Cazare ieftina Sfantu Gheorghe Covasna

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Narcisa si Otilia Petre din Radmanesti, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Narcisa si Otilia Petre din Radmanesti, jud. TimisCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 • Irinel si Costin Cașu din Glod, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sfântu-Gheorghe, Covasna, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Irinel si Costin Cașu din Glod, jud. SalajCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 • Marcheta si Artemisa Creangă din Silistea, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Marcheta si Artemisa Creangă din Silistea, jud. PrahovaCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 • Carmina si Felix Dragomirescu din Armaseni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sfântu-Gheorghe, Covasna, România!

  (Carmina si Felix Dragomirescu din Armaseni, jud. HarghitaCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 • Manole si Flavia Georgescu din Ciglean, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sfântu-Gheorghe, Covasna, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Manole si Flavia Georgescu din Ciglean, jud. SalajCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 • Grațiela si Alistar Burduja din Hancea, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România.

  (Grațiela si Alistar Burduja din Hancea, jud. SuceavaCazare in Sfântu-Gheorghe, Covasna, România pentru 4 persoane)

 1. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 2. Personalul foarte amabil! Copiii au avut libertate de miscare. Livingul foarte spatios!

 3. Recomand cu incredere! Gazda foarte primitoare, iar facilitatile foarte bune.

 4. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 5. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 6. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 7. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 8. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 9. Locatie ideala, aproape de centrul orasului, camera curata, personal binevoitor, mic dejun copios. Totul perfect!

 10. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 11. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 12. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 13. A fost curat, confortabil, elegant. Micul dejun a fost proaspăt,variat, cu produse din zona: cașcaval, zacusca, pâine…Zona de spa cu 3 feluri de apă și 2 saune foarte drăguță.

 14. Minunat totul. Personalul foarte amabil, curățenie. Recomand și cu siguranță vom reveni!

 15. Panorama Boutique Hotel is a wonderful place where you can relax, meet wonderful people and enjoy a great view and fresh air. The rooms are very clean and cozy, there is no restaurant, however we ate like in a restaurant. The personnel is very friendly and kindly, they ordered food for us and prepared a nice table. Since there were not many people in the hotel, we could choose the room. I strongly recommend to spend a few days at Panorama Boutique Hotel.

 16. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 17. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 18. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 19. Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 20. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 21. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 22. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 23. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 24. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 25. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 26. Personalul foarte amabil! Copiii au avut libertate de miscare. Livingul foarte spatios!

 27. Recomand cu incredere! Gazda foarte primitoare, iar facilitatile foarte bune.

 28. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 29. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 30. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 31. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 32. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 33. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 34. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 35. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 36. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 37. Camera a fost curata si cu o baie foarte mare. Totul a fost ca nou. Personalul foarte amabil. Zona de spa a fost exact ce trebuie. Noi vrem sa revenim si la vara. Recomand 😊

 38. A fost curat, confortabil, elegant. Micul dejun a fost proaspăt,variat, cu produse din zona: cașcaval, zacusca, pâine…Zona de spa cu 3 feluri de apă și 2 saune foarte drăguță.

 39. Minunat totul. Personalul foarte amabil, curățenie. Recomand și cu siguranță vom reveni!

 40. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 41. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 42. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 43. Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 44. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 45. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 46. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 47. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 48. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 49. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 50. Personalul foarte amabil! Copiii au avut libertate de miscare. Livingul foarte spatios!

 51. Recomand cu incredere! Gazda foarte primitoare, iar facilitatile foarte bune.

 52. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 53. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 54. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 55. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 56. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 57. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 58. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 59. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 60. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 61. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 62. Camera a fost curata si cu o baie foarte mare. Totul a fost ca nou. Personalul foarte amabil. Zona de spa a fost exact ce trebuie. Noi vrem sa revenim si la vara. Recomand 😊

 63. A fost curat, confortabil, elegant. Micul dejun a fost proaspăt,variat, cu produse din zona: cașcaval, zacusca, pâine…Zona de spa cu 3 feluri de apă și 2 saune foarte drăguță.

 64. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 65. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 66. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 67. Augustinbraslasu martie 3, 2019 at 10:33 am

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 68. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 69. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 70. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 71. Personalul foarte amabil! Copiii au avut libertate de miscare. Livingul foarte spatios!

 72. Recomand cu incredere! Gazda foarte primitoare, iar facilitatile foarte bune.

 73. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 74. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 75. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 76. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 77. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 78. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 79. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 80. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 81. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 82. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 83. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 84. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 85. Augustinbraslasu martie 6, 2019 at 10:59 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 86. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 87. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 88. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 89. Camera a fost curata si cu o baie foarte mare. Totul a fost ca nou. Personalul foarte amabil. Zona de spa a fost exact ce trebuie. Noi vrem sa revenim si la vara. Recomand 😊

 90. A fost curat, confortabil, elegant. Micul dejun a fost proaspăt,variat, cu produse din zona: cașcaval, zacusca, pâine…Zona de spa cu 3 feluri de apă și 2 saune foarte drăguță.

 91. Peisajul…curatenia din camere si din hotel f. ok!!Revenim la Vara!!!

 92. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 93. Amplasarea, camera suficient de mare, amabilitatea ospatarului Istvan, parculetul din fata.

 94. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 95. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 96. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 97. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 98. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 99. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 100. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 101. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 102. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 103. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 104. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 105. Camera a fost curata si cu o baie foarte mare. Totul a fost ca nou. Personalul foarte amabil. Zona de spa a fost exact ce trebuie. Noi vrem sa revenim si la vara. Recomand 😊

 106. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 107. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 108. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 109. Augustinbraslasu martie 24, 2019 at 12:34 am

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 110. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 111. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 112. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 113. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 114. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 115. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 116. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 117. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 118. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 119. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 120. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 121. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 122. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 123. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 124. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 125. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 126. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 127. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 128. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 129. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 130. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 131. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 132. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 133. Augustinbraslasu martie 30, 2019 at 1:51 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 134. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 135. Politețea și amabilitatea personalului. Locația pensiunii. Mâncărurile specifice zonei.

 136. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 137. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 138. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 139. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 140. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 141. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 142. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 143. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 144. Personalul este extraordinar, hotelul este nou, conditii excelente iar micul dejun a fost foarte bun . Felicitari!

 145. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 146. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 147. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 148. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 149. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 150. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 151. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 152. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 153. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 154. Foarte curat, mâncarea foarte bună, totul super. Vom reveni.

 155. Augustinbraslasu aprilie 2, 2019 at 7:08 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 156. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 157. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 158. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 159. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 160. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 161. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 162. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 163. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 164. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 165. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 166. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 167. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 168. atmosfera intima ,agreabila , cochet-vintage,curatenie ,spatiul cu fotolii ,mese si umbrelute amenajat afara ptr fumatori si nu numai,parcarea securizata,apropierea de centrul orasului,amabilitatea personalului

 169. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 170. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 171. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 172. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 173. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 174. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 175. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 176. Propre, literie de qualité, rapport qualité / prix, le petit déjeuner est bon.

 177. Okusen zajtrk, Dobra in mirna lokacija, sredi starega mesta. Priporočam.

 178. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 179. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 180. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 181. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 182. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 183. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 184. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 185. Totul. M.am simțit ca acasă dar cu un plus de liniște. 😀✌️

 186. Proprietarul m-a asteptat la gara si m-a adus cu masina la apartament.Apartamentul era dotat cu tot ce era necesar(inclusiv pentru gatit).Centrul era la o distanta de 10 minute plimbare pe jos.

 187. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 188. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 189. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 190. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 191. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 192. Curatenie. Confort. Personal amabil. Mic dejun diversificat!

 193. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 194. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 195. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 196. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 197. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 198. Micul dejun a fost excelent, intervalul orar suficient de larg, serviciul tip autoservire la liber, cu o oferta generoasa.

 199. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 200. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 201. Gazdele au oferit informatii care mi-au fost chiar utile.

 202. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 203. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 204. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 205. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 206. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 207. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 208. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 209. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 210. Proprietatea arata foarte bine deoarece totul este nou. Livingul si bucataria sunt foarte spatioase. Gazdele foarte primitoare. Se poate lua si micul dejun la proprietate contracost. Locuri de parcare suficiente in curtea interioara.

 211. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 212. Totul. M.am simțit ca acasă dar cu un plus de liniște. 😀✌️

 213. Proprietarul m-a asteptat la gara si m-a adus cu masina la apartament.Apartamentul era dotat cu tot ce era necesar(inclusiv pentru gatit).Centrul era la o distanta de 10 minute plimbare pe jos.

 214. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 215. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 216. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 217. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 218. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 219. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 220. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 221. Curatenie in camera, lenjerie foarte curata, la fel si prosoapele!

 222. Staff was friendly and tried their best. Restaurant had good food and great interior.

 223. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 224. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 225. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 226. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 227. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 228. Locația superba, totul este nou. Camerele sunt foarte curate, mic dejun foarte bun. Abia aștept sa revin.

 229. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 230. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 231. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 232. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 233. Totul. M.am simțit ca acasă dar cu un plus de liniște. 😀✌️

 234. Proprietarul m-a asteptat la gara si m-a adus cu masina la apartament.Apartamentul era dotat cu tot ce era necesar(inclusiv pentru gatit).Centrul era la o distanta de 10 minute plimbare pe jos.

 235. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 236. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 237. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 238. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 239. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 240. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 241. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 242. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 243. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 244. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 245. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 246. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 247. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 248. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 249. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 250. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 251. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 252. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 253. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 254. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 255. Amplasare buna,aproape de centru ,Proprietari f discreti si f amabili!

 256. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 257. Totul. M.am simțit ca acasă dar cu un plus de liniște. 😀✌️

 258. Proprietarul m-a asteptat la gara si m-a adus cu masina la apartament.Apartamentul era dotat cu tot ce era necesar(inclusiv pentru gatit).Centrul era la o distanta de 10 minute plimbare pe jos.

 259. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 260. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 261. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 262. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 263. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 264. Totul extrem de nou, stil scandinav, mic dejun excelent

 265. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 266. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 267. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 268. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 269. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 270. Camera spatioasa, luminoasa, ingrijita. Personalul de la receptie foarte amabil.

 271. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 272. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 273. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 274. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 275. A szállás a városközpontban van, a nevezetességek gyalogosan, rövid sétával elérhetők. Családias vendégvárás, kellemes kávézóban a design, a lépcsőház grafikái különleges élményt nyújtanak. A svédasztalos reggeli kiváló és bőséges, az ágy kényelmes, minden patyolattiszta. Az épület belső udvarban van, így csendes és előtte van parkoló. A közelben kiváló éttermeket ajánlottak, a főtéren, ottjártunkkor kézműves vásár és virágvásár volt.

 276. Ágy nagyon kényelmes, kedves személyzet, szuper reggeli, nyugodt csendes környezet.

 277. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 278. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 279. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 280. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 281. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 282. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 283. Personalul foarte amabil, atmosfera placuta, intima. Micul dejun foarte bun si variat.

 284. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 285. Raportul calitate-pret foarte bun, comod,confortabil, nou, aerisit

 286. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 287. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 288. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 289. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 290. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 291. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 292. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 293. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 294. Zona Spa micuța dar cu tot ce trebuie. Mic dejun proaspăt, cu produse tradiționale

 295. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 296. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 297. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 298. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 299. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 300. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 301. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 302. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 303. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 304. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 305. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 306. Super-curat si profesionalism desavarsit in gestionarea doleantelor.Amabilitate si respect. Felicitari !!

 307. Foarte curat, mâncarea foarte bună, totul super. Vom reveni.

 308. Augustinbraslasu mai 24, 2019 at 6:39 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 309. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 310. Totul la superlativ. Micul dejun foarte variat si delicios.

 311. Personalul foarte amabil, atmosfera placuta, intima. Micul dejun foarte bun si variat.

 312. Excelent raport calitate-pret. Curat, cald si confortabil. Parcare interioara. Mic dejun bogat.

 313. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 314. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 315. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 316. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 317. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 318. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 319. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 320. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 321. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 322. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 323. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 324. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 325. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 326. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 327. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 328. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 329. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 330. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 331. Foarte curat, mâncarea foarte bună, totul super. Vom reveni.

 332. Augustinbraslasu mai 31, 2019 at 1:12 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 333. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 334. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 335. Totul la superlativ. Micul dejun foarte variat si delicios.

 336. Personalul foarte amabil, atmosfera placuta, intima. Micul dejun foarte bun si variat.

 337. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 338. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 339. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 340. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 341. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 342. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 343. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 344. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 345. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 346. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 347. Totul la superlativ. Micul dejun foarte variat si delicios.

 348. Personalul foarte amabil, atmosfera placuta, intima. Micul dejun foarte bun si variat.

 349. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 350. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 351. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 352. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 353. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 354. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 355. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 356. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 357. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 358. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 359. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 360. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 361. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 362. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 363. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 364. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 365. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 366. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 367. Peisajul…curatenia din camere si din hotel f. ok!!Revenim la Vara!!!

 368. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 369. Amplasarea, camera suficient de mare, amabilitatea ospatarului Istvan, parculetul din fata.

 370. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 371. Designul mobilei din camera. Prosoapele f curate si la restaurant ….chimionul secuiesc si gulasul de vita…

 372. personalul foarte amabil, curatenia impecabila din camera

 373. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 374. Totul la superlativ. Micul dejun foarte variat si delicios.

 375. Personalul foarte amabil, atmosfera placuta, intima. Micul dejun foarte bun si variat.

 376. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 377. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 378. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 379. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 380. Personal foarte amabil, amplasare buna, mic dejun bogat.

 381. O locatie deosebita, mancare excelenta, curatenie, gazda si serviciile de mare clasa. Recomand pentru ca totul a fost peste asteptari!

 382. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 383. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 384. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 385. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 386. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 387. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 388. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 389. Kifogástalan,kényelmes szoba, elegáns, világszínvonalú mosdóval.

 390. Die Lage war super, sehr Central. Frühstück ausreichend.

 391. Foarte curat, mâncarea foarte bună, totul super. Vom reveni.

 392. Augustinbraslasu iunie 14, 2019 at 1:12 pm

  Personalul este foarte amabil, iar serviciile sunt ireproșabile.

 393. De la amplasarea pensiunii si pana la bucatarie, nu este un singur aspect al sejurului care sa nu ne depaseasca asteptarile. Oamenii sunt foarte calzi, mancarea excelenta si la portii foarte mari, camerele curate si calduroase. Noi am stat in apartament, am avut vedere catre ambele partii de ski. Am avut la dispozitie sauna si jacuzzi, foarte curate si bine intretinute. Nu ratati painea de cartofi cu untura, ceapa si boia care se serveste la barul partiei de ski

 394. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 395. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 396. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 397. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 398. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 399. Foarte curat și linistit. Gazde prietenoase și discrete.

 400. Camere curate, personal amabil și mic dejun foarte ok.

 401. Locație minunată, personal profesionist și extraordinar de amabil !!!

 402. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 403. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 404. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 405. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 406. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 407. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 408. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 409. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 410. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 411. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 412. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 413. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 414. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 415. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 416. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 417. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 418. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 419. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 420. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 421. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 422. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 423. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 424. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 425. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 426. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 427. Camere curate, personal amabil și mic dejun foarte ok.

 428. Locație minunată, personal profesionist și extraordinar de amabil !!!

 429. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 430. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 431. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 432. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 433. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 434. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 435. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 436. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 437. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 438. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 439. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 440. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 441. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 442. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 443. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 444. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 445. Camere curate, personal amabil și mic dejun foarte ok.

 446. Locație minunată, personal profesionist și extraordinar de amabil !!!

 447. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 448. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 449. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 450. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 451. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 452. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 453. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 454. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 455. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 456. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 457. Camere curate, personal amabil și mic dejun foarte ok.

 458. Locație minunată, personal profesionist și extraordinar de amabil !!!

 459. ne-au placut micul dejun foarte bogat, lenjeriile confortabile si muzica ambientala. personalul e foarte amabil. parcare afara si inauntru, intr-o zona linistita de case.

 460. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 461. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 462. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 463. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 464. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 465. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 466. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 467. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 468. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 469. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 470. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 471. Foarte curat, usor de reperat, central, mic dejun bun cu o paine extraordinara :). Voi reveni cu siguranta!

 472. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 473. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 474. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 475. Hotelul este extrem de curat, personalul amabil si este foarte multă liniște.

 476. Locatie superba. Curatenie deosebita. Mic dejun bogat. Personal amabil

 477. Confortul și facilitățile oferite au fost excelente.Atitudinea personalului deosebită. Locație liniștită și relaxantă,aproape de atracțiile turistice din zonă.Recomand cu încredere!

 478. Personal amabil, micul dejun delicios (variat și destul), locație foarte curata, one big like!

 479. Camere curate, personal amabil și mic dejun foarte ok.

 480. Locație minunată, personal profesionist și extraordinar de amabil !!!

 481. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 482. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 483. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 484. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 485. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 486. Locatie excelenta, pozitionata central, gazda amabila si atenta la dorintele turistilor, camera eleganta si racoroasa (vara), curte ce ofera posibilitatea de relaxare in intimitate, masina parcata in siguranta.

 487. Felul in care am fost primiti ,domnul de la receptie foarte receptiv si amabil

 488. Foarte bine pozitionata in centrul orasului, parcare gratuita, camere confortabile, raport bun calitate – pret.

 489. Locatia,camere calduroase,personal deosebit de amabil,parcarea,mobilier pictat.

 490. A fost liniste si curatenie, paturi f confortabile

 491. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 492. Liniste, raport calitate-pret bun. 100 lei camera de doua persoane e un pret bun.

 493. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 494. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 495. Mobilier dragut, pat confortabil, mic dejun bogat, locatie centrala

 496. The apartment is in a beautiful house, with nice decorations. The space is very generous for four adults and the location is great, having the city centre at a five minute walk.

 497. A clean and great apartment with nice design. Only spent 1 night there but it was a pleasant experience. Would definetly recommend

 498. Quality, details and cleanness – everything you need from a night accommosation

 499. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 500. The place is sparkling clean, 2 minutes walk from city center. The rooms are large and the bedroom is in a attic, with really nice wooden stairs, and a huge bed. the bathroom is also large, fitted with a 2 persons, large bathtub. The hosts are very nice and helpful. Best value for money possible.

 501. Просторно, хорошая двуспальная кровать на 2 этаже, достаточно тихо, на первом мой друг смотрел телевизор, мне никак это не мешало.

 502. Patul a fost confortabil si Faptul ca mi s-a facut factura desi am solicitat la o ora tarzie. Acest lucru aproape m-a oprit sa dau un review negativ.

 503. Totul a fost minunat! Liniște, curățenie și multa amabilitate din partea proprietarilor ! Felicitări!

 504. Large room and great friendly Hungarian Chow. Plentiful, if slightly expensive, breakfast.

 505. Gazde bune, primitoare. Pensiunea in ansamblu, arată ca este pe mâna unor buni gospodari. Micul dejun bun si consistent.

 506. Locatie excelenta, gazde foarte amabile, parcare in curtea pensiunii, curetenie in camere, mobilier rustic.

 507. Locatia superba si linistita, ideala daca doresti sa ai parte de relaxare. Te face sa te simti ca acasa. Micul dejun e foarte bun iar personalul impecabil.

 508. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 509. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 510. Foarte spatios si dotat cu absolut tot ce trebuie. Cand vom mai veni in Sf.Gheorghe cu siguranta ca tot aici ne vom caza.

 511. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 512. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 513. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 514. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 515. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 516. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 517. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 518. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 519. Foarte spatios si dotat cu absolut tot ce trebuie. Cand vom mai veni in Sf.Gheorghe cu siguranta ca tot aici ne vom caza.

 520. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 521. Micul dejun, locația curata, amplasarea, personal amabil

 522. Sunt super-multumita!!! Curatenie extra, personal foarte amabil, mic dejun mai mult ca perfect, in totalitate excelent!! Cu siguranta aici ne vom caza si data viitoare!! 10*

 523. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 524. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 525. Mobilier dragut, pat confortabil, mic dejun bogat, locatie centrala

 526. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 527. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 528. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 529. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 530. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 531. Mobilier de calitate, totul realizat cu foarte mult bun gust, din lemn de calitate și design deosebit. Baie spatioasa, cu ferestre mari, luminoasă. Extrem de curat, saltea, perne și pilote extraordinar de confortabile. Personal extrem amabil.

 532. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 533. The place is sparkling clean, 2 minutes walk from city center. The rooms are large and the bedroom is in a attic, with really nice wooden stairs, and a huge bed. the bathroom is also large, fitted with a 2 persons, large bathtub. The hosts are very nice and helpful. Best value for money possible.

 534. Просторно, хорошая двуспальная кровать на 2 этаже, достаточно тихо, на первом мой друг смотрел телевизор, мне никак это не мешало.

 535. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 536. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 537. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 538. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 539. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 540. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 541. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 542. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 543. Foarte spatios si dotat cu absolut tot ce trebuie. Cand vom mai veni in Sf.Gheorghe cu siguranta ca tot aici ne vom caza.

 544. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 545. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 546. Micul dejun, locația curata, amplasarea, personal amabil

 547. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 548. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 549. + locatia in centrul orasului + pensiune cocheta + curtea interioara + loc de parcare la proprietate + curatenia din camera + baie + mic dejun ok + amabilitatea gazdei si a personalului

 550. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 551. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 552. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 553. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 554. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 555. Mobilier de calitate, totul realizat cu foarte mult bun gust, din lemn de calitate și design deosebit. Baie spatioasa, cu ferestre mari, luminoasă. Extrem de curat, saltea, perne și pilote extraordinar de confortabile. Personal extrem amabil.

 556. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 557. The place is sparkling clean, 2 minutes walk from city center. The rooms are large and the bedroom is in a attic, with really nice wooden stairs, and a huge bed. the bathroom is also large, fitted with a 2 persons, large bathtub. The hosts are very nice and helpful. Best value for money possible.

 558. Просторно, хорошая двуспальная кровать на 2 этаже, достаточно тихо, на первом мой друг смотрел телевизор, мне никак это не мешало.

 559. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 560. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 561. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 562. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 563. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 564. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 565. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 566. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 567. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 568. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 569. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 570. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 571. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 572. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 573. Micul dejun, locația curata, amplasarea, personal amabil

 574. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 575. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 576. Personalul a fost foarte amabil, au fost foarte înțelegători in privința cățeilor, chiar sunt iubitori de animale si ne-au îndeplinit toate dorințele. Plus că au fost foarte primitori, având în vedere că eram cu un copil de 5 luni pe drum, nu ne primea nimeni și mai eram cu încă 7 prieteni. Nu ratați micul dejun, pentru că are foarte multe componente de casa. Au fost niște gazde minunate.

 577. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 578. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 579. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 580. Peisajul…curatenia din camere si din hotel f. ok!!Revenim la Vara!!!

 581. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 582. Amplasarea, camera suficient de mare, amabilitatea ospatarului Istvan, parculetul din fata.

 583. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 584. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 585. Mobilier de calitate, totul realizat cu foarte mult bun gust, din lemn de calitate și design deosebit. Baie spatioasa, cu ferestre mari, luminoasă. Extrem de curat, saltea, perne și pilote extraordinar de confortabile. Personal extrem amabil.

 586. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 587. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 588. Baiatul de la receptie a fost amabil. In rest, cam nimic.

 589. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 590. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 591. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 592. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 593. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 594. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 595. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 596. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 597. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 598. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 599. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 600. Micul dejun, locația curata, amplasarea, personal amabil

 601. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 602. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 603. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 604. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 605. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 606. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 607. Restaurantul este la 20 metri de hotel exceptionala mincarea atit mic dejun cit si pe timpul zilei ,camerele ce sa zic sunt de 3 stele dar curate .La check-in putine dificultati cu baiatul de la receptie !!! foarte nepoliticos la prima aparitie .

 608. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 609. camera mare, aerisita curata, apa calda ,prosoape curate

 610. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 611. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 612. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 613. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 614. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 615. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 616. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 617. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 618. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 619. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 620. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 621. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 622. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 623. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 624. Confort, liniste, gazda cea mai primitoare, frumoasa, desteapta, ce mai … toate calitatile. Mic dejun bogat, foarte apetisant.

 625. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 626. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 627. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 628. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 629. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 630. Mobilier de calitate, totul realizat cu foarte mult bun gust, din lemn de calitate și design deosebit. Baie spatioasa, cu ferestre mari, luminoasă. Extrem de curat, saltea, perne și pilote extraordinar de confortabile. Personal extrem amabil.

 631. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 632. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 633. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 634. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 635. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 636. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 637. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 638. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 639. Gazda a fost foarte înțelegătoare, comunicativa. Locația este superbă, liniște, curățenie și un apartament minunat! O să revenim cu siguranță!

 640. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 641. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 642. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 643. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 644. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 645. Personalul foarte amabil, curatenie, amplasare in centru, parcare privata.

 646. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 647. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 648. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 649. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 650. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 651. Mobilier de calitate, totul realizat cu foarte mult bun gust, din lemn de calitate și design deosebit. Baie spatioasa, cu ferestre mari, luminoasă. Extrem de curat, saltea, perne și pilote extraordinar de confortabile. Personal extrem amabil.

 652. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 653. Camere mari,spatioase,luminoase,confortabile,mobilier frumos,gazde amabile,prietenoase,dragute,destul de aproape de centru si un restaurant.

 654. Totul a fost minunat! Liniște, curățenie și multa amabilitate din partea proprietarilor ! Felicitări!

 655. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 656. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 657. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 658. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 659. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 660. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 661. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 662. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 663. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 664. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 665. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 666. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 667. O aniversare reusita datorita intregii echipe de la receptie – MULTUMIM! Generozitate, zambete, conditii excelente, liniste, curatenie, un hotel cochet situat la distante rezonabile de Viscri, cetatea Feldioara, cetetea Rupea, Sfantu Gheorghe, statiunea Covasna, domeniul Zabala. Recomandam cu caldura!

 668. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 669. Locatie frumoasa si foarte linistita.Camere fumoase si spatioase,curatenie exemplara cum rar intalnesti.Totul este aranjat si cu bun gust.O locatie unde si detaliile conteaza.Vom reveni.

 670. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 671. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 672. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 673. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 674. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 675. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 676. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 677. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 678. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 679. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 680. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 681. Camere mari,spatioase,luminoase,confortabile,mobilier frumos,gazde amabile,prietenoase,dragute,destul de aproape de centru si un restaurant.

 682. Mancarea la restaurant este foarte bună, chiar dacă micul dejun nu este de tip bufet suedez, te saturi cu meniul pe care-l alegi. Cazarea nu se ridica la nivelul restaurantului.

 683. Restaurantul este la 20 metri de hotel exceptionala mincarea atit mic dejun cit si pe timpul zilei ,camerele ce sa zic sunt de 3 stele dar curate .La check-in putine dificultati cu baiatul de la receptie !!! foarte nepoliticos la prima aparitie .

 684. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 685. Locație centrală in Sfântu Gheorghe, liniste, foarte curat , mic dejun bun, se vorbește româna fara accent local😁

 686. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 687. Locatia este buna, in centrul orasului, aproape de toate punctele de interes. Micul dejun cu produse proprii, gustoase, mai ales gemurile!

 688. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 689. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 690. The place is sparkling clean, 2 minutes walk from city center. The rooms are large and the bedroom is in a attic, with really nice wooden stairs, and a huge bed. the bathroom is also large, fitted with a 2 persons, large bathtub. The hosts are very nice and helpful. Best value for money possible.

 691. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 692. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 693. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 694. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 695. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 696. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 697. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 698. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 699. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 700. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 701. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 702. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 703. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 704. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 705. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 706. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 707. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 708. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 709. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 710. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 711. Camere mari,spatioase,luminoase,confortabile,mobilier frumos,gazde amabile,prietenoase,dragute,destul de aproape de centru si un restaurant.

 712. Atmosfera foarte primitoare si autentica, de familie, ideal pentru relaxare. Locul are o personalitate puternica, cu detalii super aranjate. Totul e ingrijit si functioneaza. Proprietarii sunt foarte amabili.

 713. Gazde bune, primitoare. Pensiunea in ansamblu, arată ca este pe mâna unor buni gospodari. Micul dejun bun si consistent.

 714. Locatie excelenta, gazde foarte amabile, parcare in curtea pensiunii, curetenie in camere, mobilier rustic.

 715. Locație centrală in Sfântu Gheorghe, liniste, foarte curat , mic dejun bun, se vorbește româna fara accent local😁

 716. Curatenie, liniste, camera frumos amenajata, personal fff ok, locatie excelenta!

 717. Locatia este buna, in centrul orasului, aproape de toate punctele de interes. Micul dejun cu produse proprii, gustoase, mai ales gemurile!

 718. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 719. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 720. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 721. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 722. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 723. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 724. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 725. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 726. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 727. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 728. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 729. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 730. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 731. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 732. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 733. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 734. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 735. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 736. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 737. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 738. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 739. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 740. O aniversare reusita datorita intregii echipe de la receptie – MULTUMIM! Generozitate, zambete, conditii excelente, liniste, curatenie, un hotel cochet situat la distante rezonabile de Viscri, cetatea Feldioara, cetetea Rupea, Sfantu Gheorghe, statiunea Covasna, domeniul Zabala. Recomandam cu caldura!

 741. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 742. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 743. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 744. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 745. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 746. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 747. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 748. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 749. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 750. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 751. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 752. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 753. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 754. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 755. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 756. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 757. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 758. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 759. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 760. Locatia este excelenta pentru relaxare. Drumul de acces, ultimii cca.8 km.,foarte frumos, soseaua serpuita, ingusta dar buna. Peisaje superbe, imprejurimi linistite, curate si bine intretinute. Micul dejun ok.

 761. Condiţii foarte bune, spaţios, funcţional, atmosferă prietenoasă. Atitudinea personalului foarte bună, relaxant, linişte, privelişte minunată. Cafeaua excelentă, mâncare cu gust.

 762. foarte bun micul dejun,, gazda foarte amabila si atenta , locatia excelenta , curatenie si bun gust ! recomand locatia cu toata increderea !!!

 763. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 764. O aniversare reusita datorita intregii echipe de la receptie – MULTUMIM! Generozitate, zambete, conditii excelente, liniste, curatenie, un hotel cochet situat la distante rezonabile de Viscri, cetatea Feldioara, cetetea Rupea, Sfantu Gheorghe, statiunea Covasna, domeniul Zabala. Recomandam cu caldura!

 765. Excelent! O locatie necunoscuta anterior, descoperita pe booking! Este situata intr-o zona foarte linistita, la intrarea in localitatea Valcele dinspre Sfantu Gheorghe, la 6 km de oras. Totul este frumos, foarte curat, cu atentie la detalii. Dupa o zi de mers cu masina, facilitatile spa-ului au facut diferenta, in special jacuzzi si sauna. Nu in ultimul rand, am apreciat amabilitatea personalului si preocuparea pentru satisfacerea clientilor. Recomand cu caldura!

 766. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 767. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 768. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 769. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 770. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 771. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 772. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 773. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 774. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 775. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 776. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 777. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 778. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 779. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 780. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 781. Atmosfera foarte primitoare si autentica, de familie, ideal pentru relaxare. Locul are o personalitate puternica, cu detalii super aranjate. Totul e ingrijit si functioneaza. Proprietarii sunt foarte amabili.

 782. Gazde bune, primitoare. Pensiunea in ansamblu, arată ca este pe mâna unor buni gospodari. Micul dejun bun si consistent.

 783. Locatie excelenta, gazde foarte amabile, parcare in curtea pensiunii, curetenie in camere, mobilier rustic.

 784. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 785. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 786. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 787. Oameni super amabili care te fac sa te simți ca acasă. Pensiunea e practic in centru. Sunt destule restaurante bune in zona si câteva magazine. Pensiunea are parcare privata dar se poate parca si pe strazile din apropiere. Mic dejun bun si proaspat (incercati pâinea, e delicioasa). Nu va temeți de frig, incalzirea face fata cu brio.

 788. camera spatrioasa curata, personal amabil si promt

 789. Toate serviciile sunt ok,pensiunea foarte cocheta ,locuri de parcare ,gazda foarte amabilă și un mic dejun delicios si bogat .recomand un sejur in aceasta locație .

 790. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 791. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 792. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 793. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 794. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 795. Personalul foarte amabil. Zona comuna amenajata foarte frumos. Mic dejun variat.

 796. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 797. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 798. Apartament foarte spațios Mic dejun foarte bun Personalul excelent.

 799. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 800. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 801. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 802. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 803. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 804. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 805. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 806. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 807. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 808. Locatia este excelenta pentru relaxare. Drumul de acces, ultimii cca.8 km.,foarte frumos, soseaua serpuita, ingusta dar buna. Peisaje superbe, imprejurimi linistite, curate si bine intretinute. Micul dejun ok.

 809. Condiţii foarte bune, spaţios, funcţional, atmosferă prietenoasă. Atitudinea personalului foarte bună, relaxant, linişte, privelişte minunată. Cafeaua excelentă, mâncare cu gust.

 810. foarte bun micul dejun,, gazda foarte amabila si atenta , locatia excelenta , curatenie si bun gust ! recomand locatia cu toata increderea !!!

 811. Atmosfera foarte primitoare si autentica, de familie, ideal pentru relaxare. Locul are o personalitate puternica, cu detalii super aranjate. Totul e ingrijit si functioneaza. Proprietarii sunt foarte amabili.

 812. Gazde bune, primitoare. Pensiunea in ansamblu, arată ca este pe mâna unor buni gospodari. Micul dejun bun si consistent.

 813. Locatie excelenta, gazde foarte amabile, parcare in curtea pensiunii, curetenie in camere, mobilier rustic.

 814. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 815. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 816. Review pentru Deluxe Apartment (camera 1): – camera e curata; – camera e mobilata placut; – apa calda are presiune; – geamul camerei are plasa de tantari; – baia are geam pentru aerisire. Review general: – gazda e foarte amabila; – livingul comun de la parter este amenajat foarte frumos; – bucataria este utilata complet; – vitrinele frigorifice din living si bucatarie sunt pline cu bauturi care pot fi achizitionate la preturi decente; – exista mese si scaune atat in living cat si in curte; – exista biciclete puse la dispozitie fara cost suplimentar; – accesul in curte e securizat cu interfon cu cartele; – se parcheaza pe strada in fata proprietatii sau in curtea proprietatii fara costuri suplimentare; – locatia este aproape de Parcul Elisabeta/Piata Libertatii.

 817. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 818. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 819. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 820. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 821. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 822. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 823. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 824. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 825. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 826. Locația este extraordinară.. Personalul ( dl. Robert și bucătarul ), de asemenea la înălțime. Mâncarea excepțională ( gulaș, friptură, șnițel, mic dejun), palinca foarte bună. Camere curate și călduroase.

 827. Locatia este excelenta pentru relaxare. Drumul de acces, ultimii cca.8 km.,foarte frumos, soseaua serpuita, ingusta dar buna. Peisaje superbe, imprejurimi linistite, curate si bine intretinute. Micul dejun ok.

 828. Condiţii foarte bune, spaţios, funcţional, atmosferă prietenoasă. Atitudinea personalului foarte bună, relaxant, linişte, privelişte minunată. Cafeaua excelentă, mâncare cu gust.

 829. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 830. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 831. Este foarte aproape de centru și parc! Super locație.

 832. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 833. Clean, comfortable and quiet. Very friendly staff, location great in the middle of the city, free parking. Beer garden in the summer. 3 minute walk to one of the best restaurants in the city, the Pivnita Szentgyorgy Pince. Book a room with a balcony on the front side.

 834. Das Fruhstuck war nicht besonders lecker. ausserdem sind wir gegen 9:30 zum Fruhstuck und haben fast nur Reste vorgefunden…. mussten selber, in der Kuche, Spiegeleier, Teetassen verlangen, Wurst, Tomaten etc…

 835. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 836. Ospitalitatea personalului si mancarea foarte buna. Bravo

 837. Mic dejun foarte diversificat Camera destul de spațioasă , luminoasă și foarte curată Personalul foarte amabil Atenția la detalii reflectată și în ideea de a păstra istoria/identitatea spațiului prin inserția unor fotografii și elemente grafice din trecutul clădirii

 838. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 839. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 840. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 841. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 842. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 843. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 844. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 845. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 846. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 847. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 848. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 849. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 850. Check in foarte rapid, curatenie, amplasament bun, adecvat pentru sederi scurte, gazda primitoare.

 851. Casa este intr-un loc linistit dar totusi aproape de centru si de marile magazine.

 852. Very nice host and the room was more than we hoped for, it even had a small kitchen with most of the amenities included.

 853. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 854. Clean, comfortable and quiet. Very friendly staff, location great in the middle of the city, free parking. Beer garden in the summer. 3 minute walk to one of the best restaurants in the city, the Pivnita Szentgyorgy Pince. Book a room with a balcony on the front side.

 855. Das Fruhstuck war nicht besonders lecker. ausserdem sind wir gegen 9:30 zum Fruhstuck und haben fast nur Reste vorgefunden…. mussten selber, in der Kuche, Spiegeleier, Teetassen verlangen, Wurst, Tomaten etc…

 856. Amplasata intr-o zona foarte linistita. O arhitectura interesanta si un aspect foarte placut. Fiind iarna nu am putut aprecia curtea si zona la intregul potential. Curat, fara sa fii deranjat inutil. Gazdele amabile si cooperante. Imi pare rau, dar din motive personale nu am servit micul dejun. Din ceea ce am vazut era destul de bogat si suficient cantitativ.

 857. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 858. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 859. Amabilitatea personalului. Se implica in ajutarea clienților pentru orice fel de problema.

 860. Amabilitatea personalului, curatenia, calitatea serviciilor, micul dejun gustos si abundant.

 861. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 862. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 863. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 864. Am avut cea mai frumoasa experienta de cand calatorim!Interactiunea cu gazdele a fost de la inceput peste asteptari, totul extrem de curat in absolut toata pensiunea, un loc linistit, perfect pentru relaxare, micul dejun extraordinar, absolut totul perfect!Felicitari gazdelor!

 865. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 866. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 867. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 868. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 869. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 870. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 871. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 872. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 873. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 874. Amabilitatea personalului. Se implica in ajutarea clienților pentru orice fel de problema.

 875. Amabilitatea personalului, curatenia, calitatea serviciilor, micul dejun gustos si abundant.

 876. Nu am gasit ,pana acum nici o locatie unde absolut tot personalul sa fie tot timpul cu zambetul pe buze,indiferent de varsta .O locatie unde te simti bine si relaxat.Voi reveni cu placere .

 877. Amabilitatea personalului, nota 10 plus pentru toți recepționerii, curățenie, confort, totul minunat! Mulțumim!

 878. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 879. O aniversare reusita datorita intregii echipe de la receptie – MULTUMIM! Generozitate, zambete, conditii excelente, liniste, curatenie, un hotel cochet situat la distante rezonabile de Viscri, cetatea Feldioara, cetetea Rupea, Sfantu Gheorghe, statiunea Covasna, domeniul Zabala. Recomandam cu caldura!

 880. Amplasata intr-o zona foarte linistita. O arhitectura interesanta si un aspect foarte placut. Fiind iarna nu am putut aprecia curtea si zona la intregul potential. Curat, fara sa fii deranjat inutil. Gazdele amabile si cooperante. Imi pare rau, dar din motive personale nu am servit micul dejun. Din ceea ce am vazut era destul de bogat si suficient cantitativ.

 881. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 882. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 883. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 884. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 885. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 886. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 887. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 888. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 889. Personal amabil, curățenie, liniște, aproape de centrul orașului.

 890. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 891. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 892. Un apartament foarte spatios si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur intreg. Pur si simplu te simti ca acasa. Gazda foarte primitoare. Recomand cu placere.

 893. Apartament curat , spatios , mobilier nou.Situat in centru aproape de restaurante , magazine , banci.Zona linistita.Apartamentul la etajul 2 , blocul are lift.

 894. Locatia f buna in centrul orasului, gazda amabila si draguta. Apartmentul e dotat cu tot ce ai nevoie:cafetiera, cuptor, masina de spalat, fier de calcat, prosoape. Evident nu am avut nevoie de toate dar erau si e bine de stiut. Supermarket vis a vis, parc la 5 minute de mers pe jos. Noi am fost cu 2 copii mici si ne-a prins totul foarte bine. Multumim!

 895. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 896. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 897. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 898. Extrem de spatios si foarte bine dotat. Amplasare excelenta la 2 minute de centru. Un apartament curat in care vom reveni.

 899. The apartment is in a beautiful house, with nice decorations. The space is very generous for four adults and the location is great, having the city centre at a five minute walk.

 900. A clean and great apartment with nice design. Only spent 1 night there but it was a pleasant experience. Would definetly recommend

 901. Amabilitatea personalului, nota 10 plus pentru toți recepționerii, curățenie, confort, totul minunat! Mulțumim!

 902. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 903. O aniversare reusita datorita intregii echipe de la receptie – MULTUMIM! Generozitate, zambete, conditii excelente, liniste, curatenie, un hotel cochet situat la distante rezonabile de Viscri, cetatea Feldioara, cetetea Rupea, Sfantu Gheorghe, statiunea Covasna, domeniul Zabala. Recomandam cu caldura!

 904. Amplasata intr-o zona foarte linistita. O arhitectura interesanta si un aspect foarte placut. Fiind iarna nu am putut aprecia curtea si zona la intregul potential. Curat, fara sa fii deranjat inutil. Gazdele amabile si cooperante. Imi pare rau, dar din motive personale nu am servit micul dejun. Din ceea ce am vazut era destul de bogat si suficient cantitativ.

 905. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 906. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 907. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 908. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 909. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 910. Personal amabil, curățenie, liniște, aproape de centrul orașului.

 911. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 912. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 913. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 914. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 915. La inceput am avut indoieli in legatura cu amplasarea hotelui, dar in final am fost multumita. Plusuri: personal placut, mancare gustoasa, liniste.

 916. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 917. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 918. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 919. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 920. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 921. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 922. Extrem de spatios si foarte bine dotat. Amplasare excelenta la 2 minute de centru. Un apartament curat in care vom reveni.

 923. The apartment is in a beautiful house, with nice decorations. The space is very generous for four adults and the location is great, having the city centre at a five minute walk.

 924. A clean and great apartment with nice design. Only spent 1 night there but it was a pleasant experience. Would definetly recommend

 925. Pensiunea este situată foarte aproape de centrul orașului, camera a fost foarte curată, căldură, apă caldă, absolut toate condițiile. Recomand cu încredere.

 926. amplasarea fata de centru si de statia de microbuz

 927. Camera spatioasa, curata. Pat bun. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca am avut scugerea perfecta la dus, nu se strangea apa de loc.

 928. Apartamentul este decent, utilat cu strictul necesar, inclusiv la bucătărie. Fiind la parter și având brazi în dreptul geamurilor, este mai răcoros, ceea ce e de minune vara. Zona este liniștită și sigură.

 929. Este a 3-a oară când închiriez acest apartament și totul a fost foarte ok de fiecare data.Proprietatul super ok oferă toate condițiile.

 930. Un apartament foarte curat si spatios, situat cam 5 minute de la centrul orasului. Proprietarul e foarte flexibil si ajutator. La plecare am si primit un mic cadou de la el, un gest foarte frumos din partea lui. Va recomand cu incredere!

 931. Totul a fost efectiv de nota 10. Camerele sunt spațioase,au balcon și mobilate cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile și comunicative. Ne-am simțit excelent și cu siguranța revenim daca mai ajungem in zona.

 932. Micul dejun destul de variat, locatia intr-o amplasare senzationala, peisaj superb, liniste, personal foarte agreabil.

 933. Micul dejun – excelent, cu trei sortimente de ceai, lapte, cafea, sucuri de mere si de portocale, fructe, compot, paine delicioasa cu cartofi specifica zonei, multe feluri de mancare deosebit de gustoase si in cantitati considerabile. Locatia – super, cu liniste si aer curat, la vreo 5 km de municipiul Sfantu Gheorghe. Curatenia – perfecta, atat in camere cat si in restaurant. Camerele sunt confortabile si cu mult bun gust mobilate si decorate. Proprietarii sunt oameni buni si foarte primitori.

 934. Totul a fost la superlativ. Personalul foarte primitor , respectuos si mereu orientat catre clienti. Mic dejun foarte bogat de unde puteai alege.

 935. Amabilitatea personalului. Se implica in ajutarea clienților pentru orice fel de problema.

 936. Amabilitatea personalului, curatenia, calitatea serviciilor, micul dejun gustos si abundant.

 937. Personal amabil, curățenie, liniște, aproape de centrul orașului.

 938. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 939. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 940. A fost OK. Curat , liniste si foarte spatios. Amenajat cu gust .Gazda foarte de treaba.

 941. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 942. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 943. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 944. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 945. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 946. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 947. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 948. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 949. Apartamentul este decent, utilat cu strictul necesar, inclusiv la bucătărie. Fiind la parter și având brazi în dreptul geamurilor, este mai răcoros, ceea ce e de minune vara. Zona este liniștită și sigură.

 950. Este a 3-a oară când închiriez acest apartament și totul a fost foarte ok de fiecare data.Proprietatul super ok oferă toate condițiile.

 951. Un apartament foarte curat si spatios, situat cam 5 minute de la centrul orasului. Proprietarul e foarte flexibil si ajutator. La plecare am si primit un mic cadou de la el, un gest foarte frumos din partea lui. Va recomand cu incredere!

 952. Conditiile sunt excelente, curatenie, liniste, personal amabil

 953. Amabilitatea personalului, nota 10 plus pentru toți recepționerii, curățenie, confort, totul minunat! Mulțumim!

 954. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 955. Totul a fost efectiv de nota 10. Camerele sunt spațioase,au balcon și mobilate cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile și comunicative. Ne-am simțit excelent și cu siguranța revenim daca mai ajungem in zona.

 956. Micul dejun destul de variat, locatia intr-o amplasare senzationala, peisaj superb, liniste, personal foarte agreabil.

 957. Micul dejun – excelent, cu trei sortimente de ceai, lapte, cafea, sucuri de mere si de portocale, fructe, compot, paine delicioasa cu cartofi specifica zonei, multe feluri de mancare deosebit de gustoase si in cantitati considerabile. Locatia – super, cu liniste si aer curat, la vreo 5 km de municipiul Sfantu Gheorghe. Curatenia – perfecta, atat in camere cat si in restaurant. Camerele sunt confortabile si cu mult bun gust mobilate si decorate. Proprietarii sunt oameni buni si foarte primitori.

 958. Personal amabil, curățenie, liniște, aproape de centrul orașului.

 959. Linistit, familial, cu living mare, mic dejun foarte bun si generos, personalul prietenos.

 960. Personalul foarte amabil,mic dejun bogat,liniște,spațios!

 961. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 962. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 963. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 964. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 965. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 966. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 967. Amplasata intr-o zona foarte linistita. O arhitectura interesanta si un aspect foarte placut. Fiind iarna nu am putut aprecia curtea si zona la intregul potential. Curat, fara sa fii deranjat inutil. Gazdele amabile si cooperante. Imi pare rau, dar din motive personale nu am servit micul dejun. Din ceea ce am vazut era destul de bogat si suficient cantitativ.

 968. Pozitia locatiei foarte aproape de centrul orasului, zona linistita.

 969. Curățenia deosebita, dotările precum și ambianta înconjurătoare!

 970. A fost OK. Curat , liniste si foarte spatios. Amenajat cu gust .Gazda foarte de treaba.

 971. Gazdele primitoare si helpful (in conditiile in care nu prea stiam zona, a fost destul de amabila sa ma ridice de la auto gara)

 972. Deși am stat doar o noapte, ne-am simțit minunat. Regretam ca nu am putut sta mai mult. Apartamentul este situat fix in centrul orașului. Proprietara a fost foarte amabila și ne-a ajutat cu tot ceea ce ne-a trebuit cât am stat in Sf. Gheorghe. Recomandam!

 973. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 974. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 975. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 976. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 977. Clean, comfortable and quiet. Very friendly staff, location great in the middle of the city, free parking. Beer garden in the summer. 3 minute walk to one of the best restaurants in the city, the Pivnita Szentgyorgy Pince. Book a room with a balcony on the front side.

 978. Kedves, segítőkész személyzet. Tiszta és kellemes környezet. Finom, bőséges reggeli.

 979. Apartamentul imbina rusticul cu confortul. Fiecare camera are baie proprie. Super dragut. Proprietara a fost foarte draguta si ne-a ingaduit sa intarziem peste ora de check out. Multumim 🙂

 980. Extrem de spatios si foarte bine dotat. Amplasare excelenta la 2 minute de centru. Un apartament curat in care vom reveni.

 981. The apartment is in a beautiful house, with nice decorations. The space is very generous for four adults and the location is great, having the city centre at a five minute walk.

 982. Locația este extraordinară.. Personalul ( dl. Robert și bucătarul ), de asemenea la înălțime. Mâncarea excepțională ( gulaș, friptură, șnițel, mic dejun), palinca foarte bună. Camere curate și călduroase.

 983. Locatia este excelenta pentru relaxare. Drumul de acces, ultimii cca.8 km.,foarte frumos, soseaua serpuita, ingusta dar buna. Peisaje superbe, imprejurimi linistite, curate si bine intretinute. Micul dejun ok.

 984. Condiţii foarte bune, spaţios, funcţional, atmosferă prietenoasă. Atitudinea personalului foarte bună, relaxant, linişte, privelişte minunată. Cafeaua excelentă, mâncare cu gust.

 985. F aproape de Centru, gazda primitoare, locatia moderna si f curata, micul Dejun f bun, cafeaua f buna;) f cald in int. si n camera… vom reveni cu placere!

 986. Camere maricele, calduroase si aproape de centru. Am avut acces la bucatarie, care este echipata cu tot ce trebuie. Bine, noi am plecat foarte devreme, asa ca am facut doar un ceai la fierbator.

 987. Personal amabil, curățenie, liniște, aproape de centrul orașului.

 988. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 989. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 990. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 991. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 992. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 993. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 994. Locatie excelenta, in centrul orasului. Parcare generoasa.

 995. Amplasament fix in centrul orașului, parcare încăpătoare, accesul se face prin parcare, personal super amabil, condiții de trei stele, fără mari facilități, restaurant cu mâncare gustoasă și prețuri ok. Frigider, tv si ac funcționale, baie curată.

 996. CAMERA MICUTA , LUMINOASA SI COCHETA CU MOBILIER CU MOTIVE FLORALE , WIFI SI A/C OK , AMPLASAMENT APROAPE CENTRAL , MIC DEJUN SUEDEZ F BUN , RESTAURANT BUN SI RELATIV IEFTIN CU REDUCERE DE 10 % PENTRU CEI CAZATI .

 997. Apartamentul este decent, utilat cu strictul necesar, inclusiv la bucătărie. Fiind la parter și având brazi în dreptul geamurilor, este mai răcoros, ceea ce e de minune vara. Zona este liniștită și sigură.

 998. Este a 3-a oară când închiriez acest apartament și totul a fost foarte ok de fiecare data.Proprietatul super ok oferă toate condițiile.

 999. Un apartament foarte curat si spatios, situat cam 5 minute de la centrul orasului. Proprietarul e foarte flexibil si ajutator. La plecare am si primit un mic cadou de la el, un gest foarte frumos din partea lui. Va recomand cu incredere!

 1000. Apartamentul luminos, dormitorul spaţios, saltelele super confortabile; fără mucegai, fără insecte; bloc super liniştit, aproape de centru, de gară.

 1001. Garsoniera a fost situata intr-o zona central linistata langa restaurante si baruri. Gazda amabila.

 1002. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 1003. Locația frumoasa , calda, primitoare, personalul f amabil, condițiile de cazare excelente, curățenie , liniște . Revenim cu plăcere oricând .

 1004. livingul si tot parterul; servirea; comportamentul; baia

 1005. F aproape de Centru, gazda primitoare, locatia moderna si f curata, micul Dejun f bun, cafeaua f buna;) f cald in int. si n camera… vom reveni cu placere!

 1006. Apartamentul luminos, dormitorul spaţios, saltelele super confortabile; fără mucegai, fără insecte; bloc super liniştit, aproape de centru, de gară.

 1007. Garsoniera a fost situata intr-o zona central linistata langa restaurante si baruri. Gazda amabila.

 1008. Csendes környék, nagyon tiszta, kényelmes és modern, mindennel felszerelt (Sat TV, Internet/WI-FI, stb.) lakrész fogadott bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat és nyugodt lélekkel ajánlom tovább mindenkinek! ————————————— Wir wurden von einem mit allem ausgestattetes Wohnbereich (Küche, Bad, Schlafbereich, Sat-TV, schnelles Internet/W-Lan, uvm.) erwartet. Alles war sehr sauber und modern eingerichtet. Wir haben uns dort sehr gut gefüllt deshalb empfehlen wir mit ruhigem Gewissen weiter! ————————————— Situată intr-o zona liniștită, o locație curată și modernă, amenajată cu toate cele necesare de toate zilele. (bucătărie, baie cu dus, dormitor, Sat-TV, Internet/W-Lan, șamd.) Ne-am simțit foarte bine, de aceea putem recomanda cu încredere pentru toată lumea!

 1009. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 1010. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1011. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1012. Locatia perfecta, fara mic dejun, ceea ce mi se pare normal la acest pret.

 1013. Locația la 5 minute de centru, doamna care ne-a primit foarte amabilă, apartamentul foarte mare și bine dotat!

 1014. Gazda foarte amabilă, apartamentul spatios, echipat cu tot ce trebuie, foarte curat, liniște. Ne-am simțit minunat.

 1015. Locatia excelenta, la 2 minute de centru , micul dejun acceptabil.

 1016. Mancare foarte buna la preturi convenabile caldura buna si curatenie in camera.

 1017. Locație centrală in Sfântu Gheorghe, liniste, foarte curat , mic dejun bun, se vorbește româna fara accent local😁

 1018. Totul a fost efectiv de nota 10. Camerele sunt spațioase,au balcon și mobilate cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile și comunicative. Ne-am simțit excelent și cu siguranța revenim daca mai ajungem in zona.

 1019. Micul dejun destul de variat, locatia intr-o amplasare senzationala, peisaj superb, liniste, personal foarte agreabil.

 1020. Micul dejun – excelent, cu trei sortimente de ceai, lapte, cafea, sucuri de mere si de portocale, fructe, compot, paine delicioasa cu cartofi specifica zonei, multe feluri de mancare deosebit de gustoase si in cantitati considerabile. Locatia – super, cu liniste si aer curat, la vreo 5 km de municipiul Sfantu Gheorghe. Curatenia – perfecta, atat in camere cat si in restaurant. Camerele sunt confortabile si cu mult bun gust mobilate si decorate. Proprietarii sunt oameni buni si foarte primitori.

 1021. Conditiile sunt excelente, curatenie, liniste, personal amabil

 1022. Amabilitatea personalului, nota 10 plus pentru toți recepționerii, curățenie, confort, totul minunat! Mulțumim!

 1023. Micul dejun a fost unul decent din punct de vedere al varietatii produselor. Personalul de la receptie foarte primitor si grjuliu cu oaspetii.

 1024. Curățenia exemplară, amabilitatea personalului, respectarea măsurilor de protecție sanitară, locația hotelului. Restaurantul hotelului are mâncare diversificată, iar prețurile sunt foarte bune.

 1025. – dormitorul frumos amenajat – mâncarea excelentă – amplasarea, exact în centrul orașului

 1026. Desi camerele mici au doar 16 mp, sunt neasteptat de spatioase. Multumim

 1027. Personalul foarte amabil, curatenia si locatia foarte linistita.Voi reveni oricand cu placere

 1028. O oază de relaxare la marginea pădurii într-un cadru deosebit. Personalul de nota zece.

 1029. Locația, personalul de excepție foarte serviabili și primitori, hotelul este foarte curat, gradina mare și întreținută

 1030. Hotel nou, amplasat în centrul orasului, staff extrem de amabil, camere impecabile si mic dejun continental variat si calitativ. Experiența la superlativ. Acest hotel este categoric prima opțiune când ne vom întoarce la Sfântu Gheorghe.

 1031. Cel mai bun hotel de 3 stele la care am stat in Romania. Personal foarte amabil, curatenie impecabila iar micul dejun foarte bun, peste asteptari! Situat intr-o zona linistata a municipiului Sfantul Gheorghe, la aprox 1,5km de centrul orasului, in fapt un fost camin de fete renovat in urma cu cativa ani (povestea renovarii poate fi gasita in lobby/sala de mese hotel). O varianta foarte buna pentru vizite in oras sau imprejurimi.

 1032. Locație liniștita, curat, cu personal foarte amabil.

 1033. Personalul a fost super amabil,doamna Lucia e o femeie tare faina! Patul a fost super confortabil,curatenie impecabila in camera,parcare privata si este chiar in centru. Internetul a mers super bine,mi-a placut ca am avut feon si frigider in camera. Are si multe programe la tv pe cine intereseaza sa se uite. Ne-am simtim super bine!

 1034. Mi-a placut atmosfera familiara din pensiune. Gazda, Dna. Lucia, prezenta si atenta la nevoile oaspetilor. Micul dejun a fost serviciul ce ne-a depasit toate asteptarile. Va multumim

 1035. O pensiune primitoare, personalul super drăguț, curat și chiar cald noaptea. Un mic dejun super! O sa revenim!

 1036. Locatia, camerele si zona comuna arata foarte bine si persoana care ne-a intampinat era foarte amabila.

 1037. Un loc foarte bun pentru cei ce vor sa viziteze Sf. Gheorghe, aproape de centru. Camere mari, finisaje și materiale utilizate de foarte bună calitate ca la hotelurile de minim 4 stele. Răcitor în camera, televizor led, saltea confortabila. La parter bucătărie configurata și dotata cu cele necesare, buna pentru un self – catering mai “light” din lipsa hota evacuare. Am înțeles ca este posibil la cerere dacă sunt grupuri mai mari și asigurarea micului dejun în stil bufet suedez. Curtea din fata pensiunii este decent amenajata cu câteva măsuțe și scaune, maximum ce se putea face în condițiile în care este amplasata gard în gard cu bloc și nu era indicat foișor pentru “petrecăreți” Proprietarii sunt discreți și amabili.

 1038. Gazda primitoare, foarte curat, aproape de centru, parcare in curtea proprietații și bineînțeles cafeaua Lavazza din partea casei!🤣

 1039. Curățenia și amabilitatea personalului. Confortul. mesele gatite delicios cu produse locale. Poziționarea pensiunii foarte frumoasa. Am probat mofetele și izvoarele minerale.

 1040. Liniștea, confortul, curățenia, mâncarea, amabilitatea gazdelor și a personalului, accesul la Spa, vederea din camera ….. totul nota 10!

 1041. – zona foarte linistita in timpul saptamanii. excelenta pentru relaxare cu copilul mic si dat cu saniuta. excelent si pentru a invata sa schiati. partii bune si deloc aglomerate – pensiunea amplasata fix la buza partiei – propreitearul si personalul au fost foarte amabili si s-au mulat perfect pe nevoile noastre. pentru mine sunt un model pentru relatia proprietar-client – mic dejun foarte generos – masa pregatita local foarte buna: gulas, ciorbe. portii foarte mari. mie mi-au ajuns doar ciorbele – sauna si jacuzzi la dispozitie la orice ora. si la 12 noaptea puteam merge – pat si fotolii confortabile – incalzire sub gresia din baie. foarte placut.

 1042. Locatia excelenta, la 2 minute de centru , micul dejun acceptabil.

 1043. Mancare foarte buna la preturi convenabile caldura buna si curatenie in camera.

 1044. Locație centrală in Sfântu Gheorghe, liniste, foarte curat , mic dejun bun, se vorbește româna fara accent local😁

 1045. Mic dejun foarte bun cu produse locale ( de exemplu mezeluri din vanat provenind de la fabrica din imediata vecinatate). Personalul extrem de amabil si ospitalier.

 1046. Meniul, servirea si ambientul regăsite în restaurantul locației sunt excepționale! Merita incercat !

 1047. Camere mari, restaurant deosebit, mâncare foarte gustoasa, mic dejun consistent, foarte frumos prezentat

 1048. Accesul facil, curatenia, micul dejun si personalul foarte amabil!

 1049. Hotel nou, amplasat în centrul orasului, staff extrem de amabil, camere impecabile si mic dejun continental variat si calitativ. Experiența la superlativ. Acest hotel este categoric prima opțiune când ne vom întoarce la Sfântu Gheorghe.

 1050. Cel mai bun hotel de 3 stele la care am stat in Romania. Personal foarte amabil, curatenie impecabila iar micul dejun foarte bun, peste asteptari! Situat intr-o zona linistata a municipiului Sfantul Gheorghe, la aprox 1,5km de centrul orasului, in fapt un fost camin de fete renovat in urma cu cativa ani (povestea renovarii poate fi gasita in lobby/sala de mese hotel). O varianta foarte buna pentru vizite in oras sau imprejurimi.

 1051. Amplasament. Confort. Personal amabil. Camera confortabila. Baie mare.au parcare.. Mic dejun bun . Totul ireprosabil.

 1052. Camera destul de mică, dar dotată cu tot ce trebuie și foarte curată. Patul excelent. Personal amabil. Poziție centrală. Micul dejun cu preparate diverse, gustoase și proaspete; ca de obicei, prea mult pentru cât mâncăm noi de obicei.

 1053. Totul, casa, curtea, curatenia, gazdele, sunt la superlativ. Micul dejun, sala, ambienta si mancarea, foarte placut si bun totul. Oricand as recomanda cu cea mai mare placere, merita din plin.

 1054. Personal extrem de amabil si de ajutor. Locatie superba. Curatenie, balcon mare, pat foarte confortabil.

 1055. Un loc perfect întreținut și cu gazde extrem de amabile

 1056. Mic dejun foarte bun si variat. Locatia depaseste cu mult cotatia de 3 stele pe care o are (totul este de bun simt, foarte mare atentie la detalii, mobilier, instalatii de calitate, camere spatioase, personal amabil)

 1057. Micul dejun foarte bogat Cina destul de bogata Locația intr-un loc superb Liniștea Personalul extrem de amabil

 1058. Curățenia și amabilitatea personalului. Confortul. mesele gatite delicios cu produse locale. Poziționarea pensiunii foarte frumoasa. Am probat mofetele și izvoarele minerale.

 1059. Liniștea, confortul, curățenia, mâncarea, amabilitatea gazdelor și a personalului, accesul la Spa, vederea din camera ….. totul nota 10!

 1060. Central, cameră cu design plăcut. Am venit și cu bicicletele și ne-au găsit ușor un loc unde să le lăsăm.

 1061. Alegerea designului de interior in stil popular local, amabiltatea personalului de la cazare

 1062. Camera care de fapt era un apartament cu o cameră …servirea de la terasă …mancarea buuuna( micul dejun nu foarte diversificat dar nu am plecat flămânzi )…

 1063. Amplasare foarte bună, un loc relaxant, situat în centrul orașului.

 1064. Gazdele extrem de amabile, ne-am simțit ca acasă. Mîncarea bună micul dejun mai mult decît suficient, camera confortabilă, toate facilitățile necesare. Hotelul este amplasat foarte aproape de centrul orașului, e înconjurat de verdeață, are o grădină minunat amenajată în care se poate lua masa și te poți simți bine, se poate face foc de tabără, grătar, absolut tot ce și-ar putea dori cineva ca să se simtă bine. Gazdele sunt incredibile, indiferent ce-am cerut am fost serviți cu promptitudine. Este liniște și aer curat, ca-ntr-o cabană de munte chiar dacă ești în mijlocul orașului. Am să mă întorc cu siguranță.

 1065. Am avut parte de un sejur de 3 nopți, pe care cu siguranță nu il voi uita în sensul bun al cuvântului. Personalul hotelului a fost extrem de prietenos, începând de la îngrijitor până la directorul hotelului. Amplasarea hotelului în centrul orașului îți oferă deschidere spre punctele de interes ale orașului fără a fi nevoiți să apelați la mașină. Un loc în care mă voi mai caza cu siguranță și îl recomand cu încredere tuturor!

 1066. Gazde atente, primire placuta, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie la sosire, paturi excelente, curatenie ireprosabila, intr-un cuvant sedere foarte placuta. Multumim ! Si vom mai reveni cu drag !

 1067. Locatie curata, gazda prietenoasă, un loc de foarte bun. Bucătăria este dotată cu ceea ce iti trebuie.

 1068. Apartamentul este extrem de curat, personalul foarte amabil, bucătăria complet utilată. O sa revenim cu drag de fiecare data!

 1069. Primire si servire impecabile (salutari domnului de la receptie!), camera foarte curata, finisaje noi, baia sclipitoare, confort maxim, mic dejun excelent, as reveni oricand !

 1070. Locatia este foarte foarte buna, noi am oprit pentru o singura noapte. Camera si baie impecabil de curate, dezinfectant disponibil in camera. Patul comfortabil. Se poate parca si in curte

 1071. Gazdele exceptionale, camera spatioasa si confortabila.

 1072. Mi-a placut foarte mult Panorama Boutique Hotel. Am gasit aici multa amabilitate, curatenie impecabila, bun gust, atentie la detalii, atmosfera placuta, mic dejun excelent. Un loc minunat! Vom reveni.

 1073. Totul a fost la superlativ! Superba locatia si personalul foarte primitor! O sa revenim cu mare drag! Recomand!

 1074. Un loc fain, cu personal foarte amabil si saritor.

 1075. Accesul facil, curatenia, micul dejun si personalul foarte amabil!

 1076. Hotel nou, amplasat în centrul orasului, staff extrem de amabil, camere impecabile si mic dejun continental variat si calitativ. Experiența la superlativ. Acest hotel este categoric prima opțiune când ne vom întoarce la Sfântu Gheorghe.

 1077. Cel mai bun hotel de 3 stele la care am stat in Romania. Personal foarte amabil, curatenie impecabila iar micul dejun foarte bun, peste asteptari! Situat intr-o zona linistata a municipiului Sfantul Gheorghe, la aprox 1,5km de centrul orasului, in fapt un fost camin de fete renovat in urma cu cativa ani (povestea renovarii poate fi gasita in lobby/sala de mese hotel). O varianta foarte buna pentru vizite in oras sau imprejurimi.

 1078. Amplasament. Confort. Personal amabil. Camera confortabila. Baie mare.au parcare.. Mic dejun bun . Totul ireprosabil.

 1079. Camera destul de mică, dar dotată cu tot ce trebuie și foarte curată. Patul excelent. Personal amabil. Poziție centrală. Micul dejun cu preparate diverse, gustoase și proaspete; ca de obicei, prea mult pentru cât mâncăm noi de obicei.

 1080. Totul, casa, curtea, curatenia, gazdele, sunt la superlativ. Micul dejun, sala, ambienta si mancarea, foarte placut si bun totul. Oricand as recomanda cu cea mai mare placere, merita din plin.

 1081. Nemaipomenit! Gazda s-a gandit la absolut tot ce are nevoie o persoana. Saltele si cearceafuri super confortabile, baie dotata cu orice, bucatarie cu de toate, inclusiv ceai, ness si capucino. Recomand calduros!

 1082. Gazde atente, primire placuta, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie la sosire, paturi excelente, curatenie ireprosabila, intr-un cuvant sedere foarte placuta. Multumim ! Si vom mai reveni cu drag !

 1083. Locatie curata, gazda prietenoasă, un loc de foarte bun. Bucătăria este dotată cu ceea ce iti trebuie.

 1084. Micul dejun a fost modest dar gustos si suficient.

 1085. O locatie buna liniste si confort ,personal amabil si primitori . Mancarea foarte buna . As reveni cu drag in acest loc. Il recomad .

 1086. Camera spatioasa, curata, personal primitor, amabil, un mic dejun consistent, foarte gustos. Voi mai veni cu drag. Recomand!

 1087. Micul dejun foarte bogat Cina destul de bogata Locația intr-un loc superb Liniștea Personalul extrem de amabil

 1088. Curățenia și amabilitatea personalului. Confortul. mesele gatite delicios cu produse locale. Poziționarea pensiunii foarte frumoasa. Am probat mofetele și izvoarele minerale.

 1089. Liniștea, confortul, curățenia, mâncarea, amabilitatea gazdelor și a personalului, accesul la Spa, vederea din camera ….. totul nota 10!

 1090. Curat, preț bun, paturi foarte comode, comunicare foarte bună cu gazda

 1091. Amplasament in zona liniștita Accesibilitate facila și modernă (cifru pt. acces) Piscina disponibilă Loc de joaca pentru copii bine dotat Animale proprietarului (1 câine și 2 pisicuțe prietenoase)

 1092. The room was pretty big and clean. Very comfy beds to. And the bath room is very nice and clean. I’ll definitely use this property again if I’ll be in the area.

 1093. Primire si servire impecabile (salutari domnului de la receptie!), camera foarte curata, finisaje noi, baia sclipitoare, confort maxim, mic dejun excelent, as reveni oricand !

 1094. Locatia este foarte foarte buna, noi am oprit pentru o singura noapte. Camera si baie impecabil de curate, dezinfectant disponibil in camera. Patul comfortabil. Se poate parca si in curte