Cazare ieftina Vidraru

De multe ori ne uitam dupa cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România

★★★★ Hotel Valea cu Pesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Livada cu Meri

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Complex Dracula & Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Posada Vidraru

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Memoriala George Stephanescu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Denisa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Matteo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Micutul Vrajitor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Emanuil si Iacob Cățoiu din Podari, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Emanuil si Iacob Cățoiu din Podari, jud. CalarasiCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Melina si Radu Dolha din Pecica, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Melina si Radu Dolha din Pecica, jud. AradCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Flora si Rafael Codrescu din Borsa, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Flora si Rafael Codrescu din Borsa, jud. BihorCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Codruța si Leonard Dorneanu din Cojesti, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România!

  (Codruța si Leonard Dorneanu din Cojesti, jud. CalarasiCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Valeria si Salomea Cassian din Mihesu de Campie, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Valeria si Salomea Cassian din Mihesu de Campie, jud. MuresCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Lazăr si Crina Inculeț din Lungoci, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România.

  (Lazăr si Crina Inculeț din Lungoci, jud. GalatiCazare in Barajul Vidraru, Căpăţâneni-Ungureni, Argeş, România pentru 5 persoane)

 1. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 2. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 3. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 4. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 5. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 6. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 7. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 8. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 9. Locatia , zona f frumoasa, mobilier nou, pat bun; fiind in zona rurala ar putea fi ofertate cantracost produse alimentare de la sateni ; oua , lapte, branza , legume! Asta ar putea face gazda daca s-ar ocupa 100% de pensiune!! Astea ar fi asteptarile unui turist!!!

 10. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 11. Micul dejun foarte bun si in exces. Piscina calda si curata, personal foarte amabil. Camerele cochete si curate. Miroase a proaspat. Locatie frumoasa pe Transfagarasan foarte aproape de cetatea Poenari.

 12. Liniste, curat, piscina, sauna, personal foarte amabil

 13. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 14. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 15. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 16. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 17. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 18. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 19. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 20. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 21. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 22. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 23. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 24. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 25. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 26. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 27. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 28. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 29. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 30. Locatia , zona f frumoasa, mobilier nou, pat bun; fiind in zona rurala ar putea fi ofertate cantracost produse alimentare de la sateni ; oua , lapte, branza , legume! Asta ar putea face gazda daca s-ar ocupa 100% de pensiune!! Astea ar fi asteptarile unui turist!!!

 31. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 32. Micul dejun foarte bun si in exces. Piscina calda si curata, personal foarte amabil. Camerele cochete si curate. Miroase a proaspat. Locatie frumoasa pe Transfagarasan foarte aproape de cetatea Poenari.

 33. Liniste, curat, piscina, sauna, personal foarte amabil

 34. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 35. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 36. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 37. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 38. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 39. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 40. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 41. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 42. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 43. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 44. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 45. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 46. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 47. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 48. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 49. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 50. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 51. Locatia , zona f frumoasa, mobilier nou, pat bun; fiind in zona rurala ar putea fi ofertate cantracost produse alimentare de la sateni ; oua , lapte, branza , legume! Asta ar putea face gazda daca s-ar ocupa 100% de pensiune!! Astea ar fi asteptarile unui turist!!!

 52. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 53. Micul dejun foarte bun si in exces. Piscina calda si curata, personal foarte amabil. Camerele cochete si curate. Miroase a proaspat. Locatie frumoasa pe Transfagarasan foarte aproape de cetatea Poenari.

 54. Liniste, curat, piscina, sauna, personal foarte amabil

 55. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 56. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 57. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 58. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 59. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 60. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 61. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 62. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 63. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 64. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 65. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 66. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 67. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 68. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 69. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 70. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 71. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 72. Locatia , zona f frumoasa, mobilier nou, pat bun; fiind in zona rurala ar putea fi ofertate cantracost produse alimentare de la sateni ; oua , lapte, branza , legume! Asta ar putea face gazda daca s-ar ocupa 100% de pensiune!! Astea ar fi asteptarile unui turist!!!

 73. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 74. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 75. Micul dejun foarte bun si in exces. Piscina calda si curata, personal foarte amabil. Camerele cochete si curate. Miroase a proaspat. Locatie frumoasa pe Transfagarasan foarte aproape de cetatea Poenari.

 76. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 77. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 78. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 79. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 80. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 81. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 82. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 83. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 84. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 85. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 86. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 87. Locatia , zona f frumoasa, mobilier nou, pat bun; fiind in zona rurala ar putea fi ofertate cantracost produse alimentare de la sateni ; oua , lapte, branza , legume! Asta ar putea face gazda daca s-ar ocupa 100% de pensiune!! Astea ar fi asteptarile unui turist!!!

 88. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 89. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 90. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 91. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 92. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 93. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 94. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 95. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 96. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 97. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 98. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 99. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 100. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 101. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 102. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 103. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 104. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 105. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 106. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 107. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 108. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 109. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 110. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 111. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 112. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 113. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 114. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 115. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 116. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 117. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 118. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 119. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 120. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 121. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 122. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 123. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 124. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 125. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 126. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 127. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 128. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 129. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 130. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 131. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 132. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 133. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 134. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 135. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 136. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 137. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 138. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 139. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 140. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 141. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 142. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 143. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 144. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 145. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 146. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 147. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 148. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 149. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 150. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 151. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 152. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 153. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 154. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 155. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 156. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 157. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 158. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 159. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 160. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 161. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 162. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 163. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 164. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 165. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 166. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 167. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 168. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 169. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 170. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 171. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 172. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 173. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 174. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 175. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 176. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 177. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 178. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 179. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 180. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 181. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 182. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 183. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 184. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 185. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 186. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 187. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 188. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 189. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 190. Locația superba și posibilitatea de a vedea și alte locuri superbe in apropiere.

 191. Personal extraordinar! Locație superba! Curățenie excepțională! Mâncare cu gust! Pret super!

 192. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 193. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 194. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 195. Hotelul este bine amplasat , mancarea foarte buna , foarte amabili si prietenosi , camerele spatioase ..a meritat .

 196. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 197. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 198. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 199. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 200. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 201. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 202. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 203. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 204. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 205. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 206. Denisa-ramona mai 11, 2019 at 9:17 am

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 207. Totul a fost perfect. Multe facilitati incluse in pret. Personalul hotelului foarte amabil si receptiv.

 208. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Bufetul pentru mic dejun si cina a fost impresionant , cu o varietate foarte mare. Cu siguranta vom reveni.

 209. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 210. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 211. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 212. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 213. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 214. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 215. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 216. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 217. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 218. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 219. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 220. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 221. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 222. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 223. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 224. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 225. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 226. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Bufetul pentru mic dejun si cina a fost impresionant , cu o varietate foarte mare. Cu siguranta vom reveni.

 227. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 228. camera spatioasa si patul excelent. caldura suficienta.

 229. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 230. Denisa-ramona mai 15, 2019 at 4:36 am

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 231. Totul a fost perfect. Multe facilitati incluse in pret. Personalul hotelului foarte amabil si receptiv.

 232. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 233. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 234. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 235. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 236. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 237. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 238. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 239. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 240. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 241. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 242. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 243. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 244. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 245. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 246. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 247. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 248. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Bufetul pentru mic dejun si cina a fost impresionant , cu o varietate foarte mare. Cu siguranta vom reveni.

 249. Hotelul are o priveliste superba, mancarea de la restaurant este foarte buna, personalul hotelului este prietenos si receptiv. Camerele sunt curate. Am avut caldura si apa calda .

 250. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 251. Denisa-ramona mai 18, 2019 at 5:27 am

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 252. Totul a fost perfect. Multe facilitati incluse in pret. Personalul hotelului foarte amabil si receptiv.

 253. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 254. Multe, începând cu doamna care administrează pensiunea, locul liniștit, curtea mare si viitorul. Chiar dacă pensiunea nu a intrat de mult în circuit, eforturile de a asigura confort sunt evidente. Bucataria de la parter, ca si livingul/diningul, foarte bine utilate. Dar cel mai mult mi-a placut camera, cu un mobilier de hotel, nu de pensiune, si de o curățenie exemplară. La fel baia. Felicitări, succes!

 255. Multe mere😁, camerele arata f bine, curte mare, pet friendly

 256. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 257. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 258. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 259. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 260. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 261. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 262. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 263. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 264. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 265. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 266. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 267. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 268. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 269. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 270. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Bufetul pentru mic dejun si cina a fost impresionant , cu o varietate foarte mare. Cu siguranta vom reveni.

 271. Locatia este superba si linistita, locuri suficiente de parcare, camera curata. Suficiente activitati puse la dispozitie de catre hotel. Bar deschis pana tarziu. Personalul atent la detalii si la cerintele clientilor.

 272. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 273. Denisa-ramona mai 24, 2019 at 7:40 pm

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 274. , conditiile, curățenia, liniștea… Locația a fost perfecta!

 275. am petrecut 3 zile intr-o locatie linistita aer curat, toate facilitatile posibile, ca la hotel

 276. Totul facut cu bun gust, pensiune curata si noua! Va recomand

 277. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 278. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 279. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 280. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 281. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 282. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 283. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 284. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 285. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 286. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 287. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 288. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 289. Design camera, curatenie, priveliste cu ursi :)). Avesti grija chiar si ziua!

 290. Locatia este superba si linistita, locuri suficiente de parcare, camera curata. Suficiente activitati puse la dispozitie de catre hotel. Bar deschis pana tarziu. Personalul atent la detalii si la cerintele clientilor.

 291. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 292. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 293. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 294. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 295. Ca o completare: pensiunea dispune de o bucatarie generoasa complet utilata (de la frigider, plita electrica, cuptor, prajitor de paine… si pana la tacamuri, prosoape de hartie, etc. )

 296. , conditiile, curățenia, liniștea… Locația a fost perfecta!

 297. am petrecut 3 zile intr-o locatie linistita aer curat, toate facilitatile posibile, ca la hotel

 298. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 299. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 300. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 301. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 302. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 303. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 304. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 305. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 306. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 307. liniste, gazda extrem de primitoare, atenta si amabila, curatenie impecabila, facilitati.

 308. Unitate dotata cu toate ustensilele legate da gatit, inclusiv sare si condimente. Excelent. Gazda binevoitoare, gata sa te ajute. In pensiune foarte liniste pentru odihna, si foarte curat.

 309. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 310. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 311. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 312. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 313. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 314. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 315. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 316. Design camera, curatenie, priveliste cu ursi :)). Avesti grija chiar si ziua!

 317. Locatia este superba si linistita, locuri suficiente de parcare, camera curata. Suficiente activitati puse la dispozitie de catre hotel. Bar deschis pana tarziu. Personalul atent la detalii si la cerintele clientilor.

 318. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 319. Foarte frumos și liniștitor, aer curat de munte, curat.

 320. Ca o completare: pensiunea dispune de o bucatarie generoasa complet utilata (de la frigider, plita electrica, cuptor, prajitor de paine… si pana la tacamuri, prosoape de hartie, etc. )

 321. , conditiile, curățenia, liniștea… Locația a fost perfecta!

 322. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 323. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 324. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 325. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 326. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 327. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 328. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 329. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 330. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 331. Absolut minunat, hotel, imprejurimi….. SUPER. Totul la superlativ, o locatie de vis. Calitate-pret excelent.

 332. Design camera, curatenie, priveliste cu ursi :)). Avesti grija chiar si ziua!

 333. Locatia este superba si linistita, locuri suficiente de parcare, camera curata. Suficiente activitati puse la dispozitie de catre hotel. Bar deschis pana tarziu. Personalul atent la detalii si la cerintele clientilor.

 334. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 335. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 336. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 337. Curățenia este punct forte. Locația bună, nu este la strada principala, aer curat, curte amenajata frumos! Gazda foarte primitoare. Bucătărie dotata cu vesela la dispoziție!

 338. Foarte frumos și liniștitor, aer curat de munte, curat.

 339. Ca o completare: pensiunea dispune de o bucatarie generoasa complet utilata (de la frigider, plita electrica, cuptor, prajitor de paine… si pana la tacamuri, prosoape de hartie, etc. )

 340. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 341. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 342. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 343. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 344. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 345. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 346. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 347. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 348. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 349. liniste, gazda extrem de primitoare, atenta si amabila, curatenie impecabila, facilitati.

 350. Unitate dotata cu toate ustensilele legate da gatit, inclusiv sare si condimente. Excelent. Gazda binevoitoare, gata sa te ajute. In pensiune foarte liniste pentru odihna, si foarte curat.

 351. Camera confortabilă, curățenie, curte spatioasa,facilități de grătar, sezlonguri si balansoare, spatiu de joacă ptr copii, gazda foarte amabilă . Am colaborat bine atât personal cât și telefonic.Doamna Vasilica mi-a întrecut asteptarile cand a acceptat să facă cumpărături în avans in vederea pregătirii unei surprize ptr prietenii noștri.

 352. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 353. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 354. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 355. Peisajul este mirific.Padurea care îți intră pe geamul balconului.Liniste și relaxare,exact pentru ce am venit

 356. Absolut minunat, hotel, imprejurimi….. SUPER. Totul la superlativ, o locatie de vis. Calitate-pret excelent.

 357. Design camera, curatenie, priveliste cu ursi :)). Avesti grija chiar si ziua!

 358. Multa liniste, verdeata,un parau prin fata pensiunii ce creaza o atmosfera linistita, mai ales noaptea, amplasare, amabilitate, accesul in intreaga pensiune, am avut norocul sa fim singurii clienti la acel moment, doamna Vasilica, de nota zece!O femeie primitoare, calda, saritoare!

 359. Curățenia este punct forte. Locația bună, nu este la strada principala, aer curat, curte amenajata frumos! Gazda foarte primitoare. Bucătărie dotata cu vesela la dispoziție!

 360. Foarte frumos și liniștitor, aer curat de munte, curat.

 361. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 362. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 363. De cand am ajuns ne-a asteptat cu rachie si o masa, ne-a oferit micul dejun fara sa il platim . Totul a fost excelent si niste persoane foarte primitoare . Foarte curat !

 364. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 365. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 366. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 367. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 368. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 369. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 370. Absolut totul. Gazde primitoare,prietenoase. Grătar cu toate accesoriile posibile,bucătărie cu tot ce vrei în ea. Totul la superlativ. Vom mai reveni cu mult drag,dar pentru mai multe nopți.

 371. liniste, gazda extrem de primitoare, atenta si amabila, curatenie impecabila, facilitati.

 372. Unitate dotata cu toate ustensilele legate da gatit, inclusiv sare si condimente. Excelent. Gazda binevoitoare, gata sa te ajute. In pensiune foarte liniste pentru odihna, si foarte curat.

 373. Peisajul este mirific.Padurea care îți intră pe geamul balconului.Liniste și relaxare,exact pentru ce am venit

 374. Absolut minunat, hotel, imprejurimi….. SUPER. Totul la superlativ, o locatie de vis. Calitate-pret excelent.

 375. Design camera, curatenie, priveliste cu ursi :)). Avesti grija chiar si ziua!

 376. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 377. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 378. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 379. Este curatenie. Exista bucatarie si spatiu de relaxare in curte.

 380. Pensiune linistita situata departe de trafic. Bucatarie bine echipata.

 381. Multa liniste, verdeata,un parau prin fata pensiunii ce creaza o atmosfera linistita, mai ales noaptea, amplasare, amabilitate, accesul in intreaga pensiune, am avut norocul sa fim singurii clienti la acel moment, doamna Vasilica, de nota zece!O femeie primitoare, calda, saritoare!

 382. Atmosfera creeata de gazde a fost una excelenta. Ne-au făcut o ciorba grozava din partea casei. Sunt iubitori de animale iar fetita gazdei s-a jucat cu copii mei.

 383. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 384. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 385. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 386. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 387. Totul a fost foarte bine. Curățenie la superlativ, paturi foarte confortabile, liniște. Mâncarea foarte bună si gustoasă. Recomand. Noi cu siguranță vom reveni de câte ori vom fi in zonă.

 388. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 389. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 390. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 391. Absolut totul. Gazde primitoare,prietenoase. Grătar cu toate accesoriile posibile,bucătărie cu tot ce vrei în ea. Totul la superlativ. Vom mai reveni cu mult drag,dar pentru mai multe nopți.

 392. liniste, gazda extrem de primitoare, atenta si amabila, curatenie impecabila, facilitati.

 393. Unitate dotata cu toate ustensilele legate da gatit, inclusiv sare si condimente. Excelent. Gazda binevoitoare, gata sa te ajute. In pensiune foarte liniste pentru odihna, si foarte curat.

 394. Hotelul este amplasat foarte ok,este curat,inspira aer de curat si de nou, iar privelistea din balcon este minunata.

 395. Peisajul este mirific.Padurea care îți intră pe geamul balconului.Liniste și relaxare,exact pentru ce am venit

 396. Absolut minunat, hotel, imprejurimi….. SUPER. Totul la superlativ, o locatie de vis. Calitate-pret excelent.

 397. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 398. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 399. Micul dejun a fost destul de bogat dar cu produse cam slabe calitativ. Locatia este excelenta.

 400. Camere cu paturi confortabile, disponibilitate mare din partea gazdelor, foarte curat, posibilități de a lua masa in curte.

 401. Ne-am simțit minunat. Camere foarte curate, gazde primitoare. Totul a fost extraordinar!

 402. Este curatenie. Exista bucatarie si spatiu de relaxare in curte.

 403. Atmosfera creeata de gazde a fost una excelenta. Ne-au făcut o ciorba grozava din partea casei. Sunt iubitori de animale iar fetita gazdei s-a jucat cu copii mei.

 404. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 405. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 406. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea bună și camera curata, mulțumim gazdelor!

 407. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 408. Am fost foarte placut impresionat de aceasta locatie (amplasare, curatenie, confort, restaurant bun), dar mai ales de ospitalitatea si amabilitatea personalului. Recomand cu caldura ! Multumiri…

 409. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 410. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 411. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 412. Totul a fost excelent. Apartamentul a fost frumos, curat, confortabil. Gazdele sunt foarte primitoare si dispuse să te ajute cu ce e nevoie. Recomand cu drag.

 413. Absolut totul. Gazde primitoare,prietenoase. Grătar cu toate accesoriile posibile,bucătărie cu tot ce vrei în ea. Totul la superlativ. Vom mai reveni cu mult drag,dar pentru mai multe nopți.

 414. liniste, gazda extrem de primitoare, atenta si amabila, curatenie impecabila, facilitati.

 415. Hotelul este amplasat foarte ok,este curat,inspira aer de curat si de nou, iar privelistea din balcon este minunata.

 416. Peisajul este mirific.Padurea care îți intră pe geamul balconului.Liniste și relaxare,exact pentru ce am venit

 417. Absolut minunat, hotel, imprejurimi….. SUPER. Totul la superlativ, o locatie de vis. Calitate-pret excelent.

 418. Locația este excelentă, iar priveliștea este fabuloasă. Piscina și sauna sunt foarte ok. Din păcate, programul la sala de bowling/biliard este numai până la ora 22.00, în condițiile în care în zonă nu există altă posibilitate de petrecere a timpului, iar restaurantul ia ultima comandă tot la ora 22.00…

 419. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 420. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 421. Camere cu paturi confortabile, disponibilitate mare din partea gazdelor, foarte curat, posibilități de a lua masa in curte.

 422. Ne-am simțit minunat. Camere foarte curate, gazde primitoare. Totul a fost extraordinar!

 423. Este curatenie. Exista bucatarie si spatiu de relaxare in curte.

 424. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 425. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 426. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 427. Atmosfera creeata de gazde a fost una excelenta. Ne-au făcut o ciorba grozava din partea casei. Sunt iubitori de animale iar fetita gazdei s-a jucat cu copii mei.

 428. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 429. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 430. linistea, aerul curat si temperaturile (10 grade sub Bucuresti), meniul restaurantului cam restrans, dar mancarea buna, iar portiile suficiente cat sa hranesti si pisicile cersetoare 🙂

 431. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea bună și camera curata, mulțumim gazdelor!

 432. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 433. Totul. Linistea, zona, curatenia. Doamna Melania. Totul super. Sigur revenim 🙂

 434. Un loc liniștit și foarte frumos, chiar la începutul traseului Transfăgărășan. Perfect pentru odihnă atât cu familia, cât și cu prietenii. Este și loc de parcare în ogradă, mașina poate fi parcată cu încredere. Condițiile sunt foarte bune, mereu a fost apă caldă, albituri curate și chiar niște pături adițional. Este și grătar și o mică bucătărie cu tot de ce puteți avea nevoie. Recomand cu încredere, și la sigur ne vom întoarce aici încă odată!

 435. Casa Matteo este mult mai primitoare și mai frumoasă decât se prezintă în poze. Camerele sunt foarte curate iar gazda foarte primitoare. Este o locație perfecta pentru o excursie cu prietenii, având camere de 4/6 locuri și parcare in curte. Pune la dispoziția clienților o bucătărie și terasa cu loc de grătar. Casa Matteo este la aprox. 2 km de locul de pornire spre Cetatea Poenari, 7 km de Barajul Vidraru, 10 km de orașul regal Curtea de Arges, in mijlocul naturii.

 436. Locatie de vis, personal super amabil! Recomand!!

 437. Hotelul este amplasat foarte ok,este curat,inspira aer de curat si de nou, iar privelistea din balcon este minunata.

 438. Peisajul este mirific.Padurea care îți intră pe geamul balconului.Liniste și relaxare,exact pentru ce am venit

 439. Locația este excelentă, iar priveliștea este fabuloasă. Piscina și sauna sunt foarte ok. Din păcate, programul la sala de bowling/biliard este numai până la ora 22.00, în condițiile în care în zonă nu există altă posibilitate de petrecere a timpului, iar restaurantul ia ultima comandă tot la ora 22.00…

 440. Camera spațioasă, restaurantul cu vedere superba, meniu destul de variat si cu prețuri decente, servire bună.

 441. Stiu hotelul de 7 ani si am revenit de drag ! Dar…

 442. Camere cu paturi confortabile, disponibilitate mare din partea gazdelor, foarte curat, posibilități de a lua masa in curte.

 443. Ne-am simțit minunat. Camere foarte curate, gazde primitoare. Totul a fost extraordinar!

 444. Este curatenie. Exista bucatarie si spatiu de relaxare in curte.

 445. Atmosfera creeata de gazde a fost una excelenta. Ne-au făcut o ciorba grozava din partea casei. Sunt iubitori de animale iar fetita gazdei s-a jucat cu copii mei.

 446. Gazdele foarte ospitaliere, respectuoase si atente te fac sa te simți ca in familie. Dimineața cântă cocoșii.

 447. Totul! Si mai ales proprietarii ,care au fost foarte ospitalieri ,deschisi si inimosi !

 448. Amplasarea buna, destul de aproape de Vidraru. Camera era curata, personalul amabil

 449. Gazda a fost super ok,cazarea la mansarda ,noaptea se vedeau stelele prin geamul de deasupra patului

 450. Nimic. Cea mai infecta „pensiune” vazuta de mine. Am fost pusi in fata faptului ca altfel nu dormeam aici niciodata-n viata mea.

 451. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 452. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 453. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 454. linistea, aerul curat si temperaturile (10 grade sub Bucuresti), meniul restaurantului cam restrans, dar mancarea buna, iar portiile suficiente cat sa hranesti si pisicile cersetoare 🙂

 455. Personalul a fost foarte amabil, mâncarea bună și camera curata, mulțumim gazdelor!

 456. Locația bună, chiar la stradă, priveliște superba, camera curata mobilata simplu, prosoape si lenjerie curata, spatiul de joaca pentru copii este foarte util, terasa unde poti servi ceva seara. Foarte aproape de cetatea Poienari si la 8 km de barajul Vidraru. Parcare privata gratuita și supravegheata in curte. Baia restaurantului foarte curata, mai rar asa ceva in zona. Personal amabil.

 457. Amplasarea hotelului pe malul lacului Vidraru și proximitatea barajului (150 m).

 458. Personal excelent curatenie fac totul sa te simti cat mai bine

 459. Doamna de la receptie foarte amabila, mincarea gustoasa, o priveliste frumoasa de la terasa. Seara am avut in ospetie 2 pui de urs:)

 460. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 461. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 462. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 463. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 464. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 465. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 466. Mi-a plăcut că a fost un loc mare,unde ai putut întâlni și comunica cu mulți oameni.

 467. Camera a fost dotată cu balcon Pretul destul de accesibil

 468. Amabilitatea deosebita a personalului, locația pensiunii, peisajul, apa calda a fost în permanență, patul foarte confortabil.

 469. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 470. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 471. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 472. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 473. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 474. Micul dejun f bun, diversificat.Apa calda din piscina.

 475. Curatenia din camera si din baie. Personalul amabil si dragut. Aspectul rustic al pensiunii.

 476. Gazda foarte amabilă, deși am ajuns dupa ora 23:00, am fost așteptați. Locația buna, langa drumul principal – f ok dacă sunteți în drum spre Bâlea Lac. F ok și faptul că are un restaurant la parter, am avut unde sa luam cafea dimineața și micul dejun. F ok că preț.

 477. O alegere perfecta! Cazare, restaurant și personal de 5 stele!

 478. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 479. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 480. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 481. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 482. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 483. Micul dejun f bun, diversificat.Apa calda din piscina.

 484. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 485. Amplasarea hotelului pe malul lacului Vidraru și proximitatea barajului (150 m).

 486. Personal excelent curatenie fac totul sa te simti cat mai bine

 487. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 488. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 489. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 490. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 491. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 492. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 493. Curatenia din camera si din baie. Personalul amabil si dragut. Aspectul rustic al pensiunii.

 494. Gazda foarte amabilă, deși am ajuns dupa ora 23:00, am fost așteptați. Locația buna, langa drumul principal – f ok dacă sunteți în drum spre Bâlea Lac. F ok și faptul că are un restaurant la parter, am avut unde sa luam cafea dimineața și micul dejun. F ok că preț.

 495. O alegere perfecta! Cazare, restaurant și personal de 5 stele!

 496. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 497. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 498. Micul dejun f bun, diversificat.Apa calda din piscina.

 499. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 500. Amplasarea hotelului pe malul lacului Vidraru și proximitatea barajului (150 m).

 501. Personal excelent curatenie fac totul sa te simti cat mai bine

 502. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 503. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 504. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 505. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 506. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 507. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 508. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 509. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 510. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 511. Curatenia din camera si din baie. Personalul amabil si dragut. Aspectul rustic al pensiunii.

 512. Gazda foarte amabilă, deși am ajuns dupa ora 23:00, am fost așteptați. Locația buna, langa drumul principal – f ok dacă sunteți în drum spre Bâlea Lac. F ok și faptul că are un restaurant la parter, am avut unde sa luam cafea dimineața și micul dejun. F ok că preț.

 513. O alegere perfecta! Cazare, restaurant și personal de 5 stele!

 514. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 515. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 516. Micul dejun f bun, diversificat.Apa calda din piscina.

 517. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 518. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 519. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 520. Mi-a plăcut că a fost un loc mare,unde ai putut întâlni și comunica cu mulți oameni.

 521. Camera a fost dotată cu balcon Pretul destul de accesibil

 522. Amabilitatea deosebita a personalului, locația pensiunii, peisajul, apa calda a fost în permanență, patul foarte confortabil.

 523. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 524. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 525. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 526. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 527. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 528. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 529. Curatenie , amabilitate , mancarea foarte gustoasa si proaspata. Am solicitat sa porneasca caldura deoarece afara a fost frig seara si acest lucru s-a intamplat imediat. Multumim gazdelor.

 530. Curatenia din camera si din baie. Personalul amabil si dragut. Aspectul rustic al pensiunii.

 531. Gazda foarte amabilă, deși am ajuns dupa ora 23:00, am fost așteptați. Locația buna, langa drumul principal – f ok dacă sunteți în drum spre Bâlea Lac. F ok și faptul că are un restaurant la parter, am avut unde sa luam cafea dimineața și micul dejun. F ok că preț.

 532. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 533. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 534. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 535. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 536. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 537. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 538. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 539. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 540. Micul dejun f bun, diversificat.Apa calda din piscina.

 541. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 542. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 543. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 544. Mi-a plăcut că a fost un loc mare,unde ai putut întâlni și comunica cu mulți oameni.

 545. Camera a fost dotată cu balcon Pretul destul de accesibil

 546. Amabilitatea deosebita a personalului, locația pensiunii, peisajul, apa calda a fost în permanență, patul foarte confortabil.

 547. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 548. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 549. Liniște, curățenie, primirea și relaționarea cu personalul a fost foarte bună.

 550. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 551. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 552. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 553. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 554. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 555. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 556. Locația superba și priveliștea ce se vedea din camera

 557. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 558. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 559. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 560. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 561. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 562. Mi-a plăcut că a fost un loc mare,unde ai putut întâlni și comunica cu mulți oameni.

 563. Camera a fost dotată cu balcon Pretul destul de accesibil

 564. Amabilitatea deosebita a personalului, locația pensiunii, peisajul, apa calda a fost în permanență, patul foarte confortabil.

 565. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 566. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 567. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 568. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 569. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 570. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 571. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 572. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 573. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 574. Am putut face un dus. Patul a fost odihnitor. Aerul curat. Din curte se vad zidurile cetatii Poenari.

 575. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 576. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 577. Locația superba și priveliștea ce se vedea din camera

 578. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 579. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 580. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 581. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 582. Pensiunea este bine amplasată, departe de șoseaua principala, aer curat, liniște, curte mare cu foișor, au loc și masinile, foarte curat totul, bucataria este punctul forte, foarte bine utililata cu tot ce ai nevoie, cu cafea, au și un mic magazin la parter, curtea are pomi fructiferi, intr-un cuvânt am fost multumiti.

 583. Amabilitatea deosebita a personalului, locația pensiunii, peisajul, apa calda a fost în permanență, patul foarte confortabil.

 584. Amplasarea buna, destul de aproape de Vidraru. Camera era curata, personalul amabil

 585. Gazda a fost super ok,cazarea la mansarda ,noaptea se vedeau stelele prin geamul de deasupra patului

 586. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 587. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 588. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 589. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 590. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 591. Foarte primitori, cina și micul dejun din partea casei… Nimic în plus față de prețul afișat.

 592. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 593. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 594. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 595. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 596. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 597. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 598. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 599. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 600. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 601. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 602. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 603. Foarte curat, gazde prietenoase, curte mare, cu foișor foarte frumos, bucătărie și loc de luat masa mare și foarte bine dotat.

 604. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 605. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 606. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 607. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 608. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 609. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 610. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 611. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 612. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 613. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 614. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 615. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 616. Peisajul superb! Curățenie impecabilă, curtea superba si plină de flori, bucătăria fff bine utilata! Gazda foarte amabilă! Cu siguranță vom revenii!

 617. Proprietarii au fost foarte amabili. Am gasit o curatenie de invidiat, iar bucatariei nu i-a lipsit nimic. Pe langa bucataria generoasa, mai exista si o terasa frumoasa.

 618. Gazda este foarte primitoare. Camerele curate si moderne. Noi am rezervat 3 camere. (3 familii) Foarte curat. Loc de joaca pentru copii. Bucataria utilata si totul a fost curat. Ne-am simtit ca acasa.

 619. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 620. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 621. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 622. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 623. Locația superba și priveliștea ce se vedea din camera

 624. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 625. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 626. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 627. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 628. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 629. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 630. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 631. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 632. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 633. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 634. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 635. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 636. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 637. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 638. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 639. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 640. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 641. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 642. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 643. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 644. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 645. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 646. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 647. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 648. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 649. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 650. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 651. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 652. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 653. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 654. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 655. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 656. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 657. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 658. Camera foarte curata ,gazda amabila, bucataria unde se poate prepara un scurt dejun, linistea locului.

 659. Locatia buna, exact la drumul principal. Gazda primitoare, camerele curate. Copiii au ramas satisfacuti

 660. Un loc, unde m-am simtit ca acasa, primitori, excepțional de curat, iar cafea facuta de stăpân, la plecare a fost una fenomenală.

 661. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 662. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 663. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 664. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 665. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 666. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 667. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 668. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 669. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 670. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 671. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 672. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 673. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 674. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 675. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 676. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 677. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 678. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 679. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 680. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 681. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 682. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 683. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 684. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 685. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 686. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 687. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 688. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 689. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 690. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 691. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 692. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 693. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 694. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 695. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 696. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 697. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 698. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 699. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 700. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 701. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 702. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 703. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 704. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 705. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 706. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 707. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 708. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 709. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 710. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 711. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 712. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 713. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 714. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 715. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 716. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 717. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 718. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 719. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 720. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 721. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 722. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 723. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 724. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 725. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 726. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 727. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 728. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 729. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 730. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 731. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 732. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 733. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 734. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 735. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 736. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 737. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 738. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 739. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 740. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 741. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 742. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 743. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 744. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 745. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 746. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 747. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 748. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 749. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 750. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 751. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 752. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 753. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 754. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 755. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 756. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 757. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 758. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 759. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 760. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 761. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 762. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 763. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 764. Mancarea foarte buna. Cazarea si masa pot fi platite cu vouchere de vacanta!

 765. Totul a fost bine.Nu mi-a plăcut ca a trecut timpul repede.

 766. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 767. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 768. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 769. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 770. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 771. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 772. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 773. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 774. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 775. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 776. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 777. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 778. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 779. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 780. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 781. Gazda primitoare, curatenie, camera spatioasa si curte placuta!

 782. Gazda este foarte draguta. Este utilata cu tot ce e nevoie: bucatarie mare, terasa acoperita,foisoare, gratar, fiecare camera are baie proprie. Recomand aceasta locatie! Este imediat la iesire dupa Transfagarasan( daca vii din Sibiu).

 783. Modul de amplasare a pensiu nii si amabilitatea proprietarului.

 784. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 785. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 786. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 787. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 788. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 789. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 790. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 791. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 792. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 793. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 794. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 795. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 796. Everything was exceptional. First of all it’s a very special place for opera lovers, considering that it”s the house of George Stephanescu, the founder of Bucharest National Opera. Actually it’s a museum, and every corner is full of semnifcations and spirit of his personality. Secondly, it’s positioned just at the the very beginning of famous Transfagarasan route. Very friendly staff. Certainly, I will visit it again.

 797. Nice place in the surroundings of the Vidraru Lake. Just marvelous.

 798. Klimat miejsca nie do przecenienia. Spać w muzeum? nie często się zdarza. Piękna altana , cisza spokój. Przyjechaliśmy wieczorem zaraz przed zwiedzaniem Bran i w trakcie opowieści o Drakuli. Udziela się atmosfera i nastrój gości. Przeżycie nie do przecenienia. Cudowna kolacja przy świecach. Bardzo czyste pokoje i przewygodne łóżka w nastrojem i powiewem pięknej historii. Piękny czas. Polecam.

 799. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 800. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 801. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 802. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 803. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 804. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 805. Comfortabila pensiunea si aproape de Cetatea Poienari.

 806. Zona linistita, atmosfera de cabana de munte. Mancare delicioasa. Personal amabil.

 807. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

 808. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 809. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 810. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 811. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 812. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 813. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 814. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 815. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 816. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 817. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 818. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 819. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 820. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 821. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 822. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 823. Curatenie , amabilitate , mancarea foarte gustoasa si proaspata. Am solicitat sa porneasca caldura deoarece afara a fost frig seara si acest lucru s-a intamplat imediat. Multumim gazdelor.

 824. Curatenia din camera si din baie. Personalul amabil si dragut. Aspectul rustic al pensiunii.

 825. Gazda foarte amabilă, deși am ajuns dupa ora 23:00, am fost așteptați. Locația buna, langa drumul principal – f ok dacă sunteți în drum spre Bâlea Lac. F ok și faptul că are un restaurant la parter, am avut unde sa luam cafea dimineața și micul dejun. F ok că preț.

 826. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 827. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 828. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 829. priveliște de vis și din cameră (etajul 3) și în împrejurimi, poziționare perfectă și o liniște dată la maxim

 830. Priveliștea ( din terasă, piscină,restaurant ), curățenia, mâncarea, atitudinea personalului .

 831. Hotelul ofera o panorama superba catre lacul Vidraru. Personalul este extrem de amabil, iar servirea de nota 10. – camera f luminoasa si spatioasa, curata, mobilata cu bun gust – meniu variat pentru toate gusturile. Recomand cu caldura acest hotel, indiferent ca deplasarea e legata de serviciu sau de vacanta. Mi-am propus sa revin intr-un viitor nu foarte indepartat.

 832. Pensiunea este f frumoasa, moderna si cu toate utilitatile. Curtea f mare cu gratar si frumos amenajat.

 833. Ospitalitatea gazdelor, m-am simțit că la bunica. Poveștile schimbate cu gazda au făcut timpul să treacă imediat. Camerele spațioase și curate, foișorul de asemenea. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Zona superbă, cetatea Poenari și barajul Vidraru in apropiere… Cine dorește drumeții are ce face, noi am fost un grup de 5 familii care ne-am relaxat între meri, hamacele fiind mereu pline. Recomand cu toată încrederea, vom reveni cu prima ocazie.

 834. Zona liniștită, foarte curat, gazda preocupata de confortul turiștilor. Mulțumim mult pentru primire!

 835. Pensiune foarte drăguță, cu multe facilități ce depășesc așteptările, mic dejun gustos, personal foarte amabil. Amplasare bună pentru a vizita barajul Vidraru și traseul Transfăgărășan.

 836. piscină mare, camere primitoare cu lambriuri de lemn, restaurant cu preparate delicioase, personal amabil. Sigur voi reveni!

 837. Mancarea a fost excelenta, piscina normala, jakuzzi cald, sauna super, iar sala de jocuri asa cum trebuie (in viitor ar fi bun un biliard).

 838. O pensiune cu adevărat excelenta, priveliștea și liniștea de acolo este asociata cu dimensiuni nepaminteati

 839. – amplasament superb pe Transfagarasan, la 100 de metri de Barajul Vidraru. – balcon destul de mare cu vedere la Lacul Vidraru. – facilitati gratuite cu jocuri de Biliard, Tenis de masa, Darts. – mancarea de la restaurant destul de buna si pret corect pt 4 stele.

 840. În rest o locație superba, linistita și curata cu priveliște din restaurant și terasa la lacul Vidraru.Camerele sunt ok și curate cu balcon. Dacă nu ești pretențios la mâncare locația este super ok.

 841. Everything was exceptional. First of all it’s a very special place for opera lovers, considering that it”s the house of George Stephanescu, the founder of Bucharest National Opera. Actually it’s a museum, and every corner is full of semnifcations and spirit of his personality. Secondly, it’s positioned just at the the very beginning of famous Transfagarasan route. Very friendly staff. Certainly, I will visit it again.

 842. Nice place in the surroundings of the Vidraru Lake. Just marvelous.

 843. Klimat miejsca nie do przecenienia. Spać w muzeum? nie często się zdarza. Piękna altana , cisza spokój. Przyjechaliśmy wieczorem zaraz przed zwiedzaniem Bran i w trakcie opowieści o Drakuli. Udziela się atmosfera i nastrój gości. Przeżycie nie do przecenienia. Cudowna kolacja przy świecach. Bardzo czyste pokoje i przewygodne łóżka w nastrojem i powiewem pięknej historii. Piękny czas. Polecam.

 844. Ne-am simțit excelent. Proprietarul este un om de nota 100. Atmosfera a fost relaxantă și ospitaliera. Abia așteptam să revenim in vara pentru a putea sta fix langa raul Arges. Un raport calitate preț foarte foarte bun. Recomandam cu căldură.

 845. Curat,proprietarii oameni deosebiti,ospitalieri,multumim recomandam cu mare drag,revenim 💐😘!

 846. Gazdele foarte primitoare, locația foarte faina și liniștită, bucătăria, foarte curat peste tot

 847. Locația e frumoasa si curtea e mare, cu tot ce e nevoie.

 848. Totul f curat, aerisit iar proprietara de nota 10++++

 849. A fost foarte frumos. Căsuța e mult mai frumoasa și mai primitoare in realitate. Gazda atât de primitoare și sociabilă. Vom reveni cu mare drag.

 850. Comfortabila pensiunea si aproape de Cetatea Poienari.

 851. Zona linistita, atmosfera de cabana de munte. Mancare delicioasa. Personal amabil.

 852. In special de mentionat ospitalitatea si amabilitatea celor care administreaza locatia! Camere utilate modern,atmosfera placuta! Curatenie exemplara in toata locatia! Prosoape si lenjerii curate! Baie utilata modern,functionala! Micul dejun fabulos,indestulator si foarte bun! Cazare si mancare foarte buna la preturi ok!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled