Cazare ieftina Sura Mica Sibiu

De multe ori ne uitam dupa cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia

Valery House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Antonia Homestay

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Dan & Lili

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Kamelyssa by Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiune Restaurant Indus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Raisa & Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nae si Florea Lugojan din Dumbrava, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nae si Florea Lugojan din Dumbrava, jud. AlbaCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Zamfir si Codrina Nicu din Berghin, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Zamfir si Codrina Nicu din Berghin, jud. AlbaCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Vasile si Dinu Zgondea din Habeni, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Vasile si Dinu Zgondea din Habeni, jud. DambovitaCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Dominic si Olivia Rusca din Radacinesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia!

  (Dominic si Olivia Rusca din Radacinesti, jud. ValceaCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Rebeca si Dan Ciorbea din Dumbrava de Sus, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rebeca si Dan Ciorbea din Dumbrava de Sus, jud. MehedintiCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Didina si Adelina Cebanu din Ciula Mare, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia.

  (Didina si Adelina Cebanu din Ciula Mare, jud. HunedoaraCazare in ┼×ura Mic─â, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 2. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 3. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 4. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 5. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 6. U╚Öor de ajuns , localizata pe ╚Öoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curat─â ╚Öi f─âr─â defec╚Ťiuni la instala╚Ťiile sanitare, se poate preg─âti masa intr-o loca╚Ťie acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â, exist├ónd toate cele necesare! Recomand!

 7. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 8. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 9. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 10. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 11. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 12. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 13. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 14. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 15. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 16. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 17. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 18. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 19. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 20. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 21. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 22. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 23. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 24. U╚Öor de ajuns , localizata pe ╚Öoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curat─â ╚Öi f─âr─â defec╚Ťiuni la instala╚Ťiile sanitare, se poate preg─âti masa intr-o loca╚Ťie acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â, exist├ónd toate cele necesare! Recomand!

 25. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 26. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 27. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 28. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 29. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 30. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 31. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 32. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 33. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 34. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 35. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 36. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 37. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 38. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 39. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 40. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 41. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 42. U╚Öor de ajuns , localizata pe ╚Öoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curat─â ╚Öi f─âr─â defec╚Ťiuni la instala╚Ťiile sanitare, se poate preg─âti masa intr-o loca╚Ťie acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â, exist├ónd toate cele necesare! Recomand!

 43. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 44. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 45. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 46. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 47. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 48. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 49. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 50. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 51. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 52. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 53. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 54. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 55. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 56. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 57. U╚Öor de ajuns , localizata pe ╚Öoseaua ce duce la Ocna Sibiului, gazdele prietenoase , camera rezonabila cu baie proprie curat─â ╚Öi f─âr─â defec╚Ťiuni la instala╚Ťiile sanitare, se poate preg─âti masa intr-o loca╚Ťie acoperit─â ╚Öi ├«nc─âlzit─â, exist├ónd toate cele necesare! Recomand!

 58. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 59. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 60. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 61. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 62. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 63. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 64. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 65. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 66. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 67. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 68. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 69. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 70. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 71. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 72. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 73. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 74. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 75. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 76. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 77. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 78. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 79. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 80. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 81. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 82. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 83. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 84. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 85. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 86. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 87. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 88. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 89. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 90. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 91. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 92. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 93. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 94. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 95. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 96. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 97. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 98. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 99. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 100. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 101. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 102. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 103. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 104. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 105. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 106. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 107. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 108. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 109. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 110. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 111. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 112. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 113. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 114. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 115. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 116. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 117. Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 118. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 119. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 120. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 121. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 122. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 123. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 124. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 125. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 126. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 127. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 128. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 129. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 130. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 131. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 132. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 133. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 134. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 135. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 136. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 137. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 138. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 139. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 140. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 141. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 142. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 143. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 144. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 145. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 146. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 147. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 148. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 149. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 150. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 151. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 152. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 153. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 154. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 155. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 156. Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 157. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 158. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 159. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 160. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 161. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 162. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 163. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 164. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 165. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 166. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 167. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 168. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 169. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 170. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 171. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 172. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 173. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 174. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 175. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 176. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 177. Dorin_cosma27 mai 3, 2019 at 12:47 pm

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 178. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 179. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 180. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 181. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 182. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 183. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 184. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 185. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 186. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 187. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 188. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 189. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 190. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 191. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 192. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 193. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 194. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 195. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 196. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 197. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 198. Dorin_cosma27 mai 10, 2019 at 5:59 pm

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 199. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 200. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 201. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 202. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 203. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 204. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 205. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 206. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 207. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 208. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 209. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 210. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 211. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 212. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 213. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 214. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 215. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 216. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 217. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 218. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 219. Dorin_cosma27 mai 15, 2019 at 3:28 am

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 220. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 221. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 222. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 223. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 224. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 225. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 226. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 227. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 228. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 229. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 230. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 231. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 232. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 233. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 234. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 235. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 236. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 237. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 238. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 239. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 240. Dorin_cosma27 mai 18, 2019 at 4:15 am

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 241. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 242. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 243. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 244. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 245. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 246. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 247. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 248. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 249. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 250. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 251. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 252. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 253. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 254. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 255. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 256. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 257. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 258. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 259. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 260. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 261. Dorin_cosma27 mai 24, 2019 at 6:26 pm

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 262. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 263. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 264. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 265. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 266. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 267. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 268. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 269. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 270. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 271. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 272. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 273. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 274. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 275. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 276. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 277. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 278. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 279. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 280. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 281. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 282. Dorin_cosma27 mai 31, 2019 at 12:57 pm

  Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 283. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 284. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 285. Camera spatioasa, destul de bine mobilata, baia bine dotata.

 286. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 287. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 288. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 289. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 290. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 291. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 292. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 293. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 294. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 295. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 296. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 297. Loca╚Ťie utilat─â complet cu absolut tot ce este necesar, inclusiv spa╚Ťiul de relaxare, iar camera confortabila ╚Öi c─âlduroas─â. Gazda cu foarte mult bun simt ╚Öi primitoare. Recomand cu mare drag si vom reveni cu siguran╚Ťa!

 298. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 299. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 300. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 301. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 302. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 303. Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 304. Curtea este amenajata frumos. Este curat. Personalul foarte amabil.

 305. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 306. Am fost primiti cu caldura proprietarului care doreste sa-si multumeasca oaspetii. Ne-am simtit bine ! Multumim gazdelor !

 307. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 308. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 309. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 310. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 311. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 312. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 313. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 314. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 315. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 316. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 317. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 318. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 319. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 320. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 321. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 322. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 323. Personalul foarte primitor, sociabil, prietenos. Foarte curat si linistit locul.

 324. Super. Gazde foarte foarte primitoare, curatenie la maxim. Vom reveni cu siguranta

 325. Am avut un sfârșit de săptămână minunat, gazde politicoase, mic dejun foarte bun. Pastele carbonara printre cele mai bune paste pe care le.am mâncat.

 326. Curtea este amenajata frumos. Este curat. Personalul foarte amabil.

 327. Am fost impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia exemplar─â, micul dejun delicios si foarte diversificat iar mancarea de la restaurant este cea mai buna din Ocna Sibiului! Loca╚Ťia foarte u╚Öor de g─âsit, pensiunea foarte frumoasa si noua, priveli╚Ötea, curtea, camerele, restaurantul totul identic ca si in poze, ne-am sim╚Ťit minunat! Parcare mare si disponibila pentru toate masinile. Un raport calitate pret de nota 10. Abia asteptam sa revenim!!

 328. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 329. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 330. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 331. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 332. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 333. Ospitalitatea domnului Ben ╚Öi a ├«ntregului personal a fost irepro╚Öabil─â. Condi╚Ťiile caz─ârii au fost excelente ╚Öi de o ├«nalt─â calitate. F─âr─â ├«ndoial─â, vom reveni cu mare drag.

 334. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 335. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 336. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 337. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 338. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 339. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 340. Totul a fost ok, gazdele foarte amabile, conditii bune, curatenie, multe flori in curte.

 341. Personalul foarte amabil, camera extrem de curat─â, foarte frumoasa, aerisita, totul aproape nou. Cu siguran╚Ťa vom alege acela╚Öi loc pentru o c─âl─âtorie viitoare in aceasta zona.

 342. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 343. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 344. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 345. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 346. Totul,mai putin ca nu poti sa stai afara din pensiune mai mult de ora 22.30-23 deoarece se incuie ceea ce nu este ok.

 347. Am fost caza╚Ťi doua nop╚Ťi de Rusalii. Este foarte aproape de lacurile s─ârate, este foarte curat cum intri te ├«nt├ómpina un miros foarte placut, se schimba zilnic prosoapele.Am primit s─âpun, ╚Öampon h├órtie igienica. Pozele corespund cu realitatea. M├óncarea excep╚Ťional─â, servirea prompta, patul confortabil, a╚Öternuturile albe impecabile foarte curat. Recomandam cu ├«ncredere at├ót cazarea c├ót si restaurantul. Felicit─âri! Se poate si in Rom├ónia!!!!!

 348. Am avut un sfârșit de săptămână minunat, gazde politicoase, mic dejun foarte bun. Pastele carbonara printre cele mai bune paste pe care le.am mâncat.

 349. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 350. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 351. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 352. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 353. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 354. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 355. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 356. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 357. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 358. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 359. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 360. Totul a fost perfect – camera, parcarea, facilitatile oferite – iar gazdele, desi au fost cat se poate de discrete, si-au facut simtita prezenta prin conditiile oferite, motiv pentru care le multumim si pe aceasta cale.

 361. Totul a fost ok, gazdele foarte amabile, conditii bune, curatenie, multe flori in curte.

 362. Personalul foarte amabil, camera extrem de curat─â, foarte frumoasa, aerisita, totul aproape nou. Cu siguran╚Ťa vom alege acela╚Öi loc pentru o c─âl─âtorie viitoare in aceasta zona.

 363. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 364. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 365. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 366. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 367. Totul,mai putin ca nu poti sa stai afara din pensiune mai mult de ora 22.30-23 deoarece se incuie ceea ce nu este ok.

 368. Am fost caza╚Ťi doua nop╚Ťi de Rusalii. Este foarte aproape de lacurile s─ârate, este foarte curat cum intri te ├«nt├ómpina un miros foarte placut, se schimba zilnic prosoapele.Am primit s─âpun, ╚Öampon h├órtie igienica. Pozele corespund cu realitatea. M├óncarea excep╚Ťional─â, servirea prompta, patul confortabil, a╚Öternuturile albe impecabile foarte curat. Recomandam cu ├«ncredere at├ót cazarea c├ót si restaurantul. Felicit─âri! Se poate si in Rom├ónia!!!!!

 369. Am avut un sfârșit de săptămână minunat, gazde politicoase, mic dejun foarte bun. Pastele carbonara printre cele mai bune paste pe care le.am mâncat.

 370. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 371. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 372. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 373. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 374. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 375. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 376. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 377. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 378. Zona foarte frumoasa. Recomand , cu caldura, persoanelor ce doresc liniste si relaxare.

 379. A fost superb, proprietarii de nota zece, oameni primitori, calzi, cu mult bun sim╚Ť, recomand tuturor aceasta cazare, am avut parte de lini╚Öte ╚Öi de o priveli╚Öte superba, de nedescris ├«n cuvinte, totul a fost un lux, cur─â╚Ťenie de nota 10, lini╚Öte totala, copii au unde alerga, au chiar ╚Öi un loc de joaca amenajat, recomand cu ├«ncredere pentru cei care au copii ├«n primul r├ónd, dar bine├«n╚Ťeles ╚Öi pentru cei care vor aib─â parte de lini╚Öte ╚Öi lux ├«n acelea╚Öi timp, aaaa ╚Öi ├«n ├«nt├ómpinarea dvs ve╚Ťi avea parte de un c─â╚Ťelu╚Ö foarte iubitor care cu siguran╚Ť─â ├«l ve╚Ťi vrea sa ├«l lua╚Ťi acas─â…. Totul perfect, am fost cea mai fericit─â la aceasta cazare. VA MUL╚ÜUMESC din suflet ╚Öi ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â 👏👏👏💞💞💞 P. S am pus poze, nu foarte multe dar ce vede╚Ťi acolo este doar pu╚Ťinul din paradisul de la aceasta cazare, ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â dar de data aceasta va fii ├«mpreun─â cu copii no╚Ötri 😉

 380. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 381. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 382. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 383. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 384. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 385. Totul a fost ok, gazdele foarte amabile, conditii bune, curatenie, multe flori in curte.

 386. Personalul foarte amabil, camera extrem de curat─â, foarte frumoasa, aerisita, totul aproape nou. Cu siguran╚Ťa vom alege acela╚Öi loc pentru o c─âl─âtorie viitoare in aceasta zona.

 387. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 388. Paturile ok sa zicem De╚Öi este o loca╚Ťie noua nu exceleaz─â cu nimic

 389. Micul dejun ok,dar se poate si mai bine Recomand mancarea la acest restaurant( pranz , cina ) si berea la halba e foarte buna. Este curat in pensiune si restaurant.

 390. La micul dejun destul de sl─âbu╚Ť. De╚Öi se servea pana la 10 la ora 8.45 nu mai era omleta ╚Öi alte preparate calde nu erau.

 391. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 392. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 393. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 394. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 395. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 396. Ne-am simtit bine.Am admirat rasaritul de soare din curtea frumos amenajata, din imediata apropiere a lanului de floarea soarelui.A fost o experienta placuta.Gazda m-a impresionat placut.

 397. Proprietarii comunicativi și de bune maniere! Camere curate și confortabile,tv și cablu,bucătăria separată și dotata ,loc de parcare,balcon ,in curte grătar și foișor.Excelent! Recomand !!!

 398. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 399. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 400. A fost superb, proprietarii de nota zece, oameni primitori, calzi, cu mult bun sim╚Ť, recomand tuturor aceasta cazare, am avut parte de lini╚Öte ╚Öi de o priveli╚Öte superba, de nedescris ├«n cuvinte, totul a fost un lux, cur─â╚Ťenie de nota 10, lini╚Öte totala, copii au unde alerga, au chiar ╚Öi un loc de joaca amenajat, recomand cu ├«ncredere pentru cei care au copii ├«n primul r├ónd, dar bine├«n╚Ťeles ╚Öi pentru cei care vor aib─â parte de lini╚Öte ╚Öi lux ├«n acelea╚Öi timp, aaaa ╚Öi ├«n ├«nt├ómpinarea dvs ve╚Ťi avea parte de un c─â╚Ťelu╚Ö foarte iubitor care cu siguran╚Ť─â ├«l ve╚Ťi vrea sa ├«l lua╚Ťi acas─â…. Totul perfect, am fost cea mai fericit─â la aceasta cazare. VA MUL╚ÜUMESC din suflet ╚Öi ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â 👏👏👏💞💞💞 P. S am pus poze, nu foarte multe dar ce vede╚Ťi acolo este doar pu╚Ťinul din paradisul de la aceasta cazare, ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â dar de data aceasta va fii ├«mpreun─â cu copii no╚Ötri 😉

 401. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 402. Pensiunea foarte frumoasa, gazdele primitoare, zona este foarte linistita ╚Öi o minun─â╚Ťie de c─â╚Ťel.

 403. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 404. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 405. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 406. Totul a fost ok, gazdele foarte amabile, conditii bune, curatenie, multe flori in curte.

 407. Personalul foarte amabil, camera extrem de curat─â, foarte frumoasa, aerisita, totul aproape nou. Cu siguran╚Ťa vom alege acela╚Öi loc pentru o c─âl─âtorie viitoare in aceasta zona.

 408. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 409. Paturile ok sa zicem De╚Öi este o loca╚Ťie noua nu exceleaz─â cu nimic

 410. Micul dejun ok,dar se poate si mai bine Recomand mancarea la acest restaurant( pranz , cina ) si berea la halba e foarte buna. Este curat in pensiune si restaurant.

 411. La micul dejun destul de sl─âbu╚Ť. De╚Öi se servea pana la 10 la ora 8.45 nu mai era omleta ╚Öi alte preparate calde nu erau.

 412. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 413. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 414. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 415. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 416. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 417. Am petrecut o minivacanta placuta la Complexul Ben, totul curat, lenjerie si prosoape schimbate ,primire amabila si in general totul ok . Recomand celor care vor liniste si foarte aproape de baile Ocna Sibiului.

 418. Proprietarii comunicativi și de bune maniere! Camere curate și confortabile,tv și cablu,bucătăria separată și dotata ,loc de parcare,balcon ,in curte grătar și foișor.Excelent! Recomand !!!

 419. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 420. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 421. Totul a fost ok, gazdele foarte amabile, conditii bune, curatenie, multe flori in curte.

 422. Personalul foarte amabil, camera extrem de curat─â, foarte frumoasa, aerisita, totul aproape nou. Cu siguran╚Ťa vom alege acela╚Öi loc pentru o c─âl─âtorie viitoare in aceasta zona.

 423. Gazdele au fost tare primitoare si dragute. Curtea e foarte frumos amenajata cu foisor si leagan. Am avut si loc de parcare in curte. Recomand!

 424. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 425. Absolut tot, condi╚Ťii superbe, c─âldura, cur─â╚Ťenie, si loca╚Ťia foarte lini╚Ötit─â!! Gazdele foarte primitoare !!! Multumim, si cu siguranta revenim !!

 426. Gazda, prietenoasa, cu mult bun simt a reusit sa creeze o atmosfera placuta, propice unei minivacante reusite. Conditiile foarte bune, pretabile si pentru familie cu copii, bucatarie salon utillata complet, curatenie exemplara, curte cu parcare . Toate acestea ne-au facut sa ne simtim ca acasa, desi am fost aici pentru prima oara. Felicitari dlui.Dan si dnei.Lili pentru tot.

 427. Pensiunea este creata de oameni de calitate si cu bun gust care vor sa impartaseasca cu ceilalti bucuria si armonia sufletelor lor. In camere totul este nou si din materiale de calitate , fiecare camera are uscator de rufe ,in baie am gasit produse de igiena ca la un hotel de 4 stele. In curte este o terasa dotata cu aparatura moderna unde cafeaua se afla la discretia turistilor si unde, daca doresti , poti prepara ceva de mancare . Si aici totul este aranjat cu bun gust , vesela si mobilierul sunt de calitate creind o atmosfera placuta. Curtea este o oaza de verdeata si atat pe placul adultilor cat si al copiilor avand un foisor ,leagane , tobogan, casuta de joaca, balansoar de unde poti privi apusul si multe jucarii. Iar „cireasa de pe tort” este un catel prietenos dar bine educat si curat ca un bulgare de nea. Recomand cu bucurie aceasta pensiune.

 428. A fost superb, proprietarii de nota zece, oameni primitori, calzi, cu mult bun sim╚Ť, recomand tuturor aceasta cazare, am avut parte de lini╚Öte ╚Öi de o priveli╚Öte superba, de nedescris ├«n cuvinte, totul a fost un lux, cur─â╚Ťenie de nota 10, lini╚Öte totala, copii au unde alerga, au chiar ╚Öi un loc de joaca amenajat, recomand cu ├«ncredere pentru cei care au copii ├«n primul r├ónd, dar bine├«n╚Ťeles ╚Öi pentru cei care vor aib─â parte de lini╚Öte ╚Öi lux ├«n acelea╚Öi timp, aaaa ╚Öi ├«n ├«nt├ómpinarea dvs ve╚Ťi avea parte de un c─â╚Ťelu╚Ö foarte iubitor care cu siguran╚Ť─â ├«l ve╚Ťi vrea sa ├«l lua╚Ťi acas─â…. Totul perfect, am fost cea mai fericit─â la aceasta cazare. VA MUL╚ÜUMESC din suflet ╚Öi ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â 👏👏👏💞💞💞 P. S am pus poze, nu foarte multe dar ce vede╚Ťi acolo este doar pu╚Ťinul din paradisul de la aceasta cazare, ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â dar de data aceasta va fii ├«mpreun─â cu copii no╚Ötri 😉

 429. Totul a fost la superlativ,terasa dotata cu de toate,propietarul prietenos si amabil…iar catelul o adevarata incantare! Recomand cu drag!:)

 430. Paturile ok sa zicem De╚Öi este o loca╚Ťie noua nu exceleaz─â cu nimic

 431. Micul dejun ok,dar se poate si mai bine Recomand mancarea la acest restaurant( pranz , cina ) si berea la halba e foarte buna. Este curat in pensiune si restaurant.

 432. La micul dejun destul de sl─âbu╚Ť. De╚Öi se servea pana la 10 la ora 8.45 nu mai era omleta ╚Öi alte preparate calde nu erau.

 433. Proprietarul este foarte primitor, camera si baia au fost curate, acces la bucatarie utilata + masina de spalat, gratar/disc in curte iar lemnele sunt dint partea casei, curte mare amenajat─â pentru copii si adulti, locuri de parcare in curte, biciclete, etc

 434. Liniște, camere răcoroase iar proprietarii foarte primitori!

 435. Camere mari, spatioase, totul foarte curat. Bine amplasat fata de centru la doar cateva minute de mers pe jos. Parcare in incinta pensiunii. Ne-am simtit foarte bine la Casa Raisa.

 436. Amabilitatea proprietarului, cura╚Ťenia, lini╚Ötea . Un lucru bun e ╚Öi faptul ca ai tot ce vrei pt a╚Ťi pregati o mas─â perfect─â. Mie cel mai mult mi-au placut c─âsu╚Ťele☺…sunt ca ├«n pove╚Öti.

 437. Totul ireprosabil,iar domnul Ben si restul personalului-PERFECTI!!

 438. Totul f.bine …ok din toate punctele de vedere…gazdele de nota 10 …👏💕

 439. Proprietarii comunicativi și de bune maniere! Camere curate și confortabile,tv și cablu,bucătăria separată și dotata ,loc de parcare,balcon ,in curte grătar și foișor.Excelent! Recomand !!!

 440. Buna,..mi-a placut absolut totul…(chiar si catelul familiei) O familie tanara , gazde destul de primitoare , care in permanenta erau aproape de clientii lor…Promit sa mai revin cu drag…..

 441. Atitudinea gazdelor compenseaza micile neajunsuri. Neajunsurile sunt mici, daca intelegi, de la rezervare, la ce sa te astepti! Este varianta de cazare „camera la gazda” cu baie si bucatarie comuna (cate un set pentru fiecare din cele doua cladiri cu camere disponibile). Intre cladiri este o curte mica, curata, cu flori si franghii unde se usuca prosoapele si costumele de baie ale chiriasilor, si cu doua zone amenajate de luat masa. De nota maxima este amplasarea, atat pentru facilitatile de baie in lacurile sarate (5 min pana la strandurile amenajate si 30 secunde pana in prima balta sarata!), cat si pentru, ca in cazul nostru, abordarea vizitarii obiectivelor de interes din zona (Sibiul – 15 min; Transalpina; Paltinis+Rasinari+Dumbrava SIbiului; Lancram+Alba Iulia+Blaj; Medias+Sighisoara; Bisericile fortificate)

 442. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 443. camera a fost ok, curata, baia curata si aranjata. au oferit cafeaua din partea casei. acces la bucatarie, terasa afara

 444. Se ajunge foarte usor la locatie. Gazde foarte amabile. Curat, cald, curte generoasa. Pet friendly

 445. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 446. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 447. Foarte buna locatia, dotari din cele mai bune, curte mare, gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor ultradotat, unde se poate servi masa.Vom reveni cu siguranta.

 448. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 449. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 450. Gazde primitoare, loc de joaca pentru copii, poate mai dotat ca in multe parcuri de copii. Locatia este într-o zona linistita, la 5 minute de centru si de supermarket. Cu alte cuvinte, un weekend reușit.!!!

 451. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 452. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 453. Cur─â╚Ťenie, liniste, proprietarul foarte amabil. Dac─â vrei relaxare si confort atunci aici este locul potrivit.

 454. A fost pl─âcut, ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Proprietarii sunt persoane foarte pl─âcute.

 455. Gazda , vila, totul cum ar trebui s─â fie peste tot, adic─â super!!!

 456. Gazdele sunt foatre amabile ! M-am simtit ca acasa !

 457. Hotel curat. Angajati care ajuta. Aproape de centrul istoric si de iesirea din oras.

 458. Mic dejun variat, timpul de servire al acestuia generos. Hotel curat, camer─â curat─â.

 459. Camerele sunt mari, este curatenie, personal amabil, putin cam departe de centru dar a fost in regula.

 460. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 461. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 462. Curat, plin de flori, camera cu bucatarie cu tot ce trebuie, gazdele super amabile, patul mare si confortabil.

 463. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 464. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 465. camera a fost ok, curata, baia curata si aranjata. au oferit cafeaua din partea casei. acces la bucatarie, terasa afara

 466. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 467. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 468. Foarte buna locatia, dotari din cele mai bune, curte mare, gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor ultradotat, unde se poate servi masa.Vom reveni cu siguranta.

 469. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 470. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 471. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 472. Personal si proprietari minuna╚Ťi , amplasare ok , si foarte curat . Mai pe scurt , a fost o pl─âcere s─â st─âm aici .

 473. Absolut totul. Locatia excelenta pentru cine stie sa aprecieze linistea si aerul curat. Nu in ultimul rand grija si amabilitatea proprietarilor.

 474. Totul a fost superb chiar nu m-am așteptat sa fie asa de bine!

 475. Locatia este minunata mai ales pentru o familie cu copii sau pentru cei care vor o baza de dormit pentru trasee montane. Sunt cel putin 4 trasee in zona cu grade diferite de dificultate. Pentru copii exista loc de joaca, o curte mare iar drumul este relativ liber de masini deci ar fi safe sa iasa si pe strada sa se joace sau sa se dea cu bicicleta / role, etc.

 476. Este foarte aproape de complexul celor 7 lacuri s─ârate. (3-5 minute de mers pe jos). Cur─â╚Ťenie ╚Öi camere spa╚Ťioase cu paturi extra mari. Apa calda/fierbinte constant. Nu am interac╚Ťionat cu proprietarii, ├«n schimb nepoata acestora a fost o dr─âgu╚Ťa.

 477. A fost pl─âcut, ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Proprietarii sunt persoane foarte pl─âcute.

 478. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 479. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 480. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 481. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 482. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 483. camera a fost ok, curata, baia curata si aranjata. au oferit cafeaua din partea casei. acces la bucatarie, terasa afara

 484. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 485. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 486. Foarte buna locatia, dotari din cele mai bune, curte mare, gradina, loc de joaca pentru copii, un foisor ultradotat, unde se poate servi masa.Vom reveni cu siguranta.

 487. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 488. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 489. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 490. Locatia este minunata mai ales pentru o familie cu copii sau pentru cei care vor o baza de dormit pentru trasee montane. Sunt cel putin 4 trasee in zona cu grade diferite de dificultate. Pentru copii exista loc de joaca, o curte mare iar drumul este relativ liber de masini deci ar fi safe sa iasa si pe strada sa se joace sau sa se dea cu bicicleta / role, etc.

 491. Este foarte aproape de complexul celor 7 lacuri s─ârate. (3-5 minute de mers pe jos). Cur─â╚Ťenie ╚Öi camere spa╚Ťioase cu paturi extra mari. Apa calda/fierbinte constant. Nu am interac╚Ťionat cu proprietarii, ├«n schimb nepoata acestora a fost o dr─âgu╚Ťa.

 492. A fost pl─âcut, ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Proprietarii sunt persoane foarte pl─âcute.

 493. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 494. Hotelul de o cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera spa╚Ťioas─â , micul dejun ╚Öi pr├ónzul foarte gustoase ( nota 10 pentru buc─âtar ).

 495. Hotel curat. Angajati care ajuta. Aproape de centrul istoric si de iesirea din oras.

 496. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 497. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 498. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 499. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 500. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 501. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 502. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 503. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 504. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 505. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 506. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 507. Oaza de liniste si relaxare in mijlocul unei localitati pitoresti din Ardeal.

 508. Locatia este minunata mai ales pentru o familie cu copii sau pentru cei care vor o baza de dormit pentru trasee montane. Sunt cel putin 4 trasee in zona cu grade diferite de dificultate. Pentru copii exista loc de joaca, o curte mare iar drumul este relativ liber de masini deci ar fi safe sa iasa si pe strada sa se joace sau sa se dea cu bicicleta / role, etc.

 509. Este foarte aproape de complexul celor 7 lacuri s─ârate. (3-5 minute de mers pe jos). Cur─â╚Ťenie ╚Öi camere spa╚Ťioase cu paturi extra mari. Apa calda/fierbinte constant. Nu am interac╚Ťionat cu proprietarii, ├«n schimb nepoata acestora a fost o dr─âgu╚Ťa.

 510. A fost pl─âcut, ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Proprietarii sunt persoane foarte pl─âcute.

 511. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 512. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 513. Hotelul de o cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera spa╚Ťioas─â , micul dejun ╚Öi pr├ónzul foarte gustoase ( nota 10 pentru buc─âtar ).

 514. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 515. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 516. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 517. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 518. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 519. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 520. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 521. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 522. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 523. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 524. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 525. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 526. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 527. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 528. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 529. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 530. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 531. Gazda este super primitoare. O femeie bine dispusă și mereu cu zâmbetul pe buze. Mic dejun foarte consistent si bun. Patul mare, așternuturi moi. Am avut parte de un somn foarte confortabil. Vom reveni si cu alta ocazie.

 532. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 533. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 534. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 535. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 536. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 537. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 538. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 539. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 540. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 541. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 542. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 543. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 544. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 545. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 546. Gazda este super primitoare. O femeie bine dispusă și mereu cu zâmbetul pe buze. Mic dejun foarte consistent si bun. Patul mare, așternuturi moi. Am avut parte de un somn foarte confortabil. Vom reveni si cu alta ocazie.

 547. Loca╚Ťie ├«n ora╚Ö, cu posibilitate de a face sport, fiind ╚Öi o baz─â sportiv─â ├«n incint─â.

 548. Locatie linistita, curata, personal foarte amabil!

 549. Este cazarea din Sibiu la care revin intotdeauna cu placere, pentru a treia oara deja. Personalul este extrem de amabil, gata oricand sa te ajute, locatia este linistita, spatioasa, o terasa cu umbra unde poti servi o cafea sau o bere, terenuri de tenis foarte bine intretinute pentru doritori. Camerele sunt mari si curate. Comunicare excelenta cu personalul hotelului.

 550. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 551. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 552. Curatenia si linistea si nu an ultimul rand ospitalitatea propietarilor si discretia le multumim

 553. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 554. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 555. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 556. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 557. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 558. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 559. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 560. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 561. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 562. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 563. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 564. Gazda este super primitoare. O femeie bine dispusă și mereu cu zâmbetul pe buze. Mic dejun foarte consistent si bun. Patul mare, așternuturi moi. Am avut parte de un somn foarte confortabil. Vom reveni si cu alta ocazie.

 565. Loca╚Ťie ├«n ora╚Ö, cu posibilitate de a face sport, fiind ╚Öi o baz─â sportiv─â ├«n incint─â.

 566. Locatie linistita, curata, personal foarte amabil!

 567. Este cazarea din Sibiu la care revin intotdeauna cu placere, pentru a treia oara deja. Personalul este extrem de amabil, gata oricand sa te ajute, locatia este linistita, spatioasa, o terasa cu umbra unde poti servi o cafea sau o bere, terenuri de tenis foarte bine intretinute pentru doritori. Camerele sunt mari si curate. Comunicare excelenta cu personalul hotelului.

 568. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 569. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 570. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 571. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 572. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 573. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 574. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 575. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 576. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 577. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 578. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 579. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 580. Gazdele primitoare, micul dejun f bun, cu produse facute de ei, totul proaspat.

 581. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 582. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 583. Loca╚Ťie ├«n ora╚Ö, cu posibilitate de a face sport, fiind ╚Öi o baz─â sportiv─â ├«n incint─â.

 584. Locatie linistita, curata, personal foarte amabil!

 585. Este cazarea din Sibiu la care revin intotdeauna cu placere, pentru a treia oara deja. Personalul este extrem de amabil, gata oricand sa te ajute, locatia este linistita, spatioasa, o terasa cu umbra unde poti servi o cafea sau o bere, terenuri de tenis foarte bine intretinute pentru doritori. Camerele sunt mari si curate. Comunicare excelenta cu personalul hotelului.

 586. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 587. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 588. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 589. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 590. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 591. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 592. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 593. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 594. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 595. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 596. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 597. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 598. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 599. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 600. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 601. Gazdele primitoare, micul dejun f bun, cu produse facute de ei, totul proaspat.

 602. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 603. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 604. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 605. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 606. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 607. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 608. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 609. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 610. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 611. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 612. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 613. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 614. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 615. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 616. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 617. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 618. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 619. Gazdele primitoare, micul dejun f bun, cu produse facute de ei, totul proaspat.

 620. Camera spatioasa , curata , terasa mare , liniste , aer curat , parcare privata

 621. Primire calduroasa, prieteneasca, colaborare excelenta, detalii menite sa incante, mic dejun bogat, minibar la discretie.

 622. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 623. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 624. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 625. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 626. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 627. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 628. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 629. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 630. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 631. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 632. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 633. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 634. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 635. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 636. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 637. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 638. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 639. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 640. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 641. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 642. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 643. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 644. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 645. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 646. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 647. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 648. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 649. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 650. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 651. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 652. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 653. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 654. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 655. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 656. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 657. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 658. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 659. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 660. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 661. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 662. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 663. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 664. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 665. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 666. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 667. Camera spatioasa si curata, pat confortabil, lenjerie alba si curata, personal amabil, receptie deschis─â non-stop, parcare, restaurant.

 668. Parcarea este spatioasa, se ajunge relativ repede din centura, camerele curate, mobiler nou

 669. Totul nou, camera ╚Öi hotelul foarte curate. Micul dejun a fost delicios ­čÖé

 670. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 671. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 672. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 673. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 674. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 675. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 676. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 677. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 678. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 679. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 680. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 681. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 682. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 683. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 684. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 685. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 686. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 687. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 688. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 689. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 690. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 691. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 692. Gazde foarte primitoare.Cur─â╚Ťenie OK.Gazdele ne-au ajutat cu ├«ndrum─âri ├«mprejurimi.Ne-am sim╚Ťit bine..

 693. Gazdele minunate, foarte curat di primitor. Recomand cu incredere

 694. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 695. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 696. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 697. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 698. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 699. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 700. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 701. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 702. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 703. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 704. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 705. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 706. Foarte foarte curat, ne-a placut mult acest aspect; am fost cu copilul si caldura in camera ce ne-a primit la intoarcere din oras a fost foarte bun; bucatarie/sufragerie comuna, dar foarte curata si amenajata cu un gust placut (multi nu au asa ceva pe acasa). Recomand cu incredere.

 707. Cur─âtenie impecabil─â, loca╚Ťie foarte bun─â,comfort excelent, liniste, iar gazda, domnul Dan un om EXCEPTIONAL!!! Nota 10+. Tot respectul.

 708. Am fost primiti cu multa caldura. Foarte frumos, curat, am avut o sedere foarte placuta. Vom reveni ­čÖé

 709. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 710. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 711. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 712. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 713. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 714. Gazdele foarte pl─âcute,camerele,buc─ât─âria ╚Öi tot ce ╚Ťine de loca╚Ťie au fost exact ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti ├«n vacan╚Ť─â..Multumesc Raisa &Maria.

 715. Personalul ospitalier, mereu preocupat de confortul clien╚Ťilor, mic dejun vast, camere spa╚Ťioase, decor elegant. Mul╚Ťumim!

 716. Camera foarte spatioasa si confortabila. Frumos amenajata. Parcare proprie.

 717. Micul dejun a fost bun, camera foarte curata si parfumata, lenjeria si prosoapele de foarte buna calitate, camera foarte bine incalzita.

 718. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 719. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 720. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 721. Camere curate, ambient placut, personal dragut. Recomand cu incredere!

 722. Foarte foarte curat, ne-a placut mult acest aspect; am fost cu copilul si caldura in camera ce ne-a primit la intoarcere din oras a fost foarte bun; bucatarie/sufragerie comuna, dar foarte curata si amenajata cu un gust placut (multi nu au asa ceva pe acasa). Recomand cu incredere.

 723. Cur─âtenie impecabil─â, loca╚Ťie foarte bun─â,comfort excelent, liniste, iar gazda, domnul Dan un om EXCEPTIONAL!!! Nota 10+. Tot respectul.

 724. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 725. Recomand din inima. Doamna Maria o persona foarte amabila, camera cu baie si bucatarie foarte curate, loc de parcare in curte. Multumim din suflet doamnei Maria pt ospitalitate.

 726. Gazd─â cumsecade, camera curat─â si gradina plina cu flori. Revenim cu siguran╚Ť─â!

 727. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 728. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 729. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 730. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabila, sa ti fac─â tot sa te sim╚Ťi cel mai bine❤️ f─âr─â stres, Recomand!!

 731. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 732. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 733. Personalul ospitalier, mereu preocupat de confortul clien╚Ťilor, mic dejun vast, camere spa╚Ťioase, decor elegant. Mul╚Ťumim!

 734. Camera foarte spatioasa si confortabila. Frumos amenajata. Parcare proprie.

 735. Micul dejun a fost bun, camera foarte curata si parfumata, lenjeria si prosoapele de foarte buna calitate, camera foarte bine incalzita.

 736. Camere curate, ambient placut, personal dragut. Recomand cu incredere!

 737. Foarte foarte curat, ne-a placut mult acest aspect; am fost cu copilul si caldura in camera ce ne-a primit la intoarcere din oras a fost foarte bun; bucatarie/sufragerie comuna, dar foarte curata si amenajata cu un gust placut (multi nu au asa ceva pe acasa). Recomand cu incredere.

 738. Cur─âtenie impecabil─â, loca╚Ťie foarte bun─â,comfort excelent, liniste, iar gazda, domnul Dan un om EXCEPTIONAL!!! Nota 10+. Tot respectul.

 739. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 740. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 741. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 742. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 743. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 744. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 745. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabila, sa ti fac─â tot sa te sim╚Ťi cel mai bine❤️ f─âr─â stres, Recomand!!

 746. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 747. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 748. Personalul ospitalier, mereu preocupat de confortul clien╚Ťilor, mic dejun vast, camere spa╚Ťioase, decor elegant. Mul╚Ťumim!

 749. Camera foarte spatioasa si confortabila. Frumos amenajata. Parcare proprie.

 750. Micul dejun a fost bun, camera foarte curata si parfumata, lenjeria si prosoapele de foarte buna calitate, camera foarte bine incalzita.

 751. Micul dejun a fost peste asteptari si proprietara foarte atenta. Tiroliana le-a placut mult copiilor. Camerele sunt foarte spatioase, paturile duble sunt imense.

 752. Totul a fost minunat, o s─â revenim cu drag ,totul la superlativ,recomand,lini╚Öte, camer─â mare , baie mare,c─âldur─â,cur─â╚Ťenie. O gazd─â primitoare si un mic dejun foarte variat ╚Öi s─â╚Ťios.Mul╚Ťumim pentru aceast─â cazare minunat─â.

 753. Pensiune foarte frumoasa, gazde mereu cu z├ómbetul pe buze, foarte primitori. Camere foarte mari, curate,mobilier bun. Gazdele pun la discre╚Ťia oaspe╚Ťilor cafea , ceai ╚Öi b─âuturi din partea casei. Micul dejun foarte mult si satios servit de c─âtre gazd─â. Mul╚Ťumim pentru ospiatilitate si vom revenii cu siguran╚Ť─â de fiecare data cand vom ajunge la Sibiu.

 754. Gazda este foarte primitoare, zona linistita, nu departe de Sibiu.

 755. Personal foarte amabil. Conditii super bune. Cu siguranta vom reveni

 756. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 757. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 758. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 759. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 760. Camere curate, ambient placut, personal dragut. Recomand cu incredere!

 761. Foarte foarte curat, ne-a placut mult acest aspect; am fost cu copilul si caldura in camera ce ne-a primit la intoarcere din oras a fost foarte bun; bucatarie/sufragerie comuna, dar foarte curata si amenajata cu un gust placut (multi nu au asa ceva pe acasa). Recomand cu incredere.

 762. Cur─âtenie impecabil─â, loca╚Ťie foarte bun─â,comfort excelent, liniste, iar gazda, domnul Dan un om EXCEPTIONAL!!! Nota 10+. Tot respectul.

 763. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 764. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 765. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 766. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabila, sa ti fac─â tot sa te sim╚Ťi cel mai bine❤️ f─âr─â stres, Recomand!!

 767. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 768. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

 769. Camera curata, foarte frumoasa, aranjata, totul era la dispozitie. Doamna Vali este o femeie foarte draguta, o femeie de treaba, o persoana minunata care se tine de cuvant. Ne-am simtit foarte bine, sigur vom reveni la ea! Va recomand cu drag! 10/10

 770. Proprietara, doamna Valeria, o persoan─â foarte amabil─â ╚Öi dr─âgu╚Ť─â, mereu preg─âtit─â s─â satisfac─â ╚Öi cele mai preten╚Ťioase gusturi. Camera a fost foarte curata ╚Öi spatioasa, garaj disponibil pentru masina ╚Öi de╚Öi nu facea parte din ofert─â, dansa ne-a oferit ╚Öi un mic dejun copios. Cu siguranta vom veni si cu o alt─â ocazie aici.

 771. Cu toate ca am stat doar o singura noapte, cu siguranta vom reveni.Dna Valeria a fost o gazda extraordinara,extrem de amabila, camera foarte frumoasa si foarte curata, mic dejun foarte bun.Totul la superlativ!Multumim frumos!

 772. totul perfect. amabilitate, curatenie, modern. Gazda foarte prietenoasa. Revenim cu drag

 773. Zona de servire a mesei placuta si dotata cu toate aparatele necesare. Curtea foarte frumoasa,bine ingrijita si plina de flori. Accesul in curte permis doar turistilor cazati la pensiune. Camera cam mica,dar curata.

 774. Ambianta și amabilitatea sunt la ele acasa ! Recomandam!

 775. Gazda este foarte primitoare, zona linistita, nu departe de Sibiu.

 776. Personal foarte amabil. Conditii super bune. Cu siguranta vom reveni

 777. Gazda foarte primitoare si amabila. Camera curata si moderna.

 778. Camere curate, ambient placut, personal dragut. Recomand cu incredere!

 779. Foarte foarte curat, ne-a placut mult acest aspect; am fost cu copilul si caldura in camera ce ne-a primit la intoarcere din oras a fost foarte bun; bucatarie/sufragerie comuna, dar foarte curata si amenajata cu un gust placut (multi nu au asa ceva pe acasa). Recomand cu incredere.

 780. Cur─âtenie impecabil─â, loca╚Ťie foarte bun─â,comfort excelent, liniste, iar gazda, domnul Dan un om EXCEPTIONAL!!! Nota 10+. Tot respectul.

 781. Pensiunea asigura conditii excelente pentru un sejur reusit – liniste, confort, mancare buna.

 782. Camera foarte curat─â Personalul foarte amabil Micul dejun excelent .

 783. Totul a fost perfect din punctul meu de vedere. Personal tanar si receptiv, curatenie , amplasare in zona centrala aproape de lacuri,ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 784. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabila, sa ti fac─â tot sa te sim╚Ťi cel mai bine❤️ f─âr─â stres, Recomand!!

 785. Personal amabil, loca╚Ťie bun─â, cur─â╚Ťenie. Recomand!

 786. Camera si baia foarte curate , gazdele primitoare, buc─ât─âria echipat─â corespunz─âtor. Am avut parte de un sejur pl─âcut si odihnitor. V─â mul╚Ťumim!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled