Cazare ieftina Sighetul Marmatiei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśů Hotel Gradina Morii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Cazare Punct pe I

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Pensiunea Konnak

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Nova

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Iris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Vila Royal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Roza

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Motel Buti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • ╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. IalomitaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. IasiCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. AlbaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia!

  (Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. BrailaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. PrahovaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia.

  (Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. ValceaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 2. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 3. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 17. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 18. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 23. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 24. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 32. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 33. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 34. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 35. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 36. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 37. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 38. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 39. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 40. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 41. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 42. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 46. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 47. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 48. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 56. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 57. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 58. E ca si cand ai merge in vacanta la bunici la tara la poalele muntelui liniste amabilitate relaxare

 59. Prieteni, sa nu faceti confuzie intre CABANA si Pensiune! (le regasiti pe ambele pe site si ele sunt ale familiei!) Sunt doua lucruri distincte cu caracteristici diferite. Multumim gazdelor (Bunica Anuta si Bunicul Victor) fiindca au fost adevarate gazde! „La Multi Ani!” cu sanatate Bunicai fiindca pe 13.01. a fost ziua ei!!! Zona foarte linistita, numai paraiasul din vale se auzea susur├ónd in surdina, peisaj hibernal de o frumusete deosebita, cald si bine in cabana, si cel mai mult ne-am bucurat ca aveam semnal de telefonie mobila numai de Ucraina si astfel ne-am inchis telefoanele si tare, tare bine a fost!!!! Am avut Wi-Fi dar in anumite zone ale cabanei ne conectam si iar ne-am bucurat fiindca am venit la relaxare!!! TOTUL a fost splendit si ne-a depasit asteptarile! Vom reveni cu drag cat mai cur├ónd, dar nu singuri, ci cu prieteni!

 60. Un loc foarte frumos cu gazde extraodinar de amabile Recomand cu caldura

 61. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 62. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 63. personalul, curatenia, parcarea, wi-fi, micul dejun

 64. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 65. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 66. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 83. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 84. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 85. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 86. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 87. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 88. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 89. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 90. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 91. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 92. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 93. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 94. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 95. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 96. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 97. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 98. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 99. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 100. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 101. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 102. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 103. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 104. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 105. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 106. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 107. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 108. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 109. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 110. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 111. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 112. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 113. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 114. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 115. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 116. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 117. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 118. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 119. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 120. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 121. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 122. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 123. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 124. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 125. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 126. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 127. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 128. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 129. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 130. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 134. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 135. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 136. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 137. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 138. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 139. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 140. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 141. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 142. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 143. Foi╚Öorul din curte, mare, spa╚Ťios ! Personalul prietenos.

 144. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 145. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 146. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 147. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 148. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 149. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 150. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 151. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 152. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 153. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 154. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 155. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 156. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 157. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebit─â.

 158. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 159. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 160. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 161. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 162. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 163. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 164. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 165. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 166. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 167. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 168. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 169. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 170. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 171. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 172. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 173. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 174. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 175. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 176. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 177. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 178. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 179. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 180. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 181. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 182. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 183. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 184. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 185. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 186. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 187. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 188. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 189. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 190. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 191. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 192. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 193. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 194. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 195. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 196. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 197. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 198. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 199. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 200. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 201. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 202. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 203. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 204. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 205. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 206. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 207. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 208. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 209. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 210. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 211. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 212. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 213. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 214. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 215. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 216. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 217. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 218. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 219. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 220. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 221. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 222. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 223. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 224. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 225. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 226. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 227. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 228. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 229. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 230. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 231. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 232. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 233. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 234. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 235. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 236. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 237. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 238. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 239. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 240. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 241. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 242. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 243. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 244. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 245. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 246. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 247. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 248. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 249. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 250. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 251. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 252. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 253. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 254. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 255. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 256. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 257. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 258. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 259. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 260. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 261. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 262. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 263. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 264. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 265. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 266. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 267. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 268. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 269. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 270. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 271. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 272. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 273. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 274. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 275. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 276. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 277. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 278. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 279. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 280. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 281. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 282. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 283. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 284. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 285. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 286. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 287. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 288. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 293. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 294. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 295. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 296. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 297. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 298. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 299. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 300. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 301. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 302. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 303. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 304. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 305. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 306. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 307. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 308. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 309. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 310. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 311. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 312. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 313. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 314. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 315. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 316. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 317. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 318. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 319. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 320. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 321. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 322. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 323. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 324. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 325. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 326. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 327. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 328. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 329. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 330. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 331. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 335. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 336. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 337. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 338. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 339. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 340. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 341. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 342. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 347. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 348. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

 349. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 350. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 351. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 352. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 353. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 354. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 355. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 356. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 357. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 358. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 359. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 360. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 361. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 362. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 363. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 364. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 365. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 366. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 367. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 368. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 369. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 370. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 371. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 372. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 373. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 374. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 375. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 376. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 377. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 378. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 379. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 380. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 381. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 382. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 383. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 384. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 385. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 386. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 387. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 388. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 389. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 390. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 391. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 392. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 393. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 394. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 395. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 396. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 397. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 398. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 399. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 400. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 401. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 402. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 403. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 404. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 405. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 406. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 407. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 408. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 409. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 410. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 411. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 412. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 413. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 414. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 415. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 416. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 417. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 418. Ionel-c─ât─âlin iulie 12, 2019 at 10:17 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 419. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 420. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 421. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 422. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 423. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 424. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 425. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 426. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 427. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 428. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 429. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 430. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 431. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 432. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 433. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 434. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 435. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 436. Ionel-c─ât─âlin iulie 19, 2019 at 10:06 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 437. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 438. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 439. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 440. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 441. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 442. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 443. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 444. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 445. Locatie fara pretentii, sincera in descrierea initiala, nimic exagerat. Personal politicos, decent, primitor. Mincare buna, palinca buna :).

 446. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 447. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 448. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 449. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 450. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 451. PROPRIETARII FOARTE AMABILI. PENSIUNE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA.

 452. Gazda ospitaliera, loca╚Ťie superb─â, zona lini╚Ötit─â, chiar ai nevoie ├«n concediu de lini╚Öte. G─âse╚Öti de toate la Pensiune

 453. Amplasarea, arhitectura cl─âdirii,ambianta, restaurantul, personalul privelistea,siguran╚Ť─â, confortul, minibarul camerei, canalele prin satelit. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 454. Personal care las─â de dorit ( 2 copile in tot localul , 1 la Recep╚Ťie iar cealalt─â la servire . Groaznic , paharele murdare , mancare scumpa ╚Öi necomestibila (paste milaneze cu parizer ╚Ť─âr─ânesc , salatele excesiv de scumpe 26 de lei o por╚Ťie cu 2 feli de ro╚Öii ╚Öi 3 de castrave╚Ťi ?!) . In camera era ok ! Apa din piscina era verde , mizerie peste tot !

 455. la micul dejun e bine ca ai de unde sa-ti alegi. In orice caz, clasic dar de buna calitate. Piscina excelenta. Proprietarii amabili si dispusi sa indeplineasca orice moft al turistilor.

 456. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 457. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 458. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 459. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 460. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 461. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 462. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 463. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 464. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 465. Totul a fost extraordinar: de la personal la amplasare, curatenie,dotari!Felicitari!!!

 466. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 467. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 468. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 469. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 470. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 471. Foarte curata si cocheta pensiunea. Personalul deosebit de serviabil si micul dejun foarte bun. Pentru familiile cu copii este ideala deoarece camerele sunt spatioase si bine dotate iar ca si locatie pensiunea se afla in apropierea unui parc foarte frumos

 472. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 473. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 474. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 475. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 476. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 477. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 478. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 479. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 480. Locatia buna,liniste,camere spatioase,sigur vom reveni

 481. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 482. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 483. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 484. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 485. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 486. Locatia buna,liniste,camere spatioase,sigur vom reveni

 487. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 488. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 489. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 490. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 491. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 492. Totul a fost extraordinar: de la personal la amplasare, curatenie,dotari!Felicitari!!!

 493. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 494. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 495. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 496. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 497. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 498. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 499. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 500. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 501. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 502. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 503. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 504. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 505. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 506. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 507. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 508. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 509. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 510. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 511. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 512. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 513. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 514. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 515. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 516. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 517. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 518. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 519. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 520. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 521. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 522. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 523. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 524. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 525. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 526. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 527. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 528. Adrian, the host was perfect. He really made sure we had everything we needed. His mom made us amazing breakfast in the morning. We were just passing through so we didn’t really have a chance to explore the location much, but the house and personal were perfect! The place has also secure parking, which we appreciated a lot since we were traveling on motorbikes. Tip: Ask to try Adrian’s homemade spirit. It’s perfect! We had to buy a bottle for the rest of our trip ­čÖé

 529. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 530. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 531. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 532. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 533. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 534. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 535. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 536. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 537. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 538. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 539. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 540. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 541. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 542. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 543. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 544. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 545. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 546. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 547. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 548. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 549. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 550. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 551. Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare. Apartamentul a fost foarte spatios si curat. De mentionat e faptul ca numai unul din dormitoare are plasa de tantari si celalalt dormitor are aer conditionat (mai vechi). Pe noi nu ne-a deranjat nici nu l-am folosit. Mai multe sortimente la micdejun care e foarte satios. Pret foarte ok pentru apartament. Parcare in curte

 552. Conditii de cazare ireprosabile. Personal super ok. Mancarea foarte buna. Felicitari!!!

 553. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 554. Camera a fost frumoasa, mobilata clasic, curatenie, doamna Daniela de la receptie a fost draguta,amabila, Singurul plus pe care l-a avut locatia

 555. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 556. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 557. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 558. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 559. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 560. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 561. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 562. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 563. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 564. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 565. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 566. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 567. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 568. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 569. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 570. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 571. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 572. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 573. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 574. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 575. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 576. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 577. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 578. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 579. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 580. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 581. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 582. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 583. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 584. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 585. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 586. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 587. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 588. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 589. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 590. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 591. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 592. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 593. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 594. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 595. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 596. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 597. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 598. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 599. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 600. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 601. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 602. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 603. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 604. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 605. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 606. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 607. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 608. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 609. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 610. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 611. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 612. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 613. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 614. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 615. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 616. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 617. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 618. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 619. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 620. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 621. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 622. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 623. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 624. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 625. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 626. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 627. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 628. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 629. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 630. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 631. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 632. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 633. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 634. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 635. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 636. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 637. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 638. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 639. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 640. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 641. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 642. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 643. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 644. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 645. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 646. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 647. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 648. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 649. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 650. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 651. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 652. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 653. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 654. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 655. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 656. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 657. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 658. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 659. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 660. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 661. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 662. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 663. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled