Cazare ieftina Soseaua Giurgiului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania

★★★★★ Radisson Blu Hotel Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mofty Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vlad House 3

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Obor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

The One Balcescu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cozy 2 bedrooms Apartment in the old town

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Old Town Studio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Livia si Svetlana Vitcu din Unip, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Livia si Svetlana Vitcu din Unip, jud. TimisCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Eugen si Andreea Murgoci din Maldaresti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Șoseaua Giurgiului, București, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eugen si Andreea Murgoci din Maldaresti, jud. ValceaCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Iosif si Ilarie Hossu din Coada Cornetului, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Iosif si Ilarie Hossu din Coada Cornetului, jud. MehedintiCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Nae si Raluca Pleșan din Valea cu Apa, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Șoseaua Giurgiului, București, Romania!

  (Nae si Raluca Pleșan din Valea cu Apa, jud. GorjCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Șoseaua Giurgiului, București, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. TeleormanCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 • Nelu si Silvana Lupea din Plaiu Campinei, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Șoseaua Giurgiului, București, Romania.

  (Nelu si Silvana Lupea din Plaiu Campinei, jud. PrahovaCazare in Șoseaua Giurgiului, București, Romania pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu „aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 29. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 30. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 31. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 32. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 33. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 34. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 35. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 36. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 37. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 38. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 39. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 44. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 45. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 71. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 72. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 77. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 78. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 79. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 80. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 81. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 82. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 83. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 84. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 85. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 86. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 87. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 88. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 89. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 90. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 91. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 92. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 93. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 94. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 95. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 96. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 97. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 98. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 99. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 100. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 101. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 102. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 103. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 104. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 105. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 106. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 107. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 108. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 109. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 110. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 111. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 112. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 113. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 114. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 115. Hotel renovat, camera curata si foarte mare, balcon . Micul dejun a fost deosebit de variat , iar personalul foarte foarte atent si amabil. Raportul calitate-pret este imbatabil . Cu siguranta la vizitele in Bucuresti vom reveni doar aici !

 116. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 117. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 118. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 119. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 120. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 121. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 122. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 123. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 124. Totul a fost foarte bine. Impresionati de amabilitatea gazdei si de gestul cu sampania din partea casei. Recomand, cu incredere!

 125. -aproape de centru vechi -este renovat recent -pot dormi 4 persoane

 126. Amplasarea, posibilitatea de a parca aproape(daca vorbesti cu portarul de la Cap sa, acesta are mereu un loc de parcare🤗), amabilitatea proprietarei, curățenia exemplară, balconul, dotările bucătăriei, totul exact, chiar mai bine decât în poze! Este vis a vis de Casa Armatei, foarte aproape de centrul vechi.

 127. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 128. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 129. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 130. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 131. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 132. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 133. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 134. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 135. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 136. Hotel renovat, camera curata si foarte mare, balcon . Micul dejun a fost deosebit de variat , iar personalul foarte foarte atent si amabil. Raportul calitate-pret este imbatabil . Cu siguranta la vizitele in Bucuresti vom reveni doar aici !

 137. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 138. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 139. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 140. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 141. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 142. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 143. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 144. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 145. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 146. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 147. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 148. I really liked the design, the beds are comfortable, the personnel were very nice and very helpful. It’s in a perfect location, everything we needed was around us. I would recommend this place to everyone I know 🙂

 149. Not your usual big standard apartment. Good quality furniture and fittings. The Hilton is just around the corner but cannot compete with what this place offers

 150. I recommend! -very good price. -cosy place, beautiful design. -everything new- the location was opened recently, in February 2019. -very good location, in the old town in Bucharest -nice and clean apartment -kind staff

 151. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 152. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 153. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 154. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 155. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 156. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 157. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 158. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 159. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 160. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 161. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 162. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 163. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 164. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 165. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 166. camere mari , curate ,cu bucatarie perfect utilata.

 167. Micul dejun la ultimul etaj al clădirii, excelent!

 168. Micul dejun corect . Curățenie . Parcare impecabila .

 169. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 170. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 171. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 172. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 173. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 174. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 175. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 176. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 177. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 178. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 179. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 180. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 181. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 182. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 183. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 184. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 185. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 186. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת „מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 187. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 188. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 189. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 190. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 191. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 192. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 193. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 194. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 195. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 196. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 197. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 198. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 199. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 200. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 201. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 202. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 203. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 204. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 205. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 206. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 207. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 208. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 209. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 210. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 211. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 212. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 213. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 214. Mic dejun bun, camera curata, frumoasa, pat foarte confortabil, parcare ok, piscina frumoasa

 215. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 216. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 217. A fost curat, patul f confortabil, am dormit f bine!☺

 218. Am avut o cerere speciala, iar proprietara a fost foarte amabila si m-a ajutat. Recomand cu incredere.

 219. ZONA BUNA, PROPRIETARA DE TREABA,CURATENIE IN APARTAMENT,CALDURA,APA CALDA,RECOMAND.

 220. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 221. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 222. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 223. Mic dejun continental variat, proaspat. Este evidenta pregatirea personalului. Este impresionanta colectia de obiecte de arta expusa in tot hotelul.

 224. Se vede ca este deschis de curand, totul este impecabil. Mancarea proaspata si foarte gustoasa!

 225. Curățenia impecabilă, personalul foarte amabil și designul interior. Braseria foarte plăcută, cu băieți amabili la servire.

 226. Location is close enough to old town to walk in and the roads are easy enough to navigate. There’s a 24/7 shop less than 5 minutes away, and the villa comfortably housed 17 of us for 2 nights. The kitchen and living areas were both spacious and allowed us to all hang out as a group, and the TV/soundbar was perfect for music. The best thing about the stay though was the host, Adam. He was available on whatsapp months before we went and always quickly replied to any queries we had. He has connections to various people around the city and was always eager and happy to help.

 227. Adam the host was great, lovely big place with a great location

 228. loads of space, beds really comfortable, trolley bus stop is just round the corner to get you to old town in a couple of minutes. Adam who looks after the property is great

 229. Locatia foarte ok. Aproape de metrou si mijloacele de transport in comun. Foarte curat, liniste. Totul a fost ok

 230. Curat, foarte confortabil patul, totul aranjat frumos

 231. Amabilitatea gazdelor, confort si dotarile de la proprietate

 232. The hosts are really nice! Lovely apartement on a perfect location.

 233. Cosy apartment near all the big features that Bucharest has to offer. No complaints.

 234. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 235. Spot on area – great apartment and very helpful host. Will definitely come back.

 236. The flat is perfect for a family: a nice room with a double bed and a cosy sofa in the salon. Very well situation on the City. And Mahaelia, the host, is a very nice person: kind, helpless and sweat with us!

 237. Everything was perfect. The host, the apartment, the location. Exactly what I needed. And very very clean!

 238. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 239. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 240. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 241. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 242. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 243. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 244. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 245. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 246. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 247. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 248. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 249. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 250. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 251. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 252. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 253. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 254. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 255. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 256. Apartamentul destul de curat,gazda e extraordinara,destul de aproape de tot ce ti doresti

 257. Localizarea este excelenta. Este usor sa gasesti restaurante aproape. Foarte aproape si comod pentru cine doreste sa viziteze muzee, centrul vechi. Nu este necesar nici un mijloc de transport. Doamna Doina este foarte amabila si simpatica.

 258. Apartament cu doua camere foarte spatios amplasat intr-un loc excelent (vedere spre Piata Amzei la doi pasi de Radisson si Calea Victoriei).

 259. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 260. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 261. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 262. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 263. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 264. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 265. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 266. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 267. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 268. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 269. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 270. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 271. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 272. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 273. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 274. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 275. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 276. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 277. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 278. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 279. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 280. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 281. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 282. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 283. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 284. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 285. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 286. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 287. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 288. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 289. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 290. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 291. In afară de stilul deosebit , amplasarea la fiecare etaj pe palier a unui bufet cu aparat de cafea , fructe , etc.

 292. Apartamentul este foarte spațios și este utilat cu toate cele necesare pentru a-ti asigura confortul de acasa. Personalul este foarte amabil. Spațiul este foarte curat, chiar impecabil. Ne-a depășit așteptările.

 293. Este totul nou, modern, spațios, cu căldură. Liniștit relativ la zgomotul traficului și totuși aproape de ceea ce mă interesa.

 294. Conditii excelente! Proprietarul foarte amabil.familie cu 2 copii, spatiu mare,curat,modern Excellent conditions!! Large space ,confortable for children

 295. The apartment is in the middle of historic town , very well located With a nice view

 296. Good location, was contacted by the host beforehand to arrange check in.

 297. Air conditioning! Also, the decor was nice, the wireless fast, the glass shower in the hall was exciting, the water boiler was great for instant coffee in the morning.

 298. Foarte îngrijit, aproape de centrul vechi și de 2 guri de mertrou și de casa poporului. Primirea foarte plăcută și binevoitoare. E la parter, deci e ușor accesibil. Pretul foarte bun. Parcare la scara blocului.

 299. Location is awsome, big and good flat. Price corresponds with conditions in my opinion.

 300. Димитриос aprilie 30, 2019 at 1:14 pm

  The appartment has very good location, just a block away from the Palace and a beautifull park. The Old Town is 10 min away by foot. The place is very quiet, nearby has supermarket and bank offices. The appartment has fully functional kitchen with stove and refrigerator for those who plan to cook. Perfect for short stay.

 301. Foarte dotat , pana la ultimul detaliu! Curat, spatios, accesibil, in centru orasului aproape de tot. E o alegere perfecta !!

 302. Poziționat f bine Panorama frumoasa Aproape de zona cu baruri din centru vechi

 303. WOW Factor on walking in. It was clean, light, airy, simple & with great views. After a few days you felt part of the local buzz. Police whistling directing traffic a wonder to watch. We loved it

 304. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 305. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 306. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 307. The location is great and the host was really nice and helpfull during our stay.

 308. Seek_the_unique mai 3, 2019 at 1:35 pm

  Bogdan is very helpful and nice. the location of the apartment is very nice. The apartment is clean in general and has good facilities. There is a coffee machine and coffee as well. they provided us with baby bed.

 309. Very nice flat in the centre, near to the old town. And very friendly, helpful and kind owner. Highly recommend.

 310. Gazda foarte amabila. Apartamentul este frumos, foarte curat si bine echipat. Sigur ma voi reintoarce!

 311. Totul a fost minunat. Gazda a fost minunata, foarte amabila si draguta, iar apartamentul perfect, foarte curat, utilat cu detoate. Sigur voi revenii cu placere. Multumesc Astrid pentru tot!

 312. Apartamentul este foarte curat, gazda foarte prietenoasa. Totul excelent.

 313. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 314. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 315. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 316. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 317. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 318. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 319. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 320. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 321. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 322. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 323. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 324. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 325. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 326. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 327. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 328. Camera e curata,patul confortabil. IPersonalul foarte agreabil.

 329. Raport calitate pret Saltele confortabile Aspect placut al camerei Personal foarte prietenos

 330. Hotel curat, aflat in apropierea Garii de nord. Curat.

 331. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 332. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 333. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 334. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 335. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 336. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 337. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 338. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 339. Camera foarte draguta, spatioasa,curata; patul foarte confortabil, amplasarea foarte ok, aporape de centrul vechi.

 340. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 341. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 342. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 343. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 344. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 345. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 346. Locatia foarte ok. Aproape de metrou si mijloacele de transport in comun. Foarte curat, liniste. Totul a fost ok

 347. Curat, foarte confortabil patul, totul aranjat frumos

 348. Amabilitatea gazdelor, confort si dotarile de la proprietate

 349. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 350. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 351. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 352. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 353. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 354. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 355. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 356. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 357. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 358. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 359. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 360. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 361. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 362. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 363. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 364. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 365. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 366. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 367. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 368. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 369. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 370. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 371. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 372. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 373. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 374. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 375. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 376. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 377. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 378. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 379. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 380. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 381. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 382. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 383. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 384. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 385. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 386. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 387. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 388. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 389. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 390. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 391. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 392. Andreeaphilip mai 14, 2019 at 4:43 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 393. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled