Cazare ieftina Zarnesti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Zărneşti, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Zărneşti, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Zărneşti, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Zărneşti, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Arsenie si Ieremia Cristescu din Brodina de Jos, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Arsenie si Ieremia Cristescu din Brodina de Jos, jud. SuceavaCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Emilia si Mitruț Țurcanu din Ciuchici, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Zărneşti, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Emilia si Mitruț Țurcanu din Ciuchici, jud. Caras-SeverinCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Laurenția si Draga Hasdeu din Crangu, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Laurenția si Draga Hasdeu din Crangu, jud. ConstantaCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Sebastian si Rafael Topor din Malu cu Flori, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Zărneşti, Braşov, România!

  (Sebastian si Rafael Topor din Malu cu Flori, jud. DambovitaCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Constantin si Arsenie Lecca din Ciorasti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Zărneşti, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Constantin si Arsenie Lecca din Ciorasti, jud. VranceaCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Pamela si Tinca Vulcănescu din Tutulesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Zărneşti, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Zărneşti, Braşov, România.

  (Pamela si Tinca Vulcănescu din Tutulesti, jud. ValceaCazare in Zărneşti, Braşov, România pentru 4 persoane)

 1. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 2. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 3. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 4. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 5. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 6. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 7. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 8. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 9. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 10. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 11. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 12. Complexul 7 Crai este intr-o zona de vis, deconectata de la tot ce inseamna civilizatie, un loc unde masivul Piatra Craiului are rolul principal. Am apreciat f mult arhitectura complexului, care aminteste de stilul celor din Austria. Mi-a placut foarte mult mobila din lemn, totul mi s-a parut foarte frumos gandit. Personalul a fost tot timpul gata de ajutor, mancare buna, curatenie. Recomand!

 13. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 14. Locatie superba, gazde minunate, loc ideal pentru relaxare si distractie cu prieteni sau familia.

 15. Amplasarea este extraordinara, ofera o priveliste foarte frumoasa a masivului Piatra Craiului, se poate vedea si Cetatea Rasnovului, este chiar pe drumul catre Rezervatia de ursi de la Zarnesti.

 16. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 17. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 18. Location of house and view from it is exceptional – in fact it is in national park. No other houses in nearby except owner’s one, only cattle, sheeps. It’s very clean inside and I like this type of houses. Owner is always willing to help, hospitable and polite. There is also very nice small garden with a barbeque. The mountains around are beautiful, you can hike, climb and bike there.

 19. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 20. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 21. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 22. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 23. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 24. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 25. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 26. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 27. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 28. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 29. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 30. Mic dejun cu produse de calitate, personalul amabil si binevoitor.

 31. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 32. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 33. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 34. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 35. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 36. Complexul 7 Crai este intr-o zona de vis, deconectata de la tot ce inseamna civilizatie, un loc unde masivul Piatra Craiului are rolul principal. Am apreciat f mult arhitectura complexului, care aminteste de stilul celor din Austria. Mi-a placut foarte mult mobila din lemn, totul mi s-a parut foarte frumos gandit. Personalul a fost tot timpul gata de ajutor, mancare buna, curatenie. Recomand!

 37. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 38. Locatie superba, gazde minunate, loc ideal pentru relaxare si distractie cu prieteni sau familia.

 39. Amplasarea este extraordinara, ofera o priveliste foarte frumoasa a masivului Piatra Craiului, se poate vedea si Cetatea Rasnovului, este chiar pe drumul catre Rezervatia de ursi de la Zarnesti.

 40. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 41. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 42. Location of house and view from it is exceptional – in fact it is in national park. No other houses in nearby except owner’s one, only cattle, sheeps. It’s very clean inside and I like this type of houses. Owner is always willing to help, hospitable and polite. There is also very nice small garden with a barbeque. The mountains around are beautiful, you can hike, climb and bike there.

 43. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 44. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 45. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 46. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 47. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 48. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 49. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 50. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 51. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 52. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 53. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 54. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 55. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 56. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 57. Complexul 7 Crai este intr-o zona de vis, deconectata de la tot ce inseamna civilizatie, un loc unde masivul Piatra Craiului are rolul principal. Am apreciat f mult arhitectura complexului, care aminteste de stilul celor din Austria. Mi-a placut foarte mult mobila din lemn, totul mi s-a parut foarte frumos gandit. Personalul a fost tot timpul gata de ajutor, mancare buna, curatenie. Recomand!

 58. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 59. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 60. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 61. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 62. Locatie superba, gazde minunate, loc ideal pentru relaxare si distractie cu prieteni sau familia.

 63. Amplasarea este extraordinara, ofera o priveliste foarte frumoasa a masivului Piatra Craiului, se poate vedea si Cetatea Rasnovului, este chiar pe drumul catre Rezervatia de ursi de la Zarnesti.

 64. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 65. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 66. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 67. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 68. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 69. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 70. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 71. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 72. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 73. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 74. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 75. Complexul 7 Crai este intr-o zona de vis, deconectata de la tot ce inseamna civilizatie, un loc unde masivul Piatra Craiului are rolul principal. Am apreciat f mult arhitectura complexului, care aminteste de stilul celor din Austria. Mi-a placut foarte mult mobila din lemn, totul mi s-a parut foarte frumos gandit. Personalul a fost tot timpul gata de ajutor, mancare buna, curatenie. Recomand!

 76. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 77. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 78. Locatie superba, gazde minunate, loc ideal pentru relaxare si distractie cu prieteni sau familia.

 79. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 80. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 81. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 82. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 83. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 84. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 85. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 86. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 87. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 88. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 89. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 90. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 91. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 92. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 93. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 94. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 95. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 96. Complexul 7 Crai este intr-o zona de vis, deconectata de la tot ce inseamna civilizatie, un loc unde masivul Piatra Craiului are rolul principal. Am apreciat f mult arhitectura complexului, care aminteste de stilul celor din Austria. Mi-a placut foarte mult mobila din lemn, totul mi s-a parut foarte frumos gandit. Personalul a fost tot timpul gata de ajutor, mancare buna, curatenie. Recomand!

 97. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 98. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 99. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 100. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 101. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 102. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 103. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 104. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 105. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 106. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 107. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 108. Totul la superlativ,mai ales mancarea. Personalul super ok.

 109. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 110. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 111. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 112. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 113. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 114. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 115. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 116. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 117. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 118. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 119. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 120. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 121. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 122. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 123. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 124. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 125. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 126. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 127. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 128. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 129. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 130. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 131. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 132. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 133. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 134. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 135. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 136. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 137. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 138. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 139. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 140. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 141. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 142. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 143. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 144. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 145. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 146. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 147. Location of house and view from it is exceptional – in fact it is in national park. No other houses in nearby except owner’s one, only cattle, sheeps. It’s very clean inside and I like this type of houses. Owner is always willing to help, hospitable and polite. There is also very nice small garden with a barbeque. The mountains around are beautiful, you can hike, climb and bike there.

 148. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 149. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 150. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 151. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 152. Personal drăguț si amabil, instruiți sa se poarte frumos ca sa nu li se scadă ,,nota pe booking”

 153. Ne-a plăcut atmosfera familiară din pensiune, personalul atent, sociabil, curățenia și căldura din cameră, cu siguranță este un loc în care nu ai cum să nu-ți dorești să revii.

 154. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 155. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 156. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 157. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 158. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 159. Ne-am simtit minunat in “Sura” : din pat, daca este senin, se vad stelele si luna. Este curatenie, este cald, camera spatioasa si placuta . La parter este o bucatarie complet utilata, si un living imens. Este o terasa frumoasa, cu foisor, si gratar. Este o curte interioara unde se poate lasa masina. Posibilitatea de a merge in diverse drumetii . Zarnesti ne-a surprins in mod placut. Vom mai reveni. Multumim gazdelor!

 160. Gazda foarte amabila. Camera spatioasa si confortabila cu o priveliste deosebita .Totul curat si bine intretinut. Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta!

 161. Amplasarea locatiei este excelenta iar gazda foarte primitoare.

 162. Gazda este foarte primitoare, dimineata ne-a surprins delicios cu niste gogosele cu cascaval, locatia este foarte curata si cu o priveliste spre Muntii Bucegi

 163. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 164. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 165. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 166. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 167. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 168. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 169. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 170. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 171. Location of house and view from it is exceptional – in fact it is in national park. No other houses in nearby except owner’s one, only cattle, sheeps. It’s very clean inside and I like this type of houses. Owner is always willing to help, hospitable and polite. There is also very nice small garden with a barbeque. The mountains around are beautiful, you can hike, climb and bike there.

 172. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 173. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 174. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 175. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 176. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 177. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 178. Pensiunea este cochetă, liniștită și utilată cu tot ce ai nevoie. Gazda foarte amabilă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Am stat într-o cameră triplă spațioasă cu balcon. Dacă vremea ne-ar fi permis puteam petrece timpul la grătar sau în grădină ☺️.

 179. Locatia este foarte buna. Personalul a fost amabil, iar camera placuta si curata.

 180. Recomand din toata inima, gazde primitoare si atente la orice detaliu, locatie si peisaj deosebit.

 181. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 182. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 183. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 184. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 185. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 186. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 187. Locull este foarte frumos. Aproape de facut excursii. Gradina frumoasa dar mai este foarte, foarte mult de lucru…

 188. zona – foarte aproape de rezervatia Piatra Craiului

 189. Aer proaspat si zona linistita! Aproape de obiective turistice

 190. Camera foarte confortabila, bine incalzita. Personal foarte amabil.

 191. A fost curat, am avut toate facilitatile : bucatarie, sala de mese, doua foisoare unde puteai servi masa, posibilitate de gratar in curte,puteai sa te intinzi la soare pe iarba ,foarte aproape ca locatie de traseele montane .

 192. Very good place for hiking! This place is the neighbour of the mountains!

 193. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 194. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 195. Priveliște de nota 10. Pensiune înconjurată de munți la propriu, gazda foarte primitoare. Curățenie exemplara și foarte cald în camera. Recomand cu drag.

 196. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 197. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 198. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 199. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 200. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 201. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 202. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 203. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 204. Am avut tot confortul necesar (caldura,curatenie ,apa calda).Gazda discreta .

 205. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 206. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 207. Priveliste minunata, curatenie, personal foarte dragut si amabil. Bucatarie la dispozitie cu tot ceea ce aveti nevoie : vesela, prosoape, aparatura. Loc de parcare in curte, in siguranta. Ne-au dat chiar si lemne pt gratar.

 208. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 209. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 210. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 211. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 212. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 213. Atmosfera relaxanta, prietenoasa, gazde primitoare, conditii foarte bune, amplasare aproape de intrarea in parcul Piatra Craiului si centrul istoric al orasului.

 214. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 215. Gazda foarte amabila. Camera spatioasa si confortabila cu o priveliste deosebita .Totul curat si bine intretinut. Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta!

 216. Amplasarea locatiei este excelenta iar gazda foarte primitoare.

 217. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 218. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 219. +amabilitatea proprietarilor; +curățenia; +bunul gust în amenajarea pensiunii; +peisajul; +liniștea +salonul de la parterul pensiunii în care am putut asculta muzică, ne-am putut consuma băutura și alimentele proprii; există aparat de preparat cafea. +există un grătar în curte pe care îl pot folosi clienții; +căldură în camere

 220. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 221. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 222. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 223. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 224. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 225. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 226. Excelenta locatie, personal foarte prietenos, curatenie, discretie. Speram sa revenim curand.

 227. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 228. Peisajul si cabana au fost mirifice!Gazda primitoare si discreta!Recomand!

 229. Locatie excelenta,privire la Muntii Piatra Craiului,aproape de Cheile Zarnesti sau Prapastii cum i se mai spune.

 230. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 231. Totul a fost excelent. Liniste, priveliste minunata, oameni primitori. Distanta fata de gara nu e mare, am apreciat totusi ca proprietarul s-a oferit sa ne duca cu masina de la pensiune la gara.

 232. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 233. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 234. Superb, gazda primitoare, un loc perfect pentru relaxare. Vom reveni oricand cu mare drag. Recomandam cu incredere!

 235. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 236. Gazda foarte amabila. Camera spatioasa si confortabila cu o priveliste deosebita .Totul curat si bine intretinut. Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta!

 237. Amplasarea locatiei este excelenta iar gazda foarte primitoare.

 238. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 239. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 240. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 241. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 242. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 243. Gazda foarte amabila. Camera spatioasa si confortabila cu o priveliste deosebita .Totul curat si bine intretinut. Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta!

 244. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 245. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 246. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 247. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 248. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 249. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 250. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 251. Excelenta locatie, personal foarte prietenos, curatenie, discretie. Speram sa revenim curand.

 252. Nu am luat micul dejun. Locatia accesibila si pozitia este minunata!

 253. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 254. Locatie excelenta,privire la Muntii Piatra Craiului,aproape de Cheile Zarnesti sau Prapastii cum i se mai spune.

 255. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 256. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 257. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 258. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 259. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 260. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 261. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 262. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 263. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 264. Location of house and view from it is exceptional – in fact it is in national park. No other houses in nearby except owner’s one, only cattle, sheeps. It’s very clean inside and I like this type of houses. Owner is always willing to help, hospitable and polite. There is also very nice small garden with a barbeque. The mountains around are beautiful, you can hike, climb and bike there.

 265. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 266. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 267. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 268. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 269. Locatie excelenta,privire la Muntii Piatra Craiului,aproape de Cheile Zarnesti sau Prapastii cum i se mai spune.

 270. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 271. Locația excelenta, camera curată, spatioasa, totul nou; personal foarte amabil. Multumim pentru tot!

 272. Pensiunea este cochetă, liniștită și utilată cu tot ce ai nevoie. Gazda foarte amabilă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Am stat într-o cameră triplă spațioasă cu balcon. Dacă vremea ne-ar fi permis puteam petrece timpul la grătar sau în grădină ☺️.

 273. Locatia este foarte buna. Personalul a fost amabil, iar camera placuta si curata.

 274. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 275. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 276. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 277. Patul foarte confortabil,vedere superbă către munte,gazda primitoare și drăguță și serviabilă,voi reveni cu plăcere…Recomand cu plăcere această Pensiune unde m-am simțit ca acasă!!

 278. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 279. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 280. Locull este foarte frumos. Aproape de facut excursii. Gradina frumoasa dar mai este foarte, foarte mult de lucru…

 281. zona – foarte aproape de rezervatia Piatra Craiului

 282. It offers a good starting point for hiking trips to Piatra Craiului. Nice mountain view from the garden. Warm shower and wifi.

 283. Camera foarte confortabila, bine incalzita. Personal foarte amabil.

 284. A fost curat, am avut toate facilitatile : bucatarie, sala de mese, doua foisoare unde puteai servi masa, posibilitate de gratar in curte,puteai sa te intinzi la soare pe iarba ,foarte aproape ca locatie de traseele montane .

 285. Very good place for hiking! This place is the neighbour of the mountains!

 286. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 287. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 288. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 289. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 290. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 291. O vila superba, noua, incredibil de curata, proprietar foarte amabil, mult spatiu, bucatarie accesorizata, 2 bai impecabile (cabina de dus cu hidromasaj, fiecare camera a apartamentului are baie separata), parcare interioara, foisor, toate asteptarile sunt depasite cu mult.

 292. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 293. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 294. Gazda foarte amabila. Camera spatioasa si confortabila cu o priveliste deosebita .Totul curat si bine intretinut. Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta!

 295. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 296. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 297. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 298. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 299. Locatie excelenta,privire la Muntii Piatra Craiului,aproape de Cheile Zarnesti sau Prapastii cum i se mai spune.

 300. Locatie in mijlocul Zarnestiului, linistita si cu o gradina superba.

 301. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 302. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 303. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 304. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 305. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 306. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 307. Patul foarte confortabil,vedere superbă către munte,gazda primitoare și drăguță și serviabilă,voi reveni cu plăcere…Recomand cu plăcere această Pensiune unde m-am simțit ca acasă!!

 308. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 309. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 310. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 311. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 312. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 313. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 314. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 315. Superba locatie la marginea Zarnestiului spre Prapastiile Zarnestiului, cu vedere spre munti, spre hora brazilor si spre ferma proprie. Personal foarte serviabil, mancare buna.

 316. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 317. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 318. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 319. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 320. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 321. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 322. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 323. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 324. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 325. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 326. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 327. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 328. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 329. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 330. Am stat la cabana Andrei, Peisaj superb, Cabana foarte calduroasa si primitoare. Terasa cu gratar a fost super. Cine cauta sa mearga in natura dar sa aibe confortul de acasa recomand! Este usor accesibil si usor de gasit! PS: Cabanierul este un om foarte fain, ne-am inteles extraordinar!

 331. Patul foarte confortabil,vedere superbă către munte,gazda primitoare și drăguță și serviabilă,voi reveni cu plăcere…Recomand cu plăcere această Pensiune unde m-am simțit ca acasă!!

 332. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 333. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 334. Excelent! Recomand familiilor cu copii mici si mari.

 335. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 336. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 337. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 338. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 339. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 340. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 341. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 342. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 343. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 344. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 345. Camere spatioase.personal exceptional.Locul de relaxare ideal.Recomand cu toata increderea.

 346. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 347. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 348. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 349. Locația excelenta, camera curată, spatioasa, totul nou; personal foarte amabil. Multumim pentru tot!

 350. Pensiunea este cochetă, liniștită și utilată cu tot ce ai nevoie. Gazda foarte amabilă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Am stat într-o cameră triplă spațioasă cu balcon. Dacă vremea ne-ar fi permis puteam petrece timpul la grătar sau în grădină ☺️.

 351. Locatia este foarte buna. Personalul a fost amabil, iar camera placuta si curata.

 352. Camera foarte confortabila, bine incalzita. Personal foarte amabil.

 353. A fost curat, am avut toate facilitatile : bucatarie, sala de mese, doua foisoare unde puteai servi masa, posibilitate de gratar in curte,puteai sa te intinzi la soare pe iarba ,foarte aproape ca locatie de traseele montane .

 354. Very good place for hiking! This place is the neighbour of the mountains!

 355. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 356. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 357. Personalul foarte amabil, curatenia impecabila, peisajul foarte frumos. Cu siguranta vom reveni.

 358. Excelent! Recomand familiilor cu copii mici si mari.

 359. Mi-a plăcut tot: condiții, personal, mâncare. Totul la superlativ.

 360. Toate serviciile au fost peste asteptari, de la primire pana la cina, mic dejun, camera, curtea din spatele pensiunii cu loc de joaca si foisoare, plimbarea cu poneiul pentru cel mic (din partea casei), personalul, amplasamentul pensiunii, pretul platit etc.

 361. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 362. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 363. Curatenie, cu mult bun gust, spatiu mult, amplasat excelent

 364. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 365. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 366. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 367. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 368. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 369. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 370. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 371. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 372. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 373. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 374. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 375. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 376. Patul foarte confortabil,vedere superbă către munte,gazda primitoare și drăguță și serviabilă,voi reveni cu plăcere…Recomand cu plăcere această Pensiune unde m-am simțit ca acasă!!

 377. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 378. O locatie frumoasa, foarte curata cu toate facilitatile de care ai nevoie, situata foarte aproape de intrarea in parcul national Piatra Craiului pentru pasionatii de natura. Dar mai important un loc in care imediat te vei simti ca intre prieteni, gazdele fiind niste oameni deosebiti.

 379. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 380. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 381. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 382. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 383. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 384. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 385. Locația excelenta, camera curată, spatioasa, totul nou; personal foarte amabil. Multumim pentru tot!

 386. Pensiunea este cochetă, liniștită și utilată cu tot ce ai nevoie. Gazda foarte amabilă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Am stat într-o cameră triplă spațioasă cu balcon. Dacă vremea ne-ar fi permis puteam petrece timpul la grătar sau în grădină ☺️.

 387. Locatia este foarte buna. Personalul a fost amabil, iar camera placuta si curata.

 388. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 389. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 390. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 391. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 392. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 393. Pensiunea e situata excepțional, arata absolut superb(trebuie menționat aici, cea noua, cu steagul Elveției pe ea) și doamna Mari face niște ciorbe absolut geniale😉

 394. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 395. Camera spatioasa si curata, mancarea foarte buna si la preturi decente (incercati tigaia picanta si papanasii). Personalul foarte amabil, ne-a placut faptul ca ai masa rezervata si ca poti plati totul la final (cazare + masa).

 396. Excelent! Recomand familiilor cu copii mici si mari.

 397. Locull este foarte frumos. Aproape de facut excursii. Gradina frumoasa dar mai este foarte, foarte mult de lucru…

 398. It offers a good starting point for hiking trips to Piatra Craiului. Nice mountain view from the garden. Warm shower and wifi.

 399. Good size bedroom with enough beds for a family with 3 or 4 children.

 400. Camera foarte confortabila, bine incalzita. Personal foarte amabil.

 401. Very good place for hiking! This place is the neighbour of the mountains!

 402. Zarnesti is a small town with not much choice for accommodation. The rooms were clean and adequate. Parking was off road. We had 3 rooms all together on the 2nd floor with shared bathrooms which were clean. Beds were good and comfortable with beautiful views of the Carpathian mountains at sunrise. Rooms were warm on a night the temperature hit 0 degrees.

 403. Familia care se ocupa de pensiune, amplasarea aproape de centru, linistea, muntele.

 404. Patul foarte confortabil,vedere superbă către munte,gazda primitoare și drăguță și serviabilă,voi reveni cu plăcere…Recomand cu plăcere această Pensiune unde m-am simțit ca acasă!!

 405. Locație curată ,camera mare ,priveliștea de pe balcon minunata! Aproape de obiectivele turistice din zona.Gazda primitoare,atenta,prietenoasa.

 406. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 407. Camera spatioasa si curata, mancarea foarte buna si la preturi decente (incercati tigaia picanta si papanasii). Personalul foarte amabil, ne-a placut faptul ca ai masa rezervata si ca poti plati totul la final (cazare + masa).

 408. Excelent! Recomand familiilor cu copii mici si mari.

 409. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 410. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 411. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 412. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 413. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 414. – Gazda foarte atenta si primitoare. – Camerele curate si incapatoare. Camerele au baie proprie. – Peisajul din camera si din curte este superb (vedere frumoasa la munte). – Curte frumoasa cu foisor si gratar. – Raport calitate-pret foarte ok.

 415. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 416. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 417. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 418. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 419. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 420. Un loc minunat, linistit, aproape cu multe obiective turistice în apropiere. Condiții de cazare foarte bune, curtea spatioasa cu un adevarat spatiu de joaca pentru copii, proprietarii atenti dar discreti.

 421. Proprietate frumoasa, plina de flori si plante. A fost totul curat si spatios. Mancare buna si gazde primitoare.

 422. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 423. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 424. Este o locatie superba! Piscina cu apa calda, gratar, bucatarie dotata cu de toate si camera foarte frumoasa si primitoare

 425. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 426. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 427. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 428. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 429. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 430. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 431. Camera spatioasa si curata, mancarea foarte buna si la preturi decente (incercati tigaia picanta si papanasii). Personalul foarte amabil, ne-a placut faptul ca ai masa rezervata si ca poti plati totul la final (cazare + masa).

 432. Excelent! Recomand familiilor cu copii mici si mari.

 433. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 434. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 435. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 436. Liniște, curat si spațios, facilitati, gazda primitoare, excelent pentru relaxare.

 437. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 438. Locatie excelenta, retrasa de la strada, liniste. Gazda foarte primitoare si amabila. Va multumim, abia asteptam sa ne reintoarcem!

 439. Amplasarea, privelistea, curatenia impecabila atat in camere cat si in spatiile comune, gazdele foarte amabile.

 440. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 441. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 442. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 443. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 444. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 445. Proprietate frumoasa, plina de flori si plante. A fost totul curat si spatios. Mancare buna si gazde primitoare.

 446. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 447. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 448. Este o locatie superba! Piscina cu apa calda, gratar, bucatarie dotata cu de toate si camera foarte frumoasa si primitoare

 449. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 450. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 451. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 452. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 453. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 454. locatie de poveste de recomandat pentru familii cu copii. au o mini ferma cu ponei, vaci, gaini, porci, iepuri, oi si curte mare cu gazon, sezlonguri, hamac. sambata seara fac foc de tabara.gazde foarte amabile insa uneori, cand erai in curte, trebuia sa te duci dupa ei ca sa comanzi

 455. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 456. Camera spatioasa si curata, mancarea foarte buna si la preturi decente (incercati tigaia picanta si papanasii). Personalul foarte amabil, ne-a placut faptul ca ai masa rezervata si ca poti plati totul la final (cazare + masa).

 457. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 458. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 459. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 460. Superrrrrb , pentru cine doreste o oaza de liniste si multa verdeata recomand cu placere aceasta locatie , este pozitionata foarte bine in muntii piatra craiului , acces foarte usor in : ( Plaiul foii , Rasnov , Poiana marului , Lupului , Pestera valea cetatii , Dino parc , Cheile gradistei , Castelul Bran , Wolf park adventure ) In rest ce pot sa spun gazda este nemaipomenita , foarte amabila zambitoare si care incearca sa te ajute si sa te faca sa te simti bine in orice moment , chiar daca esti putin trist intr-o zi reuseste sigur sa te readuca cu picioarele pe pamant adica esti in concediu trebuie sa te simti bine , am ramas surprins in decursul celor sapte zile de micile atentii cu care incerca si a reusit sa ne surprinda , dimineata ba gogosi cu branza , ba clatite , ba papanasi , totul doar din dragostea de a ne simti bine noi turistii . Daca ar fi o scala de la unu la zece , as da acestei pensiuni CASA CARPATI nota 50 in special gazdei .

 461. Liniște, curat si spațios, facilitati, gazda primitoare, excelent pentru relaxare.

 462. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 463. Amplasarea, privelistea, curatenia impecabila atat in camere cat si in spatiile comune, gazdele foarte amabile.

 464. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 465. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 466. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 467. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 468. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 469. Proprietate frumoasa, plina de flori si plante. A fost totul curat si spatios. Mancare buna si gazde primitoare.

 470. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 471. Locatia este amplasata aproape de Cetatea Rasnov. Zona linistita cu priveliste frumoasa spre Munti. Personalul este primitor. Raport Pret/Calitate bun.

 472. Este o locatie superba! Piscina cu apa calda, gratar, bucatarie dotata cu de toate si camera foarte frumoasa si primitoare

 473. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 474. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 475. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 476. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 477. Datorita amabilitatii d-lui Dorin, proprietarul locatie, care ne-a oferit sansa de a ne prelungi sederea peste per rezervata, eu si sotul meu am stat si la Casa Andrei, si la Casa Craita. Rezervarea a fost facuta la Casa Andrei ptr 3 nopti si locatia a depasit cu mult asteptarile noastre. Aspectul rustic si deosebit al cabanei, confortul din ambele locatii, vederea superba spre munti , linistea desavarsita, amabilitatea si ospitalitatea d-lui Rudy si d-nei Timeea ( cabanierul si sotia dansului) ne-au determinat sa ne prelungim sederea. Bucatariile din ambele locatii sunt complet utilate, paturile sunt mari si confortabile, apa calda este la discretie si la orice ora. Iar zicala ” omul sfinteste locul” poate caracteriza, in doar 3 cuvinte, felul de a fi al d-lui Rudy si d-nei Timeea. Cu siguranta vom reveni!

 478. Se pare ca turismul romanesc mai are o sansa. Multumim pentru experientele minunate oferite.Vom reveni mereu cu mare drag

 479. locatie de poveste de recomandat pentru familii cu copii. au o mini ferma cu ponei, vaci, gaini, porci, iepuri, oi si curte mare cu gazon, sezlonguri, hamac. sambata seara fac foc de tabara.gazde foarte amabile insa uneori, cand erai in curte, trebuia sa te duci dupa ei ca sa comanzi

 480. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 481. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 482. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 483. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 484. Superrrrrb , pentru cine doreste o oaza de liniste si multa verdeata recomand cu placere aceasta locatie , este pozitionata foarte bine in muntii piatra craiului , acces foarte usor in : ( Plaiul foii , Rasnov , Poiana marului , Lupului , Pestera valea cetatii , Dino parc , Cheile gradistei , Castelul Bran , Wolf park adventure ) In rest ce pot sa spun gazda este nemaipomenita , foarte amabila zambitoare si care incearca sa te ajute si sa te faca sa te simti bine in orice moment , chiar daca esti putin trist intr-o zi reuseste sigur sa te readuca cu picioarele pe pamant adica esti in concediu trebuie sa te simti bine , am ramas surprins in decursul celor sapte zile de micile atentii cu care incerca si a reusit sa ne surprinda , dimineata ba gogosi cu branza , ba clatite , ba papanasi , totul doar din dragostea de a ne simti bine noi turistii . Daca ar fi o scala de la unu la zece , as da acestei pensiuni CASA CARPATI nota 50 in special gazdei .

 485. Liniște, curat si spațios, facilitati, gazda primitoare, excelent pentru relaxare.

 486. Gazda foarte amabila Amplasarea casei perfecta Casa și grădina foarte frumoase Zona perfecta pentru cine vrea sa viziteze Piatra Craiului , Plaiul Foii si castelul Bran

 487. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 488. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 489. + Locatie + Caldura permanent + Cafea foarte buna la micul dejun + Cereale cu lapte pentru copii, la achizitia micului dejun + Personal receptiv si deschis catre clienti

 490. Amplasarea, privelistea, curatenia impecabila atat in camere cat si in spatiile comune, gazdele foarte amabile.

 491. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 492. Este singura pensiune unde am gasit bucataria utilata si dotata cu toate cele necesare. Locul de joaca din curtea interioara este si el suficient de mare si divers incat sa tina copiii ocupati. Camerele sunt spatioase, paturile mari si saltelele excelente pentru un somn profund. Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului unde gasiti magazine, terase primitoare cu mancare buna, inghetata, etc. si un parc cu loc de joaca pentru copii. De la pensiune se ajunge foarte repede cu masina in locul de unde va puteti alege/incepe traseele montane si unde gasiti suficiente zone unde sa parcati in siguranta.

 493. Super. Privelistea este foarte frumoasa, iar proprietarii sunt de nota 20, foarte saritori si atenti la nevoile clientilor. Voi reveni cu siguranta

 494. Proprietate frumoasa, plina de flori si plante. A fost totul curat si spatios. Mancare buna si gazde primitoare.

 495. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 496. Este o locatie superba! Piscina cu apa calda, gratar, bucatarie dotata cu de toate si camera foarte frumoasa si primitoare

 497. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 498. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 499. Se pare ca turismul romanesc mai are o sansa. Multumim pentru experientele minunate oferite.Vom reveni mereu cu mare drag

 500. locatie de poveste de recomandat pentru familii cu copii. au o mini ferma cu ponei, vaci, gaini, porci, iepuri, oi si curte mare cu gazon, sezlonguri, hamac. sambata seara fac foc de tabara.gazde foarte amabile insa uneori, cand erai in curte, trebuia sa te duci dupa ei ca sa comanzi

 501. Cazarea,mancarea,ospitalitatea gazdelor, curatenia, facilitatile ptr copii, gradina,poneii, iepurasii…nu iti vine sa mai pleci! ❤

 502. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 503. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 504. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 505. Pensiunea e aproape de restaurantul Transilvania, unde am mancat foarte bine.

 506. Superrrrrb , pentru cine doreste o oaza de liniste si multa verdeata recomand cu placere aceasta locatie , este pozitionata foarte bine in muntii piatra craiului , acces foarte usor in : ( Plaiul foii , Rasnov , Poiana marului , Lupului , Pestera valea cetatii , Dino parc , Cheile gradistei , Castelul Bran , Wolf park adventure ) In rest ce pot sa spun gazda este nemaipomenita , foarte amabila zambitoare si care incearca sa te ajute si sa te faca sa te simti bine in orice moment , chiar daca esti putin trist intr-o zi reuseste sigur sa te readuca cu picioarele pe pamant adica esti in concediu trebuie sa te simti bine , am ramas surprins in decursul celor sapte zile de micile atentii cu care incerca si a reusit sa ne surprinda , dimineata ba gogosi cu branza , ba clatite , ba papanasi , totul doar din dragostea de a ne simti bine noi turistii . Daca ar fi o scala de la unu la zece , as da acestei pensiuni CASA CARPATI nota 50 in special gazdei .

 507. Liniște, curat si spațios, facilitati, gazda primitoare, excelent pentru relaxare.

 508. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 509. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 510. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 511. Super. Privelistea este foarte frumoasa, iar proprietarii sunt de nota 20, foarte saritori si atenti la nevoile clientilor. Voi reveni cu siguranta

 512. Proprietate frumoasa, plina de flori si plante. A fost totul curat si spatios. Mancare buna si gazde primitoare.

 513. A fost confortabil patul, personalul foarte amiabil si saritor, locatie excelenta – liniste, curatenie, priveliste minunata, proximitate de rezervatia de ursi, mic dejun bun, recomand cu caldura.

 514. Pensiunea ofera un confort aparte si o priveliște încântătoare.Gradina este superba,spatioasa si ofera loc de joaca pentru copii.Gazdele sunt amabile . Recomand aceasta pensiune si ii ofer punctaj maxim .

 515. Amplasarea, privelistea, curatenia impecabila atat in camere cat si in spatiile comune, gazdele foarte amabile.

 516. Gazde foarte primitoare, nu stau pe capul turistilor. Loc linistit, sufragerie generoasa, gradina frumoasa, inclusiv cu terasa acoperita, loc de joaca pt copii, priveliste superba. Foarte curat si ingrijit. Parcare. Se ajunge usor la multe puncte de interes (liberaty, dino park, prapastiile zarnestilor, plaiul foii etc.)

 517. Este o locatie superba! Piscina cu apa calda, gratar, bucatarie dotata cu de toate si camera foarte frumoasa si primitoare

 518. Zona frumoasa, camerele spatioase, ideale pentru familii cu copii, curatenie, proprietarii foarte amabili

 519. Locatia este foarte buna, mai ales daca nu ai masina personala – e la

 520. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 521. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 522. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 523. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 524. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 525. Locația foarte îngrijită, gazda foarte amabilă și plăcută. Foarte atenți la detalii și mi-a plăcut felul în care întâmpină vizitatorii.

 526. Sâmbătă seara au făcut foc de tabără și ne-a plăcut foarte mult, duminică dimineață au organizat plimbări cu poneiul pentru copii, au spații de joacă și in interior si afara, priveliștea este super! Au și iaz cu peștișori. Mâncarea a fost foarte bună!

 527. Curte mare, loc de joaca pt copii. Mancarea este buna, camera este ok.

 528. Personal foarte amabil, locația de vis, ideala pentru relaxare, curat, foarte frumos amenajat.

 529. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 530. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 531. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 532. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 533. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 534. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 535. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 536. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 537. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 538. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 539. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 540. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 541. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 542. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 543. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 544. – micul dejun variat si gustos – privelistea pe care o ofera camerele – curtea pensiunii care este dotata cu balansoare, sezlonguri, locuri de joaca pentru copii

 545. Gazdele primitoare, mancarea foarte buna si diversificata. Pensiunea amenajata cu mult bun gust.

 546. In general nu sunt foarte activa in mediul online, insa acum nu pot trece peste experienta nostra la Hora cu Brazi. Este un colt de rai, cu oameni exceptionali. Daca as putea, as merge saptamanal.

 547. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 548. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 549. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 550. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 551. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 552. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 553. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 554. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 555. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 556. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 557. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 558. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 559. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 560. Peisaj de vis, personalul foarte amabil, efectiv te simti ca acasa. Boris vedeta cabanei care este foarte bland, Thor zapacitul, cauta numai joaca. Recomand cu drag!

 561. Personal amabil, mic dejun foarte bun, loc linistit si curat

 562. Micul dejun a fost foarte bun. Curatenie impecabila. Recomand!!

 563. Totul impecabil de curat. Gradina frumoasa și locul de joacă pentru copii. Apropierea fata de Rezervația de ursi.

 564. Totul a fost perfect, mancare buna, gazda primitoare, locatie buna, aer curat, racoare ☺️

 565. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 566. Locatia este excelenta, foarte curata, bucataria foarte bine dotata; gazdele te fac sa te simti efectiv ca acasa. Este o destinatie de vacanta atat pentru familii cat si pentru cupluri. Gradina este superba iar peisajul de vis. De abia asteptam sa revenim.

 567. Loc de parcare in curtea propietatii/locatia are o gradina foarte frumoasa/ terasa cu vedere la gradina/ loc de joaca pentru copii/ gratar si foisor/ originalitate/ gazdele discrete/ camera curata, cu tv si baie in camera/ amplasare centrala.

 568. – micul dejun variat si gustos – privelistea pe care o ofera camerele – curtea pensiunii care este dotata cu balansoare, sezlonguri, locuri de joaca pentru copii

 569. Gazdele primitoare, mancarea foarte buna si diversificata. Pensiunea amenajata cu mult bun gust.

 570. In general nu sunt foarte activa in mediul online, insa acum nu pot trece peste experienta nostra la Hora cu Brazi. Este un colt de rai, cu oameni exceptionali. Daca as putea, as merge saptamanal.

 571. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 572. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 573. Locația foarte îngrijită, gazda foarte amabilă și plăcută. Foarte atenți la detalii și mi-a plăcut felul în care întâmpină vizitatorii.

 574. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 575. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 576. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 577. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 578. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 579. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 580. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 581. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 582. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 583. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 584. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 585. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 586. We had to make an emergency booking here when another booking was cancelled at the last minute. The whole family who runs this place (mother and sons) were very friendly and helpfull. A good location if you want to visit the bear sanctuary.

 587. Very good place for hiking! This place is the neighbour of the mountains!

 588. Zarnesti is a small town with not much choice for accommodation. The rooms were clean and adequate. Parking was off road. We had 3 rooms all together on the 2nd floor with shared bathrooms which were clean. Beds were good and comfortable with beautiful views of the Carpathian mountains at sunrise. Rooms were warm on a night the temperature hit 0 degrees.

 589. Mancare foarte buna,personal dragut si atent gata oricand sa sara in ajutor. Spatiu mare la receptie unde copiii se puteau juca in voie. Pensiunea construita ca un han dar cu foarte mult bun gust . Curte interioara imensa in spatele pensiunii cu foarte mult spatiu verde. Recomandat familiilor!

 590. Am fost impresionati de curatenie,confort si de amabilitatea personalului.Se mănâncă foarte bine la restaurantul pensiunii,diversificat și delicios.Camera spațioasa ,totul curat si bine întreținut, vederea de pe balcon a fost de vis . Totul a fost un răsfăț !

 591. – micul dejun variat si gustos – privelistea pe care o ofera camerele – curtea pensiunii care este dotata cu balansoare, sezlonguri, locuri de joaca pentru copii

 592. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 593. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 594. Locația foarte îngrijită, gazda foarte amabilă și plăcută. Foarte atenți la detalii și mi-a plăcut felul în care întâmpină vizitatorii.

 595. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 596. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 597. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 598. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 599. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 600. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 601. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 602. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 603. Personalul a fost super de treaba si primitor. Gazda a stat dupa noi pana la ora 22:30 si s-au interesat cum suntem. Pensiunea este pozitionata intr-o zona cu un peisaj magnific.

 604. Micul dejun foarte bun si satios…personal amabil, un loc minunat, unde poti merge cu familia si prieteni, aproape de obiective turistice.

 605. Micul dejun a fost foarte bun. Curatenie impecabila. Recomand!!

 606. Totul impecabil de curat. Gradina frumoasa și locul de joacă pentru copii. Apropierea fata de Rezervația de ursi.

 607. Mancarea foarte buna, servita cu drag. Oamenii deosebiti fac locul primitor. Spatiul larg, camerele incalzite, paturile mari si confortabile, baia gandit dotata.

 608. O locație superbă pentru relaxare…personalul foarte amabil.Mancarea excelentă.10+pentru tot.Revenim cu drag.❤

 609. Foarte frumos si calduros. Oameni foarte ospitalieri. Micul dejun foarte bun. Cu siguranta o sa revenim

 610. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 611. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 612. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 613. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 614. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 615. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 616. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 617. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 618. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 619. Proprietarul a fost foarte politicos si ospitalier si interesat sa fim cat mai comozi. Ne-a asteptat inclusiv pana la o ora mai tarzie. Tot aici vin si la anu’

 620. O locatie tip pensiune, cum rar gasesti prin Romania. Totul este atat de bine organizat, pana la detaliu. Camere spatioase, mobilate si dotate cu mult bun gust. Proprietari de nota 10. Merita din plin cele mai frumoase aprecieri.

 621. Am avut un sejur minunat. Gazda a fost foarte prietenoasă, în mod special îi mulțumesc lui Brett pentru că ne-a ajutat să facem un grătar foarte bun. Facilitățile oferite au fost foarte bune. Mi-a plăcut mult priveliștea munților din piscina.

 622. Un loc ideal pentru retragere din zbuciumul vietii de la oras.

 623. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 624. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 625. Atmosfera plăcută, caldă,prietenoasă! Curățenie absolută, liniște, gazde primitoare,invizibile daca nu aveai nevoie de nimic,dar prezente imediat sa iti îndeplinească orice cerință!

 626. Gazde primitoare, foarte pritenoase, vesle, comunicative. Zona care-ti umple sufletul de frumos. Multe locuri de vizitat. Ideal pentru excursii cu copii.

 627. Familia care se ocupa de pensiune, amplasarea aproape de centru, linistea, muntele.

 628. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 629. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 630. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 631. Peisaj, locație, mâncare, personal. Toate aceste elemente contribuie la un sejur foarte plăcut și relaxant. Oamenii fac mereu diferența și este foarte important să știi că cineva este mereu dispus să răspundă nevoilor tale. Mulțumim! 🙂

 632. Recomand aceasta pensiune din toata inima, in primul si in primul rand datorită oamenilor, care sunt primitori, te ajuta cu orice ai nevoie.. Este situată intr-o zona superba, pensiunea foarte curata, iar mancarea fix ca acasa, foarte, foarte buna si cu produse de casa. Intr-o seara am comandat ceaiuri si am avut marea surpriza sa-l primim cu plante uscate, fix ca acasa, ce sa mai spun. Ma bucur ca mai exista locuri de acest fel la noi in tara.

 633. Mancare foarte buna,personal dragut si atent gata oricand sa sara in ajutor. Spatiu mare la receptie unde copiii se puteau juca in voie. Pensiunea construita ca un han dar cu foarte mult bun gust . Curte interioara imensa in spatele pensiunii cu foarte mult spatiu verde. Recomandat familiilor!

 634. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 635. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 636. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 637. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 638. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 639. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 640. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 641. Apartamentul arata foarte bine, mi-a depășit așteptările atât mie cat și familiei mele. In plus, am avut chiar și loc de parcare. Este poziționat foarte bine pentru a face trasee in Piatra Craiului, dar și dacă ai chef să te plimbi prin centrul Zărneștiului. Per total am avut parte de o minivacanță foarte plăcută la acest apartament.

 642. Totul a fost exact cum ne asteptam,confortabil și îngrijit. Vom reveni cu siguranță!😉

 643. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 644. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 645. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 646. Micul dejun a fost foarte bun , mi-a placut foarte mult locatia .

 647. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 648. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 649. Totul: locația, curățenia impecabilă, camerele mari și paturile confortabile, gazdele, mâncarea excelentă (pe care au facut-o la cerere).

 650. Recomand! Proprietarul, un om extraordinar, ne a facut sa ne simtim mai bine ca acasa. Locatie, curatenie, mancare 5 stele.

 651. Mic dejun delicios, bogat, diversificat, produse naturale, traditionale. Exceptional! Locatia este excelenta. Oaza de liniste, aer curat, natura.

 652. Localizarea pensiunii Locul de joaca pentru copii

 653. Peisaj, locație, mâncare, personal. Toate aceste elemente contribuie la un sejur foarte plăcut și relaxant. Oamenii fac mereu diferența și este foarte important să știi că cineva este mereu dispus să răspundă nevoilor tale. Mulțumim! 🙂

 654. Recomand aceasta pensiune din toata inima, in primul si in primul rand datorită oamenilor, care sunt primitori, te ajuta cu orice ai nevoie.. Este situată intr-o zona superba, pensiunea foarte curata, iar mancarea fix ca acasa, foarte, foarte buna si cu produse de casa. Intr-o seara am comandat ceaiuri si am avut marea surpriza sa-l primim cu plante uscate, fix ca acasa, ce sa mai spun. Ma bucur ca mai exista locuri de acest fel la noi in tara.

 655. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 656. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 657. Totul la superlativ. Oamenii primitori, condițiile de cazare, locație

 658. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 659. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 660. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 661. Proprietarul a fost foarte politicos si ospitalier si interesat sa fim cat mai comozi. Ne-a asteptat inclusiv pana la o ora mai tarzie. Tot aici vin si la anu’

 662. O locatie tip pensiune, cum rar gasesti prin Romania. Totul este atat de bine organizat, pana la detaliu. Camere spatioase, mobilate si dotate cu mult bun gust. Proprietari de nota 10. Merita din plin cele mai frumoase aprecieri.

 663. Am avut un sejur minunat. Gazda a fost foarte prietenoasă, în mod special îi mulțumesc lui Brett pentru că ne-a ajutat să facem un grătar foarte bun. Facilitățile oferite au fost foarte bune. Mi-a plăcut mult priveliștea munților din piscina.

 664. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 665. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 666. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 667. Un loc ideal pentru retragere din zbuciumul vietii de la oras.

 668. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 669. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 670. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 671. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 672. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 673. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 674. Localizarea pensiunii Locul de joaca pentru copii

 675. Peisaj, locație, mâncare, personal. Toate aceste elemente contribuie la un sejur foarte plăcut și relaxant. Oamenii fac mereu diferența și este foarte important să știi că cineva este mereu dispus să răspundă nevoilor tale. Mulțumim! 🙂

 676. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 677. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 678. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 679. Totul este la superlativ: locatia, curatenia, ospitalitatea gazdelor. A fost a doua noastra vizita si intentionam sa ne mai cazam aici, mai avem multe trasee de facut in zona.

 680. Camera curata, gazdele foarte amabile, cu siguranta vom mai reveni.

 681. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 682. Atmosfera plăcută, caldă,prietenoasă! Curățenie absolută, liniște, gazde primitoare,invizibile daca nu aveai nevoie de nimic,dar prezente imediat sa iti îndeplinească orice cerință!

 683. Gazde primitoare, foarte pritenoase, vesle, comunicative. Zona care-ti umple sufletul de frumos. Multe locuri de vizitat. Ideal pentru excursii cu copii.

 684. Familia care se ocupa de pensiune, amplasarea aproape de centru, linistea, muntele.

 685. Micul dejun a fost foarte bun , mi-a placut foarte mult locatia .

 686. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 687. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 688. Ospitalitatea gazdelor, vederea din curte, curatenia, conceptia de amenajare a proprietatii.

 689. Proprietarul a fost foarte politicos si ospitalier si interesat sa fim cat mai comozi. Ne-a asteptat inclusiv pana la o ora mai tarzie. Tot aici vin si la anu’

 690. O locatie tip pensiune, cum rar gasesti prin Romania. Totul este atat de bine organizat, pana la detaliu. Camere spatioase, mobilate si dotate cu mult bun gust. Proprietari de nota 10. Merita din plin cele mai frumoase aprecieri.

 691. Micul dejun a fost foarte bun , mi-a placut foarte mult locatia .

 692. A fost super! Gazda primitoare, locația superba, foarte curat și îngrijit. Cățelul gazdei mi-a plăcut cel mai mult! Perfect pentru un sejur de neuitat!

 693. Curat,spațios,cu o priveliște de vis, proprietara foarte amabilă și drăguță….recomand cu drag!!!

 694. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 695. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 696. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 697. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 698. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 699. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 700. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 701. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 702. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 703. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 704. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 705. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 706. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 707. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 708. Apartamentul arata foarte bine, mi-a depășit așteptările atât mie cat și familiei mele. In plus, am avut chiar și loc de parcare. Este poziționat foarte bine pentru a face trasee in Piatra Craiului, dar și dacă ai chef să te plimbi prin centrul Zărneștiului. Per total am avut parte de o minivacanță foarte plăcută la acest apartament.

 709. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 710. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 711. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 712. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 713. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 714. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 715. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 716. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 717. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 718. Atmosfera, mancarea, confortul, intr-un cuvant…TOT.

 719. Totul a fost minunat! Este locul perfect pentru familiile cu copii pentru ca se pot bucura de un spatiu enorm pentru a explora natura. Curatenie, personal amabil!

 720. Totul: locația, curățenia impecabilă, camerele mari și paturile confortabile, gazdele, mâncarea excelentă (pe care au facut-o la cerere).

 721. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 722. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 723. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 724. Totul este la superlativ: locatia, curatenia, ospitalitatea gazdelor. A fost a doua noastra vizita si intentionam sa ne mai cazam aici, mai avem multe trasee de facut in zona.

 725. Camera curata, gazdele foarte amabile, cu siguranta vom mai reveni.

 726. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 727. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 728. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 729. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 730. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 731. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 732. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 733. Gazda, doamna Rodica, a fost la înălțime.. mai mult decât ne așteptam.. Ne-am simțit în familie. Absolut deosebită și dumneaei și locația. Ne vom reîntoarce negreșit.

 734. Papanasii si gogosile doamnei Rodica, Gazde minunate. Revenim cu drag.

 735. Exceptional! Doamna Rodica este o gazda minunata. Locația e superba, terasa are priveliște spre munți și este mărginita de pini și mesteceni. Curte mare, cu foișor și balansoare. Foarte curat. Raport foarte bun preț-calitate. Iar iubitorii de pisici vor găsi un motănel adorabil și lipicios, zis și Superglue, precum și pe frumoasa lui mămică. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu drag.

 736. Totul este la superlativ: locatia, curatenia, ospitalitatea gazdelor. A fost a doua noastra vizita si intentionam sa ne mai cazam aici, mai avem multe trasee de facut in zona.

 737. Camera curata, gazdele foarte amabile, cu siguranta vom mai reveni.

 738. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 739. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 740. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 741. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 742. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 743. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 744. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 745. Un loc cu totul special, cu un peisaj minunat, mai ales in aceasta perioada a anului. Speciali si extrem de primitoare sunt si gazdele, preocupate de satisfacerea oaspetilor. Multumim pentru buna gazduire!

 746. Totul a fost minunat! Este locul perfect pentru familiile cu copii pentru ca se pot bucura de un spatiu enorm pentru a explora natura. Curatenie, personal amabil!

 747. Totul: locația, curățenia impecabilă, camerele mari și paturile confortabile, gazdele, mâncarea excelentă (pe care au facut-o la cerere).

 748. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 749. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 750. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 751. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 752. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 753. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 754. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 755. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 756. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 757. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 758. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 759. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 760. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 761. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 762. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 763. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 764. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 765. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 766. Un loc minunat in care m-am simtit extraordinar! Aer curat, liniste si mancare excelenta. Personal placut si mereu gata sa-ti sara in ajutor.

 767. Un loc cu totul special, cu un peisaj minunat, mai ales in aceasta perioada a anului. Speciali si extrem de primitoare sunt si gazdele, preocupate de satisfacerea oaspetilor. Multumim pentru buna gazduire!

 768. Totul a fost minunat! Este locul perfect pentru familiile cu copii pentru ca se pot bucura de un spatiu enorm pentru a explora natura. Curatenie, personal amabil!

 769. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 770. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 771. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 772. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 773. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 774. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 775. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 776. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 777. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 778. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 779. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 780. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 781. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 782. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 783. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 784. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 785. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 786. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 787. Totul este la superlativ: locatia, curatenia, ospitalitatea gazdelor. A fost a doua noastra vizita si intentionam sa ne mai cazam aici, mai avem multe trasee de facut in zona.

 788. Camera curata, gazdele foarte amabile, cu siguranta vom mai reveni.

 789. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 790. A fost execeptional! Ne-am simțit ca acasa! Proprietarii sunt de nota 10!

 791. Ospitalitatea gazdelor, vederea din curte, curatenia, conceptia de amenajare a proprietatii.

 792. Proprietarul a fost foarte politicos si ospitalier si interesat sa fim cat mai comozi. Ne-a asteptat inclusiv pana la o ora mai tarzie. Tot aici vin si la anu’

 793. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 794. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 795. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 796. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 797. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 798. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 799. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 800. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 801. Oameni buni, cazare rapida, locatie de vis, loc curat si primitor, liniste, priveliste…

 802. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 803. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 804. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 805. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 806. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 807. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 808. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 809. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 810. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 811. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 812. Personalul prietenos cu copiii, loc de joaca frumos in curte, plimbarile cu poneiul, mancarea buna

 813. Peisajul este foarte frumos, locurile de joaca pentru copii sunt bine intretinute, foisoarele sunt un loc excelent in care sa-ti petreci ziua alaturi de prieteni. Mancarea este foarte gustoasa si papanasii deliciosi! Personalul este foarte amabil si atent.

 814. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 815. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 816. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 817. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 818. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 819. Peisajul este superb….mic dejun foarte bun…personal foarte amabil….

 820. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 821. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 822. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 823. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 824. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 825. Locatia, facilitatile si mai ales gazdele foarte primitoare. Ne intoarcem in cateva luni.

 826. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 827. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 828. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 829. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 830. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 831. Oameni buni, cazare rapida, locatie de vis, loc curat si primitor, liniste, priveliste…

 832. Pensiune pusa la punct la detaliu.Parcare.Curte mare cu iarba si loc de joaca pentru copii.Gazdele preocupate de confotul clientilor.Pesonalul foarte amabil si educat.Mancarea este la superlativ- bucatarie traditionala,produse proaspete din ferma propie.

 833. Cu mult peste asteptarile noastre. Gazde minunate, toate mesele foarte bogate si variate. Camera foarte curata si calduroasa (iarna), priveliste in spatele complexului de neimaginat: munte, partial inzapezit.

 834. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 835. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 836. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 837. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 838. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 839. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 840. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 841. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 842. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 843. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 844. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 845. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 846. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 847. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 848. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 849. Oameni buni, cazare rapida, locatie de vis, loc curat si primitor, liniste, priveliste…

 850. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 851. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 852. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 853. Totul este la superlativ: locatia, curatenia, ospitalitatea gazdelor. A fost a doua noastra vizita si intentionam sa ne mai cazam aici, mai avem multe trasee de facut in zona.

 854. Camera curata, gazdele foarte amabile, cu siguranta vom mai reveni.

 855. Totul. Impecabil, super utilată bucătăria. N.a lipsit nimic

 856. Pensiune pusa la punct la detaliu.Parcare.Curte mare cu iarba si loc de joaca pentru copii.Gazdele preocupate de confotul clientilor.Pesonalul foarte amabil si educat.Mancarea este la superlativ- bucatarie traditionala,produse proaspete din ferma propie.

 857. Cu mult peste asteptarile noastre. Gazde minunate, toate mesele foarte bogate si variate. Camera foarte curata si calduroasa (iarna), priveliste in spatele complexului de neimaginat: munte, partial inzapezit.

 858. Mi-a placut in mod deosebit toate preparatele culinare, palinca si clatitele. Am laudat bucatarul pentru ciobitele atat de gustoase si bine proportionate (legume, carne). Micul dejun este foarte generos si diversificat. Iar cina are multe posibilitati de a crea felurile de mancare dorite de fiecare persoana in parte. Gazdele sunt foarte atente in orice moment din zi. Copiii s-au putut bucura de plimbarile cu poneiul si adultii de peisajul incantator din zona (mai ales in zilele senine).

 859. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 860. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 861. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 862. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 863. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 864. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 865. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 866. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 867. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 868. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 869. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 870. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 871. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 872. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 873. Oameni buni, cazare rapida, locatie de vis, loc curat si primitor, liniste, priveliste…

 874. Everything is so well done and thought. The rooms are impeccably clean and very hot. You can hear the river flowing from the room. The view is amazing view on all sides of the house. There is a fire place outside where you can enjoy the night with the friends over the campfire. The host was so friendly and always offered the coffee on the house. Can’t wait to visit this place again! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 875. Very clean, quiet, far from any busy roads. You could hear the river and see the sun rise from behind the mountains in the morning.

 876. Great breakfast. Much choice. Owner was very kind. Rooms were great. Big, comfortable and clean. Nice view from the room.

 877. Amplasare buna in apropierea Parcului National Piatra Craiului, personal amabil, camere si bai spatioase cu mobilier si materiale de calitate (inclusiv cabina de dus mare si de buna calitate), curatenie, caldura (in dec.), priveliste foarte frumoasa (camerele cu vedere spre spate), locatie foarte frumoasa!

 878. Pensiunea este nemaipomenita – personal primitor, camera foarte comfortabila si mancare delicioasa. Este cam la o ora distanta de Azuga, Busteni, dar locatia este deosebita si linistita. O recomand!

 879. Pensiune pusa la punct la detaliu.Parcare.Curte mare cu iarba si loc de joaca pentru copii.Gazdele preocupate de confotul clientilor.Pesonalul foarte amabil si educat.Mancarea este la superlativ- bucatarie traditionala,produse proaspete din ferma propie.

 880. Super ospitalitate, niste oameni minunati, camera foarte spatioasa, curatenie si o locatie foarte frumoasa cu o priveliste minunata!Mai revenim cu mare placere!!

 881. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 882. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 883. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 884. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 885. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 886. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 887. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 888. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 889. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 890. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 891. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 892. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 893. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 894. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 895. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 896. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 897. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 898. Locația, personalul,curatenia,dotarile,mancarea,peisajul…afinata:)

 899. Totul la superlativ. De la personal ( ospatar) pana la îngrijitorul de afara au fost de o ospitalitate excelenta. Bravo ,super.

 900. Paturile sunt mari, confortabile, mâncarea variată.

 901. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 902. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 903. Locatia in care se afla cazarea este foarte frumoasa, aer curat. Personalul de treaba. Patul confortabil

 904. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 905. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 906. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 907. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 908. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 909. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 910. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 911. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 912. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 913. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 914. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 915. Confortul, curățenia, amabilitate, atenții culinare de primire în cazare. Informații, în zona turistica.

 916. Este foarte curat,peisajul nemaipomenit si gazdele primitoare!

 917. Everything is so well done and thought. The rooms are impeccably clean and very hot. You can hear the river flowing from the room. The view is amazing view on all sides of the house. There is a fire place outside where you can enjoy the night with the friends over the campfire. The host was so friendly and always offered the coffee on the house. Can’t wait to visit this place again! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 918. Very clean, quiet, far from any busy roads. You could hear the river and see the sun rise from behind the mountains in the morning.

 919. Locația, personalul,curatenia,dotarile,mancarea,peisajul…afinata:)

 920. Totul la superlativ. De la personal ( ospatar) pana la îngrijitorul de afara au fost de o ospitalitate excelenta. Bravo ,super.

 921. Paturile sunt mari, confortabile, mâncarea variată.

 922. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 923. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 924. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 925. Un loc curat, foarte bine amplasat, personal amabil, mancare buna, caine frumos. Raportul calitate/pret foarte bun.

 926. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 927. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 928. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 929. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 930. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 931. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 932. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 933. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 934. Super ospitalitate, niste oameni minunati, camera foarte spatioasa, curatenie si o locatie foarte frumoasa cu o priveliste minunata!Mai revenim cu mare placere!!

 935. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 936. Gazde amabile, mic-dejun delicios (se plateste extra), cald si foarte curat. La plecare i-am rugat sa ne pregateasca niste sandviciuri pentru ca urma sa plecam pe traseu si au fost foarte draguti sa ne ajute si cu asta.

 937. Gazda exceptionala, bunavointa, solicitudine, indicatii extensive asupra zonei – asigura o stare de bine din primul moment. Curatenie si facilitati si liniste.

 938. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 939. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 940. Un loc ideal pentru retragere din zbuciumul vietii de la oras.

 941. Peisajul este superb! O oaza de relaxare, aer curat si multa verdeata!

 942. Casa este foarte drăguță, decorată cu gust și reflectă, probabil, pasiunile proprietarului – pe lângă panoul cu echipament de munte, are o colecție foarte frumoasă de cărți. La bucătărie găsești tot ce trebuie pentru pregătirea mesei. Paturile sunt foarte confortabile, iar textilele puse la dispoziție (pături, așternuturi) sunt de calitate. Ne-au plăcut mai ales scaunele comode din fața sobei de teracotă!

 943. Totul! Începând de la gazda pana la confortul camerei și prețul plătit. Are un living spațios și frumos decorat, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie iar afara este o curte destul de mare cu foișor, grătar și loc de joaca pentru copii. Camera este curata, așternuturile la fel și cel mai fain e ca poți admira cerul în timp ce stai în pat (vara cred ca e superb). Atenție pentru cei care merg cu copii mici și se cazează în “studio”, pe noi ne-a solicitat destul de mult pitica cu urcatul și coboratul scărilor dintre cele 2 camere. În rest totul mi s-a părut perfect, cu siguranță as mai reveni.

 944. Locație superbă și gazda foarte amabila și prietenoasă

 945. Pensiunea este primitoare și călduroasă. De la geam se vede Piatra Craiului în toată splendoarea. Terasa și curtea trebuie să fie de vis primăvara și vara.

 946. Locația, personalul,curatenia,dotarile,mancarea,peisajul…afinata:)

 947. Totul la superlativ. De la personal ( ospatar) pana la îngrijitorul de afara au fost de o ospitalitate excelenta. Bravo ,super.

 948. Paturile sunt mari, confortabile, mâncarea variată.

 949. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 950. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 951. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 952. Un loc curat, foarte bine amplasat, personal amabil, mancare buna, caine frumos. Raportul calitate/pret foarte bun.

 953. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 954. La 7Crai îmi place atmosfera de cabana unde te simți ca acasă. Iubesc stilul minimalist în care sunt amenajate camerele, o camera de cabana exact asa ar trebui sa arate. Personalul a fost foarte amabil și prietenos. De priveliștea de la geam nici nu are rost sa mai vorbesc, neprețuita!!! Borisss ! Câinele de la cabana , este o dulceață !

 955. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 956. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 957. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 958. Gazda exceptionala, bunavointa, solicitudine, indicatii extensive asupra zonei – asigura o stare de bine din primul moment. Curatenie si facilitati si liniste.

 959. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 960. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 961. Este foarte curat,peisajul nemaipomenit si gazdele primitoare!

 962. Everything is so well done and thought. The rooms are impeccably clean and very hot. You can hear the river flowing from the room. The view is amazing view on all sides of the house. There is a fire place outside where you can enjoy the night with the friends over the campfire. The host was so friendly and always offered the coffee on the house. Can’t wait to visit this place again! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 963. Very clean, quiet, far from any busy roads. You could hear the river and see the sun rise from behind the mountains in the morning.

 964. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 965. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 966. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 967. Minunat este cuvantul care poate caracteriza această pensiune. Mâncarea foarte bună, curățenie, căldura prea exagerată 😁🤭, personalul foarte atent si amabil. De dragul pensiunii, am ales pentru a doua oară “Zarnestiul”!

 968. Patul foarte confortabil, croissantul foarte proaspăt, micul dejun foarte bogat și foarte variat. Implicarea proprietarilor, ideile de decorațiuni interioare, grija pentru satisfacerea tuturor solicitărilor clienților, dar și discreția. O experiență foarte plăcută!

 969. Locația, personalul,curatenia,dotarile,mancarea,peisajul…afinata:)

 970. Gazda exceptionala, bunavointa, solicitudine, indicatii extensive asupra zonei – asigura o stare de bine din primul moment. Curatenie si facilitati si liniste.

 971. Pensiunea este foarte convenabil amplasata fata de centru, totodata intr-o zona linistita. Amabilitatea si ospitalitatea gazdelor au fost la superlativ. In bucataria comuna, complet utilata, gazda pune la dispozitia turistilor ceai, cafea, lapte pentru cafea, dar mai ofera si diverse produse locale, foarte gustoase. Ni s-a oferit si o tuica facuta in casa, de bun venit, care a fost excelenta ! Camera a fost de asemenea foarte confortabila si complet utilata.

 972. Liniște,gazda ,foarte primitoare,amabilă și mici atenții culinare foarte gustoase din partea casei. Locația foarte bună pentru trasee in Piatra Craiului. Cu siguranta vom reveni!

 973. Mi-a placut totul, totul, totul!❤️ Casa este foarte curata. Curtea este mare si frumoasa. Casa fiind cu intrare separata, iti ofera multa intimitate. Esti doar tu cu ai tai. Casa este mobilata cu gust, foarte curata. Bucataria si baia sunt dotate cu tot ce ai putea avea nevoie si chiar mai mult decat atat. Partea cea mai frumoasa este ca poti vedea muntii de peste tot, pe fiecare fereastra a casei, din orice camera…chiar si din bai. 🙂 Gazda este extraordinara, o persoana foarte placuta, foarte discreta si foarte amabila, gata sa te ajute cu orice, oricand. Abia astept sa revin! M-am indragostit de aceasta casuta, de oras, de munti…de tot ce am gasit la Casa Magdalena. Pe aceasta cale, ii multumesc inca o data dnei Magdalena pentru tot.

 974. Totul la superlativ: locatia, gazda, suprafata, dotarile, curatenia. Felicitari proprietarilor! Vom reveni cu suguranta!

 975. Locatia a fost foarte curata, spatioasa si foarte bine utilata. Cartierul linistit si privelistea super. Gazda este super prietenoasa la fel si cele 3 pisici 😀 din curte. Recomand cu caldura 😉

 976. Priveliste faina, cald si curat, mic dejun bogat, portii mari si gustoase la toate felurile de mancare.

 977. Un loc curat, foarte bine amplasat, personal amabil, mancare buna, caine frumos. Raportul calitate/pret foarte bun.

 978. Personalul foarte amabil. Bucătarul sef a fost extrem de cumsecade. Peisajul este demential.

 979. Proprietarul foarte drăguț,liniste aer curat si peisaj superb

 980. Noi am stat în Cabana Andrei şi am fost foarte încântaţi de ea. Are o vedere superbă spre munte, este îngrijită, curată, dormitorul se află la etaj şi există posibilitatea de a ieşi pe balcon în cazul în care pe terasa din faţa cabanei ţi se pare că eşti “expus”. Bucătărie este dotată cu toate cele necesare. Există posibilitatea de a face grătar lângă cabană.

 981. Am stat intr-una din cabanute. Amplasarea este extraordinara – in mijlocul padurii de brad, peisajul fiind impresionant – creasta Pietrei Craiului. Conditiile de cazare au fost ireprosabile, camerele fiind amenajate cu bun gust iar curatenia desavarsita. Relatia cu gazdele ne-a depasit asteptarile. Toate acestea au contribuit la o vacanta cu adevarat reusita.

 982. Gazda amabila,curat,conditii bune,confortabil,cald. Apartamentul este mai dragut in poze fata de cum este in realitate. Cu siguranta vom reveni!:)

 983. Apartament foarte curat. Tv-uri in fiecare camera/ frigider, destul de usor de gasit. Pret bun.

 984. Ne-am simtit foarte bine ! Daca mai venim prin zona, cu siguranta vom alege aceasta locatie. 😁

 985. Este foarte curat,peisajul nemaipomenit si gazdele primitoare!

 986. Everything is so well done and thought. The rooms are impeccably clean and very hot. You can hear the river flowing from the room. The view is amazing view on all sides of the house. There is a fire place outside where you can enjoy the night with the friends over the campfire. The host was so friendly and always offered the coffee on the house. Can’t wait to visit this place again! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 987. Very clean, quiet, far from any busy roads. You could hear the river and see the sun rise from behind the mountains in the morning.

 988. Locatie excelenta, curat, gazda foarte primitoare.

 989. Super ospitalitate, niste oameni minunati, camera foarte spatioasa, curatenie si o locatie foarte frumoasa cu o priveliste minunata!Mai revenim cu mare placere!!

 990. Privelistea catre munte Gazdele amabile Aproape de zone turistice importante

 991. Amplasare excelentă, foarte mult spațiu verde, curte generoasă. Personalul foarte atent la nevoile clienților, foarte curat, iar mâncarea excelentă.

 992. locatie fabuloasa cu o curte cu dotari multiple pt copii si pt adulti

 993. Mancare foarte buna, provenita din ferma proprie si portii foarte mari. Zona cu foisoare in aer liber si pajiste unde te poti juca. Sala de relaxare cu masa si fotolii si biliard.

 994. Pensiunea este situata la baza muntilor si ofera o priveliste frumoasa. Foisorul din curte e un loc excelent de luat masa si de contemplat natura. Curtea este spatioasa, iar paraul care o strabate ii confera un plus de valoare.

 995. Locație bună pentru odihna si plimbare. Micul dejun suficient de bogat chiar dacă se repeta zilnic.

 996. Micul dejun este ok, liniste, o pensiune potrivita pentru relaxare.

 997. Totul. Micul dejun nu a fost inclus. Locul de joaca pentru copii.

 998. Totul a fost la superlativ. Vom reveni cu mare placere.

 999. Curtea este foarte bine amenajată, personalul amabil și amplasarea foarte aproape de obiectivele turistice.

 1000. Pensiune frumoasa,gazde primitoare,fiind oameni deosebiti,zona foarte frumoasa.Recomand cu drag,ne a placut tare.Foarte multumiti

 1001. Proprietarii sunt foarte draguti, mereu cu zambetul pe buze si la dispozitia clientilor. Mic dejun exceptional, pregatit cu drag si atentie. Se poate la cerere si mic dejun la pachet in cazul in care doriti sa plecati foarte devreme pe munte. Am avut parte de check-in early (09:00am) si check-out late (12:00pm). O locatie foarte curata, primitoare si bine pozitionata. O sa revenim cu prima ocazie!

 1002. gazdele foarte primitoare si dragute, curatenie, foarte aproape de centru si alte atractii turistice

 1003. Gazda ospitaliera, receptiva la cerinte. Noi am optat si pt micul dejun, care a fost diversificat in fiecare zi. Zona linistita, aproape de centru. Revenim cu drag! 🙂

 1004. Locație excelentă. Mâncarea preparată de gazda, de nota zece, cu felicitări.

 1005. Gazdele primitoare si foarte de treabă.Gradina este foarte frumoasă și aranjată cu gust.Bucataria este dotată cu tot ce este nevoie.Prosoapele se schimbă la 2 zile.

 1006. Nu am avut mic dejun.Locatia este superba,cladirea este foarte frumos construita si ingrijita,curatenie foarte ok.

 1007. Proprietari foarte de treaba, curatenie, mancare excelenta

 1008. O priveliste de vis , o gazda extraordinara care ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru un sejur reusit. Multumim pentru tot.

 1009. Locație frumoasa, ai priveliște asupra munților, curat, mâncare bună, servire rapida, personal amabil, porții marii🙂

 1010. Personal amabil, vedere spre munte, liniste, mancare buna la restaurant.

 1011. Very good value for money. The people were very friendly and helpful, good restaurant, comfortable beds.

 1012. Locatie aproape de centru. Mic dejun variat. Personal amabil.

 1013. Friendly host, nice view, rich breakfast, quiet and clean place . We ‘ ll always come back with pleasure!

 1014. Sehr freundliches und hilfsbereites Personal. Bemerkenswert war die Flexibilität. Gerne wieder!

 1015. locatia foarte frumoasa,cald in camera am apreciat vigilenta personalulului privind masurile de siguranta si de igienizare a intregii locatii ne-am simtit confortabil

 1016. Micul dejun foarte bun, diversificat, servit in conditii de siguranta. Ne-au placut curtea, animalele, peisajul si amabilitatea si atentia personalului.

 1017. MD f.bun. Locatia excelenta,cu vedere la munte. Spatiul exterior frumos amenajat, cu multe locuri unde sa stai si sa te relaxezi.Animale in vecinatate.

 1018. Micul dejun este foarte variat si delicios, personalul super amabil, camerele spatioase si foarte curate, patul dublu foarte mare. De asemenea, este extraordinar pentru copii. Au spatiul de joaca exterior, foarte mare si frumos, cu multe leagane si topogane, spatiu verde in spatele proprietatii. Locatia este ideala pentru cei care vor sa viziteze imprejurimile Rasnovului.

 1019. Angajații foarte atenți la nevoile tale,foarte curat,se respecta igiena covid.

 1020. Camera spatioasa si curata, patul mare si foarte confortabil, micul dejun tip bufet bogat si delicios, personalul foarte amabil. Era ziua prietenului nostru in ziua in care am ajuns si am primit din partea hotelului o sticla de sampanie. Mi s-a parut un gest foarte dragut. Hotelul este aproape de trasee montane, ceea ce e un mare plus.

 1021. Totul.. A fost minunat.. Curatenie, gazde minunate, locatie superba.. Recomand cu incredere☺️

 1022. Este o locatie super. Pensiunea are toate dotarile. Foarte frumos amenajata.

 1023. Totul a fost la superlativ. Mulțumesc gazdelor pentru tot! Cu siguranță voi reveni!

 1024. Ne-am simțit foarte bine si vom reveni cu drag. Locația este foarte frumoasa, casuta este utilata și are un aer cochet, perfect pentru relaxare. Amplasarea este foarte bună, in zona accesul fiind ușor la multe puncte de interes / vizitat/ activitati diverse. Gazda foarte primitoare. Multumim si abia așteptăm să ne revedem.

 1025. Amplasarea, conceptul, zonele de relaxare, atentia pentru detaliile necesare unei familii cu copii. Gazda are o prezenta implicata si disponibila dar discreta in acelasi timp

 1026. The house is really nice, everything clean, beautiful view from the large windows. The host was very helpful with everything we needed, making our stat comfortable.

 1027. Raportul pret calitate excelent: gazdele foarte amabile, un mic dejun bun – pregătit cu atenție de gazdă + cafea bună, priveliște superbă, zonă liniștită, paturi confortabile, camera si baie micuțe dar cu tot ce trebuie. În general – raportat la preț a fost ceea ne doream.

 1028. Locatia foarte aproape de locul de unde ne-am propus sa pornim in traseul spre cabana Curmatura. Privelistea spre Piatra Craiului este minunata. Micul dejun inclus in pret, preparate basic, oua, omleta, ceai, dulceata, cam tot ce ai nevoie.

 1029. Daca vrei să te plimbi, lasi masina si esti la cateva minute de centrul Zarneștiului, de unde poti să-ti continui plimbarea cat doresti. Cazarea a fost foarte buna pentru ca este curat, aerisit, camera mi-a placut si cromatic. La masa ai ocazia sa povestesti cu gazdele si chiar te orientează pentru o tura sau doua de Piatra Craiului. Voi reveni cu drag la aceasta pensiune!

 1030. Totul a fost perfect!!!cazarea,personalul,peisajul

 1031. Am petrecut un Weekend memorabil, am avut parte de ospitalitate, curățenie, locație și peisaj de vis. Totul este la superlativ,liniște , curățenie impecabila, servire ireproșabila iar de jur-împrejur am avut parte de frumusetea naturi. Cu siguranța este unul din putinele locuri unde voi reveni cu mare drag asta și datorită gazdei care are extrem de multă grija de oaspeții săi !

 1032. Locatie frumoasa, mai retrasa, cu multe locuri de luat masa, baut cafeaua, fumat o tigara. Personalul foarte amabil, mancarea buna, vinul casei curat. Focul de tabara si vinul fiert din partea gazdei au fost exact ce trebuia intr-o seara de sambata friguroasa.

 1033. Curat, Aproape de gara Priveliște bună (se poate vedea rasaritul, cel puțin din camera in care am stat) Temperatura bună, Mic dejun bun, Cu siguranta vom reveni 🙂

 1034. Personalul a fost amabil, in camere era curat. Curtea arata foarte bine.

 1035. Privelistea frumoasa si camera foarte curata Multumim

 1036. A fost f fain, vom mai reveni. Recomand in special familiilor cu copii. Peisaje faine, preturi decente, curat, papa buna. Multumim pt plimbarea free cu poneiul si alte mici detalii ce ne-au facut un sejur fain.

 1037. Curatenia desavarsita. Regulile anti-Covid respectate cu seriozitate. Personalul foarte amabil si politicos. Mancarea foarte buna, mai ales preparatele din ferma proprie. Cu siguranta vom reveni cu drag.

 1038. Totul este minunat la Pensiunea Hora cu brazi .Copiii o adora pentru curtea imensa cu multe atractii – trenulet,casuta bin barne,trambulina,foisor,leagane, bazinul de pastravi, ferma de animale,pentru plimbarea cu poneiul de sambata si duminica dimineata, focul de tabarara,pentru plimbarile din padurea din spatele pensiunii,pentru camerele faine cu vedere catre munti. Angajatii acestei vile se poarta ireprosabil, Restaurantul – genial.Recomand -Ciorba ardeleneasca cu smantana si tarhon -Carne la garnita si carnati afumati cu cartofi aurii si salata de bureti in otet -Papanasi cu gem de fructe de padure – Numarul de calorii este imens ,ce-i drept.Palinca – pentru pasionati -40 de grade plus.Produsele sunt din ferma proprie.

 1039. Comunicare buna cu personalul Mancarea restaurant super ok.

 1040. Locatia este ok – la aprox 10 minute de Bran si 25-30 de Rasnov. Curatenie, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri (biliard, kicker etc) cu access limitat datorita pandemiei (din pacate). Micul dejun gustos si variat.

 1041. -Personal amabil -Camera spatioasa -Child friendly – Mic dejun diversificat

 1042. Un sejur excelent,locatia foarte frumoasa,camera mare curata,multumim gazdelor

 1043. Camera a fost curata, spatioasa,așternuturi curate, căldură din plin. Zona este f liniștită.

 1044. Mic dejun consistent si variat, personal amabil, curatenie, mobilier nou si de calitate, amplasare excelenta, in imediata apropiere a traseelor turistice.

 1045. Cabana draguta,interiorul rustic si atmosfera placuta. Camerele micute dar curate, destul de cald in camera si apa calda venea destul de repede. Mancarea extraordinara