Cazare ieftina Slatina Olt

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Slatina, Olt, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Slatina, Olt, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Slatina, Olt, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Slatina, Olt, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Sebastian si Gică Cașu din Coropceni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Sebastian si Gică Cașu din Coropceni, jud. IasiCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Alina si Amanda Străjescu din Logresti Mosteni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Slatina, Olt, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Alina si Amanda Străjescu din Logresti Mosteni, jud. GorjCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Romulus si Mărioara Macri din Razesu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Romulus si Mărioara Macri din Razesu, jud. BacauCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Grațiana si Tincuța Marinescu din Gura Pravat, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Slatina, Olt, România!

  (Grațiana si Tincuța Marinescu din Gura Pravat, jud. ArgesCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Darius si Ortansa Motiș din Valea Mlacii, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Slatina, Olt, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Darius si Ortansa Motiș din Valea Mlacii, jud. AlbaCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Nicuță si Vera Cipariu din Sarbi, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Slatina, Olt, România.

  (Nicuță si Vera Cipariu din Sarbi, jud. HunedoaraCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 1. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 2. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 3. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 4. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 5. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 6. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 7. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 8. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 9. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 10. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 11. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 12. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 13. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 14. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 15. hotelul este bine dotat si curat, insa este amplasat intre blocuri si are restaurantul la etajul 2.

 16. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 17. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 18. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 19. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 20. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 21. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 22. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 23. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 24. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 25. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 26. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 27. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 28. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 29. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 30. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 31. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 32. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 33. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 34. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 35. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 36. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 37. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 38. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 39. hotelul este bine dotat si curat, insa este amplasat intre blocuri si are restaurantul la etajul 2.

 40. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 41. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 42. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 43. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 44. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 45. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 46. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 47. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 48. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 49. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 50. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 51. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 52. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 53. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 54. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 55. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 56. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 57. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 58. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 59. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 60. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 61. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 62. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 63. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 64. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 65. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 66. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 67. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 68. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 69. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 70. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 71. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 72. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 73. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 74. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 75. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 76. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 77. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 78. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 79. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 80. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 81. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 82. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 83. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 84. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 85. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 86. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 87. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 88. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 89. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 90. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 91. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 92. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 93. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 94. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 95. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 96. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 97. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 98. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 99. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 100. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 101. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 102. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 103. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 104. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 105. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 106. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 107. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 108. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 109. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 110. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 111. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 112. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 113. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 114. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 115. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 116. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 117. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 118. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 119. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 120. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 121. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 122. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 123. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 124. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 125. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 126. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 127. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 128. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 129. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 130. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 131. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 132. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 133. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 134. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 135. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 136. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 137. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 138. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 139. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 140. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 141. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 142. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 143. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 144. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 145. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 146. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 147. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 148. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 149. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 150. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 151. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 152. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 153. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 154. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 155. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 156. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 157. Gheorghe-iulian aprilie 19, 2019 at 6:46 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 158. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 159. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 160. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 161. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 162. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 163. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 164. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 165. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 166. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 167. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 168. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 169. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 170. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 171. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 172. Cel mai mult ne-a placut mancarea de la restaurant.In rest, camerele sunt foarte curate , patul comod, foarte cald in camera, minibar-ul aprovizionat.

 173. Un plus este amplasarea hotelului destul de central

 174. excellent room ruined by the service, parking, and breakfast offer

 175. Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 176. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 177. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 178. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 179. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 180. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 181. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 182. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 183. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 184. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 185. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 186. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 187. Gheorghe-iulian mai 3, 2019 at 11:56 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 188. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 189. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 190. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 191. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 192. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 193. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 194. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 195. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 196. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 197. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 198. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 199. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 200. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 201. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 202. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 203. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 204. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 205. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 206. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:37 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 207. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 208. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 209. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 210. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 211. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 212. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 213. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 214. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 215. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 216. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 217. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 218. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 219. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 220. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 221. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 222. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 223. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 224. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:40 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 225. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 226. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 227. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 228. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 229. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 230. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 231. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 232. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 233. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 234. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 235. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 236. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 237. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 238. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 239. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:46 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 240. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 241. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 242. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 243. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 244. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 245. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 246. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 247. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 248. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 249. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 250. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 251. Gheorghe-iulian mai 15, 2019 at 8:09 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 252. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 253. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 254. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 255. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 256. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 257. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 258. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 259. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 260. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 261. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 262. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 263. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 264. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 265. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 266. Gheorghe-iulian mai 15, 2019 at 8:09 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 267. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 268. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 269. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 270. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 271. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 272. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 273. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 274. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 275. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 276. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 277. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 278. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 279. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 280. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 281. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 282. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 283. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 284. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 285. Gheorghe-iulian mai 18, 2019 at 2:51 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 286. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 287. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 288. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 289. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 290. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 291. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 292. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 293. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 294. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 295. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 296. +Comfortul, Curățenia și Personalul de nota 10+ începând de la doamnele care fac curățenie până la cei de la recepție. Cu toții au fost foarte primitori și receptivi la nevoile noastre. Am revenit și vom mai reveni cu drag. Vă mulțumim frumos!

 297. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 298. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 299. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 300. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 301. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 302. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 303. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 304. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 305. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 306. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 307. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 308. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 309. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 310. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 311. +Comfortul, Curățenia și Personalul de nota 10+ începând de la doamnele care fac curățenie până la cei de la recepție. Cu toții au fost foarte primitori și receptivi la nevoile noastre. Am revenit și vom mai reveni cu drag. Vă mulțumim frumos!

 312. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 313. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 314. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 315. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 316. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 317. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 318. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 319. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 320. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 321. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 322. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 323. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 324. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 325. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 326. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 327. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 328. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 329. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 330. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 331. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 332. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 333. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 334. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 335. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 336. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 337. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 338. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 339. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 340. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 341. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 342. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 343. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 344. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 345. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 346. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 347. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 348. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 349. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 350. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 351. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 352. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 353. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 354. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 355. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 356. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 357. Un apartament foarte curat ,gazda foarte primitoare excelent

 358. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 359. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 360. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 361. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 362. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 363. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 364. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 365. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 366. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 367. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 368. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 369. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 370. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 371. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 372. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 373. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 374. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 375. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 376. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 377. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 378. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 379. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 380. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 381. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 382. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 383. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 384. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 385. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 386. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 387. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 388. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 389. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 390. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 391. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 392. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 393. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 394. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 395. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 396. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 397. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 398. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 399. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 400. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 401. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 402. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 403. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 404. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 405. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 406. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 407. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 408. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 409. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 410. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 411. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 412. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 413. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 414. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 415. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 416. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 417. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 418. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 419. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 420. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 421. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 422. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 423. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 424. Nimic !!! Am fost nevoiti sa utilizam lenjeria si prosoapele proprii. Fiind in circuit prin tara si cu o problema tehnica la masina ,eram prea obositi pentru a riposta. Regret ca nu am anuntat Protectia Consumatorului!

 425. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 426. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 427. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 428. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 429. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 430. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 431. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 432. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 433. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 434. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 435. Personal distant , micul dejun forte prost pentru un hôtel de 3 stele avad in vedere ça am inchiroat cea mai mare camera . Parcarea haos nici o sata locuri dosponibile pe fiecare sara a traduit sa ne parcam mai departe.

 436. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 437. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 438. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 439. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 440. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 441. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 442. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 443. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 444. Personal distant , micul dejun forte prost pentru un hôtel de 3 stele avad in vedere ça am inchiroat cea mai mare camera . Parcarea haos nici o sata locuri dosponibile pe fiecare sara a traduit sa ne parcam mai departe.

 445. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 446. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 447. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 448. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 449. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 450. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 451. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 452. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 453. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 454. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 455. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 456. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 457. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 458. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 459. Personal distant , micul dejun forte prost pentru un hôtel de 3 stele avad in vedere ça am inchiroat cea mai mare camera . Parcarea haos nici o sata locuri dosponibile pe fiecare sara a traduit sa ne parcam mai departe.

 460. Nu mi – a plăcut chiar nimic deoarece este foarte mizerabil.

 461. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 462. Nimic !!! Am fost nevoiti sa utilizam lenjeria si prosoapele proprii. Fiind in circuit prin tara si cu o problema tehnica la masina ,eram prea obositi pentru a riposta. Regret ca nu am anuntat Protectia Consumatorului!

 463. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 464. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 465. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 466. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 467. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 468. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 469. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 470. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 471. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 472. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 473. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 474. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 475. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 476. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 477. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 478. Nu mi – a plăcut chiar nimic deoarece este foarte mizerabil.

 479. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 480. Nimic !!! Am fost nevoiti sa utilizam lenjeria si prosoapele proprii. Fiind in circuit prin tara si cu o problema tehnica la masina ,eram prea obositi pentru a riposta. Regret ca nu am anuntat Protectia Consumatorului!

 481. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 482. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 483. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 484. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 485. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 486. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 487. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 488. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 489. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 490. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 491. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 492. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 493. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 494. Nu mi – a plăcut chiar nimic deoarece este foarte mizerabil.

 495. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 496. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 497. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 498. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 499. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 500. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 501. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 502. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 503. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 504. Curatenia, patul extrem de comod si camera foarte frumoasa.

 505. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 506. Nu mi – a plăcut chiar nimic deoarece este foarte mizerabil.

 507. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 508. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 509. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 510. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 511. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 512. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 513. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 514. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 515. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 516. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 517. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 518. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 519. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 520. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 521. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 522. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 523. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 524. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 525. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 526. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 527. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 528. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 529. Din fericire am gasit loc de parcare in curtea hotelului. De apreciat ca personalul era treaz la ora 5 AM cand am ajuns inapoi la hotel.

 530. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 531. Nu mi – a plăcut chiar nimic deoarece este foarte mizerabil.

 532. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 533. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 534. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 535. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 536. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 537. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 538. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 539. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 540. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 541. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 542. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 543. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 544. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 545. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 546. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 547. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 548. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 549. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 550. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 551. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 552. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 553. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 554. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 555. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 556. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 557. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 558. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 559. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 560. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 561. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 562. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 563. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 564. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 565. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 566. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 567. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 568. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 569. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 570. mic dejun consistent si variat camera mare si curata

 571. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 572. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 573. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 574. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 575. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 576. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 577. Atmosfera liniștită…Totul nou și frumos amenajat…angajații atenți și cu zâmbetul pe buze! Revin cu plăcere! Julian Daniel Radu.

 578. gazda extraordinară, clădirea nou-nouță (deschisă luna aceasta), totul la superlativ

 579. Curat, linistit, cu dotari noi. Conditii excelente raportate la pret.

 580. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 581. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 582. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 583. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 584. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 585. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 586. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 587. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 588. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 589. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 590. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 591. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 592. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 593. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 594. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 595. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 596. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 597. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 598. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 599. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 600. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 601. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 602. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 603. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 604. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 605. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 606. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 607. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 608. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 609. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 610. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 611. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 612. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 613. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 614. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 615. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 616. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 617. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 618. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 619. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 620. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 621. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 622. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 623. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 624. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 625. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 626. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 627. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 628. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 629. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 630. Gradina de vara foarte frumoasa, mancarea servita acolo foarte buna.

 631. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 632. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 633. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 634. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 635. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 636. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 637. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 638. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 639. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 640. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 641. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 642. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 643. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 644. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 645. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 646. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 647. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 648. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 649. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 650. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 651. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 652. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 653. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 654. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 655. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 656. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 657. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 658. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 659. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 660. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 661. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 662. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 663. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 664. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 665. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 666. Micul dejun bogat și gustos. Locația centrală, ușor vizibilă și accesibilă. Am stat o singura noapte, pentru a participa la un eveniment in familie. Nepotica mea a fost asa de incantata incat doreste sa mai venim si sa stam doua nopti.

 667. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 668. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 669. Apartamentul arata foarte bine iar jacuzzi funcționeaza ok.

 670. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 671. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 672. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 673. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 674. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 675. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 676. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 677. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 678. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 679. Camera a fost foarte curată, personalul hotelului este foarte amabil și dornic de a rezolva orice mică problemă, cina și micul dejun au fost delicioase. Recomand cu toată încrederea acest hotel.

 680. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 681. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 682. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 683. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 684. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 685. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 686. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 687. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 688. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 689. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 690. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 691. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 692. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 693. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 694. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 695. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 696. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 697. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 698. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 699. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 700. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 701. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 702. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 703. Foarte buna locatia, foarte curat si aranjat. Merita banii! Foarte decent proprietarul, cumsecade.

 704. Apartament de nota 10, la scara blocului am gasit cafenele, magazine si un supermarket. O parcare gratuita foarte mare. Multumim pentru sejur. O sa revenim cu drag.

 705. Locatia a fost perfecta, situata central, cu toate lucrurile necesare: de la prosoape, la fier de calcat, masina de spalat, si mici atentii de primire. Daniel este o gazda de nota 20. Daca mai venim in Slatina, tot acolo o sa inchiriem locatia.

 706. Camera a fost foarte curată, personalul hotelului este foarte amabil și dornic de a rezolva orice mică problemă, cina și micul dejun au fost delicioase. Recomand cu toată încrederea acest hotel.

 707. O sedere placuta si zona centrala, a fost perfect pentru ce aveam nevoie.

 708. O locație excelenta, personal amabil, un mic dejun variat și bogat.

 709. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 710. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 711. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 712. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 713. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 714. Totul a fost foarte bine , curat și aranjat și foarte curat , personalul foarte dragut

 715. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 716. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 717. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 718. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 719. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 720. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 721. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 722. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 723. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 724. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 725. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 726. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 727. Everything was great and the co-host Aurelia was lovely! Thank you so much for all!

 728. The apartment was very clean, host was very friendly and accommodating for our early leave.

 729. El apartamento está muy bien, céntrico, limpio, con todo lo necesario para cocinar incluso tiene lavadora. Anfitriones muy amables y eso que llegamos muy tarde.

 730. Am avut o mica problema administrativă, care s-a remediat imediat.

 731. A fost foarte bine.Revin de fiecare data aici cand ajung in Slatina.

 732. Camera a fost foarte curată, personalul hotelului este foarte amabil și dornic de a rezolva orice mică problemă, cina și micul dejun au fost delicioase. Recomand cu toată încrederea acest hotel.

 733. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 734. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 735. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 736. Foarte buna locatia, foarte curat si aranjat. Merita banii! Foarte decent proprietarul, cumsecade.

 737. Apartament de nota 10, la scara blocului am gasit cafenele, magazine si un supermarket. O parcare gratuita foarte mare. Multumim pentru sejur. O sa revenim cu drag.

 738. Locatia a fost perfecta, situata central, cu toate lucrurile necesare: de la prosoape, la fier de calcat, masina de spalat, si mici atentii de primire. Daniel este o gazda de nota 20. Daca mai venim in Slatina, tot acolo o sa inchiriem locatia.

 739. Everything was great and the co-host Aurelia was lovely! Thank you so much for all!

 740. The apartment was very clean, host was very friendly and accommodating for our early leave.

 741. El apartamento está muy bien, céntrico, limpio, con todo lo necesario para cocinar incluso tiene lavadora. Anfitriones muy amables y eso que llegamos muy tarde.

 742. In special comportamentul personalului și curățenia!

 743. Placut impresionata! Revenim cu placere cu prima ocazie.

 744. Atmosfera liniștită…Totul nou și frumos amenajat…angajații atenți și cu zâmbetul pe buze! Revin cu plăcere! Julian Daniel Radu.

 745. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 746. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 747. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 748. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 749. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 750. Totul a fost foarte bine , curat și aranjat și foarte curat , personalul foarte dragut

 751. Am avut o mica problema administrativă, care s-a remediat imediat.

 752. A fost foarte bine.Revin de fiecare data aici cand ajung in Slatina.

 753. Camera a fost foarte curată, personalul hotelului este foarte amabil și dornic de a rezolva orice mică problemă, cina și micul dejun au fost delicioase. Recomand cu toată încrederea acest hotel.

 754. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 755. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 756. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 757. E curat, confortabil și locul eficientizat bine. Locația e foarte bună cu acces la magazine. Recomand

 758. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 759. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 760. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 761. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 762. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 763. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 764. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 765. Totul a fost foarte bine , curat și aranjat și foarte curat , personalul foarte dragut

 766. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 767. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 768. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 769. Everything was great and the co-host Aurelia was lovely! Thank you so much for all!

 770. The apartment was very clean, host was very friendly and accommodating for our early leave.

 771. El apartamento está muy bien, céntrico, limpio, con todo lo necesario para cocinar incluso tiene lavadora. Anfitriones muy amables y eso que llegamos muy tarde.

 772. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 773. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 774. In general, atmosfera este fff placuta. Hotelul este foarte curat.

 775. In special comportamentul personalului și curățenia!

 776. Placut impresionata! Revenim cu placere cu prima ocazie.

 777. Atmosfera liniștită…Totul nou și frumos amenajat…angajații atenți și cu zâmbetul pe buze! Revin cu plăcere! Julian Daniel Radu.

 778. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 779. Care croisant ? Patul a fost bunicel, salteaua avea denivelari

 780. Personal foarte amabil, asternuturi si prosoape curate. Parcare in curte. Situat pe o strada linistită.

 781. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 782. The availability of the host is great, since the day of the booking he fulfilled my needs. I arrived at 2 AM and they were waiting for me to give the keys and to show the room. Also during check-out they were very kind.

 783. The place is half hour driving to Craiova airport, and with cheap gas stations on the last village before the air port’, so its good (and the only) reason to stay right before flight and cheaper than Craiova. The host is very nice, arrive and available when you call him – we checked in later than we should and he was okay with that.

 784. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 785. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 786. Totul a fost foarte bine , curat și aranjat și foarte curat , personalul foarte dragut

 787. Am avut o mica problema administrativă, care s-a remediat imediat.

 788. A fost foarte bine.Revin de fiecare data aici cand ajung in Slatina.

 789. Camera a fost foarte curată, personalul hotelului este foarte amabil și dornic de a rezolva orice mică problemă, cina și micul dejun au fost delicioase. Recomand cu toată încrederea acest hotel.

 790. Proprietatea arata foarte bine. Camerele sunt spatioase si curate. Personalul este amabil.

 791. A fost cel mai bun somn!Liniste,curat,pat confortabil

 792. Am avut o mica problema administrativă, care s-a remediat imediat.

 793. Personal cum se cade și piscina (chiar dacă nu am folosit-o)

 794. Atmosfera linistita si confort in hotel si buna dispozitie la piscina. Totul a fost OK.

 795. Foarte frumos personalul super amabil , curățenie exemplară, locurile sanitare foarte curate . Preturi accesibile. Recomand cu ceea mai mare încredere!

 796. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 797. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 798. Totul a fost foarte bine , curat și aranjat și foarte curat , personalul foarte dragut

 799. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 800. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 801. Modern, curat si prietenos! Revenim cu siguranta!

 802. Curatenia, totul nou si modern, personalul amabil, linistea si confortul oferit,

 803. Check in și check out ușor de făcut. Curățenia foarte bună, se poate parca aproape de proprietate.

 804. Locația este foarte buna, angatii politicosi. Curățenie și liniște, clădire nou construită, iar camerele sunt dotate cu toate facilitățile inclusiv aer condiționat care a fost perfect pentru vremea calda de vara. Totul a fost excepțional. Recomand cu încredere și cu siguranța o sa mai revin.

 805. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 806. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 807. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 808. Foarte curat Mobilier nou Camera amenajata foarte frumos Baie frumoasă cu tot ce trebuie Halate de baie

 809. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 810. Curat,modern,frumos!Personal foarte bine pregatit,amabil!Merita 5 stele fara discutie!Recomand tuturor!

 811. Ultracentral. Curat. Bine echipat. Mic dejun corect variat si copios.

 812. Cel mai dezastru mic dejun. În sandwich facut di paine tost, ceva tartinabil si o felie de șuncă presata. Un iaurt de 1 leu. Dezastru pt un asemenea hotel care avea un mic dejun excelent.

 813. Localizare centrala Personal amabil Curat Accespta caini de talie mica Poti servi micul dejun pe terasa Aplica masuti covid-19

 814. Curatenia, totul nou si modern, personalul amabil, linistea si confortul oferit,

 815. Check in și check out ușor de făcut. Curățenia foarte bună, se poate parca aproape de proprietate.

 816. Locația este foarte buna, angatii politicosi. Curățenie și liniște, clădire nou construită, iar camerele sunt dotate cu toate facilitățile inclusiv aer condiționat care a fost perfect pentru vremea calda de vara. Totul a fost excepțional. Recomand cu încredere și cu siguranța o sa mai revin.

 817. Curat în cameră, pat mare spațios, frigider in cameră (minibar) cu bere,vin,apă suc,etc.

 818. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 819. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 820. Personal amabil, camere chiar dacă ar trebui o mica renovare sunt curate, micul dejun ok, paturile sunt confortabile.

 821. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 822. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 823. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 824. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 825. A very spacious apartment. Good location and only a short walk up into town centre. Clean and tidy. Simona the lady who meets you at the apartment is very welcoming. It has a great bbq with a large table and seating. Lovely garden to sit out in with a garden swing chair. Easy parking by the apartment. Shower towels are provided as are toilet rolls! Plenty of space for clothes and shoes. Handy coat hooks too! All in all will definitely be staying at Varipatti House again. Thank you!

 826. Ultracentral. Curat. Bine echipat. Mic dejun corect variat si copios.

 827. Personal distant , micul dejun forte prost pentru un hôtel de 3 stele avad in vedere ça am inchiroat cea mai mare camera . Parcarea haos nici o sata locuri dosponibile pe fiecare sara a traduit sa ne parcam mai departe.

 828. A nice, varied breakfast buffet. Cosy lobby and bar area. Central but quiet. Helpful staff.

 829. Sederea a fost foarte placuta, camera arata exact ca in poze.

 830. Foarte curat Mobilier nou Camera amenajata foarte frumos Baie frumoasă cu tot ce trebuie Halate de baie

 831. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 832. Curatenia, totul nou si modern, personalul amabil, linistea si confortul oferit,

 833. Check in și check out ușor de făcut. Curățenia foarte bună, se poate parca aproape de proprietate.

 834. Locația este foarte buna, angatii politicosi. Curățenie și liniște, clădire nou construită, iar camerele sunt dotate cu toate facilitățile inclusiv aer condiționat care a fost perfect pentru vremea calda de vara. Totul a fost excepțional. Recomand cu încredere și cu siguranța o sa mai revin.

 835. Everything was great and the co-host Aurelia was lovely! Thank you so much for all!

 836. The apartment was very clean, host was very friendly and accommodating for our early leave.

 837. El apartamento está muy bien, céntrico, limpio, con todo lo necesario para cocinar incluso tiene lavadora. Anfitriones muy amables y eso que llegamos muy tarde.

 838. Curat în cameră, pat mare spațios, frigider in cameră (minibar) cu bere,vin,apă suc,etc.

 839. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 840. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 841. A fost frumos nu m a deranjat nimeni nici la sosire nici la plecare a fost plavuta sederea in slatina

 842. Amabilitatea gazdei si personalitatea dansei te fac sa iti doresti sa revii. A fost linistit si confortabil iar gazda e o persoana de-a dreptul deosebita.

 843. Amabilitatea gazdei si linistea locatiei. Va multumesc foarte mult

 844. Ultracentral. Curat. Bine echipat. Mic dejun corect variat si copios.

 845. Cel mai dezastru mic dejun. În sandwich facut di paine tost, ceva tartinabil si o felie de șuncă presata. Un iaurt de 1 leu. Dezastru pt un asemenea hotel care avea un mic dejun excelent.

 846. Localizare centrala Personal amabil Curat Accespta caini de talie mica Poti servi micul dejun pe terasa Aplica masuti covid-19

 847. Pensiune foarte curata, aproape de centrul orașului dar intr-o zona foarte liniștită, ferita de zgomotul străzilor foarte circulate. Personalul foarte amabil. Sigur vom reveni! Mulțumim pentru primire!

 848. Curatenia, totul nou si modern, personalul amabil, linistea si confortul oferit,

 849. Check in și check out ușor de făcut. Curățenia foarte bună, se poate parca aproape de proprietate.

 850. Sederea a fost foarte placuta, camera arata exact ca in poze.

 851. Foarte curat Mobilier nou Camera amenajata foarte frumos Baie frumoasă cu tot ce trebuie Halate de baie

 852. Gradina superba, mancarea la restaurant ( pranz, cina) foarte buna

 853. Everything was great and the co-host Aurelia was lovely! Thank you so much for all!

 854. The apartment was very clean, host was very friendly and accommodating for our early leave.

 855. El apartamento está muy bien, céntrico, limpio, con todo lo necesario para cocinar incluso tiene lavadora. Anfitriones muy amables y eso que llegamos muy tarde.

 856. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 857. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 858. A very spacious apartment. Good location and only a short walk up into town centre. Clean and tidy. Simona the lady who meets you at the apartment is very welcoming. It has a great bbq with a large table and seating. Lovely garden to sit out in with a garden swing chair. Easy parking by the apartment. Shower towels are provided as are toilet rolls! Plenty of space for clothes and shoes. Handy coat hooks too! All in all will definitely be staying at Varipatti House again. Thank you!

 859. Curat în cameră, pat mare spațios, frigider in cameră (minibar) cu bere,vin,apă suc,etc.

 860. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 861. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 862. Totul, o sa revin cu placere când va fi cazul! E o locație super, recomand!! Personalul amabil, recepționerele foarte primitoare cu zâmbetul pe buze și mereu atente!

 863. Am fost pentru doar o noapte însă am rămas impresionati de Personalul foarte amabil, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand hotelul!

 864. Foarte curat si placut. Am ramas foarte multumiti. Vom reveni cu mare placere!

 865. Mic dejun variat si gustos. Locatia buna. Vom reveni cu placere.

 866. Cu doua evenimente in incinta ne asteptam sa fie galagie in camera si spre marea noastra bucurie a fost foarte liniste datorita bunei izolari a hotelului In special mi-a placut lenjeria impecabila de damasc alb Si lumina de veghe cu senzor din hol care se aprinde cand mergi spre baie asa ca nu te impiedici pe intuneric Parcare buna, regulile respectate anti-Covid curatenie luna Mancarea este buna( din pranzuri/cine luate anterior) Recomand fara retinere

 867. Fără cuvinte, de la curățenie, raport calitate-preț, personal amabil și cu pregătire extraordinara, mâncare, totul excelent. Bravo Slatina! Bravo Hotel Bulevard Prestige!!! Vom reveni cu aceeasi plăcere de fiecare data! Mulțumim!

 868. Curat în cameră, pat mare spațios, frigider in cameră (minibar) cu bere,vin,apă suc,etc.

 869. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 870. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 871. Atenția pentru detalii din cadrul facilitatii de cazare, curățenia.

 872. Sederea a fost foarte placuta, camera arata exact ca in poze.

 873. Foarte curat Mobilier nou Camera amenajata foarte frumos Baie frumoasă cu tot ce trebuie Halate de baie

 874. Locație intimă, camere frumos mobilate, curățenie ireproșabilă

 875. Personal foarte amabil si dragut ,camera foarte curata,lenjeria impecabila! Recomand cu mare drag!

 876. Pensiune foarte curata, aproape de centrul orașului dar intr-o zona foarte liniștită, ferita de zgomotul străzilor foarte circulate. Personalul foarte amabil. Sigur vom reveni! Mulțumim pentru primire!

 877. Gazda foarte primitoare, apartamentele foarte frumos dotate, spațiu suficient și un loc liniștit.

 878. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 879. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

 880. Mic dejun variat si gustos. Locatia buna. Vom reveni cu placere.

 881. Cu doua evenimente in incinta ne asteptam sa fie galagie in camera si spre marea noastra bucurie a fost foarte liniste datorita bunei izolari a hotelului In special mi-a placut lenjeria impecabila de damasc alb Si lumina de veghe cu senzor din hol care se aprinde cand mergi spre baie asa ca nu te impiedici pe intuneric Parcare buna, regulile respectate anti-Covid curatenie luna Mancarea este buna( din pranzuri/cine luate anterior) Recomand fara retinere

 882. Fără cuvinte, de la curățenie, raport calitate-preț, personal amabil și cu pregătire extraordinara, mâncare, totul excelent. Bravo Slatina! Bravo Hotel Bulevard Prestige!!! Vom reveni cu aceeasi plăcere de fiecare data! Mulțumim!

 883. Totul, o sa revin cu placere când va fi cazul! E o locație super, recomand!! Personalul amabil, recepționerele foarte primitoare cu zâmbetul pe buze și mereu atente!

 884. Am fost pentru doar o noapte însă am rămas impresionati de Personalul foarte amabil, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Recomand hotelul!

 885. Foarte curat si placut. Am ramas foarte multumiti. Vom reveni cu mare placere!

 886. Curat în cameră, pat mare spațios, frigider in cameră (minibar) cu bere,vin,apă suc,etc.

 887. Am vizitat Slatina pentru a participa la un eveniment. Locația este plăcută, retrasă și cu parcare privată. Micul dejun se servește într-o grădină plăcută cu multă verdeață – pe timpul verii. Camerele sunt mari, spațioase și plăcut compartimentate. Alte facilități: wi-fi, climă, lumini ambientale. Personalul este amabil și de ajutor.

 888. Personal de 5 stele Hotelul are dotări de 4 stele Curățenie impecabilă, confortabil.

 889. Atenția pentru detalii din cadrul facilitatii de cazare, curățenia.

 890. Sederea a fost foarte placuta, camera arata exact ca in poze.

 891. Foarte curat Mobilier nou Camera amenajata foarte frumos Baie frumoasă cu tot ce trebuie Halate de baie

 892. Locație intimă, camere frumos mobilate, curățenie ireproșabilă

 893. Personal foarte amabil si dragut ,camera foarte curata,lenjeria impecabila! Recomand cu mare drag!

 894. Pensiune foarte curata, aproape de centrul orașului dar intr-o zona foarte liniștită, ferita de zgomotul străzilor foarte circulate. Personalul foarte amabil. Sigur vom reveni! Mulțumim pentru primire!

 895. Gazda foarte primitoare, apartamentele foarte frumos dotate, spațiu suficient și un loc liniștit.

 896. Spatiul locatiei este generos si este utilat cu tot ce trebuie.

 897. O locatie curate, cocheta, camere mari si spatioase, amplasata pe o strada linistita. Camere cu panorama orasului. Apartament foarte bine utilat, caldura si apa calda fara probleme, proprietara foarte sociabila si discreta. Recomand! Voi reveni.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled