi confortabile. Personalul foarte amabil ╚Öi atent la dorin╚Ťele noastre.

 792. Gazdele sunt persoane amabile si ospitaliere. Pensiunea se afla intr-o zona linistita, lipsita de trafic intens, potrivita pentru familiile cu copii. Conditiile de cazare sunt excelente, cu camere spatioase si bucatarie complet utilata. Facilitatile pentru copii sunt completate fericit de prezenta celor trei catei blanzi si prietenosi.

 793. Totul la superlativ,early check in ╚Öi late check out free of charge, gazda primitoare ╚Öi la dispozi╚Ťia noastr─â pentru orice solicitare, comfort peste a╚Ötept─ârile noastre, loca╚Ťie centrala, lini╚Ötit─â ╚Öi la distante mici fata de atrac╚Ťiile turistice ale zonei, familly friendly❤️! Recomand! Vom reveni, cu siguran╚Ť─â!

 794. Conditii foarte bune de cazare, ospitalitate, liniste, curatenie, foarte aproape de punctele turistice, numai cuvinte de lauda ­čÖé Recomand cazarea la acesta pensiune !!!

 795. Curatenia exemplara,nu a lipsit absolut nimic din bucatarie,amabilitatea personalului.

 796. Apartament modern, amenajat cu bun gust, foarte curat ╚Öi spa╚Ťios. Paturi mari, extrem de confortabile, baia super spatioasa ╚Öi frumos amenajat─â. Amplasare bun─â, zona lini╚Ötit─â,, gazda primitoare ╚Öi ospitalier─â ( cafea din partea casei ╚Öi tichete de reducere la ” Dino parc „). Recomand cu c─âldur─â!

 797. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 798. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 799. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 800. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 801. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 802. Spatiul, confortul, curatenia si vederea la cetatea Rasnov.

 803. Loca╚Ťia excelenta, aproape de obiectivele turistice, gazda o doamna de nota 10. Apartament spa╚Ťios, curat ╚Öi cu tot ce este necesar pentru a petrece c├óteva zile de relaxare. Am avut parte lini╚Öte, speram ca noi sa nu fi deranjat, fiind cu un bebe mic. Recomand cu drag!

 804. Oraș curat, liniștit. Pensiunea are vedere bună spre cetate și gazda este foarte amabilă și simpatică

 805. Localizarea pensiunii intr-o zona linistita (destul de aproape de centru, de cateva mici magazine si de un restaurant bun), camerele spatioase, bine dotate, curatenia si amabilitatea gazdei.

 806. Locatia retrasa, langa padure, aer curat, liniste.

 807. liniste, aproape de centru, cetate, camera foarte mare, balconul comun pentru cele 2 camere pe care le-am avut a fost o surpriza placuta.

 808. Pozitie buna la intrare in Rasnov. Foarte curat. Saltele foarte confortabile.

 809. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 810. Curatenie exemplara ,amabiliatate totul a fost excelent !

 811. Curat, mobiler modern și de calitate superioară, luminos, un pat f comfortabil

 812. Apartament foarte modern mobilat,nou,curat Zona linistita Aproape de zonele turistice de interes

 813. Un apartament nou, spatios, foarte frumos amenajat, decorat si foarte bine utilat. Are o mica gradina cu foisor si spatiu pentru gratar, de asemenea frumos amenajat. Apartamentul are 2 camere, o baie si o bucatatie cu living.

 814. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 815. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 816. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 817. Apartament modern, amenajat cu bun gust, foarte curat ╚Öi spa╚Ťios. Paturi mari, extrem de confortabile, baia super spatioasa ╚Öi frumos amenajat─â. Amplasare bun─â, zona lini╚Ötit─â,, gazda primitoare ╚Öi ospitalier─â ( cafea din partea casei ╚Öi tichete de reducere la ” Dino parc „). Recomand cu c─âldur─â!

 818. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 819. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 820. Personal super profi si friendly Hotel care ofera o atmosfera extrem de calduroasa! Camera curata si foarte confortabila Pat exceptional Decoratiuni interioare foarte frumoase Cofetarie proprie cu suuuuuper prajituri, chiar si de post. Mic dejun excelent Recomand 100% , mai rar asemenea conditii la pretul acesta. Cu siguranta revenim!

 821. Un hotel amplasat excelent, foarte cochet si primitor. Locatia isi merita din plin cele 4 stele. Felicitari Radsor, vom reveni cu placere!

 822. Atmosfer─â pl─âcut─â, hotelul amenajat frumos pt sarbatori. Personalul amabil.Recomand cofet─âria din interiorul hotelului.

 823. Ne-a plaut confortul si bunul gust, amplasarea, amabilitatea gazdelor. Mobila din camerele dormitor si living, decorurile sunt unice, nimic de serie – creeaza o ambianta placuta autentica. La bucatarie nu ne-a lipsit nimic. Totul e curat si ingrijit. Am avut din partea gazdelor sticla de vin de bun venit, pastrav proaspat adevarat, ba o tuica , ba un pahar de vin de degustat, asezonate cu vorba buna !

 824. Interiorul vilei este mobilat in stil indonezian, bucataria este foarte bine echipata iar livingul este spatios. Cele doua dormitoare de sus sunt spatioase, mobilate cu gust iar dormitorul de la parter este mic, avand doar doua paturi twin. Zona din fata dormitoarelor (de la etaj) este confortabila avand un TV mare. Baia de sus este spatioasa, echipata cu tot ce ii trebuie, iar cea de la parter este fara dus. Vedere la munte foarte draguta.

 825. Totu (cainele), gazdele foarte amabile si grijulii, vila extraordinara. Nu ne a lipsit absolut nimic ba mai mult am avut parte de un pahar de vin din partea casei, pastravarie, plaja, pure de munte, riu de munte si liniste motala. Bucataria complete utilata. Gazdelor le spunem multumesc mult si Doamme ajuta Vanessa si Razvan

 826. Gazda a fost foarte amabil─â ╚Öi comunicativ─â.Am fost a╚Ötepta╚Ťi la loca╚Ťie, iar procedura de check-in a fost simpl─â ╚Öi rapid─â. Apartamentul este foarte curat ╚Öi mobilat cu bun-gust. Din pacate nu am putut s─â ne bucur─âm de existen╚Ťa terasei, deoarece a fost rece, dar vom reveni cu siguran╚Ť─â, ori de c├óte ori vom trece prin R├ó╚Önov.

 827. Pozitie buna la intrare in Rasnov. Foarte curat. Saltele foarte confortabile.

 828. Apartamentul este foarte frumos si foarte confortabil. Bucataria este complet utilata avand chiar si masina de spalat rufe. Este locatia ideala pentru familii cu copii! Vom reveni cu drag cand vom mai avea drum prin zona!

 829. Apartament modern, amenajat cu bun gust, foarte curat ╚Öi spa╚Ťios. Paturi mari, extrem de confortabile, baia super spatioasa ╚Öi frumos amenajat─â. Amplasare bun─â, zona lini╚Ötit─â,, gazda primitoare ╚Öi ospitalier─â ( cafea din partea casei ╚Öi tichete de reducere la ” Dino parc „). Recomand cu c─âldur─â!

 830. O locatie extraordinara, foarte curat si cu bun gust.

 831. Totul a fost excelent: apartamentul foarte cochet si amenajat cu mult bun gust, cu o atentie deosebita acordata detaliilor, dormitoarele mari, livingul cu un mic loc de luat masa si un coltar foarte comfortabil, bucataria si baia dotate cu absolut tot ce este necesar unui sejur, curatenia EXEMPLARA! Pozitionarea apartamentului este excelenta si ea, intr-o zona linistita, ferita de circulatia din centru, dar totusi cu acces facil la toate punctele din interes din zona ( restaurantul La promenada la 5 minute de mers pe jos in plimbare, parcul din zona restaurantului, supermarket in capatul strazii de unde poti cumpara tot ce ai nevoie etc). Am petrecut un sejur foarte placut impreuna cu fetitele noastre (7 ani si 1 an) si vom reveni cu siguranta. Recomandam cu caldura!!!

 832. Curat, mobiler modern și de calitate superioară, luminos, un pat f comfortabil

 833. Apartament foarte modern mobilat,nou,curat Zona linistita Aproape de zonele turistice de interes

 834. Un apartament nou, spatios, foarte frumos amenajat, decorat si foarte bine utilat. Are o mica gradina cu foisor si spatiu pentru gratar, de asemenea frumos amenajat. Apartamentul are 2 camere, o baie si o bucatatie cu living.

 835. Totul a fost minunat,liniste, loc de joaca pentru copii,gr─âtar, camere spatioase si curate

 836. Personal amabil, aproape de toate punctele de interes. Camere suficient de spatioase, gradina frumoasa.

 837. Locatie foarte buna cu parcare in curte, vedere la cetatea R├ó┼čnov, bucatarie foarte spatioasa cu toate facilitatile, camera de asemenea a fost mare spatioasa si amenajata cu gust.

 838. Totul. Incepand cu localizarea propriet─â╚Ťii, cur─â╚Ťenia ╚Öi dot─ârile. Iar proprietarul, Radu, e un om de toat─â isprava. V─â recomand─âm cu c─âldur─â dac─â dori╚Ťi s─â v─â odihni╚Ťi c├óteva zile ├«n mijlocul naturii. Noi sigur vom mai reveni.

 839. The place is very cozy and comfortable. Equpted very well. It was a great pleasure to spend time there with kids (2 and 5 years old). Enough space for everyone, clean and warm- carpets on the floor allows kids to play all over. Amazing view from the window on the garden. Even if you are inside your kids are under control playing outside! Great experience! The owner of the property is open and friendly. I would recommend it definitely to everyone who wants to escape from city life😉

 840. The property was fun–a great place to hangout. We were able to grill, build a roaring fire, do some archery, wash clothes, and prepare meals. I think they also had board games which we never got to. Great experience!

 841. Cabana este in totalitate utilata, am gasit pana si ingrediente, chibrituri, o trusa de prim ajutor, Nu ne-a lipsit absolut nimic. Pozitionarea este foarte buna, avand o curte mare, cu gratar si loc suficient de parcare. Zona linistita, nu foarte departe de supermarket. Ne-a intrecut asteptarile.

 842. O cabana foarte curata si frumoasa! Peisajul ca in poveste!

 843. Totul e confortabil si foarte placut. Paturile duble sunt uriase, totul in living e foarte comod, dotarile de bucatarie cat si cele de exterior sunt bune. Am avut moduri foarte bune de a petrece timpul, atat la locatie cat si in imprejurimi. Iar privelistea e minunata!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled