Cazare ieftina Soveja

De multe ori ne uitam dupa cazare in Soveja, Vrancea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Soveja, Vrancea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Soveja, Vrancea, România

Soveja Colt de Rai

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Soveja

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Eva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Barlogul Ursilor Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Madona

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

LINA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Rita Acas─â

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La izvor Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Soveja, Vrancea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Matilda si Georgiana Oltean din Ilova, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Matilda si Georgiana Oltean din Ilova, jud. Caras-SeverinCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Izabela si Vasilic─â Ciupe din Ciupercenii Noi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Soveja, Vrancea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Izabela si Vasilică Ciupe din Ciupercenii Noi, jud. DoljCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Norica si Dorinel Hetco din Antoceni, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Norica si Dorinel Hetco din Antoceni, jud. SuceavaCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Vladimir si Veniamin Beclean din Gurbanesti, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Soveja, Vrancea, România!

  (Vladimir si Veniamin Beclean din Gurbanesti, jud. CalarasiCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Zenovia si Simi Damaschin din Criva, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Soveja, Vrancea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zenovia si Simi Damaschin din Criva, jud. DoljCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • ╚śerban si Aurora Ciuc─â din Voinigesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Soveja, Vrancea, România.

  (╚śerban si Aurora Ciuc─â din Voinigesti, jud. GorjCazare in Soveja, Vrancea, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 2. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 3. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 4. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 5. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 6. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 7. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 8. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 9. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 10. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 11. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 12. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 13. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 14. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 15. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 16. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 17. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 18. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 19. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 20. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 21. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 22. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 23. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 24. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 25. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 26. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 27. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 28. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 29. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 30. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 31. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 32. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 33. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 34. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 35. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 36. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 37. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 38. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 39. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 40. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 41. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 42. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 43. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 44. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 45. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 46. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 47. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 48. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 49. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 50. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 51. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 52. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 53. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 54. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 55. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 56. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 57. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 58. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 59. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 60. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 61. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 62. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 63. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 64. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 65. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 66. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 67. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 68. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 69. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 70. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 71. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 72. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 73. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 74. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 75. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 76. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 77. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 78. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 79. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 80. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 81. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 82. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 83. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 84. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 85. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 86. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 87. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 88. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 89. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 90. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 91. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 92. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 93. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 94. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 95. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 96. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 97. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 98. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 99. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 100. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 101. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 102. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 103. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 104. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 105. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 106. Amabilitatea gazdei,confortul camerei,bucataria dotat─â destul de bine,facilit─â╚Ťile pentru gr─âtar,gradina cu flori superb─â,locul de joaca pentru copii ╚Öi cur─â╚Ťenia toate duc c─âtre o pl─âcut─â ╚Öedere ╚Öi relaxare,felicit─âri celor care se ocupa de pensiune !

 107. Multa verdeata, spatiu exterior amenajat pentru copii, proprietari placuti, tineri, intelegatori. Curat si ingrijit.

 108. The owners speak English and were very helpful, especially considering out late check-in. There are many sights nearby including a waterfall and local monastery. The mountain scenery is beautiful and there is an outdoor area with a playground and shared cooking facilities. Highly recommended for a family holiday.

 109. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 110. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 111. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 112. Imediat ce treci podul ╚Öi intri pe proprietate, sim╚Ťi ca totul e f─âcut cu suflet ╚Öi bun gust. Totul e nou. Fiecare col╚Ťi╚Öor al pensiunii are un rost. Camerele dispun ╚Öi de o terasa, perfecta pentru a admira p─âdurile din jurul pensiunii ╚Öi a asculta susurul r├óului, care delimiteaz─â pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate ╚Öi antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin nÔÇÖa auzit pl├ónsetele). Gazdele sunt minunate, sim╚Ťi ca pentru ele nuÔÇÖi doar o afacere, ci pasiune. Recomand ╚Öi cu siguran╚Ťa vom reveni!

 113. Am ramas decat o noapte caci eram in trecere.Domnii de la pensiune sunt de o amabilitate superioara, ne-am sim╚Ťit incredibil, foarte primitori ╚Öi dispu╚Öi sa ne ajute cu orice. Totul foarte curat,├«ntr-un loc de vis ├«n care nu-╚Ťi lipse╚Öte nimic, ╚Öi ├«n care pu╚Ťin spus te sim╚Ťi ca ├«n Eden. Recomand cu drag vizita acestei pensiuni ╚Öi mai ales c─âldura cu care e╚Öti primit ├«nc─â de la sosire. Suntem foarte mul╚Ťumi╚Ťi! El sitio es maravilloso, hemos estados solo dos d├şas pero ha sido incre├şble. Los due├▒os son super amables y dispuestos ayudar con lo que sea, nos han hecho sentir como en el EDEN. La casa super limpia, las vistas espectaculares, tiene un r├şo que pasa muy cerca y un monasterio a 50m. Muy recomendable si quieres pasar unos d├şas lejos de la ciudad.

 114. Totul a fost minunat . Personal amabil,cur─â╚Ťenie,eleganta.

 115. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 116. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 117. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 118. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 119. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 120. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 121. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 122. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 123. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 124. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 125. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 126. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 127. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 128. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 129. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 130. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 131. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 132. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 133. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 134. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 135. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 136. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 137. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 138. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 139. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 140. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 141. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 142. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 143. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 144. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 145. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 146. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 147. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 148. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 149. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 150. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 151. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 152. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 153. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 154. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 155. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 156. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 157. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 158. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 159. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 160. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 161. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 162. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 163. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 164. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 165. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 166. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 167. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 168. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 169. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 170. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 171. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 172. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 173. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 174. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 175. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 176. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 177. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 178. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 179. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 180. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 181. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 182. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 183. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 184. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 185. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 186. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 187. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 188. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 189. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 190. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 191. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 192. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 193. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 194. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 195. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 196. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 197. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 198. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 199. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 200. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 201. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 202. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 203. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 204. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 205. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 206. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 207. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 208. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 209. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 210. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 211. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 212. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 213. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 214. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 215. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 216. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 217. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 218. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 219. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 220. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 221. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 222. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 223. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 224. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 225. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 226. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 227. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 228. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 229. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 230. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 231. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 232. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 233. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 234. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 235. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 236. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 237. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 238. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 239. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 240. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 241. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 242. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 243. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 244. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 245. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 246. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 247. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 248. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 249. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 250. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 251. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 252. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 253. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 254. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 255. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 256. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 257. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 258. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 259. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 260. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 261. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 262. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 263. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 264. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 265. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 266. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 267. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 268. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 269. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 270. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 271. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 272. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 273. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 274. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 275. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 276. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 277. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 278. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 279. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 280. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 281. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 282. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 283. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 284. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 285. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 286. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 287. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 288. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 289. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 290. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 291. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 292. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 293. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 294. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 295. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 296. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 297. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 298. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 299. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 300. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 301. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 302. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 303. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 304. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 305. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 306. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 307. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 308. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 309. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 310. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 311. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 312. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 313. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 314. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 315. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 316. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 317. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 318. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 319. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 320. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 321. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 322. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 323. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 324. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 325. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 326. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 327. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 328. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 329. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 330. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 331. Vila a fost peste astept─ârile noastre. ├Än realitate arat─â cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de ╚Ťar─â, am fost cu un Golf 7 ╚Öi cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce conteaz─â cel mai mult e priveli╚Ötea de vis ╚Öi lini╚Ötea. Recomand cu ├«ncredere ╚Öi sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii preceden╚Ťi nu mi se par relevante pentru prim─âvara 2019.

 332. Privesliste minunata , doamna de la Recep╚Ťie super !

 333. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 334. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 335. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 336. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 337. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 338. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 339. Modul cum reu╚Öesc gazdele s─â se eschiveze de la ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor, iar c├ónd la insisten╚Ťele tale ╚Ťi-l ofer─â, se comport─â de parc─â ╚Ťi-ar fi f─âcut un favor…

 340. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 341. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 342. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 343. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 344. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 345. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 346. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 347. Gazda primitoare, comunicativa, peisaje minunate, mancare excelenta. Superb.

 348. Gazda a fost foarte amabila, am fost primi╚Ťi ╚Öi serviti cum nu se putea mai bine! Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 349. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 350. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 351. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 352. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 353. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 354. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 355. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 356. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 357. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 358. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 359. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 360. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 361. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 362. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 363. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 364. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 365. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 366. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 367. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 368. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 369. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 370. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 371. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 372. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 373. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 374. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 375. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 376. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 377. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 378. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 379. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 380. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 381. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 382. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 383. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 384. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 385. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, priveli╚Ötea… Personalul ├«nc├ónt─âtor…

 386. Camera spa╚Ťioas─â, gazda primitoare, loca╚Ťia foarte buna, raport calitate pre╚Ť foarte bun.

 387. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 388. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 389. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 390. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 391. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 392. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 393. Totul la SUPERLATIV,raport calitate pre╚Ť excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul t├ón─âr ╚Öi receptiv, extraordinar!!!

 394. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 395. Gazdele nota 10.Camera curat─â, prosoape curate. Totul a fost ok.

 396. Gazdele foarte sociabile si pl─âcute. Curatenie, Wi-fi, semnal bun, cablu TV.

 397. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 398. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 399. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 400. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 401. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 402. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 403. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 404. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 405. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 406. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 407. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 408. Gazdele nota 10.Camera curat─â, prosoape curate. Totul a fost ok.

 409. Terasa frumoasa, curtea proprie, locatie buna, zona f frumoasa, acces facil cu masina in toate punctele de interes din zona. Insa, e vorba de o zona de munte, unde mai toate casele/vilele sunt constuite pentru uz propriu apoi reamenajate pentru inchiriere; deci, nu va asteptati la dotari wauu. Oricum, pentru o iesire la sfarsit de weekend, e ok. Pentru mai mult si ocupata la capacitate maxima, in conditii de vreme rea, de exemplu, cand stai cu prietenii mai mult in casa ….lipsa unui wc de serviciu , macar, poate reprezenta un disconfort major, cred eu ­čÖé

 410. Proprietarul foarte amabil, am si primit vinul casei gratuit. Bucataria de vara este bine dotata, locatie buna la randul localitatii, sunt trasee turistice frumoase in apropiere.

 411. Ospitalitatea si promptitudinea proprietarilor. Amplasare foarte buna. Lini╚Öte ╚Öi vedere frumoas─â. Dac─â nu ai superpreten╚Ťii, o recomand 100%

 412. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 413. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 414. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 415. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 416. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 417. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 418. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 419. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 420. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 421. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 422. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 423. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 424. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 425. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 426. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 427. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 428. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 429. Masa: meniu desi nu foarte diversificat totusi foarte bun Am primit si preparate ce nu erau in meniu Cazare: foarte bine – un pat dublu, camera nu foare mare dar suficient de spatioasa Curatenie: zilnic si la cerere – personal de curatenie angajat permanent D-na administrator – nota 20 !!!

 430. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 431. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 432. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 433. Condi╚Ťiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bun─â. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi pre╚Ťurile destul de ok.

 434. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 435. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 436. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 437. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 438. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 439. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, priveli╚Ötea… Personalul ├«nc├ónt─âtor…

 440. Camera spa╚Ťioas─â, gazda primitoare, loca╚Ťia foarte buna, raport calitate pre╚Ť foarte bun.

 441. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 442. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 443. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 444. Gazdele nota 10.Camera curat─â, prosoape curate. Totul a fost ok.

 445. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 446. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 447. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 448. Personalul foarte amabil, pensiunea amplasata in centru ( usor de ajuns, aproape de atractiile turistice, magazine in zona) . As mai veni oricand cu drag !

 449. Caldura proprietarilor este extraordinara, iar micul dejun, fara cuvinte.

 450. Gazdele nota 10.Camera curat─â, prosoape curate. Totul a fost ok.

 451. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 452. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 453. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 454. Condi╚Ťiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bun─â. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi pre╚Ťurile destul de ok.

 455. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 456. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 457. Totul la superlativ. Este exact ca-n poze,sooper. Oameni foarte amabili, primitori, cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â. Din partea mea nota 10 cu FELICITARI!!😘😘😘👍✌

 458. Camerele sunt spatioase, curate,miros frumos, sunt o surpriza placuta in contrast cu aspectul exterior al locatiei. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare. Gradinuta din spate cu b─ânci si loc de joac─â pentru copii la poalele unui munte. Peisaj extraordinar.

 459. đťđÁĐüĐéđżĐÇđ░Đüđ┐đżđ╗đżđÂđÁđŻđŞđÁ đ▓ đ┐ĐÇđÁđ║ĐÇđ░ĐüđŻđżđ╝ ĐéđŞĐůđżđ╝ đ╝đÁĐüĐéđÁ, đ│đ┤đÁ đ▓đżđ║ĐÇĐâđ│ đ│đżĐÇĐő, đ│đżĐÇĐő đŞ đÁĐëđÁ ĐÇđ░đĚ đ│đżĐÇĐő!!! đŁđż Đâ đŻđ░Đü đŻđÁ đ▒Đőđ╗đż đ▓ĐÇđÁđ╝đÁđŻđŞ đ┐đżđ│Đâđ╗ĐĆĐéĐî Đéđ░đ╝

 460. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 461. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 462. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 463. Condi╚Ťiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bun─â. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi pre╚Ťurile destul de ok.

 464. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 465. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 466. Imediat ce treci podul ╚Öi intri pe proprietate, sim╚Ťi ca totul e f─âcut cu suflet ╚Öi bun gust. Totul e nou. Fiecare col╚Ťi╚Öor al pensiunii are un rost. Camerele dispun ╚Öi de o terasa, perfecta pentru a admira p─âdurile din jurul pensiunii ╚Öi a asculta susurul r├óului, care delimiteaz─â pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate ╚Öi antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin nÔÇÖa auzit pl├ónsetele). Gazdele sunt minunate, sim╚Ťi ca pentru ele nuÔÇÖi doar o afacere, ci pasiune. Recomand ╚Öi cu siguran╚Ťa vom reveni!

 467. Totul a fost minunat . Personal amabil,cur─â╚Ťenie,eleganta.

 468. Ein sehr sch├Ânes Hotel mitten in der Natur f├╝r Selbstversorger. Sehr gem├╝tlicher Garten mit Grillplatz.

 469. Imediat ce treci podul ╚Öi intri pe proprietate, sim╚Ťi ca totul e f─âcut cu suflet ╚Öi bun gust. Totul e nou. Fiecare col╚Ťi╚Öor al pensiunii are un rost. Camerele dispun ╚Öi de o terasa, perfecta pentru a admira p─âdurile din jurul pensiunii ╚Öi a asculta susurul r├óului, care delimiteaz─â pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate ╚Öi antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin nÔÇÖa auzit pl├ónsetele). Gazdele sunt minunate, sim╚Ťi ca pentru ele nuÔÇÖi doar o afacere, ci pasiune. Recomand ╚Öi cu siguran╚Ťa vom reveni!

 470. Totul a fost minunat . Personal amabil,cur─â╚Ťenie,eleganta.

 471. Ein sehr sch├Ânes Hotel mitten in der Natur f├╝r Selbstversorger. Sehr gem├╝tlicher Garten mit Grillplatz.

 472. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 473. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 474. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 475. Condi╚Ťiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bun─â. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi pre╚Ťurile destul de ok.

 476. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 477. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 478. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 479. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 480. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 481. Pensiunea este retras─â, zona foarte lini╚Ötit─â ╚Öi peisajul minunat. Proprietarii sunt oameni de treab─â, ne-au ├«ntrebat mereu dac─â avem nevoie de ceva ╚Öi ne-au ajutat cu tot ce am cerut. Camera a fost ok, am avut dulap, TV. Am avut gr─âtar ├«n curte ╚Öi ├«n buc─ât─ârie am g─âsit tot ce am avut nevoie, inclusiv spa╚Ťiu suficient ├«n frigider.

 482. -Amabilitatea gazdei; -Facilitatile pe care le ofera pensiunea. Sunt doua bucatarii bine utilate, un gratar, plita, cuptor pentru pizza, toate acestea din urma construite, in curte, recent; -Peisajul din jur;

 483. Camerele mici, dar dotate cu tot ce este necesar. Gazdele au fost foarte amabile si peisajul este minunat.

 484. Mi-a pl─âcut c─âldura cu care am fost primi╚Ťi ╚Öi trata╚Ťi!

 485. Aerul curat, liniștea locului, ciripitul păsărilor. Am putut vizita obiective turistice interesante, cum ar fi cascada Putna, Focul viu, mănăstirea din Lepșa, Cheile Tisitei, casa memorială Moș Ion Roată.. Asta în doua zile.

 486. Great hosts, the four of us enjoyed our stay and will visit again.

 487. Condi╚Ťiile din camere au fost destul de bune. Servirea jos la restaurant a fost foarte bun─â. M├óncarea foarte bun─â ╚Öi pre╚Ťurile destul de ok.

 488. Ne-a pl─âcut peisajul, loca╚Ťia, m├óncarea ╚Öi mai ales personalul 😊 De la ├«nceput ne-am sim╚Ťit „ca acas─â”.

 489. Camerele foarte curate, personalul foarte amabil si gata sa ajute.

 490. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 491. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 492. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 493. Gazda primitoare,atenta la detalii.ne-a ajutat sa gasim locatia ca eram pe alt traseu si ne-a asteptat cu mancarea calda.

 494. O afacere de familie. Bunica se ocupa de mancarea servita musafirilor cu zambetul pe buze.

 495. Mi-a pl─âcut c─âldura cu care am fost primi╚Ťi ╚Öi trata╚Ťi!

 496. Loca╚Ťia este de vis, ├«n ziua sosirii ne-a ├«nt├ómpinat o veveri╚Ť─â simpatic─â care ne-a adus mult─â bucurie. Buc─ât─âria este foarte bine utilat─â, iar pentru activit─â╚Ťile recreative exist─â o sumedenie de variante, c─âci la caban─â am g─âsit foarte multe jocuri, ce pot fi folosite at├ót in interiorul ei, c├ót ╚Öi afar─â. Sunt biciclete, masa ping-pong, jocuri de societate etc. Am putut cump─âra lapte proasp─ât de la localnici la un pre╚Ť excelent, se poate face gr─âtar, a╚Öadar vom reveni.

 497. Loca╚Ťie perfecta pentru cei care doresc lini╚Öte ╚Öi relaxare. Camera a fost curat─â. Personalul amabil, ne-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am cerut. Cabana este dotat─â cu tot ce este necesar(juc─ârii pentru cei care merg cu copiii, medicamente, buc─ât─ârie utilat─â complet) . Nu lipse╚Öte nimic, te sim╚Ťi ca acas─â.

 498. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 499. -Noul proprietar, camerele sptioase, privelistea.

 500. Foarte chill atmosfera iar priveli┼čtea de pe teras─â spectaculoas─â.

 501. Peisajul este de vis. Vila este situata intre munti. Se poate ajunge cu masina. Primirea a fost foarte placuta. Camere frumoase. Natura e in starea ei de frumusete pura. Poienita cu flori de munte din spatele vilei incanta simturile cu delicatetea, culorile, parfumul imbatator care pluteste in aer.

 502. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 503. Amplasare l├óng─â R├óul Putna, facilit─â╚Ťi de acces la r├óu, lini╚Öte, gazde primitoare, acces la buc─ât─ârie, sal─â se mese frumos amenajat─â (specific zonei), internet wifi, parcare auto ├«n curte, zon─â de gratar. Camere curate ╚Öi spa╚Ťioase , prosoape, paturi generoase, baie ├«n camer─â, televizor.Dac─â nu-╚Ťi aduci m├óncare suficient─â ….ri╚Öti s─â apelezi la chio╚Öcurile din sta╚Ťiune, indicat este s─â te deplasezi cu ma╚Öina.

 504. Foarte curat, lenjeria si prosoapele cred ca erau noi, sala de mese mare (seamana mai mult cu un restaurant) cu bucatarie dotata cu tot ce iti trebuie (aragaz, filtru cafea, frigidere, vesela etc), mese si in aer liber, unele acoperite cu umbrela. Poti cobora pe scari direct pe malul apei (pe mine asta m-a atras).

 505. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, priveli╚Ötea… Personalul ├«nc├ónt─âtor…

 506. Camera spa╚Ťioas─â, gazda primitoare, loca╚Ťia foarte buna, raport calitate pre╚Ť foarte bun.

 507. Totul! Proprietarii au fost niste gazde foarte primitoare, pensiunea este una foarte bine intretinuta si conform asteptarilor facute din poze si descriere.

 508. Totul a fost minunat:*personalul minunat iar priveliștea splendidă:)revenim cu mare drag

 509. Gazdele au fost foarte primitoare si cu zambetul pe buze. Camera a fost curata, calduroasa si primitoare.

 510. Gazda foarte primitoare, recomand cu incredere. Camera curata. Peisaj fantastic. Vom reveni.

 511. Gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie ╚Öi foarte aproape de obiectivele turistice din zon─â! Recomand cu mare drag!

 512. Pensiune este situat─â ideal pentru desf─â╚Öurarea drume╚Ťiilor.

 513. Gazde primitoare,deosebite.Pensiunea forte curata,dotata cu tot ce trbuie!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled