Cazare ieftina Sibiu Si Imprejurimi

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Visarion si Corina Aderca din Susani, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Visarion si Corina Aderca din Susani, jud. AradCazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Ivan si Sorina Tudose din Trestioara, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sibiu, Judeţul Sibiu, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ivan si Sorina Tudose din Trestioara, jud. GorjCazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Alexandrina si Nata╚Öa B├órlea din Puturi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alexandrina si Natașa Bârlea din Puturi, jud. DoljCazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Anghelina si M─âriuca Turcescu din Mineu, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sibiu, Judeţul Sibiu, România!

  (Anghelina si Măriuca Turcescu din Mineu, jud. SalajCazare in Sibiu, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Lucen╚Ťiu si Floarea Sp─âtaru din Fodora, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sibiu, Judeţul Sibiu, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucen╚Ťiu si Floarea Sp─âtaru din Fodora, jud. ClujCazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Lumini╚Ťa si Mitic─â Cordo╚Ö din Frumoasa, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sibiu, Judeţul Sibiu, România.

  (Lumini╚Ťa si Mitic─â Cordo╚Ö din Frumoasa, jud. SuceavaCazare in Sibiu, Jude┼úul Sibiu, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 2. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 3. Locatie excelenta. Am ajuns la Sibiu cu trenul si de la gara pana la hotel este foarte usor de ajuns,(cu linia de autobuz 5 , trei statii) in maxim 10 min. Am stat la etajul 6 cu vedere catre centru, piata mare. Personalul hotelului foarte amabil. Camera calduroasa, spatiu sufient, curatenie , toate utilitatile functionale. Patul, dublu, cu saltea foarte relaxanta, o pilota extrem de mare. Micul dejun foarte bun si variat.

 4. Locatia, camera linistita, curatenie, am primit un upgrade in aceiasi bani

 5. Hotelul este pozitionat central, camerele sunt mari, curate.

 6. Amplasarea hotelului, camera frumoasa si luminoasa, micul dejun diversificat .

 7. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 8. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 9. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 10. Zona foarte frumoas Personalul foarte ospitalier Piscina dr─âgu╚Ť─â Cur─â╚Ťenie

 11. Personalul a fost foarte amabil atat la receptie cat si la restaurant. Camerele au fost mari, patul destul de comfortabil. Hotelul este la 20m de piata mare.

 12. Ne-am bucurat de ambianta placuta, aristocratica, de piscina si de personalul prietenos si amabil. Ne-a placut mai ales amplasamentul hotelului si faptul ca parcarea a fost foarte aproape de hotel. As reveni oricand aici. Felicitari!

 13. Chiar daca nu am am avut fier de c─âlcat ├«n camer─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normal─â de check-in si am fost primi╚Ťi f─âr─â vreo ezitare. Experien╚Ť─â pl─âcut─â, gazde amabile.

 14. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 15. Totul a fost perfect. Curatenia, discretia, bunul gust, ospitalitatea, toate aceste calitati sunt la ele acasa! Camerele sunt foarte spatioase si curate. Un mare avantaj este parcarea pensiunii, destul de mare si aceasta. Multumim frumos pentru tot. Vom reveni cu mult drag.

 16. Apartamentul ├«n sine a fost frumos, este un loc ├«n care te po╚Ťi sim╚Ťi minunat!

 17. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 18. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 19. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 20. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 21. apartament ├«ntr-o cl─âdire istoric─â, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e lini╚Ötit─â, dar toate restaurantele ╚Öi magazinele se afl─â la c├ó╚Ťiva pa╚Öi.

 22. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie, camera frumos amenajata.

 23. Atmosfera intim─â, condi╚Ťiile ╚Öi oamenii care de╚Ťin locul

 24. Mi-a pl─âcut aranjamentul camerei ╚Öi loca╚Ťia excelent─â.

 25. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 26. Personal foarte amabil, buni profesioni╚Öti, camera cochet─â, eleganta , foarte curat─â. Am sa revin cu placere… defapt ╚Ötiam hotelul pentru c─â am m-ai fost cazat─â aici. Am avut pl─âcut─â surpriza sa constat c─â v─â p─âstra╚Ťi acelea╚Öi standarde! Felicit─âri!!!

 27. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 28. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 29. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 30. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 31. Hotelul este absolut superb, am fost impresionata : locatia, modul in care sunt imbinate elementele de clasic si modern, mobilierul vechi reconditionat admirabil, tablourile, zona de spa, camera etc

 32. Micul dejun bun si variat, camere confortabile, amplasarea excelenta, faptul ca am prins loc de parcare (numarul fiind limitat).

 33. ideea de a sta in cel mai vechi hotel din romania, amplasarea, piscina, micul dejun de la ora 7 (mai rar gasesti)

 34. Apartamentul ├«n sine a fost frumos, este un loc ├«n care te po╚Ťi sim╚Ťi minunat!

 35. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 36. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 37. Dizain foarte frumos, cur─â╚Ťenie impecabil─â, personal pl─âcut! Recomand cu ├«ncredere!

 38. Chiar daca nu am am avut fier de c─âlcat ├«n camer─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normal─â de check-in si am fost primi╚Ťi f─âr─â vreo ezitare. Experien╚Ť─â pl─âcut─â, gazde amabile.

 39. Foarte frumos! O locatie superba, linistita cu un personal foarte amabil. Recomand!

 40. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 41. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 42. apartament ├«ntr-o cl─âdire istoric─â, foarte aproape de centru. apartamentul este curat, confortabil, strada e lini╚Ötit─â, dar toate restaurantele ╚Öi magazinele se afl─â la c├ó╚Ťiva pa╚Öi.

 43. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie, camera frumos amenajata.

 44. Atmosfera intim─â, condi╚Ťiile ╚Öi oamenii care de╚Ťin locul

 45. Mi-a pl─âcut aranjamentul camerei ╚Öi loca╚Ťia excelent─â.

 46. Gazda a fost foarte draguta si ne-a asteptat la cazare ca sa ne predea cheile. Casa foarte curata, modern amenajata si conditii excelente. Cazarea este la 8 min de mers pe jos pana in centrul vechi al sibiului. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu mare drag si cu siguranta vom reveni.

 47. Pozi╚Ťionare excelenta fata de centru, foarte primitoare, dotata cu tot ce trebuie, modern amenajat─â.

 48. Pozi╚Ťia fa╚Ť─â de centru, garsoniera amenajat─â cu gust, gazdele amabile, totul nou ╚Öi ├«ngrijit ­čÖé

 49. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 50. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 51. Localizare foarte bun─â, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al ora╚Öului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In camer─â totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 52. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 53. Personal foarte amabil, buni profesioni╚Öti, camera cochet─â, eleganta , foarte curat─â. Am sa revin cu placere… defapt ╚Ötiam hotelul pentru c─â am m-ai fost cazat─â aici. Am avut pl─âcut─â surpriza sa constat c─â v─â p─âstra╚Ťi acelea╚Öi standarde! Felicit─âri!!!

 54. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 55. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 56. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 57. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 58. O loca╚Ťie excelent─â…personal amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi m├óncare excelent─â!

 59. pat foarte confortabil.camera f spatioasa,curata,conditii ok.

 60. Pozitia centrala a cantarit in alegerea hotelului.

 61. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 62. Dizain foarte frumos, cur─â╚Ťenie impecabil─â, personal pl─âcut! Recomand cu ├«ncredere!

 63. Chiar daca nu am am avut fier de c─âlcat ├«n camer─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normal─â de check-in si am fost primi╚Ťi f─âr─â vreo ezitare. Experien╚Ť─â pl─âcut─â, gazde amabile.

 64. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 65. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 66. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 67. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie, camera frumos amenajata.

 68. Atmosfera intim─â, condi╚Ťiile ╚Öi oamenii care de╚Ťin locul

 69. Mi-a pl─âcut aranjamentul camerei ╚Öi loca╚Ťia excelent─â.

 70. Apartamentul ├«n sine a fost frumos, este un loc ├«n care te po╚Ťi sim╚Ťi minunat!

 71. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 72. Totul a fost foarte bine. Apartamentul este excelent. Recomand.

 73. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 74. Personal foarte amabil, buni profesioni╚Öti, camera cochet─â, eleganta , foarte curat─â. Am sa revin cu placere… defapt ╚Ötiam hotelul pentru c─â am m-ai fost cazat─â aici. Am avut pl─âcut─â surpriza sa constat c─â v─â p─âstra╚Ťi acelea╚Öi standarde! Felicit─âri!!!

 75. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 76. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 77. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 78. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 79. Locatia este excelenta, esti aproape de orice, Cladirea in stil clasic ajuta unui weekend romantic si/sau meetinguri de business. Faptul ca piscina indoor e accesibila gratuit ajuta (spa, masaj, etc) relaxarii.

 80. O loca╚Ťie excelent─â…personal amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi m├óncare excelent─â!

 81. pat foarte confortabil.camera f spatioasa,curata,conditii ok.

 82. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 83. Dizain foarte frumos, cur─â╚Ťenie impecabil─â, personal pl─âcut! Recomand cu ├«ncredere!

 84. Chiar daca nu am am avut fier de c─âlcat ├«n camer─â ne-a fost pus la dispozi╚Ťie cel din oficiu. Am ajuns putin mai repede decat ora normal─â de check-in si am fost primi╚Ťi f─âr─â vreo ezitare. Experien╚Ť─â pl─âcut─â, gazde amabile.

 85. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 86. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 87. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 88. Locatie extraordinara, gazda minunata, curatenie si eleganta mult peste asteptari. Locatia este la 150 m de Podul Minciunilor, in Centrul Vechi, unde sunt multe restaurante.

 89. Un loc curat și liniștit de cazare.Totul la superlativ.As reveni cu drag oricând. Recomand cu plăcere acest loc.Aproape de centru vechi.Curatenia impecabilă iar camerele foarte cochete.Superb!!!

 90. Destul de curat. Cald si la propriu si la figurat. Foarte aproape de Piata Mare, aproximativ 100m. Confortabil.

 91. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 92. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie, camera frumos amenajata.

 93. Atmosfera intim─â, condi╚Ťiile ╚Öi oamenii care de╚Ťin locul

 94. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 95. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 96. Domnul ne-a a╚Öteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a ├«nt├ómpinat cum se cuvine ╚Öi aveam la proprietate plicule╚Ťe de ceai ╚Öi ceva t─ârie. Patul extrem de confortabil ╚Öi camera calda ╚Öi primitoare. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 97. Rolandbucska90 martie 7, 2019 at 4:02 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 98. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 99. Ardhanarishvara martie 7, 2019 at 4:02 am

  Localizare foarte bun─â, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al ora╚Öului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In camer─â totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 100. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 101. Personal foarte amabil, buni profesioni╚Öti, camera cochet─â, eleganta , foarte curat─â. Am sa revin cu placere… defapt ╚Ötiam hotelul pentru c─â am m-ai fost cazat─â aici. Am avut pl─âcut─â surpriza sa constat c─â v─â p─âstra╚Ťi acelea╚Öi standarde! Felicit─âri!!!

 102. – amplasarea foarte aproape de centru – vederea inspre oras – designul inedit al baii – camera frumos decorata – atitudinea personalului

 103. Locatia este excelenta, esti aproape de orice, Cladirea in stil clasic ajuta unui weekend romantic si/sau meetinguri de business. Faptul ca piscina indoor e accesibila gratuit ajuta (spa, masaj, etc) relaxarii.

 104. O loca╚Ťie excelent─â…personal amabil, cur─â╚Ťenie ╚Öi m├óncare excelent─â!

 105. pat foarte confortabil.camera f spatioasa,curata,conditii ok.

 106. Parcare disponibila in curtea hotelului. Distanta mica fata de centrul orasului. Personal amabil. Curatenie. Liniste.

 107. Totul a fost placut , si ne-a depășit așteptările !! Camera fiarte bine încălzită, patul confortabil , mâncarea foarte gustoasă!!!

 108. Dizain foarte frumos, cur─â╚Ťenie impecabil─â, personal pl─âcut! Recomand cu ├«ncredere!

 109. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 110. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 111. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 112. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 113. Apartamentul ├«n sine a fost frumos, este un loc ├«n care te po╚Ťi sim╚Ťi minunat!

 114. Totul. Am avut un check-in putin mai tarziu asa ca beculetele LED din jurul barului erau aprinse , avand un aer romantic, excelent pentru un cuplu, la fel ca si restul apartamentului. Curatenie , apartamentul este in multe culorii vii si iti ofera o buna stare sufleteasca. Este cald si primitor. Ai tot ce iti trebuie in apartament, totul este nou. Locatia este una linistita , exista un magazin alimentar la parterul blocului alaturat si pe langa asta , mall-ul Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de mers pe jos. Personal , ne-am simtit mai bine ca acasa. Cand vom mai ajunge prin Sibiu, nu am sta in alta parte. Recomand cu caldura!

 115. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 116. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie, camera frumos amenajata.

 117. Atmosfera intim─â, condi╚Ťiile ╚Öi oamenii care de╚Ťin locul

 118. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 119. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 120. Domnul ne-a a╚Öteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a ├«nt├ómpinat cum se cuvine ╚Öi aveam la proprietate plicule╚Ťe de ceai ╚Öi ceva t─ârie. Patul extrem de confortabil ╚Öi camera calda ╚Öi primitoare. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 121. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 122. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 123. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 124. Micul dejun este foarte variat si foarte bun, locatia este de prima mana., iar cele cateva pranzuri si cine au fost delicioase.

 125. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat și bine gătit ! În plus, atitudinea personalului de la restaurant a fost perfectă.

 126. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 127. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 128. Foarte aproape de centru ╚Öi de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu aten╚Ťie la detalii..

 129. Locatie excelenta, la doi pasi de Piata Mare. Bucataria este dotata cu toate cele necesare, baile la fel, apartamentul este nou si foarte curat. Ideal pentru sejururi mai indelungate. Perfect pentru o familie cu copii sau pentru 2 cupluri. Vom reveni cu placere !!

 130. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 131. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 132. Amplasarea hotelului, amabilitatea personalului, camera mare, piscina, frumuse╚Ťea cladirii

 133. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 134. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 135. Spatiul arhisuficient pt o familie. Foarte aproape de centru ( 500m !! ) Parcare gratuita in fata proprietatii .Recomand cu caldura.

 136. Amplasarea loca╚Ťiei, aspect ├«ngrijit ╚Öi cu forte mult bun gust, liniste Camer─â foarte bine organizat─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â Parcare mare , pazita

 137. Aproape de centru, intr-o zina linistita. Camere foarte mari, confort 100%. Un mic dejun delicios cu alimente de calitate ­čÖé

 138. Micul dejun a fost foarte gustos si consistent!Locatia este foarte frumoasa.

 139. Apartamentul foarte spatios, bucataria utilata corespunzator. Curatenia.

 140. Amabilitatea si promtitudinea gazdei . Apropierea de piata mica. Atentia la detalii si curatenia exemplara. Totul a fost extraordinar.

 141. Domnul ne-a a╚Öteptat acolo in jur de 3 ore deoarece drumul a fost blocat. Ne-a ├«nt├ómpinat cum se cuvine ╚Öi aveam la proprietate plicule╚Ťe de ceai ╚Öi ceva t─ârie. Patul extrem de confortabil ╚Öi camera calda ╚Öi primitoare. Cu siguran╚Ťa o sa revenim.

 142. Acel loc transmite energii pozitive, c─âldur─â sufleteasca. Este aranjat cu mult bun gust, nici-un detaliu nu este l─âsat la voia ├«nt├ómpl─ârii. Este un loc f─âcut ca s─â te sim╚Ťi acas─â!

 143. Locatia, modul cum este aranjata camera, personalul.

 144. Totul a fost minunat, gazda foarte prietenoasa, atenta, zona buna, la 10 min de centru, foarte comfortabil si calduros, totul foarte curat, o cazare primitoare la superlativ. Cu siguranta vom reveni!

 145. Loca╚Ťia a fost excelenta, casa fiind situat─â exact ├«n centrul ora╚Öului.

 146. Raport calitate/ pret,a fost foarte ok. Merita.

 147. Meniul la restaurant f bun vinul la fel si baietii care ne-au incintat cu jaz a fost superb.

 148. Micul dejun este foarte variat si foarte bun, locatia este de prima mana., iar cele cateva pranzuri si cine au fost delicioase.

 149. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat și bine gătit ! În plus, atitudinea personalului de la restaurant a fost perfectă.

 150. In mod deosebit nimic. Toate au fost conform asteptarilor fara rabat ! Nefiind pentru prima data in acest hotel, ma bucur ca isi mentine standardele de calitate.

 151. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 152. Foarte aproape de centru ╚Öi de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu aten╚Ťie la detalii..

 153. Locatie excelenta, la doi pasi de Piata Mare. Bucataria este dotata cu toate cele necesare, baile la fel, apartamentul este nou si foarte curat. Ideal pentru sejururi mai indelungate. Perfect pentru o familie cu copii sau pentru 2 cupluri. Vom reveni cu placere !!

 154. Loca╚Ťia, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 155. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 156. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 157. Amplasarea loca╚Ťiei, aspect ├«ngrijit ╚Öi cu forte mult bun gust, liniste Camer─â foarte bine organizat─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â Parcare mare , pazita

 158. Aproape de centru, intr-o zina linistita. Camere foarte mari, confort 100%. Un mic dejun delicios cu alimente de calitate ­čÖé

 159. Micul dejun a fost foarte gustos si consistent!Locatia este foarte frumoasa.

 160. La doar doi pa╚Öi de Autogara Transmixt ╚Öi la o distan╚Ť─â u╚Öor de parcurs la pas de Centrul Vechi al ora╚Öului. Un studio decorat ├«n stil minimalist, cu mult bun gust, oferind o ambian╚Ť─â foarte pl─âcut─â.

 161. Totul a fost minunat,privelistea foarte frumoas─â,camera foarte dragu╚Ť amenajat─â ╚Öi curat─â,aproape de pia╚Ť─â ╚Öi de toate monumentele pe care am dorit s─â le vizit─âm!

 162. Spa╚Ťiul foarte luminos, cu vedere spre centrul istoric. Foarte aproape de centrul vechi ╚Öi de gar─â. Echipat cu lucrurile necesare dar ╚Öi cu mici aten╚Ťii din partea gazdelor. Un spa╚Ťiu primitor ╚Öi confortabil.

 163. Proprietarii sunt foarte prieteno╚Öi, am ajuns f t├órziu si am stat in contact cu d├ón╚Öii sa ma ghideze . Instruc╚Ťiunile Pt cheie si casa au fost foarte clare. Comunicarea prietenoasa si utila. Pentru pre╚Ťul pe care il percep, mi au dep─â╚Öit A╚Ötept─ârile . Camera curat─â , am fost cald, este lini╚Öte si cl─âdirea are o curte , nu se aude zgomot . Este la 5 min de mers de centru SB

 164. Apartamentul a fost foarte curat și primitor. Mi-a plăcut mult ca era aproape de aproape toate punctele de interes. Recomand!

 165. patul a fost confortabil,a fost cald.Camera nu are lumina naturala,doar un geam blocat cu radiatorul si acoperit.Noua ne a lipsit televizorul sau macar un radio.Ne a placut ca este aproape de centru

 166. Totul este peste a╚Ötept─ârile mele…un apartament curat…foarte modern si este excelent pentru a te casa aici oricand doresti !E ceea ce mi-am dorit pentru iubita mea pentru a se sim╚Ťim c─â la ea acas─â!

 167. Luminile, sistemul audio, patul, canapeaua. Este dragut. Ne a placut casa.

 168. Apartamentul ├«n sine a fost frumos, este un loc ├«n care te po╚Ťi sim╚Ťi minunat!

 169. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 170. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 171. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 172. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 173. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 174. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 175. Loca╚Ťia, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 176. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 177. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 178. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 179. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 180. Foarte aproape de centru ╚Öi de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu aten╚Ťie la detalii..

 181. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 182. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 183. Amplasarea loca╚Ťiei, aspect ├«ngrijit ╚Öi cu forte mult bun gust, liniste Camer─â foarte bine organizat─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â Parcare mare , pazita

 184. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de condi╚Ťiile oferite, p─âcat c─â nu am stat mai mult.

 185. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 186. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 187. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 188. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 189. Gazda foarte primitoare si amabila. Apartamentul curat, totul nou, spatios exact ca in poze. Locatia : aproape de centru. Recomand 100%

 190. La doar doi pa╚Öi de Autogara Transmixt ╚Öi la o distan╚Ť─â u╚Öor de parcurs la pas de Centrul Vechi al ora╚Öului. Un studio decorat ├«n stil minimalist, cu mult bun gust, oferind o ambian╚Ť─â foarte pl─âcut─â.

 191. Totul a fost minunat,privelistea foarte frumoas─â,camera foarte dragu╚Ť amenajat─â ╚Öi curat─â,aproape de pia╚Ť─â ╚Öi de toate monumentele pe care am dorit s─â le vizit─âm!

 192. Spa╚Ťiul foarte luminos, cu vedere spre centrul istoric. Foarte aproape de centrul vechi ╚Öi de gar─â. Echipat cu lucrurile necesare dar ╚Öi cu mici aten╚Ťii din partea gazdelor. Un spa╚Ťiu primitor ╚Öi confortabil.

 193. Patul bun, mic dejun f variat si bun, loca╚Ťie excelenta

 194. Privelistea, aspectul camerei, dimensiunea patului, aproape de centru, fereastra imensa din camera ce oferea acces la privelistea centru, baia curata, schimbatul prosoapelor zilnic

 195. Totul, camera curată, baia curată, așternutul impecabil, loc de parcare disponibil. Personalul foarte amabil și zâmbitor.

 196. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 197. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 198. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 199. Loca╚Ťia, micul dejun, personalul amabil, parcare .

 200. Totul a fost impecabil,extraordinar de frumos nu am cuvinte….

 201. Am avut parcarea asigurata, in spatele hotelului, in limita a 30 de locuri. Micul dejun este variat, gustos, patul mare si comfortabil.

 202. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de condi╚Ťiile oferite, p─âcat c─â nu am stat mai mult.

 203. Placut amenajat interiorul, spatios, curat, paturi confortabile, caldura ultrasuficienta si faptul ca era delimitata bucataria de camera de dormit.

 204. Loca╚Ťie excelent─â chiar ├«n centru. Foarte curat, doamna care administreaza apartamentul foarte amabil─â.

 205. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 206. Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa ajunga repede in centru si care apreciaza stilul elegant si romantic. Este foarte curat si frumos amenajat! Peretii sunt pictati, arata boem!

 207. Amplasarea loca╚Ťiei, aspect ├«ngrijit ╚Öi cu forte mult bun gust, liniste Camer─â foarte bine organizat─â ╚Öi foarte frumos amenajat─â Parcare mare , pazita

 208. Totul a fost așa cum am văzut pe booking.Copilul a fost încântat de cameră.

 209. Amplasarea, confortul, curatenia, gazda, placintele bihorene de la cativa pasi. Totul ok!

 210. Foarte aproape de centru ╚Öi de obiectele turistice din Sibiu. Apartamentul este bine dotat, cu aten╚Ťie la detalii..

 211. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 212. Personal foarte amabil, totul la superlativ, de la mic dejun la camera, cur─â╚Ťenie, cald.

 213. Un hotel de nota 10 si personalul hotelului foarte amabil si prietenos ! Recomand cu încredere 5*****!!!

 214. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 215. Revenind ├«n aceast─â loca╚Ťie am solicitat o anumit─â camer─â ╚Öi ni s-a ├«ndeplinit dorin╚Ťa. Camera nr 5 este foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi are vedere spre teras─â, baia este mare ╚Öi luminat─â bine; restaurantul are m├óncare foarte bun─â ╚Öi servire rapid─â.

 216. Este pentru a doua oara cand stam aici si sigur vom reveni. Locatia excelenta , restaurant intim , mancare foarte buna , personal foarte amabil. Multumim Casa Frieda !!!

 217. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 218. Totul. Bine organizat, curat, personal foarte amabil, ambient de calitate.

 219. Patul bun, mic dejun f variat si bun, loca╚Ťie excelenta

 220. Amplasare foarte bun─â, aproape de centru, parcarea gratuit─â la loca╚Ťie. 0

 221. Au fost 3 zile excelente. Un personal super tare, primitor. Parcarea la fel de buna(privata). Un weekend excelent.

 222. Foarte frumos ╚Öi ├«ngrijit totul, personal amabil, iar camera curata ,lenjeria de pat Alba ╚Öi curata ╚Öi lini╚Öte. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni cu mare drag

 223. Bufet suedez satisfacator iar locatia ,linistita ca punct de plecare spre diferite obiective turistice

 224. Loca╚Ťia foarte aproape de aeroport, motiv pentru care am ales cazarea pentru o noapte. Suita destul de spa╚Ťioas─â ╚Öi cu avantaj exist├ónd 2 b─âi. Personal foarte amabil; m├óncarea excelenta, mic dejun extrem de variat.

 225. Totul a fost Ok : personalul, conditiile de cazare, curatenia, micul dejun, WiFi-ul

 226. A fost foarte curat. Lenjerie impecabila. Personalul foarte amabil.

 227. Locatie extraordinara! Amabilitatea personalului. Pretul avantajos. Recomand

 228. Foarte curat, c─âldur─â, personal amabil, restaurant, parcare.

 229. Ambian╚Ť─â pl─âcut─â..calm..lini╚Öte..atmosfer─â deosebit─â

 230. Proprietarii foarte amabili, camera si baia mari, așternutul mirosea a curat.

 231. Liniste, amabilitate, camere frumoase si spatioase, relatie excelenta calitate-pret. Zona buna si foarte linistita, restaurant in fata, cafea si ceai in pensiune. Recomand cu incredere.

 232. Loca╚Ťia ok, camera f frumoasa si curata, iar patronii au fost super. Am avut o cerere pt flori si sampanie in camera si au onorat aceast─â cerere. Le mul╚Ťumesc ├«nc─â odat─â pe acesta cale. Recomand

 233. Personal amabil, mic dejun excelent. Parcare in curtea pensiunii.

 234. stilul de amenajare al cameror si salii de servire mic dejun

 235. Hotel mic, curat, lini╚Ötit.Patul confortabil, (dup─â ce am ├«nl─âturat protec╚Ťia de saltea, din cauciuc, de sub cearceaf)

 236. Amplasare relativ aproape de centru. Mic dejun diversificat. Personal amabil. Camera: curat─â, spatioasa si confortabil─â.

 237. Mic dejun bun. Camera mare si curatenie. Personal amabil.

 238. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â, personal foarte amabil,aproape de centru ╚Öi zona lini╚Ötit─â

 239. Gazda foarte primitoare, loca╚Ťia frumoas─â ╚Öi foarte aproape de centru. Chiar au fost condi╚Ťii excelente la un pre╚Ť potrivit. Recomand!

 240. Paturile si curateniabai fost de vis . Un loc ├«n care chiar te po╚Ťi odihni dup─â o zii ├«ntreag─â de plimbat . Proprietarul a fost deacord si cu plecarea noastra intrazneata la ora 2 dimineata . Primire c─âlduroas─â si servicii excelente si la un pre╚Ť mai mult dec├ót decent

 241. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 242. mic dejun ok,nu special.Acum cativa ani era mai bun(am stat in 2017). Patul confortabil,curatentie in camera.

 243. Patul nu a fost confortabil, mocheta murdara la fel si grilele de la aerul conditionat, dulapul incomod

 244. Pensiunea ofer─â doar cazare dar totul a fost foarte bine. Curat, c─âldur─â, modern. Raport calitate/pre╚Ť foarte bine

 245. C─ât─âlina aprilie 27, 2019 at 11:48 am

  Proprietarul a sunat pentru a se interesa de ora la care ajungem. Chiar dac─â am ├«nt├órziat c├óteva ore, nu a fost nici o problem─â. Camera a fost lini╚Ötit─â ╚Öi curat─â. S-a f─âcut cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ├«n fiecare zi ╚Öi s-a f─âcut patul. Recomand.

 246. totul a fost conform asteptarilor :liniste,curatenie,personal amabil,loc de parcare

 247. Apartament foarte curat, excelent amplasat. Revenim cu drag la aceasta loca╚Ťie

 248. Apartament frumos amenajat, foarte aproape de Piata Veche. Gazde dr─âgu╚Ťe, extrem de prietenoase.

 249. La 1 min de mers pe jos de piata mare, restaurante, carrefour express in imediata apropiere, amplasare si dotari de nota 10. Gazda foarte prietenoasa!

 250. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, aproape de centru, c─âldur─â cu care am fost primit de c─âtre proprietari. O sa revenim cu siguran╚Ť─â la aceea╚Öi loca╚Ťie.

 251. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 252. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informa╚Ťii. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguran╚Ť─â

 253. Foarte curat, spa╚Ťios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Mult─â lini╚Öte, paturi confortabile, gazd─â care te face s─â te sim╚Ťi bine de la primele cuvinte.

 254. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 255. A fost peste a╚Ötept─âri. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca ├«n poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am sim╚Ťit foarte bine. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 256. Totul a fost perfect, ne-am sim╚Ťit foarte bine. Cu siguran╚Ťa vom reveni!

 257. Distanta fata de centru este de 5-7 minute pe jos. Totul a fost super ok.

 258. Situată la 3 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului. Parcare gratuită. Patul foarte confortabil.

 259. Este amplasat ok, curat, personal foarte amabil, cu toate facilit─â╚Ťile necesare.

 260. Apartament mare, curat, bucatarie utilata complet, baie mare, caldura tot timpul, mic dejun foarte bun

 261. Curat, baia super dotat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, prosoape curate, micul dejun ╚Öi cafea incluse ├«n pre╚Ť, consistent ╚Öi servit la ora agreat─â. Personalul foarte amabil. Loca╚Ťia este aproape de centru, dar ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â.

 262. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 263. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 264. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 265. Locatia excelenta, chiar in centrul orasului. Priveliste foarte frumoasa din camera situata la etajul 11. Pet friendly, contra cost 15 Euro / zi pentru o talie mica (bichon maltez). Personalul in regula, prietenos chiar si dupa ce catelul nostru a comis o, reusind sa trezeasca dimineata tot etajul. Lift panoramic. Camera mare, curata, confortabila.

 266. A fost perfect, personalul profesionist, amabil, ne-au indeplinit toate cerintele. Curat, placut, linistit, micul dejun f bun, nu am ce sa reprosez!

 267. La sosire, am gasit in camera o sticla de apa plata goala aruncata pe jos iar la baie am gasit un sul de hartie igienica gol.

 268. Micul dejun diversificat; locatie buna, aproape de centrul orasului

 269. Am stat intr-o camera curata si eleganta. E o locatie linistita, un loc in care te poti relaxa dupa o zi de munca. Personalul amabil, n-am nimic de reprosat

 270. Hotel mic, curat, lini╚Ötit.Patul confortabil, (dup─â ce am ├«nl─âturat protec╚Ťia de saltea, din cauciuc, de sub cearceaf)

 271. Central, curatenie. Asternuturile miroaseau a proaspat ceea ce m-a impresionat. Design deoasebit al camerelor.

 272. Hotelul este situat in Piata Mare. Acest aspect a contat cel mai mult in alegerea noastra, avand in vedere ca am vrut sa vizitam cat mai multe obiective turistice in 2 zile.

 273. Designul interior , amplasare loca╚Ťiei , mi-au oferit ╚Öansa de a nu uita cum se respectau ├«nainta╚Öii no╚Ötri prin a se ├«nconjura de obiecte ╚Öi mobilier de f buna calitate, felicit─âri proprietarului pentru punerea lor in valoare

 274. Mi-a placut locatia, curatenia, personalul, tot.Daca mai avem ocazia sa vizitam Sibiul, cu siguranta o sa revenim.Camera arata exact ca in descriere, mi-a placut foarte mult terasa unde am savurat cafeaua, privelistea catre munti face toti banii.Receptia este la etajul 4, am stal la etajul 2, camera 1.

 275. Amplasare buna,se putea merge pe jos pana n centru si n apropiere era un parc foarte mare.Camera curata,patul mare,dotarile satndard din orice hotel.

 276. Este a doua oar─â c├ónd revenim aici ╚Öi am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de toate serviciile. Vom reveni de fiecare data cu pl─âcere.

 277. M├óncare foarte buna,personal amabil,╚Öefii de sala deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie in camere,totul excelent.se ridica la standarde internationale.multumim

 278. Camer─â curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, Pensiunea este situat─â ├«n centrul istoric al ora╚Öului.O s─â revin cu pl─âcere

 279. Micul dejun a fost bun Locatia excelenta Personal amabil

 280. Am avut problemei cu camera primita,care era foarte departe de lift iar pe culoar mirosea f tare de la un desinfectant.Dupa multe rugaminti catre functionarul de la receptie,intr-un tirziu(mai mult de 30 minute) ne a oferit Ceva potrivit Cred ca putea sa faca imediat dupa sezizarea noastra .Am mentionat ca la prima oferta cada da la baie nu era curata(era galbena).

 281. Locatia – perfecta! Mai bine aproape nu se poate.

 282. Pozitia hotelului,amabilitatea personalului,micul dejun,parcarea hotelului,mancarea restaurantului hotelului

 283. Claudia-maria mai 4, 2019 at 4:16 am

  Personalul este foarte atent la detalii, cur─â╚Ťenia este la superlativ, arat─â la fel ca in poze. Am prins cel mai bun pret la suita cu cada Spa. Revenim cu drag! Va mul╚Ťumim!

 284. Camera superba si foarte curata, personalul prietenos, micul dejun delicios si locatia perfecta (pe o strada linistita, aproape de centru) au facut cele 2 nopti petrecute acolo o vacanta de neuitat. Cu siguranta vom reveni!

 285. Locatie superba. Liniste desavarsita. Gazde foarte primitoare.

 286. Locatie, personal si curatenia in camera au fost in regula.

 287. Amabilitatea deosebita a doamnei – gazde, interactiunea deosebit de placuta cu aceasta, atmosfera de familiaritate si caldura creata in intreaga pensiune prin frumoasele amenajari, camera mare, spatioasa, calduroasa, confortabila, baie de asemenea calduroasa, cu prosoape de calitate, localizarea foarte aproape de centrul istoric, pretul corect, foarte rezonabil, micul dejun neasteptat de gustos si satios, cu atentie acordata calitatii alimentelor folosite.

 288. Totul a fost perfect! Zona lini╚Ötita, personalul foarte amabil si cumsecade care chiar ne-au ├«ndrumat spre anumite loca╚Ťii. Micul dejun foarte gustos si variat, camera foarte spa╚Ťioas─â si curat─â. Recomand cu incredere si in mod sigur revenim.

 289. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 290. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 291. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 292. Pozitie, spatios, confort, tot ceea ce trebuie pentru un sejur.

 293. Totul a fost impecabil, cu siguran╚Ť─â vom reveni. Multumim mult.

 294. Gazda foarte amabil─â, respectoas─â, loca╚Ťia spa╚Ťioas─â curat─â ╚Öi frumos decorata.

 295. Apartament mare și curat, bine utilat, in centrul Sibiului. Fiind într-o curte interioara, este foarte liniștit.

 296. Apartament foarte bine pus la punct, spa╚Ťios, dou─â camere, una cu pat dublu, televizor, mini buc─ât─ârie dotat─â cu tot necesarul, baie; cealalt─â cu alt pat dublu ╚Öi o canapea extensibil─â foarte comod─â, m─âsu╚Ť─â cu scaune, cuier, televizor. Foarte curat. Gazde foarte amabile, care ne-au convins c─â merit─â s─â revenim ╚Öi s─â recomand─âm ╚Öi altora, cu ├«ncredere. Mul╚Ťumim!!

 297. Locatia excelenta, foarte aproape de obiectivele turistice, gazda super ok. Raport calitate-pret foarte bun

 298. Apartament superb! Loca╚Ťie ideal─â, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condi╚Ťii de cazare excelente, cu toate dot─ârile necesare. Proprietarii amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Vom reveni cu mare pl─âcere! 🤗

 299. Foarte aproape de centru, camere mari, c─âldur─â dup─â preferin╚Ťe, foarte curat, strictul necesar la buc─ât─ârie pentru o cafea sau un ceai. Noi am avut ╚Öi un copil mic ╚Öi am apreciat dot─ârile din buc─ât─ârie.

 300. Apartament mare si spatios, foarte curat si ingrijit. Gazda foarte amabila, ne-au oferit detalii si ajutor pt orice nelamurire. Cu siguranta mai revenim.

 301. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 302. Camera mare, patul confortabil, loca╚Ťie accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 303. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 304. Amplasarea proprietatii, curatenia, paturile confortabile, amabilitatea deosebita a gazdei,faptul ca exista doua iesiri din curte, astfel incat se ajunge in centrul vechi in mai putin de un minut.

 305. Locatia super, foarte bine amplasat, curatenie -un apartament foarte dragut. La fel si proprietara super draguta. Vom reveni cu siguranta

 306. Ai toate condi╚Ťiile de acasa, inclusiv cafetiera, ceainic, microunde… Totul este modernizat recent. Loca╚Ťia excelent─â.

 307. Adriana-mariana mai 11, 2019 at 11:14 pm

  Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, aproape de centru, c─âldur─â cu care am fost primit de c─âtre proprietari. O sa revenim cu siguran╚Ť─â la aceea╚Öi loca╚Ťie.

 308. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 309. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informa╚Ťii. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguran╚Ť─â

 310. Foarte curat, spa╚Ťios, decorat cu mult bun gust. Utilat cu absolut tot ce este nevoie. Mult─â lini╚Öte, paturi confortabile, gazd─â care te face s─â te sim╚Ťi bine de la primele cuvinte.

 311. Apartament spatios si dotat cu toate cele necesare.

 312. A fost peste a╚Ötept─âri. Bloc nou, apartament foarte frumos, arata mai bine ca ├«n poze, iar gazda foarte amabila. Ne-am sim╚Ťit foarte bine. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 313. Nimic în mod deosebit. Este o pensiune de nivel mediu.

 314. Loca╚Ťie bun─â la 5′ de centru, personalul amabil, cur─âtenie, micul dejun bun.

 315. Foarte aproape de centru istoric. Camera curata, mic dejun consistent, personal foarte amabil si discret.

 316. A fost formidabil ,la ├«nceput nu credeam dar totul a dep─â╚Öit orice a╚Ötept─âri ! Mul╚Ťumesc rezidenta Pastior Felicit─âri !

 317. Patul foarte mare si confortabil . Locatie aproape de centrul vechi. Personalul foarte amabil.

 318. Este foarte aproape de centrul orasului, gazdele sunt foarte amabile, curatenia este exemplara, camerele sunt spatioase!

 319. Micul dejun diversificat; locatie buna, aproape de centrul orasului

 320. Am stat intr-o camera curata si eleganta. E o locatie linistita, un loc in care te poti relaxa dupa o zi de munca. Personalul amabil, n-am nimic de reprosat

 321. Hotel mic, curat, lini╚Ötit.Patul confortabil, (dup─â ce am ├«nl─âturat protec╚Ťia de saltea, din cauciuc, de sub cearceaf)

 322. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 323. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 324. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 325. Dimineata la micul dejun s-a luat curentul. Doamna de la bucatarie a fugit undeva in vecini sa ne faca cafeaua…

 326. Amabilitatea personalului, amenajarea camerei, curatenia, camera si baia foarte spatioase, localizarea hotelului

 327. Hotelul este situat in inima Sibiului (Piata Mica). Camera a fost spatioasa iar cladirea este incarcata de istorie. Felicitari pentru cei ce au restaurat-o.

 328. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 329. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 330. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 331. Pozi╚Ťia hotelului. Micul dejun bogat ╚Öi delicios. Personalul amabil.

 332. Micul dejun suficient, cafeau buna, cate 2 3 sortimente din fiecare fel de mancare. Locatia excelenta, la 50 m de Piata Mare. Camerele sunt un pic demodate, se simte varsta. Dar este curat si nu am detectat niciun miros urat, cum m as fi astptat intr – o locatie invechita. Personalul foarte amabil, patul foarte confortabil.

 333. Curatenie, liniste, personal amabil. Mic dejun variat.

 334. – Foarte aproape de centru (2 minute pe jos de Piata Mica) dar totusi ferit – liniste deplina. – Curatenia din camera/baie – camera era identica cu cea din fotografiile de pe site. – Micul dejun foarte ok chiar daca acelasi in fiecare dimineata (am stat 3 nopti): platou cu mezeluri si branzeturi, unt, dulceata, nutella, mini-croissante, chec, iaurt si cereale + cafea, lapte, ceai, suc.

 335. O loca╚Ťie foarte primitoare,un ambient placut ╚Öi camera foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabila! Micul dejun a fost foarte bun.

 336. Camera foarte spatioasa, curata si mobilat─â cu bun gust. Terasa interioar─â este un plus.

 337. Pozi╚Ťia hotelului. Micul dejun bogat ╚Öi delicios. Personalul amabil.

 338. Pozitia. Istoria. personalul. Mobilierul . Tot este superb….

 339. Micul dejun suficient, cafeau buna, cate 2 3 sortimente din fiecare fel de mancare. Locatia excelenta, la 50 m de Piata Mare. Camerele sunt un pic demodate, se simte varsta. Dar este curat si nu am detectat niciun miros urat, cum m as fi astptat intr – o locatie invechita. Personalul foarte amabil, patul foarte confortabil.

 340. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 341. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 342. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 343. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 344. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 345. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 346. Loca╚Ťia excelent, chiar l├óng─â Pia╚Ťa Mica, personalul foarte amabil, camerele sunt superbe, exact ca ├«n poze, mi dejun ok, zona lini╚Ötit─â.

 347. O locatoe excelenta, personal f amabil, totul la superlativ

 348. Vila istorica, foarte cocheta, renovata recent, este amplasata foarte aproape de centru, langa Piata Mica a Sibiului. Camerele sunt foarte spatioase, curate si dotate cu toate utilitatile. Proprietarul si personalul vilei au fost foarte amabili, ne-au oferit recomandari pentru restaurante, evenimente si vizite in Sibiu si imprejurimi.

 349. standarde occidentale,curatenie ,mic dejun ,totul este la standarde inalte.

 350. Locatie foarte eleganta si confortabila, cu personal amabil si mic dejun foarte bogat si diversificat. Noile amenajari sunt de inalta calitate .

 351. Totul.Servicii impecabile.Personalul de asemenea.Conditii excelente.Vom reveni cu drag

 352. Odata stabilita ora de cazare, am fost asteptati de un domn care ne-a facut ‘turul’ apartamentului si ne-a predat cheile. Apartamentul este dotat cu tot ce se poate, curat si foarte spatios (cel putin pentru un sejur de doar 2 persoane). Pana in Piata Mica am avut nevoie doar de 5 minute de mers pe jos. Recomandam cu drag!

 353. Apartamentul e bine dotat, am avut parte de lini╚Öte ╚Öi mult confort. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de facilit─â╚Ťi.

 354. locatia gazda amabila cur─â╚Ťenia raport pret-calitate bucatarie bine echipata

 355. Apartamentul a fost nemaipomenit! Locatia chiar in Piata Mare!

 356. Personalul si proprietarii. Grija pentru detalii. Mancarea f buna.

 357. Pozitia excelent─â , mobilier modern, foarte curat, toate necesit─â╚Ťile

 358. Loca╚Ťie centrala, papuci de casa, camera spa╚Ťioas─â, vederea spre piata

 359. Amplasamentul , locatia si mobilierul ! Am preferat sa vizitam in detrimentul de a petrece mult timp in camera !

 360. ┼×tiam The Council, am stat de multe ori. ├Än general, nimic de repro┼čat, angaja┼úii sunt ├«ndatoritori, iar condi┼úiile foarte bune. Cl─âdirea e un monument istoric, de unde ┼či micile (sau pentru al┼úii marile) probleme, cum ar fi imposibilitatea instal─ârii unui lift.

 361. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 362. personalul de la receptie amabil si zambitor. Iubitori de animale.

 363. Ospiralitate,curatenie,profesionalism personal ,amplasament.

 364. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 365. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 366. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality ­čÖé ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 367. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 368. Camera mare, patul confortabil, loca╚Ťie accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 369. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 370. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 371. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 372. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 373. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenie, atmosfer─â ╚Öi loca╚Ťia centrala

 374. Loca╚Ťia excelent─â! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 375. Situat─â ├«n Centru, arhitectura, camera interesant─â cu un mic dormitor, un mic salon ╚Öi dou─â b─âi, personalul f. amabil, cur─â╚Ťenia (limitat─â de elementele de design), micul dejun bun, ideea c─â are piscin─â ╚Öi saune, priveli╚Ötea de la et. 3 – cerul, mun╚Ťii F─âg─âra╚Ö, ├«nz─âpezi╚Ťi ╚Öi acoperi╚Öurile tipice

 376. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 377. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 378. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 379. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 380. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 381. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 382. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 383. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 384. Am ales hotelul pentru ca era amplatat central. Aveam sezatia ca este un fel de Marriott (ce gluma buna). Am ramas in hotel 30 min cel mult, apoi am facut check-out-ul. Personalul este amabil si nu foarte, voi relata mai jos.

 385. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenie, atmosfer─â ╚Öi loca╚Ťia centrala

 386. Loca╚Ťia excelent─â! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 387. Situat─â ├«n Centru, arhitectura, camera interesant─â cu un mic dormitor, un mic salon ╚Öi dou─â b─âi, personalul f. amabil, cur─â╚Ťenia (limitat─â de elementele de design), micul dejun bun, ideea c─â are piscin─â ╚Öi saune, priveli╚Ötea de la et. 3 – cerul, mun╚Ťii F─âg─âra╚Ö, ├«nz─âpezi╚Ťi ╚Öi acoperi╚Öurile tipice

 388. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 389. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 390. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 391. standarde occidentale,curatenie ,mic dejun ,totul este la standarde inalte.

 392. Locatie foarte eleganta si confortabila, cu personal amabil si mic dejun foarte bogat si diversificat. Noile amenajari sunt de inalta calitate .

 393. Totul.Servicii impecabile.Personalul de asemenea.Conditii excelente.Vom reveni cu drag

 394. Loca╚Ťia excelent, chiar l├óng─â Pia╚Ťa Mica, personalul foarte amabil, camerele sunt superbe, exact ca ├«n poze, mi dejun ok, zona lini╚Ötit─â.

 395. O locatoe excelenta, personal f amabil, totul la superlativ

 396. Vila istorica, foarte cocheta, renovata recent, este amplasata foarte aproape de centru, langa Piata Mica a Sibiului. Camerele sunt foarte spatioase, curate si dotate cu toate utilitatile. Proprietarul si personalul vilei au fost foarte amabili, ne-au oferit recomandari pentru restaurante, evenimente si vizite in Sibiu si imprejurimi.

 397. Odata stabilita ora de cazare, am fost asteptati de un domn care ne-a facut ‘turul’ apartamentului si ne-a predat cheile. Apartamentul este dotat cu tot ce se poate, curat si foarte spatios (cel putin pentru un sejur de doar 2 persoane). Pana in Piata Mica am avut nevoie doar de 5 minute de mers pe jos. Recomandam cu drag!

 398. Apartamentul e bine dotat, am avut parte de lini╚Öte ╚Öi mult confort. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de facilit─â╚Ťi.

 399. locatia gazda amabila cur─â╚Ťenia raport pret-calitate bucatarie bine echipata

 400. Pozi╚Ťionarea fa╚Ť─â de obiectivele turistice, atmosfera, m├óncarea.

 401. Loca╚Ťie excelenta direct in centrul ora╚Öului,personal responsabil ╚Öi experimentat, cur─â╚Ťenia fiind prioritar─â! Foarte frumos,vom reveni de fiecare data c├ónd vom avea drum in Sibiu.

 402. M├óncare foarte buna,personal amabil,╚Öefii de sala deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie in camere,totul excelent.se ridica la standarde internationale.multumim

 403. Amplasare excelent─â. Loca╚Ťie amenajata tradi╚Ťional. Mic dejun bun

 404. Loca╚Ťie centrala, papuci de casa, camera spa╚Ťioas─â, vederea spre piata

 405. Amplasamentul , locatia si mobilierul ! Am preferat sa vizitam in detrimentul de a petrece mult timp in camera !

 406. Cur─â╚Ťenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 407. Totul a fost perfect !!!Ii multumesc in primul rind dnei Diana Marcu, pt perfecta organizare!

 408. Personal amabil,curatenie, vedere excelenta spre parc

 409. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 410. Camera mare, patul confortabil, loca╚Ťie accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 411. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 412. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 413. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 414. The house is in the city center, only 3-5 minutes away (by foot) from the Big Square. The apartment is newly refurbished and has everything you need for your staying, from toiletries to plates and dishes, even the coffee and the tea is ‘on the house’. The apartment looks really great, and it does matches the pictures (I can say it looks even better in reality ­čÖé ) Both the owner and the administrators were really kind, always trying to help us with suggestions on what we can do in the city. Also, if you need any help or if you have any inquiry, they are reachable at any time and they answer really fast.

 415. Locatia, amplasarea centrala, posibilitatea parcare in apropiere

 416. Amabilitatea personalului, cur─â╚Ťenie, atmosfer─â ╚Öi loca╚Ťia centrala

 417. Loca╚Ťia excelent─â! Micul dejun variat. Personalul foarte amabil.

 418. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 419. Vila si camera cocheta, moderna, confortabila. Aproape de centrul orasului. Mic dejun f bun. Curat, liniste, apa calda. Parcare disponibila. Nu am gasit nimic de reprosat

 420. Amplasare f. buna, aprope de centrul vechi, la 10 min. de mers pe jos. Parcare proprie mare.

 421. Locatie excelenta, la cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mica/Mare. Racoros, amenajat foarte frumos, fara galagie, vecini prietenosi. Recomand!!!

 422. Amplasarea foarte aproape de Piata Mare( 5min in plimbare). Apartamentul este spatios.

 423. Totul a fost bine in general,desi apartamentul este amplasat intr-o cladire foarte veche cu o curte interioara si acces comun la mai multe apartamente,conditiile din interior sunt foarte bune,curatenie,liniste si cam toate facilitatile de care poti avea nevoie.

 424. Locatie aproape de centru, Primire calduroasa, proprietara deschis─â, dr─âgu╚Ť─â, informatii utile. Voi reveni cu drag.Recomand

 425. Condi╚Ťii de via╚Ť─â Excellent personal Cafea de diminea╚Ť─â ca cadou ├Äntr-un ora╚Ö foarte frumos

 426. Pozitia excelenta,aproape de centrul orasului,camera frumos amenajata,curat,linistit.parcarea…

 427. Gazda amabil─â. Camera curat─â, dotat─â modern. Intrarea inteligent organizat─â.

 428. Camera este spatioasa, curata, exact ca in fotografii. Raport calitate/pret bun. Ne-a placut si amplasarea, foarte aproape de centru. Cu gazda am avut o comunicare buna, ne-a trimis toate informatiile necesare prin sms.

 429. Este o locatie buna, nu departe de centrul orasului. Curatenie perfecta, simplu si civilizat. Camere cu grup sanitar propriu, independente si o bucatarie mare, utilata, pentru toti. Noi am ocupat toate cele trei camere si a fost ideal.

 430. Designul este modern, gradina/Terasa are o priveliște relaxanta, micul dejun a fost elegant. Nu are parcare dar este parcarea publică aproape. Este situat foarte aproape de Piata Mare.

 431. Locatia este perfecta, hotelul foarte frumos, camerele curate, curtea interioara este un loc placut de luat micul dejun. Am apreciat si flexibilitate in ceea ce priveste rezervarea. Ne-am simtit excelent!

 432. Amplasarea hotelului, amenajarea, serviciile oferite sunt excelente. Personalul este bine pregatit profesional.

 433. Totul a fost bine pre╚Ťul, curat super ok mai revenim cu mare placere 😊

 434. E locatia perfecta daca vrei sa vizitezi centrul vechi al orasului. Personalul e amabil, iar parcarea interioara e perfect─â pentru un oras aglomerat! Va recomand!

 435. Amplasament foarte bun, pentru destinatia in oras unde trebuia sa ajung

 436. standarde occidentale,curatenie ,mic dejun ,totul este la standarde inalte.

 437. Locatie foarte eleganta si confortabila, cu personal amabil si mic dejun foarte bogat si diversificat. Noile amenajari sunt de inalta calitate .

 438. Totul.Servicii impecabile.Personalul de asemenea.Conditii excelente.Vom reveni cu drag

 439. Mi-a placut totul. Este la un nivel peste hotelul de 4 stele din vestul Europei, la un pret acceptabil, de cca 1/2 fata de acela.

 440. Locatia este placuta la marginea unui parc, aproape de centru si de stadionul de fotbal. Personalul serviabil.

 441. MIc dejun excelent. Locatie linistita, langa parc.

 442. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 443. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 444. Cur─â╚Ťenia in camera a fost ok. Amplasarea este foarte buna.

 445. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Loca╚Ťia este excelent─â, foarte aproape de centrul istoric.

 446. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 447. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 448. Dejunul este foarte bun si diversificat. Camerele sunt foarte comfortabile si se doarme bine. Personal fain. Imi place mult cum este decorat tot hotelul, atmosfera e relaxanta. Super curat si servicii bune.

 449. Hotelul, amplasarea ,angajati ,serviciile oferite patul f confortabil

 450. Totul ok, camerele arata ca in pozele de pe booking, mari, curate, luxoase. Personalul super ok, descurcareti, atenti la nevoile clientilor. Muzica de la petrecerile de la parter chiar a fost oprita la 22:45 si nu s-a auzit nimic dupa aceea. Foarte aproape de centru.

 451. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 452. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 453. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 454. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 455. Mi-a depasit asteptarile, proprietatea este nou deschisa, arata impecabil si este mobilata cu mult bun gust, iar amplasarea este foarte aproape de Piata Mare. Locatia este linistita, camera a fost fost curata si spatioasa. Am apreciat flexibilitatea proprietarului in ceea ce priveste check-in-ul. In camera am gasit prosoape curate, papuci, cafea, apa, alune si inclusiv bere. Vom reveni cu mare drag aici.

 456. Locatia este superba – curatenie, dotari, este aproape de gara si de centrul istoric.

 457. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 458. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 459. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 460. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 461. Camera mare, patul confortabil, loca╚Ťie accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 462. Curatenia in camera. Gazda primitoare. Foarte aproape de centrul istoric.

 463. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 464. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,b─âi mari ,wc mari ╚Öi curate ,camera este f spa╚Ťioas─â ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 465. A fost curat, personal foarte amabil si z├ómbitor, toate facilitatile necesare si loca╚Ťia perfect─â

 466. Foarte curat, modern, lini╚Öte, tipul care se ocup─â este de foarte mult bun sim╚Ť ╚Öi atent cu clien╚Ťii. Prime╚Öti o sticla de vin, apa plata ╚Öi minerala din partea casei, ceea ce mi se pare foarte tare. ╚śi ai la dispozi╚Ťie un Esspresor cu capsule, av├ónd posibilitatea sa ├«╚Ťi prepari o cafea ori de c├óte ori ai nevoie. Centrul nu este foarte departe, pentru 8 lei c├ót ├«╚Ťi ia taxiul pana ├«n Piata Mare nici nu are sens sa iti ba╚Ťi capul cu locurile de parcare.

 467. Gazda excelenta, foarte curat si confortabil, aproape de centru. Vom reveni cu prima ocazie ­čÖé

 468. Totul a fost in regula ( comunicare cu proprietarul,locatie, mobilier,dotare) pentru pretul platit. Recomand cu incredere!!!

 469. O cazare foarte frumoasa, apartamentul este foarte confortabil. Recomand cu drag.

 470. Absolut totul. Gazda primitoare, apartamentul spatios si foarte curat.

 471. Excellent apartment, a historic building with all the modern amenities one can wish for. Great kitchen, fast internet, great showers, huge tv, etc. The historic downtown is five minutes away (literally) as well as countless restaurants, museums, gardens, coffee shops. The market is 10 minutes away if you need fresh fruit or cheese, a small grocery store with everything you need for a picnic is right around the corner. You can spend easily three days just exploring the street ÔÇťlabyrinthÔÇŁ around the house.

 472. Gazda foarte amabila, camera curata, aproape de centru! Recomandam!

 473. Parcare încăpătoare si deschisa, camera aerisita si luminoasa, design foarte placut cu lenjerii si prosoape perfecte, gazda atenta m-a sunat sa se asigure ca am intrat , parola de internet la vedere , chiar si o carte in caz ca as fi vrut sa citesc , TV mare corelat cu marimea camerei.

 474. Curatenue, personal amabil si locatie foarte buna.

 475. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 476. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 477. Amabiliatatea personalului, amplasarea hotelului.

 478. Totul a fost peste asteptarile noastre, camera arata exact ca in poze totul decorat cu foarte bun gust si extrem de curat. Locatia excelenta chiar in centrul orasului si gazda foarte amabila. Daca o sa avem ocazia o sa revenim cu siguranta.

 479. Totul a fost curat si amenajat cu bun gust, iar gazda a fost foarte primitoare, punandu-ne la dispozitie totul pentru a face sejurul cat mai placut.

 480. Curatenie , locatie excelenta (zona linistita) si nu in ultimul rand ospitalitatea cu care am fost primiti. Standarde precum in strainatate.

 481. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 482. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 483. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 484. Ne-a plăcut cum e amenajat apartamentul, a fost foarte curat și am avut cam tot ce ne-a trebuit. Pare și probabil este destul de recent amenajat. Am apreciat și apele și vinul din partea casei. E într-o zonă unde parcarea (fără plată) nu e o problemă, cu dezavantajul că centrul e un pic mai departe (pe jos ar fi cam departe, cu mașina cam 5 minute). Dar, pe de altă parte, în centru e probabil mai complicat / scump cu parcarea.

 485. Totul peste asteptari…curatenia, confortul, facilitati, comunicarea cu gazda. Sigur voi reveni!

 486. Totul, foarte curat si spa╚Ťios!! Salteaua a fost de vis, am dormit ├«ntr-un norisor! Recomand cu c─âldur─â, gazda a fost foarte primitoare si atent─â!!

 487. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabil─â. Amplasare ├«n apropiere de Biserica Ursulinelor, la mic─â distan╚Ť─â de Pia╚Ťa Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 488. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 489. Loca╚Ťia e foarte aproape de centru, ├«ntr-un loc lini╚Ötit. Am avut toate amenaj─ârile necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 490. Loca╚Ťia, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 491. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 492. Camera mare, patul confortabil, loca╚Ťie accesibila. Gazda foarte amabila. Sigur vom mai veni!

 493. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o cl─âdire monument Felicitari

 494. Designul este modern, gradina/Terasa are o priveliște relaxanta, micul dejun a fost elegant. Nu are parcare dar este parcarea publică aproape. Este situat foarte aproape de Piata Mare.

 495. Locatia este perfecta, hotelul foarte frumos, camerele curate, curtea interioara este un loc placut de luat micul dejun. Am apreciat si flexibilitate in ceea ce priveste rezervarea. Ne-am simtit excelent!

 496. Apartamentul spatios, deosebit, micul dejun foarte bun, serviciile de calitate. Totul a fost ok.

 497. Pozitia excelenta, personalul foarte amabil, curat, micul dejun foarte bun

 498. Micul dejun a fost excelent. Personalul bine pregatit, a rezolvat rapid toate cerintele.

 499. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 500. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 501. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 502. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 503. -amplasarea loca╚Ťiei, ├«n vecin─âtatea teatrului Gong

 504. Apartament superb! Loca╚Ťie ideal─â, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condi╚Ťii de cazare excelente, cu toate dot─ârile necesare. Proprietarii amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Vom reveni cu mare pl─âcere! 🤗

 505. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 506. Loca╚Ťia, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 507. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 508. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 509. Mic dejun delicios cu produse de calitate, personal amabil, amplasarea hotelului în zona centrala

 510. Modul in care arhitectul a rezolvat cerutele unui hotel intr-o cl─âdire monument Felicitari

 511. Raport pret/calitate foarte bun. Gazda foarte amabil─â. Amplasare ├«n apropiere de Biserica Ursulinelor, la mic─â distan╚Ť─â de Pia╚Ťa Mare. Paturi mari, confortabile. Parcare chiar in fata pensiunii, pe strada.

 512. Curatenia, atentia cu care totul a fost pregatit, amabilitatea gazdei si locatia excelenta, foarte aproape de centru.

 513. Loca╚Ťia e foarte aproape de centru, ├«ntr-un loc lini╚Ötit. Am avut toate amenaj─ârile necesare iar proprietarul a fost foarte amabil cu noi. Recomand cu drag!

 514. Pozitia excelenta, amplasat in centrul orasului. Curat si linistit.

 515. Am fost in multe hosteluri ,acesta este cel mai modern ,are un living superb ,b─âi mari ,wc mari ╚Öi curate ,camera este f spa╚Ťioas─â ,lenjeria curata e Ok 👍👍👍

 516. A fost curat, personal foarte amabil si z├ómbitor, toate facilitatile necesare si loca╚Ťia perfect─â

 517. Personalul amabil, iar locatia excelenta aproape de centru.

 518. In camera s-a facut curatenie in fiecare zi. Personal foarte amabil. Foarte aproape de centru. Aerul conditionat a functionat foarte bine. Televizor cu semnal foarte bun. Semnalul Wi-Fi foarte bun.

 519. In primul rand, locatia. Micul dejuns este suficient de variat. Serviciile au fost bune

 520. Amplasarea apartamentului aproape de zona centrala.

 521. Curat, liniștit și f accesibil. Distanta pe jos pana în centru este de max 15 min

 522. Mi-a placut pozitionarea locatiei vs centrul orasului, mi-a placut faptul ca era complet utilata, adica daca voiai sa stai o saptamana aveai unde sa gatesti. Foarte frumos!

 523. Situata la cateva minute de mers pe jos de Piata Mare, intr-o zona linistita. Locuri de parcare fara plata in preajma pensiunii. Camera mare si spatioasa, cu pat dublu extra large, baia foarte mare (noi am stat in camera nr. 1). In camera am gasit toate cele necesare – papuci de unica folosinta, foen, prosoape, etc. Totul impecabil: mobilier nou, aranjat cu bun gust, curatenie exemplara. Gazde primitoare si ospitaliere. In minifrigiderul din camera ne-au lasat din partea casei apa minerala, apa plata si bere.

 524. Camera a fost mare si foarte curata. Baia este noua. Amabilitatea proprietarului care ne-a contactat din timp pentru check-in. Se ofera cafea, bere, apa din partea casei.

 525. Loca╚Ťia este aproape de centrul vechi, iar casele din aceast─â zon─â sunt foarte frumoase , respect─â specificul locului.

 526. Totul a fost la superlativ.Amplasarea extraordinara la 2 min de centru istoric

 527. Cel mai mult am apreciat caldura, eu fiind o persoana foarte friguroasa. Astfel, apartamentul dispune de centrala proprie, fiind la latitudinea fiecaruia cat de cald sa fie. Apartamentul este foarte curat si bine amplasat. Parcarea este publica, dar am gasit loc de fiecare data. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna.

 528. Este foarte frumos amenajat apartamentul, foarte curat si utilat, iar gazdele amabile.

 529. Personal foarte amabil.Apartamentul superb, curat si spatios. Dimineata doamna ne-a asteptat la terasa cu cafea din partea casei , foarte buna. Multumim pentru ospitalitate!

 530. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â si primitoare. Ne-a servit cu ce am avut nevoie, ba chiar dimineata am fosr surprinsi cu o cafea din partea casei. Foarte curat! La aproximativ 15 min de centru(mers pe jos). Recomand!

 531. Cur─â╚Ťenie, o camera spatioasa si o gazda extraordinar de primitoare! Recomand!

 532. Curatenie, wi-fi bun, foarte aproape de centru, raport foarte corect calitate-pret. Gazda a comunicat OK si totul a decurs fara probleme. Totul arata exact ca in poze. Ne-a placut spatiul mare al camerei.

 533. Loca╚Ťia, foarte aproape de centru, camera suficient de mare

 534. Mi-a pl─âcut tot…cur─â╚Ťenie,aproape de centru,lini╚Öt

 535. Un oras minunat !!! Apartamentul foarte frumos , curat si modern iar cafeaua lasata pentru oaspeti super buna 😊. Multumesc si cu siguranta revin .

 536. -amplasarea loca╚Ťiei, ├«n vecin─âtatea teatrului Gong

 537. Apartament superb! Loca╚Ťie ideal─â, aproape de centrul orasului, la 3 minute de Piata Mare. Condi╚Ťii de cazare excelente, cu toate dot─ârile necesare. Proprietarii amabili ╚Öi prieteno╚Öi. Vom reveni cu mare pl─âcere! 🤗

 538. Clădirea și camerele amenajate cu foarte mult bun gust. Își merita numele de Art Hotel

 539. Cur─â╚Ťenia impecabil─â, foarte frumos decorate camera, cat si restul hotelului, personalul amabil, micul dejun diversificat.

 540. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 541. Totul a fost bine pre╚Ťul, curat super ok mai revenim cu mare placere 😊

 542. E locatia perfecta daca vrei sa vizitezi centrul vechi al orasului. Personalul e amabil, iar parcarea interioara e perfect─â pentru un oras aglomerat! Va recomand!

 543. Amplasament foarte bun, pentru destinatia in oras unde trebuia sa ajung

 544. Fetele de la receptie sunt cu cu adevarat minunate si te fac sa te simti rasfatat si norocos ca le-ai trecut pragul. Mi-au oferit o cafea in micuta lor gradina cand am ajuns, iar seara la revenirea in camera am avut surpriza sa gasesc pe pat o cutie minunata cu bomboane, cu mesajul “La multi ani!”. Atentia lor la detalii si ospitalitatea cu care esti tratat fac diferenta dintre ei si restul. Imi pare rau ca nu le stiu numele, dar le multumesc din suflet!

 545. Loca╚Ťie excelenta,cur─â╚Ťenie,mic dejun excelent ╚Öi personal foarte amabil.

 546. Aproape de centru. Cur─â╚Ťenie. Personal ft amabil. Micul dejun bogat!

 547. Camera,pat foarte confortabile.Gazde minunate. Liniste desavarsita.Mai venim

 548. Personalul extrem de amabil, bucataria comuna care pe langa beneficii precum cafea, ceai, apa are si un frigider in care se pot lasa bauturi si alimente, zona foarte linistita si spatii pentru parcare.

 549. Totul a fost la superlativ.Mi-a depășit așteptările.

 550. Clădirea și camerele amenajate cu foarte mult bun gust. Își merita numele de Art Hotel

 551. Cur─â╚Ťenia impecabil─â, foarte frumos decorate camera, cat si restul hotelului, personalul amabil, micul dejun diversificat.

 552. Totul a fost minunat! Revenim cat de curând!!! Va multumim!!!

 553. Masina de cafea foarte buna si la dispozitie, in hol la receptie. Patul confortabil. Parcare in curte.

 554. Totul a fost minunat.locatia este noua, foarte curat , gazdele foarte amabile.am observat grija gazdelor pentru orice detaliu.vom reveni cu mare placere.

 555. Comunicarea cu gazda, linistea si confortul oferite de locatie

 556. In general bine,dar partea de mic dejun las─â de dorit

 557. Locatie excelenta, design interior interesant clasic, mic dejun gustos si destul de variat, piscina acceprabila si servicii SPA excelente, parcare mare, camera mare, iluminare OK, mobilier frumos, pat confortabil, personal calificat si primitor. Recomand 100%. Voi reveni.

 558. Revin mereu cu placere la Hilton Sibiu, standardul de 5 stele este in totalitate atins si caldura, profesionalismul celor din staff se remarca permanent. Recomand

 559. Cristinasmaria iulie 19, 2019 at 5:37 pm

  Locatia excelenta. Foarte aproape de centru. Personalul amabil si mereu zambitor. Gradin de nota 10. Micul dejun in gradina a fost o experienta de neuitat.

 560. Mic dejun f bun, personal amabil, camera curata, zona lini╚Ötit─â. Recomand 👍

 561. Este foarte aproape de centru,micul dejun fff bun,cald ,curat a fost totul ok

 562. A fost super -micul dejun bogat ╚Öi variat.curatenie in camera .baia cu prosoape curate ╚Öi schimbate zilnic.personalul de la recep╚Ťie.bar ╚Öi restaurant super dr─âgu╚Ť.A fost o vacanta minunata ╚Öi o s─â revenim cu drag.

 563. locatia e buna, hotelul e muncitoresc patul e confortabil camera spatioasa

 564. Locatia a fost excelenta, in centru.Nu am servit micul dejun la hotel.

 565. Totul.Zona, lini╚Öte , cur─â╚Ťenie!Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 566. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 567. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 568. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 569. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 570. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 571. Ospitalitatea gazdei și apartamentul primitor au depășit cu mult așteptările noastre.

 572. Gazda foarte amabila, am putut folosi locul de parcare pana dupa masa.

 573. Apartament amplasat intr-un complex rezidential de blocuri noi, in zona mediana, dar in apropiere de centrul orasului. (19 min de mers pe jos sau 5 cu masina). Raportul conditii/pret este excelent. Proprietarii sunt primitori si gata sa te ajute la orice ora cu tot ceea ce ai nevoie. Toate electrocasnicele si mobila sunt noi.

 574. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 575. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 576. Locatia excelenta . gazda amabila si intelegatoare Dotari,, facilitati conform cu asteptarile .

 577. Locatia, hotelul in sine este superb, angaja╚Ťii foarte c─âlduro╚Öi.

 578. Amplasarea, existenta parcarii proprii, micul dejun rezonabil

 579. Curatenia, personal amabil, confortul camerei ( twin deluxe). Un loc placut, foarte aproape de Piata Mare.

 580. Am fost deosebit de încântat sa vad ca B13 Hostel se afla in inima celui mai frumos oras din Romania. Personalul a avut o atitudine de admirat, întrucât a raspuns tuturor cererilor si așteptărilor clientului. Cât despre confort, jos pălăria! Saltelele sunt confortabile si primitoare.

 581. E a doua oara cand ma cazez la acest hotel si de la prima data pana acum, au fost facute imbunatatiri si asta e ceva ce ne dorim sa vedem mai des. Paturile mai confortabile, liniste in per ansamblu, curatenie peste tot, personal foarte dragut, locatie clar excelenta.

 582. locatia foarte faina. oamenii ok. pt cat am stat in hostel a fost ok

 583. A fost cu mult peste asteptarile noastre, am petrecut 3 nopti acolo, este amplasat perfect, la doar 2 minute de centrul istoric. Totul foarte curat si la indemana. Recomand 100%

 584. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort de cea mai buna calitate. Recomand

 585. Un loc cochet, foarte curat, cu un pat confortabil si gazde amabile, asa cum ne asteptam sa fie 😊 Noi nu am avut nevoie, insa exista o masina de spalat pe care oaspetii o pot folosi. Iti poti prepara micul dejun daca doresti sa mananci ÔÇťin casaÔÇŁ – oaspetii au la dispozitie o plita cu doua ochiuri; studioul este dotat cu toate cele necesare ( inclusiv un mini frigider), gazdele punandu-ne la dispozitie chiar si ceai si cafea. Este o cazare amplasata ideal, chiar in centru, astfel incat orasul poate fi explorat cu usurinta.

 586. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â central ╚Öi personal amabil.

 587. Mic dejun bogat si diversificat .suita junior ffff mare si confortabila

 588. Vederea pe care am avut-o din cameră și micul dejun.

 589. Cur─â╚Ťenie ,personal f amabil,lini╚Öte,totul impecabil.Felicitari !

 590. Gorgeous furnishings with lots of nice touches. The studio was sparkling clean, had all the amenities necessary and is in walking distance from the old city. Andreea is great, quick to provide all the information needed and lots of useful tips and recommendations. One of my best booking experiences.

 591. Excelent location, wonderful view, very clean, easy and efficient communication with the owners. Would definitely recommend.

 592. Totul.Zona, lini╚Öte , cur─â╚Ťenie!Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 593. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 594. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 595. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 596. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 597. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 598. Locatia, hotelul in sine este superb, angaja╚Ťii foarte c─âlduro╚Öi.

 599. Amplasarea, existenta parcarii proprii, micul dejun rezonabil

 600. Curatenia, personal amabil, confortul camerei ( twin deluxe). Un loc placut, foarte aproape de Piata Mare.

 601. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 602. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 603. Locatia excelenta . gazda amabila si intelegatoare Dotari,, facilitati conform cu asteptarile .

 604. Loca╚Ťia a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile la modul pozitiv. Felicit─âri dlui cosmin pentru felul cum ╚Ötie s─â fac─â turism. O gazd─â foarte primitoare, care ofer─â condi╚Ťii minunate, ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â, relativ aproape de centrul ora╚Öului. Mi-a pl─âcut camera, demisolul, faptul c─â am putut parca chiar ├«n fa╚Ťa loca╚Ťiei, faptul c─â ni s-a pus la dispozi╚Ťie necesarul pentru cafea, cur─â╚Ťenia impecabil─â; cam totul.

 605. Proprietarul a fost foarte politicos si saritor. Camera foarte mare si curata cu tot cr va trebuie.

 606. Recomand cu drag, daca vom mai avea drum prin Sibiu cu siguranta ne vom caza din nou aici. Curatenie impecabila, liniste, bucatarie utilata complet…totul super. ☺️

 607. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 608. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 609. Locatia, hotelul in sine este superb, angaja╚Ťii foarte c─âlduro╚Öi.

 610. Totul.Zona, lini╚Öte , cur─â╚Ťenie!Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 611. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 612. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 613. Comunicarea cu gazda a fost extrem de usoara, iar Ada a fost extrem de primitoare si amabila. Apartamentul este impecabil, cu toate facilitatile necesare, si a fost o adevarata placere sa stam aici. Distanta mica fata de centru ne-a facut plimbarea si vizitarea orasului foarte usoara, si cu siguranta recomandam apartamentul. Nu a existat niciun disconfort si am fost multumiti de absolut fiecare detaliu, si am apreciat enorm faptul ca apartamentul a fost conform descrierii si pozelor.

 614. Apartamentul este foarte frumos ╚Öi curat, situat la parterul blocului. Buc─ât─âria este dotat─â cu tot ce ai nevoie. Doamna Ada este foarte dr─âgu╚Ť─â.

 615. Mi-a placut tot, este singura locatie din ultimii ani unde am avut curatenie ca si acasa. Este un apartament bine utilat si primitor. Dna Ada foarte sociabila si atenta. Cu siguranta vom reveni.

 616. Cur─â╚Ťenie ,personal f amabil,lini╚Öte,totul impecabil.Felicitari !

 617. It is a wonderful place, very clean and quiet. It feels like no one was there before you. Will be back!

 618. Everything was new, clean and tastefully decorated. The minibar had a few beers and sodas on the house, coffee capsules and tea as well, the bed was comfy and the view from the bed is unbelievable. The TV had Netflix! The location was really close to the historic centre, but not in it, so it was quiet. There’s a 24h open grocery store just across the street. The instructions for check-in were clear and the hosts made sure that we got the info. And I could go on.

 619. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 620. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 621. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 622. Apartament curat, avand toate dotarile necesare. Locatia excelenta, practic in mijlocul Sibiului. Comunicare excelenta cu proprietarii.

 623. Foarte curat si bine organizat, liniste, paturi confortabile, am primit din avans detalii referitoare la check-in/out. Faci 1 minut din apartament pana in Piata Mare. Mi-a placut tematica cu fluturasi ­čÖé

 624. Locatia excelenta, la 2 pasi de Piata Mare, apartamentul fiind curat, utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta.

 625. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 626. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 627. Amplasarea apartamentului este foarte buna, de asemenea camera era extrem de curata si ordonata. Gazda a fost foarte primitoare si prietenosa. Perfect pentru cupluri.

 628. Nota 10. Chiar intr-o situatie delicata au stiut cum sa iasa din incurcatura si sa multumeasca clientul. Este de apreciat profesionalismul. Recomand.

 629. pozitie excelenta, la doi pasi de Piata Mica, Piata Mare. restaurant excelent la parter, multe localuri bune la 2 minute in orice directie.

 630. Superb. Amplasat central. Pre╚Ť foarte bun. Modern ├«mbinat cu tradi╚Ťional. Pat confortabil. Cu siguran╚Ťa as reveni.

 631. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 632. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 633. Locatia, hotelul in sine este superb, angaja╚Ťii foarte c─âlduro╚Öi.

 634. Totul a fost nea╚Öteptat de bine,raportat la pretul platit!Loca╚Ťie excelenta,amenajarea interioar─â cu bun gust,atmosfera pl─âcut─â!

 635. Amplasat ├«n inima Sibiului, curat, personal excep╚Ťional.

 636. Amabilitatea ╚Öi promptitudinea gazdei. Mul╚Ťumesc!

 637. Hotelul curat si foarte confortabil, camera imensa, cu zona de living si 2 bai! Pozitia este absolut excelenta: la 2 pasi (pe numarate!) de Piata Mare. Eu n-am incercat piscina si sauna, pe motiv de bebelus prea mic pe care nu aveam cui sa i-l las in grija, dar cei din grup care au incercat au declarat ca sunt foarte ok.

 638. Mic dejun superb,Cafeaua exceptionala.Lux desavarsit.Ampasament si parcare ok…ar trebui mai multe locuri de parcare,sugerez o parcare etajata,datorita spatiului mic.Ar fi binevenite cateva indicatoare(ex. Spre Hotel Imparatul Romanilor)..din cauza pozitiei centrael si interdictiilor auto.

 639. locatia excelenta, micul dejun indestulator, senzatia de a iesi din hotel in centrul orasului, parcarea gratuita,

 640. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, aproape de centru, c─âldur─â cu care am fost primit de c─âtre proprietari. O sa revenim cu siguran╚Ť─â la aceea╚Öi loca╚Ťie.

 641. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 642. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informa╚Ťii. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguran╚Ť─â

 643. Totul.Zona, lini╚Öte , cur─â╚Ťenie!Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 644. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 645. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 646. Apartament cu o camer─â mare, aer condi╚Ťionat ╚Öi dotat cu necesarul unui sejur scurt sau chiar ╚Öi a unuia prelungit.

 647. Ne-a pl─âcut c─â era foarte curat totul, tot ce aveam nevoie, salteaua a fost super confortabil─â, balcon cu un super view. Am apreciat micile, dar ├«nsemnatele lucruri, precum bomboanele de pe pat, cele din buc─ât─ârie pe ce╚Ötile de cafea, ciocolat─â, discuri demachiante ├«n baie etc. ­čÖé Alin a fost foarte amabil, ne-a dat indica╚Ťii utile. Ingenioas─â ideea cu cheia ├«n cutia cu cifru, a f─âcut s─â fie mult mai u╚Öor pentru noi. Foarte ieftin pentru ceea ce ofer─â, ├«n mod sigur! Loca╚Ťia este fain─â ╚Öi ea, c├óteva minute de mers pe jos de centrul vechi + supermarket non-stop chiar l├óng─â bloc. Cu siguran╚Ť─â este ├«n topul nostru de cele mai bune caz─âri la care am stat, ╚Ötim unde vom reveni data viitoare! ­čÖé

 648. Gazda a fost prompta ├«n a modifica temperatura centralei controlata la distanta prin aplica╚Ťie. Amplasare centrala excelenta. Cur─â╚Ťenie impecabila, pana ╚Öi buretul de vase a fost nou.

 649. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 650. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te sim╚Ťi ca acas─â. Este aproape de centru….dar ├«n acela╚Öi timp intr-o zona lini╚Ötit─â. Gazda de nota 10. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 651. Foarte bine. Curat, frumos , comod. EXCEPTIONAL. Ainttreccut asteptarile .

 652. Loca╚Ťie foarte buna, avantaj parcare subterana cu telecomanda ╚Öi lift direct la apartament, amabilitatea gazdei, camere mari, curate, totul foarte bine. Recomand!

 653. Gazda a fost foarte atenta si amabila. Blocul este nou, are lift si lumina pe casa scarii, vecinii sunt amabili. Amplasat intr-o zona dens populata, dar nu imediat langa un mare bulevard zgomotos, ferestrele si terasa sunt spre spatele blocului, am apreciat linistea si intimitatea. Apartamentul este mare si dotat cu tot ce ii trebuie, are chiar si masina de spalat rufe si masina de spalat vase

 654. Garaj privat chiar sub bloc Lift Pat confortabil si lenjerii curate Caldura si liniste

 655. Amplasarea ultracentral─â. Parcarea situat─â ├«n fa╚Ťa hotelului. Micul dejun. Baia.

 656. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 657. Locatia foarte faina, aproape de centrul istoric, personalul de la receptie foarte amabil si prompt.

 658. A fost totul absolut minunat; camera, baia, loca╚Ťia, m├óncarea. Superb.

 659. Loca╚Ťia foarte bun─â.Central lini╚Öte .Camera dotat─â cu tot ce ├«ti trebuie pt micul dejun.

 660. Totul a fost nea╚Öteptat de bine,raportat la pretul platit!Loca╚Ťie excelenta,amenajarea interioar─â cu bun gust,atmosfera pl─âcut─â!

 661. A fost o ╚Öedere pl─âcut─â, cura╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi lini╚Öte.

 662. Locatia a fost aleasa de mine deoarece este foarte aproape de casa prietenilor mei din Sibiu.

 663. Mi s-a parut foarte interesant check-in-ul. Gazda mi-a trimis mesaj cu toate informatiile de care aveam nevoie. Sunt doua coduri: unul la intrare si altul la cutia din care-ti iei cheia. M-am simtit ca intr- un mic Escape room :)).

 664. Loca╚Ťia este foarte aproape de centru, salteaua confortabil─â, gazd─â amabil─â.

 665. Amplasarea este execelenta (am facut 5 min pe jos pana in Piata Mare). Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar.

 666. Foarte curat. Foarte aproape de toate Piata Mare. Proprietari foarte amabili. Tot sejurul au avut grij─â sa nu ne lipseasc─â nimic.

 667. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, aproape de centru, c─âldur─â cu care am fost primit de c─âtre proprietari. O sa revenim cu siguran╚Ť─â la aceea╚Öi loca╚Ťie.

 668. Apartamentul este mult mai spatios. Foarte calduros, curat si la doi pasi de centru. Este locul perfect pentru a sta in Sibiu. Multumim Ramona din suflet pentru tot, esti foarte draguta! Cu siguranta vom reveni.

 669. Gazda foarte amabila, ne-a ajutat cu informa╚Ťii. Curatenie, foarte aproape de centru Revenim cu siguran╚Ť─â

 670. Hotelul curat si foarte confortabil, camera imensa, cu zona de living si 2 bai! Pozitia este absolut excelenta: la 2 pasi (pe numarate!) de Piata Mare. Eu n-am incercat piscina si sauna, pe motiv de bebelus prea mic pe care nu aveam cui sa i-l las in grija, dar cei din grup care au incercat au declarat ca sunt foarte ok.

 671. Mic dejun superb,Cafeaua exceptionala.Lux desavarsit.Ampasament si parcare ok…ar trebui mai multe locuri de parcare,sugerez o parcare etajata,datorita spatiului mic.Ar fi binevenite cateva indicatoare(ex. Spre Hotel Imparatul Romanilor)..din cauza pozitiei centrael si interdictiilor auto.

 672. locatia excelenta, micul dejun indestulator, senzatia de a iesi din hotel in centrul orasului, parcarea gratuita,

 673. Amabilitatea gazdelor, linistea din interiorul cladirii, confortul studiolui, balconul cu vedere la Piata Mare, atmosfera din piata (vineri, sambata, duminica au fost concerte rock si evenimente gastronomice). Multumim pentru tot. 🙏

 674. Locatia este ok, in Piata Mare .apartamentul este spatios , dotari ok.

 675. Foarte comfortabil, cu vedere la Piata Mare, totul a fost excelent.

 676. Apartament cu un dormitor imens , dotat cu absolut tot ce ai nevoie, gazda foarte amabil─â, am fost ├«nt├ómpina╚Ťi cu fructe pe masa, alune, covrigei, chiar ╚Öi o sticl─â de vin in dormitor. Recomand cu incredere

 677. Gazda foarte amabila. Curatenie impecabila. Conditii excelente.

 678. Foarte aproape de centru, apartament complet utilat, gazda foarte amabil─â, o loca╚Ťie de 10!

 679. Singurul lucru care ne-a placut a fost amplasamentul hotelului. In rest totul lasa de dorit, de la curatenie la felul cum sunt gandite camerele. Aceste 4 stele nu sunt nimici macar margarete, nu am sa mai calc a doua oara in acest loc. Experienta hohror.

 680. Amplasarea ultracentral─â. Parcarea situat─â ├«n fa╚Ťa hotelului. Micul dejun. Baia.

 681. Camera spatioasa, paturi confortabile, liniste, micul dejun excelent

 682. Gazdele extrem de amabile, studioul foarte curat, ușor de ajuns in centrul vechi al orașului

 683. Cur─â╚Ťenie ,personal f amabil,lini╚Öte,totul impecabil.Felicitari !

 684. the apartment was very nice, I especially liked the view into the city from bed. The hosts were also very accommodating when I had some last minute changes.

 685. Apartament curat, avand toate dotarile necesare. Locatia excelenta, practic in mijlocul Sibiului. Comunicare excelenta cu proprietarii.

 686. Foarte curat si bine organizat, liniste, paturi confortabile, am primit din avans detalii referitoare la check-in/out. Faci 1 minut din apartament pana in Piata Mare. Mi-a placut tematica cu fluturasi ­čÖé

 687. Locatia excelenta, la 2 pasi de Piata Mare, apartamentul fiind curat, utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta.

 688. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 689. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 690. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 691. Da …foarte curat, confortabil patul , cafea, ceai..totul a fost foarte ok.

 692. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 693. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 694. Gazda foarte primitoare si sociabila. Apartamentul este amplasat relativ aprope de centru. Am beneficiat de toate facilit─â╚Ťile . Noua ne-a pl─âcut ╚Öi dac─â va mai fi ocazia vom reveni cu pl─âcere !

 695. Amplasare buna la 5 min cu masina de centrul istoric ,panorama frumoasa cu vedere la munte iar zona era linistita

 696. Mi-a pl─âcut foarte mult este o zona lini╚Ötit─â, personalul este super, cur─â╚Ťenie este irepro╚Öabil─â. Este a doua oara cand sunt cazata ╚Öi o sa mai revin. 😊

 697. Conditii foarte bune, interior transilvanean, bun gust, locatie excelenta, liniste.

 698. Apartamentul amenajat extrem de frumos , mobila pictata , utilat complet , curat , la doi pasi de Piata Huet .

 699. Proprietarul este un om foarte prietenos. Apartamentul arata ca ╚Öi ├«n poze. Foarte cochet si curat, bine ├«ngrijit. Ne-am sim╚Ťit foarte bine!

 700. O camera spatioasa, foarte frumos amenajata, dotata cu o baie moderna, lenjerie si prosoape de calitate, curatenie, raport calitate pret excelent si la toate acestea se adauga distanta mica pana in centrul turistic al orasului.

 701. Primirea c─âlduroas─â a gazdei, berea ╚Öi apa reci, merele, ╚Ťuica, ceaiul ╚Öi cafeaua din partea casei, lini╚Ötea de pe strada foarte aproape de centru ╚Öi de la proprietate.

 702. Foarte aproape de centru, foarte curat, lini╚Öte, c─âldur─â, gazde primitoare ╚Öi… cafea, ceai, mere, ap─â, o ╚Ťuic─â ╚Öi c├óte o bere rece la primire, toate din partea casei. Adic─â EXCELENT.

 703. A FOST FOARTE BINE . AM FOST MULTUMITI . SERVICIILE SUNT LA INALTIME ( PERSONALUL, CONFORTUL , LOCATIA, RESTAURANTUL CU PREPARATE FOARTE BUNE .

 704. Excelent.Amplasare, personal, totul a fost super.

 705. Personalul de la receptie a gasit solutii pentru o cazare excelenta.

 706. Totul.Zona, lini╚Öte , cur─â╚Ťenie!Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 707. Un apartamnet foarte frunos si elegant, pozitionat excelent (foarte aproape de centru dar intr-o zona frumoasa si foarte linistita). Foarte curat, atentie la detalii, un apartament unde as reveni cu placere.

 708. Foarte curat, lenjeriile de pat impecabile. Liniște, răcoare, foarte aproape de centru.

 709. Totul a fost bine. Ușor de comunicat cu proprietarii. Amplasare buna. Curatenie. Apartament foarte dotat.Loc de parcare sigur.

 710. Personal amabil, curat, dot─âri de top. Recomand tuturor celor interesa╚Ťi.

 711. Totul este exact ca in poze, arat─â f bine, iar gazda este foarte amabil─â, ne-am simtit f bine. Este doar la 9 min de mers pe jos, de centrul Sibiului. Recomand cu incredere.

 712. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 713. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 714. Locatie excelenta, aproape de centru. Gazda a fost amabila. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar. Raport foarte bun de calitate-pret.

 715. Super amabili, calzi, disponibili, flexibilitate in functie de nevoile tale… asa ca… sigur ca o sa revenim!!!! Multumim mult pentru tips uri!😉

 716. Gazde foarte amabile, amplasarea, facilit─â╚Ťile din interior, cur─â╚Ťenia.

 717. Pozitie excelenta, curatenie si liniste, mobila luxoasa (ne-au placut in special lustrele si intrerupatoarele inedite).

 718. Gazda foarte primitoare si sociabila. Apartamentul este amplasat relativ aprope de centru. Am beneficiat de toate facilit─â╚Ťile . Noua ne-a pl─âcut ╚Öi dac─â va mai fi ocazia vom reveni cu pl─âcere !

 719. Amplasare buna la 5 min cu masina de centrul istoric ,panorama frumoasa cu vedere la munte iar zona era linistita

 720. Mi-a pl─âcut foarte mult este o zona lini╚Ötit─â, personalul este super, cur─â╚Ťenie este irepro╚Öabil─â. Este a doua oara cand sunt cazata ╚Öi o sa mai revin. 😊

 721. Da …foarte curat, confortabil patul , cafea, ceai..totul a fost foarte ok.

 722. -In rest totul a fost excelent -Aerul conditionat a fost un mare bonus

 723. Locatia ultra-centrala (chiar la intrarea pe pietonala Balcescu ce duce in Piata Mare). Pat mare, confortabil. Curat

 724. Personal amabil, locatie excelenta , liniste in camera , facilitatile camerei.

 725. A FOST FOARTE BINE . AM FOST MULTUMITI . SERVICIILE SUNT LA INALTIME ( PERSONALUL, CONFORTUL , LOCATIA, RESTAURANTUL CU PREPARATE FOARTE BUNE .

 726. Excelent.Amplasare, personal, totul a fost super.

 727. – parcarea era asigurat─â, ├«ntr-o curte interioar─â – personalul foarte amabil – foarte curat

 728. Locatie ok, la 5 min de centrul istoric si cam tot atatea de gara.

 729. La 2 minute de Centrul istoric, apartament curat, intr-un imobil specific zonei

 730. Doamna care administreaza proprietatea a fost foarte amabila. Daca as fi stat mai multe nopti, cred ca as fi gasit intelegere in ceea ce priveste temperatura din camera. In realitate, incaperea pare mai mare decat in poze, este foarte frumos decorata si este curata. Mi-a placut ca am avut la dispozitie o baie privata, unde dusul a fost minunat. Patul are o saltea cu memorie excelenta. A fost foarte comfortabil si cald, in comparatie cu temperatura din camera. Locatia este foarte buna, aproape de centru. Pana la aeroport, am platit aproximativ 25 lei pe taxi, deci nu este foarte departe.

 731. Locatie linistita , personal amabil, curat. Excelent pentru excursii scurte cu buget redus.

 732. Amenajat cu bun gust. Curat. Miroase bine. Are chicinet─â. Are c─âldur─â. Camera mare. Baie CURAT─é. Lini╚Öte. Nu am g─âsit loc de parcare in parcarea publica si am parcat in curtea pensiunii. D-na este o femeie de un mare caracter. Diminea╚Ťa am primit cafea din partea casei. Iar pre╚Ťul ce sa mai vorbim c├ónd e╚Öti la 150 metri de podul minciunilor.

 733. Loca╚Ťia excelent─â, aproape de Centru si obiectivele turistice. Televizorul diagonal─â f mare, se vede super, ╚Öi prezen╚Ťa c─âldurii in calorifer peste noapte.

 734. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 735. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 736. Un loc superb.curatenie cum rar se vede in Romania.ospitalitate.comfort totul la superlativ.singurul loc un vom venii cand vom fii in zona.

 737. Casa Hader, este amplasata in centru Sibiului, 5 minute de mers pe jos pana in Piata Mica / Podul Minciunilor. In apropiere multe locatii unde se poate manca. Locatia este foarte frumoasa, camerele spatioase, amenajate cu bun gust, curatenie. Gazda foarte prietenoasa. Ceai, cafea, apa din partea casei.

 738. Gazda foarte amabila. În bucătărie gaseai cafea,ceai, fructe. Camera curată si primitoare.

 739. Liniște , ambient de poveste, camera frumos mobilată , mic dejun variat și gustos, gazde primitoare , atente, plăcute.

 740. Totul a fost minunat, de la personal p├ón─â la camera rezervat─â. Ambian╚Ť─â primitoare ╚Öi relaxant─â. Cu siguran╚Ť─â recomand─âm ╚Öi vom reveni cu drag ╚Öi alt─â dat─â! ­čÖé

 741. De╚Öi e╚Öti plecat de acas─â, te sim╚Ťi ca acas─â. Dup─â o zi ├«n care ╚Ťi-ai desf─â╚Öurat activit─â╚Ťile turistice, de business, educationale sau de orice tip, ╚Ötii ca te ├«ntorci seara ├«ntr-un loc ├«n care spui: Am ajuns acas─â!

 742. Locatie minunata unde voi reveni cu multa placere si pe care o pot recomanda cu mare incredere.

 743. Este foarte aproape de Piata Mare si de centru. Este ideala pentru perioada festivalurilor. Curtea interioara este misterioasa si nu prea curata.

 744. A fost totul absolut minunat; camera, baia, loca╚Ťia, m├óncarea. Superb.

 745. Personalul profesionist ,intimitatea, ambianta, ├«mprejurimile,loca╚Ťia foarte aproape de gara,cur─â╚Ťenia din camera di baie, a╚Öternuturile curate !

 746. Amplasarea foarte buna, iar personalul a fost amabil si ne-au asteptat pana la ora 23:30 pentru check-in.

 747. Personalul,a fost ok ! Bun raportul calitate-pret. Amplasarea,în zona liniștită.

 748. Camerele moderne si foarte frumoase. Aparatul de facut cafea Minibarul destul de generos

 749. Aproape de centru. Camera curata si comfortabila. Personal foarte amabil.

 750. Personal amabil, locatie excelenta , liniste in camera , facilitatile camerei.

 751. Totul: conditiile ireprosabile, locatia, curatenia impecabila, ospitalitatea personalului.

 752. Locatie foarte aproape de centru, raport excelent calitate – pret.

 753. Foarte aproape de centru,gasesti tot ce este necesar intr-o casa, curatenie, gradina cu terasa si spatiu verde.

 754. Foarte bun report pret-calitate. Camera foarte mare, curata, gazdele foarte draguta si serviabile, locatia este usor accesibila pentru pentru. Excellent, o sa mai revin.

 755. Personal foarte amabil.Apartamentul superb, curat si spatios. Dimineata doamna ne-a asteptat la terasa cu cafea din partea casei , foarte buna. Multumim pentru ospitalitate!

 756. Doamna foarte dr─âgu╚Ť─â si primitoare. Ne-a servit cu ce am avut nevoie, ba chiar dimineata am fosr surprinsi cu o cafea din partea casei. Foarte curat! La aproximativ 15 min de centru(mers pe jos). Recomand!

 757. Camera foarte curata, baia deasemenea, paturile foarte bune. Gazda este foarte primitoare, ne-a asteptat cu un loc de parcare. Locatie linistita, foarte buna, in centru. Ne-am plimbat pe jos la toate atractiile. Ne-am simtit foarte bine. Recomand cu caldura.

 758. Am fost pl─âcut surprin╚Öi de cur─â╚Ťenia ╚Öi lini╚Ötea loca╚Ťiei. Este foarte aproape de piata mare iar gazda foarte amabila.

 759. Curatenie, atentie la detalii, amplasare excelenta.

 760. – Localizare excelenta la nici 2 minute de Piata Mare – Foarte frumos amenajat/optimizat apartamentul – Discretia gazdei, practic nici nu ne-am intalnit

 761. Camera mare, mobilata cu gust, cu atentie la detalii

 762. Totul a fost excelent. Foarte aproape de centru, apartamentul foarte cochet, intim, ne-am simtit excelent. Curatenie, gazda foarte amabila. Patul a fost excelent. Urmatorul sejur la Sibiu va fi cu siguranta tot in acest loc.

 763. absolut tot….incepand de la cazare pana la obiectivele vizitate

 764. Garsoniera este foarte frumoas─â, este cur─â╚Ťenie. Proprietara este foarte amabil─â ╚Öi primitoare. A fost excelent!

 765. Gazda primitoare, curatenie, mic dejun asigurat de gazda, apropae de centru, magazin non stop in apropiere. Totul la superaltiv

 766. amplasarea centrala, spatiul ultrasuficient pentru doua persoane, linistea, practic tot.

 767. E un apartament frumos amenajat, bine dotat, iar pozitia este excelenta.

 768. Foarte buna pozitie, desi e in fundul unei curti si se intra printr-un gang. La 5min de mers din Piata Mare. Mobilata modern, curata, cocheta. Mic balcon cu o masuta. Foarte modern accesul, cu cod. Per total un sejur foarte reusit!

 769. Am fost foarte multumiti. Multumim gazdelor si in special doamnei Ana din tot sufletul pentru amabilitate si pentru frumosul buchet de flori primit de fetita noastra care a avut o competitie importanta desfasurata in superbul oras Sibiu. Am avut parte de tot confortul dorit, gazde foarte amabile, prietenoase, orice nevoie am avut a fost satisfacuta pe deplin. Copilul nostru s-a simtit ca acasa, binenteles si noi. Cand vom mai merge la Sibiu, tot aici ne vom caza. Va recomand sa va cazati aici, nu veti regreta!!! Un 10 din toata inima.

 770. Amabilitatea personalului este remarcabila. Este minunat sa gasesti in bucatarie cafea pentru dimineata. In curte am observat existenta a doua biciclete care parca te asteptau pentru o plimbare prin Sibiu.

 771. GAZDA EXCELENTA LOCATIE SUPER LINISTE LOC DE PARCARE USOR DE GASIT

 772. Totul superb. Personalul minunat, s-au gasit imediat solutii la tot ceea ce ne-am dorit. Foarte bine amplasat, micul dejun foarte bun, curatenie, totul exelent. Locuri de parcare ale hotelului. Recomand cu drag!

 773. A fost curat.Baia a fost super.Minibarul la fel.Personalul a fost dragut.

 774. Camerele moderne si foarte frumoase. Aparatul de facut cafea Minibarul destul de generos

 775. Amplasarea central─â a imobilului. Patul confortabil

 776. Locatie minunata unde voi reveni cu multa placere si pe care o pot recomanda cu mare incredere.

 777. Este foarte aproape de Piata Mare si de centru. Este ideala pentru perioada festivalurilor. Curtea interioara este misterioasa si nu prea curata.

 778. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 779. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al ora╚Öului….

 780. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 781. Amabilitatea personalului, Micul dejun, patul foarte confortabil si lumina foarte buna in camera!!👍👍👍

 782. Nota 10 cu Felicitari, personal de top, loca╚Ťie superb─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, vom revenii ╚Öi vom recomanda 100%.

 783. Curatenia,amabilitatea personalului, locatia si bineinteles micul dejun exceptional.

 784. Foarte curat,gazde primitoare,comunicare excelenta.

 785. Apartament nou si spatios,curat si modern,zona linistita , supermarketuri si localuri in apropiere.gazda foarte amabila si prompta. Recomand cu incredere.

 786. Gazda foarte primitoare si amabila, apartamentul modern, dotat cu tot ce ai nevoie, locatie excelenta, liniste si siguranta indiferent de ora! Cu siguranta vom reveni!

 787. Excelent sejur.Centrul este situat la doua minute ce mers pe jos de la locatie.

 788. Locatia foarte buna, liniste…….dc nu renovau vecinii 😂

 789. Totul a fost la superlativ, gazda foarte primitoare si atenta, locatia excelenta si apartamentul foarte foarte frumos.

 790. Locatia, liniste, curatenie, gazdele au fost impecabile. Contactul si indicatiile au fost pretioase.

 791. Realitatea bate poza. Apartamentul este chiar ╚Öi pentru persoane preten╚Ťioase. Totul nou, cu echipamente de calitate. Recomand cu toat─â ├«ncrederea. Noi cu siguran╚Ť─â revenim

 792. Apartamentul a fost ca in pozele de prezentare, utilat complet. Este localizat la 10 minute de mers cu masina pana in centrul istoric, loc de parcare asigurat chiar sub balcon .A fost un sejur foarte placut.

 793. Apartamentul este la cateva minute de mers de Piata Mare si de toate obiectivele importante din Sibiu. Gazda este un om minunat care ne-a asteptat la 22:30 pentru a ne inmana cheile si a ne prezenta toate facilitatile. Apartamentul este micut, dar cu amenajat cu tot cei ai nevoie. O mica bucatarie, baie si un pat mare si bun (am dormit f bine in el. eu am o inaltime de 1.95m). Recomand cu caldura atat apartamentul, cat si gazda!

 794. We really enjoyed our stay at this stunning flat. It is in a walking distance from the central train station and right in the “old town” which made it hugely convenient for sightseeing. All facilities were clean, nicely decorated and comfortable. The friendly and informative greeting by the host provided a great atmosphere. Overall, we’ve got an impression that many details have been thoroughly thought out to make this compact space a wonderful place to stay at.

 795. Everything. The host was very kindly with us. The place its in a good situation. The bed was awesome. The apartment it’s perfect. Probably the best apartment where we were during our days visiting Romania.

 796. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 797. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al ora╚Öului….

 798. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 799. Amplasarea, curatenia, micul dejun si atitudinea personalului!

 800. Totul superb. Personalul minunat, s-au gasit imediat solutii la tot ceea ce ne-am dorit. Foarte bine amplasat, micul dejun foarte bun, curatenie, totul exelent. Locuri de parcare ale hotelului. Recomand cu drag!

 801. A fost curat.Baia a fost super.Minibarul la fel.Personalul a fost dragut.

 802. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 803. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 804. Locatie foarte buna, langa piata mare. Micul dejun variat si foarte bun

 805. Loca╚Ťia excelent─â, aproape de Centru si obiectivele turistice. Televizorul diagonal─â f mare, se vede super, ╚Öi prezen╚Ťa c─âldurii in calorifer peste noapte.

 806. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 807. Apartamentul e spatios si curat, cu conditii foarte bune si aproape de Piata Mare.

 808. A fost cu mult peste asteptarile noastre, am petrecut 3 nopti acolo, este amplasat perfect, la doar 2 minute de centrul istoric. Totul foarte curat si la indemana. Recomand 100%

 809. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort de cea mai buna calitate. Recomand

 810. Un loc cochet, foarte curat, cu un pat confortabil si gazde amabile, asa cum ne asteptam sa fie 😊 Noi nu am avut nevoie, insa exista o masina de spalat pe care oaspetii o pot folosi. Iti poti prepara micul dejun daca doresti sa mananci ÔÇťin casaÔÇŁ – oaspetii au la dispozitie o plita cu doua ochiuri; studioul este dotat cu toate cele necesare ( inclusiv un mini frigider), gazdele punandu-ne la dispozitie chiar si ceai si cafea. Este o cazare amplasata ideal, chiar in centru, astfel incat orasul poate fi explorat cu usurinta.

 811. Locatia f buna dar accesul pana la apartament ne-a dezamagit un pic.

 812. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â pentru ├«ntreaga familie. Apartamentul este intr-o cl─âdire istoric─â chiar l├óng─â prim─âria din Sibiu. Camerele au 4-5 metri ├«n─âl╚Ťime!

 813. Gazde extraordinare ! Locatia este foarte centrala !

 814. Pozitia. Foarte aproape de toate obiectivele turistice importante din centrul orasului.

 815. Nu se ofera mese. Mancarea se serveste in oras. Piata Mare e foarte aproape de locatie (aprox. 300m). Cazarea a fost convenabila. Singurul inconvenient, trebuie sa inchideti geamurile noaptea (pe timpul verii) pentru ca mai circula masini pe piatra cubica si se aud uneori). Masuri de siguranta: camera de luat vederea la intrare in locatie – indreptata catre exterior, deci se vede doar cine intra, camera nu e indreptata catre interiorul incaperii, deci intimitatea turistului este pastrata. O idee foarte buna pentru ca apartamentul sa fie mai bine securizat (in cazul furtului de la locatie, se poate anunta politia si se ofera imaginile de pe camera si asta e treaba gazdei oricum).

 816. Super ca loca╚Ťie si curatenie, foarte aproape de centru dar f─âr─â s─â se aud─â zgomotele din Piata, are toate dot─ârile din anunt , proprietarul a fost foarte amabil. Recomand cu incredere.

 817. Totul a fost absolut superb. Locatia, personal de nota 10, raport calitate pret extraordinar. Micul dejun foarte bun si de calitate.

 818. Hotel vechi, cu arhitectura umana cum numai casele vechi pot avea. Renovat cu mult bun gust, in spiritul locului dar avand toate notele de comfort aduse de tehnologie. Internet excelent.

 819. Am primit un upgrade la camera cu pat matrimonial, camera curata ca ╚Öi hotelul de altfel. Personal f amiabil, m├óncarea bun─â. Este f aproape de Pia╚Ť─â Mare. Recomand cu placere

 820. Totul a fost ok. Apartamentul avea tot ce era necesar pt a te sim╚Ťi bine acolo.Vi- l recomand cu c─âldur─â.Este f aproape de centrul civic (la 2 pasi ) .

 821. Locatia este spatioasa si beneficiaza de utilitati variate:bucatarie foarte utilata,2 camere largi cu paturi confortabile si un smart-tv cu diagonala mare,baia echipata cu cele necesare(cabina de dus,wc si chiuveta).Apartamentul are o pozitie foarte buna,fiind amplasat in centrul orasului,deci se poate ajunge foarte repede la multe obiective turistice si culturale.

 822. Pozi╚Ťionarea apartamentului (fix ├«n centrul ora╚Öului).

 823. Amplasarea, personalul, micul dejun si norocul de a gasi chiar de 2 ori unul dintre cele 30 de locuri de parcare destinate hotelului m.au determinat sa recomand si sa evaluez pozitiv aceasta proprietate.

 824. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 825. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 826. A fost cu mult peste asteptarile noastre, am petrecut 3 nopti acolo, este amplasat perfect, la doar 2 minute de centrul istoric. Totul foarte curat si la indemana. Recomand 100%

 827. Cur─â╚Ťenie ╚Öi confort de cea mai buna calitate. Recomand

 828. Un loc cochet, foarte curat, cu un pat confortabil si gazde amabile, asa cum ne asteptam sa fie 😊 Noi nu am avut nevoie, insa exista o masina de spalat pe care oaspetii o pot folosi. Iti poti prepara micul dejun daca doresti sa mananci ÔÇťin casaÔÇŁ – oaspetii au la dispozitie o plita cu doua ochiuri; studioul este dotat cu toate cele necesare ( inclusiv un mini frigider), gazdele punandu-ne la dispozitie chiar si ceai si cafea. Este o cazare amplasata ideal, chiar in centru, astfel incat orasul poate fi explorat cu usurinta.

 829. Loca╚Ťie f aproape de centru. Raport pre╚Ť-calitate – pozi╚Ťie f bune.

 830. Loca╚Ťia excelent─â, aproape de Centru si obiectivele turistice. Televizorul diagonal─â f mare, se vede super, ╚Öi prezen╚Ťa c─âldurii in calorifer peste noapte.

 831. Micul dejun nu a fost cuprins in pret. Dar bucataria este bine utilata. Amplasarea fata de centrul orasului este excelenta.

 832. curat, cald si bine, la 4 minute de Piata Mare si targul de Craciun, usor accesibil, curtea larga cu spatiu de parcare excelent, masina a fost in siguranta acolo, frigiderul perfect functional, am avut unde sa pastram anumite produse……vom mai reveni cu siguranta

 833. Locatia excelenta, curatenia si atmosfera din curte excelente, buna parcarea si restaurantul aproape Old Lisabon

 834. Locatia este foarte buna, aproape de centru vechi si localuri. Parcare in curte. Camera a fost spatioasa si curata

 835. Hotelul este amplasat foarte bine. Camera a fost curat─â,patul foarte confortabil,micul dejun ok,personalul foarte amabil.

 836. Camera intimă,liniște,,mic dejun FOARTE DIVERSIFICAT și BOGAT

 837. Un hotel nou , foarte bine gândit, o cobinatie foarte plăcută intre modern și Medieval

 838. Locatia, curatenia, linistea, raportul exceptional pret/calitate si sa nu uitam de chicineta ( care a fost foarte utila si apreciat )! Chiar daca nu are AC/ventilator nu am simtit lipsa pt ca noaptea a fost racoroasa.

 839. Locatia este de nota 10. Patul confortabil. Bucataria echipata corespunzator.Locatia are Netflix ceea ce consider un bonus foarte placut.Camera are un design placut.

 840. Atmosfera placuta, condi╚Ťii foarte bune, aproape de centrul istoric. Gazda foarte deschisa si sociabila.

 841. E f. central.Are restaurant cu preparate diverse la preturi rezonabile, excep╚Ťie vinul la pahar(el),care cost─â exagerat de mult.

 842. Micul dejun foarte bogat, dusul cu presiune, loca╚Ťie buna

 843. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 844. Prezenta si calitatea produselor de igiena, a expresorului de cafea, mobilierul si design-ul interior foarte elegant si modern.

 845. Totul a fost absolut superb. Locatia, personal de nota 10, raport calitate pret extraordinar. Micul dejun foarte bun si de calitate.

 846. Hotel vechi, cu arhitectura umana cum numai casele vechi pot avea. Renovat cu mult bun gust, in spiritul locului dar avand toate notele de comfort aduse de tehnologie. Internet excelent.

 847. Totul a fost ok. Apartamentul avea tot ce era necesar pt a te sim╚Ťi bine acolo.Vi- l recomand cu c─âldur─â.Este f aproape de centrul civic (la 2 pasi ) .

 848. Locatia este spatioasa si beneficiaza de utilitati variate:bucatarie foarte utilata,2 camere largi cu paturi confortabile si un smart-tv cu diagonala mare,baia echipata cu cele necesare(cabina de dus,wc si chiuveta).Apartamentul are o pozitie foarte buna,fiind amplasat in centrul orasului,deci se poate ajunge foarte repede la multe obiective turistice si culturale.

 849. Pozi╚Ťionarea apartamentului (fix ├«n centrul ora╚Öului).

 850. Amplasarea, personalul, micul dejun si norocul de a gasi chiar de 2 ori unul dintre cele 30 de locuri de parcare destinate hotelului m.au determinat sa recomand si sa evaluez pozitiv aceasta proprietate.

 851. Locatia, personalul, mancare, curatenia…toate au foat de nota 10.

 852. Locatia, aproape de centru. Mic dejun bun. Personal amabil.

 853. Locatia, curatenia, linistea, raportul exceptional pret/calitate si sa nu uitam de chicineta ( care a fost foarte utila si apreciat )! Chiar daca nu are AC/ventilator nu am simtit lipsa pt ca noaptea a fost racoroasa.

 854. Locatia este de nota 10. Patul confortabil. Bucataria echipata corespunzator.Locatia are Netflix ceea ce consider un bonus foarte placut.Camera are un design placut.

 855. Atmosfera placuta, condi╚Ťii foarte bune, aproape de centrul istoric. Gazda foarte deschisa si sociabila.

 856. – Paturile foarte, foarte confortabile; – curatenie exemplara; – calitatea mobilierului si finisajelor; – locatie super centrala, la 2 minute de Piata Mare din centrul orasului.

 857. Curetenia….locatia este foarte frumoasa ….micul dejun SUPER

 858. Curatenia, amabilitatea personalului , micul dejun. Va multumesc ! O saltea excelenta, am dormit foarte bine. Recomand cu caldura acest hotel.

 859. curat, cald si bine, la 4 minute de Piata Mare si targul de Craciun, usor accesibil, curtea larga cu spatiu de parcare excelent, masina a fost in siguranta acolo, frigiderul perfect functional, am avut unde sa pastram anumite produse……vom mai reveni cu siguranta

 860. Locatia excelenta, curatenia si atmosfera din curte excelente, buna parcarea si restaurantul aproape Old Lisabon

 861. Locatia este foarte buna, aproape de centru vechi si localuri. Parcare in curte. Camera a fost spatioasa si curata

 862. Gazda foarte primitoare, ne-a asteptat cu un loc de parcare “rezervat” chiar in fata intrarii Proprietatea a fost foarte curata. Desi a fost foarte cald afara, inauntru nu s-a simtit deloc. Amplasarea foarte avantajoasa fata de centru, in 5 minute se ajunge in Piata Mare chiar si la mers lejer.

 863. Locatia e perfecta, la 5 minute de Piata Mare. Studio-ul este dotat cu tot ce ai nevoie, gazda a fost foarte punctuala si am comunicat foarte bine. Cu siguranta ne vom mai intoarce aici!

 864. Loca╚Ťia excelenta ├Äntr-un minut se poate ajunge ├«n centru

 865. Sejurul a fost pl─âcut. Personalul a fost amabil. Cu siguranta vom reveni!

 866. Loca╚Ťia perfecta, chiar in pia╚Ťa mare, personalul foarte amabil, camera mare spa╚Ťioas─â, micul dejun bun.

 867. Micul dejun a fost foarte bun, diversificat si suficient ! Pozitia ultra-centrala este perfecta iar pretul a fost foarte bun! Atmosfera din camera a fost perfecta ! Vom mai reveni cu mare drag !

 868. Loca╚Ťia excelent─â, gazdele absolut minunate, toate facilitatile, totul la superlativ. Am avut tot timpul sentimentul de a fi “acasa”. Multumim!

 869. Gazde remarcabile, curatenie impecabila, amplasarea absolut centrala. Un apartament mobilat cu foarte mult bun gust situat foarte aproape de Piata Mica, dotat cu absolut tot ce ai nevoie, fructele proaspete care ne-au asteptat si CAFEAUA excelenta pusa la dispozitie de gazde! Intr-un cuvant: EXCEPTIONAL!

 870. Apartament cochet,cu tot ce iti trebuie,exact in centrul orasului lângă ,Piata mica. Totul minunat!

 871. Totul a fost perfect,curat,aproape de centru,binevoitori. Il recomand și altora.

 872. – zon─â lini╚Ötit─â – locuri de parcare – camera de zi luminoasa – foarte curat – gazda a fost disponibila – toate cele necesare pentru g─âtit – frigiderul r─âce╚Öte imediat ╚Öi foarte bine

 873. Apartament spatios, curat, dotat cu toate utilitatile necesare. Gazda prompta.

 874. Apartamentul este la curte,f bine impartit,f curat,locatia perfecta,10 min de centru,ff multa liniste,bucatarie utilata,aparat de expresso,gazde f amabile

 875. Apartamentul este situat relativ aproape de centrul Sibiului intr-o zona linistita.

 876. – proprietate aflata intr-o zona linistita; – foarte aproape de centru

 877. Atat proprietarii cat si apartamentul sunt foarte ok. Este curat, ingrijit, ai tot ce trebuie si este intr-o zona usor accesibila.

 878. Situat ├«ntr-un ansamblu rezidential nou, sigur si linistit, la 20 min. de mers pe jos de gara si centrul istoric. Apartamentul de la etajul 2 este modern, decorat si echipat cu tot ce este necesar, inclusiv facilit─â╚Ťi foarte bune pentru masa si preg─âtirea acesteia. De asemenea multe informa╚Ťii utile si amabile din partea gazdei.

 879. Linistea,curatenia,apropierea de centru si locul de parcare. Vom reveni cu drag si ne vom caza de cate ori venim in Sibiu .

 880. – mic dejun bun – aproape de centru – parcare – liniste – suita spatioasa

 881. Pat mare confortabil.prediune buna la apa de la dus

 882. Loca╚Ťia aproape de centru. Parcare proprie. Ospitalitate. Camere foarte spatioase

 883. Totul a fost foarte bine. De la amabilitatea gazdei ╚Öi pana la cur─â╚Ťenie. Un studio m─âricel pt o vacanta,cu toate dot─ârile necesare, cu baie mare, foarte curat, lini╚Öte, ╚Öi nu mai spun de amplasare care este chiar ├«n centru, lipita de cl─âdirea prim─âriei, chiar ├«n pia╚Ť─â mare.

 884. Este foarte frumos, curat, confortabil si gazda sociabila.

 885. Pozitionarea apartamentului este excelenta iar curatenia exemplara.

 886. Camera, mare, curata, cu un pat (la etaj) foarte confortabil. Restaurantul, personalul, privelistea!

 887. Loca╚Ťia hotelului, micul dejun foarte bun, restaurantul foarte fain, cur─â╚Ťenie in camera, personalul foarte politicos ╚Öi dr─âgu╚Ť

 888. Foarte curat, extrem pe bine pozitionat chiar in inima orasului, micul dejun bun, zona spa binevenita si relaxanta

 889. Hotel aproape de Piata de Craciun. Camere calduroase. Nu se aude zgomotul strazii.

 890. Amplasare foarte favorabilă, personal amabil , mic dejun bun și variat .

 891. Pozi╚Ťia hotelului. Amabilitatea personalului. Micul dejun excelent

 892. Curat, , bine amenajat si utilat, amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de orice obiectiv din centru.

 893. Loca╚Ťie excelent─â, acomodare de nota 10. Apartamentul e ca ├«n poze. M-am sim╚Ťit excelent. Recomand!

 894. Apartamentul a fost foarte curat, spatios, foarte bine utilata bucataria, baia deosebit amenajata, exact ca pe booking. Totul a fost superb. Daca vom mai ajunge prin zona cu siguranta vom reveni.

 895. Atat proprietarii cat si apartamentul sunt foarte ok. Este curat, ingrijit, ai tot ce trebuie si este intr-o zona usor accesibila.

 896. Situat ├«ntr-un ansamblu rezidential nou, sigur si linistit, la 20 min. de mers pe jos de gara si centrul istoric. Apartamentul de la etajul 2 este modern, decorat si echipat cu tot ce este necesar, inclusiv facilit─â╚Ťi foarte bune pentru masa si preg─âtirea acesteia. De asemenea multe informa╚Ťii utile si amabile din partea gazdei.

 897. Linistea,curatenia,apropierea de centru si locul de parcare. Vom reveni cu drag si ne vom caza de cate ori venim in Sibiu .

 898. Gazda foarte amabila, apartamentul amenajat cu mult bun gust ╚Öi dotat cu absolut tot ce-╚Ťi trebuie, p├ón─â la cele mai mici detalii.

 899. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 900. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te sim╚Ťi ca acas─â. Este aproape de centru….dar ├«n acela╚Öi timp intr-o zona lini╚Ötit─â. Gazda de nota 10. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 901. Totul! Ne-a plăcut atât de mult, ca am mai stat o noapte în plus!

 902. Totul! Ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, confort, paturi mari, complet utilat. Totul a fost la superlativ

 903. Curatenia , aproape de centru, apartamentul este bine echipat si spatios. Recomand cu încredere.

 904. Totul a fost minunat.Gazda este foarte ok,cur─â╚Ťenie,apartamentul este dotat si utilat cu absolut tot ce este necesar.

 905. Foarte amabila gazda, a raspuns foarte rapid la orice intrebare.

 906. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, gazda super ├«n╚Ťeleg─âtoare, apartamentul foarte dr─âgu╚Ť mobilat, curat ╚Öi spa╚Ťios.

 907. Distan╚Ťa foarte mic─â fa╚Ť─â de gar─â ╚Öi obiectivele turistice. Lini╚Ötea propriet─â╚Ťii. Dot─ârile auxiliare (usc─âtor de p─âr, fierb─âtor, cuptor cu microunde, cafetier─â). Eficien╚Ťa comunic─ârii cu proprietarul.

 908. Am fost foarte placut impresionata : gazda deosebit de amabila, mi-a indicat atractiile turistice, culturale si …gastronomice ale Sibiului. Apartamentul, foarte curat, are eleganta simplitatii, cu tot ce este necesar. Raport calitate -pret foarte bun. Voi reveni in acest splendid oras si, evident, la Alexandra Studios !😊😊😊

 909. Aproape de atractiile turistice, restaurante, cafenele, etc.

 910. Ne-am simtit excelent! Camerele spatioase, curatenia exemplar─â, caldura o puteai regla, patul extrem de confortabil, programe la televizor foarte multe, vederea de la etajul 8 foarte frumoas─â. Micul dejun bogat si diversificat, cafeaua foarte bun─â. Spatiile interioare ale hotelului frumos amenajate, la receptie un brad imens ├«mpodobit ├«n argintiu, iar ├«n restaurant unul ├«mpodobit ├«n ro┼ču. Am mai fost acum 2 ani ├«n acest hotel, ne-am sim┼úit mult mai bine acum ┼či cred ca hotelul a evoluat ├«n mod pozitiv.

 911. Locatie buna, camera frumoasa, curata, mic dejun ok

 912. ├Än rest cur─â╚Ťenie, pat confortabil, mic dejun, toate super ok. Loca╚Ťia este extraordinara.

 913. Multumim gazdei,ne am simtit ca acasa,tot confortul,foarte aproape de centru,recomand cu caldura.

 914. A fost super frumos aranjat și aproape de centrul vechi.

 915. Pozi╚Ťia excelent─â, l├óng─â Pia╚Ťa Mic─â. Confortabil, lini╚Ötit, pl─âcut. Posibilitate de parcare. Proprietarul foarte amabil.

 916. Foarte aproape de centru (de Pia╚Ťa Mare), de magazine, proprietarul foarte amabil.

 917. Excelent! Cur─â╚Ťenie, confort, loca╚Ťie foarte bun─â, gazda de nota 20!Vom reveni cu drag!

 918. Apartament curat, utilat cu tot ce e necesar pentru un sejur reusit. Foarte aproape de centrul vechi.

 919. Curat , cald , amplasat foarte aproape de piata mare din Sibiu ! Ideal pentru 2 persoane !

 920. Locatia exact in centru, in Piata Mare, este un avantaj. Cald, curat, raport calitate-pret foarte bun, chicineta dotata cu tot ce este necesar, liniste, check-in eficient. Vom reveni cu siguranta

 921. O experienta placuta datorita locului unde se afla, foarte aproape de Piata Mare. Recomand.

 922. Amplasare excelenta, camera mare, cu balcon, in interior hotelul este foarte elegant. Vom reveni cu placere

 923. Micul dejun bun, personal amabil, apartament spa╚Ťios, c─âlduros.

 924. Pozitia hotelului, f. aproape de pia╚Ť─â. Mic dejun variat si bun. Personalul f. atent la nevoile oaspe╚Ťilor. Hotelul are un aer aristocrat ├«nc─â de la intrare.

 925. A fost curat. Aveam toate dotarile necesare. Amplasare buna.

 926. Gazda primitoare. Totul curat si o ambianta linistita. Zona linistita. Recomand.

 927. Gazda primitoare ╚Öi locuin╚Ťa… Frumoasa, intima ╚Öi eleganta

 928. Faptul ca este foarte aproape de centru cred ca este cel mai important (maxim 5 minute de Piata Mare sau Piata Mica). Este si extrem de confortabil, curat, plin de farmec fiind intr-o casa veche. Cu siguranta va fi prima noastra optiune pt. viitoarele excursii la Sibiu.

 929. Super loca╚Ťie la doi pa╚Öi de orice obiectiv turistic in Centrul Istoric.Foarte curat, gazda primitoare si apartamentul cu un aer specific zonei .Vom reveni !

 930. Designul apartamentului ne-a facut sa ne simtitm ca intr-o casa veche din Sibiu, are un farmec deosebit.

 931. Recomand cu ├«ncredere proprietatea! Gazda calda ╚Öi primitoare, camerele extrem de curate ╚Öi spa╚Ťioase! Cu siguran╚Ťa vom mai reveni c├ót mai cur├ónd!

 932. Apartament mare, modern si foarte curat. Ne-am simtit foarte bine!

 933. Foarte curat si spatios Am fost cu patru copii si am avut tot confortul

 934. Locatie perfecta , priveliste superba asupra orasului , mic dejun fabulos !!!! Totul perfect !!! Un sejur minunat !!!!

 935. Mic dejun consistent, variat, cu produse traditionale. Locatie excelenta

 936. Micul dejun bogat si diversificat, mancarea foarte gustoasa. Personal amabil. Locatia centrala, aproape de principalele obiective turistice.

 937. Pozitia hotelului este exceptionala, langa Piata Mare. Personal amabil si atent la nevoia clientilor, ambianta placuta, foarte curat.

 938. Micul dejun divers si gustos,pentru toate gusturile.

 939. Mic dejun consistent,variat ,cu acuratete pentru igiena.Hotel vechi ,clasic ,confortabil cu o locatie ideala scopului propus:Targul de craciun ( ziua si seara! ) Brukenthal,orasul vechi ,bisericile,pietonalul,etc.

 940. Gazda foarte amabila si prompta. Apartamentul este curat si ingrijit. Zona linistita si acces facil catre orice destinatie din Sibiu.

 941. Gazda foarte primitoare si sociabila. Apartamentul este amplasat relativ aprope de centru. Am beneficiat de toate facilit─â╚Ťile . Noua ne-a pl─âcut ╚Öi dac─â va mai fi ocazia vom reveni cu pl─âcere !

 942. Amplasare buna la 5 min cu masina de centrul istoric ,panorama frumoasa cu vedere la munte iar zona era linistita

 943. Loca╚Ťia/pre╚Ťul/promptitudinea/primirea

 944. Excelent O loca╚Ťie excelent─â,cu oameni deosebiti de amabili,un pre╚Ť calitate excelent.Abia astept sa revin cu placere.🙏

 945. A fost curat,personalul dr─âgu╚Ť si micul dejun delicios.

 946. Hotelul e foarte frumos , curat , calduros , e super aproape de Târgul de Crăciun .M-as intoarce cu drag.

 947. O locatie superba .Micul dejun foarte variat si foarte gustos .Patul foarte confortabil .totul minunat .revenim cu drag

 948. Pozi╚Ťia hotelului. Camera superb─â, un pat foarte confortabil. Ne-am odihnit excelent. Micul dejun a fost ok, nu foarte, foarte variat, dar ├«ndeajuns.

 949. Apartament spatios , poate gazdui usor o familie cu 4 membrii. Foarte curat ,foarte aproape de zonele de interes , parcare facila . Canapelele din sufragerie m-au cucerit…cred ca a fost mai bine ca acasa . Apartamentul te face sa te simti Acasa. Daca ar fi sa aleg inca o data Sibiul as reveni cu drag aici !

 950. Apartament nou, Host-ul de nota 10, spa╚Ťios, zona central─â, sper sa fie liber c├ónd ma ├«ntorc la Sibiu

 951. Am revenit cu mult─â pl─âcere ├«n acest loc!Ne am sim╚Ťit c─â acasa,totul impecabil!Mul╚Ťumim gazdei,va deveni apartamentul preferat c├ónd vom mai ajunge ├«n Sibiu.

 952. Recomand cu ├«ncredere proprietatea! Gazda calda ╚Öi primitoare, camerele extrem de curate ╚Öi spa╚Ťioase! Cu siguran╚Ťa vom mai reveni c├ót mai cur├ónd!

 953. Apartament mare, modern si foarte curat. Ne-am simtit foarte bine!

 954. Foarte curat si spatios Am fost cu patru copii si am avut tot confortul

 955. Mi-a pl─âcut absolut totul, personalul este foarte amabil, loca╚Ťia hotelului este foarte buna. Camera a fost foarte curat─â, foarte cald, cu o priveli╚Öte superb─â. Recomand cu mare drag.

 956. Pozi╚Ťia central─â, cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului .

 957. Distan╚Ť─â fata de centru, m├óncarea de la restaurant ╚Öi promptitudinea in preg─âtirea ei ╚Öi priveli╚Ötea spre ora╚Ö

 958. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 959. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 960. Loca╚Ťie f aproape de centru. Raport pre╚Ť-calitate – pozi╚Ťie f bune.

 961. Gazda a fost foarte amabila, cur─â╚Ťenie in camera, camera mare, Buc─ât─ârie separat─â. Totul a fost super! Buc─ât─âria era dotata cu tot ce trebuie, farfurii, crati╚Ťe, aparat de cafea, microunde, pr─âjitor de p├óine, fierb─âtor de apa. Baia curat─â. Dormitorul spa╚Ťios. Recomand aceasta cazare cu tot dragul! Cu siguran╚Ťa voi reveni!

 962. Locatie excelenta, proprietatea arata impresionant. Totul aranjat cu bun gust.

 963. Curatenia,bucataria complet utilata,faptul ca este situat chiar in centru,locurile de parcare din imediata apropiere a locatiei si disponibilitatea gazdei.Recomandam cu incredere,mai ales ca am mers cu un bebe de 1 an si ne am sintit minunat.

 964. Apartamentul are o localizare excelenta. La 5 min de mers pe jos de Piata Mare, fix langa catedrala ortodoxa. Langa locatie exista un magazin alimentar, foarte necesar. Apartamentul este foarte spatios. Dispune de centrala proprie pe care o puteti regla dupa bunul plac.

 965. Locatie superba si la 3 min de targul de Craciun. Ne-a placut ca este foarte curat si ingrijit apartamentul. Vom recomanda si prietenilor locatia ! Multumim!

 966. Este foarte curat, locatie la 5 minute de Piata Mare, gazda extrem de placuta si primitoare. Sigur vom apela din nou cand ne vom intoarce!

 967. Conditii excelente de cazare, colaborare foarte buna cu proprietarul. Recomand cu drag, curatenie peste asteptari. Ideal ptr familii cu copii.

 968. Cur─â╚Ťenia la superlativ..m-am simtit extraordinar.Apartamentul mobilat foarte dragut si cu gust. MERITA!!

 969. Apartament situat la 5 min de mers de centru, mobilat modern si cu gust, curat. Proprietarul este amabil si prietenos.

 970. Loca╚Ťia este foarte bine amplasat─â , arat─â foarte bine ,muuuuult─â caldura ╚Öi o gazda excep╚Ťional─â! Revenim cu drag !!!!♥️♥️♥️

 971. Curat, în centru, gazde primitoare. A fost o ședere foarte faină

 972. proprietara un om deosebit iar locatia de exceptie

 973. Totul a fost conform asteptarilor. M-am simtit foarte bine. A fost liniste si locatia aleasa a fost aproape de Teatrul Thalia, unde aveam nevoie. Recomand cu caldura.

 974. A fost foarte aproape de centrul istoric si de teatrul Thalia. Am avut noroc cu parcarea chiar sub fereastra.Gazde foarte amabile.

 975. foarte bine amplasat, langa piata mare , luminos, foarte curat, dotat cu absolut orice ai putea sa ai nevoie, gazda locuieste in aceasi proprietate dar in alt apartament; disponibila oricand , dar discreta prezenta ei ; in centru dar foarte liniste

 976. amabilitatea gazdelor ╚Öi cur─â╚Ťenia apartamentului. faptul ca apartamentul se afla in apropierea centrului.

 977. Locatia este foarte buna ,apartamentul spatios bun pt damili cu copii merg in fiecare an la acest apartament si ma simt foarte bine .Proprietara a fost f draguta intodeauna si am rugato cu un check in mai tarziu si mereu ma ajutat.

 978. Stilul mobilierului din living. Comunicarea cu proprietara :).

 979. Curat, camera spatioasa, mic dejun diversificat si bun, personal ok, lift, spa ok, piscina ok, prosoape, halate, slapi.

 980. In general totutul ok .Hotelul in stilul lui.micul dejun dejun variat, amabilitatea personalului .

 981. Hotel vechi, foarte bine intretinut, foarte curat dar cel mai mult m-a impresionat arhitectura pe care si-a pastrat-o, lampadare, mobilier, tablouri, absolut totul in aceeasi nota vitenge. Felicit─âri managerului !!!

 982. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 983. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 984. Loca╚Ťie f aproape de centru. Raport pre╚Ť-calitate – pozi╚Ťie f bune.

 985. Amplasarea extraordinara, chiar in centru! Am comunicat foarte usor cu gazda. Curatenia a fost OK. Pretul excelent pentru locatie!

 986. Multumim pentru tot. A fost minunat:personal, loca╚Ťie, curat …tot. Un nou an cu s─ân─âtate ╚Öi ├«mpliniri

 987. Locatia este super-centrala (pe o strada comerciala pietonala, langa Piata Mare si in apropierea obiectivelor importante din centrul istoric). Distanta, pe jos – mers lejer, de la gara pana la pensiune 15-20 min. Incalzire buna si multa liniste, datorita amplasarii cladirii intr-o curte interioara. Baia spatioasa si modern utilata.

 988. Gazda foarte amabila, apartamentul amenajat cu mult bun gust ╚Öi dotat cu absolut tot ce-╚Ťi trebuie, p├ón─â la cele mai mici detalii.

 989. Apartamentul este foarte frumos amenajat, ingrijit. Ideal pentru familii cu copii.

 990. Totul a fost perfect. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie….chiar te sim╚Ťi ca acas─â. Este aproape de centru….dar ├«n acela╚Öi timp intr-o zona lini╚Ötit─â. Gazda de nota 10. Recomand cu toat─â ├«ncrederea.

 991. Totul a fost minunat,gazdele amabile. Apartamentul este într-o zona bună, aproape de Mall, benzinării, are tot confortul necesar. La interior ai tot ce iti trebuie pentru o ședere plăcută.

 992. Bloc locativ nou, amplasat aproape de mall * Kauflad si Lidl) in apartament este atmosfera si interior placut. Este tot necesar. Balconul este foarte mare. Tot a fost cum trebie sa fie:)

 993. Apartament nou, modern mobilat si utilat, foarte curat, gazda primitoare si foarte amabila. Recomand pentru familie 😊

 994. Totul corespunde perfect descrierii.Personalul foarte amabil.A fost curat,la bucatarie am gasit ce am avut nevoie pt.cafea ,ceai (pe care le-am avut asigurate),am avut apa plata si minerala gratis.Daca am fi vrut sa gatim aveam cele necesare :plita,ustensile de gatit,ulei,otet,sare,zahar.La baie toate articolele necesare ai uacator de par.

 995. Totul. De la gazda ╚Öi pana la confortul ├«n care am stat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni cu drag.

 996. Locatie buna aproape de piata mare,gazda primitoare curatenie si tot ce ai nevoie!! Foarte multumiti!

 997. Vila Antica este o proprietate amplasata la 7 minute de gara din Sibiu si 10 minute distanta fata de centrul vechi. Este o vila eleganta, camerele sunt spatioase si dotate corespunzator.

 998. Superb, cald, curat, aproape de centru, loc de parcare, liniste…cu siguranta vom reveni.

 999. Stil, bun gust, o adevarata placere. O invitatie garantata pentru o viitoare calatorie.

 1000. Locatia este grozava, chiar in Piata Mare, in “buricul” targului.

 1001. Cl─âdirea veche si reconditionata fain. Camera spatioasa. Un atu este ca hotelul e situat in Poata Mare si de aici, ajungi usor in tot centrul vechi.

 1002. Locatie superba chiar in centrul istoric . Cladire frumoasa decorata corespunzator

 1003. Mobilier, picturi – bine p─âstrate… Vechi ╚Öi modern ├«n acela╚Öi timp. Frumos, lini╚Öte…

 1004. Mic dejun excelent, locatie excelenta, loc de parcare asigurat gratuit, camera spatioasa. Club amplasat in asa fel incat nu deranjeaza clientii care vor sa se odihneasca.

 1005. Hotelul este situat la aprox.100 de metrii de Piata Mare, am avut o camera frumoasa, confortabila, mic dejunul era ok. Ne-am simtit bine, pacat pentru spatiul de spa,care era foarte neglijat.

 1006. Loca╚Ťia,cur─â╚Ťenia,faptul c─â nu am fost deranja╚Ťi in niciun fel de personal.

 1007. Cur─â╚Ťenie, amplasare central─â, cald, camera mare ╚Öi spa╚Ťioas─â.

 1008. Locatie perfecta daca vrei sa fii chiar in centrul orasului.

 1009. Totul a fost perfect.Foarte curat, frumos amenajat, gazdele prietenoase, c─âldur─â, foarte aproape de centru.Vom reveni cu siguran╚Ť─â.

 1010. Gazda de nota 20.Usor de ajuns la locatie(gazda s-a oferit sa ne ia de la gara). Aproape de centru, gara si majoritaea obiectivelor turistice din Sibiu. Dispune de toate facilitatile si este foarte curat.Multumim pentru sejurul perfect

 1011. Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul foarte frumos, curat si dotat cu tot ce trebuie. Toate dotarile functionale. Zona linistita, zonele de interes (gara, statie autobuz, centru sau piata) sunt la cateva minute distanta.

 1012. Este foarte aproape de centru. Camer─â mare cu toate facilitatile

 1013. Apartamentul a fost curat si confortabil. Pretul excelent. Multumim Alex Appartaments

 1014. Locatia, pretul, amplasarea – se putea ajunge foarte usor in centru. Curatenia si amabilitatea gazdei. Paturile au fost confortabile.

 1015. Putin aiurea plasat apartamentul, mai ales daca ajungi noaptea, dar personalul te indruma foarte clar si este foarte politicos si binevoitor! Mi-au facut o impresie buna de la primul apel cand am spus ca trenul meu ajunge abia la ora 23 in ciuda orei de check in pana la 20. Personalul mi-a spus ca este in regula si m-au ghidat spre cum ar trebui sa procedez odata ajunsa acolo. Camera este super frumos decorata! Si ai cuptor cu microunde, prajitor de paine, aparat de fiert apa, cafetiera si cafea. Foarte curat si superb aranjate paturile si pernele din pat. Este cald in camera si este si apa calda. Sincer, genial loc! Merita 100%!!

 1016. Amplasarea extraordinara, chiar in centru! Am comunicat foarte usor cu gazda. Curatenia a fost OK. Pretul excelent pentru locatie!

 1017. Multumim pentru tot. A fost minunat:personal, loca╚Ťie, curat …tot. Un nou an cu s─ân─âtate ╚Öi ├«mpliniri

 1018. Personalul, amplasare, confort, totul la superlativ!

 1019. Pozi╚Ťionarea foarte buna a hotelului, personal amabil, view decent. Mic dejun ok.

 1020. Superb! Totul a fost de nota 10! Recomand cu incredere!

 1021. Un studio mic ╚Öi dr─âgu╚Ť, foarte aproape de zona centrala. Mi-a pl─âcut ideea de self check-in – preluatul cheii dintr-o zona esterioasa blocului, dintr-o mica cutiu╚Ť─â cu cifru.

 1022. Amplasarea centrala a imobilului, echiparea buna a bucatariei, discretia proprietarei si accesibilitatea in garsoniera.

 1023. Loca╚Ťia central─â, spa╚Ťiul generos, dot─âri, condi╚Ťii.

 1024. Locatie foarte aproape de centru. Apartament spatios si curat. Foarte linistit. Utilat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de cateva zile.

 1025. Loca╚Ťia este superba si super aproape de atrac╚Ťiile din centrul ora╚Öului. Apartamentul a fost curat si foarte bine amenajat.

 1026. Decorul superb ╚Öi totul foarte confortabil! Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de utilit─â╚Ťi iar loca╚Ťia extraordinar─â, la 5 minute de t├órgul de Cr─âciun ╚Öi alte atrac╚Ťii turistice ❤️

 1027. Personal de nota 10, camera spatioasa, mic dejun delicious. Recomand cu incredere.

 1028. Cur─â╚Ťenie, personal foarte amabil, amplasare central─â

 1029. Camera mare si încălzită, personalul hotelului prietenos.

 1030. – Un hotel foarte frumos, intim, amplasat in centrul Sibiului. – curatenie impecabila – mic dejun fabulos, servit in camera, din cauza reatrictiilor privind Covid – Politetea si amabilitatea personalului, la superlativ – apartament cu doua dormitoare foarte spatios. Baie cu produse de igiena de calitate. Paturi si perne foarte confortabile – Ne-a placut si vom reveni cu drag la Art Hotel

 1031. O locatie perfecta pentru a vizita centrul istoric. Camera si Baia curata si aranjate cu gust. Mic dejun gustos.

 1032. La plecare mi s-a oferit o sticla de vin pentru a compensa lipsa tirbusonului. Hotel elegant si foarte curat.

 1033. Gazda a fost foarte amabila si receptiva. Amplasarea foarte comoda. Totul este la nivel inalt. Multumiri gazdei pentru sejurul din Sibiu.

 1034. Confort, cur─â╚Ťenie, spa╚Ťiu generos, locatie excelenta.

 1035. Totul, mai ales ca loca╚Ťie este ├«n centru ╚Öi ai acces u╚Öor la tot ce ai putea avea nevoie.

 1036. Personalul foarte amabil, inclusiv faptul ca ai o cafea dimineata din partea casei spune ceva despre amabilitatea gazdelor! Deasemenea, pensiunea este bine situata, foarte aproape de centru – 5 minute de mers cu masina.

 1037. Camera mare, pat comod, servici precum halate si ceai!

 1038. Cazarea a fost excelenta. Pat comfortabil, camera destul de spatioasa si dotari noi.

 1039. Recomand! Totul a fost foarte curat.. Paturile foarte confortabile ╚Öi super c─âldur─â Cu siguran╚Ť─â o s─â revenim! MUL╚ÜUMIM

 1040. Amplasarea, cur─â╚Ťenia, amabilitatea ╚Öi aten╚Ťia gazdei (am avut c─âldur─â). Am fost ├«ndrumat─â de proprietar pentru a ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â la pensiune. Am apreciat lini╚Ötea ├«n pensiune.

 1041. Amplasarea în zona centrală ideală pentru toate obiectivele turistice. Recomandam cu drag

 1042. Ne-a plăcut faptul ca e aproape de centru și e un apartament primitor.

 1043. Apartamentul este foarte spa╚Ťios si curat, camerele sunt frumoase, fiecare dispune de baie proprie, insa una nu dispune de dus ( are doar o cada cu un robinet). Gazda este foarte politicoasa ╚Öi dr─âgu╚Ť─â. Apartamentul este foarte aproape de centru si dispune de mai multe facilitati : masa de calcat cu fier de calcat, uscator de par, prosoape curate, fierbator de apa, semineu electric, televizor in sufragerie etc.

 1044. Amplasarea chiar in centrul vechi a facut sa fie usor de atins obiectivele propuse, fara a apela la un mijloc de transport. Gazda foarte atenta la confortul nostru, desi nu am cunoscut-o. Liniste, curatenie Baile foarte frumoase si apatioase. Curatenie fara repros, un dormitor mare si luminos, al doilea destul de mare, dar cu lumina naturala putina. Semineul da un aer foarte placut seara, la intalnirea cu prietenii. Ne-am simtit bine si vom reveni si cu alta ocazie.

 1045. Totul, De la gazda ╚Öi p├ón─â la confortul ╚Öi cur─â╚Ťenia in care am stat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 1046. Totul corespunde perfect descrierii.Personalul foarte amabil.A fost curat,la bucatarie am gasit ce am avut nevoie pt.cafea ,ceai (pe care le-am avut asigurate),am avut apa plata si minerala gratis.Daca am fi vrut sa gatim aveam cele necesare :plita,ustensile de gatit,ulei,otet,sare,zahar.La baie toate articolele necesare ai uacator de par.

 1047. Totul. De la gazda ╚Öi pana la confortul ├«n care am stat. Cu siguran╚Ť─â vom reveni cu drag.

 1048. O loca╚Ťie super curata, dotat─â cu tot ce ai nevoie! Tot confortul de acasa🤗

 1049. Cur─â╚Ťenie iar apartamentul arata mai bine decat in poze. Recomand cu incredere. Totul este la superlativ!

 1050. Un apartament foarte curat și bine amenajat. A fost o plăcere să ne oprim aici. Recomand!!

 1051. hotelul se afla in centrul orasului. camera era frumos amenajata

 1052. Locatie excelenta, mic dejun suficient de bogat, servire buna. Paturi comfortabile.

 1053. Mi-a placut tare mult ca am avut camera la etajul 8 si oferea o priveliste superba a orasului. Camerele curate, spatioase, pat confortabil. Micul dejun diversificat, servit frumos de catre domnii ospatari. Exista in camera fier de calcat si masa.

 1054. Loca╚Ťia hotelului, cur─â╚Ťenia, grija personalului pt respectarea normelor de protec╚Ťie ├«mpotriva Covid ! Toat─â lumea poart─â masc─â ├«n spa╚Ťiile publice, este un sentiment de siguran╚Ť─â ! Mi-a pl─âcut ╚Öi modul de organizare pt servirea micului dejun !

 1055. Camerele mari, pozi╚Ťie f buna, TV Smart cu Netflix, baia cu jacuzzi, parcare gratuit─â.

 1056. Amplasat central, intr-o zona numai cu acces pietonal

 1057. Respectarea protocoaleleor anti covid de catre personalul hotelului. Sterilizarea cu generator de ozon a fiecarei camere dupa plecarea fiecarui turist.

 1058. Totul! Servirea, ospitalitatea, cur─â╚Ťenia, confortul!

 1059. Amplasarea hotelului permite un acces usor la punctele de atractie din centrul vechi al orasului.

 1060. Am g─âsit un hotel care confirm─â a╚Ötept─ârile, ba chiar le dep─â╚Öe╚Öte, o camer─â curat─â ╚Öi care este reflectat─â corect ├«n pozele de pe booking, ╚Öi o loca╚Ťie perfect─â facilit├ónd vizitarea ora╚Öului dar fiind ╚Öi lini╚Ötit─â. Am petrecut doar o noapte pentru c─â at├ót ne-a permis timpul, dar sigur ne vom ├«ntoarce.

 1061. Camera f eleganta, curat , servire bine organizata avand in vedere ca am mers in perioada pandemiei, locatie excelenta in centru, usor de ajuns

 1062. Asezarea super a locatiei. Camerele arata f bine. Suita de familie cu terasa ne-a surprins f placut. Camerele sunt ok ca spatiu si dotari.

 1063. Locatia este excelenta, langa padure intr-o zona linistita si cu aer curat, fara zgomotul orasului. Personal amabil si foarte atent . Totul este foarte curat atat in camere cat si in zonele comune care sunt dezinfectate frecvent. Gazdele se straduiesc sa iti faca sejurul cat mai placut chiar daca o mare parte din facilitatile locatiei sunt inchise din cauza pandemiei ( spa, piscina , restaurantele din interior…)

 1064. Micul dejiun variat , curatenia excelenta. Personalul foarte amabil si primitor.

 1065. Camera spatioasa si foarte curata(cu accente suplimentare pentru igienizare). Patul foarte confortabil!

 1066. Foarte curat si un mic dejun in camera senzational

 1067. Micul dejun a fost fabulos !Personalul foarte amabil.Vom reveni cu drag !

 1068. Loca╚Ťie central─â, personal amabil, camer─â ╚Öi baie curat─â, mic dejun ok, sal─â fitness cu dotare medie dar calitativ─â.

 1069. Totul a fost excelent! Curatenie, confort, personal amabil! Va recomand cu caldura!

 1070. Ar fi fost bun un cuptor cu microunde , dar ne-am descurcat si fara.

 1071. Confort, curatenie si spatiu! Apartamentul a fost exact ca in poze, camerele separate, excelent pentru o familie cu doi copii. Am rezervat fara plata in avans si am putut plati cu cardul voucher de vacanta. Multumim pentru minivacanta reusita!

 1072. Micu dejun bun.Hotel amplasat superb in Piata Mare.Camere curate si amenajate cu bun gust.Liniste.Terasa foarte frumoasa , ofera peisajul deosebit al Pietii Marii.Am fost ajutati sa gasim un loc de parcare.

 1073. Camera mare, curata,mancarea deosebita si proasp─âta, terasa cea mai frumoasa din Piata Mare. Recomand 👍 Noi vom reveni cu siguran╚Ť─â. 🔝

 1074. Din pacate, micul dejun nu este inclus in pretul cazarii.

 1075. Curatenie, servicii anti-covid exceptionale, mic dejun diversificat si gustos, personal foarte amabil!

 1076. Camera confortabila,curata,wi-fi ok,mic dejun f ok

 1077. Locatie f buna, mic dejun f bun , se respecta masurile de preventie Covid 19, camere spatioase

 1078. Un hotel cu ╚Ötaif, excelent plasat – la kilometrul zero al municipiului Sibiu, personal care ├«╚Ťi r─âspunde la ├«ntreb─âri cu z├ómbetul pe buze, m├óncare bun─â, atmosfer─â… imperial─â.

 1079. Fix in centru, parcare, camera arata bine, un TV gigantic

 1080. Fff bogat si gustos. Orele tarzii constituie un avantaj.

 1081. Locatie exceptionala, chiar in centrul orasului. Mancarea de la restaurantul hotelului foarte buna. Camera foarte curata, la fel si baia.

 1082. Loca╚Ťia excelenta, parcare mare ( cam piperat─â plata!!), am avut camera cu vedere c─âtre oras, geamuri duble, nu se auzea g─âl─âgia str─âzii, caldura. Mic dejun basic, f─âr─â niciun fel de fructe, personalul Ok.

 1083. Amplasamentul, foarte aproape de obiective turistice. Camera curata si incapatoare. Personalul dragut. Optiune de mic-dejun in camera. Parcare privata sau parcare publica langa hotel

 1084. Camera spa╚Ťioas─â, mic-dejun diversificat, personal amabil, parcare ├«n imediata apropiere, loca╚Ťie central─â.

 1085. Locatia, zona f ok, linistita, aproape de toate principalele atrac╚Ťii, camera frumoasa ╚Öi curat─â, mic dejun excelent.

 1086. Micul dejun excelent, hotel elegant, foarte curat.

 1087. Totul superlativ! Felicitari personalului! Cu siguranta,la Sibiu doar la Golden Tulip ma voi caza.

 1088. POZITIONARE FOARTE BUNA , MANCAREA FOARTE BUNA , PERSONAL AMABIL

 1089. primire calduroasa , pozitie foarte buna a hotelului, camera cu pat twin unul bun – celalat cam nepotrivit…

 1090. Foarte frumos amplasat hotelul, foarte comod patul, mic dejun mare si variat. Ma voi intoarce cu drag acolo!

 1091. Amabilitatea personalului, respectarea regulilor de igienizare

 1092. Hotelul este luxos, se afla langa padure, insa in apropiere trece soseaua ceea ce creaza un disconfort pentru cei ce ocupa camerele de langa aceasta. Personalul foarte receptiv si atent.

 1093. locatie perfecta in Piata Mica din Sibiu, cladirea e fascinanta, camerele mari , curtenie , micul dejun delicios!o recomandam ! si vom reveni!

 1094. Locatia este excelenta , iar camerele sunt foarte elegante si curate iar cele cu vedere spre piata sunt foarte luminoase !

 1095. Locatia este excelenta , si camerele arata foarte bine . Mancarea de la restaurant este foarte buna , preturile usor cam piperate.

 1096. Camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu gust, pat confortabil.

 1097. Camera ok, chiar dac─â era in cl─âdirea veche, totul renovat, mai pu╚Ťin baia. Baia avea un miros puternic de canalizare, ├«ns─â au fost dr─âgu╚Ťi ╚Öi ne au schimbat camera. Respecta cu stricte╚Ťe normele cu privire l covid, personalul de la restaurant, nota 1000

 1098. marimea camerei, personalul, parcare mare , mic dejun f bun

 1099. Loca╚Ťia excelenta, hotelul este renovat, elegant, patul foarte comod, cur─â╚Ťenie. M├óncarea la restaurant foarte buna.

 1100. Bucataria si servicii nota 9, locatia 10. Personalul amabil, ambianta placuta. Am fost incantat.

 1101. Absolut tot. De la calitatea personalului, m├óncare, p├ón─â la vibra╚Ťia locului.

 1102. Aproape totul imi place – ambientul, camerele, personalul.

 1103. curatenie/amabilitatea personalului/parcare gratis. pozitia hotelului,f aproape de centru.

 1104. Așezarea hotelului foarte aproape de centrul vechi. Are parcare. Camere foarte curate. Personal prietenos. Recomand cu mare încredere.

 1105. Pozi╚Ťionarea hotelului, acesta aflandu-se chiar ├«n centrul istoric, ├«n spatele Prim─âriei Sibiu. Personalul foarte atent, lini╚Öte, mic dejun bogat. Vom reveni cu mare placere.

 1106. Este foartecurat. Sunt atenti la detalii. Este liniste, si este ralativ ok cu parcarea.

 1107. Micul dejun a fost foarte bun in prima zi, spre deosebire de a doua zi cand majoritatea tipurilor de mancare din ziua precedenta lipseau, iar la ora 11 nu se mai gasea aproape nimic.

 1108. Vederea panoramică este superbă ! Micul dejun este ft bun, iar cafeaua savuroasă ! Curat și modern

 1109. Totul, incepand de la receptionera profi care ne-a intampinat pana la cameristele vesele si vorbarete.

 1110. Mic dejun bogat si complet, camera spatioasa, baie luxoas─â cu cad─â…mai rar gasesti cu cad─â. Personal ok, curatenie, etc.

 1111. Absolut totul. Camerele , confortul, cur─â╚Ťenia liftul panoramic ╚Öi priveli╚Ötea restaurantului de la etajul 11

 1112. Restaurantul, locatia in imediata apropiere a centrului si personalul foarte, foarte amabil si placut!

 1113. Totul a fost foarte bine, asa cum ma astept de la un hotel de 4*.

 1114. Camere frumoase, curate, incalzite foarte bine. Tv-ul avea Netflix si dac─â aveai cont puteai vedea filme. La restaurat m├óncarea a fost foarte buna, por╚Ťiile cam mari. S-a respectat distan╚Ťarea, c├óte o masa era liber─â. Totul foarte bine.

 1115. Locatie excelenta, camera spatioasa cu vedere deosebita. Totul super 😊

 1116. Locatia este de nota 10, hotelul fiind amplasat exact in Piata Mare. Personalul a fost foarte amabil si deschis. Curatenia si confortul au fost pe masura.

 1117. Totul . Loca╚Ťia , camera , baia , balconul , restaurantul , m├óncarea, promptitudinea personalului , atmosfera etc. Bravo lor ! Recomand tuturor aceast─â loca╚Ťie !

 1118. Camera curata, mare si bine iluminata. Micul dejun a fost bun.

 1119. Personalaul foarte amabil si hotelul foarte curat, tinand cont de toate regulile de protectie impotriva COVID-19

 1120. Totul , a fost perfect. Amplasarea , curatenia , confortul camerelor , privelistea .