Cazare ieftina Soseaua Giurgiului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania

★★★★★ Radisson Blu Hotel Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hilton Garden Inn Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Ramada Plaza Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Moxy Bucharest Old Town

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Orhideea Residence & Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Berthelot

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Livia si Svetlana Vitcu din Unip, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Livia si Svetlana Vitcu din Unip, jud. TimisCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Eugen si Andreea Murgoci din Maldaresti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Șoseaua Giurgiului, București, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eugen si Andreea Murgoci din Maldaresti, jud. ValceaCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Iosif si Ilarie Hossu din Coada Cornetului, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Iosif si Ilarie Hossu din Coada Cornetului, jud. MehedintiCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Nae si Raluca Pleșan din Valea cu Apa, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Șoseaua Giurgiului, București, Romania!

  (Nae si Raluca Pleșan din Valea cu Apa, jud. GorjCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Șoseaua Giurgiului, București, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. TeleormanCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Nelu si Silvana Lupea din Plaiu Campinei, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Șoseaua Giurgiului, București, Romania.

  (Nelu si Silvana Lupea din Plaiu Campinei, jud. PrahovaCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 29. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 30. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 31. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 32. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 33. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 34. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 35. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 36. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 37. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 38. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 39. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 44. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 45. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 71. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 72. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 77. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 78. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 79. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 80. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 81. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 82. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 83. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 84. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 85. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 86. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 87. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 88. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 89. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 90. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 91. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 92. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 93. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 94. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 95. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 96. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 97. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 98. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 99. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 100. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 101. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 102. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 103. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 104. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 105. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 106. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 107. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 108. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 109. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 110. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 111. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 112. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 113. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 114. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 115. Hotel renovat, camera curata si foarte mare, balcon . Micul dejun a fost deosebit de variat , iar personalul foarte foarte atent si amabil. Raportul calitate-pret este imbatabil . Cu siguranta la vizitele in Bucuresti vom reveni doar aici !

 116. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 117. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 118. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 119. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 120. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 121. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 122. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 123. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 124. Totul a fost foarte bine. Impresionati de amabilitatea gazdei si de gestul cu sampania din partea casei. Recomand, cu incredere!

 125. -aproape de centru vechi -este renovat recent -pot dormi 4 persoane

 126. Amplasarea, posibilitatea de a parca aproape(daca vorbesti cu portarul de la Cap sa, acesta are mereu un loc de parcare🤗), amabilitatea proprietarei, curățenia exemplară, balconul, dotările bucătăriei, totul exact, chiar mai bine decât în poze! Este vis a vis de Casa Armatei, foarte aproape de centrul vechi.

 127. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 128. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 129. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 130. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 131. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 132. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 133. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 134. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 135. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 136. Hotel renovat, camera curata si foarte mare, balcon . Micul dejun a fost deosebit de variat , iar personalul foarte foarte atent si amabil. Raportul calitate-pret este imbatabil . Cu siguranta la vizitele in Bucuresti vom reveni doar aici !

 137. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 138. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 139. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 140. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 141. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 142. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 143. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 144. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 145. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 146. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 147. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 148. I really liked the design, the beds are comfortable, the personnel were very nice and very helpful. It’s in a perfect location, everything we needed was around us. I would recommend this place to everyone I know 🙂

 149. Not your usual big standard apartment. Good quality furniture and fittings. The Hilton is just around the corner but cannot compete with what this place offers

 150. I recommend! -very good price. -cosy place, beautiful design. -everything new- the location was opened recently, in February 2019. -very good location, in the old town in Bucharest -nice and clean apartment -kind staff

 151. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 152. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 153. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 154. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 155. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 156. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 157. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 158. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 159. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 160. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 161. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 162. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 163. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 164. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 165. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 166. camere mari , curate ,cu bucatarie perfect utilata.

 167. Micul dejun la ultimul etaj al clădirii, excelent!

 168. Micul dejun corect . Curățenie . Parcare impecabila .

 169. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 170. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 171. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 172. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 173. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 174. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 175. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 176. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 177. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 178. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 179. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 180. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 181. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 182. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 183. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 184. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 185. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 186. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 187. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 188. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 189. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 190. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 191. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 192. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 193. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 194. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 195. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 196. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 197. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 198. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 199. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 200. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 201. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 202. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 203. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 204. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 205. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 206. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 207. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 208. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 209. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 210. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 211. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 212. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 213. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 214. Mic dejun bun, camera curata, frumoasa, pat foarte confortabil, parcare ok, piscina frumoasa

 215. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 216. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 217. A fost curat, patul f confortabil, am dormit f bine!☺

 218. Am avut o cerere speciala, iar proprietara a fost foarte amabila si m-a ajutat. Recomand cu incredere.

 219. ZONA BUNA, PROPRIETARA DE TREABA,CURATENIE IN APARTAMENT,CALDURA,APA CALDA,RECOMAND.

 220. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 221. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 222. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 223. Mic dejun continental variat, proaspat. Este evidenta pregatirea personalului. Este impresionanta colectia de obiecte de arta expusa in tot hotelul.

 224. Se vede ca este deschis de curand, totul este impecabil. Mancarea proaspata si foarte gustoasa!

 225. Curățenia impecabilă, personalul foarte amabil și designul interior. Braseria foarte plăcută, cu băieți amabili la servire.

 226. Location is close enough to old town to walk in and the roads are easy enough to navigate. There’s a 24/7 shop less than 5 minutes away, and the villa comfortably housed 17 of us for 2 nights. The kitchen and living areas were both spacious and allowed us to all hang out as a group, and the TV/soundbar was perfect for music. The best thing about the stay though was the host, Adam. He was available on whatsapp months before we went and always quickly replied to any queries we had. He has connections to various people around the city and was always eager and happy to help.

 227. Adam the host was great, lovely big place with a great location

 228. loads of space, beds really comfortable, trolley bus stop is just round the corner to get you to old town in a couple of minutes. Adam who looks after the property is great

 229. Locatia foarte ok. Aproape de metrou si mijloacele de transport in comun. Foarte curat, liniste. Totul a fost ok

 230. Curat, foarte confortabil patul, totul aranjat frumos

 231. Amabilitatea gazdelor, confort si dotarile de la proprietate

 232. The hosts are really nice! Lovely apartement on a perfect location.

 233. Cosy apartment near all the big features that Bucharest has to offer. No complaints.

 234. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 235. Spot on area – great apartment and very helpful host. Will definitely come back.

 236. The flat is perfect for a family: a nice room with a double bed and a cosy sofa in the salon. Very well situation on the City. And Mahaelia, the host, is a very nice person: kind, helpless and sweat with us!

 237. Everything was perfect. The host, the apartment, the location. Exactly what I needed. And very very clean!

 238. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 239. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 240. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 241. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 242. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 243. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 244. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 245. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 246. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 247. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 248. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 249. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 250. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 251. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 252. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 253. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 254. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 255. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 256. Apartamentul destul de curat,gazda e extraordinara,destul de aproape de tot ce ti doresti

 257. Localizarea este excelenta. Este usor sa gasesti restaurante aproape. Foarte aproape si comod pentru cine doreste sa viziteze muzee, centrul vechi. Nu este necesar nici un mijloc de transport. Doamna Doina este foarte amabila si simpatica.

 258. Apartament cu doua camere foarte spatios amplasat intr-un loc excelent (vedere spre Piata Amzei la doi pasi de Radisson si Calea Victoriei).

 259. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 260. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 261. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 262. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 263. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 264. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 265. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 266. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 267. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 268. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 269. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 270. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 271. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 272. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 273. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 274. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 275. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 276. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 277. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 278. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 279. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 280. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 281. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 282. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 283. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 284. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 285. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 286. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 287. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 288. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 289. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 290. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 291. In afară de stilul deosebit , amplasarea la fiecare etaj pe palier a unui bufet cu aparat de cafea , fructe , etc.

 292. Apartamentul este foarte spațios și este utilat cu toate cele necesare pentru a-ti asigura confortul de acasa. Personalul este foarte amabil. Spațiul este foarte curat, chiar impecabil. Ne-a depășit așteptările.

 293. Este totul nou, modern, spațios, cu căldură. Liniștit relativ la zgomotul traficului și totuși aproape de ceea ce mă interesa.

 294. Conditii excelente! Proprietarul foarte amabil.familie cu 2 copii, spatiu mare,curat,modern Excellent conditions!! Large space ,confortable for children

 295. The apartment is in the middle of historic town , very well located With a nice view

 296. Good location, was contacted by the host beforehand to arrange check in.

 297. Air conditioning! Also, the decor was nice, the wireless fast, the glass shower in the hall was exciting, the water boiler was great for instant coffee in the morning.

 298. Foarte îngrijit, aproape de centrul vechi și de 2 guri de mertrou și de casa poporului. Primirea foarte plăcută și binevoitoare. E la parter, deci e ușor accesibil. Pretul foarte bun. Parcare la scara blocului.

 299. Location is awsome, big and good flat. Price corresponds with conditions in my opinion.

 300. Димитриос aprilie 30, 2019 at 1:14 pm

  The appartment has very good location, just a block away from the Palace and a beautifull park. The Old Town is 10 min away by foot. The place is very quiet, nearby has supermarket and bank offices. The appartment has fully functional kitchen with stove and refrigerator for those who plan to cook. Perfect for short stay.

 301. Foarte dotat , pana la ultimul detaliu! Curat, spatios, accesibil, in centru orasului aproape de tot. E o alegere perfecta !!

 302. Poziționat f bine Panorama frumoasa Aproape de zona cu baruri din centru vechi

 303. WOW Factor on walking in. It was clean, light, airy, simple & with great views. After a few days you felt part of the local buzz. Police whistling directing traffic a wonder to watch. We loved it

 304. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 305. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 306. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 307. The location is great and the host was really nice and helpfull during our stay.

 308. Seek_the_unique mai 3, 2019 at 1:35 pm

  Bogdan is very helpful and nice. the location of the apartment is very nice. The apartment is clean in general and has good facilities. There is a coffee machine and coffee as well. they provided us with baby bed.

 309. Very nice flat in the centre, near to the old town. And very friendly, helpful and kind owner. Highly recommend.

 310. Gazda foarte amabila. Apartamentul este frumos, foarte curat si bine echipat. Sigur ma voi reintoarce!

 311. Totul a fost minunat. Gazda a fost minunata, foarte amabila si draguta, iar apartamentul perfect, foarte curat, utilat cu detoate. Sigur voi revenii cu placere. Multumesc Astrid pentru tot!

 312. Apartamentul este foarte curat, gazda foarte prietenoasa. Totul excelent.

 313. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 314. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 315. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 316. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 317. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 318. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 319. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 320. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 321. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 322. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 323. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 324. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 325. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 326. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 327. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 328. Camera e curata,patul confortabil. IPersonalul foarte agreabil.

 329. Raport calitate pret Saltele confortabile Aspect placut al camerei Personal foarte prietenos

 330. Hotel curat, aflat in apropierea Garii de nord. Curat.

 331. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 332. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 333. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 334. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 335. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 336. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 337. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 338. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 339. Camera foarte draguta, spatioasa,curata; patul foarte confortabil, amplasarea foarte ok, aporape de centrul vechi.

 340. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 341. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 342. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 343. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 344. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 345. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 346. Locatia foarte ok. Aproape de metrou si mijloacele de transport in comun. Foarte curat, liniste. Totul a fost ok

 347. Curat, foarte confortabil patul, totul aranjat frumos

 348. Amabilitatea gazdelor, confort si dotarile de la proprietate

 349. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 350. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 351. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 352. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 353. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 354. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 355. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 356. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 357. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 358. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 359. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 360. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 361. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 362. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 363. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 364. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 365. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 366. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 367. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 368. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 369. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 370. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 371. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 372. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 373. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 374. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 375. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 376. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 377. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 378. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 379. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 380. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 381. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 382. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 383. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 384. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 385. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 386. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 387. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 388. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 389. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 390. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 391. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 392. Andreeaphilip mai 14, 2019 at 4:43 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 393. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 394. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 395. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 396. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 7:16 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 397. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 398. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 399. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 400. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 401. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 402. Okromania2015 mai 18, 2019 at 7:16 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 403. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 404. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 405. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 406. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 407. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 408. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 409. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 7:16 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 410. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 411. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 412. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 413. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 414. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 415. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 416. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 417. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 418. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 419. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 420. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 421. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 422. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 423. Okromania2015 mai 23, 2019 at 1:48 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 424. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 425. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 426. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 427. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 428. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 429. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 430. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 431. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 432. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 433. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 434. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 435. Claudiu-florin mai 23, 2019 at 1:48 am

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 436. Mic dejun excelent, camere extrem de curate, personalul foarte amabil

 437. Very clean , they have clearly spent a lot of money on the hotel, lovely staff and cool decor.

 438. Well located in the Center. New owner who still improve small things.

 439. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 440. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 441. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 442. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 443. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 444. The apartment is clean, conveniently located and within easy reach of the main touristic areas. There is also a park next to the apartment. Alex, the host, is very accommodating.

 445. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 446. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 447. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 448. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 449. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 450. Apartamentul este foarte spațios și este utilat cu toate cele necesare pentru a-ti asigura confortul de acasa. Personalul este foarte amabil. Spațiul este foarte curat, chiar impecabil. Ne-a depășit așteptările.

 451. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 452. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 453. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 454. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 455. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 456. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 457. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 458. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 459. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 460. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 461. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 462. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 463. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 464. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 465. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 466. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 467. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 468. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 469. Calator_frecvent mai 30, 2019 at 11:01 am

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 470. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 471. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 472. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 473. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 474. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 475. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 476. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 477. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 478. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 479. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 480. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 481. Pentru tranzit este un hotel foarte bun . Are un aer tineresc . Amplasamentul foarte bun .

 482. Liliana-mirela iunie 2, 2019 at 11:34 am

  Totul a fost ok. Micul dejun variat și gustos, camera confortabilă, liniștită, curățenie desăvârșită. Foarte bine plasat, aproape de stația de metrou, aproape de gara de nord.

 483. raport calitate-pret,locatia placuta,mai ales ca e un hotel de 2 stele,cuatenia,aspect placut al camerei,personalul foarte prietenos.

 484. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 485. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 486. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 487. Calator_frecvent iunie 2, 2019 at 11:34 am

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 488. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 489. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 490. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 491. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 492. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 493. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 494. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 495. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 496. Bucătăria dotată corespunzător, patul confortabil, spații de depozitare, loc de servit masa, birou de lucru, baia curată, disponibilitatea proprietarului de a-mi da indicatii de check-in chiar și aproape de miezul noptii, restaurante la 50m de locație, magazine… Foarte foarte aproape de Perfect!

 497. Gazda amabila, placuta! apartamentul-o bijuterie!! Curat, bine amenajat, paturile foarte comode, totul a fost perfect!!

 498. the room was exactly as it is in the photos, in a convenient location and quiet area, close to a square, mini market and restaurants, a comfortable bed, clean room, warm water.

 499. Micul dejun excelent. Spatii comerciale excelente Personalul foarte amabil si serviabil. Desi pare departe, se ajunge usor in orice parte a din Bucuresti

 500. vin frecvent la acest hotel din cauza locatiei dar si din cauza facilitatilor pe care le ofera: camere mari, bine dotate, acces la sala de fitness care este care ste mare si corespunzator dotata mic dejun cu sortiment bogat faptul ca exista un mic magazin alimentar in holul hotelului si faptul ca este deschis non stop

 501. locatia este ok daca ai treaba in zona respectiva mic dejun ok

 502. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 503. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 504. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 505. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 506. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 507. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 508. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 509. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 510. Calator_frecvent iunie 6, 2019 at 7:25 am

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 511. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 512. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 513. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 514. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 515. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 516. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 517. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 518. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 519. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 520. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 521. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 522. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 523. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 524. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 525. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 526. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 527. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 528. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 529. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 530. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 531. Calator_frecvent iunie 9, 2019 at 12:49 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 532. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 533. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 534. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 535. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 536. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 537. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 538. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 539. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 540. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 541. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 542. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 543. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 544. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 545. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 546. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 547. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 548. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 549. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 550. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 551. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 552. Calator_frecvent iunie 9, 2019 at 12:49 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 553. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 554. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 555. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 556. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 557. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 558. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 559. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 560. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 561. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 562. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 563. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 564. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 565. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 566. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 567. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 568. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 569. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 570. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 571. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 572. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 573. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 574. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 575. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 576. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 577. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 578. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 579. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 580. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 581. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 582. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 583. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 584. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 585. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 586. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 587. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 588. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 589. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 590. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 591. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 592. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 593. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 594. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 595. Excepțional! Clădirea este amplasată in inima centrului vechi! O priveliște unică! Personalul și atmosfera din hostel sunt de nota 10!

 596. Personalul este foarte de treaba, disponibili in orice moment sa te ajute cu orice. In cele 3 zile nu au fost momente in care sa mi se raspunda urat sau sa nu fiu ajutat cu ceva anume. Curatenie tot timpul. Securitatea bunurilor a fost buna, nu a fost moment sa stau cu gandul la bagajele mele sau ca s-ar putea sa-mi fie furat ceva. Atmosfera este foarte buna si nu am fost tratat cu indiferenta sau superficialitate, pot spune ca atmosfera este una foarte prietenoasa. Recomand tuturor Little Bucharest Old Town.

 597. Au un staff de exceptie, locatie minunata Si conditiile potrivite pentru un calator ce are nevoie de odihna.

 598. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 599. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 600. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 601. Mi a plăcut faptul ca a fost un apartament foarte curat, amplasat intr o zona foarte liniștita.

 602. Cu toate ca am avut întârziere aproximativ 5 ore din cauza avionului , gazda mi-a răspuns la telefon imediat , deși era ora 4 dimineața , recomand cu toată încrederea . Tot respectul . Îmi pare rău ca nu l-am cunoscut personal.

 603. Totul. Confort, curățenie, accesibilitate, ne-am inteles perfect cu proprietarul pentru toate detaliile. Recomand!

 604. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 605. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 606. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 607. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 608. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 609. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 610. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 611. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 612. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 613. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 614. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 615. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 616. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 617. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 618. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 619. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 620. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 621. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 622. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 623. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 624. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 625. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 626. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 627. Am ales locatia in primul rand pe baza evaluarilor clientilor si se pare ca acestea au fost corecte. Prin urmare totul s-a desfasurat in mod firesc, de la preluarea cheilor si parcarea masinii, pana la confortul camerei si curatenia locatiei.

 628. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 629. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 630. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 631. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 632. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 633. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 634. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 635. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 636. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 637. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 638. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 639. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 640. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 641. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 642. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 643. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 644. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 645. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 646. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 647. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 648. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 649. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 650. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 651. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 652. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 653. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 654. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 655. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 656. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 657. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 658. Parcul Cismigiu e efectiv in spatele blocului ! 🙂 Deci,locatia e super!!

 659. Locatia excelenta, apartamentul curat, utilat cu tot ce trebuie, ne-am simtit ca si acasa.

 660. Good location near park Cismigiu and Sala Palatului. Very kindly and pretty host Ana. Comfortable beds.

 661. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 662. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 663. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 664. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 665. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 666. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 667. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 668. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 669. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 670. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 671. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 672. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 673. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 674. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 675. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 676. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 677. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 678. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 679. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 680. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 681. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 682. Parcul Cismigiu e efectiv in spatele blocului ! 🙂 Deci,locatia e super!!

 683. Locatia excelenta, apartamentul curat, utilat cu tot ce trebuie, ne-am simtit ca si acasa.

 684. Good location near park Cismigiu and Sala Palatului. Very kindly and pretty host Ana. Comfortable beds.

 685. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 686. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 687. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 688. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 689. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 690. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 691. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 692. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 693. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 694. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 695. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 696. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 697. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 698. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 699. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 700. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 701. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 702. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 703. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 704. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 705. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 706. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 707. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 708. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 709. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 710. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 711. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 712. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 713. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 714. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 715. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 716. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 717. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 718. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 719. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 720. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 721. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 722. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 723. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 724. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 725. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 726. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 727. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 728. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 729. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 730. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 731. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 732. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 733. Curatenia lasa de dorit! Cred ca balcoanele n-au mai fost curatate de la constructia hotelului.

 734. Parcul Herastrau in apropiere, Beraria H, parcare, personal amabil, mic dejun bun.

 735. Patul a fost ok,tv mare,curat,aer conditionat pornit,deci racoare. Mi-a placut ca a fost loc de parcare. Micul dejun ok

 736. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 737. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 738. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 739. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 740. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 741. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 742. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 743. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 744. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 745. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 746. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 747. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 748. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 749. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 750. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 751. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 752. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 753. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 754. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 755. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 756. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 757. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 758. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 759. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 760. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 761. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 762. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 763. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 764. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 765. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 766. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 767. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 768. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 769. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 770. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 771. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 772. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 773. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 774. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 775. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 776. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 777. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 778. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 779. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 780. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 781. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 782. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 783. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 784. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 785. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 786. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 787. Parcul Cismigiu e efectiv in spatele blocului ! 🙂 Deci,locatia e super!!

 788. Locatia excelenta, apartamentul curat, utilat cu tot ce trebuie, ne-am simtit ca si acasa.

 789. Pet friendly apartment within walking distance to a park is the perfect solution for travelers with pets. Cheers Mihail

 790. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 791. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 792. Great apartment in a great location. The shower was phenomenal

 793. Micul dejun divers si consistent. La fel de buna si bucataria restaurantului. Parcare disponibila in curtea hotelului. Cartierul este linistit

 794. Extrem de curat, raportul pret-calitate este excelent, personalul este excelent. În principiu, am fost mulțumită.

 795. Exista amabilitate,este promtitudine,curatenie ! ! !

 796. Micul dejun divers si consistent. La fel de buna si bucataria restaurantului. Parcare disponibila in curtea hotelului. Cartierul este linistit

 797. Extrem de curat, raportul pret-calitate este excelent, personalul este excelent. În principiu, am fost mulțumită.

 798. Exista amabilitate,este promtitudine,curatenie ! ! !

 799. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 800. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 801. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 802. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 803. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 804. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 805. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 806. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 807. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 808. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 809. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 810. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 811. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 812. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 813. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 814. Plata pentru parcare , preț mai mare ca cel de pe booking , mic dejun 10 euro . Atenție la ce rezervati .

 815. Locatia excelenta, camera spatioasa si curata. Micul dejun destul de bogat. Personalul amabil. Recomand cu drag.

 816. Amabilitatea personalului, curatenia, dotarea camerelor si starea de confort creata

 817. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 818. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 819. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 820. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 821. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 822. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 823. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 824. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 825. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 826. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 827. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 828. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 829. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 830. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 831. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 832. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 833. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 834. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 835. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 836. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 837. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 838. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 839. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 840. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 841. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 842. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 843. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 844. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 845. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 846. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 847. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 848. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 849. Mi-a plăcut totul: amenajarea camerei, a băii, curățenia, oglinda imensă de lângă pat va produce zâmbete cuplurilor :)))) , piscina interioară ff frumoasă, sauna umedă, uscata și salina….relaxare. Nu pun pentru categoria ”nu v-a plăcut” ….micul dejun pentru că este o chestiune de gusturi….personal aș fi vrut niște salate mai inspirate și poate niște sortimente dulci în plus față de ceea ce era (fructe, și 2 tipuri de briose mici cu cacao si stafide), poate niste clatite, croissant, un check simplu ar fi binevenite…etc. Totul este f frumos și voi reveni cu plăcere în acest hotel! Plus….saltea mare și relaxanta, camere f bine izolate fonic…nu am auzit nimic din alte părți….pernele ar putea fi și ele recondiționate pt ca erau subțiri și ”compacte”…. Era să uit: jacuzzi în fotolii din inox, în piscina exterioară, încălzită și ea…frumos nu? Nu veți regreta 😉

 850. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 851. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 852. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 853. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 854. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 855. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 856. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 857. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 858. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 859. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 860. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 861. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 862. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 863. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 864. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 865. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 866. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 867. Mi-a plăcut totul: amenajarea camerei, a băii, curățenia, oglinda imensă de lângă pat va produce zâmbete cuplurilor :)))) , piscina interioară ff frumoasă, sauna umedă, uscata și salina….relaxare. Nu pun pentru categoria ”nu v-a plăcut” ….micul dejun pentru că este o chestiune de gusturi….personal aș fi vrut niște salate mai inspirate și poate niște sortimente dulci în plus față de ceea ce era (fructe, și 2 tipuri de briose mici cu cacao si stafide), poate niste clatite, croissant, un check simplu ar fi binevenite…etc. Totul este f frumos și voi reveni cu plăcere în acest hotel! Plus….saltea mare și relaxanta, camere f bine izolate fonic…nu am auzit nimic din alte părți….pernele ar putea fi și ele recondiționate pt ca erau subțiri și ”compacte”…. Era să uit: jacuzzi în fotolii din inox, în piscina exterioară, încălzită și ea…frumos nu? Nu veți regreta 😉

 868. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 869. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 870. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 871. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 872. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 873. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 874. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 875. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 876. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 877. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 878. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 879. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 880. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 881. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 882. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 883. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 884. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 885. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 886. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 887. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 888. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 889. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 890. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 891. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 892. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 893. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 894. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 895. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 896. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 897. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 898. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 899. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 900. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 901. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 902. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 903. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 904. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 905. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 906. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 907. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 908. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 909. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 910. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 911. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 912. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 913. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 914. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 915. the apartment was in a great place just a few steps from the old town, very easy to find.we never saw the owner, we had a good communication through texts and emails for the arrival time, and the way that we will take the key

 916. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 917. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 918. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 919. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 920. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 921. Nice location in the city center, at walking distance to several objectives, good amenities, cozy place ideal for couples or 3 friends.

 922. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 923. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 924. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 925. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 926. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 927. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 928. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 929. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 930. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 931. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 932. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 933. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 934. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 935. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 936. Nice location in the city center, at walking distance to several objectives, good amenities, cozy place ideal for couples or 3 friends.

 937. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 938. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 939. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 940. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 941. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 942. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 943. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 944. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 945. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 946. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 947. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 948. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 949. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 950. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 951. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 952. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 953. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 954. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 955. Apartamentul curat si ingrijit amplasat intro locatie foarte buna

 956. Apartamentul prezinta o sufragerie spatioasa,si un dormitor bine amenajat…este amplasat intr o zona linistita,avand in apropiere cam orice ati avea nevoie…Gazda a fost foarte primitoare,o persoana amabila si foarte deschisa..Sper sa mai am ocazia sa ma intorc in acel apartament!

 957. Conditii excelente, gazda discreta, amabila si atenta la solicitarile turistilor.

 958. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 959. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 960. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 961. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 962. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 963. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 964. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 965. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 966. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 967. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 968. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 969. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 970. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 971. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 972. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 973. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 974. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 975. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 976. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 977. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 978. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 979. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 980. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 981. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 982. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 983. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 984. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 985. Am stat la Hello Hotel 2 nopți. Nu am optat pentru micul dejun in pofida lipsei de timp. Plăcut surprinsă cind domnișoara recepționată a intrebat de preferințele mele de etaj. De fiecare data cind solicitam un taxi, angajații au fost foarte drăguți. Camera foarte mică însă foarte comoda, și au fost prezente toate cele necesare, inclusiv prosoapele adăugătoare care miroseau formidabil. Multumesc pentru atmosfera și amabilitate.

 986. curat. amplasare excelenta. amabilitate si ZAMBET la receptia hotelului. multumesc

 987. Micul dejun la alegere , foarte bun . Locatia foarte buna !

 988. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 989. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 990. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 991. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 992. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 993. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 994. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 995. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 996. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 997. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 998. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 999. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 1000. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 1001. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 1002. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 1003. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 1004. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 1005. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 1006. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 1007. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 1008. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 1009. Communication with the host was excellent. Apartment was modern, well equipped, immaculately clean and comfortable.

 1010. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 1011. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 1012. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 1013. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 1014. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 1015. Multumesc pentru ora tarzie la care m-ati asteptat si primit!

 1016. Everything was amazing. The apartment is new, cozy and very very clean. The host is kind and friendly.

 1017. The apartment was super clean and tidy. All the interior furniture was new and modern looking. The host was very nice and friendly. Would definitely recommend

 1018. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 1019. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 1020. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 1021. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 1022. Dan is very nice and helpful. Good location and very clean

 1023. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 1024. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 1025. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 1026. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 1027. Aproape de supermarket, parcare , aer condiționat , pat confortabil

 1028. Locatie super buna. Zona linistita si cu toate facilitatile posibile(restaurante, marketuri, etc). Scara curata, sigura. Apartament decorat cu bun gust si utilat cu cele necesare.

 1029. amplasare ok ca zonă, curățenie, pat confortabil, raport calitate preț excelent, loc parcare…recomand

 1030. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 1031. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 1032. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 1033. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 1034. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 1035. This building outside is old, but inside is new modern type, ex. bath with Jacuzzi, even has nespresso coffee machine. The elevator is also interesting. Good Location, free parking area nearby.

 1036. Camera curata,lenjerie, prosoape curate.Este ok pt tranzit,amplasare vis a vis de Gara de Nord.

 1037. Locatia buna pentru ce doream, aproape de gara si statia pentru 780.

 1038. Amabilitatea personalului, curățenia, locația, prețul convenabil.

 1039. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 1040. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 1041. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 1042. Excelent!. Recomand din toată inima. Aici îmi doresc să stau când voi mai merge la București. Toate utilitățile, frumos amenajat spațiul.

 1043. Locatie excelenta, curat, aerisit, gazda foarte amabila. Apartamentul are balcon, bucătărie, baie spatioase. Vom reveni cu placere.

 1044. Personal foarte amabil, cameră spațioasă și primitoare, curățenie impecabila, preț foarte bun. Excelent!

 1045. Personalul foarte amabil, a fost în apropiere de locurile și persoane le pe care le-am vizitat, dizainul frumos

 1046. Apartment with lot of space. It was clean and nice. Near the centre (20mins walk)

 1047. The apartment was clean and beautiful, the fridge was super convinient. The staff was super friendly and let us be there earlier.

 1048. Priveliștea este superba iar gazda foarte primitoare. Cu siguranța voi reveni.

 1049. Raport calitate pret excelent Curatenie Terasa mare Camera spatioasa

 1050. Totul a fost la superlativ ! Comunicarea s-a facut foarte ușor, gazda a fost mereu preocupată de starea de bine a oaspeților săi. Am ajuns cu mult înainte de check-in însă doamna Mădălina a făcut tot posibilul să mă pot caza mai repede, ceea ce am apreciat foarte mult, mai ales în decembrie când temperaturile sunt sub 0 grade și e cam greu să aștepti ora de check-in. Am avut chiar și un borcănel cu cafea, Ceea ce m-a făcut să mă simt ca acasă și binevenită. Locația, mai ales priveliștea de pe terasă, este excepțională! Iar prețul, mai mult decât ok pentru o zonă centrală.

 1051. Pozitia excelenta. Vedere la Sala Palatului. 5 min de mers pe jos fata de Intercontinental sI Calea Victoriei. Raport pret calitate foarte bun

 1052. Poziție foarte buna , curățenie impecabilă si un pret foarte bun!

 1053. The host Monica was very good she met us at the apartment was responsive to all requests and gave us a late checkout. The apartment was clean and had everything we needed. It had a great central location close enough to walk to the old town in 5 to 10 mins but also near the old palace and other interesting sites including the lovely central park. Such good value for the money!

 1054. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 1055. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 1056. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 1057. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 1058. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 1059. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 1060. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 1061. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 1062. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 1063. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 1064. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 1065. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 1066. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 1067. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 1068. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 1069. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 1070. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 1071. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 1072. Locatie buna. Aprope de mijloacele de transport in comun. Locuri de parcare fara plata in apropiere. Zona buna si sigura.

 1073. Totul mi.a plăcut. Recomand cu multă căldură. Voi reveni în mod sigur! Mulțumesc d-lui.Marius ,gazda noastră, pentru tot și îl felicit pt.bunul gust deosebit !!!!

 1074. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 1075. Foarte spatios apartamentul. Are hol, bucatarie mare (care poare fi folosita si ca sufragerie) si dormitor generos. Are si un balcon imens, cu o priveliste la bulevard. Very big apartment. The kitchen can be used as lobby, so you have 2 big bedrooms. Huge balcony with nice view. Great location in center of the city.

 1076. The location was amazing. The flat was very comfortable and clean.

 1077. Renovated and spacious apartment close to metro station and the town center.