Cazare ieftina Sinaia Camera Tripla

De multe ori ne uitam dupa cazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Fiona si B─ânel C─âlug─âreanu din Fitcau, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Fiona si Bănel Călugăreanu din Fitcau, jud. MuresCazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România pentru 5 persoane)

 • Gherghina si Stana Budescu din Valea Larga, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gherghina si Stana Budescu din Valea Larga, jud. BuzauCazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România pentru 5 persoane)

 • Olimpian si Titus Oeriu din Hanta, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Olimpian si Titus Oeriu din Hanta, jud. BacauCazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România pentru 5 persoane)

 • M─âd─âlin si Adam B├órloiu din Pietroasa, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România!

  (Mădălin si Adam Bârloiu din Pietroasa, jud. VranceaCazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România pentru 5 persoane)

 • Emilian si Grigore Corut din Comanesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Emilian si Grigore Corut din Comanesti, jud. OltCazare in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România pentru 5 persoane)

 • Crengu╚Ťa si Carolina B─âla╚Öa din Valea Pojarului, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Zonă de schi din Sinaia, Prahova, România.

  (Crengu╚Ťa si Carolina B─âla╚Öa din Valea Pojarului, jud. GorjCazare in Zon─â de schi din Sinaia, Prahova, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. 10 cu plus! Primirea la recep╚Ťie excelent─â, camera renovat─â wow, patul odihnitor, mic dejun diversificat, piscin─â, plus o surpriz─â pl─âcut─â (o aten╚Ťie) de la recep╚Ťie.

 2. Servicii in general foarte bune, camera spatioasa si curata. Locatia este excelenta!

 3. POZITIE CENTRALA . PERSONAL AMABIL SI DISPONIBIL .

 4. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 5. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 6. Fata de la receptie din 03.05, super dulce ╚Öi de treab─â 😊.Loca╚Ťia hotelului (foarte aproape de parc, gara, aproape de centru etc ) ; aspectul exterior , arata extraordinar prin compara╚Ťie cu Rina Sinaia. Camera 403 are un balcon dr─âgu╚Ť cu masa ╚Öi dou─â scaune ╚Öi ni╚Öte muscate superbe. Miroase foarte frumos in camera. Exista papuci, usc─âtor de p─âr, s─âpun, ╚Öampon,balsam, casca de baie etc. Ne-au ├«nt├ómpinat cu o sticla de vin 😎

 7. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 8. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 9. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 10. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 11. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult fa╚Ť─â de alte hoteluri de 4*

 12. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 13. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 14. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 15. Cur─â╚Ťenie, personal, m├óncarea foarte bun─â, personalul din restaurant bine instruit.

 16. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 17. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 18. Micul dejun bun. Restaurantul foarte bun chiar daca cu preturi cam mari.

 19. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 20. Camer─â spa╚Ťioas─â, priveli╚Öte minunat─â, personal foarte amabil, m├óncare bun─â. Cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â tr─âit─â p├ón─â acum ├«ntr-un hotel din Rom├ónia ! Cu siguran╚Ť─â, vom reveni.

 21. Am stat doar o noapte, dar ne-a placut absolut tot. Curatenia, personalul, gradina… perfecta, grija pentru detalii…

 22. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 23. Condi╚Ťiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce repro╚Öa.

 24. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul propriet─â╚Ťii ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drume╚Ťii ori acces la obiectivele turistice.

 25. Camera excelent─â, piscin─â, servicii excelente la recep╚Ťie, mic dejun bogat, pozi╚Ťionare absolut central─â, parcare p─âzit─â, m├óncare bine preparat─â. Am revenit cu pl─âcere!

 26. locatia excelenta,servicii bune ,micul dejun bogat in produse.

 27. Mi-a placut amplasarea si amabilitatea personalului incepand de la receptie, restaurant si pana la personalul auxiliar. Am apreciat faptul ca hotelul ofera in dar o sticla de vin cadou la restaurant, un vin de buna calitate.

 28. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 29. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 30. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 31. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 32. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 33. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 34. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 35. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult fa╚Ť─â de alte hoteluri de 4*

 36. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 37. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 38. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 39. Cur─â╚Ťenie, personal, m├óncarea foarte bun─â, personalul din restaurant bine instruit.

 40. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 41. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 42. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 43. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 44. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 45. Camer─â spa╚Ťioas─â, priveli╚Öte minunat─â, personal foarte amabil, m├óncare bun─â. Cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â tr─âit─â p├ón─â acum ├«ntr-un hotel din Rom├ónia ! Cu siguran╚Ť─â, vom reveni.

 46. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 47. Condi╚Ťiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce repro╚Öa.

 48. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul propriet─â╚Ťii ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drume╚Ťii ori acces la obiectivele turistice.

 49. Patul a fost foarte comfortabil, dar cel mai mult m-a surprins aranjarea camerei Deluxe. Absolut extraordinara!

 50. Surpriza foarte placuta, curat, cald, ingrijit, liniste, totul grozav😃

 51. Mic dejun foarte variat si de calitate. Locatie excelenta. Camera impecabil de curata. Zona de spa ofera facilitati corespunzatoare.

 52. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 53. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 54. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 55. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 56. ersonalul este amabil, paturile sunt confortbile, curat in camera.

 57. Mi-a placut ca personalul a raspuns activ la solicitarea noastra de a schimba camera.

 58. Locatia este excelenta , curata cu mic dejun diversificat .

 59. In rest a fost ok. Mic dejun bun si variat, mai mult fa╚Ť─â de alte hoteluri de 4*

 60. Raport calitate/pret – foarte bun. Personalul – fara repros, de la departamentul clean si pana la receptie. Curatenia- imaculat totul. Micul dejun – bufet care a avut de la pulpa prosciutto, pana la mancare de post + desertul meu preferat (salam de biscuiti) Confortul si linistea au fost de nota 10!

 61. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 62. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 63. Cur─â╚Ťenie, personal, m├óncarea foarte bun─â, personalul din restaurant bine instruit.

 64. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 65. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 66. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 67. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 68. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 69. Camer─â spa╚Ťioas─â, priveli╚Öte minunat─â, personal foarte amabil, m├óncare bun─â. Cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â tr─âit─â p├ón─â acum ├«ntr-un hotel din Rom├ónia ! Cu siguran╚Ť─â, vom reveni.

 70. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 71. Condi╚Ťiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce repro╚Öa.

 72. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul propriet─â╚Ťii ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drume╚Ťii ori acces la obiectivele turistice.

 73. In general totul a fost bine, personalul ospitalier, mic dejun f.bogat, locul de joaca pentru copii in regula. Per ansamblu deasupra așteptărilor.

 74. Totul a fost exceptional: curatenie perfecta, prosoape curate, comportamentul personalui, serviciile puse la dispozitie, locul de joaca pentru copii, spectacolele variate din fiecare seara, mancarea delicioasa etc.

 75. Foarte confortabil patul (salteaua), m├óncarea de la micul dejun gustoasa, diversificat─â; personalul de la recep╚Ťie foarte amabil (am cerut o umbrela de ├«mprumut ╚Öi am primit-o)

 76. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 77. Un loc in care oamenilor le pasa, este locul meu favorit in Sinaia

 78. Foarte primitor, un loc bun pt relaxare, dotat bine. Zona spa este mica dar potrivita pt 2 persoane. Restaurantul este superb, parca esti cu adevarat in padure, muzica live, merita incercat.

 79. Totul a fost bine si placut. Am primit o stica de vin-feteasca neagra-bonus.

 80. Domnul de la receptie a fost foarte eficient, amabil si politicos.

 81. Micul dejun servit la hotel Rina Sinaia a fost excelent , fara cusur din punctul nostru de vedere . Felicitari tuturor celor care se ocupa de preparare si servire ! Am apreciat de asemenea consumabilele puse la dispozitie , in afara celor de igiena , fiind hotel de doua stele nu ne asteptam : papuci,,casca de dus, kit – uri de calatorie.

 82. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 83. Loca╚Ťie frumoasa. Din p─âcate nu am g─âsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscin─â, terasa foarte frumoas─â. Patul grozav.

 84. micul dejun foarte variat si bogat,curatenie exemplara la spa,locatie centrala,relaxare.

 85. Locatie excelenta,in centrul statiunii.Personal foarte amabil.Mic dejun foarte diversificat cu produse de buna calitate.

 86. Amplasare, hotelul este amplasat central, Piscina acoperita, Jacuzi, Parcare inclusa in pretul camerei

 87. Personal foarte primitor si amabil. Micu dejun excelent. Camerele curate si servicii de calitate. Recomand !! Cu siguranta o sa revin aici!.

 88. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 89. Micul dejun f bun. Camera curata. Peisajul mirific.

 90. Amplasarea centrala. Cald in camera. Balcon cu vedere la oras. Personal primitor. Totul a fost pe placul meu. In afara de parcare nu am nimic de reprosat. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Bravo nota 10.

 91. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 92. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 93. Camer─â spa╚Ťioas─â, priveli╚Öte minunat─â, personal foarte amabil, m├óncare bun─â. Cea mai pl─âcut─â experien╚Ť─â tr─âit─â p├ón─â acum ├«ntr-un hotel din Rom├ónia ! Cu siguran╚Ť─â, vom reveni.

 94. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 95. Condi╚Ťiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce repro╚Öa.

 96. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul propriet─â╚Ťii ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drume╚Ťii ori acces la obiectivele turistice.

 97. Camera a fost superba,privelistea de vis,personalul foarte amabil si competent.Cu siguranta vom reveni cu pl─âcere.

 98. Situat in centru avind toate dotarile si personalul foarte amabil. Recomand hotelul.

 99. Camera arata excelent, este foarte curat. Micul dejun variat iar personalul foarte amabil. Locatia excelenta.

 100. A fost ca intr-un basm. Liniste ,imrejurimi mirifice, aer curat, oameni primitori.

 101. Hotel pozi╚Ťionat excelent (pe domeniul regal), cu parcare proprie (gratuita). Camere echipate modern, cu dot─âri excelente. Personal foarte amabil ╚Öi atent la orice solicitare.

 102. Mic dejun bun, locatia foarte frumoasa , curatenie, personal amabil.

 103. Locatia foarte bine amplasata – faptul ca exista in apropiere o parcare gratuita – este drept, destul de inghesuita – este un plus. Un plus pentru proximitatea fata de centrul orasului si de telegondola.

 104. Personalul este foarte amabil, cu zâmbetul pe buze. Este foarte aproape de gara și de zonele importante ale orașului .

 105. Totul a fost bine si placut. Am primit o stica de vin-feteasca neagra-bonus.

 106. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 107. Loca╚Ťie frumoasa. Din p─âcate nu am g─âsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscin─â, terasa foarte frumoas─â. Patul grozav.

 108. micul dejun foarte variat si bogat,curatenie exemplara la spa,locatie centrala,relaxare.

 109. Amabilitatea personalului, micul dejun variat, cu o salata de icre excep╚Ťional─â ╚Öi una de vinete de nota 10! Amplasamentul central, parcarea inclusa in pret, terasa de la receptie, restaurantul cochet ╚Öi intim.

 110. Locatie centrala, personal amabil , compartimentare corecta a camerei si toaletei ( suficient spatiu la dus fata de alte hoteluri.)

 111. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

 112. Hotelul este situat ├«ntr-o zona superba a Mun╚Ťilor Bucegi, personalul primitor ╚Öi amabil, serviciile de calitate. Zona de Spa pentru copii a fost o adev─ârat─â atrac╚Ťie. Mul╚Ťumim pentru amintirile construite ├«mpreun─â!!!

 113. Micul dejun destul de variat si foarte bun. Locatia este una excelenta si foarte linistita.

 114. Loc de joaca pentru copii mai mari de 3 ani. Privelistea excelenta. Micul dejun super la fel si celelalte mese servite la restaurantul hotelului.

 115. Personal foarte amabil. Curatenie. Cu siguranta vom reveni pentru un alt sejur.

 116. Totul a fost excelent. Vom reveni cu drag si cu mare placere.

 117. Totul a fost foarte bine ,personalul foarte dr─âgu╚Ť,micul dejun foarte bun si variat .O sa mai revenim 😘

 118. Totul a fost super! Loca╚Ťia, camera, baia, restaurantul, gr─âdina….totul la superlativ. Felicit─âri proprietarilor pentru faptul c─â a reu╚Öit s─â adune o echip─â de angaja╚Ťi foarte amabili, dedica╚Ťi meseriei lor.

 119. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 120. Pozitia hotelului, gradina gandita profesionist_ minunata, camera , vederea de la balconul camerei, restaurantul _ minunat decorat, atmosfera

 121. Camera a fost foarte curata. Recomand camerele de la etaj superior cu balcon. Personalul a fost primitor si preocupat pentru a face sederea cat mai placuta in hotel.

 122. Camera a fost spatioasa si frumos mobilata. Hotelul are o locatie buna.

 123. -mic dejun imbelsugat -curatenia -camera renovata recent – atitudine ospitaliera a personalului hotelui si restaurantului din hotel – in total o experienta placuta

 124. Micul dejun bogat si diversificat; Locatia excelenta, priveliste frumoasa din camera, curatenie absoluta, mancarea foarte buna.

 125. Camera foarte mare, patul extrem de confortabil. Personalul foarte atent si serviabil. Zona spa bine structurata. Restaurantele servesc mancare buna, ingrediente proaspete. Mai aproape de un hotel de 5 stele decat de unul de 4 stele.

 126. Mi-a placut camera(curata, pat confortabil, frumos aranjata, baia spatioasa si dusul bine amplasat, plus produse eco🤩)! Piscinele mi-au depasit asteptarile🤩🤩🤩(frumoase, curate, mari, jacuzzi minunat🤩, panoul de sticla prin care vezi cerul, peretii! Ma voi intoarce!😃

 127. Ioana Hotel un loc in care te simti cu adevarat rasfatat. Amplasat intr-un loc linistit, aproape de castelul Peles de aici se pot face mici plimbari prin Sinaia si imprejurimi. Restaurantul este amenajat intr-un stil ingenios, ca si cum ai fi in mijlocul padurii. Ioana Hotel este locul in care voi reveni mereu cu bucurie!

 128. Locatia este in Sinaia, dar Hotelul este superb! Este intr-o zona mai retrasa, fara galagia ‘din centru’. Noi am optat pentru camera St. Moritz, o camera spatioasa pentru un weekend superb! Jacuzzi superb, pentru o suma mica ai parte de sampanie si un pliculet de relaxare in jacuzzi. Sauna este complet functionabila, ti se ofera si esente pentru un moment mai placut. Restaurantul hotelului ‘The Forest’ de asemena este superb! RECOMAND MICUL DEJUN la hotel, sunetele de dimineata sunt superbe, un mic dejun in natura! TV-ul este Smart, are si Netflix logat. Tavanul dormitorului este ‘dotat’ cu stelute ce se vad doar noaptea, complet nederanjante pentru somn. De asemenea in camera gasesti un flyer care iti spune ca hotelul te poate ajuta si cu un incarcator, prelungitor extra etc. Camera are si o tableta pentru copii sa se joace cat timp te relaxezi in jacuzzi ­čÖé

 129. Micul dejun a la carte, desi nu erau mai mult de 2, 3 mese ocupate, in fiecare dimineata (din cele 2) ne a fost adus rece. Sucul de portocale era la cutie (ma asteptam la un hotel de 5 stele sa ni se serveasca un fresh). Locatia este frumoasa, zona nu este f circulata.

 130. as fi vrut si mic dejun, dar la 35 de lei …e prea mult! eram 3 persoane si saream de 100 de lei doar pentru asa ceva! pozitie excelenta, apartamentul avea un balcon cu 2 vederi…excelent!

 131. Ar trebui unse mai des usile, deoarece toate aveau cate o problema: cele de la camere scartaiau, usa de la baie se inchidea greu. In rest, am fost multumiti de amplasament, personal, curatenie. Aaa, si cam multa mobila in camere (dulapuri, comode mici). Le incarca foarte mult si ia din spatiu. Plus ca sunt total inutile pentru cateva zile.

 132. Amabilitatea personalului, localizare și panorama din cameră.

 133. Camera inalta si foarte spatioasa, construita in stil vechi, cu 2 balcoane. Camera a fost superba. Pat mare si saltea buna, canapea, televizor cu ecran plat, frigider, minibar, cada cu spa si mullte altele. Totul a fost peste asteptarile mele. Curateniana fost exemplara, personalul dragut. Micul dejun bogat si variat. Cu siguranta voi reveni!

 134. Condi╚Ťiile din camera au fost excelente, curat, primitor,cald, nu am ce repro╚Öa.

 135. Servicii ireprosabile, curatenie si confort, amplasamentul propriet─â╚Ťii ideal pentru odihna si relaxare si /sau extrem de facil pentru drume╚Ťii ori acces la obiectivele turistice.

 136. Curatenia, bunul gust in echiparea camerelor si a bailor, designul interior din restaurant precum si mancarea foarte buna si in primul rand curtea interioara deosebita care ar fi pacat sa fie lasata sa se deterioreze.

 137. Totul a fost super! Loca╚Ťia, camera, baia, restaurantul, gr─âdina….totul la superlativ. Felicit─âri proprietarilor pentru faptul c─â a reu╚Öit s─â adune o echip─â de angaja╚Ťi foarte amabili, dedica╚Ťi meseriei lor.

 138. Totul de la conditiile de cazare la masa luata in „la cascade” au fost super ok, vom reveni cu drag!

 139. Camera spatioasa,cur─â╚Ťenie,prosoape schimbate zilnic,centrul spa ok

 140. Personalul foarte amabil, camerele sunt spatioase si frumos aranjate. Zona de spa ne-a ajutat sa uitam de vremea ploioasa care ne-a impiedicat sa iesim din hotel. Micul dejun este foarte bogat si diversificat satisfacand cerintele si celor mai pretentiosi gurmanzi.

 141. Loca╚Ťie frumoasa. Din p─âcate nu am g─âsit loc de parcare liber dar exista parcare vis-a-vis de proprietate. Micul dejun excelent! Piscin─â, terasa foarte frumoas─â. Patul grozav.

 142. Amabilitatea personalului, micul dejun variat, cu o salata de icre excep╚Ťional─â ╚Öi una de vinete de nota 10! Amplasamentul central, parcarea inclusa in pret, terasa de la receptie, restaurantul cochet ╚Öi intim.

 143. Locatie centrala, personal amabil , compartimentare corecta a camerei si toaletei ( suficient spatiu la dus fata de alte hoteluri.)

 144. Micul dejun,proaspat si suficient.Personalul ,foarte amabil.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled