Cazare ieftina Techirghiol

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Techirghiol, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Techirghiol, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Techirghiol, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Techirghiol, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Iustin si Cipriana Burghele din Ferendia, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Iustin si Cipriana Burghele din Ferendia, jud. TimisCazare in Techirghiol, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Ludmila si Roxana ╚Ü─âranu din Darot, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Techirghiol, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ludmila si Roxana Țăranu din Darot, jud. ClujCazare in Techirghiol, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Albertina si Casiana R─âceanu din Holt, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Albertina si Casiana Răceanu din Holt, jud. BacauCazare in Techirghiol, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Fiona si Adelin Moldovan din Dobromir, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Techirghiol, Constanţa, România!

  (Fiona si Adelin Moldovan din Dobromir, jud. ConstantaCazare in Techirghiol, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 • Vasilic─â si Mitru╚Ť Odobescu din Chisindia, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Techirghiol, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vasilic─â si Mitru╚Ť Odobescu din Chisindia, jud. AradCazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Mugur si Zenobia Caracostea din Poiana, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Techirghiol, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Techirghiol, Constanţa, România.

  (Mugur si Zenobia Caracostea din Poiana, jud. IasiCazare in Techirghiol, Constanţa, România pentru 3 persoane)

 1. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 2. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 3. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 4. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 5. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 6. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 7. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 8. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 9. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 10. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 11. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 12. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 13. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 14. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 15. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 16. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 17. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 18. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 19. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 20. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 21. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 22. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 23. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 24. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 25. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 26. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 27. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 28. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 29. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 30. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 31. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 32. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 33. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 34. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 35. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 36. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 37. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 38. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 39. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 40. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 41. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 42. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 43. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 44. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 45. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 46. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 47. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 48. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 49. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 50. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 51. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 52. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 53. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 54. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 55. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 56. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 57. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 58. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 59. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 60. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 61. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 62. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 63. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 64. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 65. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 66. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 67. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 68. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 69. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 70. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 71. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 72. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 73. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 74. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 75. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 76. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 77. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 78. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 79. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 80. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 81. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 82. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 83. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 84. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 85. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 86. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 87. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 88. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 89. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 90. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 91. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 92. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 93. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 94. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 95. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 96. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 97. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 98. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 99. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 100. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 101. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 102. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 103. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 104. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 105. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 106. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 107. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 108. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 109. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 110. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 111. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 112. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 113. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 114. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 115. Totul… Este un apartament spa╚Ťios, curat cu proprietari dr─âgu╚Ťi…

 116. Gazda foarte amabila, vila foarte curata. Recomand cu toata increderea! ­čÖé

 117. O loca╚Ťie excelenta din toate punctele de vedere . Zona lini╚Ötit─â, proprietari de nota 10, cur─â╚Ťenie exemplara, condi╚Ťii de 5*.

 118. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 119. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 120. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 121. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 122. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 123. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 124. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 125. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 126. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 127. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 128. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 129. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 130. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 131. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 132. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 133. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 134. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 135. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 136. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 137. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 138. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 139. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 140. Cur─â╚Ťenia,lini╚Ötea,ospitalitatea gazdelor!Cu siguranta vom reveni!Recomandam cu incredere!

 141. Locatie excelenta, departe de zgomot, aproape de restaurant (noi am luat masa la Pub, dar exista si Picolo Mundo), aproape de Sanatoriu si de Baile Reci, se poate merge pe jos. Gazde zambitoare, curatenie impecabila, facilitati complete la bucatarie. Kinetoterapie la domiciliu. Spatii largi, aer curat, terapie cu iarba verde, soare si prieteni. Pentru cine are caine, veti gasi o familie iubitoare de animale. O oaza de frumos in mijlocul litoralului! Multumim, a fost minunat!

 142. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 143. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 144. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 145. Camera foarte plăcută, cu glasvand și priveliște superbă asupra lacului; aproape de Băile Reci și faleză.

 146. Gazde primitoare,confort, liniște, totul pt un concediu plăcut.

 147. Curat, spatios, curte frumoasa, pret corect. Multumim si revenim

 148. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 149. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 150. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 151. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 152. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 153. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 154. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 155. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 156. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 157. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 158. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 159. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 160. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 161. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 162. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 163. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 164. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 165. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 166. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 167. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 168. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 169. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 170. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 171. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 172. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 173. Cur─â╚Ťenia,lini╚Ötea,ospitalitatea gazdelor!Cu siguranta vom reveni!Recomandam cu incredere!

 174. Locatie excelenta, departe de zgomot, aproape de restaurant (noi am luat masa la Pub, dar exista si Picolo Mundo), aproape de Sanatoriu si de Baile Reci, se poate merge pe jos. Gazde zambitoare, curatenie impecabila, facilitati complete la bucatarie. Kinetoterapie la domiciliu. Spatii largi, aer curat, terapie cu iarba verde, soare si prieteni. Pentru cine are caine, veti gasi o familie iubitoare de animale. O oaza de frumos in mijlocul litoralului! Multumim, a fost minunat!

 175. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 176. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 177. Totul a fost excelent! ├Äncep├ónd cu loca╚Ťia, confortul, cur─â╚Ťenia si termin├ónd cu personalul de o ├«nalt─â calitate uman─â ╚Öi moral─â! Recomand cu c─âldur─â!

 178. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 179. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 180. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 181. Constantinescu mai 5, 2019 at 5:50 am

  Camera foarte plăcută, cu glasvand și priveliște superbă asupra lacului; aproape de Băile Reci și faleză.

 182. Gazde primitoare,confort, liniște, totul pt un concediu plăcut.

 183. Curat, spatios, curte frumoasa, pret corect. Multumim si revenim

 184. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 185. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 186. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 187. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 188. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 189. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 190. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 191. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 192. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 193. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 194. Cur─â╚Ťenia,lini╚Ötea,ospitalitatea gazdelor!Cu siguranta vom reveni!Recomandam cu incredere!

 195. Locatie excelenta, departe de zgomot, aproape de restaurant (noi am luat masa la Pub, dar exista si Picolo Mundo), aproape de Sanatoriu si de Baile Reci, se poate merge pe jos. Gazde zambitoare, curatenie impecabila, facilitati complete la bucatarie. Kinetoterapie la domiciliu. Spatii largi, aer curat, terapie cu iarba verde, soare si prieteni. Pentru cine are caine, veti gasi o familie iubitoare de animale. O oaza de frumos in mijlocul litoralului! Multumim, a fost minunat!

 196. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 197. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 198. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 199. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 200. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 201. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 202. Constantinescu mai 10, 2019 at 7:59 pm

  Camera foarte plăcută, cu glasvand și priveliște superbă asupra lacului; aproape de Băile Reci și faleză.

 203. Gazde primitoare,confort, liniște, totul pt un concediu plăcut.

 204. Curat, spatios, curte frumoasa, pret corect. Multumim si revenim

 205. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 206. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 207. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 208. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 209. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 210. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 211. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 212. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 213. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 214. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 215. Cur─â╚Ťenia,lini╚Ötea,ospitalitatea gazdelor!Cu siguranta vom reveni!Recomandam cu incredere!

 216. Locatie excelenta, departe de zgomot, aproape de restaurant (noi am luat masa la Pub, dar exista si Picolo Mundo), aproape de Sanatoriu si de Baile Reci, se poate merge pe jos. Gazde zambitoare, curatenie impecabila, facilitati complete la bucatarie. Kinetoterapie la domiciliu. Spatii largi, aer curat, terapie cu iarba verde, soare si prieteni. Pentru cine are caine, veti gasi o familie iubitoare de animale. O oaza de frumos in mijlocul litoralului! Multumim, a fost minunat!

 217. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 218. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 219. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 220. Constantinescu mai 14, 2019 at 8:57 pm

  Camera foarte plăcută, cu glasvand și priveliște superbă asupra lacului; aproape de Băile Reci și faleză.

 221. Gazde primitoare,confort, liniște, totul pt un concediu plăcut.

 222. Curat, spatios, curte frumoasa, pret corect. Multumim si revenim

 223. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 224. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 225. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 226. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 227. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 228. Pensiune foarte curata, dotare foarte buna pentru a putea sa prepari m├óncarea pentru cei ce doresc aceasta, te sim╚Ťi ca acas─â. … Dar ├«n vacanta☺

 229. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 230. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 231. Gazdele sunt persoane extrem de amabile. In camere este liniste noaptea (nu se aude zgomot de trafic ). Saltele ortopedice de buna calitate. Camera curata. Baie spatioasa. Locuri de relaxare in gradina. Per ansamblu atmosfera foarte prietenoasa.

 232. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 233. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 234. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 235. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 236. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 237. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 238. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 239. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 240. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 241. Mi a pl─âcut tot. Camera mare,foarte confortabila, extrem de curata, personalul amabil ╚Öi comunicativ, ├«ntreaga pensiune este amenajata pentru confortul turi╚Ötilor. Pentru mine este cea mai buna cazare din Romania, la care am stat p├ón─â acum. O recomand tuturor celor,care vor o priveli╚Öte buna, lini╚Öte, ╚Öi mult confort. 🏖️🌅☺️

 242. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 243. Gazde extrem de amabile,persoane deosebite. Curatenie de nota 10. Ambient placut.

 244. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 245. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 246. Pensiune foarte curata, dotare foarte buna pentru a putea sa prepari m├óncarea pentru cei ce doresc aceasta, te sim╚Ťi ca acas─â. … Dar ├«n vacanta☺

 247. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 248. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 249. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 250. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 251. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 252. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 253. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 254. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 255. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 256. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 257. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 258. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 259. …totul, mai putin lipsa unei plaje in apropiere!

 260. Mi a pl─âcut tot. Camera mare,foarte confortabila, extrem de curata, personalul amabil ╚Öi comunicativ, ├«ntreaga pensiune este amenajata pentru confortul turi╚Ötilor. Pentru mine este cea mai buna cazare din Romania, la care am stat p├ón─â acum. O recomand tuturor celor,care vor o priveli╚Öte buna, lini╚Öte, ╚Öi mult confort. 🏖️🌅☺️

 261. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 262. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 263. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 264. Pensiune foarte curata, dotare foarte buna pentru a putea sa prepari m├óncarea pentru cei ce doresc aceasta, te sim╚Ťi ca acas─â. … Dar ├«n vacanta☺

 265. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 266. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 267. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 268. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 269. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 270. Locatia este foarte frumoasa , totul este facut cu bun gust iar curatenia este exemplara. Revenim cu drag anul urmator. Multumim pentru ospitalitate.

 271. Constantinescu iunie 1, 2019 at 12:52 am

  Camera foarte plăcută, cu glasvand și priveliște superbă asupra lacului; aproape de Băile Reci și faleză.

 272. Gazde primitoare,confort, liniște, totul pt un concediu plăcut.

 273. Curat, spatios, curte frumoasa, pret corect. Multumim si revenim

 274. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 275. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 276. Camera curata, confortabila Ambient placut Ma voi intoarce

 277. …totul, mai putin lipsa unei plaje in apropiere!

 278. Mi a pl─âcut tot. Camera mare,foarte confortabila, extrem de curata, personalul amabil ╚Öi comunicativ, ├«ntreaga pensiune este amenajata pentru confortul turi╚Ötilor. Pentru mine este cea mai buna cazare din Romania, la care am stat p├ón─â acum. O recomand tuturor celor,care vor o priveli╚Öte buna, lini╚Öte, ╚Öi mult confort. 🏖️🌅☺️

 279. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 280. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 281. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 282. Pensiune foarte curata, dotare foarte buna pentru a putea sa prepari m├óncarea pentru cei ce doresc aceasta, te sim╚Ťi ca acas─â. … Dar ├«n vacanta☺

 283. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 284. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 285. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 286. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 287. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 288. Locatie linistita, curat, personal amabil, se poate servi o cafea buna dimineata, aer conditionat, unele camere au balcon.

 289. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 290. Totul la superlativ. Gazdele foarte primitoare, deosebite. Vom reveni cu mare pl─âcere.

 291. Gazdele foarte primitoare, amabile, recomand cu incredere.

 292. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 293. Cur─â╚Ťenia,lini╚Ötea,ospitalitatea gazdelor!Cu siguranta vom reveni!Recomandam cu incredere!

 294. Locatie excelenta, departe de zgomot, aproape de restaurant (noi am luat masa la Pub, dar exista si Picolo Mundo), aproape de Sanatoriu si de Baile Reci, se poate merge pe jos. Gazde zambitoare, curatenie impecabila, facilitati complete la bucatarie. Kinetoterapie la domiciliu. Spatii largi, aer curat, terapie cu iarba verde, soare si prieteni. Pentru cine are caine, veti gasi o familie iubitoare de animale. O oaza de frumos in mijlocul litoralului! Multumim, a fost minunat!

 295. …totul, mai putin lipsa unei plaje in apropiere!

 296. Mi a pl─âcut tot. Camera mare,foarte confortabila, extrem de curata, personalul amabil ╚Öi comunicativ, ├«ntreaga pensiune este amenajata pentru confortul turi╚Ötilor. Pentru mine este cea mai buna cazare din Romania, la care am stat p├ón─â acum. O recomand tuturor celor,care vor o priveli╚Öte buna, lini╚Öte, ╚Öi mult confort. 🏖️🌅☺️

 297. Vederea spre lac a camerei si gradina foarte frumos amenajata.

 298. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 299. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 300. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 301. M-am simtit ca acasa desi departe de acasa. Anica si Andrea au facut tot posibilul sa ma simt excelent intr-o vila moderna si decorata cu mult gust. O sa revin cu placere!

 302. Gazdele au fost foarte primitoare, pline de atentie pentru oaspeti Micul dejun gustos, facut in prezenta noastra Techirgiol este o localitate foarte animata, spre surprinderea noastra

 303. Camera a fost spatioasa, curata,patul foarte relaxant, personalul foarte atent si amabil.

 304. Avem abia o zi de cand ne-am intors si deja ne este dor! Am ramas super impresionati. Un loc superb cu o gradina ca-n paradis. Vila este dotata super modern, totul nou si de calitate. Camerele sunt spatioase, dotate cu tot ce trebuie, iar paturile au saltele ortopedice de calitate( dormi ca turcul si fara dureri de spate cand te trezesti)! Gradina, ca in povesti, are, nu unul, ci doua foisoare unde te poti relaxa cu gratar, aragaz, cuptor cu lemne cu tot ce vrei si unde iti poti gati ce doresti. Iar, cat despre proprietari, pot spune ca sunt numarul 1. Pe unde am mai merge nu cred ca vom mai gasi asa oameni! Sunt genul de oameni primitori care iubesc oamenii si pun suflet in tot ceea ce fac. Niste oameni deosebiti si exceptionali. Oameni de viata si saritori gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie! Deci, fara cuvinte! Le multumim pentru tot si cu siguranta vom reveni si la anul!😊😊😊

 305. E pentru prima data,c├ónd am folosit acest gen de cazare. A fost fantastic! De acum voi folosi mai des ╚Öi f─âr─â teama. Experien╚Ťa a fost,te po╚Ťi sim╚Ťi ,ca un membru al familiei.

 306. Toata proprietatea este incredibila.Este prima data cand vad o curte placata cu travertin;gratarul si pergola completeaza foi╚Öorul imens ├«mpreuna cu arteziana-statuie.Parcarea privata -bonus. Mult bun gust ╚Öi mult bunsim╚Ť. Proprietarii-ca nimeni al╚Ťii! Sejurul a fost minunat!

 307. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 308. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 309. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 310. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 311. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 312. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 313. Gazde f primitoare, camere spatioase si f curate, raport pret calitate excelent, vom reveni cu placere.

 314. Spatiu de joac─â ptr copii, spa╚Ťii intime in care s─â te po╚Ťi relaxa.

 315. …totul, mai putin lipsa unei plaje in apropiere!

 316. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 317. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 318. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 319. Am revenit ╚Öi vom continua s─â revenim ori de c├óte ori avem ocazia. Nu este doar o pensiune cu mic dejun extraordinar, este o cas─â primitoare, cu gazde extrem de dr─âgu╚Ťe. Nic─âieri nu am mai g─âsit a╚Öa ceva ├«n Rom├ónia. Este imposibil s─â nu te ├«mprietene╚Öti cu gazdele, ╚Öi imposibil s─â nu revii cu drag.

 320. Perfect loc pentru odihnă cu trup și suflet! Priveliștea de la balcon e splendidă! Camerele curate, iar dejunul nemaipomenit de gustos! Recomand!

 321. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 322. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 323. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 324. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 325. Am revenit ╚Öi vom continua s─â revenim ori de c├óte ori avem ocazia. Nu este doar o pensiune cu mic dejun extraordinar, este o cas─â primitoare, cu gazde extrem de dr─âgu╚Ťe. Nic─âieri nu am mai g─âsit a╚Öa ceva ├«n Rom├ónia. Este imposibil s─â nu te ├«mprietene╚Öti cu gazdele, ╚Öi imposibil s─â nu revii cu drag.

 326. Perfect loc pentru odihnă cu trup și suflet! Priveliștea de la balcon e splendidă! Camerele curate, iar dejunul nemaipomenit de gustos! Recomand!

 327. M-am sim╚Ťit ca acas─â. Gazde foarte amabile. Amplasamentul pe o colin─â ofera o priveli╚Öte panoramic─â deosebit de frumoasa a lacului si falezei.

 328. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 329. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 330. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 331. Mi-a placut tot! Gazdele sunt persoane sociabile. Au gradina foarte frumoasa si ingrijita. Pensiunea este foarte curata si cu facilitati asa cum este in prezentare. Cateaua si cele trei pisici întregesc peisajul in pensiune. Multumim pentru linistea si confortul pe care l-am avut.

 332. Foarte curat, gazde amabile, gradina superba dar mereu ocupata tocmai pentru ca era foarte frumoasa, pat foarte comfortabil, aer conditionat si frigider in camera. Loc de parcare in fata pensiunii.

 333. Gazde f primitoare, camere spatioase si f curate, raport pret calitate excelent, vom reveni cu placere.

 334. Proprietarii extrem de agreabili. Bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi repsect. Un rafinat sim╚Ť al umorului. Lini╚Öte ╚Öi condi╚Ťii de odihn─â impecabile. Camer─â comfortabil─â cu mobilier nou. Totul e frumos ╚Öi pl─âcut. Micul dejun delicios!!!

 335. Am revenit ╚Öi vom continua s─â revenim ori de c├óte ori avem ocazia. Nu este doar o pensiune cu mic dejun extraordinar, este o cas─â primitoare, cu gazde extrem de dr─âgu╚Ťe. Nic─âieri nu am mai g─âsit a╚Öa ceva ├«n Rom├ónia. Este imposibil s─â nu te ├«mprietene╚Öti cu gazdele, ╚Öi imposibil s─â nu revii cu drag.

 336. Perfect loc pentru odihnă cu trup și suflet! Priveliștea de la balcon e splendidă! Camerele curate, iar dejunul nemaipomenit de gustos! Recomand!

 337. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 338. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 339. Ne-a placut TOT de la A la Z. Nu exista ceva ce am putea reprosa acestei proprietati. Vom reveni cu siguranta!!! ❤

 340. Pensiunea foarte confortabila , linistita, impecabil de curata, cu o bucatarie perfect echipata ,cu personal agreabil si primitor, cu prosoape si cearceafuri permanent proaspete si o ambianta prietenoasa. Design de interior si exterior plin de bun gust, o perspectiva frumoasa spre lac sau spre gradina , in functie de amplasamentul camerelor. Vis a vis de plaja la lacul Techirghiol si de piscina, aproape de centru si cu acces la mijloace de transport ptr sanatoriu.

 341. Mi-a placut tot! Gazdele sunt persoane sociabile. Au gradina foarte frumoasa si ingrijita. Pensiunea este foarte curata si cu facilitati asa cum este in prezentare. Cateaua si cele trei pisici întregesc peisajul in pensiune. Multumim pentru linistea si confortul pe care l-am avut.

 342. Foarte curat, gazde amabile, gradina superba dar mereu ocupata tocmai pentru ca era foarte frumoasa, pat foarte comfortabil, aer conditionat si frigider in camera. Loc de parcare in fata pensiunii.

 343. Foarte curat. Gazdele ireprosabile. Gr─âdina foarte draguta.

 344. Gazde excelente,atmosfera pl─âcut─â, loca╚Ťie frumoas─â!!!Recomand din tot sufletul!!!Cel mai bun pret pentru cazare !!

 345. Cazare ok, gazdele amabile, curatenie, zona linistita.

 346. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 347. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 348. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 349. Curatenia, linistea, amabilitatea gazdelor. Recomand si o sa revin cu drag si alta data.

 350. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 351. Ne-am smintit foarte bine . Nu am fost stresati de proprietari am avut toate facilitatile a fost liniste in placut si primitor. Cu siguranta ca revenim .

 352. camera,bucataria cu dotarea,curtea gradina,chioscul,amplasarea fata de lac etc.

 353. Pensiunea foarte confortabila , linistita, impecabil de curata, cu o bucatarie perfect echipata ,cu personal agreabil si primitor, cu prosoape si cearceafuri permanent proaspete si o ambianta prietenoasa. Design de interior si exterior plin de bun gust, o perspectiva frumoasa spre lac sau spre gradina , in functie de amplasamentul camerelor. Vis a vis de plaja la lacul Techirghiol si de piscina, aproape de centru si cu acces la mijloace de transport ptr sanatoriu.

 354. Mi-a placut tot! Gazdele sunt persoane sociabile. Au gradina foarte frumoasa si ingrijita. Pensiunea este foarte curata si cu facilitati asa cum este in prezentare. Cateaua si cele trei pisici întregesc peisajul in pensiune. Multumim pentru linistea si confortul pe care l-am avut.

 355. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 356. Ciorba si tocanita au fost foarte bune, depasindu-si limitele.

 357. Foarte curat. Gazdele ireprosabile. Gr─âdina foarte draguta.

 358. O singura fraza:ne-am simtit coplesiti de amabilitatea proprietarilor.

 359. Proprietarii extrem de agreabili. Bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi repsect. Un rafinat sim╚Ť al umorului. Lini╚Öte ╚Öi condi╚Ťii de odihn─â impecabile. Camer─â comfortabil─â cu mobilier nou. Totul e frumos ╚Öi pl─âcut. Micul dejun delicios!!!

 360. Am revenit ╚Öi vom continua s─â revenim ori de c├óte ori avem ocazia. Nu este doar o pensiune cu mic dejun extraordinar, este o cas─â primitoare, cu gazde extrem de dr─âgu╚Ťe. Nic─âieri nu am mai g─âsit a╚Öa ceva ├«n Rom├ónia. Este imposibil s─â nu te ├«mprietene╚Öti cu gazdele, ╚Öi imposibil s─â nu revii cu drag.

 361. O loca┼úie conceput─â din start pentru nevoile clientilor. Nimic improvizat. Buc─ât─ârie excelent utilat─â ┼či ambian┼ú─â placut─â pentru ┼čuet─â. Calitate ┼či bun gust de cum pa┼če┼čti ├«n cas─â ( gase┼čti ┼či o mic─â bibliotec─â care spune multe despre proprietari ). Toat─â stima pentru domnul Gabi si doamna Madalina ( fiic─â) . Sper s─â ne revedem anul viitor.

 362. Curatenia, linistea, amabilitatea gazdelor. Recomand si o sa revin cu drag si alta data.

 363. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 364. Mi-a placut in mod deosebit atitudunea personalului; te simti ca in familie. Camerele si baia sunt curate si amenajate cu bun gust

 365. amabili, curat, liniste de apreciat ideea de a pune muzica ambientala in surdina seara in curte

 366. camera,bucataria cu dotarea,curtea gradina,chioscul,amplasarea fata de lac etc.

 367. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 368. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 369. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 370. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 371. Ciorba si tocanita au fost foarte bune, depasindu-si limitele.

 372. Foarte curat. Gazdele ireprosabile. Gr─âdina foarte draguta.

 373. Micul dejun, atentia gazdelor si preocuparea pentru o sedere relaxanta si cat mai placuta. Si atentia la meniu, la preferintele clientilor.

 374. O singura fraza:ne-am simtit coplesiti de amabilitatea proprietarilor.

 375. Proprietarii extrem de agreabili. Bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi repsect. Un rafinat sim╚Ť al umorului. Lini╚Öte ╚Öi condi╚Ťii de odihn─â impecabile. Camer─â comfortabil─â cu mobilier nou. Totul e frumos ╚Öi pl─âcut. Micul dejun delicios!!!

 376. O loca┼úie conceput─â din start pentru nevoile clientilor. Nimic improvizat. Buc─ât─ârie excelent utilat─â ┼či ambian┼ú─â placut─â pentru ┼čuet─â. Calitate ┼či bun gust de cum pa┼če┼čti ├«n cas─â ( gase┼čti ┼či o mic─â bibliotec─â care spune multe despre proprietari ). Toat─â stima pentru domnul Gabi si doamna Madalina ( fiic─â) . Sper s─â ne revedem anul viitor.

 377. Curatenia, linistea, amabilitatea gazdelor. Recomand si o sa revin cu drag si alta data.

 378. Proprietarii sunt foarte cumsecade, au buc─ât─ârie unde ├«╚Ťi po╚Ťi prepara m├óncare, camerele sunt curate.

 379. Mi-a placut in mod deosebit atitudunea personalului; te simti ca in familie. Camerele si baia sunt curate si amenajate cu bun gust

 380. amabili, curat, liniste de apreciat ideea de a pune muzica ambientala in surdina seara in curte

 381. camera,bucataria cu dotarea,curtea gradina,chioscul,amplasarea fata de lac etc.

 382. O locatie foarte frumoasa, camere spatioase, decorate cu mult bun gust, curatenie impecabila . Gazde foarte dragute si primitoare. Recomand!

 383. Curatenie exemplara. O atitutine ce impune respect fata de modul elegant si atent in care este tratat clientul. Recomand cu caldura cazare la aceasta proprietate.

 384. Rafinament si bun gust, curatenie si confort, toate regasite in compania unor gazde foarte primitoare. Asta e ce putem spune despre ce am gasit la House Lake. Recomandam cu deosebita caldura aceasta locatie.

 385. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 386. Ciorba si tocanita au fost foarte bune, depasindu-si limitele.

 387. Foarte curat. Gazdele ireprosabile. Gr─âdina foarte draguta.

 388. Micul dejun, atentia gazdelor si preocuparea pentru o sedere relaxanta si cat mai placuta. Si atentia la meniu, la preferintele clientilor.

 389. O singura fraza:ne-am simtit coplesiti de amabilitatea proprietarilor.

 390. Proprietarii extrem de agreabili. Bun─âvoin╚Ť─â ╚Öi repsect. Un rafinat sim╚Ť al umorului. Lini╚Öte ╚Öi condi╚Ťii de odihn─â impecabile. Camer─â comfortabil─â cu mobilier nou. Totul e frumos ╚Öi pl─âcut. Micul dejun delicios!!!

 391. Ai la dispozitie tot ce iti trebuie. Curtea, terasa si linistea tocmai bune pentru relaxare!

 392. Ne-am simtit ca acasa! Vila curata, confortabila si foarte bine utilata!!! Nota 10 pentru bucataria si gratarul, am gatit cu placere si in libertate!!! Liniste, gradina verde si hamace!!!

 393. O loca┼úie conceput─â din start pentru nevoile clientilor. Nimic improvizat. Buc─ât─ârie excelent utilat─â ┼či ambian┼ú─â placut─â pentru ┼čuet─â. Calitate ┼či bun gust de cum pa┼če┼čti ├«n cas─â ( gase┼čti ┼či o mic─â bibliotec─â care spune multe despre proprietari ). Toat─â stima pentru domnul Gabi si doamna Madalina ( fiic─â) . Sper s─â ne revedem anul viitor.

 394. Curatenie impecabila, personal amabil, confortabil, liniste. Excelent!

 395. mancarea ok. (se asteapta cam mult pana vine ) locatia amplasata excelent , curata, terasa localului prietenoasa.

 396. restaurantul are mancare foarte buna si corecta cu cei care au probleme de sanatate (stomac)

 397. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 398. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 399. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 400. Proprietari implicati, punand pe primul loc nevoie clientului. Foarte curat, spatios si linistit. Recomandam 100%. Multumim

 401. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 402. Ciorba si tocanita au fost foarte bune, depasindu-si limitele.

 403. Am petrecut 2 zile minunate,in camere si bai curate si spatioase,micul dejun delicios iar gazda foarte primitoare .Suntem foarte multumiti si v-om revenii cu drag

 404. Prepararea mansarii dupa preferinta clientului. Se discuta in prealabil ce si cum se va servi.

 405. Proprietarii foarte amabili si primitori. Mic dejun simplu dar foarte bun chiar si la comanda, plus un bonus dulce. Camera curata. Liniste si priveliste frumoasa catre lac.

 406. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 407. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 408. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 409. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac. Gr─âdina vilei este foarte frumoas─â ╚Öi ├«ngrijit─â. Vila este foarte curata ╚Öi mobilat─â cu bun gust. Liniste in majoritatea timpului, except├ónd latratul c├óinilor de pe strad─â.

 410. Ai la dispozitie tot ce iti trebuie. Curtea, terasa si linistea tocmai bune pentru relaxare!

 411. Ne-am simtit ca acasa! Vila curata, confortabila si foarte bine utilata!!! Nota 10 pentru bucataria si gratarul, am gatit cu placere si in libertate!!! Liniste, gradina verde si hamace!!!

 412. Loca╚Ťia este in centrul sta╚Ťiunii, gazda amabil─â, patul confortabil, ├«n general peste a╚Ötept─âri, nota 10 !

 413. Pat confortabil.Nu consum croasant. Pensiunea este micu╚Ťa,intima ╚Öi te ├«nt├ómpin─â cu un design de bun gust.

 414. Locatia nu e dotata cu bucatatrie sau cu mic dejun

 415. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 416. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 417. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 418. Proprietari implicati, punand pe primul loc nevoie clientului. Foarte curat, spatios si linistit. Recomandam 100%. Multumim

 419. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 420. Ciorba si tocanita au fost foarte bune, depasindu-si limitele.

 421. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 422. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 423. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 424. Am fost tratat peste asteptarile mele, gazde simpatice si saritoare, sociabile si bine intentionate.Confort in camere si servire ireprosabila.Nea Silviu si dna.Violeta sa o tineti tot asa ! Succes in continuare ! 👍😎

 425. O pensiune lini╚Ötit─â, aproape de lac proprietarii foarte amabili cur─â╚Ťenie ├«ntr-un cuv├ónt a fost foarte bine.

 426. Am petrecut 2 zile minunate,in camere si bai curate si spatioase,micul dejun delicios iar gazda foarte primitoare .Suntem foarte multumiti si v-om revenii cu drag

 427. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac. Gr─âdina vilei este foarte frumoas─â ╚Öi ├«ngrijit─â. Vila este foarte curata ╚Öi mobilat─â cu bun gust. Liniste in majoritatea timpului, except├ónd latratul c├óinilor de pe strad─â.

 428. Ai la dispozitie tot ce iti trebuie. Curtea, terasa si linistea tocmai bune pentru relaxare!

 429. Ne-am simtit ca acasa! Vila curata, confortabila si foarte bine utilata!!! Nota 10 pentru bucataria si gratarul, am gatit cu placere si in libertate!!! Liniste, gradina verde si hamace!!!

 430. Proprietarii sunt foarte amabili , camerele_ foarte curate, oglinda, modern mobilate, curte ├«ngrijit─â cu buc─ât─ârie de vara ╚Öi spa╚Ťiu de relaxare. Destul de aproape de centru, de baza de tratament ╚Öi de lac, intr_o zona lini╚Ötit─â.

 431. Proprietari implicati, punand pe primul loc nevoie clientului. Foarte curat, spatios si linistit. Recomandam 100%. Multumim

 432. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 433. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 434. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 435. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 436. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 437. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 438. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 439. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 440. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 441. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 442. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 443. Am fost tratat peste asteptarile mele, gazde simpatice si saritoare, sociabile si bine intentionate.Confort in camere si servire ireprosabila.Nea Silviu si dna.Violeta sa o tineti tot asa ! Succes in continuare ! 👍😎

 444. O pensiune lini╚Ötit─â, aproape de lac proprietarii foarte amabili cur─â╚Ťenie ├«ntr-un cuv├ónt a fost foarte bine.

 445. Amabilitatea si bunatatea personalului mi-a placut foarte mult, sunt oameni minunati cu suflet mare.Recomand tuturor aceasta locatie, m-au surprins placut cu atentia acordata in fiecare zi si mai ales diminetile cand ne pregateau pe langa micul dejun si desert. Sigur vom reveni mai ales ca ne-am imprietenit.

 446. Gazda, cur─â╚Ťenia,micul dejun, lini╚Ötea, toate pe m─âsura a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor

 447. Super gazde..super loca╚Ťie.Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.De recomandat, f─âr─â ezitare.

 448. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 449. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 450. De croissant nu am beneficiat, dar patul a fost confortabil.

 451. Well located (10 minutes walking from Techirghiol lake), quite area, clean and spacious rooms, very warm receiving, very kind and helping host. Foarte bun─â pozi╚Ťia (circa 10 minute de mers pe jos de la lacul Techirghiol), zon─â lini╚Ötit─â, camere mari ╚Öi curate, gazde foarte s─âritoare ╚Öi amabile.

 452. Proprietarii pensiunii – oamenii minunati, pensiunea frumoasa, linistita si confortabila, iar locurile, exact ce doream!!

 453. Este ce doream: Locatie linistita, cu gazde primitoare. Curat, apa calda, frigider, acces la bucatarie, camera spatioase.

 454. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 455. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 456. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 457. Amabilitatea si bunatatea personalului mi-a placut foarte mult, sunt oameni minunati cu suflet mare.Recomand tuturor aceasta locatie, m-au surprins placut cu atentia acordata in fiecare zi si mai ales diminetile cand ne pregateau pe langa micul dejun si desert. Sigur vom reveni mai ales ca ne-am imprietenit.

 458. Gazda, cur─â╚Ťenia,micul dejun, lini╚Ötea, toate pe m─âsura a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor

 459. Super gazde..super loca╚Ťie.Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.De recomandat, f─âr─â ezitare.

 460. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 461. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 462. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 463. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 464. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 465. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 466. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 467. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 468. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 469. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 470. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 471. Am fost tratat peste asteptarile mele, gazde simpatice si saritoare, sociabile si bine intentionate.Confort in camere si servire ireprosabila.Nea Silviu si dna.Violeta sa o tineti tot asa ! Succes in continuare ! 👍😎

 472. Amplasare perfecta in Techirghiol. Vila este de 4 stele: mobilier, curatenie, dotari, finisari, facilitati – acces la bucatarie ultradotata, loc de servit masa in interior sau pe terasa..

 473. Foarte amabil─â doamna care se ocup─â, loca╚Ťia frumoas─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â!

 474. Gazda primitoare, curatenie exemplara, mobilier nou, bucatarie utilata, plaja din Techirghiol foarte aproape.

 475. Amabilitatea si bunatatea personalului mi-a placut foarte mult, sunt oameni minunati cu suflet mare.Recomand tuturor aceasta locatie, m-au surprins placut cu atentia acordata in fiecare zi si mai ales diminetile cand ne pregateau pe langa micul dejun si desert. Sigur vom reveni mai ales ca ne-am imprietenit.

 476. Gazda, cur─â╚Ťenia,micul dejun, lini╚Ötea, toate pe m─âsura a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor

 477. Super gazde..super loca╚Ťie.Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.De recomandat, f─âr─â ezitare.

 478. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 479. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 480. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 481. Proprietarii sunt foarte amabili , camerele_ foarte curate, oglinda, modern mobilate, curte ├«ngrijit─â cu buc─ât─ârie de vara ╚Öi spa╚Ťiu de relaxare. Destul de aproape de centru, de baza de tratament ╚Öi de lac, intr_o zona lini╚Ötit─â.

 482. Proprietari implicati, punand pe primul loc nevoie clientului. Foarte curat, spatios si linistit. Recomandam 100%. Multumim

 483. Lini╚Ötea ╚Öi cur─â╚Ťenia! Cu drag, recomand, cur─â╚Ťenie impecabil─â, totul nou. Gazdele extraordinare. 💞

 484. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 485. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 486. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 487. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 488. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 489. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 490. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 491. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 492. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 493. Totul foarte curat, gazda foarte amabila, in proximitatea lacului Techirghiol și la 5 minute de mănăstire. Totul a fost superb, recomandabil pt o ședere plăcută și relaxantă.

 494. Proprietarii sunt foarte amabili , camerele_ foarte curate, oglinda, modern mobilate, curte ├«ngrijit─â cu buc─ât─ârie de vara ╚Öi spa╚Ťiu de relaxare. Destul de aproape de centru, de baza de tratament ╚Öi de lac, intr_o zona lini╚Ötit─â.

 495. Proprietari implicati, punand pe primul loc nevoie clientului. Foarte curat, spatios si linistit. Recomandam 100%. Multumim

 496. Amabilitatea Dnei proprietar; Cur─â╚Ťenia din apartament; Dotat cu tot ce este nevoie; Aproape de Sanatoriul Balnear Techirghiol!😉

 497. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 498. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 499. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 500. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 501. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 502. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 503. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 504. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 505. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 506. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 507. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 508. Se permite intrarea doar in papuci ceea ce constituie un disconfort, dar si pericol de infestare cu ciuperca unghiilor. Papucii trebuie sa fie de unica folosinta, atunci.

 509. Totul foarte curat, gazda foarte amabila, in proximitatea lacului Techirghiol și la 5 minute de mănăstire. Totul a fost superb, recomandabil pt o ședere plăcută și relaxantă.

 510. Proprietarii sunt foarte amabili , camerele_ foarte curate, oglinda, modern mobilate, curte ├«ngrijit─â cu buc─ât─ârie de vara ╚Öi spa╚Ťiu de relaxare. Destul de aproape de centru, de baza de tratament ╚Öi de lac, intr_o zona lini╚Ötit─â.

 511. Amabilitatea Dnei proprietar; Cur─â╚Ťenia din apartament; Dotat cu tot ce este nevoie; Aproape de Sanatoriul Balnear Techirghiol!😉

 512. Raport pret/calitate bun. Aproape de plaja, puteti lasa masina la vila.

 513. locatie linistita, curatenie, mobila noua si un pat extraordinar, conditii bune

 514. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 515. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 516. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 517. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 518. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 519. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 520. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 521. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 522. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 523. Amabilitatea si bunatatea personalului mi-a placut foarte mult, sunt oameni minunati cu suflet mare.Recomand tuturor aceasta locatie, m-au surprins placut cu atentia acordata in fiecare zi si mai ales diminetile cand ne pregateau pe langa micul dejun si desert. Sigur vom reveni mai ales ca ne-am imprietenit.

 524. Gazda, cur─â╚Ťenia,micul dejun, lini╚Ötea, toate pe m─âsura a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor

 525. Super gazde..super loca╚Ťie.Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.De recomandat, f─âr─â ezitare.

 526. Se permite intrarea doar in papuci ceea ce constituie un disconfort, dar si pericol de infestare cu ciuperca unghiilor. Papucii trebuie sa fie de unica folosinta, atunci.

 527. Totul foarte curat, gazda foarte amabila, in proximitatea lacului Techirghiol și la 5 minute de mănăstire. Totul a fost superb, recomandabil pt o ședere plăcută și relaxantă.

 528. Proprietarii sunt foarte amabili , camerele_ foarte curate, oglinda, modern mobilate, curte ├«ngrijit─â cu buc─ât─ârie de vara ╚Öi spa╚Ťiu de relaxare. Destul de aproape de centru, de baza de tratament ╚Öi de lac, intr_o zona lini╚Ötit─â.

 529. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 530. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 531. Ordinea, cur─â╚Ťenia, bunul sim╚Ť. Proprietarii foarte dr─âgu╚Ťi. Curte frumoas─â, atmosfer─â prietenoas─â, facilit─â╚Ťi, ├«ntr-un cuv├ónt-totul.

 532. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 533. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 534. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 535. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 536. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 537. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 538. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 539. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 540. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 541. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 542. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 543. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 544. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 545. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 546. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 547. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 548. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 549. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 550. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 551. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 552. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 553. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 554. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 555. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 556. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 557. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 558. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 559. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 560. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 561. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 562. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 563. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 564. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 565. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 566. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 567. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 568. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 569. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 570. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 571. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 572. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 573. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 574. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 575. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 576. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 577. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 578. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 579. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 580. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 581. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 582. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 583. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 584. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 585. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 586. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 587. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 588. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 589. Well located (10 minutes walking from Techirghiol lake), quite area, clean and spacious rooms, very warm receiving, very kind and helping host. Foarte bun─â pozi╚Ťia (circa 10 minute de mers pe jos de la lacul Techirghiol), zon─â lini╚Ötit─â, camere mari ╚Öi curate, gazde foarte s─âritoare ╚Öi amabile.

 590. Proprietarii pensiunii – oamenii minunati, pensiunea frumoasa, linistita si confortabila, iar locurile, exact ce doream!!

 591. Este ce doream: Locatie linistita, cu gazde primitoare. Curat, apa calda, frigider, acces la bucatarie, camera spatioase.

 592. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 593. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 594. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 595. Well located (10 minutes walking from Techirghiol lake), quite area, clean and spacious rooms, very warm receiving, very kind and helping host. Foarte bun─â pozi╚Ťia (circa 10 minute de mers pe jos de la lacul Techirghiol), zon─â lini╚Ötit─â, camere mari ╚Öi curate, gazde foarte s─âritoare ╚Öi amabile.

 596. Proprietarii pensiunii – oamenii minunati, pensiunea frumoasa, linistita si confortabila, iar locurile, exact ce doream!!

 597. Este ce doream: Locatie linistita, cu gazde primitoare. Curat, apa calda, frigider, acces la bucatarie, camera spatioase.

 598. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 599. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 600. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 601. Amplasare perfecta in Techirghiol. Vila este de 4 stele: mobilier, curatenie, dotari, finisari, facilitati – acces la bucatarie ultradotata, loc de servit masa in interior sau pe terasa..

 602. Foarte amabil─â doamna care se ocup─â, loca╚Ťia frumoas─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â!

 603. Gazda primitoare, curatenie exemplara, mobilier nou, bucatarie utilata, plaja din Techirghiol foarte aproape.

 604. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 605. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 606. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 607. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 608. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 609. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 610. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 611. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 612. Faptul ca te intampina cu o cafea din partea casei, asadar te simti rasfatat. E foarte curat si primitor. Ceea ce mi-a atras atentia e ca au benzi de exacuare de urgenta fosforescente de-a lungul traseului de evacuare, ceea ce e o raritate. Deci au grija de client. Patronul desi stia ca am stat numai o noapte si plecam ne-a oferit un ceai, incerca sa ne fie cat mai comod si cat asteptam sa fie facuta factura.

 613. Profesionalismul si amabilitatea gazdelor.Curatenia,dotarea,ambientul.

 614. Pentru a treia oara la Rosiem House, am gasit anul acesta noi investitii in confortul turistilor: – zugraveala prospata, calorifere, usi si saltele noi – , curatenie desavarsita, mic dejun mai bogat si sporit calitativ si acelasi personal amabil, priceput si dornic sa ne faca o vacanta foarte placuta. Vom reveni aici cu mare placere.

 615. In mod deosebit mi-a placut personalul,amplasarea locatiei,micul dejun bun si indestulator si curatenia.

 616. Amplasare perfecta in Techirghiol. Vila este de 4 stele: mobilier, curatenie, dotari, finisari, facilitati – acces la bucatarie ultradotata, loc de servit masa in interior sau pe terasa..

 617. Foarte amabil─â doamna care se ocup─â, loca╚Ťia frumoas─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â!

 618. Gazda primitoare, curatenie exemplara, mobilier nou, bucatarie utilata, plaja din Techirghiol foarte aproape.

 619. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 620. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 621. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 622. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 623. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 624. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 625. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 626. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 627. Faptul ca te intampina cu o cafea din partea casei, asadar te simti rasfatat. E foarte curat si primitor. Ceea ce mi-a atras atentia e ca au benzi de exacuare de urgenta fosforescente de-a lungul traseului de evacuare, ceea ce e o raritate. Deci au grija de client. Patronul desi stia ca am stat numai o noapte si plecam ne-a oferit un ceai, incerca sa ne fie cat mai comod si cat asteptam sa fie facuta factura.

 628. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 629. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 630. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 631. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 632. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 633. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 634. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 635. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 636. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 637. Recomand cu incredere. Zona linistita, camera curata cu mobilier modern,gazdele ft amabile si saritoare, iar micul dejun neasteptat de gustos si bogat. Raportul calitate-pret este excelent!

 638. Caldura personalului-parca eram in sanul familiei… ca acasa

 639. Curat, elegant, confortabil, linistit, amplasament bun si un personal foarte amabil.

 640. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 641. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 642. Faptul ca te intampina cu o cafea din partea casei, asadar te simti rasfatat. E foarte curat si primitor. Ceea ce mi-a atras atentia e ca au benzi de exacuare de urgenta fosforescente de-a lungul traseului de evacuare, ceea ce e o raritate. Deci au grija de client. Patronul desi stia ca am stat numai o noapte si plecam ne-a oferit un ceai, incerca sa ne fie cat mai comod si cat asteptam sa fie facuta factura.

 643. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 644. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 645. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 646. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 647. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 648. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 649. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 650. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 651. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 652. Amplasare perfecta in Techirghiol. Vila este de 4 stele: mobilier, curatenie, dotari, finisari, facilitati – acces la bucatarie ultradotata, loc de servit masa in interior sau pe terasa..

 653. Foarte amabil─â doamna care se ocup─â, loca╚Ťia frumoas─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â!

 654. Gazda primitoare, curatenie exemplara, mobilier nou, bucatarie utilata, plaja din Techirghiol foarte aproape.

 655. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 656. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 657. Faptul ca te intampina cu o cafea din partea casei, asadar te simti rasfatat. E foarte curat si primitor. Ceea ce mi-a atras atentia e ca au benzi de exacuare de urgenta fosforescente de-a lungul traseului de evacuare, ceea ce e o raritate. Deci au grija de client. Patronul desi stia ca am stat numai o noapte si plecam ne-a oferit un ceai, incerca sa ne fie cat mai comod si cat asteptam sa fie facuta factura.

 658. Profesionalismul si amabilitatea gazdelor.Curatenia,dotarea,ambientul.

 659. Pentru a treia oara la Rosiem House, am gasit anul acesta noi investitii in confortul turistilor: – zugraveala prospata, calorifere, usi si saltele noi – , curatenie desavarsita, mic dejun mai bogat si sporit calitativ si acelasi personal amabil, priceput si dornic sa ne faca o vacanta foarte placuta. Vom reveni aici cu mare placere.

 660. In mod deosebit mi-a placut personalul,amplasarea locatiei,micul dejun bun si indestulator si curatenia.

 661. Curatenie impecabila, personal amabil, confortabil, liniste. Excelent!

 662. mancarea ok. (se asteapta cam mult pana vine ) locatia amplasata excelent , curata, terasa localului prietenoasa.

 663. restaurantul are mancare foarte buna si corecta cu cei care au probleme de sanatate (stomac)

 664. Gazdele primitoare si amplasarea vilei aproape de lac, intr-un loc linistit, ne-au incarcat bateriile. Micul dejun a fost foarte bun, iar privelistea de pe balcon – relaxanta. Vom reveni cu drag!

 665. Totul ireprosabil,gazdele deosebit de amabile si primitoare! Recomand cu mare drag!

 666. Gazde extrem de amabile, mancare excelenta si pregatita la solicitarea clientilor; te simti ca in familie. Revenim cu placere.

 667. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 668. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 669. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 670. Totul a fost ok…locatie,primire,curatenie,gazde amabile

 671. Aproape de lac, liniste, aproape de teresa de pe faleza, unde se poate manca.

 672. Personalul foarte politicos, cur─â┼úenia exemplar─â, terasa, bucataria utilat─â ┼či dotat─â, cafea gratuit din partea propriet─â┼úii.

 673. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 674. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 675. Faptul ca te intampina cu o cafea din partea casei, asadar te simti rasfatat. E foarte curat si primitor. Ceea ce mi-a atras atentia e ca au benzi de exacuare de urgenta fosforescente de-a lungul traseului de evacuare, ceea ce e o raritate. Deci au grija de client. Patronul desi stia ca am stat numai o noapte si plecam ne-a oferit un ceai, incerca sa ne fie cat mai comod si cat asteptam sa fie facuta factura.

 676. Loca╚Ťia e perfect─â..Gazda foarte ospitalier─â. Nota 10.

 677. Locatie curata, cu finisaje bune si foisor multifunctional. Gazda primitoare,avand mereu la indemina o cafea buna! Materialele folosite pentru amenajare de buna calitate si de bun gust. Bunul gust trebuie sa se imbine si cu functionalitatea si siguranta.

 678. Pensiune modern─â, abia intrat─â ├«n circuit. Proprietari foarte amabili. Mult─â lini┼čte.

 679. Curatenie impecabila, totul mirosea foarte frumos, ne-am simtit ca acasa. Gradina foarte frumoasa si gazdele foarte ospitaliere si placute. Deosebit!

 680. Conditii foarte bune de cazare, gazde foarte amabile. Dorim sa revenim!

 681. O loca╚Ťie de nota zece. O vila moderna, foarte curata, curtea frumos amenajata, foisoarele dotate cu tot ce este necesar. Camerele foarte curate,holurile pline de flori, totul f─âcut cu foarte mult gust. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi atente cu turi╚Ötii. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi recomandam cu c─âldur─â alegerea acestei loca╚Ťii ╚Öi altor persoane.

 682. Profesionalismul si amabilitatea gazdelor.Curatenia,dotarea,ambientul.

 683. Pentru a treia oara la Rosiem House, am gasit anul acesta noi investitii in confortul turistilor: – zugraveala prospata, calorifere, usi si saltele noi – , curatenie desavarsita, mic dejun mai bogat si sporit calitativ si acelasi personal amabil, priceput si dornic sa ne faca o vacanta foarte placuta. Vom reveni aici cu mare placere.

 684. In mod deosebit mi-a placut personalul,amplasarea locatiei,micul dejun bun si indestulator si curatenia.

 685. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 686. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 687. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 688. Curatenie exemplara, dotari foarte bune (pentru nivelul de 3 margarete), personal deosebit de amabil si confort, mai putin caldura.

 689. Excelent. Liniste, curatenie, personal deosebit de amabil. Recomand cu caldura aceasta locatie.

 690. Pensiunea este moderna, noua si curata, conditii foarte bune de cazare.

 691. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac. Gr─âdina vilei este foarte frumoas─â ╚Öi ├«ngrijit─â. Vila este foarte curata ╚Öi mobilat─â cu bun gust. Liniste in majoritatea timpului, except├ónd latratul c├óinilor de pe strad─â.

 692. Ai la dispozitie tot ce iti trebuie. Curtea, terasa si linistea tocmai bune pentru relaxare!

 693. Ne-am simtit ca acasa! Vila curata, confortabila si foarte bine utilata!!! Nota 10 pentru bucataria si gratarul, am gatit cu placere si in libertate!!! Liniste, gradina verde si hamace!!!

 694. Foarte bine. E o placere, si o sa revin cu mare drag. Va multumesc.

 695. Cur─â╚Ťenie, ordine, mobilier nou, totul foarte bine ├«ngrijit ╚Öi gazdele foarte amabile!

 696. Un loc extrem de curat,linistit,gazde calde si primitoare.Prajitura cu cirese facuta de dna Ella a fost super bun─â!😘.Am dormit din prima noapte “neintorsi” .B─ânui ca din cauza saltelelor foarte comode.😊 Si cea mai tare chestie este ca domnul Gunther este kinetoterapeut cu metode unice de vindecat coloana.Am ajuns cu o durere puternica de coloan─â cervicala la pensiune si am plecat complet restabilita, diagnosticul meu fiind pus de medici ,de hernie cervicala. ├Äi mul╚Ťumesc inca o dat─â pe aceasta cale gazdei si kinetoterapeutului dl.Gunther Holzinger si dnei Ella pentru tot!!!!😘🙏🌹🌹🌹

 697. Loca╚Ťia este foarte aproape de centru. Cur─â╚Ťenie, liniste. Proprietarii sunt sociabili si respectuosi. Aproape de mijloacele de transport in comun ,la c├óteva minutele de mers pe jos. Pretul este ok!

 698. Super gazda .Foarte cumsecade si primitori. Camera foarte mare si curata. Recomand pentru orcine vrea relaxare si liniste. Multumim d-na Dorina😘.

 699. Mia pl─âcut foarte mult gazda, sunt ni╚Öte oameni minuna╚Ťi ╚Öi o zona foarte frumoasa ╚Öi lini╚Ötit─â.

 700. camerele foarte spatioase erau curatate zilnic. zona foarte linistita

 701. Proprietatea este amplasat─â ├«ntr-un loc lini╚Ötit unde se poate beneficia din plin de odihn─â. Facilit─â╚Ťile – curtea, foarte ├«ngrijit─â, buc─ât─âria – comun─â ├«n curte – cu toate ├«nlesnirile tehnice, au contribuit la reu╚Öita sejurului.

 702. Loca╚Ťie nou deschis─â, cur─â╚Ťenie, liniste, camere mobilate cu bun gust, aer conditionat, plase pentru insecte, uscator de par. Loc de joaca exterior bine dotat, inclusiv cu trambulin─â mare. Pentru copii e perfect, au unde se juca cu supraveghere minima. Loca╚Ťia este foarte aproape de lac, pentru cei interesati iar de aici cu masina se ajunge usor in orice alte sta╚Ťiuni, deci e o alternativ─â perfecta de cazare. Foisorul e foarte dr─âgu╚Ť amenajat si dotat cu tot ce e necesar (cuptor cu microunde, aragaz, filtru cafea (inclusiv cafea), vesela etc.). La sosire am gasit in frigider 2 sticle de apa plata din partea casei. Frumos gest.

 703. Pensiunea ├«n ansamblu ╚Öi gazdele ├«n mod special… Ofer─â o atmosfera de familie, te sim╚Ťi ca acas─â

 704. Gazdele foarte primitoare, deschise si dornice sa satisfaca dorintele clientilor. Pensiune noua, cu dotari de calitate, bine realizate. Foarte curat si atentie acordata detaliilor. Curte micuta, dar ingrijita, bine intretinuta, plina de flori. Gazdele au 4 catei jucausi in curte si o pisicuta cu care copiii se pot juca. Mancare foarte gustoasa pregatita de doamna casei. Atmosfera prietenoasa, ca de familie. A fost un sejur foarte placut. Locatia este excelenta pt familii cu copii.

 705. Calitatea constructiei,a anexelor si frumusetea gradinii dar,in primul rand,amabilitatea gazdelor.

 706. Amabilitatea si bunatatea personalului mi-a placut foarte mult, sunt oameni minunati cu suflet mare.Recomand tuturor aceasta locatie, m-au surprins placut cu atentia acordata in fiecare zi si mai ales diminetile cand ne pregateau pe langa micul dejun si desert. Sigur vom reveni mai ales ca ne-am imprietenit.

 707. Gazda, cur─â╚Ťenia,micul dejun, lini╚Ötea, toate pe m─âsura a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor

 708. Super gazde..super loca╚Ťie.Mul╚Ťumim pentru ospitalitate.De recomandat, f─âr─â ezitare.

 709. Absolut totul este frumos. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, dot─âri la standarde ├«nalte, liniste si personalul deosebit de amabil. Un punct forte – parcare aferenta fiecarui apartament+parcare biciclete Intr-un cuvant – concediu minunat si multa relaxare.

 710. Personal amabil, apartament curat, aerisit dotat cu tot necesarul, pentru un sejur pl─âcut.

 711. Locatia excelenta si foarte curata, apartamente spatioase si amenajate cu gust, servicii foarte bune si gazda foarte draguta.

 712. Amenajarea exterioar─â a presiunii, loc de joaca pentru copii, mesele de la terase.

 713. Terasa spatioasa si umbrita, mancarea foarte buna, amabilitatea proprietarilor si a angajatilor, distanta mica pana la lac, balcoanele generoase, salteau mare (190 x 200) si ortopedica, etc.

 714. Curatenie exemplara, dotari foarte bune (pentru nivelul de 3 margarete), personal deosebit de amabil si confort, mai putin caldura.

 715. Ne-a pl─âcut confortul oferit- mobil─â nou─â, saltele ╚Öi perne confortabile, suport de rufe si c├órlige incluse, m─âsu╚Ť─â cu scaune pe balcon, cabina de du╚Ö ├«nc─âp─âtoare, finisaje moderne, lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile, ╚Ölapi de camer─â, usc─âtor de p─âr, cur─â╚Ťenie, amabilitatea personalului. Plusvaloare aduce terasa de pe acoperi╚Ö cu mobilier foarte fain unde po╚Ťi petrece seri pl─âcute. Pensiunea este amplasat─â ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, aproape de lacul Techirghiol. De aici, de la pensiune, am ajuns foarte u╚Öor la plaj─â ├«n Eforie Nord- astfel, am evitat aglomera╚Ťia de acolo ╚Öi ne-am bucurat de un sejur a╚Öa cum ni-l doream!

 716. Locatie noua si moderna. Proprietarii foarte deschisi, ne-au oferit toate detaliile de care am avut nevoie pentru sejurul petrecut in zona. Pret foarte bun in raport cu conditiile oferite, mult peste ceea ce ofera alte locatii cu pretentii din tara.

 717. Pensiunea este nou─â, deschis─â in vara asta al lui 2020. Foarte curat ┼či modern. O teras─â cu o vedere minunat─â sus pe Pensiune . Proprietarii sunt foarte amabili ┼či comunicativi.

 718. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazde foarte primitoare ╚Öi atente, gradina frumos amenajata ╚Öi buc─ât─âria foarte bine pusa la punct. Nimic de repro╚Öat. Recomandam cu ├«ncredere!

 719. Totul. O pensiune cu conditii excelente. Cladire noua, curatenie exemplara, bucatarie moderna, utilata complet. Curtea verde, gazde primitoare. Loc liniștit.

 720. Foarte curat, gazde foarte primitoare și amabile, loc perfect de venit cu familia și copii, pt relaxare, pt un grătar și voie buna.

 721. Micul dejun foarte bun, cina la fel de buna, locatie linistita cu vedere panoramica asupara lacului, foarte curat si super igienizat cu gazde deosebit de primitoare si ospitaliere ce au facut tot posibilul sa ne simtim minunat!

 722. Micul dejun este consistent si cu produse de calitate.Servirea si curatenia sunt fara nici un cusur.Gazdele sunt amabile ,oameni placuti si ospitalieri ,nu-ti vine sa mai pleci acasa. Recomand fara nicio rezerva aceasta locatie atat pentru cei ce vor sa faca bai de namol la lacul Techirghiol ,cat si pentru cei ce doresc sa faca plaja la Eforie Nord.

 723. Vederea la lac superba, micul dejun delicios, gazdele minunate

 724. -gazde discrete, sensibile, empatice; -personalul foarte amabil; -cur─â╚Ťenie exemplara; -un ambient minunat, gr─âdina, terasa, apropiere de plaja.

 725. Locatia foarte aproape de lac si plaja amenajata.Vila este foarte bine intretinuta,iar camera curata si spatioasa.Ne-am odihnit foarte bine datorita saltelelor confortabile dar si zonei linistite in care este amplasata vila.Gazda este o doamna deosebita care ne-a pus tot ce aveam nevoie la dispozitie.Bucataria este mare si dotata cu tot ce este necesar pentru a prepara o masa ca acasa!Parcare in fata vilei supravegheata cu sistem video.

 726. Amplasare perfecta in Techirghiol. Vila este de 4 stele: mobilier, curatenie, dotari, finisari, facilitati – acces la bucatarie ultradotata, loc de servit masa in interior sau pe terasa..

 727. O vil─â frumoas─â, spa╚Ťioas─â, foarte aproape de lac, cu gazde primitoare ╚Öi cu un mic dejun excelent! Recomand cu c─âldur─â!

 728. Micul dejun diversificat si foarte bun. Pensiunea foarte curata. Patronii foarte amabili si primitori.

 729. micul dejun variat,proaspat si gustos! camera mare,dotata cu toate facilitatile,curata! locatia perfecta pentr cei care doresc sa faca plaja la Lacul Techirghiol sau Eforie Nord!

 730. Dotari la superlativ, camere spatioase, canapele foarte confortabile.

 731. Locul excep╚Ťional, oameni faini si primitori. Condi╚Ťiile excep╚Ťionale. Sincer, am fost pl─âcut surprins de apartament. Totul impecabil. De la aer condi╚Ťionat la tv, de la linguri╚Ťa la du╚Ö totul impecabil, curat, nou nou╚Ť. Recomand cu c─âldur─â.

 732. Apartamentul este spa╚Ťios, utilat complet, este modern.

 733. O locatie excelent─â, cur─â╚Ťenie, personalul foarte atent. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 734. Loca╚Ťie lini╚Ötita, retrasa cu o priveli╚Öte minunata asupra lacului, personalul foarte amabil, micul dejun cu produse de calitate. Raport calitate excelent.

 735. Amenajarea exterioar─â a presiunii, loc de joaca pentru copii, mesele de la terase.

 736. Camera este izolata foarte bine nu se aud vecinii Micul dejun foarte bun Cina foarte buna la un pret mai mult decat decent Gazdele foarte amabile Vom revenii cu siguranta

 737. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi o priveli╚Öte frumoasa din camera 3 ! Mic dejun foarte gustos ╚Öi s─â╚Ťios. Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile! Vom reveni cu drag!!

 738. Gazde foarte primitoare, deosebit de amabile si atente.

 739. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazde foarte primitoare ╚Öi atente, gradina frumos amenajata ╚Öi buc─ât─âria foarte bine pusa la punct. Nimic de repro╚Öat. Recomandam cu ├«ncredere!

 740. Totul. O pensiune cu conditii excelente. Cladire noua, curatenie exemplara, bucatarie moderna, utilata complet. Curtea verde, gazde primitoare. Loc liniștit.

 741. Foarte curat, gazde foarte primitoare și amabile, loc perfect de venit cu familia și copii, pt relaxare, pt un grătar și voie buna.

 742. Loca╚Ťia aproape de Lacul Techirghiol ,cur─â╚Ťenie,mobilier nou ,aer conditionat gazda primitoare ╚Öi foarte amabil─â

 743. -gazde discrete, sensibile, empatice; -personalul foarte amabil; -cur─â╚Ťenie exemplara; -un ambient minunat, gr─âdina, terasa, apropiere de plaja.

 744. Locatia foarte aproape de lac si plaja amenajata.Vila este foarte bine intretinuta,iar camera curata si spatioasa.Ne-am odihnit foarte bine datorita saltelelor confortabile dar si zonei linistite in care este amplasata vila.Gazda este o doamna deosebita care ne-a pus tot ce aveam nevoie la dispozitie.Bucataria este mare si dotata cu tot ce este necesar pentru a prepara o masa ca acasa!Parcare in fata vilei supravegheata cu sistem video.

 745. Condi╚Ťii foarte bune, la limita superioar─â categoriei de trei stele. Lini╚Ötea. Apusurile magnifice de soare. Raport excelent calitate /pre╚Ť.

 746. Pensiunea ├«n ansamblu ╚Öi gazdele ├«n mod special… Ofer─â o atmosfera de familie, te sim╚Ťi ca acas─â

 747. Gazdele foarte primitoare, deschise si dornice sa satisfaca dorintele clientilor. Pensiune noua, cu dotari de calitate, bine realizate. Foarte curat si atentie acordata detaliilor. Curte micuta, dar ingrijita, bine intretinuta, plina de flori. Gazdele au 4 catei jucausi in curte si o pisicuta cu care copiii se pot juca. Mancare foarte gustoasa pregatita de doamna casei. Atmosfera prietenoasa, ca de familie. A fost un sejur foarte placut. Locatia este excelenta pt familii cu copii.

 748. Suprafata apartamentului și dotările de calitate. Liniștea.

 749. Dotari la superlativ, camere spatioase, canapele foarte confortabile.

 750. Locul excep╚Ťional, oameni faini si primitori. Condi╚Ťiile excep╚Ťionale. Sincer, am fost pl─âcut surprins de apartament. Totul impecabil. De la aer condi╚Ťionat la tv, de la linguri╚Ťa la du╚Ö totul impecabil, curat, nou nou╚Ť. Recomand cu c─âldur─â.

 751. Totul ne-a placut, gazdele sunt minunate, este foarte curat ╚Öi confortabil. O men╚Ťiune special─â trebuie f─âcut─â ├«n leg─âtur─â cu m├óncarea: gustoas─â ╚Öi sa╚Ťioas─â ! Ne vom ├«ntoarce negre╚Öit.

 752. Micul dejun foarte gustos, servit a la carte, ceea ce ne-a creat o senzatie de siguranta acum, in perioada crizei sanitare. De altfel, gazdele au luat toate masurile de precautie pentru a ne simti in siguranta din acest punct de vedere. Personalul extrem de amabil, flexibil, politicos, saritor, primitor. Ne-am simtit, pentru 5 zile, ca acasa. Le multumim frumos! Recomand cu caldura

 753. Profesionalismul si amabilitatea gazdelor.Curatenia,dotarea,ambientul.

 754. Condi╚Ťii foarte bune, la limita superioar─â categoriei de trei stele. Lini╚Ötea. Apusurile magnifice de soare. Raport excelent calitate /pre╚Ť.

 755. Pensiunea ├«n ansamblu ╚Öi gazdele ├«n mod special… Ofer─â o atmosfera de familie, te sim╚Ťi ca acas─â

 756. Gazdele foarte primitoare, deschise si dornice sa satisfaca dorintele clientilor. Pensiune noua, cu dotari de calitate, bine realizate. Foarte curat si atentie acordata detaliilor. Curte micuta, dar ingrijita, bine intretinuta, plina de flori. Gazdele au 4 catei jucausi in curte si o pisicuta cu care copiii se pot juca. Mancare foarte gustoasa pregatita de doamna casei. Atmosfera prietenoasa, ca de familie. A fost un sejur foarte placut. Locatia este excelenta pt familii cu copii.

 757. Atat gazdele cat si cazarea au fost de neuitat. Am avut acces rapid atat la mare cat si la lacul Techirghiol. Fetita mea s-a jucat alaturi de alti copii in locul de joaca. Camera a fost supercurata si f f mare fata de cat ma asteptam. Pretul f mic pt asa calitate. Sigur voi reveni cu prima ocazie. Multumesc gazdelor si sper sa ne revedem la vara.

 758. ÔÇ×Totul e la superlativ: loca╚Ťie , facilita╚Ťi , paturi f confortabile , decorat cu bun gust , m├óncare delicioasa , por╚Ťi indestulatoare , personal deosebit de amabil.

 759. Totul a fost perfect! Mul╚Ťumim gazdelor pentru tot!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled