Cazare ieftina Zona Alba Iulia

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Alba Iulia, Alba, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Alba Iulia, Alba, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Alba Iulia, Alba, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Alba Iulia, Alba, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iuliu si Alexandrina Penescu din Santana de Mures, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iuliu si Alexandrina Penescu din Santana de Mures, jud. MuresCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 • Voichița si Anabela Grebencea din Branesti, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Alba Iulia, Alba, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Voichița si Anabela Grebencea din Branesti, jud. IlfovCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 • Jeana si Heracleea Ungureanu din Bretea Romana, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Jeana si Heracleea Ungureanu din Bretea Romana, jud. HunedoaraCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 • Antonia si Tiberiu Cernea din Garcina, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Alba Iulia, Alba, România!

  (Antonia si Tiberiu Cernea din Garcina, jud. NeamtCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 • Eugen si Mioara Ivănescu din Putredeni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Alba Iulia, Alba, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eugen si Mioara Ivănescu din Putredeni, jud. BacauCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 • Ionică si Erica Pană din Zoina, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Alba Iulia, Alba, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Alba Iulia, Alba, România.

  (Ionică si Erica Pană din Zoina, jud. Caras-SeverinCazare in Alba Iulia, Alba, România pentru 3 persoane)

 1. Foarte bine situat, aproape de restaurante unde se poate manca pe saturate(recomand La Conac, portii fff mari) precum si aproape de Cetatea Alba Iulia, ce trebuie musai vizitata. Camera spatioasa, fte curata si moderna.

 2. Amabilitate personalului, Calitate servicii-pret= excelent. Amplasare superba

 3. Foarte curat , liniste , parcare din plin . Ai fierbator in camera deci poti face un ceai noaptea .

 4. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 5. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 6. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 7. Camera mare si curata, patul f confortabil, mic dejun bun, hotelul este situat in centrul orasului.

 8. Finisarile camerei sunt superbe. Salteaua e extra confortabila, am dormit 7 ore si m-am simtit odihnit cat pentru 9 ore. Camera bine anitfonata. Micul dejun bun, cu destula varietate.

 9. Curatenie impecabila, mic dejun bun, camere frumos decorate

 10. Curățenia si mirosul plăcut din camere; Amabilitatea personalului, care face tot posibilul sa te simți bine-primit; Amplasarea în apropierea Cetății Alba Carolina

 11. Atmosfera foarte calda, oameni deosebiti, camera curata la fel si baia. Mai mult decat necesar la capitolul prosoape, geluri de dus, sampoane. Mic dejun foarte bogat format din bufet suedez si mici optionale (ochiuri, omleta etc.). In curtea interioara exista si o parcare privata pentru 4-5 masini (mici !). Locatie foarte buna pentru cei care vor sa viziteze Cetatea, cred ca faci mai putin de 5 minute pe jos pana la Poarta 1.

 12. Am stat doar o noapte, dar totul a fost excelent. Lenjerie și prosoape foarte curate, camera și baia foarte curate și fără mirosuri dubioase. În baie era chiar un difuzor de parfum de camera. Noua ne-a plăcut și stilul mobilei, iar șifonierul era încăpător, curat și fără un aer îmbâcsit. Recomandam hotelul și vom reveni cu plăcere dacă vom mai trece prin Alba Iulia.

 13. Apartamentul e foarte frumos!Zona liniștită,aproape de restaurante,terase,cetate.Gazda excelentă…O persoană f amabilă!Noi ne.am simtit minunat!

 14. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte primitoare. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 15. Arata foarte bine și primitor., gazdele foarte săritoare, comunicare foarte bună.

 16. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 17. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 18. Apartament situat foarte bine.Aproape cam de tot ce ai nevoie :magazine restaurante farmacii. Gazda super de treaba ,ma asteptat la apartament,mi a indicat locul de parcare. Apartamentul renovat ,curat si spatios .mic dejun ok.apartamentul isi merita banii la ce ofera.

 19. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 20. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 21. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 22. Foarte aproape de centru, confortabil, calduros, dotat cu cele necesare, foarte cochet.

 23. Cheile l-am primit imediat cum am ajuns ,gazda draguta,totul a fost in regula.

 24. Gazda a fost prompta.Am sunat cand am intrat in oras si cand am ajuns deja ne astepta cu cheile.A fost la dispozitia noastra pentru orice intrebare si nevoie.Apartamentul este situat intr- un loc cu liniste deplina, la 5 minute pe jos de cetate si la 3 minute de fascinantul bulevard pietonal.Bucataria complet utilata, totul foarte elegant amenajat, paturi mari si confortabile

 25. ordine curatenie camere frumoase ,personal foarte amabil.Recomand doua trei pliculete cu ceai si cafea si o cana pt apa calda .Cred ca ar conta,.Scurt dar foarte eficient si placut.

 26. Totul a fost excelent. Confortabil, curat, liniștit.

 27. Foarte frumoasa pensiunea si curată. Personal primitor si organizare foarte bună!

 28. Apartamentul e foarte frumos!Zona liniștită,aproape de restaurante,terase,cetate.Gazda excelentă…O persoană f amabilă!Noi ne.am simtit minunat!

 29. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte primitoare. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 30. Arata foarte bine și primitor., gazdele foarte săritoare, comunicare foarte bună.

 31. Camera mare si curata, patul f confortabil, mic dejun bun, hotelul este situat in centrul orasului.

 32. Finisarile camerei sunt superbe. Salteaua e extra confortabila, am dormit 7 ore si m-am simtit odihnit cat pentru 9 ore. Camera bine anitfonata. Micul dejun bun, cu destula varietate.

 33. Curatenie impecabila, mic dejun bun, camere frumos decorate

 34. Curățenia si mirosul plăcut din camere; Amabilitatea personalului, care face tot posibilul sa te simți bine-primit; Amplasarea în apropierea Cetății Alba Carolina

 35. Atmosfera foarte calda, oameni deosebiti, camera curata la fel si baia. Mai mult decat necesar la capitolul prosoape, geluri de dus, sampoane. Mic dejun foarte bogat format din bufet suedez si mici optionale (ochiuri, omleta etc.). In curtea interioara exista si o parcare privata pentru 4-5 masini (mici !). Locatie foarte buna pentru cei care vor sa viziteze Cetatea, cred ca faci mai putin de 5 minute pe jos pana la Poarta 1.

 36. Am stat doar o noapte, dar totul a fost excelent. Lenjerie și prosoape foarte curate, camera și baia foarte curate și fără mirosuri dubioase. În baie era chiar un difuzor de parfum de camera. Noua ne-a plăcut și stilul mobilei, iar șifonierul era încăpător, curat și fără un aer îmbâcsit. Recomandam hotelul și vom reveni cu plăcere dacă vom mai trece prin Alba Iulia.

 37. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 38. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 39. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 40. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 41. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 42. Apartament situat foarte bine.Aproape cam de tot ce ai nevoie :magazine restaurante farmacii. Gazda super de treaba ,ma asteptat la apartament,mi a indicat locul de parcare. Apartamentul renovat ,curat si spatios .mic dejun ok.apartamentul isi merita banii la ce ofera.

 43. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 44. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 45. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 46. Mi-a placut reactia imediata a receptionerului la apelul nostru de a se face liniste in prima noapte de cazare (un client avea muzica foarte tare dupa orele 23 ). Camera era spatioasa, curata, primitoare. Piscina interioara este foarte faina, cu un ambient romantic.

 47. Gazdele s-au straduit ca toata lumea sa se simta bine , curatenie in camere , mancare buna , personal amabil si priceput ! Cu siguranta vom reveni !

 48. Multumim intregului personal ! Am petrecut un Craciun minunat !

 49. Ștrudelul și fructele din partea casei, la sosire, camera foarte spațioasă, cald, pat confortabil, personalul foarte amabil, atât la recepție, cât și la restaurant!

 50. Hotel curat , camera/baia curate , mancarea foarte buna , parcare mare. Personalul foarte cumsecade .

 51. Patul a fost confortabil, cald in camera si oamenii ospitalieri.

 52. camera, micul dejun, amabilitatea personalului, amplasarea vom reveni cu placere

 53. Camera foarte spațioasă, iar patul deosebit de confortabil. Baia superbă Cel mai bun loc de cazare din Alba Iulia.

 54. Camera mare si curata, patul f confortabil, mic dejun bun, hotelul este situat in centrul orasului.

 55. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 56. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 57. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 58. Curățenia si mirosul plăcut din camere; Amabilitatea personalului, care face tot posibilul sa te simți bine-primit; Amplasarea în apropierea Cetății Alba Carolina

 59. Atmosfera foarte calda, oameni deosebiti, camera curata la fel si baia. Mai mult decat necesar la capitolul prosoape, geluri de dus, sampoane. Mic dejun foarte bogat format din bufet suedez si mici optionale (ochiuri, omleta etc.). In curtea interioara exista si o parcare privata pentru 4-5 masini (mici !). Locatie foarte buna pentru cei care vor sa viziteze Cetatea, cred ca faci mai putin de 5 minute pe jos pana la Poarta 1.

 60. Am stat doar o noapte, dar totul a fost excelent. Lenjerie și prosoape foarte curate, camera și baia foarte curate și fără mirosuri dubioase. În baie era chiar un difuzor de parfum de camera. Noua ne-a plăcut și stilul mobilei, iar șifonierul era încăpător, curat și fără un aer îmbâcsit. Recomandam hotelul și vom reveni cu plăcere dacă vom mai trece prin Alba Iulia.

 61. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 62. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 63. Apartament situat foarte bine.Aproape cam de tot ce ai nevoie :magazine restaurante farmacii. Gazda super de treaba ,ma asteptat la apartament,mi a indicat locul de parcare. Apartamentul renovat ,curat si spatios .mic dejun ok.apartamentul isi merita banii la ce ofera.

 64. Apartamentul e foarte frumos!Zona liniștită,aproape de restaurante,terase,cetate.Gazda excelentă…O persoană f amabilă!Noi ne.am simtit minunat!

 65. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte primitoare. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 66. Arata foarte bine și primitor., gazdele foarte săritoare, comunicare foarte bună.

 67. Totul a fost ok. Curat în camera, mobilier nou, parcare în curte, aproape de centru.

 68. A fost perfect! Totul la standarde inalte! Calitate maxima!

 69. Totul a fost perfect, curatenie, liniste, locuri de parcare, personal…. nota 10! De recomandat si revenit!

 70. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 71. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 72. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 73. Camera a fost curata, gazda a fost primitoare si un plus il are si pentru kart-uri. Recomand!

 74. Foarte curat in camera si la baie. Patul matrimonial imens-am avut loc lejer 2 adulți și 2 copii. Proprietarul foarte amabil. Pista de karturi este un loc foarte bun de relaxare. Exista spatiu de joaca pentru copii:saltele, tobogan, spatiu de alergat si jucat pe iarba.

 75. Totul a fost placut, de la amabilitatea personalului, pana la aspectul camerei cu un usor aer vintage. Raportul calitate-pret este excelent si cred ca pentru cei 100 de lei platiti pe noapte am primit mai mult decat trebuia. Evident, se pot imbunatati anumite aspecte, dar la acesti bani nu cred ca se asteapta cineva la conditii de 5 stele. Eu sunt foarte multumit. Recomand celor care sunt in trecere prin Alba Iulia.

 76. Totul la superlativ. Curățenie, amplasasare(ești la 3 min de cetate), personal ( toată lumea este minunata, super săritoare). Super recomand. 5*+

 77. camera, micul dejun, amabilitatea personalului, amplasarea vom reveni cu placere

 78. Camera foarte spațioasă, iar patul deosebit de confortabil. Baia superbă Cel mai bun loc de cazare din Alba Iulia.

 79. Curățenia si mirosul plăcut din camere; Amabilitatea personalului, care face tot posibilul sa te simți bine-primit; Amplasarea în apropierea Cetății Alba Carolina

 80. Atmosfera foarte calda, oameni deosebiti, camera curata la fel si baia. Mai mult decat necesar la capitolul prosoape, geluri de dus, sampoane. Mic dejun foarte bogat format din bufet suedez si mici optionale (ochiuri, omleta etc.). In curtea interioara exista si o parcare privata pentru 4-5 masini (mici !). Locatie foarte buna pentru cei care vor sa viziteze Cetatea, cred ca faci mai putin de 5 minute pe jos pana la Poarta 1.

 81. Am stat doar o noapte, dar totul a fost excelent. Lenjerie și prosoape foarte curate, camera și baia foarte curate și fără mirosuri dubioase. În baie era chiar un difuzor de parfum de camera. Noua ne-a plăcut și stilul mobilei, iar șifonierul era încăpător, curat și fără un aer îmbâcsit. Recomandam hotelul și vom reveni cu plăcere dacă vom mai trece prin Alba Iulia.

 82. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 83. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 84. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 85. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 86. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 87. Apartament situat foarte bine.Aproape cam de tot ce ai nevoie :magazine restaurante farmacii. Gazda super de treaba ,ma asteptat la apartament,mi a indicat locul de parcare. Apartamentul renovat ,curat si spatios .mic dejun ok.apartamentul isi merita banii la ce ofera.

 88. Apartamentul e foarte frumos!Zona liniștită,aproape de restaurante,terase,cetate.Gazda excelentă…O persoană f amabilă!Noi ne.am simtit minunat!

 89. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte primitoare. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 90. Arata foarte bine și primitor., gazdele foarte săritoare, comunicare foarte bună.

 91. Totul nou cladirea, apartament, lift… loc de parcare asigurat… Un apartament din care nu-ți lipsea nimic.

 92. Totul a fost ok. Curat în camera, mobilier nou, parcare în curte, aproape de centru.

 93. A fost perfect! Totul la standarde inalte! Calitate maxima!

 94. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 95. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 96. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 97. Cafea Iulius Meinl buna, micul dejun cam sarac in optiuni dar ok per total. Camera curata si hotelul e la 1-2 km de cetate ( se poate ajunge si pe jos dar nu am incercat ).

 98. Foarte bine situat, aproape de restaurante unde se poate manca pe saturate(recomand La Conac, portii fff mari) precum si aproape de Cetatea Alba Iulia, ce trebuie musai vizitata. Camera spatioasa, fte curata si moderna.

 99. Amabilitate personalului, Calitate servicii-pret= excelent. Amplasare superba

 100. Personalul foarte amabil, mâncarea gustoasa, foarte curat!

 101. Locatia e foarte accesibila, fiind la intrarea in oras de pe DN1. Personalul a fost foarte amabil.

 102. Totul a fost foarte bine, locatie,personal, mancare. Conditii foarte bune!

 103. Pozitionare excelenta , camera foarte curata care a fost amenajata cu foarte mult bun gust si foarte curata si confortabila!

 104. Personalul. Curățenia. Metoda de check in. Confortul.

 105. Locație excelentă,curățenie exemplară,personal amabil,mic dejun variat.

 106. Totul este conform asteptarilor si uneori le si depaseste. 🙂

 107. Personal foarte amabil, un spatiu prietenos, linistit, curatenie impecabila. Merita toti banii.

 108. Locatia ok, mic dejun variat, personal foarte prietenos si amabil. Un pic “invechita” locatia, dar una peste alta, OK – nota maxim 8,50

 109. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 110. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 111. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 112. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 113. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 114. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 115. Locatia face toti banii . Este fix la intrarea in Cetate. Este aproape de toate punctele de interes.

 116. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 117. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 118. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 119. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 120. Totul a fost foarte bine!!! Gazda a fost foarte receptiva la o problemă de a noastră.

 121. Comfort f bun. Poate lipseste un scaun sau un mic fotoliu…

 122. Exact ca in poze. Personal foarte amabil. Locatie excelenta.

 123. apartament mare, f curat, dotat cu absolut tot ce trebuie, pat super comfy, felicitari

 124. Cafea Iulius Meinl buna, micul dejun cam sarac in optiuni dar ok per total. Camera curata si hotelul e la 1-2 km de cetate ( se poate ajunge si pe jos dar nu am incercat ).

 125. Foarte bine situat, aproape de restaurante unde se poate manca pe saturate(recomand La Conac, portii fff mari) precum si aproape de Cetatea Alba Iulia, ce trebuie musai vizitata. Camera spatioasa, fte curata si moderna.

 126. Amabilitate personalului, Calitate servicii-pret= excelent. Amplasare superba

 127. Pozitionare excelenta , camera foarte curata care a fost amenajata cu foarte mult bun gust si foarte curata si confortabila!

 128. Personalul. Curățenia. Metoda de check in. Confortul.

 129. Locație excelentă,curățenie exemplară,personal amabil,mic dejun variat.

 130. Totul este conform asteptarilor si uneori le si depaseste. 🙂

 131. Personal foarte amabil, un spatiu prietenos, linistit, curatenie impecabila. Merita toti banii.

 132. Locatia ok, mic dejun variat, personal foarte prietenos si amabil. Un pic “invechita” locatia, dar una peste alta, OK – nota maxim 8,50

 133. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 134. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 135. Un apartament frumos, confortabil, curat, mobilat si utilat cu bun gust. Ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine. Locatia este foarte buna, central, la intrarea in cetate.

 136. Locatia face toti banii . Este fix la intrarea in Cetate. Este aproape de toate punctele de interes.

 137. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 138. Am fost foarte impresionați de tot. Am găsit o atmosferă caldă, primitoare și curățenie exemplară. Ne-au plăcut foarte mult băuturile și gemurile preparate de gazde. Merită toate aprecierile.

 139. Comfort f bun. Poate lipseste un scaun sau un mic fotoliu…

 140. Exact ca in poze. Personal foarte amabil. Locatie excelenta.

 141. apartament mare, f curat, dotat cu absolut tot ce trebuie, pat super comfy, felicitari

 142. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 143. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 144. Totul a fost foarte bine!!! Gazda a fost foarte receptiva la o problemă de a noastră.

 145. Apartamentul e foarte frumos!Zona liniștită,aproape de restaurante,terase,cetate.Gazda excelentă…O persoană f amabilă!Noi ne.am simtit minunat!

 146. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte primitoare. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 147. Arata foarte bine și primitor., gazdele foarte săritoare, comunicare foarte bună.

 148. Excelent patul, saltea de foarte buna calitate. In general mobilierul nu este “ieftin” sau restul dotarilor, se observa ca s-a investit in calitate.

 149. Cafea Iulius Meinl buna, micul dejun cam sarac in optiuni dar ok per total. Camera curata si hotelul e la 1-2 km de cetate ( se poate ajunge si pe jos dar nu am incercat ).

 150. Foarte bine situat, aproape de restaurante unde se poate manca pe saturate(recomand La Conac, portii fff mari) precum si aproape de Cetatea Alba Iulia, ce trebuie musai vizitata. Camera spatioasa, fte curata si moderna.

 151. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 152. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 153. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 154. Un apartament de poveste intr-un oraș de poveste. Situat central, vis-a-vis de intrarea in cetate, este decorat superb, are TOATE dotările la care te poți gândi, iar gazdele te așteaptă cu multe bunătăți (ceea ce pana acum nu mi s-a mai întâmplat, in alte locații). Asta denota grija pentru oaspeți, deci nota totala este cu mult peste 10. Abia aștept sa ne întoarcem.

 155. Locatia face toti banii . Este fix la intrarea in Cetate. Este aproape de toate punctele de interes.

 156. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 157. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 158. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 159. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 160. Mi-a placut reactia imediata a receptionerului la apelul nostru de a se face liniste in prima noapte de cazare (un client avea muzica foarte tare dupa orele 23 ). Camera era spatioasa, curata, primitoare. Piscina interioara este foarte faina, cu un ambient romantic.

 161. Gazdele s-au straduit ca toata lumea sa se simta bine , curatenie in camere , mancare buna , personal amabil si priceput ! Cu siguranta vom reveni !

 162. Multumim intregului personal ! Am petrecut un Craciun minunat !

 163. Totul este conform asteptarilor si uneori le si depaseste. 🙂

 164. Personal foarte amabil, un spatiu prietenos, linistit, curatenie impecabila. Merita toti banii.

 165. Locatia ok, mic dejun variat, personal foarte prietenos si amabil. Un pic “invechita” locatia, dar una peste alta, OK – nota maxim 8,50

 166. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 167. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 168. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 169. Locatia, personalul, mâncarea, curatenia, camera.

 170. Excelent patul, saltea de foarte buna calitate. In general mobilierul nu este “ieftin” sau restul dotarilor, se observa ca s-a investit in calitate.

 171. Cafea Iulius Meinl buna, micul dejun cam sarac in optiuni dar ok per total. Camera curata si hotelul e la 1-2 km de cetate ( se poate ajunge si pe jos dar nu am incercat ).

 172. Un apartament de poveste intr-un oraș de poveste. Situat central, vis-a-vis de intrarea in cetate, este decorat superb, are TOATE dotările la care te poți gândi, iar gazdele te așteaptă cu multe bunătăți (ceea ce pana acum nu mi s-a mai întâmplat, in alte locații). Asta denota grija pentru oaspeți, deci nota totala este cu mult peste 10. Abia aștept sa ne întoarcem.

 173. Locatia face toti banii . Este fix la intrarea in Cetate. Este aproape de toate punctele de interes.

 174. O atmosfera placuta, relaxanta “ca acasa”. Faptul ca proprietarul a venit dupa noi pana la gara, a fost cu siguranta elementul care a facut diferenta.

 175. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 176. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 177. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 178. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 179. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 180. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 181. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 182. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 183. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 184. Totul este conform asteptarilor si uneori le si depaseste. 🙂

 185. Personal foarte amabil, un spatiu prietenos, linistit, curatenie impecabila. Merita toti banii.

 186. Locatia ok, mic dejun variat, personal foarte prietenos si amabil. Un pic “invechita” locatia, dar una peste alta, OK – nota maxim 8,50

 187. Mi-a placut reactia imediata a receptionerului la apelul nostru de a se face liniste in prima noapte de cazare (un client avea muzica foarte tare dupa orele 23 ). Camera era spatioasa, curata, primitoare. Piscina interioara este foarte faina, cu un ambient romantic.

 188. Gazdele s-au straduit ca toata lumea sa se simta bine , curatenie in camere , mancare buna , personal amabil si priceput ! Cu siguranta vom reveni !

 189. Multumim intregului personal ! Am petrecut un Craciun minunat !

 190. Frumos, curat, liniste… revin cu mare drag si recomand!

 191. Comfort f bun. Poate lipseste un scaun sau un mic fotoliu…

 192. Exact ca in poze. Personal foarte amabil. Locatie excelenta.

 193. Amplasarea Hotelului, grup sanitar îngrijit, camera spațioasă.

 194. Mic dejun bun, personal foarte amabil, camera draguta.

 195. Disponibilitate in rezolvarea solicitărilor clienților.

 196. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 197. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 198. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 199. Mi-a placut totul.Amabilitatea personalului, curatenie, camera spatioasa. Foarte cald in camera,Mancarea foarte buna. Totul a fost la superlativ.Cand vom reveni in Alba-Iulia,vom alege aceeasi locatie. Recomand Vila Transylvania Inn pentru petrecerea unor momente deosebite. Intreg personalul merita sincere felicitari pentru profesionalismul dovedit,Sunteti un exemplu demn de urmat si pentru altii pentru modul in care reusiti sa faceti turism de calitate superioara !Va doresc succes in continuare,multa sanatate,impliniri si La mujlti ani !

 200. Locatia e retrasa, nefiind la drumul principal, ceea ce asigura linistea.

 201. Personal foarte amabil, conditii foarte bune, curatenie, mic dejun in stil bufet suedez foarte bogat, acces la piscina la orice ora. M-am simtit ca la un hotel de 4 stele.

 202. Apartament excelent, curat, cu o terasa uriasa cu vedere panoramica, wifi. Ne-am simtit f bine!

 203. Un apartament curat, bine întreținut, locație centrala foarte aproape de Cetate.

 204. Privelistea este superba,locatia centrala.Apartamentul este confortabil.

 205. Foarte aproape de cetate. Cazarea s-a făcut imediat. Prețul ok

 206. Peisaj frumos, curat O gazdă sociabilă și drăguță Ai toate facilitățile ptr un sejur minunat Aproape de centru și magazine

 207. Vecinatatea imediata a Cetatii Accesul rapid la puncte de interea

 208. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 209. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 210. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 211. A fost un apartament mobilat pe gustul nostru, al tinerilor !

 212. -arata fix ca in poze, este foarte dragut -gazda amabila -curat -foarte aproape de centru – paturi mari si foarte confortabile

 213. Viorel-sebastian mai 4, 2019 at 8:14 am

  Un apartament foarte frumos mobilat, amblasat aproape de cetate si de punctele de interes, curatenie super!

 214. Proprietarul a fost foarte amabil, am gasit un loc foarte linistit, curat si frumos, am avut absolut tot ce trebuie, recomand cu incredere!

 215. Am gasit un loc superb, foarte curat si linistit. Gazda foarte primitoare Recomand :), cazare de nota 20 🙂

 216. Gazda a fost foarte primitoare si amabila, oferind biscuiti si cafea din partea casei, ambient foarte curat si placut, dotari excelente. Casuta fiind in aceeasi curte, separata de casa proprietarilor, dispune de centrala individuala pentru a seta caldura dupa preferinte si ofera intimitate maxima!

 217. Pat confortabil, personal amabil, covorașe simpatice în lift, camera bine dotata.

 218. A fost ok locatia, personalul, micul loc de joaca pentru copii din holul hotelului, liniste, curatenie, parcare in fata hotelului.

 219. Locatia, personalul, mâncarea, curatenia, camera.

 220. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 221. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 222. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 223. Apartament mobilat modern, curat, paturi foarte confortabile. Bucătărie complet utilata. Aproape de cetate. Ne-a părut rău că am stat doar o noapte

 224. Amplasare foarte buna, in apropierea Portii 3 a cetatii. Locatia corespunde cu pozele. Raport calitate / pret foarte bun.

 225. Curatenie impecabila, dotari moderne, spatiu ff mare , conditii excelente , amplasare langa Cetate , liniste, loc de parcare.

 226. Camera mare, dormitor mare, baie ingrijita, bucatarie incapatoare, exista si terasa si pizzerie chiar dedesubt

 227. Recomand cu mare drag Casa Tomescu. Proprietarul m-a asteptat cu cheile la o ora destul de tarzie, deoarece am plecat cu trenul spre orasul Alba Iulia. Apartamentul este foarte aproape de Cetate. Conditiile sunt super, desi eu nu am avut nevoie decat sa dorm, bucataria era echipata si daca iti doresti sa gatesti. Voi reveni cu mare drag la Casa Tomescu. 🙂

 228. Apartamentul este conform prezentarii de pe site, sincer ne-a depasit asteptarile, confortabil si spatios 42m2, bucatarie complet utilata, un loc de parcare in curte, accesul in apartament din curte. Apartamentul este situat la 650 metri de cetate pe care o recomand sa o vizitati, cred ca este cea mai frumosa din Romania. Gazdele foarte primitoare, au facut tot posibilul sa facem chech-in inainte de ora 14 care este trecuta pe site-ul Booking. Va recomandam sa serviti o pizza foarte buna la parterul apartamentului unde se afla Pizzeria Casei Tomescu. Multumim dl si d-nei Tomescu pentru gazduire si vom reveni oricand cu placere la aceasta locatie!

 229. Amplasarea apartamentului este excelenta. Atmosfera din casa ne.a facut sa ne simtim foarte confortabil.

 230. Amplasare excelenta, f.aproape de cetate. Tinand cont de faptul ca a fost f.frig afara, a fost ideala amplasarea. Am iesit la evenimente, ne-am reintors in camera, ne-am incalzit, am iesit din nou…si uite asa, de 3-4 ori pe zi.

 231. Raport calitate pret excelent, locatie centrala, foarte curat.

 232. Amenajarea interioara și mai ales podeaua care imită foarte bine senzația unui castel medieval.

 233. Ne-a plăcut foarte mult cum este amenajat apartamentul și atenția acordată micilor detalii

 234. Designul interior unic, stil rustic, cu blani de oaie pe jos, mobilier madiv dr stejar ca pe vremuri, cu mult bun gust

 235. Proprietarul a fost foarte amabil, am gasit un loc foarte linistit, curat si frumos, am avut absolut tot ce trebuie, recomand cu incredere!

 236. Am gasit un loc superb, foarte curat si linistit. Gazda foarte primitoare Recomand :), cazare de nota 20 🙂

 237. Gazda a fost foarte primitoare si amabila, oferind biscuiti si cafea din partea casei, ambient foarte curat si placut, dotari excelente. Casuta fiind in aceeasi curte, separata de casa proprietarilor, dispune de centrala individuala pentru a seta caldura dupa preferinte si ofera intimitate maxima!

 238. Proprietari amabili, apartament curat si cu tot ceea ce este necesar pentru o cazare liniștită.

 239. Shapeyourdream mai 12, 2019 at 1:09 am

  Apartmentul curat, cozy, cu tot ce iti trebuie. Paturile super confortabile!! Gazda foarte primitoare. Aproape de Cetate, loc de parcare. Multumim! Cand mai trecem prin Alba Iulia stim unde sa ne oprim!

 240. Totul a fost minunat: camerele sunt spațioase , baia și bucătăria utilate și dotate cu tot ceea ce ai nevoie (șampon, prosoape, papuci, uscator de păr etc.; farfurii, tacâmuri, pahare, vase pentru gătit, etc.) și nu în ultimul rând foarte curate. Am comunicat foarte bine cu proprietarul , acesta răspunzând promt la solicitările noastre. Este un loc perfect pentru o familie . Ne-am simțit ca acasă! O să revenim cu mare drag!

 241. Totul a fost la superlativ. Curățenie, eleganta, ospitalitate, grija pentru fiecare detaliu.

 242. aspectul estetic al locatiei este deosebit, micul dejun variat, cu produse de calitate.

 243. Locatia foarte aproape de cetate. Curatenie impecabila. Mic dejun bogat, gustos. Personal exemplar. Camerele foarte frumos amenajate, cu tot ce ai putea sa vrei. Jaluzele exterioare. Mi au placut foarte mult sapunurile cu masline si sambure de masline pentru efect exfoliant. Recomand restaurant Gavroche care este foarte aproape. Recomand! Nota 1000!!!

 244. Designul interior , amplasarea apartamentului , țuica !

 245. Designul, ” energia” casei, pozitionare excelenta, atentia la mici ” detalii” din partea gazdelor…

 246. Un apartament de poveste intr-un oraș de poveste. Situat central, vis-a-vis de intrarea in cetate, este decorat superb, are TOATE dotările la care te poți gândi, iar gazdele te așteaptă cu multe bunătăți (ceea ce pana acum nu mi s-a mai întâmplat, in alte locații). Asta denota grija pentru oaspeți, deci nota totala este cu mult peste 10. Abia aștept sa ne întoarcem.

 247. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 248. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 249. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 250. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 251. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 252. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 253. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 254. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 255. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 256. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 257. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 258. Apartament foarte spațios, foarte curat, hotel cochet, amplasat in centru, personal foarte politicos și binevoitor.

 259. Un apartament frumusel si amenajat cu gust. Raportul calitate – pret f bun.

 260. Gazda a fost ospitaliera si primitoare; m-a condus de la autogara la proprietate.Apartamentul este curat .modern amenajat,utilat cu tot ce trebuie pt a petrece un sejur placut.situat la 7-8 minute de intrarea in cetate si catedrala.Recomand cu caldura si altor turisti care vor sa se simta bine in Alba Iulia.

 261. Locatie frumoasa si liniștita aproape de cetate si de restaurante. Apartamentul este mare ,spatios si arata exact ca in poze iar ,gazda este una amabila si primitoare .

 262. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 263. Cazare excelenta și persoane amabile . Voi reveni desigur

 264. Foarte aproape de centru, confortabil, calduros, dotat cu cele necesare, foarte cochet.

 265. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 266. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 267. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 268. Constantin-iulian mai 24, 2019 at 10:23 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 269. Bine situat, civilizat, curat, mic dejun diversificat, personal ospitalier.

 270. Ovidiu-florentin mai 24, 2019 at 10:23 pm

  Personalul a fost amabil, iar camera a fost curata, responsabilii ingrijindu-se acest aspect zilnic. De asemenea, micul dejun a fost ofertant, cu produse din toate categoriile alimentare.

 271. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 272. Designul interior , amplasarea apartamentului , țuica !

 273. Designul, ” energia” casei, pozitionare excelenta, atentia la mici ” detalii” din partea gazdelor…

 274. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 275. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 276. Apartament foarte spațios, foarte curat, hotel cochet, amplasat in centru, personal foarte politicos și binevoitor.

 277. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 278. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 279. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 280. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 281. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 282. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 283. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 284. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 285. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 286. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 287. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 288. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 289. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 290. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 291. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 292. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 293. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 294. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 295. Apartamentul foarte confortabil, curat, gazdele foarte ospiyaliere

 296. Foarte plăcut și confortabil… Ne – a făcut concediul mai frumos..

 297. Totul a fost foarte ok.Recomand cu cea mai mare incredere….o locatie foarte buna si confortabila.

 298. Gazdele au fost foarte ospitaliere. Ne-au ajutat in toate cerintele suplimentare. Un apartament excelent, spatios, aerisit. Zona rezidentiala foarte linistita.

 299. Apartamentul este foarte mare, curat, luminos si spatios, are 2 dormitoare si un living foarte mare. Fiecare camera are propriul balcon, bucataria si baia sunt foarte bine utilate. Mobila, electronicele si electrocasnice sunt noi si de calitate, iar Alina, gazda este o persoana foarte grijulie, in cazul in care apar probleme o puteti contacta. Pe noi ne-a ajutat sa ajungem la vila si ne-a dat niste paine pentru micul dejun pentru ca noi uitasem sa cumparam. Multumim pentru tot, ne-am simtit foarte bine, iar daca vom mai avea ocazia sa ajungem in alba, cu siguranta va fi prima noastra optiune.

 300. Totul a fost perfect! Arata exact ca in poze, foarte curat, paturi confortabile, tv in fiecare dormitor plus living. Am fost așteptați cu apa, fructe si țuică din partea casei plus cafea, ceai si alte minunății de băut dimineata! Bucătăria amenajată cu tot ce-ți trebuie la fel ca acasa. Mulțumim proprietarilor pentru ospitalitatea cu care ne-au primit! Cu siguranta o sa revenim la dumneavoastră!

 301. Personal amabil, mancare buna, ambient placut, curat, un loc de relaxare superb

 302. Personalul, camera, micul dejun.. Am fost aici in 2917, am revenit cu drag. Vom veni mereu la acest local.

 303. Mi-a placut reactia imediata a receptionerului la apelul nostru de a se face liniste in prima noapte de cazare (un client avea muzica foarte tare dupa orele 23 ). Camera era spatioasa, curata, primitoare. Piscina interioara este foarte faina, cu un ambient romantic.

 304. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 305. Constantin-iulian mai 31, 2019 at 7:42 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 306. Bine situat, civilizat, curat, mic dejun diversificat, personal ospitalier.

 307. Mi-a placut totul.Amabilitatea personalului, curatenie, camera spatioasa. Foarte cald in camera,Mancarea foarte buna. Totul a fost la superlativ.Cand vom reveni in Alba-Iulia,vom alege aceeasi locatie. Recomand Vila Transylvania Inn pentru petrecerea unor momente deosebite. Intreg personalul merita sincere felicitari pentru profesionalismul dovedit,Sunteti un exemplu demn de urmat si pentru altii pentru modul in care reusiti sa faceti turism de calitate superioara !Va doresc succes in continuare,multa sanatate,impliniri si La mujlti ani !

 308. Locatia e retrasa, nefiind la drumul principal, ceea ce asigura linistea.

 309. Personal foarte amabil, conditii foarte bune, curatenie, mic dejun in stil bufet suedez foarte bogat, acces la piscina la orice ora. M-am simtit ca la un hotel de 4 stele.

 310. Gabrielageorgeta mai 31, 2019 at 7:42 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 311. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 312. Designul interior , amplasarea apartamentului , țuica !

 313. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 314. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 315. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 316. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 317. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 318. Constantin-iulian iunie 7, 2019 at 7:39 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 319. Gabrielageorgeta iunie 7, 2019 at 7:39 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 320. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 321. Designul interior , amplasarea apartamentului , țuica !

 322. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 323. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 324. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 325. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 326. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 327. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 328. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 329. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 330. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 331. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 332. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 333. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 334. Mancarea a fost foarte buna, au chiar si loc de joaca pentru copii. Personal foarte amabil, atent la dorintele clientului. Camera a fost curata, ne-au schimbat prosoapele a doua zi.

 335. Am fost pe deplin satisfăcut de toate serviciile oferite

 336. Hotelul arata foarte bine, camerele sunt ok, curatenie, multe posibilitati de a petrece timpul in locatie, distanta relativ scurta pana la Cetate

 337. Personalul fain, poziția, curățenia, PATUL, micul dejun…

 338. Micul dejun variat, locatie foarte buna, raportata la apropierea fata de obiectivele turistice.

 339. Pat confortabil, personal amabil, covorașe simpatice în lift, camera bine dotata.

 340. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 341. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 342. Constantin-iulian iunie 14, 2019 at 7:46 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 343. Gabrielageorgeta iunie 14, 2019 at 7:46 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 344. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 345. Designul interior , amplasarea apartamentului , țuica !

 346. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 347. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 348. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 349. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 350. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 351. Cazare excelenta și persoane amabile . Voi reveni desigur

 352. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 353. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 354. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 355. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 356. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 357. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 358. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 359. amplasare centru, restaurant in proximitate, ospitalitatea proprietarului, parcare autoturism

 360. A fost mai mult decat ne-am asteptat.Recomand cu incredere.

 361. Curatenia in camera, patul confortabil, lenjeria placuta

 362. Personalul fain, poziția, curățenia, PATUL, micul dejun…

 363. Micul dejun variat, locatie foarte buna, raportata la apropierea fata de obiectivele turistice.

 364. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 365. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 366. Constantin-iulian iunie 21, 2019 at 2:04 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 367. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta datorita amplasarii in apropierea punctelor turistice.

 368. Gabrielageorgeta iunie 21, 2019 at 2:04 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 369. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 370. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 371. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 372. Cazare excelenta și persoane amabile . Voi reveni desigur

 373. Ne-am simțit extraordinar, gazdele au fost foarte ospitaliere, iar dacă am avut cereri suplimentare acestea au fost rezolvate foarte repede. Apartamentul este foarte spațios iar curățenia este impecabilă!

 374. Totul a fost minunat!Apartamentul este foarte mare si totul este nou!Situat foarte aproape de Cetatea Alba Iulia!Gazdele foarte comunicative.

 375. Gazdele au fost foarte ospitaliere. Ne-au ajutat in toate cerintele suplimentare. Un apartament excelent, spatios, aerisit. Zona rezidentiala foarte linistita.

 376. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 377. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 378. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 379. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 380. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 381. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 382. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 383. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 384. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 385. Foarte curat, aerisit, patul foarte confortabil si un mic dejun gustos.

 386. Poziția este bună, accesibilă pentru a vedea cetatea.

 387. Curățenie, camera destul de mare si confortabilă, locația frumoasă de lângă parcul cu tei infloriti (luna iunie).

 388. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 389. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 390. Constantin-iulian iunie 28, 2019 at 9:56 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 391. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta datorita amplasarii in apropierea punctelor turistice.

 392. Gabrielageorgeta iunie 28, 2019 at 9:56 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 393. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 394. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 395. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 396. Cazare excelenta și persoane amabile . Voi reveni desigur

 397. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 398. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 399. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 400. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 401. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 402. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 403. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 404. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 405. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 406. Locatie foarte bună. Mobilierul este din lemn masiv si atat el cât si decoratiunile sunt de mult bun gust. Se vede efortul patronilor de a face ceva deosebit. Cameră mare, baie mare. Micul dejun a fost deosebit, foarte bun și aspectos. Curtea interioară arată foarte bine. Este intradevar o atmosferă de castel medieval.

 407. Este un hotel foarte linistit , frumos si incarcat de istorie , cu un personal dragut si ospitalier . Micul dejun este fabulos,cu o multime de preparate care mai de care mai atractive .

 408. Amplasarea hotelului (in interiorul cetății), priveliștea și ambianta deosebite de la restaurant.

 409. Locația curata, amenajată cu gust, în centru. Recomand cu încredere!

 410. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 411. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 412. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta datorita amplasarii in apropierea punctelor turistice.

 413. Gabrielageorgeta iulie 5, 2019 at 5:53 pm

  Locația, zona centrală cu vedere către intrarea în cetate.

 414. Multumim gazdelor! Primirea a fost excelenta. Inclusiv ne-au preluat de la autogara. Nu ne asteptam, multumim mult! Apartamentul este foarte cochet si aranjat cu gust, asezat in centru. Extraordinar de curat. Doua balcoane cu priveliste excelenta catre cetate. Mic dejun bogat, diversificat, minibar. Totul a fost perfect, iar gazdele deoasebit de amabile si primitoare. Ne-am simtit mai bine ca acasa 🙂 Recomandam cu cladura, vom reveni!

 415. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 416. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 417. Constantin-iulian iulie 5, 2019 at 5:53 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 418. Personalul foarte amabil, dispus sa te ajute in orice situație, condițiile foarte bune

 419. Ne-am simtit ca acasa. Totul foarte curat , cuvintele sunt de prisos. Am fost mai mult decat incântati.

 420. Personalul foarte amabil, camera curata si paturi comfortabile, relativ aproape de cetate.

 421. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 422. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 423. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 424. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 425. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 426. Locație excelenta in apropierea Cetății Alba Carolina, camera mare, patul confortabil, mic dejun foarte bun.

 427. Apartamentele sunt foarte curate, spatioase si moderne. A fost un sejur excelent, ne-am simtit bine si vreau sa mentionez ca a fost mai dotat decat ne-am asteptat (masa de calcat + fier). Recomand cu drag, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante. Noi am revenit aici cu drag, in ambele cazuri 🙂

 428. Personalul a fost dragut.Apartamentul a fost curat si confortabil..

 429. A fost o vacanța minunata, sigur voi reveni ! Au rămas atâtea de vizitat !!!

 430. Gazda extraordinar de amabila, amplasare buna raportata la atractiile din oras (3 min de mers cu masina pana la cetate, 2 min de mers cu masina pana la mall), camere mari si spatioase, parcare in curtea proprie care se inchide pe timpul noptii. Desi pensiunea nu ofera mic dejun – chiar daca pe Booking scrie ca este optional, se pare ca este o problema de la Booking, deoarece – din discutiile cu gazda – pensiunea a anuntat de mai multe ori pe cei de la booking ca nu ofera mic dejun nici macar optional, am primit in fiecare dimineata cafea din partea gazdei. Din partea casei, gazda nu a vrut – cu toate insistentele noastre – sa ne ia bani pe cafea!

 431. Locatie curata,amenajata cu gust,conditii bune de cazare,amabilitatea personalului.

 432. A fost excelent! Total a fost super. Doamna de la receptie a fost foarte draguta si simpatica.

 433. Locația curata, amenajată cu gust, în centru. Recomand cu încredere!

 434. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 435. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 436. Un apartament confortabil, bine plasat amenajat cu grija pentru detaliu.

 437. Locatie centrala, apartamentul este foarte primitor, gazdele de asemenea. Revenim cu prima ocazie. Recomand!!!

 438. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta datorita amplasarii in apropierea punctelor turistice.

 439. Totul curat, bine organizat, decorat cu gust, bine dotat. Recomand

 440. Personalul foarte amabil, dispus sa te ajute in orice situație, condițiile foarte bune

 441. Ne-am simtit ca acasa. Totul foarte curat , cuvintele sunt de prisos. Am fost mai mult decat incântati.

 442. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 443. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 444. Constantin-iulian iulie 12, 2019 at 1:24 pm

  Personal foarte amabil, locația este foarte aproape de cetate.

 445. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 446. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 447. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 448. O frumoasa cladire istorica, aproape de Cetatea Alba Carolina. Initial am primit o camera mica, dar in urma solicitarilor noastre, am primit una mai mare

 449. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 450. Am folosit locatia pentru tranzit. Pret-calitate-servicii corect, personal foarte amabil.

 451. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 452. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 453. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 454. Un apartament confortabil, bine plasat amenajat cu grija pentru detaliu.

 455. Locatie centrala, apartamentul este foarte primitor, gazdele de asemenea. Revenim cu prima ocazie. Recomand!!!

 456. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta datorita amplasarii in apropierea punctelor turistice.

 457. Locația curata, amenajată cu gust, în centru. Recomand cu încredere!

 458. Paturile foarte confortabile. Bucatarie complet utilata. Situata in centrul orasului (la 5 minute de Monumentul Unirii, Poarta IV a Cetatii, Catedrala Incoronarii). Zona linistita.

 459. Locatia este foarte bine pozitionata. De aici poti sa ajungi foarte repede la Cetate, la magazinele din centru, la restaurantele numeroase de pe aleea pietonala. De asemenea, daca doriti sa vizitati si imprejurimile, se poate iesi destul de repede din oras. Locatarii sunt prietenosi, curatenia este la ea acasa, inclusiv pe scara blocului. Recomand.

 460. Foarte curata, personal amabil, locație excelenta, aproape de obiectivele turistice!

 461. Totul este minunat. Locația liniștită, zona de case, aproape de centru, camera foarte frumoasă, mobilată cu mult bun gust. Excelent!!!

 462. Amplasarea, curatenia si designul camerei. Foarte frumoase camerele, plus multa liniste si pace (zona este perfecta). Recomand oricui acest hotel.

 463. Totul curat, bine organizat, decorat cu gust, bine dotat. Recomand

 464. Personalul foarte amabil, dispus sa te ajute in orice situație, condițiile foarte bune

 465. Ne-am simtit ca acasa. Totul foarte curat , cuvintele sunt de prisos. Am fost mai mult decat incântati.

 466. Camera foarte curata, nou mobilata, aer condiționat, baia curata si spațioasa. Foarte aproape de cetate (15 min mers pe jos)

 467. Elegant, curat si aproape de Cetatea Alba Iulia (15 min. mers pe jos)

 468. Locați a fost foarte bună, conformă cu activitățile ce le-am avut.

 469. amenajare interioara la nivel occidental – high end confort maxim; raportul calitate/pret – excelent proprietarul extrem de amabil

 470. Apartamentul este foarte curat si aproape de punctele de interes.

 471. Apartamentul este exact ca in poze. Foarte curat si bine amenajat. Este foarte aproape de centru si de cetate. Are tot ce iti trebuie. Cand voi reveni in Alba Iulia cu siguranta voi sta tot aici.

 472. Locația, exact lângă cetate, confortul sporit, dotările și faptul ca am avut orice în vila la dispoziție de la cafea și pana la cel mai mic detaliu

 473. Totul a fost la superlativ. Proprietarul foarte amabil. Locația excelentă, liniștită și foarte bine amplasată față de cetate.

 474. Este foarte aproape de intrarea in cetate. Arata exact ca in poze.

 475. Personalul foarte amabil, dragut. Amplasarea fata de Cetatea Alba.

 476. O frumoasa cladire istorica, aproape de Cetatea Alba Carolina. Initial am primit o camera mica, dar in urma solicitarilor noastre, am primit una mai mare

 477. Foarte curat . Central . Personal foarte amabil . Mic dejun delicios si variat cu produse de calitate .

 478. Pernele sunt foarte tari! Balcoanele nematurate, cu excremente de purumbei, Dușul are doar para, cand a fost nevoie sa spăl copilul dupa schimbarea scutecului m am stropit toată, este necesar robinet.

 479. Camere mari, renovat frumos! Spatios,perfect ptr incarcat bateriile cu balcon f mare!

 480. Personal amabil preturi rezonabile la restaurantul hotelului ,curatenie pe holuri precum si in camera in care am stat.

 481. Totul a fost perfect. Camerele sunt spatioase si foarte curate, de un alb imaculat, cu un design modern. Micul dejun a fost delicios, bogat și diversificat. Gazdele au fost foarte primitoare si ne.au oferit tot felul de informații utile despre atractiile turistice si despre cele mai bune restaurante din zone. Recomand cu căldură!

 482. Totul mi-a plăcut, camerele arată fix ca in poze, locația e aproape de cetate, proprietarii foarte, foarte amabili, micul dejun este copios (au inclusiv croissante calde). Totul la superlativ.

 483. Poziție excelentă la doar 2 minute de mers pe jos de cetate. Camere cu finisări ireproșabile, foarte curate și spațioase. Baia de asemenea foarte frumoasă și curată. Micul dejun foarte bun și variat pentru toate gusturile. Propietarii sunt niște oameni foarte primitori și prietenoși cum rar întîlnești. Nu cred că cineva ar fi putut pleca nemulțumit.

 484. O locatie foarte frumoasa. Excelent pentru un sejur cu familia. Gazda ne-a asteptat si ne-a dat toate informatiile necesare. Recomand cu drag.

 485. Superb! Totul este nou si frumos si ales cu gust. Finisajele si amenajarea interioara sunt premium, pana la cel mai mic detaliu. Curatenie exemplara! Inca miroase a nou in camere. Destul de aproape de cetate, cam la 10 min. de mers pe jos. Raport calitate pret excelent!

 486. Ne a placut totul, locatia excelenta, gazda primitoare, mobilier modern, finisaje de calitate, curatenie, liniste. Perfect, locatie de 5 stele!

 487. Serviciile au fost de o calitate excepțională, camerele au fost spațioase si foarte curate, iar restaurantul ar putea concura oricand cu orice restaurant cu pretenții din Europa

 488. Amabilitatea personalului, mâncarea este delicioasă, micul dejun copios și totul este proaspăt ; foarte curat și bine poziționați raportat la Cetatea Alba Carolina. Au în spate o terasă foarte frumoasă, iar în restaurant au un colț alocat copiilor, de foarte mare ajutor.

 489. Totul a fost impecabil la Vila Perciosa. Camera cocheta, amenajata cu bun gust care iti ofera confort si multa liniste! Personalul foarte amabil, mancare buna si o gradina foarte frumoasa unde poti servi masa. Pe langa acestea, vila are o ampalsare foarte buna pe o straduta linistita in apropiere de Cetatea Alba Carolina. Vom reveni cu drag la Vila Preciosa !

 490. Personal foarte amabil, priveliște de prima clasa, pozitie centrala.

 491. Apartament dotata cu tot ce iti trebuie, curat, loc de parcarea disponibil la cerere, vedere spectaculoasa, gazde prietenoase, situat la et. 7 – are lift, AC nou, WiFi.

 492. Locatie centrala, gazda foarte primitoare si cooperanta, conditii excelente !

 493. Amabilitatea gazdei, curatenia si spatiul suficient de mare chiar si pentru o familie cu 2 copii plus pozitionarea centrală (foarte aproape de obiectivele turistice).

 494. Am fost în Alba-Iulia cu gândul de a participa la festivalul roman şi, pentru asta, ştiam că ne dorim să stăm undeva aproape de cetate, care era punctul 0 al tuturor activităților. Am găsit apartamentul acesta şi, din prima, am spus că trebuie să îl luăm. Şi nu am fost dezamăgiți! Totul este exact ca în poze, curat, aproape de cetate, spațios, relaxant! Balconul a fost locul nostru preferat, în special datorită priveliştii. Gazda noastră a fost tot timpul alături de noi, prin telefon, pentru orice întrebare sau dilemă am fi avut. Mulțumim pentru găzduire, recomandări şi… per total pentru că ne-ați ajutat să ne facem city-breakul exact aşa cum ne-am dorit!

 495. Foarte aproape de cetate, de magazine. 2 minute de mers.

 496. Curatenie, locație frumos amenajată si cu bun gust. Aproape de centru, respectiv de intrarea in Cetatea Carolina.

 497. Raport bun calitate-pret; aproape de atractiile istorice ale orasului.

 498. Apartamentul este curat si ingrijit iar apropierea de cetate este inca un avantaj. Gazda este amabila si comunica foarte bine, oferind informatiile necesare, inca de la intrarea in Alba.

 499. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 500. Foarte curat, bine amenajat, central, proprietarii sunt niște persoane foarte drăguțe. Recomand

 501. Din cauza unor probleme, am fost cazati in alta parte. O locatie superba, foarte aproape de cetatea Alba. Locatia se numeste Apartament Maria, la fel ca si numele propietarului. Domnisoara Maria, o gazda foarte primitoare si deschisa.

 502. Mi – a placut absolut tot la aceasta proprietate !!

 503. Curățenia exemplară! Disponibilitatea și amabilitatea gazdei! Copiii s-au simțit minunat și iubiți de către gazde.

 504. Liniște deplină, curățenie impecabilă, spațiu mare, dotări fără cusur, o baie imensă și foarte frumoasă, o gazdă veselă și primitoare. Recomand cu bucurie!

 505. Totul a fost excelent. Curat, mobilier modern, parcare usoara, locatie foarte buna.

 506. O locatie foarte frumoasa. Excelent pentru un sejur cu familia. Gazda ne-a asteptat si ne-a dat toate informatiile necesare. Recomand cu drag.

 507. Superb! Totul este nou si frumos si ales cu gust. Finisajele si amenajarea interioara sunt premium, pana la cel mai mic detaliu. Curatenie exemplara! Inca miroase a nou in camere. Destul de aproape de cetate, cam la 10 min. de mers pe jos. Raport calitate pret excelent!

 508. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 509. Ne-a placut tot! Apartament superb, priveliște frumoasă, cafeaua bună, poziționare perfectă.

 510. Locatia este buna, aproape de centru. Nu a fost nevoie sa mut masina. Curatienie si atenti la detalii. Bucataria echipata, baia cu jacuzzi, si patul matrimonial. De pe geam se vede o biserica. Televizorul cu ecran mare, totul functional in locuinta. Gazda foarte amabila. Recomand cu incredere.

 511. mic dejun foarte abundent, variat, de calitate un balcon cu o priveliste nemaipomenita locatia hotelului-ultracentrală, la circa 3 minute de mers pe jos, de poarta 3 a Cetatii Alba Carolina parcare gratuita chiar in fata hotelului ne-a surprins in mod placut, gestul personalului din hotel, de-a plasa pe masa din camera, la ora sosirii noastre, a unei farfurii mari cu fructe proaspete si prajituri de casa, delicioase

 512. In apropierea zonei istorice.Personalul amabil. Liniste in zona si in hotel. Curat. Micul dejun suficient si bun.

 513. Foarte curat, confortabil, aproape de cetate. Personal extrem de amabil. Ni s-a oferit un ghid turistic gratuit.

 514. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 515. Foarte curat, bine amenajat, central, proprietarii sunt niște persoane foarte drăguțe. Recomand

 516. Din cauza unor probleme, am fost cazati in alta parte. O locatie superba, foarte aproape de cetatea Alba. Locatia se numeste Apartament Maria, la fel ca si numele propietarului. Domnisoara Maria, o gazda foarte primitoare si deschisa.

 517. Amplasare foarte buna, spatios si curat, bucatarie dotata.

 518. Recomand cu mult drag, gazda foarte amabila, apartamentul curat, vom reveni cu siguranta!

 519. Personal foarte amabil, priveliște de prima clasa, pozitie centrala.

 520. Garsoniera “cocheta”……nu “Apartament”_ (apartament = camera de zi + dormitor+bucatarie+baie)

 521. Gazda foarte amabilă. Garsoniera arata foarte bine și este foarte îngrijită. De asemenea, se ajunge destul de repede le jos atât la cetate cât și la gara (cealaltă variantă ar fi autobuzul, statia fiind chiar în fața blocului).

 522. Localizat destul de aproape de cetate, gazda foarte primitoare si amabila, curatenie, gaseam tot ce ne trebuie in bucatarie. Recomand pt o excursie in Alba!

 523. Totul a fost excelent. Curat, mobilier modern, parcare usoara, locatie foarte buna.

 524. O locatie foarte frumoasa. Excelent pentru un sejur cu familia. Gazda ne-a asteptat si ne-a dat toate informatiile necesare. Recomand cu drag.

 525. Superb! Totul este nou si frumos si ales cu gust. Finisajele si amenajarea interioara sunt premium, pana la cel mai mic detaliu. Curatenie exemplara! Inca miroase a nou in camere. Destul de aproape de cetate, cam la 10 min. de mers pe jos. Raport calitate pret excelent!

 526. Amabilitatea gazdei, curatenia si spatiul suficient de mare chiar si pentru o familie cu 2 copii plus pozitionarea centrală (foarte aproape de obiectivele turistice).

 527. Am fost în Alba-Iulia cu gândul de a participa la festivalul roman şi, pentru asta, ştiam că ne dorim să stăm undeva aproape de cetate, care era punctul 0 al tuturor activităților. Am găsit apartamentul acesta şi, din prima, am spus că trebuie să îl luăm. Şi nu am fost dezamăgiți! Totul este exact ca în poze, curat, aproape de cetate, spațios, relaxant! Balconul a fost locul nostru preferat, în special datorită priveliştii. Gazda noastră a fost tot timpul alături de noi, prin telefon, pentru orice întrebare sau dilemă am fi avut. Mulțumim pentru găzduire, recomandări şi… per total pentru că ne-ați ajutat să ne facem city-breakul exact aşa cum ne-am dorit!

 528. Foarte aproape de cetate, de magazine. 2 minute de mers.

 529. Amplasamant este un plus : apoape de strada pietonala/principala unde sunt magazine, restaurante, aproape de intrarea in Cetate.

 530. Curatenie, locație frumos amenajată si cu bun gust. Aproape de centru, respectiv de intrarea in Cetatea Carolina.

 531. Raport bun calitate-pret; aproape de atractiile istorice ale orasului.

 532. Locația foarte frumoasă, aproape de centru, curățenie exemplară iar gazda foarte primitoare. Raport calitate-preț, mult peste așteptări. Recomand cu drag, tuturor celor, care caută un loc plăcut pentru a petrece cîteva zile în Alba-Iulia. Elena

 533. Mi – a placut absolut tot la aceasta proprietate !!

 534. Curățenia exemplară! Disponibilitatea și amabilitatea gazdei! Copiii s-au simțit minunat și iubiți de către gazde.

 535. mic dejun foarte abundent, variat, de calitate un balcon cu o priveliste nemaipomenita locatia hotelului-ultracentrală, la circa 3 minute de mers pe jos, de poarta 3 a Cetatii Alba Carolina parcare gratuita chiar in fata hotelului ne-a surprins in mod placut, gestul personalului din hotel, de-a plasa pe masa din camera, la ora sosirii noastre, a unei farfurii mari cu fructe proaspete si prajituri de casa, delicioase

 536. In apropierea zonei istorice.Personalul amabil. Liniste in zona si in hotel. Curat. Micul dejun suficient si bun.

 537. Foarte curat, confortabil, aproape de cetate. Personal extrem de amabil. Ni s-a oferit un ghid turistic gratuit.

 538. Proprietarii foarte amabili , apartamentul curat, facilități functionale . Sigur vom reveni în următoarea noastră aventura prin țară. Vă mulțumim pentru găzduire.

 539. Mi-e greu sa aleg ce a fost mai frumos in acest weekend petrecut in Alba-Iulia: apartamentul sau proprietarii. Sunteti minunati, good luck! 😉

 540. Excelent, comunicarea cu gazda, extraordinara, apartamentul extrem de curat, cu tot ce ii trebuie, ne-am simtit ca acasa. Recomand calduros, e una dintre cele mai faine cazari din zona.

 541. Privelistea este superba atat noaptea cat si dimineata devreme. Curatenie si loc de parcare! Rares – proprietarul, un tip de bun simt si onorabil!

 542. Garsoniera intr-un bloc turn, la etajul 9, modern amenajata, amplasata excelent, se iese imediat in zona pietonala cu terase si magazine, iar pana la cetate se face o plimbare de 10 minute. Loc de parcare asigurat, o buna comunicare cu gazda, orasul, cetatea, imprejurimile, oamenii ne-au placut foarte mult.

 543. Un apartament frumusel si amenajat cu gust. Raportul calitate – pret f bun.

 544. Gazda super prietenoasa si indatoritoare! Data viitoare ma voi caza tot aici!sigur!

 545. Gazde primitoare, apartament extraordinar, bucatarie cu tot ce trebuie( inclusiv țuica de pruna😀), balconul cu vedere la Fantana Arteziana. Doar traversezi si intrii in Cetate. Nota 10.

 546. Locație excelentă în centrul orașului aproape de cetate, gazde foarte primitoare, apartamentul aranjat cu gust, curat, te face să te simți ca acasă. Recomandăm cu toate încrederea locația.

 547. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 548. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 549. Recomand cu caldura acest complex,foarte curat,zona linistita,personal amabil.

 550. Amplasamant este un plus : apoape de strada pietonala/principala unde sunt magazine, restaurante, aproape de intrarea in Cetate.

 551. Curatenie, locație frumos amenajată si cu bun gust. Aproape de centru, respectiv de intrarea in Cetatea Carolina.

 552. Raport bun calitate-pret; aproape de atractiile istorice ale orasului.

 553. Apartament curat și foarte elegant amenajat, ideal pentru un cuplu, eventual cu un copil mic. Proprietarul a fost foarte politicos și de mare ajutor ,a rezolvat problema celor de la Mba apartaments .Cartier linistit, aproape de cetate,supermarket în apropiere, parcarea în față pe trotuar. Raport calitate/preț foarte bun.

 554. Foarte aproape de centru, foarte curata si foarte amabil propietarul.

 555. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 556. Raport calitate/pret excelent. Comunicarea cu gazdele a fost bazata pe respect si incredere reciproca. Cu siguranta vom reveni cand vom mai trece prin Alba Iulia. Multumim!

 557. Gazda este primitoare , apartamentul arata impecabil , recomand cu mare încredere

 558. Apartamentul mare, curat, confortabil, iar gazdele foarte amabile.

 559. Locatia foarte buna,in apropriere de centru, de piata, liniste.A fost OK

 560. Apartamentul foarte frumos totul nou ne-am simtit foarte bine

 561. Restaurantul de la parterul clădirii a fost peste așteptări

 562. Privelistea este superba atat noaptea cat si dimineata devreme. Curatenie si loc de parcare! Rares – proprietarul, un tip de bun simt si onorabil!

 563. Garsoniera intr-un bloc turn, la etajul 9, modern amenajata, amplasata excelent, se iese imediat in zona pietonala cu terase si magazine, iar pana la cetate se face o plimbare de 10 minute. Loc de parcare asigurat, o buna comunicare cu gazda, orasul, cetatea, imprejurimile, oamenii ne-au placut foarte mult.

 564. Un apartament frumusel si amenajat cu gust. Raportul calitate – pret f bun.

 565. Proprietarii foarte amabili , apartamentul curat, facilități functionale . Sigur vom reveni în următoarea noastră aventura prin țară. Vă mulțumim pentru găzduire.

 566. Mi-e greu sa aleg ce a fost mai frumos in acest weekend petrecut in Alba-Iulia: apartamentul sau proprietarii. Sunteti minunati, good luck! 😉

 567. Excelent, comunicarea cu gazda, extraordinara, apartamentul extrem de curat, cu tot ce ii trebuie, ne-am simtit ca acasa. Recomand calduros, e una dintre cele mai faine cazari din zona.

 568. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 569. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 570. Recomand cu caldura acest complex,foarte curat,zona linistita,personal amabil.

 571. Excelenta localizare, la 2 pasi de cetate. Loc de parcare asigurat. Gazde foarte dragute.

 572. Amplasare foarte buna, spatios si curat, bucatarie dotata.

 573. Recomand cu mult drag, gazda foarte amabila, apartamentul curat, vom reveni cu siguranta!

 574. Apartament curat și foarte elegant amenajat, ideal pentru un cuplu, eventual cu un copil mic. Proprietarul a fost foarte politicos și de mare ajutor ,a rezolvat problema celor de la Mba apartaments .Cartier linistit, aproape de cetate,supermarket în apropiere, parcarea în față pe trotuar. Raport calitate/preț foarte bun.

 575. Foarte aproape de centru, foarte curata si foarte amabil propietarul.

 576. Amplasarea foarte buna, peste strada de cetate. Gazda prompta si amabila

 577. Gazda super prietenoasa si indatoritoare! Data viitoare ma voi caza tot aici!sigur!

 578. Gazde primitoare, apartament extraordinar, bucatarie cu tot ce trebuie( inclusiv țuica de pruna😀), balconul cu vedere la Fantana Arteziana. Doar traversezi si intrii in Cetate. Nota 10.

 579. Locație excelentă în centrul orașului aproape de cetate, gazde foarte primitoare, apartamentul aranjat cu gust, curat, te face să te simți ca acasă. Recomandăm cu toate încrederea locația.

 580. Raport calitate/pret excelent. Comunicarea cu gazdele a fost bazata pe respect si incredere reciproca. Cu siguranta vom reveni cand vom mai trece prin Alba Iulia. Multumim!

 581. Gazda este primitoare , apartamentul arata impecabil , recomand cu mare încredere

 582. Apartamentul mare, curat, confortabil, iar gazdele foarte amabile.

 583. Curatenie si mancare foarte buna pentru toate gusturile

 584. Locația este excelenta (la 5-10 minute de poarta 1 a cetății). Curățenia a fost impecabilă.

 585. Locatie buna .Curat .Aproape de obiective turistice.

 586. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 587. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 588. Sincer mi-a depasit asteptarile, gazda incredibil de amabila si draguta. In camera am gasit curatenie si un miros foarte placut, bucataria si baia imaculate, cafeaua, ceaiul, batoanele de ciocolata nelipsite, patul incredibil de moale si odihnitor !

 589. Excelenta localizare, la 2 pasi de cetate. Loc de parcare asigurat. Gazde foarte dragute.

 590. Amplasare foarte buna, spatios si curat, bucatarie dotata.

 591. Recomand cu mult drag, gazda foarte amabila, apartamentul curat, vom reveni cu siguranta!

 592. pot spune ca a fost totul la superlativ, gazda primitoare ; prezentarea locatiei de exceptie datorata gazdei care a inteles foarte bine cerintele turismului de calitate. Speranta mea este ca astfel de exemple frumoase, pot duce la satisfactie si multumire pentru multi turisti care vor ajunge sa locuiasca in acest mini hotel de exceptie.

 593. Proprietatea este f.aproape de Cetate Alba Carolina..la doar cateva minute pe jos. Amenajata cu f.mult bun gust, curatenie exemplara, liniste, parcare generoasa, iar gazda, Florin, foarte amabila. Daca ar exista nota 12, as acorda fara a sta pe ganduri. Vom reveni cu drag la aceasta proprietate. Multumim!

 594. Curatenie, totul este nou. Nu iti lipseste nimic. Te simti “ca acasa”. Confort de 5 stele.

 595. Un aprtament frumos,cu tot ce este necesar,patul mare si comfortabil,priveliste frumoasa,exact in centru,magazine si restaurante foarte aproape,gazda super ,multumim revenim cu placere

 596. Amabilitatea gazdei, curatenia si spatiul suficient de mare chiar si pentru o familie cu 2 copii plus pozitionarea centrală (foarte aproape de obiectivele turistice).

 597. Am fost în Alba-Iulia cu gândul de a participa la festivalul roman şi, pentru asta, ştiam că ne dorim să stăm undeva aproape de cetate, care era punctul 0 al tuturor activităților. Am găsit apartamentul acesta şi, din prima, am spus că trebuie să îl luăm. Şi nu am fost dezamăgiți! Totul este exact ca în poze, curat, aproape de cetate, spațios, relaxant! Balconul a fost locul nostru preferat, în special datorită priveliştii. Gazda noastră a fost tot timpul alături de noi, prin telefon, pentru orice întrebare sau dilemă am fi avut. Mulțumim pentru găzduire, recomandări şi… per total pentru că ne-ați ajutat să ne facem city-breakul exact aşa cum ne-am dorit!

 598. Amplasamant este un plus : apoape de strada pietonala/principala unde sunt magazine, restaurante, aproape de intrarea in Cetate.

 599. Curatenie, locație frumos amenajată si cu bun gust. Aproape de centru, respectiv de intrarea in Cetatea Carolina.

 600. Raport bun calitate-pret; aproape de atractiile istorice ale orasului.

 601. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 602. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 603. Recomand cu caldura acest complex,foarte curat,zona linistita,personal amabil.

 604. Locatie grozava, mic dejun mai mult decat suficient, gazde prietenoase si discrete. Servicii de cazare cu inalt grad de apreciere. Le multumim pentru amabilitatea si confortul cazarii. Felicitari !

 605. Apartamentul este foarte agreabil, linistea, zona, parcarea si calitatea proprietarilor.

 606. Gazda super prietenoasa si indatoritoare! Data viitoare ma voi caza tot aici!sigur!

 607. Curatenie si mancare foarte buna pentru toate gusturile

 608. Locația este excelenta (la 5-10 minute de poarta 1 a cetății). Curățenia a fost impecabilă.

 609. Locatie buna .Curat .Aproape de obiective turistice.

 610. Priveliștea este întradevăr una deosebită, iar gazdele primitoare și binevoitoare. Recomand în principal pentru amplasarea acestui apartament.

 611. Excelenta localizare, la 2 pasi de cetate. Loc de parcare asigurat. Gazde foarte dragute.

 612. Amplasare foarte buna, spatios si curat, bucatarie dotata.

 613. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 614. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 615. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 616. Gazda deosebit de amabila, locatie excelenta, curatenia exemplara!

 617. pot spune ca a fost totul la superlativ, gazda primitoare ; prezentarea locatiei de exceptie datorata gazdei care a inteles foarte bine cerintele turismului de calitate. Speranta mea este ca astfel de exemple frumoase, pot duce la satisfactie si multumire pentru multi turisti care vor ajunge sa locuiasca in acest mini hotel de exceptie.

 618. Proprietatea este f.aproape de Cetate Alba Carolina..la doar cateva minute pe jos. Amenajata cu f.mult bun gust, curatenie exemplara, liniste, parcare generoasa, iar gazda, Florin, foarte amabila. Daca ar exista nota 12, as acorda fara a sta pe ganduri. Vom reveni cu drag la aceasta proprietate. Multumim!

 619. Un aprtament frumos,cu tot ce este necesar,patul mare si comfortabil,priveliste frumoasa,exact in centru,magazine si restaurante foarte aproape,gazda super ,multumim revenim cu placere

 620. Amabilitatea gazdei, curatenia si spatiul suficient de mare chiar si pentru o familie cu 2 copii plus pozitionarea centrală (foarte aproape de obiectivele turistice).

 621. Am fost în Alba-Iulia cu gândul de a participa la festivalul roman şi, pentru asta, ştiam că ne dorim să stăm undeva aproape de cetate, care era punctul 0 al tuturor activităților. Am găsit apartamentul acesta şi, din prima, am spus că trebuie să îl luăm. Şi nu am fost dezamăgiți! Totul este exact ca în poze, curat, aproape de cetate, spațios, relaxant! Balconul a fost locul nostru preferat, în special datorită priveliştii. Gazda noastră a fost tot timpul alături de noi, prin telefon, pentru orice întrebare sau dilemă am fi avut. Mulțumim pentru găzduire, recomandări şi… per total pentru că ne-ați ajutat să ne facem city-breakul exact aşa cum ne-am dorit!

 622. Apartamentul este bine pus la punct, are dotarile necesare, foarte curat, gazda excelenta ne-a placut foarte mult

 623. Gazdă primitoare, camera curată, am gasit loc de parcare. Aproape de cetate. Televizor mare. Pat confortabil. Cheia usor de primit si de predat.

 624. Locatia aproape de Cetate. Curat. Bucatarie utilata cu de toate. TV si la bucatarie .

 625. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 626. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 627. Recomand cu caldura acest complex,foarte curat,zona linistita,personal amabil.

 628. Amplasamant este un plus : apoape de strada pietonala/principala unde sunt magazine, restaurante, aproape de intrarea in Cetate.

 629. Curatenie, locație frumos amenajată si cu bun gust. Aproape de centru, respectiv de intrarea in Cetatea Carolina.

 630. Raport bun calitate-pret; aproape de atractiile istorice ale orasului.

 631. Patul super fain. Micul dejun bun. Gazdele foarte amabile, primitoare, gata sa iti ofere orice informatie de care ai nevoie.

 632. Personal foarte amabil, locație modernă, curat, confort. Ne am simțit foarte bine. Recomand cu încredere.

 633. Locația arata mai bine ca în poze, totul e nou și de calitate și personalul e foarte primitor și binevoitor. Ne-am simțit foarte bine

 634. Gazda foarte amabila, am reușit sa ne dam cu carturile și am rămas foarte mulțumiți de experiență

 635. Aproape de cetate, pista cu carturi, propietarul super de treaba.

 636. O locație interesantă unde se pot desfășura activități recreative (carting)

 637. Localizare langa poarta 1, intrare la cetatea Alba Iulia, curat, confortabil, personal amabil, camera bine aranjata, mobilier curat si intretinut , asternuturi curate.

 638. Priboi si Asociatii despagubiri accidente rutiere recomanda Hotel Transilvania din Alba Iulia – locatie buna, liniste, restaurant bun, parcare gratuita!

 639. Personalul foarte tanar si foarte pregatit profesional, ospitalier, eficient. Felicitari ! In camere, totul de cea mai buna calitate, mobilier, lenjerii, toate de bun gust. Servirea mesei a fost ireprosabila, mancarea de calitate.

 640. E o locatie decenta la acest pret. Trei camere pentru 100 de lei, mai ieftin nu cred ca poti spera. Camerele nu sunt de lux, dar nici nu au defecte grosolane. Erau destul de curate si ingrijite chiar as zice.

 641. Noi am fost un grup de 5 persoane si ne-am simtit minunat la aceasta cazare. Apartamentul a fost curat, conditiile sunt foarte bune si e aproape de Cetatea din Alba Iulia.

 642. Pozitie foarte buna, aproape de cetate, multe magazine/restaurante in apropiere

 643. Este o locatie centrala, apropiata de obiectivele turistice.

 644. Foarte curat ,oameni cumsecade ,ai totul la dispozitie .intr-un cuvant ca acasa.

 645. Amplasarea, bucataria dotata si spatioasa, paturile mari si salteaua buna, parcarea din curte.

 646. Poziția F b. Personal binevoitor si civilizat. Apa la ștrand mai calda.

 647. Curatenie si mancare foarte buna pentru toate gusturile

 648. Locația este excelenta (la 5-10 minute de poarta 1 a cetății). Curățenia a fost impecabilă.

 649. Localizare langa poarta 1, intrare la cetatea Alba Iulia, curat, confortabil, personal amabil, camera bine aranjata, mobilier curat si intretinut , asternuturi curate.

 650. Priboi si Asociatii despagubiri accidente rutiere recomanda Hotel Transilvania din Alba Iulia – locatie buna, liniste, restaurant bun, parcare gratuita!

 651. Personalul foarte tanar si foarte pregatit profesional, ospitalier, eficient. Felicitari ! In camere, totul de cea mai buna calitate, mobilier, lenjerii, toate de bun gust. Servirea mesei a fost ireprosabila, mancarea de calitate.

 652. Curatenie, liniste. Gazda de nota 10, foarte primitoare.

 653. Raport excelent calitate-preț. Zonă liniștită, la 10 minute de mers pe jos de la cetate. Gel de duș, șampon la baie. Proprietar grijuliu (m-a sunat după ce-am plecat ca să-mi spună că mi-am uitat încărcătorul și să mi-l trimită).

 654. Ordinea din cameră, mobilier ales cu gust, simplu dar cochet.

 655. Gazda a fost foarte de treaba si ne-a inteles ca venim ceva mai tarziu decat anuntasem. Apartamentul este foarte curat si foarte frumos mobilat.

 656. Curat, ingrijit, iar gazda prietenoasă si primitoare.

 657. Zona linistita,apartamentul foarte bine ingrijit, dotat cu tot ceea ce este necesar, curatenie, paturi confortabile, gazde amabile. Recomand cu caldura.

 658. Locatie intr-o zona destul de linistita ,la aprox 1km de centru, camere mari, paturi confortabile, camera tripla (pat dublu + pat de o persoana) nu are bucatarie, dar am gasit frigider, iar intr-un spatiu amenajat, fierbator pentru apa ca sa facem ceai si cafea, inclusiv pliculetele de ceai si cafea ne erau oferite intr-o maniera ospitaliera.,baia mare foarte curata. Internetul este rapid. , Parcare privata. Pentru intrarea in parcare si hotel am primit chei / card acces Vom reveni cu placere

 659. Locatie destul ds aproape de centru, cam 1,k km, apartamente curate, foarte mari, liniste, paturi confortabile, exact ce-ti doresti dupa un drum foarte lung.

 660. Locatie excelenta, foarte curata, foarte primitoare. Nici nu incape discutie ca e una din cele mai primitoare locatii prin cate am trecut.

 661. Gazda foarte amabila, am reușit sa ne dam cu carturile și am rămas foarte mulțumiți de experiență

 662. Aproape de cetate, pista cu carturi, propietarul super de treaba.

 663. O locație interesantă unde se pot desfășura activități recreative (carting)

 664. O locație liniștită, aproape de Cetatea Carolina. A fost un sejur cât se poate de relaxant. Am primit informații competente si de ajutor, pentru ceea ce aveam noi nevoie. Camerelele sunt frumoase, curate, dotate cu echipamente moderne. As reveni in aceasta locație oricând.

 665. Zona liniștita și plăcută , la 300m de Cetate. Gazda de nota 10. Totul a fost la superlativ.

 666. Locatie foarte buna, personal foarte amabil, toate utilitatile in camera.

 667. Locația a fost conform așteptărilor, totul curat, îngrijit, cu un design drăguț. Foarte aproape de cetatea Alba Iulia (Poarta 1). Recomand această locație.

 668. Superb decorat, practic, cu tot ce trebuie, parcare la îndemâna pe strada, restaurantul La Conac la 2 min cu mașina.

 669. Apartamentul este ca in pozele de prezentare: foarte spatios, baia si bucataria f bine utilate (chiar si un spumator de lapte pt amatorii de capuccino), un mix de modern si rustic. E intr-o zona de case si e liniste, noaptea se aud greierii.

 670. Locatie excelenta. Micul dejun specific ardelenesc diversificat si gustos . Personalul de la restaurant foarte atent la completarea produselor care se terminau si la debarasarea meselor, nota 10+. Pentru un hotel cotat la 2* este excelent.

 671. Locația si priveliștea. Foarte aproape de Cetatea Alba Carolina. Priveliște frumoasa. De la geam se vedea Cetatea. Loc de parcare găsit cu ușurință. Mic dejun , bufet suedez foarte bun. Curățenie. Mobilier in stil rustic. Foarte curat in sala de mese. O sa revin cu plăcere.

 672. Amplasarea e excelenta, camera curată, personalul amabil.

 673. Locatie excelenta. Micul dejun specific ardelenesc diversificat si gustos . Personalul de la restaurant foarte atent la completarea produselor care se terminau si la debarasarea meselor, nota 10+. Pentru un hotel cotat la 2* este excelent.

 674. Locația si priveliștea. Foarte aproape de Cetatea Alba Carolina. Priveliște frumoasa. De la geam se vedea Cetatea. Loc de parcare găsit cu ușurință. Mic dejun , bufet suedez foarte bun. Curățenie. Mobilier in stil rustic. Foarte curat in sala de mese. O sa revin cu plăcere.

 675. Amplasarea e excelenta, camera curată, personalul amabil.

 676. E o locatie decenta la acest pret. Trei camere pentru 100 de lei, mai ieftin nu cred ca poti spera. Camerele nu sunt de lux, dar nici nu au defecte grosolane. Erau destul de curate si ingrijite chiar as zice.

 677. Noi am fost un grup de 5 persoane si ne-am simtit minunat la aceasta cazare. Apartamentul a fost curat, conditiile sunt foarte bune si e aproape de Cetatea din Alba Iulia.

 678. Pozitie foarte buna, aproape de cetate, multe magazine/restaurante in apropiere

 679. Liniștea ,aproape de cetate și centru,amabilitatea proprietarului,in concluzie tot

 680. Curățenie, aproape de centru, apartament echipat complet, camere mari, pretul bun, se poate merge si cu copii mici.

 681. Locație centrală, apartament cu două camere foarte curat si utilat, ideal pentru familii cu copii. Proprietarul foarte prompt, preț bun in raport cu calitatea serviciilor Recomand.

 682. Locația e excelenta , aproape de cetate, personalul excelent , curățenie maxima

 683. Ne-a plăcut totul! Camerele au fost spațioase, luminoase, paturile confortabile, am avut parte de liniște și de un somn odihnitor. Gazdele sunt niște persoane foarte amabile, ne-au servit cafeaua din partea casei în fiecare dimineață și au răspuns prompt solicitărilor noastre. Vom reveni cu drag!

 684. Gazda foarte primitoare si de treaba. Conditii excelente

 685. Gazda foarte amabila, am reușit sa ne dam cu carturile și am rămas foarte mulțumiți de experiență

 686. Aproape de cetate, pista cu carturi, propietarul super de treaba.

 687. Este aproape de cetate, un loc liniștit, usor de găsit și aproape de supermarket- uri. Pensiunea are si un foisor unde poți savura o cafea în liniște. Raportul calitate pret este unul foarte bun.

 688. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 689. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 690. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 691. camera confortabila paturi si lenjerie curata facilitati multumitoare, baia OK , mic dejun bun, cafea buna , si un restaurant placut cu un meniu variat .recomand. parcarea aproape de hotel.

 692. Locatie situata in zona linistita, cel putin asa a fost in we. Aproape de Alba Carolina si de cateva localuri cu mancare buna. Camera mare si cu design deosebit. Curatenia. Personalul amabil. Pernele moi 😀

 693. Localizare langa poarta 1, intrare la cetatea Alba Iulia, curat, confortabil, personal amabil, camera bine aranjata, mobilier curat si intretinut , asternuturi curate.

 694. Camera curată, mare Aflat in centrul Alba Iulia. Mic dejun ok (nu foarte diversificat, dar suficient)

 695. personalul cu atitudinea empatica, atentă, deschisă!

 696. Micul dejun suficent pentru toata lumea. Curatenie in camere , caldura , apa calda in piscina.

 697. camera confortabila paturi si lenjerie curata facilitati multumitoare, baia OK , mic dejun bun, cafea buna , si un restaurant placut cu un meniu variat .recomand. parcarea aproape de hotel.

 698. Locatie situata in zona linistita, cel putin asa a fost in we. Aproape de Alba Carolina si de cateva localuri cu mancare buna. Camera mare si cu design deosebit. Curatenia. Personalul amabil. Pernele moi 😀

 699. Localizare langa poarta 1, intrare la cetatea Alba Iulia, curat, confortabil, personal amabil, camera bine aranjata, mobilier curat si intretinut , asternuturi curate.

 700. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 701. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 702. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 703. Gazdele foarte amabile, curățenie, aproape de cetate, garsoniera foarte bine dotata.

 704. Apartamentul este bine pus la punct, are dotarile necesare, foarte curat, gazda excelenta ne-a placut foarte mult

 705. Gazdă primitoare, camera curată, am gasit loc de parcare. Aproape de cetate. Televizor mare. Pat confortabil. Cheia usor de primit si de predat.

 706. Apa si cafeaua complementar. Apartament superb, gazda super.

 707. Locatie excelenta, amenajat cu foarte mult bun gust!

 708. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am avut si informatii despre oras, ce se poate vizita, unde se mananca bine.

 709. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 710. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 711. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 712. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 713. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 714. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 715. Asezarea hotelului langa Cetate. deasemenea personalul restaurantului foarte receptiv, mancare foarte buna,

 716. Cel mai mult mi-a placut amplasarea hotelului si panorama pe care o aveam din camera,fiind cazati la et.9 si spre cetate. Un mare plus pt.baiatul care a avut grija de micul dejun! Un om pe care iti face placere sa-l intalnesti intr-un hotel! Profi! Bravo lui!

 717. Totul a fost ok, curat în cameră, priveliștea, mai ales de la etajele superioare este superbă, personalul foarte amabil, micul dejun bogat și diversificat (clătitele super bune), iar poziționarea este ideală, am făcut mai puțin de 5 minute până la Catedrala Încoronării și undeva la 10 minute până la “drumul celor 3 fortărețe “. Serviciile oferite sunt pentru mai mult de două stele.

 718. Gazda excelenta, apartamentul spatios, mobilat cu foarte mult gust, saltele exceptionale

 719. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 720. Foarte curat, bine amenajat, central, proprietarii sunt niște persoane foarte drăguțe. Recomand

 721. Asezarea hotelului langa Cetate. deasemenea personalul restaurantului foarte receptiv, mancare foarte buna,

 722. Cel mai mult mi-a placut amplasarea hotelului si panorama pe care o aveam din camera,fiind cazati la et.9 si spre cetate. Un mare plus pt.baiatul care a avut grija de micul dejun! Un om pe care iti face placere sa-l intalnesti intr-un hotel! Profi! Bravo lui!

 723. Totul a fost ok, curat în cameră, priveliștea, mai ales de la etajele superioare este superbă, personalul foarte amabil, micul dejun bogat și diversificat (clătitele super bune), iar poziționarea este ideală, am făcut mai puțin de 5 minute până la Catedrala Încoronării și undeva la 10 minute până la “drumul celor 3 fortărețe “. Serviciile oferite sunt pentru mai mult de două stele.

 724. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 725. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 726. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 727. Gazdele foarte amabile, curățenie, aproape de cetate, garsoniera foarte bine dotata.

 728. Apartamentul este bine pus la punct, are dotarile necesare, foarte curat, gazda excelenta ne-a placut foarte mult

 729. Gazdă primitoare, camera curată, am gasit loc de parcare. Aproape de cetate. Televizor mare. Pat confortabil. Cheia usor de primit si de predat.

 730. Apa si cafeaua complementar. Apartament superb, gazda super.

 731. Locatie excelenta, amenajat cu foarte mult bun gust!

 732. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am avut si informatii despre oras, ce se poate vizita, unde se mananca bine.

 733. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 734. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 735. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 736. Gazda excelenta, apartamentul spatios, mobilat cu foarte mult gust, saltele exceptionale

 737. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 738. Foarte curat, bine amenajat, central, proprietarii sunt niște persoane foarte drăguțe. Recomand

 739. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 740. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 741. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 742. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 743. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 744. Ne-a placut tot! Apartament superb, priveliște frumoasă, cafeaua bună, poziționare perfectă.

 745. Asezarea hotelului langa Cetate. deasemenea personalul restaurantului foarte receptiv, mancare foarte buna,

 746. Cel mai mult mi-a placut amplasarea hotelului si panorama pe care o aveam din camera,fiind cazati la et.9 si spre cetate. Un mare plus pt.baiatul care a avut grija de micul dejun! Un om pe care iti face placere sa-l intalnesti intr-un hotel! Profi! Bravo lui!

 747. Totul a fost ok, curat în cameră, priveliștea, mai ales de la etajele superioare este superbă, personalul foarte amabil, micul dejun bogat și diversificat (clătitele super bune), iar poziționarea este ideală, am făcut mai puțin de 5 minute până la Catedrala Încoronării și undeva la 10 minute până la “drumul celor 3 fortărețe “. Serviciile oferite sunt pentru mai mult de două stele.

 748. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 749. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 750. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 751. Gazdele foarte amabile, curățenie, aproape de cetate, garsoniera foarte bine dotata.

 752. Apartamentul este bine pus la punct, are dotarile necesare, foarte curat, gazda excelenta ne-a placut foarte mult

 753. Gazdă primitoare, camera curată, am gasit loc de parcare. Aproape de cetate. Televizor mare. Pat confortabil. Cheia usor de primit si de predat.

 754. Apa si cafeaua complementar. Apartament superb, gazda super.

 755. Locatie excelenta, amenajat cu foarte mult bun gust!

 756. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am avut si informatii despre oras, ce se poate vizita, unde se mananca bine.

 757. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 758. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 759. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 760. Gazda excelenta, apartamentul spatios, mobilat cu foarte mult gust, saltele exceptionale

 761. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 762. Foarte curat, bine amenajat, central, proprietarii sunt niște persoane foarte drăguțe. Recomand

 763. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 764. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 765. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 766. Asezarea hotelului langa Cetate. deasemenea personalul restaurantului foarte receptiv, mancare foarte buna,

 767. Cel mai mult mi-a placut amplasarea hotelului si panorama pe care o aveam din camera,fiind cazati la et.9 si spre cetate. Un mare plus pt.baiatul care a avut grija de micul dejun! Un om pe care iti face placere sa-l intalnesti intr-un hotel! Profi! Bravo lui!

 768. Totul a fost ok, curat în cameră, priveliștea, mai ales de la etajele superioare este superbă, personalul foarte amabil, micul dejun bogat și diversificat (clătitele super bune), iar poziționarea este ideală, am făcut mai puțin de 5 minute până la Catedrala Încoronării și undeva la 10 minute până la “drumul celor 3 fortărețe “. Serviciile oferite sunt pentru mai mult de două stele.

 769. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 770. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 771. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 772. Locație frumoasa, liniște,parcare, presiune la apa bună, minifrigider , aer condiționat, materiale de calitate folosite la finisaje , mic dejun tip bufet suedez diversificat și bun. Tot înafara mâncării comandate la restaurant.

 773. Pentru 3 stele este ok. Personal ok. Camera ok. Cu alte cuvinte mulțumit.

 774. Mi-a placut locatia ca este mai retrasa, spatioasa, curata, dotata si cu angajati amabili.

 775. Parcare interioara cu telecomanda pentru a iesi si intra fara probleme.

 776. Camera mare,pat comfortabil Sala de baie spatioasa,cabina mare de dus Foarte curat Lidl la 5 min O plimbare de 15 min pina la Cetate Cafetiera in camera ,pliculete de cafea si ceai ,2 sticle de apa

 777. Locatie intr-o zona destul de linistita ,la aprox 1km de centru, camere mari, paturi confortabile, camera tripla (pat dublu + pat de o persoana) nu are bucatarie, dar am gasit frigider, iar intr-un spatiu amenajat, fierbator pentru apa ca sa facem ceai si cafea, inclusiv pliculetele de ceai si cafea ne erau oferite intr-o maniera ospitaliera.,baia mare foarte curata. Internetul este rapid. , Parcare privata. Pentru intrarea in parcare si hotel am primit chei / card acces Vom reveni cu placere

 778. Totul la superlativ,curățenie,confort si personal amabil. Recomand cu drag

 779. Amplasare foarte aproape de centru,curatenie exemplara,totul nou si modern

 780. Amenacari deosebite Amplasare excelenta lângă cetate

 781. Este o vila superba. Totul arata mai bine decât în poze. Cutatenie și miros plăcut.

 782. Gazdă primitoare, curat, liniște, spațios. Arătă mult mai bine în realitate !

 783. Totul a fost excelent. Recomand tuturor celor care viziteaza Alba Iulia cu un mic grup de prieteni sa inchirieze aceasta locatie. Conditii care mi-au depasit asteptarile oferite de un personal extrem de amabil.

 784. Apartamentul e cozy, amenajat frumos si o gazda primitoare

 785. Totul a fost extraordinar,ai totul la dispoziție la un raport calitate/preț excepțional,,, ff aproape de cetate, la parter deci nu trebuie sa urci scări cu bagajele 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 786. loatie excelenta la 50 metri de centru pietonal,100 m de intrarea in cetate!

 787. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 788. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 789. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 790. Locatia este amplasată foarte bine, priveliste frumoasă (daca nu prinzi ceata ca mine 🙂 ), personal foarte amabil, mic dejun decent si gustos.

 791. Mancarea excelenta nota 10 iar servirea foarte profi !!

 792. Asezarea hotelului langa Cetate. deasemenea personalul restaurantului foarte receptiv, mancare foarte buna,

 793. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 794. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 795. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 796. Gazdele foarte amabile, curățenie, aproape de cetate, garsoniera foarte bine dotata.

 797. Apartamentul este bine pus la punct, are dotarile necesare, foarte curat, gazda excelenta ne-a placut foarte mult

 798. Gazdă primitoare, camera curată, am gasit loc de parcare. Aproape de cetate. Televizor mare. Pat confortabil. Cheia usor de primit si de predat.

 799. Apartament spațios, curat intr-o locație foarte bună, cu multe locuri de parcare în zonă.

 800. Totul a fost perfect . Apartament curat, gazda primitoare .

 801. Apartament mobilat modern, curat, paturi foarte confortabile. Bucătărie complet utilata. Aproape de cetate. Ne-a părut rău că am stat doar o noapte

 802. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 803. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 804. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 805. Apartamentul este renovat in stil modern, cu foarte bun gust. Este situat la 10 minute de Alba Carolina. Per total nota 10!

 806. Apartamentul se află aproape de cetate, ceea ce pentru noi a fost un real avantaj. Ne-a plăcut totul, ne-a satisfăcut toate nevoile de ”turiști”.

 807. Apartamentul este Conform pozelor , foarte curat , gazda de treaba , prosoape la baie,gel de dus, cafea , toate moca doar mini bar-ul contra cost , loc de parcare gratis care se poate vedea din apartament … aproape de pietonala/ cetate , cu siguranța când mai ajung la Alba o sa iau aceeași cazare

 808. Apartamentul e cozy, amenajat frumos si o gazda primitoare

 809. Totul a fost extraordinar,ai totul la dispoziție la un raport calitate/preț excepțional,,, ff aproape de cetate, la parter deci nu trebuie sa urci scări cu bagajele 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 810. loatie excelenta la 50 metri de centru pietonal,100 m de intrarea in cetate!

 811. Un apartament excelent pozitionat, conditii excelente, curat, amenajat cu bun gust, gazde primitoare! Recomandam cu drag!

 812. Totul la superlativ. Apartamentul extrem de curat si primitor! Multumim! 🙂

 813. Locația superba Apartamentul minunat Curătenie desăvârșită Gazda deosebita amabilă si primitoare O sa apelăm mereu la ei când ajungem in Alba

 814. Un hotel foarte bun, cu camere placute, curate, pat confortabil, baia decent utilata, minibar ok. In general, iti lasa o senzatie buna si stii ca vei mai reveni!

 815. Mic dejun variat, camera moderna, vederea din camera

 816. camera confortabila paturi si lenjerie curata facilitati multumitoare, baia OK , mic dejun bun, cafea buna , si un restaurant placut cu un meniu variat .recomand. parcarea aproape de hotel.

 817. As dori sa multumesc persoanei de la receptie pentru indrumarile date. Au fost de mare ajutor.

 818. avea si living-rom si foarte mult spațiu si liniște

 819. Camere mari, cele Deluxe cu canapea sau choar canapele in camera. Curat, frumos si un pret foarte bun.

 820. Impecabil! Aspect, curățenie, poziționare, mâncare! Cu siguranță următoarea dată când voi fi in Alba Iulia tot acest hotel voi alege! Asadar recomand!

 821. Amplasarea și panorama, de nota 10! Căldură în cameră.

 822. Locatia este amplasată foarte bine, priveliste frumoasă (daca nu prinzi ceata ca mine 🙂 ), personal foarte amabil, mic dejun decent si gustos.

 823. Locație frumoasa, liniște,parcare, presiune la apa bună, minifrigider , aer condiționat, materiale de calitate folosite la finisaje , mic dejun tip bufet suedez diversificat și bun. Tot înafara mâncării comandate la restaurant.

 824. Pentru 3 stele este ok. Personal ok. Camera ok. Cu alte cuvinte mulțumit.

 825. Mi-a placut locatia ca este mai retrasa, spatioasa, curata, dotata si cu angajati amabili.

 826. Dl. Borza o gazda foarte bună, ne-a primit foarte frumos, ne-a oferit informații despre zona (locuri de vizitat), ne-a servit cu coniac/visinata/zmeurata home made 😀. Locația dispune de foarte multa verdeață și pomi fructiferi, este aproape de oraș într-o zona liniștită.

 827. Totul a fost la superlativ. Mulțumim d-lui Borza!

 828. Absolut totul este minunat, cuvintele sunt prea mici pentru descriere.

 829. Curățenie desăvârșită, camere proaspăt amenajate, totul impecabil.

 830. 1. Amplasare buna pentru a vizita Cetatea Alba Carolina (10-15 minute) si obiectivele turistice din zona (Aiud, Ramet, Blaj, Sebes). 2. Mobilier nou, curatenie deosebita (locatie proaspat introdusa in circuitul turistic!), parcare gratuita. 3. Amabilitatea proprietarului (Desi GPS-ul ne-a dus intr-un loc aiurea, a stat in telefon si mi-a livrat repere corecte pentru a ajunge la destinatie! Pe GPS, harta Q1 2019, adresa este Calea Motilor 80!). 4. Magazin alimentar non-stop (chiar langa cladire); in vecinatate se gasesc Kaufland si Profi, plus OMV. Restaurantele se gasesc in zona centrala a orasului (10-15 minute).

 831. Este curat si toate sunt noi (aparatul de AC, prosoape, lenjerie, mobilă, saltele, etc). Este liniste in cameră (noi am avut o cameră care da spre parcare) iar camera este alcătuită cu bun gust. Se poate ajunge pe jos la cetate in scurt timp. Raport calitate- pret bun.

 832. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 833. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 834. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 835. Apartamentul este foarte aproape de cetate. Exista un magazin non-stop chiar peste drum de bloc, ne-a ajutat foarte mult.

 836. Apartamentul e dragut, curat, are tot ce-i trebuie, e micut si intim si spatios in acelasi timp, e ca in poze, nu o sa aveti surprize neplacute are si centrala daca mergeti cand e vremea mai rece cum am fost noi se face cald repede. E la etajul 1. E destul de aproape de cetate,puteti merge si pe jos pana acolo. Gasiti tot timpul loc de parcare pe strada din fata blocului si suficiente mini marketuri in zona. Nu regretam ca l-am ales. Noi n-am avut nicio problema nici cu gazda, nici cu usa de la baie, nici cu dusul cum am citit in alte comentarii inainte sa facem rezervarea.

 837. Amenajarea si decoratiunile. Mult bun gust. Paturi confortabile,Lenjerie buna. Totul este ca in pozele postate pe site

 838. Decoratiunile de Craciun, curatenia, amabilitatea personalului, atat la receptie cat si la restaurant, atmosfera intima.

 839. Un hotel foarte bun, cu camere placute, curate, pat confortabil, baia decent utilata, minibar ok. In general, iti lasa o senzatie buna si stii ca vei mai reveni!

 840. Mic dejun variat, camera moderna, vederea din camera

 841. Micul dejun a fost excelent! Și camera a fost foarte frumoasă. Personalul este foarte amabil. Amplasarea hotelului e foarte bună, în condițiile în care vroiam să vizităm obiectivele din centrul orașului.

 842. Amplasat exact lângă cetate, micul dejun foarte bun, loc de parcare

 843. Impecabil! Aspect, curățenie, poziționare, mâncare! Cu siguranță următoarea dată când voi fi in Alba Iulia tot acest hotel voi alege! Asadar recomand!

 844. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 845. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 846. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 847. Arata exact ca in poze, tot e nou la apartament, are o vedere spectaculos. Curat, impecabil. E un apartament cu tot nou la un bloc mai vechi. Merita, bine amplazat.

 848. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 849. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 850. Micul dejun excelent. Mi-a placut ca omleta se facea la comanda, adica se servea calda si cu ce vroia clientul. Camera curata si cu obiecte de toaleta bune, prosoape albe, curate.

 851. Totul! Foarte amabili și săritori. Cald, curat și confortabil în camere. Pensiunea arată foarte bine. Recomand!

 852. Confortul camerelor a fost foarte bun si micul dejun excelent.

 853. Parcare interioara cu telecomanda pentru a iesi si intra fara probleme.

 854. Camera mare,pat comfortabil Sala de baie spatioasa,cabina mare de dus Foarte curat Lidl la 5 min O plimbare de 15 min pina la Cetate Cafetiera in camera ,pliculete de cafea si ceai ,2 sticle de apa

 855. Locatie intr-o zona destul de linistita ,la aprox 1km de centru, camere mari, paturi confortabile, camera tripla (pat dublu + pat de o persoana) nu are bucatarie, dar am gasit frigider, iar intr-un spatiu amenajat, fierbator pentru apa ca sa facem ceai si cafea, inclusiv pliculetele de ceai si cafea ne erau oferite intr-o maniera ospitaliera.,baia mare foarte curata. Internetul este rapid. , Parcare privata. Pentru intrarea in parcare si hotel am primit chei / card acces Vom reveni cu placere

 856. Faptul că este 100% ca și în poze! Mobila, luminile, liniștea, priveliștea de la balcon, curățenia, mirosul plăcut.

 857. Ospitalitatea gazdelor, care ne-au surprins oferindu-ne masa festivă de revelion traditionala, deși nu fusese inclusă în preț. Apartamentul este spațios, curat si confortabil, arată exact ca in descrierea de pe site. Am petrecut 3 zile minunate in aceasta casa. Felicitări pentru ceea ce faceți, va mulțumim.!

 858. Initial am cautat un hotel insa am gasit acest minunat apartament si mi a atras atentia , este minunat pentru cei care doresc sa se simta ca acasa ❤️ este exact ca in imagini mai mult de atat am simtit caldura primitoare a doamnei Jana si cum am pasit pragul casei am ramas surprinsa de curatenia si frumusetea acestui apartament facut cu mult gust si multa pasiune ❤️ Recomand cu incredere !!!! Multumim frumos dna Jana ! 😘🤗

 859. Locație frumoasa, liniște,parcare, presiune la apa bună, minifrigider , aer condiționat, materiale de calitate folosite la finisaje , mic dejun tip bufet suedez diversificat și bun. Tot înafara mâncării comandate la restaurant.

 860. Pentru 3 stele este ok. Personal ok. Camera ok. Cu alte cuvinte mulțumit.

 861. Mi-a placut locatia ca este mai retrasa, spatioasa, curata, dotata si cu angajati amabili.

 862. Micul dejun a fost excelent! Și camera a fost foarte frumoasă. Personalul este foarte amabil. Amplasarea hotelului e foarte bună, în condițiile în care vroiam să vizităm obiectivele din centrul orașului.

 863. Amplasat exact lângă cetate, micul dejun foarte bun, loc de parcare

 864. Impecabil! Aspect, curățenie, poziționare, mâncare! Cu siguranță următoarea dată când voi fi in Alba Iulia tot acest hotel voi alege! Asadar recomand!

 865. Garsoniera este frumos amenajată și este și foarte practica, deoarece am găsit acolo tot ceea ce aveam nevoie, pana și “ceva dulce și ceva sarat” vorba Aurei (gazda foarte primitoare). Este aproape de Cetate, aproape 10 min de mers pe jos. Parcarea gratuită pe locurile publice pe langa bloc.

 866. Garsoniera foarte curata, bucatarie bine echipata, pat confortabil. Proprietara super draguta. Aproape de centru, recomand Pt pretentiosi blocul poate fi o piedica fiind doar de garsoniere, scara nu arata f bine, insa nu e un motiv sa renuntati la cazare pt aspectul blocului

 867. Apartamentul a fost excelent, propietara a fost foarte amabila. Apartamentul a fost extraordinar de curat, mobilat foarte frumos. Am avut chiar si cafea, ceai, apa si ciocolata. Am apreciat enorm faptul ca apartamentul era dotat cu wi-fi. Recomand acest apartament cu toata increderea! Pe scurt, la acest apartament mi-a placut absolut totul.

 868. Arata exact ca in poze, tot e nou la apartament, are o vedere spectaculos. Curat, impecabil. E un apartament cu tot nou la un bloc mai vechi. Merita, bine amplazat.

 869. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 870. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 871. Curat, cald in camera, au bar restaurant si mic dejun bun

 872. Locație frumoasa, liniște,parcare, presiune la apa bună, minifrigider , aer condiționat, materiale de calitate folosite la finisaje , mic dejun tip bufet suedez diversificat și bun. Tot înafara mâncării comandate la restaurant.

 873. Pentru 3 stele este ok. Personal ok. Camera ok. Cu alte cuvinte mulțumit.

 874. Micul dejun excelent. Mi-a placut ca omleta se facea la comanda, adica se servea calda si cu ce vroia clientul. Camera curata si cu obiecte de toaleta bune, prosoape albe, curate.

 875. Totul! Foarte amabili și săritori. Cald, curat și confortabil în camere. Pensiunea arată foarte bine. Recomand!

 876. Confortul camerelor a fost foarte bun si micul dejun excelent.

 877. Liniștea ,aproape de cetate și centru,amabilitatea proprietarului,in concluzie tot

 878. Curățenie, aproape de centru, apartament echipat complet, camere mari, pretul bun, se poate merge si cu copii mici.

 879. Locație centrală, apartament cu două camere foarte curat si utilat, ideal pentru familii cu copii. Proprietarul foarte prompt, preț bun in raport cu calitatea serviciilor Recomand.

 880. M-am simtit ca acasa. Apartament utilat si mobilat cu tot ce este necesat, curat.

 881. locatia excelenta,curat,proprietar amabil si de ajutor. orasul mic si cu neofertant turistic.

 882. Locatia excelenta , in centrul orasului , curatenie , totul de un bun gust impecabil ! Recomand !

 883. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 884. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 885. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 886. Priveliște frumoasa Mic dejun bun Mâncarea la restaurant foarte bună

 887. Locatie perfecta, langa cetate, decor vechi dar impresionant, receptioner amabil, cazare rapida fara birocratie. Mic dejun b foarte bun(bufet suedez). Recomand tuturor.

 888. Mobila, chiar daca veche si probabil reconditionata, avea un aspect princiar. Un mini frigider in camera, tv cu netflix si youtube. Micul dejun variat si bun. Foarte aproape de cetate.

 889. Studioul spațios,pat confortabil,cafeaua f bună,bucătăria utilata cu tot ce trebuie.,locație centrală,(langa cetate),acces facil,loc de parcare.

 890. Cea mai faina cazare.Linistea,curatenia impecabila,apartament dotat cu absolut tot ce ti-ai putea dori. M-as muta acolo definitiv. Gazda extrem de amabila si in acelasi timp discreta. O placere sa stai acolo. Recomand cu tot dragul. Oricand as alege aceasta locatie in detrimentul oricarui hotel de 5 stele.

 891. Un loc liniștit în centrul orașului, imediat langa cetate. Amenajata foarte frumos, luminos, curățenie impecabila și patul confortabil. Absolut nimic de reproșat. vom reveni în această căsuță cat de curând.

 892. Na fost cazul de mic dejun.Locatia este super ,recent renovata , cu foarte mult bun gust si dotata cu tot ce trebuie .

 893. Gazda foarte prompta și serviabil. Curățenie exemplara. Recomand

 894. Amplasare excepțională. Proprietar jos pălăria. Amabilitate și corectitudine.

 895. Apartamentul este foarte aproape de cetate. Exista un magazin non-stop chiar peste drum de bloc, ne-a ajutat foarte mult.

 896. Apartamentul e dragut, curat, are tot ce-i trebuie, e micut si intim si spatios in acelasi timp, e ca in poze, nu o sa aveti surprize neplacute are si centrala daca mergeti cand e vremea mai rece cum am fost noi se face cald repede. E la etajul 1. E destul de aproape de cetate,puteti merge si pe jos pana acolo. Gasiti tot timpul loc de parcare pe strada din fata blocului si suficiente mini marketuri in zona. Nu regretam ca l-am ales. Noi n-am avut nicio problema nici cu gazda, nici cu usa de la baie, nici cu dusul cum am citit in alte comentarii inainte sa facem rezervarea.

 897. Amenajarea si decoratiunile. Mult bun gust. Paturi confortabile,Lenjerie buna. Totul este ca in pozele postate pe site

 898. Arata exact ca in poze, tot e nou la apartament, are o vedere spectaculos. Curat, impecabil. E un apartament cu tot nou la un bloc mai vechi. Merita, bine amplazat.

 899. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 900. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 901. Apartamentul este foarte frumos mobilat si dotat, aproape de centrul istroic.

 902. Apartament renovat, mobilat modern, dotat, primitor, așezare centrală în imediata apropiere a cetății. Oraș curat și liniștit.

 903. Totul e fost excelent.Revin cu drag oricînd. A fost minunat.Recomand locația.

 904. – amplasament excelent (central, foarte aproape de parc); – personalul deosebit de amabil; – curățenie desăvârșită.

 905. Ospitalitate inalta,curatenie, liniste si priveliste de neuitat de la balcon. Recomandam!!!

 906. Amabilitate, curățenie, locația centrala, permite ușurință de deplasare în toate zonele de interes turistic, acces facil în piață centrala.

 907. Foarte aproape de locatiile pe care le-am vizitat.

 908. Gazda a fost foarte de treaba si ne-a inteles ca venim ceva mai tarziu decat anuntasem. Apartamentul este foarte curat si foarte frumos mobilat.

 909. Curat, ingrijit, iar gazda prietenoasă si primitoare.

 910. Atmosfera imperială…. Locatia centrală…. Panorama fantastică…. Caldura din camera

 911. Priveliște frumoasa Mic dejun bun Mâncarea la restaurant foarte bună

 912. Locatie perfecta, langa cetate, decor vechi dar impresionant, receptioner amabil, cazare rapida fara birocratie. Mic dejun b foarte bun(bufet suedez). Recomand tuturor.

 913. Arata exact ca in poze, tot e nou la apartament, are o vedere spectaculos. Curat, impecabil. E un apartament cu tot nou la un bloc mai vechi. Merita, bine amplazat.

 914. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 915. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 916. Foarte amabil, locatie foarte buna, apartamentul amenajat foarte cochet si foarte spatios. Ne vom intoarce cu placere.

 917. Apartamentul este foarte frumos, spațios, confortabil și amenajat cu bun gust. Este poziționat în centrul orașului, dar nu la soseaua principala și am avut parte și de liniște. Paturile sunt mari și confortabile. Lenjeria de pat, prosoapele curate. Bucătăria si baia erau dotate cu tot ce trebuie. Am avut senzația că am venit în vizita la niste prieteni, care ne-au lăsat să stăm o zi in casa lor.

 918. Locatie excelenta, amenajare cu mult bun gust, curatenie, usurinta in check in/out.

 919. Chiar mi-a depasit asteptarile. Personal foarte dragut, totul e foarte curat, liniste, mancare buna traditionala si ospitalitate.

 920. Curat, cald in camera, au bar restaurant si mic dejun bun

 921. Locație frumoasa, liniște,parcare, presiune la apa bună, minifrigider , aer condiționat, materiale de calitate folosite la finisaje , mic dejun tip bufet suedez diversificat și bun. Tot înafara mâncării comandate la restaurant.

 922. M-am simtit ca acasa. Apartament utilat si mobilat cu tot ce este necesat, curat.

 923. locatia excelenta,curat,proprietar amabil si de ajutor. orasul mic si cu neofertant turistic.

 924. Locatia excelenta , in centrul orasului , curatenie , totul de un bun gust impecabil ! Recomand !

 925. Na fost cazul de mic dejun.Locatia este super ,recent renovata , cu foarte mult bun gust si dotata cu tot ce trebuie .

 926. Gazda foarte prompta și serviabil. Curățenie exemplara. Recomand

 927. Amplasare excepțională. Proprietar jos pălăria. Amabilitate și corectitudine.

 928. Liniștea ,aproape de cetate și centru,amabilitatea proprietarului,in concluzie tot

 929. Curățenie, aproape de centru, apartament echipat complet, camere mari, pretul bun, se poate merge si cu copii mici.

 930. Locație centrală, apartament cu două camere foarte curat si utilat, ideal pentru familii cu copii. Proprietarul foarte prompt, preț bun in raport cu calitatea serviciilor Recomand.

 931. Totul la superlativ,curățenie,confort si personal amabil. Recomand cu drag

 932. Amplasare foarte aproape de centru,curatenie exemplara,totul nou si modern

 933. Amenacari deosebite Amplasare excelenta lângă cetate

 934. Personalul foarte amabil! Foarte primitori! Vizitati Alba Iulia!

 935. Atmosfera imperială…. Locatia centrală…. Panorama fantastică…. Caldura din camera

 936. Priveliște frumoasa Mic dejun bun Mâncarea la restaurant foarte bună

 937. Arata exact ca in poze, tot e nou la apartament, are o vedere spectaculos. Curat, impecabil. E un apartament cu tot nou la un bloc mai vechi. Merita, bine amplazat.

 938. Super amenajat cu toate utilitatile, proprietarul foarte amabil si curatenie desavarsita!

 939. Curățenie,amabilitate ,totul a fost perfect. Vom reveni

 940. Am avut toate facilitatile necesare, confort, curatenie, amabilitatea extraordinara a proprietarului.

 941. Gazda excelenta, apartamentul spatios, mobilat cu foarte mult gust, saltele exceptionale

 942. Apartament complet echipat, situat in zona buna. Poti ajunge cu usurinta la punctele de interes dar si restaurante, magazine si piata.

 943. Foarte amabil, locatie foarte buna, apartamentul amenajat foarte cochet si foarte spatios. Ne vom intoarce cu placere.

 944. Apartamentul este foarte frumos, spațios, confortabil și amenajat cu bun gust. Este poziționat în centrul orașului, dar nu la soseaua principala și am avut parte și de liniște. Paturile sunt mari și confortabile. Lenjeria de pat, prosoapele curate. Bucătăria si baia erau dotate cu tot ce trebuie. Am avut senzația că am venit în vizita la niste prieteni, care ne-au lăsat să stăm o zi in casa lor.

 945. Locatie excelenta, amenajare cu mult bun gust, curatenie, usurinta in check in/out.

 946. Parcare,pozitie,design,confort,ospitalitate! Perfect.

 947. Totul a fost la superlativ, iar locatia este excelenta! Recomand cu incredere!

 948. Micul dejun a fost foarte bun si proaspat, suficient pentru 3 persoane. Locatia a fost perfecta, amplasarea chiar in centrul orasului, la maxim 5 minute de mers pe jos de cetate.

 949. Apartamentul este foarte frumos mobilat si dotat, aproape de centrul istroic.

 950. Apartament renovat, mobilat modern, dotat, primitor, așezare centrală în imediata apropiere a cetății. Oraș curat și liniștit.

 951. Totul e fost excelent.Revin cu drag oricînd. A fost minunat.Recomand locația.

 952. Apartament spațios, curat intr-o locație foarte bună, cu multe locuri de parcare în zonă.

 953. Totul a fost perfect . Apartament curat, gazda primitoare .

 954. Apartament mobilat modern, curat, paturi foarte confortabile. Bucătărie complet utilata. Aproape de cetate. Ne-a părut rău că am stat doar o noapte

 955. Micul dejun excelent. Mi-a placut ca omleta se facea la comanda, adica se servea calda si cu ce vroia clientul. Camera curata si cu obiecte de toaleta bune, prosoape albe, curate.

 956. Totul! Foarte amabili și săritori. Cald, curat și confortabil în camere. Pensiunea arată foarte bine. Recomand!

 957. Confortul camerelor a fost foarte bun si micul dejun excelent.

 958. Camera foarte curata si calduroasa,wifi-ul ok.Conditii foarte bune de cazare.

 959. Personal foarte amabil. Mâncarea ok. Foarte curat.

 960. Foarte curat , camera exact ca in prezentare , personalul foarte amabil.

 961. Hotelul Cetate este emblematic pentru Alba Iulia. Desi construit in epoca comunista are un aer aristocratic. Receptia, restaurantul, sala pentru micul dejun si camera te intampina cu un aspect de lux. De curand a trecut de la doua stele la trei stele. Locatia hotelului este excelenta, chiar langa cetatea Albei Iulia. Asa cum orice credincios, fie el crestin, musulman sau iudeu trebuie sa viziteze cu smerenie Ierusalimul macar o data in viata, la fel, orice roman, indiferent de limba pe care o vorbeste, romana maghiara sau germana trebuie sa viziteze cetatea din Alba Iulia. Bineinteles ca indemnul este adresat oricarui european, pentru ca Alba Iulia chiar este pe harta Europei.

 962. Toate celalalte au fost ok, curat in camera, personalul ok, caldura.

 963. Super mic dejun, locatie exceptionala!!! Hotel curat, primitor, personal dragut! Priveliste frumoasa, aproape de cetate, la doar cateva minute de magazine alimentare, parcare proprie…Dragut, modest, curat…

 964. Te simti ca acasa! Atmosfera placuta , personal cald si atent! Pret raport-calitate, excelent !

 965. Hotelul este o bijuterie, toate lucrurile sunt puse în ordine, decorațiunile sunt superbe, atenția la detaliu este la ea acasă. Personalul este minunat, este un loc fără defecte unde îți poți petrece orice fel de eveniment aici. Fie ca vii sa te relaxezi și sa vizitezi zona sau ca vii cu alte scopuri, este locul unde trebuie sa stai.

 966. Camera foarte curata, liniște,parcare gratuita în curte, personal foarte amabil, mic dejun copios,prosoape pt piscina incluse, pentru prețul plătit chiar merita.

 967. Micul dejun excelent. Mi-a placut ca omleta se facea la comanda, adica se servea calda si cu ce vroia clientul. Camera curata si cu obiecte de toaleta bune, prosoape albe, curate.

 968. Totul! Foarte amabili și săritori. Cald, curat și confortabil în camere. Pensiunea arată foarte bine. Recomand!

 969. Confortul camerelor a fost foarte bun si micul dejun excelent.

 970. Mobilat cu bun gust. O nota de 10 (plus) pentru restaurantul de la parter. Excelent!!!!! Vom reveni oricand cu drag.

 971. Parcare interioara cu telecomanda pentru a iesi si intra fara probleme.

 972. Camera mare,pat comfortabil Sala de baie spatioasa,cabina mare de dus Foarte curat Lidl la 5 min O plimbare de 15 min pina la Cetate Cafetiera in camera ,pliculete de cafea si ceai ,2 sticle de apa

 973. Curat, cald, modern Gazda de inalt rafinament, o doamna distinsa, nobila si cu personalitate remarcabila

 974. amabilitatea personalului, curatenia si eleganta camerei. Intreg imobilul este renovat cu lucruri de buna calitate si de bun gust. Mic dejun clasic romanesc

 975. Micul dejun foarte bogat, locatie centrala, curata.

 976. Gazde deosebite, camera primitoare si confortabila. Aproape de centru si multa liniste! Recomand!

 977. Locatia, foarte aproape de Cetate. Personal foarte amabil, camera curata si foarte spatioasa.

 978. Pensiunea este amplasata la mica distanta de principalul punct de atractie al orasului. Zona este foarte linistita. Personal foarte amabil si bine pregatit.

 979. O cazare situata la 2 minute de centru si foarte frumos amenajată.

 980. Recomand. Foarte frumos gazda primitoare curățenie un loc liniștit comod ne am simțit foarte bine este perfect. Un loc minunat.

 981. Extrem de frumos! Apartamentul arata exact ca in poze. Mi-a placut ca are loc de parcare in fata blocului, minimarket langa bloc. Este cochet, utilat si mobilat modern. Foarte aproape de cetate, la 700m, se ajunge foarte repede pe jos! Am intrat foarte repede in posesia cheii, gazdele foarte promitoare!

 982. Micul dejun și amabilitatea doamnei de la recepție.

 983. Camera curată, priveliștea spre cetate este superbă

 984. Pozitionarea hotelului este excelenta. Micul dejun foarte bun

 985. Ne-a plăcut locația foarte mult, însă.. serviciile nu sunt nici pe departe de 5*. De la calitatea produselor, gen mic dejun(multe produse congelate), cafea, pana la cea a camerei. Nu spun ca nu a fost ok, spun ca nu-s de 5*. Televizorul din camera, cred ca era ceva mini, de Bucătărie, telecomanda mergea doar in fata lui la maxim un m, suporturile de periute de Dinți, ruginite, in interior, nu de patina timpului 😊, suport săpun lichid, fara săpun lichid..amănunte care fac un hotel de 5*. In rest.. super view, camera curată si Medievală 👍😊

 986. Totul este la superlativ. Eleganță, curățenie,personal foarte amabil, oricând la dispozitia oaspeților! Felicitări! Revenim oricând cu mult drag!

 987. Superbă locația si amplasarea! Te duce pentru o clipă in altă epocă.Nota 10!

 988. Totul a fost peste asteptari. Cazarea excelenta, zona superba, piscina foarte faina, mancarea de la restaurant delicioasa, personalul foarte profi si privelistile de vis! Totul a fost exact cum arata si in pozele de pe booking.

 989. Standarde mult peste ceea ce astepti sa gasesti in Romania! Atentie la detalii la toate capitolele! Felicitari! Peisajul, vilutele, terenurile de golf, restaurant, piscina…jos palaria!!!! Clasa si eleganta! Abia asteptam sa revenim….

 990. totul e facut foarte frumos fara nici o grija a banilor 🙂 gandit in toate detaliile.

 991. Personal amabil, facilitati care rimeaza cu numarul de stele.

 992. Curățenie, confort, dotări moderne, personal amabil, design foarte plăcut al camereleor

 993. Hotelul e situat la circa 500 m de cetate….merita o plimbare pe jos. Spațiul de cazare….își merita stelele. Are amenajări de top, este curat, totul funcțional. Loc de parcare gratuit. .

 994. Totul la superlativ, în special mâncarea de la tavernă! 😉

 995. Foarte primitori. Parcare mare în fața hotelului. Restaurantul ok. Camera foarte mare și spațioasă. Curățenia de nota zece. Personalul foarte disponibil. Fata de la recepție ne.a ajutat cu parcarea mașinii, mutând.o pe a ei din parcare.

 996. Mâncarea servita la taverna hotelului a fost deosebit de gustoasa. Locatia este foarte ok, drumul este bun, chiar daca nu este afaltat. Foarte frumos amenajat, foarte curat, nota 10.

 997. O locatie superba cu personal foarte amabil. Este foarte aproape de cetate.

 998. Locația, este de aproape de poarta cetatii si linistea zonei.

 999. Nu am luat micul dejun la hotel. Per total ok, curatenie.

 1000. Aproape de Cetate, gazde minunate, foarte ospitaliere, curatenie desavarsita, parcare disponibila.

 1001. Aproape de cetate, 10 min de mers pe jos. Camerele elegante, foarte curate. Personal amabil.

 1002. Condițiile de cazare și de masa foarte bune, personalul foarte amabil și atent cu nevoile clienților. Locația este poziționată foarte aproape de cetate. Recomandările de locuri de luat masa au fost satisfăcătoare.

 1003. Perosonalul amabil .hotelul amplasat putin la marginea orașului dar foarte aproape de centru si intr o zonă linistită. Pat foarte confortabil si curățenie deosebita. Un lucru iar îmbucurător este că deși nu a fost proiectat hotelul cu lift acum se lucrează la construcția unuia .daca mai ajungem pe aici va fi alegerea noastră pt a innopta cu siguranta .

 1004. Apartament spațios, curat, luminos. Personalul foarte amabil. Se poate servi si cina sau prânzul, nu numai micul dejun. Noi am incercat mai multe preparate din meniu si au fost toate bune. Masa se poate lua la terasa sau in camera.

 1005. Locatie superba, personal amabil, camera curata, mic dejun bun! Recomand! Vom reveni cu drag!

 1006. Hotelul se află lângă Cetatea Alba Iulia. Personalul este foarte amabil. Am avut o cameră spațioasă, curată, confortabilă. Micul dejun a fost copios. Vom reveni☺ cu siguranță!

 1007. Este un hotel construit in vremuri comuniste, oricât și-ar da personalul silința nu poate schimba arhitectura. Serviciile sunt ok. Calitate preț raport foarte bun.

 1008. Locatia-ideala; micul dejun gustos; personalul foarte amabil; parcare gratuita in fata hotelului!

 1009. – locatie excelenta; – camera spatioasa cu toate facilitatile incluse; – mic dejun f ok; – personal amabil; – curatenie exemplara

 1010. Totul este la superlativ. De la personalul recepției până la personalul de la curățenie. Recomand cu căldură acest hotel.

 1011. Nu a fost servit in același fel 3 zile la rand .A fost servit in functie de numarul clientilor cazati.De fapt acest lucru a fost neplacut .

 1012. Locatie foarte buna, extrem de aproape de centrul orasului. Camera a fost foarte linistita si curata. Personalul (atat de la receptie, cat si din zona de servire a micului dejun) a fost foarte amabil.

 1013. Nu este nimic sa fie diferit fata de poze. Staff-ul de nota 10 iar camerele la fel.

 1014. Este aproape de cetate, foarte curat, spatios, modern, ne-a depasit asteptarile. O sa revenim cu placere.

 1015. Locul arata foarte bine, curatenia la superlativ, camera si baie spatioase, curate si cu atentie la detalii. Personalul foarte amabil si profi. Micul dejun foarte bun cu produse peste medie

 1016. Camera bine dotata, mobilier si decoratiuni de calitate si bun gust. Conditii foarte bune. Domeniu generos, posibilitati de petrecere a timpului liber. Piscina

 1017. Am revenit cu placere , ca si la prima vizita totul a fost excelent ,iar D-na Ramona , ca de fiecare data , ne-a servit ireprosabil .

 1018. -amplasarea; -personalul foarte amabil; -parcarea; -Multumim pentru ajutorul acordat cu service ul;

 1019. – curat – foarte aproape de cetate – locuri de parcare suficiente

 1020. Locatie excelenta, foarte aproape de centrul orasului. Personal foarte amabil. Curatenie – impecabil. Confort fff bun, in special apartamentul.

 1021. Personalul foarte drăguț , cât și curățenia de nota 10 .

 1022. Personalul foarte amabil, raportul calitate-pret excelent!

 1023. Canera este curata, confortabila, calduta, iar mocheta moale si pufoasa a adus un plus confortului propriu. Personalul hotelului esre de nota zece.

 1024. Camera spatioasa, curatenie exceptionala. Micul dejun foarte bun. Gazdele foarte primitoare.

 1025. Personal amabil și prietenos, camere curate, mâncare proaspătă și gustoasă. 10/10

 1026. Locatia este foarte curata si gazdele primitoare. M-am simtit bine venit. Propietarii sunt foarte pasionati pentru ceea ce fac.

 1027. Personalul foarte amabil, micul dejun delicios, amplasarea foarte aproape de cetate si camera mare.

 1028. Camera spațioasă, proprietate aproape de centrul orașului

 1029. Totul la superlativ! O locatie care se respecta , cu personal amabil , curatenia in camera impecabila , mancarea restaurantului gustoasa.

 1030. Condiții foarte bune, atmosferă intimă, curățenie exemplară, m-am simțit foarte confortabil la Hotel Transilvania.

 1031. Superb….personal amabil…în ciuda pandemiei…totul grozav ..liniștit…la recepție fete de nota 10… la bucătărie..bsieti super amabili.. …o sa revenim cu mare drag .. !!

 1032. -camera curata si spatioasa, mic dejun suficient, pozitia aproape de cetate, mancarea la restaurant buna, personal amabil

 1033. Locatie buna, cam la 10 minute de mers de cetate, cladire veche cu farmec aristocratic, personal extraordinar, pentru care satisfactia clientului este esentiala.

 1034. Personalul foarte amabil, micul dejun delicios, amplasarea foarte aproape de cetate si camera mare.

 1035. Camera spațioasă, proprietate aproape de centrul orașului

 1036. Hotelul se află lângă Cetatea Alba Iulia. Personalul este foarte amabil. Am avut o cameră spațioasă, curată, confortabilă. Micul dejun a fost copios. Vom reveni☺ cu siguranță!

 1037. Este un hotel construit in vremuri comuniste, oricât și-ar da personalul silința nu poate schimba arhitectura. Serviciile sunt ok. Calitate preț raport foarte bun.

 1038. Locatia-ideala; micul dejun gustos; personalul foarte amabil; parcare gratuita in fata hotelului!

 1039. Locatia aproape de cetate, camera foarte mare, potrivita pentru familii cu copii

 1040. Linistea din pensiune….cine vrea sa se odihneasca o va putea face aici. Amplasarea intr-o zona de case cu circulatie redusa. Micul dejun intr-adevar de 4 **** , dar cireasa de pe tort este fresh-ul de legume sau fructe pe care poti sa ti-l prepari singur la storcator dupa gust. Eu unul sunt mare consumator. Cred ca e singura pensiune la care am stat si unde am gasit asa ceva. Si….circul destul de mult. Doamnele foarte dragute, gata mereu sa te ajute cu ceva. Revin de fiecare data. Recomand din suflet.

 1041. Totul a fost la superlativ , camera , micul dejun, doamnele extraordinare. Speram sa mai revenim in Alba, cu siguranta ne von caza la Marylou

 1042. Splendid totul! Cel mai mult mi a placut atentia la detalii, curatenia si personalul extrem de amabil. Sunt dovada ca daca doresti poti oferi servicii de foarte inalta calitate.

 1043. Ne a plăcut foarte mult, personalul, curățenia, ospitalitatea,absolut tot

 1044. Camera a fost foarte curata , moderna , miros placut ,mobila noua , totul a fost exact ca si in poze . -Parcare gratuita. -Villa se afla destul de aproape de cetatea Alba Iulia . Bulevardul Unirii . Se poate merge pe jos sau cu masina. Pot sa zic ca m-am simtit foarte bine , si fara exagerari dar a aratat mai bine camera decat la un Hotel de 5* invechit .

 1045. Locatie foarte buna, extrem de aproape de centrul orasului. Camera a fost foarte linistita si curata. Personalul (atat de la receptie, cat si din zona de servire a micului dejun) a fost foarte amabil.

 1046. Nu este nimic sa fie diferit fata de poze. Staff-ul de nota 10 iar camerele la fel.

 1047. Este aproape de cetate, foarte curat, spatios, modern, ne-a depasit asteptarile. O sa revenim cu placere.

 1048. Camera spatioasa si confortabila, foarte curata. Baia foarte spatioasa, dotata cu uscator de par si foarte curata. Mic dejun gustos, bogat si divesificat. Parcarea hotelului incapatoare.

 1049. Personalul foarte drăguț , cât și curățenia de nota 10 .

 1050. Personalul foarte amabil, raportul calitate-pret excelent!

 1051. Calitate preț.. Excepțional Personalul f amabil!!!

 1052. Personal foarte amabil. Foarte curat, mâncare foarte gustoasa.

 1053. Personal amabil,camere curate.Micul dejun foarte bun!