Cazare ieftina Targu Lapus

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Târgu Lăpuș, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Târgu Lăpuș, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Târgu Lăpuș, Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Târgu Lăpuș, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ludovic si Fabian Dzițac din Brezoaele, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ludovic si Fabian Dzițac din Brezoaele, jud. DambovitaCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 • Adina si Francisc Nottara din Viisoara, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Târgu Lăpuș, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Adina si Francisc Nottara din Viisoara, jud. DambovitaCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 • Paulica si Victoria Aldulescu din Badulesti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Paulica si Victoria Aldulescu din Badulesti, jud. DambovitaCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 • Silvian si Anca Motrescu din Rusanesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Târgu Lăpuș, Romania!

  (Silvian si Anca Motrescu din Rusanesti, jud. ValceaCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 • Andrian si Heracleea Varo din Titiana, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Târgu Lăpuș, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Andrian si Heracleea Varo din Titiana, jud. MuresCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 • Silvia si Nicușor Amânar din Valisoara, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Târgu Lăpuș, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Târgu Lăpuș, Romania.

  (Silvia si Nicușor Amânar din Valisoara, jud. Caras-SeverinCazare in Târgu Lăpuș, Romania pentru 4 persoane)

 1. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 2. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 3. Locație excelentă,personal amabil, pat mare confortabil,măncare foarte bună

 4. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 5. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 6. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 7. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 8. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 9. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 10. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 11. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 12. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 13. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 14. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 15. Mic-dejun, camera spatioasa, personal foarte ospitalier, parcarea interioara.

 16. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 17. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 18. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 19. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 20. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 21. Locatia, apa fiebinte de la dus, caldura in camera, micul dejun.

 22. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 23. Totul a fost la superlativ , nici nu ne asteptam sa gasim asa de bine .Curatenie , confort , amplasament , dotari , gazda agreabila , tot ce iti doresti sa gasesti la o cazare , poate chiar mai mult

 24. Ce a placut ? apartamentul in sine, mobilierul, faptul ca are 2 televizoare de calitate, frigider mare, balcon. E liniste desi este bloc, statia de taxi e aproape. Sunt multe magazine alimentare in zona. Deosebit este ca nu sunt usi clasice si totusi camerele se pot izola. Cum ? Vizitati si veti vedea. Se poate gati, desi din poze nu se vede bine aragazul, acesta e mare si bun. Cada de baie e mare si confortabila, internet foarte bun. Se ofera papuci de casa, crema de pantofi, vesela si oare de bucatarie, si, fapt unic intalnit de mine la unitatile de acest tip, o sticla cu apa minerala te asteapta in frigider daca vii insetat de pe drum. Felicitari gazdei care dovedeste ca si in Romania se poate face turism ca in tarile civilizate.

 25. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca “m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 26. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 27. Designul hotelului a fost peste asteptari. Camera spatioasa, pat confortabil. Parcare in curtea interioara a cladirii.

 28. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 29. Hotel super bine amplasat,personal deosebit de amabil si călduros.. camera minunata..intr un cuvânt RECOMAND .BRAVO Hotel Grand!

 30. Locație excelentă,personal amabil, pat mare confortabil,măncare foarte bună

 31. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 32. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 33. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 34. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 35. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 36. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 37. designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 38. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 39. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 40. Camera spatioasa, curata (curatenie in fiecare zi), baie spatioasa. Personal serviabil, implicat și am primit sfaturi bune pentru locurile care merita vizitate și am fost îndrumați către restautante/cafenele foarte bune. Poziționare centrala cu acces facil la localurile din zona.

 41. Amplasarea fata de centrul. Micul dejun. Personalul.

 42. Ospitalitatea personalului, comfortul camerei , curatenia,linistea ,baia spatioasa si functionala si pozitia pensiunii in apropierea centrului.

 43. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 44. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 45. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 46. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 47. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 48. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 49. Constantin-viorel martie 6, 2019 at 4:50 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 50. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 51. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 52. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 53. Camere mari, spatioase, calduroase, cu vedere foarte frumoasa.

 54. Locatia foarte buna si privelistea asupra orasului, superbe!

 55. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 56. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 57. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 58. Adriana_dana2003 martie 6, 2019 at 4:50 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 59. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 60. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 61. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 62. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 63. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 64. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 65. Amabilitatea personalului si tot spatiul in sine excelent.

 66. Totul a fost ok, personalul deosebit de atent si amabil, camera mare, patul la fel, baia spatioasa, curatenie impecabila. Amplasarea este perfecta daca ai de lucru in zona centrala- de exemplu instante, unde am fost eu, este aproape de mall, aproape de obiectivele importante din oras si, foarte important, exista o statie de taxi chiar in fata pensiunii. Micul dejun a fost ok si, cel mai important, foarte variat, cu produse de calitate ambalate individual- iar personalul era mereu atent sa te ajute cu orice ai avea nevoie.Pretul este ok fata de conditii si amplasare.

 67. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 68. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 69. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 70. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 71. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 72. Totul a fost excelent!👍Recomand aceasta locatie tuturor celor care doresc un loc linistit si confortabil de unde ai foarte usor acces la orice zona din oras. Este potrivit si pt familii cu 2-3 copii.Pozele din prezentare sunt reale iar gazda foarte primitoare.

 73. Adriana_dana2003 martie 24, 2019 at 11:30 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 74. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 75. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 76. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 77. Mic dejun bogat, variat, indestulator, la restaurantul hotelului, intre ore rezonabile.

 78. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 79. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 80. Constantin-viorel martie 24, 2019 at 11:30 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 81. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 82. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 83. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 84. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 85. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 86. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 87. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 88. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 89. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 90. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 91. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 92. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 93. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 94. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 95. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 96. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 97. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 98. Camere spatioase si confortabile. Baie frumoasa si curata. Personal amabil. Mic dejun gustos si atent preparat.

 99. Cea mai calduroasa primire, amabilitate, eleganta, ospitalitate, iar la camera, ireprosabil!!! Mi se pare f mic tariful pentru conditiile acestei pensiuni. Recomand cu drag!!!

 100. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 101. Mic dejun bogat, variat, indestulator, la restaurantul hotelului, intre ore rezonabile.

 102. Camera 502 spatioasa&liniștită(vedere spre spate),curățenie exemplară,mic dejun f.bun,amplasarea ultracentrala a hotelului. Taxa de parcare nu se mai plătește,probabil a fost inclusă în pretul camerei,conform cu solicitarea mea formulată în review-uri meu din apr 2017.

 103. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 104. Constantin-viorel martie 31, 2019 at 6:40 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 105. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 106. Adriana_dana2003 martie 31, 2019 at 6:40 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 107. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 108. 1.incercarea de realizare a unui hotel “de design” ridicând standardele estetice ale industriei hoteliere folosind câteva accente de calitate 2.mic dejun diversificat respectând standardele declarate 3.atitudinea personalului peste media industriei și a societății Românești

 109. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 110. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 111. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 112. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 113. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 114. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 115. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 116. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 117. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 118. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 119. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 120. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 121. Era curat si receptionerii cu foarte mult bun simt.

 122. O pensiune frumoasa, curte mare, amplasare exact cum spun la 2-3 km de centru, camere spatioase, curate,personal amabil. Poarta se inchide la ora 23, te simti in sigurantă!

 123. Camere foarte spațioase, curățenie, raport bun calitate preț. La parterul pensiunii se afla un restaurant cu mâncare foarte bună și prețuri accesibile.

 124. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 125. Mic dejun care nu a fost proaspăt. Calitate scăzută pt prestația unui grand hotel

 126. Totul a fost elegant și deosebit de frumos. Locația, cel puțin pentru partea din spate a hotelului, este liniștită, exact ceea ce am vrut. Personalul a fost deosebit de respectuos.

 127. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 128. Constantin-viorel aprilie 4, 2019 at 8:09 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 129. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 130. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 131. Adriana_dana2003 aprilie 4, 2019 at 8:09 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 132. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 133. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 134. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 135. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 136. Camera a fost spatioasa si foarte curata, iar personalul amabil si prietenos. Micul dejun a fost gustos si variat. Pensiunea este situata chiar in centrul orasului, asa ca se poate ajunge pe jos peste tot. Atmosfera este placuta si ne-am bucurat si de loc de parcare in curtea pensiunii (unde incap lejer 4 masini).

 137. …chiar in concurs cu optiunile de 4 – 5 stele, din toate punctele de vedere; disponibilitatea personalului si amabilitatea autentica, fara cusur, se reflecta in calitatea tuturor serviciilor oferite. Curatenie, confort, mic dejun variat, cafea buna.

 138. Pensiunea este noua, asa ca totul este frumos cand este nou.

 139. Camerele, micul dejun si atentia ospatarilor; spa-ul care avea apa calda in piscina si in jacuzi cum rar întâlnești. Locatia.

 140. Hotelul este amplasat in centrul orasului Tg.Mures.O destinatie pe care o recomand.Personalul amabil,camera confortabilă si curată.Facilitati bune cu piscina si sauna.Micul dejun consistent.

 141. amplasarea ultracentrală, micul dejun copios şi faptul că am avut acces la saună.

 142. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 143. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 144. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 145. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 146. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 147. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 148. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 149. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 150. Primirea “călduroasă” deși afară era destul de frig; camera a avut o vedere frumoasă; curat și confortabil. Mulțumim, vom reveni!

 151. Patul a fost confortabil, camera spatioasa cu toate dotarile necesare

 152. Gazdele au fost foarte primitoare, iar check-inul si check-outul s-au facut rapid. Pensiunea are bucatarie la fiecare etaj, iar dimineata am fost serviti de catre personalul de la receptie cu ceai/cafea. Zona este linistita, nu foarte departe de centrul orasului.

 153. Personal amabil. Camera curata. Foarte cald în camera având în vedere faptul ca afara este ger. Am fost serviți cu cafea din partea receptionerului dimineata. Curat la baie.

 154. Curățenie, personal foarte amabil si pat foarte confortabil

 155. → camera a fost curata, confortabila, bine aerisita si incalzita → micul dejun inclus a fost suficient de variat, nu aveai cum sa pleci cu stomacul gol 🙂 → liniste, exceptand zgomotul centralei termice

 156. Zona destul de buna(multe complexe si fast food uri prin apropiere),personal primitor,camera foarte curată,conditii destul de bune.

 157. Locatia aproape de centru. Mic dejun variat. Wifi functional peste tot. Curatenie impecabila.

 158. Micul dejun a fost îmbunătățit fata de ultima data când am fost aici.

 159. Amplasare foarte buna, personal amabil, voi reveni!

 160. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 161. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 162. Salteaua a fost medie ca si calitate. In rest totul a fost la superlativ. Cel mai bun hotel in care am stat pana acum tinand cont de raportul calitate-pret.

 163. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 164. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 165. Preocupatumatinal aprilie 19, 2019 at 2:25 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 166. Au parcare proprie deci nu sunt probleme. Personalul serviabil. Camera mare, impecabil de curata si foarte calduroasa. Totul a functionat perfect. Pat foarte bun. M-am odihnit foarte bine. Baia mare si curata. Nu ma asteptam ca la pretul asta sa am conditii foarte bune. Din pacate nu am facut poze, dar cele prezentate pe site corespund realitatii.

 167. Atitudinea personalului. Si faptul ca aveau la Receptie lucruri pe care uneori uiti sa le iei in bagaj si sunt extrem de importante. Apa calda venea imediat, baia curată, camera curată, mare, spațioasă.

 168. Camera mare calduroasa, (este si aer conditionat dar nu a fost necesar avand in vedere perioada) personal la receptie amabil, mancarea buna, baie curata si dotata

 169. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 170. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 171. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 172. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/preț!

 173. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 174. Curățenie, liniște, mic dejun acceptabil. Voi reveni.

 175. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 176. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 177. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 178. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 179. Adriana_dana2003 aprilie 27, 2019 at 11:41 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 180. Personal extrem de disponibil si agreabil, pat excelent.

 181. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 182. O opțiune excelenta pentru o călătorie de afaceri in Targu Mures. Locație ultra-centrală, standarde hoteliere de ospitalitate, personal prietenos și un raport calitate-preț mai mult decât rezonabil. Așteptările au fost depășite. Voi reveni cu siguranța.

 183. Staff-ul excelent, curatenia camerei, micul dejun.

 184. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 185. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 186. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 187. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 188. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 189. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 190. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 191. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 192. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 193. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 194. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 195. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 196. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 197. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 198. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 199. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 200. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 201. Adriana_dana2003 mai 4, 2019 at 10:02 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 202. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 203. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 204. Personalul foarte amabil,locatie excelenta,curatenie,micul dejun bun

 205. Mic dejun ok,personalul de la micul dejun politicos si receptiv.

 206. Gazde foarte primitoare. Foarte bun raport calitate/preț!

 207. -personal amabil -semnal wifi bun -mic dejun bun -pat si perne confortabile -camera si baia spatioase -amplasarea pensiunii foarte buna

 208. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 209. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 210. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 211. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 212. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 213. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 214. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 215. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 216. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 217. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 218. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 219. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 220. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 221. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 222. Adriana_dana2003 mai 11, 2019 at 12:02 am

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 223. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 224. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 225. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului.

 226. Super totul Camera mare,televizor foarte mare Internet pat mare lenjerie si camera foarte curata. Foarte multumit

 227. Micul dejun, cu bufet, patul dublu foarte confortabil și frigiderul plin cu bere și apa, ca la hotelurile de 4 ****

 228. Mic dejun ok,personalul de la micul dejun politicos si receptiv.

 229. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 230. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 231. Micul dejun generos, peste asteptari cu produse specifice zonei (chiar si produse de post) pentru toate gusturile. Un adevarat rasfat !

 232. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 233. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 234. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 235. Foarte curat, complet utilat, liniste, gazda super.

 236. Gazda foarte primitoare ,la fel și apartamentul ,foarte curat și liniștit Revenim cu siguranta 😉

 237. Proprietarul ne-a asteptat,chiar daca ám intarziat aprox.1 óra ,din cauza traficului. Multumim !

 238. Personalul extrem de agreabil. Locația reușită aproape de centrul orașului, apa fiebinte de la duș, căldura in camera, curtea draguță si îngrijită…

 239. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 240. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 241. Nu am avut breakfast inclus. IN REST, PERSONAL AMABIL, VORBITOR DE ENGLEZA. cURAT, BINE DOTAT CU FEON, MINIFRIGIDER,AER CONDITIONAT.

 242. Pensiunea dispune: de restaurant cu meniul zilei gustos și la preț rezonabil (intre 12.00 – 17.00), parcare generoasa, camere curate și personal amabil. Recomand celor care vin în Târgu Mureș cu mașina și nu sunt foarte pretențioși.

 243. Mancarea este foarte buna. Servire rapida. Preturi decente. Personal foarte amabil.

 244. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 245. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 246. Camera spatioasa, baie mare, curatenie ireprosabila, mic dejun excelent, personal foarte amabil. Totul super.

 247. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 248. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 249. Adriana_dana2003 mai 15, 2019 at 6:27 pm

  designul modern, paturile foarte confortabile, cafeaua foarte buna, am sa mai revin cu placere

 250. Locație extrem de curata,camere mobilate select,cu mult bun gust,personal extrem de amabil,mâncare extraordinara si muzica f.plăcută !!!

 251. Personalul foarte amabil. Mic dejun (inclus ) indestulator si bun. Pâinea de casa excelenta. Curățenie, produse de igienă bune. Camera mare aranjată cu gust.

 252. Mâncarea a fost foarte bună. Paturile și fotoliile au fost confortabile, iar personalul era amabil.

 253. Conditii excelente, plasamentul locatiei deosebit,gazdele primitoare,calde; recomand cu placere un sejur de nota 10!

 254. Gazdele deosebit de atente la tot ce tine de buna relatie cu clientul : “client oriented!”

 255. Locatia este intr-o zona linistita. Camerele sunt mari si spatioase, totul arata foarte bine(conform pozelor de pe site).

 256. Apartamentul arata exact ca in imaginile atasate pe site si nu pot sa spun ca am gasit ceva sa nu imi placa. In concluzie recomand acest apartament.

 257. Curatenia, locatia, amenajarea, patul foarte comod

 258. Locatia este in regula , apartamentul are toate dotările necesare.

 259. Personalul amabil. Locația este 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

 260. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 261. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 262. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 263. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 264. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 265. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 266. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 267. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 268. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 269. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 270. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 271. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 272. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 273. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 274. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 275. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 276. Camera destul de spatioasa, patul spatios (am dormit binisor 2 adulti + bebe), vedere frumoasa spre piata trandafirilor

 277. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 278. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 279. O recenzie pozitiva despre un loc cu servicii de gazduire de calitate. Pentru cine are simturi deschise sa perceapa. Un spatiu generos, minimalist modern mobilat si utilat, curat, de valoare mult peste cele trei stele afisate, cu un mic dejun in care esti imbiat sa servesti produse traditionale, de gazde peste masura de primitoare… “nu doriti si un fresh de portocale?!… asta dupa ce aveam pe masa ceai si cafea si dadusem gata o pasca bistriteana cu branza si oua de casa…” Ardeleni foarte tineri, poate de aceea foarte seriosi in a-si face treaba de gazde… Numi-am putut abtine comparatia cu blazarea din unitatile de cazare ale marilor centre horeca urbane Bucuresti, Cluj sau Constanta… Pretul reflecta o mica parte din ce primesti fizic si moral! Fie ca sunteti in tranzit de afaceri sau turism este intelept sa trageti la Pensiunea Select Central Targu Mures!

 280. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 281. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 282. Very nice apartment in the heart of the city. Clean and well equipped. Liked the fresh fruit and coffee. Felt welcomed. The host was very helpful also.

 283. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 284. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 285. Deși era cam lângă un fel de centura a orașului, respectiv lângă calea ferata, zgomotul exterior nu a fost deloc deranjant. Ca și locație era destul de aproape de centrul orașului. Parcarea privata cu bariera un plus. Micul dejun a fost foarte bun.

 286. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 287. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 288. Comunicarea cu gazda a fost foarte ușoară. Apartamentul are toate dotările necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona centrală și de Grădina zoologică, nu e nevoie de mașină pentru a ajunge în aceste locații.

 289. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 290. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 291. Personal amabil, camera mare, spatioasa, hotel bine intretinut

 292. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 293. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 294. Personal foarte amabil, camere curate și spațioase, mic dejun diversificat. Locație excelenta- in centru. De la etajele superioare priveliștea este superba! Recomand cu caldura!

 295. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 296. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 297. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 298. Mic dejun foarte bun, locație excelentă. Toate cele necesare în cameră.

 299. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 300. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 301. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 302. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 303. Echipa tanara, foarte amabila, amplasare excelenta!!

 304. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 305. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 306. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 307. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 308. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 309. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 310. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 311. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 312. Comunicarea cu gazda a fost foarte ușoară. Apartamentul are toate dotările necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona centrală și de Grădina zoologică, nu e nevoie de mașină pentru a ajunge în aceste locații.

 313. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 314. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 315. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 316. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 317. Amplasarea in centrul orasului, paturi confortabile

 318. Mic dejun bogat, parcare asigurata, locatie centrala, camera cu priveliste.

 319. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 320. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 321. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 322. Mic dejun foarte bun, locație excelentă. Toate cele necesare în cameră.

 323. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 324. Personal amabil, camera curată, bine dotata, mic dejun satisfăcător. Parcare.

 325. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 326. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 327. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 328. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 329. Locatie centrala, confort ridicat, complet utilat, curățenie și căldură din plin

 330. Apartamentul este situat intr-o cladire veche din centrul orasului este linistit si curat

 331. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 332. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 333. Hotel pe amsamblul exceleaza! Micul dejun excelent! Personalul atent cu clientii!

 334. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 335. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 336. Comunicarea cu gazda a fost foarte ușoară. Apartamentul are toate dotările necesare pentru un sejur scurt. E situat aproape de zona centrală și de Grădina zoologică, nu e nevoie de mașină pentru a ajunge în aceste locații.

 337. Camere mari si confortabile, personal profesionist si respectuos. Mic dejun perfect !

 338. A fost OK, liniste. Parcare in incinta proprietatii. Aproape de centru.

 339. Hotel este exceptional de frumos, camera mare spatioasa curata, personalul de o inalta tinuta profesionala. Recomand tuturor acest hotel !

 340. Camera spatioasa, spa-ul misto rau iar micul dejun yummiiii

 341. Personalul hotelului, a fost foarte amabil si de ajutor, inclusiv si doamna camerista! Felicitari! Va multumesc!

 342. Micul dejun bun si variat. Locatia ok, fiind la marginea orasului se evita aglomeratia din centru.

 343. Personalul amabil. Locația este 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

 344. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 345. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 346. Micul dejun bogat, camera a fost ok, paturile MIE mi s-au parut cam inguste, baia simpla si curata. Pretul corect pt. cele 3 stele cu Mic dejun.

 347. Curatenie, personal primitor, mic dejun bogat, raport calitate preț ok.

 348. Singurul aspect pozitiv ar fi acela ca am putut renunta la o noapte de cazare fara plata suplimentara.

 349. Mic dejun proaspăt, cafeaua excelenta, camera spațioasă. Personalul extraordinar, binedispus, zâmbitor.

 350. Personal amabil, camere curate, atmosfera extraordinara !

 351. Amabilitatea personalului si produsele servite la micul micul dejun , majoritatea făcute în casă au compensat neajunsurile legate de mobilier și baie.

 352. micul dejun foarte bogat si variat, locatia ultracentrala personal extrem de prompt si amabil (a fost o mica problema cu apa la baie dar s-a rezolvat imediat ce am anuntat la receptie)

 353. Mic dejun foarte bun, locație excelentă. Toate cele necesare în cameră.

 354. Locatie hoelului este foarte buna, in centrul orasului. Micul dejun bogat si gustos este servit in incinta hotelului, la parter.

 355. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 356. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 357. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 358. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 359. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 360. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 361. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 362. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 363. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 364. Gilda-cristina iunie 22, 2019 at 1:50 am

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 365. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 366. Aș vrea să pot adăuga și câteva plusuri, insă nu am găsit niciunul.

 367. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 368. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 369. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 370. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 371. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 372. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 373. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 374. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 375. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 376. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 377. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 378. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 379. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 380. Micul dejun ok. Personalul foarte atent la nevoie noastre.

 381. Pensiune este foarte frumoasa si este situata in aproape de centrul orasului. Camerele sunt noi, dotate cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul a fost extrem de amabil cu noi si ne-a indeplinit orice cerinta. Mic dejun de nota 10.

 382. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 383. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 384. Apartamentul este f utilat, curat, in bloc liniștit, amplasat langa supermarket si restaurantul la care se servește micul-dejun, care este f bun, cu prețuri accesibile.

 385. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 386. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 387. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 388. Alexandru-nicolae iunie 28, 2019 at 10:51 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 389. Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 390. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 391. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 392. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 393. Restaurantul, locatia, camerele si micul dejun au fost excelente.

 394. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 395. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 396. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 397. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 398. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 399. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 400. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 401. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 402. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 403. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 404. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 405. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 406. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 407. Siguranta si independenta. Dotarile sunt peste asteptari. Trebuie sa incerci ,ca sa te convingi ca nu se poate mai bine!!! Ai in apropiere piata,restaurant,market,parc de joaca pentru copii,iar daca vrei sa faci o plimbare,zona este plina de verdeata si linistita.

 408. Totul este foarte bine organizat si dotat cu de toate.

 409. Mi.a placut faptul că este absolut totul cu mult bun gust, rustic, intim și practic.

 410. Servicii excelente , personal foarte indatoritor ! O curte foarte frumos aranjata , acces facil in parcarea din curte . O cafea excelenta la bar !

 411. Locatia aproape de ceea unde imi doream sa ajung si amabilitatea personalului de la receptie.

 412. Alexandru-nicolae iulie 5, 2019 at 9:12 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 413. Gilda-cristina iulie 5, 2019 at 9:12 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 414. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 415. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 416. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 417. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 418. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 419. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 420. Camera extrem de confortabila, curatenia impecabila.

 421. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 422. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 423. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 424. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 425. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 426. Locatie buna, curatenie, spatios, in cladire istorica frumos restaurata.. Desi am intarziat la micul dejun personalul a fost foarte amabil si am fost serviti:)

 427. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 428. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 429. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 430. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 431. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 432. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 433. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 434. Recomand, un hotel modern si cu un design interesant, mic dejun variat, curat.

 435. Camera, masajul, mancarea si amabilitatea personalului.

 436. Alexandru-nicolae iulie 12, 2019 at 8:51 pm

  Curatenie si camere spatioase. Micul dejun foarte variat si bogat.

 437. Gilda-cristina iulie 12, 2019 at 8:51 pm

  Locatia “face toti banii” – din camerele cu vedere la bulevard. Am apreciat si faptul ca hotelul e bine izolat fonic.

 438. Priveliștea din cameră, patul confortabil, micul dejun extrem de bogat. Locație excelentă.

 439. Amplasarea hotelului fata de centru si micul dejun

 440. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 441. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 442. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 443. Casuta se afla ideal pozitionata in Targu Mures. Aproape de Cetate, in acelasi timp intr-o zona foarte linistita. Curtea este frumos amenajata, fiind un loc placut in care sa-ti petreci timpul inainte de culcare. De asemena facilitatile de care dispune casuta sunt utile si suficiente. Practic, nu-ti lipseste nimic. Noi ne-am simtit ca acasa.

 444. Foarte plăcută și utila căsuța, plus ca e și in inima orașului! Super pt o familie cu copil! Mulțumim!

 445. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 446. Locație excelentă. Parcare subterană. Mic dejun bogat. Camere spațioase și curate.

 447. Curatenie, locatie, facilitati spa. Totul este ok!

 448. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 449. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 450. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 451. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare si masa si se afla intr-o zona centrala. Desi se afla la intersectia a doua strazi circulate, izolatia fonica este foarte eficienta si nu ne-a deranjat traficul de afara.

 452. Camera si baia aranjate dragut si utilate cu tot ce trebuie, un mic dejun pentru toate gusturile si in general o atmosfera de confort si relaxare. Foarte fain!

 453. Un mic dejun bogat. Servire buna. Personal atent

 454. Personalul extrem de agreabil. Locația reușită aproape de centrul orașului, apa fiebinte de la duș, căldura in camera, curtea draguță si îngrijită…

 455. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 456. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 457. Personalul amabil. Locația este 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

 458. ar fi plăcut dacă ar avea mic dejun tip bufet dar, în rest este OK.

 459. Mic dejun excelent,curatenie la superlativ ,personal foarte amabil.Locatia este aproape de obiectivul nostru. Mi-a placut si voi mai veni.Recomand cu incredere.

 460. Mic dejun, curatenie, camere spatioase, luminoase si aerisite, personal amabil, locatie usor de abordat.

 461. Personalul foarte amabil, camerele curate, parcare gratuită in fața hotelului, raport bun calitate-preț.

 462. Raport calitate pret foarte bun! Camera mare, baia ok,mic dejun bun. Au deschis sauna special pentru noi la 8 seara. Au facut mancare la. cerere pentru bebelus! Recomand!

 463. Locatia in zona linistita aerisita, personal foarte amabil, camere mochetate/insonorizate, hol insonorizat, (lucruri pe care personal le apreciez enorm din cauza ca nu le mai gasesti la multe unitati de 4* din RO-BG din motive de lipsa de dorinta a conducerii in a face curatenie si intretinere corecta, dar cu mari dezavantaje in ceea ce priveste disconfortul creat clientilor) climatizare in camere chiar daca e doar 3*, perna de dormit extraordinar de buna, pat mare la camera single, parcare suficienta, mic dejun ok pentru categoria 3* inclusiv personalul care servea micul dejun. In concluzie un hotel care merita categoria 3* reale, cu conditii chiar peste pensiuni de 4* din Tg-Mures.

 464. zona linistita, personal foarte amabil. La micul dejun cafeaua era oribila, insa osparatul a fost dragut si mi-a adus cafea facuta la esspresor din bar

 465. Camere mari si confortabile, personal profesionist si respectuos. Mic dejun perfect !

 466. Mi-a plăcut cum arăta spațiul de luat micul dejun și cina, mincare excelentă,liniște și curățenie.

 467. Lenjeria curata, prosoapele au fost schimbate zilnic iar micul dejun a fost delicios si consistent.

 468. Micul dejun bogat, camera a fost ok, paturile MIE mi s-au parut cam inguste, baia simpla si curata. Pretul corect pt. cele 3 stele cu Mic dejun.

 469. Atmosfera, personal, locatie, mic dejun – extraordinare!!

 470. Curațenie ireproșabilă Mic-dejun copios și diversificat

 471. Totul a fost deosebit de placut, personal, receptie, micul dejun, curat, atmosfera placuta oameni primitori

 472. Au parcare proprie deci nu sunt probleme. Personalul serviabil. Camera mare, impecabil de curata si foarte calduroasa. Totul a functionat perfect. Pat foarte bun. M-am odihnit foarte bine. Baia mare si curata. Nu ma asteptam ca la pretul asta sa am conditii foarte bune. Din pacate nu am facut poze, dar cele prezentate pe site corespund realitatii.

 473. Atitudinea personalului. Si faptul ca aveau la Receptie lucruri pe care uneori uiti sa le iei in bagaj si sunt extrem de importante. Apa calda venea imediat, baia curată, camera curată, mare, spațioasă.

 474. Camera mare calduroasa, (este si aer conditionat dar nu a fost necesar avand in vedere perioada) personal la receptie amabil, mancarea buna, baie curata si dotata

 475. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 476. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 477. Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 478. In primul rand renovarea este este la standarde de 4 stele, serviciile de camera super,in fiecare zi sau schimbat prosoapele si consumabile (totusi 4 stele)un pat odihnitor camera si baie curată.,cafea ceai.calitative si bar.Personalul începând de la receptie până la cameristă nota 10+.Pozitia foarte bună pentru vizitatori in Tg.Mures.

 479. Faptul ca lucrarile de reparatii si modernizare desi limitate au fost facute cu bun simt practic si nu in bataie de joc. Apreciez efortul.

 480. Locatia centrală, parcare, camere mari și curate, mic dejun excelent.

 481. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 482. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 483. Situarea centrală a hotelului. Hotelul este renovat de puțin timp, astfel că mobilierul și instalațiile sunt în condiții bune.

 484. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 485. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 486. Mi-a placut faptul ca hotelul era asezat in apropierea intalnirii mele ! si foarte usor de gasit ! Personalul este amabil

 487. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 488. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 489. Gazda a fost prima care a telefonat,interesandu-se de noi,am apreciat gestul ei,foarte amabila si dispusa sa ne ajute cu informatiile de care aveam nevoie. Spatiul generos si cald,curatenie impecabila.Recomand tuturor celor ce vor sa viziteze Targu Mures!

 490. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 491. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 492. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 493. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 494. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 495. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 496. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 497. Camera buna dotata cu minibar, un pic cam intunecata, curata.

 498. Toate au fost grozave…. locul unde se află hotelul, personalul, camera, curățenia, locul de parcare…

 499. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 500. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 501. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 502. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 503. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 504. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 505. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 506. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 507. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 508. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 509. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 510. Mi-a placut faptul ca hotelul era asezat in apropierea intalnirii mele ! si foarte usor de gasit ! Personalul este amabil

 511. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 512. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 513. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 514. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 515. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 516. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 517. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 518. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 519. Camera buna dotata cu minibar, un pic cam intunecata, curata.

 520. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 521. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 522. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 523. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 524. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 525. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 526. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 527. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 528. Camera spațioasa si curată, personalul amabil, cu zâmbetul pe buze.

 529. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 530. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 531. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 532. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 533. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 534. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 535. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 536. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 537. Locatia super. Mic-dejun f diversificat. Pat confortabil, curat. Birou cu lampa. Personal amabil.

 538. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 539. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 540. Salteaua foarte foarte comodă.micul dejun excelent.un hotel mai aparte.o priveliște f frumoasă.o sa mai revenim cu siguranta

 541. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 542. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 543. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 544. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 545. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 546. Apartamentul foarte spatios, paturile confortabile, zona linistita. Suc natural si apa din partea casei. Un sistem inteligent de deschidere/inchidere a usii de la intrare si de la interfon pe care le-am apreciat mult, avand in vedere ca am ajuns foarte tarziu in locatie. Proprietarul foarte amabil, ne-a transmis multe informatii utile despre cum sa ajungem la locatie si despre accesul in apartament.

 547. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 548. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 549. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 550. Curățenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul în fiecare dimineață! Cred ca este normal!

 551. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 552. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 553. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 554. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 555. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 556. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 557. Camere mari, saltele confortabile, halate și papuci de baie, ceai și cafea în cameră, locație excelentă, restaurant bun, mic dejun copios!

 558. Amplasare,pat foarte confortabil,personal foarte amabil

 559. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 560. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 561. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 562. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 563. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 564. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 565. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 566. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 567. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 568. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 569. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 570. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 571. Curățenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul în fiecare dimineață! Cred ca este normal!

 572. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 573. Micul dejun basic, dar bun. Camerele amenajate cu f bun gust si f curate.

 574. In centru orasului Aproape de toate punctele de interes Liniste, curatenie si confort

 575. Foarte frumos, un loc linistit bun pentru odihna, un loc foarte curat si foarte primitor. Va recomand cu toata inima sa mergeti, conditiile sunt foarte bune, iar pretul este foate avantajos. O sa ma reintorc cu drag, ma bucur ca am ales acest loc! ✌️

 576. Casa este foarte aproape de cetate, gradina zoologica, centru si totusi intr-o zona foarte linistita . Gradina este frumos amenajata numai bine pentru un copil mic de 1 an si 3 luni. Ne-am simtit foarte bine aici.

 577. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 578. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 579. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 580. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 581. Situat in centrul orasului ai in apropiere si magazine si restaurante.

 582. Curatenia, frumos mobilată, servicii bune, parcare gratuită

 583. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 584. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 585. Totul a fost perfect -locatia, personalul , camera Incredibil cum e amenajat hotelul. Recomand.

 586. avand in vedere activitatea sportiva avuta iar hotelul fiind langa baza respectiva, locatia a fost foarte buna. curatenia ok, personalul de asemeni. micul dejun bunicel.

 587. Placut restaurantul. Zona linistita. Parcare mare.

 588. Revin aici, în tranzit, pentru a doua oară. Totul a rămas la fel de plăcut. Camera foarte spatioasă, bine dotată și curată. Parcare auto inclusă. Aproape de centrul orașului. Personal angajat de un înalt nivel.

 589. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 590. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 591. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 592. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 593. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 594. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 595. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 596. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 597. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 598. Totul, în special ca este accesibil persoanelor cu dizabilitati. Personalul excelent. Recomand cu căldură!

 599. Curățenia, mic dejun pe alocuri sa repetat meniul în fiecare dimineață! Cred ca este normal!

 600. Patul este confortabil si camera draguta. Micul dejun este foarte bun.

 601. Amplasare centrala, mic dejun foarte bogat si gustos, personal amabil, camere foarte curate si confortabile.

 602. Personal foarte amabil, parcare privata gratuita, wifi, amplasare. Restaurantul foarte elegant. Camerele spatioase, curate. Nimic de reprosat.

 603. Locatia centrala, au locuri de parcare intr-o curte interioara a hotelului cu acces doar pentru clienti.

 604. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 605. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 606. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 607. O structură veche dar centrală cu o vedere super , considerând etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in obținerea unei finanțări in acest sens,poate da devina una din atracțiile locului

 608. Locatie foarte buna, locuri de parcare asigurate, confort ok

 609. Situat in centrul orasului ai in apropiere si magazine si restaurante.

 610. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 611. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 612. Mic dejun f. bun, desi nu foarte variat. Camere spatioase, loc de parcare (inclusiv subteran). Personal foarte amabil. Pentru pranz si cina, un meniu foarte bogat.

 613. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 614. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 615. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 616. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 617. Curat , spațios , personal extrem de amabil , locație centrala , mic dejun proaspăt și gustos , preț bun pentru calitatea oferită. Sper sa mentina condițiile pe viitor!

 618. Totul, în special ca este accesibil persoanelor cu dizabilitati. Personalul excelent. Recomand cu căldură!

 619. Personal foarte amabil, camera curata, panorama spre oras superba,parcare, locatie foarte buna. La cererea mea am primit mic dejun foarte bun.Voi reveni cu drag.

 620. Foarte aproape de gradina zoologica, zona liniștită, priveliște frumoasa. Camera curata și curte interioara frumoasa și ingrijita, cu piscina.

 621. Locatia foarte buna, linistita. Mic dejun nu am servit. Personalul amabil. Camera suficient de spatioasa, curata, patul confortabil. Este loc de parcare in fata pensiunii.

 622. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 623. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 624. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 625. Personal foarte amabil, in camera curatenie deplina.

 626. Personal amabil, mâncarea f buna. Curatenie. Spa-ul excelent

 627. Zona de SPA foarte frumoasa, camerele de asemenea, dotate cu tot ce e necesar: prosoape, halate, uscator de par, minibar.. micul dejun foarte variat si bun.

 628. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 629. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 630. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 631. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 632. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 633. O structură veche dar centrală cu o vedere super , considerând etajul 9 din 11 Daca se poate face un efort in obținerea unei finanțări in acest sens,poate da devina una din atracțiile locului

 634. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 635. Curat, modern și frumos, mâncare excelenta și personal extraordinar!

 636. Micul dejun f bun si ca prezentare și ca produse. chiar daca nu a fost cel mai variat din lume. restaurant excelent. oferta de vinuri deosebită. servirea impecabilă. personalul extrem de amabil si disponibil.

 637. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 638. Piscina, arhitectura , amplasarea ultracentrala a hotelului. Micul dejun foarte bun si destul de diversificat

 639. Totul a fost perfect, mic dejun excelent, locatie in centru, parcare subterana, acces la spa.

 640. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 641. Mic dejun excelent. Camera foarte curata si confortabila. Recomand aceasta locatie.

 642. Curat , spațios , personal extrem de amabil , locație centrala , mic dejun proaspăt și gustos , preț bun pentru calitatea oferită. Sper sa mentina condițiile pe viitor!

 643. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 644. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 645. Locatia a depasit asteptarile noastre. Este apartamentul ideal pentru a te retrage cu prietenele dupa o lunga zi,in care ti-ai atins toate obiectivele legate de oras. Este pozitionat central astfel ca poti bifa cu usurinta toate atractiile din zona centrala,insa nu-ti recomand sa te opresti doar aici :)[p.s. Ia cu tine o harta] M.a surprins in mod placut faptul ca am ajuns acolo imediat dupa Paste si am gasit pe masa oua vopsite. A fost un prilej sa mai sarbatoresc inca o data si cu prietenele mele. Cu siguranta vom reveni si speram sa fie cat mai curand. Cu drag de la Iasi, Andreea,Karin si Ilinca 🙂

 646. Cazare plăcută, într-o locație liniștită cu o priveliște foarte frumoasa , camera curată și pat foarte confortabil, recomand !

 647. Personal foarte amabil, camera curata, panorama spre oras superba,parcare, locatie foarte buna. La cererea mea am primit mic dejun foarte bun.Voi reveni cu drag.

 648. Foarte aproape de gradina zoologica, zona liniștită, priveliște frumoasa. Camera curata și curte interioara frumoasa și ingrijita, cu piscina.

 649. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 650. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 651. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 652. Personal amabil, curățenie și confort!,preț ok, peste așteptări!!!, recomand cu încredere!!! 👍

 653. Personal prietenos, curățenie, destul de aproape de centru

 654. Amabilitatea și primirea, recepționeri extraordinar de receptivi! Cafeaua de dimineață!

 655. Este aproape de centru. Este curat, foarte spațios, iar prețul excelent. Recomand!!!

 656. Locatia buna, se poate gasi relativ usor, un singur minus….locul de parcare dar cred ca este o problema generala in Romania sunt insuficiente. Personal dragut si amabil, camera curata, pozitionare buna. Recomand Pensiunea Muresul.

 657. Personal amabil. Posibilitati multiple de plata. Foarte curat.

 658. Personalul foarte amabil, camera modernă, confortabilă și foarte curată. Intrarea în cameră separată, astfel că nu vă deranjează nimeni. Per total, foarte frumos; o recomand cu căldură.

 659. Mia Placut Extraordinar de mult Curatenia nu ma asteptam sa fie asa de curat!

 660. Camerele sunt curate si renovate relativ recent. Patul a fost confortabil. Pentru nevoile noastre pensiunea era amplasata bine, langa restaurante, magazine si complexul Weekend. Pensiuea are parcare privata.

 661. Spa-ul este superb cu multe facilitati si posibilitati de relaxare. Camera este curata si primitoare.

 662. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 663. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 664. Totul! Merita! Raport calitate-pret excelent! Situat f bine, curat, mobilier nou, mic dejun gustos.

 665. Modest, dar pentru o noapte în delegație poate fi o variantă.

 666. personalul super amabil, nu este un hotel pentru persoanele cu pretentii ridicate, eu personal am fost super multumit. ne-a primit si cu bichonul

 667. Este o zona linistita, Personalul de exceptie, Mic dejun excelent

 668. Ca de obicei, sejurul aici a fost excelent. Camera mare, spatioasa, curata, baia la fel, personal minunat, micul dejun bun si variat. Locatia centrala, aproape de ce aveam eu nevoie. Totul a fost foarte bine.

 669. Mi-a placut locatia, este aproape de centru. Totodata mi-a placut faptul ca este foarte curat in locatie.

 670. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 671. Micul dejun f bun, jacuzzi și sauna de calitate. Cafea, ceai și biscuiți oferiți între 15:30-17:30 din partea casei.

 672. Locatia hotelului excelenta, chiar in centrul orasului. Personalul foarte amabil. Excelenta posibilitatea de a alege dintre camerele disponibile. Micul dejun foarte variat si preparate gustoase. Parcarea interioara gratuita.

 673. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 674. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 675. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 676. Personalul ma inteles ca am ajuns mai devreme in targul mures si au facut tot posibilul sa mi ofere o camera mai devreme decat se facea chekinul.Tot respectul.Locatie aproade de autogari si de kaufland.Micul dejun delicios .Camera renovata recent si cu gust.

 677. Televizor mic in camera si nu a fost nevoie sa-l pornesc.

 678. Micul dejun a fost suficient, diversificat, sățios și de calitate. Chelnerul din restaurant, profesionist. Camera OK pentru o deplasare în interes de serviciu.

 679. Curățenie, miros plăcut și personal drăguț. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 680. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 681. Amabilitatea. Mai ales a domnișoarei de la bar. Ducea o comandă de la restaurant când a dat de mine, rătăcitul (am greșit intrarea și liftul), așa că, în loc să urce la 4 cu pizza, a coborât la parter să mă îndrume (cu toate că am înțeles explicațiile). Venisem dinspre parcarea subterană.

 682. Modalitatea de check în și out cu preluare cheie din seif . Persoana de contact foarte serviabila Locația foarte aproape de centru .

 683. Metoda de autocazare e foarte confortabila. E foarte aproape de centru.

 684. zona linistita, acces usor cu autoturism. loc de parcare. restaurante bune in imprejurimi.

 685. Totul a fost peste asteptarile mele, m-am simptit mininat ,o sa mai revin . Este cel mai primitor, confortabil curat si placut loc in care am fost in ultimul timp. Multumesc gazdelor pentru felul in care am fost primita .

 686. Totul a fost excepțional. Ne-am prelungit sejurul cu încă 2 nopți. Gazda foarte primitoare, peisajul de nota 20 iar camera este făcută cu foarte mult bun gust, ca și baia de altfel. La parter, exista un living foarte mare dotat cu absolut tot ce trebuie, chiar și cu un expresor de unde puteți servi o cafea excelentă, din partea casei. Cu siguranță Pousada Panoramica va fi prima opțiune pentru cazare atunci când vom reveni în Târgu Mureș. Recomandăm cu încredere din toate punctele de vedere.

 687. Personalul in primul rand amabil, dragut si iti este mai mare dragul sa povestesti cu ei. View’ul din camera este absolut superb, am stat seara sa vedem apusul. Recomand cu cel mai mare drag si va invit sa aveti o experienta frumoasa.

 688. Personal amabil, curățenie și confort!,preț ok, peste așteptări!!!, recomand cu încredere!!! 👍

 689. Personal prietenos, curățenie, destul de aproape de centru

 690. Patul a fost confortabil, camera spatioasa cu toate dotarile necesare

 691. Micul dejun absolut extraordinar! Special, deosebit, superlativ!

 692. Situat in centrul orasului. Restaurantul este excelent. Staff foarte amabil. Curatenie. Cu siguranta voi reveni.

 693. Personal foarte amabil, in camera curatenie deplina.

 694. in mare parte totul a fost bine.la receptie un domn foarte amabil,

 695. Personal amabil; curătenie; aproape de Spitalul județean ( se poate ajunge pe jos parcarea spitalului fiind extrem de aglomerată). Am sa revin

 696. Locația, liniștea, camera drăguț decorată , totul părea nou

 697. Personalul foarte amabil, dragut si sociabil. Curatenie maxima. Mic dejun excelent.

 698. Exceptional hotel, personal foarte atent, curatenie impecabila, micul dejun foarte bun cu produse de calitate, zona SPA deosebita.

 699. Locatie exact in centru, personal amiabil, camerele si mancarea super

 700. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 701. E o locație modernă. Proprietarul este tânăr și a venit cu o concepție nouă. Te cazezi singur,nu te deranjează nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort și facilități foarte bune. Bucătărie cu tot ce ai nevoie, într-un cuvânt : excelent

 702. Un loc placut, foarte curat unde cu drag voi reveni. Personalul a fost foarte drăguț si atent. Recomand.

 703. A fost liniste ,totul era curat ,spatiul mare .A fost aproape ca acasa .

 704. Amplasare aproape de centru.Camera foarte spatioasa,draguta,si foarte curat.Mic dejun bun.Un avantaj: existenta parcarii.

 705. Camera foarte spațioasă, la fel și baia care a avut chiar și o cada cu hidromasaj. Personalul amabil, atmosfera familială.

 706. Prețul bun,liniște și cel mai important este ca am avut un loc unde sa ne odihnim.

 707. foarte ok, am avut acces la cele doua bucatarii , bine utilate…la orice ora, ma refer la acces personal amabil, intrari multiple…nimeni nu te deranjeaza, locuri de fumat, recomand cu caldura va rog

 708. Este aproape de centru. Este curat, foarte spațios, iar prețul excelent. Recomand!!!

 709. Interiorul hotelului si camera . Personalul amabil. Amplasarea hotelului : la cateva minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

 710. Totul! Merita! Raport calitate-pret excelent! Situat f bine, curat, mobilier nou, mic dejun gustos.

 711. Modest, dar pentru o noapte în delegație poate fi o variantă.

 712. În primul rând, felul în care am fost tratați de dna de la recepție. Apoi, locația liniștită și în aer curat, existența parcării, camera îngrijită și curată, existența terasei, amănunte ca poziționarea la-ndemână a întrerupătoarelor sau triplustecherul (foarte util). Clădirea, în sine este frumoasă și pensiunea are o atmosferă foarte plăcută.

 713. Liniștea locului;amplasarea într-o zonă liniștită; amabilitatea proprietarilor. Recomand aceasta pensiune cu incredere.

 714. Merita! Liniste si curatenie. Pozitionare superba!

 715. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 716. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 717. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 718. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 719. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 720. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 721. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 722. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 723. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 724. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 725. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 726. E o locație modernă. Proprietarul este tânăr și a venit cu o concepție nouă. Te cazezi singur,nu te deranjează nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort și facilități foarte bune. Bucătărie cu tot ce ai nevoie, într-un cuvânt : excelent

 727. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 728. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 729. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 730. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 731. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 732. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 733. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 734. Am fost placut surprinsa de primirea si amabilitatea personalului. Ne-au facut sa ne simtim excelent. Multumim pentru tot! Este un loc pe care il vom recomanda si unde ne vom intoarce cu mare placere.

 735. Pensiunea este intr-o pozitie centrala, este amenajata cu foarte bun gust. Personalul foarte de treaba si conditiile excelente.

 736. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 737. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 738. Camera curată , mare , personal amabil. Mic dejun bogat si savuros. O sa ne mai întoarcem! Personalul de la Receptie amabil.

 739. Tot ce este necesar ca dotari. Foarte aproape de centru.

 740. Totul a fost foarte bine.Apartamentul este micuț, curat,cochet și foarte bine poziționat. Proprietarii ne-au așteptat cu un cos cu fructe și apă rece la frigider. Vom reveni dacă ajungem prin zonă. Mulțumim!😃

 741. Apartament foarte curat, spațios, dotat cu toate cele necesare chiar și pentru un sejur mai lung, ideal amplasat într-o zonă liniștită, dar totuși în centrul orașului și foarte aproape de un centru comercial. Comunicare excelentă cu proprietarii atât după rezervare, cât și în timpul sejurului.

 742. Locația este foarte bine pusă la punct,atât restaurantul cât și hotelul în sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok și piscina pe măsură.

 743. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 744. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,prețul oferit de Booking

 745. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 746. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 747. Vecinii de deasupra parcă au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 748. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 749. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 750. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 751. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 752. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 753. E o locație modernă. Proprietarul este tânăr și a venit cu o concepție nouă. Te cazezi singur,nu te deranjează nimeni, corespondezi prin watsup, totul e pus la punct, mobilier modern, confort și facilități foarte bune. Bucătărie cu tot ce ai nevoie, într-un cuvânt : excelent

 754. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 755. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 756. Locatia excelenta, personalul extrem de ambil. Raport bun calitate/ pret

 757. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 758. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 759. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 760. Central, totul foarte curat, nou, mobilat cu bun gust. Personal amabil, mic dejun gustus, cafea din partea casei. Ne vom intoarce cu siguranta.

 761. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 762. Am fost placut surprinsa de primirea si amabilitatea personalului. Ne-au facut sa ne simtim excelent. Multumim pentru tot! Este un loc pe care il vom recomanda si unde ne vom intoarce cu mare placere.

 763. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 764. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 765. Camera curată , mare , personal amabil. Mic dejun bogat si savuros. O sa ne mai întoarcem! Personalul de la Receptie amabil.

 766. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 767. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 768. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 769. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 770. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 771. hotel curat camere primitoare amplasarea deosebita micul dejun bun

 772. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 773. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 774. Atât camera cât și pensiunea sunt curate, primitoare și pline de culori vii. Au fost de foarte mare ajutor indicațiile primite de la proprietar și interesul pentru a avea un sejur plăcut.

 775. APROAPE TOTUL .Amplasare central , piscina interioara ,parcare privata, personal amabil,pat confortabil,cafea f.f.buna

 776. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 777. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 778. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 779. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 780. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 781. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 782. Central, totul foarte curat, nou, mobilat cu bun gust. Personal amabil, mic dejun gustus, cafea din partea casei. Ne vom intoarce cu siguranta.

 783. Totul. Mic dejun excelent, cafea F. buna, liniste si zona minunata.

 784. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 785. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 786. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 787. Camera spatioasa, curata, foarte confortabila. Personal, voi reveni cu placere.

 788. Pensiunea este aproape de centru (cam 20 de minute de mers pe jos), gradina zoologica (foarte frumoasa), cetate, etc. Orasul este foarte frumos si merita vizitat. Pensiunea este localizata intr-o zona linistita. Camerele sunt spatioase, curate, confortabile si luminoase. Personalul este foarte amabil si prietenos. Unele camere au balocoane mai micute, dar pot fi solicitate camere cu balcoane mai mari. Recomand aceasta pensiune.

 789. Zona foarte liniștita cu priveliște deosebita ,pat confortabil ,camere spațioase și de asemenea este foarte curat.Personalul este foarte amabil.

 790. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 791. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 792. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 793. O sufragerie spațioasă si plăcută. Gazda amabilă

 794. Persoana de contact a fost foarte amabila și înțelegătoare, iar locația dispune de toate facilitățile

 795. Gazda foarte amabila . Apartament foarte curat , amplasat intr-o zona linistita , la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului .

 796. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 797. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 798. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 799. APROAPE TOTUL .Amplasare central , piscina interioara ,parcare privata, personal amabil,pat confortabil,cafea f.f.buna

 800. Hotel linistit cu personal amiabil si curatenie exceptionala. Sunt f multumita

 801. Camera foarte frumoasa, pat si perne comfortabile, curatenie, mic dejun foarte bun

 802. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 803. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 804. Micul dejun foarte bun . Restaurant excelent cu meniu bogat si cu oferta variata de vinuri. Personal amabil si bine pregatit. Camera mare dotata cu un pat foarte mare.

 805. Gazdele sunt exceptionale, apartamentul frumos, curat, linistit, bine situat.

 806. A fost un sejur plăcut. Zona este foarte liniștită. Proprietarul a răspuns permanent solicitărilor noastre.

 807. Acces foarte usor la cazare. Un sistem inovator de a intra in apartament. Ne-am simtit ca in vizita la niste rude care ne-au dat un apartament . Am primit indicatii cu locatia si mereu am fost in contact cu cei care au apartamentul. Apartamentul este foarte spatios, curat . Ai tot ce iti trebuie. Recomandam cu drag.

 808. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 809. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 810. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 811. A fost super bine totul,un loc de neuitat și foarte foarte frumos

 812. Garsoniera f bine echipata, bucătăria excelenta, cafeaua f bună și dotările în general.

 813. Totul este foarte atent pus la punct. Absolut excelent!

 814. Camera mare, baie spatioasa, restaurantul alaturat cu mancare foarte buna si frumos prezentata, raport excelent calitate/pret.

 815. Nu am optat pentru mic dejun, însă locția a fost ok ca și amplasare, fiind chiar la un drum principal, zonă liniștită, parcare sigură. Nu este o pensiune mobilată modern, dar ca si dotari are aer condiționat și radiator pentru caldură în plus față de alte pensiuni. De asemenea nu am putut să nu remarc curățenia din cameră și baie. În concluzie, raport calitate-preț…super!(cameră dublă)

 816. Curtea cu aranjamentul ambiental si pozitia foarte buna in raport cu obiectivele de interes.Nu in ultimul rand ,posibilitatea de a sta in aer liber,ca la iarba verde!!!

 817. Excelent. Locatia ultracentrala. Foarte curat. SPA pana la ora 00:00 deschis.

 818. Pozitia excelenta fata de centrul orașului. Senzația de clădire veche.

 819. Micul dejun excelent, cafeaua la fel. Personalul (mai ales cei de la receptie) foarte draguti si amabili, cum rar intalnesti. Curatenie exemplara.

 820. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 821. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 822. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 823. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 824. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 825. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 826. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 827. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 828. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 829. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 830. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 831. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 832. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 833. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 834. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 835. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 836. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 837. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 838. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 839. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 840. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 841. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 842. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 843. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 844. Mancarea excelenta.Personalul foarte amabil.Totul a fost la superlativ.Recomand cu incredere.

 845. Locatie superba, dar de departe oamenii de acolo merita 10, desi circul destul de mult si nu sunt asa de ingaduitor oamenii de acolo merita 10(daca as putea as da 11). Recomand fara dubiu sa studiati (nu sa cititi) meniul. Ce veti primi pe masa merita …..platit pana la ultimul banut. Si inca ceva …….. daca sunteti matinali aveti sansa sa vedeti cat de muncita e painea sau cozonacul de pe masa………… Incercati! Merita.

 846. Locatia de vis. Terasa superba cu pauni, fazani, gainuse si iepuras. Masa si bautura excelenta.

 847. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 848. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 849. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 850. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 851. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 852. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 853. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 854. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 855. Camera a fost foarte curată și călduroasă. Totul este amenajat cu foarte bun gust, de la sala de mese și bucătărie (ambele la comun) , până la camere.

 856. Apartament f spatios, curatenie In Tg Mures doar la Travel Homzzz am stat Multumim

 857. Foarte curat, prețul foarte bun, parcarea chiar lângă proprietate, supermarket in aceeași clădire, locuința dotată cu aproape tot ce ai putea avea nevoie.

 858. Un apartament foarte spațios, situat la etajul II într-un bloc modern, cu supermarket la parter. Am găsit tot ce aveam nevoie, inclusiv liniște. Gazdă civilizată, amabilă. Dacă nu sunteți cu mașina, puteți ajunge în centru cu autobuzul/microbuzul în 10 minute (preț bilet 2/1,5 lei) – stație la doi pași, în week-end, intervale mari de așteptare; pe jos, 30 minute de la apartament.

 859. Locația este foarte bună, aproape de gară și de Mall. Apartamentul a avut toate lucrurile necesare, a fost perfect pentru grupul meu de prieteni. Ne-am distrat foarte tare.

 860. Foarte spațios, frumos amenajat, cu tot ce este nevoie la dispoziția noastră (în special ustensile de gătit).

 861. Excellent accueil. Le logement est idéalement situé pour visiter Targu Mures. En plein centre mais dans une rue calme et l’appartement se trouve dans un petit immeuble qui est également très calme. Il est très spacieux et propre.

 862. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 863. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 864. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 865. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 866. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 867. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 868. Localizarea într-o zonă liniștită, check-in prompt, curățenia, proprietarul foarte amabil.

 869. O locatie excelenta. Personalul foarte amabil. Camerele curate si renovate in culori vii. Sederea a fost o placere.

 870. Bucataria este super doatata, ai tot ce iti trebuie. Se comunica usor cu personalul care se ocupa de locatie.

 871. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 872. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 873. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 874. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 875. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 876. Mia plăcut totul și revin cu mare drag la Hote Grand

 877. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 878. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 879. Amabilitatea personalului Mic dejun variat și gustos Avantajul zonei centrale

 880. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 881. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 882. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 883. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 884. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 885. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 886. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 887. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 888. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu mâncare excelenta

 889. Locatia este excelenta. Recomand din toata inima sa mergeti la ei. Mancare foarte buna, camera arata foarte bine – noi am avut camera tripla cu canapea extensibila. Intr-un sejur de 5 zile puteti vizita si tot ce e mai frumos in Maramures.

 890. Locație civilizată. Mic dejun cuprinzător. Am vazut un grup de la o firmă importantă care desfașura un curs în sălile hotelului, ceea ce e de bun augur.

 891. Foarte curat, pat confortabil, mic dejun copios, parcare și nu in ultimul rând, personal amabil. Recomand acest hotel.

 892. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 893. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 894. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 895. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 896. Micul dejun f bun, jacuzzi și sauna de calitate. Cafea, ceai și biscuiți oferiți între 15:30-17:30 din partea casei.

 897. Locatia hotelului excelenta, chiar in centrul orasului. Personalul foarte amabil. Excelenta posibilitatea de a alege dintre camerele disponibile. Micul dejun foarte variat si preparate gustoase. Parcarea interioara gratuita.

 898. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 899. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 900. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 901. Am stat in camera de 5*, cea cu cada de baie in camera. Foarte frumoasa. Totul de calitate. Personal foarte amabil. Restaurantul are preparate deosebite foarte gustoase. Micul dejun, chiar dacă nu foarte variat, delicios. Toate preparatele de cea mai buna calitate. Se vede ca s-a pus mare accent pe detalii

 902. Locatia si calitatea materialeleor folosite la amenajare

 903. Micul dejun a fost pe măsura asteptărilor. Totul a fost pe gustul meu. Ceaiul, cafeaua, servirea

 904. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 905. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 906. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 907. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 908. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 909. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 910. Curatenia impecabila Pat comfortabil Pranzul de nota 10 Recomand

 911. Foarte bun micul dejun si la incinta spa totul a fost frumos si relaxant!

 912. Totul a fost superb! Recomand din toată inima această locație. Personalul, curățenia, camerele, SPA-ul, restaurantul, de cea mai înaltă clasă. Felicitări tuturor angajaților. Felicitări patronului! Vom reveni în această locație cu mare drag!

 913. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 914. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 915. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 916. hotel situat în centru, cameră curată pat confortabil ,personal amabil mic dejun bun

 917. Ceai, nes, fierbator pt apa, camera mare, cu aspect si vedere placuta.

 918. Locatia este excelent aleasa! Ca vii dinspre Cluj sau dinspre Brasov, Grand Hotel iti iese in calea ta. Personalul este foarte amabil, curatenia exemplara, micul dejun este foarte bogat, caldura in camere, totul iti da o buna dispozitie. Recomand cu incredere!

 919. Amabilitatea personalului; Localizarea este excelenta;

 920. Croasantul excelent. Cafeaua minunata. Oamenii foarte amabili. Amplasare foarte bună. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție și prea multe lucruri de rezolvat.

 921. Totul. Personalul, locația, camera pentru persoane cu dizabilități. Superb !

 922. Dna de la receptie a fost foarte amabilă și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 923. Locatie foarte buna, in centrul orasului. Mic dejun consistent. Conditii de cazare si SPA foarte bune.

 924. Micul dejun f bun, jacuzzi și sauna de calitate. Cafea, ceai și biscuiți oferiți între 15:30-17:30 din partea casei.

 925. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 926. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 927. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 928. Totul a fost perfect. Servicii de calitate. In centrul orasului. De revenit.

 929. Mic dejun super bun, foarte diversificat. Curat si amplasare foarte bun. Loc de parcare exact langa hotel. Personal amabil Serviciu de spalatorie (calcat) foarte rapid si ieftin.

 930. Totul a fost plăcut, curățenie, calitate și atenție asupra clienților.

 931. Amplasarea, apartamentul cu eleganta clasica a locuintelor din centrele vechi, amabilitatea gazdei, linistea, patul comod din dormitor.

 932. Amplasarea foarte aproape de centru . O plimbare usoara pana la punctele de interes. Apartament mare cu toate dotarile necesare mobilat interesant. Am preluat cheile foarte usor, gazda ne-a asteptat la ora stabilita .Am fost placut surprinsi de cadoul din partea gazdei.

 933. Apartamentul e chiar frumos si stilul vintage il prinde bine. E foarte aproape de centru la cateva minute iar gazda a fost foarte prietenoasa. A fost o experienta placuta.

 934. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 935. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou și cu gust aranjat. Din păcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primiți cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discreție. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat și variat. Cafeaua foarte bună. Personalul amabil. Cu siguranță dacă vom mai veni în Târgu Mureș tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 936. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 937. A fost un sejur minunat. Personal foarte amabil și receptiv la orice solicitare. Curat și amplasat foarte bine pentru o odihnă departe de gălăgia orașului.

 938. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile și tot timpul cu zâmbetul pe buze.

 939. Pensiunea este amenajată cu gust,modernă si aproape de centru.Personalul de la recepție este extrem de amabil,comunicativ si orientat spre client.Multumim dna.Ildiko si dna.Olga pt. tot,foarte rar întâlnești asemenea angajați.Perioada sejurului a fost magică pt.noi si am rămas plăcut impresionați de tot plecând cu ideea revenirii.

 940. Camera generoasa / pat confortabil. Mic dejun bun

 941. Personal f amabil, sala de primire excelentă, mâncare f bună, mini bar în cameră

 942. Este la 5 minute de centrul vechi plin de caldiri frumoase si catedrale, personal foarte amabil care ne-a dat informatii interesante despre obiectivele turistice din zona (statiunea Sovata, salina de la Praid, Corund si altele), micul dejun variat si suficient care putea fi luat de la 7,30 la 10,00. Faptul ca hotelul are si restaurant propriu face posibila servirea pranzului si a cinei. Am luat un pranz foarte bun, cu portii suficient de mari si cu o palinca din parte casei. Se poate parca in curtea interioara a hotelului suficient de incapatoare. Cald in camera (am fost de Craciun) si apa fierbinte la baie.

 943. Totul este bine pus la punct liniste si comfort. Flexibilitatea gazdei si usurinta de checkinn si checkout este de apreciat

 944. Foarte curat, foarte cald, iar gazda a fost foarte amabila.

 945. Conceptul de rezidence,destul de rar intalnit la Noi in tara!

 946. Locatie ultracentrala, personal tanar si foarte amabil, mic dejun bogat.

 947. Experienta noastră cu Plaza dureaza de vreo 8 ani si fata de alte locuri in care am fost, pot sa spun ca acest hotel nu ne-a dezamagit niciodata. Incepand de la receptie pana la designul camerei, baia incapatoare, curatenie, micul dejun fabulos si spa-ul perfect pentru un cuplu, toate sunt la cel mai inalt nivel. Pentru noi Plaza egal ACASA ( fara copii 🙂 ) Mulțumim celor care se ocupa de acest hotel!

 948. Mic dejun diversificat, foarte bun. SPA excelent. Personal foarte amabil.

 949. Ne-a placut absolut totul, este dovada vie a faptului ca omul sfinteste locul. Nu este o locatie noua, dar este curata, fara miros de mucegai si fara sa para ponosita. Am avut lenjerie alba, apretata, prosoape albe si la baie accesorii de hotel de 4 stele. Este cam singura pensiune din Romania, unde am avut sapun, gel de dus, casca de dus, minitrusa pentru demachiaj, uscator de par. Daca ar fi avut papuci si halat, rivaliza cu orice hotel de 4-5 stele. Am servit cina la restaurantul pensiunii si nici aici nu au fost cu nimic mai prejos. Ospatarita a stiut ce si cum, sa ne recomande, iar bucatarul de nota 10. Nu am simtit nici un moment ca sunt interesati doar de banii nostrii. As recomanda inlocuirea saltelelor actuale cu niste saltele putin mai inalte, dar nu ca repros, sau aspect negativ, pentru ca si saltelele au fost bune, am dormit excelent.

 950. Mancarea excelenta.Personalul foarte amabil.Totul a fost la superlativ.Recomand cu incredere.

 951. Locatie superba, dar de departe oamenii de acolo merita 10, desi circul destul de mult si nu sunt asa de ingaduitor oamenii de acolo merita 10(daca as putea as da 11). Recomand fara dubiu sa studiati (nu sa cititi) meniul. Ce veti primi pe masa merita …..platit pana la ultimul banut. Si inca ceva …….. daca sunteti matinali aveti sansa sa vedeti cat de muncita e painea sau cozonacul de pe masa………… Incercati! Merita.

 952. Extraordinar! Personalul foarte atent si profesional. Curățenia desăvârșită! Cald in camere. Perfect!

 953. Foarte curat, personal foarte amabil, selectie foarte buna de vinuri la restaurant

 954. Totul a fost ok. În special restaurantul super mâncare.

 955. Amplasare ultra centrala. Curatenie si personal foarte amabil. Ca si aspect general depaseste multe hoteluri de 3 stele plus. Vom include pensiunea in preferintele de cazare din Targu Mures.

 956. Locatie excelenta,conditii foarte bune,personal foarte amabil,mic dejun bun

 957. În rest totul a fost foarte bine. Pozitia pensiunii este foarte bună, la câteva minute de mers pe jos de centru. Vom reveni la pensiunea Central când mai avem drum prin Târgu Mureș.

 958. Amplasare foarte buna. Respectate cu strictete masurile de protectie, curatenie in camere, mic dejun extraordinar de bun si diversificat. Un hotel bun pt. tranzit, nicidecum pt. vacanta.

 959. Amplasare centrala, la cca 100 – 200 m de Piata trandafirilor. Curatenie, paturi confortabile, lenjerie curata, Mic dejun bogat si variat, cu posibilitatea alegerii acestuia in fiecare zi. Cutie de valori in camera. Semnal WI-FI puternic. Dezinfectant la intrarea in lifturi.

 960. hotelul este situat in centrul orasului o curetenie exemplara personalul foarte primitor o sa revenim si la anul restaurantul cu mincaruri foarte bune

 961. Absolut tot, o locație de top cum rar găsești nu doar in România. High tech, inovator.

 962. Hotel cu o linie modernă, intr- o zona liniștita, aproape de centru

 963. – mâncarea de la restaurant foarte bună, chelnerii amabili – camera arata foarte bine

 964. Curat, raport pret / calitate excelent, poziționare Ok., personalul excelent.

 965. Bun mic dejun(in conditiile actuale).Pozitia centrala a hotelului.Privelistea.

 966. Un hotel dragut, personal amabil, pentru o noapte a fost excelent.

 967. Personalul incredibil de prietenos si saritor, parcarea privata si zona linistita.

 968. Camere spațioase, curățenie, lenjerii curate, soft, internet foarte bun, produse de toaletă oferite( ceea ce puține pensiuni oferă), uscător de păr.

 969. Patul a fost foarte confortabil și spațios, am dormit foarte bine.

 970. Totul la superlativ – camera – mic dejun – personal.

 971. Personalul foarte amabil , camerele curate si micul dejun.

 972. Am stat doar o noapte la pensiune insa ne-am simtit foarte bine… Camerele arata foarte bine, sunt dotate cu tot ce ai nevoie, baile sunt foarte frumoase.. Curatenie exemplara. Recomand!

 973. Camera este foarte mare, iar mobilierul este nou. Este foarte curat si micul dejun este mai mult decat suficient. Receptionerii si barmanita sunt prietenosi, zambitori si de ajutor. Pensiunea are piscina dar nu am apucat sa ne bucuram de ea fiindca a plouat. Este amplasata la 5 min de gradina zoologica. Pensiunea dispune de locuri gratuite de parcare.

 974. Amplasarea hotelului foarte aproape de Parcul in care se afla gradina zoologica este un mare plus. locuri de parcare multe, curatenia din hotel, mobilierul nou si frumos, decoratiuni de bun gust, personalul amabil respecta regulile de prevenire infectare cu SARS COV 19. micul dejun bogat constand in mezeluri, unt, gem ambalate individual, gasite pe fiecare masa in parte rezervata camerelor. mi-a placut ca se atragea atentia oaspetilor daca acestia nu purtau masti in spatiile comune! piscina curata, gradina verde si bine intretinuta!

 975. Per ansamblu, recomand pentru locație și pentru priveliște, plus grădina zoologică aproape😊

 976. Locatie excelenta, personal amabil, recomand cu incredere

 977. Locație linistita, amplasata aproape de obiectivele turistice. Patul confortabil, personalul foarte atent la nevoile clientului.

 978. Nu mă așteptam, ca la intrare, în oraș, unde trec ca tăvălugul unui uragan încontinuu mașini, și e zgomot, după ce intri, la citi a pași să găsești o oază de liniște, răcoare și confort. Noi și tem o familie, cu copii și am folosit apartamentul de la ultimul etaj, superb, cu terasa mare cu măsuță, fotolii, șezlong și jacuzzi pe care chiar l-am folosit noaptea, superb!!

 979. Mancarea excelenta ca de obicei. Este unul din motivele pentru care am revenit din nou la acest hotel. Servirea pe terasa prompta si de calitate atat la cina cat si la micul dejun. Poate era mai bine daca erau doua persoane la servire si bar. Am fost prima oara cu aproape 8 ani in urma si tot astept amenajările din spatele hotelului pentru recreere. Mai ales acum aerul liber e mai important decat piscina sau SPA-ul. PS a doua zi la receptie a fost o domnisoara care a facut cinste hotelului prin profesionalism.

 980. MICUL DEJUN EXCELENT….CURATENIE IMPECABILA….APA CURATA SI CALDA LA PISCINA…PERSONAL DRAGUT…CAMERI FRUMOASE SI CURATE…MANCARE F BUNA …IAR DESERTUL EXCELENT…TOTUL A FOST MINUNAT…

 981. Camera impecabila, personalul foarte amabil, iar serviciile spa deosebite. Mâncarea foarte gustoasa.

 982. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 983. Hotelul are suficiente locuri de parcare, camerele sunt ok.

 984. Pozitia centrala este un plus. De asemenea a fost a noaptea destul de rece și au dat drumul la căldură

 985. locatie f buna, la zece minute de mers pe jos de centru, locuri suficiente de parcare, personal amabil, camera spatioasa, curata, decorata modern si cu totul functional (i.e. wifi, tv, a/c, apa calda, etc.). mic dejun f bun si de asemenea restaurantul este excelent. vom reveni cu placere.

 986. Doamnele de la recepție, nota 10 si tipul de servea la bar( mai slabut, brunet)

 987. Foarte curat, personal amabil, mic dejun diversificat!

 988. Decorul modern, paturile confortabile, locaţia foarte bună, micul dejun a fost adus în cameră la ora stabilită, personalul amabil şi politicos, s-a ţinut cont de preferinţele noastre privind micul dejun. Am cerut să nu se facă serviciul în cameră şi am putut constata că informaţia a circulat corect de la recepţie la cameristă, iar preferinţa noastră a fost respectată. Deci un hotel bun.

 989. Mic dejun bun, camera conform asteptarilor la 5 stele, baia foarte bine dotata

 990. Mic dejun excelent, personal amabil, amplasare in centru, aproape de obiectivele turistice.

 991. Patul a fost foarte confortabil, iar vederea spre centrul orașului superbă!

 992. Loctia f buna,in apropierea obiectivelor turistice.

 993. Curat, mâncarea bună, cu excepția saltelei vechi pe arcuri, totul a fost în regulă.

 994. Totul a fost peste așteptări! Disponibilitate deplină a personalului pentru orice solicitare. Cazare și servicii de 4 stele!

 995. Micul dejun foarte bun…locație excelentă…personal amabil și de calitate…condiții de siguranță Covid 19…mâncarea foarte bună și gustoasă…cafeaua minunata…

 996. -Curatenia la superlativ in camera si pe holuri; – conditiile de cazare sunt de hotel de 4*, iar pretul este foarte bun; -Personalul foarte amabil si săritor; -Hotelul este relativ nou (2014) si camerele au design modern, aerisit; – posibilitatea de a manca la restaurantul hotelului cu spatiu interior sau exterior (terasa).

 997. Orașul superb, locația excelentă, personalul amabil, curățenie impecabilă, ma reîntorc cu drag la dvs.

 998. Locatie centrala. Conditiile de cazare, mic dejun si curatenie excelente. Personalul la superlativ.

 999. Mic dejun de ales dintre variantele oferite de hotel, dar suficient. Personalul extrem de amabil si dornic sa te ajute. Camera foarte curata si placuta, saltea comfortabila. Ceai, cafea si apa zilnic puse la dispozitie. Prosoape schimbate, chiar daca nu erau puse jos.

 1000. Camera spațioasă și calda cu pat foarte confortabil ! Recomand !

 1001. Personalul foarte primitor si înțelegător, super de treabă, mâncarea foarte bună, restaurantul select

 1002. Camere spațioase cu pat foarte confortabil, mini frigider, prosoape la baie , tv, baia cu uscător. M-am simțit foarte bine cu familia. In 10 min de mers pe jos se ajunge in centru la palatul culturii ceea ce ne-a permis sa nu depindem de mașină.

 1003. Personalul, nota 11, curetenia, balconul și priveliștea, parcare, micul dejun,

 1004. Daca am revenit dupa aproximativ o luna inseamna ca totul a fost excelent! Recomand cu incredere.

 1005. Curățenie, amabilitate, mancare buna, confort, liniste! 😊

 1006. Raport bun între preț vs. ce oferă, curățenie exemplară. Dușul cu perete din cărămizi de sticlă cu vedere către cameră face toți banii. Faptul că există parcare disponibilă, chiar dacă este situat in centru, este un alt plus.

 1007. Camera este foarte spațioasă, foarte curată, cald, plăcut. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil. Recomand acest hotel !Voi reveni !Mulțumesc !

 1008. Totul a fost conform asteptarilor: camera curata, personalul amabil, masuri de protectie anti-covid aplicate.

 1009. Personal foarte atent la detalii si amabil. Ne-am simtit foarte bine, multumim!

 1010. curatenie , caldura, confort , mic dejun si cafea buna , wi-fi foarte bun, hotel amplasat in buricul targului …

 1011. Locatie centrala. Mic dejun delicios. Personal proactiv si gata oricand sa ajute. Patul foarte comfortabil.

 1012. Centrul spa a fost de nota 10, dar nu functionau toate saunele. Micul dejun foarte variat si gustos

 1013. Camere sunt f mari, neau placut f mult, un singur lucru ar trebui schimbate saltelele. Dar in rest extraordinar, multumim ca a fost deschis SPA si restaurant! Recomandam cu drac acest hotel.

 1014. Camere sunt f mari, neau placut f mult, un singur lucru ar trebui schimbate saltelele. Dar in rest extraordinar, multumim ca a fost deschis SPA si restaurant! Recomandam cu drac acest hotel.

 1015. – Camera este mare – Curățenie în camera – Vederea către oras a fost foarte frumoasă (am stat la etajul 8) – Micul dejun a fost îndeajuns

 1016. Amplasat central vis-a-vis de Catedrala Mica, Primarie si Prefectura. Privelistea de la etajele superioare este superba

 1017. Poziția centrală, aproape de punctele de atracție turistică.

 1018. Respectul angajatilor si in special mancarea care a fost facuta.

 1019. Arhitectura interioara si exterioara, atentia la detalii, curatenie deosebita.

 1020. Totul a fost pe măsură așteptărilor, camere curate, spațioase, personal drăguț, restaurant de nota 10.

 1021. Organizarea in contextul epidemie este foarte bine pusă la punct. Micul dejun foarte gustos. Curățenie exemplară. Produsele de igienă de calitate. Poziție centrala, parcare privată. Personal bine instruit si amabil.

 1022. Locația minunata, f curat, camere mari, moderne. Un mic dejun excelent pt vegetarieni!

 1023. Orașul superb, locația excelentă, personalul amabil, curățenie impecabilă, ma reîntorc cu drag la dvs.

 1024. Personal extraordinar de amabil, mic dejun foarte gustos. Așezat chiar în centru, cu multe oportunități pentru servirea mesei.

 1025. Pat uriaș, chiar dacă varianta constructivă era neadecvată (2 saltele suprapuse) , dar si-a atins scopul dr confort. 2 bai dotate cu cada , una cu hidromasaj , 2 tv – nu te bati cu copiii pe telecomanda. Păcat ca pe vreme covidoasa nu ai access la piscină, jacuzzi – arata chiar bine zona interioară dedicată. Parcare subterană, cam mica, dar de inteles disponibilitatea redusă a spațiului aferent clădirii intr-o zona centrală. Poti parca pe strada, plătești a 2a zi daca stai si după ora 8. În centru , cu acces rapid la obiectivele de vizitat. Primesti bilete de acces la zoo, si vizita acolo era motivul principal la vizitei în Tg.Mures Un plus de tehnologie, acces pe baza de coduri, nu mai porți grija cardului. Personalul amabil.

 1026. Locatia, curatenia, dotarile, parcarea subterana, amabilitatea personalului

 1027. Curățenia ireproșabilă și amabilitatea personalului de serviciu.

 1028. Micul dejun a fost pregatit rapid. Locatia a fost ok.

 1029. Personalul, nota 11, curetenia, balconul și priveliștea, parcare, micul dejun,