Cazare ieftina Slatina Olt

De multe ori ne uitam dupa cazare in Slatina, Olt, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Slatina, Olt, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Slatina, Olt, România

★★★ Hotel Paradis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Bulevard Prestige

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

vila CRISTINA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ONE Bedroom Apartment to RENT

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Senator

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

LA LUNA DI LUCAS

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Old city apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa ALEX

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Slatina, Olt, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Sebastian si Gică Cașu din Coropceni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Sebastian si Gică Cașu din Coropceni, jud. IasiCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Alina si Amanda Străjescu din Logresti Mosteni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Slatina, Olt, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Alina si Amanda Străjescu din Logresti Mosteni, jud. GorjCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Romulus si Mărioara Macri din Razesu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Romulus si Mărioara Macri din Razesu, jud. BacauCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Grațiana si Tincuța Marinescu din Gura Pravat, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Slatina, Olt, România!

  (Grațiana si Tincuța Marinescu din Gura Pravat, jud. ArgesCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Darius si Ortansa Motiș din Valea Mlacii, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Slatina, Olt, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Darius si Ortansa Motiș din Valea Mlacii, jud. AlbaCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Nicuță si Vera Cipariu din Sarbi, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Slatina, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Slatina, Olt, România.

  (Nicuță si Vera Cipariu din Sarbi, jud. HunedoaraCazare in Slatina, Olt, România pentru 2 persoane)

 1. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 2. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 3. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 4. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 5. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 6. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 7. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 8. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 9. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 10. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 11. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 12. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 13. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 14. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 15. hotelul este bine dotat si curat, insa este amplasat intre blocuri si are restaurantul la etajul 2.

 16. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 17. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 18. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 19. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 20. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 21. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 22. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 23. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 24. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 25. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 26. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 27. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 28. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 29. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 30. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 31. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 32. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 33. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 34. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 35. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 36. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 37. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 38. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 39. hotelul este bine dotat si curat, insa este amplasat intre blocuri si are restaurantul la etajul 2.

 40. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 41. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 42. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 43. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 44. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 45. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 46. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 47. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 48. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 49. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 50. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 51. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 52. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 53. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 54. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 55. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 56. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 57. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 58. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 59. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 60. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 61. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 62. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 63. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 64. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 65. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 66. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 67. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 68. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 69. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 70. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 71. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 72. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 73. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 74. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 75. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 76. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 77. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 78. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 79. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 80. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 81. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 82. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 83. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 84. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 85. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 86. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 87. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 88. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 89. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 90. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 91. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 92. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 93. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 94. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 95. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 96. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 97. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 98. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 99. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 100. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 101. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 102. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 103. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 104. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 105. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 106. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 107. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 108. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 109. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 110. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 111. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 112. Este o locatie linistita, foarte curata si un mediu relaxant. Gazda este o persoana foarte draguta. Ador cabina de dus pe care as fi luat-o la pachet daca s-ar fi putut. 🙂

 113. Garsoniera este amenajata cu mult gust si este foarte curat. Paula este foarte draguta si preocupata de binele clientilor.

 114. Este un apartament foarte frumos, curat, gazda foarte amabila

 115. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 116. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 117. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 118. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 119. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 120. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 121. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 122. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 123. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 124. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 125. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 126. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 127. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 128. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 129. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 130. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 131. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 132. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 133. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 134. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 135. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 136. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 137. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 138. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 139. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 140. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 141. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 142. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 143. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 144. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 145. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 146. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 147. Camera foarte comfortabila. Mic dejun variat si foarte ok.

 148. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 149. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 150. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 151. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 152. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 153. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 154. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 155. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 156. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 157. Gheorghe-iulian aprilie 19, 2019 at 6:46 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 158. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 159. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 160. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 161. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 162. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 163. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 164. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 165. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 166. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 167. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 168. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 169. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 170. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 171. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 172. Cel mai mult ne-a placut mancarea de la restaurant.In rest, camerele sunt foarte curate , patul comod, foarte cald in camera, minibar-ul aprovizionat.

 173. Un plus este amplasarea hotelului destul de central

 174. excellent room ruined by the service, parking, and breakfast offer

 175. Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 176. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 177. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 178. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 179. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 180. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 181. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 182. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 183. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 184. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 185. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 186. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 187. Gheorghe-iulian mai 3, 2019 at 11:56 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 188. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 189. F frumoasa camera, curatenie. Baia f mare. Senzor de lumina pe hol. Pretabila pt foto nunta.

 190. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 191. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 192. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 193. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 194. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 195. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 196. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 197. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 198. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 199. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 200. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 201. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 202. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 203. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 204. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 205. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 206. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:37 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 207. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 208. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 209. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 210. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 211. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 212. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 213. este un apartament curat,comod . Gazda amiabala .Totul a fost ok. O sa mai revenim

 214. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 215. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 216. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 217. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 218. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 219. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 220. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 221. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 222. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 223. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 224. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:40 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 225. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 226. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 227. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 228. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 229. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 230. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 231. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 232. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 233. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 234. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 235. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 236. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 237. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 238. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 239. Gheorghe-iulian mai 10, 2019 at 3:46 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 240. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 241. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 242. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 243. A fost totul confortabil, personalul ospitalier, patul foarte confortabil si micul dejun foarte bun!

 244. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 245. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 246. Totul a fost foarte bine. Amplasarea in centrul orasului, curatenie, confort. Desi am ajuns noaptea tarziu, gazdele ne-au asteptat. O mentiune speciala pentru gazde, niste oameni cu totul deosebiti, carora le multumim, si pe aceasta cale, pentru ajutorul pe care ni l-au dat. :-*

 247. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 248. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 249. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 250. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 251. Gheorghe-iulian mai 15, 2019 at 8:09 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 252. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 253. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 254. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 255. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 256. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 257. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 258. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 259. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 260. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 261. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 262. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 263. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 264. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 265. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 266. Gheorghe-iulian mai 15, 2019 at 8:09 am

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 267. Camera foarte luminoasă, iluminatul ambiental fiind extrem de plăcut, patul comod, televiziunea prin cablu cu HD, chiar dacă lipsesc anumite programe din grilă, baia destul de mare cu cabina de duș practică.

 268. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 269. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 270. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 271. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 272. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 273. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 274. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 275. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 276. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 277. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 278. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 279. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 280. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 281. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 282. Micul dejun este complet. Fiind racita mi-a fost adus ceai fierbinte, lapte cald, miere – multumesc Domnului ospatar pentru amabilitate! camera este curata pana in cele mai mici detalii, patul cu o saltea noua si confortabila, lenjeria impecabila, personalul hotelier extrem de amabil – le-am transmis complimentele mele personal. Locatia este langa gara, ceea ce pe mine m-a ajutat mult, calatorind cu trenul pana la Slatina. La feedback pozitiv voi mentiona si faptul ca ar fi necesar o inlocuire sau o mica reparatie a cabinei de dus; insa este atat de curat si doamnele care fac curatenia sigur isi dau atata silinta sa fie mentinut in cel mai bun status, incat pentru mine a fost irelevant. In rest, baia impecabila, la fel ca tot restul. Multumesc!

 283. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 284. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 285. Gheorghe-iulian mai 18, 2019 at 2:51 pm

  Locatia situata in centrul orasului. Camera curata si personalul amabil.

 286. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 287. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 288. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 289. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 290. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 291. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 292. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 293. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 294. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 295. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 296. +Comfortul, Curățenia și Personalul de nota 10+ începând de la doamnele care fac curățenie până la cei de la recepție. Cu toții au fost foarte primitori și receptivi la nevoile noastre. Am revenit și vom mai reveni cu drag. Vă mulțumim frumos!

 297. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 298. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 299. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 300. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 301. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 302. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 303. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 304. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 305. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 306. Zona liniștită si ferita de aglomeratia orașului. Doamna cu ochelari de la recepție a fost foarte amabilă si este un plus pentru companie.

 307. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 308. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 309. exact ca in poze ,gazda primitoare , totul curat si ok , nota 10.

 310. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 311. +Comfortul, Curățenia și Personalul de nota 10+ începând de la doamnele care fac curățenie până la cei de la recepție. Cu toții au fost foarte primitori și receptivi la nevoile noastre. Am revenit și vom mai reveni cu drag. Vă mulțumim frumos!

 312. Micul dejun, mocheta peste tot in hotel ,baia impecabila, totul functional

 313. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 314. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 315. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 316. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 317. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 318. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 319. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 320. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 321. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 322. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 323. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 324. micut , dar cochet , curat . tot ce trebuie ptr un sejur in doi .

 325. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 326. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 327. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 328. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 329. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 330. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 331. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 332. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 333. Liniște,curat,prosoape curate schimbate zilnic cel (puțin in cele 2 zile cât am stat eu).Personal am fost multumiț de ce am găsit!Daca vrei lux mergi la 5 stele(camera proaspăt zugravita,halat de baie și bomboane pe pat!!!)

 334. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 335. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 336. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 337. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 338. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 339. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 340. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 341. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 342. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 343. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 344. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 345. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 346. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 347. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 348. Foarte curat, personal amabil, pat confortabil, miros plăcut în camere. Voi reveni !

 349. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 350. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 351. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 352. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 353. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 354. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 355. Totul a fost perfect! Gazda minunata iar apartamentul foarte curat si foarte primitor!

 356. Am constatat cu placere ca exista fier si masa de calcat 🙂 In perioada aleasa de noi,au fost temperaturi de 40 de grade, aerul conditionat a facut diferenta.

 357. Un apartament foarte curat ,gazda foarte primitoare excelent

 358. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 359. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 360. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 361. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 362. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 363. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 364. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 365. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 366. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 367. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 368. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 369. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 370. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 371. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 372. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 373. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 374. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 375. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 376. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 377. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 378. Curățenia(prosoapele erau schimbate zilnic,se punea aspiratorul)Poziția hotelului Loc de parcare Micul dejun bogat și diver Personalul foarte serviabil și atent !

 379. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 380. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 381. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 382. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 383. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 384. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 385. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 386. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 387. Ne-am simțit ca acasă. Nu am fost deranjați de nimeni. Un loc foarte liniștit! Locația perfecta! Arată exact ca in fotografii!

 388. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 389. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 390. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 391. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 392. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 393. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 394. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 395. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 396. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 397. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 398. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 399. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 400. Si micul deun si locatia au fost excelente.

 401. Am făcut cea mai bună alegere alegând acest hotel, deoarece am avut parte de o camera foarte curată și spațioasă care mi-a oferit liniștea și confortul de care aveam nevoie. Camera a fost dotată și cu balcon de unde am avut o vedere foarte frumoasa spre râul Olt. Baia a fost foarte curată; mâncarea de la restaurant foarte bine pregătită, micul dejun decent. Personalul a fost foarte amabil. Cu siguranță voi mai reveni.

 402. Hotel decent pt sejur scurt. Pretul este ok in comparatie cu alte oferte din Slatina.

 403. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 404. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 405. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 406. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 407. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 408. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 409. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 410. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 411. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 412. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 413. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 414. Deși este in oraș, are intimitate și vedere foarte frumoasa!

 415. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 416. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 417. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

 418. Era curatenie. Usurinta de check-in si check-out Pret accesibil

 419. Liniste, aproape de locul unde trebuia sa fim pe timpul sederii, curat, comunicare foarte buna.

 420. Apartamentul este usor accesibil, chiar la intrare in bloc pe dreapta. Proprietarul foarte amabil, curatenie, baia echipata, are cada. Caldura functioneaza, la fel si internetul.

 421. Ne-a placut foarte mult spatiul de locuit, amenajat cu gust, proprietarii foarte, foarte amabili si intelegatori! Cum te poti simti, daca pt.proprietar conteaza venirea ta, astfel incat iti ofera suficient de multe atentii din partea casei? Excelent, desigur! Clientul pt ei, inseamna totul! Daca fiecare cazare, si-ar trata clientii astfel, ar fi perfect! Voi duce dorul cafelelor de dimineata, cu un peisaj superb, alaturi de sotul meu…

 422. Senzatia de curatenie si de spatiu resimtita inca de la intrarea pe usa, luminozitatea apartamentului, bucataria practica, simplitatea mobilei – era strictul necesar.

 423. Am primit si mici atentii cum ar fi bere, cafele si apa din partea casei. Zona este una linistita.

 424. Nimic !!! Am fost nevoiti sa utilizam lenjeria si prosoapele proprii. Fiind in circuit prin tara si cu o problema tehnica la masina ,eram prea obositi pentru a riposta. Regret ca nu am anuntat Protectia Consumatorului!

 425. Pretul mare pe noapte nu include micul dejun, iar luat separat are un pret enorm.

 426. Personal super drăguț și atent, curătenie si liniste.

 427. Un hotel de trei stele corect, extrem de curat, cu confort in camera peste cele trei stele, moc-dejun foarte bun. Un raport pret-calitate excelent. In plus are si o parcare proprie generoasa.

 428. Personalul sociabil, managerul Alin foarte prietenos si comunicativ, curatenie, conditii faine

 429. Foarte curat , foarte modern, raport calitate pret foarte bun.. nimic de reprosat .

 430. Mic dejun bun, dar cu putie variante de a alege. Pozitie relativ centrala. Personal amabil.

 431. Hotelul este frumos și camerele sunt curate și confortabile.

 432. Bun pentru o cazare scurta. Retras, liniste si linistit, putin inghesuit intre blocuri. personal amabil si atent, Mic dejun basic, dar complet si gustos.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled