Cazare ieftina Sighetu Marmatiei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia

ÔśůÔśůÔśů Motel Buti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Gradina Morii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Cazare Punct pe I

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Pensiunea Konnak

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Doli

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Maya-apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pensiunea Marinela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Nely

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dana si Pavel P─âturic─â din Bordesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dana si Pavel P─âturic─â din Bordesti, jud. VranceaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Fiona si Martin Russo din Pietrosani, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Fiona si Martin Russo din Pietrosani, jud. ArgesCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Catinca si Clarisa Cleopa din Floresteni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Catinca si Clarisa Cleopa din Floresteni, jud. GorjCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Estera si Leontin B├órs─ânescu din Tautelec, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia!

  (Estera si Leontin B├órs─ânescu din Tautelec, jud. BihorCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Caius si Andreea Agaparian din Brancovenesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Caius si Andreea Agaparian din Brancovenesti, jud. MuresCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Arsenie si Radu Cepoi din Magura, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia.

  (Arsenie si Radu Cepoi din Magura, jud. AlbaCazare in Sighetu Marma┼úiei, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 2. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 3. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 17. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 18. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 23. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 24. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 32. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 33. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 34. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 35. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 36. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 37. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 38. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 39. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 40. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 41. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 42. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 46. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 47. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 48. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 56. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 57. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 58. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 59. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 60. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 61. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 62. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 63. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 64. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 65. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 66. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la cur─â╚Ťenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mul╚Ťumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 83. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 84. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 85. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 86. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 87. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 88. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 89. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 90. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 91. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 92. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 93. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 94. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 95. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 96. C─âldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. S─âritori sa te ajute la orice problema ivit─â, sa te ├«ndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curat─â ,ce am m├óncat a fost delicios,(Am m├óncat ni╚Öte c├órna╚Ťi de cas─â foarte buni, f─âcu╚Ťi de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 97. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 98. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 99. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 100. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 101. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 102. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 103. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 104. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 105. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 106. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 107. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 108. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 109. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 110. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 111. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 112. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 113. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 114. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 115. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 116. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 117. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 118. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 119. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 120. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 121. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 122. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 123. M├óncarea foarte gustoas─â. Personalul foarte profi. Gr─âdina frumoasa. Camera tripla foarte spa╚Ťioas─â.

 124. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 125. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 126. personalul excelent, locatie excelenta. bucatarie reusita. preturile la mancare si bautura ok

 127. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 128. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 129. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 130. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 134. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 135. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 136. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 137. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 138. Micul dejun, ca s─â pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 139. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 140. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 141. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 142. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 143. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 144. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 145. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 146. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 147. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 148. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 149. Foi╚Öorul din curte, mare, spa╚Ťios ! Personalul prietenos.

 150. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 151. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 152. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 153. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 154. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 155. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 156. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 157. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 158. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 159. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 160. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 161. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 162. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 163. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebit─â.

 164. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 165. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 166. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 167. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 168. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 169. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 170. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 171. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 172. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 173. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 174. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 175. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 176. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 177. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 178. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 179. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 180. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 181. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 182. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 183. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 184. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 185. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 186. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 187. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 188. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 189. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 190. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 191. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 192. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 193. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 194. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 195. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 196. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 197. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 198. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 199. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 200. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 201. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoas─â ╚Öi totu╚Öi aproape de centru. Recomand aceast─â loca╚Ťie.

 202. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 203. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 204. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 205. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 206. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 207. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 208. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 209. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 210. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 211. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 212. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 213. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 214. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 215. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 216. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 217. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 218. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 219. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 220. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 221. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 222. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 223. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 224. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 225. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 226. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 227. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 228. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 229. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 230. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 231. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 232. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 233. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 234. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 235. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 236. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 237. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 238. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 239. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 240. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 241. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 242. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 243. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 244. Gazdele sunt foarte primitoare si intelegatoare, au o gradina superba unde poti sta la masa inconjurat de multa verdeata. Mancarea buna, proaspat pregatita. Personalul foarte dragut. Caldura in camere, apa calda in permanenta.

 245. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 246. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 247. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 248. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 249. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 250. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 251. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 252. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 253. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 254. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 255. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 256. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 257. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 258. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 259. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 260. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 261. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 262. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 263. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 264. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 265. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 266. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 267. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 268. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 269. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 270. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 271. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 272. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 273. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 274. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 275. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 276. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 277. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 278. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 279. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 280. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 281. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 282. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 283. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 284. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 285. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 286. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 287. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 288. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 293. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 294. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 295. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 296. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 297. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 298. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 299. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 300. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 301. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 302. Proprietarii sunt foarte bune gazde, loca╚Ťia este l├óng─â un parc ╚Öi aproape de Iza (deci, priveli╚Öte deosebita ╚Öi lini╚Öte, parcare facila). Loca╚Ťia este aproape de centru. Micul dejun este delicios, c├órna╚Ťii de casa deosebi╚Ťi ╚Öi cafeaua foarte buna. Mul╚Ťumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 303. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 304. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 305. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 306. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 307. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 308. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 309. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 310. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 311. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 312. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 313. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 314. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 315. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 316. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 317. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 318. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 319. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 320. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 321. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 322. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 323. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 324. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 325. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 326. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 327. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 328. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 329. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 330. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 331. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 335. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 336. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 337. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 338. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 339. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 340. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 341. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 342. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 347. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 348. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 349. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 350. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 351. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 352. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 353. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 354. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 355. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 356. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 357. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 358. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 359. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 360. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 361. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 362. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 363. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 364. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 365. oameni faini, m├óncare gustoas─â, loca╚Ťia excelent─â,

 366. Piscina a fost aproape ok at├ót cea cu apa dulce c├ót ╚Öi cea cu apa s─ârat─â. Cam neintretinuta ╚Öi piscina: barile de siguran╚Ť─â unele nu sunt fixate ╚Öi ai toate ╚Öansele s─â mergi la fund cu tot cu bar─â…

 367. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 368. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 369. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 370. Gazdele sunt foarte primitoare si intelegatoare, au o gradina superba unde poti sta la masa inconjurat de multa verdeata. Mancarea buna, proaspat pregatita. Personalul foarte dragut. Caldura in camere, apa calda in permanenta.

 371. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 372. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 373. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 374. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 375. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

 376. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 377. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 378. Cum este amplasat─â loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia ╚Öi gr─âdina localului,amabilitatea personalului.

 379. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 380. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 381. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 382. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 383. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 384. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 385. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 386. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 387. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 388. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 389. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 390. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 391. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 392. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 393. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 394. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 395. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 396. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 397. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 398. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 399. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 400. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 401. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 402. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 403. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 404. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 405. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 406. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 407. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 408. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 409. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 410. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 411. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 412. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 413. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 414. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 415. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 416. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 417. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 418. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 419. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 420. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 421. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 422. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 423. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 424. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 425. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 426. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 427. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 428. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 429. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 430. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 431. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 432. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 433. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 434. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 435. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 436. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 437. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 438. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 439. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 440. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 441. Camera spa╚Ťioas─â.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 442. Ionel-c─ât─âlin iulie 12, 2019 at 12:42 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 443. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 444. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 445. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 446. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 447. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 448. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 449. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 450. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 451. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 452. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 453. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 454. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 455. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 456. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 457. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 458. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 459. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 460. Ionel-c─ât─âlin iulie 19, 2019 at 12:42 pm

  O loca╚Ťie excelent─â, personal amabil, m├óncare bun─â. Un loc superb pentru un turist aflat ├«n trecere.

 461. Loca╚Ťie superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 462. Condi╚Ťiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine preg─âtit!Excelent raport calitate pre╚Ť!

 463. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 464. Condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie impecabil─â, chicinet─â in camer─â!

 465. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu ├«ncredere .😊

 466. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 467. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 468. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 469. Locatie fara pretentii, sincera in descrierea initiala, nimic exagerat. Personal politicos, decent, primitor. Mincare buna, palinca buna :).

 470. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 471. Pensiunea se afl─â ├«ntr-o zona deosebit de frumoas─â, lini╚Ötit─â, l├óng─â un parc cu mult─â verdea╚Ť─â. Camerele sunt spa╚Ťioase, foarte curate, mobilate cu gust ╚Öi rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, lini╚Ötit, amenajat ├«ntr un stil modern ├«mbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adev─ârate, te primesc cu z├ómbetul pe buze, care vor s─â te sim╚Ťi bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunosc─âtori ai zonei, te ├«ndruma spre obiectivele turistice care trebuie neap─ârat s─â le vizitei odat─â ajun╚Öi ├«n ├«mprejurimi. La plecare, vei sim╚Ťi, c─â ├«n viitor sigur te vei ├«ntoarce s─â mai petreci, aici, zile minunate!

 472. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 473. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 474. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 475. PROPRIETARII FOARTE AMABILI. PENSIUNE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA.

 476. Gazda ospitaliera, loca╚Ťie superb─â, zona lini╚Ötit─â, chiar ai nevoie ├«n concediu de lini╚Öte. G─âse╚Öti de toate la Pensiune

 477. Amplasarea, arhitectura cl─âdirii,ambianta, restaurantul, personalul privelistea,siguran╚Ť─â, confortul, minibarul camerei, canalele prin satelit. Totul a fost peste a╚Ötept─âri.

 478. Personal care las─â de dorit ( 2 copile in tot localul , 1 la Recep╚Ťie iar cealalt─â la servire . Groaznic , paharele murdare , mancare scumpa ╚Öi necomestibila (paste milaneze cu parizer ╚Ť─âr─ânesc , salatele excesiv de scumpe 26 de lei o por╚Ťie cu 2 feli de ro╚Öii ╚Öi 3 de castrave╚Ťi ?!) . In camera era ok ! Apa din piscina era verde , mizerie peste tot !

 479. la micul dejun e bine ca ai de unde sa-ti alegi. In orice caz, clasic dar de buna calitate. Piscina excelenta. Proprietarii amabili si dispusi sa indeplineasca orice moft al turistilor.

 480. Personalul ( cu excep╚Ťia drei din prima zi de sejur), micul dejun, cur─â╚Ťenia, piscina interioar─â

 481. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Pa╚Öte, a╚Öa c─â poate fi ╚Öi asta o explica╚Ťie, dar a existat inclusiv drob ╚Öi cozonac, rulade de mai multe feluri, ou─â ro╚Öii, toate produse de calitate. Cafea bun─â. la cazare se pot cump─âra vouchere pentru pr├ónz/cin─â la restaurantul de l├óng─â pensiune, unde m├óncarea este delicioas─â ╚Öi por╚Ťii mari (toc─âni╚Ť─â de hribi, ciolan de porc, legume la gr─âtar, etc.) Restaurantul este deschis ├«ntre orele 12-22 ╚Öi a fost deschis ╚Öi de aceste s─ârb─âtori. C─âldur─â ├«n camere, recep╚Ťionere amabile.

 482. Foarte bun─â localizare, parcare facil─â, specificul tradi╚Ťional al casei ╚Öi restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 483. Personal amabil ╚Öi educat, m├óncare bun─â, amplasare excelent─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent. Apartament confortabil, de╚Öi f─âr─â balcon.

 484. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 485. Zona este superba. Personalul foarte atent si Mancare foarte buna

 486. Gazde ospitaliere, cur─â╚Ťenie, confort, m├óncarea foarte bun─â. Voi recomanda tuturor apropia╚Ťilor mei. Felicit─âri personalului pentru munca pe care o depun zi de zi!

 487. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 488. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 489. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 490. Pozi╚Ťie ultracentrala ! Modern , curat , confortabil !

 491. Spacious and clean, very nice location with nice restaurants and bars right in front of the door

 492. Posizione centrale! Struttura praticamente nuova. Lo staff del bar adiacente alla struttura (dove abbiamo ritirato la chiave, visto il nostro tardo arrivo) sono stati i numeri 1. Sempre gentilissimi.

 493. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 494. Totul, începând cu camera, gazdele au fost excelente, nu le voi uita niciodată. Așa ar trebui să se facă turism peste tot în România.

 495. Fantastic stay. Very warm welcome at our arrival. Exceptionnal caring to any requests we had for Breakfasts and dinners. The owners do not speak english but they always find ways to be sure everything is ok (neighbour, daughter on the phone…)

 496. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 497. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 498. Gazde foarte primitoare, ne-au facut sa ne simtim cu adevarat ca acasa. Amplasarea pensiunii ofera un aer rustic, care ne-a facut sa ne amintim de copilarie, cu iarba verde in curte, cu leagane pentru copii, cu o priveliste frumoasa si aer curat care te bucura dimineata cand te trezesti. Camere curate si spatioase si paturi comfortabile. Ne-a placut sejurul si va fi prima noastra alegere in caz ca vrem sa ne intoarcem in zona Maramuresului.

 499. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 500. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 501. Locatia buna,liniste,camere spatioase,sigur vom reveni

 502. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 503. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 504. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 505. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 506. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 507. Totul a fost extraordinar: de la personal la amplasare, curatenie,dotari!Felicitari!!!

 508. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 509. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 510. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 511. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 512. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 513. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 514. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 515. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 516. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 517. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 518. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 519. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 520. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 521. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 522. Breakfast was excellent and included local products! Love them! Clean room with a great view!

 523. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 524. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 525. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 526. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 527. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 528. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 529. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 530. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 531. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 532. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 533. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 534. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 535. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 536. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 537. Ne-a plăcut tot. Zona liniștită și frumoasa, gazdele persoane primitoare și calde, camera curata, mic dejun bun. Recomandam.

 538. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 539. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 540. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 541. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 542. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 543. Adrian, the host was perfect. He really made sure we had everything we needed. His mom made us amazing breakfast in the morning. We were just passing through so we didn’t really have a chance to explore the location much, but the house and personal were perfect! The place has also secure parking, which we appreciated a lot since we were traveling on motorbikes. Tip: Ask to try Adrian’s homemade spirit. It’s perfect! We had to buy a bottle for the rest of our trip ­čÖé

 544. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 545. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 546. Personal foarte amabil, proprietatea este noua, foarte curata si frumoasa. Este aprope de centru. Un alt avantaj este ca se poate parca masina in curte.

 547. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 548. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 549. Zona in care se afla hotelul, este superba. Personalul restaurantului foarte amabil și mâncarea buna.

 550. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 551. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 552. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 553. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 554. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 555. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 556. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 557. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 558. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 559. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 560. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 561. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 562. Locatia foarte aproape de centru. Nu am avut nevoie de masina pentru a vizita obiectivele din centrul orasului. Micul dejun gustos. Posibilitatea de a servi pranzul si cina la preturi decente. Noi am comandat 2 ciorbe la pranz si au fost gustoase.

 563. Micul dejun a fost bun. Vila se afla in centru, aproape de obiectivele turistice. Personalul a fost amabil.

 564. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 565. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 566. Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare. Apartamentul a fost foarte spatios si curat. De mentionat e faptul ca numai unul din dormitoare are plasa de tantari si celalalt dormitor are aer conditionat (mai vechi). Pe noi nu ne-a deranjat nici nu l-am folosit. Mai multe sortimente la micdejun care e foarte satios. Pret foarte ok pentru apartament. Parcare in curte

 567. Conditii de cazare ireprosabile. Personal super ok. Mancarea foarte buna. Felicitari!!!

 568. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 569. Camera a fost frumoasa, mobilata clasic, curatenie, doamna Daniela de la receptie a fost draguta,amabila, Singurul plus pe care l-a avut locatia

 570. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 571. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 572. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 573. Personalul foarte amabil ╚Öi bine inten╚Ťionat. Mic dejun foarte bogat ╚Öi consistent. Iar cina variat─â

 574. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 575. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 576. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 577. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 578. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 579. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 580. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 581. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 582. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 583. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 584. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 585. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 586. Primirea foarte buna, masa si serviciile bune, confort o.k. Portii mari, consistente, meniu variat. Cafea excelenta.

 587. Locatia e ok, la fel si micul dejun. Camera e curata.

 588. Camera spatioasa si curata. Mic dejunul pregatit la cerere si foarte gustos. Parcare in fata proprietatii( in weekend e gratis)

 589. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 590. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 591. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 592. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 593. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 594. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 595. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 596. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 597. Loca╚Ťia este foarte frumoasa ╚Öi accesibila zonei de vizitat

 598. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 599. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 600. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 601. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 602. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 603. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 604. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 605. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 606. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 607. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 608. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 609. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 610. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 611. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 612. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 613. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 614. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 615. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 616. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 617. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 618. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 619. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 620. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 621. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 622. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 623. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 624. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 625. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 626. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 627. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 628. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 629. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 630. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 631. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 632. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 633. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 634. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 635. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 636. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 637. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 638. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 639. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 640. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 641. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 642. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 643. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 644. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 645. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 646. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 647. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 648. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, lini╚Öte – pensiunea este a╚Öezat─â l├óng─â parcul Gr─âdina Morii. Mic dejun delicios. Locuri de parcare disponibile ├«n parcarea de l├óng─â pensiune.

 649. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 650. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 651. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 652. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 653. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 654. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 655. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 656. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 657. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 658. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 659. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 660. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 661. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 662. Ca era o mini buc─ât─ârie utilata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei

 663. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 664. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 665. Hotelul este pozitionat intr-o zona minunata, inconjurat de peisaje feerice specifice zonei. Micul dejun este diversificat, iar personalul foarte serviabil si atent la nevoile oaspetilor.

 666. Localizarea in marginea orasului, pe marginea raului Iza si la poalele unor dealuri impadurite.

 667. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 668. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 669. Locatia pensiunii este buna la fel si servirea, iar gazdele sunt primitoare.

 670. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 671. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 672. Camera a fost frumoasa, mobilata clasic, curatenie, doamna Daniela de la receptie a fost draguta,amabila, Singurul plus pe care l-a avut locatia

 673. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 674. Totul a fost perfect!Cur─â╚Ťenie,m├óncarea ieftina si delicioas─â, aproape de toate obiectivele turistice,personalul foarte amabil!Recomand cu c─âldur─â!

 675. Au reusit sa ne faca dintr-un simplu sejur, o sarbatoare. Sa simtim cu adevarat energia Maramuresului. Mancarea, personalul, camerele sunt peste asteptari. Felicitari! Cu siguranta vom reveni. Multumim! Eddie

 676. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 677. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 678. Personalul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi amabil. Micul dejun bun. Zon─â lini╚Ötit─â.

 679. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 680. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 681. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 682. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 683. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 684. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 685. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 686. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 687. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 688. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 689. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 690. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 691. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 692. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 693. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 694. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 695. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 696. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 697. Camera mare spatioasa, totul curat, baie dotat─â si curata, balcon imens.

 698. Mi a pl─âcut amabilitatea gazdelor,curtea pensiunii.

 699. Very clean, no insects, no noises, bathroom very clean. Very nice owner, helpful. Kitchen fully equipped, fridge ok. Even a parking inside the yard.

 700. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 701. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 702. Proprietarii pensiunii sunt ni╚Öte oameni tare faini, ne-au furnizat informa╚Ťii extrem de utile privind ├«mprejurimile, locurile ce pot fi vizitate, loca╚Ťiile unde putem lua masa etc. Cu siguran╚Ť─â vom reveni dac─â vom mai ajunge ├«n zon─â.

 703. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 704. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 705. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personalul amabil, mancarea foarte gustoasa. Camerele curate ╚Öi cu un design deosebit!

 706. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 707. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 708. Camera mare,curata,utilata,moderna.Baia foarte curata,prosoape curate. Cu siguranta voi mai reveni ­čÖé !

 709. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 710. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 711. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 712. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 713. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 714. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 715. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 716. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 717. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 718. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 719. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 720. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 721. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 722. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 723. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 724. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 725. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 726. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 727. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 728. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 729. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 730. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 731. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 732. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 733. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 734. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 735. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 736. Totul a fost curat, personal amabil si placut, liniste, si patul foarte confortabil

 737. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 738. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 739. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 740. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 741. Incep prin a spune ca doama Dana este o gazda extraordinara. O persoana foarte calda, vesela si placuta. Iti e mai mare dragul sa o asculti si sa stai la povesti❤️. Pensiunea este noua, facuta cu foarte mult bun gust, de la materiale pana la desingnul interior. Este potrivita si pentru familiile cu copii. Daca ajungeti in Sighet, nu ratati pensiunea Iris!

 742. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 743. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 744. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 745. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 746. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 747. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 748. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 749. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 750. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 751. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 752. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 753. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 754. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 755. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 756. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 757. Totul a fost curat, personal amabil si placut, liniste, si patul foarte confortabil

 758. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 759. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 760. Paturile comfortabile,gazda primitoare,casa este destul de mare,bine amenajata!

 761. O loca╚Ťie extraordinara pentru relaxare, cu susurul apei in apropierea lacului, ╚Öi impecabil de curat. Gazdele au fost extrem de dr─âgu╚Ťe ╚Öi amabile.

 762. sehr ruhige Lage au├čerordentlich freundliche Gastgeber

 763. Femeia de serviciu vine des si face curat si este o doamna foarte draguta , patroana foarte de treaba , personalul de la restaurant la fel de amabili si profesionisti , terasa arata foarte bine , din pacate nu am stat la ea din cauza frigului , patul mare si confortabil , parcarea spatioasa si se afla in incinta pensiunii , deci, masina este in siguranta , pensiunea se afla aproape de centrul orasului , dar si de iesire pentru vizite externe.

 764. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, cald, a╚Öternuturilor miroseau frumos, patul confortabil, prosoapele de baie moi ╚Öi pufoase, personalul amabil. Am m├óncat decent (mai pu╚Ťin salata Cezar) ╚Öi mi-a pl─âcut c─â din meniul de b─âuturi am putut alege o Rar─â neagr─â de Purcari. Micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â. Personalul foarte amabil.

 765. Personalul deosebit, mâncarea foarte bună, curat, elegant, patul comod.

 766. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 767. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 768. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 769. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 770. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 771. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 772. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 773. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 774. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 775. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 776. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 777. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 778. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 779. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 780. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 781. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 782. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 783. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 784. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 785. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 786. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 787. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 788. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 789. Este un Apart Hotel amplasat ultracentral, aproape de terase si obiective. Totu╚Öi, nu este pentru cei care-si doresc o cazare in mijlocul naturii. Parcare in fa╚Ť─â. Apreciez cur─â╚Ťenia impecabil─â, lenjeria de foarte buna calitate, facilit─â╚Ťile oferite in camer─â. Cazarea a fost fara MD, dar am avut in camer─â in fiecare zi 3 capsule de cafea si aparatul aferent. Gest mic, dar conteaz─â mult.

 790. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 791. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 792. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 793. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 794. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 795. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 796. Curatenie exemplara, in mijlocul naturii, curte mare, frumoasa. Gazdele extraordinare. Multumim din suflet pentru pozele in costum popular. O amintire de neuitat

 797. Dup─â un drum de 14 ore la ora 20:30 am ajuns la cabana acolo am fost asteptati de Bunica o persoana atat de adorabila care parca isi astepta copii sa vina acas─â dup─â multa vreme . Obosi╚Ťi si fl─âm├ónzi Bunica ne sf─âtuie╚Öte s─â cobor├óm la pensiune ca la ora 21 este cina . De╚Öi nu am anun╚Ťat ca vrem sa m├ónc─âm am fost pusi la mas─â fara doar si poate. O mancare excelent─â acompaniat─â de celebra Horinca . Ne ├«ntoarcem la caban─â ii multumim Bunicii pentru mas─â dumnea-ei ne prezint─â camera decorata in stil Maramuresan perfect─â dup─â at├óta drum . Am fost accepta╚Ťi si cu c├óinele ├«n camer─â un pui de Cane Corso in v├órsta de 2 luni ” e╚Öti c├óta ursu ” dup─â spusele Bunicii o aloca╚Ťie cate ├«╚Ťi treze╚Öte amintiri placute. Recomand cu toat─â increderea .

 798. locatie minunata. Gazde harnice si amabile. Am admirat in special minunatele lucraturi traditionale ( scoarte, servete brodate,covoare) ,toate lucrate manual de femeile din familie .Toate aceste minuni sunt expuse peste tot in caban─â.

 799. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 800. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 801. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 802. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 803. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 804. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 805. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 806. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 807. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 808. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 809. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 810. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 811. Gazde primitoare si locatie linistita, nu este chiar in centrul orasului, insa este placuta atmosfera. Raport calitate pret foarte bun.

 812. Foarte confortabil, pl─âcut totul, nu am fost dezam─âgi╚Ťi nici o clipa, oaza de lini╚Öte ╚Öi frumos!

 813. Micul dejun excelent Loca╚Ťie minunata cu gazde deosebite

 814. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 815. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 816. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 817. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 818. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 819. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 820. A fost frumos,mult─â verdea╚Ťa, foisorul din curte cu mult gust iar m├«ncarea foarte foarte bun─â.

 821. Gazdele sunt foarte primitoare si intelegatoare, au o gradina superba unde poti sta la masa inconjurat de multa verdeata. Mancarea buna, proaspat pregatita. Personalul foarte dragut. Caldura in camere, apa calda in permanenta.

 822. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 823. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 824. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 825. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 826. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 827. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 828. Mi-a plăcut tot,de la camera,baie,pana la linistea din jur,micul dejun foarte bun,personal atent și foarte amabil.

 829. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 830. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 831. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 832. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 833. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 834. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 835. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 836. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 837. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 838. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 839. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 840. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 841. Gazda extrem de primitoare, m├óncare foarte mult─â si gustoas─â, hainele ce ni le-a pus la dispozi╚Ťie pentru poze erau autentice si foarte colorate. Poate mi-a pl─âcut mie zona, dar m-as mai intoarce cu drag!

 842. Gazdele foarte primitoare, speram sa revenim curand!

 843. Gazdele extraordinar de primitoare si calde, ne-am simtit ca acasa. Mancarea senzationala, locatie superba. Totul la superlativ! Multumim doamna Luci pentru tot, cu siguranta va mai trecem pragul!

 844. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 845. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 846. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 847. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 848. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 849. Bun─â inten╚Ťie din partea personalului, condi╚Ťii decente, balcon pe etaj, comun, la fel ┼či frigiderul. Pozi╚Ťie foarte bun─â. ├Än apropiere este un pub unde se poate m├ónca la preturi bune, de asemenea este un magazin.

 850. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 851. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 852. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 853. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 854. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 855. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 856. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 857. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 858. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 859. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 860. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 861. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 862. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 863. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 864. Cei de la receptie au fost foarte draguti si s-au oferit sa ne pregateasca cafeaua in zori. Curtea arata foarte bine, ideala pentru familii sau pentru gratar cu prietenii.

 865. Loca╚Ťie foarte bun─â. Mic dejun a la carte foarte bun si variat.

 866. Personalul amabil, atent la solicitarile clientilor; camera a fost foarte bine incalzita; amplasare ferita de zgomotul traficului; foarte aproape de zona centrala a orasului.

 867. Femeia de serviciu vine des si face curat si este o doamna foarte draguta , patroana foarte de treaba , personalul de la restaurant la fel de amabili si profesionisti , terasa arata foarte bine , din pacate nu am stat la ea din cauza frigului , patul mare si confortabil , parcarea spatioasa si se afla in incinta pensiunii , deci, masina este in siguranta , pensiunea se afla aproape de centrul orasului , dar si de iesire pentru vizite externe.

 868. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 869. amplasare intr-o zona linistita, personal amabil, mic dejun foarte bun, wifi ok, parcare spatioasa

 870. Locatie frumoasa. Zona de bar cu o ambianta placuta.

 871. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 872. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 873. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 874. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 875. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 876. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 877. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 878. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 879. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 880. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 881. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 882. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 883. Parcul, natura si imprejurimile. Pat foarte confortabil. Balcon minunat. Cafea foarte buna. Angajati foarte politicosi si serviabili.

 884. -camera, foarte frumoasă, modernă și curata. Patul moale și baia ok -peisajul este superb, noi am fost aici iarna, si este minunat!!

 885. E un loc exceptional, deschis spre natura Maramuresului. Personal ospitalier, cald, nu gasesti prea des ca aici.

 886. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 887. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 888. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 889. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 890. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 891. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 892. La dus ar putea oferi ceva mai de calitate decat acele pliculete degel de dus.

 893. Personal fffff amabil. Curat. Excep╚Ťional!!! Program artistic de excep╚Ťie la restaurant ├«n fiecare seara. M├óncare fff bun─â.

 894. Personal foarte amabil,amplasare excelenta,mic dejun foarte bun,pensiunea este foarte curata,mobilier din lemn masiv,totul este excelent.Daca voi mai avea prilejul am sa revin cu multa placere.

 895. Casa Dunca este o pensiune construita cu bun gust, imbinand traditionalul cu modernul. Gazdele sunt oameni minunati, ce ne-au facut sa ne simtim ca in casa unor prieteni vechi. Seara petrecuta in compania lor a fost o experienta extraordinara. Pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile relaxante alaturi de oameni frumosi, recomand din suflet aceasta pensiune.

 896. Mi-a placut absolut tot, m-am simtit exact ca intr-un hotel de 4 stele, am avut prosoape curate, gel de dus, sapun lichid, foen, lenjerii curate, camera aerisita, patul foarte bun, o curte frumoasa, un foișor splendid, si de gazde nu am cuvinte, niste oameni deosebiti.

 897. Cele trei zile petrecute au fost de vis,am intalnit oameni minunati,primitori intr un loc minunat.Recomandam din suflet tuturor sa treaca macar odata pragul casei Dunca.Totul la superlativ!Va multumim pentru ospitalitate !

 898. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 899. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 900. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 901. Excelent. Oamenii extraordinari, cur─â╚Ťenia impecabil─â, pr─âjiturile din partea casei absolut delicioase.

 902. Totul este nou, curat, frumos, zona linistita, aer curat, doamna de la receptie este foarte draguta si amabila, ne-a oferit chiar si mici atentii din partea casei. Multumim

 903. We had a fantastic stay at this new B&B. We got a spacious and clean room with a balcony where we watched the sun go down behind the hills. Adrian did everything to make our stay pleasant and in the morning his mother bade us farewell with a cup of coffee. We warmly recommend this establishment.

 904. Camera curata, doamna foarte sociabila si de treaba,a fost totul bine si confortabil

 905. Gazdele sunt foarte primitoare, camera mare, frumos mobilata și curata, iar mâncare de la restaurant foarte bună.

 906. Personal amabil,nu te urmărește nimeni,mâncare buna .

 907. Personalul foarte amabil si locatia excelenta. Mic dejun diversificat si mancare buna. Camere confortabile cu televizor smart si suficient de mare pentru acea incapere.

 908. Foarte multumi╚Ťi ,camera curat─â si c─âlduroas─â Raport calitate pret f bun.Recomand

 909. Locatia, personalul foarte amabil, hotel are un stil aparte, restaurant cu manacare tradi╚Ťionala foarte buna, bar .

 910. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 911. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 912. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 913. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 914. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 915. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 916. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 917. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 918. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.

 919. Camera a fost super,mâncarea bună și personal serviabil !

 920. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 921. Totul a fost perfect. vederea din camera a fost zero fiind pe spate.

 922. Personalul foarte amabil si locatia excelenta. Mic dejun diversificat si mancare buna. Camere confortabile cu televizor smart si suficient de mare pentru acea incapere.

 923. Foarte multumi╚Ťi ,camera curat─â si c─âlduroas─â Raport calitate pret f bun.Recomand

 924. Locatia, personalul foarte amabil, hotel are un stil aparte, restaurant cu manacare tradi╚Ťionala foarte buna, bar .

 925. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 926. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 927. Buc─ât─âria perfect utilat─â , baia foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi frumoasa!

 928. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 929. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 930. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 931. Personalul, amplasarea, confortul, cur─â╚Ťenia, promptitudinea cu care am fost servit dac─â am cerut ceva, micul dejun

 932. Camera a fost super,mâncarea bună și personal serviabil !

 933. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 934. Personalul foarte amabil, primitor ! Camerele foarte curate ╚Öi frumoase , exact ce trebuie ! Micul-dejun foarte bun ! Merita 👍🏼

 935. Oameni frumoși, amabili, te ajuta cu orice ai nevoie si te sfătuiesc unde sa mergi , ce sa alegi.

 936. Situata intr o zona linistita a orasului Camera de marime decenta Parcare publica peste drum de pensiune Restaurant in apropriere pt luat cina(f bun) Mic dejun satisfacator

 937. Totul a fost curat, personal amabil si placut, liniste, si patul foarte confortabil

 938. A fost totul foarte bine. Mâncarea este foarte bună și proaspătă.

 939. Totul. Incepand de la camere si pana la servirea din restaurant totul a fost frumos. Personalul foarte amabil si mereu la dispozitia noastra. Un hotel foarte bine cotat, frecventat de foarta multa lume.

 940. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 941. Gazdele deosebite-te ├«nt├ómpin─â cu c─âldur─â,camerele frumoase,totul super curat,servire irepro╚Öabil─â, m├óncare excelenta. Desi ninsese mult ╚Öi totul era acoperit de z─âpad─â, gazdele acestei pensiuni cur─â╚Ťaser─â drumul din grija pentru oaspe╚Ťi.Vasile ╚Öi Ileana sunt beton! ╚śi sora ╚Öi soacra! ╚śi c├óinele! DA RECOMAND!

 942. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 943. Gazde amabile, totul e exact c─â in poze ╚Öi cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â.

 944. Curatenie, calitatea mobilierului (nu parea nimic ieftin), totul era bine gandit, amabilitatea lui Cristian (administratorul vilei)

 945. Loca╚Ťia este superb─â, camera a fost foarte curat─â, aerisit─â, toaleta igienizat─â corespunz─âtor, locul de parcare e suficient pentru 2 limuzine. Am primit tichete pentru micul dejun care se serve╚Öte ├«n zona pietonal─â din centru. Ne-am sim╚Ťit bine ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â c├ónd mai suntem prin zon─â!

 946. Personalul, amplasarea, confortul, cur─â╚Ťenia, promptitudinea cu care am fost servit dac─â am cerut ceva, micul dejun

 947. Camera a fost super,mâncarea bună și personal serviabil !

 948. Am fost bine primit! Micul dejun delicios iar personalul foarte amabil! Camera in care am stat avea vedere la un perete, dar nu pentru asta am vrut sa ma cazez la acest hotel! Eu am fost foarte multumit de serviciile oferite! Recomand cu incredere!

 949. Atmosfera excelenta, se vad colinele ├«mp─âdurite din apropiere Restaurant cu un meniu ok, servire bun─â ,meniu variat….vita a fost excelenta

 950. Personalul foarte amabil si locatia excelenta. Mic dejun diversificat si mancare buna. Camere confortabile cu televizor smart si suficient de mare pentru acea incapere.

 951. Foarte multumi╚Ťi ,camera curat─â si c─âlduroas─â Raport calitate pret f bun.Recomand

 952. Totul : camera foarte curat─â, spatioasa, pat confortabil…

 953. Cazare fara mic dejun dar e ok, camera dotata cu o mica bucatarie, confortabil si discret.

 954. Tot personalul este interesat sa-ti ofere o sedere cat mai agraabila si placuta. Sunt atenti la detalii. Felicitari

 955. Mic dejunul a fost excelent si personalul a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 956. O pensiune decorata cu foarte mult bun gust. Proprietarii ospitalieri, masa imbelsugata, curatenia inreprosabila.

 957. Disponibilitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia, micul dejun, loca╚Ťia, lini╚Ötea, totul la superlativ. Recomand

 958. Un loc lini╚Ötit ├«n care doar p─âs─ârele s-au auzit diminea╚Ťa, ├«n camer─â foarte curat,gazda foarte amabil─â, serviabil─â ╚Öi primitoare ,micul dejun foartr bun ❤O pensiune la care vom reveni cu siguran╚Ť─â ❤

 959. Loc relaxant, foarte curat, linistit, loc de parcare, posibilitate ptr mic dejun. Recomand

 960. Foarte primitor , cur─â╚Ťenie, personal amabil . Ne am simtit excelent

 961. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 962. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 963. N-ea pl─âcut totul!!!!am fost multumi╚Ťi de toate serviciile….

 964. – Gazdele au fost extraordinar de pl─âcute – Totul foarte curat – Micul dejun a fost exceptional – Pensiunea are foarte multe facilit─â╚Ťi

 965. Locatie noua si curata, personal foarte ospitalier, mancare excelenta, zona linistita, perfect pentru cateva zile de relaxare.

 966. Locatie noua, facuta cu bun gust si are toate dotarile necesare.Micul dejun foarte bun.