Cazare ieftina Sighetul Marmatiei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśů Hotel Gradina Morii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Cazare Punct pe I

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Vila Royal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Iris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Motel Buti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea TAVISA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Camves Inn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Pension Casa Iurca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • ╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (╚śtefana si Viorica Crisb─â╚Öan din Malu, jud. IalomitaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marilena si Benone Brezeanu din Cucova, jud. IasiCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Octaviu Voinea din Cricau, jud. AlbaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia!

  (Hora╚Ťiu si Antonia Br├ónzeu din Salcia Tudor, jud. BrailaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucre╚Ťia si Nora Melinte din Nisipoasa, jud. PrahovaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia.

  (Floriana si Ieremia B─ânic─â din Ciocaltei, jud. ValceaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 2. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 3. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 17. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 18. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 23. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 24. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 32. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 33. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 34. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 35. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 36. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 37. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 38. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 39. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 40. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 41. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 42. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 46. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 47. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 48. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 56. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 57. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 58. E ca si cand ai merge in vacanta la bunici la tara la poalele muntelui liniste amabilitate relaxare

 59. Prieteni, sa nu faceti confuzie intre CABANA si Pensiune! (le regasiti pe ambele pe site si ele sunt ale familiei!) Sunt doua lucruri distincte cu caracteristici diferite. Multumim gazdelor (Bunica Anuta si Bunicul Victor) fiindca au fost adevarate gazde! „La Multi Ani!” cu sanatate Bunicai fiindca pe 13.01. a fost ziua ei!!! Zona foarte linistita, numai paraiasul din vale se auzea susur├ónd in surdina, peisaj hibernal de o frumusete deosebita, cald si bine in cabana, si cel mai mult ne-am bucurat ca aveam semnal de telefonie mobila numai de Ucraina si astfel ne-am inchis telefoanele si tare, tare bine a fost!!!! Am avut Wi-Fi dar in anumite zone ale cabanei ne conectam si iar ne-am bucurat fiindca am venit la relaxare!!! TOTUL a fost splendit si ne-a depasit asteptarile! Vom reveni cu drag cat mai cur├ónd, dar nu singuri, ci cu prieteni!

 60. Un loc foarte frumos cu gazde extraodinar de amabile Recomand cu caldura

 61. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 62. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 63. personalul, curatenia, parcarea, wi-fi, micul dejun

 64. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 65. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 66. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 83. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 84. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 85. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 86. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 87. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 88. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 89. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 90. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 91. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 92. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 93. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 94. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 95. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 96. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 97. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 98. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 99. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 100. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 101. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 102. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 103. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 104. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 105. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 106. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 107. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 108. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 109. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 110. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 111. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 112. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 113. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 114. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 115. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 116. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 117. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 118. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 119. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 120. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 121. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 122. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 123. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 124. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 125. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 126. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 127. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 128. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 129. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 130. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 134. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 135. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 136. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 137. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 138. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 139. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 140. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 141. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 142. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 143. Foi╚Öorul din curte, mare, spa╚Ťios ! Personalul prietenos.

 144. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 145. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 146. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 147. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 148. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 149. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 150. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 151. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 152. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 153. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 154. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 155. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 156. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 157. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebit─â.

 158. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 159. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 160. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 161. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 162. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 163. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 164. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 165. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 166. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 167. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 168. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 169. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 170. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 171. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 172. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 173. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 174. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 175. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 176. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 177. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 178. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 179. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 180. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 181. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 182. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 183. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 184. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 185. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 186. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 187. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 188. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 189. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 190. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 191. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 192. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 193. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 194. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 195. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 196. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 197. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 198. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 199. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 200. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 201. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 202. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 203. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 204. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 205. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 206. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 207. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 208. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 209. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 210. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 211. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 212. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 213. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 214. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 215. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 216. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 217. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 218. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 219. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 220. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 221. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 222. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 223. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 224. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 225. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 226. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 227. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 228. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 229. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 230. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 231. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 232. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 233. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 234. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 235. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 236. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 237. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 238. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 239. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 240. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 241. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 242. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 243. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 244. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 245. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 246. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 247. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 248. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 249. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 250. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 251. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 252. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 253. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 254. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 255. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 256. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 257. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 258. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 259. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 260. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 261. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 262. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 263. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 264. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 265. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 266. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 267. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 268. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 269. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 270. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 271. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 272. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 273. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 274. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 275. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 276. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 277. Ospitalitatea, micul dejun, pozitia destul de cetrala

 278. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 279. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 280. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 281. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 282. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 283. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 284. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 285. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 286. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 287. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 288. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 293. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 294. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 295. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 296. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 297. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 298. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 299. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 300. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 301. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 302. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 303. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 304. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 305. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 306. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 307. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 308. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 309. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 310. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 311. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 312. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 313. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 314. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 315. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 316. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 317. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 318. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 319. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 320. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 321. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 322. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 323. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 324. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 325. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 326. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 327. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 328. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 329. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 330. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 331. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 335. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 336. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 337. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 338. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 339. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 340. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 341. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 342. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 347. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 348. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

 349. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 350. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 351. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 352. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 353. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 354. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 355. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 356. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 357. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 358. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 359. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 360. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 361. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 362. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 363. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 364. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 365. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 366. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 367. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 368. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 369. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 370. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 371. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 372. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 373. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 374. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 375. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 376. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 377. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 378. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 379. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 380. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 381. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 382. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 383. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 384. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 385. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 386. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 387. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 388. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 389. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 390. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 391. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 392. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 393. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 394. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 395. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 396. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 397. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 398. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 399. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 400. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 401. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 402. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 403. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 404. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 405. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 406. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 407. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 408. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 409. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 410. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 411. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 412. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 413. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 414. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 415. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 416. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 417. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 418. Ionel-c─ât─âlin iulie 12, 2019 at 10:17 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 419. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 420. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 421. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 422. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 423. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 424. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 425. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 426. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 427. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 428. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 429. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 430. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 431. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 432. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 433. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 434. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 435. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 436. Ionel-c─ât─âlin iulie 19, 2019 at 10:06 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 437. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 438. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 439. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 440. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 441. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 442. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 443. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 444. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 445. Locatie fara pretentii, sincera in descrierea initiala, nimic exagerat. Personal politicos, decent, primitor. Mincare buna, palinca buna :).

 446. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 447. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 448. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 449. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 450. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 451. PROPRIETARII FOARTE AMABILI. PENSIUNE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA.

 452. Gazda ospitaliera, loca╚Ťie superb─â, zona lini╚Ötit─â, chiar ai nevoie ├«n concediu de lini╚Öte. G─âse╚Öti de toate la Pensiune

 453. Amplasarea, arhitectura cl─âdirii,ambianta, restaurantul, personalul privelistea,siguran╚Ť─â, confortul, minibarul camerei, canalele prin satelit. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 454. Personal care las─â de dorit ( 2 copile in tot localul , 1 la Recep╚Ťie iar cealalt─â la servire . Groaznic , paharele murdare , mancare scumpa ╚Öi necomestibila (paste milaneze cu parizer ╚Ť─âr─ânesc , salatele excesiv de scumpe 26 de lei o por╚Ťie cu 2 feli de ro╚Öii ╚Öi 3 de castrave╚Ťi ?!) . In camera era ok ! Apa din piscina era verde , mizerie peste tot !

 455. la micul dejun e bine ca ai de unde sa-ti alegi. In orice caz, clasic dar de buna calitate. Piscina excelenta. Proprietarii amabili si dispusi sa indeplineasca orice moft al turistilor.

 456. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 457. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 458. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 459. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled