Cazare ieftina Tg Mures

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Achim si Fabian M─ânescu din Spria, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Achim si Fabian M─ânescu din Spria, jud. BacauCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Anghelina si Vlaicu Grecu din Teliucu Superior, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Anghelina si Vlaicu Grecu din Teliucu Superior, jud. HunedoaraCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Florica si Lelia Cioc├órlan din Stoinesti, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Florica si Lelia Cioc├órlan din Stoinesti, jud. AradCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Adelaida si Alexandrina Skutnik din Meresti, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia!

  (Adelaida si Alexandrina Skutnik din Meresti, jud. HarghitaCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Janina si Dorinel Glogoveanu din Berindesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Janina si Dorinel Glogoveanu din Berindesti, jud. ArgesCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Mara si Jenel ╚śerb din Mamaia-Sat, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia.

  (Mara si Jenel ╚śerb din Mamaia-Sat, jud. ConstantaCazare in T├órgu Mure┼č, Mure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Totul: cum arat─â pensiunea, camera, personalul extraordinar, mancarea Buna-Vestire ateptari

 2. Amplasarea foarte aproape de centru, atmosfera intima a camerei, confortul patului.

 3. Locatia este foarte placuta , cu bun gust construita si amenajata

 4. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 5. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 6. Loca╚Ťie excelent─â,personal amabil, pat mare confortabil,m─âncare foarte bun─â

 7. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 8. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 9. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 10. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 11. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 12. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 13. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 14. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 15. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 16. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 17. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 18. Mic-dejun, camera spatioasa, personal foarte ospitalier, parcarea interioara.

 19. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 20. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 21. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 22. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 23. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 24. Locatia, apa fiebinte de la dus, caldura in camera, micul dejun.

 25. Primire cu z├ómbetul pe buze, surprize pl─âcute ├«n camera (╚Öampanie, pr─âjitura, baloane),personal super simpatic, cur─â╚Ťenie, confort, m├óncare buna, SPA bine organizat, raport calitate pre╚Ť excelent.

 26. Totul a fost ÔÇťca la carteÔÇŁ, Spa, camera, m├óncarea, caldura hotelului.

 27. Centrul SPA , conditiile de cazare, mancarea , cafeaua

 28. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 29. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 30. Loca╚Ťie excelent─â,personal amabil, pat mare confortabil,m─âncare foarte bun─â

 31. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 32. Totul a fost la superlativ ! Cur─â╚Ťenia, confortul, mic-dejunul au cu adev─ârat de nota 10 !

 33. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 34. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 35. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 36. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 37. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 38. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 39. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 40. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat ╚Öi am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate ╚Öi am fost ├«ndruma╚Ťi c─âtre restautante/cafenele foarte bune. Pozi╚Ťionare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 41. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 42. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 43. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 44. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 45. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 46. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 47. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 48. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 49. Constantin-viorel martie 1, 2019 at 7:19 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 50. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 51. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 52. Camera 502 spatioasa&lini╚Ötit─â(vedere spre spate),cur─â╚Ťenie exemplar─â,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai pl─âte╚Öte,probabil a fost inclus─â ├«n pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulat─â ├«n review-uri meu din apr 2017.

 53. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 54. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 55. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 56. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 57. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 58. Adriana_dana2003 martie 1, 2019 at 7:19 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 59. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 60. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 61. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 62. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 63. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 64. Loca╚Ťie BUNA, curat, personal amabil.Raport calitate/pret OK

 65. Amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie, camera spatioasa, calduroasa

 66. Mic dejun bun, dar sucurile calde, camere mari, frigiderul chiar raceste fata de alte hoteluri din Tg Mures. Nu are lift. Atentie la scari deoarece treptele nu sunt egale intre ele ceea ce produce usor discomfort la coborare. Foarte foarte liniste

 67. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 68. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 69. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 70. Apartament nou, spatios, mobilat confortabil si curat. Loc de parcare fara probleme chiar in fata blocului.

 71. Foarte curat, conditii excelente, proprietarii prietenosi si primitori.

 72. Gazdele au lasat in apartament tot ce aveam nevoie de la betisoare de ureche pana la zahar pentru cafea. Camerele foarte mari si multa caldura. In weekend au fost -13┬░ afara si ger, iar in apartament stateam in maieu si pantaloni scurti si tot ne era cald. O sa revenim cu drag, mai ales ca raportul pret-calitata este fff bun

 73. Constantin-viorel martie 6, 2019 at 11:57 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 74. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 75. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 76. Camera 502 spatioasa&lini╚Ötit─â(vedere spre spate),cur─â╚Ťenie exemplar─â,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai pl─âte╚Öte,probabil a fost inclus─â ├«n pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulat─â ├«n review-uri meu din apr 2017.

 77. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 78. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 79. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 80. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 81. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 82. Adriana_dana2003 martie 6, 2019 at 11:57 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 83. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 84. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 85. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 86. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 87. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 88. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 89. Amabilitatea personalului si tot spatiul in sine excelent.

 90. Totul a fost ok, personalul deosebit de atent si amabil, camera mare, patul la fel, baia spatioasa, curatenie impecabila. Amplasarea este perfecta daca ai de lucru in zona centrala- de exemplu instante, unde am fost eu, este aproape de mall, aproape de obiectivele importante din oras si, foarte important, exista o statie de taxi chiar in fata pensiunii. Micul dejun a fost ok si, cel mai important, foarte variat, cu produse de calitate ambalate individual- iar personalul era mereu atent sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Pretul este ok fata de conditii si amplasare.

 91. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 92. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 93. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 94. Gazda foarte primitoare ,la fel ╚Öi apartamentul ,foarte curat ╚Öi lini╚Ötit Revenim cu siguranta 😉

 95. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 96. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 97. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 98. Constantin-viorel martie 21, 2019 at 2:43 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 99. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 100. Totul a fost la superlativ… De la cur─â╚Ťenia exterioara a blocului, pana la cur─â╚Ťenia din interiorul apartamentului. Amplasarea camerelor te ajuta sa ai parte de lini╚Öte ╚Öi intimitate. Dac─â dori╚Ťi sa g─âti╚Ťi pentru cei dragi, ave╚Ťi tot ce va trebuie, de la ulei ╚Öi condimente pana la vesela necesara. Un loc curat ╚Öi frumos cu gazde primitoare!

 101. o locatie excelenta,curatenie exemplara si aproape de centru.sigur voi reveni cu placere.recomand tuturor.

 102. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 103. Totul a fost elegant ╚Öi deosebit de frumos. Loca╚Ťia, cel pu╚Ťin pentru partea din spate a hotelului, este lini╚Ötit─â, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 104. Mic dejun bogat, variat, indestulator, la restaurantul hotelului, intre ore rezonabile.

 105. Camera 502 spatioasa&lini╚Ötit─â(vedere spre spate),cur─â╚Ťenie exemplar─â,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai pl─âte╚Öte,probabil a fost inclus─â ├«n pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulat─â ├«n review-uri meu din apr 2017.

 106. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 107. Constantin-viorel martie 30, 2019 at 3:01 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 108. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 109. Adriana_dana2003 martie 30, 2019 at 3:01 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 110. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 111. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 112. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 113. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 114. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 115. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 116. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 117. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 118. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 119. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 120. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 121. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 122. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 123. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 124. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 125. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 126. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 127. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 128. Constantin-viorel aprilie 2, 2019 at 9:57 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 129. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 130. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 131. Mic dejun care nu a fost proasp─ât. Calitate sc─âzut─â pt presta╚Ťia unui grand hotel

 132. Totul a fost elegant ╚Öi deosebit de frumos. Loca╚Ťia, cel pu╚Ťin pentru partea din spate a hotelului, este lini╚Ötit─â, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 133. Adriana_dana2003 aprilie 2, 2019 at 9:57 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 134. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 135. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridic├ónd standardele estetice ale industriei hoteliere folosind c├óteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respect├ónd standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei ╚Öi a societ─â╚Ťii Rom├óne╚Öti

 136. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 137. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 138. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 139. …chiar in concurs cu optiunile de 4 – 5 stele, din toate punctele de vedere; disponibilitatea personalului si amabilitatea autentica, fara cusur, se reflecta in calitatea tuturor serviciilor oferite. Curatenie, confort, mic dejun variat, cafea buna.

 140. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 141. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 142. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 143. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabil─â si curat─â.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 144. amplasarea ultracentral─â, micul dejun copios ┼či faptul c─â am avut acces la saun─â.

 145. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 146. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 147. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 148. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 149. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 150. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 151. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 152. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 153. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 154. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 155. Adriana_dana2003 aprilie 19, 2019 at 7:27 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 156. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 157. Patul superconfortabil, curat totul, spa╚Ťioas─â camera. Priveli╚Öte fain─â.

 158. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 159. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca “m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 160. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 161. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 162. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 163. Este central plasata si este ok !Personalul este foarte amabil!

 164. – Mancarea la restaurant este foarte gustoasa,servirea ireprosabila – Micul dejun este exact cum ar trebui sa fie: cu de toate si se facea refill constant . Am apreciat in mod special pulpa jamon din care ne taiam noi si roata de parmigiano – Spa-ul este foarte ok, sunt doua bazine cu jacuzzi si doua saune – Camera mare , curata – Am apreciat ca am avut cate o sticla de apa , ceaiuri si cafea instant – Personalul foarte amabil – Mi-a placut ca este open snack bar la parter intr-un anumit interval orar cu cafea , ceaiuri si snackuri din partea casei

 165. pozitionare excelenta, camera mare cu un design modern, produse de calitate. recomand cu incredere.

 166. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 167. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 168. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 169. Atmosfera placuta, foarte curat, staff super. Restaurantul hotelului 5 stele plus.

 170. Elegantă , servicii și mai ales calitatea și serviciu din restaurant ! Felicitări !

 171. De fiecare data cand ajung la privo totul este peste asteptari: restaurantul este excelent de la servire pana la preparate, atmosfera pe terasa hotelului este extraordinara seara, micul dejun wow si personalul te uimeste pur si simplu. Oamenii astia fac o treaba geniala si au reusit sa mentina aceasta locatie din prima zi la acelasi nivel. Bravo!

 172. Loca╚Ťie extrem de curata,camere mobilate select,cu mult bun gust,personal extrem de amabil,m├óncare extraordinara si muzica f.pl─âcut─â !!!

 173. Personalul foarte amabil. Mic dejun (inclus ) indestulator si bun. P├óinea de casa excelenta. Cur─â╚Ťenie, produse de igien─â bune. Camera mare aranjat─â cu gust.

 174. Mâncarea a fost foarte bună. Paturile și fotoliile au fost confortabile, iar personalul era amabil.

 175. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 176. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 177. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 178. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 179. Adriana_dana2003 aprilie 26, 2019 at 2:10 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 180. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 181. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 182. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 183. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 184. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/pre╚Ť!

 185. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 186. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 187. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 188. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 189. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 190. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 191. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 192. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 193. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 194. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 195. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 196. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 197. O op╚Ťiune excelenta pentru o c─âl─âtorie de afaceri in Targu Mures. Loca╚Ťie ultra-central─â, standarde hoteliere de ospitalitate, personal prietenos ╚Öi un raport calitate-pre╚Ť mai mult dec├ót rezonabil. A╚Ötept─ârile au fost dep─â╚Öite. Voi reveni cu siguran╚Ťa.

 198. Staff-ul excelent, curatenia camerei, micul dejun.

 199. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 200. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 201. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 202. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 203. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 204. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 205. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 206. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 207. Adriana_dana2003 mai 3, 2019 at 3:31 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 208. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 209. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 210. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 211. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/pre╚Ť!

 212. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 213. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 214. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 215. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 216. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 217. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 218. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 219. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 220. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 221. Gazda foarte primitoare ,la fel ╚Öi apartamentul ,foarte curat ╚Öi lini╚Ötit Revenim cu siguranta 😉

 222. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 223. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 224. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 225. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 226. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 227. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 228. Adriana_dana2003 mai 10, 2019 at 10:52 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 229. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 230. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 231. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 232. Super totul Camera mare,televizor foarte mare Internet pat mare lenjerie si camera foarte curata. Foarte multumit

 233. Micul dejun, cu bufet, patul dublu foarte confortabil și frigiderul plin cu bere și apa, ca la hotelurile de 4 ****

 234. Mic dejun ok,personalul de la micul dejun politicos si receptiv.

 235. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 236. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 237. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 238. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 239. Patul superconfortabil, curat totul, spa╚Ťioas─â camera. Priveli╚Öte fain─â.

 240. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 241. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 242. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 243. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 244. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 245. Gazda foarte primitoare ,la fel ╚Öi apartamentul ,foarte curat ╚Öi lini╚Ötit Revenim cu siguranta 😉

 246. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 247. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 248. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 249. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 250. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 251. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 252. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 253. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 254. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 255. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 256. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 257. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 258. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului.

 259. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 260. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 261. O op╚Ťiune excelenta pentru o c─âl─âtorie de afaceri in Targu Mures. Loca╚Ťie ultra-central─â, standarde hoteliere de ospitalitate, personal prietenos ╚Öi un raport calitate-pre╚Ť mai mult dec├ót rezonabil. A╚Ötept─ârile au fost dep─â╚Öite. Voi reveni cu siguran╚Ťa.

 262. Apartamentul arata exact ca in imaginile atasate pe site si nu pot sa spun ca am gasit ceva sa nu imi placa. In concluzie recomand acest apartament.

 263. Curatenia, locatia, amenajarea, patul foarte comod

 264. Locatia este in regula , apartamentul are toate dot─ârile necesare.

 265. Personalul amabil. Loca╚Ťia este 10 minute de mers pe jos de centrul ora╚Öului.

 266. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 267. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 268. Amabilitatea ╚Öi primirea, recep╚Ťioneri extraordinar de receptivi! Cafeaua de diminea╚Ť─â!

 269. Patul a fost confortabil, camera spatioasa cu toate dotarile necesare

 270. Gazdele au fost foarte primitoare, iar check-inul si check-outul s-au facut rapid. Pensiunea are bucatarie la fiecare etaj, iar dimineata am fost serviti de catre personalul de la receptie cu ceai/cafea. Zona este linistita, nu foarte departe de centrul orasului.

 271. Pensiunea dispune: de restaurant cu meniul zilei gustos ╚Öi la pre╚Ť rezonabil (intre 12.00 – 17.00), parcare generoasa, camere curate ╚Öi personal amabil. Recomand celor care vin ├«n T├órgu Mure╚Ö cu ma╚Öina ╚Öi nu sunt foarte preten╚Ťio╚Öi.

 272. Mancarea este foarte buna. Servire rapida. Preturi decente. Personal foarte amabil.

 273. Loca╚Ťie aproape de centru,camer─â mare,curat la toalet─â,personal amabil.

 274. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 275. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 276. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 277. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 278. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 279. Adriana_dana2003 mai 15, 2019 at 4:27 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 280. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 281. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 282. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 283. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 284. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 285. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 286. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 287. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 288. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 289. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 290. Gazda foarte primitoare ,la fel ╚Öi apartamentul ,foarte curat ╚Öi lini╚Ötit Revenim cu siguranta 😉

 291. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 292. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 293. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 294. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 295. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 296. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 297. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 298. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 299. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 300. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 301. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 302. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 303. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 304. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 305. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 306. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 307. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 308. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 309. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 310. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 311. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 312. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 313. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 314. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 315. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 316. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 317. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc lini╚Ötit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se serve╚Öte micul-dejun, care este f bun, cu pre╚Ťuri accesibile.

 318. Comunicarea cu gazda a fost foarte u╚Öoar─â. Apartamentul are toate dot─ârile necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona central─â ╚Öi de Gr─âdina zoologic─â, nu e nevoie de ma╚Öin─â pentru a ajunge ├«n aceste loca╚Ťii.

 319. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 320. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 321. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 322. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 323. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 324. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 325. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 326. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 327. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 328. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 329. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 330. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 331. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 332. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 333. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 334. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 335. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 336. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 337. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 338. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 339. De╚Öi era cam l├óng─â un fel de centura a ora╚Öului, respectiv l├óng─â calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca ╚Öi loca╚Ťie era destul de aproape de centrul ora╚Öului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 340. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 341. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc lini╚Ötit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se serve╚Öte micul-dejun, care este f bun, cu pre╚Ťuri accesibile.

 342. Comunicarea cu gazda a fost foarte u╚Öoar─â. Apartamentul are toate dot─ârile necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona central─â ╚Öi de Gr─âdina zoologic─â, nu e nevoie de ma╚Öin─â pentru a ajunge ├«n aceste loca╚Ťii.

 343. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 344. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 345. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 346. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 347. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 348. Personal foarte amabil, camere curate ╚Öi spa╚Ťioase, mic dejun diversificat. Loca╚Ťie excelenta- in centru. De la etajele superioare priveli╚Ötea este superba! Recomand cu caldura!

 349. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 350. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 351. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 352. Mic dejun foarte bun, loca╚Ťie excelent─â. Toate cele necesare ├«n camer─â.

 353. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 354. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 355. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 356. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 357. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 358. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 359. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 360. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 361. Apartamentul este f dragut utilat cu tot ce este nevoie,am facut o alegere excellent a sa stau la acesta apartament si Nu hotel .Doamna Noemi a fost f draguta! Toate micile amanunte au facut sejurul mult mai relaxant ,multumim!o sa mai revenim prin februarie

 362. amplasamentul central al locatiei, curatenia din apartament

 363. Proprietara a fost foarte intelegatoare si mi s-a permis sa raman 2 ore in plus peste ora de check out. Apartamentul e foarte dragut amenajat, ofera mai mult decat ce inseamna 3 stele, amplasamentul f bun.

 364. M─âd─âlina mai 31, 2019 at 2:01 pm

  Mi-a placut faptul ca atat in baie cât si in camera a fost curat . A fost relaxant pentru ca a fot liniste!

 365. Camera foarte curată, primitoare, mâncarea EXCELENTA!!!

 366. Loca╚Ťie extrem de curata,camere mobilate select,cu mult bun gust,personal extrem de amabil,m├óncare extraordinara si muzica f.pl─âcut─â !!!

 367. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 368. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 369. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 370. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 371. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 372. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 373. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 374. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 375. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 376. Mic dejun foarte bun, loca╚Ťie excelent─â. Toate cele necesare ├«n camer─â.

 377. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 378. Personal amabil, camera curat─â, bine dotata, mic dejun satisf─âc─âtor. Parcare.

 379. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 380. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 381. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 382. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca ­čÖé

 383. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, cur─â╚Ťenie ╚Öi c─âldur─â din plin

 384. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 385. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 386. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 387. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 388. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 389. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc lini╚Ötit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se serve╚Öte micul-dejun, care este f bun, cu pre╚Ťuri accesibile.

 390. Comunicarea cu gazda a fost foarte u╚Öoar─â. Apartamentul are toate dot─ârile necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona central─â ╚Öi de Gr─âdina zoologic─â, nu e nevoie de ma╚Öin─â pentru a ajunge ├«n aceste loca╚Ťii.

 391. Personalul amabil. Loca╚Ťia este 10 minute de mers pe jos de centrul ora╚Öului.

 392. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 393. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 394. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 395. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 396. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 397. Micul dejun bogat, camera a fost ok, paturile MIE mi s-au parut cam inguste, baia simpla si curata. Pretul corect pt. cele 3 stele cu Mic dejun.

 398. Curatenie, personal primitor, mic dejun bogat, raport calitate pre╚Ť ok.

 399. Singurul aspect pozitiv ar fi acela ca am putut renunta la o noapte de cazare fara plata suplimentara.

 400. Ion-onești iunie 14, 2019 at 2:01 pm

  loca╚Ťia, micul dejun excelent, divers, consistent!

 401. Locatie foarte buna. Curatenie!!! Liniste, amabilitate.

 402. Loca╚Ťia minunata… foarte aproape de centru!!! Camera mare ╚Öi spa╚Ťioas─â… baia excentrici,cald ╚Öi frumos!!!

 403. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 404. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 405. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 406. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 407. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 408. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 409. Cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â, panorama spre ora╚Ö, mic dejun disponibil

 410. Camerele curate, personalul primitor ╚Öi ospitalier. M├óncarea delicioas─â ╚Öi loca╚Ťia foarte confortabil─â.

 411. Personala amabil , curat, mic dejun excelent, loca╚Ťie foarte bun─â

 412. Locatia de vis. Terasa superba cu pauni, fazani, gainuse si iepuras. Masa si bautura excelenta.

 413. M─âd─âlina iunie 14, 2019 at 2:01 pm

  Mi-a placut faptul ca atat in baie cât si in camera a fost curat . A fost relaxant pentru ca a fot liniste!

 414. Camera foarte curată, primitoare, mâncarea EXCELENTA!!!

 415. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 416. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 417. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 418. Gilda-cristina iunie 21, 2019 at 2:01 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 419. Priveli╚Ötea din camer─â, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Loca╚Ťie excelent─â.

 420. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 421. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 422. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 423. Foarte pl─âcut─â ╚Öi utila c─âsu╚Ťa, plus ca e ╚Öi in inima ora╚Öului! Super pt o familie cu copil! Mul╚Ťumim!

 424. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 425. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 426. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 427. Loca╚Ťie excelent─â. Parcare subteran─â. Mic dejun bogat. Camere spa╚Ťioase ╚Öi curate.

 428. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 429. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 430. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 431. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 432. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 433. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 434. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 435. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 436. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 437. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 438. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc lini╚Ötit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se serve╚Öte micul-dejun, care este f bun, cu pre╚Ťuri accesibile.

 439. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 440. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 441. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 442. Alexandru-nicolae iunie 28, 2019 at 2:32 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 443. Gilda-cristina iunie 28, 2019 at 2:32 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 444. Priveli╚Ötea din camer─â, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Loca╚Ťie excelent─â.

 445. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 446. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 447. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 448. Loca╚Ťie excelent─â. Parcare subteran─â. Mic dejun bogat. Camere spa╚Ťioase ╚Öi curate.

 449. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 450. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 451. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 452. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 453. Foarte pl─âcut─â ╚Öi utila c─âsu╚Ťa, plus ca e ╚Öi in inima ora╚Öului! Super pt o familie cu copil! Mul╚Ťumim!

 454. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 455. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 456. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 457. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 458. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 459. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 460. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 461. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 462. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 463. Alexandru-nicolae iulie 5, 2019 at 2:14 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 464. Gilda-cristina iulie 5, 2019 at 2:14 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 465. Priveli╚Ötea din camer─â, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Loca╚Ťie excelent─â.

 466. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 467. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 468. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 469. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 470. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 471. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 472. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 473. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 474. Foarte pl─âcut─â ╚Öi utila c─âsu╚Ťa, plus ca e ╚Öi in inima ora╚Öului! Super pt o familie cu copil! Mul╚Ťumim!

 475. Loca╚Ťie excelent─â. Parcare subteran─â. Mic dejun bogat. Camere spa╚Ťioase ╚Öi curate.

 476. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 477. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 478. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 479. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 480. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 481. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 482. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 483. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 484. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 485. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 486. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 487. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 488. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 489. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 490. Alexandru-nicolae iulie 12, 2019 at 2:16 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 491. Gilda-cristina iulie 12, 2019 at 2:16 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 492. Priveli╚Ötea din camer─â, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Loca╚Ťie excelent─â.

 493. Amplasarea hotelului fata de centru si micul dejun

 494. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 495. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 496. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 497. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 498. Foarte pl─âcut─â ╚Öi utila c─âsu╚Ťa, plus ca e ╚Öi in inima ora╚Öului! Super pt o familie cu copil! Mul╚Ťumim!

 499. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 500. Loca╚Ťie excelent─â. Parcare subteran─â. Mic dejun bogat. Camere spa╚Ťioase ╚Öi curate.

 501. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 502. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 503. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuit─â in fa╚Ťa hotelului, raport bun calitate-pre╚Ť.

 504. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 505. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 506. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 507. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 508. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 509. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 510. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 511. Mi.a placut faptul că este absolut totul cu mult bun gust, rustic, intim și practic.

 512. Servicii excelente , personal foarte indatoritor ! O curte foarte frumos aranjata , acces facil in parcarea din curte . O cafea excelenta la bar !

 513. Locatia aproape de ceea unde imi doream sa ajung si amabilitatea personalului de la receptie.

 514. Atmosfera, personal, locatie, mic dejun – extraordinare!!

 515. Cura╚Ťenie irepro╚Öabil─â Mic-dejun copios ╚Öi diversificat

 516. Totul a fost deosebit de placut, personal, receptie, micul dejun, curat, atmosfera placuta oameni primitori

 517. Gazda primitoare, apartamentul f frumos si confortabil.

 518. Gazdele foarte ospitaliere.Am fost suna╚Ťi si apoi doamna ne-a a╚Öteptat cu cheile in fata propriet─â╚Ťii. Apartamentul nou, foarte spa╚Ťios, modern si cu mult rafinament.Se afla la etajul 1, este si lift.Parcarea in curte, iesire -intrare cu barier─â. ├Än apropiere se afl─â sta╚Ťie de benzina si un centru comercial. Cu alta ocazie as alege din nou aceast─â loca╚Ťie.

 519. Modern, curat, spatios, luminos (ferestre foarte mari); TV cu Netflix; baie cu cada mare; etc. Proprietarul a venit imediat si mi-a dat cheia; tot confortul necesar pentru o sedere mai mare… As reveni cu placere.

 520. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 521. Situarea central─â a hotelului. Hotelul este renovat de pu╚Ťin timp, astfel c─â mobilierul ╚Öi instala╚Ťiile sunt ├«n condi╚Ťii bune.

 522. Amplasat in centrul orasului, modernizat, personalul foarte amabil, wifi puternic, ceai si cafea solubila in camera gratuit. Located in City Center, nice personnel, free tea and coffe in the room.

 523. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 524. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 525. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 526. Camere mari, saltele confortabile, halate ╚Öi papuci de baie, ceai ╚Öi cafea ├«n camer─â, loca╚Ťie excelent─â, restaurant bun, mic dejun copios!

 527. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 528. Mi-a placut faptul ca hotelul era asezat in apropierea intalnirii mele ! si foarte usor de gasit ! Personalul este amabil

 529. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 530. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 531. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 532. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 533. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 534. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 535. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 536. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 537. Camera buna dotata cu minibar, un pic cam intunecata, curata.

 538. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 539. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 540. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 541. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 542. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 543. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 544. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 545. Camera spa╚Ťioasa si curat─â, personalul amabil, cu z├ómbetul pe buze.

 546. Locatia foarte aproape de centru, camerele care sunt spatioase si curate. Baia este mare si spatioasa. Micul dejun destul de bogat si gustos, iar personalul este foarte amabil.

 547. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 548. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 549. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 550. Curatenia, frumos mobilat─â, servicii bune, parcare gratuit─â

 551. Camere mari, saltele confortabile, halate ╚Öi papuci de baie, ceai ╚Öi cafea ├«n camer─â, loca╚Ťie excelent─â, restaurant bun, mic dejun copios!

 552. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 553. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 554. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 555. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 556. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 557. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 558. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 559. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 560. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 561. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 562. Apartametul este amplasat ideal, foarte aproape de centru si la doar cateva minute de cetate. Este aranjat cu mult bun gust, dotat cu tot ce trebuie. Am avut la dispozitie un espressor cu cafea boabe, cafeaua de foarte buna calitate a fost oferita din partea gazdelor. La fel si apa si fructele. Gazdele sunt oameni tineri, foarte primitori, ne-au indrumat catre obiectivele turistice importante si ne-au pus la dispozitie toate informatiile de care aveam nevoie. Multumim si pe aceasta cale. Ne-a parut rau ca nu am stat mai mult. Ne vom intoarce cu placere.

 563. Locatie excelenta, foarte curata, aproape de centru. Super dotare, grija fata de necesitatile clientului, atentie coplesitoare pentru facilitati. Gazda foarte atenta si implicata, care face lucrurile ca pentru ea! Multumim frumos!

 564. Darurile primite ( visinata si cafeaua la discretie ). Paturile foarte confortabile. Halate de baie și papuci.

 565. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 566. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 567. Personalul foarte amabil. Mâncarea delicioasă. Sala de mese elegantă.

 568. Curatenia, frumos mobilat─â, servicii bune, parcare gratuit─â

 569. Camere mari, saltele confortabile, halate ╚Öi papuci de baie, ceai ╚Öi cafea ├«n camer─â, loca╚Ťie excelent─â, restaurant bun, mic dejun copios!

 570. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 571. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 572. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 573. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 574. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 575. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 576. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 577. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 578. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 579. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 580. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 581. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 582. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 583. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 584. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 585. Camera spatioasa, mic dejun bun (mi-ar fi placut sa fie si omleta/oua fierte la alegere).

 586. Cur─â╚Ťenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul ├«n fiecare diminea╚Ť─â! Cred ca este normal!

 587. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 588. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 589. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 590. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 591. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 592. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 593. Situat in centrul orasului ai in apropiere si magazine si restaurante.

 594. Curatenia, frumos mobilat─â, servicii bune, parcare gratuit─â

 595. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 596. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 597. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 598. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 599. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 600. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 601. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 602. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 603. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 604. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 605. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 606. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 607. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 608. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 609. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 610. Totul, în special ca este accesibil persoanelor cu dizabilitati. Personalul excelent. Recomand cu căldură!

 611. Cur─â╚Ťenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul ├«n fiecare diminea╚Ť─â! Cred ca este normal!

 612. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 613. Amplasare centrala, mic dejun foarte bogat si gustos, personal amabil, camere foarte curate si confortabile.

 614. Personal foarte amabil, parcare privata gratuita, wifi, amplasare. Restaurantul foarte elegant. Camerele spatioase, curate. Nimic de reprosat.

 615. Locatia centrala, au locuri de parcare intr-o curte interioara a hotelului cu acces doar pentru clienti.

 616. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 617. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 618. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 619. O structur─â veche dar central─â cu o vedere super , consider├ónd etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in ob╚Ťinerea unei finan╚Ť─âri in acest sens,poate da devina una din atrac╚Ťiile locului

 620. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 621. Situat in centrul orasului ai in apropiere si magazine si restaurante.

 622. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 623. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 624. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 625. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 626. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 627. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 628. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 629. Curat , spa╚Ťios , personal extrem de amabil , loca╚Ťie centrala , mic dejun proasp─ât ╚Öi gustos , pre╚Ť bun pentru calitatea oferit─â. Sper sa mentina condi╚Ťiile pe viitor!

 630. Totul, în special ca este accesibil persoanelor cu dizabilitati. Personalul excelent. Recomand cu căldură!

 631. Personal foarte amabil, camera curata, panorama spre oras superba,parcare, locatie foarte buna. La cererea mea am primit mic dejun foarte bun.Voi reveni cu drag.

 632. Foarte aproape de gradina zoologica, zona liniștită, priveliște frumoasa. Camera curata și curte interioara frumoasa și ingrijita, cu piscina.

 633. Locatia foarte buna, linistita. Mic dejun nu am servit. Personalul amabil. Camera suficient de spatioasa, curata, patul confortabil. Este loc de parcare in fata pensiunii.

 634. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micu╚Ť, curat,cochet ╚Öi foarte bine pozi╚Ťionat. Proprietarii ne-au a╚Öteptat cu un cos cu fructe ╚Öi ap─â rece la frigider. Vom reveni dac─â ajungem prin zon─â. Mul╚Ťumim!😃

 635. Apartament foarte curat, spa╚Ťios, dotat cu toate cele necesare chiar ╚Öi pentru un sejur mai lung, ideal amplasat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, dar totu╚Öi ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelent─â cu proprietarii at├ót dup─â rezervare, c├ót ╚Öi ├«n timpul sejurului.

 636. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca ­čÖé

 637. Personal foarte amabil, in camera curatenie deplina.

 638. Personal amabil, mâncarea f buna. Curatenie. Spa-ul excelent

 639. Zona de SPA foarte frumoasa, camerele de asemenea, dotate cu tot ce e necesar: prosoape, halate, uscator de par, minibar.. micul dejun foarte variat si bun.

 640. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 641. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 642. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 643. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 644. O structur─â veche dar central─â cu o vedere super , consider├ónd etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in ob╚Ťinerea unei finan╚Ť─âri in acest sens,poate da devina una din atrac╚Ťiile locului

 645. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 646. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 647. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 648. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 649. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 650. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 651. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 652. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 653. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 654. Curat , spa╚Ťios , personal extrem de amabil , loca╚Ťie centrala , mic dejun proasp─ât ╚Öi gustos , pre╚Ť bun pentru calitatea oferit─â. Sper sa mentina condi╚Ťiile pe viitor!

 655. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micu╚Ť, curat,cochet ╚Öi foarte bine pozi╚Ťionat. Proprietarii ne-au a╚Öteptat cu un cos cu fructe ╚Öi ap─â rece la frigider. Vom reveni dac─â ajungem prin zon─â. Mul╚Ťumim!😃

 656. Apartament foarte curat, spa╚Ťios, dotat cu toate cele necesare chiar ╚Öi pentru un sejur mai lung, ideal amplasat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, dar totu╚Öi ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelent─â cu proprietarii at├ót dup─â rezervare, c├ót ╚Öi ├«n timpul sejurului.

 657. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca ­čÖé

 658. Cazare pl─âcut─â, ├«ntr-o loca╚Ťie lini╚Ötit─â cu o priveli╚Öte foarte frumoasa , camera curat─â ╚Öi pat foarte confortabil, recomand !

 659. Personal foarte amabil, camera curata, panorama spre oras superba,parcare, locatie foarte buna. La cererea mea am primit mic dejun foarte bun.Voi reveni cu drag.

 660. Foarte aproape de gradina zoologica, zona liniștită, priveliște frumoasa. Camera curata și curte interioara frumoasa și ingrijita, cu piscina.

 661. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 662. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 663. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 664. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 665. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 666. O structur─â veche dar central─â cu o vedere super , consider├ónd etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in ob╚Ťinerea unei finan╚Ť─âri in acest sens,poate da devina una din atrac╚Ťiile locului

 667. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 668. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 669. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 670. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 671. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 672. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 673. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 674. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 675. Curat , spa╚Ťios , personal extrem de amabil , loca╚Ťie centrala , mic dejun proasp─ât ╚Öi gustos , pre╚Ť bun pentru calitatea oferit─â. Sper sa mentina condi╚Ťiile pe viitor!

 676. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 677. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 678. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 679. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micu╚Ť, curat,cochet ╚Öi foarte bine pozi╚Ťionat. Proprietarii ne-au a╚Öteptat cu un cos cu fructe ╚Öi ap─â rece la frigider. Vom reveni dac─â ajungem prin zon─â. Mul╚Ťumim!😃

 680. Apartament foarte curat, spa╚Ťios, dotat cu toate cele necesare chiar ╚Öi pentru un sejur mai lung, ideal amplasat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, dar totu╚Öi ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelent─â cu proprietarii at├ót dup─â rezervare, c├ót ╚Öi ├«n timpul sejurului.

 681. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca ­čÖé

 682. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 683. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 684. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 685. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 686. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 687. O structur─â veche dar central─â cu o vedere super , consider├ónd etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in ob╚Ťinerea unei finan╚Ť─âri in acest sens,poate da devina una din atrac╚Ťiile locului

 688. O sufragerie spa╚Ťioas─â si pl─âcut─â. Gazda amabil─â

 689. Persoana de contact a fost foarte amabila ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare, iar loca╚Ťia dispune de toate facilit─â╚Ťile

 690. Gazda foarte amabila . Apartament foarte curat , amplasat intr-o zona linistita , la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului .

 691. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 692. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 693. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 694. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 695. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 696. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 697. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 698. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 699. Camera curată , mare , personal amabil. Mic dejun bogat si savuros. O sa ne mai întoarcem! Personalul de la Receptie amabil.

 700. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 701. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 702. Curat , spa╚Ťios , personal extrem de amabil , loca╚Ťie centrala , mic dejun proasp─ât ╚Öi gustos , pre╚Ť bun pentru calitatea oferit─â. Sper sa mentina condi╚Ťiile pe viitor!

 703. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 704. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 705. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 706. Exceptional hotel, personal foarte atent, curatenie impecabila, micul dejun foarte bun cu produse de calitate, zona SPA deosebita.

 707. Locatie exact in centru, personal amiabil, camerele si mancarea super

 708. Micul dejun absolut extraordinar! Special, deosebit, superlativ!

 709. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,pre╚Ťul oferit de Booking

 710. Cur─â╚Ťenie, miros pl─âcut ╚Öi personal dr─âgu╚Ť. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 711. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 712. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 713. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 714. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 715. Interiorul hotelului si camera . Personalul amabil. Amplasarea hotelului : la cateva minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

 716. Totul! Merita! Raport calitate-pret excelent! Situat f bine, curat, mobilier nou, mic dejun gustos.

 717. Modest, dar pentru o noapte ├«n delega╚Ťie poate fi o variant─â.

 718. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 719. Personal amabil; cur─âtenie; aproape de Spitalul jude╚Ťean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerat─â). Am sa revin

 720. Personalul foarte amabil, camera modernă, confortabilă și foarte curată. Intrarea în cameră separată, astfel că nu vă deranjează nimeni. Per total, foarte frumos; o recomand cu căldură.

 721. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 722. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 723. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 724. Piscina, SPA, cur─â╚Ťenie, camere mari, personal prietenos

 725. Mic dejun excelent. Totul este facut sa te simti foarte bine si relaxat.

 726. Camera este enorma, extrem de curata, baia foarte frumoasa cu un jacuzzi imens. A fost liniste, SPA-ul si sala sunt foarte ok. Restaurantul acceptabil.

 727. Personalul ma inteles ca am ajuns mai devreme in targul mures si au facut tot posibilul sa mi ofere o camera mai devreme decat se facea chekinul.Tot respectul.Locatie aproade de autogari si de kaufland.Micul dejun delicios .Camera renovata recent si cu gust.

 728. Micul dejun a fost suficient, diversificat, s─â╚Ťios ╚Öi de calitate. Chelnerul din restaurant, profesionist. Camera OK pentru o deplasare ├«n interes de serviciu.

 729. Nu am avut asteptari prea mari de la inceput, dar la cat de ieftin este nu te poti astepta la mai mult. Curat, pat decent.

 730. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 731. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 732. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 733. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 734. At├ót camera c├ót ╚Öi pensiunea sunt curate, primitoare ╚Öi pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indica╚Ťiile primite de la proprietar ╚Öi interesul pentru a avea un sejur pl─âcut.

 735. E o loca╚Ťie modern─â. Proprietarul este t├ón─âr ╚Öi a venit cu o concep╚Ťie nou─â. Te cazezi singur,nu te deranjeaz─â nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort ╚Öi facilit─â╚Ťi foarte bune. Buc─ât─ârie cu tot ce ai nevoie, ├«ntr-un cuv├ónt : excelent

 736. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 737. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 738. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 739. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 740. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 741. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 742. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 743. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 744. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 745. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 746. Am fost placut surprinsa de primirea si amabilitatea personalului. Ne-au facut sa ne simtim excelent. Multumim pentru tot! Este un loc pe care il vom recomanda si unde ne vom intoarce cu mare placere.

 747. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 748. Tot ce este necesar ca dotari. Foarte aproape de centru.

 749. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micu╚Ť, curat,cochet ╚Öi foarte bine pozi╚Ťionat. Proprietarii ne-au a╚Öteptat cu un cos cu fructe ╚Öi ap─â rece la frigider. Vom reveni dac─â ajungem prin zon─â. Mul╚Ťumim!😃

 750. Apartament foarte curat, spa╚Ťios, dotat cu toate cele necesare chiar ╚Öi pentru un sejur mai lung, ideal amplasat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, dar totu╚Öi ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelent─â cu proprietarii at├ót dup─â rezervare, c├ót ╚Öi ├«n timpul sejurului.

 751. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 752. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 753. Camera curată , mare , personal amabil. Mic dejun bogat si savuros. O sa ne mai întoarcem! Personalul de la Receptie amabil.

 754. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 755. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 756. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 757. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 758. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 759. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 760. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 761. Personal amabil; cur─âtenie; aproape de Spitalul jude╚Ťean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerat─â). Am sa revin

 762. Personalul foarte amabil, camera modernă, confortabilă și foarte curată. Intrarea în cameră separată, astfel că nu vă deranjează nimeni. Per total, foarte frumos; o recomand cu căldură.

 763. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 764. At├ót camera c├ót ╚Öi pensiunea sunt curate, primitoare ╚Öi pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indica╚Ťiile primite de la proprietar ╚Öi interesul pentru a avea un sejur pl─âcut.

 765. E o loca╚Ťie modern─â. Proprietarul este t├ón─âr ╚Öi a venit cu o concep╚Ťie nou─â. Te cazezi singur,nu te deranjeaz─â nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort ╚Öi facilit─â╚Ťi foarte bune. Buc─ât─ârie cu tot ce ai nevoie, ├«ntr-un cuv├ónt : excelent

 766. Pre╚Ťul bun,lini╚Öte ╚Öi cel mai important este ca am avut un loc unde sa ne odihnim.

 767. foarte ok, am avut acces la cele doua bucatarii , bine utilate…la orice ora, ma refer la acces personal amabil, intrari multiple…nimeni nu te deranjeaza, locuri de fumat, recomand cu caldura va rog

 768. Este aproape de centru. Este curat, foarte spa╚Ťios, iar pre╚Ťul excelent. Recomand!!!

 769. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 770. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 771. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 772. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 773. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 774. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 775. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 776. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 777. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 778. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 779. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 780. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 781. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 782. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 783. At├ót camera c├ót ╚Öi pensiunea sunt curate, primitoare ╚Öi pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indica╚Ťiile primite de la proprietar ╚Öi interesul pentru a avea un sejur pl─âcut.

 784. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 785. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 786. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 787. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 788. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 789. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 790. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 791. Central, totul foarte curat, nou, mobilat cu bun gust. Personal amabil, mic dejun gustus, cafea din partea casei. Ne vom intoarce cu siguranta.

 792. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 793. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 794. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 795. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 796. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 797. Pensiunea este aproape de centru (cam 20 de minute de mers pe jos), gradina zoologica (foarte frumoasa), cetate, etc. Orasul este foarte frumos si merita vizitat. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita. Camerele sunt spatioase, curate, confortabile si luminoase. Personalul este foarte amabil si prietenos. Unele camere au balocoane mai micute, dar pot fi solicitate camere cu balcoane mai mari. Recomand aceasta pensiune.

 798. Zona foarte lini╚Ötita cu priveli╚Öte deosebita ,pat confortabil ,camere spa╚Ťioase ╚Öi de asemenea este foarte curat.Personalul este foarte amabil.

 799. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 800. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 801. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 802. A fost super bine totul,un loc de neuitat și foarte foarte frumos

 803. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 804. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 805. APROAPE TOTUL .Amplasare central , piscina interioara ,parcare privata, personal amabil,pat confortabil,cafea f.f.buna

 806. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 807. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 808. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 809. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 810. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 811. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bun─â. Din p─âcate am avut prea pu╚Ťin timp la dispozi╚Ťie ╚Öi prea multe lucruri de rezolvat.

 812. Totul. Personalul, loca╚Ťia, camera pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi. Superb !

 813. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 814. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 815. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 816. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 817. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 818. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 819. At├ót camera c├ót ╚Öi pensiunea sunt curate, primitoare ╚Öi pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indica╚Ťiile primite de la proprietar ╚Öi interesul pentru a avea un sejur pl─âcut.

 820. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 821. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 822. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 823. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 824. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 825. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 826. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bun─â. Din p─âcate am avut prea pu╚Ťin timp la dispozi╚Ťie ╚Öi prea multe lucruri de rezolvat.

 827. Totul. Personalul, loca╚Ťia, camera pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi. Superb !

 828. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 829. A fost super bine totul,un loc de neuitat și foarte foarte frumos

 830. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 831. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 832. Excelent. Locatia ultracentrala. Foarte curat. SPA pana la ora 00:00 deschis.

 833. Pozitia excelenta fata de centrul ora╚Öului. Senza╚Ťia de cl─âdire veche.

 834. Micul dejun excelent, cafeaua la fel. Personalul (mai ales cei de la receptie) foarte draguti si amabili, cum rar intalnesti. Curatenie exemplara.

 835. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 836. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 837. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 838. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 839. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 840. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 841. Priveli╚Öte minunata, personal prietenos, cazare placuta intr-o loca╚Ťie linistita. Camera impecabila ╚Öi patul extrem de confortabil. Voi reveni cu placere.

 842. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 843. Pensiunea este aproape de centru (cam 20 de minute de mers pe jos), gradina zoologica (foarte frumoasa), cetate, etc. Orasul este foarte frumos si merita vizitat. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita. Camerele sunt spatioase, curate, confortabile si luminoase. Personalul este foarte amabil si prietenos. Unele camere au balocoane mai micute, dar pot fi solicitate camere cu balcoane mai mari. Recomand aceasta pensiune.

 844. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 845. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 846. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 847. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 848. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 849. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 850. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 851. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 852. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 853. Mancarea excelenta.Personalul foarte amabil.Totul a fost la superlativ.Recomand cu incredere.

 854. Locatie superba, dar de departe oamenii de acolo merita 10, desi circul destul de mult si nu sunt asa de ingaduitor oamenii de acolo merita 10(daca as putea as da 11). Recomand fara dubiu sa studiati (nu sa cititi) meniul. Ce veti primi pe masa merita …..platit pana la ultimul banut. Si inca ceva …….. daca sunteti matinali aveti sansa sa vedeti cat de muncita e painea sau cozonacul de pe masa………… Incercati! Merita.

 855. Locatia de vis. Terasa superba cu pauni, fazani, gainuse si iepuras. Masa si bautura excelenta.

 856. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 857. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 858. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 859. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 860. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 861. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 862. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 863. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 864. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 865. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat personal amabil. A fost super!

 866. Priveli╚Öte minunata, personal prietenos, cazare placuta intr-o loca╚Ťie linistita. Camera impecabila ╚Öi patul extrem de confortabil. Voi reveni cu placere.

 867. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 868. Apartament f spatios, curatenie In Tg Mures doar la Travel Homzzz am stat Multumim

 869. Foarte curat, pre╚Ťul foarte bun, parcarea chiar l├óng─â proprietate, supermarket in aceea╚Öi cl─âdire, locuin╚Ťa dotat─â cu aproape tot ce ai putea avea nevoie.

 870. Un apartament foarte spa╚Ťios, situat la etajul II ├«ntr-un bloc modern, cu supermarket la parter. Am g─âsit tot ce aveam nevoie, inclusiv lini╚Öte. Gazd─â civilizat─â, amabil─â. Dac─â nu sunte╚Ťi cu ma╚Öina, pute╚Ťi ajunge ├«n centru cu autobuzul/microbuzul ├«n 10 minute (pre╚Ť bilet 2/1,5 lei) – sta╚Ťie la doi pa╚Öi, ├«n week-end, intervale mari de a╚Öteptare; pe jos, 30 minute de la apartament.

 871. Totul a fost minunat, camera si baia sclipitor de curate, micul dejun extrem de variat si proasp─ât.

 872. Salteaua de la pat foarte confortabil─â la fel si pernele, cur─â╚Ťenie in camera si la baie,micul dejun ok cu de toate, noi ne-am sim╚Ťit foarte bine.

 873. Hotel OK. Parcare. Mic dejun bun si variat. Curat. Personal dragut.

 874. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 875. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 876. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 877. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 878. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 879. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 880. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 881. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 882. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 883. Localizarea ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, check-in prompt, cur─â╚Ťenia, proprietarul foarte amabil.

 884. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 885. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 886. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 887. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 888. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 889. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 890. Micul dejun f bun, jacuzzi ╚Öi sauna de calitate. Cafea, ceai ╚Öi biscui╚Ťi oferi╚Ťi ├«ntre 15:30-17:30 din partea casei.

 891. Locatia hotelului excelenta, chiar in centrul orasului. Personalul foarte amabil. Excelenta posibilitatea de a alege dintre camerele disponibile. Micul dejun foarte variat si preparate gustoase. Parcarea interioara gratuita.

 892. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 893. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 894. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 895. Totul a fost superb! Recomand din toat─â inima aceast─â loca╚Ťie. Personalul, cur─â╚Ťenia, camerele, SPA-ul, restaurantul, de cea mai ├«nalt─â clas─â. Felicit─âri tuturor angaja╚Ťilor. Felicit─âri patronului! Vom reveni ├«n aceast─â loca╚Ťie cu mare drag!

 896. Curatenie, spa (pacat ca salina era in reconstructie), micul dejun bogat (fructe uscate, fructe proaspete, iaurt, salata de icre, salata de ciuperci, unt, gem, oua fierte, ochiuri, omleta, cafea buna), personalul amabil si cu zambetul pe buze.

 897. Micul dejun variat, curatenia, amabilitatea personalului.

 898. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 899. Loca╚Ťie civilizat─â. Mic dejun cuprinz─âtor. Am vazut un grup de la o firm─â important─â care desfa╚Öura un curs ├«n s─âlile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 900. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 901. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 902. Micul dejun f bun, jacuzzi ╚Öi sauna de calitate. Cafea, ceai ╚Öi biscui╚Ťi oferi╚Ťi ├«ntre 15:30-17:30 din partea casei.

 903. Locatia hotelului excelenta, chiar in centrul orasului. Personalul foarte amabil. Excelenta posibilitatea de a alege dintre camerele disponibile. Micul dejun foarte variat si preparate gustoase. Parcarea interioara gratuita.

 904. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 905. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 906. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 907. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 908. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 909. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 910. Am stat in camera de 5*, cea cu cada de baie in camera. Foarte frumoasa. Totul de calitate. Personal foarte amabil. Restaurantul are preparate deosebite foarte gustoase. Micul dejun, chiar dac─â nu foarte variat, delicios. Toate preparatele de cea mai buna calitate. Se vede ca s-a pus mare accent pe detalii

 911. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 912. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 913. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 914. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 915. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 916. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 917. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 918. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 919. Totul a fost superb de la receptie până la micul dejun, oameni superbi

 920. Este o loca╚Ťie frumoas─â, cur─â╚Ťenie, aten╚Ťia personalului de apreciat.

 921. Mic dejun indestulator si personal amabil. Locatie foarte buna. Parcare permanenta.

 922. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 923. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 924. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 925. hotel situat în centru, cameră curată pat confortabil ,personal amabil mic dejun bun

 926. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 927. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 928. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 929. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bun─â. Din p─âcate am avut prea pu╚Ťin timp la dispozi╚Ťie ╚Öi prea multe lucruri de rezolvat.

 930. Totul. Personalul, loca╚Ťia, camera pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi. Superb !

 931. Dna de la receptie a fost foarte amabilă și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 932. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 933. Micul dejun f bun, jacuzzi ╚Öi sauna de calitate. Cafea, ceai ╚Öi biscui╚Ťi oferi╚Ťi ├«ntre 15:30-17:30 din partea casei.

 934. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 935. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 936. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 937. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 938. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 939. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 940. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 941. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 942. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 943. Hotelul chiar dacă e de 3 stele are avantaje de 4 la ce confort are!..camerele curate,mâncarea foate buna..piscina,jacuzzi igienizate in fiecare zi..calitate pret foarte buna..vom reveni cu drag

 944. Am fost de mai multe ori aici in ultimii 5 ani si intotdeauna am plecat multumiti. Camerele curate, paturi comode, piscina curata, totul a fost super. Pe langa toate acestea, am rezervat suita bussiness si am primit apartamentul la acelasi pret. Cu ocazia aceasta va multumim inca odata. The best

 945. Micul dejun diversificat. cam tot ce este nevoie pentru un mic dejun copios. Piscina cu apa curata, sezlonguri comfortabile.

 946. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 947. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou ╚Öi cu gust aranjat. Din p─âcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primi╚Ťi cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discre╚Ťie. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat ╚Öi variat. Cafeaua foarte bun─â. Personalul amabil. Cu siguran╚Ť─â dac─â vom mai veni ├«n T├órgu Mure╚Ö tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 948. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 949. Personal f amabil, sala de primire excelentă, mâncare f bună, mini bar în cameră

 950. Este la 5 minute de centrul vechi plin de caldiri frumoase si catedrale, personal foarte amabil care ne-a dat informatii interesante despre obiectivele turistice din zona (statiunea Sovata, salina de la Praid, Corund si altele), micul dejun variat si suficient care putea fi luat de la 7,30 la 10,00. Faptul ca hotelul are si restaurant propriu face posibila servirea pranzului si a cinei. Am luat un pranz foarte bun, cu portii suficient de mari si cu o palinca din parte casei. Se poate parca in curtea interioara a hotelului suficient de incapatoare. Cald in camera (am fost de Craciun) si apa fierbinte la baie.

 951. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 952. Cl─âdire noua, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, apartamentul utilat complet ╚Öi foarte curat ╚Öi nu ├«n ultimul rand aplica╚Ťia de mobil pentru accesul ├«n incinta, camera, etc.

 953. Loca╚Ťie excelent─â, pat confortabil, buc─ât─ârie proprie.

 954. Superb! Totul de calitate, foarte curat ╚Öi frumos, iar modalitatea de accesare a loca╚Ťiei ╚Öi a camerei, prin acea aplica╚Ťie pe telefon – genial! ├Än sf├ór╚Öit evolu─âm. Recomand cu tot dragul!

 955. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 956. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 957. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 958. Personalul foarte primitor, micul dejun foarte bun, in perioada de iarna camerele sunt foarte c─âlduroase.Un Weekend perfect la aceasta loca╚Ťie.Recomane cu pl─âcere!

 959. Totul la superlativ, am remarcat aten╚Ťia la detalii ├«n toat─â organizarea pensiunii. Pozi╚Ťie central─â, servicii irepro╚Öabile. Camera exact ca in poze, micul dejun f bogat.

 960. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 961. Dna de la receptie a fost foarte amabilă și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 962. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 963. Micul dejun f bun, jacuzzi ╚Öi sauna de calitate. Cafea, ceai ╚Öi biscui╚Ťi oferi╚Ťi ├«ntre 15:30-17:30 din partea casei.

 964. Priveliștea de la etaj. Locatie centrala. Parcare proprie.

 965. Cur─â╚Ťenie impecabila,mic dejun consistent. Oameni minuna╚Ťi.

 966. E curat, spa╚Ťios, vedere frumoas─â ╚Öi loca╚Ťie bun─â.

 967. Am fost a doua oara in acest hotel si cu siguranta ne vom intoarce. Camere mari, confortabile, curate, personal f amabil, un spa exceptional,,,,,Mic dejun deosebit de variat si gustos, parcare imensa…

 968. mic dejun foarte variat si gustos spaul si sala de sport foarte misto lafel si restaurantul Casa Ardeleana nota 10

 969. SPA…minunat….apa calda…personal amabil…mic dejun cu de toate..si pentru toate gusturile…patul extra large ..curat in camera…foarte usor de gasit ca locatie

 970. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 971. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou ╚Öi cu gust aranjat. Din p─âcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primi╚Ťi cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discre╚Ťie. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat ╚Öi variat. Cafeaua foarte bun─â. Personalul amabil. Cu siguran╚Ť─â dac─â vom mai veni ├«n T├órgu Mure╚Ö tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 972. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 973. Gazdele sunt exceptionale, apartamentul frumos, curat, linistit, bine situat.

 974. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 975. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 976. Personal f amabil, sala de primire excelentă, mâncare f bună, mini bar în cameră

 977. Este la 5 minute de centrul vechi plin de caldiri frumoase si catedrale, personal foarte amabil care ne-a dat informatii interesante despre obiectivele turistice din zona (statiunea Sovata, salina de la Praid, Corund si altele), micul dejun variat si suficient care putea fi luat de la 7,30 la 10,00. Faptul ca hotelul are si restaurant propriu face posibila servirea pranzului si a cinei. Am luat un pranz foarte bun, cu portii suficient de mari si cu o palinca din parte casei. Se poate parca in curtea interioara a hotelului suficient de incapatoare. Cald in camera (am fost de Craciun) si apa fierbinte la baie.

 978. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 979. Am stat in camera de 5*, cea cu cada de baie in camera. Foarte frumoasa. Totul de calitate. Personal foarte amabil. Restaurantul are preparate deosebite foarte gustoase. Micul dejun, chiar dac─â nu foarte variat, delicios. Toate preparatele de cea mai buna calitate. Se vede ca s-a pus mare accent pe detalii

 980. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 981. Micul dejun a fost pe m─âsura astept─ârilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 982. Amplasarea – in centrul orasului. Bucataria – dotata cu tot ce trebuie. Baia – masina de spalat rufe. Loc parcare asigurat.

 983. Amabilitate, rezolvare rapida la orice cerere. Apartamentul este modern immobilat, Centrul, piata este foarte aproape. Pot sa ofer cu inima buna la toata lumea, Proprietarul foarte simpatic, inteligent.

 984. Curatenie, confort, dotari, comunicare, toate la superlativ, un mare bravo . Si multumim mult ! ­čÖé

 985. Personalul foarte primitor, micul dejun foarte bun, in perioada de iarna camerele sunt foarte c─âlduroase.Un Weekend perfect la aceasta loca╚Ťie.Recomane cu pl─âcere!

 986. Totul la superlativ, am remarcat aten╚Ťia la detalii ├«n toat─â organizarea pensiunii. Pozi╚Ťie central─â, servicii irepro╚Öabile. Camera exact ca in poze, micul dejun f bogat.

 987. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 988. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 989. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 990. Totul a fost pl─âcut, cur─â╚Ťenie, calitate ╚Öi aten╚Ťie asupra clien╚Ťilor.

 991. Totul este bine pus la punct liniste si comfort. Flexibilitatea gazdei si usurinta de checkinn si checkout este de apreciat

 992. Foarte curat, foarte cald, iar gazda a fost foarte amabila.

 993. Conceptul de rezidence,destul de rar intalnit la Noi in tara!

 994. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 995. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou ╚Öi cu gust aranjat. Din p─âcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primi╚Ťi cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discre╚Ťie. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat ╚Öi variat. Cafeaua foarte bun─â. Personalul amabil. Cu siguran╚Ť─â dac─â vom mai veni ├«n T├órgu Mure╚Ö tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 996. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 997. Locatia, patul confortabil, parcarea accesibila, pretul relativ bun. Ok daca tot ce iti trebuie este sa pui capul jos, undeva, in centrul orasului.

 998. Priveliștea de la etaj. Locatie centrala. Parcare proprie.

 999. Cur─â╚Ťenie impecabila,mic dejun consistent. Oameni minuna╚Ťi.

 1000. A fost un sejur minunat. Personal foarte amabil și receptiv la orice solicitare. Curat și amplasat foarte bine pentru o odihnă departe de gălăgia orașului.

 1001. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte amabile ╚Öi tot timpul cu z├ómbetul pe buze.

 1002. Pensiunea este amenajat─â cu gust,modern─â si aproape de centru.Personalul de la recep╚Ťie este extrem de amabil,comunicativ si orientat spre client.Multumim dna.Ildiko si dna.Olga pt. tot,foarte rar ├«nt├ólne╚Öti asemenea angaja╚Ťi.Perioada sejurului a fost magic─â pt.noi si am r─âmas pl─âcut impresiona╚Ťi de tot plec├ónd cu ideea revenirii.

 1003. Locatie ultracentrala, personal tanar si foarte amabil, mic dejun bogat.

 1004. Experienta noastr─â cu Plaza dureaza de vreo 8 ani si fata de alte locuri in care am fost, pot sa spun ca acest hotel nu ne-a dezamagit niciodata. Incepand de la receptie pana la designul camerei, baia incapatoare, curatenie, micul dejun fabulos si spa-ul perfect pentru un cuplu, toate sunt la cel mai inalt nivel. Pentru noi Plaza egal ACASA ( fara copii ­čÖé ) Mul╚Ťumim celor care se ocupa de acest hotel!

 1005. Mic dejun diversificat, foarte bun. SPA excelent. Personal foarte amabil.

 1006. Extraordinar! Personalul foarte atent si profesional. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â! Cald in camere. Perfect!

 1007. Foarte curat, personal foarte amabil, selectie foarte buna de vinuri la restaurant

 1008. Totul a fost ok. În special restaurantul super mâncare.

 1009. Camera generoasa / pat confortabil. Mic dejun bun

 1010. Personal f amabil, sala de primire excelentă, mâncare f bună, mini bar în cameră

 1011. Este la 5 minute de centrul vechi plin de caldiri frumoase si catedrale, personal foarte amabil care ne-a dat informatii interesante despre obiectivele turistice din zona (statiunea Sovata, salina de la Praid, Corund si altele), micul dejun variat si suficient care putea fi luat de la 7,30 la 10,00. Faptul ca hotelul are si restaurant propriu face posibila servirea pranzului si a cinei. Am luat un pranz foarte bun, cu portii suficient de mari si cu o palinca din parte casei. Se poate parca in curtea interioara a hotelului suficient de incapatoare. Cald in camera (am fost de Craciun) si apa fierbinte la baie.

 1012. A fost linistit, nu am fost deranja╚Ťi, vecinii ok ╚Öi ca amplasare relativ ok

 1013. O pensiune foarte curat─â, cochet─â, cu foarte mult bun gust ╚Öi cu un personal empatic ╚Öi foarte amabil. Recomand tuturor aceast─â pensiune. PS E aproape de spitalul jude╚Ťean (1,1 km). Aviz celor care sunt ├«nso╚Ťitori.

 1014. Aerul proasp─ât pe care ╚Ťi-l inspira loca╚Ťia, bunul gust al amenaj─ârii, personal amabil ╚Öi atent

 1015. Amplasare foarte buna. Respectate cu strictete masurile de protectie, curatenie in camere, mic dejun extraordinar de bun si diversificat. Un hotel bun pt. tranzit, nicidecum pt. vacanta.

 1016. Amplasare centrala, la cca 100 – 200 m de Piata trandafirilor. Curatenie, paturi confortabile, lenjerie curata, Mic dejun bogat si variat, cu posibilitatea alegerii acestuia in fiecare zi. Cutie de valori in camera. Semnal WI-FI puternic. Dezinfectant la intrarea in lifturi.

 1017. hotelul este situat in centrul orasului o curetenie exemplara personalul foarte primitor o sa revenim si la anul restaurantul cu mincaruri foarte bune

 1018. Absolut tot, o loca╚Ťie de top cum rar g─âse╚Öti nu doar in Rom├ónia. High tech, inovator.

 1019. Hotel cu o linie modernă, intr- o zona liniștita, aproape de centru

 1020. – m├óncarea de la restaurant foarte bun─â, chelnerii amabili – camera arata foarte bine

 1021. Curat, raport pret / calitate excelent, pozi╚Ťionare Ok., personalul excelent.

 1022. Bun mic dejun(in conditiile actuale).Pozitia centrala a hotelului.Privelistea.

 1023. Un hotel dragut, personal amabil, pentru o noapte a fost excelent.

 1024. Personalul incredibil de prietenos si saritor, parcarea privata si zona linistita.

 1025. Camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, lenjerii curate, soft, internet foarte bun, produse de toalet─â oferite( ceea ce pu╚Ťine pensiuni ofer─â), usc─âtor de p─âr.

 1026. Patul a fost foarte confortabil ╚Öi spa╚Ťios, am dormit foarte bine.

 1027. Totul la superlativ – camera – mic dejun – personal.

 1028. Personalul foarte amabil , camerele curate si micul dejun.

 1029. Am stat doar o noapte la pensiune insa ne-am simtit foarte bine… Camerele arata foarte bine, sunt dotate cu tot ce ai nevoie, baile sunt foarte frumoase.. Curatenie exemplara. Recomand!

 1030. Totul a fost foarte bine: personalul, cur─â╚Ťenia, loca╚Ťia chiar ├«n centru…

 1031. Totul a fost minunat. Personal foarte ok si ajuta privind orice problema. Sigur mai venim!

 1032. Mic dejun bun, hotelul foarte curat si bine amplasat. Personal foarte amabil.

 1033. Camera este foarte mare, iar mobilierul este nou. Este foarte curat si micul dejun este mai mult decat suficient. Receptionerii si barmanita sunt prietenosi, zambitori si de ajutor. Pensiunea are piscina dar nu am apucat sa ne bucuram de ea fiindca a plouat. Este amplasata la 5 min de gradina zoologica. Pensiunea dispune de locuri gratuite de parcare.

 1034. Amplasarea hotelului foarte aproape de Parcul in care se afla gradina zoologica este un mare plus. locuri de parcare multe, curatenia din hotel, mobilierul nou si frumos, decoratiuni de bun gust, personalul amabil respecta regulile de prevenire infectare cu SARS COV 19. micul dejun bogat constand in mezeluri, unt, gem ambalate individual, gasite pe fiecare masa in parte rezervata camerelor. mi-a placut ca se atragea atentia oaspetilor daca acestia nu purtau masti in spatiile comune! piscina curata, gradina verde si bine intretinuta!

 1035. Per ansamblu, recomand pentru loca╚Ťie ╚Öi pentru priveli╚Öte, plus gr─âdina zoologic─â aproape😊

 1036. Locatie excelenta, personal amabil, recomand cu incredere

 1037. Loca╚Ťie linistita, amplasata aproape de obiectivele turistice. Patul confortabil, personalul foarte atent la nevoile clientului.

 1038. Nu m─â a╚Öteptam, ca la intrare, ├«n ora╚Ö, unde trec ca t─âv─âlugul unui uragan ├«ncontinuu ma╚Öini, ╚Öi e zgomot, dup─â ce intri, la citi a pa╚Öi s─â g─âse╚Öti o oaz─â de lini╚Öte, r─âcoare ╚Öi confort. Noi ╚Öi tem o familie, cu copii ╚Öi am folosit apartamentul de la ultimul etaj, superb, cu terasa mare cu m─âsu╚Ť─â, fotolii, ╚Öezlong ╚Öi jacuzzi pe care chiar l-am folosit noaptea, superb!!

 1039. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 1040. Hotelul are suficiente locuri de parcare, camerele sunt ok.

 1041. Pozitia centrala este un plus. De asemenea a fost a noaptea destul de rece și au dat drumul la căldură

 1042. locatie f buna, la zece minute de mers pe jos de centru, locuri suficiente de parcare, personal amabil, camera spatioasa, curata, decorata modern si cu totul functional (i.e. wifi, tv, a/c, apa calda, etc.). mic dejun f bun si de asemenea restaurantul este excelent. vom reveni cu placere.

 1043. Doamnele de la recep╚Ťie, nota 10 si tipul de servea la bar( mai slabut, brunet)

 1044. Foarte curat, personal amabil, mic dejun diversificat!

 1045. Decorul modern, paturile confortabile, loca┼úia foarte bun─â, micul dejun a fost adus ├«n camer─â la ora stabilit─â, personalul amabil ┼či politicos, s-a ┼úinut cont de preferin┼úele noastre privind micul dejun. Am cerut s─â nu se fac─â serviciul ├«n camer─â ┼či am putut constata c─â informa┼úia a circulat corect de la recep┼úie la camerist─â, iar preferin┼úa noastr─â a fost respectat─â. Deci un hotel bun.

 1046. Mic dejun bun, camera conform asteptarilor la 5 stele, baia foarte bine dotata

 1047. Mic dejun excelent, personal amabil, amplasare in centru, aproape de obiectivele turistice.

 1048. Patul a fost foarte confortabil, iar vederea spre centrul orașului superbă!

 1049. Loctia f buna,in apropierea obiectivelor turistice.

 1050. Curat, m├óncarea bun─â, cu excep╚Ťia saltelei vechi pe arcuri, totul a fost ├«n regul─â.

 1051. Totul a fost peste așteptări! Disponibilitate deplină a personalului pentru orice solicitare. Cazare și servicii de 4 stele!

 1052. Micul dejun foarte bun…loca╚Ťie excelent─â…personal amabil ╚Öi de calitate…condi╚Ťii de siguran╚Ť─â Covid 19…m├óncarea foarte bun─â ╚Öi gustoas─â…cafeaua minunata…

 1053. -Curatenia la superlativ in camera si pe holuri; – conditiile de cazare sunt de hotel de 4*, iar pretul este foarte bun; -Personalul foarte amabil si s─âritor; -Hotelul este relativ nou (2014) si camerele au design modern, aerisit; – posibilitatea de a manca la restaurantul hotelului cu spatiu interior sau exterior (terasa).

 1054. Ora╚Öul superb, loca╚Ťia excelent─â, personalul amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, ma re├«ntorc cu drag la dvs.

 1055. Locatie centrala. Conditiile de cazare, mic dejun si curatenie excelente. Personalul la superlativ.

 1056. Mic dejun de ales dintre variantele oferite de hotel, dar suficient. Personalul extrem de amabil si dornic sa te ajute. Camera foarte curata si placuta, saltea comfortabila. Ceai, cafea si apa zilnic puse la dispozitie. Prosoape schimbate, chiar daca nu erau puse jos.

 1057. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi calda cu pat foarte confortabil ! Recomand !

 1058. Personalul foarte primitor si ├«n╚Ťeleg─âtor, super de treab─â, m├óncarea foarte bun─â, restaurantul select

 1059. Camere spa╚Ťioase cu pat foarte confortabil, mini frigider, prosoape la baie , tv, baia cu usc─âtor. M-am sim╚Ťit foarte bine cu familia. In 10 min de mers pe jos se ajunge in centru la palatul culturii ceea ce ne-a permis sa nu depindem de ma╚Öin─â.

 1060. Personalul, nota 11, curetenia, balconul și priveliștea, parcare, micul dejun,

 1061. Daca am revenit dupa aproximativ o luna inseamna ca totul a fost excelent! Recomand cu incredere.

 1062. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, mancare buna, confort, liniste! 😊

 1063. Totul a fost pe m─âsur─â a╚Ötept─ârilor, camere curate, spa╚Ťioase, personal dr─âgu╚Ť, restaurant de nota 10.

 1064. locatie f buna, la zece minute de mers pe jos de centru, locuri suficiente de parcare, personal amabil, camera spatioasa, curata, decorata modern si cu totul functional (i.e. wifi, tv, a/c, apa calda, etc.). mic dejun f bun si de asemenea restaurantul este excelent. vom reveni cu placere.

 1065. Doamnele de la recep╚Ťie, nota 10 si tipul de servea la bar( mai slabut, brunet)

 1066. Camera este foarte spa╚Ťioas─â, foarte curat─â, cald, pl─âcut. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil. Recomand acest hotel !Voi reveni !Mul╚Ťumesc !

 1067. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 1068. Hotelul are suficiente locuri de parcare, camerele sunt ok.

 1069. No surprise in this hotel : everything is ok. Good location in downtown. You can eat in the hotel (breakfast is copious but you can also go outside : there is nice, good and cheap restaurant around. Room Service is perfect. Difficult to find something wrong. I recommend warmly this hotel.

 1070. curatenie , caldura, confort , mic dejun si cafea buna , wi-fi foarte bun, hotel amplasat in buricul targului …

 1071. Locatie centrala. Mic dejun delicios. Personal proactiv si gata oricand sa ajute. Patul foarte comfortabil.

 1072. Pozi╚Ťia central─â, aproape de punctele de atrac╚Ťie turistic─â.

 1073. Patul a fost foarte confortabil, iar vederea spre centrul orașului superbă!

 1074. Loctia f buna,in apropierea obiectivelor turistice.

 1075. Totul a fost la superlativ! – am avut acces la piscin─â ( ap─â f ok) -am prins acces la saun─â uscat─â (cu programare la recep╚Ťia de la spa) – am avut posibilitatea s─â ├«nchiriem halate pe toat─â durata sejurului (8 ron/pers) – produse (gel de du╚Ö ╚Öi ╚Öampon), puse la dispozi╚Ťie ├«n baie in recipiente mari ╚Öi cu un miros divin (portocale ╚Öi vanilie), – camere c─âlduroase ╚Öi curate – mic dejun ok

 1076. Mancarea excelenta ca de obicei. Este unul din motivele pentru care am revenit din nou la acest hotel. Servirea pe terasa prompta si de calitate atat la cina cat si la micul dejun. Poate era mai bine daca erau doua persoane la servire si bar. Am fost prima oara cu aproape 8 ani in urma si tot astept amenaj─ârile din spatele hotelului pentru recreere. Mai ales acum aerul liber e mai important decat piscina sau SPA-ul. PS a doua zi la receptie a fost o domnisoara care a facut cinste hotelului prin profesionalism.

 1077. MICUL DEJUN EXCELENT….CURATENIE IMPECABILA….APA CURATA SI CALDA LA PISCINA…PERSONAL DRAGUT…CAMERI FRUMOASE SI CURATE…MANCARE F BUNA …IAR DESERTUL EXCELENT…TOTUL A FOST MINUNAT…

 1078. Special compliments to Bianca from the reception .very professionnel and helpfull . Will come back soon .

 1079. La d├ęcoration des chambres, l’emplacement et le petit d├ęjeuner

 1080. Ora╚Öul superb, loca╚Ťia excelent─â, personalul amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, ma re├«ntorc cu drag la dvs.

 1081. Totul a fost peste așteptări! Disponibilitate deplină a personalului pentru orice solicitare. Cazare și servicii de 4 stele!

 1082. Micul dejun foarte bun…loca╚Ťie excelent─â…personal amabil ╚Öi de calitate…condi╚Ťii de siguran╚Ť─â Covid 19…m├óncarea foarte bun─â ╚Öi gustoas─â…cafeaua minunata…

 1083. -Curatenia la superlativ in camera si pe holuri; – conditiile de cazare sunt de hotel de 4*, iar pretul este foarte bun; -Personalul foarte amabil si s─âritor; -Hotelul este relativ nou (2014) si camerele au design modern, aerisit; – posibilitatea de a manca la restaurantul hotelului cu spatiu interior sau exterior (terasa).

 1084. Personalul, nota 11, curetenia, balconul și priveliștea, parcare, micul dejun,

 1085. Daca am revenit dupa aproximativ o luna inseamna ca totul a fost excelent! Recomand cu incredere.

 1086. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, mancare buna, confort, liniste! 😊

 1087. Excellent hotel overall. The stylish modern style is perfect and clean. The “hidden” doors for the rooms are a good idea. The food was perfect, especially the dinner : the tastiest cuisine so far in Romania. You can feel the cook works in the Hungarian Romanian mix of flavors. Beds perfect, curtains perfect to avoid the sun light (I know I am concerned about that stuff lol) 400 m by walk from some shops. Very quite location.

 1088. Petit d├ęjeuner tr├Ęs complet et d├ęlicieux. Chambre superbe et tr├Ęs design. Personnel tr├Ęs agr├ęable. Restaurant d├ęlicieux et tr├Ęs bon rapport qualit├ę/prix.

 1089. Arhitectura interioara si exterioara, atentia la detalii, curatenie deosebita.

 1090. Pozi╚Ťia central─â, aproape de punctele de atrac╚Ťie turistic─â.

 1091. Patul a fost foarte confortabil, iar vederea spre centrul orașului superbă!

 1092. Loctia f buna,in apropierea obiectivelor turistice.

 1093. curatenie , caldura, confort , mic dejun si cafea buna , wi-fi foarte bun, hotel amplasat in buricul targului …

 1094. Locatie centrala. Mic dejun delicios. Personal proactiv si gata oricand sa ajute. Patul foarte comfortabil.

 1095. Decorul modern, paturile confortabile, loca┼úia foarte bun─â, micul dejun a fost adus ├«n camer─â la ora stabilit─â, personalul amabil ┼či politicos, s-a ┼úinut cont de preferin┼úele noastre privind micul dejun. Am cerut s─â nu se fac─â serviciul ├«n camer─â ┼či am putut constata c─â informa┼úia a circulat corect de la recep┼úie la camerist─â, iar preferin┼úa noastr─â a fost respectat─â. Deci un hotel bun.

 1096. Ora╚Öul superb, loca╚Ťia excelent─â, personalul amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, ma re├«ntorc cu drag la dvs.

 1097. Locatie centrala. Conditiile de cazare, mic dejun si curatenie excelente. Personalul la superlativ.

 1098. Mic dejun de ales dintre variantele oferite de hotel, dar suficient. Personalul extrem de amabil si dornic sa te ajute. Camera foarte curata si placuta, saltea comfortabila. Ceai, cafea si apa zilnic puse la dispozitie. Prosoape schimbate, chiar daca nu erau puse jos.

 1099. Raport bun ├«ntre pre╚Ť vs. ce ofer─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â. Du╚Öul cu perete din c─âr─âmizi de sticl─â cu vedere c─âtre camer─â face to╚Ťi banii. Faptul c─â exist─â parcare disponibil─â, chiar dac─â este situat in centru, este un alt plus.

 1100. Camera este foarte spa╚Ťioas─â, foarte curat─â, cald, pl─âcut. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil. Recomand acest hotel !Voi reveni !Mul╚Ťumesc !

 1101. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 1102. – Bon rapport qualit├ę prix avec le petit dej – Bien pour une nuit dÔÇÖ├ętape

 1103. Hotel moderne, spacieux, bien ├ęquip├ę, tres bon petit d├ęjeun├ę

 1104. Totul a fost peste așteptări! Disponibilitate deplină a personalului pentru orice solicitare. Cazare și servicii de 4 stele!

 1105. O LOCATIE FOARTE FRUMOASA, AMPLASATA LANGA PADURE, LINISTE, TOATE FACILITATILE. MIC DEJUN CONSISTENT, PERSONAL FOARTE AMABIL. VOM REVENI CU DRAG.

 1106. Camera spatioasa, pat confortabil, mic dejun consistent.

 1107. Este frumoasa proprietatea, foarte aproape de gradina zoologica pe care am dorit sa o vizitam, intr-un cartier select. Personalul amabil. Curatenie.

 1108. Personalul, nota 11, curetenia, balconul și priveliștea, parcare, micul dejun,

 1109. Daca am revenit dupa aproximativ o luna inseamna ca totul a fost excelent! Recomand cu incredere.

 1110. Cur─â╚Ťenie, amabilitate, mancare buna, confort, liniste! 😊

 1111. Raport bun ├«ntre pre╚Ť vs. ce ofer─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â. Du╚Öul cu perete din c─âr─âmizi de sticl─â cu vedere c─âtre camer─â face to╚Ťi banii. Faptul c─â exist─â parcare disponibil─â, chiar dac─â este situat in centru, este un alt plus.

 1112. Camera este foarte spa╚Ťioas─â, foarte curat─â, cald, pl─âcut. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil. Recomand acest hotel !Voi reveni !Mul╚Ťumesc !

 1113. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 1114. – Camera este mare – Cur─â╚Ťenie ├«n camera – Vederea c─âtre oras a fost foarte frumoas─â (am stat la etajul 8) – Micul dejun a fost ├«ndeajuns

 1115. Amplasat central vis-a-vis de Catedrala Mica, Primarie si Prefectura. Privelistea de la etajele superioare este superba

 1116. Pozi╚Ťia central─â, aproape de punctele de atrac╚Ťie turistic─â.

 1117. Respectul angajatilor si in special mancarea care a fost facuta.

 1118. Arhitectura interioara si exterioara, atentia la detalii, curatenie deosebita.

 1119. Totul a fost pe m─âsur─â a╚Ötept─ârilor, camere curate, spa╚Ťioase, personal dr─âgu╚Ť, restaurant de nota 10.

 1120. Personal foarte atent la detalii si amabil. Ne-am simtit foarte bine, multumim!

 1121. curatenie , caldura, confort , mic dejun si cafea buna , wi-fi foarte bun, hotel amplasat in buricul targului …

 1122. Locatie centrala. Mic dejun delicios. Personal proactiv si gata oricand sa ajute. Patul foarte comfortabil.

 1123. Mentionez ca ne-am cazat o singura noapte fiind in trecere, asa ca nu mi-am format parere despre toate facilitatile de care dispune. Ce pot afirma cu certitudine: – personalul este profesionist,apreciere maxima pentru tot personalul – hotelul e situat limitrof fata de oras dar e usor accesibil si are parcare buna – camera este ok, nu e foarte mare dar e foarte curata; nu are multe dotari dar ce are, e de calitate; e camera care satisface pretentiile clientelei business – micul dejun foarte bun, servit in restaurantul care traverseaza soseaua si impresia e foarte faina; mic dejun diversificat, bogat, servit foarte profi

 1124. Personalul foarte amabil, camera curata, confortabila, acces la piscina interioara. Liniște,lume nu foarte multa. Recomandam cu toată încrederea.

 1125. Totul a fost la superlativ! – am avut acces la piscin─â ( ap─â f ok) -am prins acces la saun─â uscat─â (cu programare la recep╚Ťia de la spa) – am avut posibilitatea s─â ├«nchiriem halate pe toat─â durata sejurului (8 ron/pers) – produse (gel de du╚Ö ╚Öi ╚Öampon), puse la dispozi╚Ťie ├«n baie in recipiente mari ╚Öi cu un miros divin (portocale ╚Öi vanilie), – camere c─âlduroase ╚Öi curate – mic dejun ok

 1126. Loca╚Ťie excelenta, central. Conditii de confort ╚Öi c─âldura excelente. Personalul super amabil. Terasa minunata ╚Öi ├«nc─âlzit─â. Vom reveni cu multa placere.

 1127. Personalul, amabilitatea, pozitionarea in centru a locatiei, mancarea, amenajarea camerei

 1128. Cur─â╚Ťenia impecabila, personalul foarte atent, pozi╚Ťia centrala a hotelului, lini╚Ötea ╚Öi locuri de parcare disponibile chiar ├«n fata hotelului.