Cazare ieftina Siriu Buzau

De multe ori ne uitam dupa cazare in Siriu, Buzău, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Siriu, Buzău, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Siriu, Buzău, România

Pensiunea Felix

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

PENSIUNEA IZVORUL BUCURIEI

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Alex Siriu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa de Vacanta Neagu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiune Valea Lupului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Margareta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

PanaiteÔÇÖs Home

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Fetic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buzău, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Siriu, Buzău, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ecaterina si Anghel Codrescu din Valea Barlutesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ecaterina si Anghel Codrescu din Valea Barlutesti, jud. AlbaCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Dacian si Sabrina Popa din Alexandru Vlahuta, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Siriu, Buzău, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dacian si Sabrina Popa din Alexandru Vlahuta, jud. VasluiCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Steliana si Cornel Neagoe din Falastoaca, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Steliana si Cornel Neagoe din Falastoaca, jud. GiurgiuCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Celia si Matei Cassanovschi din Ludaneasca, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Siriu, Buzău, România!

  (Celia si Matei Cassanovschi din Ludaneasca, jud. TeleormanCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Dariana si Leana Cesereanu din Baratca, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Siriu, Buzău, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dariana si Leana Cesereanu din Baratca, jud. NeamtCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 • Todor si Romulus Celan din Hagioaica, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Siriu, Buz─âu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Siriu, Buzău, România.

  (Todor si Romulus Celan din Hagioaica, jud. DambovitaCazare in Siriu, Buzău, România pentru 3 persoane)

 1. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 2. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 3. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 4. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 5. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 6. zona linistita cu magazin langa bloc, unde gasiti bere Cortes ieftina:))

 7. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 8. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 9. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 10. Camere curate, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez

 11. Este pentru a treia oara cand ne cazam la aceasta pensiune. Mereu revenim cu drag. Bucatele servite au fost si de data aceasta pe gustul nostru, iar faptul ca la sfarsit de octombrie vremea ne a permis sa luam cina afara, deja a fost un bonus.

 12. Apreciem curatenia si bunul gust, care te intampina inca de la intrarea in curtea proprietatii, precum si disponibilitatea personalului si operativitatea in acordarea serviciilor.

 13. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 14. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 15. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 16. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 17. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 18. Camera are si balcon. Foarte curat. Acces la bucatarie, frigider.

 19. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 20. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 21. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 22. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 23. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 24. zona linistita cu magazin langa bloc, unde gasiti bere Cortes ieftina:))

 25. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 26. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 27. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 28. Camere curate, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez

 29. Este pentru a treia oara cand ne cazam la aceasta pensiune. Mereu revenim cu drag. Bucatele servite au fost si de data aceasta pe gustul nostru, iar faptul ca la sfarsit de octombrie vremea ne a permis sa luam cina afara, deja a fost un bonus.

 30. Apreciem curatenia si bunul gust, care te intampina inca de la intrarea in curtea proprietatii, precum si disponibilitatea personalului si operativitatea in acordarea serviciilor.

 31. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 32. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 33. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 34. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 35. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 36. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 37. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 38. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 39. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 40. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 41. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 42. zona linistita cu magazin langa bloc, unde gasiti bere Cortes ieftina:))

 43. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 44. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 45. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 46. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 47. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 48. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 49. Camere curate, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez

 50. Este pentru a treia oara cand ne cazam la aceasta pensiune. Mereu revenim cu drag. Bucatele servite au fost si de data aceasta pe gustul nostru, iar faptul ca la sfarsit de octombrie vremea ne a permis sa luam cina afara, deja a fost un bonus.

 51. Apreciem curatenia si bunul gust, care te intampina inca de la intrarea in curtea proprietatii, precum si disponibilitatea personalului si operativitatea in acordarea serviciilor.

 52. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 53. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 54. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 55. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 56. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 57. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 58. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 59. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 60. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 61. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 62. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 63. zona linistita cu magazin langa bloc, unde gasiti bere Cortes ieftina:))

 64. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 65. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 66. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 67. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 68. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 69. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 70. Camere curate, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez

 71. Este pentru a treia oara cand ne cazam la aceasta pensiune. Mereu revenim cu drag. Bucatele servite au fost si de data aceasta pe gustul nostru, iar faptul ca la sfarsit de octombrie vremea ne a permis sa luam cina afara, deja a fost un bonus.

 72. Apreciem curatenia si bunul gust, care te intampina inca de la intrarea in curtea proprietatii, precum si disponibilitatea personalului si operativitatea in acordarea serviciilor.

 73. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 74. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 75. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 76. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 77. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 78. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 79. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 80. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 81. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 82. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 83. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 84. zona linistita cu magazin langa bloc, unde gasiti bere Cortes ieftina:))

 85. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 86. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 87. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 88. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 89. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 90. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 91. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 92. Camere curate, personal amabil, mic dejun tip bufet suedez

 93. Este pentru a treia oara cand ne cazam la aceasta pensiune. Mereu revenim cu drag. Bucatele servite au fost si de data aceasta pe gustul nostru, iar faptul ca la sfarsit de octombrie vremea ne a permis sa luam cina afara, deja a fost un bonus.

 94. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 95. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 96. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 97. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 98. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 99. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 100. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 101. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 102. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 103. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 104. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 105. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 106. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 107. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 108. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 109. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 110. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 111. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 112. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 113. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 114. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 115. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 116. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 117. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 118. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 119. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 120. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 121. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 122. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 123. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 124. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 125. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 126. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 127. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 128. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 129. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 130. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 131. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 132. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 133. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 134. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 135. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 136. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 137. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 138. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 139. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 140. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 141. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 142. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 143. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 144. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 145. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 146. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 147. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 148. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 149. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 150. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 151. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 152. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 153. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 154. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 155. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 156. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 157. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 158. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 159. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 160. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 161. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 162. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 163. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 164. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 165. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 166. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 167. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 168. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 169. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 170. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 171. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 172. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 173. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 174. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 175. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 176. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 177. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 178. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 179. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 180. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 181. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 182. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 183. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 184. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 185. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 186. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 187. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 188. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 189. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 190. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 191. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 192. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 193. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 194. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 195. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 196. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 197. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 198. Curatenie,gazda primitoare, locatie linistita, loc de parcare gratuit, bucatarie utilata cu minimul necesar.

 199. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 200. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 201. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 202. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 203. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 204. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 205. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 206. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 207. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 208. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 209. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 210. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 211. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 212. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 213. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 214. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 215. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 216. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 217. Amplasarea langa lac, peisajul extraordinar, personalul si o liniste perfecta pentru „incarcarea bateriilor”.

 218. Priveli╚Öte minunata. Proprietari foarte aten╚Ťi cu nevoile turi╚Ötilor

 219. extrem de frumoasa zona si pensiunea. Curatenia exemplara, personalul ne-a ajutat de fiecare data cand am cerut ajutorul. Suficient loc in camera, frigiderul a fost bine venit. piscina arata foarte bine dar din pacate a fost prea frig sa o testam.

 220. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 221. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 222. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 223. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 224. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 225. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 226. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 227. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 228. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 229. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 230. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 231. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 232. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 233. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 234. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 235. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 236. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 237. Very clean room and very nice host,gave us coffe and showed how things works,nice place and good price.

 238. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 239. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 240. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 241. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 242. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 243. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 244. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 245. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 246. Peisajul este superb, locatia este ideala, personalul si patronul sunt foarte amabili si ospitalieri, iar mancarea este ieftina si delicioasa! O sa revin cu placere la Casa Neagu.

 247. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 248. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 249. Gazda minunata, locul linistit unde te poti odihni si mic dejunul

 250. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 251. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 252. Very clean room and very nice host,gave us coffe and showed how things works,nice place and good price.

 253. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 254. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 255. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 256. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 257. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 258. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 259. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 260. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 261. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 262. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 263. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 264. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 265. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 266. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 267. Very clean room and very nice host,gave us coffe and showed how things works,nice place and good price.

 268. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 269. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 270. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 271. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 272. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 273. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 274. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 275. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 276. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 277. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 278. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 279. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 280. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 281. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 282. Very clean room and very nice host,gave us coffe and showed how things works,nice place and good price.

 283. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 284. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 285. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 286. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 287. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 288. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 289. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 290. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 291. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 292. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 293. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 294. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 295. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 296. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 297. Very clean room and very nice host,gave us coffe and showed how things works,nice place and good price.

 298. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 299. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 300. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 301. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 302. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 303. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 304. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 305. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 306. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 307. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 308. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 309. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 310. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 311. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 312. Foarte curat și frumos mobilat. Cearceaful cred că era călcat! Încălzire foarte buna pe centrala dar au și soba in camera, mi.a plăcut asta. O zona frumoasă.

 313. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 314. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 315. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 316. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 317. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 318. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 319. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 320. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 321. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 322. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 323. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 324. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 325. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 326. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 327. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 328. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 329. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 330. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 331. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 332. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 333. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 334. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 335. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 336. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 337. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 338. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 339. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 340. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 341. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 342. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 343. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 344. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 345. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 346. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 347. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 348. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 349. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 350. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 351. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 352. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 353. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 354. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 355. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 356. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 357. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 358. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 359. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 360. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 361. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 362. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 363. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 364. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 365. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 366. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 367. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 368. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 369. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 370. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 371. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 372. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 373. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 374. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 375. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 376. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 377. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 378. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 379. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 380. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 381. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 382. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 383. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 384. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 385. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 386. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 387. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 388. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 389. Personal amabil Camere curate Libertate de a face orice Curte minunata plin─â de flori

 390. Cur─â╚Ťenie, gr─âdin─â mare , buc─ât─ârie utilata si gr─âtar, mic cadou (gustos)din partea proprietarilor la final

 391. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 392. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 393. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 394. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 395. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 396. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 397. Locatie superba, peisajul de neuitat. Micul dejun pe care l-am servit la pensiune a fost foarte bun, proaspat, cu produse traditionale. De asemenea, recomand ciorba de cocos de curte si felurile de mancare traditionale.(excelenta carnea la garnita). Proprietarul, un om de treaba si atent la solicitarile turistilor. Recomand cu caldura!

 398. Amabilitatea deosebita a gazdelor, o familie care ne-a oferit, prin discre╚Ťia afi╚Öat─â si intimitatea necesar─â. Pozitia casei , de pe balconul careia(la etaj) se desf─â╚Öoar─â o imagine perfect─â a ceea ce ├«nseamn─â Gura Teghii si ├«mprejurimile. Nu ├«n ultimul r├ónd m├óncarea(pr├ónz, ca seara nu am mai putut manca), care a fost precedat─â de o ╚Ťuic─â produc╚Ťie proprie si un lichior de nuci verzi de o calitate excelenta. Felicit─âri! Viorel P─âun

 399. Locul, simplitatea zonei, perfecta pentru o familie cu un bebe in cautarea unui loc unde sa se odihneasca. Ospitalitatea gazdelor. Carnea afumata de garnita cu muraturi si mamaliguta.

 400. Gazda primitoare, foarte amabila; acces de la drumul principal pe asfalt; paturi confortabile, locuri de luat masa afara si in interior, mic dejun excelent si bogat, cu produse locale, cafea buna; zona linistita.

 401. Se poate cumpara de la propietari produse proaspete si naturale (lapte,cas,oua) si placinta facuta de doamna Maria e delicioasa .

 402. Locatie foarte linistita, cu peisaje superbe in zona. Camerele sunt foarte curate si calduroase(pe langa calorifere exista si soba cu lemne). Se poate servi si masa, produsele folosite fiind din gospodaria proprie. Gazda extrem de primitoare si foarte atenta la cerintele oaspetilor. Recomand cu incredere persoanelor care cauta liniste in natura! Multumesc!

 403. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 404. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 405. The kitchen was well equiped, with everything you need to prepare a proper meal. The bed and pillows were comfortable. We didn’t use it, but in the courtyard, you have all the facilities for a barbecue. Outside the house, there is also a small shop, for something quick to eat and drink. The location is amazing, everywhere you’re looking, you’re seeing green, hills full of green trees. We’ll definitely come back.

 406. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 407. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 408. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 409. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 410. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 411. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 412. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 413. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 414. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 415. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 416. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 417. Gazde primitoare , liniste si aer curat. Vom reveni cu placere !

 418. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 419. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 420. Gazda foarte primitoare si amabila. Mancare foarte buna, cu feluri traditionale. Un loc foarte placut, amplasare pitoreasca si linistita.

 421. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 422. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 423. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 424. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 425. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 426. Absolutely awesome owners! Appartment is more than ideal)

 427. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 428. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 429. Camerele curate, bucataria bine utilata, curatenie, loc de joaca ptr copii, sala de jocuri.

 430. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 431. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 432. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 433. Ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, + un mic dejun s─ân─âtos, diversificat si delicios!

 434. Camera spatioasa,curata.Numeroase informatii si pliante cu obiectivele turistice ale zonei.Mancare foarte buna,gazde primitoare

 435. Amabilitatea proprietarei, confortul apartamentului, micul dejun fabulos, locatia

 436. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 437. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 438. Gazde primitoare , liniste si aer curat. Vom reveni cu placere !

 439. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 440. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 441. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 442. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 443. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 444. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 445. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 446. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 447. Absolutely awesome owners! Appartment is more than ideal)

 448. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 449. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 450. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 451. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 452. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 453. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 454. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 455. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 456. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 457. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 458. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 459. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 460. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 461. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 462. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 463. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 464. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 465. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 466. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 467. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 468. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 469. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 470. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 471. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 472. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 473. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 474. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 475. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 476. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 477. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 478. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 479. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 480. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 481. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 482. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 483. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 484. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 485. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 486. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 487. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 488. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 489. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 490. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 491. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 492. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 493. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 494. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 495. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 496. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 497. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 498. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 499. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 500. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 501. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 502. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 503. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 504. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 505. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 506. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 507. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 508. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 509. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 510. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 511. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 512. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 513. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 514. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 515. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 516. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 517. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 518. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 519. Excelent apartamentul – proaspat renovat, modern, curat, bine utilat, sunt restaurante fix langa bloc, e foarte aproape de zona de intalnire pentru rafting, iar proprietarii au fost extrem de intelegatori (ne-au asteptat pana la 12 noaptea pentru a ne da cheia) si de amabili.

 520. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 521. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 522. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 523. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 524. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 525. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 526. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 527. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 528. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 529. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 530. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 531. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 532. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 533. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 534. Este vorba de o proprietate privat─â la care am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de o gazd─â amabil─â, situat─â ├«ntr-o zona rural─â, potrivit─â pentru un popas ├«n cazul tranzit─ârii rutei Bra╚Öov-Buz─âu. Cl─âdirea ad─âpostind la parter un mic local, pasiona╚Ťii pot s─â se delecteze la un biliard sau un joc de tenis de mas─â. Cei mai pu╚Ťin activi pot beneficia de c├óteva clipe de relaxare ├«n curtea propriet─â╚Ťii aranjat─â cel mai probabil ├«n acest scop.

 535. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 536. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 537. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 538. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 539. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 540. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 541. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 542. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 543. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 544. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 545. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 546. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 547. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 548. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 549. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 550. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 551. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 552. Ne-au placut gazdele ,locatia,camera(am fost cazati in camera de 2 persoane),totul. Locatia are magazin la parter,de unde puteti achizitiona cam tot ce doriti,leagan … La parter este o masa de biliard,loc unde va puteti petrece timpul alaturi de cei ce va insotesc,aveti acces la bucatarie. Camera de 2 persoane este superba,baldachinul face tot 😋 Noi vom reveni cu drag aici.

 553. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 554. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 555. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 556. Doamna care se ocupa de pensiune este foarte draguta si discreta. Proprietatea are o curte generoasa, un spatiu foarte bun pentru copii si nu numai. In bucatarie exista doua frigidere mari si vesela suficienta.

 557. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 558. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 559. Garsoniera arată că în poze.Este curat si dotată cu tot ce trebuie chiar pentru un sejur mai lung.Noi am stat doar o noapte.

 560. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 561. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 562. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 563. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 564. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 565. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 566. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 567. Prezenta discreta, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, micul dejun

 568. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 569. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 570. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 571. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 572. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 573. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 574. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 575. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 576. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 577. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 578. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 579. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 580. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 581. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 582. Gazd─â foarte primitoare si comunicativ─â, casa este foarte curat─â ╚Öi dotat─â cu strictul necesar, parcare gratuit─â, magazine la parterul blocului, locuri minunate de vizitat ├«n apropiere, totul a fost excelent ❣

 583. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 584. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 585. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 586. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 587. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 588. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 589. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 590. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 591. Gazde primitoare, locatie foarte curata si frumoasa.Recomand cu mare drag.

 592. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 593. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 594. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 595. Este o zona frumoasa ,am prins o zi friguroasa dar gazdele sunt foarte primitoare si ne-au facut sederea placuta,mancarea la Casa Toader foarte buna ,recomand cu mare caldura 😊

 596. Am stat 5 nopti si ne-am simtit exceptional. Locatia este excelenta cu privelisti minunate iar gazdele au fost extraordinare foarte amabile – ne-am simtit primiti cu caldura. Va multumim si vom reveni cu mare drag.

 597. amplasarea / zona turistica / personalul placut/

 598. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 599. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 600. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 601. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 602. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 603. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 604. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 605. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 606. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 607. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 608. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 609. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 610. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 611. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 612. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 613. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 614. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 615. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 616. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 617. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 618. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 619. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 620. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 621. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 622. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 623. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 624. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 625. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 626. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 627. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 628. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 629. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 630. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 631. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 632. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 633. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 634. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 635. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 636. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 637. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 638. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 639. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 640. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 641. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 642. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 643. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 644. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 645. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 646. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 647. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 648. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 649. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 650. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 651. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 652. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 653. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 654. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 655. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 656. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 657. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 658. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 659. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 660. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 661. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 662. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 663. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 664. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 665. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 666. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 667. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 668. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 669. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 670. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 671. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 672. Extrem de primitoare gazdele. Am avut toate conditiile si camera a fost confortabila. Peisajul este deosebit, si poate fi admirat si de pe terasa sau gradina absolut superba.

 673. Totul a fost de nota 10. Lipsește o masa unde ar putea mânca mai mult de 2 persoane.

 674. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 675. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 676. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 677. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 678. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 679. Este o zona frumoasa ,am prins o zi friguroasa dar gazdele sunt foarte primitoare si ne-au facut sederea placuta,mancarea la Casa Toader foarte buna ,recomand cu mare caldura 😊

 680. Am stat 5 nopti si ne-am simtit exceptional. Locatia este excelenta cu privelisti minunate iar gazdele au fost extraordinare foarte amabile – ne-am simtit primiti cu caldura. Va multumim si vom reveni cu mare drag.

 681. amplasarea / zona turistica / personalul placut/

 682. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 683. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 684. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 685. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 686. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 687. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 688. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 689. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 690. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 691. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 692. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 693. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 694. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 695. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 696. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 697. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 698. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 699. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 700. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 701. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 702. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 703. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 704. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 705. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 706. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 707. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 708. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 709. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 710. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 711. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 712. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 713. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 714. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 715. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 716. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 717. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 718. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 719. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 720. Gazdele au fost foarte primitoare si atente la fiecare detaliu. Vila a fost foarte curate si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au ajutat cu multe informatii privind zona si activitatile ce se pot desfaura in apropiere( ex: rafting, drumetii pe munte ). O sa revenim cu siguranta.

 721. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 722. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 723. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 724. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 725. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 726. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 727. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 728. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 729. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 730. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 731. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 732. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 733. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 734. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 735. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 736. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 737. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 738. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 739. Oameni deosebiti,gazde ireprosabile.Am fost nevoiti printr-un concurs de imprejurari sa ne cazam la dumnealor la o ora tarzie.Foarte amabili,au asigurat toate conditiile desi repet,ora era tarzie,chiar i-am trezit din somn.Apreciez efortul acestor oameni primitori,le multumesc si pe aceasta cale si voi reveni cu mare placere cand voi ajunge in zona.Recomand din toata inima.Conditii super si oameni de asemenea.

 740. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 741. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 742. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 743. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 744. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 745. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 746. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 747. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 748. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 749. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 750. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 751. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 752. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 753. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 754. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 755. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 756. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 757. Oameni deosebiti,gazde ireprosabile.Am fost nevoiti printr-un concurs de imprejurari sa ne cazam la dumnealor la o ora tarzie.Foarte amabili,au asigurat toate conditiile desi repet,ora era tarzie,chiar i-am trezit din somn.Apreciez efortul acestor oameni primitori,le multumesc si pe aceasta cale si voi reveni cu mare placere cand voi ajunge in zona.Recomand din toata inima.Conditii super si oameni de asemenea.

 758. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 759. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 760. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 761. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 762. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 763. Totul a fost de nota 10. Lipsește o masa unde ar putea mânca mai mult de 2 persoane.

 764. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 765. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 766. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 767. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 768. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 769. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 770. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 771. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 772. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 773. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 774. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 775. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 776. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 777. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 778. Oameni deosebiti,gazde ireprosabile.Am fost nevoiti printr-un concurs de imprejurari sa ne cazam la dumnealor la o ora tarzie.Foarte amabili,au asigurat toate conditiile desi repet,ora era tarzie,chiar i-am trezit din somn.Apreciez efortul acestor oameni primitori,le multumesc si pe aceasta cale si voi reveni cu mare placere cand voi ajunge in zona.Recomand din toata inima.Conditii super si oameni de asemenea.

 779. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 780. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 781. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 782. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 783. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

 784. Totul a fost de nota 10. Lipsește o masa unde ar putea mânca mai mult de 2 persoane.

 785. Gazda ne-a asteptat chiar daca am ajuns la ora 23.30. Booking trebuie sa modifice checkin-ul pana cel tarziu la ora 21.

 786. Frumos. Apartamentul este curat, lenjeria alb─â ╚Öi prosoape albe. Loca╚Ťia este centrala. Internetul func╚Ťioneaz─â f bine.

 787. Linistea, bucataria dotata cu aproape tot ce aveam nevoie, proprietarii foarte amabili

 788. Liniște, curat, loc de joaca copii, parcare în curte, tenis de masa, biliard, grătar, trasee montane ușoare, gazdele amabile.

 789. Am fost un grup de 14 persoane ╚Öi cel mai important e c─â am putut s─â ne bucur─âm de spa╚Ťiul comun generos ╚Öi de priveli╚Ötea ├«nc├ónt─âtoare dimprejur. Mul╚Ťumim gazdelor!

 790. Nu am avut mic dejun asigurat dar ne-am preparat singuri , avand toate dotarile necesare . Ne-am odihnit , a fost liniste iar gazda deosebit de amabila !

 791. Este un loc curat si confortabil, utilat cu tot ce ai avea nevoie.

 792. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,gazda super amabila ╚Öi discreta! ├Ämprejurimi frumoase!

 793. Proprietarii oameni de treaba iar loca╚Ťia superba. O sa revenim.

 794. Gazdele minunate. Cazare, mas─â foarte bune. Preturi foarte bune la mas─â ╚Öi b─âuturi. Deservire prompt─â. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi foarte bine nu rata╚Ťi aceasta loca╚Ťie.

 795. Curte frumoasa, destul de spa╚Ťioas─â – Loc de relaxare ╚Öi diverse activit─â╚Ťi. Personalul foarte primitor, de╚Öi n-ai crede la prima vedere. Practic toate neajunsurile sunt trecute cu vederea prin bun─âvoin╚Ťa ╚Öi permisivitatea gazdelor. Curatenie ╚Öi buna func╚Ťionare a utilit─â╚Ťilor.

 796. Locatie frumoasa, ingrijita, personal amabil, restaurant bun

 797. Locatia, personalul, micul dejun. Am fost intampinati cu zambete si o cafea foarte buna din partea pensiunii.

 798. Locul este pitoresc. Aproape de atractiile zonei. M├óncarea din meniu este gustoas─â la pre╚Ťuri decente. Personalul este de ajutor.

 799. A fost liniste, placut, confortabi. Gazda amabila.

 800. Totul, gazdele foarte primitoare, cur─â╚Ťenie,lini╚Öte ..Recomand😃

 801. Locatia este una foarte placuta, foarte multa liniste si verdeata in imprejurimi. Doamnele au avut grija sa ne rasfete cu bunatati traditionale din zona. Au raspuns pozitiv pentru fiecare solicitare pe care am facut-o : ne-am dorit sa schimbam camera rezervata initial, care nu avea balcon, pentru una cu balcon; ne-au pregatit cosul pentru un picnic in natura. Recomand cu drag ­čÖé

 802. Oameni deosebiti,gazde ireprosabile.Am fost nevoiti printr-un concurs de imprejurari sa ne cazam la dumnealor la o ora tarzie.Foarte amabili,au asigurat toate conditiile desi repet,ora era tarzie,chiar i-am trezit din somn.Apreciez efortul acestor oameni primitori,le multumesc si pe aceasta cale si voi reveni cu mare placere cand voi ajunge in zona.Recomand din toata inima.Conditii super si oameni de asemenea.

 803. Gazda a fost extraordinara, cazarea peste asteptari.

 804. Doamna Elena ╚Öi domnul Ion mul╚Ťumim pentru sejur. Vila este foarte curata si frumos amenajata, avand toate utilitatile. Ne-au fost de ajutor deasemenea ╚Öi informa╚Ťiile privind zona.

 805. Gazda este minunata! De cum pasesti in curte iti dai seama ca ai intrat intr-o adevarata gospodarie cu oamneni gospodari. Gazda a fost extrem de ospitaliera si discreta in acelasi timp. Un loc linistit in care ai intimitate. Gazda ne-a spus ca nu primeste doua grupuri care nu se cunosc, ceea ce este de apreciat. Felicitari pentru tot!

 806. Am hotarat sa sarbatorim o aniversare in familia noastra si a fost perfect pentru mine. Daca va doriti liniste, confort, atentie din partea gazdelor si natura chiar din pragul casei, aici e locul.

 807. Pensiunea Casa Fetic este situat─â intr-un loc absolut superb, existand o multitudine de posibilitati de drume╚Ťie in zona, atat spre varful Penteleu si pe cursul r─âului Basca cat su in zona muntilor Siriu spre barajul cu acelasi nume sau Lacul Vulturilor. Foarte aproape se afl─â si Ansamblu Rupestru Alunis, muzeul de chihlimbar, Focuril viu etc. Deasemenea ospitalitatea extraordinara a gazdelor, curatenia exemplar─â a camerei precum si b─âutura de bun venit, reprezinta un motiv sa revin cu drag la aceasta frumoasa loca╚Ťie.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled