Cazare ieftina Voluntari

De multe ori ne uitam dupa cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★★★ Bliss Hotel & Stays

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament IULIA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Road Rooms

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

cosy ELFs crib

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Amethyst House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Silvia's Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pipera Park Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Safari Experience by Valar Properties

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ludmila si Marcela Țîrle din Loturi Enescu, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ludmila si Marcela Țîrle din Loturi Enescu, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Radu si Elisaveta Murgeanu din Slobozia, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Radu si Elisaveta Murgeanu din Slobozia, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Vasilică si Luana Drăghici din Mandresti, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Vasilică si Luana Drăghici din Mandresti, jud. BotosaniCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Henrieta si Edmond Marioțeanu din Hatagel, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Henrieta si Edmond Marioțeanu din Hatagel, jud. HunedoaraCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Renata si Ileana Colceru din Bogdan Voda, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Renata si Ileana Colceru din Bogdan Voda, jud. BacauCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 • Antoaneta si Eusebiu Voinea din Berchezoaia, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Antoaneta si Eusebiu Voinea din Berchezoaia, jud. MaramuresCazare in Voluntari, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 4 persoane)

 1. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 2. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 3. Este o locație foarte frumoasa, îngrijită, înconjurată de mult spațiu verde frumos amenajat, și intr-o zona foarte accesibila. Mulțumim!

 4. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 5. Amplasarea aproape de Băneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit față de o camera de hotel, liniște, loc de parcare. Recomand cu căldură!

 6. Mi-a plăcut ca a fost o mini vânătoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 7. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 8. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 9. Este o locație foarte frumoasa, îngrijită, înconjurată de mult spațiu verde frumos amenajat, și intr-o zona foarte accesibila. Mulțumim!

 10. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 11. Amplasarea aproape de Băneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit față de o camera de hotel, liniște, loc de parcare. Recomand cu căldură!

 12. Mi-a plăcut ca a fost o mini vânătoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 13. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 14. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 15. Este o locație foarte frumoasa, îngrijită, înconjurată de mult spațiu verde frumos amenajat, și intr-o zona foarte accesibila. Mulțumim!

 16. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 17. Amplasarea aproape de Băneasa, apartament amenajat cu bun gust, diferit față de o camera de hotel, liniște, loc de parcare. Recomand cu căldură!

 18. Mi-a plăcut ca a fost o mini vânătoare de comori luarea cheii din seif ☺️

 19. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 20. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 21. Este o locație foarte frumoasa, îngrijită, înconjurată de mult spațiu verde frumos amenajat, și intr-o zona foarte accesibila. Mulțumim!

 22. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 23. O locuința impecabila! Proprietarii, chiar dacă nu ne-am întâlnit, ne-au făcut sa ne simțit foarte confortabil.

 24. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 25. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 26. Totul ! Garsoniera foarte curata , moderna ,totul nou , un loc fara exagerari ,de nota 10 !

 27. Este o locație foarte frumoasa, îngrijită, înconjurată de mult spațiu verde frumos amenajat, și intr-o zona foarte accesibila. Mulțumim!

 28. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 29. O locuința impecabila! Proprietarii, chiar dacă nu ne-am întâlnit, ne-au făcut sa ne simțit foarte confortabil.

 30. Totul este gestionat profesional, similar cu alte inchirieri de apartemente din strainatate. Gazdele sunt disponibile permanent pentru orice nelamurire. Comunicare exceptionala a tuturor detaliilor necesare cazarii.

 31. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 32. Apartament spatios, modern, dotat complet, curatenie.

 33. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 34. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 35. Apartament spatios, modern, dotat complet, curatenie.

 36. Pozitie buna fata de Voluntari Curatenie Confort Raport pret/calitate Parcaj in regula

 37. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 38. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 39. O locuința impecabila! Proprietarii, chiar dacă nu ne-am întâlnit, ne-au făcut sa ne simțit foarte confortabil.

 40. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 41. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 42. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 43. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 44. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 45. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 46. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 47. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 48. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 49. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 50. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 51. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 52. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 53. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 54. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 55. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 56. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 57. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 58. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 59. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 60. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 61. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 62. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 63. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 64. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 65. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 66. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 67. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 68. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 69. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 70. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 71. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 72. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 73. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 74. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 75. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 76. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 77. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 78. Locatie ok. Piese de mobilier cu defecte, in special dulapurile cu usi glisante

 79. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 80. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 81. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 82. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 83. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 84. Recomand cu încredere, apartament mare spațios, curat, confortabil parcare asigurată, personal calificat și promt la fiecare necesitate a clientului, va mulțumim și ne vom reîntoarce cu drag!

 85. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 86. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 87. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 88. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 89. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 90. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 91. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 92. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 93. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 94. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 95. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 96. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 97. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 98. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 99. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 100. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 101. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 102. Apartament foarte curat modern si confortabil . Il recomand cu incredere

 103. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 104. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 105. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 106. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 107. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 108. Amplasarea, zona frumoasa, parcare generoasa, parc superb, apartament frumos ca aspect si impartire. Potential foarte mare al acestei locatii daca va avea un management performat

 109. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 110. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 111. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 112. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 113. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 114. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 115. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 116. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 117. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 118. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 119. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 120. Locatie buna, situata pe soseaua principala, dar apartamentul nostru nu a fost zgomotos, cum te-ai fi asteptat Am stat intr-un studio – nou, spatios, bine impartit (cu hol, camera + bucatarie deschisa si baie); mobilat cu gust si functional, culori placute, curat; pat confortabil; balcon; frigider mare; exista si masina de spalat, dar pe care nu am folosit-o; suport pentru rufe si fier de calcat; dulap cu umerase. As fi simtit nevoia sa existe 2 pilote, in loc de una singura Exista locuri de parcare in curte si un spatiu verde generos, cu umbra multa si cu cateva casute de joaca pentru copii.

 121. Gazda foarte amabilă. Poziție foarte bună dacă ai treabă în nordul Bucureștiului.

 122. Totul, de la gazdă până la curațenie, comfort, raport calitate preț. Am rămas placut surprinsă de ospitalitatea şi bunătatea gazdei. Sigur voi reveni cu drag şi le mulțumesc pentru că datorită lor am avut parte de un sejur plăcut. Recomand cu foarte mare căldură şi încredere.

 123. If you travel to Bucharest , looking for a nice quite place to stay, with a hospitality par excellence , THIS is most certainly the place to go. Astonishing host, marvelous location. Everything perfectly clean and in place, nothing more to ask for. Auf Ihrer Bukarest Reise sollten sie einfach diese Übernachtungsmöglichkeit in Betracht ziehen. Sehr ruhig gelegen , bietet dieses Apartament alles was man so braucht, sehr sauber und ordentlich. Sie werden sicherlich die Gastfreundschaftlichkeit schätzen und Ihren Aufenthalt geniessen. Daca cautati o locatie simpatica si foarte calma, curata si cu o ospitalitate de necrezut, sinteti cu siguranta mai mult ca satisfacut daca alegeti acest apartament. Dotat cu tot ce va usureaza sejurul, este perfect pentru un scurt sau lung sejur in capitala. Cet location est parfait si vous voyage a Bucharest on cherchant le calm et un hote polite et agreable. N’hesite pas, vous aller etre surprise par la hospitalité de cet endroit.

 124. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 125. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 126. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 127. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 128. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 129. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 130. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 131. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 132. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 133. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 134. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 135. Foarte spatios si corespundea cu necesitatile mele de cazare , avand in vedere ca eram doar in trecere prin zona.

 136. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 137. Zona linistita, terasa de la apartament e foarte frumoasa. Din pacate am stat doar o noapte, dar e de luat in calcul daca vrei sa vizitezi Bucurestiul si ai masina(nu stiu cum e cu transportul in comun)

 138. Niște oameni minunați! Recomand cu toată inima! Am avut câteva probleme cu mașina, gazda s-a oferit sa ne aducă pana la proprietate, am refuzat, dar ne-a așteptat pana am ajuns, seara pe la 23:00! Au dat zeci de telefoane ca sa ne putem face mașina, sa ne putem continua drumul a doua zi, cât mai repede! Locația minunata, liniște, fără aglomerație, curățenie impecabila! Va multumim din suflet!

 139. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 140. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 141. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 142. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 143. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 144. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 145. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 146. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 147. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 148. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 149. Zona linistita, terasa de la apartament e foarte frumoasa. Din pacate am stat doar o noapte, dar e de luat in calcul daca vrei sa vizitezi Bucurestiul si ai masina(nu stiu cum e cu transportul in comun)

 150. Niște oameni minunați! Recomand cu toată inima! Am avut câteva probleme cu mașina, gazda s-a oferit sa ne aducă pana la proprietate, am refuzat, dar ne-a așteptat pana am ajuns, seara pe la 23:00! Au dat zeci de telefoane ca sa ne putem face mașina, sa ne putem continua drumul a doua zi, cât mai repede! Locația minunata, liniște, fără aglomerație, curățenie impecabila! Va multumim din suflet!

 151. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 152. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 153. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 154. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 155. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 156. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 157. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 158. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 159. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 160. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 161. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 162. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 163. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 164. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 165. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 166. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 167. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 168. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 169. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 170. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 171. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 172. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 173. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 174. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 175. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 176. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 177. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 178. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 179. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 180. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 181. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 182. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 183. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 184. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 185. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 186. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 187. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 188. Locatie intr-o zona linistita, la marginea padurii, spatiu generos, spre 100m2, 2 dormitoare cu 2 bai, perfect penru noi care am calatorit cu 2 copii. Zona de bucatarie dotata cu toate facilitatile. Aici pare ca lucrurile au ramas putin in urma in ce priveste curatenia. Dar, pentru noi a fost suficient ca sa ne facem cafeaua de dimineata.

 189. Nu poate sa-ti placa nimic! Personalul dezgustator, iritant, te considera un gunoi care doar plateste si care nu merita nimic in schimbul banilor.

 190. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 191. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 192. Camere curate si spatioase, o gazda primitoare care ne-a ajutat cu orice a fost nevoie, un decor placut, bucatarie utilata. Totul a aratat exact ca in poze.

 193. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 194. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 195. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 196. Aproape de Therme, de Lidl, nu complicat de ajuns la ea și cadru natural in care se afla.

 197. Stiam locatia ca fiind una buna ( am mai fost aproximativ 4 ani in urma)

 198. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 199. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 200. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 201. Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, dotat cu de toate. Pozele corespund realității. Are și o terasă mare, iar Wi-Fi e de calitate bună. Gazdele foarte amabile și plăcute, disponibile să ne ajute la orice oră (am ajuns aproape de 12 noaptea). Am fost plăcut surprinși să găsim în frigider apă, o prăjitură, ciocolate „din partea casei” – foarte drăguț din partea lor. Amplasarea este una foarte bună pentru cei care doresc să evite centrul aglomerat al orașului și să se bucure de liniște. Noi am stat o singură noapte, fiind pe drum dinspre Grecia spre Chișinău. Cu 2 copii, am reușit să vizităm Grădina Zoologică care este la 5 minute distanță. Fără mașină îmi pare mai dificil accesul către obiectivele turistice din București. P.S. Parcarea este la stradă, dar fiind o zonă neaglomerată, poți sta liniștit

 202. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 203. Dacă aveți nevoie în zonă de o cazare să nu ratați această locație !

 204. Totul a fost minunat. Un hotel curat, aerisit, iar facilitatile din zona parter il fac unic ca si servicii. Recomand cu caldura !

 205. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 206. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 207. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 208. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 209. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 210. really nice place very quiet no dogs!!! in Romania u hear dogs nearly all night lol The owner was very helpfull (he comes to take me with his car because i was lost) U also can find shop close (mega,carrefour,…) If i can reserve again i will go back

 211. Aproape de Therme, de Lidl, nu complicat de ajuns la ea și cadru natural in care se afla.

 212. Stiam locatia ca fiind una buna ( am mai fost aproximativ 4 ani in urma)

 213. Totul este foarte placut, la pretul de 50€ un apartament de 80-100mp, e mai mult decat convenabil. Inconjurat de copaci, parcare mare, pazita si curata. Revin cu siguranta si voi recomanda si altor pers.

 214. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 215. Dacă aveți nevoie în zonă de o cazare să nu ratați această locație !

 216. Totul a fost minunat. Un hotel curat, aerisit, iar facilitatile din zona parter il fac unic ca si servicii. Recomand cu caldura !

 217. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 218. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 219. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 220. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 221. Dacă aveți nevoie în zonă de o cazare să nu ratați această locație !

 222. Totul a fost minunat. Un hotel curat, aerisit, iar facilitatile din zona parter il fac unic ca si servicii. Recomand cu caldura !

 223. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 224. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 225. Aproape de Therme, de Lidl, nu complicat de ajuns la ea și cadru natural in care se afla.

 226. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 227. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 228. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 229. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 230. Dacă aveți nevoie în zonă de o cazare să nu ratați această locație !

 231. Totul a fost minunat. Un hotel curat, aerisit, iar facilitatile din zona parter il fac unic ca si servicii. Recomand cu caldura !

 232. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 233. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 234. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 235. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 236. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 237. E intr-o zona foarte plăcută si a fost aproape de locul unde am avut eu treaba

 238. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 239. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 240. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 241. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 242. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 243. Quiet area,wonderfull apartment with all comfort. Nice owner

 244. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 245. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 246. Dacă aveți nevoie în zonă de o cazare să nu ratați această locație !

 247. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 248. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 249. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 250. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 251. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 252. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 253. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 254. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 255. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 256. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 257. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 258. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 259. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 260. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 261. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 262. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 263. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 264. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 265. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 266. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 267. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 268. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 269. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 270. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 271. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 272. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 273. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 274. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 275. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 276. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 277. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 278. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 279. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 280. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 281. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 282. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 283. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 284. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 285. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 286. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 287. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 288. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 289. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 290. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 291. Un loc perfect ! O zona linistita cu parcare si cu gazde foarte foarte amabile !

 292. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 293. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 294. Quiet area,wonderfull apartment with all comfort. Nice owner

 295. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 296. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 297. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 298. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 299. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 300. Liniste si aproape de zona in care am avut de rezolvat problemele.

 301. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 302. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 303. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 304. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 305. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 306. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 307. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 308. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 309. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 310. A fost bine, apartament spatios, cald, strictul necesar prezent.

 311. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 312. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 313. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 314. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 315. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 316. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 317. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 318. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 319. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 320. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 321. Quiet area,wonderfull apartment with all comfort. Nice owner

 322. A fost bine, apartament spatios, cald, strictul necesar prezent.

 323. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 324. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 325. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 326. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 327. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 328. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 329. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 330. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 331. A fost bine, apartament spatios, cald, strictul necesar prezent.

 332. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 333. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 334. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 335. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 336. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 337. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 338. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 339. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 340. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 341. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 342. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 343. A fost bine, apartament spatios, cald, strictul necesar prezent.

 344. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 345. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 346. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 347. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 348. Apartamentul corespunde descrierii de pe Booking, totul este OK! Bucatarie bine utilata, doua bai (un singur WC), doua dormitoare, unul cu pat matrimonial, celalat cu o canapea (destul de mica pentru doi adolescenti), dar te descurci. Living cu bucatarie mare si amenajat frumos. Gazdele foarte atente, am primit un mesaj cu o zi inainte sa ajungem cu toate informatiile necesare pentru a intra in apartament si pentru a parca (inclusiv poze). Am fost contactati tot de gazde seara, pentru a verifica daca totul este in regula (erau plecati din tara). Multumesc si pe acesta cale pentru atentia de care au dat dovada. Shopping Baneasa la 10 minute cu masina, centrul la 20 minute cu masina, deci posibilitati pentru restaurante destule!!! Ambasada SUA la 15 minute cu masina (acesta era si scopul nostru. RECOMAND PENTRU UN SEJUR IN BUCURESTI!

 349. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 350. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 351. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 352. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 353. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 354. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 355. – apartament foarte primitor, curat, situat la parter intr-un bloc nou. – gradina – multa liniste deoarece nu circula masini in preajma. – mobilier nou si modern – loc de parcare – gazda foarte primitoare.

 356. Totul a fost impecabil și exact așa cum este și in anunț, cozy !! Recomand cu mare plăcere acest studio !!

 357. Quiet area,wonderfull apartment with all comfort. Nice owner

 358. A fost bine, apartament spatios, cald, strictul necesar prezent.

 359. Apartament foarte mare si complet utilat. Totul functional, gazde si personal de mare calitate: seriosi, saritori si cinstiti (am lasat in siguranta bagajele si bunurile noastre in grija lor pentru cateva ore). Supermarket Mega Image la 2 min de mers pe jos. Ne-am simtit foarte, foarte bine. Am fost foarte bucurosi de alegere.

 360. A fost peste asteptari Am petrecut 10 zile superbe acolo

 361. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 362. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 363. Gazda excelenta! A sunat ea pe noi pt a asigura ca va fi cand ajungem si a pus si mancare in frigider pt noi. Felicitari pt excelenta!

 364. Mi-a plăcut felul in care este amenajată locuința

 365. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 366. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

 367. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 368. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 369. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 370. Întreaga echipa deschisă către clienți, ospitalieri și zâmbitori

 371. Curatenie, pozitionarea camerelor (2 cate 2 pe un hol), camere mari, totul nou si frumos. Raport calitate pret foarte bun.

 372. Am stat o singura noapte si am fost impresionati de amabilitatea personalului si conditiile de cazare.

 373. Apartament enorm de mare, 3 camere la preț de 1 cameră. Un mare plus a fost că proprietarul a venit după noi la aeroport. Nota 10

 374. Am descoperit pe masa din Sufragerie un set de foi A4 laminate, cu hărți tip Google Maps, în care îți erau arătate grafic toate subiectele de interes din zonă și modul în care poți ajunge acolo. Foarte util pentru călători. Excelentă inițiativă.

 375. Apartamentul este foarte frumos. L-am ales pentru cazare pentru ca este foarte aproape de Ambasada SUA (unde trebuia sa ajungem). Camerele si lenjeria de pat au fost foarte curate, iar baia extrem de spatioasa. Apartamentul dispune si de o terasa generoasa (perfecta pentru relaxare seara). Surprinzator, seara era destul de liniste. Multumiri si gazdei intelegatoare care ne-a asteptat pana la o ora tarzie (am ratat ora de check-in datorita unei intarzieri pe Valea Oltului spre Bucuresti – accident in fata noastra). Ne-a raspuns prompt si eficient fiecarei cereri. Recomand cu incredere aceasta cazare 10/10

 376. Mic dejun bun. Hotelul curat și primitor. Gazdele ospitaliere.Am sosit noaptea pe la 24 și ne-au așteptat.

 377. Totul a fost perfect. Locație, loc de parcare supravegheat video, check in la oră târzie, amabilitatea personalului, curățenie, camera spațioasă, dotat cu totul necesar.

 378. Personalul amabil si camerele curate si confortabile

 379. Mi-a plăcut felul in care este amenajată locuința

 380. Atat apartamentul cat si proprietarii sunt deosebiti! Recomand!

 381. Locatia, amenajarile, disponibilitatea proprietarului, informatiile pentru facilitarea accesului

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled