Cazare ieftina Slatina

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Slatina, Argeş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Slatina, Argeş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Slatina, Argeş, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Slatina, Argeş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Robert si Melina Donici din Municipiul Bucuresti, jud. Bucuresti recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Robert si Melina Donici din Municipiul Bucuresti, jud. BucurestiCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 • Arsenie si Tamara Diaconu din Titerlesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Slatina, Argeş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Arsenie si Tamara Diaconu din Titerlesti, jud. MehedintiCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 • Alida si Lucia Popea din Saniacob, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alida si Lucia Popea din Saniacob, jud. MuresCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 • Crin si Robert Săvescu din Feresti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Slatina, Argeş, România!

  (Crin si Robert Săvescu din Feresti, jud. AlbaCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 • Sebastian si Patricia Lupulescu din Alba Iulia, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Slatina, Argeş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sebastian si Patricia Lupulescu din Alba Iulia, jud. AlbaCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 • Sorana si Marioara Găitan din Maguricea, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Slatina, Argeş, România.

  (Sorana si Marioara Găitan din Maguricea, jud. BuzauCazare in Slatina, Argeş, România pentru 2 persoane)

 1. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 2. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 3. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 4. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 5. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 6. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 7. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 8. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 9. Totul a fost la superlativ. Proprietarii sunt niste oameni de nota 10!

 10. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 11. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 12. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 13. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 14. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 15. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 16. Doamna care ne-a intampinat este foarte prietenoasa iar camerele arata foarte bine, utilate si curate, spatios, geamuri mari cu priveliste frumoasa. Acces la bucatarie mare, complet utilata. La doar 10 minute de mers cu masina de barajul Vidraru. PS: Doamna face o cafea senzationala iar merii din curte sunt deliciosi!

 17. A fost foarte curat, doamna proprietar foarte draguta si amabila, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut, spatiu modern foarte frumos amenajat la un pret excelent, curte frumoasa cu filigorie unde puteai sta sa iei micul dejun, spatiu interior pt luat masa, balansoar si o pisica si un catel foarte simpatici.

 18. Totul a fost cum m-am asteptat…cand mai am ocazia o sa ma intorc….curatenie,liniste,confort,aer curat….te poti bucura de un concediu de cateva zile fara nici o problema.

 19. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 20. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 21. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 22. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 23. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 24. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 25. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 26. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 27. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 28. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 29. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 30. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 31. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 32. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 33. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 34. Doamna care ne-a intampinat este foarte prietenoasa iar camerele arata foarte bine, utilate si curate, spatios, geamuri mari cu priveliste frumoasa. Acces la bucatarie mare, complet utilata. La doar 10 minute de mers cu masina de barajul Vidraru. PS: Doamna face o cafea senzationala iar merii din curte sunt deliciosi!

 35. A fost foarte curat, doamna proprietar foarte draguta si amabila, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut, spatiu modern foarte frumos amenajat la un pret excelent, curte frumoasa cu filigorie unde puteai sta sa iei micul dejun, spatiu interior pt luat masa, balansoar si o pisica si un catel foarte simpatici.

 36. Totul a fost cum m-am asteptat…cand mai am ocazia o sa ma intorc….curatenie,liniste,confort,aer curat….te poti bucura de un concediu de cateva zile fara nici o problema.

 37. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 38. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 39. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 40. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 41. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 42. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 43. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 44. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 45. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 46. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 47. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 48. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 49. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 50. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 51. – locatie – dimensiunea camerei – facilitatile camerei – insonorizarea camerei – micul dejun – restaurantul

 52. Doamna care ne-a intampinat este foarte prietenoasa iar camerele arata foarte bine, utilate si curate, spatios, geamuri mari cu priveliste frumoasa. Acces la bucatarie mare, complet utilata. La doar 10 minute de mers cu masina de barajul Vidraru. PS: Doamna face o cafea senzationala iar merii din curte sunt deliciosi!

 53. A fost foarte curat, doamna proprietar foarte draguta si amabila, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut, spatiu modern foarte frumos amenajat la un pret excelent, curte frumoasa cu filigorie unde puteai sta sa iei micul dejun, spatiu interior pt luat masa, balansoar si o pisica si un catel foarte simpatici.

 54. Totul a fost cum m-am asteptat…cand mai am ocazia o sa ma intorc….curatenie,liniste,confort,aer curat….te poti bucura de un concediu de cateva zile fara nici o problema.

 55. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 56. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 57. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 58. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 59. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 60. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 61. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 62. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 63. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 64. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 65. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 66. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 67. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 68. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 69. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 70. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 71. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 72. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 73. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 74. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 75. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 76. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 77. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 78. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 79. Mi-a placut faptul ca proprietarii au fost foarte primitori si prietenosi.

 80. Camere spatioase, curate, personal amabil. Nu ofets mic dejun, dar exista o bucatarie utilata si facilitati de gratar cu foisor. Peisajul este incantator!

 81. Totul!!! Întâlnești foarte rar servicii atât de excelente in zona aceea! Atașez poze făcute din pensiune.

 82. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 83. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 84. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 85. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 86. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 87. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 88. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 89. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 90. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 91. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 92. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 93. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 94. Mi-a placut faptul ca proprietarii au fost foarte primitori si prietenosi.

 95. Camere spatioase, curate, personal amabil. Nu ofets mic dejun, dar exista o bucatarie utilata si facilitati de gratar cu foisor. Peisajul este incantator!

 96. Totul!!! Întâlnești foarte rar servicii atât de excelente in zona aceea! Atașez poze făcute din pensiune.

 97. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 98. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 99. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 100. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 101. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 102. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 103. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 104. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 105. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 106. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 107. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 108. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 109. Mi-a placut faptul ca proprietarii au fost foarte primitori si prietenosi.

 110. Camere spatioase, curate, personal amabil. Nu ofets mic dejun, dar exista o bucatarie utilata si facilitati de gratar cu foisor. Peisajul este incantator!

 111. Totul!!! Întâlnești foarte rar servicii atât de excelente in zona aceea! Atașez poze făcute din pensiune.

 112. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 113. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 114. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 115. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 116. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 117. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 118. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 119. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 120. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 121. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 122. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 123. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 124. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 125. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 126. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 127. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 128. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 129. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 130. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 131. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 132. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 133. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 134. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 135. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 136. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 137. Ospitalitate administrator,curatenie,pozitionare hotel,peisaj,bucataria…

 138. Personal amabil, amplasament ideal pentru incarcarea bateriilor, curatenie si camere primitoare.

 139. Mi-a placut faptul ca proprietarii au fost foarte primitori si prietenosi.

 140. Camere spatioase, curate, personal amabil. Nu ofets mic dejun, dar exista o bucatarie utilata si facilitati de gratar cu foisor. Peisajul este incantator!

 141. Totul!!! Întâlnești foarte rar servicii atât de excelente in zona aceea! Atașez poze făcute din pensiune.

 142. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 143. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 144. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 145. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 146. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 147. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 148. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 149. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 150. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 151. Locația superba și posibilitatea de a vedea și alte locuri superbe in apropiere.

 152. Personal extraordinar! Locație superba! Curățenie excepțională! Mâncare cu gust! Pret super!

 153. Camera foarte confortabila, spatioasa, curata; Priveliste minunata, genul care hraneste spiritul si incarca baterii. Mancarea foarte gustoasa, restaurant frumos, amplasat in mod inspirat.

 154. Mi-a placut faptul ca proprietarii au fost foarte primitori si prietenosi.

 155. Camere spatioase, curate, personal amabil. Nu ofets mic dejun, dar exista o bucatarie utilata si facilitati de gratar cu foisor. Peisajul este incantator!

 156. Totul!!! Întâlnești foarte rar servicii atât de excelente in zona aceea! Atașez poze făcute din pensiune.

 157. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 158. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 159. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 160. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 161. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 162. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 163. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 164. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 165. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 166. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 167. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 168. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 169. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 170. Denisa-ramona mai 11, 2019 at 4:54 am

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 171. Totul a fost perfect. Multe facilitati incluse in pret. Personalul hotelului foarte amabil si receptiv.

 172. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 173. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 174. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 175. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 176. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 177. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 178. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 179. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 180. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 181. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 182. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 183. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 184. Apartamentul,si faptul ca era curat cu o atmosferă plăcută in camera.(aerisit)

 185. Denisa-ramona mai 15, 2019 at 6:01 pm

  Mi-au plăcut preparatele culinare, în special, papanașii cu smântână și dulceață. Personalul de la recepție și restaurant/bar a fost extrem de serviabil (cu excepția doamnelor de la curățenie care au fost destul de gălăgioase). Inițial, rezervarea pe booking.com a fost efectuată pt o cameră twin (la momentul rezervării doar camera twin era disponibilă), însă la check-in ni s-a propus de către dna de la recepție o cameră cu pat matrimonial. Totodată, lenjeria de pe pat a fost extrem de curată, negăsind vreun fir de păr pe lenjerie, podea, prosoape, în baie, etc.. Deși vremea nu a ținut cu noi, nu ne-am plictisit în interiorul hotelului, acesta dispunând gratuit de mese de biliard, ping-pong ș.a.m.d..

 186. Totul a fost perfect. Multe facilitati incluse in pret. Personalul hotelului foarte amabil si receptiv.

 187. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 188. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 189. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 190. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 191. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 192. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 193. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 194. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 195. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 196. Proprietarii foarte primitori. Au pregatit mic dejun la un pret rezonabil cu incrediente Bio( facute in zona) Cafeaua a fost din partea casei

 197. Foarte amabili proprietarii. Curatenie, mancare foarte buna. Recomand!

 198. Mi-a placut poziția si ca este un loc liniștit apropiat de locuri de interes turistic

 199. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 200. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 201. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 202. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 203. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 204. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 205. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 206. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 207. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 208. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 209. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 210. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 211. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 212. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 213. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 214. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 215. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 216. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 217. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 218. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 219. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 220. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 221. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 222. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 223. Mi-au placut: curatenia din pensiune, mobilierul, patul mare si confortabil, mancarea foarte gustoasa, gazda amabila,imprejurimile.

 224. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, iar micul dejun a fost delicios.

 225. Curtea pensiunii este superba, este multa verdeata, liniste. Exista si un gratar in foisor foarte bine utilat si frumos aranjat. Gazda a fost foarte amabila si draguta, ne-a ajutat si ne-a oferit tot ce i-am cerut.

 226. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 227. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 228. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 229. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 230. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 231. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 232. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 233. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 234. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 235. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 236. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 237. Zona retrasa, linistita, excelenta pentru relaxare. Patul este foarte mare, bun, de nota 10. Mobilier lemn natur, decoratiuni interesante. Proprietari si personal foarte amabili, prietenosi.

 238. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 239. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 240. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 241. Camera cu balcon comoda, patul și lenjeriile curate. Aspectul este potrivit zonei de munte. Personalul a fost comunicativ, am stat de vorba destul. Foișorul închis cred ca este perfect pentru petreceri de grup. Au TV în sala de mese și în foișor. E suficient, în cameră te duci sa dormi. Drumul pana la Cabana este frumos ca peisaj, ultimii 6-7 km sunt pietruiti și e nevoie de mai multa atenție. Este practicabil. Cel mai plăcut este ca te deconecteze total, doar stai lângă râu sau te plimbi prin zona.

 242. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 243. Locatie deosebita,personal amabil,conditii ptr recreere si odihna.Recomand cu placere ptr toate varstele😁

 244. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 245. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 246. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 247. Camerele sunt extrem de dragute, primitoare si curate si au balcoane 👌. Foisorul este foarte frumos! Paraul de langa cabana este superb!

 248. Camera cu balcon comoda, patul și lenjeriile curate. Aspectul este potrivit zonei de munte. Personalul a fost comunicativ, am stat de vorba destul. Foișorul închis cred ca este perfect pentru petreceri de grup. Au TV în sala de mese și în foișor. E suficient, în cameră te duci sa dormi. Drumul pana la Cabana este frumos ca peisaj, ultimii 6-7 km sunt pietruiti și e nevoie de mai multa atenție. Este practicabil. Cel mai plăcut este ca te deconecteze total, doar stai lângă râu sau te plimbi prin zona.

 249. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 250. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 251. Ne-am cazat in corpul din stanga al pensiunii care parea a fi nou. Camera a fost foarte curata. Chiar daca la parter era o camera tehnica, nu am fost deranjati.

 252. Amplasare excelenta! Curățenia foarte buna! Mâncare foarte buna! Personal foarte amabil si binevoitor!

 253. Camerele sunt extrem de dragute, primitoare si curate si au balcoane 👌. Foisorul este foarte frumos! Paraul de langa cabana este superb!

 254. Camera cu balcon comoda, patul și lenjeriile curate. Aspectul este potrivit zonei de munte. Personalul a fost comunicativ, am stat de vorba destul. Foișorul închis cred ca este perfect pentru petreceri de grup. Au TV în sala de mese și în foișor. E suficient, în cameră te duci sa dormi. Drumul pana la Cabana este frumos ca peisaj, ultimii 6-7 km sunt pietruiti și e nevoie de mai multa atenție. Este practicabil. Cel mai plăcut este ca te deconecteze total, doar stai lângă râu sau te plimbi prin zona.

 255. totul, faptul ca nu ai semnal la telefon sau internet este exact ce aveam nevoie. recomand cu caldura locul si personalul. totul la superlativ.

 256. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 257. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 258. Locația este senzațională, oferind o priveliște superbă din balconul camerei, de pe terasa din fața pensiunii sau de pe leagănul din curte. Cel mare plus al acestei unități de cazare ar fi că este cea mai apropiată de Stâna lui Burnei, locul de pornire al traseului către Vârful Moldoveanu.

 259. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 260. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 261. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 262. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 263. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 264. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 265. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 266. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 267. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 268. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 269. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 270. Locația este senzațională, oferind o priveliște superbă din balconul camerei, de pe terasa din fața pensiunii sau de pe leagănul din curte. Cel mare plus al acestei unități de cazare ar fi că este cea mai apropiată de Stâna lui Burnei, locul de pornire al traseului către Vârful Moldoveanu.

 271. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 272. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 273. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 274. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 275. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 276. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 277. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 278. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 279. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 280. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 281. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 282. Locația este senzațională, oferind o priveliște superbă din balconul camerei, de pe terasa din fața pensiunii sau de pe leagănul din curte. Cel mare plus al acestei unități de cazare ar fi că este cea mai apropiată de Stâna lui Burnei, locul de pornire al traseului către Vârful Moldoveanu.

 283. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 284. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 285. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 286. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 287. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 288. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 289. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 290. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 291. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 292. Camerele sunt foarte mari si spatioase. Personalul foarte amabil, iar curatenia si masa de nota 10! A fost cea mai buna alegere pentru un weekend pe munte.

 293. micul dejun f.bun,mancarea gustoasa si camere ipecabil de curate cu pat confortabil,conditii de relaxare foarte bune si un mare plus,gazdele foarte amabile si placute .Sigur revenim cu drag.

 294. O minunata pensiune agroturistica noua, in care ne-am simtit ca acasa. Seara ne-am delectat cu o ciorba de vacuta si o carne din garnita, dimineata ne-am baut cafeaua pe maul raului, iar apoi am pornit in descoperirea frumoaselor locuri din judetul Arges. Vom reveni cu drag!

 295. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 296. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 297. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 298. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 299. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 300. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 301. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 302. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 303. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 304. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 305. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 306. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 307. Ne pare rău că nu am putut sta mai mult ! Condițiile sunt excelente !!!

 308. Camerele sunt foarte mari si spatioase. Personalul foarte amabil, iar curatenia si masa de nota 10! A fost cea mai buna alegere pentru un weekend pe munte.

 309. micul dejun f.bun,mancarea gustoasa si camere ipecabil de curate cu pat confortabil,conditii de relaxare foarte bune si un mare plus,gazdele foarte amabile si placute .Sigur revenim cu drag.

 310. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 311. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 312. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 313. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 314. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 315. Amplasare buna pentru plecare pe traseul spre Vf. Moldoveanu. Mâncare foarte buna cu produse din surse locale.. Personal foarte amabil si profesionist.

 316. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 317. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 318. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 319. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 320. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 321. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 322. Ne pare rău că nu am putut sta mai mult ! Condițiile sunt excelente !!!

 323. Camerele sunt foarte mari si spatioase. Personalul foarte amabil, iar curatenia si masa de nota 10! A fost cea mai buna alegere pentru un weekend pe munte.

 324. micul dejun f.bun,mancarea gustoasa si camere ipecabil de curate cu pat confortabil,conditii de relaxare foarte bune si un mare plus,gazdele foarte amabile si placute .Sigur revenim cu drag.

 325. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 326. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 327. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 328. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 329. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 330. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 331. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 332. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 333. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 334. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 335. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 336. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 337. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 338. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 339. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 340. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 341. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 342. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 343. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 344. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 345. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 346. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 347. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 348. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 349. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 350. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 351. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 352. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 353. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 354. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 355. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 356. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 357. Mic dejun variat, produse locale, foarte gustos. Pozitionare foarte buna, aproape de Nucsoara, Corbii de Piatra si traseul catre Moldoveanu.

 358. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 359. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 360. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 361. Ne au primit prietenos, ne au oferit la dispoziție totul (bucătărie, grătar, etc), curtea este frumoasa.

 362. Locatie deosebita; retrasa putin fata de localitate.

 363. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 364. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 365. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 366. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 367. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 368. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 369. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 370. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 371. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 372. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 373. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 374. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 375. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 376. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 377. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 378. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 379. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 380. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 381. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 382. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 383. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 384. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 385. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 386. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 387. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 388. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 389. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 390. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 391. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 392. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 393. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 394. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 395. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 396. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 397. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 398. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 399. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 400. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 401. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 402. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 403. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 404. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 405. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 406. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 407. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 408. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 409. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 410. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 411. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 412. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 413. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 414. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 415. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 416. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 417. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 418. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 419. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 420. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 421. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 422. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 423. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 424. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 425. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 426. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 427. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 428. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 429. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 430. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 431. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 432. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 433. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 434. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 435. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 436. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 437. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 438. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 439. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 440. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 441. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 442. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 443. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 444. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 445. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 446. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 447. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 448. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 449. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 450. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 451. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 452. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 453. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 454. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 455. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 456. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 457. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 458. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 459. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 460. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 461. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 462. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 463. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 464. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 465. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 466. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 467. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 468. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 469. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 470. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 471. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 472. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 473. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 474. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 475. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 476. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 477. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 478. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 479. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 480. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 481. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 482. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 483. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 484. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 485. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 486. linistea ,peisajele ,doamna si domnul foarte amabili

 487. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 488. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 489. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 490. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 491. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 492. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 493. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 494. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 495. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 496. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 497. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 498. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 499. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 500. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 501. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 502. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 503. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 504. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 505. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 506. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 507. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 508. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 509. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 510. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 511. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 512. Camera cu priveliste, liniste. Mancarea a fost super. Aproape de drumul de acces spre Moldoveanu.

 513. Personal promt, mic dejun bogat si bun, apa fierbinte la dușuri

 514. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 515. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 516. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 517. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 518. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 519. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 520. Linistea,ciubarul cu apa incalzita,bucataria dotata cu absolut tot,camerele si curatenia

 521. Locația foarte buna, vedere la pădure și pârâu de pe balcon.

 522. Clean, warm, quiet and very nice rooms and apartments, with TV and private bathroom Fully equipped kitchen with everything you need to cook or serve your meal Very nice dining, terrace, large backyard with a hot tube, a spot for a fireplace, 10 ducks walking in front of you and bathing in the river next to the garden. Very friendly house kipper, he will do anything for you to enjoy your stay at the maximum.

 523. micul dejun excelent/ pastrama pregatita de propietar super

 524. micul dejun super cu produse traditionale / seara pastram facuta extraordinar

 525. Pozele si descrierile din prezentare corespund cu realitatea. Micul dejun foarte bun.

 526. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 527. Amplasarea, confortul, mancarea, gazda. Nora 10 pentru curatenie. Am putut servi cina chiar daca depasisem ora anuntata pentru sosire. Estimasem ca ajungem in jur de ora 20, si prin bunavointa personalului am fost invitati la masa chiar daca am ajuns la 21:45. Multumim inca o data pentru intelegere! Felicitari personalului!

 528. Mic dejun excelent! Mancarea la fel. Camera foarte curata, salteaua comfortabila! Odihnitor!

 529. Eu am nimerit in extra-sezon, adica sfarsitul lui februarie, fiind singurul turist cazat acolo in acea perioada. Deci optiunile pentru mancare n-au fost foarte variate, bucataria nefiind functionala ca in plin sezon. Dar am mancat CEA MAI BUNA ciorba de vita pe care am mancat-o in ultimii 20 de ani!!! Fripturile-s fripturi oricand, cartofii prajiti sau piureul la fel…. 😀

 530. Locatie retrasa si linistita cu vedere excelenta in toate partile. Mancarea se face la cerere si este excelenta, la fel si muraturile.

 531. Gazde foarte amabile si implicate. Dna Adriana de la bucatarie foarte priceputa si extreme de draguta. Liniste, curatenie, perfect pentru cei care vor sa se deconecteze si sa se bucure de natura/ munte.

 532. Locatia excelenta, intr-o zona foarte linistita, potrivita pentru drumetiile pe munte, dar si pentru cei care doresc sa se detaseze de aglomeratie si de tiparul unui oras agitat. Personalul foarte implicat pentru a raspunde oricarei cereri din partea clientilor, ospitalitate si adaptabilitate la orice tip de turist. Vegetatie abundenta, aer curat si facilitati pentru un sejur placut.

 533. Mi-a placut ca proprietarul a avut grija de micul nostru dejun si cina! Perfecta pt o urcare pe Moldoveanu!

 534. Location was perfect for our group as we planned to climb Moldoveanu (Romania’s highest peak) and back, in one day from the road-end, 40k away at Stana lui Burnei. Our host was very friendly, helpful and attentive with good local knowledge and speaking English to compensate for our non-existent Romanian. There was a kitchen which we used to self-cater part of the time, and we had a superb barbecue produced for us after our big walk! A good breakfast was made for us another day. Wifi works well (but phone signals don’t),

 535. Cabana este situata intr-o zona superba, izolata, in mijlocul padurii. Gazdele au fost foarte primitoare si pregatite sa raspunda solicitarilor noastre, asa ca nu ne-a lipsit absolut nimic. Camerele sunt primitoare si foarte curate, spatiile comune frumos amenajate. Exista loc de joaca si jucarii pentru copii, posibilitatea sa isi petreaca timp in mijlocul naturii, la rau, sa se joace cu cateii si pisicile de la cabana, asa ca acestia nu se vor plictisi. Mancarea foarte buna, proaspata si naturala. Recomand cu caldura!

 536. Micul dejun bun,locatia este buna pentru cei ce cauta liniste si izolare,patul foarte confortabil,personal amabil.

 537. Mancare buna, gazde ospitaliere, camera spatioasa si curata

 538. Locatia excelenta ptr cei ce vor sa urce pe Vf. Moldoveanu,mancarea gatita de d-na Adriana delicioasa,tot personalul foarte dragut si amabil.

 539. Personal ospitalier, mancare buna la preturi ok, mic dejun sau un fel principal la pranz si cina 25 de lei, camere mari, tv, balcon, priveliste. Recomand celor care vor cazare pentru o tura pe Vf. Moldoveanu.

 540. Locație perfecta pentru cei ce doresc sa urce pe munte. Doamna de la Bucătărie foarte amabila și mâncarea extraordinara. O sa ne mai întoarcem cu siguranta.

 541. Camere spatioase, moderne si foarte curate. Personalul foarte prietenos si atent cu oaspetii.

 542. Amplasare perfecta pentru cei care merg acolo pentru Traseul Vf Moldoveanu, personal ok, curățenie perfecta.

 543. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 544. A fost o serviabilitate din partea gazdelor peste aşteptări. Locaţia deţine comori ascunse de pe vremea dacilor, trebuiesc doar căutate şi cu siguranţă le veţi găsii. Condiţia este să ajungeţi prin zonă. Spor la explorat!

 545. Gazdele sunt foarte ospitaliere, mancarea exceptionala. Am mancat cea mai buna ciorba radauteana din viata mea. Proprietarul ne-a sfatuit foarte bine in legatura cu traseul catre Moldoveanu. Pensiunea aceasta este o alegere foarte buna pentru cei ce vor sa urce pe vf. Moldoveanu.

 546. Locatia este superba din toate punctele de vedere! Ne-am simtit excelent si o recomandam cu incredere! Gazda extrem de primitoare si deschisa. Cu siguranta vom alege aceeași locatie cand vom mai vizita zona.

 547. Liniște, curățenie, proprietarul super amabil, recomand.

 548. Domni foarte prietenoși dispuși să îți vină în ajutor. Foarte multă liniște. Beneficiezi de confortul unei locuințe complet utilata. Curățenie ireproșabilă. Proprietate foarte bine întreținută. În apropiere se află o pensiune cu mâncare foarte foarte bună la prețuri sub cele de pe Valea Prahovei. Aici copiii s-au jucat cu iepurași ce zburau liberi pe pajiște si au admirat o căprioară ce păștea în apropiere.

 549. Gazde primitoare, apartamentul curat si incapator. Ne-am simtit foarte bine.

 550. Camere spatioase, moderne si foarte curate. Personalul foarte prietenos si atent cu oaspetii.

 551. Amplasare perfecta pentru cei care merg acolo pentru Traseul Vf Moldoveanu, personal ok, curățenie perfecta.

 552. Locatia este aprope de Muntii Fagaras , personalul este atent, facilitatile f. bune, micul dejun excellent. O idee minunata pentru o vacanta la munte !!!

 553. AMABILITATEA PERSONALULUI. CALITATEA SERVICIILOR. E ADEVARAT CA OMUL SFINTESTE LOCUL. OAMENI MINUNATI. LOCATIA MINUNATA. MERITA SA MERGETI – NE-AM INCARCAT DE O ENERGIE BUNA.

 554. Mic dejun foarte consistent. Personal foarte amabil. Locaţie excelentă pentru acces pe Vârful Moldoveanu.

 555. Ospitalitatea, privelistea, linistea, mancarea pregatita de doamna care se ocupa de pensiune.

 556. Locatia, camera confortabila, baie moderna, gazda amabila.

 557. Totul este foarte placut. Zona, camerele si o mancare delicioasa. Mulțumesc frumos pentru tot proprietarilor

 558. A fost o serviabilitate din partea gazdelor peste aşteptări. Locaţia deţine comori ascunse de pe vremea dacilor, trebuiesc doar căutate şi cu siguranţă le veţi găsii. Condiţia este să ajungeţi prin zonă. Spor la explorat!

 559. Micul dejun a fost bun…comparativ cu alte pensiuni unde am fost.

 560. O locatie de vis in mijlocul naturii. Gazdele sunt minunate,camerele mari si curate iar mancarea de exceptie. Excursia cu masina 4×4 special amenajata la Corbii de Piatra si in rezervatie e o experienta unica. Vom reveni cu siguranta.

 561. Am fost impresionați de amplasarea de vis a locației. Amabilitatea personalului, mâncarea bună, condițiile de relaxare și odihnă ne-au creat atmosfera optimă pentru scurtul nostru sejur dar cu siguranță vom reveni. Noi am făcut o excursie minunată în împrejurimi:schitul nou ,cheile, cascada și barajul Vîlsan, stână și cules de zmeură. Excursia aceasta , la fel ca și altele sunt organizate de personalul Pensiunii Ciprian. Multe aprecieri pentru administrația de nota 10. Am uitat de un căprior de 3 luni care s-a jucat cu copiii în permanență și a fost atracția tuturor.

 562. Peisajul este superb, cu proprietate suficient de mare pentru a sadisface orice doleanta. Amenajat cu gust si dotari pentru mai multe activitati.

 563. Locatie deosebita, linistita, in mijlocul salbaticiei. Camere spatioase si confortabile. Personal amabil si serviabil.

 564. Departe de tehnologie, liniște, natura , un loc unde efectiv îți încarci bateriile și scapi de rutina zilnică.

 565. AMABILITATEA PERSONALULUI. CALITATEA SERVICIILOR. E ADEVARAT CA OMUL SFINTESTE LOCUL. OAMENI MINUNATI. LOCATIA MINUNATA. MERITA SA MERGETI – NE-AM INCARCAT DE O ENERGIE BUNA.

 566. Mic dejun foarte consistent. Personal foarte amabil. Locaţie excelentă pentru acces pe Vârful Moldoveanu.

 567. Ospitalitatea, privelistea, linistea, mancarea pregatita de doamna care se ocupa de pensiune.

 568. Personalul foarte prietenos. Micul dejun bun si consistent. Caldura suficienta in camera.

 569. Camere spatioase, moderne si foarte curate. Personalul foarte prietenos si atent cu oaspetii.

 570. Amplasare perfecta pentru cei care merg acolo pentru Traseul Vf Moldoveanu, personal ok, curățenie perfecta.

 571. Linistea,ciubarul cu apa incalzita,bucataria dotata cu absolut tot,camerele si curatenia

 572. Locația foarte buna, vedere la pădure și pârâu de pe balcon.

 573. Clean, warm, quiet and very nice rooms and apartments, with TV and private bathroom Fully equipped kitchen with everything you need to cook or serve your meal Very nice dining, terrace, large backyard with a hot tube, a spot for a fireplace, 10 ducks walking in front of you and bathing in the river next to the garden. Very friendly house kipper, he will do anything for you to enjoy your stay at the maximum.

 574. Locatia perfectă pentru a pleca dimineața devreme spre Stâna lui Burnei / Moldoveanu

 575. Gazda super serviabila, amabila și prompta! Asfalt nou, se ajunge cu ușurintă și mâncarea de nota 10!

 576. Curat, baia mare, curte mare, locuri destule de servire a mesei.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled