Cazare ieftina Voronet

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Voroneţ, Suceava, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Voroneţ, Suceava, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Voroneţ, Suceava, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Voroneţ, Suceava, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. MuresCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Alex si Cecilia Bârlea din Gura Vaii, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Voroneţ, Suceava, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Alex si Cecilia Bârlea din Gura Vaii, jud. DoljCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Janina si Ladislau Cozacovici din Targusor, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Janina si Ladislau Cozacovici din Targusor, jud. ClujCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Saveta si Heracleea Spătaru din Medisoru Mic, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Voroneţ, Suceava, România!

  (Saveta si Heracleea Spătaru din Medisoru Mic, jud. HarghitaCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Denis si Veniamin Motiș din Ciuguzel, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Voroneţ, Suceava, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Denis si Veniamin Motiș din Ciuguzel, jud. AlbaCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 • Timea si Camelia Dorobanțu din Dobrocina, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Voroneţ, Suceava, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Voroneţ, Suceava, România.

  (Timea si Camelia Dorobanțu din Dobrocina, jud. SalajCazare in Voroneţ, Suceava, România pentru 3 persoane)

 1. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 2. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 4. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 5. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 6. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 7. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 8. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 9. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 10. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 11. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 12. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 13. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 14. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 15. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 16. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 17. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 18. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 22. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 23. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 24. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 25. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 26. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 27. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 28. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 29. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 30. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 31. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 32. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 33. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 34. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 35. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 36. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 37. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 38. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 39. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 40. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 41. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 42. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 43. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 44. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 45. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 46. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 47. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 48. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 49. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 50. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 51. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 52. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 53. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 54. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 55. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 56. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 57. locatie amplasata intr-o zona linistita, camera curata, baia mare, paturile confortabile, parcare mare in curte. noi am fost pe o vreme racoroasa/ploioasa si am fost placut surprinsi de faptul ca proprietarul a avut grija sa fie pornita caldura, pentru asta nota 10. va multumim!!!

 58. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 59. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 60. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 61. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 62. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 63. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 64. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 65. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 66. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 67. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 68. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 69. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 70. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 71. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 72. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 73. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 74. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 75. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 76. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 77. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 78. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 79. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 80. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 81. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 82. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 83. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 84. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 85. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 86. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 87. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 88. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 89. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 90. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 91. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 92. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 93. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 94. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 95. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 96. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 97. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 98. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 99. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 100. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 101. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 102. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 103. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 104. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 105. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 106. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 107. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 108. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 109. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 110. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 111. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 112. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 113. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 114. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 115. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 116. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 117. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 118. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 119. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 120. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 121. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 122. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 123. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 124. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 125. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 126. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 127. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 128. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 129. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 130. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 131. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 132. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 133. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 134. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 135. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 136. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 137. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 138. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 139. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 140. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 141. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 142. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 143. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 144. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 145. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 146. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 147. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 148. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 149. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 150. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 151. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 152. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 153. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 154. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 155. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 156. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 157. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 158. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 159. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 160. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 161. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 162. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 163. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 164. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 165. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 166. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 167. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 168. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 169. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 170. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 171. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 172. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 173. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 174. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 175. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 176. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 177. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 178. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 179. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 180. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 181. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 182. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 183. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 184. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 185. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 186. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 187. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 188. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 189. Este amplasata intr-un mediu natural foarte placut, înconjurată de brazi. Gazda este foarte primitoare .

 190. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 191. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 192. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 193. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 194. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 195. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 196. Curat si foarte frumosa aranjata , o privelniste minunata

 197. O proprietate foarte frumoasa. Totul foarte ingrijit si curat. Curtea spatioasa cu locuri de joaca pt copii. Restaurantul ofera un meniu diversificat cu mancaruri foarte bune. Camera foarte spatioasa, curata. Pat mare , lenjerie foarte curata. Mentionez ca am fost cazati la vila F.

 198. Peisajul este superb. Mâncarea a fost buna , cu produse ecologice , foarte gustoasa și aspectuasa.

 199. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 200. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 201. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 202. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 203. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 204. Gazdele au fost minunate, peisajul si împrejurimile superbe.Pentru cine vrea un sejur linistit la aer curat e alegerea potrivita

 205. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 206. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 207. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 208. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 209. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 210. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 211. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 212. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 213. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 218. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 219. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 220. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 221. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 222. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 223. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 224. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 225. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 226. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 227. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 228. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 229. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 230. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 231. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 232. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 233. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 234. Oameni amabili, placuti si serviabili. Privelistea si amplasarea foarte frumoasa respective buna.

 235. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 236. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 237. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 238. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 239. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 240. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 241. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 242. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 243. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 244. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 245. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 246. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 247. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 248. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 249. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 250. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 251. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 252. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 253. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 254. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 255. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 256. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 257. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 258. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 259. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 260. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 261. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 262. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 263. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 264. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 265. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 266. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 267. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 268. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 269. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 270. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 271. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 272. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 273. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 274. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 275. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 276. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 277. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 278. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 279. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 280. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 281. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 282. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 283. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 284. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 285. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 286. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 287. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 288. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 289. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 290. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 291. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 292. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 293. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 294. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 295. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 296. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 297. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 298. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 299. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 300. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 301. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 302. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 303. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 304. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 305. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 306. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 307. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 308. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 309. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 310. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 311. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 312. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 313. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 314. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 315. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 316. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 317. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 318. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 319. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 320. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 321. Personal f prietenos si f receptiv,foarte curat, SPA-ul de senzatie, mâncarea ca la mama acasa, cat despre locatie…. am mai fi stat 2 săptămâni…. Abia asteptam sa ajungem aici si in vacanta de vara…

 322. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 323. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 324. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 325. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 326. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 327. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 328. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 329. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 330. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 331. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 332. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 333. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 334. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 335. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 336. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 337. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 338. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 339. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 340. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 341. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 342. Pur și simplu, wow! Vrei să dormi confortabil, să mănânci bine și să te relaxezi la maxim? Popasul Domnesc îți îndeplinește, cu siguranță, toate dorințele! Personalul este foarte bine pregătit, mâncărica delicioasă, ambientul minunat, confort și relax la spa. Super! Este un loc mirific. Cu drag vom reveni! ❤️❤️❤️❤️❤️

 343. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 344. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 345. Proprietate in stil rustic, așezată intr-un peisaj superb. Aproape puteai mângâia brazii din balcon. Sa adormi in trosnitul lemnelor din soba de teracota și sa te trezesti dimineața in concertul păsărilor, a fost o adevarata bucurie și întoarcere la copilărie. Proprietarii foarte amabili.

 346. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 347. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 348. Totul ! Camere mari ,curate ,manacare excelenta .

 349. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 350. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 351. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 352. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 353. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 354. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 355. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 356. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 357. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 358. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 359. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 360. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 361. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 362. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 363. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 364. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 365. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 366. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 367. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 368. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 369. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 370. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 371. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 372. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 373. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 374. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 375. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 376. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 377. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 378. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 379. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 380. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesionişti!

 381. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 382. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 383. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 384. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 385. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 386. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 387. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 388. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 389. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 390. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 391. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 392. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 393. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 394. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 395. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 396. Locație frumoasa, curățenie, bun gust in amenajarea proprietații, proprietari f amabili. Voi reveni cu siguranța și voi recomanda și prietenilor.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 400. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 401. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 402. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 403. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 404. Adriana-angelica iunie 28, 2019 at 2:58 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate între ele le puteți avea poposind aici la Clematis House și nu ve ți regreta.

 405. Locația Aproape de Mânăstire și piscina Sărata pyramia

 406. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 407. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 408. O pensiune deosebita cu un personal amabil. Totul a fost la superlativ. Camera foarte curata, restaurant cu mâncare tradițională gustoasă, personal care a avut grijă să ne ofere tot ceea ce ne doream si nu in ultimul rand un peisaj de vis. Poziționarea acestei pensiuni este deosebita!

 409. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 410. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 411. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 412. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 413. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 414. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 415. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 416. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 417. Locația este amplasată excelent. Aer curat, liniște, personalul foarte amabil , curățenie și multă ospitalitate. Ne-am simțit minunat . Totul combinat cu obiective turistice deosebite ( Pietrele Doamnei, Cheile Moara Atacului, Mănăstirile Voroneț, Sucevița , Moldovița, Humorului , Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei) . Am avut un concediu minunat.

 418. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 419. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 420. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 421. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 422. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 423. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 424. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 425. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 426. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 427. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 428. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 429. Oamenii au fost amabili. Pensiunea are o locatie retrasă si cu o curte ingrijita. Camera unde este soba călduroasă, în restul casei ingheti de frig. Ne-au pus la dispoziție un living cu frigider, dar era neincalzita camera si foarte frig.

 430. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 431. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 432. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 433. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 434. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 435. Adriana-angelica iulie 5, 2019 at 2:37 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate între ele le puteți avea poposind aici la Clematis House și nu ve ți regreta.

 436. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 437. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 438. Totul a fost foarte placut. Personal ok, camere placute, aerisite, curate, ciulamaua de hribi a fost senzatie… 🙂

 439. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 440. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 441. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 442. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 443. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 444. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 445. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 446. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 447. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 448. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 449. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 450. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 451. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 452. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 453. Adriana-angelica iulie 12, 2019 at 2:42 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate între ele le puteți avea poposind aici la Clematis House și nu ve ți regreta.

 454. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 455. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 456. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 457. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termină din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 458. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 459. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 460. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 461. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 462. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 463. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 464. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 465. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 466. Locatie aproape de padure , linsitita, curtea amenajata exceptional, foisor, terase, gratar.

 467. Locatie superba, retrasa, intima, oameni primitori si disponibili la orice ora. Paturi comfortabile, bucatarie complet echipata cu inclusiv o masina de spalat vase. Facilitati de gratar si foisor/terasa superbe.

 468. Adriana-angelica iulie 19, 2019 at 2:42 pm

  O aniversare, un pelerinaj, o excursie la munte, o vacanta de odihna, fiecare separat sau combinate între ele le puteți avea poposind aici la Clematis House și nu ve ți regreta.

 469. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 470. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 471. Micul dejun lipseste La fel si cina.Le pregatiti sau. veniti cu ele de acasa..

 472. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 473. Căldura din pensiune, lenjerie și prosoape implacabile. .

 474. Absolu tot. De la amabilitatea personalului cu toate ca am ajuns la miezul noptii la pensiune) pana la curatenie (ireprosabila), utilitati (parcare gratuita, wifi excelent), varietatea si calitatea meniului.

 475. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termină din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 476. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 477. nimic Patroana nesuferita personalul la fel. Nu as mai vizita asemenea proprietate Nu rezervati pe internet Nu ia in considerare acolopercepe alte sume la cazare

 478. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 479. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 480. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 481. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 482. Comunicarea, prezentare, recomandări. Un vibe bun.

 483. O locație pitorească cu o priveliște superba și gazde primitoare. Am stat doar o noapte dar ne-am simțit foarte bine. Dacă sunteți în zona Manastiri Voroneț recomandam.

 484. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 485. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 486. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 487. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 488. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termină din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 489. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 490. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 491. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 492. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 493. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 494. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 495. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 496. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 497. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 498. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 499. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 500. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 501. Locatia excelenta intr- o veche livada de meri, liniste, curatenie exemplara, staff prietenos, mancarea gustoasa, internet disponibil in toate zonele…o locatie ce merita vizitata pentru amplasare, stil traditional, servicii excelente si mancare gustoasa!

 502. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 503. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 504. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 505. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 506. Comunicarea, prezentare, recomandări. Un vibe bun.

 507. O locație pitorească cu o priveliște superba și gazde primitoare. Am stat doar o noapte dar ne-am simțit foarte bine. Dacă sunteți în zona Manastiri Voroneț recomandam.

 508. Locația superba, camerele foarte mari, curățenia, liniștea, totul a fost superb.

 509. Aproape de obiectivele turistice, patul confortabil, baia mare, curatenie, personal amabil.

 510. Am apreciat ça personalul à acceptat sa ne schimbe suita cu alte 2 camere mai mici. Camerele sunt spatioase si literia buna

 511. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 512. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 513. Personal amabil și serviabil. Condiții optime de cazare la un preț moderat. In perioadă rece a fost foarte cald și bine in cameră. Locuri de parcare. Excepțional!

 514. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 515. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 516. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 517. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 518. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 519. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 520. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 521. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 522. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 523. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 524. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 525. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 526. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 527. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 528. Comunicarea, prezentare, recomandări. Un vibe bun.

 529. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 530. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 531. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 532. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 533. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 534. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 535. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 536. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 537. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 538. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 539. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 540. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 541. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 542. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termină din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 543. Personalul foarte profesionist si serviabil. Micul dejun diversificat incluzand produse traditionale.

 544. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 545. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 546. Personalul , camera și locația au fost de nota 10 .

 547. Gazda de nota 100, pensiunea superbă, cu ff mult bun gust amenajata, mult spațiu. Au dat și căldură noaptea pt că a fost frig.

 548. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 549. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 550. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 551. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 552. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 553. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 554. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 555. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 556. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 557. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 558. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 559. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 560. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 561. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 562. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 563. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 564. Locatie aproape de Manastirea Voronet, amplasata in zona impadurita. Micul dejun, bogat si pe saturate. Daca se termină din produse ceva, imediat se complecteaza. Cina se serveste de la ora 18 si este bufet Suedez. Mancarea foarte buna. Contine ciorbe mai multe feluri, felul doi tot asa, si desert. Pret 50 lei si poti sa iti pui cat vrei.

 565. Micul dejun nu a fost inclus.Din pacate nu era servit decat a la carte. Amplasrea si view-ul din balcoane sunt deosebite oferind o priveliste a naturii pe valea Voronetului.

 566. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 567. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 568. Gazda de nota 100, pensiunea superbă, cu ff mult bun gust amenajata, mult spațiu. Au dat și căldură noaptea pt că a fost frig.

 569. Nu se serveste micul dejun, camera este foarte mica, iar baia aproape nu exista

 570. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 571. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 572. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 573. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 574. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 575. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 576. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 577. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 578. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 579. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 580. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 581. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 582. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 583. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 584. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 585. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 586. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 587. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 588. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 589. Micul dejun nu a fost inclus.Din pacate nu era servit decat a la carte. Amplasrea si view-ul din balcoane sunt deosebite oferind o priveliste a naturii pe valea Voronetului.

 590. totul a fost minunat, personal, curatenie, mancare 🙂

 591. Locația este superbă, amplasament f aproape de manastire, vedere deosebita spre munte. Mâncarea de la restaurant este delicioasă si personalul foarte amabil.

 592. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 593. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 594. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 595. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 596. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 597. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 598. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 599. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 600. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 601. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 602. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 603. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 604. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 605. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 606. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 607. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 608. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 609. Micul dejun nu a fost inclus.Din pacate nu era servit decat a la carte. Amplasrea si view-ul din balcoane sunt deosebite oferind o priveliste a naturii pe valea Voronetului.

 610. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 611. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 612. Locatie excelenta,priveliste minunata,curatenie,mancare proaspata,liniste. Recomand cu inceredere

 613. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 614. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 615. Amabilitatea ospătăriței care ne-a servit prânzul în foișor, după ce colegul său refuzase asta.

 616. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 617. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 618. Personalul este de nota 10, preturile sunt accesibile. Privelistea este minunata, iar accesul atat spre munte, cat si spre oras se face foarte usor. Vom reveni cu drag

 619. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 620. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 621. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 622. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 623. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 624. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 625. Personalul este primitor, amabil si receptiv. Camere si grup sanitar in regula, televizor – model nou, peisaj sublim.

 626. Sejurul minunat: pensiune frumoasa, amplasata excelent, camera foarte curata, mobilata cu gust si dotata cu cele necesare. Micul dejun, la cerere, foarte bun, mai ales ca majoritatea produselor erau pregatite in casa. Gazdele prietenoase, amabile ne-au facut recomandari foarte utile.

 627. O pensiune construita si intretinuta cu mult gust, intr-o locatie excelenta. Gazdele extrem de amabile si prietenoase.

 628. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 629. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 630. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 631. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 632. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 633. Privelistea superba,staff-ul foarte amabil,mancarea buna si cafeaua la fel,a fost totul perfect.

 634. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 635. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 636. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 637. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 638. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 639. Intr-un tinut de basm am gasit o locatie excelenta! Gazdele sunt minunate, ne-am simtit confortabil iar locatia este de vis, totul verde in just, aer curat, liniste si doar la 10min de mers lejer de vestita Manastire Voronet. WiFi super bun! Multumim pt tot!

 640. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 641. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 642. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 643. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 644. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 645. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 646. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 647. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 648. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 649. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 650. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 651. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 652. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 653. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 654. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 655. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 656. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 657. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 658. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 659. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 660. Mi-a placut amplasarea locatiei,in mijlocul naturii.

 661. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 662. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 663. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 664. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 665. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 666. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 667. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 668. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 669. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 670. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 671. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 672. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 673. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 674. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 675. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 676. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 677. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 678. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 679. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 680. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 681. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 682. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 683. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 684. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 685. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 686. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 687. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 688. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 689. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 690. Personal extraordinar de amabil. Cele doua fete tot timpul cu zambetul pe buze si amabile. Micul dejun a fost timp bufet suedez si a foat bun. Papanasi sunt foarte gustosi

 691. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 692. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 693. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 694. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 695. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 696. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 697. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 698. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 699. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 700. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 701. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 702. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 703. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 704. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 705. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 706. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 707. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 708. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 709. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 710. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 711. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 712. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 713. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 714. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 715. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 716. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 717. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 718. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 719. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 720. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 721. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 722. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 723. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 724. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 725. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 726. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 727. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 728. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 729. Am avut camera cu balcon, foarte misto! Clatitele sunt incredibile! Personal foarte amabil! Am avut si acces la Spa, chiar daca platit separat

 730. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 731. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 732. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 733. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 734. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 735. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 736. Excelent! Mancare delicioasa, curatenie si personalul foarte amabil.Recomand! Peste asteptari!

 737. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 738. locatie cu priveliste superba personal amabil bine instruit bucatarie bucovineana la cel mai inalt nivel

 739. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 740. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 741. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 742. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 743. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 744. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 745. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 746. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 747. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 748. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 749. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 750. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 751. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 752. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 753. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 754. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 755. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 756. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 757. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 758. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 759. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 760. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 761. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 762. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 763. mancare foarte buna, curatenie, personal prietenos si amabil. mic dejun diversificat spa de nota 10+ privelistea iti taie rasuflarea Abia astept sa revin 🙂

 764. A fost o atmosferă prietenoasă!!!La SPA a fost inedit!!

 765. Excelent! Mancare delicioasa, curatenie si personalul foarte amabil.Recomand! Peste asteptari!

 766. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 767. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 768. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 769. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 770. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 771. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 772. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 773. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 774. Totul este foarte bine.Nu sm cunoștiință despre restaurant.

 775. A fost o atmosferă prietenoasă!!!La SPA a fost inedit!!

 776. Excelent! Mancare delicioasa, curatenie si personalul foarte amabil.Recomand! Peste asteptari!

 777. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 778. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 779. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 780. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 781. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 782. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 783. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 784. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 785. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 786. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 787. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 788. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 789. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 790. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 791. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 792. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 793. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 794. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 795. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 796. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 797. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 798. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 799. Ne-a placut locatia, in apropierea padurii, aerul proaspat, coama muntelui. Micul dejun si cina au fost delicioase, portii generoase, proaspat gatite. A fost cald in camera, curat, spatios.

 800. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 801. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 802. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. 🙂

 803. Camera mare . Pat confortabil . Curățenie exemplara . Personal amabil . Mic dejun fabulos .

 804. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 805. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 806. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 807. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 808. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 809. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 810. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 811. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 812. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 813. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 814. Ne-a placut locatia, in apropierea padurii, aerul proaspat, coama muntelui. Micul dejun si cina au fost delicioase, portii generoase, proaspat gatite. A fost cald in camera, curat, spatios.

 815. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 816. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 817. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 818. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 819. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 820. Micul dejun fost foarte bun si diversificat, dar cam scump.

 821. O locatie pitoreasca intr-un loc plin de traditie in inima Bucovinei cu un personal de calitate si o priveliste de exceptie.Va multumim !

 822. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. 🙂

 823. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 824. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 825. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 826. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 827. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 828. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 829. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 830. Mâncarea cu specific bucovinean. Pădurea din spatele locației.

 831. Am fost bine primiti,curatenie in camera,baia cu toate facilitatile,foarte cald,mancarea buna,dar prea putin diversificata,dar specifica zonei.

 832. Ne-a placut locatia, in apropierea padurii, aerul proaspat, coama muntelui. Micul dejun si cina au fost delicioase, portii generoase, proaspat gatite. A fost cald in camera, curat, spatios.

 833. Mâncarea ok, personal discret. Lenjeria curată, salteaua super, am dormit excelent. Locația minunată, lângă pădure.

 834. Personalul foarte amabil,totul era foarte curat iar mancarea a fost foarte buna.Recomand cu drag!

 835. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 836. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 837. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 838. Meniul tradițional, bucate gustoase , personal foarte amabil, patroana care s-a interesat personal despre cum ne-am simtit (adică am fost băgați în seamă).Micul dejun a fost foarte variat si cu produse ,unele chiar văzute doar aici.Vom reveni si la vara .

 839. Micul dejun fost foarte bun si diversificat, dar cam scump.

 840. O locatie pitoreasca intr-un loc plin de traditie in inima Bucovinei cu un personal de calitate si o priveliste de exceptie.Va multumim !

 841. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 842. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 843. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 844. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 845. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 846. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 847. Mincarea cea mai gustoasa din regiune. Recomand acel restaurant. Conditii bune de trai si personal profesional!

 848. Locația frumos amplasată cu personal plăcut ! F aproape de partie si de complexul de agrement Arinis ,iar manastirea Voronet se afla la 20 min mers pe jos !Camera noastră a fost pt familie cu 2 copii mari si am fost extrem de mulțumiți pt confortul avut si curățenia ireproșabilă ! Va mulțumim și vom reveni cu drag !

 849. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 850. A fost o atmosferă prietenoasă!!!La SPA a fost inedit!!

 851. Excelent! Mancare delicioasa, curatenie si personalul foarte amabil.Recomand! Peste asteptari!

 852. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 853. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 854. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 855. Locatia intr-o zona frumoasa,linistita. Micul dejun limitat ca oferta si cu preturi exagerate raportate la cantitate (100 g) ,calitatea produselor oferite si pretul de achizitie al acestora( de ex. oua fierte)

 856. totul a fost conform asteptărilor. micul dejun bogat si variat în fiecare in zi, ceea ce e mare lucru. mancarea la restaurant este foarte gustoasă. tot personalul este amabil si dragut.

 857. Conditii foarte bune: curat, personal foarte amabil, restaurant cu mancare foarte buna, preparata destul de repede. Mare atentie acordata de ospatarul care ne-a servit la masa. O locatie foarte buna, camere curate, foarte frumos aranjate. Felicitari managerului si proprietarului de hotel, si personalului. Am petrecut o mica vacanta deosebit de placuta. Recomand cu incredere!

 858. Meniul tradițional, bucate gustoase , personal foarte amabil, patroana care s-a interesat personal despre cum ne-am simtit (adică am fost băgați în seamă).Micul dejun a fost foarte variat si cu produse ,unele chiar văzute doar aici.Vom reveni si la vara .

 859. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 860. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 861. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 862. Desi nu foarte variate, bufetele de la micul dejun si cina au fost foarte gustoase si indestulatoare (pana la urma, nici pretul platit nu a fost deloc mare). Am comandat si papanasi (nu erau inclusi in pachetul cu bufet)….SUPER!! A fost foarte cald si curat in camera. In noptile senine, chiar si din balconul de la et.1, se vede superb cerul instelat (poate fi usor observat si din curte, etc). Personalul foarte atent si amabil.

 863. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 864. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 865. A fost o atmosferă prietenoasă!!!La SPA a fost inedit!!

 866. Excelent! Mancare delicioasa, curatenie si personalul foarte amabil.Recomand! Peste asteptari!

 867. Un personal amabil, respectos, mancarea a fost foarte buna.

 868. Mincarea cea mai gustoasa din regiune. Recomand acel restaurant. Conditii bune de trai si personal profesional!

 869. Locația frumos amplasată cu personal plăcut ! F aproape de partie si de complexul de agrement Arinis ,iar manastirea Voronet se afla la 20 min mers pe jos !Camera noastră a fost pt familie cu 2 copii mari si am fost extrem de mulțumiți pt confortul avut si curățenia ireproșabilă ! Va mulțumim și vom reveni cu drag !

 870. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 871. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 872. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 873. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 874. totul a fost conform asteptărilor. micul dejun bogat si variat în fiecare in zi, ceea ce e mare lucru. mancarea la restaurant este foarte gustoasă. tot personalul este amabil si dragut.

 875. Conditii foarte bune: curat, personal foarte amabil, restaurant cu mancare foarte buna, preparata destul de repede. Mare atentie acordata de ospatarul care ne-a servit la masa. O locatie foarte buna, camere curate, foarte frumos aranjate. Felicitari managerului si proprietarului de hotel, si personalului. Am petrecut o mica vacanta deosebit de placuta. Recomand cu incredere!

 876. Meniul tradițional, bucate gustoase , personal foarte amabil, patroana care s-a interesat personal despre cum ne-am simtit (adică am fost băgați în seamă).Micul dejun a fost foarte variat si cu produse ,unele chiar văzute doar aici.Vom reveni si la vara .

 877. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 878. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 879. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 880. Daca vrei sa-ti incarci bateriile, acesta este locul perfect.

 881. Totul..pt o noapte a fost excelent! Mancarea de la pranz si cea de seara e foarte gustoasa! Micul dejun bogat..

 882. Totul este ok.piscina curata ,sauna e ok.mancarea e buna .personal atent .a fost un sejur reușit păcat că am stat puțin.

 883. Desi nu foarte variate, bufetele de la micul dejun si cina au fost foarte gustoase si indestulatoare (pana la urma, nici pretul platit nu a fost deloc mare). Am comandat si papanasi (nu erau inclusi in pachetul cu bufet)….SUPER!! A fost foarte cald si curat in camera. In noptile senine, chiar si din balconul de la et.1, se vede superb cerul instelat (poate fi usor observat si din curte, etc). Personalul foarte atent si amabil.

 884. Locație superba, micul dejun super. Recomand cu drag 🤗🤗🥰🥰🥰

 885. Suntem la a doua sosire aici, prima confirmare de pe booking. Pensiune 3stele “reale”, curatenie, camere duble mari cu balcon generos, parcare privata incapatoare. Micul dejun variat, bufet suedez, suficient cantitativ.

 886. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 887. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 888. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 889. Gazda de nota 100, pensiunea superbă, cu ff mult bun gust amenajata, mult spațiu. Au dat și căldură noaptea pt că a fost frig.

 890. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 891. Comunicarea, prezentare, recomandări. Un vibe bun.

 892. Mincarea cea mai gustoasa din regiune. Recomand acel restaurant. Conditii bune de trai si personal profesional!

 893. Locația frumos amplasată cu personal plăcut ! F aproape de partie si de complexul de agrement Arinis ,iar manastirea Voronet se afla la 20 min mers pe jos !Camera noastră a fost pt familie cu 2 copii mari si am fost extrem de mulțumiți pt confortul avut si curățenia ireproșabilă ! Va mulțumim și vom reveni cu drag !

 894. Locația este extraordinara, personalul foarte atent. Multumim!!!!

 895. locatie excelenta in centrul orasului foarte aproape de atractiile turistice de acolo se poate merge oriunde in Bucovina.

 896. Personalul responsabil de curățenie si cel din restaurant,centrul spa , mancarea

 897. Personal ok, camera curata cu smart tv, pat confortabil. Fierbător, ceai, cafea si lapte în camera. Parcare supravegheata.

 898. Locatie cu curte foarte frumos amenajata si spa inclus in pret. Camera a fost ok pat comfortabil si asternuturi curate. Am luat cina la restaurantul pensiunii, mancare a fost foarte buna. Am stat la ciubar, unde apa era destul de curata,poate at fi trebuie un pic mai calda. Personal ok,amabil

 899. Locatie minunata, personal ospitalier, curatenie. Se poate manca bine, destul de diversificat meniul. Locuri de parcare suficiente in fata pensiunii. Acces la piscina interioara si la ciubere cu apa calda si sarata, sauna etc.

 900. Mi-a placut piscina, sala de jocuri, curtea cu foisoare, ciuberele cu apa sarata!

 901. Mancarea extraordinara , amplasarea buna, camera foarte mare și curată. Extraordinar!

 902. Curat(inclusiv băile – mare plus), intim (folie pe geamuri, liniște), confortabil, cu balcoane-terasă mari, unde poți lua micul dejun și sta cu familia.

 903. Arhitectura respecta traditia locala, foarte frumosa amenajarea, camera foarte spatioasa.

 904. Mâncarea, foarte mult.Ospitalitatea gazdelor.Cafeaua.foarte bună.

 905. Pensiunea este amplasata perfect, pe un deal, chiar la marginea padurii, la 5 minute de mers pe jos de manastirea Voronet. Camerele cu vedere spre localitate au terasa proprie si ofera o priveliste de vis. In interior, totul este amenajat cu multa grija si bun gust in stil rustic, cu pereti din piatra si podele din lemn. La cerere, proprietarii gatesc diverse preparate traditionale.

 906. Peisajul, terasa, locul de joaca pentru copii. Ah, si bomboanele :)) Multumim!

 907. Liniște,pentru un grup de 5 familii e minunat,nu te deranjează nimeni,terasele foarte bine plasate,gazdele foarte drăguțe,bucătăria dotata cu tot ce trebuie.O sa revenim!

 908. Gazda de nota 100, pensiunea superbă, cu ff mult bun gust amenajata, mult spațiu. Au dat și căldură noaptea pt că a fost frig.

 909. Gazda extrem de simpatică și amabilă, am ajuns de ziua dânsei și ne-a servit cu cate un pahar de vin. Cazarea a fost superbă…. Curte foarte mare, balansoar, foișor, măsuțe cu umbrele, șezlonguri… multă verdeață, in spatele proprietății sunt dealuri verzi. Camera micuța, dar suficientă, foarte frumos amenajată, cu foehn măsuță cu scaune, cuier poziționat pe 2 bucăți de lemn.. Am avut sapunele, geluri de dus și șampon la baie. Patul a fost extrem de confortabil și am dormit foarte foarte bine, pur și simplu te afundai in el. Cafea din partea casei dimineață. Se parchează in incinta. Aproape de mănăstire, cam 700-800m, in 10 minute ajungi pe jos. Păcat că am ajuns seara și am plecat a2a zi… Chiar te relaxezi.

 910. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 911. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 912. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 913. Priveliste minunata ,mediu relaxant , liniste si aer curat.

 914. Amplasare, personal, mâncare foarte bună, camere spațioase și curate, liniște, confort și nu în ultimul rand priveliștea.

 915. Pozitionarea e f buna. La fel si mancarea. Recomand pt familii cu copii mici

 916. Nu am servit micul dejun, nu a fost nevoie. Ne-a plăcut cadrul natural deosebit, totul realizat cu gust și funcțional. Vom reveni cu plăcere!

 917. Zona de relaxare, super. Ciubarul cu apa sarata, excelent! Piscina si sauna , super. Personalul foarte dragut. Zona linistita !

 918. O pensiune frumoasa,amplasată într-o zonă mirifică.

 919. Totul a fost minunat – locatia a fost super, camera foarte spatioasa si curata. Iar mancarea delicioasa!

 920. Locația este amplasată intr-o zona liniștita , cu o priveliște frumoasa . Personalul foarte amabil iar mâncarea a fost foarte gustoasa .

 921. Amplasarea, priveliștea, camere spațioase cu balcon, mâncarea.

 922. Gazdele foarte primitoare; începând de la fetița cea mica până la doamna Luminița care e “durere”.Camera mare,baia peste așteptări, foișorul și priveliștea superbă.

 923. Mâncarea, foarte mult.Ospitalitatea gazdelor.Cafeaua.foarte bună.

 924. Pensiunea este amplasata perfect, pe un deal, chiar la marginea padurii, la 5 minute de mers pe jos de manastirea Voronet. Camerele cu vedere spre localitate au terasa proprie si ofera o priveliste de vis. In interior, totul este amenajat cu multa grija si bun gust in stil rustic, cu pereti din piatra si podele din lemn. La cerere, proprietarii gatesc diverse preparate traditionale.

 925. Amplasarea complexului, curtea frumos amenajata, cladirile construite in stil traditional, terasa extraordinara, amabilitatea personalului, mancarea buna, la fel si vinul.

 926. Exceptând mâncarea, totul. Camera mare, curată, mobilată superb, terasa, mobilierul exterior și nu în ultimul rând personalul. Faptul că poți lua masa😁 intr-unul din cele șapte foișoare este un mare plus în această perioadă.

 927. Mancarea extraordinara , amplasarea buna, camera foarte mare și curată. Extraordinar!

 928. Totul a fost fabulos, un loc de basm, o reintoarcere in copilarie. O locatie rustica in care ma voi intoarce cu siguranta. Soba pe lemne, mobilierul rustic si linistea absoluta reprezinta locul ideal pentru o vacanta de neuitat, un loc feeric inconjurat de o armata de brazi.

 929. Peisajul, linistea ,amplasamentul vilei ,gazdele amabile și primitoare.

 930. Locația extraordinara între brazi. Aer curat pe terasa. Atmosfera rustica.

 931. Locație deosebita personal ok preturi decente mâncare f buna servire ok.

 932. Totul, absolut nimic de reproșat. Merita vizitat !!!

 933. המיקום מצוין קרוב למנזרים המצוירים,המקום גדול בסגנון כפר נופש,מאוד נקי,קבלת פנים חמימה

 934. Curatenie in camera, cald, priveliste frumoasa de la balcon, baia dotata cu cada hidromasaj. Atmosfera placuta in restaurant ( semineu, muzica ambientala), personal amabil, se respecta regulile de distantare si igiena. Curte exterioara ingrijita si frumos amenajata. Zona Spa dispune de jacuzzi, piscina, ciubar cu apa sarata calda si apa sarata rece, sauna, sala de fitness

 935. Totul, curățenie exemplara! Servicii de nota 10! Personal extrem de amabil!

 936. Nu am servit micul dejun, nu a fost nevoie. Ne-a plăcut cadrul natural deosebit, totul realizat cu gust și funcțional. Vom reveni cu plăcere!

 937. Pensiunea este deosebita, si ca amenajari si ca locatie. Patul foarte confortabil, camerele mari si frumos amenajate! Ne-am simtit foarte bine, mancarea a fost delicioasa, servirea a fost pe sufletul nostru si ne-ar placea sa revenim cat mai curand!

 938. După multe zile, în care am vizionat pe Booking foarte multe pensiuni, am ales această pensiune. Și nu am greșit. O locație foarte aproape de Manastirea Voroneț, situată lângă pădure, pe un deal de unde ai o priveliște superba. Camera a fost spațioasă, curată, patul avea o saltea confortabilă și menajul se făcea zilnic. Personal foarte amabil, iar mâncarea de la restaurant a fost foarte gustoasă. Chiar recomand să luați mesele la pensiune, au un meniu variat și nu aștepți mult pentru preparare. Dacă vom reveni in Bucovina, cu siguranță vom face aceeași alegere.

 939. Totul a fost minunat – locatia a fost super, camera foarte spatioasa si curata. Iar mancarea delicioasa!

 940. Amplasarea complexului, curtea frumos amenajata, cladirile construite in stil traditional, terasa extraordinara, amabilitatea personalului, mancarea buna, la fel si vinul.

 941. Exceptând mâncarea, totul. Camera mare, curată, mobilată superb, terasa, mobilierul exterior și nu în ultimul rând personalul. Faptul că poți lua masa😁 intr-unul din cele șapte foișoare este un mare plus în această perioadă.

 942. Mancarea extraordinara , amplasarea buna, camera foarte mare și curată. Extraordinar!

 943. Locație deosebita personal ok preturi decente mâncare f buna servire ok.

 944. Totul, absolut nimic de reproșat. Merita vizitat !!!

 945. המיקום מצוין קרוב למנזרים המצוירים,המקום גדול בסגנון כפר נופש,מאוד נקי,קבלת פנים חמימה

 946. Priveliste superba, liniste, aproape de Manastirea Voronet, gazda ospitaliera, mancare foarte buna.

 947. Gazdele foarte primitoare; începând de la fetița cea mica până la doamna Luminița care e “durere”.Camera mare,baia peste așteptări, foișorul și priveliștea superbă.

 948. Mâncarea, foarte mult.Ospitalitatea gazdelor.Cafeaua.foarte bună.

 949. Curat si comfortabil.Personal f. amabil.Servirea si mancarea la restaurant.f.bune .Portii generoase .Chiar si la micul dejun.Zona linistita si parcare mare.Recomand cu drag!

 950. Locatia extrem de curată (aproape impecabila) , liniste desavarsita , fetele de la pensiune extrem de amabile ,dragute ; servirea si mancarea aproape perfecte !!

 951. Sejurul de 5 zile a fost super bine. Atat eu,cat si familia mea am fost super incantati. Toata stima pentru doamna Valeria si pentru tot personalul. vom reveni cu drag. mult respect.

 952. Chiar dacă a plouat,ceea ce oferă structura ne-a făcut să ne simțim excelent.

 953. Camera – mare, aerisita, curata, lenjerie impecabila.

 954. Camera mare spațioasă, curată, saltelele super faine, odihnitoare. Pensiunea este foarte aproape de Pârtia Șoimul Arinis, unde poți sa urci cu telescaunul, doar 10 lei de persoana costa. Noi ne-am simțit minunat acolo!

 955. Camera spațioasă, cu o terasa generoasa, totul curat și bine întreținut.Canapeaua extensibila foarte confortabila. Mâncarea foarte gustoasa,porțiile mari și preturi accesibile. Personalul amabil și săritor.

 956. Totul a fost foarte bine, de la mancare , conditii,personal . Multumim o sa revenim cu drag

 957. Peisajul, totul foarte frumos aranjat si pregătit,mâncarea gătită bine. Curățenie in cameră. Mai revenim în orice caz.

 958. Camera oferită este amplasată in zonă cu priveliște superba. Complexul oferă servicii de masă și daca ajungeți în zonă merita să faceți o vizită macar pentru servirea mesei. Recomand ciorba radauteana iar papanașii nu trebuie ratați! Multumim personalului pentru disponibilitate.

 959. tochitura bucovineana f.f. buna papanasi f.f. buni

 960. Personal amabil, curatenie in camere, servire f buna, angajati prompti. Intr un cuvant nota 10, recomand.

 961. O locație superba,gazde foarte primitoare ,pensiunea cu bun gust,peisaj superb și multă liniște !!!Suntem plăcut impresionați de locurile bucovinene și o sa revenim cu drag!Felicitari pentru tot!

 962. O locatie frumoasa, amplasata intr-o zona pitoreasca, linistita. Micul dejun foarte bun, personal amabil.

 963. Great location, near forest and river, clean, peaceful. Very friendly staff!

 964. Am avut acces in camere cu 2 ore inainte de ora oficiala de check-in (16h). Camerele sunt suficient de mari si racoroase, decorate in stil traditional, curate, cu baie proprie, lucru rar intalnit pe la pensiunile din Ro. Paturile sunt confortabile. Vederea din camere e frumoasa. Proprietatea este foarte frumoasa, cu multe flori si multi copaci prin preajma. Gradina e ingrijita, iar in spate exista niste leagane, un tobogan si un balansoar pentru copii. Am avut chiar si ocazia sa vedem un arici pe seara. Manastirea Voronet e foarte aproape.

 965. Gazdele au fost amabile, ne-au facut repede un mic dejun bogat si gustos. Vila este amplasata aproape de manastire (se ajunge pe jos in doar cateva minute), dar si de padure, cu loc de joaca pt copii. Loc foarte linistit si cu priveliste foarte frumoasa.

 966. Locația buna , casa amenajata frumos ( ceva intre modern și rustic ) , liniște , curățenie , gazde primitoare și sociabile.

 967. Locatia este extraordinara, e ca intr-un basm, cu cetina care iti bate in geam si multe flori pe balcoane si la ferestre, Gazda a fost foarte primitoare si bine cunoscatoare a atractiilor turiste din zona. (un excelent ghid)

 968. Totul, locația, amplasamentul, servirea, curățenia, facilitățile oferite

 969. O locatie excelenta ce mi-a amintit de casa bunicilor.

 970. Locația, confortul, facilitățile-loc de joacă copii, restaurant…, atitudinea și atenția gazdelor

 971. Locația aproape de Voronet Amenajarea pensiunii și a camerelor Curățenia Restaurantul Mâncarea delicioasa

 972. O locație care îmbină plăcut modernul cu tradiționalul zonei. Personalul foarte amabil. Locația este potrivita și pentru familii cu copii, au o curte f generoasa. O sa revenim cu siguranță.

 973. Chiar dacă a plouat,ceea ce oferă structura ne-a făcut să ne simțim excelent.

 974. Camera – mare, aerisita, curata, lenjerie impecabila.

 975. Camera mare spațioasă, curată, saltelele super faine, odihnitoare. Pensiunea este foarte aproape de Pârtia Șoimul Arinis, unde poți sa urci cu telescaunul, doar 10 lei de persoana costa. Noi ne-am simțit minunat acolo!

 976. Locația deosebita ,aproape de parcul Arinis si Manastirea Voronet.

 977. -Pensiunea foarte frumoasa, design unic, camere mari, spatioase; -Preturi accesibile, raport calitate-pret Ok; -Locatia de nota 10

 978. Camera oferită este amplasată in zonă cu priveliște superba. Complexul oferă servicii de masă și daca ajungeți în zonă merita să faceți o vizită macar pentru servirea mesei. Recomand ciorba radauteana iar papanașii nu trebuie ratați! Multumim personalului pentru disponibilitate.

 979. Amplasarea locației foarte bună, liniște, curățenie… totul la superlativ.

 980. Locatie excelenta, situata intr-o oaza de liniste, langa parau… practic se aude doar sunetul apei. Drumul este excelent pana la locatie, curtea foarte bine ingrijita, cu balansoar, terasa si mese pentru momente de relaxare extra, personalul amabil si prietenos…camerele sunt extrem de curate si foarte frumos amenajate, cu mobilier si sanitarele toate noi si moderne, balconul mare cu priveliște frumoasa. Pe langa acestea, bonusul: la locatie sunt si 2 catei jucausi, tare adorabili. Noi vom reveni aici de cate ori vom avea ocazia⛰🎉

 981. Excellent! Ne-a placut camera, locatia, hotelul,personalul, muntii si raul din fata hotelului. Ne- am simtit extraordinar si vom reveni cu drag si cu alta ocazie!

 982. Ne a plăcut micul dejun și întreaga echipă care găzduiește acest locșor Grozav și foarte aproape de Mănăstirea Voronet ! Cu siguranță vom reveni .

 983. Am avut acces in camere cu 2 ore inainte de ora oficiala de check-in (16h). Camerele sunt suficient de mari si racoroase, decorate in stil traditional, curate, cu baie proprie, lucru rar intalnit pe la pensiunile din Ro. Paturile sunt confortabile. Vederea din camere e frumoasa. Proprietatea este foarte frumoasa, cu multe flori si multi copaci prin preajma. Gradina e ingrijita, iar in spate exista niste leagane, un tobogan si un balansoar pentru copii. Am avut chiar si ocazia sa vedem un arici pe seara. Manastirea Voronet e foarte aproape.

 984. Gazdele au fost amabile, ne-au facut repede un mic dejun bogat si gustos. Vila este amplasata aproape de manastire (se ajunge pe jos in doar cateva minute), dar si de padure, cu loc de joaca pt copii. Loc foarte linistit si cu priveliste foarte frumoasa.

 985. Frumos amenajat si intim. Pensiunea este impartita in asa fel incat, fiecare are intrare separat si terasa. Curat, lenjerie alba si curata. Am fost 4 adulti, iar canapeau din suita, confortabila. Bucataria mega utilata si curata. Pensiunea izolata si liniste.

 986. O locație retrasă și foarte liniștită, gazde drăguțe și foarte primitoare, atente la nevoile turiștilor. Camerele sunt decorate pornind de la tradițiile locale, îmbină elemente decorative florrale, totul cu atenție deosebită la detalii. Până și lenjeria este asortată cu specificul camerei. Paturile sunt confortabile, aerul de vară respirabil. Bucătărie comună este foarte modernă și echipată cu tot ce este necesar unei bucătării moderne (există și grătar exterior, am înțeles). Sala de mese esre spațioasă, cateva terase de luat masa foarte bine poziționate la parte și etaj pentru stat la cafea, admirat peisaju. Curtea este foarte spațioasă, există un balansoar,. Copii și adulți vor găsi liniște și spațiu.

 987. Oameni deosebit de primitori! Ai tot ce iti trebuie, la dispozitie! Curățenie si peisaj încântător!

 988. Rar mai intalnesti o vila mai bine integrata in natura. Locatie superba.

 989. Locatia este extraordinara, e ca intr-un basm, cu cetina care iti bate in geam si multe flori pe balcoane si la ferestre, Gazda a fost foarte primitoare si bine cunoscatoare a atractiilor turiste din zona. (un excelent ghid)

 990. Totul, locația, amplasamentul, servirea, curățenia, facilitățile oferite

 991. Locatie linistita langa manastirea Voronet, camera curata si pat comfi, aspect modern, baie curata, echipa care rezolva probleme in mod eficient.

 992. Zona liniștită, mâncarea foarte bună (porțiile foarte mari), recomand papanașii, fetele de la pensiune sunt de nota 10.

 993. Foarte frumos, liniște și ambianță plăcută. Gazde primitoare.Multumesc.

 994. Mi a plăcut foarte mult locația, gradina spațioasă, iarba verde, zona pentru grătar, loc de joaca pt copii, leagăn, aproape de Voroneț, aproape de telescaun și complex Arinis. Gazda călduroasă și fr simpatica, cazarea plăcută, curățenie, rustic, specific zonei. Mulțumim frumos pt tot!

 995. The host is very welcoming and nice. A great experience.

 996. L’espai és genial, té una estufa de ceràmica que escalfa molt, la casa és de fusta i molt bonica.