Cazare ieftina Voluntari

De multe ori ne uitam dupa cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia

Divan Residence Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Silvia's Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Jolie Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament LaGloire

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

TimisApart

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Ground Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

25&25

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Traumhaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ludmila si Marcela ╚Ü├«rle din Loturi Enescu, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ludmila si Marcela ╚Ü├«rle din Loturi Enescu, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Radu si Elisaveta Murgeanu din Slobozia, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Radu si Elisaveta Murgeanu din Slobozia, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Vasilic─â si Luana Dr─âghici din Mandresti, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Vasilic─â si Luana Dr─âghici din Mandresti, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Henrieta si Edmond Mario╚Ťeanu din Hatagel, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia!

  (Henrieta si Edmond Mario╚Ťeanu din Hatagel, jud. HunedoaraCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Renata si Ileana Colceru din Bogdan Voda, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Renata si Ileana Colceru din Bogdan Voda, jud. BacauCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Antoaneta si Eusebiu Voinea din Berchezoaia, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia.

  (Antoaneta si Eusebiu Voinea din Berchezoaia, jud. MaramuresCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 2. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 3. Este o loca╚Ťie foarte frumoasa, ├«ngrijit─â, ├«nconjurat─â de mult spa╚Ťiu verde frumos amenajat, ╚Öi intr-o zona foarte accesibila. Mul╚Ťumim!

 4. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 5. Amplasarea aproape de B─âneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit fa╚Ť─â de o camera de hotel, lini╚Öte, loc de parcare. Recomand cu c─âldur─â!

 6. Mi-a pl─âcut ca a fost o mini v├ón─âtoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 7. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 8. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 9. Este o loca╚Ťie foarte frumoasa, ├«ngrijit─â, ├«nconjurat─â de mult spa╚Ťiu verde frumos amenajat, ╚Öi intr-o zona foarte accesibila. Mul╚Ťumim!

 10. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 11. Amplasarea aproape de B─âneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit fa╚Ť─â de o camera de hotel, lini╚Öte, loc de parcare. Recomand cu c─âldur─â!

 12. Mi-a pl─âcut ca a fost o mini v├ón─âtoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 13. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 14. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 15. Este o loca╚Ťie foarte frumoasa, ├«ngrijit─â, ├«nconjurat─â de mult spa╚Ťiu verde frumos amenajat, ╚Öi intr-o zona foarte accesibila. Mul╚Ťumim!

 16. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 17. Amplasarea aproape de B─âneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit fa╚Ť─â de o camera de hotel, lini╚Öte, loc de parcare. Recomand cu c─âldur─â!

 18. Mi-a pl─âcut ca a fost o mini v├ón─âtoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 19. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 20. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 21. Este o loca╚Ťie foarte frumoasa, ├«ngrijit─â, ├«nconjurat─â de mult spa╚Ťiu verde frumos amenajat, ╚Öi intr-o zona foarte accesibila. Mul╚Ťumim!

 22. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 23. O locuin╚Ťa impecabila! Proprietarii, chiar dac─â nu ne-am ├«nt├ólnit, ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťit foarte confortabil.

 24. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 25. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 26. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 27. Este o loca╚Ťie foarte frumoasa, ├«ngrijit─â, ├«nconjurat─â de mult spa╚Ťiu verde frumos amenajat, ╚Öi intr-o zona foarte accesibila. Mul╚Ťumim!

 28. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 29. O locuin╚Ťa impecabila! Proprietarii, chiar dac─â nu ne-am ├«nt├ólnit, ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťit foarte confortabil.

 30. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 31. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 32. Apartament spatios, modern, dotat complet, curatenie.

 33. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 34. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 35. Apartament spatios, modern, dotat complet, curatenie.

 36. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 37. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 38. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 39. O locuin╚Ťa impecabila! Proprietarii, chiar dac─â nu ne-am ├«nt├ólnit, ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťit foarte confortabil.

 40. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 41. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 42. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 43. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 44. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 45. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 46. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 47. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 48. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 49. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 50. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 51. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 52. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 53. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 54. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 55. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 56. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 57. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 58. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 59. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 60. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 61. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 62. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 63. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 64. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 65. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 66. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 67. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 68. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 69. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 70. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 71. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 72. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 73. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 74. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 75. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 76. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 77. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 78. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 79. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 80. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 81. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 82. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 83. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 84. Recomand cu ├«ncredere, apartament mare spa╚Ťios, curat, confortabil parcare asigurat─â, personal calificat ╚Öi promt la fiecare necesitate a clientului, va mul╚Ťumim ╚Öi ne vom re├«ntoarce cu drag!

 85. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 86. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 87. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 88. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 89. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 90. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 91. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 92. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 93. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 94. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 95. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 96. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 97. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 98. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 99. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 100. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 101. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 102. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 103. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 104. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 105. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 106. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 107. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 108. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 109. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 110. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 111. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 112. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 113. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 114. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 115. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 116. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 117. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 118. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 119. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 120. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 121. Gazda foarte amabil─â. Pozi╚Ťie foarte bun─â dac─â ai treab─â ├«n nordul Bucure╚Ötiului.

 122. Totul, de la gazd─â p├ón─â la cura╚Ťenie, comfort, raport calitate pre╚Ť. Am r─âmas placut surprins─â de ospitalitatea ┼či bun─âtatea gazdei. Sigur voi reveni cu drag ┼či le mul╚Ťumesc pentru c─â datorit─â lor am avut parte de un sejur pl─âcut. Recomand cu foarte mare c─âldur─â ┼či ├«ncredere.

 123. If you travel to Bucharest , looking for a nice quite place to stay, with a hospitality par excellence , THIS is most certainly the place to go. Astonishing host, marvelous location. Everything perfectly clean and in place, nothing more to ask for. Auf Ihrer Bukarest Reise sollten sie einfach diese ├ťbernachtungsm├Âglichkeit in Betracht ziehen. Sehr ruhig gelegen , bietet dieses Apartament alles was man so braucht, sehr sauber und ordentlich. Sie werden sicherlich die Gastfreundschaftlichkeit sch├Ątzen und Ihren Aufenthalt geniessen. Daca cautati o locatie simpatica si foarte calma, curata si cu o ospitalitate de necrezut, sinteti cu siguranta mai mult ca satisfacut daca alegeti acest apartament. Dotat cu tot ce va usureaza sejurul, este perfect pentru un scurt sau lung sejur in capitala. Cet location est parfait si vous voyage a Bucharest on cherchant le calm et un hote polite et agreable. N’hesite pas, vous aller etre surprise par la hospitalit├ę de cet endroit.

 124. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 125. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 126. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 127. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 128. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 129. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 130. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 131. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 132. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled