Cazare ieftina Valiug

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Silvian si Eduard Negreanu din Izvorul Alb, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Silvian si Eduard Negreanu din Izvorul Alb, jud. NeamtCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Matei si Valentina Nicolescu din Balaceana, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Matei si Valentina Nicolescu din Balaceana, jud. SuceavaCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Crengu╚Ťa si Claudia Corbea din Piscolt, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Crengu╚Ťa si Claudia Corbea din Piscolt, jud. Satu MareCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Georgel si Marta Manicatide din Temelia, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia!

  (Georgel si Marta Manicatide din Temelia, jud. BacauCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Antonia si Stelian P─âun din Obreja, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antonia si Stelian P─âun din Obreja, jud. Caras-SeverinCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Carolina si Manole Ciucurescu din Plop, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia.

  (Carolina si Manole Ciucurescu din Plop, jud. HunedoaraCazare in V─âliug, Cara┼č-Severin, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 2. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 3. Camera curata, mâncarea din restaurantul propriu gustoasă, localizarea foarte bună, in mijlocul naturii, la 3 minute cu mașina exista un loc pentru închirierea hidrobicicletelor și plimbări pe lac.

 4. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 5. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 6. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 7. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 8. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 9. Locatia este excelenta, este aproape de lac dar in acelasi timp asigura si un nivel optim de intimitate. Decoratiunile casei sunt foarte, placute, contribuie la atmosfera de vacanta/concediu pe care am cautat-o cand am ales aceasta locatie. Curatenia si facilitatiile au fost conform asteptarilor noastre. Proprietarul este foarte politicos si ne-a ajutat cu indicatii referitoare la traseele turistice din zona. Recomand cu drag!

 10. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 11. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 12. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 13. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 14. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 15. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 16. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 17. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 18. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 19. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 20. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 21. Locatia este excelenta, este aproape de lac dar in acelasi timp asigura si un nivel optim de intimitate. Decoratiunile casei sunt foarte, placute, contribuie la atmosfera de vacanta/concediu pe care am cautat-o cand am ales aceasta locatie. Curatenia si facilitatiile au fost conform asteptarilor noastre. Proprietarul este foarte politicos si ne-a ajutat cu indicatii referitoare la traseele turistice din zona. Recomand cu drag!

 22. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 23. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 24. Camera curata, mâncarea din restaurantul propriu gustoasă, localizarea foarte bună, in mijlocul naturii, la 3 minute cu mașina exista un loc pentru închirierea hidrobicicletelor și plimbări pe lac.

 25. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 26. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 27. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 28. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 29. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 30. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 31. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 32. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 33. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 34. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 35. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 36. Camera curata, mâncarea din restaurantul propriu gustoasă, localizarea foarte bună, in mijlocul naturii, la 3 minute cu mașina exista un loc pentru închirierea hidrobicicletelor și plimbări pe lac.

 37. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 38. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 39. Locatia este excelenta, este aproape de lac dar in acelasi timp asigura si un nivel optim de intimitate. Decoratiunile casei sunt foarte, placute, contribuie la atmosfera de vacanta/concediu pe care am cautat-o cand am ales aceasta locatie. Curatenia si facilitatiile au fost conform asteptarilor noastre. Proprietarul este foarte politicos si ne-a ajutat cu indicatii referitoare la traseele turistice din zona. Recomand cu drag!

 40. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 41. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 42. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 43. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 44. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 45. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 46. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 47. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 48. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 49. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 50. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 51. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 52. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 53. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 54. Camera curata, mâncarea din restaurantul propriu gustoasă, localizarea foarte bună, in mijlocul naturii, la 3 minute cu mașina exista un loc pentru închirierea hidrobicicletelor și plimbări pe lac.

 55. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 56. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 57. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 58. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 59. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 60. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 61. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 62. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 63. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 64. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 65. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 66. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 67. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 68. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 69. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 70. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 71. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 72. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 73. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 74. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 75. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 76. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 77. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 78. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 79. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 80. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 81. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 82. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 83. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 84. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 85. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 86. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 87. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 88. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 89. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 90. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 91. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 92. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 93. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 94. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 95. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 96. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 97. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 98. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 99. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 100. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 101. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 102. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 103. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 104. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 105. Ca sa ajungi la destinatie ai nevoie de un Suv…. Drumul este pietruit dar neindicat pentru o masina normala mai ales pe sezon ploios. Traversezi 2 km prin padure pe un drum forestier… Indicat pentru sezonul estival…camere mici…mancarea a fost buna… Afacere de familie… ├Änt├ómpinarea a fost placuta….

 106. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 107. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 108. Camera curata, mâncarea din restaurantul propriu gustoasă, localizarea foarte bună, in mijlocul naturii, la 3 minute cu mașina exista un loc pentru închirierea hidrobicicletelor și plimbări pe lac.

 109. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 110. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 111. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 112. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 113. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 114. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 115. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 116. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 117. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 118. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 119. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 120. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 121. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 122. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 123. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 124. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 125. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 126. Nu va asteptati ca in munte sa gasiti conditii de 4 sau 5 stele. Gazda este primitoare, dulceata de mure foarte buna, zona linistita. Semnalul la telefon este full, asta te ajuta daca stai in ultima camera de pe etaj, deoarece TV-ul nu functioneaza, nu prinde semnal. :))

 127. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 128. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 129. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 130. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 131. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 132. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 133. Florin-costinel mai 12, 2019 at 2:02 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 134. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 135. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 136. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 137. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 138. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 139. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 140. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 141. Pensiunea este recent renovat─â. A fost curat, personalul a fost amabil, in camera a fost cald totul a fost ok.Mi-a placut foarte mult si berea lor “Berea sara”. Recomand!

 142. Florin-costinel mai 15, 2019 at 9:53 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 143. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 144. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 145. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 146. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 147. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 148. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 149. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 150. Mi-a placut foarte mult camera unde am locuit,desi pentru o perioada scurta. De asemenea, as putea sa aduc in atentie ospitalitatea doamnei Mihaela si totodata atentia dansei fata de orice fel de problema aparuta.

 151. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 152. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 153. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 154. Florin-costinel mai 25, 2019 at 5:04 am

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 155. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 156. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 157. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 158. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 159. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 160. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 161. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 162. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 163. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 164. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 165. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 166. Florin-costinel mai 31, 2019 at 7:17 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 167. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 168. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 169. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 170. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 171. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 172. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 173. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 174. totul a fost f.f. bine .desi a fost iarna ,zapada am beneficiat de toate facilitatile posibile.

 175. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 176. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 177. Peisaj superb, personalul pensiunii amabil, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi m├óncare gustoas─â. Nu rata╚Ťi la micul dejun gemul de mure ╚Öi zacusca de cas─â 😜. Voi reveni ├«n fiecare anotimp.

 178. Florin-costinel iunie 7, 2019 at 11:46 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 179. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 180. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 181. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 182. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 183. Mi-au placut foarte mult camerele , curatenia si personalul a fost foarte primitor. sigur o sa ma mai intorc.

 184. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 185. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 186. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 187. Florin-costinel iunie 14, 2019 at 11:39 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 188. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 189. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 190. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 191. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 192. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 193. Personalul foarte,foarte placut, deosebit de amabil, gazde foarte primitoare 🥰. Cabana ( de fapt este un frumos hotel) este foarte curata, mancarea foarte buna ,curtea,frumos amenajata. Recomand cu caldura Cabana Claris .

 194. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 195. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 196. Pensiunea este foarte frumoasa,curata,moderna.Amplasarea te face sa te simti departe de zgomotul cotidian.Recomand cu placere!

 197. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 198. Oameni deosebi╚Ťi! Toate dot─ârile necesare, buc─ât─ârie ╚Öi baie.P├órtia de ski la ~2 km. Cu 4×4 se ajunge p├ón─â ├«n dreptul casei. Vom reveni ╚Öi vara. Mul╚Ťumim!

 199. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 200. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 201. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 202. Florin-costinel iunie 22, 2019 at 5:17 am

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 203. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 204. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 205. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 206. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 207. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 208. Personalul foarte,foarte placut, deosebit de amabil, gazde foarte primitoare 🥰. Cabana ( de fapt este un frumos hotel) este foarte curata, mancarea foarte buna ,curtea,frumos amenajata. Recomand cu caldura Cabana Claris .

 209. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 210. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 211. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 212. Pensiunea este foarte frumoasa,curata,moderna.Amplasarea te face sa te simti departe de zgomotul cotidian.Recomand cu placere!

 213. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 214. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 215. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 216. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 217. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 218. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 219. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 220. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 221. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 222. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 223. Florin-costinel iunie 29, 2019 at 1:52 am

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 224. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 225. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 226. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 227. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 228. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 229. Personalul foarte,foarte placut, deosebit de amabil, gazde foarte primitoare 🥰. Cabana ( de fapt este un frumos hotel) este foarte curata, mancarea foarte buna ,curtea,frumos amenajata. Recomand cu caldura Cabana Claris .

 230. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 231. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 232. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 233. Pensiunea este foarte frumoasa,curata,moderna.Amplasarea te face sa te simti departe de zgomotul cotidian.Recomand cu placere!

 234. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 235. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 236. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 237. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 238. Florin-costinel iulie 6, 2019 at 12:47 am

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 239. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 240. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 241. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 242. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 243. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 244. Florin-costinel iulie 12, 2019 at 11:48 pm

  Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 245. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 246. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 247. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 248. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 249. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 250. Personalul foarte,foarte placut, deosebit de amabil, gazde foarte primitoare 🥰. Cabana ( de fapt este un frumos hotel) este foarte curata, mancarea foarte buna ,curtea,frumos amenajata. Recomand cu caldura Cabana Claris .

 251. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 252. Camera a fost frumoasa, spatioasa, cu toate utilitatile functionale si bine gandite (priza la masa si la pat, lumina la pat si generala); caldura suficienta, aer curat, imprejurimile superbe (cel putin in perioada cand am fost, iarna, a fost de vis)

 253. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 254. Pensiunea este foarte frumoasa,curata,moderna.Amplasarea te face sa te simti departe de zgomotul cotidian.Recomand cu placere!

 255. Locatie curată, aproape de pârtie, gazdă amabila dispusă sa ofere orice informatie necesară pentru cei nefamiliarizati cu locurile .

 256. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 257. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 258. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 259. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 260. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 261. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 262. Putea s├ó ias├ó ╚Öi mai bine, dac├ó nu prindeam t─âb├órc─â de copii. Personalul a fost amabil ╚Öi ospitalier. Nu po╚Ťi s├ó le nimere╚Öti pe toate.

 263. Personalul foarte,foarte placut, deosebit de amabil, gazde foarte primitoare 🥰. Cabana ( de fapt este un frumos hotel) este foarte curata, mancarea foarte buna ,curtea,frumos amenajata. Recomand cu caldura Cabana Claris .

 264. Totul a fost asa cum este prezentat pe site. Gazd─â primitoare ╚Öi amabila, cu siguran╚Ť─â vom mai reveni aici.

 265. Un loc placut, cu mâncarea buna si bere proprie a pensiunii foarte buna, totul într-o zona montană foarte frumoasă.

 266. Mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia, priveli╚Ötea este minunat─â ╚Öi personalul a fost foarte amabil. Am c─âl─âtorit cu doi copii mici ╚Öi cei de la pensiune s-au asigurat c─â avem tot ceea ce e necesar pentru o ╚Öedere pl─âcut─â.

 267. Intreaga pensiunea este superba! Curat, frumos amenajat. Personalul de nota 11.

 268. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 269. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 270. Peisajul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea, ╚Ötrudelul cu mere, cafeaua, piscina ├«nc─âlzit─â, trambulina, plimbarea cu caiacul, c─â╚Ťelul Hugo. Superb, recomand!

 271. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 272. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 273. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 274. As zice ca per total a fost bine. Micul dejun bunicel, camera curata si suficient de spatioasa. Personal amabil dar am avut senzatia ca erau cam putini si nu prea stia stanga ce face dreapta. Nu am luat masa la pensiune, deci nu ma pronunt. Ca o sugestie…apa plata nu ar trebui sa lipseasca la micul dejun si cafeaua poate fi imbunatatita.

 275. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 276. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 277. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 278. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 279. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 280. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 281. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 282. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 283. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 284. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 285. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 286. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 287. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 288. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 289. Nimic în mod special, poate încercarea să ne asigure că totul o să fie bine a domnului care ne-a primit . Din păcate nu a fost chiar așa.

 290. Camere spatioase, iesire din camera catre un balcon imens unde iti puteai petrece dupa amiaza cand reveneai la cazare. Livingul de la parter este si el foarte spatios. Gazda ne-a ajutat in toate situatiile. 3-4 minute cu masina pana la Ponton sau 30 de minute pe jos. Fiecare alege metoda de deplasare ­čÖé

 291. Sincer, nu mi-a pl─âcut nimic, este dezgust─âtor. P─âcat c─â, Booking promoveaz─â astfel de loca╚Ťii.

 292. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 293. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 294. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 295. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 296. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 297. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 298. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 299. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 300. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 301. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 302. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 303. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 304. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 305. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 306. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 307. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 308. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 309. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 310. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 311. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 312. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 313. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 314. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 315. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 316. Desi am ajuns tarziu, am fost primita binevoitor. Gazda noastra s-a asigurat ca avem tot ce e nevoie pentru a face sederea noastra scurta cat mai confortabila. Camera, baia si asternuturile erau curate.

 317. Nimic în mod special, poate încercarea să ne asigure că totul o să fie bine a domnului care ne-a primit . Din păcate nu a fost chiar așa.

 318. Camere spatioase, iesire din camera catre un balcon imens unde iti puteai petrece dupa amiaza cand reveneai la cazare. Livingul de la parter este si el foarte spatios. Gazda ne-a ajutat in toate situatiile. 3-4 minute cu masina pana la Ponton sau 30 de minute pe jos. Fiecare alege metoda de deplasare ­čÖé

 319. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 320. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 321. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 322. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 323. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 324. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 325. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 326. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 327. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 328. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 329. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 330. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 331. Desi am ajuns tarziu, am fost primita binevoitor. Gazda noastra s-a asigurat ca avem tot ce e nevoie pentru a face sederea noastra scurta cat mai confortabila. Camera, baia si asternuturile erau curate.

 332. Nimic în mod special, poate încercarea să ne asigure că totul o să fie bine a domnului care ne-a primit . Din păcate nu a fost chiar așa.

 333. Camere spatioase, iesire din camera catre un balcon imens unde iti puteai petrece dupa amiaza cand reveneai la cazare. Livingul de la parter este si el foarte spatios. Gazda ne-a ajutat in toate situatiile. 3-4 minute cu masina pana la Ponton sau 30 de minute pe jos. Fiecare alege metoda de deplasare ­čÖé

 334. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 335. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 336. Ne-am simtit excelent. Personalul a fost amabil si a raspuns prompt solicitarilor noastre. Mancarea a fost foarte buna.

 337. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 338. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 339. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 340. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 341. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 342. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 343. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 344. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 345. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 346. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 347. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 348. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 349. Pensiunea e foarte frumoasa, amplasata pe malul lacului, peisajul e de vis. Restaurantul are un meniu stufos, cu mancare delicioasa si diversa.

 350. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 351. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 352. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 353. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 354. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 355. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 356. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 357. Ne-am simtit excelent. Personalul a fost amabil si a raspuns prompt solicitarilor noastre. Mancarea a fost foarte buna.

 358. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 359. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 360. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 361. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 362. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 363. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 364. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 365. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 366. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 367. Pensiunea e foarte frumoasa, amplasata pe malul lacului, peisajul e de vis. Restaurantul are un meniu stufos, cu mancare delicioasa si diversa.

 368. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 369. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 370. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 371. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 372. Ne-am simtit excelent. Personalul a fost amabil si a raspuns prompt solicitarilor noastre. Mancarea a fost foarte buna.

 373. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 374. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 375. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 376. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 377. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 378. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 379. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 380. Singurul lucru care mi-a placut a fost privelistea de la balcon.

 381. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 382. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 383. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 384. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 385. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 386. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 387. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 388. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 389. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 390. Totul a fost ok. Camera curat─â, baia cu scurgere corespunz─âtoare astfel ├«nc├ót sa nu inunzi totul de la un du╚Ö, prosoapele cu monograma cabanei, posibilitatea de a ├«mprumuta c─âr╚Ťi de la recep╚Ťie. Un mare plus pentru faptul c─â, de╚Öi am ajuns foarte t├órziu, la ora 00.30, recep╚Ťionera ne-a a╚Öteptat “pe baricade”. Papana╚Öi buni, la fel ╚Öi salata de vinete cu maionez─â. Curte cu loc de joac─â pentru cei mici ╚Öi un p─ârcule╚Ť, ├«n spatele cabanei. Atmosfera de familie.

 391. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 392. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 393. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 394. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 395. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 396. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 397. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 398. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 399. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 400. Desi am ajuns tarziu, am fost primita binevoitor. Gazda noastra s-a asigurat ca avem tot ce e nevoie pentru a face sederea noastra scurta cat mai confortabila. Camera, baia si asternuturile erau curate.

 401. Nimic în mod special, poate încercarea să ne asigure că totul o să fie bine a domnului care ne-a primit . Din păcate nu a fost chiar așa.

 402. Camere spatioase, iesire din camera catre un balcon imens unde iti puteai petrece dupa amiaza cand reveneai la cazare. Livingul de la parter este si el foarte spatios. Gazda ne-a ajutat in toate situatiile. 3-4 minute cu masina pana la Ponton sau 30 de minute pe jos. Fiecare alege metoda de deplasare ­čÖé

 403. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 404. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 405. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 406. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 407. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 408. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 409. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 410. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 411. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 412. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 413. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 414. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 415. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 416. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 417. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 418. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 419. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 420. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 421. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 422. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 423. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 424. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 425. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 426. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 427. Pensiunea e foarte frumoasa, amplasata pe malul lacului, peisajul e de vis. Restaurantul are un meniu stufos, cu mancare delicioasa si diversa.

 428. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 429. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 430. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 431. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 432. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 433. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 434. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 435. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 436. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 437. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 438. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 439. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 440. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 441. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 442. Pensiunea e foarte frumoasa, amplasata pe malul lacului, peisajul e de vis. Restaurantul are un meniu stufos, cu mancare delicioasa si diversa.

 443. Loca╚Ťia, personalul, m├óncarea (╚Ötrudelul cu mere).

 444. camerele curate, mancarea buna, personalul deosebit de amabil. Facilitatile- piscina si sauna. Mi s-au oferit explicatii amanuntiet la ce este de vizitat si alte informatii utile. In ultima zi am plecat mai devreme si am solicitat sa fiu ajutat cu micul dejun. Am primit sprijin prompt si pe deplin satisfacator. Ciorba de burta foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 445. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 446. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 447. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 448. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 449. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 450. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 451. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 452. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 453. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 454. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 455. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 456. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 457. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 458. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 459. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 460. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 461. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 462. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 463. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 464. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 465. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 466. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 467. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 468. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 469. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 470. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 471. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 472. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 473. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 474. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 475. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 476. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 477. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 478. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 479. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 480. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 481. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 482. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 483. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 484. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 485. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 486. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 487. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 488. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 489. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 490. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 491. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 492. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 493. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 494. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 495. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 496. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 497. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 498. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 499. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 500. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 501. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 502. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 503. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 504. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 505. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 506. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 507. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 508. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 509. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 510. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 511. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 512. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 513. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 514. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 515. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 516. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 517. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 518. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 519. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 520. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 521. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 522. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 523. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 524. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 525. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 526. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 527. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 528. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 529. Cabana este dotata cu tot ce este necesar pt un sejur reusit. Copiii au profitat din plin de curtea mare si de drumetiile din zona. Multumim, cu siguranta vom mai reveni.

 530. Locatia este superba. Casa dispune de absolut toate facilitatile. Ne-am putut lasa motocicletele parcate in siguranta si ferite de ploaie. Spatiul superb pentru gratar. Living foarte mare cu smart TV. Domnul care ne-a gazduit a fost foarte atent la nevoile noastre si pentru asta ii multumesc inca odata. Cu siguranta o sa ne mai intoarcem.

 531. In primul rand trebuie sa-l felicit pe domnul Tudor, este o gazda cum ar trebui sa fie toti, numai cuvinte de lauda avem la adresa dansului. Casa este frumoasa, curata, dispune de toate facilitatile de care ai nevoie pentru un concediu reusit. Noua ne-a placut atat de mult, incat am mai rezervat un weekend in speranta sa prindem vreme frumoasa pentru a beneficia si de sezlonguri ­čÖé Recomand cu incredere Casa Alex!

 532. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 533. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 534. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 535. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 536. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 537. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 538. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 539. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 540. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 541. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 542. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 543. Armonie, totul mirific, data viitoare vom sta mai mult!

 544. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 545. Mi-a placut zona, multa padure si aer curat, pitoresc. De asemenea, am apreciat privelistea superba din camera, mancarea delicioasa, cafeaua buna de la micul dejun si amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag, oricand. Recomand.

 546. O locatie de vis, nu este chiar langa lac, dar la cateva minute in plimbare. Mic dejun si cina bufet suedez si foarte buna. Gazde primitoare, curatenie. Aerul curat si zona la superlativ!!

 547. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 548. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 549. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 550. Gazda a fost super primitoare , camera extrem de curata , mancare foarte buna , o sa mai revin cu siguranta.

 551. Pensiune foarte frumoasa. Restaurant la parter. Nu ne-au oferit camera pe care am rezervat-o pe Booking ci ne-au dar un apartament la acelasi pret. Personalul foarte amabil. Zona lini╚Ötit─â. La c├óteva minute de mers cu masina de baraj (pt vara) si de zona de schi (Pt iarn─â). Recomand cu c─âldur─â ☺

 552. Gazde foarte amabile ! Mâncare proaspătă și foarte gustoasă! (ca la mama acasă)

 553. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 554. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 555. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 556. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 557. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 558. O loca╚Ťie relaxant─â,peisaj minunat. Exclus fi╚Ťele unor clien╚Ťi nereali╚Öti ….

 559. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi mi a pl─âcut atitudinea sa nu se fac─â risipa prin a lua prea mult─â m├óncare pe farfurie ╚Öi apoi aruncata la gunoi c─â nu o mananci, asta a fost un big plus. Camerele foarte curate, femeile de serviciu foarte dr─âgu╚Ťe ╚Öi au oferit ajutorul cu ce nu am ╚Ötiut s─â facem la canapea, tinerii care ajutou la restaurant au fost s─âritori sa ajute ╚Öi dr─âgu╚Ťi. Am dorit s─â mai st─âm o zi ╚Öi Dna care se ocupa de cabana ne a g─âsit repede o camera libera ╚Öi a organizat mutarea lucrurilor noastre ├«n noua camera cat noi eram la schi. Jos p─âl─âria serviciul.

 560. Calitate camerei si curatenia m-au surprins placut. Am avut vedere spre munte, o vedere frumoasa. Personalul a fost amabil si binevoitor, in special o domnisoara pe nume Ana care i-a adus baietelului meu 2 jucarii sa nu se plictiseasca pana venea pranzul.

 561. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 562. Locatia este amplasata intr-o zona usor accesibila, chiar in mijlocul naturii. Proprietarul extrem de amabil. Camera este curata si foarte spatioasa. Mini-bucataria este echipata cu toate ustensilele (nu exista plita/aragaz pt gatit).

 563. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 564. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 565. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 566. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 567. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 568. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 569. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 570. Gazdele au fost deosebit de amabile si din comportamentul lor am dedus faptul ca intotdeauna turistul este mai important decat profitul.Multumim familiei Radu,proprietarii pensiunii.!Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca zile linistite intr o atmosfera de familie .

 571. Cabana este dotata cu tot ce este necesar pt un sejur reusit. Copiii au profitat din plin de curtea mare si de drumetiile din zona. Multumim, cu siguranta vom mai reveni.

 572. Locatia este superba. Casa dispune de absolut toate facilitatile. Ne-am putut lasa motocicletele parcate in siguranta si ferite de ploaie. Spatiul superb pentru gratar. Living foarte mare cu smart TV. Domnul care ne-a gazduit a fost foarte atent la nevoile noastre si pentru asta ii multumesc inca odata. Cu siguranta o sa ne mai intoarcem.

 573. In primul rand trebuie sa-l felicit pe domnul Tudor, este o gazda cum ar trebui sa fie toti, numai cuvinte de lauda avem la adresa dansului. Casa este frumoasa, curata, dispune de toate facilitatile de care ai nevoie pentru un concediu reusit. Noua ne-a placut atat de mult, incat am mai rezervat un weekend in speranta sa prindem vreme frumoasa pentru a beneficia si de sezlonguri ­čÖé Recomand cu incredere Casa Alex!

 574. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi mi a pl─âcut atitudinea sa nu se fac─â risipa prin a lua prea mult─â m├óncare pe farfurie ╚Öi apoi aruncata la gunoi c─â nu o mananci, asta a fost un big plus. Camerele foarte curate, femeile de serviciu foarte dr─âgu╚Ťe ╚Öi au oferit ajutorul cu ce nu am ╚Ötiut s─â facem la canapea, tinerii care ajutou la restaurant au fost s─âritori sa ajute ╚Öi dr─âgu╚Ťi. Am dorit s─â mai st─âm o zi ╚Öi Dna care se ocupa de cabana ne a g─âsit repede o camera libera ╚Öi a organizat mutarea lucrurilor noastre ├«n noua camera cat noi eram la schi. Jos p─âl─âria serviciul.

 575. Calitate camerei si curatenia m-au surprins placut. Am avut vedere spre munte, o vedere frumoasa. Personalul a fost amabil si binevoitor, in special o domnisoara pe nume Ana care i-a adus baietelului meu 2 jucarii sa nu se plictiseasca pana venea pranzul.

 576. Mancarea exceptionala si suficienta, cald in camera, iar personalul foarte amabil. Va multumim

 577. Locatie intr-o zona linistita si relativ usor accesibila,potrivita pentru sezonul de sporturi de iarna si pentru sezonul de vara.

 578. Loca╚Ťia mirifica, natura ╚Öi aerul curat. Personal amabil ╚Öi foarte prietenos. M├óncare gustoas─â.

 579. In ciuda a╚Ötept─ârilor,personalul a fost amabil, m├óncare de cas─â gustoasa, zona este lini╚Ötit─â. Recomand cu c─âldur─â mai ales familiilor pentru un concediu lini╚Ötit ╚Öi relaxant. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 580. Locatia este amplasata intr-o zona usor accesibila, chiar in mijlocul naturii. Proprietarul extrem de amabil. Camera este curata si foarte spatioasa. Mini-bucataria este echipata cu toate ustensilele (nu exista plita/aragaz pt gatit).

 581. Ne-au placut cazarea, locurile de vizitat, lacul si pontoanele de plaja! Proprietarii foarte prompti si amabili!

 582. Un minunat loc de relaxare, odihna si incarcarea bateriilor proprii.Gazda este deosebita, amabila si saritoare. Poti sa mergi la plaja…pe carari de munte….cu siguranta vom reveni!

 583. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 584. Totul. Locatia vilei este superba, este foarte bine echipata mai ales bucataria, camere spatioase si curate (camerele de la mansarda sunt geniale), baile curate si spatioase, iar camera de zi de parter este exact cum ne-am dorit. Gradina este locul perfect de relaxare. Parcarea este gratuita. Plus multe alte lucruri bune.

 585. “Am petrecut ├«n acest loc un weekend minunat! (grup 8 persoane) Felicit─âri proprietarilor pentru confortul oferit prin dotarile spatiului si pentru amabilitate.” “Recomand─âm pensiunea acelora care vor s─â petreac─â un sejur ├«mpreun─â cu prietenii. Curat, amenajat cu tot ce trebuie ca s─â te sim╚Ťi bine. Rug─âm to╚Ťi beneficiarii s─â aib─â grij─â cum folosesc lucrurile, pentru c─â vrem s─â revenim ╚Öi s─â g─âsim la fel de frumos ╚Öi ├«ntre╚Ťinut totul. Felicit─âri proprietarilor!” “Am petrecut un sejur pl─âcut ├«n pensiunea dumneavoastr─â ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de primirea c─âlduroasa, cura╚Ťenia din interiorul cabanei, utilit─â╚Ťile multiple, totul fiind aranjat cu gust. At├ót confortul din interior c├ót ╚Öi amplasamentul cabanei sunt de nota 10. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â! Vom reveni!” Succes! 😀

 586. Cabana este dotata cu tot ce este necesar pt un sejur reusit. Copiii au profitat din plin de curtea mare si de drumetiile din zona. Multumim, cu siguranta vom mai reveni.

 587. Locatia este superba. Casa dispune de absolut toate facilitatile. Ne-am putut lasa motocicletele parcate in siguranta si ferite de ploaie. Spatiul superb pentru gratar. Living foarte mare cu smart TV. Domnul care ne-a gazduit a fost foarte atent la nevoile noastre si pentru asta ii multumesc inca odata. Cu siguranta o sa ne mai intoarcem.

 588. In primul rand trebuie sa-l felicit pe domnul Tudor, este o gazda cum ar trebui sa fie toti, numai cuvinte de lauda avem la adresa dansului. Casa este frumoasa, curata, dispune de toate facilitatile de care ai nevoie pentru un concediu reusit. Noua ne-a placut atat de mult, incat am mai rezervat un weekend in speranta sa prindem vreme frumoasa pentru a beneficia si de sezlonguri ­čÖé Recomand cu incredere Casa Alex!

 589. Buna credin╚Ť─â ╚Öi amabilitatea proprietarului care a ├«ncercat sa solu╚Ťioneze o ne├«n╚Ťelegere / gre╚Öeal─â a celor de la Booking.com f─âr─â s─â afecteze clien╚Ťii (care nu au avut nicio vina la efectuarea rezerv─ârii).

 590. Camera spatioasa, curata, terasa de afara a fost relaxanta. Staff-ul este prietenos.

 591. Liniste,cur─â╚Ťenie,amabilitate proprietar,aer curat.

 592. Personalul amabil si serviabil. Micul dejun ok. Cafeaua buna.

 593. Admistratorul (domnul Emil), este foarte atent la nevoile clientilor.

 594. A fost superb sejurul, am stat 3 zile si m-am simtit foarte bine. Atmosfera a fost linistita, micul dejun foarte gustos si personalul prietenos. Recomand cu incredere !

 595. Gazde primitoare, cunoscatoare ale atractiilor din zona, locatie dotata cu tot ce este nevoie pentru a te simti ca acasa!Felicitari!Vom mai reveni cu siguranta!

 596. Amplasarea in padure, liniste, aer curat. Camera bine dimensionata si dotata cu tot ce a fost nevoie. Gazda primitoare care ne a fost de ajutor cu indicatiile/ informatiile privind zona.

 597. Este o pensiune absolut superba și cu o gazdă ospitaliera!

 598. Pozi╚Ťionarea, eleganta hotelului, amabilitatea personalului.Locul de joaca pt copii amenajat foarte frumos, locuri de relaxare pt toata lumea l├«ng─â p─âdure..├Än general nu se aude dec├«t ciripitul p─âs─ârilor.

 599. M├óncarea este bun─â la aceast─â loca╚Ťie. Zona foarte linistit─â.

 600. – vederea de pe balcon superba -curatenia per total in camera si in hotel se respecta toate masurile de igiena posibile -au restaurant cu mancare foarte buna (preturi medii) -camere mari si aerisite

 601. Curtea senza╚Ťie, dl proprietar foarte amabil si atent, foarte curat

 602. Amplasarea este perfecta – la capatul satului, o oaza de liniste. Curtea este piesa de rezistenta, mare si foarte bine ingrijita.

 603. Locatie superba, retrasa, aproape de natura, curte mare cu terasa, casa dotata cu tot ce este necesar. Mul╚Ťumim gazdei care a fost foarte amabila ╚Öi atenta la nevoile noastre. Recomand cu ├«ncredere!

 604. Micul dejun si cina au fost delicioasa si portiile mari! O experienta placuta!

 605. Loca╚Ťia a fost una foarte, foarte bun─â. Cazarea este localizata fix ├«n centrul V─âliugului. M├óncarea a fost extraordinara(pastele carbonara ╚Öi creaspy foarte bune) , camera a fost curat─â, am avut ap─â cald─â, lenjerie curat─â. Personalul a fost dr─âgu╚Ť, amabi, prietenos cu noi. Recomand aceast─â cazare!!!!!

 606. Loca╚Ťia foarte bine amplasat─â din punct de vedere al traseelor turistice.

 607. Domnul Lazarescu a fost o gazda extraordinara, foarte prietenos si amabil. Locatia e destul de linistita si peisajul e minunat iar localnicii sunt foarte draguti si prietenosi. Le recomand cu caldura celor carora le place sa socializeze sa se puna pe bancuta langa ÔÇťtanti Che╚ŤaÔÇŁ si trupa si sa stea la povesti pana seara tarziu. 😊

 608. Proprietarul este foarte simpatic si primitor. Zona este frumoasa si la doar 30 min de mers pe jos de ponton. Raul din spatele casei da un aer romantic locatiei. Are terasa mare la etaj unde poti sa stai pana tarziu.

 609. Totul de la primire p├ón─â la plecare, foarte primitori ╚Öi c─âlduro╚Öi, oameni ne-au pus totul la dispozi╚Ťie, camerele au fost curate ╚Öi aranjate,

 610. Lacatie super, mic dejun suficient, destul de variat, servire ireprosabila.

 611. Mancarea a fost foarte buna, personalul care serveste la masa foarte sociabil si locatia amplasata intr-un loc linistit cu aer curat.

 612. Ospitalitatea personalului, priveliștea de la balcon, mancarea.

 613. Curtea senza╚Ťie, dl proprietar foarte amabil si atent, foarte curat

 614. Amplasarea este perfecta – la capatul satului, o oaza de liniste. Curtea este piesa de rezistenta, mare si foarte bine ingrijita.

 615. Locatie superba, retrasa, aproape de natura, curte mare cu terasa, casa dotata cu tot ce este necesar. Mul╚Ťumim gazdei care a fost foarte amabila ╚Öi atenta la nevoile noastre. Recomand cu ├«ncredere!

 616. Cabana este wow in realitate, locatia este minunata. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Oameni foarte intelegatori si comunicativi. Recomand cu tot dragul! Speram sa revenim cat de curand.

 617. Locatia e excelenta,aprope de lac si dispune de tot confortul necesar ,curatenie,oaza de liniste.

 618. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 619. micul dejun , foarte bun, locatia excelenta in centru, gazdele foarte primitoare la mic dejun pe langa traditionala omleta cu sunca , ne au adus din partea casei zacusca facuta de casa, iar seara la cina dupa ce am comandat, am primit desert foarte bun , facut de proprietara

 620. camera frumoasa si spatioasa , am avut caldura seara. Mancare buna si gustoasa cu produse de casa , portii generoase Gazdele oameni calzi si primitori

 621. Camerele foarte curate si mancarea exceptionala. Proprietarii sunt oameni foarte comunicativi de la care am primit ponturi despre ce se poate vizita in zona.

 622. Totul a fost excelent! Cabana este extrem de primitoare, pusa la punct cu tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie excelenta. Doar cuvinte de lauda pentru aceasta loca╚Ťie ╚Öi categoric vom reveni.

 623. Almost everything, the house was clean with nice decorations. Huge living and well equiped kitchen. Nice bedrooms with great mattresses. The game room was great!

 624. The cabin is great for a getaway in the mountains. Ninel is one of the best hosts I’ve ever met, he made sure I and my group had everything we needed. The location is great, next to the local attractions, but still in a rather secluded area. We had enough privacy to enjoy every moment of our trip. The rooms are spacious and well furnished. In the living room and in the basement, we had lots of space for hanging out, play some pool, and enjoy some cold beers. The terrace is also very well arranged. Definitely recommended for anyone looking to enjoy nature.

 625. Loca╚Ťia excelenta, gazda foarte primitoare, totul arat─â exact ca in poze. Un loc magic, desprins din povesti.😊

 626. Gazde primitoare, cunoscatoare ale atractiilor din zona, locatie dotata cu tot ce este nevoie pentru a te simti ca acasa!Felicitari!Vom mai reveni cu siguranta!

 627. Amplasarea in padure, liniste, aer curat. Camera bine dimensionata si dotata cu tot ce a fost nevoie. Gazda primitoare care ne a fost de ajutor cu indicatiile/ informatiile privind zona.

 628. Lacatie super, mic dejun suficient, destul de variat, servire ireprosabila.

 629. Mancarea a fost foarte buna, personalul care serveste la masa foarte sociabil si locatia amplasata intr-un loc linistit cu aer curat.

 630. Ospitalitatea personalului, priveliștea de la balcon, mancarea.

 631. Am doar cuvinte de laud─â. M├óncarea a fost delicioas─â, proprietarii, foarte primitori, loca╚Ťia, excelent─â, av├ónd in vedere pre╚Ťul/sejur. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 632. micul dejun , foarte bun, locatia excelenta in centru, gazdele foarte primitoare la mic dejun pe langa traditionala omleta cu sunca , ne au adus din partea casei zacusca facuta de casa, iar seara la cina dupa ce am comandat, am primit desert foarte bun , facut de proprietara

 633. camera frumoasa si spatioasa , am avut caldura seara. Mancare buna si gustoasa cu produse de casa , portii generoase Gazdele oameni calzi si primitori

 634. Loca╚Ťia excelenta, gazda foarte primitoare, totul arat─â exact ca in poze. Un loc magic, desprins din povesti.😊

 635. Gazde primitoare, cunoscatoare ale atractiilor din zona, locatie dotata cu tot ce este nevoie pentru a te simti ca acasa!Felicitari!Vom mai reveni cu siguranta!

 636. Amplasarea in padure, liniste, aer curat. Camera bine dimensionata si dotata cu tot ce a fost nevoie. Gazda primitoare care ne a fost de ajutor cu indicatiile/ informatiile privind zona.

 637. Curtea senza╚Ťie, dl proprietar foarte amabil si atent, foarte curat

 638. Amplasarea este perfecta – la capatul satului, o oaza de liniste. Curtea este piesa de rezistenta, mare si foarte bine ingrijita.

 639. Locatie superba, retrasa, aproape de natura, curte mare cu terasa, casa dotata cu tot ce este necesar. Mul╚Ťumim gazdei care a fost foarte amabila ╚Öi atenta la nevoile noastre. Recomand cu ├«ncredere!

 640. Totul a fost excelent! Cabana este extrem de primitoare, pusa la punct cu tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie excelenta. Doar cuvinte de lauda pentru aceasta loca╚Ťie ╚Öi categoric vom reveni.

 641. Almost everything, the house was clean with nice decorations. Huge living and well equiped kitchen. Nice bedrooms with great mattresses. The game room was great!

 642. The cabin is great for a getaway in the mountains. Ninel is one of the best hosts I’ve ever met, he made sure I and my group had everything we needed. The location is great, next to the local attractions, but still in a rather secluded area. We had enough privacy to enjoy every moment of our trip. The rooms are spacious and well furnished. In the living room and in the basement, we had lots of space for hanging out, play some pool, and enjoy some cold beers. The terrace is also very well arranged. Definitely recommended for anyone looking to enjoy nature.

 643. Lacatie super, mic dejun suficient, destul de variat, servire ireprosabila.

 644. Mancarea a fost foarte buna, personalul care serveste la masa foarte sociabil si locatia amplasata intr-un loc linistit cu aer curat.

 645. Ospitalitatea personalului, priveliștea de la balcon, mancarea.

 646. Am doar cuvinte de laud─â. M├óncarea a fost delicioas─â, proprietarii, foarte primitori, loca╚Ťia, excelent─â, av├ónd in vedere pre╚Ťul/sejur. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 647. micul dejun , foarte bun, locatia excelenta in centru, gazdele foarte primitoare la mic dejun pe langa traditionala omleta cu sunca , ne au adus din partea casei zacusca facuta de casa, iar seara la cina dupa ce am comandat, am primit desert foarte bun , facut de proprietara

 648. camera frumoasa si spatioasa , am avut caldura seara. Mancare buna si gustoasa cu produse de casa , portii generoase Gazdele oameni calzi si primitori

 649. Loca╚Ťia excelenta, gazda foarte primitoare, totul arat─â exact ca in poze. Un loc magic, desprins din povesti.😊

 650. Gazde primitoare, cunoscatoare ale atractiilor din zona, locatie dotata cu tot ce este nevoie pentru a te simti ca acasa!Felicitari!Vom mai reveni cu siguranta!

 651. Amplasarea in padure, liniste, aer curat. Camera bine dimensionata si dotata cu tot ce a fost nevoie. Gazda primitoare care ne a fost de ajutor cu indicatiile/ informatiile privind zona.

 652. Curtea senza╚Ťie, dl proprietar foarte amabil si atent, foarte curat

 653. Amplasarea este perfecta – la capatul satului, o oaza de liniste. Curtea este piesa de rezistenta, mare si foarte bine ingrijita.

 654. Locatie superba, retrasa, aproape de natura, curte mare cu terasa, casa dotata cu tot ce este necesar. Mul╚Ťumim gazdei care a fost foarte amabila ╚Öi atenta la nevoile noastre. Recomand cu ├«ncredere!

 655. Totul a fost excelent! Cabana este extrem de primitoare, pusa la punct cu tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie excelenta. Doar cuvinte de lauda pentru aceasta loca╚Ťie ╚Öi categoric vom reveni.

 656. Almost everything, the house was clean with nice decorations. Huge living and well equiped kitchen. Nice bedrooms with great mattresses. The game room was great!

 657. The cabin is great for a getaway in the mountains. Ninel is one of the best hosts I’ve ever met, he made sure I and my group had everything we needed. The location is great, next to the local attractions, but still in a rather secluded area. We had enough privacy to enjoy every moment of our trip. The rooms are spacious and well furnished. In the living room and in the basement, we had lots of space for hanging out, play some pool, and enjoy some cold beers. The terrace is also very well arranged. Definitely recommended for anyone looking to enjoy nature.

 658. Mancarea: excelenta (gatita, servita). Gazdele extrem de primitoare. Locatie excelenta atat pe timp de iarna (acces si apropiere fata de faclitati ski), cta si pe timp de vara (ciclism, drumetii) Vom reveni oricand cu drag.

 659. Gazde excep╚Ťionale, mancare excelenta, primire foarte bun─â.

 660. Aproape de Semenii, Muntele Mic,Garana. De tot ce are m.frumos Cara╚Ö. Lacuri,╚Öi,drume╚Ťii, tot ce vrei. Caldura. Apa dus clocotit─â. O caban─â ca ╚Öi ├«n Austria, Sud Tirol, Elve╚Ťia, Slovenia la un pre╚Ť incomparabil. Curatenie exemplar─â. Ca e un luft la usa e neimportant. Restaurant mai mult dct.onorabil

 661. Cabana este wow in realitate, locatia este minunata. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Oameni foarte intelegatori si comunicativi. Recomand cu tot dragul! Speram sa revenim cat de curand.

 662. Locatia e excelenta,aprope de lac si dispune de tot confortul necesar ,curatenie,oaza de liniste.

 663. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 664. mancare foarte buna , personal amabil, locuri de parcare la proprietate, semnal wireless (internet) la restaurant, receptie si in jurul cabanei

 665. Micul dejun, foarte bun, bogat ╚Öi diversificat. ├Än general m├óncarea din restaurant este bun─â ╚Öi gustoas─â, iar pre╚Ťurile sunt bune. Camera suficient de spa╚Ťioas─â, mobilier ul ok ╚Öi de calitate, balcon cu priveli╚Öte spre munte. Raport pre╚Ť / calitate foarte bun.

 666. Lacatie super, mic dejun suficient, destul de variat, servire ireprosabila.

 667. Totul a fost excelent! Cabana este extrem de primitoare, pusa la punct cu tot ce este necesar , cur─â╚Ťenie excelenta. Doar cuvinte de lauda pentru aceasta loca╚Ťie ╚Öi categoric vom reveni.

 668. The house is great for a group of maximum 12 persons. Everything we neeeded was available, the property is well equipped.

 669. Almost everything, the house was clean with nice decorations. Huge living and well equiped kitchen. Nice bedrooms with great mattresses. The game room was great!

 670. Ne-a pl─âcut totul…a╚Öezarea loca╚Ťiei, curtea exterioar─â, terasa exterioar─â, interiorul cabanei, camerele, cur─â╚Ťenia la cote maxime ╚Öi m├óncare…f─âr─â cuvinte…foarte bun─â…felicit─âri tuturor!!!revenim cu siguran╚Ť─â!

 671. Foarte curat, personal amabil, mancare buna. Zona exceptionala pentru plaja, excursii pe munte, aer curat si natura.

 672. Locul bine ales pt clădire din multe puncte de vedere ,vederea de la balcon,/ și din camera ,randunicile, mâncarea frumos prezentata , buna și servirea plăcută!

 673. A fost minunat recomand cu drag’cu siguranta vom reveni!!!

 674. Micul dejun foarte bun. Ceai si cafea la discretie , unt de calitate Personalul este foarte amabil

 675. Loca╚Ťia, personalul foarte amabil, mic dejun excelent – produse de calitate.

 676. Mic dejune excelent, copios! Locatia este pe malul unui parau.

 677. Totul a fost grozav! Personal amabil, locatie perfecta, curatenie exemplara, mancare foarte buna. Vom reveni cu placere

 678. Pensiunea este noua, curata, amplasata ok. Patul foooarte comfortabil, mancare foarte buna. Proprietarii au fost foarte primitori, am fost intampinati cu palinca si cornulete de casa ­čśë Solicitarile noastre au fost primite si solutionate cu deschidere si promptitunine. PS Am mancat cei mai buni mici :))

 679. Locatia e undeva pe un deal, o zona foarte linistita, inconjurata de copaci. Noi am fost in extrasezon si a fost perfect. ­čÖé Camerele arata exact cum sunt prezentate in poze. Ca sfaturi pentru ceilalti (scriu aici ca nu sunt lucruri negative pt locatie): – Luati-va cash, nu exista ATM-uri in Valiug si nici plata cu cardul la restaurante. – restaurantele cele mai bune sunt in stanga de cum coborati de la cabana. – Mergeti la restaurant la Kibut (in Garana) – Veniti cu biciletele voastre daca aveti in plan niste ture. – Daca aveti masina cu garda la sol mai mica de 12 Cm, mai bine o lasati la drumul principal. – Cand am ajuns noi transsemenicul era intr-o stare precara primii kilometrii, circulabil, incercati sa nu stati pe telefon in rest. ­čÖé

 680. Locatia perfecta, o gazda primitoare si amabila, un loc de vis ai putea spune. Cu siguranta, ne-am mai intoarce acolo. Perfect amplasata locatia in mijlocul padurii, daca fugi de nebunia din oras, aici e locul.

 681. Cabana situată superb, auzi păsările și pârâul de pe terasă.

 682. Totul a fost perfect. Proprietarii sunt persoane extrem de amabile. Am avut parte de o ședere frumoasă într-un loc minunat!

 683. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Am apreciat in mod deosebit gemul de casa si salata de vinete ­čÖé ! Multumim!!!

 684. Excellent everything. Pleasant hosts, very welcoming, friendly and helpful.

 685. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gazde deosebite ╚Öi atente la nevoile turi╚Ötilor. Sper─âm ca ├«n viitor s─â ne putem re├«ntoarce aici!

 686. Curatenie impecabila, gazde modeste si foarte primitoare, implicate in imbunatatirea facilitatilor. Foarte aproape de Ponton. Recomand cu mare drag si vom mai reveni cu siguranta!

 687. Loca╚Ťie buna, lini╚Öte, toate condi╚Ťiile, gazdele foarte primitoare

 688. Cabana este wow in realitate, locatia este minunata. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Oameni foarte intelegatori si comunicativi. Recomand cu tot dragul! Speram sa revenim cat de curand.

 689. Locatia e excelenta,aprope de lac si dispune de tot confortul necesar ,curatenie,oaza de liniste.

 690. Este o cabana superba, cu un design deosebit si mare atentie la detalii!

 691. Ne-a pl─âcut totul…a╚Öezarea loca╚Ťiei, curtea exterioar─â, terasa exterioar─â, interiorul cabanei, camerele, cur─â╚Ťenia la cote maxime ╚Öi m├óncare…f─âr─â cuvinte…foarte bun─â…felicit─âri tuturor!!!revenim cu siguran╚Ť─â!

 692. Foarte curat, personal amabil, mancare buna. Zona exceptionala pentru plaja, excursii pe munte, aer curat si natura.

 693. Locul bine ales pt clădire din multe puncte de vedere ,vederea de la balcon,/ și din camera ,randunicile, mâncarea frumos prezentata , buna și servirea plăcută!

 694. A fost minunat recomand cu drag’cu siguranta vom reveni!!!

 695. Micul dejun foarte bun. Ceai si cafea la discretie , unt de calitate Personalul este foarte amabil

 696. Loca╚Ťia, personalul foarte amabil, mic dejun excelent – produse de calitate.

 697. Frumos totul ╚Öi foarte curat! Ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 698. Atmosfera si conditiile de cazare. Gazda este foarte primitoare si ofera o descriere amanuntita a zonei cu cele mai bune obiective pentru petrecerea timpului.

 699. Locatia e undeva pe un deal, o zona foarte linistita, inconjurata de copaci. Noi am fost in extrasezon si a fost perfect. ­čÖé Camerele arata exact cum sunt prezentate in poze. Ca sfaturi pentru ceilalti (scriu aici ca nu sunt lucruri negative pt locatie): – Luati-va cash, nu exista ATM-uri in Valiug si nici plata cu cardul la restaurante. – restaurantele cele mai bune sunt in stanga de cum coborati de la cabana. – Mergeti la restaurant la Kibut (in Garana) – Veniti cu biciletele voastre daca aveti in plan niste ture. – Daca aveti masina cu garda la sol mai mica de 12 Cm, mai bine o lasati la drumul principal. – Cand am ajuns noi transsemenicul era intr-o stare precara primii kilometrii, circulabil, incercati sa nu stati pe telefon in rest. ­čÖé

 700. Camerele simpliste dar curate, totul nou, baia frumoasa. Vederea de pe terasa este superba, locatia linistita. Gazdele de la recep╚Ťie f amabili, ne-au ajutat cu depozitarea bicicletelor. Ne-au primit cu gustari si bautura din partea casei.

 701. Gazdele au fost foarte amabile,locatia foarte curata iar mancare delicioasa!

 702. Mic dejune excelent, copios! Locatia este pe malul unui parau.

 703. Totul a fost perfect. Proprietarii sunt persoane extrem de amabile. Am avut parte de o ședere frumoasă într-un loc minunat!

 704. Gazdele au fost foarte amabile si ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Am apreciat in mod deosebit gemul de casa si salata de vinete ­čÖé ! Multumim!!!

 705. Excellent everything. Pleasant hosts, very welcoming, friendly and helpful.

 706. locatia ingrijita, curat, proprietarii si familia lor oameni de treaba, placuti, amabili , de incredere

 707. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gazde deosebite ╚Öi atente la nevoile turi╚Ötilor. Sper─âm ca ├«n viitor s─â ne putem re├«ntoarce aici!

 708. Curatenie impecabila, gazde modeste si foarte primitoare, implicate in imbunatatirea facilitatilor. Foarte aproape de Ponton. Recomand cu mare drag si vom mai reveni cu siguranta!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled