Cazare ieftina Sector 6 Bucuresti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Georgeta si Eftimie Văleanu din Brates, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Georgeta si Eftimie Văleanu din Brates, jud. CovasnaCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Eusebiu si Rica Brudașcu din Raiculesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eusebiu si Rica Brudașcu din Raiculesti, jud. MehedintiCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Steliana si Mihail Avramescu din Stanisesti, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Steliana si Mihail Avramescu din Stanisesti, jud. BacauCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Eugenia si Florentin Almaș din Beldiu, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Eugenia si Florentin Almaș din Beldiu, jud. AlbaCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Alistar si Andrian Constantinescu din Ordoreanu, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Alistar si Andrian Constantinescu din Ordoreanu, jud. IlfovCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Monalisa si Victoria Ciubotaru din Toflea, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Monalisa si Victoria Ciubotaru din Toflea, jud. GalatiCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 32. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 33. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 34. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 35. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 36. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 37. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 38. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 39. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 40. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 41. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 42. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 43. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 44. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 45. Perfect studio and location. Would definitely go back

 46. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 47. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 48. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 49. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 50. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 51. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 56. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 57. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 58. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 59. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 60. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 61. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 62. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 63. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 64. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 65. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 66. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 67. Locația perfecta, distanță foarte mică de centrul vechi, spatiu foarte mare, jacuzzi, 3 Balcoane, caldura

 68. The staff was super friendly and made our experience easy and comfortable. Our apartment was gorgeous and very spacious! The location was perfect, next to tons of bars and restaurants.

 69. Personal súper amable, nos hicieron de cenar incluso cuando ya había cerrado la cocina!

 70. Totul a fost dragut, inclusive gazda care ne-a predate cheie si mi-a dat cateva instructiuni…pentru acces. La fel si check out a fost comod.

 71. Localizarea in zona centrală, promptitudinea gazdei, curățenia din apartament si stilul elegant

 72. Locația excelenta. Raport calitate preț excelent. Pozele sunt reale și chiar totul e super ok. Poziționare în piață romana, aproape de orice. Proprietara amabila, comunicativa.

 73. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 74. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 75. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 76. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 77. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 78. Locatia, mancarea la restaurant foarte buna, personalul amabil.

 79. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 80. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 81. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 82. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 83. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 84. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 85. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 86. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 87. EXCELENT PT UN HOTEL AFLAT IN CHIAR INIMA ORASULUI

 88. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 89. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 90. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 91. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 92. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 93. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 94. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 95. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 96. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 97. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 98. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 99. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 100. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 101. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 102. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 103. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 104. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 105. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 106. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 107. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 108. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 109. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 110. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 111. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 112. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 113. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 114. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 115. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 116. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 117. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 118. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 119. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 120. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 121. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 122. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 123. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 124. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 125. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 126. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 127. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 128. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 129. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 130. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 131. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 132. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 133. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 134. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 135. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 136. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 137. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 138. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 139. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 140. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 141. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 142. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 143. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 144. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 145. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 146. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 147. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 148. In primul rand restaurantul, inclusiv extinderea programului de functionare.

 149. Ce ne-a placut? Modul de primire, a fost deosebit! Chiar super Hotelul

 150. Totul a fost minunat, mancarea buna, personalul foarte amabil, curat

 151. Personalul de sex masculin a fost cel mai agradabil din tot hotelul. Foarte educati si cu un zambet pe buze!

 152. Camerele fara caldura. Receptionerul arogant nici nu a urcat sa vada daca e cald. Ei aveau la receptie o aeroterma asa ca in camera nu ii mai interesa daca e caldura.

 153. Totul…este un hotel,unde te simti “acasa”

 154. Prestanta hotelului, personal bine pregatit, curatenia, patul foarte comod Consider ca daca se va face o renovare totala, va fi cel mai tare hotel din Romania si nu numai.

 155. Nu am luat micul dejun asa ca nu-mi pot da cu parerea. Restaurantul steak-house este foarte bun. Camera este superba comparativ cu alte hoteluri din bucuresti, de exemplu Hilton a fost o mare dezamagire…

 156. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 157. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 158. De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 159. În general acestea sunt părțile pozitive: – Camerele de tip apartment sunt foarte spațioase – Micul dejun este unul super bun – Personalul foarte receptiv – Amplasarea ultra-centrală

 160. Locatie superba, amabili, generosi (am primit mai mult decat ne-am asteptat)

 161. Plăcut surprins de doamna Oana de la Recepție , am ajuns destul de devreme pt check-in și totuși ne-a dat camera ! mulțumesc frumos

 162. personal simpatic si competent, micul dejun proaspat si diversificat pentru toate gusturile, sala fitness buna (pentru cine este interesat), imprejurimi interesante de descoperit si vizitat.

 163. Amplasamentul, curățenia și personalul impecabil.

 164. Personalul foarte amabil, curățenie, comfort, camere mari și foarte curate,micul dejun excelent. Hotelul este situat chiar în centrul Bucureștiul.

 165. A fost totul aproape perfect inafara de mirosul din baie.

 166. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 167. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 168. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 169. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 170. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 171. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 172. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 173. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 174. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 175. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 176. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 177. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 178. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 179. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 180. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 181. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 182. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 183. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 184. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 185. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 186. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 187. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 188. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 189. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 190. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 191. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 192. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 193. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 194. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 195. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 196. Simon-corina mai 3, 2019 at 1:02 pm

  Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 197. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 198. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 199. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 200. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 201. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 202. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 203. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 204. Personal extraordinar, locatie ultra-centrala, are un aer boem interbelic, de moda veche, care capteaza atentia de la intrare. Totul a fost la superlativ, iar pretul a fost de bun simt si abordabil.

 205. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 206. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 207. Am stat un weekend aici si prima impresie a fost una foarte pozitiva (desi cazarea era afisata dupa ora 14:00, atunci cand am facut cererea, am specificat ca voi ajunge la ora 9 si au acceptat sa fac check-in-ul atunci). La check-out am avut posibilitatea de a lasa bagajele intr-un loc special pana cand am plecat din Bucuresti. Personalul a fost foarte amabil, foarte deschis si foarte dragut cu noi. Camerele sunt foarte curate, destul de spatioase, la fel si baia. Patul este confortabil, caldura este mai mult decat suficienta (sunt si pături suplimentare in dulap) si un mare bonus sunt si frigiderul, cuptorul cu microunde si cana de incalzit apa pentru ceai sau cafea. Recomand cu toata increderea!

 208. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 209. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 210. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 211. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 212. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 213. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 214. Super locatie pe calea victoriei, raport pret-calitate corect, gazda a fost prietenoasa si flexibila avand nevoie de early check-in. Acces facil la mijloace de transport, magazine, etc.

 215. Este o locatie foarte bună din toate punctele de vedere.

 216. Wonderful position right in the Old Town. Very friendly and helpful ‘staff’. Stores very close by. Very clean and warm.

 217. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 218. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 219. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 220. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 221. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 222. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 223. Mic dejun bun , personalul foarte amabil si saritor .

 224. Locatia foarte buna pentru scopul sejurului, camera mare.

 225. de neconceput. mult sub asteptari. s-au stricat complet. incalificabil. dezastru. abia am asteptat sa plec. absolut sub orice critica. de evitat

 226. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 227. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 228. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 229. Un apartament foarte ok aranjat, curat, bine intretinut. Jos palaria! Raport pret-calitate EXCELENT.

 230. Apartament curat si aranjat cu bun gust iar proprietarul o persoana cu bun simt cu care am comunicat excelent!

 231. Locația centrală a fost primul criteriu de alegere. Apartamentul este curat și aranjat cu gust. Am apreciat cafeaua și apa din partea casei. Voi reveni și recomand cu plăcere.

 232. A fost impecabil de curat, bine aerisit, temperatura camerei a fost potrivită, iar mirosul era unul primitor. Foarte aproape de mall-ul Militari, iar receptionistii au fost foarte primitori.

 233. Curat, cald, angajatii poloticosi si de mare ajuror ina oferi info cerute.

 234. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 235. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 236. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 237. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 238. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 239. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 240. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 241. Un hotel foarte placut, nu e luxos, dar este foarte comfortabil. Constructia este tipic anilor ’70, pe un etaj, fiind intins pe o suprafață foarte mare din Herăstrău. Restaurantul este superb, avand o anexa pe lac. Foarte romantic, comod, cu un meniu variat, bine gatit. O nota de 10 pentru personal, chelnerii sunt cei mai amabili oameni, calzi, rabdatori, eleganti, este o placere sa fii servit de oricare dintre ei. La receptie mereu gasesti un zambet amabil si solutie pentru orice problema. Camera este mare, mobilata frumos, cu gust, minibar plin, televizor mare, asternuturi si prosoape curate. Dimineata auzi ciocanitoarea, e o liniste si un aer de munte. Parcarea e mare si gratuita.

 242. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 243. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 244. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 245. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 246. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 247. Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 248. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 249. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 250. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 251. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 252. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 253. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 254. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 255. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 256. Conditii impecabile, personalul foarte amabil, a fost un sejur foarte placut!

 257. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 258. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 259. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 260. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 261. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 4:28 am

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 262. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 263. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 264. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 265. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 266. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 267. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 268. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 269. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 270. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 271. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 272. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 273. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 274. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 275. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 276. Cristianmoroi mai 18, 2019 at 4:28 am

  Promtitudinea si amabilitatea proprietarului. Raportul calitate-pret excelent. Pentru cei ce doresc un loc curat linistit, relativ central.

 277. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 278. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 279. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 280. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 281. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 282. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 283. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 284. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 285. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 286. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 287. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 288. Okromania2015 mai 24, 2019 at 3:39 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 289. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 290. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 291. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 292. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 293. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 294. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 295. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 296. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 297. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 298. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 299. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 300. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 301. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 302. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 303. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 304. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 305. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 306. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 307. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 308. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 309. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 310. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 311. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 312. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 313. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 314. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 315. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 316. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 317. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 318. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 319. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 320. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 321. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 322. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 323. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 324. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 325. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 326. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 327. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 328. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 329. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 330. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 331. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 332. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 333. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 1:13 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 334. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 335. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 336. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 337. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 338. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 339. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 340. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 341. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 342. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 1:17 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 343. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 344. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 345. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 346. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 347. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 348. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 349. Desi e situat in centrul Bucurestiului, in camera a fost foarte liniste. Sucul proaspat de fructe si legume de la micul dejun : foarte bun, preparat in fata clientilor.

 350. Camera linistită, mic dejun bogat, personal amabil

 351. Totul a fost excelent. Recomand cu incredere! Personal amabil pe toate departamentele, camere foarte curate, mâncare și servire foarte buna, întâmpinare la receptie excelentă.

 352. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 353. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 354. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 355. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 356. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 357. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 358. Locație foarte accesibilă, fix lângă Gara de Nord. Paturi foarte confortabile. Curățenie. Liniște. Nici nu îți dai seama când ți se face curat în cameră, observi doar că e curat când te întorci.

 359. Locatia a fost bună, deoarece este aproape de Gara de Nord

 360. Liliana-mirela iunie 14, 2019 at 1:17 pm

  A fost totul ok raportat la prețul plătit. Peste așteptări chiar și foarte bine plasat, chiar lângă gara de nord.

 361. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 362. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 363. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 364. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 365. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 366. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 367. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 368. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 369. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 370. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 371. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 372. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 373. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 374. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 375. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 376. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 377. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 378. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 379. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 380. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 381. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 382. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 383. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 384. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 385. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 386. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 387. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 388. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 389. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 390. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 391. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 392. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 393. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 394. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 395. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 396. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 397. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 398. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 399. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 400. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 401. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 402. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 403. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 404. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 405. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 406. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 407. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 408. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 409. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 410. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 411. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 412. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 413. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 414. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 415. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 416. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 417. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 418. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 419. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 420. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 421. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 422. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 423. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 424. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 425. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 426. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 427. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 428. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 429. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 430. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 431. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 432. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 433. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 434. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 435. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 436. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 437. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 438. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 439. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 440. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 441. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 442. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 443. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 444. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 445. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 446. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 447. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 448. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 449. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 450. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 451. Atitudinea, ospitalitatea si disponibilitatea proprietarului (ne-a asteptat exact la ora la care am ajuns in Bucuresti pentru a putea ocupa imediat apartamentul, cu cateva ore inaintea efectuarii check-in-ului); pozitia centrala a apartamentului; dotarile si curatenia.

 452. Locația a fost excelentă, în același corp de clădire cu fostul cinema Patria – ultra central; la 5 – 10 minute de mers pe jos de Intercontinental. Bucătăria, deși mică, dotată peste așteptări și peste descrierea din prezentarea de pe site(farfurii, cești, pahare, etc.)

 453. Totul a fost cum este descris in facilitatile proprietatii

 454. Locația excelenta, personalul foarte amabil, aproape de metrou și de centrul vechi

 455. Poziția aproape de Centrul Vechi și de Universitate, amenajarea interioara, faptul ca fereastra da spre strada principala, cu vedere panoramica la oraș.

 456. Locația, apartamentul în sine… Este cochet și bine utilat…

 457. Personalul: in schimb, doamna care a fost a doua zi la receptie a fost amabila, si doamnele de la micul de jun au fost prietenoase Are balcon Se poate vedea o parte din parcare Locatie buna

 458. Locatia este foarte bine amplasata aproape de centru iar in camera s-a facut cald repede.

 459. locatia, locul de parcare disponibil, caldura din camera

 460. Foarte aproape de metrou Locația utilata si curata

 461. Confortul. E o garsoniera confortabila, cu tot ce ai nevoie, plus zona care are multe magazine in imprejurimi.

 462. Un apartament frumos, confortabil și foarte curat! Cu siguranță voi mai reveni.

 463. Clean appartment, completely renovated with available facilities Close to the old city area

 464. The hosts The apartment, fantastic 4 balconys, new and fresh Perfect location

 465. Great location and the apartment was very comfortable and warm! Thank you for your hospitality.

 466. Amplasare aproape de Gara de Nord si statie de metrou,confort curatenie,,liniste,mic dejun bogat

 467. Locația este excelentă, camerele sunt ok, internetul merge foarte bine.

 468. locatia, amabilitatea personalului, confortul, designul interior al holului, micul dejun

 469. Proprietatea se afla in centru, ușor accesibila, se ajunge ușor in centrul vechi al Bucureștiului și sint multe atracții in zona

 470. – locație excelenta, aproape de Parcul Cismigiu; – garsoniera cu dimensiuni destul de mari, utilata.

 471. The flat is very spacious, bed very comfy, our stay was excellent! Very central!

 472. A fost un apartament curat, nou, avand toate dotarile necesare, piesa de rezistenta pentru mine a fost aparatul de cafea langa care existau evident si capsulele. Am fost placut surprinsa de tot apartamentu, deoarece era curat. Cu siguranta s a ridicat la nivelul asteptarilor!

 473. Very spacious living area and bedrooms. Good location. Excellent wifi . Small lift so apartment is very accessible . Good hosts .

 474. Good location, very friendly host and proactive with ideas, aircon in the rooms, lift, balcony and not noisy, even if direct in the middle of old town.

 475. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 476. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 477. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 478. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 479. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 480. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 481. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 482. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 483. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 484. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 485. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 486. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 487. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 488. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 489. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 490. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 491. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 492. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 493. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 494. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 495. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 496. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 497. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 498. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 499. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 500. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 501. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 502. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 503. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 504. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 505. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 506. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 507. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 508. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 509. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 510. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 511. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 512. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 513. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 514. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 515. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 516. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 517. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 518. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 519. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 520. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 521. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 522. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 523. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 524. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 525. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 526. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 527. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 528. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 529. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 530. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 531. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 532. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 533. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 534. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 535. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 536. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 537. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 538. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 539. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 540. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 541. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 542. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 543. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 544. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 545. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 546. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 547. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 548. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 549. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 550. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 551. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 552. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 553. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 554. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 555. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 556. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 557. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 558. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 559. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 560. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 561. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 562. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 563. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 564. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 565. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 566. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 567. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 568. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 569. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 570. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 571. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 572. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 573. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 574. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 575. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 576. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 577. Mi a plăcut faptul ca a fost un apartament foarte curat, amplasat intr o zona foarte liniștita.

 578. Cu toate ca am avut întârziere aproximativ 5 ore din cauza avionului , gazda mi-a răspuns la telefon imediat , deși era ora 4 dimineața , recomand cu toată încrederea . Tot respectul . Îmi pare rău ca nu l-am cunoscut personal.

 579. Totul. Confort, curățenie, accesibilitate, ne-am inteles perfect cu proprietarul pentru toate detaliile. Recomand!

 580. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 581. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 582. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 583. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 584. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 585. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 586. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 587. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 588. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 589. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 590. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 591. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 592. Multumesc pentru ora tarzie la care m-ati asteptat si primit!

 593. Everything was amazing. The apartment is new, cozy and very very clean. The host is kind and friendly.

 594. The apartment was super clean and tidy. All the interior furniture was new and modern looking. The host was very nice and friendly. Would definitely recommend

 595. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 596. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 597. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 598. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 599. Dan is very nice and helpful. Good location and very clean

 600. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 601. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 602. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 603. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 604. locatia foarte buna,pret foarte bun,dotari suplimentare neasteptate,bauturi racoritoare si bere in frigider,curatenie.

 605. Locația este perfecta pentru petrecerea câtorva zile în Bucuresti. Drept dovadă, am revenit după câteva zile.

 606. Proprietar amabil, locație fix lângă Biserica Italiana. Curatenie, racoare, nu am fost deranjați. Recomand !

 607. The location is very central yet for those with heavy suitcases, climbing stairs and entering from a pedestrian street could be a lot of hassle.

 608. The location is very good- right in the heart of the old town and very close to the bars and restaurants. Despite being right in the middle of the nightlife, the apartment is very quiet. The apartment is spacious and nicely decorated.

 609. The location is great right in the middle of the old city, and the apartment is will equipped.

 610. vederea din balcon este superba! Apartamentul este spatios!

 611. A fost foarte frumos! O sa mai revin cu foarte mult drag !

 612. Apartamentul curat, ingrijit, situat intr-o zona accesibila mijloacelor de transport si in vecinatatea Centrului Vechi al Capitalei. Panorama excelenta.

 613. Mi-a plăcut faptul că este amplasată într-o zonă centrală.

 614. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 615. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 616. Condiții foarte bune, camera spatioasa, baia mare. Personalul seriozitate. Nu am avut mic dejun dar am servit pranzul in restaurant si a fost foarte gustos.

 617. Locație excelentă într-o zonă cu puține oferte de cazare. Lângă stația de metrou Grozăvești și lânga stația de tramvaie Pod Grozăvești.

 618. Micul dejun,hotelul este in centru vechi aproape de orice

 619. Foarte bine amplasata ca si locatie, langa Biserica Alba care e foarte frumoasa, in centrul capitalei si foarte aproape de Ateneu si Universitate. E o garsoniera ok, curata, situata intr-un bloc mai vechi, cu un lift cu grilaj, din acela vechi 🙂 aduce putin aminte de aerul vechi al Bucurestilor de altadata 🙂

 620. Totul a fost bine..liniste ,curățenie ,am avut parte de o noapte odihnitoare

 621. BIne situat, curat, frumusel aranjat, pret decent.

 622. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 623. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 624. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 625. -The hotel is close to the subway station (10 minutes) -The decor in the room is very cute and the bed it’s comfortable.

 626. great location , the fact that I could check in during the night was a plus . really good experience overall

 627. The apartament was very clean, pretty and cosy. Next door we found a cool bar with a nice garden.

 628. Apartament foarte curat si foarte bine dotat. Totul pare nou. Zona super. Doar plus la toate capitolele!

 629. Apartamentul este foarte curat, spatios, utilat cu tot ce trebuie. Cu siguranta, vom reveni.

 630. Mi-a placut foarte mult apartamentul, m-am simtit foarte bine.

 631. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 632. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 633. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 634. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 635. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 636. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 637. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 638. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 639. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 640. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 641. locatie draguta foarte aproape de centru cu o terasa frumoasa cu panorama spre centrul orasului si la un pret foarte bun .

 642. Locația apartamentului este ultra-centrală! Doar 8 min.de mers pe jos până la Teatrul Național și Piața Universității! Living f mare, cu 2 paturi single + 2 canapele! Și încă 1 pat dublu în dormitor! Televizor f bun, diagonala de 1m sau 1.20m! Apartament excelent pt un grup de 4-6 persoane!

 643. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 644. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 645. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 646. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 647. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 648. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 649. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 650. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 651. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 652. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 653. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 654. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 655. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 656. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 657. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 658. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 659. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 660. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 661. Perfect Location. Close by major attraction sites to see. Thanks to Sorin, the guy that took us to our apartment, that was available via WhatsApp from the moment we booked the apartment. The apartment was clean and had all you needed in the kitchen. There is a Carrefour Supermarket that is just opposite the apartment, which was very convenient as we had children with us. We used the Uber app a lot to go to further locations.

 662. The location was perfect: in the center, close to the metro and supermarkets. But you didn’t hear much noise from the streets. Price quality was also perfect: you don’t pay much for such luxury. There is an awesome 4k flatscreen in the living room and in every bed room, there is a television as well. Al the beds were nice and the apartment looked very nice and clean.

 663. The host meet us in front of the apartment building. The place just got renovated, It’s good. Everything is close when you are in the city center.

 664. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 665. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 666. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 667. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 668. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 669. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 670. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 671. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 672. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 673. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 674. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 675. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 676. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 677. The location of the property is the real selling point – you will not have to walk far to get anywhere. The owner Vladimir was also very helpful and communicated well. The flat itself is serviceable and there has been obvious effort to make it nice.

 678. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 679. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 680. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 681. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 682. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 683. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 684. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 685. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 686. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 687. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 688. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 689. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 690. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 691. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 692. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 693. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 694. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 695. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 696. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 697. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 698. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 699. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 700. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 701. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 702. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 703. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 704. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 705. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 706. am stat 10 min in restaurant si nu era nimeni la servire

 707. Cochet, linistit, raport bun calistr/ pret, personal amabil

 708. O locație ideala pentru un sejur de transit în capitala. Recomand.

 709. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 710. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 711. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 712. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 713. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 714. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 715. Apartamentul a fost foarte curat, cu toate cele necesare șederii 1-3 zile(tacamuri, farfurii, cuptor cu microunde, frigider,etc). Persoana de contact foarte amabila si receptiva la orice problema am avut. Cu drag vom reveni.

 716. Curat. Comod . Liniște. Facilități suficiente pentru 1-7 zile. Alături este hotelul pentru necesități suplimentare.

 717. Zona este covenabila pentru noi ca mergem des la concursuri de dans.

 718. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 719. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 720. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 721. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 722. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 723. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 724. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 725. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 726. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 727. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 728. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 729. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 730. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 731. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 732. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 733. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 734. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 735. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 736. Mi-a placut totul ! Personalul de la receptie-foarte amabil.Curatenie in camera,baie.Caldura in camera,baie. Micul dejun foarte bun,variat. Amplasarea hotelului-foarte buna. Felicitari intregului personal pentru profesionalism Recomand Hotel Bliss !Vom reveni!

 737. Camera foarte frumoasa si eleganta. Curatenia domneste ,atat in camera cat si in hotel,iar personalul la loc de cinste. Domnul de la receptie ,super om!Nu conteaza ora la care ajungi,dansul te intampina cu zambetul pe buze . Mii de multumiri !

 738. A fost curat si foarte frumos !! Doamna de la receptie foarte draguta . Multumim frumos.

 739. Amplasarea locației este foarte buna. E o zona liniștită. Apartament spațios.

 740. Acces foarte usor, loc de parcare la scara imobilului. Totul excelent.

 741. Il recomand ,foarte curat,locatia buna ,liniste,dna foarte amabila

 742. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 743. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 744. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 745. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 746. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 747. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 748. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 749. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 750. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 751. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 752. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 753. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 754. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 755. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 756. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 757. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 758. Locatie excelenta, vis-a-vis de Spitalul Coltea, aproape de centrul vechi.

 759. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 760. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 761. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 762. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 763. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 764. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 765. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 766. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 767. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 768. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 769. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 770. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 771. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 772. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 773. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 774. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 775. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 776. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 777. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 778. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 779. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 780. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 781. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 782. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 783. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 784. Totul a fost exact cum trebuia sa fie! Locatia este excelenta! Gazda asemenea! Blocul este linistit in limita unuia ce este inchiriat intr-o propportie f mare.

 785. The apartment was amazing! Super clean (the towels smelled fresh), super warm 24/24 and it is sooo close to everything!! Near metro station, near airport bus station, near the istoric centre and to everything you need to have fun in the morning and night! The house was equiped with everything you may need and the decoration is excactly like the photos.

 786. It was really well located in the center of the city, absolutely clean and with everything we needed for our stay. 10/10

 787. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 788. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 789. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 790. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 791. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 792. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 793. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 794. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 795. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 796. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 797. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 798. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 799. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 800. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 801. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 802. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 803. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 804. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 805. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 806. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 807. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 808. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 809. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 810. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 811. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 812. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 813. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 814. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 815. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 816. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 817. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 818. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 819. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 820. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 821. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 822. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 823. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 824. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 825. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 826. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 827. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 828. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 829. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 830. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 831. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 832. Ramai consternat ca in Romania o lege nu este respectata pe intreg teritoriul ei.. la receptie nu primesc vouchere veritabile, nu false, eliberate de o entitate legala… pai, atunci de ce statul Roman este de acord cu existenta acestor vouchere??? Sau deja ne am federalizat si nu am aflat lucrul asta!!! Pacat, in rest totl a fost f bine!

 833. Patul, pernele, am dormit din nou foarte bine aici!

 834. Camerele f spațioase și curate. Stil rustic dar elegant. Locație centrală, la 200m de stația de metrou din Romană. Felicitări

 835. Curățenia impecabila,primirea buna,apartament confortabil ,luminos; Am poposit doar pentru o noapte: am gasit tot ce aveam nevoie pentru această vizită fulger .Recomandam .Pentru noi galagia provocata de traficul intens al acestei zone centrale nu a fost nicio problema si totodata nicio surpriza .Stiam ca venim in oras . Daca va mai trebui tot aici vom rezerva

 836. The apartment was beautifully decorated, warm, comfortable clean and nice situated. Close to all the places of interest. And with a great coffee machine! The all 5 of us recommend it without hesitation!!

 837. Very pleasant and cozy appartment. It has everything you need. Clean and comfortable

 838. -micul dejun este foarte bun -restaurantul hotelului serveste mancare buna, in afara orelor de M.D. -patul foarte comod -camera spatioasa -extrem de aproape de Gara de Nord si de autobuzul spre aeroport. -personalul de la receptie foarte eficient si amabil

 839. Te conectezi foarte repede cu toate mijoacele de transport.

 840. Curatenia din camera, lenjeria de pat foarte curata. Locatia excelenta, aproape de Gara , dar si de centrul orasului . Acces facil la mijloace de transport.

 841. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 842. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 843. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 844. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 845. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 846. amplasarea, atmosfera, oamenii, picturile, terasa, seara baietii care au cantat afara

 847. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 848. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 849. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 850. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 851. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 852. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 853. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 854. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 855. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 856. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 857. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 858. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 859. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 860. Locatia se afla intr-o zona linistita desi se afla intr-o zona in aproprierea caii ferate si uneori se aud si trenurile care trec. Cladirea in sine este curata si usor de navigat. La receptie staff-ul este prezent si desi nu este omniprezent la birou in sine se afla in imediata vecinatate. In permanenta cineva de la paza se uita la televizor mi s-a parut amuzant chiar daca erau semiplictisiti domnii nu au fost deranjati sa raspunda la intrebari.

 861. Extrem de curat, incalzire f ok, parcare pazita (inclusa in pret)

 862. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 863. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 864. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 865. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 866. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 867. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 868. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 869. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 870. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 871. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 872. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 873. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 874. Totul Un loc curat, cald si oameni de calitate superioara!

 875. Personalul a fost amabil si am putut sa ne cazam cu 2 ore inainte de ora de check-in.

 876. Întreg hotelul iti da o senzatie de “nou”. Dotarile sunt cele obișnuite la un hotel de 4*, insa curatenia, personalul si designul camerelor fac din acest hotel unul destul de rar întâlnit (cel putin in Bucuresti). Micul dejun este diversificat, gustos, dar ca o sugestie ar putea fii prelungit pana la 10:30, precum alte hoteluri din zona.

 877. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 878. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 879. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 880. Totul este super: conditii, mancare , personalul,tot!

 881. Felicit echipa de la receptie Bogdan, Cristina si Cristi. Amabili, eleganti, profesionisti. Nota 10.

 882. Personal amabil, camera confortabila și multe servicii oferite ca opțiuni

 883. Patul confortabil, camera spațioasa, caldă și relativ bine izolată fonic

 884. In a doua camera nu am intalnit aceleasi probleme ca in prima, iar mobilierul era exact ca in poze.

 885. Mi-a placut totul ! Personalul de la receptie-foarte amabil.Curatenie in camera,baie.Caldura in camera,baie. Micul dejun foarte bun,variat. Amplasarea hotelului-foarte buna. Felicitari intregului personal pentru profesionalism Recomand Hotel Bliss !Vom reveni!

 886. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 887. locatie este foarte dragut amenajata si utilata! nu ne a lipsit nimic!

 888. Very clean, great location. If you’re a light sleeper this is not for you. Very loud music from nearby restaurants, however I knew prior to booking. Loved it! Thank you!

 889. Everything is exceptional! The location and the apartment is perfect. We could get in touch with the owner anytime of the day. Overall, it was a great apartment which made our trip better and more convenient.

 890. Totul perfect , revenim cu placere, multumim pentru tot!

 891. Apartament modern, dotat cu tot ce trebuie, in centrul Bucurestiului, transfer de la/la gara, gazde profesioniste, raport bun calitate-pret. Recomand cu caldura.

 892. Partea organizatorica a fost foarte buna (rezervare, plata, preluare-predare chei). Locatia a fost perfecta pentru nevoile mele, este curat si liniste, iar studio-ul are cam tot ce-i trebuie pentru nevoile unui calator.

 893. Amplasarea foarte aproape de transportul public in comun.

 894. Am avut placuta surpriza sa constat ca au fost schimbate veiozele si mocheta, in camera in care am stat si in urma cu doua luni. Deci se investeste. Toate celelalte au fost, ca de obicei, conform asteptarilor.

 895. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 896. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 897. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 898. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 899. M-a incantat faptul ca locatia este intr-o zona frumoasa, langa terase, aproape de Muzeul de Istorie, aproape de statiile de mijloacele de transport.

 900. Revin de fiecare data când avem nevoie la acest apartament datorita locației perfecte pentru noi…

 901. A fost f bine, poziția excelenta pentru ce ne interesa pe noi…vom mai reveni…

 902. Locatie perfecta! Personal amabil, camera impecabila din toate punctele de vedere. Comfort maxim!

 903. Hotelul este frumos, modern. Mi-a placut mancarea in toate cele trei restaurante si faptul ca personalul este atent la cerintele clientilor.

 904. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 905. Locatia este excelenta. Comunicarea cu domnul care ne-a inmanat cheia si ne-a prezentat apartamentul a fost foarte eficienta. Recomand!

 906. Pozitia f. bună, ceai și cafea la dispoziție. Apartament liniștit.

 907. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 908. Totul a fost așa cum ne-am așteptat , patul foarte confortabil , atmosfera foarte plăcută , view.ul deosebit . Cu siguranța vom reveni când vom avea ocazia.

 909. Amenajat foarte frumos, foarte bine utilat. Gazda foarte amabilă.

 910. O locatie exceptionala in zona centrala a Bucurestiului, un apartament bine echipat si modern mobilat care iti ofera tot confortul pentru cateva nopti de cazare .Recomand cu toata increderea!

 911. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 912. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 913. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 914. Gazda amabila, curățenie , locație așa cum ne-am dorit,nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit ca acasă. Mulțumim, cu siguranța revenim!

 915. Apartamentul este aproape de mijloacele de transport si magazine. Curățenie, confort, liniste pret accesibil. Recomand

 916. locatia este super….. foarte aproape de tot ce am avut nevoie….KFS, kaufland, MCdonald, metrou . o adresa usor de gasit si un apartament ce iti satisface nevoile perfect. multumesc gazdei si o sa revenim. recomand.

 917. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 918. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 919. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 920. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 921. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 922. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 923. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 924. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 925. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 926. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 927. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 928. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 929. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 930. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 931. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 932. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 933. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 934. Amabilitatea personalului, curățenia, decoratiunile de iarna

 935. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 936. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 937. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 938. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 939. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 940. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 941. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 942. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 943. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 944. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 945. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 946. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 947. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 948. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 949. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 950. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 951. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 952. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 953. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 954. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 955. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 956. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 957. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 958. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 959. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 960. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 961. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 962. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 963. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 964. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 965. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 966. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 967. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 968. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 969. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 970. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 971. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 972. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 973. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 974. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 975. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 976. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 977. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 978. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 979. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 980. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 981. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 982. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 983. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 984. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 985. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 986. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 987. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 988. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 989. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 990. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 991. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 992. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 993. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 994. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 995. Am avut un curs online si am zis sa merg la hotel sa il urmez linistita. Totul a fost cum m-am asteptat. Am avut parte si de un check in devreme.

 996. camera foarte confortabila, curata si spatioasa, la fel si baia

 997. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 998. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 999. Camera, restaurantul, poziția centrală a hotelului…

 1000. Curatenie impecabila, locație perfecta, personal amabil. Totul la superlativ! Recomand!

 1001. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 1002. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 1003. Personalul foarte dragut, locatia foarte frumoasa si curata. Patul mare si fff comfortabil, foarte mult am apreciat ca toaleta era amplasata intr-o camera separata fata de dus/cada..Mic dejun mare si foarte variat.

 1004. Curatenie, camere spațioase, poziționare buna. Upgrade gratuit la camera.

 1005. Camera spatioasa, balcon generos, caldura, baie spatioasa si totul curat! Angajatii amabili!

 1006. Locație centrală, curățenie, personal atent și ospitalier

 1007. Se regaseste eleganța clasica a unui hotel celebru. Este un lux din alte cataloage, nu extravagant, precum un hotel din Dubai , ci impune un aer de eleganta boemă.

 1008. Mobilier vechi , balconul cu pardoseala de Mozaic , nici măcar un scaun pe balcon mic de jun nici un caz de 5 stele eu zic 3 stele , 1 singur halat pentru 2 persoane , încărcător dispărut din camera și după ce am sunat la Recepție reapărut una peste alta 4 stele din cauza privelistii P.S parcarea ar trebui inclusă in prețul camerei destul de piperată .

 1009. Foarte gustoasă mâncarea din restaurant, camerele curate și acces liber la minibarul din camera.

 1010. Foarte spatios, vedere superba din balcon.Baia cu jacuzzi.Foarte multe programe TV.Curatenie facuta in timpul vacantei de 2 zile.

 1011. Totul. Revenim cu drag ❤ raport calitate preț excepțional iar serviciile si personalul (atat la locație cat si la telefon) de nota 1000%.

 1012. Micul dejun e in regula, diversificat si intr-o locatie placuta cu vedere panoramica spre oras. Paturile sunt foarte confortabile, spatiul este extraordinar si vederea de asemenea. Curatenia este foarte ok, si personalul amabil, iar parcarea e super OK.

 1013. Camere curate, pat foarte confortabil, liniste. Ne-am odihnit foarte bine.

 1014. curat, elegant raport pret/calitate excelent, camera mai ieftina chiar decat la unele hoteluri de 3*

 1015. Totul. Raportul calitate-pret excelent. Curatenia a fost impecabila. Personalul extrem de amabil si bine pregatit. Chiar am primit un up-grade, de la camera dubla la apartament, fara cost suplimentar. Pervazul interior al camerei este prevazut cu o perna pe care poti sta si admira / bea cafeaua avand ca priveliste intreg orasul (am fost cazat la et.18). Micul dejun a fost…basic, ar putea fi putin imbunatatit pt 5*…dar, per total, totul a fost minunat

 1016. -dotarile pentru persoane cu dizabilitati si comportamentul personalului au fost la cel mai bun nivel

 1017. Totul a fost ok. Piscina de inot a fost foarte placuta.

 1018. Camere spatioase, bai cu vana si dus, paturi king size, spa indoor-outdoor, parcare.

 1019. Amabilitatea personalului. Ne-a ajutat sa ne comandam mancare. Am ajuns seara târziu, obosiți și înfometați. Amplasarea și priveliștea spre Dâmbovița. Super confortabil, cu tot ce ai nevoie. Foarte curat. Spațios. Loc de parcare. Apă și cafea din partea casei. Săpunul și gelul de duș de calitate cu un parfum demențial (îmi pare rău că nu îmi mai aduc aminte denumirea) Halate de baie și papuci de casa. Super. Vom reveni.

 1020. Curățenie, mărimea apartamentului și facilitățile

 1021. Personal foarte amabil, localizare buna, fiind usor de ajuns, parcare gratuita la hotel, curatenie -lenjerie, prosoape, halate -albe imaculat.

 1022. Totul a fost bine daca nu era mirosul puternic din baie

 1023. Amplasat in apropierea locatiei unde am avut o intalnire , un pret rezonabil pentru ce ofera , curat,…bine .

 1024. Personalul super amabil. Locație curata. Liniște.

 1025. Este un hotel foarte bun, curat, cu personal amabil și primitor. Revenim cu plăcere de fiecare dată.

 1026. Micul dejun foarte bogat, amabilitatea personalului, promptitudinea cu care au rezolvat anumite cerințe, parcarea gratuită.

 1027. super curatenie, lenjerie foarte curata, baie impecabilaaaa, mic dejun copios

 1028. Locație faina, personal amabil, raport calitate preț imbatabil. Am fost primit cu o sticla cu apa rece in frigider, care după o zi solicitanta a fost foarte bine primita, aparat anti țânțari, sunt chestii mici care fac diferența…piscina a fost excelenta, voi reveni de fiecare data cu drag aici.

 1029. Este o adevărată sursa de energie pozitivă, un loc de poveste, cu o locație perfectă si o piscină minunata. Micul dejun, personalizat si totodata variat. Un loc, ce iti ofera siguranță si confort maxim. Vom reveni, cu siguranță!

 1030. Un loc curat, personal super dragut. Ce m-a incantat foarte tare a fost ca, desi erau 37 de grade in Bucuresti, in camera era racoare si bine, multi copaci si verdeata, plus ca a fost liniste, in comparatie cu alte locuri de cazare din Bucuresti.

 1031. Preț mic, camera de hotel simplă dar ok în raport cu pretul

 1032. Amplasarea apropiată de metrou, mijloace de transport în comun, supermarket Cora si de Politehnica-punctul nostru de interes Wi-Fi de calitate

 1033. Locatie excelenta, aproape de mijloacele de transport

 1034. Parcare subterana, micul dejun Ok cu o cafea excelenta. Camera curata, AC excelent.

 1035. Amabilitatea personalului, calitatea micului dejun dar și a salatei Yesterday (o recomand!). Rapiditatea procedurii de check-in. A fost curat, prosoapele au fost albe și pufoase. Hotelul este amplasat la cam 100 de metri de stația de metrou.

 1036. Aproape de metrou si centru comercial, parcare proprie acoperita. Camera era pregatita in momentul in care am ajuns la hotel (ora 15)

 1037. Amabilitatea personalului, micul dejun, ordinea și curățeninia.

 1038. Totul perfect: curatenie, caldura, liniste, camera spatioasa.

 1039. Camera frumos mobilata, căldură și poziționată spre soare.

 1040. Internet bun . Locație foarte bună, aproape de Metrou , autobuze si tramvai. Apa calda 24 ore.

 1041. locatia, facilitatile: bucatarie, televizor, wifi, living, spatios

 1042. Apartamentul este foarte ok cu toate ca nu este prea mare,felul in care a fost gandit designul iti da impresia de mai mult spatiu.Am gasit curatenie in camere,amplasarea lui este foarte buna…gasesti imprejur tot ce ai nevoie.Chiar mi-a placut Lujerului Studio

 1043. Amplasare langa statie de metrou, parcare gratuita, curatenie, camera spatioasa cu bucatarie si baie

 1044. Amabilitatea personalului. Ne-a ajutat sa ne comandam mancare. Am ajuns seara târziu, obosiți și înfometați. Amplasarea și priveliștea spre Dâmbovița. Super confortabil, cu tot ce ai nevoie. Foarte curat. Spațios. Loc de parcare. Apă și cafea din partea casei. Săpunul și gelul de duș de calitate cu un parfum demențial (îmi pare rău că nu îmi mai aduc aminte denumirea) Halate de baie și papuci de casa. Super. Vom reveni.

 1045. Curățenie, mărimea apartamentului și facilitățile

 1046. Preț mic, camera de hotel simplă dar ok în raport cu pretul

 1047. Amplasarea apropiată de metrou, mijloace de transport în comun, supermarket Cora si de Politehnica-punctul nostru de interes Wi-Fi de calitate

 1048. Locatie excelenta, aproape de mijloacele de transport

 1049. Curatenie, aproape de mijloacele de transport, personal amabil

 1050. Starea de curățenie, dotările și micul dejun! Personal, recomand cu toată căldura!

 1051. Este un hotel foarte bun, curat, cu personal amabil și primitor. Revenim cu plăcere de fiecare dată.

 1052. Un loc frumos în care se pot petrece plăcut zilele de vacanta! Personal amabil, micul dejun excelent, camera curată, plăcută! Piscina răcoroasă… Vom reveni cu siguranță!

 1053. Locație faina, personal amabil, raport calitate preț imbatabil. Am fost primit cu o sticla cu apa rece in frigider, care după o zi solicitanta a fost foarte bine primita, aparat anti țânțari, sunt chestii mici care fac diferența…piscina a fost excelenta, voi reveni de fiecare data cu drag aici.

 1054. Este o adevărată sursa de energie pozitivă, un loc de poveste, cu o locație perfectă si o piscină minunata. Micul dejun, personalizat si totodata variat. Un loc, ce iti ofera siguranță si confort maxim. Vom reveni, cu siguranță!

 1055. Parcare subterana, micul dejun Ok cu o cafea excelenta. Camera curata, AC excelent.

 1056. Amabilitatea personalului, calitatea micului dejun dar și a salatei Yesterday (o recomand!). Rapiditatea procedurii de check-in. A fost curat, prosoapele au fost albe și pufoase. Hotelul este amplasat la cam 100 de metri de stația de metrou.

 1057. Aproape de metrou si centru comercial, parcare proprie acoperita. Camera era pregatita in momentul in care am ajuns la hotel (ora 15)

 1058. Un apartament decent, cu o amplasarea foarte buna (langa Cora si foarte aproape de intrarea in UPB), mai ales pentru cei care cauta cazare in Bucuresti pe perioada admiterii la facultate. Raport pret-calitate bun.

 1059. Internet bun . Locație foarte bună, aproape de Metrou , autobuze si tramvai. Apa calda 24 ore.

 1060. locatia, facilitatile: bucatarie, televizor, wifi, living, spatios

 1061. Foarte bun. Deși nu am ajuns la timp, deoarece ne-am cazat la 2 dimineața, ne-a fost asigurat micul dejun.

 1062. Mic dejun gustos si variat. Cafea buna. Camera mare si curata.

 1063. Personalul foarte amabil, foarte curat , terasa restaurantului superba si mancarea foarte buna , cred ca e cea mai buna optiune din zona 🙂

 1064. foarte curat toate facilitatile de care ai putea avea nevoie la dispozitia clientilor mic dejun foarte bun

 1065. Apartament spațios ,curat, dotat cu plita , vesela, tacâmuri , frigider , priveliștea de terasa este F frumoasa , mic de jun variat și bun, personal foarte amabil Patul F moale, perne moi Totul arată la fel ca și in poze , cu siguranța vom reveni!

 1066. Totul a fost excelent. Apartamentul a fost extrem de spatios, curatenie exemplara, mic dejun bine diversificat. SPA-ul a fost in regula.