Cazare ieftina Tarnaveni

De multe ori ne uitam dupa cazare in Tîrnăveni, Mureş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Tîrnăveni, Mureş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România

Balcescu20

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Iris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Dobsi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Sasului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Boutique Hotel Le Baron

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Fabini Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Bassen

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Castel Haller

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Roxana si Adelaida Buia din Amarasti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Roxana si Adelaida Buia din Amarasti, jud. DoljCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 • Felix si Nechifor Maican din Valcele, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Tîrnăveni, Mureş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Felix si Nechifor Maican din Valcele, jud. BacauCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 • Ernest si Clementina Săceanu din Arionestii Vechi, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ernest si Clementina Săceanu din Arionestii Vechi, jud. PrahovaCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 • Stancu si Aureliana Broșteanu din Fantani, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Tîrnăveni, Mureş, România!

  (Stancu si Aureliana Broșteanu din Fantani, jud. GalatiCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 • Clementina si Laurențiu Chiru din Voineasa, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Tîrnăveni, Mureş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Clementina si Laurențiu Chiru din Voineasa, jud. ValceaCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 • Ștefan si Lazăr Chendi din Grosi, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Tîrnăveni, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Tîrnăveni, Mureş, România.

  (Ștefan si Lazăr Chendi din Grosi, jud. AradCazare in Tîrnăveni, Mureş, România pentru 2 persoane)

 1. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 2. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 3. Amplasarea într-o zonă liniștită. Confortul și dotările de excepție din apartament. Amabilitatea și promptitudinea gazdelor.

 4. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 5. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 6. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 7. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 8. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 9. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 10. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 11. Camera frumoasa, cu gust aranjata, patul comod, foarte curat, terasa chic, cu multe flori, bucataria bine utilata. Proprietarul foarte amabil, ne-a oferit toate informatiile nesesare unei sederi placute, ii multumim.

 12. Aerul curat, racoarea naturala din camera, personalul deosebit de atent cu clientii.

 13. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 14. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 15. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 16. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 17. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 18. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 19. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 20. Mi-a plăcut totul. Camerele mari, curate, mobilierul frumos pictat, personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună.

 21. micul dejun placut si indestulator; patul excelent; camera calduroasa si placuta ; ne plac f. mult desenele rupestre si mobilerul… personalulu bine informat si amabil cu atentie deosebit chiar si la amanunte…

 22. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 23. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 24. Amenajare interioara și exterioară excepțională, personal amabil, servicii foarte bune.

 25. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 26. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 27. Amplasarea într-o zonă liniștită. Confortul și dotările de excepție din apartament. Amabilitatea și promptitudinea gazdelor.

 28. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 29. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 30. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 31. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 32. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 33. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 34. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 35. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 36. Camera frumoasa, cu gust aranjata, patul comod, foarte curat, terasa chic, cu multe flori, bucataria bine utilata. Proprietarul foarte amabil, ne-a oferit toate informatiile nesesare unei sederi placute, ii multumim.

 37. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 38. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 39. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 40. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 41. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 42. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 43. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 44. Mi-a plăcut totul. Camerele mari, curate, mobilierul frumos pictat, personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună.

 45. micul dejun placut si indestulator; patul excelent; camera calduroasa si placuta ; ne plac f. mult desenele rupestre si mobilerul… personalulu bine informat si amabil cu atentie deosebit chiar si la amanunte…

 46. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 47. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 48. Amenajare interioara și exterioară excepțională, personal amabil, servicii foarte bune.

 49. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 50. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 51. Amplasarea într-o zonă liniștită. Confortul și dotările de excepție din apartament. Amabilitatea și promptitudinea gazdelor.

 52. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 53. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 54. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 55. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 56. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 57. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 58. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 59. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 60. Camera frumoasa, cu gust aranjata, patul comod, foarte curat, terasa chic, cu multe flori, bucataria bine utilata. Proprietarul foarte amabil, ne-a oferit toate informatiile nesesare unei sederi placute, ii multumim.

 61. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 62. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 63. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 64. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 65. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 66. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 67. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 68. Mi-a plăcut totul. Camerele mari, curate, mobilierul frumos pictat, personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună.

 69. micul dejun placut si indestulator; patul excelent; camera calduroasa si placuta ; ne plac f. mult desenele rupestre si mobilerul… personalulu bine informat si amabil cu atentie deosebit chiar si la amanunte…

 70. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 71. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 72. Amenajare interioara și exterioară excepțională, personal amabil, servicii foarte bune.

 73. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 74. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 75. Amplasarea într-o zonă liniștită. Confortul și dotările de excepție din apartament. Amabilitatea și promptitudinea gazdelor.

 76. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 77. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 78. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 79. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 80. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 81. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 82. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 83. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 84. Camera frumoasa, cu gust aranjata, patul comod, foarte curat, terasa chic, cu multe flori, bucataria bine utilata. Proprietarul foarte amabil, ne-a oferit toate informatiile nesesare unei sederi placute, ii multumim.

 85. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 86. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 87. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 88. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 89. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 90. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 91. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 92. Mi-a plăcut totul. Camerele mari, curate, mobilierul frumos pictat, personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună.

 93. micul dejun placut si indestulator; patul excelent; camera calduroasa si placuta ; ne plac f. mult desenele rupestre si mobilerul… personalulu bine informat si amabil cu atentie deosebit chiar si la amanunte…

 94. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 95. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 96. Amenajare interioara și exterioară excepțională, personal amabil, servicii foarte bune.

 97. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 98. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 99. Amplasarea într-o zonă liniștită. Confortul și dotările de excepție din apartament. Amabilitatea și promptitudinea gazdelor.

 100. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 101. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 102. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 103. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 104. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 105. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 106. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 107. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 108. Camera frumoasa, cu gust aranjata, patul comod, foarte curat, terasa chic, cu multe flori, bucataria bine utilata. Proprietarul foarte amabil, ne-a oferit toate informatiile nesesare unei sederi placute, ii multumim.

 109. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 110. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 111. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 112. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 113. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 114. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 115. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 116. Mi-a plăcut totul. Camerele mari, curate, mobilierul frumos pictat, personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună.

 117. micul dejun placut si indestulator; patul excelent; camera calduroasa si placuta ; ne plac f. mult desenele rupestre si mobilerul… personalulu bine informat si amabil cu atentie deosebit chiar si la amanunte…

 118. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 119. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 120. Amenajare interioara și exterioară excepțională, personal amabil, servicii foarte bune.

 121. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 122. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 123. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 124. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 125. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 126. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 127. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 128. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 129. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 130. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 131. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 132. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 133. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 134. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 135. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 136. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 137. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 138. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 139. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 140. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 141. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 142. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 143. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 144. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 145. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 146. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 147. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 148. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 149. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 150. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 151. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 152. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 153. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 154. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 155. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 156. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 157. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 158. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 159. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 160. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 161. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 162. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 163. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 164. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 165. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 166. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 167. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 168. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 169. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 170. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 171. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 172. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 173. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 174. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 175. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 176. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 177. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 178. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 179. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 180. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 181. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 182. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 183. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 184. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 185. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 186. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 187. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 188. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 189. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 190. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 191. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 192. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 193. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 194. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 195. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 196. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 197. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 198. -camera si baia foarte spatioase -pat confortabil -mic dejun foarte bun si variat -ai balcon la camera, dar fara priveliste -semnal wifi foarte bun -televizor bunicel, diagonala mare

 199. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 200. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 201. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 202. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 203. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 204. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 205. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 206. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 207. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 208. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 209. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 210. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 211. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 212. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 213. Piesaj extraordinar a fost foarte plăcut. Cu siguranță vom reveni cu toată familia

 214. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 215. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 216. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 217. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 218. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 219. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 220. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 221. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 222. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 223. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 224. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 225. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 226. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 227. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 228. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 229. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 230. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 231. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 232. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 233. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 234. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 235. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 236. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 237. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 238. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 239. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 240. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 241. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 242. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 243. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 244. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 245. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 246. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 247. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 248. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 249. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 250. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 251. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 252. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 253. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 254. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 255. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 256. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 257. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 258. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 259. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 260. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 261. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 262. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 263. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 264. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 265. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 266. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 267. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 268. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 269. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 270. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 271. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 272. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 273. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 274. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 275. curatenia si amplasamentul, casa, gradina si spatiile comune foarte bine intretinute; patul foarte confortabil

 276. Apartamentul a fost grozav. Spatios, foarte primitor si modern. A doua seara ne-am cazat intr-o alta camera, la etaj, unde nu am nimic de reprosat, doar ca baile sunt micute. Recomand cu incredere.

 277. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 278. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 279. Totul este atent pregătit si asigurat pentru oaspeti.

 280. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 281. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 282. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 283. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 284. Csilla-renata mai 3, 2019 at 10:56 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 285. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 286. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 287. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 288. Renovarea de exceptie, te simti”la Castel”. Facilitati suplimentare spa cu foraj propriu apa salina. Bucataria buna. Parcarea generoasa.

 289. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 290. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 291. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 292. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 293. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 294. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 295. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 296. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 297. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 298. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 299. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 300. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 301. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 302. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 303. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 304. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 305. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 306. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 307. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 308. Csilla-renata mai 10, 2019 at 10:48 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 309. Atmosfera linistita si relaxanta, mancare buna si personal amabil.

 310. Preparate excelente in restaurant, personal profesionist

 311. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 312. +++ locatia este extraordinara +++ gazdele s-au straduit (si rezultatele se vad) sa restaureze si sa creeze atmosfera vechiului castel +++ meniul este diversificat (cu accent pe cele reprezentative zonei) si la un cost rezonabil Obs. Personal recomand palinca din cirese salbatice asezonata cu un aperitiv din unsoare de rata cu confit de ceapa si paine de casa rumenita pe plita +++ personalul este amabil si prompt +++ modul in care este aranjata camera si mobilierul care este in ton cu tema locatiei

 313. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 314. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 315. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 316. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 317. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 318. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 319. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 320. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 321. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 322. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 323. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 324. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 325. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 326. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 327. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 328. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 329. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 330. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 331. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 332. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 333. Csilla-renata mai 15, 2019 at 9:11 am

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 334. Micul dejun a fost foarte bogat si variat.Servire foarte promta. Mi-a placut concertul organizat .

 335. Preparate excelente in restaurant, personal profesionist

 336. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 337. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 338. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 339. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 340. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 341. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 342. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 343. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 344. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 345. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 346. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 347. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 348. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 349. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 350. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 351. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 352. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 353. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 354. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 355. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 356. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 357. Csilla-renata mai 18, 2019 at 11:49 am

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 358. Micul dejun a fost foarte bogat si variat.Servire foarte promta. Mi-a placut concertul organizat .

 359. Preparate excelente in restaurant, personal profesionist

 360. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 361. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 362. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 363. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 364. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 365. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 366. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 367. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 368. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 369. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 370. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 371. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 372. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 373. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 374. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 375. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 376. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 377. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 378. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 379. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 380. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 381. Csilla-renata mai 18, 2019 at 12:02 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 382. Micul dejun a fost foarte bogat si variat.Servire foarte promta. Mi-a placut concertul organizat .

 383. Preparate excelente in restaurant, personal profesionist

 384. Camera spațioasă, curată , ambianata deosebita, micul dejun de excepție.

 385. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 386. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 387. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 388. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 389. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 390. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 391. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 392. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 393. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 394. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 395. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 396. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 397. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 398. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 399. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 400. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 401. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 402. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 403. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 404. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 405. Csilla-renata mai 24, 2019 at 8:52 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 406. Mâncarea a fost exceptionala.in general totul a fost oj

 407. Micul dejun a fost foarte bogat si variat.Servire foarte promta. Mi-a placut concertul organizat .

 408. Preparate excelente in restaurant, personal profesionist

 409. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 410. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 411. Am locuit proprietatea două nopţi şi ziua dintre ele. Totul a fost OK: condiţii foarte bune, proprietari amabili şi discreţi. Numai un căutător profesionist de „noduri în papură” ar putea găsi defecte locului.

 412. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 413. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 414. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 415. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 416. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 417. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 418. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 419. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 420. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 421. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 422. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 423. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 424. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 425. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 426. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 427. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 428. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 429. Csilla-renata mai 31, 2019 at 3:26 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 430. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 431. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 432. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 433. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 434. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 435. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 436. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 437. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 438. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 439. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 440. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 441. Amabilitatea, liniștea, dotarea, curățenia, tot. Aștept sa revin, cum mult drag!

 442. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 443. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 444. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 445. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 446. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 447. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 448. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 449. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 450. Csilla-renata iunie 7, 2019 at 3:26 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 451. Mâncarea de la restaurant Amenajarea spațiilor comune

 452. Camera ca in descriere. Micul dejun a fost bogat, o gramada de alegeri posibile. Usor de ajuns, apare pe orice aplicatie de gps. Staff-ul foarte primitor si amabil.

 453. Mâncarea a fost exceptionala.in general totul a fost oj

 454. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 455. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 456. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 457. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 458. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 459. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 460. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 461. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 462. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 463. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 464. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 465. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 466. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 467. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 468. Peisaj de vis, piscina superba, liniste si relaxare. Noaptea linistita si doar cu zgomotele naturii. Tot ce tine de cazare este confortabil si curat, amplasare pensiunii este foarte in regula.

 469. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 470. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 471. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 472. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 473. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 474. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 475. Mâncarea de la restaurant Amenajarea spațiilor comune

 476. Camera ca in descriere. Micul dejun a fost bogat, o gramada de alegeri posibile. Usor de ajuns, apare pe orice aplicatie de gps. Staff-ul foarte primitor si amabil.

 477. Mâncarea a fost exceptionala.in general totul a fost oj

 478. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 479. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 480. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 481. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 482. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 483. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 484. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 485. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 486. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 487. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 488. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 489. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 490. Alegerea tuturor elementelor de decor. Zona piscinei, este superba!

 491. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 492. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 493. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 494. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 495. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 496. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 497. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 498. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 499. Mâncarea de la restaurant Amenajarea spațiilor comune

 500. Camera ca in descriere. Micul dejun a fost bogat, o gramada de alegeri posibile. Usor de ajuns, apare pe orice aplicatie de gps. Staff-ul foarte primitor si amabil.

 501. Mâncarea a fost exceptionala.in general totul a fost oj

 502. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 503. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 504. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 505. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 506. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 507. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 508. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 509. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 510. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 511. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 512. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 513. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 514. Alegerea tuturor elementelor de decor. Zona piscinei, este superba!

 515. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 516. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 517. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 518. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 519. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 520. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 521. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 522. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 523. Mâncarea de la restaurant Amenajarea spațiilor comune

 524. Camera ca in descriere. Micul dejun a fost bogat, o gramada de alegeri posibile. Usor de ajuns, apare pe orice aplicatie de gps. Staff-ul foarte primitor si amabil.

 525. Mâncarea a fost exceptionala.in general totul a fost oj

 526. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 527. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 528. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 529. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 530. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 531. Camere mari, spatioase, elegante, curate!!! Raport excelent calitate- pret !!!!

 532. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 533. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 534. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 535. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 536. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 537. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 538. Alegerea tuturor elementelor de decor. Zona piscinei, este superba!

 539. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 540. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 541. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 542. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 543. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 544. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 545. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 546. Csilla-renata iulie 5, 2019 at 3:40 pm

  Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 547. Locatia fabuloasa, curățenie ireproșabila, decorul splendid!

 548. Mâncarea de la restaurant Amenajarea spațiilor comune

 549. Camera ca in descriere. Micul dejun a fost bogat, o gramada de alegeri posibile. Usor de ajuns, apare pe orice aplicatie de gps. Staff-ul foarte primitor si amabil.

 550. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 551. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 552. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 553. Personal amabil, curatenie, mic dejun bogat, liniste si parcare pazita.

 554. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 555. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 556. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 557. Receptia, lobby-ul, camerele sunt precum pozele prezentate. Ne-am simtit bine deoarece am fost primiti de un persoal atent la detalii.

 558. Cochetă, liniștită, potrivită pentru odihnă și recuperare. Foarte bună bucătăria. O notă specială pentru colecția de tablouri și piesele de mobilier; din păcate nu sunt valorificate corect.

 559. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 560. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 561. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 562. Alegerea tuturor elementelor de decor. Zona piscinei, este superba!

 563. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 564. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 565. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 566. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 567. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 568. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 569. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 570. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 571. Camerele și aerul aristrocratic al castelului, detaliile aflate prin tot locul, terasa in aer liber, curtea și vegetația. Mâncarea a fost extrem de buna !

 572. Locatie foarte eleganta cu gazde primitoare,mancare si servicii excelente.

 573. Locatia fabuloasa, curățenie ireproșabila, decorul splendid!

 574. Foarte fain amenajat, spatios, curat. Gazda este foarte amabila. Poate cateva ustensile in plus in bucatarie ar fi binevenite si o lumina ambientala in living. De revenit fara discutii.

 575. Totul perfect, chiar peste asteptari…curat, spatios, linistit

 576. Pat foarte confortabil ,curatsnie ,liniste ,amenajare .

 577. Personal amabil, curatenie, mic dejun bogat, liniste si parcare pazita.

 578. Curat, camera spatioasa, mobilier nou, terasa, parcare sigura.

 579. Modul de decorate a camerei, curățenia, si dotările pentru prețul plătit ( pat mare matrimonial foarte comod, frigider, fotolii cu măsuță, toaleta de machiaj cu oglinda, dar într-un spațiu generos, papuci pentr baie, etc.)

 580. Un mic dejun excelent, bufet foarte bine diversificat. Camerele sunt foarte confortabile. In general zona este foarte prietenoasa si relaxarea pe masura.

 581. Complexul Dobsi este îngrijit și curat, are facilități ( restaurant, SPA, piscină cu apă sărată, curte interioara unde se poate face plajă pe șezlonguri etc) la îndemână.

 582. micul dejun a fost OK, , restaurantul curat, personalul amabil.

 583. Amplasare perfecta a pensiunii, langa un hotel unde se poate servi masa, ospitalitatea si informatiile date de proprietar. Increderea pe care ne-a acordat-o la plecare.

 584. Un loc foarte frumos, linistit cu un aer foarte curat, departe de agitatia si poluarea din Bucuresti. Un loc foarte potrivit pentru relaxare si refacere a nervilor distrusi de metropola…

 585. Totul a fost peste așteptări. Ospitalitatea gazdei și atitudinea personalului au fost de nota 10 cu felicitări! Recomand cu căldură și vom reveni la această pensiune!

 586. Alegerea tuturor elementelor de decor. Zona piscinei, este superba!

 587. Proprietate excelentă, camere mari și spațioase , foarte curat . Proprietarii de nota 10 , foarte comunicativi

 588. Locatia a fost una deosebit de placuta si inedita – o veche resedinta saseasca, un adevarat conac boieresc, restaurat si renovat in stilul vremurilor sale de glorie. Asezarea este superba, la marginea livezii de meri. Am putut cunoaste istoria locului chiar de la proprietara sa, care ne-a impresionat cu felul ei de a fi , foarte prietenoasa, amabila si dornica de a ne impartasi din istoria locurilor si nu numai. Ambientul ne-a transpus in timp: hotelul, care functioneaza in vechiul conac, ofera confort de 4* oricarui turist, chiar si cu pretentii. Restaurantul, care functioneaza in cladirile vechilor anexe ale resedintei, are un personal extrem de amabil si un meniu deosebit de bogat si gustos. Cadrul natural deosebit, amplasarea si organizarea proprietatii, facilitatile oferite ne vor face sa ne amintim cu placere si sa revenim intr-o perioada calda a anului.

 589. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 590. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 591. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 592. Camera, salteaua, curatenia, personalul, preparatele culinare – toate la superlativ,!

 593. gazde foarte dragute micul dejun excelent amenajarea – curtea, camerele si locul de luat masa Gazeta cu oferte speciale

 594. Personal foarte amabil Visinata-Tuica-Cafea din partea casei Atmosfera relaxata Camere curate si foarte frumos amenajate Recomand tuturor !

 595. Camerele și aerul aristrocratic al castelului, detaliile aflate prin tot locul, terasa in aer liber, curtea și vegetația. Mâncarea a fost extrem de buna !

 596. Locatie foarte eleganta cu gazde primitoare,mancare si servicii excelente.

 597. Locatia fabuloasa, curățenie ireproșabila, decorul splendid!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled