Cazare ieftina Valea Jiului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania

★★★ Hotel Sydney

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

MBI Travel Inn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Meliss

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

The Roof Top

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Helin Aeroport - Craiova

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Articus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Golden House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Green House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Niculina si Evelina Bătrîneanu din Ocna de Sus, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Niculina si Evelina Bătrîneanu din Ocna de Sus, jud. HarghitaCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 • Bănel si Laura Pătruț din Moftinu Mare, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Valea Jiului, Craiova, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Bănel si Laura Pătruț din Moftinu Mare, jud. Satu MareCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 • Romulus si Aida Nițescu din Turnu Magurele, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Romulus si Aida Nițescu din Turnu Magurele, jud. TeleormanCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 • Emanuil si Tinca Brudașcu din Let, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Valea Jiului, Craiova, Romania!

  (Emanuil si Tinca Brudașcu din Let, jud. CovasnaCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 • Dacian si Nicodim Combiescu din Capeni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Valea Jiului, Craiova, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dacian si Nicodim Combiescu din Capeni, jud. CovasnaCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 • Simona si Vasile Foarță din Iazu Nou, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Jiului, Craiova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Valea Jiului, Craiova, Romania.

  (Simona si Vasile Foarță din Iazu Nou, jud. IasiCazare in Valea Jiului, Craiova, Romania pentru 2 persoane)

 1. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 2. Camera curata, spatioasa cu tot ceea ce ar trebui unei camere a unui hotel de patru stele.

 3. Camera business king este superba; cu zona de relaxare /tv, cu birou, delimitata de zona de dormit. Asternuturile sunt minunate, pernele sunt moi, patul este imens si confortabil. Baia este foarte mare, cu dus walk in. Restaurantul hotelului are un meniu a la carte variat si bun. Micul dejun bufet suedez este diversificat. Piscina hotelului este mare si neaglomerata.

 4. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 5. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 6. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 7. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 8. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 9. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 10. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 11. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 12. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 13. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 14. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 15. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 16. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 17. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 18. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 19. Mi-au placut foarte mult amenajarile interioare. Exista un spatiu interior, foarte dragut amenajat cu canapea, fotolii si plante multe, care poate tine locul unei gradini unde te poti relaxa cu colegii la o cafea pe timp de vreme rea!!!

 20. Locație superba, personal foarte amabil. Arată mult mai bine decât in poze. Totul perfect. O sa revin cu drag!

 21. Un hotel amplasat intr o casă monument istoric cu respectarea și conservarea extraordinară a acestuia. E la 5 min de mers pe jos de Universitate, centrul vechi sau Mcdonald s

 22. Mi-au placut foarte mult amenajarile interioare. Exista un spatiu interior, foarte dragut amenajat cu canapea, fotolii si plante multe, care poate tine locul unei gradini unde te poti relaxa cu colegii la o cafea pe timp de vreme rea!!!

 23. Locație superba, personal foarte amabil. Arată mult mai bine decât in poze. Totul perfect. O sa revin cu drag!

 24. Un hotel amplasat intr o casă monument istoric cu respectarea și conservarea extraordinară a acestuia. E la 5 min de mers pe jos de Universitate, centrul vechi sau Mcdonald s

 25. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 26. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 27. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 28. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 29. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 30. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 31. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 32. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 33. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 34. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 35. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 36. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 37. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 38. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 39. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 40. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 41. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 42. Micul dejun a fost bun. Masa de seara la localul dumneavoastra a fost buna.

 43. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 44. Camera curata, spatioasa cu tot ceea ce ar trebui unei camere a unui hotel de patru stele.

 45. Camera business king este superba; cu zona de relaxare /tv, cu birou, delimitata de zona de dormit. Asternuturile sunt minunate, pernele sunt moi, patul este imens si confortabil. Baia este foarte mare, cu dus walk in. Restaurantul hotelului are un meniu a la carte variat si bun. Micul dejun bufet suedez este diversificat. Piscina hotelului este mare si neaglomerata.

 46. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 47. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 48. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 49. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 50. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 51. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 52. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 53. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 54. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 55. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 56. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 57. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 58. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 59. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 60. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 61. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 62. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 63. Curatenie, pat confortabil, liniste, personal foarte amabil. O sa mai merg tot aici cand mai am ocazia.

 64. Patul bun, o parte tare , una moale, dupa preferinte. ( dupa uzura ), apa calda, dus , Tv mare, papuci baie, super conditii ptr 3 *. Deci: camera mica, renovata, cald, pat mare, tv mare, ness, ceai si apa din partea casei plus fierbator.

 65. Hotel cochet si elegant, situat la marginea orasului, langa un parc si un lac, din pacate lasate in voia soartei. Camera (desi mica) a fost curata si patul comfortabil. Baia are de toate, inclusiv incalzire prin pardoseala (pacat ca nu e perfect izolat peretele de sticla care separa zona de dus de restul baii … si o dara de apa se strecoara printr-una din nervurile gresiei inafara).

 66. O cazare frumoasa intr-o ambianta plăcută, personal amabil, mic dejun bogat și gustos, mâncarea foarte buna. Recomand aceast hotel pentru cei care ajung in Craiova. Zi frumoasa dragi călători!

 67. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 68. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 69. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 70. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 71. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 72. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 73. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 74. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 75. Vittorio-luigi martie 1, 2019 at 7:38 pm

  Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 76. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 77. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 78. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 79. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 80. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 81. Curatenie, pat confortabil, liniste, personal foarte amabil. O sa mai merg tot aici cand mai am ocazia.

 82. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 83. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 84. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 85. Conditiile de cazare foarte bune, personalul foarte amabil

 86. Personal foarte amabil, curățenie, servicii foarte bune.

 87. Excelent! Facilitati multiple, curatenie, amenajare frumoasa. Cabina de dus super! Mic dejun complex. Per total foarte bun raport calitate-pret. Recomand cu incredere!

 88. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 89. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 90. Personalul foarte amabil și foarte multa liniște!

 91. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 92. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 93. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 94. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 95. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 96. Vittorio-luigi martie 7, 2019 at 2:58 am

  Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 97. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 98. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 99. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 100. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 101. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 102. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 103. Confortul de acasa, parcare asigurata, locatie aproape de centru.

 104. Apartament foarte spațios, decorat deosebit, modern, băi curate

 105. Proprietari tineri, energici si f.amabili.Flexibili si gata oricand sa găsească soluții la solicitări extra…

 106. Infect.Locatia lasa de dorit .lipsa parcare,lipsa prosoape, lipsa papuci, etc.

 107. Atmosfera placuta, personal amabil, mic dejun foarte bun. Curatenie. Si in oras, probabil cel mai bun raport calitate / pret.

 108. Mic dejun ok, camera curata. Personalul prietenos.

 109. Curățenie impecabile. Servici super ok. Amabilitate 10. Recomand cu foarte mare incredere acest Hotel.

 110. Ajutorul care ne-a fost oferit încă de la cazare și amabilitatea lui Ionuț de a ne prezenta camera+ mobilierul+ dotările moderne

 111. Gestul recepționerului de a ma lua de la gara. Patul foarte comfortabil. Camera spatioasa. Baia foarte faină. Raport calitate-preț.

 112. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 113. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 114. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 115. Îmi place că este foarte aproape de Universitate, că este curat și că în fiecare duminică seară există diferite evenimente (concerte, stand up comedy, hipnoză, etc.)

 116. Curățenia la locul ei ,caldura ,patul bun ,liniște . Are si restaurant ceea ce este foarte bine . Raport pret calitate bun . Revin .

 117. Hotelul este situat foarte aproape de Grădina Botanică și de mijloacele de transport în comun. Zona centrală a Craiovei este situată la mică distanță, cam la cinci minute de plimbare lejeră. Este amplasat într-o zonă liniștită a orașului. Cel puțin amplasarea camerei în care am stat nu era către strada principală. Camera a fost suficient de spațioasă, călduroasă și având dotările minime necesare. Nu cred că aș fi avut nevoie de mai mult pentru un sejur scurt. Personal tânăr, prietenos și binevoitor. Per total condiții bune, raport preț-calitate excelent și o atmosferă caldă, tocmai de aceea am ales să stau încă o dată în acest hotel.

 118. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 119. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 120. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 121. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 122. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 123. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 124. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 125. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 126. Micul dejun a fost bun. Masa de seara la localul dumneavoastra a fost buna.

 127. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 128. Mi-au placut foarte mult amenajarile interioare. Exista un spatiu interior, foarte dragut amenajat cu canapea, fotolii si plante multe, care poate tine locul unei gradini unde te poti relaxa cu colegii la o cafea pe timp de vreme rea!!!

 129. Locație superba, personal foarte amabil. Arată mult mai bine decât in poze. Totul perfect. O sa revin cu drag!

 130. Amabilitatea proprietarului și a personalului,mâncare buna, curățenie .

 131. Curățenie impecabile. Servici super ok. Amabilitate 10. Recomand cu foarte mare incredere acest Hotel.

 132. Camera curata, personal foarte amabil chiar dacă ne-am cazat după miezul nopții.

 133. Personal impecabil, mic dejun bun și cafea excelenta

 134. Nimic, totul este un jeg acolo. Nu recomand nimănui să meargă acolo.🤮🤮🤢🤢

 135. Camera curată, personal amabil, unele camere au balcon.

 136. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 137. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 138. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 139. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 140. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 141. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 142. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 143. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 144. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 145. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 146. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 147. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 148. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 149. Mi-au placut foarte mult amenajarile interioare. Exista un spatiu interior, foarte dragut amenajat cu canapea, fotolii si plante multe, care poate tine locul unei gradini unde te poti relaxa cu colegii la o cafea pe timp de vreme rea!!!

 150. Locație superba, personal foarte amabil. Arată mult mai bine decât in poze. Totul perfect. O sa revin cu drag!

 151. Super ok totul. Deși am ajuns când bucătăria se închidea, am găsit un personal înțelegător și implicat(în special Bogdan) care a făcut posibil să servesc masa. Camera mare, curată și dotată cu toate cele necesare!

 152. Un hotel linistit, la vreo 2 km de centru, dar curat si cu un raport pret-calitate foarte bun.

 153. Amabilitatea proprietarului și a personalului,mâncare buna, curățenie .

 154. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 155. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 156. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 157. Personal impecabil, mic dejun bun și cafea excelenta

 158. Nimic, totul este un jeg acolo. Nu recomand nimănui să meargă acolo.🤮🤮🤢🤢

 159. Camera curată, personal amabil, unele camere au balcon.

 160. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 161. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 162. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 163. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 164. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 165. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 166. Camera spațioasă cu pat confortabil , personal amabil

 167. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 168. Patul foarte mare si confortabil. Camera si baia sunt mari de asemenea, minibarul plin cu produse diverse. Per total, camera foarte curata si confortabila. Voi reveni cu siguranta.

 169. O mare disponibilitate din partea personalului, preparate proaspete, cafea buna si primeai si a doua la cerere.

 170. camera mare ,pat confortabil,mini bar ok -pret accesibil

 171. Infect.Locatia lasa de dorit .lipsa parcare,lipsa prosoape, lipsa papuci, etc.

 172. Super ok totul. Deși am ajuns când bucătăria se închidea, am găsit un personal înțelegător și implicat(în special Bogdan) care a făcut posibil să servesc masa. Camera mare, curată și dotată cu toate cele necesare!

 173. Un hotel linistit, la vreo 2 km de centru, dar curat si cu un raport pret-calitate foarte bun.

 174. Amabilitatea proprietarului și a personalului,mâncare buna, curățenie .

 175. Micul dejun a fost bun, iar personalul serviabil. Amplasarea in oras a hotelului este foarte buna (zona linistita, vecinatatea gradinii botanice, distanta mica fata de centrul orasului).

 176. Personal impecabil, mic dejun bun și cafea excelenta

 177. Nimic, totul este un jeg acolo. Nu recomand nimănui să meargă acolo.🤮🤮🤢🤢

 178. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 179. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 180. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 181. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 182. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 183. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 184. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 185. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 186. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 187. Totul la superlativ. Gazdă primitoare,locație bună. Mulțumesc pentru tot!

 188. Curățenie la superlativ👍👍👍 Ne-am simțit ca acasă👌👌👌 Multumim pt cafea😊😊😊

 189. Apartament bine finisat, foarte curat , personal amabil cu experiența in turism

 190. curat ,personal amabil ,aproape de centrul orasului,arhitectura deosebita a hotelului,

 191. Locația excelenta, aproape de centrul orasului. Design-ul cladirii vechi ,mobilierul, decoratiunile foarte interesante. Oferta calitate-pret foarte buna. Un sejur perfect.

 192. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 193. Modul de abordare a proprietarului, flexibilitatea sa si rapiditatea cu care au fost receptate informatiile. o gazda excelenta care ne-a prezentat si cateva aspecte turistice si gastronimice ale orasul Craiova. Va multumim!

 194. Apartamentul este minunat, curat, utilat cu tot ce este necesar, priveliștea este superba, iar gazda foarte prietenoasa si primitoare, nimic negativ, o sa revin cu siguranta.

 195. Central, comfortabil si curat sunt cuvintele care descriu acest local. Doamna Claudia este foarte amabila si dispusa sa ajute daca aveti nevoie.

 196. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 197. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 198. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 199. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 200. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 201. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 202. Este îngrijită camera, patul este confortabil, baia este ok, locația este bună, cu parc lângă și bancomat la 500 m.

 203. Personal amabil, curatenie, camere aerisite, pret bun!

 204. Micul dejun a fost bun, iar personalul serviabil. Amplasarea in oras a hotelului este foarte buna (zona linistita, vecinatatea gradinii botanice, distanta mica fata de centrul orasului).

 205. Camera e foarte spatioasa si are o masa tip birou destul de mare, unde poti sta comfotabil sa lucrezi. Patul este mare, dar mult prea soft pentru mine. Amplasarea a fost ideala, foarte aproape de Auchan Craiovita.

 206. Camera spațioasă cu pat confortabil , personal amabil

 207. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 208. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 209. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 210. Locatia foarte buna, in centru! Hotelul foarte ok din toate punctele de vedere! Foarte curat, personalul amabil iar micul dejun extraordinar!

 211. Personalul este amabil. Mobilier nou, baia este frumos amenajată.

 212. Super ok totul. Deși am ajuns când bucătăria se închidea, am găsit un personal înțelegător și implicat(în special Bogdan) care a făcut posibil să servesc masa. Camera mare, curată și dotată cu toate cele necesare!

 213. Un hotel linistit, la vreo 2 km de centru, dar curat si cu un raport pret-calitate foarte bun.

 214. Locatie excelenta. Foarte bun raport calitate-pret. Camera generoasa, confortabila. Parcare spatioasa la locatie.

 215. Mic dejun proaspăt, servire ireprosabila. Modern, curat si confortabil.

 216. Cu siguranta cel mai bun hotel din Craiova dintre toate cele pe care le cunosc, dar si unul dintre cele mai bune din tara, comparabil chiar cu cateva hoteluri premium din Bucuresti. Mi-a placut atentia la detalii, atat ca dotari ale camerei si hotelului, cat si ca servicii de la receptie, mic dejun sau spa.

 217. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 218. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 219. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 220. Modul de abordare a proprietarului, flexibilitatea sa si rapiditatea cu care au fost receptate informatiile. o gazda excelenta care ne-a prezentat si cateva aspecte turistice si gastronimice ale orasul Craiova. Va multumim!

 221. Apartamentul este minunat, curat, utilat cu tot ce este necesar, priveliștea este superba, iar gazda foarte prietenoasa si primitoare, nimic negativ, o sa revin cu siguranta.

 222. Central, comfortabil si curat sunt cuvintele care descriu acest local. Doamna Claudia este foarte amabila si dispusa sa ajute daca aveti nevoie.

 223. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 224. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 225. A fost o atmosfera plăcută, a fost foarte curat și mâncarea a fost excelenta.

 226. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 227. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 228. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 229. Am stat 3 nopti si am facut alegerea perfecta. Am sa ma reintorc cu mare placere.

 230. Personalul este amabil. Mobilier nou, baia este frumos amenajată.

 231. Super ok totul. Deși am ajuns când bucătăria se închidea, am găsit un personal înțelegător și implicat(în special Bogdan) care a făcut posibil să servesc masa. Camera mare, curată și dotată cu toate cele necesare!

 232. Micul dejun a fost bun si mereu apreciez mocheta in loc de gresie intr-o camera de hotel.

 233. Nimic, personalul foarte hotărâți și nu doreau rezolvarea amiabila a problemei, dacă știam nici nu ma duceam la ei.

 234. Locatia foarte bine amplasata fata de Liceul de Arte ” marin Aorescu”, acolo unde a avut loc Evenimentul pentru care am calatorit la craiova.

 235. Camera e foarte spatioasa si are o masa tip birou destul de mare, unde poti sta comfotabil sa lucrezi. Patul este mare, dar mult prea soft pentru mine. Amplasarea a fost ideala, foarte aproape de Auchan Craiovita.

 236. Camera spațioasă cu pat confortabil , personal amabil

 237. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 238. curat ,personal amabil ,aproape de centrul orasului,arhitectura deosebita a hotelului,

 239. Locația excelenta, aproape de centrul orasului. Design-ul cladirii vechi ,mobilierul, decoratiunile foarte interesante. Oferta calitate-pret foarte buna. Un sejur perfect.

 240. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 241. Camera e foarte spatioasa si are o masa tip birou destul de mare, unde poti sta comfotabil sa lucrezi. Patul este mare, dar mult prea soft pentru mine. Amplasarea a fost ideala, foarte aproape de Auchan Craiovita.

 242. Camera spațioasă cu pat confortabil , personal amabil

 243. Paturile si baile sunt foarte mari si confortabile. Doamnele care se ocupa de curatenie sunt foarte amabile si receptive.

 244. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 245. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 246. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 247. Foarte curat, placut, mobilier nou cu mult bun gust. Bar in camera. Camera dotata cu tot comfortul.

 248. Personalul a fost foarte amabil. Camera a fost de vis. Locația hotelului este perfecta. M-am simțit foarte bine și as reveni oricând.

 249. Frumos, foarte curat, personal atent. Aș reveni oricând !

 250. Superb! Dotarile, ambianta, serviciile aferente, … raportul calitate/pret mult peste alte hoteluri de aceasta categorie! Recomand.

 251. Servicii si personal bine pregatiti cu bun simt si saritori! A fost o experienta minunata! Abia asteptam sa revenim

 252. Este unul din putinele locuri in care nu pot reprosa nimic, totul la superlativ, de la camere, curatenie, liniste, mic dejun, personal…bravo !

 253. Un apartament exceptional , daca este liber sunteti norocosi . Felicitari propietarilor !

 254. Apartament spatios curat, bine utilat. Gazda amabila chiar daca noi am ajuns foarte tarziu (ora 23) si a fost nevoita sa ne astepte pentru predarea cheii.

 255. Curatm spatios. Cafea si ceai oferite de gazda. Usor de comunicat

 256. Patul mare, Internet ok, TV ok. Multe dulapuri. Termostat wireless, foarte bun.

 257. Ciprian-nicolae mai 3, 2019 at 9:15 pm

  Un apartament elegant si curat. Nu este nimic de reprosat, iar proprietarul a fost foarte prietenos. Recomand!

 258. Proprietarul este foarte de treaba iar apartamentul este exact ca in poze.

 259. Doamna de la receptie foarte amabila si deschisa. Multumim

 260. Condițiile au fost peste așteptări, ca amplasare este relativ aproape de centrul orașului și de stadion

 261. Interiorul locației și personalul au fost super! Curățenia, liniștea, amabilitatea și promptitudinea personalului au fost la superlativ, Ireproșabil….

 262. curat ,personal amabil ,aproape de centrul orasului,arhitectura deosebita a hotelului,

 263. Locația excelenta, aproape de centrul orasului. Design-ul cladirii vechi ,mobilierul, decoratiunile foarte interesante. Oferta calitate-pret foarte buna. Un sejur perfect.

 264. Locatia, cladirea cu iz istoric, camera si mobilierul

 265. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 266. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 267. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 268. Hotel bine intretinut, camere mari curate si un restaurant cu terasa foarte bun.

 269. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 270. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 271. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 272. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 273. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 274. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 275. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 276. Camera mare spatioasa, personal atent la nevoile clientului.

 277. Micul dejun a fost bun si mereu apreciez mocheta in loc de gresie intr-o camera de hotel.

 278. Nimic, personalul foarte hotărâți și nu doreau rezolvarea amiabila a problemei, dacă știam nici nu ma duceam la ei.

 279. Locatia foarte bine amplasata fata de Liceul de Arte ” marin Aorescu”, acolo unde a avut loc Evenimentul pentru care am calatorit la craiova.

 280. Modul de abordare a proprietarului, flexibilitatea sa si rapiditatea cu care au fost receptate informatiile. o gazda excelenta care ne-a prezentat si cateva aspecte turistice si gastronimice ale orasul Craiova. Va multumim!

 281. Apartamentul este minunat, curat, utilat cu tot ce este necesar, priveliștea este superba, iar gazda foarte prietenoasa si primitoare, nimic negativ, o sa revin cu siguranta.

 282. Central, comfortabil si curat sunt cuvintele care descriu acest local. Doamna Claudia este foarte amabila si dispusa sa ajute daca aveti nevoie.

 283. Camere mari, mobilarre functional,baia bine echipata,facuta cu materials de calibrate.Baietiii de la receptie foarte amabili.

 284. Raport calitate pret exceptional. Personal amabil. Curățenie, apa calda, camera spațioasă, Recomand.

 285. Am stat 3 nopti si am facut alegerea perfecta. Am sa ma reintorc cu mare placere.

 286. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 287. peste asteptari.felicitari.mic dejun sub asteptari.nu suntem pretentiosi.dar.avand in vedere ca am si cinat acolo,patru persoane cu 4 meniuri diferite suntem idreptatiti sa evaluam sub asteptari bucataria oferita.revin cu un calificativ de fabulos.am recomandat tuturor cunoscutilor hotelul,vom reveni cu siguranta in acest hotel

 288. Micul dejun a fost unul generos. Restaurantul este foarte elegant, desi avusese loc un eveniment, cu o seara inainte, totul era dimineata ca si cum nimic nu se intamplase, inclusiv zambetul pe buze al celor care ne serveau. Curatenie impecabila, liniste si foarte confortabil.

 289. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 290. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 291. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 292. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 293. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 294. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 295. Hotel bine intretinut, camere mari curate si un restaurant cu terasa foarte bun.

 296. absolut totul a fost excelent o sa revin cu drag.in special personalul foarte amiabil.big up

 297. Patul destul de confortabil. Personalul a fost prietenos. Recepția este OK

 298. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 299. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 300. Camera mare spatioasa, personal atent la nevoile clientului.

 301. Micul dejun a fost bun si mereu apreciez mocheta in loc de gresie intr-o camera de hotel.

 302. Nimic, personalul foarte hotărâți și nu doreau rezolvarea amiabila a problemei, dacă știam nici nu ma duceam la ei.

 303. Locatia foarte bine amplasata fata de Liceul de Arte ” marin Aorescu”, acolo unde a avut loc Evenimentul pentru care am calatorit la craiova.

 304. Un apartament exceptional , daca este liber sunteti norocosi . Felicitari propietarilor !

 305. Apartament spatios curat, bine utilat. Gazda amabila chiar daca noi am ajuns foarte tarziu (ora 23) si a fost nevoita sa ne astepte pentru predarea cheii.

 306. Curatm spatios. Cafea si ceai oferite de gazda. Usor de comunicat

 307. La Roca Boutique este unul din putinele hoteluri care iti da sentimentul ca esti acasa. Personalul de aici ar face absolut totul sa ramaii cu acest sentiment, sa te simti pretuit, si, sa te intorci. Este a doua mea vizita aici si cu siguranta in vizitele mele viitoare in Craiova, nu voi alege alt hotel.

 308. Conditii cazare excelente,personal amabil,camere spatioase frumos decorate,atentie pentru detalii.

 309. Serviciu a fost corect atat la masa de seara cat si la micul dejun. Foarte buna calitate a patului. Amplasarea hotelului este foarte buna pentru mine datorita faptului ca este aproape de companiile cu care colaborez.

 310. Pozitionarea este excelenta 30 m pana la partie … ce mai vrei …. 🙂 – mai ales comparativ cu pretul – copii au loc de joaca f ok :); locurile de parcare sant suficiente in caz ca cabana nu este supra populata; in jurul cabanei exista o gramada de trasee pe care poti sa le parcurgi si poti vedea si alte cabane dc te intereseaza 🙂 ; mancarea la restaurant foarte buna – 3 persoane cam 130 ron (mancat seara ….; dupa amiaza pe traseu…. ) in functie de ce si cum consumati; personalul este foarte ok; caldura in camera; apa calda; camera tripla – 4 paturi – doua alaturate – doua supraetajate – pt copii un deliciu …. etajate …:) ; in rest sa fie vremea frumoasa ; exista si terasa exterioara

 311. Camere cu bun gust și curate. Micul dejun excelent și amabilitatea personalului

 312. Camera curata, mobilier nou, etc. Mi-a placut hotelul, il recomand si as reveni cu placere!

 313. Apartament spatios, curat, frumos amenajat. Balconul aferent mare, oferind o panorama excelenta asupra orasului. Micul dejun foarte bun. Personal amabil.

 314. Tot, curat si priveliste minunata. Personalul de treaba.

 315. Hotel bine intretinut, camere mari curate si un restaurant cu terasa foarte bun.

 316. Micul dejun a fost bun si mereu apreciez mocheta in loc de gresie intr-o camera de hotel.

 317. Nimic, personalul foarte hotărâți și nu doreau rezolvarea amiabila a problemei, dacă știam nici nu ma duceam la ei.

 318. Locatia foarte bine amplasata fata de Liceul de Arte ” marin Aorescu”, acolo unde a avut loc Evenimentul pentru care am calatorit la craiova.

 319. Foarte curat, placut, mobilier nou cu mult bun gust. Bar in camera. Camera dotata cu tot comfortul.

 320. Personalul a fost foarte amabil. Camera a fost de vis. Locația hotelului este perfecta. M-am simțit foarte bine și as reveni oricând.

 321. Frumos, foarte curat, personal atent. Aș reveni oricând !

 322. The hotel was great, very competitively priced, with good position in relation to the city and Ford factory. The staff were friendly and helpful. Will stay here again 🙂

 323. The rooms are really small, it was really hot in the rooms and we could not turn off the heat. The breakfast was poor.

 324. Personal ist sehr bemüht die Anforderungen der gäste zu Erfüllen. Weihnachtsmarkt im Stadtzenrum ist wunderschön.

 325. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 326. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 327. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 328. Personal super amabil și comunicativ. Curățenie și confort. Amplasament hotel potrivit turismului local

 329. Totul la superlativ! Isi merita „stelele”!

 330. Pat confortabil, camera spatioasa si curata, personal amabil.

 331. Un apartament exceptional , daca este liber sunteti norocosi . Felicitari propietarilor !

 332. Apartament spatios curat, bine utilat. Gazda amabila chiar daca noi am ajuns foarte tarziu (ora 23) si a fost nevoita sa ne astepte pentru predarea cheii.

 333. Curatm spatios. Cafea si ceai oferite de gazda. Usor de comunicat

 334. Andreiolimpiu mai 18, 2019 at 1:07 pm

  Amplasarea este excelenta iar personalul extrem de atent si amabil.

 335. Locatie excelenta. Foarte bun raport calitate-pret. Camera generoasa, confortabila. Parcare spatioasa la locatie.

 336. Mic dejun proaspăt, servire ireprosabila. Modern, curat si confortabil.

 337. Usor de gasit, personal amabil,micul dejun a fost ok

 338. Priveliște minunata,aer curat .Condiții f.bune!Recomand!

 339. Poziția, micul dejun și salteaua! Super salteaua.

 340. Cristianradut mai 18, 2019 at 1:07 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 341. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 342. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 343. Mic dejun bun. Locatie situata aproape de centru si de Parcul Romanescu.

 344. Pozitionarea este excelenta 30 m pana la partie … ce mai vrei …. 🙂 – mai ales comparativ cu pretul – copii au loc de joaca f ok :); locurile de parcare sant suficiente in caz ca cabana nu este supra populata; in jurul cabanei exista o gramada de trasee pe care poti sa le parcurgi si poti vedea si alte cabane dc te intereseaza 🙂 ; mancarea la restaurant foarte buna – 3 persoane cam 130 ron (mancat seara ….; dupa amiaza pe traseu…. ) in functie de ce si cum consumati; personalul este foarte ok; caldura in camera; apa calda; camera tripla – 4 paturi – doua alaturate – doua supraetajate – pt copii un deliciu …. etajate …:) ; in rest sa fie vremea frumoasa ; exista si terasa exterioara

 345. Camere cu bun gust și curate. Micul dejun excelent și amabilitatea personalului

 346. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 347. peste asteptari.felicitari.mic dejun sub asteptari.nu suntem pretentiosi.dar.avand in vedere ca am si cinat acolo,patru persoane cu 4 meniuri diferite suntem idreptatiti sa evaluam sub asteptari bucataria oferita.revin cu un calificativ de fabulos.am recomandat tuturor cunoscutilor hotelul,vom reveni cu siguranta in acest hotel

 348. Micul dejun a fost unul generos. Restaurantul este foarte elegant, desi avusese loc un eveniment, cu o seara inainte, totul era dimineata ca si cum nimic nu se intamplase, inclusiv zambetul pe buze al celor care ne serveau. Curatenie impecabila, liniste si foarte confortabil.

 349. Poziție centrală, zonă liniștită, confortul și eleganța ambientului, personal amabil, raport foarte bun calitate-preț.

 350. Personal tânăr extrem de drăguț și amabil, mic dejun excelent

 351. Este îngrijită camera, patul este confortabil, baia este ok, locația este bună, cu parc lângă și bancomat la 500 m.

 352. Locatia este foarte aproape de centru,personalul foarte amabil si prompt , mic dejun variat si bogat.

 353. An ideal place to explore the city. A big advantage is parking on the hotel yard. In the morning, there are 8 types of snacks. The staff are very kind and helpful. Silence room and clean barth, all was wonderful

 354. The receptionists were friendly, kind and helpful! It’s a quiet place with a nice green area in the back side of the hotel. Location is close to the most central places in Craiova. Their room minibar was a good thing considering the restaurant was terrible.

 355. Camerele bune, arată ca in poze. Personalul extrem de amabil.

 356. Camere mari, mobilarre functional,baia bine echipata,facuta cu materials de calibrate.Baietiii de la receptie foarte amabili.

 357. Raport calitate pret exceptional. Personal amabil. Curățenie, apa calda, camera spațioasă, Recomand.

 358. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 359. peste asteptari.felicitari.mic dejun sub asteptari.nu suntem pretentiosi.dar.avand in vedere ca am si cinat acolo,patru persoane cu 4 meniuri diferite suntem idreptatiti sa evaluam sub asteptari bucataria oferita.revin cu un calificativ de fabulos.am recomandat tuturor cunoscutilor hotelul,vom reveni cu siguranta in acest hotel

 360. Micul dejun a fost unul generos. Restaurantul este foarte elegant, desi avusese loc un eveniment, cu o seara inainte, totul era dimineata ca si cum nimic nu se intamplase, inclusiv zambetul pe buze al celor care ne serveau. Curatenie impecabila, liniste si foarte confortabil.

 361. Cristianradut mai 24, 2019 at 5:34 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 362. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 363. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 364. Locație într-o zona deosebit de liniștită a Craiovei, personal amabil, patul confortabil, pernele extrem de comode

 365. Poziție centrală, zonă liniștită, confortul și eleganța ambientului, personal amabil, raport foarte bun calitate-preț.

 366. Personal tânăr extrem de drăguț și amabil, mic dejun excelent

 367. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 368. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 369. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 370. Patul este confortabil, este curatenie in camera, hotelul dispune de locuri de parcare ceea ce este f ok, micul dejun este variat.

 371. Apartament spatios, curat, frumos amenajat. Balconul aferent mare, oferind o panorama excelenta asupra orasului. Micul dejun foarte bun. Personal amabil.

 372. Tot, curat si priveliste minunata. Personalul de treaba.

 373. nu am servit micul dejun.locatia buna.personalul foarte amabil si politicos.

 374. Amplasare pe strada principala, personal amabil, curatenie, confort.

 375. Camere spatioase, personal amabil, curat. Spatii suficiente de parcare

 376. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 377. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 378. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 379. La Roca Boutique este unul din putinele hoteluri care iti da sentimentul ca esti acasa. Personalul de aici ar face absolut totul sa ramaii cu acest sentiment, sa te simti pretuit, si, sa te intorci. Este a doua mea vizita aici si cu siguranta in vizitele mele viitoare in Craiova, nu voi alege alt hotel.

 380. Conditii cazare excelente,personal amabil,camere spatioase frumos decorate,atentie pentru detalii.

 381. Serviciu a fost corect atat la masa de seara cat si la micul dejun. Foarte buna calitate a patului. Amplasarea hotelului este foarte buna pentru mine datorita faptului ca este aproape de companiile cu care colaborez.

 382. Personalul foarte amabil și binevoitor, locația excelentă, la câteva sute de metri de centrul vechi. Am fost cu un grup de elevi și personalul a fost zâmbitor, nicidecum speriat sau să nu ne primească, cum fac alte unități de cazare. Foarte curat și îngrijit, prosoapele moi si pufoase, lenjeria curată. Am stat într-un apartament spațios, mobila cam veche și uzată, la fel și pe la baie, dar îngrijit, patul imens într-unul din dormitoare.

 383. Amplasarea este centrală. Parcare proprie, subterană. Disponibilitatea personalului de a rezolva problemele turistului deși des nu putea fi satisfăcute.

 384. Existența aerului condiționat, presiunea apei, scurgerea la cadă neînfundată, televizorul led, amplasarea în centru.

 385. Cristianradut mai 31, 2019 at 4:44 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 386. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 387. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 388. Cladirea foarte frumoasă și renovată impecabil. Personalul amabil și prietenos. Internet puternic si rapid.

 389. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 390. peste asteptari.felicitari.mic dejun sub asteptari.nu suntem pretentiosi.dar.avand in vedere ca am si cinat acolo,patru persoane cu 4 meniuri diferite suntem idreptatiti sa evaluam sub asteptari bucataria oferita.revin cu un calificativ de fabulos.am recomandat tuturor cunoscutilor hotelul,vom reveni cu siguranta in acest hotel

 391. Locație într-o zona deosebit de liniștită a Craiovei, personal amabil, patul confortabil, pernele extrem de comode

 392. Poziție centrală, zonă liniștită, confortul și eleganța ambientului, personal amabil, raport foarte bun calitate-preț.

 393. Personal tânăr extrem de drăguț și amabil, mic dejun excelent

 394. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 395. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 396. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 397. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 398. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 399. Camerele bune, arată ca in poze. Personalul extrem de amabil.

 400. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 401. Patul este confortabil, este curatenie in camera, hotelul dispune de locuri de parcare ceea ce este f ok, micul dejun este variat.

 402. Apartament spatios, curat, frumos amenajat. Balconul aferent mare, oferind o panorama excelenta asupra orasului. Micul dejun foarte bun. Personal amabil.

 403. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 404. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 405. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 406. Un hotel drăguț,situat intr o cladire istorică aparte.Personal foarte amabil,mic dejun ok.Locatie f.buna.

 407. curat ,personal amabil ,aproape de centrul orasului,arhitectura deosebita a hotelului,

 408. Locația excelenta, aproape de centrul orasului. Design-ul cladirii vechi ,mobilierul, decoratiunile foarte interesante. Oferta calitate-pret foarte buna. Un sejur perfect.

 409. Cristianradut iunie 7, 2019 at 4:31 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 410. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 411. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 412. Cladirea foarte frumoasă și renovată impecabil. Personalul amabil și prietenos. Internet puternic si rapid.

 413. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 414. peste asteptari.felicitari.mic dejun sub asteptari.nu suntem pretentiosi.dar.avand in vedere ca am si cinat acolo,patru persoane cu 4 meniuri diferite suntem idreptatiti sa evaluam sub asteptari bucataria oferita.revin cu un calificativ de fabulos.am recomandat tuturor cunoscutilor hotelul,vom reveni cu siguranta in acest hotel

 415. Locație într-o zona deosebit de liniștită a Craiovei, personal amabil, patul confortabil, pernele extrem de comode

 416. Poziție centrală, zonă liniștită, confortul și eleganța ambientului, personal amabil, raport foarte bun calitate-preț.

 417. Personal tânăr extrem de drăguț și amabil, mic dejun excelent

 418. ok, …mai putin sambata dimineata, unde optiunea de alegere a unei variante nu mi s-a parut OK, ..fiecare mananca ce vrea nu la impuse

 419. Totul! Personal foarte amabil, servicii pe masura așteptărilor!

 420. Micul dejun foarte diversificat iar dimensiune camerelor acceptabila.

 421. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 422. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 423. Camerele bune, arată ca in poze. Personalul extrem de amabil.

 424. Relatii cu oameni cu bun simt, nu cu robotei cu zambet mecanic.

 425. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 426. Patul este confortabil, este curatenie in camera, hotelul dispune de locuri de parcare ceea ce este f ok, micul dejun este variat.

 427. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 428. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 429. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 430. Totul a fost plăcut începând de la pat pana la micul dejun recomand cu încredere !

 431. Dezamăgitor!! Mic dejun foarte sărăcăcios, mezeluri de cea mai proasta calitate, iaurturi expirate, prăjituri cu mucegai!! Domnul patron a ridicat o persoana de la masa noastră pentru simplul motiv ca a ridicat puțin mocheta cu piciorul scaunului ȘI dorea sa o aranjeze fapt care a condus la un schimb de replici urmate de jigniri adresate persoanei de la masa( cuvinte gen: “ prost”, “nesimțit”), ceea ce mi se pare total nepotrivit din postura dansului!! O baie minuscula, halate de baie rupte ȘI cu ate atârnate, prosoape vechi ȘI îngălbenite, mobilier vechi, televizoare fără semnal, de gândaci v-am spus?? Mulți, mari ȘI erau peste tot!! Cel mai urat hotel ever la care am fost cazata vreodată!! Nici vorba de 4 stele!! Plus ca era o atenționare ca hotelul funcționează fără aviz de la pompieri!!

 432. Locație, mobilier, curățenie, liniște, mic dejun inclus, personal amabil etc.

 433. Foarte primitoare cu personal de înaltă clasa. Bravo, vom tine cont și data viitoare. 👍🏻🌹😘

 434. Amplasarea hotelului este excelenta, camerele sunt curate si bine utilate. Aspect general placut.

 435. Pozitie excelenta, camera spatioasa si confortabila, personal foarte amabil.

 436. Camere largi, spatioase, confortabile. Locuri de parcare.

 437. nu am servit micul dejun.locatia buna.personalul foarte amabil si politicos.

 438. Amplasare pe strada principala, personal amabil, curatenie, confort.

 439. Totul arata foarte bine, calitate, personal foarte amabil, mâncare delicioasa, foarte aproape de punctele de interes.

 440. Am ajuns la hotel la 3 noaptea și m-au așteptat la recepție. Camera și baia foarte curate, patul comod. Micul dejun este variat. A fost o experiență plăcută.

 441. Un hotel drăguț,situat intr o cladire istorică aparte.Personal foarte amabil,mic dejun ok.Locatie f.buna.

 442. Locatie ok pt tranzit. Curat, decent. Personal amabil si de ajutor. Locatia este situata la iesirea spre Calafat, la strada, parcare proprie Ne asteptam sa fie zgomot de la masini, dar nu a fost si am dormit bine.

 443. Doamna de la receptie foarte amabila si deschisa. Multumim

 444. Condițiile au fost peste așteptări, ca amplasare este relativ aproape de centrul orașului și de stadion

 445. Personalul a fost foarte amabil si comunicativ, ajutându-ne cu recomandări în privința obiectivelor turistice. Micul dejun a fost destul de variat și proaspăt. Exista și o parcare subterană care îți oferă siguranță pentru mașină. Este poziționat foarte bine, fiind la doar 100 de metri de centrul vechi al orașului. Cu siguranță vom reveni la acest hotel!

 446. Personalul foarte amabil și binevoitor, locația excelentă, la câteva sute de metri de centrul vechi. Am fost cu un grup de elevi și personalul a fost zâmbitor, nicidecum speriat sau să nu ne primească, cum fac alte unități de cazare. Foarte curat și îngrijit, prosoapele moi si pufoase, lenjeria curată. Am stat într-un apartament spațios, mobila cam veche și uzată, la fel și pe la baie, dar îngrijit, patul imens într-unul din dormitoare.

 447. Amplasarea este centrală. Parcare proprie, subterană. Disponibilitatea personalului de a rezolva problemele turistului deși des nu putea fi satisfăcute.

 448. sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 449. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 450. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 451. Raportul pret- calitate. Locația, curățenia, micul dejun de post așa cum am cerut.

 452. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 453. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 454. ma simt ca acasa, mic dejun gustos,cafea buna, ospitalieri

 455. Totul a fost plăcut începând de la pat pana la micul dejun recomand cu încredere !

 456. Micul dejun a fost excelent . Cartierul si peisajul special.

 457. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 458. sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 459. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 460. Liniste si foarte bine pozitionat fata de gradina botanica

 461. Cladirea foarte frumoasă și renovată impecabil. Personalul amabil și prietenos. Internet puternic si rapid.

 462. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 463. Relatii cu oameni cu bun simt, nu cu robotei cu zambet mecanic.

 464. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 465. Patul este confortabil, este curatenie in camera, hotelul dispune de locuri de parcare ceea ce este f ok, micul dejun este variat.

 466. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 467. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 468. Camerele bune, arată ca in poze. Personalul extrem de amabil.

 469. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 470. Drăguț, relativ central dar liniștit. O sticla de vin. Pat suplimentar disponibil, întrebați.

 471. Apartament cu un design placut, locatie foarte buna.

 472. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 473. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 474. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 475. Totul a fost ok! A fost a 2 a oara cand ne-am cazat la aceasta locatie! Camera mare, f curata, cu parcare si mic dejun variat!

 476. Personal foarte amabil Mic dejun Pozitie aproape de centru

 477. Mic dejun variat si bogat. Restaurant curat. Amplasare buna, intr-o plimbare de 30 de minute am vazut stadionul Ion Oblemenco, Casa Baniei si parcul afferent.

 478. Camera a fost super,amplasarea centrală a hotelului si personalul primitor!

 479. Personal amabil. Camera foarte spatioasa, curata cu aer conditionat, mic dejun foarte bun.

 480. ma simt ca acasa, mic dejun gustos,cafea buna, ospitalieri

 481. personal dragut, serviabil, camera curata si spatioasa,zona linistita

 482. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost „dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 483. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 484. Liniste si foarte bine pozitionat fata de gradina botanica

 485. Cladirea foarte frumoasă și renovată impecabil. Personalul amabil și prietenos. Internet puternic si rapid.

 486. Absolut totul a fost la superlativ! Personalul extrem de amabil, curatenie perfecta, micul dejun excelent, locatia perfecta! Vom reveni!

 487. Ok pt o noapte si dacă esti in tranzit spera aeroport.

 488. Raportul pret- calitate. Locația, curățenia, micul dejun de post așa cum am cerut.

 489. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 490. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 491. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 492. Camerele bune, arată ca in poze. Personalul extrem de amabil.

 493. Relatii cu oameni cu bun simt, nu cu robotei cu zambet mecanic.

 494. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 495. Patul este confortabil, este curatenie in camera, hotelul dispune de locuri de parcare ceea ce este f ok, micul dejun este variat.

 496. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 497. Drăguț, relativ central dar liniștit. O sticla de vin. Pat suplimentar disponibil, întrebați.

 498. Apartament cu un design placut, locatie foarte buna.

 499. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 500. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 501. Foarte curat, foarte cald, camera vip foarte buna, conditii foarte bune. Mic dejun foarte bun, cina buna.

 502. e la egala distanta de parcul romanescu si centru. liniste, mancare decenta. as reveni cu placere

 503. Camera a fost super,amplasarea centrală a hotelului si personalul primitor!

 504. Personal amabil. Camera foarte spatioasa, curata cu aer conditionat, mic dejun foarte bun.

 505. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost „dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 506. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 507. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 508. Amplasat intr-o zona linistita si foarte aproape de zona centrala a orasului, cu o atmosfera retro foarte placuta. Apartament foarte spatios, curat si luminous.

 509. Tot. Personal amabil, camera destul de spatioasa si curata

 510. Totul a fost la superlativ : ampladarea hotelului, camera, personalul, micul dejun.

 511. Ok pt o noapte si dacă esti in tranzit spera aeroport.

 512. Raportul pret- calitate. Locația, curățenia, micul dejun de post așa cum am cerut.

 513. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 514. Curatenia exemplara, camerele mari in stare ft buna

 515. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 516. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 517. Camere mari si spațioase ! Patul foarte confortabil ! Personalul foarte amabil si disponibil !

 518. Relatii cu oameni cu bun simt, nu cu robotei cu zambet mecanic.

 519. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 520. Faptul ca spa.ul era la et 4 , curatenia , camera mare .

 521. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 522. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 523. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 524. Drăguț, relativ central dar liniștit. O sticla de vin. Pat suplimentar disponibil, întrebați.

 525. Apartament cu un design placut, locatie foarte buna.

 526. Micul dejun a fost destul de consistent si delicios.

 527. Curățenie, mic dejun îmbelșugat, personal amabil, garaj interior

 528. Personalul foarte amabil și binevoitor, locația excelentă, la câteva sute de metri de centrul vechi. Am fost cu un grup de elevi și personalul a fost zâmbitor, nicidecum speriat sau să nu ne primească, cum fac alte unități de cazare. Foarte curat și îngrijit, prosoapele moi si pufoase, lenjeria curată. Am stat într-un apartament spațios, mobila cam veche și uzată, la fel și pe la baie, dar îngrijit, patul imens într-unul din dormitoare.

 529. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost „dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 530. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 531. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 532. Camere mari, confortabile, foarte bine dotate, inclusiv cu espressor de cafea. Personalul foarte amabil.

 533. Amplasat intr-o zona linistita si foarte aproape de zona centrala a orasului, cu o atmosfera retro foarte placuta. Apartament foarte spatios, curat si luminous.

 534. Tot. Personal amabil, camera destul de spatioasa si curata

 535. Condițiile sunt ok, dar personalul și confortului au fost zero.

 536. Ok pt o noapte si dacă esti in tranzit spera aeroport.

 537. Raportul pret- calitate. Locația, curățenia, micul dejun de post așa cum am cerut.

 538. Curatenia exemplara, camerele mari in stare ft buna

 539. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 540. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 541. Camere mari si spațioase ! Patul foarte confortabil ! Personalul foarte amabil si disponibil !

 542. Relatii cu oameni cu bun simt, nu cu robotei cu zambet mecanic.

 543. Curat, servicii de calitate, confortabil, preturi acceptabile

 544. Faptul ca spa.ul era la et 4 , curatenia , camera mare .

 545. Micul dejun satisfacator, dar putin diversificat.Tavitele cu alimente cam inghesuite. Amplasare buna la 1 km de Universitate, zona linistita si civilizata.

 546. Camera foarte spațioasă, baia la fel de mare. Patul foarte confortabil.

 547. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 548. Drăguț, relativ central dar liniștit. O sticla de vin. Pat suplimentar disponibil, întrebați.

 549. Apartament cu un design placut, locatie foarte buna.

 550. Locația. Langa centru vechi. 0 min de mers pe jos.

 551. e la egala distanta de parcul romanescu si centru. liniste, mancare decenta. as reveni cu placere

 552. Camera a fost super,amplasarea centrală a hotelului si personalul primitor!

 553. Micul dejun a fost destul de consistent si delicios.

 554. Curățenie, mic dejun îmbelșugat, personal amabil, garaj interior

 555. Personalul foarte amabil și binevoitor, locația excelentă, la câteva sute de metri de centrul vechi. Am fost cu un grup de elevi și personalul a fost zâmbitor, nicidecum speriat sau să nu ne primească, cum fac alte unități de cazare. Foarte curat și îngrijit, prosoapele moi si pufoase, lenjeria curată. Am stat într-un apartament spațios, mobila cam veche și uzată, la fel și pe la baie, dar îngrijit, patul imens într-unul din dormitoare.

 556. Curatenia exemplara, camerele mari in stare ft buna

 557. Raport calitate preț excelent. Recomand. Voi reveni.

 558. Flexibilitatea personalului, m-au contactat telefonic si au fost foarte amabili.

 559. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 560. Drăguț, relativ central dar liniștit. O sticla de vin. Pat suplimentar disponibil, întrebați.

 561. Apartament cu un design placut, locatie foarte buna.

 562. Personalul foarte prompt in acordarea serviciilor Curatenie in camera Confort

 563. Superb! Plasat in centrul orașului, staff-ul foarte prietenos! O sa revin de cate ori am ocazia!!!

 564. Totu la superlativ .Personal amabil , mic dejun diversificat si foarte bogat , camera spatiaosa si foarte primitoare .

 565. Amplasarea foarte okay, camere spatiose curatenie in baie, perne moi.

 566. Linistea si curatenia din camera, dusul modern cu jeturi, amplasarea centrala a hotelului-apropiata de statii de autobuz

 567. Camera cu mobilier „retro”, foarte spatioasa, curatenia, disponibilitatea proprietarului de a-mi oferi de la sine o camera de 4 persoane care era libera, eu avand rezervare pe single!

 568. Promptitudine, amabilitate si profesionalism din partea personalului hotelier.

 569. Excelent! Mulțumesc pentru ospitalitatea deosebita!

 570. Liniste, curat, foarte aproape de un centru comercial

 571. Amplasare foarte buna,aproape de.centrul orasului si in acelasi timp o zona linistita.

 572. Din pacate nu am putut sa ne cazam la hotel deoarece la receptie nu functiona aerul conditionat, curatenia lasa de dorit, se executau lucrari de reamenajare care nu erau acoperite in totalitate, iar domnul care conduce hotelul a vorbit foarte urat cu noi Pe scurt: NU recomandam aceasta locatie.

 573. Locația, curățenia, personalul foarte amabil, micul dejun.peste așteptări.

 574. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 575. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 576. curatenie, personal placut si dornic sa ne fie de folos

 577. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 578. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 579. Mancarea foarte buna si accesibila la pret, terasa superba. Cabina de dus moderna.

 580. Extraordinar micul dejun, gradina superba, restaurantul și terasa de nota 20

 581. Absolut tot, micul dejun, amplasarea, personalul, camera spatioasa cu mobila din lemn, parcare comoda. Bravo! Am ramas multumiti.

 582. Micul dejun .variat si ok ,locatia mai mult decit OK

 583. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 584. Raport calitate preț foarte bun. Personal amabil. Recomand.

 585. Loactie buna, camera spatioasa, paturi foarte comode.

 586. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 587. Apartament mare,curat,ca in poze.Mancare buna,diversificata,suficienta.

 588. Camera a fost curata si micul dejun a fost consistent, loc de parcare la subsol si locatia este excelenta in centrul Craiovei.

 589. Curatenia exceptionala ,multumesc tot personalului. De fiecare data ,revenim cu drag .

 590. A fost ok pentru o noapte de tranzit. Micul dejun cred că se poate mai bogat.

 591. Faptul ca spa.ul era la et 4 , curatenia , camera mare .

 592. Curățenie, camere, personal, bucătărie, mic dejun, piscina

 593. Poziția Faptul ca găsești in camera fructe și apa Mic dejun ok

 594. Recomand…locație, hotel, personal, servicii-TOTUL…la SUPERLATIV, de neuitat!!! Voi reveni cu mare drag!

 595. Aproape de centru si alte atracții turistice. Curat. Mic dejun bun. Personal amabil. Raport calitate-pret excelent. Nimic de reproșat.

 596. Personal foarte amabil la recepție și restaurant, cameră spațioasă, curățenie, mic dejun bogat și diversificat. Totul la superlativ!

 597. Ambientul, personalul, micul dejun excelent. Totul a fost foarte plăcut.

 598. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 599. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 600. curatenie, personal placut si dornic sa ne fie de folos

 601. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 602. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 603. Mancarea foarte buna si accesibila la pret, terasa superba. Cabina de dus moderna.

 604. Extraordinar micul dejun, gradina superba, restaurantul și terasa de nota 20

 605. Absolut tot, micul dejun, amplasarea, personalul, camera spatioasa cu mobila din lemn, parcare comoda. Bravo! Am ramas multumiti.

 606. Micul dejun .variat si ok ,locatia mai mult decit OK

 607. Personalul a fost foarte ok, ne-au schimbat camera in urma unei probleme la baia camerei în care am fost cazați inițial

 608. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 609. Raport calitate preț foarte bun. Personal amabil. Recomand.

 610. Curatenia exceptionala ,multumesc tot personalului. De fiecare data ,revenim cu drag .

 611. A fost ok pentru o noapte de tranzit. Micul dejun cred că se poate mai bogat.

 612. Faptul ca spa.ul era la et 4 , curatenia , camera mare .

 613. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 614. Apartament mare,curat,ca in poze.Mancare buna,diversificata,suficienta.

 615. Camera a fost curata si micul dejun a fost consistent, loc de parcare la subsol si locatia este excelenta in centrul Craiovei.

 616. Boutique hotel foarte bine dotat si amenajat. Mic dejun foarte bun. Mancare la restaurant buna. Camera suficient de mare. Ne-a placut in mod deosebit balconul generos si bine mobilat. Personal foarte serviabil. Desi este un hotel micut, apreciem eforturile gazdei de a ridica nivelul hotelului la unul cat mai inalt. Oricum, hotelul depaseste cu mult media prin calitate si confort. In ceea ce priveste locatia, depinde de fiecare ce isi doreste. Noi, nu am dorit sa fim in centrul orasului, ci am dorit confort. Fiind amplasat langa un sens giratoriu, poate ca este putin mai mult zgomot, insa nu este ceva foarte deranjant.

 617. Curățenie, camere, personal, bucătărie, mic dejun, piscina

 618. Poziția Faptul ca găsești in camera fructe și apa Mic dejun ok

 619. Totul ! F frumos ! Mancarea excelenta ! Personalul de nota 10 !

 620. Amplasarea este excelenta iar personalul extrem de atent si amabil.

 621. Locatie excelenta. Foarte bun raport calitate-pret. Camera generoasa, confortabila. Parcare spatioasa la locatie.

 622. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 623. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 624. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 625. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 626. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 627. Mancarea foarte buna si accesibila la pret, terasa superba. Cabina de dus moderna.

 628. Totul impecabil,mancarea,locatia,personalul foarte amabil,cu zambetul pe buze.Am avut rezervat un apartament cu terasa si datorita faptului ca se lucra la terasa,am primit un apartament superior la aceeasi bani

 629. Extraordinar micul dejun, gradina superba, restaurantul și terasa de nota 20

 630. Absolut tot, micul dejun, amplasarea, personalul, camera spatioasa cu mobila din lemn, parcare comoda. Bravo! Am ramas multumiti.

 631. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 632. Patul si pernele au fost foarte confortabile, iar avand in vedere ca am revenit tot aici ne asteptam sa fim la fel de placut surprinși, dar în mod clar multe s-au schimbat la hotel si nu într-un mod plăcut pentru oaspeții lui.

 633. Hotelul este situat exact la intrare in Craiova, pe strada principala, usor de ajuns si de observat. Totul este nou, este dotat cu tot ceea ce este nevoie, are lift, camerele mari, spatioase, patul confortabil, centrala, apa caldă, o terasa mare si frumoasă, raport calitate-pret foarte ok.

 634. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 635. Personalul a fost foarte ok, ne-au schimbat camera in urma unei probleme la baia camerei în care am fost cazați inițial

 636. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 637. Camera modern amenajată, arhitectura modernă a clădirii.

 638. Amplasare aproape de centru. Zona linistita. Gazda foarte amabila si comunicativa

 639. Patul a fost confortabil, apartamentul arata mai bine in realitate decat in poze. Desi noi am facut o mica exceptie luând cazarea mai devreme decat ora check-in-ului, gazda a fost foarte primitoare. Am avut la dispozitie cafea, fierbator, prosoape la baie, gel de dus, totul a fost foarte bine.

 640. Boutique hotel foarte bine dotat si amenajat. Mic dejun foarte bun. Mancare la restaurant buna. Camera suficient de mare. Ne-a placut in mod deosebit balconul generos si bine mobilat. Personal foarte serviabil. Desi este un hotel micut, apreciem eforturile gazdei de a ridica nivelul hotelului la unul cat mai inalt. Oricum, hotelul depaseste cu mult media prin calitate si confort. In ceea ce priveste locatia, depinde de fiecare ce isi doreste. Noi, nu am dorit sa fim in centrul orasului, ci am dorit confort. Fiind amplasat langa un sens giratoriu, poate ca este putin mai mult zgomot, insa nu este ceva foarte deranjant.

 641. Curățenie, camere, personal, bucătărie, mic dejun, piscina

 642. Poziția Faptul ca găsești in camera fructe și apa Mic dejun ok

 643. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 644. Locatie buna,personal amabil,curatenie in camera,raport bun calitate-pret.

 645. Locuri de parcare lipsa, personal neprofesionist, sistem de ventilare defect

 646. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 647. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 648. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 649. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 650. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 651. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 652. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 653. Patul si pernele au fost foarte confortabile, iar avand in vedere ca am revenit tot aici ne asteptam sa fim la fel de placut surprinși, dar în mod clar multe s-au schimbat la hotel si nu într-un mod plăcut pentru oaspeții lui.

 654. Hotelul este situat exact la intrare in Craiova, pe strada principala, usor de ajuns si de observat. Totul este nou, este dotat cu tot ceea ce este nevoie, are lift, camerele mari, spatioase, patul confortabil, centrala, apa caldă, o terasa mare si frumoasă, raport calitate-pret foarte ok.

 655. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 656. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 657. Apartament mare,curat,ca in poze.Mancare buna,diversificata,suficienta.

 658. Am rezervat camera VIP acum 3 săptămâni. Pot spune că a fost liniște, nu s-a auzit zgomot nici de afară, nici de la vecini. Patul foarte comod. Micul dejun excelent. Locație bună, aproape atât de gară, cât și de centru. Obiectele de recuzită (prosoape, halat, mic set de cusut etc) au fost peste așteptări.

 659. Camera este mare si am apreciat biroul din camera. Baia arata bine, se poate insista mai mult pe curatenia din baie (am eu pretentii la dezinfectare), Am dormit bine, a fost liniste, dar as aprecia o saltea mai tare (asta a fost chiar moale).

 660. Curatenia exceptionala ,multumesc tot personalului. De fiecare data ,revenim cu drag .

 661. Foarte curat si elegant, situat in centrul Craiovei

 662. Raport excelent calitate-pret ! Locatia este deosebita, exact vis-a-vis de Teatrul National si de Unoversitate, in imediata apropiere a Centrului vechi.

 663. Amabilitatea personalului Curățenia Foarte frumoase camerele Orhideele decorative

 664. Totul impecabil,mancarea,locatia,personalul foarte amabil,cu zambetul pe buze.Am avut rezervat un apartament cu terasa si datorita faptului ca se lucra la terasa,am primit un apartament superior la aceeasi bani

 665. Extraordinar micul dejun, gradina superba, restaurantul și terasa de nota 20

 666. Absolut tot, micul dejun, amplasarea, personalul, camera spatioasa cu mobila din lemn, parcare comoda. Bravo! Am ramas multumiti.

 667. Mancarea la micul dejun a fost foarte buna si diversificata.

 668. Hotelul este curat, modern, bine amplasat, cu parcare generoasa, cu servicii corespunzatoare clasificarii, cel mai bun din Craiova

 669. Totul ! F frumos ! Mancarea excelenta ! Personalul de nota 10 !

 670. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 671. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 672. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 673. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 674. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 675. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 676. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 677. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 678. Personalul a fost foarte ok, ne-au schimbat camera in urma unei probleme la baia camerei în care am fost cazați inițial

 679. Locatie excelenta, priveliste grozava din camerele cu balcon, camera foarte sparioasa, staff prietenos. Mancarea buna dar nu grozava.

 680. Totul impecabil,mancarea,locatia,personalul foarte amabil,cu zambetul pe buze.Am avut rezervat un apartament cu terasa si datorita faptului ca se lucra la terasa,am primit un apartament superior la aceeasi bani

 681. Extraordinar micul dejun, gradina superba, restaurantul și terasa de nota 20

 682. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 683. Am rezervat camera VIP acum 3 săptămâni. Pot spune că a fost liniște, nu s-a auzit zgomot nici de afară, nici de la vecini. Patul foarte comod. Micul dejun excelent. Locație bună, aproape atât de gară, cât și de centru. Obiectele de recuzită (prosoape, halat, mic set de cusut etc) au fost peste așteptări.

 684. Camera este mare si am apreciat biroul din camera. Baia arata bine, se poate insista mai mult pe curatenia din baie (am eu pretentii la dezinfectare), Am dormit bine, a fost liniste, dar as aprecia o saltea mai tare (asta a fost chiar moale).

 685. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 686. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 687. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 688. Totul, decorul, culorile, locul patului, curățenia

 689. Apartament spațios, curat, poziționare bună, foarte aproape de centru, gazde primitoare.

 690. Camera modern amenajată, arhitectura modernă a clădirii.

 691. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 692. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 693. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 694. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 695. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 696. Curatenie in camera, schimbarea prosoapelor zilnic Personal sociabil

 697. Apartamentul foarte curat, spațios, situat într-un bloc recent construit. Mobila noua și utilat din toate punctele de vedere. Bucătărie funcțională 100% (frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, cafetiera electrica. Proprietarul foarte amabil, comunicativ, serios și punctual. Centrala proprie, apa calda și căldură non stop. În dulapul din bucătărie găsiți cafea, ceai, ness, cofetta, zahar, sare, piper etc…iar în frigider apa și sucuri, totul din partea casei. Per total m-am simțit mai bine decât acasă. Recomand 100%. Cu siguranță când voi reveni în Craiova nu voi alege alta opțiune de cazare. Nota 10 din partea mea.

 698. Detaliile. La acest pret am avut cu ce sa-mi fac o cafea dimineata. Daca uitai deschisă plasa de tantari, aveai aparat si pastila impotriva lor in sertar. Ai la dispozitie chiar si adresa unde esti cazat impreuna cu numere de taxi locale. Detaliile acestea m-au ajutat sa le dau punctaj maxim proprietarilor. Multumesc.

 699. The flat is very modern and clean and the owner is very friendly and willing to help.

 700. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 701. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 702. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 703. o garsoniera draguta, cocheta si cu toate facilitatile. Va recomand.

 704. Foarte curat si ai tot ce ai nevoie. Fix ca acasa: tacamuri, ustensile, filtru cafea…de toate

 705. O garsoniera perfect amenajata, dotari complete pentru orice nevoie.

 706. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 707. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 708. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 709. un apartament in are se poate caza o intreaga familie, curat si placut amenajat.

 710. Un apartament exceptional , daca este liber sunteti norocosi . Felicitari propietarilor !

 711. Apartament spatios curat, bine utilat. Gazda amabila chiar daca noi am ajuns foarte tarziu (ora 23) si a fost nevoita sa ne astepte pentru predarea cheii.

 712. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 713. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 714. Am rezervat camera VIP acum 3 săptămâni. Pot spune că a fost liniște, nu s-a auzit zgomot nici de afară, nici de la vecini. Patul foarte comod. Micul dejun excelent. Locație bună, aproape atât de gară, cât și de centru. Obiectele de recuzită (prosoape, halat, mic set de cusut etc) au fost peste așteptări.

 715. Mancarea la micul dejun a fost foarte buna si diversificata.

 716. Hotelul este curat, modern, bine amplasat, cu parcare generoasa, cu servicii corespunzatoare clasificarii, cel mai bun din Craiova

 717. Totul ! F frumos ! Mancarea excelenta ! Personalul de nota 10 !

 718. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 719. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 720. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 721. Personalul discret si amabil, in acelasi timp. Linistea. Curatenia. Raport calitate/pret ok.

 722. Camera confortabila, curata. De fiecare data cand vizitez Craiova, ma cazez aici, pt ca am fost multumita de raportul calitate-pret.

 723. Camera foarte confortabila, curata. Este a 3-a oara cand ne cazam aici atunci cand vizitam Craiova si vom mai reveni cu siguranta.

 724. Locație excelentă, cladire monument istoric, personal amabil. Raport calitate-pret bun.

 725. Ne-a incantat stilul aristocrat al hotelului, camerele foarte spatioase, dotate cu tot ce este nevoie. Micul dejun destul de diversificat.

 726. Hotelul este foarte șic, camera este spatioasa, curățenie! Recomand

 727. Proximitate fata de centru, personal civilizat, disponibilitate, relatii corecte

 728. Amplasarea foarte okay, camere spatiose curatenie in baie, perne moi.

 729. Linistea si curatenia din camera, dusul modern cu jeturi, amplasarea centrala a hotelului-apropiata de statii de autobuz

 730. Personalul si curatenia …chiar si micul dejun…foarte bun.

 731. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 732. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 733. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 734. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 735. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 736. O locație excelentă, Și un administrator de nota 10. Disponibil la orice cerință. Voi reveni tot aici

 737. Locatia este aproape de centrul orasului, este curat, gazda amabila, gradina mare cu multa vegetatie, bucatarie cu toate facilitatile, oras frumos, distante mici, sunt foarte multumit !

 738. Camera foarte spațioasă, raportul dintre calitate și preț este la superlativ.

 739. Absolut totul, personalul extraordinar de amabil și orientat către client, camerele mari și foarte frumoase, mâncarea foarte bună, curățenie impecabila. Felicitări!

 740. Mi-au placut dotarile, curatenia si amabilitatea personalului.

 741. Boutique hotel foarte bine dotat si amenajat. Mic dejun foarte bun. Mancare la restaurant buna. Camera suficient de mare. Ne-a placut in mod deosebit balconul generos si bine mobilat. Personal foarte serviabil. Desi este un hotel micut, apreciem eforturile gazdei de a ridica nivelul hotelului la unul cat mai inalt. Oricum, hotelul depaseste cu mult media prin calitate si confort. In ceea ce priveste locatia, depinde de fiecare ce isi doreste. Noi, nu am dorit sa fim in centrul orasului, ci am dorit confort. Fiind amplasat langa un sens giratoriu, poate ca este putin mai mult zgomot, insa nu este ceva foarte deranjant.

 742. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 743. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 744. personalul a fost foarte amabil, iar eu fiind persoană cu deficiență de vedere, sa ocupat foarte mult de mine,

 745. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 746. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 747. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 748. Ideea ingenioasă cu expoziția de pictură de la recepție, stilul de bun gust. Personal amabil și deosebit de plăcut !

 749. Camera curata, dotată cu aer conditionat si frigider. La baie aveau săpun lichid, atât la chiuvetă cat si la dus. Pat destul de mare, cu saltea confortabilă. Hotelul este situat foarte aproape de centru. La plecare se schimbase personalul…era o altă domnișoară drăguță si zâmbitoare!

 750. Personal amabil, camera luminoasa si decorata artistic, pozitie foarte buna aproape de centru, mic dejun variat.

 751. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 752. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 753. Am rezervat camera VIP acum 3 săptămâni. Pot spune că a fost liniște, nu s-a auzit zgomot nici de afară, nici de la vecini. Patul foarte comod. Micul dejun excelent. Locație bună, aproape atât de gară, cât și de centru. Obiectele de recuzită (prosoape, halat, mic set de cusut etc) au fost peste așteptări.

 754. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 755. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 756. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 757. Totul, cladirea, curatenia, personalul, totul la SUPERLATIV !

 758. Jacuzzi, curat, pat mare si confortabil. Mulțumesc echipei Holden Haus pt servicile oferire

 759. Locatie excelenta, priveliste grozava din camerele cu balcon, camera foarte sparioasa, staff prietenos. Mancarea buna dar nu grozava.

 760. personal amabil curat si ingrijit mancare buna

 761. Curatenia si facilitatile au fost la inaltime. Locatia este una deosebita avand privelistea catre o minidelta.

 762. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 763. Comfortul si linistea camerei 217, camera mare si f. curata, paturi f.mari, baie mare f.curata. Hotelul are o amplasare excelenta la numai 200m de zona pietonala. Micul dejun bun. Personal f.amabil.

 764. Multumiri: Mic dejun foarte bun Camera curata si personal serviabil Hotelul este in interior curat si placut La receptie esti servit foarte prompt Nemultumiri: Patul cam moale si nesanatos pentru spate Accesul la hotel este cam greu datorita amplasarii Locurile de parcare nu prea sunt

 765. Mic dejun diversificat , primesc orice fel de tichete de vacanță

 766. O locație aproape de centru, curat și personal amabil

 767. Amplasare foarte buna, aproape de zonele de interes ale orasului , personalul foarte amabil, conditii ok curatenie , camera mare spatioasa.

 768. Cazarea este excelenta. Conditii extrem.de bune. Curatenie, facilitati, personalul foarte amabil.

 769. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 770. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 771. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 772. În rest totul ok. Cald, confortabil, curat. Amabilitatea personalului.

 773. Personalul discret si amabil, in acelasi timp. Linistea. Curatenia. Raport calitate/pret ok.

 774. Camera confortabila, curata. De fiecare data cand vizitez Craiova, ma cazez aici, pt ca am fost multumita de raportul calitate-pret.

 775. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 776. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 777. Am rezervat camera VIP acum 3 săptămâni. Pot spune că a fost liniște, nu s-a auzit zgomot nici de afară, nici de la vecini. Patul foarte comod. Micul dejun excelent. Locație bună, aproape atât de gară, cât și de centru. Obiectele de recuzită (prosoape, halat, mic set de cusut etc) au fost peste așteptări.

 778. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 779. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 780. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 781. Un loc excelent la un preț mic. Personal amabil. Data viitoare când v-oi veni la Craiova, o sa apelez la serviciile voastre. Mulțumesc!!

 782. -Curățenie și miros plăcut. -Vedere frumoasă. -Prosoape, așternuturi și fețe de perne curate.

 783. A fost ok camera, mi a placut deisgn ul, a fost curat.

 784. Locatia, amabilitatea gazdelor, linistea camerei, faptul ca are baie personala

 785. F.curat si primitor , aproape de centru dar si de stadion. Desi am fost cazati la mansarda n-am avut nici un impediment de inaltime sau altceva. Camera mare, baia la fel, a.c. binevenit. O terasa placuta la nivelul unu.

 786. Curat, camera spațioasă, un loc liniștit. Personalul ospitalier și primitor.

 787. Camera spațioasă, curată, atmosfera plăcută. Televizorul mare, multe canale de TV. Patul confortabil, lenjeria foarte plăcută, albă, curată. Piscina este frumoasa, apa la temperatura potrivită.

 788. Mancarea la micul dejun a fost foarte buna si diversificata.

 789. Hotelul este curat, modern, bine amplasat, cu parcare generoasa, cu servicii corespunzatoare clasificarii, cel mai bun din Craiova

 790. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 791. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 792. personalul a fost foarte amabil, iar eu fiind persoană cu deficiență de vedere, sa ocupat foarte mult de mine,

 793. În rest totul ok. Cald, confortabil, curat. Amabilitatea personalului.

 794. Personalul discret si amabil, in acelasi timp. Linistea. Curatenia. Raport calitate/pret ok.

 795. Camera confortabila, curata. De fiecare data cand vizitez Craiova, ma cazez aici, pt ca am fost multumita de raportul calitate-pret.

 796. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 797. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 798. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 799. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 800. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 801. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 802. Curățenia din camera, cu excepția perdelei! Camera foarte spatioasa, patul extrem de mare. Ținând cont de vremea rece de a afară , în camera a fost cald. Apă caldă toată ziua. Micul dejun variat, meniul a la carte foarte gustos! Oamenii promotori și foarte sociabili!

 803. Totul, cladirea, curatenia, personalul, totul la SUPERLATIV !

 804. Jacuzzi, curat, pat mare si confortabil. Mulțumesc echipei Holden Haus pt servicile oferire

 805. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 806. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 807. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 808. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 809. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 810. personalul a fost foarte amabil, iar eu fiind persoană cu deficiență de vedere, sa ocupat foarte mult de mine,

 811. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 812. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 813. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 814. Curățenia din camera, cu excepția perdelei! Camera foarte spatioasa, patul extrem de mare. Ținând cont de vremea rece de a afară , în camera a fost cald. Apă caldă toată ziua. Micul dejun variat, meniul a la carte foarte gustos! Oamenii promotori și foarte sociabili!

 815. Totul, cladirea, curatenia, personalul, totul la SUPERLATIV !

 816. Jacuzzi, curat, pat mare si confortabil. Mulțumesc echipei Holden Haus pt servicile oferire

 817. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 818. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 819. Super, totul a fost super, chiar deosebit in raport cu alte proprietati, iar aici cuprind de la curatenie pana la personal. Mic dejun consistent si personal foarte amabil. Deosebit de ingrijit iar locatia este linistita. Cu siguranta voi reveni in acest hotel.

 820. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 821. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 822. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 823. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 824. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 825. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 826. Camerele, locația și micul dejun Parola wifi andres2002

 827. Raportul calitate/preț bun Cameră mare, curată și mic dejun bun. A fost o alegere bună pentru tranzit.

 828. Camera mai mare decat m.am asteptat, curatenie luna, baia ca noua si micul dejun bogat si diversificat.

 829. Recomand locatia pentru oricine este in trecere in Craiova. Pozitia este excelenta, la 5 minute de mers pe jos pana in centru. Apartamentele dispun de toate facilitatile, iar comunicarea cu proprietarul este excelenta. Cu siguranta vom reveni!

 830. Totul, decorul, culorile, locul patului, curățenia

 831. Apartament spațios, curat, poziționare bună, foarte aproape de centru, gazde primitoare.

 832. Camera spatioasa si comfortabila. Excelenta amplasarea unui mini expresor in camera. Personalul foarte amabil, micul dejun bun.

 833. Camera spațioasă, curată, atmosfera plăcută. Televizorul mare, multe canale de TV. Patul confortabil, lenjeria foarte plăcută, albă, curată. Piscina este frumoasa, apa la temperatura potrivită.

 834. Mancarea la micul dejun a fost foarte buna si diversificata.

 835. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 836. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 837. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 838. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 839. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 840. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 841. Camerele, locația și micul dejun Parola wifi andres2002

 842. Raportul calitate/preț bun Cameră mare, curată și mic dejun bun. A fost o alegere bună pentru tranzit.

 843. Camera mai mare decat m.am asteptat, curatenie luna, baia ca noua si micul dejun bogat si diversificat.

 844. Cu toate ca am primit o camera mica (dar conform celor scrise în oferta-3stele economy) patul a fost foarte confortabil. Camera oferita a fost 311. Mic dejun ok.

 845. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 846. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 847. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 848. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 849. foarte curat si confortabil, personal amabil, la restaurant meniul nu este foarte bogat, dar orice preparat este pregatit cu atentie

 850. Zona linistita,ideala calatoriilor de afaceri.Camera curata si personalul foarte amabil.Micul dejun ,in regim bufet suedez,foarte variat. Cu siguranta il voi alege si data viitoare !

 851. Parcare mare. Camera curata. Baie utilată. Gradina restaurant. Personal amabil.

 852. Totul a fost OK. Foarte curat, personal amabil, mancare buna, liniste. Locuri de parcare suficiente.

 853. personal amabil curat si ingrijit mancare buna

 854. Curatenia si facilitatile au fost la inaltime. Locatia este una deosebita avand privelistea catre o minidelta.

 855. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 856. Camera spatioasa si comfortabila. Excelenta amplasarea unui mini expresor in camera. Personalul foarte amabil, micul dejun bun.

 857. Camera spațioasă, curată, atmosfera plăcută. Televizorul mare, multe canale de TV. Patul confortabil, lenjeria foarte plăcută, albă, curată. Piscina este frumoasa, apa la temperatura potrivită.

 858. Mancarea la micul dejun a fost foarte buna si diversificata.

 859. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 860. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 861. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 862. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 863. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 864. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 865. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 866. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 867. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 868. Curățenia din camera, cu excepția perdelei! Camera foarte spatioasa, patul extrem de mare. Ținând cont de vremea rece de a afară , în camera a fost cald. Apă caldă toată ziua. Micul dejun variat, meniul a la carte foarte gustos! Oamenii promotori și foarte sociabili!

 869. Totul, cladirea, curatenia, personalul, totul la SUPERLATIV !

 870. Jacuzzi, curat, pat mare si confortabil. Mulțumesc echipei Holden Haus pt servicile oferire

 871. Cu toate ca am primit o camera mica (dar conform celor scrise în oferta-3stele economy) patul a fost foarte confortabil. Camera oferita a fost 311. Mic dejun ok.

 872. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 873. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 874. Am reușit doar o cafea sa servim, am fost Ocupați tot timpul ca după nunta prietenilor!

 875. Hotelul este foarte modern – camerele mari si baia e spatioasa

 876. Curatenie Personal foarte amabil Camere mari si confortabile

 877. Micul dejun a fost foarte diversificat, cu produse de foarte buna calitate. Cafeaua excelenta! Sala de mese decorata deosebit.

 878. Curat, confortabil, situat foarte aproape de centrul vechi. Mic dejun bogat. Recomand cu incredere.

 879. Foarte curat si elegant, situat in centrul Craiovei

 880. Micul dejun a fost f bun! Patul nu prea confortabil!

 881. În rest totul ok. Cald, confortabil, curat. Amabilitatea personalului.

 882. Personalul discret si amabil, in acelasi timp. Linistea. Curatenia. Raport calitate/pret ok.

 883. Foarte curat, personal amabil, mancare buna si diversificata la micul dejun! Am sa revin cu placere!

 884. Locatie foarte ok si cu o amplasare foarte buna. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, e printre cel mai mic din Craiova.

 885. Camerele, locația și micul dejun Parola wifi andres2002

 886. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 887. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 888. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 889. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 890. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 891. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 892. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 893. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 894. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 895. Personalul foarte politicos, serviabil. Curat si frumos mobilat. Micul dejun nu este foarte divers, dar optiunile acopera necesitatile uzuale, ca acasa, iar mancarea este ok

 896. The hotel was great, very competitively priced, with good position in relation to the city and Ford factory. The staff were friendly and helpful. Will stay here again 🙂

 897. Buena relación precio-calidad. Nos pusieron en un apartamento muy amplio. El personal muy amable.

 898. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 899. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 900. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 901. Locate excelenta, aproape de centru, raport OK pret/servicii oferite.

 902. Personalul a fost ok. Zona este bună.Foarte aproape de centru. Este un parc in apropiere,dar și grădina botanică.

 903. Locație într-o zona deosebit de liniștită a Craiovei, personal amabil, patul confortabil, pernele extrem de comode

 904. Personalul foarte politicos, serviabil. Curat si frumos mobilat. Micul dejun nu este foarte divers, dar optiunile acopera necesitatile uzuale, ca acasa, iar mancarea este ok

 905. The hotel was great, very competitively priced, with good position in relation to the city and Ford factory. The staff were friendly and helpful. Will stay here again 🙂

 906. Buena relación precio-calidad. Nos pusieron en un apartamento muy amplio. El personal muy amable.

 907. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 908. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 909. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 910. Foarte curat, personal amabil, mancare buna si diversificata la micul dejun! Am sa revin cu placere!

 911. Locatie foarte ok si cu o amplasare foarte buna. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, e printre cel mai mic din Craiova.

 912. Camerele, locația și micul dejun Parola wifi andres2002

 913. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 914. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 915. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 916. Cu toate ca am primit o camera mica (dar conform celor scrise în oferta-3stele economy) patul a fost foarte confortabil. Camera oferita a fost 311. Mic dejun ok.

 917. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 918. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 919. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 920. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 921. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 922. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 923. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 924. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 925. Am reușit doar o cafea sa servim, am fost Ocupați tot timpul ca după nunta prietenilor!

 926. Hotelul este foarte modern – camerele mari si baia e spatioasa

 927. Curatenie Personal foarte amabil Camere mari si confortabile

 928. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 929. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 930. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 931. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 932. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 933. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 934. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 935. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 936. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 937. Foarte curat, personal amabil, mancare buna si diversificata la micul dejun! Am sa revin cu placere!

 938. Locatie foarte ok si cu o amplasare foarte buna. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, e printre cel mai mic din Craiova.

 939. Camerele, locația și micul dejun Parola wifi andres2002

 940. Cu toate ca am primit o camera mica (dar conform celor scrise în oferta-3stele economy) patul a fost foarte confortabil. Camera oferita a fost 311. Mic dejun ok.

 941. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 942. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 943. Curățenia, căldură, parcare,mic dejun,lift.A fost mai mult decat ne asteptam.

 944. Totul e super-ok. Curățenie, mic dejun, atmosfera plăcută, personal cooperant, parcare mare în care găsești mereu loc. Revin totdeauna cu plăcere aici.

 945. Totul excelent !! Servicii , condiții și personalul foarte amabil !!

 946. In raport cu prețul este probabil cea mai confortabila locație unde poți sa stai când vii in Craiova. Mobilierul este nou iar camera este amenajată modern. Staff-ul este foarte amabil și prietenos. O locație unde voi reveni cu drag de fiecare data când am treaba in zona.

 947. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 948. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 949. Proprietatea arata extraordinar iar renovarea a fost facuta cu foarte mult bun gust si grija pentru detalii. Ce este mai important, oamenii sunt extraordinari, foarte amabili si cu zambetul pe buze, incercand sa ajute chiar daca dorintele noastre (obiective totusi) ieseau putin din tipare. Singurul regret este ca nu ne-am putut bucura mai mult de ospitalitatea aratata noiavand un program scurt si incarcat.

 950. Decorul hotelului este spectaculos, comfortul, amabilitatea angajatilor

 951. Curățenia din camera, cu excepția perdelei! Camera foarte spatioasa, patul extrem de mare. Ținând cont de vremea rece de a afară , în camera a fost cald. Apă caldă toată ziua. Micul dejun variat, meniul a la carte foarte gustos! Oamenii promotori și foarte sociabili!

 952. In raport cu prețul este probabil cea mai confortabila locație unde poți sa stai când vii in Craiova. Mobilierul este nou iar camera este amenajată modern. Staff-ul este foarte amabil și prietenos. O locație unde voi reveni cu drag de fiecare data când am treaba in zona.

 953. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 954. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 955. Amplasare conform nevoilor mele, curatenia, amabilitatea personalului, mancarea.

 956. Foarte curat, personal amabil, mancare buna si diversificata la micul dejun! Am sa revin cu placere!

 957. Locatie foarte ok si cu o amplasare foarte buna. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, e printre cel mai mic din Craiova.

 958. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 959. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 960. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 961. locatia a fost buna…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 962. Gazda primitoare. Locația foarte bună, nu departe de stația de tramvai si autobuz. Apartamentul spațios, confortabil, modern Nu mi-a lipsit nimic și m-am simtit ca acasa. Mulțumesc!

 963. Totul a fost minunat, apartamentul a fost foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie iar gazda a fost extrem de primitoare. Recomand

 964. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 965. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 966. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 967. personal amabil curat si ingrijit mancare buna

 968. Curatenia si facilitatile au fost la inaltime. Locatia este una deosebita avand privelistea catre o minidelta.

 969. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 970. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 971. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 972. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.

 973. Cu toate ca am primit o camera mica (dar conform celor scrise în oferta-3stele economy) patul a fost foarte confortabil. Camera oferita a fost 311. Mic dejun ok.

 974. Totul: Locație, priveliște, curățenie, liniște,mic dejun, dar, în primul rând , personalul foarte, foarte amabil ( receptia).

 975. A fost o noapte comfortabila, patul a fost ok. Sunt putin dezamagit de perne, dar este o alegere personala. Camera spatioasa. In noaptea in care am fost cazati au fost 2 evenimente la parter. Personalul s-a ocupat sa ne cazeze cat mai sus (chiar inainte sa solicitam noi asta). Au fost foarte amabili si atenti la acest aspect.

 976. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 977. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 978. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 979. In raport cu prețul este probabil cea mai confortabila locație unde poți sa stai când vii in Craiova. Mobilierul este nou iar camera este amenajată modern. Staff-ul este foarte amabil și prietenos. O locație unde voi reveni cu drag de fiecare data când am treaba in zona.

 980. In rest totul a fost exact cum ne asteptam: curatenie, liniste si raport-pret excelent.

 981. Loc super aproape de tranvai si taxi. Internet super. Personal amabil

 982. Micul dejun la ora 8.20 a fost rece, nu mai era nimic cald,

 983. Poziția hotelului, facilitățile oferite, confortul camerei.

 984. Amabilitatea receptionerului care s-a ocupat sa am ce sa mananc la ora 5 dimineata, fara sa solicit acest lucru. Apropierea fata de gara.

 985. locatia a fost buna…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 986. Gazda primitoare. Locația foarte bună, nu departe de stația de tramvai si autobuz. Apartamentul spațios, confortabil, modern Nu mi-a lipsit nimic și m-am simtit ca acasa. Mulțumesc!

 987. Totul a fost minunat, apartamentul a fost foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie iar gazda a fost extrem de primitoare. Recomand

 988. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 989. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 990. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 991. personal amabil curat si ingrijit mancare buna

 992. Curatenia si facilitatile au fost la inaltime. Locatia este una deosebita avand privelistea catre o minidelta.

 993. Mobilierul este foarte frumos, patul foarte confortabil

 994. Cred ca ar trebui o diversitate mai mare de alimente pentru la micul dejun. Poate chiar optiuni pentru vegetarieni.

 995. Proprietatea arata extraordinar iar renovarea a fost facuta cu foarte mult bun gust si grija pentru detalii. Ce este mai important, oamenii sunt extraordinari, foarte amabili si cu zambetul pe buze, incercand sa ajute chiar daca dorintele noastre (obiective totusi) ieseau putin din tipare. Singurul regret este ca nu ne-am putut bucura mai mult de ospitalitatea aratata noiavand un program scurt si incarcat.

 996. Decorul hotelului este spectaculos, comfortul, amabilitatea angajatilor

 997. Amplasare langa centrul istoric. Locatie ideala. Parcarea subterana gratuita pentru clienti a fost de real folos in aceasta zona centrala. Micul dejun diversificat. Curatenie si personal amabil. Raport caliate-pret excelent.

 998. Totul se potriveste unui hotel de 3 stele. camera e curata si e dotata cu tot ce este necesare: produse de igiena personala,tv cu ecran plat, prosoape si lenjerii curate. Nu e tocmai ok privelistea din camera,avand in vedere ca se afla in centrul orasului, dar compenseaza prin liniste si o parcare subterana foarte mare

 999. Raport excelent calitate -pret. Parcare subterana , amplasare buna a hotelului.