Cazare ieftina Valea Doftanei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Valea Doftanei, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Valea Doftanei, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Valea Doftanei, România

Pensiunea Ica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila Roca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Poezii Alese

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Giurgiuman

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Izabela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Morar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Alesia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Mirabilandia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Valea Doftanei, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Flavia si Martin Cochinescu din Epureni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Flavia si Martin Cochinescu din Epureni, jud. VasluiCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 • Atena si Pamfil Manole din Buda, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Valea Doftanei, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Atena si Pamfil Manole din Buda, jud. BacauCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 • Ștefana si Sabrina Celan din Livada, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ștefana si Sabrina Celan din Livada, jud. AradCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 • Robert si Rica Mogoș din Gledin, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Valea Doftanei, România!

  (Robert si Rica Mogoș din Gledin, jud. Bistrita-NasaudCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 • Lia si Petru Beclean din Aronesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Valea Doftanei, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lia si Petru Beclean din Aronesti, jud. AlbaCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 • Cezara si Vlădelina Carafoli din Turtaba, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Valea Doftanei, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Valea Doftanei, România.

  (Cezara si Vlădelina Carafoli din Turtaba, jud. MehedintiCazare in Valea Doftanei, România pentru 5 persoane)

 1. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 2. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 3. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 4. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 5. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 6. Locatia este rurala, placuta. Proprietatea ofera o atmosfera eleganta, romantica si de relaxare. Personalul este amabil. Camerele sunt curate si ingrijite.

 7. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 8. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 9. Foarte bun raport calitate/pret, camere confortabile, conditii excelente

 10. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 11. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 12. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 13. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 14. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 15. -Pensiunea se afla intr-o zona foarte frumoasa si foarte linistita iar view-ul asupra lacului este absolut superb -Camerele sunt mari si calduroase -Zona de relaxare include o piscina si o sauna -Mancarea la restaurant este foarte buna -Multe locuri de parcare in fata pensiunii

 16. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 17. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 18. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 19. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 20. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 21. Locatia este rurala, placuta. Proprietatea ofera o atmosfera eleganta, romantica si de relaxare. Personalul este amabil. Camerele sunt curate si ingrijite.

 22. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 23. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 24. Foarte bun raport calitate/pret, camere confortabile, conditii excelente

 25. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 26. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 27. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 28. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 29. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 30. -Pensiunea se afla intr-o zona foarte frumoasa si foarte linistita iar view-ul asupra lacului este absolut superb -Camerele sunt mari si calduroase -Zona de relaxare include o piscina si o sauna -Mancarea la restaurant este foarte buna -Multe locuri de parcare in fata pensiunii

 31. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 32. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 33. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 34. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 35. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 36. Locatia este rurala, placuta. Proprietatea ofera o atmosfera eleganta, romantica si de relaxare. Personalul este amabil. Camerele sunt curate si ingrijite.

 37. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 38. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 39. Foarte bun raport calitate/pret, camere confortabile, conditii excelente

 40. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 41. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 42. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 43. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 44. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 45. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 46. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 47. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 48. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 49. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 50. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 51. Locatia este rurala, placuta. Proprietatea ofera o atmosfera eleganta, romantica si de relaxare. Personalul este amabil. Camerele sunt curate si ingrijite.

 52. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 53. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 54. Foarte bun raport calitate/pret, camere confortabile, conditii excelente

 55. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 56. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 57. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 58. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 59. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 60. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 61. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 62. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 63. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 64. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 65. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 66. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 67. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 68. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 69. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 70. Sunt niște profesioniști…. Fac servicii de calitate…. Totul a fost ok!

 71. Personal amabil, mancare buna, curatenie, locatie linistita unde te poti relaxa si bucura de frumusetea naturii.

 72. Camerele mari si spatioase. Mancare buna si un personal minunat

 73. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 74. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 75. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 76. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 77. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 78. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 79. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 80. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 81. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 82. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 83. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 84. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 85. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 86. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 87. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 88. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 89. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 90. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 91. Locatia e superba, casa frumoasa si curata, dotat cu tot ce vrei. Recomand. Gazde jos palaria. Insula de relaxare.

 92. Everything was absolutely amazing! Every member of the entire group said that we should go back there again, later this year. It’s truly a place fit for families. The rooms are super cozy, the living room is spacious enough for kids. The fireplace warms everything up nicely. The kitchen is truly the best and nicest kitchen we’ve ever seen in a cabin.

 93. Csendes kornyek de viszonylag minden kozel van! Minden szempontbol felszerelt, konnyen megkozelitheto. A szallas kornyezetet meg csiszoljak, egyre tobb minden van a szallashelyhez ami nincs a fenykepeken!

 94. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 95. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 96. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 97. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 98. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 99. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 100. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 101. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 102. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 103. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 104. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 105. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 106. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 107. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 108. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 109. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 110. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 111. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 112. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 113. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 114. Punctul forte al pensiunii este privelistea minunata pe care o ofera asupra lacului Drăgan de la balconul din cameră. Meniul este diversificat și gustos, iar micul dejun a fost foarte bogat. Camerele sunt curate. Este, în special, un loc destinat celor care doresc să se relaxeze la piscină, la saună, să admire o zonă frumoasă de munte, deoarece in vale nu există pârtii de schi sau echipamente sportive de inchiriat.

 115. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 116. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 117. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 118. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 119. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 120. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 121. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 122. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 123. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 124. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 125. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 126. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 127. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 128. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 129. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 130. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 131. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 132. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 133. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 134. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 135. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 136. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 137. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 138. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 139. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 140. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 141. Casa este foarte frumos aranjat, camera curata, moderna, totul a fost foarte frumos. Mobilierul a fost aproape nou nout (sau in stare foarte buna), asternutul curat si aranjat frumos. Baia curata, apa calda, terasa mare, patul comfortabil. Am avut totul necesar in camera pentru o noapte linistita si relaxanta. Doamna Delia a fost foarte primitoare, a raspuns la toate intrebarile noastre, am primit trei gogosi (super delicioase) din partea casei, a fost o mare surpriza. Curtea este mare si foarte frumoasa, cu trambulina si hinta pentru copii. Padurea este chiar langa casa, un loc ideal pentru familii, relaxare.

 142. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 143. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 144. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 145. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 146. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 147. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 148. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 149. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 150. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 151. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 152. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 153. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 154. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 155. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 156. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 157. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 158. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 159. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 160. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 161. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 162. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 163. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 164. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 165. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 166. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 167. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 168. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 169. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 170. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 171. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 172. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 173. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 174. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 175. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 176. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 177. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 178. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 179. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 180. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 181. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 182. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 183. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 184. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 185. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 186. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 187. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 188. Peisaj de vis, Personal foarte amabil și respectuos.

 189. Locația, curățenia, priveliștea și activitățile.

 190. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 191. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 192. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 193. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 194. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 195. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 196. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 197. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 198. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 199. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 200. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 201. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 202. Personalul se ridica la cerinte de 5 stele. BRAVO! Meniul restaurantului: super Curatenia exemplara Cat despre amplasare, nemaipomenit!!!!!

 203. Micul dejun a fost exceptional. Bogat in preparate.

 204. Locația amplasată într-o zona superbă, unde poți să te bucuri de liniște și relaxare. Unitatea oferă clienților mai multe activitați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Personalul drăguț și mâncarea foarte gustoasă. Cu siguranță o să revenim la Art1000! Mulțumim!!!

 205. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 206. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 207. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 208. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 209. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 210. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 211. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 212. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 213. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 214. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 215. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 216. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 217. Curățenia, micul dejun foarte bogat, priveliștea… totul .. pana și prosoapele din baie au un miros extraordinar de parfumat și plăcut! Superb!

 218. personalul este de nota 10, mi-a placut micul dejun si imi place ca este curat

 219. Personalul se ridica la cerinte de 5 stele. BRAVO! Meniul restaurantului: super Curatenia exemplara Cat despre amplasare, nemaipomenit!!!!!

 220. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 221. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 222. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 223. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 224. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 225. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 226. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 227. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 228. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 229. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 230. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 231. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 232. Curățenia, micul dejun foarte bogat, priveliștea… totul .. pana și prosoapele din baie au un miros extraordinar de parfumat și plăcut! Superb!

 233. personalul este de nota 10, mi-a placut micul dejun si imi place ca este curat

 234. Personalul se ridica la cerinte de 5 stele. BRAVO! Meniul restaurantului: super Curatenia exemplara Cat despre amplasare, nemaipomenit!!!!!

 235. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 236. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 237. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 238. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 239. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 240. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 241. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 242. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 243. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 244. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 245. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 246. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 247. Curățenia, micul dejun foarte bogat, priveliștea… totul .. pana și prosoapele din baie au un miros extraordinar de parfumat și plăcut! Superb!

 248. personalul este de nota 10, mi-a placut micul dejun si imi place ca este curat

 249. Personalul se ridica la cerinte de 5 stele. BRAVO! Meniul restaurantului: super Curatenia exemplara Cat despre amplasare, nemaipomenit!!!!!

 250. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 251. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 252. Gradina,amplasarea pensiunii. Personalul foarte amabil si atent .

 253. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 254. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 255. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 256. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 257. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 258. Micul dejun- f bun Personalul-excelent Zona-excelenta

 259. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 260. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 261. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 262. Curățenia, micul dejun foarte bogat, priveliștea… totul .. pana și prosoapele din baie au un miros extraordinar de parfumat și plăcut! Superb!

 263. personalul este de nota 10, mi-a placut micul dejun si imi place ca este curat

 264. Personalul se ridica la cerinte de 5 stele. BRAVO! Meniul restaurantului: super Curatenia exemplara Cat despre amplasare, nemaipomenit!!!!!

 265. Locatia este o mica bijuterie la marginea satului. Locatia ofera vizibilitate asupra intregului sat si a muntilor din jur. Camerele de la etaj au o terasa generoasa, de unde se pot admira si rasaritul si apusul. Camerele sunt curate. Micul dejun delicios. Curtea este spatioasa si cu suficiente locuri de mancat in aer liber sau bucurat e soare pe sezlong. Exista o biblioteca generoasa, in care se gasesc carti pentru toate gusturile.

 266. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 267. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 268. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 269. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 270. toate serviciile au fost excelente: personal,curatenie, piscina…

 271. Locația este bună. Gazdele atente cu oaspeți si mâncarea este ok nu te da pe spate da nici nu e de refuzat.

 272. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 273. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 274. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 275. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 276. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 277. Amplasarea hotelului Privelistea Curatenia Piscina interioara

 278. Curățenia, micul dejun foarte bogat, priveliștea… totul .. pana și prosoapele din baie au un miros extraordinar de parfumat și plăcut! Superb!

 279. personalul este de nota 10, mi-a placut micul dejun si imi place ca este curat

 280. Locatia este o mica bijuterie la marginea satului. Locatia ofera vizibilitate asupra intregului sat si a muntilor din jur. Camerele de la etaj au o terasa generoasa, de unde se pot admira si rasaritul si apusul. Camerele sunt curate. Micul dejun delicios. Curtea este spatioasa si cu suficiente locuri de mancat in aer liber sau bucurat e soare pe sezlong. Exista o biblioteca generoasa, in care se gasesc carti pentru toate gusturile.

 281. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 282. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 283. Servirea ospatarilor si mâncarea excelentă!! Si camerele foarte curate si linistite!!

 284. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 285. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 286. Locația este bună. Gazdele atente cu oaspeți si mâncarea este ok nu te da pe spate da nici nu e de refuzat.

 287. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 288. Personalul foarte amabil, in camera curata, incalzirea in pardoseala.

 289. Totyl la.superlativ. personal implicat, saritor si mai ales amabil. Recomand.

 290. Dotarile camerei si compozitia micului dejun. Peisajul de ajutor stresului. Personal disponibil, dotarile locatiei deosebite : piscina, sauna, jacuzzi. Felicitari !

 291. Camera curata, baia curata, patul foarte confortabil. Facilitatile pensiunii sunt deosebite.

 292. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 293. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 294. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 295. Locatia este o mica bijuterie la marginea satului. Locatia ofera vizibilitate asupra intregului sat si a muntilor din jur. Camerele de la etaj au o terasa generoasa, de unde se pot admira si rasaritul si apusul. Camerele sunt curate. Micul dejun delicios. Curtea este spatioasa si cu suficiente locuri de mancat in aer liber sau bucurat e soare pe sezlong. Exista o biblioteca generoasa, in care se gasesc carti pentru toate gusturile.

 296. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 297. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 298. Servirea ospatarilor si mâncarea excelentă!! Si camerele foarte curate si linistite!!

 299. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 300. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 301. Camera curata, mâncarea gustoasă si personalul amabil.

 302. Locația este bună. Gazdele atente cu oaspeți si mâncarea este ok nu te da pe spate da nici nu e de refuzat.

 303. curatenie, baia amenajata. mancare buna la restaurant, mic dejun ok inclus.

 304. Totyl la.superlativ. personal implicat, saritor si mai ales amabil. Recomand.

 305. Dotarile camerei si compozitia micului dejun. Peisajul de ajutor stresului. Personal disponibil, dotarile locatiei deosebite : piscina, sauna, jacuzzi. Felicitari !

 306. Camera curata, baia curata, patul foarte confortabil. Facilitatile pensiunii sunt deosebite.

 307. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 308. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 309. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 310. Locatia este o mica bijuterie la marginea satului. Locatia ofera vizibilitate asupra intregului sat si a muntilor din jur. Camerele de la etaj au o terasa generoasa, de unde se pot admira si rasaritul si apusul. Camerele sunt curate. Micul dejun delicios. Curtea este spatioasa si cu suficiente locuri de mancat in aer liber sau bucurat e soare pe sezlong. Exista o biblioteca generoasa, in care se gasesc carti pentru toate gusturile.

 311. Indiferent in ce camera vei fi cazat, confortul depășește așteptările

 312. Loc extrem de curat, placut amenajat, mancare traditionala si foarte gustoasa, personal receptivla dorintele noastre

 313. Servirea ospatarilor si mâncarea excelentă!! Si camerele foarte curate si linistite!!

 314. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 315. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 316. Micul dejun f bun ,personal amabil ,meniul restaurantului divesificat si-un bucatar excelent.

 317. Camera curata, mâncarea gustoasă si personalul amabil.

 318. Locația este bună. Gazdele atente cu oaspeți si mâncarea este ok nu te da pe spate da nici nu e de refuzat.

 319. Totyl la.superlativ. personal implicat, saritor si mai ales amabil. Recomand.

 320. Dotarile camerei si compozitia micului dejun. Peisajul de ajutor stresului. Personal disponibil, dotarile locatiei deosebite : piscina, sauna, jacuzzi. Felicitari !

 321. Camera curata, baia curata, patul foarte confortabil. Facilitatile pensiunii sunt deosebite.

 322. Amabilitatea proprieterilor .servirea foarte buna ,camerele curate,orecomand.

 323. O locație cu toate facilitatile, cu proprietari care fac absolut tot posibilul (dar și mai mult ) ca sa te simti ca in casa ta de vacanta. Mancare excelenta, curătenie impecabilă, facilități multiple de relaxare, caldura, ambient…totul intr-un peisaj de basm. Ca sa înțelegeți atitudinea lor: am cerut o sanie împrumut. Rezultatul? 2 sanii echipate complet si o plimbare de câțiva kilometri tractati de 4×4. Dar si țuică, vin, cat si cafea, din partea casei 😊 Pe o scară de la 1 la 10, clar 10! O locație unde vom reveni curând cu mare drag!

 324. Cabana este noua, frumoasa, are multe facilitati mai ales pentru copii, restaurant cu mancare buna, dar fara diversitate.Personal amabil.

 325. Servirea ospatarilor si mâncarea excelentă!! Si camerele foarte curate si linistite!!

 326. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 327. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 328. Peisaj frumos și poziție bună! Proprietarii extern de amabili si atenți, mancare buna, curat, confortabil

 329. Pensiunea e ideală pentru câteva zile de relaxare, regăsire și liniște. De altfel, pe lângă multe aspecte plăcute precum mâncarea delicioasă, amabilitatea gazdei, curtea prietenos amenajată, amplasarea într-un loc foarte frumos, liniștea este o caracteristică importantă și binevenită a pensiunii. Aviz celor care cred că e potrivit să pună muzică și pentru ceilalți musafiri și să vorbească tare dintr-un capăt în altul al curții: nu e cazul :).

 330. Deși a fost vorba doar de o noapte, am fost plăcut surprinși de tot ce reprezintă aceasta pensiune, personal, locație, ambianță, etc..

 331. Micul dejun a fost bun, iar cafeaua – excelenta. Am stat doar o noapte, fiind in tranzit, dar locul este frumos, persoanalul amabil, conditiile conform asteptarilor.

 332. Camera curata…. mâncare bună…personal amabil și disponibil..

 333. Micul dejun este complex ,variat.Personalul foarte amabil.Curatenia camerei a fost impecabila( inclusiv prosoape destule, umerase in dulapuri,chiar si papuci de casa).

 334. Totyl la.superlativ. personal implicat, saritor si mai ales amabil. Recomand.

 335. Dotarile camerei si compozitia micului dejun. Peisajul de ajutor stresului. Personal disponibil, dotarile locatiei deosebite : piscina, sauna, jacuzzi. Felicitari !

 336. Camera curata, baia curata, patul foarte confortabil. Facilitatile pensiunii sunt deosebite.

 337. Servirea ospatarilor si mâncarea excelentă!! Si camerele foarte curate si linistite!!

 338. zona este splendida si personalul incearca sa fie de folos.

 339. Foarte dezamagit, nimic din ceea ce afiseaza pe site nu reflecta realitatea, doar piscina este ca-n poze. Atat si nimic mai mult.

 340. Peisaj frumos și poziție bună! Proprietarii extern de amabili si atenți, mancare buna, curat, confortabil

 341. Pensiunea e ideală pentru câteva zile de relaxare, regăsire și liniște. De altfel, pe lângă multe aspecte plăcute precum mâncarea delicioasă, amabilitatea gazdei, curtea prietenos amenajată, amplasarea într-un loc foarte frumos, liniștea este o caracteristică importantă și binevenită a pensiunii. Aviz celor care cred că e potrivit să pună muzică și pentru ceilalți musafiri și să vorbească tare dintr-un capăt în altul al curții: nu e cazul :).

 342. Deși a fost vorba doar de o noapte, am fost plăcut surprinși de tot ce reprezintă aceasta pensiune, personal, locație, ambianță, etc..

 343. Micul dejun a fost bun, iar cafeaua – excelenta. Am stat doar o noapte, fiind in tranzit, dar locul este frumos, persoanalul amabil, conditiile conform asteptarilor.

 344. Camera curata…. mâncare bună…personal amabil și disponibil..

 345. Micul dejun este complex ,variat.Personalul foarte amabil.Curatenia camerei a fost impecabila( inclusiv prosoape destule, umerase in dulapuri,chiar si papuci de casa).

 346. Totyl la.superlativ. personal implicat, saritor si mai ales amabil. Recomand.

 347. Fără dejun,prețul anunțat a fost puțin mai mare. În aprilie, când revin în România,poate mai apelez, impresia e buna! Mulțumesc

 348. linistea din zona/ the quiet of the area; location

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled