Cazare ieftina Tismana

De multe ori ne uitam dupa cazare in Tismana, Gorj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Tismana, Gorj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Tismana, Gorj, România

ÔśůÔśů Pensiunea Magnolia din Tismana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Casa Dalya

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Robi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Gorjeana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Alb─â

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Conacu┬┤ Boierului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Tismana, Gorj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iulian si Petronela Suciu din Branesti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iulian si Petronela Suciu din Branesti, jud. DambovitaCazare in Tismana, Gorj, România pentru 4 persoane)

 • Anghelina si Tania Z─âvoranu din Bascov, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Tismana, Gorj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Anghelina si Tania Zăvoranu din Bascov, jud. DoljCazare in Tismana, Gorj, România pentru 4 persoane)

 • Mihaela si Renata Doroban╚Ťu din Balabancea, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mihaela si Renata Doroban╚Ťu din Balabancea, jud. TulceaCazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Tatiana si Marga Budescu din Prelipca, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Tismana, Gorj, România!

  (Tatiana si Marga Budescu din Prelipca, jud. SuceavaCazare in Tismana, Gorj, România pentru 4 persoane)

 • Beatrice si Sava Or─â╚Öean din Parvu Rosu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Tismana, Gorj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Beatrice si Sava Orășean din Parvu Rosu, jud. ArgesCazare in Tismana, Gorj, România pentru 4 persoane)

 • Andra si Florentin Hossu din Titesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tismana, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Tismana, Gorj, România.

  (Andra si Florentin Hossu din Titesti, jud. ValceaCazare in Tismana, Gorj, România pentru 4 persoane)

 1. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 2. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 3. Ospitalitatea gazdelor, oameni minuna╚Ťi ╚Öi primitori. M├óncarea proasp─ât─â ╚Öi foarte gustoas─â. Salteaua patului extrem de confortabil─â. Posibilitatile de joac─â nenum─ârate pentru copii. Animalele prietenoase si sociabile cu copii. Terenul pensiunii foarte mare.

 4. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 5. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 6. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 7. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 8. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 9. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 10. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 11. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 12. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 13. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 14. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 15. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 16. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 17. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 18. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 19. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 20. Totul a fost minunat, pensiunea este realizata cu mult bun gust, mancarea foarte buna, personalul amabil si serviabil.:)

 21. Cu desavarsire cea mai frumoasa locatie de acest gen din Romania! Camere superbe, foarte spatioase, extrem de curate, decorate cu mult bun gust. Personal foarte amabil, mic dejun extrem de bun. Camerele au balcon cu priveliste absolut superba. Toate pentru un pret foarte foarte mic pentru ce ofera!

 22. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 23. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 24. Ospitalitatea gazdelor, oameni minuna╚Ťi ╚Öi primitori. M├óncarea proasp─ât─â ╚Öi foarte gustoas─â. Salteaua patului extrem de confortabil─â. Posibilitatile de joac─â nenum─ârate pentru copii. Animalele prietenoase si sociabile cu copii. Terenul pensiunii foarte mare.

 25. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 26. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 27. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 28. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 29. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 30. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 31. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 32. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 33. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 34. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 35. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 36. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 37. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 38. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 39. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 40. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 41. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 42. Totul a fost minunat, pensiunea este realizata cu mult bun gust, mancarea foarte buna, personalul amabil si serviabil.:)

 43. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 44. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 45. Ospitalitatea gazdelor, oameni minuna╚Ťi ╚Öi primitori. M├óncarea proasp─ât─â ╚Öi foarte gustoas─â. Salteaua patului extrem de confortabil─â. Posibilitatile de joac─â nenum─ârate pentru copii. Animalele prietenoase si sociabile cu copii. Terenul pensiunii foarte mare.

 46. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 47. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 48. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 49. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 50. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 51. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 52. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 53. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 54. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 55. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 56. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 57. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 58. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 59. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 60. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 61. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 62. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 63. Totul a fost minunat, pensiunea este realizata cu mult bun gust, mancarea foarte buna, personalul amabil si serviabil.:)

 64. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 65. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 66. Ospitalitatea gazdelor, oameni minuna╚Ťi ╚Öi primitori. M├óncarea proasp─ât─â ╚Öi foarte gustoas─â. Salteaua patului extrem de confortabil─â. Posibilitatile de joac─â nenum─ârate pentru copii. Animalele prietenoase si sociabile cu copii. Terenul pensiunii foarte mare.

 67. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 68. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 69. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 70. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 71. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 72. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 73. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 74. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 75. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 76. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 77. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 78. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 79. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 80. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 81. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 82. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 83. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 84. Totul a fost minunat, pensiunea este realizata cu mult bun gust, mancarea foarte buna, personalul amabil si serviabil.:)

 85. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 86. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 87. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 88. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 89. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 90. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 91. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 92. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 93. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 94. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 95. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 96. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 97. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 98. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 99. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 100. Camera a fost OK in ceea ce priveste amplasamentul ;nu am comentarii in ceea ce priveste curatenia si serviciile angajatilor .In concluzie totul a fost excellent si voi mai reveni in acest loc

 101. A fost ok. Nu am stat dec├ót o noapte,dar in principiu nu avem ce s─â repro╚Ö─âm. Mul╚Ťumim ╚Öi cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim.

 102. Lini╚Ötea, personalul, ambientul rustic, p├ór├óul de str─âbate proprietatea. De recomandat ├«ns─â celor ce nu sunt cu fi╚Ťe ╚Öi le place ╚Öi ceva mai spartan.

 103. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 104. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 105. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 106. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 107. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 108. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 109. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 110. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 111. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 112. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 113. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 114. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 115. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 116. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 117. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 118. Camera a fost OK in ceea ce priveste amplasamentul ;nu am comentarii in ceea ce priveste curatenia si serviciile angajatilor .In concluzie totul a fost excellent si voi mai reveni in acest loc

 119. A fost ok. Nu am stat dec├ót o noapte,dar in principiu nu avem ce s─â repro╚Ö─âm. Mul╚Ťumim ╚Öi cu siguran╚Ť─â o s─â mai revenim.

 120. Lini╚Ötea, personalul, ambientul rustic, p├ór├óul de str─âbate proprietatea. De recomandat ├«ns─â celor ce nu sunt cu fi╚Ťe ╚Öi le place ╚Öi ceva mai spartan.

 121. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 122. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 123. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 124. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 125. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 126. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 127. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 128. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 129. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 130. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 131. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 132. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 133. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 134. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 135. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 136. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 137. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 138. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 139. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 140. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 141. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 142. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 143. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 144. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 145. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 146. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 147. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 148. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 149. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 150. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 151. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 152. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 153. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 154. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 155. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 156. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 157. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 158. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 159. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 160. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 161. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 162. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 163. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 164. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 165. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 166. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 167. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 168. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 169. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 170. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 171. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 172. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 173. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 174. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 175. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 176. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 177. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 178. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 179. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 180. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 181. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 182. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 183. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 184. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 185. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 186. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 187. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 188. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 189. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 190. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 191. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 192. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 193. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 194. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 195. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 196. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 197. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 198. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 199. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 200. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 201. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 202. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 203. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 204. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 205. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 206. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 207. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 208. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 209. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 210. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 211. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 212. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 213. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 214. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 215. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 216. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 217. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 218. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 219. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 220. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 221. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 222. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 223. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 224. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 225. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 226. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 227. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 228. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 229. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 230. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 231. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 232. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 233. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 234. Locatie buna, camera mare si moderna , curata, priveliste frumoasa.

 235. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 236. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 237. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 238. A fost realmente o surpriza placuta pentru ce ofera turismul romanesc …imi pare rau ca am fost doar in trecere…

 239. Totul. Pensiunea de nota 10, oameni minunati, buni, intelegatori, profesionisti! Mancarea foarte buna!

 240. Loca╚Ťie excelent─â gazde primitoare totul la superlativ.

 241. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 242. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 243. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 244. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 245. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 246. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 247. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 248. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 249. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 250. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 251. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 252. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 253. Angela-gabriela mai 11, 2019 at 9:47 am

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 254. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 255. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 256. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 257. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 258. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 259. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 260. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 261. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 262. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 263. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 264. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 265. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 266. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 267. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 268. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 269. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 270. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 271. Angela-gabriela mai 15, 2019 at 5:11 am

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 272. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 273. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 274. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 275. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 276. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 277. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 278. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 279. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 280. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 281. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 282. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 283. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 284. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 285. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 286. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 287. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 288. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 289. Angela-gabriela mai 18, 2019 at 10:58 am

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 290. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 291. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 292. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 293. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 294. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 295. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 296. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 297. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 298. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 299. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 300. Ideea de a amenaja camerele cu motive populare specifice zonelor tarii.

 301. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 302. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 303. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 304. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 305. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 306. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 307. Angela-gabriela mai 24, 2019 at 2:47 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 308. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 309. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 310. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 311. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 312. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 313. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 314. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 315. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 316. Tot. Pentru cateva zile de relaxare este minunat! Curatenie, personal implicat, mancare delicioasa si de calitate, peisaj rustic si relaxant! Papanasii sunt extraordinari! Este o pensiune care merita vizitata!

 317. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 318. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 319. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 320. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 321. Gazdele au fost foarte primitoare; ne-au povestit si istoria locului. Iti sunt puse la dispozitie multe activitati de petrecut timpul la proprietate: tras cu arcul, tras cu arma, carti de joc, tenis de masa, Rummy. Doamna face o placinta cu branza foarte buna, recomandam!

 322. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 323. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 324. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 325. Angela-gabriela mai 31, 2019 at 2:38 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 326. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 327. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 328. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 329. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 330. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 331. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 332. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 333. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 334. Tot. Pentru cateva zile de relaxare este minunat! Curatenie, personal implicat, mancare delicioasa si de calitate, peisaj rustic si relaxant! Papanasii sunt extraordinari! Este o pensiune care merita vizitata!

 335. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 336. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 337. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 338. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 339. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 340. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 341. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 342. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 343. Angela-gabriela iunie 7, 2019 at 2:40 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 344. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 345. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 346. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 347. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 348. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 349. Tot. Pentru cateva zile de relaxare este minunat! Curatenie, personal implicat, mancare delicioasa si de calitate, peisaj rustic si relaxant! Papanasii sunt extraordinari! Este o pensiune care merita vizitata!

 350. Loca╚Ťie excelent─â, mic dejun variat ╚Öi gustos, personalul foarte amabil.

 351. Personal foarte amanil, camere foarte frumoase si curate, mic dejun frumos prezentat si foarte gistos

 352. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 353. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 354. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 355. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 356. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 357. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 358. Angela-gabriela iunie 14, 2019 at 2:36 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 359. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 360. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 361. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 362. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 363. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 364. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 365. Totul! Pozi╚Ťia cu perspectiv─â asupra localit─â╚Ťii ╚Öi dealurilor ├«nvecinate, arhitectura cl─âdirii ╚Öi designul interior, calitatea materialelor folosite, spa╚Ťiile generoase, at├ót ├«n camere, c├ót ╚Öi ├«n restaurant, pe teras─â, ╚Öi ├«n spa╚Ťiul de relaxare pe vreme ploioas─â de la mansard─â, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, cu produse preparate local, restaurantul cu op╚Ťiuni suficiente ╚Öi gustoase!

 366. Atmosfera este de poveste. Nu ai cum sa regreti alegerea, doar faptul ca un weekend e prea putin ­čÖé

 367. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 368. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 369. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 370. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 371. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 372. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 373. Angela-gabriela iunie 21, 2019 at 1:09 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 374. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 375. Apreciez peisajul . Proprietarul cu mult bun simt .

 376. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 377. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 378. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 379. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 380. Totul! Pozi╚Ťia cu perspectiv─â asupra localit─â╚Ťii ╚Öi dealurilor ├«nvecinate, arhitectura cl─âdirii ╚Öi designul interior, calitatea materialelor folosite, spa╚Ťiile generoase, at├ót ├«n camere, c├ót ╚Öi ├«n restaurant, pe teras─â, ╚Öi ├«n spa╚Ťiul de relaxare pe vreme ploioas─â de la mansard─â, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, cu produse preparate local, restaurantul cu op╚Ťiuni suficiente ╚Öi gustoase!

 381. Atmosfera este de poveste. Nu ai cum sa regreti alegerea, doar faptul ca un weekend e prea putin ­čÖé

 382. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 383. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 384. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 385. Gazda primitoare, condi╚Ťii extra, foarte curat. Cu siguran╚Ť─â vom mai rezerva!

 386. Angela-gabriela iunie 28, 2019 at 3:06 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 387. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 388. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 389. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 390. Gazde primitoare, ne-au intampinat chiar daca am ajuns dupa ora anuntata, aproape de miezul noptii.

 391. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 392. Totul! Pozi╚Ťia cu perspectiv─â asupra localit─â╚Ťii ╚Öi dealurilor ├«nvecinate, arhitectura cl─âdirii ╚Öi designul interior, calitatea materialelor folosite, spa╚Ťiile generoase, at├ót ├«n camere, c├ót ╚Öi ├«n restaurant, pe teras─â, ╚Öi ├«n spa╚Ťiul de relaxare pe vreme ploioas─â de la mansard─â, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, cu produse preparate local, restaurantul cu op╚Ťiuni suficiente ╚Öi gustoase!

 393. Atmosfera este de poveste. Nu ai cum sa regreti alegerea, doar faptul ca un weekend e prea putin ­čÖé

 394. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 395. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 396. Totul a fost OK!Gazdele ospitaliere!M├óncarea tradi╚Ťional─â foarte bun─â!

 397. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 398. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 399. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 400. Gazda primitoare, condi╚Ťii extra, foarte curat. Cu siguran╚Ť─â vom mai rezerva!

 401. Angela-gabriela iulie 5, 2019 at 2:50 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 402. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 403. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 404. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 405. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 406. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 407. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 408. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 409. Totul este absolut minunat! A╚Ö spune chiar perfect. Cele mai mici detalii sunt tratate cu mare aten╚Ťie, iar acest lucru face ca experin╚Ťa de la Conac s─â fie una din cele mai frumoase ╚Öi relaxante pe care le-am avut. Acesta este spectaculos, ├«ncepand de la pozi╚Ťionarea sa, p├ón─â la camere- fiecare decorat─â ├«ntr-un stil tradi╚Ťional diferit, ceea ce d─â o personalitate aparte Conacului. M─âncarea este foarte gustoas─â, iar micul dejun at├ót de bogat ├«nc├ót, din p─âcate, nu poate fi degustat ├«n ├«ntregime nici de cei mai mari gurmanzi. Voi reveni cu siguran╚Ť─â, cu mult mult drag!

 410. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 411. Totul! Pozi╚Ťia cu perspectiv─â asupra localit─â╚Ťii ╚Öi dealurilor ├«nvecinate, arhitectura cl─âdirii ╚Öi designul interior, calitatea materialelor folosite, spa╚Ťiile generoase, at├ót ├«n camere, c├ót ╚Öi ├«n restaurant, pe teras─â, ╚Öi ├«n spa╚Ťiul de relaxare pe vreme ploioas─â de la mansard─â, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, cu produse preparate local, restaurantul cu op╚Ťiuni suficiente ╚Öi gustoase!

 412. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 413. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 414. OAMENI deosebiti…locatia este superba. .timpul pare comprimat…pacat ca vocabularul este prea sarac pentru a descrie experienta traita si intalnirea cu acesti OAMENI deosebiti…singura sansa de a va convinge…MERGETI NEAPARAT…NU OCOLITI ACEST LOC !!!

 415. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 416. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 417. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 418. Gazda primitoare, condi╚Ťii extra, foarte curat. Cu siguran╚Ť─â vom mai rezerva!

 419. Angela-gabriela iulie 12, 2019 at 2:52 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 420. Servirea, comunicarea, bun─âvoin╚Ťa, competenta, experienta, sugestiile privind alte obiective din zona, onestitate, corectitudine, adaptarea pe tipul de personalitate al clientului. Cur─â╚Ťenie exemplara, arhitectura si design interior, armonios si echilibrat. Lenjerie pat super agreabil─â. Ambient confortabil si de bun gust. De vazut neap─ârat obiectivele din zona.

 421. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 422. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 423. Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 424. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 425. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 426. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 427. Personalul, camerele, micul dejun. Totul la superlativ!

 428. Totul este absolut minunat! A╚Ö spune chiar perfect. Cele mai mici detalii sunt tratate cu mare aten╚Ťie, iar acest lucru face ca experin╚Ťa de la Conac s─â fie una din cele mai frumoase ╚Öi relaxante pe care le-am avut. Acesta este spectaculos, ├«ncepand de la pozi╚Ťionarea sa, p├ón─â la camere- fiecare decorat─â ├«ntr-un stil tradi╚Ťional diferit, ceea ce d─â o personalitate aparte Conacului. M─âncarea este foarte gustoas─â, iar micul dejun at├ót de bogat ├«nc├ót, din p─âcate, nu poate fi degustat ├«n ├«ntregime nici de cei mai mari gurmanzi. Voi reveni cu siguran╚Ť─â, cu mult mult drag!

 429. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 430. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 431. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 432. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 433. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 434. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 435. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 436. Gazda amabila la dispozitia cilentilor.pacat ca nu am pertrecut decat 1 noapte.recomand cu caldura

 437. Gazda primitoare, condi╚Ťii extra, foarte curat. Cu siguran╚Ť─â vom mai rezerva!

 438. Angela-gabriela iulie 19, 2019 at 2:53 pm

  Gazdele foarte amabile, peisajele frumoase, arhitectura pensiunii reușită pentru un peisaj de munte

 439. Angela-gabriela iulie 19, 2019 at 2:53 pm

  Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 440. Angela-gabriela iulie 19, 2019 at 2:53 pm

  M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 441. Angela-gabriela iulie 19, 2019 at 2:53 pm

  Curatenie excep╚Ťional─â, facilit─â╚Ťi la bucatarie,terasa,parcare, gazdele foarte amabile si prietenoase.va recomand sa o vizitati

 442. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 443. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 444. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 445. Personalul, camerele, micul dejun. Totul la superlativ!

 446. Totul este absolut minunat! A╚Ö spune chiar perfect. Cele mai mici detalii sunt tratate cu mare aten╚Ťie, iar acest lucru face ca experin╚Ťa de la Conac s─â fie una din cele mai frumoase ╚Öi relaxante pe care le-am avut. Acesta este spectaculos, ├«ncepand de la pozi╚Ťionarea sa, p├ón─â la camere- fiecare decorat─â ├«ntr-un stil tradi╚Ťional diferit, ceea ce d─â o personalitate aparte Conacului. M─âncarea este foarte gustoas─â, iar micul dejun at├ót de bogat ├«nc├ót, din p─âcate, nu poate fi degustat ├«n ├«ntregime nici de cei mai mari gurmanzi. Voi reveni cu siguran╚Ť─â, cu mult mult drag!

 447. Pot spune cu toata sinceritatea ca totul a depasit asteptarile. Conacul este absolut superb, amenajat cu bun gust, cu mare atentie la detalii, in momentul in care am pasit in camera am ramas fara cuvinte, totul arata impecabil. Micul dejun a fost foarte gustos, cu preparate variate. Nota 10 si pentru personal, foarte amabil. Cu siguranta o sa revenim!

 448. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 449. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 450. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 451. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 452. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 453. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 454. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 455. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 456. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 457. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 458. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 459. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 460. Totul a fost excep╚Ťional! De la aspectul ╚Öi cur─â╚Ťenia camerelor pana la mancarea delicioasa ╚Öi personalul amabil al conacului. Recomand cu drag ╚Öi de-abia a╚Ötept sa revenim!

 461. Pensiunea e incredibil de frumoas─â, decorat─â cu mult bun gust ├«n stil „boieresc”. Personalul foarte amabil ╚Öi cald, m├óncarea foarte bun─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â, dotat─â cu minibar. Exist─â ╚Öi un spa╚Ťiu de joac─â pentru copii. Micul dejun foarte bogat ╚Öi gustos cu multe preparate proaspete ╚Öi naturale: recomand─âm cu ├«ncredere dulce╚Ťurile, cl─âtitele, p├óinea pr─âjit─â cu ciuperci ╚Öi usturoi ╚Öi multe altele. Noi am servit ╚Öi cina seara c├ónd am ajuns, foarte bun─â ╚Öi ea. Ne-a p─ârut r─âu c─â eram doar ├«n trecere ╚Öi nu am putut sta mai mult. Pute╚Ťi opri ╚Öi pentru a servi o mas─â la restaurantul pensiunii, merit─â.

 462. Camere superb amenajate si dotate cu tot strictul necesar. O locatie de exceptie, amenajata cu foarte mult bun gust, mancare foarte buna, aproape de principalele puncte de atractie din zona. Multumim!

 463. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 464. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 465. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 466. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 467. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 468. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 469. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 470. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 471. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 472. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 473. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 474. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 475. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 476. Totul a fost excep╚Ťional! De la aspectul ╚Öi cur─â╚Ťenia camerelor pana la mancarea delicioasa ╚Öi personalul amabil al conacului. Recomand cu drag ╚Öi de-abia a╚Ötept sa revenim!

 477. Pensiunea e incredibil de frumoas─â, decorat─â cu mult bun gust ├«n stil „boieresc”. Personalul foarte amabil ╚Öi cald, m├óncarea foarte bun─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â, dotat─â cu minibar. Exist─â ╚Öi un spa╚Ťiu de joac─â pentru copii. Micul dejun foarte bogat ╚Öi gustos cu multe preparate proaspete ╚Öi naturale: recomand─âm cu ├«ncredere dulce╚Ťurile, cl─âtitele, p├óinea pr─âjit─â cu ciuperci ╚Öi usturoi ╚Öi multe altele. Noi am servit ╚Öi cina seara c├ónd am ajuns, foarte bun─â ╚Öi ea. Ne-a p─ârut r─âu c─â eram doar ├«n trecere ╚Öi nu am putut sta mai mult. Pute╚Ťi opri ╚Öi pentru a servi o mas─â la restaurantul pensiunii, merit─â.

 478. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 479. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 480. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 481. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 482. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 483. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 484. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 485. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 486. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 487. Conacul in sine este deosebit. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism. Felicitări întregului personal.

 488. Locatia este de-a dreptul magnifica, oamenii minunati, personalul tanar si foarte amabil, micul dejun complet, gustos, prezentabil.

 489. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 490. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 491. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 492. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 493. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 494. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 495. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 496. Conacul in sine este deosebit. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism. Felicitări întregului personal.

 497. Locatia este de-a dreptul magnifica, oamenii minunati, personalul tanar si foarte amabil, micul dejun complet, gustos, prezentabil.

 498. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 499. Linistea, piscina, receptionera, patul, micul dejun. Toate mi-au placut. Hotelul e amplasat langa cladiri cenusii, prafuite, vech, dar el este neasteptat de bun . Terasa e excelenta.parcarea f buna.

 500. Personalul foarte amabil, camera frumoasa si curata, suficient de mare; locatia convenabil de aproape de parc si usor de ajuns, usor de parcat.

 501. Personal foarte amabil. Camere confortabile. Curatenie. Mancare foare buna.

 502. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 503. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 504. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 505. Curtea exterioara si terasa din fa╚Ťa casei cu umbra si posibiltatea de parcare in interiorul ei.

 506. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 507. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 508. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 509. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 510. Totul a fost in regula, receptionerul foarte amabil si liniste pe timpul noptii.

 511. Conacul in sine este deosebit. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism. Felicitări întregului personal.

 512. Locatia este de-a dreptul magnifica, oamenii minunati, personalul tanar si foarte amabil, micul dejun complet, gustos, prezentabil.

 513. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 514. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 515. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 516. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 517. Curtea exterioara si terasa din fa╚Ťa casei cu umbra si posibiltatea de parcare in interiorul ei.

 518. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 519. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 520. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 521. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 522. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 523. Conacul in sine este deosebit. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism. Felicitări întregului personal.

 524. Locatia este de-a dreptul magnifica, oamenii minunati, personalul tanar si foarte amabil, micul dejun complet, gustos, prezentabil.

 525. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 526. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 527. Oameni minunati.pacat ca nu am stat prea mult.am primit lapte proasp─ât muls de la vacile proprietarilor. F frumos pt copii.trambulina tiroliana poneii!minunat.

 528. Locatie minunata !!! Recomand mai ales familiilor cu copii, o pajiște superba cu loc fain de joaca pt copii, mancare delicioasa, relaxare pt intreaga familie.

 529. Curtea exterioara si terasa din fa╚Ťa casei cu umbra si posibiltatea de parcare in interiorul ei.

 530. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 531. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 532. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 533. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 534. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 535. Conacul in sine este deosebit. Serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel de profesionalism. Felicitări întregului personal.

 536. Locatia este de-a dreptul magnifica, oamenii minunati, personalul tanar si foarte amabil, micul dejun complet, gustos, prezentabil.

 537. Foarte mult bun gust si atentie la detalii. Micul dejun bogat

 538. Curtea exterioara si terasa din fa╚Ťa casei cu umbra si posibiltatea de parcare in interiorul ei.

 539. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 540. Amplasarea este buna, aproape de Manastirea Tismana.

 541. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 542. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 543. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 544. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 545. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 546. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 547. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 548. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 549. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 550. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 551. Locul este absolut fumos, relaxant, linistitor, de o fumusete aparte. Mancarea este foarte buna, naturala. Au loc de joaca pentru copii atat afara cat si in mansarda. Recomad. Revenim cu drag!

 552. Locatie superba ! Aproape de Podul lui Dumnezeu si Pestera De la Ponoarele.

 553. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 554. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 555. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 556. Totul, locatie , curatenie, amabilitatea personalului, masa inclusa si cea din restaurant a fost fff buna, liniste ,OK totul,recomand cu multa caldura

 557. Atmosfera calda, prietenoasa, personal foare atent si dragut, liniste si pace. Decoratiuni si finisaje de calitate, bun gust si atentie la detalii.

 558. Serviciile mi-au depasit asteptarile, personalul exceptional! Le multumesc tuturor ca ne-au fost alaturi in cea mai importanta zi din viata noastra, cea in care ne-am jurat iubirea in fata lui Dumnezeu. Mancarea a fost proaspata, variata si frumos aranjata. Va multumesc din suflet!😍

 559. La Cheia Glogovei un loc „rupt din Rai” la marginea unei paduri ,livezi de pruni si meri,panorama minunata si liniste deplina.Pensiunea este foarte curata,camere spatioase ,confortabile.Proprietarii sunt niste oameni minunati ,primitori deosebit de atenti la confortul oaspetilor.

 560. O loca╚Ťie superba, amplasat─â la buza p─âdurii. E lini╚Öte c├ót cuprinde, are tot ce ├«╚Ťi trebuie, super curat─â , cu foi╚Öor, cu gr─âtar in curte, perfecta!!! Proprietarii sunt foarte amabili, te ajuta cu tot ce ai nevoie . Recomand cu caldura.

 561. Unul dintre cele mai frumoase, calduroase si primitoare locuri in care am fost cazati. Gazda, extraordinara! Ne-a primit cu un borcan de gem de prune cu nuci. Sa te lingi pe degete! Loc amenajat pentru gratar cu foisor. Nu l-am ratat! Au promis ca anul viitor vor face si o piscina. Cu siguranta ne vom intoarce.

 562. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 563. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 564. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 565. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 566. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 567. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 568. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 569. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 570. Locul este absolut fumos, relaxant, linistitor, de o fumusete aparte. Mancarea este foarte buna, naturala. Au loc de joaca pentru copii atat afara cat si in mansarda. Recomad. Revenim cu drag!

 571. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 572. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 573. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 574. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 575. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 576. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 577. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 578. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 579. Locul este absolut fumos, relaxant, linistitor, de o fumusete aparte. Mancarea este foarte buna, naturala. Au loc de joaca pentru copii atat afara cat si in mansarda. Recomad. Revenim cu drag!

 580. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 581. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 582. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 583. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 584. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 585. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 586. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 587. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 588. Locul este absolut fumos, relaxant, linistitor, de o fumusete aparte. Mancarea este foarte buna, naturala. Au loc de joaca pentru copii atat afara cat si in mansarda. Recomad. Revenim cu drag!

 589. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 590. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 591. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 592. Totul, locatie , curatenie, amabilitatea personalului, masa inclusa si cea din restaurant a fost fff buna, liniste ,OK totul,recomand cu multa caldura

 593. Atmosfera calda, prietenoasa, personal foare atent si dragut, liniste si pace. Decoratiuni si finisaje de calitate, bun gust si atentie la detalii.

 594. Serviciile mi-au depasit asteptarile, personalul exceptional! Le multumesc tuturor ca ne-au fost alaturi in cea mai importanta zi din viata noastra, cea in care ne-am jurat iubirea in fata lui Dumnezeu. Mancarea a fost proaspata, variata si frumos aranjata. Va multumesc din suflet!😍

 595. Toate sunt făcute cu rafinament și bun gust. Minunat pentru odihnă și relaxare !

 596. La Cheia Glogovei un loc „rupt din Rai” la marginea unei paduri ,livezi de pruni si meri,panorama minunata si liniste deplina.Pensiunea este foarte curata,camere spatioase ,confortabile.Proprietarii sunt niste oameni minunati ,primitori deosebit de atenti la confortul oaspetilor.

 597. O loca╚Ťie superba, amplasat─â la buza p─âdurii. E lini╚Öte c├ót cuprinde, are tot ce ├«╚Ťi trebuie, super curat─â , cu foi╚Öor, cu gr─âtar in curte, perfecta!!! Proprietarii sunt foarte amabili, te ajuta cu tot ce ai nevoie . Recomand cu caldura.

 598. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 599. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 600. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 601. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 602. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 603. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 604. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 605. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 606. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 607. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 608. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 609. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 610. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 611. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 612. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 613. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 614. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 615. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 616. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 617. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 618. AcelÔÇŁaltcevaÔÇŁ…├«mbinarea de rustic cu modern……si foarte interesant, camerele nu au numere ci denumiri: Flori de liliac, Oltenia, Moldova si ceva caracteristic zonei, numelui….picturile de pe pereti si de pe mobilier…Lenjerie cu putina broderie pe un pat absolut confortabil…halate, papuci, pana si seturi de periute si pasta de dinti …O fasole ca la mama acasa!…Suc din flori de soc in octombrie, clatite cu dulceturi de casa , negresa cu multa glazura de ciocolata! Este un loc in care se impune sa uiti inchis telefonul mobil, sa te plimbi prin zona, sa respiri aer curat de munte si sa te relaxezi …Personal tanar, dragut, amabil si omniprezent…

 619. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 620. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 621. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 622. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 623. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 624. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 625. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 626. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 627. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 628. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 629. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 630. Eine nagelneue, ├Ąu├čerst geschmackvoll eingerichtete und saubere Pension mit einer sehr netten Gastgeberin, die auf Wunsch ein super Fr├╝hst├╝ck mit allem Drum und Dran zaubert.

 631. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 632. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 633. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 634. Totula superlativ (cazare, servicii, ospitalitate)

 635. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 636. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 637. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 638. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 639. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 640. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 641. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 642. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 643. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 644. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 645. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 646. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 647. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 648. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 649. Totula superlativ (cazare, servicii, ospitalitate)

 650. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 651. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 652. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 653. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 654. Dac─â sunte╚Ťi cu copii – minunat loc. Curtea enorma ╚Öi bine aranjata cu parc de agrement amenajat excelent. Copilul nostru a fost foarte fericit. Rustic dar comod. Minunat. Are si Ac, ceea ce nu am a╚Öteptat. Lini╚Öte ╚Öi foarte frumos

 655. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 656. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 657. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 658. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 659. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 660. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 661. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 662. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 663. Eine nagelneue, ├Ąu├čerst geschmackvoll eingerichtete und saubere Pension mit einer sehr netten Gastgeberin, die auf Wunsch ein super Fr├╝hst├╝ck mit allem Drum und Dran zaubert.

 664. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 665. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 666. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 667. Totula superlativ (cazare, servicii, ospitalitate)

 668. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 669. A fost superb, chiar mi-au depasit asteptarile! Recomand aceasta locatie! Nota 10!

 670. Gazde minunate, parc distractii , conditii excelente.

 671. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 672. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 673. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 674. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 675. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 676. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 677. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 678. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 679. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 680. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 681. Eine nagelneue, ├Ąu├čerst geschmackvoll eingerichtete und saubere Pension mit einer sehr netten Gastgeberin, die auf Wunsch ein super Fr├╝hst├╝ck mit allem Drum und Dran zaubert.

 682. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 683. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 684. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 685. Gazde minunate, parc distractii , conditii excelente.

 686. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 687. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 688. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 689. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 690. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 691. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 692. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 693. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 694. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 695. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 696. Eine nagelneue, ├Ąu├čerst geschmackvoll eingerichtete und saubere Pension mit einer sehr netten Gastgeberin, die auf Wunsch ein super Fr├╝hst├╝ck mit allem Drum und Dran zaubert.

 697. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 698. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 699. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 700. Pensiunea , loca╚Ťia, personalul t├ón─âr. Siropurile naturale , dar socata in luna ianuarie ne-a dat gata.M├óncarea este foarte gustoas─â si ar─âtoas─â.Revenim cu drag!😘

 701. Totula superlativ (cazare, servicii, ospitalitate)

 702. Am ales acest Conac Boieresc pentru aniversarea ├«mplinirii a 24 ani de c─âs─âtorie! Totul este minunat! Camera mare, foarte curat─â ╚Öi mobil─â frumos pictat─â cu flori, draperia ╚Öi lenjeria foarte frumoase. Am stat 4 nop╚Ťi ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â (pentru c─â era luna noiembrie). Personalul a fost foarte atent ╚Öi discret, ne-a tratat foarte bine. Tortul pentru aniversare a fost foarte gustos ╚Öi frumos! Mul╚Ťumim!!!!😍🥰🤗 Felicit─âri sincere pentru tot ce a╚Ťi realizat ╚Öi s─â r─âm├óne╚Ťi neschimba╚Ťi!!!😇🌹🍀

 703. Gazde minunate, parc distractii , conditii excelente.

 704. Oameni simpli de la ╚Ťar─â, gospodari adev─âra╚Ťi, foarte primitori ┼či cu sufletul curat.Conditii excelente de cazare cu f f f multa cur─â╚Ťenie ╚Öi bun gust.Ideall pentru familiile cu copii.

 705. Ceva ce place deopotriv─â copiilor ,p─ârin╚Ťilor ╚Öi bunicilor !

 706. Locatia este foarte frumoasa,curte si camere mari ,spatioase , curate si ingrijite,iar gazda deosebit de placuta,amabila si vesela,exact asa cum isi doreste oricine sa fie primit cand e in vacanta.

 707. Apreciez calitatea serviciilor oferite de catre propietarii acestei pensiuni . Pensiunea prin tot ceea ce ofer─â este cel mai deosebit loc din toata zona. Recomand tuturor celor care iubesc bunul gust, calitatea si eleganta sa fie oaspe╚Ťii acestui minunat loc.

 708. Zona linistita, curtea mare si frumoasa unde te poti relaxa, unde se pot juca copiii (trambulina, volei, piscina, ping pong, balansoar), camera curata si confortabila, gazdele primitoare si corecte.

 709. In mod deosebit piscina!😃 Locatie foarte buna pentru a vizita Hobita, Tismana, Podul lui Dumnezeu, Cheile Sohodolului, Pades, Aprilia Park, Tg.Jiu…

 710. Din momentul in care am trecut pragul pensiunii am ramas surprinsa la modul placut de curatenia impecabila. Toata pensiunea sclipeste de curatenie, camerele sunt luminoase si generoase ca spatiu, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, piscina, loc de joaca pentru copii.Amplasarea este grozava, la cativa km. de orasul Tg. Jiu si destul de aproape de Cheile Sohodolului.O recomand cu incredere.Felicitari, domnule Robi pentru tot ce ati facut acolo, felicitari pentru implicare si devotament!!!

 711. Este aproape de strada principal─â, care merge spre Baia de Aram─â ╚Öi spre Tismana. Un loc perfect pentru familiile cu copii; spa╚Ťiu de joac─â, trambulin─â, spa╚Ťiu de relaxare, piscin─â cu umbrele ╚Öi ╚Öezlonguri. Buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â ╚Öi perfect utilat─â, camere cu mult bun gust amenajate, o pensiune frumoas─â!

 712. Fabulos. O pensiune foarte frumoasa,foarte curat─â,doar la superlativ totul.

 713. M├óncare excelent─â ╚Öi pe deasupra ╚Öi bio! Amenajarea interioara in stil baroc te face sa te sim╚Ťi ca un boier! Gazdele sunt un cuplu de tineri binevoitori, cu care ai ce vorbi!

 714. Eine nagelneue, ├Ąu├čerst geschmackvoll eingerichtete und saubere Pension mit einer sehr netten Gastgeberin, die auf Wunsch ein super Fr├╝hst├╝ck mit allem Drum und Dran zaubert.

 715. Curat, personal amabil, atmosfera placuta. Recomand

 716. Nu am servit micul dejun ,dar am sevit pr├ónzul,contracost.Mancarea a fost foarte bun─â,iar pretul foarte OK. Personalul deosebit de amabil si serviabil.Atmosfera placuta. Amplasarea unitati, pentru un orasel ca Baia de Aram─â,care sa fim cinstit este o comuna ceva mai rasarit─â,este foarte bun─â.Ai in apropiere si piata agroalimentar─â si alte unitati comerciale la nivelul orasului. Nu ╚Ötiu ce se poate astepta mai mult la preturile practicate in aceasta unitate. Chiar se ofera putin mai mult decat se plateste. Poate, unele persoane cuÔÇŁpedigreeÔÇŁ,mai simandicoase ar dori ca pentru 120 lei pe zi sa aiba saun─â,jacuzui,masaj tailandez si icre negre(cel putin conditiile de la Burj al Arab) sau chiar mai mult!!!

 717. Foarte calzi si primitori indiferent de ora.Personal foarte amabil.

 718. Locatie superba din toate punctele de vedere.Camere spatioase, curate, personal de nota 10, raport calitate pret mai mult decat rezonabil. Mancarea delicioasa la un pret foarte bun. Mic dejun extrem de bogat.

 719. Micul dejun bogat , foarte gustos ,proaspat ,avand in vedere ca majoritatea bucatelor au fost preparate in bucataria proprie! Socata …excelenta! Recomand!

 720. Cea mai frumoas─â pensiune cu cei mai ospitalieri oameni !

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled