Cazare ieftina Voronet

De multe ori ne uitam dupa cazare in Voroneţ, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Voroneţ, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Voroneţ, Suceava, România

Casa Verde

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pension Valeria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Complex Lions Bucovina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Sami

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Villa Doina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Voroneţ, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. MuresCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Alex si Cecilia B├órlea din Gura Vaii, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Voroneţ, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Alex si Cecilia Bârlea din Gura Vaii, jud. DoljCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Janina si Ladislau Cozacovici din Targusor, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Janina si Ladislau Cozacovici din Targusor, jud. ClujCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Saveta si Heracleea Sp─âtaru din Medisoru Mic, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Voroneţ, Suceava, România!

  (Saveta si Heracleea Spătaru din Medisoru Mic, jud. HarghitaCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Denis si Veniamin Moti╚Ö din Ciuguzel, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Voroneţ, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Denis si Veniamin Motiș din Ciuguzel, jud. AlbaCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Timea si Camelia Doroban╚Ťu din Dobrocina, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Voroneţ, Suceava, România.

  (Timea si Camelia Doroban╚Ťu din Dobrocina, jud. SalajCazare in Vorone┼ú, Suceava, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 2. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 4. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 5. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 6. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 7. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 8. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 9. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 10. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 11. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 12. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 13. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 14. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 15. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 16. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 17. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 18. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 22. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 23. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 24. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 25. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 26. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 27. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 28. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 29. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 30. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 31. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 32. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 33. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 34. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 35. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 36. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 37. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 38. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 39. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 40. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 41. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 42. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 43. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 44. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 45. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 46. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 47. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 48. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 49. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 50. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 51. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 52. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 53. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 54. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 55. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 56. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 57. locatie amplasata intr-o zona linistita, camera curata, baia mare, paturile confortabile, parcare mare in curte. noi am fost pe o vreme racoroasa/ploioasa si am fost placut surprinsi de faptul ca proprietarul a avut grija sa fie pornita caldura, pentru asta nota 10. va multumim!!!

 58. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 59. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 60. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 61. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 62. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 63. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 64. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 65. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 66. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 67. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 68. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 69. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 70. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 71. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 72. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 73. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 74. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 75. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 76. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 77. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 78. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 79. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 80. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 81. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 82. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 83. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 84. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 85. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 86. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 87. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 88. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 89. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 90. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 91. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 92. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 93. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 94. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 95. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 96. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 97. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 98. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 99. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 100. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 101. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 102. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 103. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 104. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 105. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 106. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 107. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 108. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 109. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 110. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 111. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 112. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 113. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 114. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 115. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 116. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 117. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 118. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 119. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 120. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 121. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 122. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 123. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 124. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 125. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 126. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 127. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 128. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 129. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 130. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 131. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 132. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 133. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 134. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 135. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 136. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 137. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 138. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 139. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 140. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 141. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 142. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 143. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 144. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 145. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 146. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 147. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 148. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 149. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 150. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 151. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 152. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 153. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 154. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 155. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 156. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 157. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 158. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 159. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 160. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 161. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 162. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 163. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 164. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 165. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 166. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 167. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 168. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 169. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 170. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 171. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 172. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 173. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 174. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 175. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 176. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 177. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 178. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 179. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 180. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 181. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 182. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 183. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 184. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 185. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 186. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 187. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 188. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 189. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 190. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 191. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 192. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 193. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 194. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 195. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 196. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 197. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 198. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 199. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 200. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 201. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 202. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 203. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 204. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 205. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 206. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 207. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 208. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 209. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 210. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 211. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 212. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 213. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 218. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 219. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 220. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 221. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 222. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 223. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 224. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 225. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 226. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 227. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 228. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 229. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 230. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 231. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 232. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 233. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 234. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 235. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 236. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 237. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 238. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 239. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 240. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 241. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 242. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 243. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 244. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 245. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 246. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 247. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 248. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 249. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 250. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 251. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 252. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 253. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 254. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 255. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 256. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 257. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 258. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 259. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 260. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 261. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 262. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 263. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 264. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 265. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 266. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 267. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 268. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 269. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 270. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 271. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 272. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 273. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 274. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 275. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 276. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 277. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 278. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 279. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 280. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 281. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 282. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 283. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 284. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 285. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 286. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 287. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 288. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 289. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 290. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 291. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 292. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 293. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 294. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 295. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 296. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 297. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 298. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 299. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 300. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 301. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 302. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 303. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 304. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 305. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 306. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 307. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 308. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 309. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 310. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 311. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 312. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 313. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 314. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 315. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 316. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 317. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 318. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 319. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 320. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 321. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, m├óncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 s─âpt─âm├óni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 322. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 323. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 324. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 325. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 326. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 327. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 328. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 329. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 330. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 331. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 332. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 333. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 334. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 335. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 336. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 337. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 338. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 339. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 340. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 341. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 342. Pur ╚Öi simplu, wow! Vrei s─â dormi confortabil, s─â m─ân├ónci bine ╚Öi s─â te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öte, cu siguran╚Ť─â, toate dorin╚Ťele! Personalul este foarte bine preg─âtit, m├ónc─ârica delicioas─â, ambientul minunat, confort ╚Öi relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 343. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 344. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 345. Proprietate in stil rustic, a╚Öezat─â intr-un peisaj superb. Aproape puteai m├óng├óia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota ╚Öi sa te trezesti diminea╚Ťa in concertul p─âs─ârilor, a fost o adevarata bucurie ╚Öi ├«ntoarcere la copil─ârie. Proprietarii foarte amabili.

 346. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 347. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 348. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 349. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 350. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 351. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 352. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 353. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 354. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 355. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 356. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 357. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 358. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 359. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 360. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 361. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 362. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 363. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 364. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 365. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 366. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 367. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 368. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 369. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 370. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 371. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 372. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 373. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 374. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 375. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 376. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 377. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 378. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 379. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 380. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 381. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 382. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 383. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 384. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 385. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 386. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 387. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 388. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 389. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 390. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 391. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 392. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 393. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 394. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 395. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 396. Loca╚Ťie frumoasa, cur─â╚Ťenie, bun gust in amenajarea proprieta╚Ťii, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguran╚Ťa ╚Öi voi recomanda ╚Öi prietenilor.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 400. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 401. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 402. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 403. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 404. Adriana-angelica iunie 28, 2019 at 2:58 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate ├«ntre ele le pute╚Ťi avea poposind aici la Clematis House ╚Öi nu ve ╚Ťi regreta.

 405. Loca╚Ťia Aproape de M├ón─âstire ╚Öi piscina S─ârata pyramia

 406. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 407. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 408. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu m├óncare tradi╚Ťional─â gustoas─â, personal care a avut grij─â s─â ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Pozi╚Ťionarea acestei pensiuni este deosebita!

 409. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 410. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 411. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 412. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 413. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 414. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 415. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 416. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 417. Loca╚Ťia este amplasat─â excelent. Aer curat, lini╚Öte, personalul foarte amabil , cur─â╚Ťenie ╚Öi mult─â ospitalitate. Ne-am sim╚Ťit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, M─ân─âstirile Vorone╚Ť, Sucevi╚Ťa , Moldovi╚Ťa, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 418. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 419. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 420. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 421. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 422. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 423. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 424. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 425. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 426. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 427. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 428. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 429. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retras─â si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba c─âlduroas─â, ├«n restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispozi╚Ťie un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 430. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 431. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 432. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 433. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 434. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 435. Adriana-angelica iulie 5, 2019 at 2:37 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate ├«ntre ele le pute╚Ťi avea poposind aici la Clematis House ╚Öi nu ve ╚Ťi regreta.

 436. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 437. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 438. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… ­čÖé

 439. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 440. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 441. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 442. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 443. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 444. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 445. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 446. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 447. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 448. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 449. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 450. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 451. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 452. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 453. Adriana-angelica iulie 12, 2019 at 2:42 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate ├«ntre ele le pute╚Ťi avea poposind aici la Clematis House ╚Öi nu ve ╚Ťi regreta.

 454. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 455. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 456. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 457. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termin─â din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 458. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 459. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 460. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 461. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 462. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 463. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 464. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 465. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 466. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 467. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 468. Adriana-angelica iulie 19, 2019 at 2:42 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate ├«ntre ele le pute╚Ťi avea poposind aici la Clematis House ╚Öi nu ve ╚Ťi regreta.

 469. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 470. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 471. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 472. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 473. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 474. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 475. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termin─â din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 476. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 477. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 478. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 479. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 480. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 481. Gazda extrem de simpatic─â ╚Öi amabil─â, am ajuns de ziua d├ónsei ╚Öi ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superb─â…. Curte foarte mare, balansoar, foi╚Öor, m─âsu╚Ťe cu umbrele, ╚Öezlonguri… mult─â verdea╚Ť─â, in spatele propriet─â╚Ťii sunt dealuri verzi. Camera micu╚Ťa, dar suficient─â, foarte frumos amenajat─â, cu foehn m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier pozi╚Ťionat pe 2 buc─â╚Ťi de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus ╚Öi ╚Öampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil ╚Öi am dormit foarte foarte bine, pur ╚Öi simplu te afundai in el. Cafea din partea casei diminea╚Ť─â. Se parcheaz─â in incinta. Aproape de m─ân─âstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. P─âcat c─â am ajuns seara ╚Öi am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 482. Comunicarea, prezentare, recomand─âri. Un vibe bun.

 483. O loca╚Ťie pitoreasc─â cu o priveli╚Öte superba ╚Öi gazde primitoare. Am stat doar o noapte dar ne-am sim╚Ťit foarte bine. Dac─â sunte╚Ťi ├«n zona Manastiri Vorone╚Ť recomandam.

 484. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 485. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 486. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 487. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 488. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termin─â din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 489. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 490. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 491. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 492. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 493. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 494. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 495. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 496. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 497. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 498. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 499. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 500. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 501. Locatia excelenta intr- o veche livada de meri, liniste, curatenie exemplara, staff prietenos, mancarea gustoasa, internet disponibil in toate zonele…o locatie ce merita vizitata pentru amplasare, stil traditional, servicii excelente si mancare gustoasa!

 502. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 503. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 504. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 505. Gazda extrem de simpatic─â ╚Öi amabil─â, am ajuns de ziua d├ónsei ╚Öi ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superb─â…. Curte foarte mare, balansoar, foi╚Öor, m─âsu╚Ťe cu umbrele, ╚Öezlonguri… mult─â verdea╚Ť─â, in spatele propriet─â╚Ťii sunt dealuri verzi. Camera micu╚Ťa, dar suficient─â, foarte frumos amenajat─â, cu foehn m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier pozi╚Ťionat pe 2 buc─â╚Ťi de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus ╚Öi ╚Öampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil ╚Öi am dormit foarte foarte bine, pur ╚Öi simplu te afundai in el. Cafea din partea casei diminea╚Ť─â. Se parcheaz─â in incinta. Aproape de m─ân─âstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. P─âcat c─â am ajuns seara ╚Öi am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 506. Comunicarea, prezentare, recomand─âri. Un vibe bun.

 507. O loca╚Ťie pitoreasc─â cu o priveli╚Öte superba ╚Öi gazde primitoare. Am stat doar o noapte dar ne-am sim╚Ťit foarte bine. Dac─â sunte╚Ťi ├«n zona Manastiri Vorone╚Ť recomandam.

 508. Loca╚Ťia superba, camerele foarte mari, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, totul a fost superb.

 509. Aproape de obiectivele turistice, patul confortabil, baia mare, curatenie, personal amabil.

 510. Am apreciat ├ža personalul ├á acceptat sa ne schimbe suita cu alte 2 camere mai mici. Camerele sunt spatioase si literia buna

 511. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 512. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 513. Personal amabil ╚Öi serviabil. Condi╚Ťii optime de cazare la un pre╚Ť moderat. In perioad─â rece a fost foarte cald ╚Öi bine in camer─â. Locuri de parcare. Excep╚Ťional!

 514. Amplasare, personal, m├óncare foarte bun─â, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, lini╚Öte, confort ╚Öi nu ├«n ultimul rand priveli╚Ötea.

 515. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 516. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 517. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 518. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 519. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 520. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 521. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 522. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 523. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 524. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 525. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 526. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 527. Gazda extrem de simpatic─â ╚Öi amabil─â, am ajuns de ziua d├ónsei ╚Öi ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superb─â…. Curte foarte mare, balansoar, foi╚Öor, m─âsu╚Ťe cu umbrele, ╚Öezlonguri… mult─â verdea╚Ť─â, in spatele propriet─â╚Ťii sunt dealuri verzi. Camera micu╚Ťa, dar suficient─â, foarte frumos amenajat─â, cu foehn m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier pozi╚Ťionat pe 2 buc─â╚Ťi de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus ╚Öi ╚Öampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil ╚Öi am dormit foarte foarte bine, pur ╚Öi simplu te afundai in el. Cafea din partea casei diminea╚Ť─â. Se parcheaz─â in incinta. Aproape de m─ân─âstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. P─âcat c─â am ajuns seara ╚Öi am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 528. Comunicarea, prezentare, recomand─âri. Un vibe bun.

 529. Amplasare, personal, m├óncare foarte bun─â, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, lini╚Öte, confort ╚Öi nu ├«n ultimul rand priveli╚Ötea.

 530. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 531. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 532. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 533. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 534. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 535. M├óncarea cu specific bucovinean. P─âdurea din spatele loca╚Ťiei.

 536. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 537. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 538. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 539. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 540. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 541. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 542. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termin─â din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 543. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 544. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 545. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 546. Personalul , camera ╚Öi loca╚Ťia au fost de nota 10 .

 547. Gazda de nota 100, pensiunea superb─â, cu ff mult bun gust amenajata, mult spa╚Ťiu. Au dat ╚Öi c─âldur─â noaptea pt c─â a fost frig.

 548. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 549. Gazda extrem de simpatic─â ╚Öi amabil─â, am ajuns de ziua d├ónsei ╚Öi ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superb─â…. Curte foarte mare, balansoar, foi╚Öor, m─âsu╚Ťe cu umbrele, ╚Öezlonguri… mult─â verdea╚Ť─â, in spatele propriet─â╚Ťii sunt dealuri verzi. Camera micu╚Ťa, dar suficient─â, foarte frumos amenajat─â, cu foehn m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier pozi╚Ťionat pe 2 buc─â╚Ťi de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus ╚Öi ╚Öampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil ╚Öi am dormit foarte foarte bine, pur ╚Öi simplu te afundai in el. Cafea din partea casei diminea╚Ť─â. Se parcheaz─â in incinta. Aproape de m─ân─âstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. P─âcat c─â am ajuns seara ╚Öi am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 550. M├óncarea cu specific bucovinean. P─âdurea din spatele loca╚Ťiei.

 551. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 552. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 553. Amplasare, personal, m├óncare foarte bun─â, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, lini╚Öte, confort ╚Öi nu ├«n ultimul rand priveli╚Ötea.

 554. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 555. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 556. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 557. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 558. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 559. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 560. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 561. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 562. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 563. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 564. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termin─â din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 565. Micul dejun nu a fost inclus.Din pacate nu era servit decat a la carte. Amplasrea si view-ul din balcoane sunt deosebite oferind o priveliste a naturii pe valea Voronetului.

 566. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 567. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 568. Gazda de nota 100, pensiunea superb─â, cu ff mult bun gust amenajata, mult spa╚Ťiu. Au dat ╚Öi c─âldur─â noaptea pt c─â a fost frig.

 569. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 570. Gazda extrem de simpatic─â ╚Öi amabil─â, am ajuns de ziua d├ónsei ╚Öi ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superb─â…. Curte foarte mare, balansoar, foi╚Öor, m─âsu╚Ťe cu umbrele, ╚Öezlonguri… mult─â verdea╚Ť─â, in spatele propriet─â╚Ťii sunt dealuri verzi. Camera micu╚Ťa, dar suficient─â, foarte frumos amenajat─â, cu foehn m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier pozi╚Ťionat pe 2 buc─â╚Ťi de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus ╚Öi ╚Öampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil ╚Öi am dormit foarte foarte bine, pur ╚Öi simplu te afundai in el. Cafea din partea casei diminea╚Ť─â. Se parcheaz─â in incinta. Aproape de m─ân─âstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. P─âcat c─â am ajuns seara ╚Öi am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 571. M├óncarea cu specific bucovinean. P─âdurea din spatele loca╚Ťiei.

 572. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 573. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 574. Amplasare, personal, m├óncare foarte bun─â, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, lini╚Öte, confort ╚Öi nu ├«n ultimul rand priveli╚Ötea.

 575. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 576. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 577. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 578. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 579. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 580. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 581. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 582. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 583. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 584. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 585. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 586. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 587. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 588. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 589. Micul dejun nu a fost inclus.Din pacate nu era servit decat a la carte. Amplasrea si view-ul din balcoane sunt deosebite oferind o priveliste a naturii pe valea Voronetului.

 590. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare ­čÖé

 591. Loca╚Ťia este superb─â, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. M├óncarea de la restaurant este delicioas─â si personalul foarte amabil.

 592. Amplasare, personal, m├óncare foarte bun─â, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, lini╚Öte, confort ╚Öi nu ├«n ultimul rand priveli╚Ötea.

 593. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 594. Amabilitatea osp─ât─âri╚Ťei care ne-a servit pr├ónzul ├«n foi╚Öor, dup─â ce colegul s─âu refuzase asta.

 595. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele „reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 596. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 597. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 598. M├óncarea cu specific bucovinean. P─âdurea din spatele loca╚Ťiei.

 599. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 600. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 601. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 602. Totul este foarte bine.Nu sm cuno╚Ötiin╚Ť─â despre restaurant.

 603. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 604. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 605. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 606. Loca╚Ťia extraordinara ├«ntre brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled