Cazare ieftina Sighetul Marmatiei

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • ╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. IalomitaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. IasiCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. AlbaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia!

  (Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. BrailaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. PrahovaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia.

  (Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. ValceaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 2. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 3. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 17. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 18. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 23. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 24. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 32. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 33. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 34. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 35. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 36. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 37. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 38. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 39. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 40. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 41. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 42. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 46. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 47. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 48. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 56. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 57. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 58. E ca si cand ai merge in vacanta la bunici la tara la poalele muntelui liniste amabilitate relaxare

 59. Prieteni, sa nu faceti confuzie intre CABANA si Pensiune! (le regasiti pe ambele pe site si ele sunt ale familiei!) Sunt doua lucruri distincte cu caracteristici diferite. Multumim gazdelor (Bunica Anuta si Bunicul Victor) fiindca au fost adevarate gazde! “La Multi Ani!” cu sanatate Bunicai fiindca pe 13.01. a fost ziua ei!!! Zona foarte linistita, numai paraiasul din vale se auzea susur├ónd in surdina, peisaj hibernal de o frumusete deosebita, cald si bine in cabana, si cel mai mult ne-am bucurat ca aveam semnal de telefonie mobila numai de Ucraina si astfel ne-am inchis telefoanele si tare, tare bine a fost!!!! Am avut Wi-Fi dar in anumite zone ale cabanei ne conectam si iar ne-am bucurat fiindca am venit la relaxare!!! TOTUL a fost splendit si ne-a depasit asteptarile! Vom reveni cu drag cat mai cur├ónd, dar nu singuri, ci cu prieteni!

 60. Un loc foarte frumos cu gazde extraodinar de amabile Recomand cu caldura

 61. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 62. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 63. personalul, curatenia, parcarea, wi-fi, micul dejun

 64. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 65. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 66. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 83. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 84. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 85. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 86. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 87. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 88. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 89. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 90. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 91. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 92. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 93. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 94. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 95. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 96. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 97. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 98. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 99. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 100. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 101. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 102. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 103. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 104. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 105. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 106. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 107. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 108. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 109. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 110. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 111. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 112. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 113. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 114. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 115. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 116. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 117. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 118. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 119. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 120. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 121. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 122. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 123. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 124. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 125. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 126. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 127. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 128. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 129. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 130. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 134. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 135. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 136. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 137. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 138. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 139. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 140. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 141. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 142. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 143. Foi╚Öorul din curte, mare, spa╚Ťios ! Personalul prietenos.

 144. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 145. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 146. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 147. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 148. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 149. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 150. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 151. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 152. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 153. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 154. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 155. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 156. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 157. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebit─â.

 158. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 159. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 160. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 161. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 162. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 163. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 164. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 165. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 166. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 167. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 168. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 169. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 170. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 171. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 172. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 173. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 174. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 175. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 176. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 177. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 178. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 179. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 180. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 181. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 182. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 183. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 184. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 185. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 186. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 187. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 188. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 189. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 190. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 191. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 192. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 193. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 194. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 195. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 196. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 197. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 198. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 199. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 200. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 201. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 202. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 203. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 204. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 205. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 206. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 207. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 208. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 209. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 210. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 211. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 212. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 213. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 214. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 215. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 216. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 217. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 218. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 219. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 220. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 221. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 222. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 223. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 224. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 225. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 226. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 227. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 228. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 229. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 230. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 231. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 232. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 233. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 234. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 235. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 236. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 237. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 238. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 239. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 240. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 241. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 242. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 243. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 244. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 245. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 246. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 247. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 248. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 249. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 250. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 251. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 252. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 253. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 254. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 255. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 256. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 257. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 258. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 259. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 260. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 261. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 262. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 263. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 264. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 265. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 266. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 267. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 268. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 269. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 270. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 271. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 272. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 273. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 274. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 275. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 276. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 277. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 278. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 279. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 280. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 281. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 282. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 283. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 284. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 285. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 286. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 287. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 288. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 293. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 294. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 295. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 296. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 297. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 298. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 299. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 300. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 301. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 302. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 303. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 304. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 305. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 306. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 307. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 308. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 309. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 310. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 311. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 312. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 313. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 314. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 315. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 316. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 317. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 318. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 319. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 320. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 321. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 322. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 323. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 324. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 325. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 326. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 327. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 328. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 329. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 330. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 331. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 335. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 336. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 337. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 338. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 339. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 340. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 341. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 342. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 347. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 348. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

 349. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 350. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 351. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 352. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 353. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 354. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 355. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 356. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 357. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 358. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 359. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 360. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 361. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 362. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 363. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 364. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 365. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 366. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 367. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 368. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 369. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 370. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 371. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 372. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 373. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 374. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 375. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 376. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 377. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 378. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 379. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 380. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 381. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 382. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 383. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 384. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 385. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 386. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 387. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 388. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 389. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 390. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 391. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 392. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 393. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 394. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 395. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 396. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 397. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 398. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 399. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 400. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 401. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 402. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 403. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 404. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 405. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 406. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 407. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 408. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 409. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 410. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 411. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 412. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 413. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 414. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 415. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 416. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 417. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 418. Ionel-c─ât─âlin iulie 12, 2019 at 10:17 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 419. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 420. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 421. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 422. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 423. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 424. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 425. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 426. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 427. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 428. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 429. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 430. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 431. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 432. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 433. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 434. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 435. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 436. Ionel-c─ât─âlin iulie 19, 2019 at 10:06 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 437. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 438. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 439. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 440. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 441. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 442. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 443. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 444. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 445. Locatie fara pretentii, sincera in descrierea initiala, nimic exagerat. Personal politicos, decent, primitor. Mincare buna, palinca buna :).

 446. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 447. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 448. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 449. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 450. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 451. PROPRIETARII FOARTE AMABILI. PENSIUNE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA.

 452. Gazda ospitaliera, loca╚Ťie superb─â, zona lini╚Ötit─â, chiar ai nevoie ├«n concediu de lini╚Öte. G─âse╚Öti de toate la Pensiune

 453. Amplasarea, arhitectura cl─âdirii,ambianta, restaurantul, personalul privelistea,siguran╚Ť─â, confortul, minibarul camerei, canalele prin satelit. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 454. Personal care las─â de dorit ( 2 copile in tot localul , 1 la Recep╚Ťie iar cealalt─â la servire . Groaznic , paharele murdare , mancare scumpa ╚Öi necomestibila (paste milaneze cu parizer ╚Ť─âr─ânesc , salatele excesiv de scumpe 26 de lei o por╚Ťie cu 2 feli de ro╚Öii ╚Öi 3 de castrave╚Ťi ?!) . In camera era ok ! Apa din piscina era verde , mizerie peste tot !

 455. la micul dejun e bine ca ai de unde sa-ti alegi. In orice caz, clasic dar de buna calitate. Piscina excelenta. Proprietarii amabili si dispusi sa indeplineasca orice moft al turistilor.

 456. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 457. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 458. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 459. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 460. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 461. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 462. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 463. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 464. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 465. Totul a fost extraordinar: de la personal la amplasare, curatenie,dotari!Felicitari!!!

 466. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 467. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 468. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 469. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 470. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 471. Foarte curata si cocheta pensiunea. Personalul deosebit de serviabil si micul dejun foarte bun. Pentru familiile cu copii este ideala deoarece camerele sunt spatioase si bine dotate iar ca si locatie pensiunea se afla in apropierea unui parc foarte frumos

 472. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 473. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 474. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 475. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 476. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 477. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 478. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 479. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 480. Locatia buna,liniste,camere spatioase,sigur vom reveni

 481. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 482. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 483. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 484. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 485. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 486. Locatia buna,liniste,camere spatioase,sigur vom reveni

 487. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 488. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 489. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 490. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 491. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 492. Totul a fost extraordinar: de la personal la amplasare, curatenie,dotari!Felicitari!!!

 493. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 494. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 495. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 496. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 497. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 498. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 499. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 500. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 501. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 502. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 503. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 504. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 505. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 506. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 507. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 508. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 509. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 510. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 511. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 512. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 513. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 514. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 515. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 516. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 517. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 518. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 519. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 520. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 521. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 522. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 523. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 524. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 525. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 526. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 527. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 528. Adrian, the host was perfect. He really made sure we had everything we needed. His mom made us amazing breakfast in the morning. We were just passing through so we didn’t really have a chance to explore the location much, but the house and personal were perfect! The place has also secure parking, which we appreciated a lot since we were traveling on motorbikes. Tip: Ask to try Adrian’s homemade spirit. It’s perfect! We had to buy a bottle for the rest of our trip ­čÖé

 529. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 530. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 531. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 532. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 533. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 534. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 535. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 536. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 537. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 538. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 539. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 540. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 541. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 542. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 543. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 544. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 545. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 546. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 547. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 548. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 549. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 550. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 551. Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare. Apartamentul a fost foarte spatios si curat. De mentionat e faptul ca numai unul din dormitoare are plasa de tantari si celalalt dormitor are aer conditionat (mai vechi). Pe noi nu ne-a deranjat nici nu l-am folosit. Mai multe sortimente la micdejun care e foarte satios. Pret foarte ok pentru apartament. Parcare in curte

 552. Conditii de cazare ireprosabile. Personal super ok. Mancarea foarte buna. Felicitari!!!

 553. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 554. Camera a fost frumoasa, mobilata clasic, curatenie, doamna Daniela de la receptie a fost draguta,amabila, Singurul plus pe care l-a avut locatia

 555. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 556. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 557. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 558. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 559. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 560. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 561. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 562. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 563. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 564. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 565. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 566. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 567. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 568. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 569. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 570. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 571. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 572. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 573. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 574. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 575. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 576. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 577. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 578. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 579. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 580. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 581. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 582. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 583. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 584. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 585. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 586. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 587. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 588. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 589. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 590. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 591. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 592. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 593. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 594. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 595. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 596. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 597. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 598. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 599. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 600. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 601. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 602. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 603. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 604. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 605. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 606. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 607. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 608. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 609. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 610. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 611. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 612. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 613. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 614. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 615. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 616. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 617. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 618. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 619. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 620. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 621. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 622. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 623. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 624. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 625. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 626. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 627. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 628. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 629. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 630. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 631. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 632. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 633. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 634. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 635. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 636. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 637. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 638. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 639. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 640. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 641. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 642. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 643. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 644. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 645. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 646. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 647. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 648. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 649. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 650. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 651. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 652. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 653. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 654. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 655. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 656. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 657. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 658. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 659. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 660. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 661. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 662. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 663. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 664. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 665. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 666. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 667. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 668. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 669. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 670. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 671. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 672. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 673. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 674. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 675. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 676. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 677. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 678. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 679. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 680. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 681. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 682. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 683. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 684. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 685. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 686. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 687. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 688. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 689. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 690. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 691. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 692. Totul a fost perfect!Cur─â╚Ťenie,m├óncarea ieftina si delicioas─â, aproape de toate obiectivele turistice,personalul foarte amabil!Recomand cu c─âldur─â!

 693. Au reusit sa ne faca dintr-un simplu sejur, o sarbatoare. Sa simtim cu adevarat energia Maramuresului. Mancarea, personalul, camerele sunt peste asteptari. Felicitari! Cu siguranta vom reveni. Multumim! Eddie

 694. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 695. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 696. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 697. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 698. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 699. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 700. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 701. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 702. Camera a fost frumoasa, mobilata clasic, curatenie, doamna Daniela de la receptie a fost draguta,amabila, Singurul plus pe care l-a avut locatia

 703. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 704. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 705. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 706. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 707. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 708. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 709. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 710. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 711. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 712. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 713. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 714. Totul a fost perfect!Cur─â╚Ťenie,m├óncarea ieftina si delicioas─â, aproape de toate obiectivele turistice,personalul foarte amabil!Recomand cu c─âldur─â!

 715. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 716. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 717. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 718. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 719. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 720. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 721. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 722. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 723. Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare. Apartamentul a fost foarte spatios si curat. De mentionat e faptul ca numai unul din dormitoare are plasa de tantari si celalalt dormitor are aer conditionat (mai vechi). Pe noi nu ne-a deranjat nici nu l-am folosit. Mai multe sortimente la micdejun care e foarte satios. Pret foarte ok pentru apartament. Parcare in curte

 724. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 725. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 726. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 727. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 728. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 729. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 730. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 731. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 732. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 733. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 734. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 735. Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare. Apartamentul a fost foarte spatios si curat. De mentionat e faptul ca numai unul din dormitoare are plasa de tantari si celalalt dormitor are aer conditionat (mai vechi). Pe noi nu ne-a deranjat nici nu l-am folosit. Mai multe sortimente la micdejun care e foarte satios. Pret foarte ok pentru apartament. Parcare in curte

 736. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 737. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 738. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 739. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 740. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 741. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 742. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 743. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 744. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 745. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 746. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 747. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 748. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, cald, a╚Öternuturilor miroseau frumos, patul confortabil, prosoapele de baie moi ╚Öi pufoase, personalul amabil. Am m├óncat decent (mai pu╚Ťin salata Cezar) ╚Öi mi-a pl─âcut c─â din meniul de b─âuturi am putut alege o Rar─â neagr─â de Purcari. Micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â. Personalul foarte amabil.

 749. Personalul deosebit, mâncarea foarte bună, curat, elegant, patul comod.

 750. Proprietara foarte amabila ,atmosfera,gradina,intr-un cuvant totul.

 751. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 752. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 753. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 754. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 755. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 756. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 757. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 758. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 759. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 760. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 761. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 762. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 763. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 764. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 765. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 766. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 767. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 768. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 769. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 770. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 771. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 772. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 773. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 774. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 775. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 776. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 777. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 778. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 779. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 780. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 781. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 782. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 783. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 784. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 785. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 786. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 787. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 788. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 789. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 790. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 791. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 792. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 793. Femeia de serviciu vine des si face curat si este o doamna foarte draguta , patroana foarte de treaba , personalul de la restaurant la fel de amabili si profesionisti , terasa arata foarte bine , din pacate nu am stat la ea din cauza frigului , patul mare si confortabil , parcarea spatioasa si se afla in incinta pensiunii , deci, masina este in siguranta , pensiunea se afla aproape de centrul orasului , dar si de iesire pentru vizite externe.

 794. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, cald, a╚Öternuturilor miroseau frumos, patul confortabil, prosoapele de baie moi ╚Öi pufoase, personalul amabil. Am m├óncat decent (mai pu╚Ťin salata Cezar) ╚Öi mi-a pl─âcut c─â din meniul de b─âuturi am putut alege o Rar─â neagr─â de Purcari. Micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â. Personalul foarte amabil.

 795. Personalul deosebit, mâncarea foarte bună, curat, elegant, patul comod.

 796. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 797. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 798. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 799. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 800. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 801. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 802. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 803. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 804. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 805. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 806. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 807. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 808. M├óncare foarte bun─â, zon─â lini╚Ötit─â, personal amabil, camere rustice. Recomand oricui dore╚Öte s─â se deconecteze de agita╚Ťia ora╚Öului sau de stresul cotidian.

 809. Cazare exceptionala,amplasare mioritica.Mic dejun foarte gustos,Cina super bogata,Specialitatea casei pastrav proaspat gatit,prins in spatele casei .Recomandam tuturor.

 810. Gazde ospitaliere, mancare foarte buna si sanatoasa. Oameni de treaba si harnici. Zona linistita, frumoasa si aer curat. Camere dragute si curate. Te simti ca si in cabana personala ­čÖé Recomand celor ce le place natura si peisajul rustic.

 811. 1. este foarte aproape de gradnita cu Ucraina 2. proprietarii sunt oamenii foarte prietenosi 3. internet-ul merge foarte bine 4. camerele sunt separate si este un spatiu comun curat si spatios unde se poate manca

 812. Primirea a fost cald─â ╚Öi prorietarii foarte degaja╚Ťi. Interac╚Ťiunea cu ei mi-a pl─âcut, at├ót ├«nainte de a ajunge la unitatea de cazare, c├ót ╚Öi pe perioada ╚Öederii. Au fost ├«n╚Ťeleg─âtori ╚Öi ne-am sincronizat frumos ├«n privin╚Ťa cheii ╚Öi altor detalii. De asemenea am apreciat foarte mult faptul c─â mi s-a oferit mic dejun vegan, dup─â ce am cerut asta.

 813. Super gazda… Super curat… RECOMAND cu drag si voi spune tuturor celor care trec prin zona sa le calce pragul… O gazda minunata… SUCCES!!!!!

 814. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 815. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 816. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 817. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 818. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 819. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 820. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 821. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 822. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 823. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 824. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 825. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 826. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 827. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 828. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 829. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 830. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 831. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 832. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 833. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 834. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 835. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 836. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 837. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 838. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 839. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 840. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 841. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 842. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 843. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 844. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 845. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 846. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 847. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 848. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 849. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 850. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 851. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 852. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 853. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 854. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 855. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 856. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 857. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 858. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 859. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 860. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 861. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 862. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 863. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 864. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 865. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 866. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 867. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 868. Loca╚Ťie foarte bun─â. Mic dejun a la carte foarte bun si variat.

 869. Personalul amabil, atent la solicitarile clientilor; camera a fost foarte bine incalzita; amplasare ferita de zgomotul traficului; foarte aproape de zona centrala a orasului.

 870. Femeia de serviciu vine des si face curat si este o doamna foarte draguta , patroana foarte de treaba , personalul de la restaurant la fel de amabili si profesionisti , terasa arata foarte bine , din pacate nu am stat la ea din cauza frigului , patul mare si confortabil , parcarea spatioasa si se afla in incinta pensiunii , deci, masina este in siguranta , pensiunea se afla aproape de centrul orasului , dar si de iesire pentru vizite externe.

 871. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 872. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 873. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 874. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 875. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 876. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 877. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 878. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 879. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 880. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 881. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 882. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 883. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 884. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 885. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 886. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 887. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 888. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 889. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 890. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 891. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 892. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 893. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 894. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 895. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 896. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 897. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 898. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 899. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 900. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 901. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 902. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 903. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 904. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 905. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 906. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 907. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 908. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 909. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 910. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 911. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 912. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 913. Paturile comfortabile,gazda primitoare,casa este destul de mare,bine amenajata!

 914. O loca╚Ťie extraordinara pentru relaxare, cu susurul apei in apropierea lacului, ╚Öi impecabil de curat. Gazdele au fost extrem de dr─âgu╚Ťe ╚Öi amabile.

 915. sehr ruhige Lage au├čerordentlich freundliche Gastgeber

 916. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 917. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 918. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 919. Parcul, natura si imprejurimile. Pat foarte confortabil. Balcon minunat. Cafea foarte buna. Angajati foarte politicosi si serviabili.

 920. -camera, foarte frumoasă, modernă și curata. Patul moale și baia ok -peisajul este superb, noi am fost aici iarna, si este minunat!!

 921. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 922. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 923. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 924. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 925. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 926. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 927. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 928. Totul a fost curat, personal amabil si placut, liniste, si patul foarte confortabil

 929. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 930. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 931. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 932. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 933. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 934. Camera curata, doamna foarte sociabila si de treaba,a fost totul bine si confortabil

 935. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 936. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 937. Personalul foarte amabil si locatia excelenta. Mic dejun diversificat si mancare buna. Camere confortabile cu televizor smart si suficient de mare pentru acea incapere.

 938. Foarte multumi╚Ťi ,camera curat─â si c─âlduroas─â Raport calitate pret f bun.Recomand

 939. Locatia, personalul foarte amabil, hotel are un stil aparte, restaurant cu manacare tradi╚Ťionala foarte buna, bar .

 940. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 941. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 942. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 943. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 944. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 945. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 946. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 947. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 948. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 949. Apartamentul este spa╚Ťios, extrem de bine dotat, foarte frumos ╚Öi ├«ngrijit. Am fost impresionat de calitatea u╚Öilor interioare ╚Öi a lucr─ârilor sanitare. Gazdele foarte amabile. Prietenoase. Vom reveni cu pl─âcere !

 950. Perfect inside the appartment, more than expected. The owner was very fine, helpfull.

 951. Perfect location. Very, very clean. Confortable. Worth it. A.plus: Nice owner.

 952. Loca╚Ťie frumoas─â; Parcare privat─â, mare; Cur─â╚Ťenie; Mic dejun OK; Personal amabil.

 953. Atmosfera excelenta, se vad colinele ├«mp─âdurite din apropiere Restaurant cu un meniu ok, servire bun─â ,meniu variat….vita a fost excelenta

 954. Personalul foarte amabil si locatia excelenta. Mic dejun diversificat si mancare buna. Camere confortabile cu televizor smart si suficient de mare pentru acea incapere.

 955. Totul : camera foarte curat─â, spatioasa, pat confortabil…

 956. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 957. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 958. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 959. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 960. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 961. Camera mare spatioasa, totul curat, baie dotat─â si curata, balcon imens.

 962. Mi a pl─âcut amabilitatea gazdelor,curtea pensiunii.

 963. Very clean, no insects, no noises, bathroom very clean. Very nice owner, helpful. Kitchen fully equipped, fridge ok. Even a parking inside the yard.

 964. Mi-a placut tot …proprietarii foarte primitori apartamentul super ok spatios curat 🙂

 965. Apartamentul este spa╚Ťios, extrem de bine dotat, foarte frumos ╚Öi ├«ngrijit. Am fost impresionat de calitatea u╚Öilor interioare ╚Öi a lucr─ârilor sanitare. Gazdele foarte amabile. Prietenoase. Vom reveni cu pl─âcere !

 966. Perfect inside the appartment, more than expected. The owner was very fine, helpfull.

 967. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 968. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 969. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 970. LOCATIA FF PLACUTA NEFIIND BUFET SUEDEZ SERVIREA A FOST PUTIN STANGACE

 971. Locatia este foarte buna, aproape de obiectivele turistice din Sighet, dar retrasa , are o gradina plina de verdeata. Este multa liniste. Micul dejun bun, cafeaua foarte buna.

 972. Locatia superba. Personalul amabil. Micul dejun bun.

 973. -Camera încăpătoare și curată -patul confortabil -personalul amabil -camere izolate bine fonic

 974. Cea mai buna ciorba Radauteana pe care am mancat-o vreodata.

 975. M-a╚Ö fi a╚Öteptat la un mic dejun bazat preponderent pe produse locale, cu specific local ╚Öi mult mai variat. Erau doar patru variante ÔÇŁstandardÔÇŁ, mai ales cu mezeluri din comer╚Ť !

 976. Micul dejun bun si variat. Televizor SMART, e un avantaj. Camera este foarte spatioasa.

 977. Camerele sunt spatioase, curate, comode. Arhitectura cladirii este deosebita. Locatia este centrala.

 978. Personalul cu foarte mult bun simt ╚Öi mereu sa ai confortul pe care ╚Ťi l dore╚Öti

 979. ospitalitatea gazdei,curatenia,lini┼čtea,cafeaua foarte buna.nm

 980. Am rezervat pentru 2 nopti, dar am fost nevoiti sa plecam dupa 1 noapte. Proprietarii au fost foarte amabili si ne-au restituit o parte din banii pentru cea de a 2 noapte , din proprie ini╚Ťiativ─â! 👍 Camerele de la mansarda sunt luminoase datorita ferestrelor de tip velux. Parcare mare , tv in camera, liniste, family friendly 👶🏻.

 981. Gazda foarte amabila! Curatenie + parcare oaspe╚Ťi!

 982. Pozi╚Ťionare excelent─â, aproape de Muzeul Memorial ╚Öi de Cimitirul S─âracilor – obiective de neratat ├«n Sighet. Am rezervat un apartament spa╚Ťios, toate facilit─â╚Ťile, parcare la loca╚Ťie. Micul dejun bogat ╚Öi gustos, inclus ├«n pre╚Ťul caz─ârii, ne-a fost servit ├«n foi╚Öor, un loc pl─âcut ╚Öi primitor. Servire irepro╚Öabil─â, Raport calitate-pre╚Ť foarte bun!

 983. Curatenie, servire ireprosabila, curte interioara cu foisor unde am putut lua masa fara probleme.

 984. Personal super (fete dragute,foarte serviabile si amabile),nota 10+. Camera 3 persoane foarte mare si curata. Mic dejun suficient si cu gust.

 985. Loca╚Ťia bun─â, aproape de centru. Mic dejun consistent.

 986. Personalul agreabil, d=na Meda, osp─âtar foarte amabil─â, curatenia in tot hotelul .

 987. Locatia este excelenta, aproape de centrul orasului si este o zona linistita. Micul dejun bun, personalul foarte amabil.

 988. – patul confortabil -curatenia : se face curat ├«n camer─â la dou─â zile din ce am observat -exista o teras─â unde poti sta seara -zona central─â -aproape de cel mai bun restaurant din zona, dup─â criteriile personale. Am m├óncat cea mai bun─â m├óncare tradi╚Ťional─â!! – proprietarul foarte simpatic – pune la dispozi╚Ťie la fiecare etaj un aparat de cafea si croissante pentru clienti. Dragut gest! Omul cinste╚Öte locul! Si dv. aveti aceeasi datorie ca turisti:) Pentru toate acestea, pretul e justificat.

 989. Personalul foarte primitor, camerele curate ╚Öi foarte confortabile, toate facilit─â╚Ťile necesare. Vom reveni cu placere 😀

 990. Chiar daca am stat doar o zi, totul a fost perfect. Locatie foarte buna, gazdele foarte amabile, ne-au asteptat la ora la care am ajuns, ne-au oferit sfaturi in legatura cu ce putem vizita in zona. Camera a fost foarte curata si gazdele ne-au oferit croisante si cafea dimineata. Recomand!

 991. Extraordinar. Citisem recomandarile, dar nu ma gandeam ca va fi chiar de nota 10. Locatia este chiar in “buricul targului” cum se spune, la 1 min de Memorial si terase, 200 m de Profi sau 400m de Lidl. Am rezervat 2 apartamente si pot sa spun ca totul a fost impecabil. Mobila pare noua, bucataria stralucitoare cu tacamuri si tot ce este nevoie. Baia este mare, prosoape multe, camera spatioasa, aparat de aer conditionat, totul foarte cochet. Nu pare nimic uzat (poate am avut norocul sa le schimbe pe toate anul acesta cand am nimerit noi). Felicitari! Chiar am ramas foarte placut impresionata!

 992. Apartamentul este situat chiar ├«n centrul ora╚Öului. ├Än imediata apropiere sunt terasele, magazine, farmacie si Memorialul Durerii. Apartamentul arat─â foarte bine. Ne-a pl─âcut ca am avut buc─ât─ârie ╚Öi balcon. Un plus ar fi patul confortabil si cur─â╚Ťenia. In fiecare zi s-a f─âcut curat ╚Öi s-au schimbat prosoapele.

 993. Camera foarte spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia foarte aproape de centru.

 994. Superba loca╚Ťie, peisaj foarte frumos, lini╚Öte, cald in camera, oameni amabili, mancare buna, servire foarte buna.

 995. – camera mare, decorata cu mult bun gust ╚Öi curat─â – peisaj superb de pe balconul camerei ╚Öi terasa restaurantului – gradina superba, ├«ngrijit─â – m├óncare ╚Öi cafea foarte bune

 996. Locatia linistita, personalul de nota 10, restaurant ok, mic dejun bun si indeajuns, cafea buna.

 997. Mic dejun diversificat! Loca╚Ťia central─â,ideal─â pt orice nevoi!

 998. Loca╚Ťie frumoas─â, curat─â, confortabil─â, gazde primitoare, micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 999. Restaurant de nota 10! Ambienta minunata. Pensiune foarte curata!

 1000. Personalul de la receptie foarte amabil si s─âritor la nevoile noastre. Camera relativ confortabila, curata. Aflat la 5 km de Memorialul victimelor comuniste si tot atat fata de ÔÇťcuiÔÇŁ.

 1001. Camera era foarte curata, iar prosoapele schimbate zilnic. Am fost foarte multumita de locatie. Micul dejun a fost gustos, iar dpdv cantitativ, mancarea a fost destula. Nimic de reproșat.

 1002. Profesionalismul personalului ╚Öi pre╚Ťul accesibil..

 1003. locatie foarte buna,personal amabil, curatenie, camera foarte buna. felicitari ! recomand !

 1004. Curat, liniste, aer conditionat in camera, suficiente locuri de parcare pe strada de alaturi, aproape de centrul orasului

 1005. Loca╚Ťia bun─â, aproape de centru. Mic dejun consistent.

 1006. Gazdele foarte dr─âgu╚Ťe. Totul curat, frumos, ca ╚Öi ├«n poze ­čÖé

 1007. Camerele foarte spatioase.! Curatenie ! Balcon spatios! 😁😁Mul╚Ťumit!

 1008. Locatie primitoare, ospataritele au fost minunate iar ca pozitionare, este aproape de obiectivele turistice

 1009. Personal extrem de amabil, mancare foarte buna, parcare privata gratuita.

 1010. Totul a fost excelent, personalul foarte amabil, mâncarea gustoasă si meniul diversificat, camera curată și aetisită, terasa foarte mare și frumoasă. Vom reveni cu drag.

 1011. Foarte amabil personalul, mancarea buna, iar camera destul de mare.

 1012. Foarte ok din toate punctele de vedere si comunicare foarte buna. Este aproape cam de tot ce e nevoie. Zona linistita.

 1013. Totul a fost perfect. Voi reveni cu placere. Gazda, f.primitoare, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie profesionala, ├«ntr-un cuv├ónt totul de nota zece. Recomand cu placere tuturor prietenilor mei ╚Öi celor ce vor s─â viziteze zona Maramure╚Öului!

 1014. Localizat chiar ├«n spatele prim─âriei ├«n centru, l├óng─â o pietonal─â cu restaurante bune. Camera este foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi chiar nu-i lipse╚Öte nimic, exist─â p├ón─â si ma╚Öin─â de sp─âlat. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, ├«nc├ót totul pare nou. Foarte bun─â comunicare cu gazda.

 1015. Mic dejun diversificat! Loca╚Ťia central─â,ideal─â pt orice nevoi!

 1016. Loca╚Ťie frumoas─â, curat─â, confortabil─â, gazde primitoare, micul dejun variat ╚Öi foarte bun.

 1017. Restaurant de nota 10! Ambienta minunata. Pensiune foarte curata!

 1018. Doamna este extraordinar─â, personalul vesel ╚Öi gata mereu ├«n sprijinul clientului. P─âlinca, nu trebuie ratat─â, iar cazarea foarte bun─â. Recomand! 👍

 1019. Personal amabil ╚Öi sociabil, loca╚Ťie curata aproape de centru, la restaurant servirea a fost rapida, m├óncarea foarte buna.

 1020. Personal f amabil, f curat, liniște, au un restaurant minunat cu preparate ca la mama acasa

 1021. Locatie f buna , mancare traditionala execelenta (insotita de palinca din partea casei) ; amabilitatea personalului ( receptie si restaurant); gradina hotelului, curatenia, respectarea regulilor de igiena ( covid ). Multumiri suplimentare doamnei de la receptie, care a fost un ghid excelent!

 1022. Mesele au fost bogate, cu de toate. Loca╚Ťia a fost super ╚Öi peisajele.

 1023. Superba loca╚Ťie, peisaj foarte frumos, lini╚Öte, cald in camera, oameni amabili, mancare buna, servire foarte buna.

 1024. Dimensiunea camerei, mobilierul, c─âldura din camer─â

 1025. locatie foarte buna,personal amabil, curatenie, camera foarte buna. felicitari ! recomand !

 1026. Curat, liniste, aer conditionat in camera, suficiente locuri de parcare pe strada de alaturi, aproape de centrul orasului

 1027. La acest pre╚Ť nu g─âse╚Öti condi╚Ťii mai bune. Nu putem avea preten╚Ťii de 5 stele ╚Öi cu bani pu╚Ťini. E un pre╚Ť corect pentru ce ofer─â.

 1028. De vis, m-am sim╚Ťit bine venita, proprietari aten╚Ťi la cerin╚Ťele clien╚Ťilor, pensiune frumoasa, camera curata, calda, pl─âcut─â!

 1029. gazda foarte serviabila, ofer─â palinca ori apa minerala. Se poate comanda ╚Öi m├óncare. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie ├«n camera ╚Öi toaleta, plase de ╚Ť├ón╚Ťari la geamuri.

 1030. Gazdele foarte dr─âgu╚Ťe. Totul curat, frumos, ca ╚Öi ├«n poze ­čÖé

 1031. Camerele foarte spatioase.! Curatenie ! Balcon spatios! 😁😁Mul╚Ťumit!

 1032. Locatie primitoare, ospataritele au fost minunate iar ca pozitionare, este aproape de obiectivele turistice

 1033. Curatenie, amabilitate, liniste, locatie foarte buna.

 1034. Cu siguran╚Ť─â ne vom ├«ntoarce aici. Totul a fost peste a╚Ötept─âri

 1035. Foarte ok din toate punctele de vedere si comunicare foarte buna. Este aproape cam de tot ce e nevoie. Zona linistita.

 1036. Locatia a depasit asteptarile pe care le aveam pentru ***. Conditii, curatenie, amabilitate, amplasare, restaurant, profesionalism – toate acestea incadreaza hotelul la **** din punctul nostru de vedere. Cu siguranta o sa revenim!

 1037. Locatie f buna , mancare traditionala execelenta (insotita de palinca din partea casei) ; amabilitatea personalului ( receptie si restaurant); gradina hotelului, curatenia, respectarea regulilor de igiena ( covid ). Multumiri suplimentare doamnei de la receptie, care a fost un ghid excelent!

 1038. Mesele au fost bogate, cu de toate. Loca╚Ťia a fost super ╚Öi peisajele.

 1039. Totul este la superlativ de la personalul din recep╚Ťie pana la personal restaurant. Absolut tot personalul a fost foarte dragut ╚Öi amabil cu noi.

 1040. Camera (nr. 307) foarte frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. Cur─â╚Ťenie ╚Öi lini╚Öte. Personal amabil ╚Öi competent. Televizor adecvat dimensiunii camerei.

 1041. Personal extrem de amabil. Hotel frumos. Nu am nimic de reprosat. D-na de la receptie chiar a iesit din sala de mese cand mancam pentru a nu fi stresati. Multumim

 1042. Curatenie de nota 10 ! Servire de nota 10 ! Un loc in care cu siguranta voi mai merge si la vara ! Am ramas placut impresionat de ” omenia ” cu care a dat dovata intreg personalul pensiunii/ restaurantului.

 1043. Localizare exceptionala, in parcarea pensiunii incap aprox. 5-6 masini, dar se gaseste usor loc de parcare si in exteriorul pensiunii. Camera spatioasa cu pat comod, baie curata, totul la superlativ. Micul dejul destul de variat, personal foarte de treaba. Un sejur reusit!

 1044. Gazda primitoare, restaurant excelent, camera foarte curata si mare. Un loc excelent pentru cine cauta mancare buna, liniste si un loc primitor.

 1045. Foarte frumos! Primire excelent─â, oameni dr─âgu╚Ťi! Raport calitate-pre╚Ť maxim. Totul a fost peste a╚Ötept─âri!

 1046. Pentru o noapte de tranzit e perfect, micul dejun ╚Öi personalul de nota 10 . Cum spune ╚Öi anun╚Ťul Motel dar cu servicii de hotel

 1047. Personalul de la receptie foarte amabil si s─âritor la nevoile noastre. Camera relativ confortabila, curata. Aflat la 5 km de Memorialul victimelor comuniste si tot atat fata de ÔÇťcuiÔÇŁ.

 1048. Gazdele foarte dr─âgu╚Ťe. Totul curat, frumos, ca ╚Öi ├«n poze ­čÖé

 1049. Camerele foarte spatioase.! Curatenie ! Balcon spatios! 😁😁Mul╚Ťumit!

 1050. Locatie primitoare, ospataritele au fost minunate iar ca pozitionare, este aproape de obiectivele turistice

 1051. Aproape de centru si de toate elementele pe care ti le-ai putea dori. Mancare si cafea la 2 pasi (inclusiv fise in camera pentru servit cafeaua la automatul din pensiune), aproape si de Memorialul victimelor comunismului. Alte puncte de interes au fost atinse usor cu masina. Ne-a placut mult si faptul ca aveam o minibucatarie cat sa servesti rapid o gustare. Daca esti genul care gateste, se poate si asta.

 1052. Curat, comfortabil, aproape de centru, noi ne-am simtit excellent! Recomand!

 1053. Curatenie, amabilitate, liniste, locatie foarte buna.

 1054. Dimensiunea camerei, mobilierul, c─âldura din camer─â

 1055. locatie foarte buna,personal amabil, curatenie, camera foarte buna. felicitari ! recomand !

 1056. Curat, liniste, aer conditionat in camera, suficiente locuri de parcare pe strada de alaturi, aproape de centrul orasului

 1057. Cazarea, gradina și că am avut unde să o plimbăm pe cea mică.

 1058. Loca╚Ťia foarte pl─âcut─â, verdea╚Ť─â, lini╚Öte. Mic dejun ok.

 1059. Personal ok, respectuos. Camera era curata. Micul dejun gustos și variat.

 1060. Peisajul, linistea, personalul, apartamentul mare, încăpător.

 1061. Oameni minunati,amabili,nu avem cuvinte decit de lauda.

 1062. Camere mari. Paturi mari. Capacitatea apartamentului este de minim 5 adulti. Micul dejun l-am primit la pachet la rugamintea noastra. Pretul mic. Parcarea este gratis.

 1063. O cazare minunata, mic dejun gustos. Terasa din fata este absolut superba noaptea, zgomotul este oprit de geamurile termopan.

 1064. Oamenii deschi╚Öi ╚Öi calzi, cur─â╚Ťenia f─âcut─â ├«n am─ânunt, m├óncarea delicioas─â (por╚Ťiile sunt imense), atmosfera relaxant─â ╚Öi pozitiv─â, aerul curat ╚Öi r─âcoarea serii, apusul pe balcon.

 1065. Loca╚Ťie excelent─â, cafeaua de la micul dejun proasta, proasta, proasta!

 1066. Pozitie excelenta. Personal amabil. Un sejur reusit.

 1067. Locatia centrala, parcare interioara in spate foarte mare, micul dejun gustos, personalul amabil Camera spatioasa si curata.

 1068. Cazarea superba. Angaja╚Ťi, super dr─âgu╚Ťi, de fapt dr─âgu╚Ťe. Nu ve╚Ťi regreta nici m─âcar o secunda g─âzduirea. Mul╚Ťumesc gazdei, angaja╚Ťilor ╚Öi mai ales domni╚Öoarei osp─âtar, mica ╚Öi bruneta, pe care o auzeam din camera c├ónt├ónd ” ╚Öi ma duc, ma duc ╚Öi ma tot duc . ABSOLUT GENIALA . Abia atunci am sim╚Ťit ca sunt ├«n Maramure╚Ö.

 1069. Am apreciat ca era f─âcut─â cur─â╚Ťenie asa cum trebuie ├«n camera, patul confortabil, curtea interioara avea m─âsu╚Ťe unde puteai sta s─â-╚Ťi bei cafeaua, cafea ╚Öi ceai am primit din partea casei, wifi gratuit ╚Öi am beneficiat de parcare ├«n curtea propriet─â╚Ťii. Am g─âsit ├«n curtea propriet─â╚Ťii o pisicuta tare dr─âg─âla╚Öa pe am hr─ânit-o cu conserve de la un magazin din apropiere.

 1070. Loca╚Ťie curata,liniste,gazda foarte intelegatoare si primitoare.

 1071. Loca╚Ťie excelent─â cu access u╚Öor ╚Öi rapid c─âtre atrac╚Ťiile locale; doar la c├óteva minute de mers pe jos de centrul ora╚Öului unde se pot g─âsi de toate. Comunicare foarte eficient─â cu proprietarul care a fost de ajutor pe toat─â durata ╚Öederii! Recomand! Excellent location with easy access to local attractions; whithin walking distance to city centre which has everything anyone could want. Efficient communication with the owner who was helpful throughout our stay! Will recommend to others!

 1072. Cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, gazda primitoare, view senza╚Ťional. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 1073. Totul a fost frumos, camera foarte curata, gazda foarte pl─âcut─â. ­čÖé

 1074. Este lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, iar micul dejun este foarte bun.

 1075. Ne-au plăcut, în primul rand: 1. Serviciile 2. Amplasarea 3. Liniștea oferita, dar și aerul cosmopolit

 1076. Amplasarea hotelului, esteintr-o zona idilica; acesta fiind situat la liziera padurii! Aerul curat si faptul ca este multa verdeata, sporesc senzatia de relaxare si liniste! Personalul este extrem de amabil si ospitalier! Conditiile de cazare au fost excelente iar raportul pret-calitate servicii oferite este unul corect, fara a fi insa exagerat! Micul dejun este bogat si variat ! Restaurantul are un meniu bogat si variat iar mincarea este savuroasa si delicioasa. Curatenia hotelului, a restaurantului, cit si a camerelor, este exemplara! Se respecta toate normele impuse de pandemia SARCOV-19! Este singurul hotel( din cite am fostpina acum prin tara) , al carui lift nu se poate folosi decit de membri aceleiasi camere ! Parcarea pentru oaspetii cazati ai hotelului este sparata, de cea destinata vizitatorilor ocazionali! Este o parcare spatioasa !

 1077. Locatie superba,doar “verde” de jur imprejur si hotelul se integreaza perfect in peisaj. Mancare buna si la un pret decent.

 1078. Micul dejun foarte bun,servirea super in foisor,in natura.

 1079. Amabilitatea personalului, curatenia, micul dejun bogat

 1080. Micul dejun a fost ok, aveai de ales din vreo cinci variante, toate ok, au un restaurant unde se mananca bine si la preturi acceptabile. Curtea interioara cu terasa sunt superbe!! Personal amabil, chiar daca am venit intr-o seara cu bautura noastra pe terasa nu au comentat !

 1081. Pensiune rustica, mâncarea foarte buna, personal amabil

 1082. Totul de la o cazare rustic─â si de bun gust, la personal deosebit de amabil, la m├ónc─âruri alese si deosebite. RECOMAND tuturor cu c─âldur─â, si cu siguran╚Ť─â tot la Casa Iurca voi reveni mereu.

 1083. Locatia este frumoasa, foarte curat, mic dejun variat si are terasa unde se poate lua pranzul si cina, cu mancare foarte buna, doar ca trebuie facuta rezervare. Parcare in fata pensiunii.

 1084. Pozitie excelenta. Personal amabil. Un sejur reusit.

 1085. Locatia centrala, parcare interioara in spate foarte mare, micul dejun gustos, personalul amabil Camera spatioasa si curata.

 1086. Cazarea superba. Angaja╚Ťi, super dr─âgu╚Ťi, de fapt dr─âgu╚Ťe. Nu ve╚Ťi regreta nici m─âcar o secunda g─âzduirea. Mul╚Ťumesc gazdei, angaja╚Ťilor ╚Öi mai ales domni╚Öoarei osp─âtar, mica ╚Öi bruneta, pe care o auzeam din camera c├ónt├ónd ” ╚Öi ma duc, ma duc ╚Öi ma tot duc . ABSOLUT GENIALA . Abia atunci am sim╚Ťit ca sunt ├«n Maramure╚Ö.

 1087. Ne-am simtit foarte bine, gazda amabila, camera si baia foarte curate. Recomandam cu drag.

 1088. Am apreciat ca era f─âcut─â cur─â╚Ťenie asa cum trebuie ├«n camera, patul confortabil, curtea interioara avea m─âsu╚Ťe unde puteai sta s─â-╚Ťi bei cafeaua, cafea ╚Öi ceai am primit din partea casei, wifi gratuit ╚Öi am beneficiat de parcare ├«n curtea propriet─â╚Ťii. Am g─âsit ├«n curtea propriet─â╚Ťii o pisicuta tare dr─âg─âla╚Öa pe am hr─ânit-o cu conserve de la un magazin din apropiere.

 1089. Loca╚Ťie curata,liniste,gazda foarte intelegatoare si primitoare.

 1090. Mi-a placut personalul si faptul ca a fost curat. De asemenea, desi la pensiune nu se poate manca, poti suna managerul care poate aduce mancare gatita de la restaurantul lui. Noi am ajuns seara tarziu si am sunat managerul, care ne-a adus o mancare excelenta, extrem de repede. Papanasii au fost cei mai buni mancati in Maramures!

 1091. Usor de ajuns la pensiune, camera curata, caldura, apa calda, personal amabil si prietenos,mancare excelenta. Vom reveni cu mare drag!

 1092. Gazde deosebite, cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie lini╚Ötita, cu siguran╚Ťa vom reveni!

 1093. Personalul a fost foarte deschis la nevoile noastre si foarte amabil. Micul dejun a fost bogat. Locatia este centrala si a fost aproape de nevoile noastre. Camerele curate. Cu siguranta o sa revenim.

 1094. Dimensiunea camerei, mobilierul, c─âldura din camer─â

 1095. locatie foarte buna,personal amabil, curatenie, camera foarte buna. felicitari ! recomand !