Cazare ieftina Sighetu Marmatiei

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România

★★★ Hotel Gradina Morii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Cazare Punct pe I

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Royal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Iris

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Motel Buti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea TAVISA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Camves Inn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Casa Iurca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dana si Pavel Păturică din Bordesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dana si Pavel Păturică din Bordesti, jud. VranceaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Fiona si Martin Russo din Pietrosani, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Fiona si Martin Russo din Pietrosani, jud. ArgesCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Catinca si Clarisa Cleopa din Floresteni, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Catinca si Clarisa Cleopa din Floresteni, jud. GorjCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Estera si Leontin Bârsănescu din Tautelec, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România!

  (Estera si Leontin Bârsănescu din Tautelec, jud. BihorCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Caius si Andreea Agaparian din Brancovenesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Caius si Andreea Agaparian din Brancovenesti, jud. MuresCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Arsenie si Radu Cepoi din Magura, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România.

  (Arsenie si Radu Cepoi din Magura, jud. AlbaCazare in Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 1. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 2. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 3. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 4. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 5. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 6. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 7. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 8. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 9. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 10. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 11. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 12. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 13. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 14. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 15. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 16. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 17. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 18. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 19. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 20. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 21. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 22. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 23. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 24. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 25. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 26. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 27. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 28. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 29. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 30. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 31. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 32. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 33. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 34. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 35. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 36. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 37. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 38. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 39. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 40. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 41. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 42. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 43. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 44. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 45. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 46. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 47. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 48. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 49. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 50. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 51. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 52. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 53. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 54. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 55. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 56. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 57. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 58. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 59. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 60. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 61. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 62. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 63. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 64. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 65. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 66. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 67. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 68. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 69. De la amabilitate la curățenie si comfort totul e foarte bine :)…foarte mulțumit

 70. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 71. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 72. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 73. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 74. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 75. Pensiunea Royal se afla chiar in centrul orasului Sighetu Marmatiei, la cca. 200 metri de Memorialul victimelor comunismului, in locatia unde functioneaza la parter localul David’s Pub, care se afla in aceeasi administrare ca si pensiunea si unde am servit cina in seara cand am ajuns, la preturi foarte decente. Apartamentul pensiunii in care ne-am cazat noi, o familie cu doi copii, este suficient de spatios, cu doua camere prevazute cu canapea extensibila si respectiv pat matrimonial, TV, minibar, o baie si balcon.

 76. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 77. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 78. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 79. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 80. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 81. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 82. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 83. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 84. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 85. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 86. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 87. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 88. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 89. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 90. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 91. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 92. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 93. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 94. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 95. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 96. Căldura cu care te primesc te fac sa te simti foarte bine. Săritori sa te ajute la orice problema ivită, sa te îndrume, astea te fac sa revii sau sa recomanzi si al cuiva. Unitatea de cazare foarte curată ,ce am mâncat a fost delicios,(Am mâncat niște cârnați de casă foarte buni, făcuți de proprietar ) ce sa va mai zic recomand cu mare placere.

 97. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 98. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 99. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 100. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 101. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 102. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 103. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 104. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 105. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 106. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 107. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 108. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 109. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 110. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 111. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 112. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 113. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 114. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 115. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 116. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 117. Da dar mare mizerie si rugină la spa nezugravir de mult tîmp

 118. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 119. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 120. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 121. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 122. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 123. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte profi. Grădina frumoasa. Camera tripla foarte spațioasă.

 124. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 125. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 126. personalul excelent, locatie excelenta. bucatarie reusita. preturile la mancare si bautura ok

 127. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 128. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 129. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 130. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 131. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 132. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 133. Pensiunea este extrem de elegant aranjata, iar personalul este foarte amabil.

 134. Ospitalitatea gazdelor, caldura cu care te primesc si zambetul lor te face sa te simti ca si acasa. O palinca excelenta, un suc natural de mere foarte bun dar si bunatatile de la mic dejun. Mai revenim.

 135. Exista si proprietari de pensiuni care isi dau interesul sa fie totul bine . Gazde excelente de 10 , curatenie ok , caldura si apa calda fara probleme . Amplasamentul pensiunii pentru mine a fost aproape de granita dar si aproape de centru . Palinca foarte buna .

 136. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 137. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 138. Micul dejun, ca să pot spune ceva pozitiv despre acest motel.

 139. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 140. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 141. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 142. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 143. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 144. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 145. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 146. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 147. Totul a fost la superlativ! Personal extrem de amabil!

 148. Gazdele au fost amabile și a fost cald in camera.

 149. Foișorul din curte, mare, spațios ! Personalul prietenos.

 150. Patul foarte confortabil, camera cu un spatiu mai mult decat suficient.

 151. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 152. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 153. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 154. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 155. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 156. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 157. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 158. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 159. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 160. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 161. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 162. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 163. Totul a fost la superlativ. Ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este deosebită.

 164. Amabilitatea personalului si implicarea in planificarea traseelor noastre din Maramures

 165. Totul! Totul a fost minunat! o sa mai revin cu siguranta. Mi-a placut vila, este superba, dotata cu tot ce trebuie, curatenie absoluta, mancarea gatita de doamna a fost super delicioasa. Au o curte mare si frumoasa, si 2 catei minunati, un ciobanesc si un beagle.

 166. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 167. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 168. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 169. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 170. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 171. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 172. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 173. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 174. A fost o gazda potrivita pentru o familie, personalul a fost foarte amabil iar preturile decente. Parcarea foarte spatioasa iar petrecerea de 1 decembrie a fost superba.

 175. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 176. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 177. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 178. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 179. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 180. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 181. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 182. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 183. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 184. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 185. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 186. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 187. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 188. Locatie buna, personal amabil, accesorii in baie, curatenie, liniste, posibilitatea unui mic dejun

 189. Foarte amabil personalul. Curatenie. Locatie foarte buna. Liniste.

 190. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 191. Restaurantul Iurca și personalul care ne-a servit foarte frumos!

 192. Mobila veche de lemn, suprafata camerei destul de mare, baie incapatoare.

 193. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 194. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 195. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 196. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 197. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 198. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 199. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 200. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 201. Un amplasament foarte aerisit. Parcare generoasă și totuși aproape de centru. Recomand această locație.

 202. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 203. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 204. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 205. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 206. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 207. Curatenie, personal amabil si permanent la dispozitia clientilor.

 208. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 209. Totul a fost extraordinar, si gazdele foarte amabile

 210. Curatenie, mancarea foarte buna, gazda foarte amabila, zona linistita langa parc. Vom reveni cu placere. Very nice hotel, the host is amazing, good food, very clean room, excellent quiet place.

 211. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 212. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 213. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 214. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 215. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 216. A fost f.bine.Vila Royal este foarte bine amplasata in centru orasului, de acolo poti pleca in toate punctele importante bune de vizitat. Curatenie, personalul foarte amabil,avantajul este ca restaurantul este in incinta , nu este nevoie sa iei masa in alta parte.Pe scurt foarte bine.Merita sa va petreceti un sejur acolo.

 217. Camera mare,baie spatioasa.Cana fierbator,feon,fier de calcat.Ospitalitate extraordinara,oameni dulci ca-n Maramures.Zona foarte linistita.Brosura despre istoria amplasamentului pensiunii foarte interesanta,la fel si reprezentarile multiple ale pasarii flamingo care da numele pensiunii.

 218. Amabilitatea gazdelor, confortul camerei,curtea interioara

 219. Ospitalitatea, solicitudinea, o bucatarie extraordinara.

 220. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 221. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 222. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 223. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 224. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 225. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 226. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 227. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 228. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 229. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 230. Gazdele deosebite-te întâmpină cu căldură,camerele frumoase,totul super curat,servire ireproșabilă, mâncare excelenta. Desi ninsese mult și totul era acoperit de zăpadă, gazdele acestei pensiuni curățaseră drumul din grija pentru oaspeți.Vasile și Ileana sunt beton! Și sora și soacra! Și câinele! DA RECOMAND!

 231. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 232. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 233. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 234. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 235. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 236. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 237. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 238. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 239. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 240. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 241. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 242. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 243. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 244. Gazdele sunt foarte primitoare si intelegatoare, au o gradina superba unde poti sta la masa inconjurat de multa verdeata. Mancarea buna, proaspat pregatita. Personalul foarte dragut. Caldura in camere, apa calda in permanenta.

 245. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 246. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 247. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 248. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 249. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 250. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 251. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 252. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 253. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 254. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 255. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 256. Gazdele sunt niste oameni minunati, locatia e superba, totul a fost perfect

 257. Gazdele deosebite-te întâmpină cu căldură,camerele frumoase,totul super curat,servire ireproșabilă, mâncare excelenta. Desi ninsese mult și totul era acoperit de zăpadă, gazdele acestei pensiuni curățaseră drumul din grija pentru oaspeți.Vasile și Ileana sunt beton! Și sora și soacra! Și câinele! DA RECOMAND!

 258. Pensiunea se afla intr-o zona frumoasa si linistita. Este aproape de multe obiective turistice.

 259. – camera uriasa – camera traditionala unde poti face fotografii – foarte cald in camere – personal amabil – ideal pt familiile cu copii

 260. Primirea a fost foarte calduroasa. Gazda si intreg personalul a fost primitor si calduros. Mancarea a fost din abundenta, proaspata, naturala (bio), gustoasa si pentru toate gusturile. Camera a fost conform asteptarilor, curate, cu paturi confortabile. Baia a fost curate si frumos amenajata. Am stat doar o zi dar speram sa ne inoarcem de sarbatori si sa stam mai multe zile.

 261. N-ea plăcut totul!!!!am fost multumiți de toate serviciile….

 262. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 263. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 264. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 265. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 266. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 267. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 268. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 269. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 270. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 271. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 272. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 273. da super. sa traiasca patroana, stimata colega….. si cu o horinca si mai super.

 274. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 275. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 276. Mi-au placut foarte mult oamenii, cum au vorbit, cum s-au comportat.

 277. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 278. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 279. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 280. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 281. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 282. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 283. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 284. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 285. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 286. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 287. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 288. Am facut minivacanta de 1 Decembrie in Maramures, la Camves Inn Ne-a placut totul, de la dotari si confort pana la ospitalitatea personalului, iar gazdele, familia Stet sunt niste oameni calzi, cum rar mai vezi in Romania azi. Le multumim pentru primire si le dorim mult succes in tot ce fac!

 289. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 290. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 291. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 292. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 293. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 294. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 295. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 296. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 297. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 298. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 299. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 300. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 301. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 302. Proprietarii sunt foarte bune gazde, locația este lângă un parc și aproape de Iza (deci, priveliște deosebita și liniște, parcare facila). Locația este aproape de centru. Micul dejun este delicios, cârnații de casa deosebiți și cafeaua foarte buna. Mulțumim proprietarilor pentru recomandarile privind zona (Satul Breb este deosebit).

 303. Personal foarte amabi,l confortabil, zona liniștită, recomand tuturor.

 304. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 305. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 306. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 307. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 308. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 309. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 310. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 311. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 312. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 313. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 314. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 315. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 316. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 317. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 318. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 319. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 320. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 321. Gazdele minunate, mancarea delicioasa, camera spatioasa, curatenie, baia mare si curata… minunat tot

 322. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 323. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 324. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 325. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 326. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 327. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 328. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 329. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 330. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 331. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 332. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 333. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 334. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 335. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 336. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 337. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 338. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 339. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 340. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 341. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 342. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 343. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 344. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 345. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 346. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 347. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 348. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 349. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 350. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 351. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 352. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 353. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 354. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 355. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 356. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 357. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 358. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 359. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 360. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 361. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 362. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 363. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 364. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 365. oameni faini, mâncare gustoasă, locația excelentă,

 366. Piscina a fost aproape ok atât cea cu apa dulce cât și cea cu apa sărată. Cam neintretinuta și piscina: barile de siguranță unele nu sunt fixate și ai toate șansele să mergi la fund cu tot cu bară…

 367. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 368. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 369. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 370. Gazdele sunt foarte primitoare si intelegatoare, au o gradina superba unde poti sta la masa inconjurat de multa verdeata. Mancarea buna, proaspat pregatita. Personalul foarte dragut. Caldura in camere, apa calda in permanenta.

 371. A fost bine, faptul ca exista restaurant este un plus.

 372. Terasa de afară, unde am putut sta la un Catan. A fost ok că am putut mânca mâncarea noastră.

 373. Curatenie, personalul foarte ok, pretul accesibil.

 374. Cazare cu o gazda primitoare,camere :mocheta pe jos, curate,calduroase si spatioase.Paturile mari si cofotrabile.Baie curata.Am servit cina la Restaurantul pensiunii care a fost foarte buna ,satioasa si gustoasa!

 375. Amabilitatea patronului si a personalului cat si pozitionarea pensiunii fata de atractiile turistice.

 376. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 377. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 378. Cum este amplasată locația,curățenia și grădina localului,amabilitatea personalului.

 379. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 380. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 381. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 382. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 383. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 384. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 385. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 386. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 387. Plasament in preajma centrului si al punctelor de interes

 388. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 389. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 390. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 391. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 392. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 393. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 394. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 395. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 396. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 397. Personalul ( cu excepția drei din prima zi de sejur), micul dejun, curățenia, piscina interioară

 398. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 399. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 400. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 401. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 402. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 403. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 404. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 405. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 406. Pensiunea se află într-o zona deosebit de frumoasă, liniștită, lângă un parc cu multă verdeață. Camerele sunt spațioase, foarte curate, mobilate cu gust și rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, liniștit, amenajat într un stil modern îmbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradiționale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adevărate, te primesc cu zâmbetul pe buze, care vor să te simți bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunoscători ai zonei, te îndruma spre obiectivele turistice care trebuie neapărat să le vizitei odată ajunși în împrejurimi. La plecare, vei simți, că în viitor sigur te vei întoarce să mai petreci, aici, zile minunate!

 407. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 408. Camera frumoasa si luminoasa. Asternuturi curate , grup sanitar impecabil. Gazdele ( proprietarii) de exceptie : primitori , zimbitori, educati !

 409. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 410. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 411. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 412. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 413. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 414. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 415. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 416. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 417. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 418. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 419. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 420. Foarte curat Mic dejun foarte bun și variabil. Personalul restaurantului foarte amabil și zâmbitor Local frumos, bine îngrijit. Recomand.

 421. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 422. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 423. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 424. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 425. Pensiunea se află într-o zona deosebit de frumoasă, liniștită, lângă un parc cu multă verdeață. Camerele sunt spațioase, foarte curate, mobilate cu gust și rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, liniștit, amenajat într un stil modern îmbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradiționale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adevărate, te primesc cu zâmbetul pe buze, care vor să te simți bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunoscători ai zonei, te îndruma spre obiectivele turistice care trebuie neapărat să le vizitei odată ajunși în împrejurimi. La plecare, vei simți, că în viitor sigur te vei întoarce să mai petreci, aici, zile minunate!

 426. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 427. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 428. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 429. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 430. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 431. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 432. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 433. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 434. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 435. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 436. Personalul ( cu excepția drei din prima zi de sejur), micul dejun, curățenia, piscina interioară

 437. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 438. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 439. Personalul ( cu excepția drei din prima zi de sejur), micul dejun, curățenia, piscina interioară

 440. Camera mare si spatioasa. Personal amabil. Mic dejun ok. Ne-a placut in special terasa exterioara si existent unui loc de joaca pentru copii. In apropiere de obiectivele turistice.

 441. Camera spațioasă.Mic dejun excelent.Personalul foarte amabil.Piscina, un loc de relaxare foarte bun.

 442. Ionel-cătălin iulie 12, 2019 at 12:42 pm

  O locație excelentă, personal amabil, mâncare bună. Un loc superb pentru un turist aflat în trecere.

 443. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 444. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 445. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 446. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 447. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 448. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 449. Pensiunea se află într-o zona deosebit de frumoasă, liniștită, lângă un parc cu multă verdeață. Camerele sunt spațioase, foarte curate, mobilate cu gust și rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, liniștit, amenajat într un stil modern îmbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradiționale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adevărate, te primesc cu zâmbetul pe buze, care vor să te simți bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunoscători ai zonei, te îndruma spre obiectivele turistice care trebuie neapărat să le vizitei odată ajunși în împrejurimi. La plecare, vei simți, că în viitor sigur te vei întoarce să mai petreci, aici, zile minunate!

 450. Totul perfect….proprietari foarte ospitalieri,structura foarte comoda si frumoasa

 451. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 452. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 453. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 454. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 455. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 456. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

 457. Locatia si personalul au fost la deosebiti. Vom revenii cu drag oricand.

 458. Este o cazare decenta la un pret acceptabil. Mic dejun gustos. Loc de parcare.

 459. Personalul este foarte amabil si prompt. Camera si baia curate. Lenjeria si prosoapele asemenea.Mancare buna la preturi acceptabile. Micul dejun inclus in cazare la alegere din 4-5 variante, bun si consistent.

 460. Ionel-cătălin iulie 19, 2019 at 12:42 pm

  O locație excelentă, personal amabil, mâncare bună. Un loc superb pentru un turist aflat în trecere.

 461. Locație superba Peisaj de vis Personal foarte amabil Mancarea delicioasa Curatenie ireprosabila

 462. Condițiile de cazare foarte bune, personalul este foarte bine pregătit!Excelent raport calitate preț!

 463. Curatenie , confort, amplasare excelenta, liniște. Recomand cu cea mai mare plăcere!

 464. Condiții foarte bune, curățenie impecabilă, chicinetă in cameră!

 465. Ultra central , curat , confortabil … Recomand cu încredere .😊

 466. Incepand de la receptionera cu check-in care a fost foarte amabila si de mare ajutor,camera a fost foarte utilata,camerista foarte atenta si cei de la bucatarie foarte atenti.De asemenea ai parcare gratuita si sigura,toate la un loc va ofer cu mult drag si in premiera 10 pe booking. Va salut cu respect si va doresc succes! Cu siguranta o sa revin pe la dumneavoastra.

 467. PARCARE PROPRIE , MIC DEJUN BUN DESTUL DE VARIAT , BAIE MARE , MENIU BUN SI IFTIN ALATURI LA POPASUL DRUMETULUI .

 468. Totul foarte bine.Multumim.Am fost foarte multumiti de conditii, masa, pret, locatie.

 469. Locatie fara pretentii, sincera in descrierea initiala, nimic exagerat. Personal politicos, decent, primitor. Mincare buna, palinca buna :).

 470. Am optat pentru o noapte de cazare la Pensiunea Iris din Sighetul Marmatiei, iar alegerea a fost una potrivita; personalul amabil, respectuos si pozitionarea intr-o zona linistita, ne-au facut sa avem o noapte de cazare odihnitoare si relaxanta. Camera a fost de dimensiuni mari, incapatoare, cu mobilier vechi care te duc cu gandul la traditile maramuresene. Cu siguranta vom recomanda pensiunea Iris si vom revenii cu placere aici !

 471. Pensiunea se află într-o zona deosebit de frumoasă, liniștită, lângă un parc cu multă verdeață. Camerele sunt spațioase, foarte curate, mobilate cu gust și rafinament. Paturi comode, perne excelente pentru un somn bun. Restaurantul pensiunii este un loc aparte, liniștit, amenajat într un stil modern îmbinat cu rusticul. Micul dejun oferit a fost bogat, variat cu produse tradiționale foarte gustoase. Proprietarii sunt gazde adevărate, te primesc cu zâmbetul pe buze, care vor să te simți bine, foarte receptivi la orice cerere ai avea. Bun cunoscători ai zonei, te îndruma spre obiectivele turistice care trebuie neapărat să le vizitei odată ajunși în împrejurimi. La plecare, vei simți, că în viitor sigur te vei întoarce să mai petreci, aici, zile minunate!

 472. Mancarea buna si proaspata! Personal amabil! Recomand

 473. Micul dejun a fost delicios si pregatit special pentru Sarbatorile Pascale. Am primit recomandari pentru obiectivele turistice din zona. Copiii au primit cadou de la iepuras! Gazde ospitaliere!

 474. Amplasarea, locul linistit si personalul foarte amabil.

 475. PROPRIETARII FOARTE AMABILI. PENSIUNE SITUATA INTR-O ZONA FOARTE LINISTITA.

 476. Gazda ospitaliera, locație superbă, zona liniștită, chiar ai nevoie în concediu de liniște. Găsești de toate la Pensiune

 477. Amplasarea, arhitectura clădirii,ambianta, restaurantul, personalul privelistea,siguranță, confortul, minibarul camerei, canalele prin satelit. Totul a fost peste așteptări.

 478. Personal care lasă de dorit ( 2 copile in tot localul , 1 la Recepție iar cealaltă la servire . Groaznic , paharele murdare , mancare scumpa și necomestibila (paste milaneze cu parizer țărănesc , salatele excesiv de scumpe 26 de lei o porție cu 2 feli de roșii și 3 de castraveți ?!) . In camera era ok ! Apa din piscina era verde , mizerie peste tot !

 479. la micul dejun e bine ca ai de unde sa-ti alegi. In orice caz, clasic dar de buna calitate. Piscina excelenta. Proprietarii amabili si dispusi sa indeplineasca orice moft al turistilor.

 480. Personalul ( cu excepția drei din prima zi de sejur), micul dejun, curățenia, piscina interioară

 481. Micul dejun a fost extraordinar de bogat. Am nimerit de Paște, așa că poate fi și asta o explicație, dar a existat inclusiv drob și cozonac, rulade de mai multe feluri, ouă roșii, toate produse de calitate. Cafea bună. la cazare se pot cumpăra vouchere pentru prânz/cină la restaurantul de lângă pensiune, unde mâncarea este delicioasă și porții mari (tocăniță de hribi, ciolan de porc, legume la grătar, etc.) Restaurantul este deschis între orele 12-22 și a fost deschis și de aceste sărbători. Căldură în camere, recepționere amabile.

 482. Foarte bună localizare, parcare facilă, specificul tradițional al casei și restaurantului, preparatele culinare deosebite, grija personalului. Casa e deosebita.

 483. Personal amabil și educat, mâncare bună, amplasare excelentă. Raport calitate-preț excelent. Apartament confortabil, deși fără balcon.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled