Cazare ieftina Voineasa

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Voineasa, Vâlcea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Voineasa, Vâlcea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Voineasa, Vâlcea, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Voineasa, Vâlcea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Voineasa, Vâlcea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iustinian si Horia Cr─âciunescu din Ciurari-Deal, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iustinian si Horia Crăciunescu din Ciurari-Deal, jud. TeleormanCazare in Voineasa, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Tatiana si Dacian Bacalba╚Öa din Independenta, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Voineasa, Vâlcea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tatiana si Dacian Bacalbașa din Independenta, jud. ConstantaCazare in Voineasa, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Lasc─âr si Elena Becali din Holda, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lascăr si Elena Becali din Holda, jud. SuceavaCazare in Voineasa, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Silvana si Margareta Com─ânici din Visan, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Voineasa, Vâlcea, România!

  (Silvana si Margareta Comănici din Visan, jud. IasiCazare in Voineasa, Vâlcea, România pentru 4 persoane)

 • Iancu si Ionu╚Ť Pu╚Öcariu din Barcanesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Voineasa, Vâlcea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iancu si Ionu╚Ť Pu╚Öcariu din Barcanesti, jud. ValceaCazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Lauren╚Ťiu si Eduard Timofti din Bustea, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Voineasa, Vâlcea, România.

  (Lauren╚Ťiu si Eduard Timofti din Bustea, jud. BuzauCazare in Voineasa, V├ólcea, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 2. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 3. Totul este super nou si am fost placut impresionat! Personalul a fost mega amabil. Restaurantul are mancare foarte gustoasa. Jacuzziul si sauna sunt perfecte pentru un sfarsit de zi de snowboard. Va recomand cu drag!

 4. -camere calduroase -aer gratis si curat -buc─ât─âria/sala de mese curata –

 5. Foarte curat si foarte bine organizat iar personanul a fost foarte primitor.

 6. Ne-am simtit ca acasa! Cu toate ca nu era inclus in servicii ni s-a servit la cerere si masa de seara! Multumim! Vom reveni!

 7. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 8. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 9. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 10. Un loc extraordinar de primitor. Curatenie, caldura, ping-pong,biliard, administratorul un om de minune! Recomand acest loc.

 11. Pozitionat central in Voineasa aproape de magazine. Facilitati ok pentru gratar, bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Biliard ping pong, curtea interioara cu vedere catre un rau. Raport calitate pret OK

 12. Camere curate, persoanl amabil. Totul la superlativ. Cu siguran╚Ť─â data viitoare voi alege tot aceasta loca╚Ťie.

 13. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 14. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 15. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 16. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 17. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 18. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 19. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 20. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 21. Un loc linistit si primitor. Recomand tuturor familiilor cu sau fara copii si nu numai lor. 😊

 22. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 23. Pensiunea este noua, camerele sunt foarte curate si primitoare. Posibilitatea de a folosi sauna si jacuzzi ( contra cost).A fost o experienta placuta, proprietarul si-a dat silinta sa ne faca sejurul cat mai placut!

 24. -camere calduroase -aer gratis si curat -buc─ât─âria/sala de mese curata –

 25. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 26. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 27. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 28. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 29. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 30. Cabana totul splendid natural zona superb─â cabana at├ót de naturala o zona excelenta proprietari minuna╚Ťi totul ca un vis frumos rupt din povesti superb excelent recomand

 31. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 32. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 33. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 34. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 35. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 36. Totul este super nou si am fost placut impresionat! Personalul a fost mega amabil. Restaurantul are mancare foarte gustoasa. Jacuzziul si sauna sunt perfecte pentru un sfarsit de zi de snowboard. Va recomand cu drag!

 37. Un loc extraordinar de primitor. Curatenie, caldura, ping-pong,biliard, administratorul un om de minune! Recomand acest loc.

 38. Pozitionat central in Voineasa aproape de magazine. Facilitati ok pentru gratar, bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Biliard ping pong, curtea interioara cu vedere catre un rau. Raport calitate pret OK

 39. Camere curate, persoanl amabil. Totul la superlativ. Cu siguran╚Ť─â data viitoare voi alege tot aceasta loca╚Ťie.

 40. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 41. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 42. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 43. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 44. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 45. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 46. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 47. Pensiunea este noua, camerele sunt foarte curate si primitoare. Posibilitatea de a folosi sauna si jacuzzi ( contra cost).A fost o experienta placuta, proprietarul si-a dat silinta sa ne faca sejurul cat mai placut!

 48. Facilitatile, super OK: Biciclete , ATV, loc de gratar, foisor, parcare, jacuzzi, sauna, sanii. O sa revenim cu siguanta!

 49. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 50. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 51. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 52. Un loc extraordinar de primitor. Curatenie, caldura, ping-pong,biliard, administratorul un om de minune! Recomand acest loc.

 53. Pozitionat central in Voineasa aproape de magazine. Facilitati ok pentru gratar, bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Biliard ping pong, curtea interioara cu vedere catre un rau. Raport calitate pret OK

 54. Camere curate, persoanl amabil. Totul la superlativ. Cu siguran╚Ť─â data viitoare voi alege tot aceasta loca╚Ťie.

 55. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 56. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 57. Totul este super nou si am fost placut impresionat! Personalul a fost mega amabil. Restaurantul are mancare foarte gustoasa. Jacuzziul si sauna sunt perfecte pentru un sfarsit de zi de snowboard. Va recomand cu drag!

 58. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 59. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 60. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 61. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 62. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 63. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 64. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 65. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 66. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 67. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 68. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 69. Un loc linistit si primitor. Recomand tuturor familiilor cu sau fara copii si nu numai lor. 😊

 70. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 71. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 72. Pensiunea este noua, camerele sunt foarte curate si primitoare. Posibilitatea de a folosi sauna si jacuzzi ( contra cost).A fost o experienta placuta, proprietarul si-a dat silinta sa ne faca sejurul cat mai placut!

 73. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 74. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 75. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 76. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 77. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 78. Totul este super nou si am fost placut impresionat! Personalul a fost mega amabil. Restaurantul are mancare foarte gustoasa. Jacuzziul si sauna sunt perfecte pentru un sfarsit de zi de snowboard. Va recomand cu drag!

 79. Am g─âsit aici tot ce ne-ar fi trebuit in vacanta, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabila, buc─ât─ârie dotat─â, priveli╚Öte minunat─â…de toate! Abia a╚Ötept s─â ne re├«ntoarcem!

 80. Un loc extraordinar de primitor. Curatenie, caldura, ping-pong,biliard, administratorul un om de minune! Recomand acest loc.

 81. Pozitionat central in Voineasa aproape de magazine. Facilitati ok pentru gratar, bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Biliard ping pong, curtea interioara cu vedere catre un rau. Raport calitate pret OK

 82. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 83. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 84. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 85. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 86. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 87. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 88. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 89. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 90. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 91. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 92. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 93. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 94. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 95. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 96. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 97. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 98. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia super bine amplasat─â ╚Öi frumoas─â ╚Öi faptul c─â au sal─â pentru recreere si buc─ât─ârie utilat─â complet.

 99. Am g─âsit aici tot ce ne-ar fi trebuit in vacanta, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabila, buc─ât─ârie dotat─â, priveli╚Öte minunat─â…de toate! Abia a╚Ötept s─â ne re├«ntoarcem!

 100. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 101. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 102. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 103. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 104. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 105. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 106. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 107. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 108. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 109. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 110. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 111. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 112. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 113. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 114. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 115. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 116. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 117. Personalul foarte amabil. Caldura si apa calda OK. Peisaj super.

 118. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 119. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 120. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 121. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 122. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 123. Maison Platanus este unul din locurile pe care il vei ╚Ťine minte si in care ai vrea sa te ├«ntorci. Pentru mine a fost practic defini╚Ťia lucrului bine f─âcut : o pensiune care arat─â foarte bine, unde materialele de construc╚Ťie de calitate nu au cum sa nu-ti sar─â ├«n ochi, unde cur─â╚Ťenia ii va impresiona chiar si pe cei foarte preten╚Ťio╚Öi (eu fiind unul dintre ei la acest capitol). Personalul si conducerea sunt de nota 10+ . Recomand cu ├«ncredere.

 124. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 125. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 126. Personalul foarte amabil, loca╚Ťia super bine amplasat─â ╚Öi frumoas─â ╚Öi faptul c─â au sal─â pentru recreere si buc─ât─ârie utilat─â complet.

 127. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 128. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 129. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 130. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 131. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 132. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 133. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 134. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 135. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 136. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 137. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 138. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 139. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 140. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 141. Loca╚Ťie usor accesibila, toate dot─ârile necesare. Personalul foarte amabil. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â.

 142. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 143. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 144. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 145. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 146. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 147. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 148. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 149. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 150. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 151. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 152. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 153. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 154. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 155. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 156. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 157. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 158. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 159. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 160. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 161. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 162. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 163. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 164. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 165. Condi╚Ťiile de cazare, servirea – sauna ╚Öi jacuzzi c├ónd au avut apa calda

 166. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 167. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 168. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 169. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 170. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 171. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 172. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 173. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 174. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 175. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 176. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 177. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 178. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 179. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 180. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 181. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 182. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 183. Cabana totul splendid natural zona superb─â cabana at├ót de naturala o zona excelenta proprietari minuna╚Ťi totul ca un vis frumos rupt din povesti superb excelent recomand

 184. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 185. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 186. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 187. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 188. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 189. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 190. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 191. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 192. Peisaj hibernal idilic pe fondul susurului raului Lotru.

 193. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 194. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 195. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 196. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 197. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 198. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 199. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 200. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 201. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 202. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 203. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 204. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 205. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 206. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 207. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 208. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 209. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 210. Amplasarea cabanei, peisajul din jur fiind foarte frumos.

 211. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 212. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 213. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 214. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 215. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 216. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 217. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 218. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 219. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 220. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 221. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 222. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 223. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 224. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 225. Minunat! Totul nou imaculat! Mancarea foarte buna! Staff-ul de nota 10!

 226. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 227. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 228. Cabana totul splendid natural zona superb─â cabana at├ót de naturala o zona excelenta proprietari minuna╚Ťi totul ca un vis frumos rupt din povesti superb excelent recomand

 229. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 230. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 231. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 232. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 233. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 234. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 235. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 236. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 237. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 238. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 239. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 240. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 241. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 242. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 243. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 244. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 245. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 246. Sejur de vis!!! Totul a fost minunat..servicii de calitate, curatenie impecabila, personalul foarte prietenos si amabil, meniul restaurantului diversificat, mic dejun copios.. Recomand cu drag!

 247. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 248. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 249. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 250. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 251. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 252. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 253. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 254. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 255. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 256. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 257. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 258. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 259. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 260. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 261. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 262. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 263. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 264. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 265. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 266. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 267. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 268. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 269. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 270. Cabana totul splendid natural zona superb─â cabana at├ót de naturala o zona excelenta proprietari minuna╚Ťi totul ca un vis frumos rupt din povesti superb excelent recomand

 271. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 272. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 273. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 274. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 275. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 276. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 277. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 278. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 279. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 280. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 281. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 282. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 283. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 284. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 285. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 286. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 287. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 288. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 289. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 290. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 291. Cabana totul splendid natural zona superb─â cabana at├ót de naturala o zona excelenta proprietari minuna╚Ťi totul ca un vis frumos rupt din povesti superb excelent recomand

 292. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 293. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 294. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 295. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 296. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 297. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 298. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 299. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 300. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 301. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 302. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 303. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 304. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 305. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 306. A fost foarte curat, unele prosoape foarte noi si pufoase , Personalul a fost amabil, servirea prompt─â

 307. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 308. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 309. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 310. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 311. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 312. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 313. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 314. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 315. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 316. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 317. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 318. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 319. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 320. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 321. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 322. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 323. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 324. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 325. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 326. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 327. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 328. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 329. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 330. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 331. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 332. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 333. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 334. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 335. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 336. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 337. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 338. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 339. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 340. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 341. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 342. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 343. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 344. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 345. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 346. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 347. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 348. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 349. Proprietarul a fost foarte amabil. Camera foarte calduroasa. Vederea spre munte. Cu siguranta vom reveni.

 350. Raportul pret-calitate foarte bun, caldura din camere.

 351. Gazde primitoare. Buc─ât─âria foarte utilata . Liniste.

 352. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 353. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 354. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 355. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 356. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 357. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 358. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 359. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 360. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 361. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 362. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 363. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 364. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 365. Proprietatea este foarte frumoasa, curata, utilata, cu camere spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, plasata ├«ntr-un mediu frumos. Gazdele ╚Öi personalul sunt foarte amabile ╚Öi primitoare. Va recomand cu caldura acest loc.

 366. Locatie de vis. Personalul si curatenia ireprosabila.

 367. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 368. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 369. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 370. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 371. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 372. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 373. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 374. Loca╚Ťia excelenta, casuta foarte frumoas─â atat pe interior cat si la exterior. Personalul de excep╚Ťie. Recomand!!!

 375. A fost liniste, patul confortant. Amplasat central in statiune.

 376. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 377. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 378. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 379. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 380. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 381. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 382. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 383. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 384. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 385. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 386. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 387. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 388. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 389. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 390. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 391. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 392. Foarte curat. Mese de ping-pong, biliard, sezlonguri.

 393. curat, simplu, frumos. nu e greu sa obtii 5 stele pe booking. chiar deloc.

 394. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 395. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 396. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 397. Privelistea este frumoasa. Mobilier nou. Baia curata. Painea la restaurant proaspata si gustoasa

 398. Mi-a placut meniul de dimineata, totul era proaspat si gustos

 399. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 400. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 401. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 402. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 403. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 404. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 405. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 406. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 407. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 408. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 409. Camera curata cu balcon unde puteai admira priveliștea.

 410. Proprietarii foarte gospodari , intr-un spatiu destul de mic ofera multe posibilitati pentru recreerea clientilor .

 411. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 412. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 413. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 414. Micul dejun foarte generos și bine organizat. Foarte curat in camere și stafful primitor și prietenos.

 415. Privelistea este frumoasa. Mobilier nou. Baia curata. Painea la restaurant proaspata si gustoasa

 416. Mi-a placut meniul de dimineata, totul era proaspat si gustos

 417. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 418. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 419. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 420. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 421. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 422. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 423. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 424. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 425. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 426. Peisajul, linistea si aerul curat. Personal foarte amabil.

 427. O pensiune draguta, cocheta, un personal amabil si prietenos, sunt ingredietele unui sejur relaxant si placut la Maison Platanus. Recomand cu toata caldura !

 428. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 429. Camera mare, curata si frumoasa, mancarea buna, pensiunea foarte frumoasa.

 430. Privelistea este frumoasa. Mobilier nou. Baia curata. Painea la restaurant proaspata si gustoasa

 431. Mi-a placut meniul de dimineata, totul era proaspat si gustos

 432. Zona lini┼čtit─â. Vila frumoas─â,curat─â. Camerele spa╚Ťioase, confortabile, curate,├«nc─âlzite. Buc─ât─âria bine dotat─â. Pentru cei ce nu doresc s─â iroseasc─â timpul pentru prepararea m├ónc─ârii, pot lua cina, preg─âtit─â de buc─âtarul localului. M├óncarea foarte gustoas─â. Gazda foarte amabil─â, primitoare,prietenoas─â. Am avut un sejour foarte pl─âcut. A┼č reveni cu mare drag. Recomand tuturor.

 433. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 434. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 435. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 436. Hanul este construit in stil rustic, dar amenajat modern si cu bun gust in interior, camere spatioase, destul de curate si o amplasare minunata !! Gustoase si proaspete mancarurile oferite la mic dejun si cina !! Multumim !!

 437. Zona foarte liniștită. Camera mare cu balcon mare.

 438. Locatia este pozitionata excelent. Au spus ca avem loc de parcare si s-au tinut de cuvant. Primesc Vouchere de Vacanta.

 439. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 440. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 441. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 442. Camera curata cu balcon unde puteai admira priveliștea.

 443. Proprietarii foarte gospodari , intr-un spatiu destul de mic ofera multe posibilitati pentru recreerea clientilor .

 444. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 445. Loca╚Ťie superb─â. Mic dejun bogat. Pre╚Ťurile restaurantului suportabile.

 446. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 447. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 448. Curatenia, linistea, locatia, accesul la bucatarie.

 449. Loca╚Ťia unde este amplasat─â pensiunea, curtea interioar─â, personalul, facilit─â╚Ťile oferite.

 450. Camera ╚Öi gazdele super , camera la fel , recomand cu drag, totul la superlativ, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni

 451. Curatenie luna, confort, rasfat, ospitalitate, bucate pregatite cu suflet, portii generoase, priveliste deosebita, atmosfera relaxata, gazde cu inimi mari! Un loc ideal pentru a uita de agitatia orasului si pentru a-ti spori energia! Se poate si la noi in Romania!!! Mai exista speranta! Recomand cu drag! Vom reveni cu siguranta!!! P.S. Doritorii sa nu se inghesuie in perioada in care vrem noi sa revenim! 😁

 452. O pensiune draguta, cocheta, un personal amabil si prietenos, sunt ingredietele unui sejur relaxant si placut la Maison Platanus. Recomand cu toata caldura !

 453. Locatia este bine amplasata,curatenia f.buna,micul dejun diversificat,bogat,iar personalul foarte amabil. Voineasa este un loc linistit,un colt de rai pentru cei care iubesc natura si Maison Platanus este un loc care ii sporeste farmecul. Felicitari!

 454. Vederea de la terasa camerei este fantastica. Proprietatea este noua si curata, iar camerele sunt foarte incapatoare.

 455. Privelistea este frumoasa. Mobilier nou. Baia curata. Painea la restaurant proaspata si gustoasa

 456. Mi-a placut meniul de dimineata, totul era proaspat si gustos

 457. Hanul este construit in stil rustic, dar amenajat modern si cu bun gust in interior, camere spatioase, destul de curate si o amplasare minunata !! Gustoase si proaspete mancarurile oferite la mic dejun si cina !! Multumim !!

 458. Zona foarte liniștită. Camera mare cu balcon mare.

 459. Locatia este pozitionata excelent. Au spus ca avem loc de parcare si s-au tinut de cuvant. Primesc Vouchere de Vacanta.

 460. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 461. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 462. Zona unde este amplasata cabana,personal amabil,mersul cu bicicleta si aer curat.

 463. Camera curata cu balcon unde puteai admira priveliștea.

 464. Proprietarii foarte gospodari , intr-un spatiu destul de mic ofera multe posibilitati pentru recreerea clientilor .

 465. Ne-a pl─âcut mult apartamentul ├«n care am stat. Are teras─â pl─âcut amenajat─â, camere spa╚Ťioase, frigider, un living generos unde am putut lua masa ╚Öi ne-am uitat la film─ârile de pe p├órtie ori filme TV. Am apreciat faptul c─â am avut sala de jocuri l la dispozi╚Ťie, ne-am bucurat c─â am putut juca biliard. De╚Öi apartamentul nu are buc─ât─ârie proprie, cea comun─â este u╚Öor accesibil─â ╚Öi utilat─â foarte bine iar ├«n sala de jocuri ori ├«n spa╚Ťiul amenajat afar─â se poate lua masa.

 466. Loca╚Ťie superb─â. Mic dejun bogat. Pre╚Ťurile restaurantului suportabile.

 467. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 468. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 469. Loca╚Ťie superb─â. Mic dejun bogat. Pre╚Ťurile restaurantului suportabile.

 470. Amplasarea in zona cu aspect rustic si langa Raul Lotru.Curatenia, confortul si spatiul generos al camerelor.Personal profesionist.Mancarea de calitate , proaspata si gatita bine.

 471. O loca╚Ťie frumoasa,curat─â,personalul amabil, m├óncare bun─â la preturi decente iar micul dejun satisf─âc─âtor.

 472. Unitatea se afl─â ├«n centrul localit─â┼úii, pe malul r├óului care trece pe l├óng─â gardul propriet─â┼úii. La parterul cl─âdirii, situat la nivelul str─âzii, se afla un mic magazin de unde se pot achizi┼úiona cele necesare. Paturile au fost confortabile ┼či s-a putut face c─âldur─â ├«n camere cu aerul condi┼úionat – noi nimerind o perioad─â cu seri reci. ├Än buc─ât─âria comun─â exist─â tot ce este necesar pentru a putea s─â ├«┼úi faci m├óncare. ├Än curte se afl─â dou─â gr─âtare de piatr─â cu ustensilele necesare, iar ├«n spatele acestora este un loc de foc pentru tuci. Exist─â mese suficiente at├ót ├«n interior (├«n sala de mese) c├ót ┼či ├«n exterior pentru a manca sau a sta de vorb─â l├óng─â o bere sau un vin. At├ót mesele din exterior c├ót ┼či gr─âtarele ┼či locul de foc pentru tuci sunt sub acoperi┼čuri, a┼ča c─â pot fi folosite ┼či atunci c├ónd plou─â sau ninge. ├Än sala de mese exist─â un televizor mare ┼či o sta┼úie cu boxe pentru a putea petrece timpul ┼či c├ónd vremea te ├«mpiedic─â s─â umbli pe afar─â.

 473. Camera curata cu balcon unde puteai admira priveliștea.

 474. Proprietarii foarte gospodari , intr-un spatiu destul de mic ofera multe posibilitati pentru recreerea clientilor .

 475. Mi-a placut tot ce am gasit acolo. Este suficient pentru o aventura la munte. Locatia este pozitionata bine. Linistea de afara si programul de liniste din interior sunt ok.Este tot ce trebuie pt a-ti incarca bateriile.

 476. Peisajul, cabana si camerele spatioase si luminoase.

 477. Pensiunea este amplasată excelent. O zona foarte frumoasa și liniștita. Camera rezervată de către noi a fost o camera de familie. Camera a fost curată. Personalul pensiunii amabil. Disponibilitate frigider și bucătărie.

 478. Curatenia, linistea, locatia, accesul la bucatarie.

 479. Loca╚Ťia unde este amplasat─â pensiunea, curtea interioar─â, personalul, facilit─â╚Ťile oferite.

 480. Camera ╚Öi gazdele super , camera la fel , recomand cu drag, totul la superlativ, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni

 481. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 482. Un loc amplasat intr-un loc feeric: liniste, aer, natura pastrata in naturaletea ei; pacat de vecinatatile abandonate care dau un aspect nu prea placut. Personalul de serviciu amabil si fac o buna echipa. Surprinzator micul dejun: in primul rand prin zona este un lucru rar si al doilea rand este bogat si consistent. Si seara caloriferele calde-alta surpriza placuta;alaturi de un dus fierbinte putem incheia ziua linistiti.

 483. Mimic ,cum pot exide cacatsts asemenea locatii in turism ? Totul de rahat .

 484. gazda prietenoasa, camera curata, o alegere inspirata

 485. Un loc lini╚Ötit, la strada principal─â, aproape de Lacul Vidra. Doamna care ne-a ├«nt├ómpinat ╚Öi ne-a r─âspuns la toate cerin╚Ťele a fost de o bun─âtate rar─â. Copiii s-au sim╚Ťit foarte bine ├«n compania copiilor d├ónsei, s-au jucat ╚Öi au m├óncat ├«mpreun─â iar la plecare au pl├óns…. Tot ce ne-a trebuit s─â preg─âtim mici ╚Öi friptur─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie. ╚śi ne-a impresionat disponibilitatea booking dar ╚Öi a gazdelor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am f─âcut rezervarea cu 15 minute inainte de sosire.

 486. …curat, stilat, comfortabil, liniste, dotari multiple, personal amabil.

 487. Hanul este construit in stil rustic, dar amenajat modern si cu bun gust in interior, camere spatioase, destul de curate si o amplasare minunata !! Gustoase si proaspete mancarurile oferite la mic dejun si cina !! Multumim !!

 488. Zona foarte liniștită. Camera mare cu balcon mare.

 489. Locatia este pozitionata excelent. Au spus ca avem loc de parcare si s-au tinut de cuvant. Primesc Vouchere de Vacanta.

 490. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 491. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 492. Micul dejun a fost excelent, gazdele minunate. Au un bucatar care gateste cu pasiune. Am fost incantata de aceasta pensiune.

 493. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 494. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 495. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 496. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 497. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 498. Împrejurimile sunt mirifice,personalul discret și paturi confortabile. Excelent.

 499. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 500. Loca╚Ťia este frumoas─â, accesibil─â. Peisajul, mai ales dac─â ai cazarea spre munte, este frumos, se aude r├óul cum curge. Micul dejun a fost ├«mbel╚Öugat ╚Öi calitativ. Parcarea proprie este destul de spa╚Ťioas─â.

 501. Personalul de la restaurant, incearca sa faca tot ce se poate.

 502. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 503. Hostel Vonineasa este amplasat ciar linga Lotru,intro zona de poveste,curatenie de nota10,echipat cu tot la ce ai nevoie!Revenim cu drag!

 504. 1. mese de ping pong si de biliard de o calitate foarte buna; acces gratuit la ping pong si biliard

 505. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 506. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 507. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 508. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 509. Gazda a fost deosebit de amabilă. Ne-a furnizat toate informaţiile de care aveam nevoie.

 510. Malul lacului foarte aproape, partia de schi la fel, loc ideal pt un picnic pe iarba verde din apropierea lacului Vidra. mai pe scurt, un loc foarte misto…:)

 511. A fost liniste de╚Öi loca╚Ťia este una de tranzit. Acces la bucatarie si gratarul din curte.

 512. Camere mari. Cur─â╚Ťenie. Curte frumoasa si ingrijita. Mai multe locuri de luat masa. Parcare mare.

 513. Gazde primitoare si discrete. Curte mare si parcare in spatele caselor, facilitati de gratar si gatit si locuri de luat masa pe prispe.

 514. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 515. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 516. Împrejurimile sunt mirifice,personalul discret și paturi confortabile. Excelent.

 517. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 518. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 519. Micul dejun a fost excelent, gazdele minunate. Au un bucatar care gateste cu pasiune. Am fost incantata de aceasta pensiune.

 520. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 521. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 522. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 523. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 524. Hostel Vonineasa este amplasat ciar linga Lotru,intro zona de poveste,curatenie de nota10,echipat cu tot la ce ai nevoie!Revenim cu drag!

 525. 1. mese de ping pong si de biliard de o calitate foarte buna; acces gratuit la ping pong si biliard

 526. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 527. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 528. Loca╚Ťia este frumoas─â, accesibil─â. Peisajul, mai ales dac─â ai cazarea spre munte, este frumos, se aude r├óul cum curge. Micul dejun a fost ├«mbel╚Öugat ╚Öi calitativ. Parcarea proprie este destul de spa╚Ťioas─â.

 529. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 530. Gazda a fost deosebit de amabilă. Ne-a furnizat toate informaţiile de care aveam nevoie.

 531. Malul lacului foarte aproape, partia de schi la fel, loc ideal pt un picnic pe iarba verde din apropierea lacului Vidra. mai pe scurt, un loc foarte misto…:)

 532. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 533. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 534. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 535. O pensiune foarte frumoasa, mult spa╚Ťiu verde, multa lini╚Öte, peisaje superbe. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun. Camerele foarte curate. II mul╚Ťumesc ├«n mod public domnului proprietar pentru ajutorul acordat. Un loc superb ╚Öi ni╚Öte oameni extraordinari! Felicit─âri!

 536. A fost liniste de╚Öi loca╚Ťia este una de tranzit. Acces la bucatarie si gratarul din curte.

 537. Camere mari. Cur─â╚Ťenie. Curte frumoasa si ingrijita. Mai multe locuri de luat masa. Parcare mare.

 538. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 539. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 540. Loca╚Ťia este frumoas─â, accesibil─â. Peisajul, mai ales dac─â ai cazarea spre munte, este frumos, se aude r├óul cum curge. Micul dejun a fost ├«mbel╚Öugat ╚Öi calitativ. Parcarea proprie este destul de spa╚Ťioas─â.

 541. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 542. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 543. Micul dejun a fost excelent, gazdele minunate. Au un bucatar care gateste cu pasiune. Am fost incantata de aceasta pensiune.

 544. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 545. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 546. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 547. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 548. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 549. Împrejurimile sunt mirifice,personalul discret și paturi confortabile. Excelent.

 550. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 551. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 552. Hostel Vonineasa este amplasat ciar linga Lotru,intro zona de poveste,curatenie de nota10,echipat cu tot la ce ai nevoie!Revenim cu drag!

 553. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 554. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 555. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 556. Camere cu pat confortabil, curate si o bucatarie utilata. E ok pentru o noapte.

 557. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 558. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 559. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 560. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 561. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 562. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 563. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 564. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 565. Apa calda non stop. Peisajul dragut. Personal amabil.

 566. Locatia e buna, totul dinafara vilelor este frumos.

 567. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 568. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 569. Camerele sunt curate , pensiunea este langa padure.

 570. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 571. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 572. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 573. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 574. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 575. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 576. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 577. Camere cu pat confortabil, curate si o bucatarie utilata. E ok pentru o noapte.

 578. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 579. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 580. O loca╚Ťie,unde am g─âsit lini╚Öte,confort,amabilitate foarte mare din partea proprietarilor acestei pensiuni! O sa revin,cu mare drag!

 581. O pensiune foarte frumoasa, mult spa╚Ťiu verde, multa lini╚Öte, peisaje superbe. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun. Camerele foarte curate. II mul╚Ťumesc ├«n mod public domnului proprietar pentru ajutorul acordat. Un loc superb ╚Öi ni╚Öte oameni extraordinari! Felicit─âri!

 582. A fost liniste de╚Öi loca╚Ťia este una de tranzit. Acces la bucatarie si gratarul din curte.

 583. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 584. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 585. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 586. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 587. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 588. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 589. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 590. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 591. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 592. Apa calda non stop. Peisajul dragut. Personal amabil.

 593. Locatia e buna, totul dinafara vilelor este frumos.

 594. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 595. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 596. Camerele sunt curate , pensiunea este langa padure.

 597. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 598. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 599. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 600. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 601. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 602. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 603. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 604. Am primit dispozitie practic toata casuta cea de lemn, cu o bucatarie mare la parter. Nu am avut wifi insa acest fapt nu ne-a deranjat deloc. Priveliste frumoasa psre munte.

 605. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 606. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 607. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 608. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 609. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 610. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 611. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 612. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 613. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 614. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 615. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 616. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 617. Camerele sunt curate , pensiunea este langa padure.

 618. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 619. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 620. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 621. Hostel Vonineasa este amplasat ciar linga Lotru,intro zona de poveste,curatenie de nota10,echipat cu tot la ce ai nevoie!Revenim cu drag!

 622. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 623. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 624. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 625. Camere cu pat confortabil, curate si o bucatarie utilata. E ok pentru o noapte.

 626. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 627. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 628. O loca╚Ťie,unde am g─âsit lini╚Öte,confort,amabilitate foarte mare din partea proprietarilor acestei pensiuni! O sa revin,cu mare drag!

 629. O pensiune foarte frumoasa, mult spa╚Ťiu verde, multa lini╚Öte, peisaje superbe. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun. Camerele foarte curate. II mul╚Ťumesc ├«n mod public domnului proprietar pentru ajutorul acordat. Un loc superb ╚Öi ni╚Öte oameni extraordinari! Felicit─âri!

 630. A fost liniste de╚Öi loca╚Ťia este una de tranzit. Acces la bucatarie si gratarul din curte.

 631. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 632. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 633. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 634. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 635. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 636. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 637. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 638. o zona linistita tinand cont de faptul.ca se afla intre alte cladiri

 639. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 640. Apa calda non stop. Peisajul dragut. Personal amabil.

 641. Locatia e buna, totul dinafara vilelor este frumos.

 642. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 643. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 644. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 645. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 646. – curatenia; – linistea – cabana este foarte frumoasa, intima, dragut aranjata; – distanta f. mica de un restaurant; – amabilitatea gazdei; – exista spatiu de stat in fata vilei; in curte e si un leagan; – loc amenajat foarte frumos pentru gratar.

 647. Foarte frumos,Rustic,Gazda foarte primitoare,curatenie, liniste, totul a fost foarte ok

 648. Curatenie, liniste, gazda deosebit de amabila si primitoare.

 649. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 650. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 651. Loca╚Ťie superb─â. Mic dejun bogat. Pre╚Ťurile restaurantului suportabile.

 652. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 653. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 654. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 655. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 656. O loca╚Ťie,unde am g─âsit lini╚Öte,confort,amabilitate foarte mare din partea proprietarilor acestei pensiuni! O sa revin,cu mare drag!

 657. O pensiune foarte frumoasa, mult spa╚Ťiu verde, multa lini╚Öte, peisaje superbe. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun. Camerele foarte curate. II mul╚Ťumesc ├«n mod public domnului proprietar pentru ajutorul acordat. Un loc superb ╚Öi ni╚Öte oameni extraordinari! Felicit─âri!

 658. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 659. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 660. mic dejun =bun locatia = privelistea exelenta.

 661. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 662. Camere cu pat confortabil, curate si o bucatarie utilata. E ok pentru o noapte.

 663. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 664. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 665. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 666. Hostel Vonineasa este amplasat ciar linga Lotru,intro zona de poveste,curatenie de nota10,echipat cu tot la ce ai nevoie!Revenim cu drag!

 667. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 668. Peisajul superb, lini╚Öte deplina, o zona ├«n care te-ai putea relaxa ╚Öi ├«ncarca bateriile. Sincer sa fiu am ├«nt├ólnit o singura persoana ├«n acest complex persoana care a fost foarte amabila la fel ca ╚Öi doamna(proprietar cred) care a fost la fel de amabila ├«n convorbirea telefonica. Sunt oameni care sunt implica╚Ťi ╚Öi ofer─â at├ót c├ót pot. Noi am fost ├«n tranzit ╚Öi am ├«nnoptat pentru o singura noapte c├ót despre micul dejun nu pot vorbi pentru ca am renun╚Ťat din motive de timp.

 669. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 670. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 671. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 672. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 673. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 674. Camerele sunt curate , pensiunea este langa padure.

 675. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 676. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 677. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 678. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 679. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 680. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 681. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 682. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 683. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 684. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 685. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 686. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 687. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 688. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 689. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 690. O loca╚Ťie,unde am g─âsit lini╚Öte,confort,amabilitate foarte mare din partea proprietarilor acestei pensiuni! O sa revin,cu mare drag!

 691. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 692. Peisajul superb, lini╚Öte deplina, o zona ├«n care te-ai putea relaxa ╚Öi ├«ncarca bateriile. Sincer sa fiu am ├«nt├ólnit o singura persoana ├«n acest complex persoana care a fost foarte amabila la fel ca ╚Öi doamna(proprietar cred) care a fost la fel de amabila ├«n convorbirea telefonica. Sunt oameni care sunt implica╚Ťi ╚Öi ofer─â at├ót c├ót pot. Noi am fost ├«n tranzit ╚Öi am ├«nnoptat pentru o singura noapte c├ót despre micul dejun nu pot vorbi pentru ca am renun╚Ťat din motive de timp.

 693. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 694. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 695. Camere cu pat confortabil, curate si o bucatarie utilata. E ok pentru o noapte.

 696. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 697. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 698. Camerele sunt curate , pensiunea este langa padure.

 699. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 700. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 701. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 702. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 703. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 704. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 705. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 706. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 707. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 708. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 709. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 710. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 711. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 712. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 713. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 714. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 715. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 716. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 717. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 718. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 719. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 720. Totul, ├«n frunte cu gazdele, Sorin ╚Öi Diana Oprescu, doi tineri de excelent─â calitate profesional─â ╚Öi uman─â, c─ârora le vom p─âstra, so╚Ťia mea ╚Öi cu mine, o foarte frumoas─â amintire.

 721. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 722. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 723. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 724. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 725. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 726. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 727. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 728. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 729. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 730. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 731. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 732. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 733. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 734. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 735. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 736. Peisaj foarte frumos, curatenie si caldura in camera, amabilitate proprietari

 737. Totul este excelent! Felicitarii tinerilor proprietari pentru serviciile oferite!

 738. Totul a fost perfect. Mul╚Ťumim Sorin ╚Öi Diana, ne-a╚Ťi f─âcut sa ne sim╚Ťim ca acas─â. Sa ave╚Ťi grija de Beteala ╚Öi Samurai, s─â-i g─âsim s─ân─âto╚Öi. Pensiunea este foarte curat─â, camerele sunt foarte mari, zona este lini╚Ötit─â, peisajul superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 739. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 740. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 741. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 742. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 743. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 744. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 745. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 746. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 747. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 748. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 749. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 750. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 751. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 752. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 753. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 754. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 755. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 756. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 757. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 758. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 759. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 760. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 761. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 762. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 763. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 764. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 765. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 766. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 767. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 768. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 769. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 770. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 771. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 772. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 773. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 774. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 775. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 776. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 777. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 778. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 779. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 780. Totul excelent! Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este spatioasa, la fel si baia, vederea din camera este foarte frumoasa. Personalul s-a comportat exemplar, foarte amabil si atent. Restaurantul de asemenea este foarte ok, mancarea buna.

 781. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 782. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 783. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 784. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 785. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 786. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 787. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 788. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 789. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 790. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 791. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 792. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 793. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 794. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 795. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 796. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 797. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 798. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 799. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 800. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 801. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 802. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 803. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 804. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 805. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 806. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 807. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 808. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 809. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 810. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 811. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 812. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 813. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 814. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 815. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 816. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 817. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 818. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 819. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 820. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 821. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 822. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 823. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 824. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 825. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 826. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 827. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 828. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 829. Personalul care se str─âduie╚Öte s─â fac─â ╚Öederea turi╚Ötilor c├ót mai pl─âcut─â.🤗

 830. Peisajul superb, lini╚Öte deplina, o zona ├«n care te-ai putea relaxa ╚Öi ├«ncarca bateriile. Sincer sa fiu am ├«nt├ólnit o singura persoana ├«n acest complex persoana care a fost foarte amabila la fel ca ╚Öi doamna(proprietar cred) care a fost la fel de amabila ├«n convorbirea telefonica. Sunt oameni care sunt implica╚Ťi ╚Öi ofer─â at├ót c├ót pot. Noi am fost ├«n tranzit ╚Öi am ├«nnoptat pentru o singura noapte c├ót despre micul dejun nu pot vorbi pentru ca am renun╚Ťat din motive de timp.

 831. Nu vreau s─â induc al╚Ťi turi╚Öti ├«n eroare. Locul nu este perfect, dar noi mergem cu drag, pentru c─â personalul este amabil ╚Öi resemnat c─â nu poate oferi mai mult. Este cur─â╚Ťenie, mereu a fost ╚Öi merg de vreo 5 ani, chiar dac─â aspectul vilelor este vechi, din cauza lipsei inveti╚Ťiilor vizibile. Camera este c─âlduroas─â chiar ╚Öi prim─âvara, exist─â t├ómpl─ârie PVC la camer─â ╚Öi la baie. Este o lini╚Öte cu care omul de la ora╚Ö nu este obi╚Önuit, perfect─â!

 832. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 833. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 834. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 835. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 836. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 837. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 838. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 839. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 840. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 841. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 842. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 843. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 844. Absolut tot. Gazde, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte, c─âldur─â, bun gust ╚Öi bun simt toate la un super pre╚Ť.

 845. Loca╚Ťia este foarte bun─â, curtea este mare cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar, foi╚Öoare, astfel ├«nc├ót chiar dac─â sunt mai multe familii nu se deranjeaz─â reciproc.

 846. Gazdele sunt foarte primitoare, facilit─â╚Ťile super. Camere mari, curte cu diverse jocuri sportive. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi.

 847. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 848. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 849. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 850. – curatenia; – linistea – cabana este foarte frumoasa, intima, dragut aranjata; – distanta f. mica de un restaurant; – amabilitatea gazdei; – exista spatiu de stat in fata vilei; in curte e si un leagan; – loc amenajat foarte frumos pentru gratar.

 851. Foarte frumos,Rustic,Gazda foarte primitoare,curatenie, liniste, totul a fost foarte ok

 852. Curatenie, liniste, gazda deosebit de amabila si primitoare.

 853. Am primit dispozitie practic toata casuta cea de lemn, cu o bucatarie mare la parter. Nu am avut wifi insa acest fapt nu ne-a deranjat deloc. Priveliste frumoasa psre munte.

 854. Liniștea și aerul curat pensiunea fiind la marginea pădurii.

 855. O pensiune situat─â ├«ntr-un cadru mirific,foarte frumos pozi╚Ťionat─â. Lini╚Öte deplina pentru un sejur. Gazdele foarte primitoare ╚Öi ospitaliere.

 856. Personal amabil, loca╚Ťie curat─â si m├óncarea de la restaurant, bun─â.

 857. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 858. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 859. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 860. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 861. Am apreciat ├«n mod deosebit lini╚Ötea, personalul, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, pe scurt : o pl─âcere ! Totul este nou ╚Öi de bun gust! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 862. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 863. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 864. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 865. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 866. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 867. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 868. – curatenia; – linistea – cabana este foarte frumoasa, intima, dragut aranjata; – distanta f. mica de un restaurant; – amabilitatea gazdei; – exista spatiu de stat in fata vilei; in curte e si un leagan; – loc amenajat foarte frumos pentru gratar.

 869. Foarte frumos,Rustic,Gazda foarte primitoare,curatenie, liniste, totul a fost foarte ok

 870. Curatenie, liniste, gazda deosebit de amabila si primitoare.

 871. Amabilitatea personalului, mancarea, linistea, prezenta halatelor de baie si a altor obiecte de igiena.

 872. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 873. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 874. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 875. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 876. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 877. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 878. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 879. Vila in sine, curatenia, dotarea bucatariei, mobilierul, gratarul, faptul ca se poate cobori prin padure la marginea lacului.

 880. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 881. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 882. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 883. Personal amabil, loca╚Ťie curat─â si m├óncarea de la restaurant, bun─â.

 884. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 885. Absolut totul, de la receptie, camera, curatenie, mancare, serviabilitate pana la locatie. Servicii complete de calitate

 886. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 887. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 888. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 889. Am stat o singura noapte dar totul a fost ok. Camera a fost c─âlduroas─â, curata ╚Öi paturi confortabile. Multiple posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber. Gazda ne-a f─âcut o impresie foarte bun─â, ne-a ├«ndrumat c─âtre un restaurant pentru servirea mesei ╚Öi ne-a prezentat loca╚Ťia. La parter este ╚Öi un magazin foarte bine aprovizionat. Sejur foarte pl─âcut.

 890. Totul foarte curat si bine organizat, gazdele primitoare. Ideal pentru a te deconecta de oras. Dotat cu sezlonguri in curte, leagăn, mese afara in curte cat si pe balconul încăperii. Bucătăria este dotată cu absolut tot pentru a gati ceva. Locul este linistit si foarte plăcut. Recomand cu toată căldura!

 891. Camera foarte mare cu balcon foarte mare. Acces la curte si bucatarie dotate cu tot ce trebuie. Exact in centru. Magazine la parter. Curatenie si confort.

 892. Amabilitatea personalului, mancarea, linistea, prezenta halatelor de baie si a altor obiecte de igiena.

 893. Culmea, jacuzzi-ul functioneaz─â, la fel ╚Öi sauna. Terasa aia de l├óng─â r├óu este exact ca ├«n poze. Aerul este curat, lini╚Öte c├ót cuprinde, de la balcon po╚Ťi vedea stelele ca-n vremurile bune, sute (c─â nu e poluare luminoas─â ├«n atmosfer─â).

 894. Micul dejun proaspat si foarte bun iar locatia este de vis.

 895. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 896. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 897. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 898. – curatenia; – linistea – cabana este foarte frumoasa, intima, dragut aranjata; – distanta f. mica de un restaurant; – amabilitatea gazdei; – exista spatiu de stat in fata vilei; in curte e si un leagan; – loc amenajat foarte frumos pentru gratar.

 899. Foarte frumos,Rustic,Gazda foarte primitoare,curatenie, liniste, totul a fost foarte ok

 900. Curatenie, liniste, gazda deosebit de amabila si primitoare.

 901. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie, restaurant super.

 902. Personal amabil, loca╚Ťie curat─â si m├óncarea de la restaurant, bun─â.

 903. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 904. Comunicare foarte bun─â, curte mare, lini╚Öte – Recomand.

 905. Totul a fost perfect, cabana este construit─â ├«n stil rustic cu o curte foarte mare ideal─â pentru familiile cu copii, personalul foarte atent cu solicit─ârile turi╚Ötilor, m├óncarea este de vis, vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 906. Liniste, curatenie, mancarea este geniala. Va recomand pastravul. Este proaspat, il prind exact inainte sa il gateasca. Recomand oricui vrea sa guste Transalpina. Gazdele nemaipomenite.

 907. Un concept excelent de vila cu toate dotarile pentrufamilii cu copii ce doresc confort si un spatiu de gatit, gratar exterior si zone de servit masa generoase. Parcarea in curtea interioara este un mare plus, zona este frumoasa si linistita. gazdele sunt foarte amabile si comunicative, recomand cu mare placere

 908. Excelent incepand de la locatie, camere, curatenie, facilitati,personal si gazda.

 909. Condi╚Ťii de cazare excelente pentru clasificarea caz─ârii

 910. Ospitalitatea, masa servita, micul dejun foarte bun, pensiunea este noua si merita vizitata intr-o zona cu putine locuri de cazare bune.

 911. Totul a fost la superlativ: loca╚Ťia, dot─ârile, amenajarea, personalul, aspecte care ne-au creat un confort deosebit. Vom reveni cu mare placere !

 912. Micul dejun foarte bogat.Personalul foarte atent.Curatenie exemplara.Locatia este noua, merita nota 10.

 913. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie, restaurant super.

 914. Personal amabil, loca╚Ťie curat─â si m├óncarea de la restaurant, bun─â.

 915. Personalul receptie,locatia,camera primitoare,servire in restaurant f rapida,mancare diversificata si cu gust.

 916. Aer curat, zona excelenta. Personal amabil, specific zonei.

 917. Liniste, aer curat ╚Öi r─âcoros de munte. Loca╚Ťia este ├«nconjurat─â de brazi. Camera confortabil─â si inedit─â cu al 3 lea pat ├«n pod accesibil pe scara.

 918. Totul la superlativ…fara cuvinte!!recomand cu caldura!!

 919. Personalul a fost foarte dr─âgu╚Ť. Casa este spa╚Ťioas─â, curat─â ╚Öi avea toate facilit─â╚Ťile necesare.

 920. Peisaj superb, liniste , curatenie, gazde primitoare.

 921. Gazde foarte primitoare. Peisaj foarte frumos și multă liniște.

 922. Totul a fost excelent. Locatia este frumoasa, personalul extraordinar, iar curatenia depaseste orice asteptare. Mancarea este foarte buna, cu mic dejun diversificat. Se respecta toate normele de preventie Covid.

 923. O pensiune excelent─â din toate punctele de vedere! Gazda,personalul, doamne in adev─âratul sens al cuv├óntului . Mic dejun nemaipomenit,diversificat,servire ┼či cur─â╚Ťenie de nota 10. Bravo lor !

 924. Locatie linistita si plina de verdeata. Personal serios si inclinat spre client. Raul din spate este linistitor. Totul arata curat, nou si ingrijit. Mancare excelenta.

 925. Priveli╚Öte impresionant─â, camere mari, curate, personal amabil , spa╚Ťiu de recreere cu teras─â, teren fotbal , r├óul curge pe l├óng─â loca╚Ťie ╚Öi ofer─â un sunet ╚Öi o atmosfer─â foarte relaxant─â.Lift, piscin─â. O loca╚Ťie la standarde europene.

 926. Nota 10 pt bucatar, servire si receptie . Multumim mult.

 927. Mancarea a fost excelenta. Conditiile de cazare foarte bune, paturi mari confortabile. Personal amabil si dragut.

 928. O curte superb─â, care-a permis distan╚Ťarea necesar─â. Ne-am sim╚Ťit ├«n siguran╚Ť─â.

 929. Locatie superba, gazde amabile si discrete, ordine, curatenie, liniste.

 930. Cam tot. O casuta noua, spatioasa, frumos si modern amenajata cu priveliste spre munte. Liniste, curatenie in camere, bucatarie complet utilata modern, gazda amabila, parcare privata spatioasa iar curtea minunata…cu multa verdeata, multiple foisoare si gratare…perfecta pentru familii si pentru grupuri.

 931. Nu știu cum sunt alte camere dar noi am avut baia in camera nu ca la alte hosteluri la comun.Totul a fost foarte ok.

 932. Foarte curat si spatios. Bucataria a fost dotata cu tot ce aveam nevoie.

 933. Loca╚Ťie superb─â, aer curat, gazde primitoare ╚Öi atente la toate nevoile clientului. Am primit toate informa╚Ťiile pe care le-am solicitat, la parterul pensiunii sunt magazine alimentare foarte bine aprovizionate. Am avut ap─â cald─â non-stop, sit─â pentru insecte la geam, un mic dar foarte primitor balcon. Este o pensiune la care m-am cazat a doua oar─â ╚Öi cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 934. In primul rand pensiunea se afla intr-o locatie excelenta. Camerele sunt dotate cu tot ce trebuie. Noi am fost cu 2 copii ( 1 an / 3 ani ) si am avut 2 paturi twin, care sunt mai mari decat un pat matrimonial. Am dormit foarte bine toti 4. In camera este curat, lenjerie ok ( se putea mai bine), iar in baie se vede ca au trecut ceva ani si sute de turisti prin ea, insa este de apreciat ca este totusi cat de cat curat. Administratorul pensiunii este foarte de treaba, chiar am avut o problema si s-a rezolvat foarte repede. Pensiunea este dotata cu tot ce vrei- bucatarie full echipata, gratar, foisor, balansoar, zona pentru copii, trambulina….pozele chiar reflecta realitatea. Zona este superba, ai posibilitatea sa mergi la Vidra, Obarsia Lotrului, sa faci trasee…. Iarna este probabil full mai ales ca este la 5 minute de Statia de ski Vidra. Per total a fost 2 zile foarte frumoase. Recomand pentru cei cu copii

 935. Am revenit pentru aerul curat, ambient, priveliște. Este aproape de Transalpina.

 936. Locatie super, plimbari cu bicicleta, loc de gratar

 937. Este exact ce c─âutam: lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, persoane amabile, multe activit─â╚Ťi pentru copii, iar view-ul este minunat.

 938. Recomand din toate punctele de vedere: mancare extraordinara, ca la mama acasa; curatenie exemplara; camere spatioase si frumos amenajate; gazde amabile si primitoare; foarte multe activitati pentru copii; terasa la rau cu hamace este un deliciu. Revenim cu siguranta.

 939. Totul a fost minunat, suntem tare incantati de aceasta locatie noua. Vom reveni cu siguranta.

 940. Cur─â╚Ťenia de nota 9, cear╚Öafurile albe ca noi, totul simplu dar confortabil, totul la ├«ndem├«n─â, exact ce trebuie pentru un somn lini╚Ötit.

 941. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 942. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 943. Totul a fost foarte bine.Copiii au fost foarte incantati, le-a placut cabanuta, vor sa revina si la iarna .Gazdele ambile. Recomandam pt o familie formata din 3/ 4 persoane.

 944. Sejur excelent, ne-am sim╚Ťit foarte bine. Facilit─â╚Ťi ca acas─â. Am apreciat foarte mult ╚Öi foisorul. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi discreta.

 945. Discre╚Ťia de care dau dovad─â gazdele, te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â!! Cur─â╚Ťenie, confort ╚Öi gazde primitoare.Ce altceva ├«╚Ťi mai po╚Ťi dori?Multumiri de la Br─âila, pentru vacanta minunat─â!!!

 946. Micul dejun fff bun si bogat si nu doar micul dejun bun toatA mancarea buna Nota 10+

 947. Curatenie, mic dejun, confort, dialog cu proprietarii – totul la superlativ

 948. Mic dejun f bun, diversificat, mancare buna la un pret corect, pensiunea noua, mobilier de calitate, f curat, proprietarii receptivi la solicitarile turistilor. Vom reveni cu drag in locatie.

 949. Cur─â╚Ťenia de nota 9, cear╚Öafurile albe ca noi, totul simplu dar confortabil, totul la ├«ndem├«n─â, exact ce trebuie pentru un somn lini╚Ötit.

 950. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 951. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 952. Camera frumoasa, curata, cald, totul functional, peisajul este mirific. Bucataria echipata cu tot ce trebuie, curat, ordonat, modern. Gazdele sociabile si primitoare. Ne-a pl─âcut totul, inclusiv ca╚Ťeii alaturi de care am facut o plimbare pe deal. Vom reveni cu drag!

 953. Foarte frumos, curat, proprietari foarte draguti. Vom reveni cu siguranta.

 954. Cur─â╚Ťenia exemplar─â ╚Öi gazdele extrem de primitoare. Am fost caza╚Ťi ├«n cl─âdirea cea nou─â decorat─â cu foarte mult bun gust, at├ót camerele, livingul c├ót ╚Öi buc─ât─âria. Priveli╚Ötea este de excep╚Ťie at├ót de pe balconul camerei c├ót ╚Öi din locul de servit masa, et.2. Ne-a impresionat ╚Öi scara din lemn cu luminile led cu senzori, o combina╚Ťie reu╚Öit─â ├«ntre rustic ╚Öi modern. Parcarea ├«nc─âp─âtoare chiar la proprietate. Putem spune c─â a fost un raport calitate pre╚Ť peste a╚Ötept─âri. Mul╚Ťumim.

 955. Foarte curat și personalul amabil. Mâncarea bună și servită imediat.

 956. Totul , indeosebi facilitatile pentru joaca oferite copiilor. Personalul foarte amabil ! Curatenia de nota 10 !

 957. Este exact ce c─âutam: lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, persoane amabile, multe activit─â╚Ťi pentru copii, iar view-ul este minunat.

 958. Amplasarea in mijlocul naturii (padure, rau, lac). Aer curar, liniste.

 959. Loca╚Ťia este superb─â, mai ales pentru familii cu copii. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, personalul foarte ok, singura problema este lipsa semnalului, dar este perfect ├«nlocuit─â de priveli╚Ötea din jur!

 960. In primul rand pensiunea se afla intr-o locatie excelenta. Camerele sunt dotate cu tot ce trebuie. Noi am fost cu 2 copii ( 1 an / 3 ani ) si am avut 2 paturi twin, care sunt mai mari decat un pat matrimonial. Am dormit foarte bine toti 4. In camera este curat, lenjerie ok ( se putea mai bine), iar in baie se vede ca au trecut ceva ani si sute de turisti prin ea, insa este de apreciat ca este totusi cat de cat curat. Administratorul pensiunii este foarte de treaba, chiar am avut o problema si s-a rezolvat foarte repede. Pensiunea este dotata cu tot ce vrei- bucatarie full echipata, gratar, foisor, balansoar, zona pentru copii, trambulina….pozele chiar reflecta realitatea. Zona este superba, ai posibilitatea sa mergi la Vidra, Obarsia Lotrului, sa faci trasee…. Iarna este probabil full mai ales ca este la 5 minute de Statia de ski Vidra. Per total a fost 2 zile foarte frumoase. Recomand pentru cei cu copii

 961. Camera curata, confortabila, posibilit─â╚Ťi de relaxare si petrecere timp

 962. Absolut tot,de la gazda,pana la camera,condi╚Ťiile de cazare,pozi╚Ťia hostelului(pe malul Lotrului),etc.

 963. Nu știu cum sunt alte camere dar noi am avut baia in camera nu ca la alte hosteluri la comun.Totul a fost foarte ok.

 964. Totul a fost foarte bine.Copiii au fost foarte incantati, le-a placut cabanuta, vor sa revina si la iarna .Gazdele ambile. Recomandam pt o familie formata din 3/ 4 persoane.

 965. Sejur excelent, ne-am sim╚Ťit foarte bine. Facilit─â╚Ťi ca acas─â. Am apreciat foarte mult ╚Öi foisorul. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi discreta.

 966. Discre╚Ťia de care dau dovad─â gazdele, te fac sa te sim╚Ťi ca acas─â!! Cur─â╚Ťenie, confort ╚Öi gazde primitoare.Ce altceva ├«╚Ťi mai po╚Ťi dori?Multumiri de la Br─âila, pentru vacanta minunat─â!!!

 967. Locatia este bine amplasata, camerele sunt mari, curate, cu vedere la munte.

 968. Liniste, confort, acces la bucatarie si sala de mese. Chiosc superb in curte. Baia bine utilata si perfect functionala. Camera e suficient de mare,iar accesul de pe veranda mi-a placut foarte mult, deoarece la intrarea in camera poti sta la masa, contempland privelistea .

 969. Au si restaurant propriu dar era inchis din cauza Covid.Locatie peste asteptari ,cu view l- a munte pentru toate camerele , terasa in fata camerei ,parcare asigurata ,zona foarte linistita. Bucatarie si sala de mese ( + gratar ) foarte bine dotata si decorata deosebit ( ca o sala dintr-un restaurant ). Passiflora este floarea pasiunii ,reflecta exact pasiunea cu care gazdele se dedica asigurarii celor mai bune conditii de cazare oaspetilor pensiunii.

 970. foarte comfortabil, curat, mancare excelenta Gazdele super

 971. Micul dejun a fost peste a╚Ötept─âri, cantitativ ╚Öi calitativ. De apreciat ca au fost incluse ╚Öi produse locale! Felicit─âri Edelweiss! Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ťa!

 972. Micul dejun fff bun si bogat si nu doar micul dejun bun toatA mancarea buna Nota 10+

 973. Foarte curat, micul dejun foarte bun, personal amabil

 974. O zona frumoasa cu potential turistic insuficient exploatata

 975. Priveli╚Öte impresionant─â, camere mari, curate, personal amabil , spa╚Ťiu de recreere cu teras─â, teren fotbal , r├óul curge pe l├óng─â loca╚Ťie ╚Öi ofer─â un sunet ╚Öi o atmosfer─â foarte relaxant─â.Lift, piscin─â. O loca╚Ťie la standarde europene.

 976. Cur─â╚Ťenia de nota 9, cear╚Öafurile albe ca noi, totul simplu dar confortabil, totul la ├«ndem├«n─â, exact ce trebuie pentru un somn lini╚Ötit.

 977. Camera arata foarte bine, era dotata cu tot ce ii trebuia (TV, uscator de par, prosoape, mini-frigider, etc). Vederea de la geam catre natura era superba, existau locuri de parcare in curte si am fost lasati sa folosim atat living-ul cat si bucataria dupa bunul nostru plac. Ce m-a impresionat destul de mult a fost faptul ca exista incalzire in pardoseala.

 978. Locatie buna, izolata de alte proprietati si nu exista mic dejun decat daca ti-ai adus mancare de acasa. Exista insa posibilitatea de a pregati mancare in bucataria dotata cu plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera cu filtru, farfurii, pahare, platouri, tacamuri. Gazda a fost foarte amabila si a pus in priza un frigider special pentru noi care adusesem mai multa mancare si de asemenea in mod foarte convenabil ne-a pus la dispozitie ulei, sare, zahar, mirodenii. Camera e curata, cu lenjerie si prosoape albe imaculate si dotata cu balcon. Baia arata bine, cu o fereastra afara si fara igrasie, iar apa calda a fost disponibila permanent.

 979. Personalul atent la solicit─âri. Raport calitate /pre╚Ť corect. ├Än condi╚Ťiile actuale restaurantul a asigurat un meniu variat.

 980. Foarte curat și personalul amabil. Mâncarea bună și servită imediat.

 981. Totul , indeosebi facilitatile pentru joaca oferite copiilor. Personalul foarte amabil ! Curatenia de nota 10 !

 982. Camera curata, confortabila, posibilit─â╚Ťi de relaxare si petrecere timp

 983. Absolut tot,de la gazda,pana la camera,condi╚Ťiile de cazare,pozi╚Ťia hostelului(pe malul Lotrului),etc.

 984. Nu știu cum sunt alte camere dar noi am avut baia in camera nu ca la alte hosteluri la comun.Totul a fost foarte ok.

 985. Amplasarea in mijlocul naturii (padure, rau, lac). Aer curar, liniste.

 986. Loca╚Ťia este superb─â, mai ales pentru familii cu copii. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, personalul foarte ok, singura problema este lipsa semnalului, dar este perfect ├«nlocuit─â de priveli╚Ötea din jur!

 987. In primul rand pensiunea se afla intr-o locatie excelenta. Camerele sunt dotate cu tot ce trebuie. Noi am fost cu 2 copii ( 1 an / 3 ani ) si am avut 2 paturi twin, care sunt mai mari decat un pat matrimonial. Am dormit foarte bine toti 4. In camera este curat, lenjerie ok ( se putea mai bine), iar in baie se vede ca au trecut ceva ani si sute de turisti prin ea, insa este de apreciat ca este totusi cat de cat curat. Administratorul pensiunii este foarte de treaba, chiar am avut o problema si s-a rezolvat foarte repede. Pensiunea este dotata cu tot ce vrei- bucatarie full echipata, gratar, foisor, balansoar, zona pentru copii, trambulina….pozele chiar reflecta realitatea. Zona este superba, ai posibilitatea sa mergi la Vidra, Obarsia Lotrului, sa faci trasee…. Iarna este probabil full mai ales ca este la 5 minute de Statia de ski Vidra. Per total a fost 2 zile foarte frumoase. Recomand pentru cei cu copii

 988. Pentru o ie╚Öire ├«n natur─â este locul ideal, proprietarii sunt oameni minuna╚Ťi ╚Öi primitori la care vom reveni ├«ntotdeauna cu pl─âcere.

 989. Totul a fost foarte bine.Copiii au fost foarte incantati, le-a placut cabanuta, vor sa revina si la iarna .Gazdele ambile. Recomandam pt o familie formata din 3/ 4 persoane.

 990. Sejur excelent, ne-am sim╚Ťit foarte bine. Facilit─â╚Ťi ca acas─â. Am apreciat foarte mult ╚Öi foisorul. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi discreta.

 991. Am apreciat amabilitatea proprietarului, buc─ât─âria care este foarte bine dotat─â, loca╚Ťia este ferit─â de traficul drumului principal de╚Öi acesta este la 2 pa╚Öi iar zona este foarte lini╚Ötit─â. Camerele sunt curate ╚Öi spa╚Ťioase iar piscina este un mare plus. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Mul╚Ťumim!

 992. O loca╚Ťie deosebit─â, cu o buc─ât─ârie bine dotata si atentie la detalii. Parcare generoas─â, foisor cu gratar, sauna si piscin─â, toate cu bun gust. Gazda binevoitoare.

 993. In mod deosebit, fata de alte loca╚Ťii, se eviden╚Ťiaz─â pentru pisica prietenoasa care te ├«nt├ómpina cu caldura. O loca╚Ťie lini╚Ötita, personal amabil, ├«╚Ťi po╚Ťi preg─âti masa in buc─ât─âria bine echipata.

 994. Punctul forte al acestei pensiuni este, din punctul meu de vedere, curtea. Este destul de mare, frumos amenajata si bine intretinuta. Si restaurantul este ok si el, mancarea gustoasa. Camera este destul de mare, are dotari rezonabile, patul relativ conforabil, curatenie, dar, personal, mi se pare ca ar merita mai mult 3 stele si nu 4.

 995. Pensiunea are o locatie minunata, personalul este foarte amabil, preparatele culinare sunt extrem de gustoase, camera curata si foarte spatioasa cu vedere catre parau si munte, intr-un cuvant: MAGIC.

 996. Apreciez camerele spa╚Ťioase ╚Öi amenajate cu bun gust, ├«n mod deosebit baia amenajat─â la standarde inalte! Micul dejun a fost bun ╚Öi variat, iar personalul amabili a r─âspuns prompt nevoilor noastre.Amplasarea pensiunii foarte frumoas─â ╚Öi curtea plina de flori ╚Öi verdea╚Ť─â bine ├«ntre╚Ťinuta!

 997. O pensiune frumoasa cu gazde primitoare,am fost pe munte iar c├óinii de la pensiune ne-au ├«nso╚Ťit pe tot parcursul excursiei. Gazdele sunt foarte primitoare,camere curate ╚Öi spa╚Ťioase la fiecare etaj este amenajata o mica bucatarie iar la parter este buc─ât─âria mare. Totul ├«n camere de la parchet ╚Öi pina la mobilier este nou,miroase a mobila noua. O loca╚Ťie extraordinare merita sa te re├«ntorci. Felicit─âri gazdei

 998. Gazde primitoare,amplasament excelent ╚Öi un loc unde v─â pute╚Ťi relaxa in mijlocul naturii departe de jungla urban─â.Recomandam!

 999. Atmosfera super, peisaje minunate, proprietarii foarte de treaba, amabili si cumsecade, nu deranjeaz─â turi╚Ötii. A fost f cald ╚Öi bine, cur─â╚Ťenie, nota 10. Multumim mult

 1000. Locatie excelenta, personal foarte amabil, prietenos, care a raspuns solicitarilor noastre. Camera mare, curata, racoroasa. Cu siguranta vom reveni.

 1001. Amplasarea hotelului , camere Ok .O parte sunt renovate .

 1002. Locatie excelenra, liniste deplina, peisajul extraordinarin fata caruia mi am baut cafeluta in balcon,

 1003. Camer─â curat─â, cu teras─â mare ╚Öi vedere spre r├óu. Geamurile aveau plas─â de insecte. Baia curat─â, dotat─â cu tot ce trebuie, prosoape ╚Öi usc─âtor de p─âr. Izolarea fonic─â slab─â, dar noi nu am avut o problem─â cu asta, s-a dormit foarte bine. Personalul amabil. Raport calitate-pre╚Ť excelent!

 1004. Personalul este amabil, hostelul este dotat cu bucătărie, sala de mese și curte interioara lângă râu.

 1005. Balconul mare cât o terasă se auzea răul ft frumos

 1006. O pensiune foarte ok pentru familiile cu copii ╚Öi nu numai. O loca╚Ťie frumoas─â cu personal foarte amabil c─ârora le mul╚Ťumim pentru amabilitate, cur─â╚Ťenie ╚Öi m├óncarea gustoasa.

 1007. Mic dejun OK. Locatia super. este cred a 3 a oara cand merg in aceasta locatie, si cu siguranta voi reveni.

 1008. Super! Pentru o pensiune micul dejun a fost excelent! Amplasare locatiei (in special a terasei unde se serveste masa) pe marginea apei induce o stare de relaxare maxima! De asemenea, facilitatile puse la dispozitie pentru distractia copiilor constitue un punct forte al Maison Platanus!

 1009. Amplasarea, curatenia, conditiile din pensiune sunt excelente. Doamna Manuela – administrator – este foarte amabila si prietenoasa. Imprejurimile proprietatii ( excluzand cladirea in constructie ) ofera un cadru natural deosebit de frumos.

 1010. Amplasarea in mijlocul naturii (padure, rau, lac). Aer curar, liniste.

 1011. Loca╚Ťia este superb─â, mai ales pentru familii cu copii. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, personalul foarte ok, singura problema este lipsa semnalului, dar este perfect ├«nlocuit─â de priveli╚Ötea din jur!

 1012. Bogat,echilibrat, ar trebui diversificat pe zile, dar gustos.

 1013. Loca╚Ťie de vis .├Änconjurat de o p─âdure deasa de brazi, la baza muntelui ╚Öi nu ├«n ultimul rand , r├óul care trece prin spatele hotelului, fac aceasta loca╚Ťie de top!

 1014. mic dejun corespunzator variat amplasarea hotel personal binevoitor