Cazare ieftina Soveja

De multe ori ne uitam dupa cazare in Soveja, Vrancea, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Soveja, Vrancea, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Soveja, Vrancea, România

Cabana Soveja

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Eva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Barlogul Ursilor Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea DALIA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Motel Flora

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Eden Lepsa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Madona

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Villa Monte Carlo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Soveja, Vrancea, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Matilda si Georgiana Oltean din Ilova, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Matilda si Georgiana Oltean din Ilova, jud. Caras-SeverinCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Izabela si Vasilică Ciupe din Ciupercenii Noi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Soveja, Vrancea, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Izabela si Vasilică Ciupe din Ciupercenii Noi, jud. DoljCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Norica si Dorinel Hetco din Antoceni, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Norica si Dorinel Hetco din Antoceni, jud. SuceavaCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Vladimir si Veniamin Beclean din Gurbanesti, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Soveja, Vrancea, România!

  (Vladimir si Veniamin Beclean din Gurbanesti, jud. CalarasiCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Zenovia si Simi Damaschin din Criva, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Soveja, Vrancea, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zenovia si Simi Damaschin din Criva, jud. DoljCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 • Șerban si Aurora Ciucă din Voinigesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Soveja, Vrancea, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Soveja, Vrancea, România.

  (Șerban si Aurora Ciucă din Voinigesti, jud. GorjCazare in Soveja, Vrancea, România pentru 3 persoane)

 1. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 2. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 3. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 4. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 5. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 6. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 7. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 8. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 9. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 10. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 11. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 12. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 13. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 14. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 15. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 16. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 17. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 18. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 19. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 20. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 21. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 22. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 23. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 24. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 25. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 26. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 27. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 28. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 29. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 30. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 31. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 32. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 33. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 34. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 35. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 36. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 37. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 38. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 39. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 40. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 41. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 42. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 43. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 44. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 45. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 46. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 47. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 48. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 49. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 50. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 51. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 52. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 53. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 54. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 55. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 56. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 57. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 58. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 59. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 60. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 61. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 62. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 63. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 64. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 65. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 66. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 67. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 68. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 69. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 70. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 71. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 72. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 73. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 74. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 75. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 76. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 77. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 78. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 79. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 80. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 81. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 82. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 83. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 84. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 85. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 86. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 87. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 88. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 89. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 90. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 91. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 92. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 93. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 94. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 95. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 96. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 97. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 98. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 99. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 100. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 101. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 102. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 103. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 104. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 105. Doamna gateste excelent. Recomand cu drag sa mancati acolo. Ideal ar fi sa sunati din timp pentru a-i da timp sa pregateasca totul. Peisajul este excelent, frumos pozitionata cabana, cateii sunt dragalasi foc.

 106. Amabilitatea gazdei,confortul camerei,bucataria dotată destul de bine,facilitățile pentru grătar,gradina cu flori superbă,locul de joaca pentru copii și curățenia toate duc către o plăcută ședere și relaxare,felicitări celor care se ocupa de pensiune !

 107. Multa verdeata, spatiu exterior amenajat pentru copii, proprietari placuti, tineri, intelegatori. Curat si ingrijit.

 108. The owners speak English and were very helpful, especially considering out late check-in. There are many sights nearby including a waterfall and local monastery. The mountain scenery is beautiful and there is an outdoor area with a playground and shared cooking facilities. Highly recommended for a family holiday.

 109. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 110. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 111. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 112. Imediat ce treci podul și intri pe proprietate, simți ca totul e făcut cu suflet și bun gust. Totul e nou. Fiecare colțișor al pensiunii are un rost. Camerele dispun și de o terasa, perfecta pentru a admira pădurile din jurul pensiunii și a asculta susurul râului, care delimitează pensiunea de strada. Camerele sunt curate, bine amenajate și antifonate(am avut bebe de 8 luni, niciun vecin n’a auzit plânsetele). Gazdele sunt minunate, simți ca pentru ele nu’i doar o afacere, ci pasiune. Recomand și cu siguranța vom reveni!

 113. Am ramas decat o noapte caci eram in trecere.Domnii de la pensiune sunt de o amabilitate superioara, ne-am simțit incredibil, foarte primitori și dispuși sa ne ajute cu orice. Totul foarte curat,într-un loc de vis în care nu-ți lipsește nimic, și în care puțin spus te simți ca în Eden. Recomand cu drag vizita acestei pensiuni și mai ales căldura cu care ești primit încă de la sosire. Suntem foarte mulțumiți! El sitio es maravilloso, hemos estados solo dos días pero ha sido increíble. Los dueños son super amables y dispuestos ayudar con lo que sea, nos han hecho sentir como en el EDEN. La casa super limpia, las vistas espectaculares, tiene un río que pasa muy cerca y un monasterio a 50m. Muy recomendable si quieres pasar unos días lejos de la ciudad.

 114. Totul a fost minunat . Personal amabil,curățenie,eleganta.

 115. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 116. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 117. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 118. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 119. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 120. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 121. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 122. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 123. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 124. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 125. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 126. camere confortabile,curatenia ok, bucataria bine dotata,imprejurimile incantatoare,liniste binevenita(sunet de fond -ciripit de pasarele, boncatuit de cerbi si din cand in cand latraturile cainilor fara de care farmecul sejurului ar fi fost stirbit!)

 127. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 128. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 129. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 130. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 131. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 132. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 133. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 134. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 135. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 136. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 137. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 138. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 139. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 140. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 141. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 142. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 143. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 144. Zona foarte frumoasa, personalul ok, facilitati multiple, usor de gasit fiind la strada pricipala.

 145. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 146. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 147. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 148. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 149. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 150. Este aer curat. Localnicii sunt comunicativi si amabili. Cabana este la marginea padurii si are o curte mare ingrijita.

 151. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 152. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 153. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 154. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 155. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 156. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 157. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 158. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 159. Managerul – o doamna, deosebit de serviabila si placuta. A facut tot ce este posibil ca sa ne simitim bine!

 160. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 161. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 162. Amplasare lângă Râul Putna, facilități de acces la râu, liniște, gazde primitoare, acces la bucătărie, sală se mese frumos amenajată (specific zonei), internet wifi, parcare auto în curte, zonă de gratar. Camere curate și spațioase , prosoape, paturi generoase, baie în cameră, televizor.Dacă nu-ți aduci mâncare suficientă ….riști să apelezi la chioșcurile din stațiune, indicat este să te deplasezi cu mașina.

 163. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 164. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 165. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 166. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 167. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 168. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 169. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 170. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 171. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 172. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 173. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 174. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 175. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 176. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 177. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 178. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 179. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 180. Peisajul a fost de vis, apartamentul super confortabil si o gazda nemaipomenita.

 181. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 182. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 183. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 184. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 185. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 186. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 187. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 188. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 189. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 190. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 191. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 192. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 193. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 194. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 195. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 196. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 197. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 198. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 199. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 200. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 201. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 202. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 203. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 204. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 205. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 206. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 207. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 208. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 209. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 210. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 211. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 212. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 213. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 214. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 215. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 216. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 217. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 218. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 219. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 220. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 221. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 222. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 223. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 224. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 225. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 226. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 227. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 228. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 229. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 230. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 231. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 232. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 233. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 234. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 235. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 236. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 237. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 238. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 239. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 240. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 241. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 242. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 243. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 244. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 245. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 246. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 247. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 248. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 249. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 250. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 251. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 252. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

 253. Locație perfecta pentru cei care doresc liniște și relaxare. Camera a fost curată. Personalul amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am cerut. Cabana este dotată cu tot ce este necesar(jucării pentru cei care merg cu copiii, medicamente, bucătărie utilată complet) . Nu lipsește nimic, te simți ca acasă.

 254. Personal discret si totusi foarte atent la nevoile noastre. ( gen lemne gratar , indicatii turistice ,etc ) . Vom reveni cu drag.

 255. Natura este foarte frumoasa, e liniste, padurea e frumoasa, ograda ingrijita se destul de amenajata pentru ca copilul sa se poata distra .

 256. Camera decenta, baie cu dus, apa calda non stop. Gazdele foarte receptive la nevoile noastre. Faptul ca in statiune nu exista nici un restaurant nu e o problema, se poate manca la pensiune, ieftin, gustos si sanatos.

 257. Gazdele sunt foarte amabile, prietenoase. Ne-am simtit ca acasa. Camera esre confortabila, curatenia este impecabila. Vom reveni cu placere.

 258. Gazda primitoare si calda. Curatenie si liniste, locul perfect pentru familii cu copii.

 259. Vila a fost peste asteptările noastre. În realitate arată cu mult mai bine. Camerele curate. Gazda primitoare. Drumul este ok, drum de țară, am fost cu un Golf 7 și cu o Toyota sedan, nu am atins bolovani. Ce contează cel mai mult e priveliștea de vis și liniștea. Recomand cu încredere și sigur vom mai reveni. P.S. Recenziile negative din anii precedenți nu mi se par relevante pentru primăvara 2019.

 260. Privesliste minunata , doamna de la Recepție super !

 261. Peisajul este superb, potrivit pentru o vacanta linistita. Gazda primitoare, ne-a pregatit sa mancam si ne-a pus la dispozitie tot ce ne-am dorit chiar daca am ajuns la o ora tarzie

 262. Totul la SUPERLATIV,raport calitate preț excelent, d-na Administrator de nota 20+,personalul tânăr și receptiv, extraordinar!!!

 263. Peisajul este superb. Doamna administrator este foarte amabila si sociabla. Locatia are multe facilitati, piscina, teren de sport, foisoare, locuri de joaca pentru copii, sala de conferinta. Meniul restaurantului nu este f variat, dar mancarea este proaspata, gustoasa si ieftina. Pentru un motel de 2 stele este foarte bine

 264. Aerul curat , linistea , intr-adevar ne-am simtit bine .

 265. Peisaj minunat. Loc de parcare in curtea pensiunii. Apă caldă si căldură la discretie. Bucatarie bine utilata cu aragaz pe GPL frigider și vase. Clădire de lemn cu aspect placut.

 266. Locatia este excelenta, cabana este curata si bine dotata

 267. Modul cum reușesc gazdele să se eschiveze de la îndeplinirea obligațiilor, iar când la insistențele tale ți-l oferă, se comportă de parcă ți-ar fi făcut un favor…

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled