Cazare ieftina Skala Potamia

De multe ori ne uitam dupa cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia

Dioscuri Luxury Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Green Sea Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vista Al Mar

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Ntinas Filoxenia Hotel & Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Korina Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Ariadni Hotel Bungalows

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Ipsario Garden Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Votsalo Suites

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Radu si Beatrice Zăvoranu din Pogonele, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Radu si Beatrice Zăvoranu din Pogonele, jud. BuzauCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Ludovic si Rebeca Bălțat din Dealu Frumos, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Skala Potamia, Makedonia, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ludovic si Rebeca Bălțat din Dealu Frumos, jud. SibiuCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Alex si Draga Tăriceanu din Dunarea, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alex si Draga Tăriceanu din Dunarea, jud. ConstantaCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Henrieta si Felix Drăgulescu din Dunavatu de Jos, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Skala Potamia, Makedonia, Grecia!

  (Henrieta si Felix Drăgulescu din Dunavatu de Jos, jud. TulceaCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Valentin si Celia Panaitescu din Chesereu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Skala Potamia, Makedonia, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Valentin si Celia Panaitescu din Chesereu, jud. BihorCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 • Luiza si Nicu Răducioiu din Coroisanmartin, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Skala Potamia, Makedonia, Grecia.

  (Luiza si Nicu Răducioiu din Coroisanmartin, jud. MuresCazare in Skala Potamia, Makedonia, Grecia pentru 5 persoane)

 1. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 2. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 3. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 4. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 5. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 6. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 7. Totul este cu bun gust și gândit până la cel mai mic detaliu.Și, după cum se știe, detaliile fac diferența.

 8. Totul a fost deosebit.Un loc de odihna si relaxare minunat…

 9. Everything was perfect, thank you Dina for your hospitality!

 10. 1. Curat si bine amenajat. 2. Curte mare si amenajată.

 11. Locatia, cazarea, gazda amabila, curatenie, balconul

 12. Cazarea este foarte aproape de plaja, camera moderna și curata, liniște.

 13. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 14. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 15. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 16. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 17. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 18. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 19. -locatia este super bine plasata -plaja aproape -loc de joaca pt copii -curatenie in fiecare zi in camera

 20. Conditiile au fost foarte bune, camera curata, personalul foarte amabil si atenti la orice solicitare. Mesele au fost foarte variate si tot timpul gaseai ceva de mancare si pentru copii. In fiecare seara erau feluri diferite de mancare si deserturi delicioase.

 21. Personalul foarte amabil, amplasarea hotelului, locurile de parcare (mai trebuie amenajate), mâncarea excelentă, facilitățile oferite.

 22. Fffff curat! Zilnic a fost facuta curatenie,schimbate asternuturile,prosoape inclusiv vasele spalate! Gazdele ff prietenoase si ajutatoare! Ne-a placut f mult! Cu siguranta vom reveni

 23. Locația ( foarte aproape de plaja – cea mai buna plaja ), Curățenia ( ireproșabila ), Piscina ( foarte bine intretinuta )

 24. Locatie excelenta + parcare privata Atat fatada, cat si interiorul sunt noi si amenajate cu bun gust (constructia este una relativ recenta) Curatenie exemplara – fara exagerare! Pat mare si foarte confortabil

 25. Amplasarea hotelului aproape de plaja si de magazine, dar totodată departe de agitația din zona. Managerul hotelului f amabil si dornic să te ajute cu informații despre ce poti vizita in zona. Piscină f frumoasa. Mic dejun f bun si variat

 26. Totul a fost minunat. Mancarea diversificata si gustoasa, plaja foarte aproape, hotelul impecabil iar patronii foarte draguti.

 27. Mic dejun foarte bun si curatenia facuta in fiecare zi excelent.

 28. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 29. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 30. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 31. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 32. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 33. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 34. 1. Curat si bine amenajat. 2. Curte mare si amenajată.

 35. Locatia, cazarea, gazda amabila, curatenie, balconul

 36. Cazarea este foarte aproape de plaja, camera moderna și curata, liniște.

 37. Totul este cu bun gust și gândit până la cel mai mic detaliu.Și, după cum se știe, detaliile fac diferența.

 38. Totul a fost deosebit.Un loc de odihna si relaxare minunat…

 39. Everything was perfect, thank you Dina for your hospitality!

 40. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 41. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 42. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 43. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 44. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 45. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 46. -locatia este super bine plasata -plaja aproape -loc de joaca pt copii -curatenie in fiecare zi in camera

 47. Conditiile au fost foarte bune, camera curata, personalul foarte amabil si atenti la orice solicitare. Mesele au fost foarte variate si tot timpul gaseai ceva de mancare si pentru copii. In fiecare seara erau feluri diferite de mancare si deserturi delicioase.

 48. Personalul foarte amabil, amplasarea hotelului, locurile de parcare (mai trebuie amenajate), mâncarea excelentă, facilitățile oferite.

 49. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 50. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 51. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 52. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 53. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 54. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 55. 1. Curat si bine amenajat. 2. Curte mare si amenajată.

 56. Locatia, cazarea, gazda amabila, curatenie, balconul

 57. Cazarea este foarte aproape de plaja, camera moderna și curata, liniște.

 58. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 59. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 60. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 61. Totul este cu bun gust și gândit până la cel mai mic detaliu.Și, după cum se știe, detaliile fac diferența.

 62. Totul a fost deosebit.Un loc de odihna si relaxare minunat…

 63. Everything was perfect, thank you Dina for your hospitality!

 64. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 65. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 66. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 67. Fffff curat! Zilnic a fost facuta curatenie,schimbate asternuturile,prosoape inclusiv vasele spalate! Gazdele ff prietenoase si ajutatoare! Ne-a placut f mult! Cu siguranta vom reveni

 68. Locația ( foarte aproape de plaja – cea mai buna plaja ), Curățenia ( ireproșabila ), Piscina ( foarte bine intretinuta )

 69. Locatie excelenta + parcare privata Atat fatada, cat si interiorul sunt noi si amenajate cu bun gust (constructia este una relativ recenta) Curatenie exemplara – fara exagerare! Pat mare si foarte confortabil

 70. -locatia este super bine plasata -plaja aproape -loc de joaca pt copii -curatenie in fiecare zi in camera

 71. Conditiile au fost foarte bune, camera curata, personalul foarte amabil si atenti la orice solicitare. Mesele au fost foarte variate si tot timpul gaseai ceva de mancare si pentru copii. In fiecare seara erau feluri diferite de mancare si deserturi delicioase.

 72. Personalul foarte amabil, amplasarea hotelului, locurile de parcare (mai trebuie amenajate), mâncarea excelentă, facilitățile oferite.

 73. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 74. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 75. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 76. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 77. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 78. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 79. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 80. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 81. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 82. Totul este cu bun gust și gândit până la cel mai mic detaliu.Și, după cum se știe, detaliile fac diferența.

 83. Totul a fost deosebit.Un loc de odihna si relaxare minunat…

 84. Everything was perfect, thank you Dina for your hospitality!

 85. Fffff curat! Zilnic a fost facuta curatenie,schimbate asternuturile,prosoape inclusiv vasele spalate! Gazdele ff prietenoase si ajutatoare! Ne-a placut f mult! Cu siguranta vom reveni

 86. Locația ( foarte aproape de plaja – cea mai buna plaja ), Curățenia ( ireproșabila ), Piscina ( foarte bine intretinuta )

 87. Locatie excelenta + parcare privata Atat fatada, cat si interiorul sunt noi si amenajate cu bun gust (constructia este una relativ recenta) Curatenie exemplara – fara exagerare! Pat mare si foarte confortabil

 88. Locatie amplasată aproape de plaja si de taverne! Personalul a fost foarte amabil, gazda Anita, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut!! Mii de mulțumiri, cu siguranta vom reveni!

 89. Curatenia se face zilnic. Prosoape si lenjerie schimbate la 3 zile.

 90. Camera curată, aranjată cu bun gust, obloane, plasă de insecte, terasă frumoasă dotată cu masă și scaune, foișor dotat cu tot ce trebuie pt grătar, zona liniștită aproape de mare, wi-fi gratuit, dotată cu tot ce trebuie pt gătit, frigider, tv, iar gazda f primitoare.

 91. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 92. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 93. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 94. Absolut tot. Personal amabil si foarte saritor in ajutor. Curățenie zilnica ireproșabilă. Mic dejun foarte diversificat. M-am simțit ca acasa.

 95. E un hotel foarte frumos, curatenie in fiecare dimineata in camera. Am avut un sejur foarte frumos aici, recomand!😊

 96. O experienta f.placuta.hotel la 5 m de plaja.Apa minunata ,in fata apa,in spate munte.Daca iubesti natura ,este locul ideeal.Personal restaurant excelent.Chelnar roman.

 97. Excellent hotel, clean and comfortable with friendly and helpful staff. Fully renovated with luxury design. Overall experience was awesome. I recommend this hotel to everyone.

 98. Υπέροχο στρώμα άνετο πολυτελές ανατομικό! Όλα τα λευκά είδη σεντόνια πετσέτες κάτασπρα και βαμβακερά υπέροχα ! Όλα cocomat! Η αισθητική του δωματίου: μοντέρνο λιτό άνετο! H θέα στη θάλασσα υπέροχη και η θάλασσα Πέντε βήματα από το δωμάτιο! Σε περιπατητή απόσταση από το κεντρο αλλά ταυτόχρονα σε ήσυχη περιοχή !

 99. Εξαιρετικό κατάλυμα στην στην καρδιά της ομορφότερης παραλίας του νησιού . Φιλόξενοι ευχάριστοι φιλικοί οικοδεσποτες με διάθεση να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο. Η καθαριότητα σχολαστική Το προτείνω ανεπιφύλακτα

 100. totul confort., curatenie, servicii de calitate, piscina super ingrijita spatiul destinat copiilor foarte bine gandit

 101. Locația superbă cu marea în față și muntele în spate!!! Piscină, locul de joacă amenajat pentru copiii.

 102. Amplasamentul ,linistea ,imprejurimile ,peisajajul .Am gasit exact cum a fost descrierea de la booking.com. Nu am intampinat probleme.Am vaz ca unii comenteaza aiurea probabil doar sa faca rau.Noi am fost foarte multumiti de tot cat si de comportamèntul celor de la hotel care au fost super de treaba,cu regulile hotelului afisate in camere ceea ce a fost foarte ok pentru a nu se creea confuzii.

 103. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 104. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 105. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 106. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 107. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 108. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 109. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 110. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 111. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 112. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 113. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 114. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 115. 1. Curat si bine amenajat. 2. Curte mare si amenajată.

 116. Locatia, cazarea, gazda amabila, curatenie, balconul

 117. Cazarea este foarte aproape de plaja, camera moderna și curata, liniște.

 118. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 119. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 120. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 121. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 122. Curățenie, confort aproape de mare. Totul Ok. Recomand cu încredere.

 123. The sea view, it is marvelous to drink your morning coffee and to watch the sunrise and the sea. The private beach is a nice addition. Rooms are large and very clean. Location is perfect, it is nice for a walk on the beach in both directions and there is plenty of local taverns with seafood. The stuff of the hotel is very polite and helpful. They recommend to us a few local taverns and places to visit, which are awesome.

 124. Excellent hotel, clean and comfortable with friendly and helpful staff. Fully renovated with luxury design. Overall experience was awesome. I recommend this hotel to everyone.

 125. Υπέροχο στρώμα άνετο πολυτελές ανατομικό! Όλα τα λευκά είδη σεντόνια πετσέτες κάτασπρα και βαμβακερά υπέροχα ! Όλα cocomat! Η αισθητική του δωματίου: μοντέρνο λιτό άνετο! H θέα στη θάλασσα υπέροχη και η θάλασσα Πέντε βήματα από το δωμάτιο! Σε περιπατητή απόσταση από το κεντρο αλλά ταυτόχρονα σε ήσυχη περιοχή !

 126. Εξαιρετικό κατάλυμα στην στην καρδιά της ομορφότερης παραλίας του νησιού . Φιλόξενοι ευχάριστοι φιλικοί οικοδεσποτες με διάθεση να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο. Η καθαριότητα σχολαστική Το προτείνω ανεπιφύλακτα

 127. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 128. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 129. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 130. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 131. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 132. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 133. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 134. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 135. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 136. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 137. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 138. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 139. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 140. Totul la superlativ. Curatenie exemplara , camera superba, mobilata cu bun gust, comunicarea excelenta cu gazda, amplasarea hotelului pe plaja. Prosoape schimbate si curatenie facuta in fiecare zi.Gazdele s-au gandit la toate detaliile care iti fac viata frumoasa: cuier in camera, cuiere multe la baie, bucatarie dotata cu tot ce aveai nevoie pt. a avea un sejur placut, paturile super comode, sezlonguri pe plaja, prosoape ptr. plaja. Multumim gazdei, care este o femeie deosebita, o profesionista in acest domeniu. Felicitari!

 141. Totul. Cladirea noua si frumoasa, amplasarea, curatenia impecabila, multumim gazdei!

 142. 1. Curat si bine amenajat. 2. Curte mare si amenajată.

 143. Locatia, cazarea, gazda amabila, curatenie, balconul

 144. Cazarea este foarte aproape de plaja, camera moderna și curata, liniște.

 145. totul confort., curatenie, servicii de calitate, piscina super ingrijita spatiul destinat copiilor foarte bine gandit

 146. Locația superbă cu marea în față și muntele în spate!!! Piscină, locul de joacă amenajat pentru copiii.

 147. Amplasamentul ,linistea ,imprejurimile ,peisajajul .Am gasit exact cum a fost descrierea de la booking.com. Nu am intampinat probleme.Am vaz ca unii comenteaza aiurea probabil doar sa faca rau.Noi am fost foarte multumiti de tot cat si de comportamèntul celor de la hotel care au fost super de treaba,cu regulile hotelului afisate in camere ceea ce a fost foarte ok pentru a nu se creea confuzii.

 148. locatia foarte buna, camera desi mica, incapatoare. curatenie zilnica si prosoape schimbate zilnic. ospitalieri si foarte amabili,dornici de a multumi clientul.

 149. Foarte confortabil, curat si foarte aproape de plaja.Doamna de la receptie de pe timpul zilei desi nu stie engleza este foarte amabila si a rezolvat toate problemele. Asternuturile si cearsafurile sunt schimbate in fiecare zi. La sfarsitul sejurului am primit si un borcan cu miere de la gazde.Recomand cu caldura.

 150. Foarte curat, prosoapele se schimba daca sunt lasate pe jos, se face curatenie zilnic

 151. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 152. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 153. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 154. Amplasarea fata de plaja,curatenia in camere in fiecare zi,personal politicos si receptiv la sesizari.

 155. Terasa ,curatenia , politetea, facilitatile, mancarea la mic dejun si plaja cu umbrela si sezlong.

 156. Amplasarea este superbă 5m de plajă,curățenie,personal ok,la restaurant chelnerii români și superb de treaba….

 157. Conditii super, corespundea descrierilor booking intocmai! 100 metri pana la plaja cu pietre si inca 500m pe faleza pana la plaja cu nisip, sezlonguri, si apa putin adanca ideala pt familii cu copii. In apropiere erau 4 market-uri. Taverne unde nu dai gres orice doresti sa mananci in ordinea serviciilor si calitatii meniului: Captain, Flisvos, Krambousa, Nautilos.

 158. Propietarii Kiki si Dimitri, extraordinar de primitori, adevarati operatori in turism, curatenia locatiei efectuata zilnic, camerele mari, luminoase, minipiscina privata efectiv o minune pentru zilele toride de vara. Uleiul extravirgin de masline, produs de Dimitri este super.

 159. Very beautiful and modern location. The owner is very nice and constantly asks for feedback if everything is ok. The room was very clean and the pool was great for kids! For a family with 2 children I would reccomnend the big villa with pool.

 160. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 161. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 162. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 163. Locatie amplasată aproape de plaja si de taverne! Personalul a fost foarte amabil, gazda Anita, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut!! Mii de mulțumiri, cu siguranta vom reveni!

 164. Curatenia se face zilnic. Prosoape si lenjerie schimbate la 3 zile.

 165. Camera curată, aranjată cu bun gust, obloane, plasă de insecte, terasă frumoasă dotată cu masă și scaune, foișor dotat cu tot ce trebuie pt grătar, zona liniștită aproape de mare, wi-fi gratuit, dotată cu tot ce trebuie pt gătit, frigider, tv, iar gazda f primitoare.

 166. Absolut tot. Personal amabil si foarte saritor in ajutor. Curățenie zilnica ireproșabilă. Mic dejun foarte diversificat. M-am simțit ca acasa.

 167. E un hotel foarte frumos, curatenie in fiecare dimineata in camera. Am avut un sejur foarte frumos aici, recomand!😊

 168. O experienta f.placuta.hotel la 5 m de plaja.Apa minunata ,in fata apa,in spate munte.Daca iubesti natura ,este locul ideeal.Personal restaurant excelent.Chelnar roman.

 169. totul confort., curatenie, servicii de calitate, piscina super ingrijita spatiul destinat copiilor foarte bine gandit

 170. Locația superbă cu marea în față și muntele în spate!!! Piscină, locul de joacă amenajat pentru copiii.

 171. Amplasamentul ,linistea ,imprejurimile ,peisajajul .Am gasit exact cum a fost descrierea de la booking.com. Nu am intampinat probleme.Am vaz ca unii comenteaza aiurea probabil doar sa faca rau.Noi am fost foarte multumiti de tot cat si de comportamèntul celor de la hotel care au fost super de treaba,cu regulile hotelului afisate in camere ceea ce a fost foarte ok pentru a nu se creea confuzii.

 172. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 173. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 174. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 175. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 176. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 177. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 178. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 179. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 180. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 181. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 182. – gazde foarte primitoare – personal amabil – amplasare foarte aproape de plaja (1 min pe jos) – curatenie; prosoape schimbate zilnic – sezlonguri si umbrele incluse la plaja – zona linistita – mini market in apropiere (5 min) – restaurant cu mancare foarte buna

 183. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de familia care administreaza aceasta afacerea.

 184. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 185. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 186. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 187. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 188. Curățenie, confort aproape de mare. Totul Ok. Recomand cu încredere.

 189. The sea view, it is marvelous to drink your morning coffee and to watch the sunrise and the sea. The private beach is a nice addition. Rooms are large and very clean. Location is perfect, it is nice for a walk on the beach in both directions and there is plenty of local taverns with seafood. The stuff of the hotel is very polite and helpful. They recommend to us a few local taverns and places to visit, which are awesome.

 190. Amplasarea hotelului este foarte buna, doar la 5 minute de mers pe jos, fata de zona comerciala, de promenada, sau de cele mai bune restaurante (recomandate chiar de la receptie). Cu toate astea, zona este linistita (nu se afla chiar la soseaua principala din Thassos), curtea si imprejurimile sunt pline de verdeata si flori. Fiecare camera are terasa si chicineta, iar curatenia din camere este exemplara (se face zilnic). Micul dejun e ok, iar personalul e foarte amabil. Peste drum de hotel se afla parcarea, iar la circa 100 de metri o patiserie cu produse excelente (o parte din ele le veti regasi la micul dejun).

 191. Loc liniștit, la 10min de plajă. Personal amabil. Spatiu de joaca pentru copii, curte plăcută. Zilnic se îngrijea camera, se schimbau prosoapele. Dejunul servit

 192. Curatenia…se vede ca este o proprietate ingrijita…se acorda atentie la curatenie…

 193. The washing machine was really useful and the welcome pack was a nice touch. The owner was very nice and friendly she was just not empathetic to our problem or minded to realise we had paid money for a peaceful holiday and this was not what we got!

 194. Had a lovely stay ,very clean ,it was a walking distance to every thing,would defo go bk

 195. The location, I liked that the apartment was in a secure compound. The host was very good, left a nice pack of treats, coffee pods and milk. Good shower and a washing machine was available.

 196. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 197. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 198. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 199. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 200. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 201. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 202. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 203. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 204. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 205. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 206. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 207. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 208. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 209. Curățenie, confort aproape de mare. Totul Ok. Recomand cu încredere.

 210. The sea view, it is marvelous to drink your morning coffee and to watch the sunrise and the sea. The private beach is a nice addition. Rooms are large and very clean. Location is perfect, it is nice for a walk on the beach in both directions and there is plenty of local taverns with seafood. The stuff of the hotel is very polite and helpful. They recommend to us a few local taverns and places to visit, which are awesome.

 211. Absolut tot. Personal amabil si foarte saritor in ajutor. Curățenie zilnica ireproșabilă. Mic dejun foarte diversificat. M-am simțit ca acasa.

 212. E un hotel foarte frumos, curatenie in fiecare dimineata in camera. Am avut un sejur foarte frumos aici, recomand!😊

 213. O experienta f.placuta.hotel la 5 m de plaja.Apa minunata ,in fata apa,in spate munte.Daca iubesti natura ,este locul ideeal.Personal restaurant excelent.Chelnar roman.

 214. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 215. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 216. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 217. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 218. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 219. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 220. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 221. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 222. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 223. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 224. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 225. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 226. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 227. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 228. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 229. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 230. Curățenie, confort aproape de mare. Totul Ok. Recomand cu încredere.

 231. The sea view, it is marvelous to drink your morning coffee and to watch the sunrise and the sea. The private beach is a nice addition. Rooms are large and very clean. Location is perfect, it is nice for a walk on the beach in both directions and there is plenty of local taverns with seafood. The stuff of the hotel is very polite and helpful. They recommend to us a few local taverns and places to visit, which are awesome.

 232. Camera moderna ,curtea exterioara in stil rustic si parcare privata acoperita

 233. Este amplasat destul de aproape de mare, de restaurante, de magazine . La 2 minute de mers pe jos este Supermarket, este magazinul cu paine . Trenuletul trece seara prin fata proprietatii . Se face curat zilnic iar proprietarii sunt foarte amabili, nu am mai intalnit pana acum . Este liniste si are priveliste spre mare dar si o vedere superba spre padure . Esti la mare dar ai o vedere minunata spre munte .

 234. Curatenie , personal amabil, parcare privata,loc de joaca pentru copii, ideal pentru familii, bucatarie comuna utilata, aproape de plaja (la 10 minute de mers pe jos).

 235. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 236. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 237. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 238. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 239. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 240. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 241. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 242. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 243. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 244. Minunata localizarea,pe faleza,inconjurata de taverne și cu plaja in fata.

 245. Foarte aproape de plaja si de centrul statiunii . Personalul foarte amabil mai ales proprietarul

 246. Vila este noua, mobilierul nou, totul foarte curat.

 247. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 248. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 249. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 250. Amplasarea hotelului aproape de plaja si de magazine, dar totodată departe de agitația din zona. Managerul hotelului f amabil si dornic să te ajute cu informații despre ce poti vizita in zona. Piscină f frumoasa. Mic dejun f bun si variat

 251. Totul a fost minunat. Mancarea diversificata si gustoasa, plaja foarte aproape, hotelul impecabil iar patronii foarte draguti.

 252. Mic dejun foarte bun si curatenia facuta in fiecare zi excelent.

 253. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 254. Curățenie, confort aproape de mare. Totul Ok. Recomand cu încredere.

 255. The sea view, it is marvelous to drink your morning coffee and to watch the sunrise and the sea. The private beach is a nice addition. Rooms are large and very clean. Location is perfect, it is nice for a walk on the beach in both directions and there is plenty of local taverns with seafood. The stuff of the hotel is very polite and helpful. They recommend to us a few local taverns and places to visit, which are awesome.

 256. Camera moderna ,curtea exterioara in stil rustic si parcare privata acoperita

 257. Este amplasat destul de aproape de mare, de restaurante, de magazine . La 2 minute de mers pe jos este Supermarket, este magazinul cu paine . Trenuletul trece seara prin fata proprietatii . Se face curat zilnic iar proprietarii sunt foarte amabili, nu am mai intalnit pana acum . Este liniste si are priveliste spre mare dar si o vedere superba spre padure . Esti la mare dar ai o vedere minunata spre munte .

 258. Curatenie , personal amabil, parcare privata,loc de joaca pentru copii, ideal pentru familii, bucatarie comuna utilata, aproape de plaja (la 10 minute de mers pe jos).

 259. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 260. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 261. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 262. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 263. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 264. The studios location is perfect – between Golden Beach and the part of the village where most restaurants are. We had a couple of questions prior to our arrival to which we got timely response. The owner met us upon arrival to give us the keys, she was at the property most of the time so whenever we needed anything or had questions she was always available. We were impressed by how clean the studio was, linen and towels got changed every two days. We really enjoyed the two terraces that were at our disposal – the private one of the studio and a common one on the back with a large dining table and fantastic view to the mountains. Great experience overall, would definitely recommend.

 265. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 266. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 267. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 268. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 269. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 270. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 271. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 272. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 273. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 274. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 275. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 276. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 277. Camera in care am fost cazat are fereastra spre rasarit si amplasarea patului permite soarelui „sa-ti rasara printe talpi” 😀

 278. Desi nu este un hotel de 5* ci unul micut, este o locatie perfecta, relaxanta care te face sa te simti ca acasa. Camerele nu sunt foarte mari insa sunt renovate si bine utilate cu tot ceea ce ai nevoie pt propriul comfort! Queen room ul in care am stat, ofera o priveliste deosebita fiind pozitionat exact spre mare, la cativa metri de aceasta. Terasa arata mult mai bine decat in pozele din prezentarea booking. Accesul la bucatarie este 24/24, aceasta fiind foarte bine utilata! Proprietarul intr-adevar un tip deosebit de sociabil si agreabil! Curatenia este exemplara, intretinuta zilnic, gasesti totul chiar si orice haina aranjata, iar la fiecare 2 zile lenjeria si prosoapele sunt schimbate! Desi sincer, am fost un pic reticent la inceput, totul s-a dovedit a fi la superlativ.

 279. Totul a fost la superlativ! Vederea spre mare iti taie respiratia, curățenia este impecabilă, personal amabil si prietenos!

 280. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 281. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 282. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 283. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 284. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 285. The studios location is perfect – between Golden Beach and the part of the village where most restaurants are. We had a couple of questions prior to our arrival to which we got timely response. The owner met us upon arrival to give us the keys, she was at the property most of the time so whenever we needed anything or had questions she was always available. We were impressed by how clean the studio was, linen and towels got changed every two days. We really enjoyed the two terraces that were at our disposal – the private one of the studio and a common one on the back with a large dining table and fantastic view to the mountains. Great experience overall, would definitely recommend.

 286. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 287. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 288. Amplasare langa plaja. Apartamentul modern si spatios. Curatenie se face in fiecare zi. Personalul foarte amabil. Cu siguranta aici vom reveni de fiecare data cand vom vizita insula Thassos!

 289. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 290. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 291. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 292. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 293. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 294. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 295. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 296. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 297. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 298. Camera in care am fost cazat are fereastra spre rasarit si amplasarea patului permite soarelui „sa-ti rasara printe talpi” 😀

 299. Desi nu este un hotel de 5* ci unul micut, este o locatie perfecta, relaxanta care te face sa te simti ca acasa. Camerele nu sunt foarte mari insa sunt renovate si bine utilate cu tot ceea ce ai nevoie pt propriul comfort! Queen room ul in care am stat, ofera o priveliste deosebita fiind pozitionat exact spre mare, la cativa metri de aceasta. Terasa arata mult mai bine decat in pozele din prezentarea booking. Accesul la bucatarie este 24/24, aceasta fiind foarte bine utilata! Proprietarul intr-adevar un tip deosebit de sociabil si agreabil! Curatenia este exemplara, intretinuta zilnic, gasesti totul chiar si orice haina aranjata, iar la fiecare 2 zile lenjeria si prosoapele sunt schimbate! Desi sincer, am fost un pic reticent la inceput, totul s-a dovedit a fi la superlativ.

 300. Totul a fost la superlativ! Vederea spre mare iti taie respiratia, curățenia este impecabilă, personal amabil si prietenos!

 301. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 302. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 303. The studios location is perfect – between Golden Beach and the part of the village where most restaurants are. We had a couple of questions prior to our arrival to which we got timely response. The owner met us upon arrival to give us the keys, she was at the property most of the time so whenever we needed anything or had questions she was always available. We were impressed by how clean the studio was, linen and towels got changed every two days. We really enjoyed the two terraces that were at our disposal – the private one of the studio and a common one on the back with a large dining table and fantastic view to the mountains. Great experience overall, would definitely recommend.

 304. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 305. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 306. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 307. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 308. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 309. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 310. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 311. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 312. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 313. E o vila curata, cu toate utilitatile, aproape de tot felul de magazine.

 314. The house was very clean, well equipped; we had all that we needed. Nice terace with a barbecue. Manos gave us all the information that we needed. Thanks again for everything! We recomand staying at Verde Villas!

 315. What an incredible villa and retreat! Fabulous villa, lovely high spec interior, spacious and clean with a wonderful sea view of Golden Beach and the mountains. The villa is equipped with everything that you could need, more than the basics, very well equipped kitchen, really comfortable bedrooms with king size beds, big and comfortable double sofa bed at the living room and very good Wi-Fi. Our children enjoyed playing at the playground and garden while we were relaxing on the balcony or the barbecue area. The location is great, Supermarket, bakery and tavern literally next door and only a few minutes easy walk to the beach. It’s definitely an excellent value for money. We loved it there and we will return again soon. Bill

 316. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 317. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 318. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 319. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 320. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 321. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 322. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 323. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 324. The studios location is perfect – between Golden Beach and the part of the village where most restaurants are. We had a couple of questions prior to our arrival to which we got timely response. The owner met us upon arrival to give us the keys, she was at the property most of the time so whenever we needed anything or had questions she was always available. We were impressed by how clean the studio was, linen and towels got changed every two days. We really enjoyed the two terraces that were at our disposal – the private one of the studio and a common one on the back with a large dining table and fantastic view to the mountains. Great experience overall, would definitely recommend.

 325. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 326. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 327. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 328. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 329. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 330. Gazda deosebit de primitoare, mancare excelenta la restaurant , foarte aproape de plaja, curat si camere moderne cu aer conditionat , RECOMAND

 331. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 332. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 333. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 334. Second year in a row, everything perfect. Clean, fully equipped (maybe a dishwasher is needed, sometimes we felt the lack of it), close to the beach, quiet zone.

 335. E o vila curata, cu toate utilitatile, aproape de tot felul de magazine.

 336. The house was very clean, well equipped; we had all that we needed. Nice terace with a barbecue. Manos gave us all the information that we needed. Thanks again for everything! We recomand staying at Verde Villas!

 337. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 338. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 339. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 340. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 341. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 342. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 343. Locatie excelenta,racoros mai ales pentru lunile de vara.Sunt ceva probleme cu insectele(din cauza vegetatiei abundente) dar ,daca nu exagerezi cu statul pe balcon se poate trece peste asta.Marea a fost de vis!Micul dejun a fost suficient. Sunt conditii petru ca sederea la acest hotel sa fie mai animata,sa se renunte la atmosfera mult prea sobra(sober).

 344. Amplasarea hotelului aproape de plaja si de magazine, dar totodată departe de agitația din zona. Managerul hotelului f amabil si dornic să te ajute cu informații despre ce poti vizita in zona. Piscină f frumoasa. Mic dejun f bun si variat

 345. Totul a fost minunat. Mancarea diversificata si gustoasa, plaja foarte aproape, hotelul impecabil iar patronii foarte draguti.

 346. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 347. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 348. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 349. Camera spatioasa. Atu in plus faptul că are piscină. Curățenie zilnic in camera. Aproape de plaja.

 350. Amplasarea! Aproape de plaja și relativ aproape de centrul stațiunii.

 351. The staff, the food, the location. I was really impressed with the staff’s hospitality. Tha room was spacious and clean.

 352. totul confort., curatenie, servicii de calitate, piscina super ingrijita spatiul destinat copiilor foarte bine gandit

 353. Locația superbă cu marea în față și muntele în spate!!! Piscină, locul de joacă amenajat pentru copiii.

 354. Amplasamentul ,linistea ,imprejurimile ,peisajajul .Am gasit exact cum a fost descrierea de la booking.com. Nu am intampinat probleme.Am vaz ca unii comenteaza aiurea probabil doar sa faca rau.Noi am fost foarte multumiti de tot cat si de comportamèntul celor de la hotel care au fost super de treaba,cu regulile hotelului afisate in camere ceea ce a fost foarte ok pentru a nu se creea confuzii.

 355. Locatia buna. Camere mari. Curat. Gradina mare si frumoasa. Mic dejun bun.

 356. Very clean place. Large parking space. Near is big market and the beach is 15 minutes away by foot.

 357. Great views from balcony (ours was sea facing). Pool was very clean – happy hour also ensured a great deal on beers, cocktails and juices. For what we paid, we were generally happy with the facilities we had.

 358. Personal,curatenie,liniste,foarte aproape de plaja,siguranta,conexiune internet ok,gazde excelente

 359. Unitatea Hoteliera si personalul de nota 10+. Curatenie in ap in fiecare zi, Lenjeria + prosope se schimba la 2 zile dar in fiecare zi vine cineva sa intrebe daca va lipseste/trebuie ceva. Apartamentul se prezinta exact ca in poze + fiecare geam are plasa de tantari si draperie exterioare tip rulou, si fiecare camera este dotata cu A/C. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie (ca acasa). Distanta pana la apa ca-n descriere 80-90m iar pana la cel mai apropiat market 100-120m. Distanta pana unde incep cherhanalele 500m (ca si unitati n-am putut sa le numar). Apa cristalina si foarte calda.

 360. hotelul este aproape de mare,se face zilnic curat in camera,camera este spatioasa,poti inchiria gratuit biciclete,gazdele primitoare.

 361. Camera in care am fost cazat are fereastra spre rasarit si amplasarea patului permite soarelui „sa-ti rasara printe talpi” 😀

 362. Desi nu este un hotel de 5* ci unul micut, este o locatie perfecta, relaxanta care te face sa te simti ca acasa. Camerele nu sunt foarte mari insa sunt renovate si bine utilate cu tot ceea ce ai nevoie pt propriul comfort! Queen room ul in care am stat, ofera o priveliste deosebita fiind pozitionat exact spre mare, la cativa metri de aceasta. Terasa arata mult mai bine decat in pozele din prezentarea booking. Accesul la bucatarie este 24/24, aceasta fiind foarte bine utilata! Proprietarul intr-adevar un tip deosebit de sociabil si agreabil! Curatenia este exemplara, intretinuta zilnic, gasesti totul chiar si orice haina aranjata, iar la fiecare 2 zile lenjeria si prosoapele sunt schimbate! Desi sincer, am fost un pic reticent la inceput, totul s-a dovedit a fi la superlativ.

 363. Totul a fost la superlativ! Vederea spre mare iti taie respiratia, curățenia este impecabilă, personal amabil si prietenos!

 364. Locatie buna, pret bun, camerele mari ,curatenie zilnic si proprietarii foarte amabili.

 365. Personalul foarte amabil. Curățenie în fiecare zi. Locația și priveliștea super.

 366. Accesul la gradina, frumos amenajata și îngrijită. Personalul amabil, plaja aproape de hotel la fel am găsit și magazine în apropiere. Cu siguranță revenim anul următor!

 367. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 368. We spend 3 wonderful days at Studio Yanna. It is close to the beach, the cleaning is perfect. It has parking at the property and the lady is very nice. We send hello to Baloo!

 369. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 370. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 371. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 372. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 373. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 374. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 375. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 376. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 377. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 378. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 379. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 380. Pat foarte confortabil, mic dejun bogat și variat, piscina mare cu vedere frumoasă către munți, personal atent și bine pregătit. Recomand celor care caută o experiență nu neapărat autentic grecească, dar cu un nivel de confort mai apropiat de standardele vestice.

 381. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 382. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 383. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 384. TOTUL: locatie, conditii cazare, mancare, bautura, Sofia&Glen si copii, Brian!

 385. Second year in a row, everything perfect. Clean, fully equipped (maybe a dishwasher is needed, sometimes we felt the lack of it), close to the beach, quiet zone.

 386. E o vila curata, cu toate utilitatile, aproape de tot felul de magazine.

 387. The house was very clean, well equipped; we had all that we needed. Nice terace with a barbecue. Manos gave us all the information that we needed. Thanks again for everything! We recomand staying at Verde Villas!

 388. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 389. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 390. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 391. A fost totul excelent. Am plecat fara sa stim peste ce vom da, dar am dat peste o pensiune superba, amplasata foarte aproape de plaja, cu camere curate, prosoape schimbate o data la 2 zile plus curatenie, o proprietara plina de zambet si solicitudine. http://cetin.ro/back-from-concediul-grecesc

 392. We spend 3 wonderful days at Studio Yanna. It is close to the beach, the cleaning is perfect. It has parking at the property and the lady is very nice. We send hello to Baloo!

 393. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 394. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 395. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 396. Amplasamentul locatie este extraordinar. Parcarea la proprietate a fost bine venita. Procedura de check in si check out foarte usor de realizat. The location is very close to the sea. Free parking ( exactly at the property ) The accomodation procedure is very easy.

 397. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 398. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 399. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 400. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 401. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 402. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 403. Partea exterioara a locatiei este foarte frumoasa. Locatia beneficiaza de o curte extrem de frumoasa si o piscina extraordinara.

 404. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 405. Wonderful hotel, you can see and feel how much love was put in every detail. The breakfast was fresh and with a lot of choices. The friendliness of the owner familiy and the stuff is outstanding. We felt very welcomed and can highly recommend this place.

 406. Second year in a row, everything perfect. Clean, fully equipped (maybe a dishwasher is needed, sometimes we felt the lack of it), close to the beach, quiet zone.

 407. E o vila curata, cu toate utilitatile, aproape de tot felul de magazine.

 408. The house was very clean, well equipped; we had all that we needed. Nice terace with a barbecue. Manos gave us all the information that we needed. Thanks again for everything! We recomand staying at Verde Villas!

 409. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 410. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 411. Gazda primitoare, curatenie exemplara, foarte multa liniiste, vila dotata cu absolut orice este nevoie. Plaja in apropiere la 3 minute de mers pe jos.

 412. Apartament spatios, curat , dotat cu tot ce ai nevoie ,Priveliste foarte frumoasa , aproape de plaja si de magazine. Gazdele oameni minunati. Vom reveni cu siguranta.

 413. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 414. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 415. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 416. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 417. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 418. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 419. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 420. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 421. Totul a fost minunat, personalul de vis, de la patroni la femeia care se ocupa de curatenie, niște oameni deosebiți. Ne vom întoarce mereu cu drag.

 422. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 423. Wonderful hotel, you can see and feel how much love was put in every detail. The breakfast was fresh and with a lot of choices. The friendliness of the owner familiy and the stuff is outstanding. We felt very welcomed and can highly recommend this place.

 424. Totul a fost la superlativ ! Eleganta, curatenia studioului, ospitalitatea, absolut tot ce ne-am dorit am gasit in acest loc. Ne-am simtit ca acasa, multumim pentru tot managerului si echipei. Recomandam cu incredere locatia, noi vom revenii cu placere.

 425. Totul a fost minunat. Hotelul, locatia, peisajele. Am petrecut clipe minunate acolo si ne vom intoarce cu drag. Va multumim pentru tot.

 426. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 427. Second year in a row, everything perfect. Clean, fully equipped (maybe a dishwasher is needed, sometimes we felt the lack of it), close to the beach, quiet zone.

 428. E o vila curata, cu toate utilitatile, aproape de tot felul de magazine.

 429. The house was very clean, well equipped; we had all that we needed. Nice terace with a barbecue. Manos gave us all the information that we needed. Thanks again for everything! We recomand staying at Verde Villas!

 430. Aproape de plaja si interiorul vilei foarte frumos. Zona linistita.

 431. Totul a fost perfect si mult peste așteptări. Gazda este senzationala, o persoana cu mult bun simt si foarte atenta la nevoile noastre. Vila arata incredibil, mi-a placut foarte mult faptul ca faceau curat in fiecare zi. Recomand cu toata inima si cu siguranta vom reveni.

 432. I want to start with the fact that the location marvellous. Ist just like in the picture. Mountain behind and the sea ist on 4 min walk away.The cleaning services is professional.The host ist very kind and she ist 24 hours for you if you need help.was a perfect week for little money. Am doar cuvinte de lauda la adresa personalului,de la cei ce se ocupa de curățenia imecabila…Pana la ‘receptionista’care a fost pentru noi 24 din 24 disponibila sa ne ajute cu orice fel de informație de care am avut nevoi.locatia este exact ca și în poze:muntele în spate vilelor și marea la 4 min de mers pe jos.a fost un concediu superb la o locație perfecta pe banii putini.Recomand cu căldură. Die Anlage ist genau so wie in bild. Nette und professionelle Personal bereit 24 Stunde zum helfen. Sehr sauber und modern.

 433. Apartament spatios, curat , dotat cu tot ce ai nevoie ,Priveliste foarte frumoasa , aproape de plaja si de magazine. Gazdele oameni minunati. Vom reveni cu siguranta.

 434. Locatia frumoasa, plaja la 5 min de mers cu masina, restaurante aproape

 435. Panoramic superb,proprietari discreti si deosebit de amabili,curatenie ireprosabila.Bucătărie bine dotata,mobilier nou,saltele confortabile.Plaja la aproximativ 10 minute distanta de locație.

 436. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 437. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 438. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 439. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 440. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 441. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 442. Totul a fost minunat, personalul de vis, de la patroni la femeia care se ocupa de curatenie, niște oameni deosebiți. Ne vom întoarce mereu cu drag.

 443. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 444. Wonderful hotel, you can see and feel how much love was put in every detail. The breakfast was fresh and with a lot of choices. The friendliness of the owner familiy and the stuff is outstanding. We felt very welcomed and can highly recommend this place.

 445. Totul a fost la superlativ ! Eleganta, curatenia studioului, ospitalitatea, absolut tot ce ne-am dorit am gasit in acest loc. Ne-am simtit ca acasa, multumim pentru tot managerului si echipei. Recomandam cu incredere locatia, noi vom revenii cu placere.

 446. Totul a fost minunat. Hotelul, locatia, peisajele. Am petrecut clipe minunate acolo si ne vom intoarce cu drag. Va multumim pentru tot.

 447. Totul a fost excelent. Amplasarea exact langa plaja, gazdele prietenoase sunt tot timpul la dispozitie cu orice este nevoie, camera foarte curata si dotata cu tot ce trebuie. De pe balcon se vede cel mai frumos rasarit. Foarte aproape de proprietate se afla restaurante, baruri, magazine. Ne-am simtit excelent si recomand cu drag.

 448. Curatenie, zilnic s-au schimbat prosoapele și lenjeriile,locația.f. buna lângă mare, personalul amabil.

 449. Curățenie exemplară,camere superbe,spațiile proprietatii exterioare foarte generoase , dotate cu mese,scaune,umbrele. Plaje privată cu sezlonguri, măsuțe si umbrele. Dacă o sa vin la anul in Thassos tot la Seabird Apartments o sa stau.

 450. Un loc foarte frumos , întreținut cum trebuie. Pentru o vacanta minunata este locul ideal.

 451. Totul a fost O.K. Foarte curat, liniște, gazda primitoare. Aproape de mare. Plaja, apa excelente.

 452. Very clean room and bathroom. We have a balcony under olive trees. Also staff was very helpful, once again thank you very much 🙂

 453. Otel sahipleri çok güleryüzlü samimi ve içten davrandılar Sofia yı ve ailesini sevdim Odamız konforlu ve temizdi

 454. The host is excellent. Whatever you like just ask and she will find a way to help you. The room was big and full of space to move around. The location is close to the seaside.

 455. We spend 3 wonderful days at Studio Yanna. It is close to the beach, the cleaning is perfect. It has parking at the property and the lady is very nice. We send hello to Baloo!

 456. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 457. Locatia frumoasa, spatioasa, dotata cu tot ce este necesar: bucataria cu toate ustensilele, masina de spalat, fier si masa de calcat. Mobila noua si confortabila. Gratar in curte Maria este o gazda amabila si receptiva. Aproape de plaja. Zona linistita.

 458. Totul a fost conform asteptarilor noastre. Vila amplasata in apropiere de plaja Bhoemia si Golden Beach la distanta de 400 m. Plajele sint minunate si curate. Preturile accesibile pentru oricine. Vila curata, amenajarea interioara este cu gust. Gazda Mary este la nivel inalt. Daca m-as intoarce tot aici se merita pentru ca este mai departe de plaja si este mai multa intimitate.

 459. Aproape de plaja si interiorul vilei foarte frumos. Zona linistita.

 460. Priveliste minunata, liniste, curatenie, amabilitate.

 461. Locația este amplasată într-o zonă liniștită, cu vedere atât la mare cât și spre munte. Gazda este foarte ospitalieră și de ajutor. În timpul sejurului am avut un mic incident și m-a însoțit la centrul medical din stațiune, la farmacie, etc. Raport preț – calitate bun. Curățenie exemplară – se face curățenie generală la fiecare 3 zile. Apartamentele sunt spațioase, paturile sunt confortabile. Bucătăria este complet utilată. Recomand cu încredere.

 462. Apartament spatios, curat , dotat cu tot ce ai nevoie ,Priveliste foarte frumoasa , aproape de plaja si de magazine. Gazdele oameni minunati. Vom reveni cu siguranta.

 463. O vila superba, noua, construită din piatră, camera excelenta cu un mic dormitor la etaj. Foarte curat, ne au schimbat prosoapele in fiecare zi. La 5 minute de Golden Beach.

 464. Personal amabil, curatenie in fiecare zi, amplasare reusita.

 465. Locație nou deschisă ,personalul ok ,curățenie zilnic in camera.Calitate pret ok 👍.

 466. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 467. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 468. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 469. Totul la superlativ. Curat, dotari bune, camera mobilata cu gust, gradina frumos decorata,locuri de parcare la discretie in dreapta vilei.

 470. Foarte amabili pe toata durata sejurului, curte frumoasa si ingrijita, spatiu de joaca pentru copii. Plaja aproape pentru cei ce nu vor sa mearga cu masina. A fost perfect recomand cu caldura

 471. Great room, great hosts, comfortable bed, great little balcony with palm trees at the yard! The experience was easily comparable to a good 4-star hotel.

 472. Locatia este minunata, apartamentele se afla la cativa metri de plaja si mare (fiecare apartament are vedere la mare). Gazdele sunt primitoare, ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Curatenia in camere este impecabila (salteau patului este confortabila). The location is wonderful, the apartments are a few meters from the beach and the sea (each apartment has sea views). The hosts are welcoming, they helped us every time we needed. The cleanliness in the rooms is impeccable (the bed is comfortable).

 473. Am fost cazati 4 nopti in loft, fiind o experienta deosebita. Proprietatea este amplasata intr-o zona foarte buna, aproape de centru si zona pietonala, cu multe taverne si magazine in jur, accesul cu masina fiind facil, existand si loc de parcare in fata proprietatii. View-ul de pe cele doua terase este extraordinar, una fiind amplasata cu vedere la mare, iar cealalta la munte. Marea / plaja este foarte aproape, la doar cativa metri. Loft-ul este amenajat cu multa atentie la detalii, totul fiind de calitate superioara, confortul fiind pe masura. Curatenia se face zilnic, personalul fiind mai mult decat discret si extrem de amabil (am avut nevoie de un late check in, proprietarii find amabili sa ne astepte pana la ora 23). Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom mai reveni!

 474. Cazarea a fost foarte bună, țintind cond că este o locație nouă, dată în folosință în acest an, în luna mai, cu dotări moderne, pe plajă. Curățenia se face în fiecare zi, iar prosoapele și lenjeria se schimbă la două zile. Deci este foarte curat și frumos și personalul foarte amabil și ospitalier.

 475. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 476. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 477. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 478. Totul a fost peste așteptări : curățenia, personalul, discret și binevoitor. Locația liniștită și deosebit de frumoasă.

 479. Locatia frumoasa, spatioasa, dotata cu tot ce este necesar: bucataria cu toate ustensilele, masina de spalat, fier si masa de calcat. Mobila noua si confortabila. Gratar in curte Maria este o gazda amabila si receptiva. Aproape de plaja. Zona linistita.

 480. Totul a fost conform asteptarilor noastre. Vila amplasata in apropiere de plaja Bhoemia si Golden Beach la distanta de 400 m. Plajele sint minunate si curate. Preturile accesibile pentru oricine. Vila curata, amenajarea interioara este cu gust. Gazda Mary este la nivel inalt. Daca m-as intoarce tot aici se merita pentru ca este mai departe de plaja si este mai multa intimitate.

 481. The host is excellent. Whatever you like just ask and she will find a way to help you. The room was big and full of space to move around. The location is close to the seaside.

 482. We spend 3 wonderful days at Studio Yanna. It is close to the beach, the cleaning is perfect. It has parking at the property and the lady is very nice. We send hello to Baloo!

 483. Anna was very kind and helpful. The apartment is clean. Easy parking. Tavernas, shops and beach are within walking distance from the house.

 484. Priveliste minunata, liniste, curatenie, amabilitate.

 485. Locația este amplasată într-o zonă liniștită, cu vedere atât la mare cât și spre munte. Gazda este foarte ospitalieră și de ajutor. În timpul sejurului am avut un mic incident și m-a însoțit la centrul medical din stațiune, la farmacie, etc. Raport preț – calitate bun. Curățenie exemplară – se face curățenie generală la fiecare 3 zile. Apartamentele sunt spațioase, paturile sunt confortabile. Bucătăria este complet utilată. Recomand cu încredere.

 486. Apartament spatios, curat , dotat cu tot ce ai nevoie ,Priveliste foarte frumoasa , aproape de plaja si de magazine. Gazdele oameni minunati. Vom reveni cu siguranta.

 487. Locatia excelenta !! totul nou, gazdele primitoare , multa liniste, aproape de plaja!

 488. O vila superba, noua, construită din piatră, camera excelenta cu un mic dormitor la etaj. Foarte curat, ne au schimbat prosoapele in fiecare zi. La 5 minute de Golden Beach.

 489. Personal amabil, curatenie in fiecare zi, amplasare reusita.

 490. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 491. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 492. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 493. Totul la superlativ. Curat, dotari bune, camera mobilata cu gust, gradina frumos decorata,locuri de parcare la discretie in dreapta vilei.

 494. Foarte amabili pe toata durata sejurului, curte frumoasa si ingrijita, spatiu de joaca pentru copii. Plaja aproape pentru cei ce nu vor sa mearga cu masina. A fost perfect recomand cu caldura

 495. Great room, great hosts, comfortable bed, great little balcony with palm trees at the yard! The experience was easily comparable to a good 4-star hotel.

 496. Locatia este minunata, apartamentele se afla la cativa metri de plaja si mare (fiecare apartament are vedere la mare). Gazdele sunt primitoare, ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Curatenia in camere este impecabila (salteau patului este confortabila). The location is wonderful, the apartments are a few meters from the beach and the sea (each apartment has sea views). The hosts are welcoming, they helped us every time we needed. The cleanliness in the rooms is impeccable (the bed is comfortable).

 497. Am fost cazati 4 nopti in loft, fiind o experienta deosebita. Proprietatea este amplasata intr-o zona foarte buna, aproape de centru si zona pietonala, cu multe taverne si magazine in jur, accesul cu masina fiind facil, existand si loc de parcare in fata proprietatii. View-ul de pe cele doua terase este extraordinar, una fiind amplasata cu vedere la mare, iar cealalta la munte. Marea / plaja este foarte aproape, la doar cativa metri. Loft-ul este amenajat cu multa atentie la detalii, totul fiind de calitate superioara, confortul fiind pe masura. Curatenia se face zilnic, personalul fiind mai mult decat discret si extrem de amabil (am avut nevoie de un late check in, proprietarii find amabili sa ne astepte pana la ora 23). Ne-am simtit excelent si cu siguranta vom mai reveni!

 498. Cazarea a fost foarte bună, țintind cond că este o locație nouă, dată în folosință în acest an, în luna mai, cu dotări moderne, pe plajă. Curățenia se face în fiecare zi, iar prosoapele și lenjeria se schimbă la două zile. Deci este foarte curat și frumos și personalul foarte amabil și ospitalier.

 499. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 500. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 501. Personalul este foarte amabil si primitor. Locatia este curata. Este o oaza de liniste. Micul dejun excelent. Recomand. Pe viitor, vom alege aceeasi locatie cand vom mai merge pe insula

 502. Priveliste minunata, liniste, curatenie, amabilitate.

 503. Locația este amplasată într-o zonă liniștită, cu vedere atât la mare cât și spre munte. Gazda este foarte ospitalieră și de ajutor. În timpul sejurului am avut un mic incident și m-a însoțit la centrul medical din stațiune, la farmacie, etc. Raport preț – calitate bun. Curățenie exemplară – se face curățenie generală la fiecare 3 zile. Apartamentele sunt spațioase, paturile sunt confortabile. Bucătăria este complet utilată. Recomand cu încredere.

 504. Apartament spatios, curat , dotat cu tot ce ai nevoie ,Priveliste foarte frumoasa , aproape de plaja si de magazine. Gazdele oameni minunati. Vom reveni cu siguranta.

 505. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 506. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 507. Very nice garden Very nice brectast Very kind staff

 508. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 509. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 510. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 511. Un personal foarte amabil, vorbesc engleza foarte bine. Micul dejun destul de variant, dar in fiecare dimineata este acelasi lucru. Curatenia zilnica si ce am observat, prosoapele nu le luau sa le schimbe doar daca erau lasate pe jos. In prima zi cand au facut curat, nu ne-au schimbat prosoapele, desi erau folosite, iar a doua zi le-am luat si le-am pus sub chiuveta, chitite si dupa am vazut ca le-au luat si le-au schimbat. Au niste smoothie-uri foarte foarte bune la barul de la piscina.

 512. Totul a fost minunat, personalul de vis, de la patroni la femeia care se ocupa de curatenie, niște oameni deosebiți. Ne vom întoarce mereu cu drag.

 513. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 514. Micul dejun indestulator ,diversificat . Zona este intr-o parte racoroasa a insulei , pisicina ,curte interioara mare

 515. Micul dejun a fost excelent. Locația foarte frumoasă. Proprietatea este bine îngrijită, în camere se face curățenie zilnic. Locația este un pic mai departe de plajă, dar pentru noi nu a fost o problemă. Personalul a fost amabil. Pentru stat la plajă pe rogojină şi plaja cu nisip fin la cca. 20-25 de minute de mers lejer, mai aproape se putea sta pe șezlonguri. Apa se adâncește lent fiind potrivită pentru copii.

 516. Proprietatea are o curte superba, piscina , terasa , personalul de nota 10! Noi suntem foarte incantați de alegerea făcută! Vom revenii cu siguranța!!

 517. Locatia excelenta !! totul nou, gazdele primitoare , multa liniste, aproape de plaja!

 518. O vila superba, noua, construită din piatră, camera excelenta cu un mic dormitor la etaj. Foarte curat, ne au schimbat prosoapele in fiecare zi. La 5 minute de Golden Beach.

 519. Personal amabil, curatenie in fiecare zi, amplasare reusita.

 520. Totul este cu bun gust și gândit până la cel mai mic detaliu.Și, după cum se știe, detaliile fac diferența.

 521. Totul a fost deosebit.Un loc de odihna si relaxare minunat…

 522. Everything was perfect, thank you Dina for your hospitality!

 523. Totul a fost extraordinar, curatenie exemplară, gazdele minunate, amplasare foarte buna.

 524. Locatie exceptionala, la 10 m de malul marii, zona linistita intre Skala Potamia si Chrysi Ammoudia. Combinatia de mare cu muntii inalti si inverziti de pe coasta de est a Thassosului (asa cum sunt vazuti din locatie) te duce cu gandul la Marile Sudului. Gazda de 100 de puncte, apartamente foarte mari, moderne si foarte curate, cu terasa mara, curte partial umbrita chiar langa plaja, sezlonguri gratuite pe plaja, marea cu nisip fin (ce-i drept, dupa 2 metrii de piatra la mal), super-liniste si super-relaxare la doar cca 600 m de capatul zonei animate seara din Skala Potamia. Exceptional din toate puntele de vedere! Dupa doua zile ne simteam deja atat de relaxati incat ni se parea ca suntem acolo de o saptamana. Un ultim amanunt: la 11 km inspre sud se afla Paradise Beach, cea mai frumoasa plaja din cate am vazut vreodata.

 525. Gazda foarte drăguță. Camera foarte dotata și curata. Apa foarte aproape și foarte curata.

 526. Un personal foarte amabil, vorbesc engleza foarte bine. Micul dejun destul de variant, dar in fiecare dimineata este acelasi lucru. Curatenia zilnica si ce am observat, prosoapele nu le luau sa le schimbe doar daca erau lasate pe jos. In prima zi cand au facut curat, nu ne-au schimbat prosoapele, desi erau folosite, iar a doua zi le-am luat si le-am pus sub chiuveta, chitite si dupa am vazut ca le-au luat si le-au schimbat. Au niste smoothie-uri foarte foarte bune la barul de la piscina.

 527. Totul a fost minunat, personalul de vis, de la patroni la femeia care se ocupa de curatenie, niște oameni deosebiți. Ne vom întoarce mereu cu drag.

 528. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 529. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 530. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 531. Very nice garden Very nice brectast Very kind staff

 532. Locatia excelenta !! totul nou, gazdele primitoare , multa liniste, aproape de plaja!

 533. O vila superba, noua, construită din piatră, camera excelenta cu un mic dormitor la etaj. Foarte curat, ne au schimbat prosoapele in fiecare zi. La 5 minute de Golden Beach.

 534. Personal amabil, curatenie in fiecare zi, amplasare reusita.

 535. Micul dejun indestulator ,diversificat . Zona este intr-o parte racoroasa a insulei , pisicina ,curte interioara mare

 536. Micul dejun a fost excelent. Locația foarte frumoasă. Proprietatea este bine îngrijită, în camere se face curățenie zilnic. Locația este un pic mai departe de plajă, dar pentru noi nu a fost o problemă. Personalul a fost amabil. Pentru stat la plajă pe rogojină şi plaja cu nisip fin la cca. 20-25 de minute de mers lejer, mai aproape se putea sta pe șezlonguri. Apa se adâncește lent fiind potrivită pentru copii.

 537. Proprietatea are o curte superba, piscina , terasa , personalul de nota 10! Noi suntem foarte incantați de alegerea făcută! Vom revenii cu siguranța!!

 538. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 539. Nu am fost foarte incantat de mic dejun , cafeaua ..apa curata . omleta saraca …7 euro. dar oamenii au fost caldurosi fiind o afacere proprie au incercat sa ne multumeasca mereu .

 540. un mic dejun bun , nu este bufet suedez se poate comanda din 5-6 variante , camera dotata cu chicineta , frigider si aparat de aer conditionat inverter care face si cald , situat pe plaja , gazda primitoare si mancare foarte buna , merita un concediu aici

 541. Amplasarea – chiar lângă faleza. Curte mare. Liniște. Aer curat. Gazdele foarte amabile și te ajuta rapid cu orice problema.

 542. Locatie amplasată aproape de plaja si de taverne! Personalul a fost foarte amabil, gazda Anita, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut!! Mii de mulțumiri, cu siguranta vom reveni!

 543. Curatenia se face zilnic. Prosoape si lenjerie schimbate la 3 zile.

 544. Se ajunge usor la locatie, de la feribot exista autocar cam din ora in ora, costa doar 1,90 euro. Camera foarte curata, personalul este deosebit de amabil, prosoape schimbate in fiecare zi, curatenie in camera la fel. Exista o chicineta unde poti prepara minuturi, Micul dejun acceptabil. Se coboara pe plaja in aproximativ 3 minute, plaja cu nisip fin, curata. Posibilitatea de a utiliza sezlonguri contra unei consumatii minime.

 545. Apartament confortabil, curățenie, schimb de lenjerie, prosoape zilnic!🙂. Jacuzzi-ul din cameră impresionant!!!! Mâncarea proaspătă si gustoasă iar amabilitatea personalului este maximă! Muzica grecească live din restaurant superbă! Totul e de vis….piscinele, panorama spre mare, aproape de plajă si diminețile cu muzica relaxantă îți face vacanța de vis⛱👙🍤 Recomand tuturor!

 546. Mancarea foarte buna, curatenia in camera in fiecare zi!!

 547. Locația, curățenia, bunul gust, gazda. Totul a fost minunat!

 548. Totul a fost extraordinar, curatenie exemplară, gazdele minunate, amplasare foarte buna.

 549. Locatie exceptionala, la 10 m de malul marii, zona linistita intre Skala Potamia si Chrysi Ammoudia. Combinatia de mare cu muntii inalti si inverziti de pe coasta de est a Thassosului (asa cum sunt vazuti din locatie) te duce cu gandul la Marile Sudului. Gazda de 100 de puncte, apartamente foarte mari, moderne si foarte curate, cu terasa mara, curte partial umbrita chiar langa plaja, sezlonguri gratuite pe plaja, marea cu nisip fin (ce-i drept, dupa 2 metrii de piatra la mal), super-liniste si super-relaxare la doar cca 600 m de capatul zonei animate seara din Skala Potamia. Exceptional din toate puntele de vedere! Dupa doua zile ne simteam deja atat de relaxati incat ni se parea ca suntem acolo de o saptamana. Un ultim amanunt: la 11 km inspre sud se afla Paradise Beach, cea mai frumoasa plaja din cate am vazut vreodata.

 550. Locația este pe malul marii. Nimic nu e mai frumos decat sa ti bei cafeaua in balcon in timp ce vezi rasaritul. Camerele sunt moderne si curate, gazda este tot timpul pregătită sa te ajute in orice situație. Fiecărei camere ii este alocată pe plaja umbrela cu 2 șezlonguri, indiferent la ora la care mergi pe plaja ai locul tau, iar plaja este de vis curata cu nisip foarte fin. Cu siguranta daca mai mergem in Thassos vom alege din nou aceasta locatie.

 551. Locatie excelenta, curat, personal super amabil, conditii excelente.

 552. Totul. Curatenie, amabilitate , locatia aproape de mare…

 553. Mi-a placut intr-un mod deosebit locatia, curatenia, atmosfera din cadrul vilei. Gradina foarte ingrijita si atent conceputa. Gazda (Kostas) un tip tanar corect, organizat, placut, atent si foarte bine informat.

 554. Locația aproape de plajă cu o vedere superbă spre munte; Curățenie exemplară zilnic; Thassos oferă multiple posibilități de plimbare și de explorare a plajelor minunate; Mulțumim ,Kostas pentru informațiile precioase care ne-au permis să vedem locuri și peisaje grandioase, cum ar fi, Whater Mill un loc autentic grecesc la capătul localității Theologos, unde o familie întreține, intr-un peisaj natural, o fermă care asigură produse 100% bio , care se servesc la taverna proprie; Recomand Sole e Mare ! Mulțumim Kostas!

 555. Curatenia de nota 10 , gazda,Kostas impecabil,zilnic pregatit pentru a oferi orice informatie, plaja foarte aproape,curata cu apa foarte limpede ;o locatie excelenta bine ingrijita,o recomand ,oricand, oricui, cu placere.

 556. It is a great location for a holiday. It is away from all the road noise or parties but also close enough to reach the beach in 15-20 minutes by foot. It is a great house with all the amenities everyone needs for a vacation. It is more suitable for a family or 2 couples since it has two bedrooms. The host was great and gave us a lot of useful information regarding places to visit and the good restaurants in the area.

 557. Yüzyıllık zeytin ağaçlarının arasında güzel sevimli ve ayrıca çok temiz bir müstakil evde doğayla başbaşa tatil yapmak çok dinlendiriciydi. Ev sahibimiz Alex güleryüzlü ve yardımseverdi. Tüm tatilimiz boyunca ilgisini bizden hiç esirgemedi. Bahçesinden bize ikram ettiği domateslerin tadı hala damağımızda.

 558. Страхотно място в близост до най хубавите плажове на острова.

 559. O locatie excelenta, foarte aproape de plaja si de zona tavernelor. In apropiere existau atat magazine de suveniruri, cat si market-uri de unde ne puteam achizitiona tot ceea ce doream. La circa 10 m de locatie, exista un magazin Spar, foarte bine aprovizionat. Curatenia in camere se facea zilnic, camera era foarte spatioasa, unde existau 2 paturi single si unul matrimonial, noi fiind familie formata din 2 adulti si 2 copii, au fost mai mult decat ne asteptam. Gradina din fata era zilnic udata si chiar l-am observat pe domnul care se ocupa de toate acestea, ca stropea si impotriva tantarilor. Doamna Foula a fost cea mai buna gazda, foarte prietenoasa cu noi si copiii. Ne-a oferit cadouri atat in timpul sejurului, cat si la plecare si speram ca in viitor vom mai avea ocazia sa revenim in aceasta locatie. De asemenea, voi recomanda cu drag tuturor cunostintelor si prietenilor mei.

 560. Locatia este excelenta, foarte aproape de plaja si de magazine, curatenia in camera se face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, baia este spatioasa si dotata cu consumabile (sampon, gel de dus,…), chicineta are in dotare tot ce ai putea avea nevoie. Camera de la parter unde am fost cazati avea iesire intr-o gradinita foarte frumoasa, plina cu flori, cu masuta si scaune. Foula, gazda noastra a fost minunata. Foarte prietenoasa, ea ne-a intampinat cu limonada, snaksuri si 3 sticle de apa rece in frigider. Am vorbit despre una, despre alta, iar la plecare ne-am imbratisat si cine stie, poate ne revedem la anul.

 561. Lovely decorated room and perfect location within the resort. The owner Foula went out of her way to make our stay extra special and was very helpful with local recommendations.

 562. Great location, walking distance from the beach. The house was spacious, quiet and very well suited for a family. Polina is the happiest person we’ve met in the last period. She did her best to make us feel like home! Keep up the good work, Polina!

 563. Polina is a great host! Villa is located close to the beach, shops and restaurants.

 564. Big and sunny house with amazing views to both sea and mountain. Perfect location near beach and restaurants. Polina is very nice person and wonderful host.

 565. Locatia excelenta !! totul nou, gazdele primitoare , multa liniste, aproape de plaja!

 566. O vila superba, noua, construită din piatră, camera excelenta cu un mic dormitor la etaj. Foarte curat, ne au schimbat prosoapele in fiecare zi. La 5 minute de Golden Beach.

 567. Personal amabil, curatenie in fiecare zi, amplasare reusita.

 568. 눀 – Ce pot spune decât bravooo !!! respect gazdelor !!! Anenajarea ,Curățenia ,mâncarea de nota 10 si desigur asta iti ofera un confort ! camerele ,băile sunt ca si în poze ! Sigur revenim si anul viitor 👍👍👍👍

 569. Ce pot spune decât BRAVOOO !!! respect gazdelor !!! Anenajarea ,Curățenia ,mâncarea de nota 10 si desigur asta iti ofera un confort ! camerele ,băile sunt ca si în poze ! Sigur revenim si anul viitor 👍👍👍👍

 570. Cazarea,curatenia,micul dejun si terasa restaurantului de pe plaja.

 571. Amplasarea – chiar lângă faleza. Curte mare. Liniște. Aer curat. Gazdele foarte amabile și te ajuta rapid cu orice problema.

 572. Locatie amplasată aproape de plaja si de taverne! Personalul a fost foarte amabil, gazda Anita, ne-a ajutat cu tot ce i-am cerut!! Mii de mulțumiri, cu siguranta vom reveni!

 573. Curatenia se face zilnic. Prosoape si lenjerie schimbate la 3 zile.

 574. Se ajunge usor la locatie, de la feribot exista autocar cam din ora in ora, costa doar 1,90 euro. Camera foarte curata, personalul este deosebit de amabil, prosoape schimbate in fiecare zi, curatenie in camera la fel. Exista o chicineta unde poti prepara minuturi, Micul dejun acceptabil. Se coboara pe plaja in aproximativ 3 minute, plaja cu nisip fin, curata. Posibilitatea de a utiliza sezlonguri contra unei consumatii minime.

 575. Apartament confortabil, curățenie, schimb de lenjerie, prosoape zilnic!🙂. Jacuzzi-ul din cameră impresionant!!!! Mâncarea proaspătă si gustoasă iar amabilitatea personalului este maximă! Muzica grecească live din restaurant superbă! Totul e de vis….piscinele, panorama spre mare, aproape de plajă si diminețile cu muzica relaxantă îți face vacanța de vis⛱👙🍤 Recomand tuturor!

 576. Mancarea foarte buna, curatenia in camera in fiecare zi!!

 577. Un personal foarte amabil, vorbesc engleza foarte bine. Micul dejun destul de variant, dar in fiecare dimineata este acelasi lucru. Curatenia zilnica si ce am observat, prosoapele nu le luau sa le schimbe doar daca erau lasate pe jos. In prima zi cand au facut curat, nu ne-au schimbat prosoapele, desi erau folosite, iar a doua zi le-am luat si le-am pus sub chiuveta, chitite si dupa am vazut ca le-au luat si le-au schimbat. Au niste smoothie-uri foarte foarte bune la barul de la piscina.

 578. Totul a fost minunat, personalul de vis, de la patroni la femeia care se ocupa de curatenie, niște oameni deosebiți. Ne vom întoarce mereu cu drag.

 579. Am fost in multe hoteluri din Shanghai pana in Rodoș , sărbătorind ne ziua se naștere- suntem născuți in aceeași zi …😎dar doar aici nu ne -a spus nimeni “ La mulți ani !”— jenant- patroana Sophia – un monument de infatuare !! Păcat !!

 580. Micul dejun indestulator ,diversificat . Zona este intr-o parte racoroasa a insulei , pisicina ,curte interioara mare

 581. Micul dejun a fost excelent. Locația foarte frumoasă. Proprietatea este bine îngrijită, în camere se face curățenie zilnic. Locația este un pic mai departe de plajă, dar pentru noi nu a fost o problemă. Personalul a fost amabil. Pentru stat la plajă pe rogojină şi plaja cu nisip fin la cca. 20-25 de minute de mers lejer, mai aproape se putea sta pe șezlonguri. Apa se adâncește lent fiind potrivită pentru copii.

 582. Proprietatea are o curte superba, piscina , terasa , personalul de nota 10! Noi suntem foarte incantați de alegerea făcută! Vom revenii cu siguranța!!

 583. Un hotel intim, amplasat intr-o gradina de maslini. Foarte curat. Piscina.

 584. Un hotel mic, situat intr-o zona linistita si inconjurat de o gradina minunata! Bucatar bun, Sofia a preparat niste mancaruri deosebite!

 585. Very nice garden Very nice brectast Very kind staff

 586. Conditii super, corespundea descrierilor booking intocmai! 100 metri pana la plaja cu pietre si inca 500m pe faleza pana la plaja cu nisip, sezlonguri, si apa putin adanca ideala pt familii cu copii. In apropiere erau 4 market-uri. Taverne unde nu dai gres orice doresti sa mananci in ordinea serviciilor si calitatii meniului: Captain, Flisvos, Krambousa, Nautilos.

 587. Excellent hospitality,the kindness and the effort of the owners to make the guests feel more than welcome is remarkable,the cleaning ladies offer services at the highest level,votsalo suits itself is outstanding…..we will be back!!

 588. Big thanks to our lovely hosts! Everyone was extremely friendly and accommodating. They helped us and provided everything we needed. Everything is as advertised, new and modern. Near the location you can find the market and some great tavernas, so almost everything you need is in a close reach. We had a great family vacation!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled