Cazare ieftina Sighetul Marmatiei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România

★★★ Pensiunea Iris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Royal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Gradina Morii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Marinela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Cazare Punct pe I

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Casa Iurca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Motel Buti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Doli

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ștefana si Viorica Crisbășan din Malu, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ștefana si Viorica Crisbășan din Malu, jud. IalomitaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 • Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. IasiCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 • Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. AlbaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 • Horațiu si Antonia Brânzeu din Salcia Tudor, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România!

  (Horațiu si Antonia Brânzeu din Salcia Tudor, jud. BrailaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 • Lucreția si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucreția si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. PrahovaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 • Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România.

  (Floriana si Ieremia Bănică din Ciocaltei, jud. ValceaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 5 persoane)

 1. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 2. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 3. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 17. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 18. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 23. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 24. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 32. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 33. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 34. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 35. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 36. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 37. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 38. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 39. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 40. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 41. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 42. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 46. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 47. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 48. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 56. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 57. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 58. E ca si cand ai merge in vacanta la bunici la tara la poalele muntelui liniste amabilitate relaxare

 59. Prieteni, sa nu faceti confuzie intre CABANA si Pensiune! (le regasiti pe ambele pe site si ele sunt ale familiei!) Sunt doua lucruri distincte cu caracteristici diferite. Multumim gazdelor (Bunica Anuta si Bunicul Victor) fiindca au fost adevarate gazde! „La Multi Ani!” cu sanatate Bunicai fiindca pe 13.01. a fost ziua ei!!! Zona foarte linistita, numai paraiasul din vale se auzea susurând in surdina, peisaj hibernal de o frumusete deosebita, cald si bine in cabana, si cel mai mult ne-am bucurat ca aveam semnal de telefonie mobila numai de Ucraina si astfel ne-am inchis telefoanele si tare, tare bine a fost!!!! Am avut Wi-Fi dar in anumite zone ale cabanei ne conectam si iar ne-am bucurat fiindca am venit la relaxare!!! TOTUL a fost splendit si ne-a depasit asteptarile! Vom reveni cu drag cat mai curând, dar nu singuri, ci cu prieteni!

 60. Un loc foarte frumos cu gazde extraodinar de amabile Recomand cu caldura

 61. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 62. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 63. personalul, curatenia, parcarea, wi-fi, micul dejun

 64. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 65. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 66. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 83. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 84. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 85. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 86. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 87. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 88. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 89. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 90. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 91. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 92. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 93. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 94. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 95. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 96. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 97. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 98. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 99. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 100. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 101. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 102. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 103. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 104. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 105. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 106. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 107. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 108. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 109. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 110. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 111. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 112. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 113. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 114. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 115. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 116. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 117. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 118. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 119. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 120. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 121. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 122. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 123. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 124. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 125. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 126. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 127. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 128. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 129. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 130. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 134. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 135. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 136. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 137. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 138. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 139. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 140. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 141. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 142. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 143. Foișorul din curte, mare, spațios ! Personalul prietenos.

 144. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 145. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 146. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 147. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 148. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 149. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 150. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 151. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 152. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 153. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 154. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 155. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 156. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 157. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebită.

 158. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 159. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 160. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 161. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 162. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 163. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 164. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 165. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 166. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 167. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 168. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 169. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 170. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 171. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 172. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 173. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 174. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 175. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 176. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 177. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 178. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 179. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 180. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 181. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 182. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 183. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 184. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 185. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 186. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 187. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 188. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 189. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 190. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 191. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 192. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 193. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 194. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 195. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 196. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 197. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 198. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 199. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 200. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 201. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 202. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 203. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 204. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 205. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 206. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 207. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 208. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 209. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 210. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 211. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 212. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 213. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 214. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 215. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 216. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 217. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 218. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 219. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 220. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 221. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 222. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 223. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 224. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 225. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 226. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 227. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 228. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 229. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 230. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 231. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 232. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 233. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 234. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 235. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 236. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 237. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 238. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 239. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 240. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 241. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 242. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 243. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 244. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 245. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 246. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 247. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 248. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 249. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 250. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 251. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 252. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 253. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 254. Gazdele deosebite-te întâmpină cu căldură,camerele frumoase,totul super curat,servire ireproșabilă, mâncare excelenta. Desi ninsese mult și totul era acoperit de zăpadă, gazdele acestei pensiuni curățaseră drumul din grija pentru oaspeți.Vasile și Ileana sunt beton! Și sora și soacra! Și câinele! DA RECOMAND!

 255. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 256. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 257. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 258. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 259. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 260. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 261. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 262. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 263. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 264. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 265. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 266. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 267. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 268. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 269. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 270. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 271. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 272. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 273. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 274. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 275. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 276. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 277. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 278. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 279. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 280. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 281. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 282. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 283. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 284. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 285. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 286. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 287. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 288. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 293. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 294. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 295. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 296. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 297. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 298. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 299. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 300. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 301. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 302. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 303. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 304. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 305. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 306. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 307. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 308. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 309. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 310. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 311. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 312. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 313. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 314. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 315. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 316. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 317. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 318. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 319. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 320. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 321. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 322. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 323. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 324. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 325. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 326. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 327. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 328. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 329. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 330. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 331. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 335. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 336. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 337. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 338. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 339. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 340. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 341. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 342. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 347. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 348. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled