Cazare ieftina Vadu

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Vadu, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Vadu, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Vadu, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Vadu, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Hora╚Ťiu si Cristina Argetoianu din Radesti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Hora╚Ťiu si Cristina Argetoianu din Radesti, jud. GalatiCazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Amza si Adela din Lacu Rezii, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Vadu, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Amza si Adela din Lacu Rezii, jud. BrailaCazare in Vadu, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Olga si Marcheta Corvin din Barzogani, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Olga si Marcheta Corvin din Barzogani, jud. AlbaCazare in Vadu, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Silvana si Dacian Cer─âceanu din Robanestii de Jos, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Vadu, Constanţa, România!

  (Silvana si Dacian Cerăceanu din Robanestii de Jos, jud. DoljCazare in Vadu, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Adam si Cosmin Lipatti din Drincea, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Vadu, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adam si Cosmin Lipatti din Drincea, jud. MehedintiCazare in Vadu, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 • Elisaveta si Vasilic─â Agaparian din Greceanca, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Vadu, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Vadu, Constanţa, România.

  (Elisaveta si Vasilică Agaparian din Greceanca, jud. BuzauCazare in Vadu, Constanţa, România pentru 2 persoane)

 1. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 2. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 3. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 4. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 5. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 6. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 7. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 8. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 9. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 10. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 11. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 12. Oameni de nota 10 cu o pensiune tot de 10. Daca propietarul se hotaraste sa candideze la postul de ministru al turismului,are votul meu. Mancarea foarte buna si pe saturate ( nu uitati sa anuntati daca vreti sa mancati la ei).

 13. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 14. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 15. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 16. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 17. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 18. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 19. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 20. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 21. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 22. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 23. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 24. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 25. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 26. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 27. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 28. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 29. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 30. Oameni de nota 10 cu o pensiune tot de 10. Daca propietarul se hotaraste sa candideze la postul de ministru al turismului,are votul meu. Mancarea foarte buna si pe saturate ( nu uitati sa anuntati daca vreti sa mancati la ei).

 31. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 32. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 33. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 34. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 35. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 36. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 37. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 38. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 39. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 40. Liniste si pace la proprietate. Fara muzica si fara manele. Plaja rustica si curata. Oameni putini pe plaja. Gazdele foarte primitoare.

 41. The location is excelent, very autentic, great beach… but strong wind in the most afternoons and evenings. The most I like the atmosphere of the whole place. Great restaurant nearby!

 42. Best location ever. Great resturant nearby. Not many tourists.

 43. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 44. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 45. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 46. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 47. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 48. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 49. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 50. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 51. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 52. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 53. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 54. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 55. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 56. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 57. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 58. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 59. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 60. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 61. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 62. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 63. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 64. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 65. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 66. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 67. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 68. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 69. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 70. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 71. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 72. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 73. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 74. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 75. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 76. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 77. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 78. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 79. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 80. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 81. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 82. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 83. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 84. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 85. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 86. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 87. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 88. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 89. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 90. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 91. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 92. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 93. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 94. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 95. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 96. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 97. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 98. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 99. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 100. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 101. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 102. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 103. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 104. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 105. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 106. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 107. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 108. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 109. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 110. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 111. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 112. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 113. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 114. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 115. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 116. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 117. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 118. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 119. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 120. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 121. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 122. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 123. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 124. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 125. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 126. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 127. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 128. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 129. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 130. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 131. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 132. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 133. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 134. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 135. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 136. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 137. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 138. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 139. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 140. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 141. Totul:atmosfera boema,decor de poveste, bun gust,gazde de neuitat,comunicare facila,mancare exceptionala,savuroasa si multa,specialitati,fineturi,chiar si pt cei pretentiosi.Mic dejun exceptional,cu produse traditionale bio locale. Asteptam cu nerabdare urmatoarele “serii “!!!!!!!

 142. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 143. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 144. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 145. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 146. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 147. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 148. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 149. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 150. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 151. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 152. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 153. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 154. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 155. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 156. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 157. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 158. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 159. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 160. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 161. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 162. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 163. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 164. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 165. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 166. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 167. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 168. – Pozitionata aproape de drumul principal; – Facilitati ok; – Ecopensiune; – Bar disponibil cu un minim necesar cat sa nu mori de sete.

 169. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 170. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 171. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 172. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 173. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 174. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 175. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 176. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 177. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 178. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 179. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 180. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 181. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 182. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 183. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 184. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prieteno╚Öi ╚Öi calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 185. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 186. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 187. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 188. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 189. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 190. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 191. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 192. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 193. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 194. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 195. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 196. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 197. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 198. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 199. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 200. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 201. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 202. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prieteno╚Öi ╚Öi calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 203. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 204. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 205. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 206. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 207. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 208. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 209. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 210. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 211. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 212. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 213. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 214. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 215. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 216. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 217. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 218. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 219. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 220. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prieteno╚Öi ╚Öi calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 221. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 222. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 223. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 224. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 225. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 226. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 227. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 228. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 229. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 230. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 231. Camera curata si functionala. Curtea curata, bucataria de vara dotata cu tot ce am avut nevoie.

 232. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 233. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 234. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 235. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 236. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 237. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 238. Absolut totul a fost perfect, proprietarii foarte prieteno╚Öi ╚Öi calzi , o sa revenim cu mare drag 🤗🤗

 239. Am revenit pentru al treilea an consecutiv la aceasta pensiune, iar dac─â mai mergem pe litoralul rom├ónesc tot aici vom reveni. Asta cred c─â spune tot. Gazdele sunt o familie minunat─â mai ales micu┼úa domnisoar─â ┼či le mul┼úumim ├«nca o data pentru sejurul petrecut.

 240. Pensiunea este pe malul lacului cu toate camerele cu vedere spre el. Totul nou curat echipat cu TV flat si AC. Asternuturi ╚Öi prosoape imaculate. Gazdele, o familie t├ón─âr─â prezent─â tot timpul te ajut─â cu un sfat de restaurant sau ce ai nevoie ca ╚Öederea sa fie c├ót mai pl─âcut─â. Micul dejun binevenit pentru a nu bate drumul la prima or─â spre alt─â loca╚Ťie. Meniu obi╚Önuit de la gust─âri reci la oua fierte sau ochiuri. Pentru fi╚Ťo╚Öi recomand hotelurile de 4 si 5 stele din Mamaia la 100 euro+ /noapte.

 241. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 242. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 243. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 244. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 245. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 246. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 247. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 248. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 249. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 250. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 251. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 252. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 253. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 254. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 255. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 256. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 257. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 258. Camera mare, spatioasa, foarte curat. Personal extrem de amabil.

 259. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 260. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 261. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 262. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 263. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 264. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 265. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 266. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 267. Un loc foarte frumos care reinvie spiritul autentic al zonei. O casa primitoare, curata si linistita cu tot ce iti trebuie. Doamna este foarte amabila si comunicativa.

 268. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 269. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 270. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 271. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 272. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 273. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 274. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 275. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 276. Camera mare, spatioasa, foarte curat. Personal extrem de amabil.

 277. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 278. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 279. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 280. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 281. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 282. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 283. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 284. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 285. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 286. Gazda deosebita, ne-au placut in mod special povestile despre locuri si timpuri trecute. Locatie foarte linistita cu toate utilitatile de care am avut nevoie. Zona este salbatica cu drumuri si plaje aproape goale.

 287. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 288. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 289. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 290. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 291. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 292. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 293. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 294. Camera mare, spatioasa, foarte curat. Personal extrem de amabil.

 295. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 296. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 297. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 298. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 299. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 300. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 301. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 302. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 303. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 304. Gazda deosebita, ne-au placut in mod special povestile despre locuri si timpuri trecute. Locatie foarte linistita cu toate utilitatile de care am avut nevoie. Zona este salbatica cu drumuri si plaje aproape goale.

 305. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 306. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 307. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 308. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 309. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 310. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 311. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 312. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 313. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 314. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 315. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 316. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 317. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 318. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 319. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 320. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 321. Liniste! Casuta a fost foarte buna pentru doi adulti si doi copii de 7 ani. Apa calda, frigider mare, prosoape curate…

 322. O experienta foarte placuta, relaxanta. Cu siguranta, am sa revin anul acesta pentru o sedere mai lunga.

 323. Am avut parte de o experienta foarte placuta, doamna care ne-a cazat a fost foarte amabila, mereu ne-a intrebat daca mai avem nevoie de ceva. Am ales sa stam in rulota si a fost o alegere buna. Patul este confortabil, asternuturile curate si destul de racoare seara. Baia din rulota nu este functionala, dar de aceea exista baie in curte dotata cu dus cu apa calda si toaleta. Ai posibilitatea sa faci si gratar. Vis-a-vis e si un magazin care are si legume. Este adevarat ca nu este semnal, dar asta nu e vina proprietarului, ci a companiilor de telefonie care nu au acoperire (doar ai venit intr-un sat pentru a te duce la o plaja salbatica). Cat despre galagia vecinilor, a durat pana la 12 noaptea. Sunt convinsa ca erau tot turisti, carora le place sa petreaca in vacanta, dar nimeni nu te tine sa ii rogi sa faca mai putina atmosfera si sa dea muzica mai incet. Recomand cu caldura Vadu Salbatic daca se doreste o evadare de cateva zile din orasele supraaglomerate si betonate.

 324. Gazde foarte primitoare si prietenoase. Au fost un ajutor real atat cu informatii cat si cu promtitudine pentru tot ceea ce am avut nevoie sau cerut pe durata zilelor de cazare. Recomand acest loc!

 325. Gazda deosebita, ne-au placut in mod special povestile despre locuri si timpuri trecute. Locatie foarte linistita cu toate utilitatile de care am avut nevoie. Zona este salbatica cu drumuri si plaje aproape goale.

 326. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 327. Camere mari, curate, curte spatioasa si primitoare. Gazda a fost foarte amabila si saritoare. Amplasarea proprietatii buna, la intrarea in sat, langa magazine si drumul spre plaja.

 328. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 329. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 330. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 331. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 332. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 333. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 334. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 335. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 336. O loca╚Ťie lini╚Ötita, relaxanta, ├«n mijlocul naturii…mai venim cu prima ocazie.

 337. Ne-a placut foarte mult amplasarea rustica cu casute idilice si curte spatioasa. Camera e spatioasa, curata, echipata inclusiv cu frigider si plase de tantari. Gazda foarte amabila si primitoare. Am putut lua si cateii cu noi, ceea ce a fost un plus. Cu siguranata si data viitoare tot aici ne vom caza!

 338. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 339. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 340. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 341. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 342. O pensiune f─âcut─â cu suflet Midiile preparate de Denis, gazda noastr─â minunata, au fost excelente Denis ╚Öi Mihaela, va mul╚Ťumim pentru zilele perfecte petrecute in casa voastra

 343. O experienta foarte placuta, relaxanta. Cu siguranta, am sa revin anul acesta pentru o sedere mai lunga.

 344. Am avut parte de o experienta foarte placuta, doamna care ne-a cazat a fost foarte amabila, mereu ne-a intrebat daca mai avem nevoie de ceva. Am ales sa stam in rulota si a fost o alegere buna. Patul este confortabil, asternuturile curate si destul de racoare seara. Baia din rulota nu este functionala, dar de aceea exista baie in curte dotata cu dus cu apa calda si toaleta. Ai posibilitatea sa faci si gratar. Vis-a-vis e si un magazin care are si legume. Este adevarat ca nu este semnal, dar asta nu e vina proprietarului, ci a companiilor de telefonie care nu au acoperire (doar ai venit intr-un sat pentru a te duce la o plaja salbatica). Cat despre galagia vecinilor, a durat pana la 12 noaptea. Sunt convinsa ca erau tot turisti, carora le place sa petreaca in vacanta, dar nimeni nu te tine sa ii rogi sa faca mai putina atmosfera si sa dea muzica mai incet. Recomand cu caldura Vadu Salbatic daca se doreste o evadare de cateva zile din orasele supraaglomerate si betonate.

 345. Gazde foarte primitoare si prietenoase. Au fost un ajutor real atat cu informatii cat si cu promtitudine pentru tot ceea ce am avut nevoie sau cerut pe durata zilelor de cazare. Recomand acest loc!

 346. Este mult mai mult decat in poze. In fiecare obiect se simte atingerea unui artist, este mai mult decat bun gust, este arta Multumim frumos! Vom reveni cu drag, Ana

 347. Gazda deosebita, ne-au placut in mod special povestile despre locuri si timpuri trecute. Locatie foarte linistita cu toate utilitatile de care am avut nevoie. Zona este salbatica cu drumuri si plaje aproape goale.

 348. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 349. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 350. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 351. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 352. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 353. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 354. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 355. Locul, plaja, pensiunea, camerele curate dar mai ales oamenii de acolo. Am avut o primire calduroasa, recomandari bune despre ce activitati sa avem in zona. Cu siguranta trebuie sa incercati si restaurantul – Cherhana Moessia in Vadu.

 356. Mi-a placut forma interesanta a casei si ospitalitatea gazdelor.

 357. Foarte bine : locul, cadrul foarte placut, oamenii primitori, dechisi, saritori, mancarea foarte buna, produsele locale; liniste; desi perioda de iarna noi ne-am simtit foarte bine. A fost soare iar cu masina marea este foarte aproape.

 358. Ne-a placut foarte mult amplasarea rustica cu casute idilice si curte spatioasa. Camera e spatioasa, curata, echipata inclusiv cu frigider si plase de tantari. Gazda foarte amabila si primitoare. Am putut lua si cateii cu noi, ceea ce a fost un plus. Cu siguranata si data viitoare tot aici ne vom caza!

 359. Proprietatea este foarte frumoasa, curtea spatioasa si foarte ingrijita. Camerele spatioase si paturile generoase.

 360. A fost liniste. Camera spatioasa, patul confortabil, toate ferestrele au plase de tantari, terasa este umbrita de smochini. Apa calda la baie. Bucataria este dotata cu vase si tacamuri, dar eu nu am folosit-o. Se accepta animale. Exista 2 magazine de unde se pot achizitiona alimente sau alte produse. Preturile sunt absolut rezonabile. Pe plaja exista o cherhana unde servirea este ireprosabila, rapida, iar mancarea foarte buna. Nu urla muzica nicaieri. Am apreciat faptul ca turistii care sunt veniti cu rulota sau cu cortul sunt prietenosi, iar plajele raman curate in urma lor.

 361. Foarte modern, curat si spatios (chiar daca e un pic in contradictie cu zona)

 362. Apartament foarte spatios, mobilat simplist insa cu gust. Bucararie complet utilata. Curatenie impecabila. Locatie extrem de linistita. De revenit!

 363. Pentru curatenie am putea sa dam 10 cu felicitari, camera spatioasa, aerisita, mobiler de calitate inclusiv bucataria bine utilata.

 364. Este mult mai mult decat in poze. In fiecare obiect se simte atingerea unui artist, este mai mult decat bun gust, este arta Multumim frumos! Vom reveni cu drag, Ana

 365. Gazda deosebita, ne-au placut in mod special povestile despre locuri si timpuri trecute. Locatie foarte linistita cu toate utilitatile de care am avut nevoie. Zona este salbatica cu drumuri si plaje aproape goale.

 366. Locatie frumoasa, spatiu generos, arhitectura potrivita cu specificul locului

 367. O experienta foarte placuta, relaxanta. Cu siguranta, am sa revin anul acesta pentru o sedere mai lunga.

 368. Am avut parte de o experienta foarte placuta, doamna care ne-a cazat a fost foarte amabila, mereu ne-a intrebat daca mai avem nevoie de ceva. Am ales sa stam in rulota si a fost o alegere buna. Patul este confortabil, asternuturile curate si destul de racoare seara. Baia din rulota nu este functionala, dar de aceea exista baie in curte dotata cu dus cu apa calda si toaleta. Ai posibilitatea sa faci si gratar. Vis-a-vis e si un magazin care are si legume. Este adevarat ca nu este semnal, dar asta nu e vina proprietarului, ci a companiilor de telefonie care nu au acoperire (doar ai venit intr-un sat pentru a te duce la o plaja salbatica). Cat despre galagia vecinilor, a durat pana la 12 noaptea. Sunt convinsa ca erau tot turisti, carora le place sa petreaca in vacanta, dar nimeni nu te tine sa ii rogi sa faca mai putina atmosfera si sa dea muzica mai incet. Recomand cu caldura Vadu Salbatic daca se doreste o evadare de cateva zile din orasele supraaglomerate si betonate.

 369. Gazde foarte primitoare si prietenoase. Au fost un ajutor real atat cu informatii cat si cu promtitudine pentru tot ceea ce am avut nevoie sau cerut pe durata zilelor de cazare. Recomand acest loc!

 370. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 371. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 372. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 373. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 374. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 375. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 376. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 377. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 378. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 379. Bucataria este foarte bine utilata si chiar daca nu aduci nimic de acasa, poti gati aproape orice, doar cuptor nu are

 380. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 381. Ospitalitatea, copacul cu smochine, gradina mare pt animale de companie

 382. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 383. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 384. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 385. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 386. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 387. Este mult mai mult decat in poze. In fiecare obiect se simte atingerea unui artist, este mai mult decat bun gust, este arta Multumim frumos! Vom reveni cu drag, Ana

 388. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 389. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 390. Gazdele foarte primitoare si saritoare. Pentru orice problema o ai te ajuta imediat. Camerele foarte spatioase si foarte curate. Totul cu bun gust. Liniste exemplara de iti auzeai si gandurile. Cu siguranta mai venim. Multumim frumos de ospitalitate. Fam. Catrina

 391. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 392. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 393. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 394. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 395. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 396. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 397. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 398. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 399. Gazdele foarte primitoare si saritoare. Pentru orice problema o ai te ajuta imediat. Camerele foarte spatioase si foarte curate. Totul cu bun gust. Liniste exemplara de iti auzeai si gandurile. Cu siguranta mai venim. Multumim frumos de ospitalitate. Fam. Catrina

 400. Locatia in sine, bucataria dotata, daar, pacat ca lasa de dorit la partea de curatenie.

 401. Recomand doar celor c─ârora le place s─âlb─âticia. Interzis celor cu preten╚Ťii mari.

 402. Bucataria este foarte bine utilata si chiar daca nu aduci nimic de acasa, poti gati aproape orice, doar cuptor nu are

 403. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 404. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 405. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 406. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 407. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 408. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 409. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 410. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 411. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 412. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 413. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 414. M-am sim╚Ťit ca acas─â, Cosmin si Georgiana sunt niste gazde super, imi pare rau ca nu am ajuns sa petrecem mai mult timp cu ei, de aceea vom reveni cu siguranta . Recomandam din tot sufletul !

 415. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 416. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 417. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 418. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 419. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 420. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 421. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 422. Vegetatia, linistea specifica locului, disponibilitatea gazdei de a raspunde solicitarilor noastre, de altfel foarte reduse.

 423. Locatia in sine, bucataria dotata, daar, pacat ca lasa de dorit la partea de curatenie.

 424. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 425. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 426. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 427. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 428. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 429. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 430. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 431. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 432. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 433. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 434. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 435. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 436. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 437. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 438. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 439. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 440. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 441. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 442. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 443. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 444. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 445. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 446. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 447. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 448. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 449. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 450. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 451. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 452. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 453. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 454. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 455. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 456. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 457. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 458. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 459. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 460. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 461. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 462. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 463. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 464. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 465. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 466. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 467. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 468. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 469. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 470. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 471. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 472. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 473. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 474. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 475. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 476. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 477. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 478. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 479. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 480. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 481. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 482. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 483. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 484. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 485. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 486. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 487. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 488. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 489. Micul dejun excelent, interiorul decorat cu mult bun gust, linistea

 490. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 491. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 492. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 493. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 494. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 495. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 496. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 497. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 498. Curtea interioara permite sa se ia masa cu alimente proprii; exista o bucatarioara la parter unde se poate prepara mancarea. Exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera; camerele unde am stat aveau si terasa. Gazda amabila si calma. A cantarit mult acest ultim aspect.

 499. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 500. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 501. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 502. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 503. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 504. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 505. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 506. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 507. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 508. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 509. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 510. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 511. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 512. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 513. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 514. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 515. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 516. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 517. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 518. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 519. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 520. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 521. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 522. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 523. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 524. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 525. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 526. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 527. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 528. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 529. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 530. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 531. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 532. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 533. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 534. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 535. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 536. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 537. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 538. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 539. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 540. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 541. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 542. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 543. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 544. Vila MARIA- un loc lini╚Ötit ├«n care sa evadezi de nebunia marilor ora╚Öe. Vila MARIA- Un loc de unde ajungi la o bucat─â de nisip lipsit─â de aglomera╚Ťie, de muzic─â dat─â la maxim, de vecini de cearceaf zgomotosi…Un loc ├«n care esti doar TU si MAREA. Vila MARIA – un loc ├«n care nu iti lipse╚Öte nimic (doar daca esti extrem de preten╚Ťios….Dar dac─â e╚Öti nu ai de cauta aici), un loc ├«n care cur─âtenie este exemplar─â, camerele mari spatioase dotate cu tv, frigider, aer conditionat, b─âile mari si curate, buc─ât─âria dotat─â cu tot ce ai nevoie pentru ati preg─âti un mic dejun/pr├ónz sau cin─â. O gazd─â, doamna Maria, primitoare, foarte amabil─â care are mare mare grija de oaspe╚Ťi d├ónsei. Dac─â drumurile m─â vor mai purta in zona nu voi ezita sa o contactez pe doamna Maria pentru o rezervare!

 545. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de drumul de aprox 3km ce duce la plaja (aprox 0.5 km), pl─âcut, curat, condi╚Ťii foarte bune de cazare, pret rezonabil. Recomand pentru cateva zile de relaxare, iesite din rutina zilnic─â si din agita╚Ťia care ne ├«nconjoar─â zi de zi.

 546. Proprietarii care sunt oameni extraordinari, condi╚Ťiile exceptionale

 547. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 548. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 549. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 550. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 551. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 552. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 553. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 554. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 555. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 556. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 557. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 558. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 559. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 560. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 561. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 562. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 563. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 564. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 565. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 566. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 567. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 568. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 569. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 570. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 571. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 572. Terasa cu amenajarile exterioare a fost f frumosa. Curatenie in toata pensiunea

 573. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 574. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 575. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 576. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 577. A fost curat, personalul Ok. Nu ne- a pl─âcut prima camera Si am putut sa o schimbam .

 578. Locatia – marea se vede din fata hotelului, sunt cateva minute de mers pana la faleza

 579. Personalul foarte amabil,micul dejun foarte diversificat,curatenie maxima. Foarte aprope de plaja. Foarte frumos.

 580. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 581. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 582. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 583. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 584. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 585. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 586. Gazda a fost foarte primitoare. Proprietatea foarte curata si ingrijita. Ideal pentru un sejur linistit. Ne-au placut recomandarile despre ce sa vizitam. Recomandam si cred ca vom mai reveni!

 587. Locatia, intr-o zona linistita, aproape de malul lacului Corbu, Wi-Fi foarte bun, parcare. Dar ne-au impresionat in mod deosebit gazdele, Florin si Gina, doi oameni de nota 10, prietenosi si saritori (mi s-a stricat masina intr-o sambata seara, imposibil de reparat pana luni, iar domnul Florin s-a oferit sa ne duca duminica la plaja cu masina lui! Si tot el a sunat un mecanic care mi-a reparat masina luni la prima ora). Multumim, vom reveni cu placere si vara viitoare!

 588. Totul la superlativ!!! Are domnul Florin o palincuta…tare bun─â! Curatenie si liniste! O sa revenim!

 589. Magazin alaturi cu produse bio si tot ce ati putea avea nevoie, liniste si foarte spatios , recomand

 590. Bucataria mare si echipata cu toate cele necesare, gratarul. ­čÖé

 591. Serdeczno┼Ť─ç i uczynno┼Ť─ç gospodarzy mimo ogranicze┼ä j─Özykowych

 592. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 593. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 594. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 595. Gazdele foarte primitoare, liniste si curatenie !

 596. Ospitalitatea deosebita, lini╚Ötea des─âv├ór╚Öita, cur─â╚Ťenia ╚Öi frumusetea extraordinara a plajei Corbu

 597. Curte mare cu loc de joaca, buc─ât─ârie, liniste in jur.

 598. Cafeaua de dimineata , locul de gratar , de luat masa , pisicutele ce dadeau tarcoale

 599. O locatie foarte buna in Corbu pentru familii sau pentru persoane cu animale de companie. Doamna de la receptie a fost foarte amabila si ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de ceva.

 600. Curatenie impecabila, gazde foarte amabile si prietenoase. Multumesc!

 601. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 602. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 603. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 604. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 605. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 606. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 607. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 608. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 609. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 610. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 611. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 612. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 613. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 614. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 615. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 616. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 617. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 618. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 619. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 620. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 621. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 622. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 623. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 624. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 625. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 626. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 627. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 628. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 629. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 630. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 631. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 632. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 633. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 634. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 635. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 636. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 637. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 638. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 639. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 640. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 641. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 642. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 643. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 644. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 645. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 646. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 647. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 648. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 649. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 650. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 651. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 652. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 653. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 654. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 655. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 656. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 657. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 658. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 659. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 660. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 661. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 662. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 663. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 664. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 665. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 666. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 667. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 668. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 669. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 670. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 671. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 672. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 673. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 674. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 675. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 676. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 677. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 678. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 679. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 680. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 681. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 682. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 683. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 684. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 685. Gazda a fost foarte primitoare. Proprietatea foarte curata si ingrijita. Ideal pentru un sejur linistit. Ne-au placut recomandarile despre ce sa vizitam. Recomandam si cred ca vom mai reveni!

 686. Locatia, intr-o zona linistita, aproape de malul lacului Corbu, Wi-Fi foarte bun, parcare. Dar ne-au impresionat in mod deosebit gazdele, Florin si Gina, doi oameni de nota 10, prietenosi si saritori (mi s-a stricat masina intr-o sambata seara, imposibil de reparat pana luni, iar domnul Florin s-a oferit sa ne duca duminica la plaja cu masina lui! Si tot el a sunat un mecanic care mi-a reparat masina luni la prima ora). Multumim, vom reveni cu placere si vara viitoare!

 687. Totul la superlativ!!! Are domnul Florin o palincuta…tare bun─â! Curatenie si liniste! O sa revenim!

 688. Magazin alaturi cu produse bio si tot ce ati putea avea nevoie, liniste si foarte spatios , recomand

 689. Bucataria mare si echipata cu toate cele necesare, gratarul. ­čÖé

 690. Serdeczno┼Ť─ç i uczynno┼Ť─ç gospodarzy mimo ogranicze┼ä j─Özykowych

 691. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 692. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 693. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 694. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 695. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 696. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 697. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 698. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 699. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 700. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 701. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 702. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 703. Magazin alaturi cu produse bio si tot ce ati putea avea nevoie, liniste si foarte spatios , recomand

 704. Bucataria mare si echipata cu toate cele necesare, gratarul. ­čÖé

 705. Serdeczno┼Ť─ç i uczynno┼Ť─ç gospodarzy mimo ogranicze┼ä j─Özykowych

 706. Gazda a fost foarte primitoare. Proprietatea foarte curata si ingrijita. Ideal pentru un sejur linistit. Ne-au placut recomandarile despre ce sa vizitam. Recomandam si cred ca vom mai reveni!

 707. Locatia, intr-o zona linistita, aproape de malul lacului Corbu, Wi-Fi foarte bun, parcare. Dar ne-au impresionat in mod deosebit gazdele, Florin si Gina, doi oameni de nota 10, prietenosi si saritori (mi s-a stricat masina intr-o sambata seara, imposibil de reparat pana luni, iar domnul Florin s-a oferit sa ne duca duminica la plaja cu masina lui! Si tot el a sunat un mecanic care mi-a reparat masina luni la prima ora). Multumim, vom reveni cu placere si vara viitoare!

 708. Totul la superlativ!!! Are domnul Florin o palincuta…tare bun─â! Curatenie si liniste! O sa revenim!

 709. Excelent! Totul a fost la superlativ. De abia asteptam sa ne intoarcem! Asta daca mai prindem loc ­čÖü

 710. O casa in care se simte la tot pasul sufletul cald al proprietarilor. Multa atentie pentru detalii, multa grija pentru oaspe╚Ťi. Foarte curat. M-a impresionat ca mare parte din casa este realizat─â din materiale reciclate, semn de respect si fata de mediu. Felicitari!

 711. Wow. Cosmin and Georgina managed to create the “feels like home” experience – you can truly relax and enjoy your holiday. Thank you guys and see you again soon!

 712. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 713. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 714. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 715. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 716. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 717. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 718. Camere ╚Öi b─âi mari, curate, dotate corespunz─âtor. Micul dejun excelent, unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi o gr─âdin─â ├«ngrijit─â, cu smochini ╚Öi pruni. ├Än sat sunt 2-3 market-uri cu produse basic, iar la ie╚Öirea din Vadu spre plaj─â o cherhana boema, unde seara se c├ónt─â life muzic─â greceasc─â. De asemenea, ├«nc─â 2 cherhanale ├«n capetele plajei, la distan╚Ť─â de c├ó╚Ťiva km. Plaja Vadu, absolut splendid─â ╚Öi s─âlbatic─â, e adev─âratul motiv pentru care s─â vii aici!

 719. Locul perfect pentru relaxare. Liniste, curatenie si mic dejun delicios. Dnul Denis a fost o gazda minunata ☺️ Recomand cu caldura!

 720. Gazdele, de la mic la mare, arhitectura ╚Öi decora╚Ťiunile casei, cafeaua turceasca, smochinii care str─âjuiesc terasa, ├«nt├ólnirea cu un “ungur bl├ónd”, r─ât─âcit nu se ╚Ötie cum prin Moesia Inferioar─â, bibanul de mare pe plit─â (cu rozmarin ╚Öi felii de l─âm├óie pe din─âuntru ╚Öi cu mujdei pe dinafar─â…), pomii ├«nc─ârca╚Ťi de rod, ├«ntr-un sat colbuit ╚Öi ars de soare…

 721. Gazda a fost foarte primitoare. Proprietatea foarte curata si ingrijita. Ideal pentru un sejur linistit. Ne-au placut recomandarile despre ce sa vizitam. Recomandam si cred ca vom mai reveni!

 722. Locatia, intr-o zona linistita, aproape de malul lacului Corbu, Wi-Fi foarte bun, parcare. Dar ne-au impresionat in mod deosebit gazdele, Florin si Gina, doi oameni de nota 10, prietenosi si saritori (mi s-a stricat masina intr-o sambata seara, imposibil de reparat pana luni, iar domnul Florin s-a oferit sa ne duca duminica la plaja cu masina lui! Si tot el a sunat un mecanic care mi-a reparat masina luni la prima ora). Multumim, vom reveni cu placere si vara viitoare!

 723. Totul la superlativ!!! Are domnul Florin o palincuta…tare bun─â! Curatenie si liniste! O sa revenim!

 724. Magazin alaturi cu produse bio si tot ce ati putea avea nevoie, liniste si foarte spatios , recomand

 725. Bucataria mare si echipata cu toate cele necesare, gratarul. ­čÖé

 726. Serdeczno┼Ť─ç i uczynno┼Ť─ç gospodarzy mimo ogranicze┼ä j─Özykowych

 727. Cafeaua de dimineata , locul de gratar , de luat masa , pisicutele ce dadeau tarcoale

 728. O locatie foarte buna in Corbu pentru familii sau pentru persoane cu animale de companie. Doamna de la receptie a fost foarte amabila si ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de ceva.

 729. Curatenie impecabila, gazde foarte amabile si prietenoase. Multumesc!

 730. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 731. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 732. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 733. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 734. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 735. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 736. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 737. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 738. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 739. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 740. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 741. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 742. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 743. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 744. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 745. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 746. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 747. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 748. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 749. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 750. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 751. Locatia – marea se vede din fata hotelului, sunt cateva minute de mers pana la faleza

 752. Personalul foarte amabil,micul dejun foarte diversificat,curatenie maxima. Foarte aprope de plaja. Foarte frumos.

 753. Vila e foarte curata și amenajata cu bun gust. Micul dejun, chiar daca a fost același zilnic , a fost bun.

 754. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 755. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 756. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 757. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 758. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 759. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 760. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 761. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 762. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 763. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 764. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 765. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 766. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 767. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 768. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 769. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 770. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 771. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 772. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 773. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 774. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 775. Locatia – marea se vede din fata hotelului, sunt cateva minute de mers pana la faleza

 776. Personalul foarte amabil,micul dejun foarte diversificat,curatenie maxima. Foarte aprope de plaja. Foarte frumos.

 777. Vila e foarte curata și amenajata cu bun gust. Micul dejun, chiar daca a fost același zilnic , a fost bun.

 778. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 779. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 780. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 781. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 782. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 783. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 784. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 785. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 786. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 787. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 788. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 789. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 790. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 791. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 792. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 793. Gazda ne-a pregatit cina cu specific pescaresc. A fost o cina fantastica. De abia astept sa ma intorc vara urmatoare la ei. Totul super. Va multumim din suflet; Daria,Nati si Constantin.

 794. O pensiune cu tot confortul si stictul necesar. Oameni placuti, amabili, primitori.

 795. Camere curate, spatioase, bucatarie utilata la dispozitie, foisorul – loc de relaxare excelent; liniste , se ajunge relativ usor la plajele salbatice .

 796. Curat, lini╚Ötit, proprietari super! M-a╚Ö ├«ntoarce oric├ónd cu drag! 😙

 797. O super loca╚Ťie cu super gazde , rnu pot exprima prin cuvinte cat de bine ne-am sim╚Ťit acolo. C─â ╚Öi celelalte persoane care au fost cazate ├«n aceia╚Öi perioad─â cu noi , vom reveni cu drag . Recomand cu cea mai mare c─âldur─â .. Lauren╚Ťiu ╚Öi Simona

 798. Camerele au tot ce trebuie pentru un sejur excelent in Corbu, iar gazdele au fost foarte amabile si atente la detalii. Ne-au servit cu o saramura de crap delicioasa, din partea casei desigur. E de revenit!!!

 799. Locatia – marea se vede din fata hotelului, sunt cateva minute de mers pana la faleza

 800. Personalul foarte amabil,micul dejun foarte diversificat,curatenie maxima. Foarte aprope de plaja. Foarte frumos.

 801. Vila e foarte curata și amenajata cu bun gust. Micul dejun, chiar daca a fost același zilnic , a fost bun.

 802. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 803. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 804. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 805. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 806. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 807. Ospitalitatea, copacul cu smochine, gradina mare pt animale de companie

 808. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 809. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 810. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 811. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 812. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 813. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 814. Personal foarte amabil, camera curata, mic dejun diversificat si gustos, posibilitate de servire a pranzului si cinei direct la locatie, diverse facilitati de desfasurare a activitatilor in aer liber.

 815. Foarte bine totul. Miruna deisebit de amabila, mancarea foarte buna, variata si la preturi rezonabile. La fiecare camera suport de uscat prosoape, baie, televizor, doua chioscuri unde puteai lua masa dar aveai si dotare pt ati face mancare singur. Curte mare. Totul foarte bun.

 816. Proprietarul ╚Öi fata proprietarului, doi oameni extraordinari! ­čÖé

 817. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 818. Loca╚Ťia ╚Öi spa╚Ťiile de recreere: barul, gr─âtarul ╚Öi leag─ânul. Spa╚Ťiul verde bine ├«ntre╚Ťinut.

 819. Este extrem de curat, terasa este grozava, la fel si proprietara, extrem de amabila.

 820. Cazarea se face in bungalow-uri foarte cochete situate pe o alee curata si plina de verdeata si sunt echipate cu tot ce ai nevoie. Gazdele iti pun la dispozitie un spatiu de gatit si de luat masa foarte mare si curat. Parcare masinilor se face in curtea proprietatii in deplina siguranta.

 821. Proprietari iubesc animal! Am fost foarte multumita de cazara, cateii sunt regii 😍 Frunzele din copaci au forma de inima, este un loc foarte calm unde poti sa iti recuperezi orele de somn pierdut ! Plaja este salbatica , o sa iti descoperi un catel bucuros sa alearga in apa☺️ Multumesc pentru tot!🐶

 822. Faptul că accepta animale de companie,te gospodărești singur.amenajare plăcută.

 823. Faptul c─â nu se face topless, unitatea de cazare e dedicat─â ├«n special familiilor (nu mi-ar pl─âcea c─â ai mei copii s─â fie expu╚Öi la topless ├«nc─â de acum). Muzica relaxant─â, non-g─âl─âgioas─â, m├óncarea la micul dejun diversificat─â ╚Öi fff ok. Conducerea ╚Öi personalul hotelului a fost f ├«n╚Ťeleg─âtoare, chiar empatic─â cu situa╚Ťia mea de for╚Ť─â major─â, dispus─â la negocieri fa╚Ť─â de rezervarea ini╚Ťial─â

 824. Amabilitatea personalului Curatenia Camere spatioase Facilitatile

 825. Locatia buna pentru cei care doresc liniste, foarte departe de centru si de orice tip de activitate pentru seara. Micul dejun -bun.

 826. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 827. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 828. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 829. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 830. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 831. Proprietatea corespunde descrierii, fiind plina de culoare. In apartamentul cu baie privata decoratiunile handmade ii confera o atmosfera primitoare. Curtea frumos amenajata ofera posibilitati de relaxare la umbra. Administratori amabili si atenti. Cateii proprietarilor extrem de prietenosi, Drumul ( in fond sunt trei cai acces spre plaja ) strabatut spre plaja Vadu, pitoresc, portiuni de beton alternand cu nisip iti amintesc ca te afli intr-o rezervatie naturala fiind vizibile diverse pasari. Plaja din Vadu excelenta, lata, curata, cu nisip, cu intrari line in apa, potrivite copiilor. De remarcat linistea si oamenii care se bucura de natura. Sunt doua cherhanale in capetele plajei, dar si un restaurant la iesirea din Vadu spre plaja. Sunt doua magazine in Vadu precum si un loc unde poti cumpara legume si oua proaspete provenite din gospodariile localnicilor.

 832. Decizia de a avea baia pentru cei din rulota separat este foarte bun─â. Patul dublu din rulota mare este f ok. Frigiderul pentru cei din rulote este foarte util si spa╚Ťios. Gr─âdina este f fain─â, si animalele (c─â╚Ťei si pisici) sunt bl├ónde ╚Öi simpatice.

 833. O zona a biosferei Deltei Dunarii care este atat de atractiva si relaxanta, cu siguranta impresiile placute le vom impartasi cunoscutilor.

 834. Rulote, c─âsu╚Ťe micro, buc─ât─ârie deschisa, terasa, baie… ­čÖé plaja frumoasa.

 835. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 836. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 837. Ospitalitatea, copacul cu smochine, gradina mare pt animale de companie

 838. Totul la superlativ, locatie foarte buna, linistita, langa lac, aproape de plaja corbu si de cherhanalele din zona, camera foarte ok, curtea de asemenea dotata pt diferite activitati, mancare buna si diversificata, proprietarii niste oameni deosebiti, 10/10 cu felicitari. Ne am simtit foarte bine si vom reveni cu drag.

 839. camera spatioasa, acces la gradina, foc de tabara.. frumos

 840. Gazda primitoare. Se face zilnic cur─âtenie in camera. Mic dejun diversificat. Piscin─â exterioar─â curata. Zona linistita. Voi reveni .

 841. Personal foarte amabil, camera curata, mic dejun diversificat si gustos, posibilitate de servire a pranzului si cinei direct la locatie, diverse facilitati de desfasurare a activitatilor in aer liber.

 842. Foarte bine totul. Miruna deisebit de amabila, mancarea foarte buna, variata si la preturi rezonabile. La fiecare camera suport de uscat prosoape, baie, televizor, doua chioscuri unde puteai lua masa dar aveai si dotare pt ati face mancare singur. Curte mare. Totul foarte bun.

 843. Proprietarul ╚Öi fata proprietarului, doi oameni extraordinari! ­čÖé

 844. Cazarea- ca ├«n pozele de pe Booking (am stat ├«n c─âsu╚Ťa pentru 3 persoane) , cur─â╚Ťenie ├«n c─âsu╚Ťa, intimitate , frigider func╚Ťional, gr─âtar propriu, baie spa╚Ťioas─â.

 845. Locatie excelenta, adaptata nevoilor noastre, gazda primitoare, curatenie

 846. Zona Vadu, Curtea interioara, animalele de companie, pisicile ╚Öi c─â╚Ťeii foarte cumin╚Ťi ╚Öi dr─âgu╚Ťi, ospitalitate gazdelor, lini╚Ötea, intimitatea, acces u╚Öor la un supermarket chiar peste strada de locul caz─ârii, facilit─â╚Ťile conform descrierii.

 847. Mul╚Ťumesc pentru sejur. Vadu, gazda noastr─â ╚Öi locul de la marginea m─ârii sunt unice.

 848. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 849. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 850. Recomand locatia din toata inima. Curatenie, confort,liniste. Ideala pentru cei care cauta un colt de natura inca salbatica. Multumiri gazdelor pentru eforturile de a ne face sederea excelenta. Vom reveni cu siguranta!

 851. Cur─â╚Ťenia. Nota10. Curtea foarte frumos aranjata ╚Öi foarte curata. Parcarea mare. Baie mare, proasp─ât renovata, geamul mare, totul func╚Ťiona perfect. Mi-a pl─âcut faptul ca fiecare camera avea propriul usc─âtor. Chiar am avut condi╚Ťii pentru uscat haine, prosoape. Camera util mobilata, a avut chiar ╚Öi frigider. Buc─ât─âria comuna utilata cu tot ce este nevoie pentru a g─âti. Personal mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia: ├«n spatele cur╚Ťii se intinde o c├ómpie pe c├óteva hectare ╚Öi se vede ├«n dep─ârtare lacul Sinoe, ╚Öi mai aproape p─âdurea Vadu, erau ╚Öi cai, oi, capre. Mi-a pl─âcut foarte mult plaja, curata ╚Öi cu nisip fin, iar apa marii este foarte calda ╚Öi mica. Mi-a pl─âcut ╚Öi ca am auzit ╚Öacalii noaptea, a fost prima data c├ónd ii auzeam. Am vizitat ╚Öi p─âdurea vadu iar la ├«ntoarcere ne am ├«nt├ólnit cu un sacal.

 852. Gazda primitoare. Foarte curat si frumos amenajat.

 853. Ne-am simtit foarte bine la Arts Leisure! Este ceea iti doresti de la o cazare intr-un Paradis romanesc precum plaja Vadu! Ne vom reintoarce cu siguranta (inclusiv cu a noastra catelusa care s-a imprietenit cu “gasca” de catei a proprietatii)!

 854. Locatia are un farmec aparte si terasa mare si frumos amenajata face timpul petrecut in curte foarte placut. Ideal pentru cei care prefera liniste si pace, fiind o zona foarte linistita. Plaja salbatica de la Vadu este perfecta pentru relaxare.

 855. Super curat!!Gazda amabila si grijulie.Pentru o cazare in Vadu,este de cinci stele:))Mai venim!!

 856. Facilit─â╚Ťile (camera, baia, foi╚Öorul ╚Öi buc─ât─âria) sunt foarte curate ╚Öi gazele sunt foarte prietenoase, cumsecade ╚Öi s─âritoare sa ajute cu orice posibil – recomand din inima. Valoare bun─â pentru bani.

 857. Gazdele -Oana si Remus- deosebit de calde si amabile, gata oricand sa gaseasca solutii la problemele clientilor ! Amabili si politicosi, si-au deschis mereu bucataria si pivnita, oferindu-ne gustul si facilitatile unui sejur de neuitat ! Locatia a fost pe masura asteptarilor noastre si, cand vom avea ocazia, vom reveni, intr-o “formula” si mai numeroasa ! Va multumim !

 858. Gazde prietenoase , loc suficent pentru a parca autoturismul in fata camerei, loc pentru joaca copiilor si activitatii de “Gratar”. Atmosfera vesela si relaxanta, antrenata de gazdele tinere si de nea Ion ce participa la aprinsul focului, curatatul pestelui, etc..

 859. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 860. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 861. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 862. Mic dejun variat. Pisicile casei sunt o bucurie pentru copii.

 863. Locatie ok curte, piscina super camera ok. Domnii proprietari foarte ok.

 864. Am revenit cu placere la Eclipse! Personal foarte amabil, liniste, aer curat, confort, piscina, curatenie, mic dejun bogat si variat, locuri de parcare, plase de tantari, aer conditionat, etc. Toate acestea ne vot face sa realegem cu fiecare ocazie Pensiunea Eclipse!

 865. Cur─â╚Ťenia Zona lini╚Ötita Dot─ârile Amabilitatea gazdei Ro╚Öiile din gr─âdina ­čÖé

 866. Curat, spatios, toate dotarile necesare (bucatarie, wi-fi, mobilier nou si curat).

 867. Proprietar amabil, locatie excelenta,camere utilate complet si extrem de curate.Un loc foarte primitor. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta vom reveni.

 868. Mul╚Ťumesc pentru sejur. Vadu, gazda noastr─â ╚Öi locul de la marginea m─ârii sunt unice.

 869. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 870. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 871. Facilit─â╚Ťile (camera, baia, foi╚Öorul ╚Öi buc─ât─âria) sunt foarte curate ╚Öi gazele sunt foarte prietenoase, cumsecade ╚Öi s─âritoare sa ajute cu orice posibil – recomand din inima. Valoare bun─â pentru bani.

 872. Gazdele -Oana si Remus- deosebit de calde si amabile, gata oricand sa gaseasca solutii la problemele clientilor ! Amabili si politicosi, si-au deschis mereu bucataria si pivnita, oferindu-ne gustul si facilitatile unui sejur de neuitat ! Locatia a fost pe masura asteptarilor noastre si, cand vom avea ocazia, vom reveni, intr-o “formula” si mai numeroasa ! Va multumim !

 873. Gazde prietenoase , loc suficent pentru a parca autoturismul in fata camerei, loc pentru joaca copiilor si activitatii de “Gratar”. Atmosfera vesela si relaxanta, antrenata de gazdele tinere si de nea Ion ce participa la aprinsul focului, curatatul pestelui, etc..

 874. Gazda primitoare,totul este curat,perfect pentru orice familie care vrea liniste. Recomand din toata inima!

 875. Recomand locatia din toata inima. Curatenie, confort,liniste. Ideala pentru cei care cauta un colt de natura inca salbatica. Multumiri gazdelor pentru eforturile de a ne face sederea excelenta. Vom reveni cu siguranta!

 876. Cur─â╚Ťenia. Nota10. Curtea foarte frumos aranjata ╚Öi foarte curata. Parcarea mare. Baie mare, proasp─ât renovata, geamul mare, totul func╚Ťiona perfect. Mi-a pl─âcut faptul ca fiecare camera avea propriul usc─âtor. Chiar am avut condi╚Ťii pentru uscat haine, prosoape. Camera util mobilata, a avut chiar ╚Öi frigider. Buc─ât─âria comuna utilata cu tot ce este nevoie pentru a g─âti. Personal mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia: ├«n spatele cur╚Ťii se intinde o c├ómpie pe c├óteva hectare ╚Öi se vede ├«n dep─ârtare lacul Sinoe, ╚Öi mai aproape p─âdurea Vadu, erau ╚Öi cai, oi, capre. Mi-a pl─âcut foarte mult plaja, curata ╚Öi cu nisip fin, iar apa marii este foarte calda ╚Öi mica. Mi-a pl─âcut ╚Öi ca am auzit ╚Öacalii noaptea, a fost prima data c├ónd ii auzeam. Am vizitat ╚Öi p─âdurea vadu iar la ├«ntoarcere ne am ├«nt├ólnit cu un sacal.

 877. Curtea este mare si foarte ingrijita, sunt 2 gratare care pot fi folosite, strada este foarte lata si se poate parca. Camerele sunt ok, curate, ai frigider in camera, baie privata si sunt 2 bucatarii comune care pot fi folosite, exista si o masina de spalat rufe. Proprietarii sunt foarte prietenoși si te ajuta daca ai nevoie.

 878. Curatenia, ospitalitatea gazdelor, faptul ca au avut mici detalii care au facut sederea mai placuta (flori pe masa, diverse brosuri oentru comanda mancare in camera)

 879. Proprietarii foarte amabili. Camera curata si spatioasa.

 880. Locatie excelenta, f.curata, liniste, personal f.amabil.

 881. Mi a placut ca am avut terasa in fata camerei si a fost super curat . Personalul a fost foarte amabil .Ne a placut tot mai ales linistea .

 882. Oamenii sunt foarte amabili ╚Öi s─âritori, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi baie, plaja din zon─â s─âlbatic─â ╚Öi lini╚Ötit─â, potrivit─â pentru cei care nu caut─â agita╚Ťie ╚Öi aglomera╚Ťie. Pe falez─â ╚Öi ├«n ora╚Ö (Mamaia) toat─â lumea poart─â masca de protec╚Ťie, iar pe plaj─â se p─âstreaz─â distan╚Ťa ╚Öi nu e deloc aglomerat.

 883. Personalul foarte amabil, mâncarea excelenta și zona foarte liniștită.

 884. Curatenie impecabila, mancare buna, personal atat de amabil si implicat cum rar intalnesti. Este ideala pentru familii cu copii. Recomand aceasta locatie.

 885. Totul a fost peste asteptari, curatenie, confort, mancarea buna si gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu mare drag!

 886. Mul╚Ťumesc pentru sejur. Vadu, gazda noastr─â ╚Öi locul de la marginea m─ârii sunt unice.

 887. Totul a fost in regula, camera mare, frigider cu congelator in camera, AC pe care nu a fost nevoie sa-l folosim, buc─ât─ârie in curte cu toate ustensilele necesare.

 888. Camera curat─â, prosoapele ╚Öi lenjeria de pat alb imaculat. Mul╚Ťumim

 889. Gazda primitoare,totul este curat,perfect pentru orice familie care vrea liniste. Recomand din toata inima!

 890. Recomand locatia din toata inima. Curatenie, confort,liniste. Ideala pentru cei care cauta un colt de natura inca salbatica. Multumiri gazdelor pentru eforturile de a ne face sederea excelenta. Vom reveni cu siguranta!

 891. Cur─â╚Ťenia. Nota10. Curtea foarte frumos aranjata ╚Öi foarte curata. Parcarea mare. Baie mare, proasp─ât renovata, geamul mare, totul func╚Ťiona perfect. Mi-a pl─âcut faptul ca fiecare camera avea propriul usc─âtor. Chiar am avut condi╚Ťii pentru uscat haine, prosoape. Camera util mobilata, a avut chiar ╚Öi frigider. Buc─ât─âria comuna utilata cu tot ce este nevoie pentru a g─âti. Personal mi-a pl─âcut mult loca╚Ťia: ├«n spatele cur╚Ťii se intinde o c├ómpie pe c├óteva hectare ╚Öi se vede ├«n dep─ârtare lacul Sinoe, ╚Öi mai aproape p─âdurea Vadu, erau ╚Öi cai, oi, capre. Mi-a pl─âcut foarte mult plaja, curata ╚Öi cu nisip fin, iar apa marii este foarte calda ╚Öi mica. Mi-a pl─âcut ╚Öi ca am auzit ╚Öacalii noaptea, a fost prima data c├ónd ii auzeam. Am vizitat ╚Öi p─âdurea vadu iar la ├«ntoarcere ne am ├«nt├ólnit cu un sacal.

 892. Facilit─â╚Ťile (camera, baia, foi╚Öorul ╚Öi buc─ât─âria) sunt foarte curate ╚Öi gazele sunt foarte prietenoase, cumsecade ╚Öi s─âritoare sa ajute cu orice posibil – recomand din inima. Valoare bun─â pentru bani.

 893. Gazdele -Oana si Remus- deosebit de calde si amabile, gata oricand sa gaseasca solutii la problemele clientilor ! Amabili si politicosi, si-au deschis mereu bucataria si pivnita, oferindu-ne gustul si facilitatile unui sejur de neuitat ! Locatia a fost pe masura asteptarilor noastre si, cand vom avea ocazia, vom reveni, intr-o “formula” si mai numeroasa ! Va multumim !

 894. Gazde prietenoase , loc suficent pentru a parca autoturismul in fata camerei, loc pentru joaca copiilor si activitatii de “Gratar”. Atmosfera vesela si relaxanta, antrenata de gazdele tinere si de nea Ion ce participa la aprinsul focului, curatatul pestelui, etc..

 895. Locatie excelenta, f.curata, liniste, personal f.amabil.

 896. Mi a placut ca am avut terasa in fata camerei si a fost super curat . Personalul a fost foarte amabil .Ne a placut tot mai ales linistea .

 897. Oamenii sunt foarte amabili ╚Öi s─âritori, cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi baie, plaja din zon─â s─âlbatic─â ╚Öi lini╚Ötit─â, potrivit─â pentru cei care nu caut─â agita╚Ťie ╚Öi aglomera╚Ťie. Pe falez─â ╚Öi ├«n ora╚Ö (Mamaia) toat─â lumea poart─â masca de protec╚Ťie, iar pe plaj─â se p─âstreaz─â distan╚Ťa ╚Öi nu e deloc aglomerat.

 898. Personalul foarte amabil, mâncarea excelenta și zona foarte liniștită.

 899. Curatenie impecabila, mancare buna, personal atat de amabil si implicat cum rar intalnesti. Este ideala pentru familii cu copii. Recomand aceasta locatie.

 900. Totul a fost peste asteptari, curatenie, confort, mancarea buna si gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu mare drag!

 901. Camera mare, curata, pat confortabil. Hotel situat aproape de plaja. Mic dejun bun si variat.

 902. + Camera inalta si spatioasa, salteaua, vederea spre mare, balconul larg cu sezlonguri, restaurantul, micul dejun bogat si gustos + plaja cu spatiu intre sezlonguri

 903. Mâncarea foarte bună, camerele mari și curate. O sa revenim

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled