Cazare ieftina Sector 4 Bucuresti

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★★★★★ Radisson Blu Hotel Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartment Sirenelor 63

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cathedral View Studio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Apartment in Bucuresti Titan

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bahluiului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Nassif Estates ( Wild Orchids Apartment )

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Old City Cosy Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Alina's Central Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Manuela si Gheorghiță Manole din Veta, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Manuela si Gheorghiță Manole din Veta, jud. MuresCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Axinte si Adelaida Grozescu din Richis, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Axinte si Adelaida Grozescu din Richis, jud. SibiuCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Lorelei si Anișoara Lugojanu din Gheorghesti, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lorelei si Anișoara Lugojanu din Gheorghesti, jud. MehedintiCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Eusebiu si Eftimia Ungur din Fagetu, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Eusebiu si Eftimia Ungur din Fagetu, jud. PrahovaCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Steliana si Profira Săulescu din Simian, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Steliana si Profira Săulescu din Simian, jud. MehedintiCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Axinte si Olimpia Nițescu din Figa, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Axinte si Olimpia Nițescu din Figa, jud. Bistrita-NasaudCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu „aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 32. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 33. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 34. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 35. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 36. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 37. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 38. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 39. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 40. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 41. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 42. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 43. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 44. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 45. Perfect studio and location. Would definitely go back

 46. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 47. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 48. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 49. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 50. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 51. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 52. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 53. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 54. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 55. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 56. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 57. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 58. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 59. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 60. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 61. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 62. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 63. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 64. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 65. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 66. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 67. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 68. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 69. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 70. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 71. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 72. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 73. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 74. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 75. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 76. Confortabil, camera bine incalzita, personal amabil si serviabil.

 77. Personal amabil,foarte curat….recomand cu încredere !!

 78. Simplu si foarte curat. Nou si foarte calduros …21.01. Recomand pentru tranzit sau maxim 2 zile.

 79. Amplasarea apartamentului excelenta, am fost extrem de mulțumită ca era in zona mea dezinteres. Cu locul de parcare e relativ greu oricum in zona, dar am găsit ușor, chiar in fata blocului. Desi e o zona aglomerata, in apartament nu se auzea zgomotul de afara, priveliștea seara sau in zori.. relaxanta. Curățenia a fost Ok, mobilat cu foarte mult bun gust, renovat recent, frumos… apartament călduros si un pat… comod, foarte comod. Ai tot ce-ți trebuie pt a locui cateva zile. Prosoape curate, papuci de casa. Gazda extrem de amabila mi-a permis sa intru mai devreme in apartament. Cu siguranța revin, avand in vedere faptul ca vin des in capitala cu afaceri. Espresorul!!! Făcea o cafea excelenta.

 80. Apartament amplasat central, mobilat cu gust, priveliște frumoasă, gazdă amabilă. Prețul foarte convenabil.

 81. It is a perfect place if you want to be in the heart of Bucharest. It’s perfect for having a night life around and not just that because the location is placed for taking a ride to visit straight forward almost all important places in Bucharest.

 82. Gazda ne.a adus un fier de calcat, deoarece camera nu dispunea de asa ceva.

 83. Comunicare buna cu proprietarul in vederea cazarii, centrala proprie, posibilitatea de reglare a temperaturii. Spatiu foarte mare. Mobilat simplu, cu bun gust.

 84. Good central location in the old town. Manager very helpful and supportive with good information about the city.

 85. Zona centrala, toate atractiile sunt usor accesibile, ne fiind necesar transportul cu o masina. Apartamentul este ideal pt 2-4 persoane, curat si foarte bine aranjat. Statie de metrou(p-ta romana) la 2 min de mers pe jos, magazin Leroy-Melin la parterul blocului pt cumparaturi rapide, staie de autobuz la 2 min de mers pe jos (aici oreste si autobuzul 738 care are ca statie finala aeroportul).

 86. Totul.Proprietarul o persoană titrată,educată,de mult bun simț,deschidere și înțelegere.Siguranță și intimitate.In plin centrul Bucureștiului,cu f.multe facilitati,transport,restaurante,banci,obiective turistice.Intr-un cuvânt,superlativ!

 87. Amplasat in zona liniștita pt București, am gasit loc de parcare chiar sub balcon, m-am simtit ca acasa.

 88. Facand abstractie de cele neplacute, apartamentul arata destul de bine și gazda a fost promptă și prietenoasă.

 89. A fost super apartamentul aproape de statiile de metrou și autobuze… gazda perfecta și un sejur frumos… … amanzing appartament ..

 90. Apartament cochet, dotat cu tot ce trebuie, Zona linistita, usor accesibila. Am stat 3 nopti in aceasta locaie si m-am simtit foarte bine. Recomand!

 91. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 92. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 93. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 94. Locația perfecta, distanță foarte mică de centrul vechi, spatiu foarte mare, jacuzzi, 3 Balcoane, caldura

 95. The staff was super friendly and made our experience easy and comfortable. Our apartment was gorgeous and very spacious! The location was perfect, next to tons of bars and restaurants.

 96. Personal súper amable, nos hicieron de cenar incluso cuando ya había cerrado la cocina!

 97. Totul a fost dragut, inclusive gazda care ne-a predate cheie si mi-a dat cateva instructiuni…pentru acces. La fel si check out a fost comod.

 98. Localizarea in zona centrală, promptitudinea gazdei, curățenia din apartament si stilul elegant

 99. Locația excelenta. Raport calitate preț excelent. Pozele sunt reale și chiar totul e super ok. Poziționare în piață romana, aproape de orice. Proprietara amabila, comunicativa.

 100. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 101. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 102. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 103. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 104. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 105. Locatia, mancarea la restaurant foarte buna, personalul amabil.

 106. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 107. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 108. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 109. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 110. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 111. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 112. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 113. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 114. EXCELENT PT UN HOTEL AFLAT IN CHIAR INIMA ORASULUI

 115. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 116. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 117. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 118. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 119. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 120. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 121. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 122. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 123. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 124. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 125. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 126. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 127. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 128. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 129. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 130. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 131. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 132. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 133. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 134. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 135. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 136. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 137. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 138. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת „מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 139. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 140. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 141. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 142. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 143. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 144. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 145. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 146. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 147. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 148. Curatenie , gasesti tot ce ai nevoie in cadrul complexului

 149. Potrivit, destul de bogat, poate ar trebui incluse și fructele proaspete

 150. Totul a fost conform asteptarilor noastre.Locatia potrivita nevoilor,apreciem faptul ca am solicitat o camera de nefumatori si dorinta ne-a fost respectata.Multumiri personalului!

 151. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 152. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 153. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 154. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 155. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 156. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 157. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 158. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 159. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 160. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 161. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 162. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 163. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 164. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 165. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 166. Locatie f.buna.Curatenie. Tot ce e necesar prezent.Personal amabil,saritor.

 167. Mic dejun excelent si diversificat. Mi-ar fi placut mai multe optiuni calde si mai multe legume/alimente bio la micul dejun. Facilitatea de a lua pranzul sau cina la Restaurantul Ibis a fost unul din criteriile pentru care am ales Hotelul. Meniul cinei (de doua ori am cinat )clar cinstit si bun! Distanta de Clinica Trident (unde am participat la un curs de 2 zile) am parcurs/o pe jos in 10 min.

 168. Un hotel care isi merita cele 3 stele. Camere foarte frumoase, curate. Baie curată. Mancare foarte bună, mic dejun variat si bogat. Tare mulțumită! Locatie langa Parlament, aproape de centru, liniste. Recomand cu caldura Ibis Parlament.

 169. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 170. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 171. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 172. Mic dejun bogat, atmosfera placuta, amabilitate. Voi reveni cu drag.

 173. Revin destul de des la acest hotel. Imi place amabilitatea personalului si amplasarea hotelului. Este aproape de Aeroportul Otopeni si de Gara de Nord. Este un loc linistit si curat, in care te poti bucura de timpul liber la dispozitie.

 174. Doamnele de la curățenie foarte amabile, personalul de la receptie -dezamăgitor

 175. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 176. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 177. Super hotel desi are 3 stele. Pentru o noapte cat am stat nici nu e nevoie de mai mult. Super conceptul si design-ul camerei. Personalul foarte prietenos. Nu am simtit nici o diferenta intre 3 si 4 stele.

 178. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 179. Locatia usor accesibila dintr-o zona destul de aglomerata – Baneasa. Este ca o evadare intr-un alt tinut, in doar citeva minute. Vegetatia exterioara si pavilioanele amenajate reprezinta un loc minunat pentru intruniri mai mari dar si pentru cupluri sau persoane in transit. Nu am servit micul dejun.

 180. Micul dejun a fost calitativ, e aproape de Baneasa Mall, personalul foarte amabil,recomand cu caldura

 181. Foarte aproape de clubul Quantic unde am concertat

 182. Micul dejun este surprinzator de bogat, mult imbunanatit fata de vara lui 2018. Apreciez ca foarte bune: curatenia, patul, linistea (cat se poate pentru localizarea hotelului), existenta parcarii (un mare plus), amenajarea camerei si a baii, oglinzile, sursele de lumina si situarea prizelor, plasa insecte, draperiile groase, facilitatile, mocheta, etc

 183. Totul. Este a doua oara când aleg Ambiance și la fel ca prima data totul a decurs minunat.

 184. Personal deosebit de amabil, curățenie, pat foarte confortabil, camera suficient de spațioasă.

 185. Curățenie, mic dejun delicios, personal amabil, parcare în fața proprietății, cameră mare, pat dublu ( nu două paturi / saltele unite ) , căldură, liniște, apă fierbinte. Te simți acasă!!!

 186. Personalul, faptul ca s-a facut curat in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimba prosoapele. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent. Cu siguranta o sa ma mai intorc.

 187. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 188. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 189. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 190. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 191. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 192. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 193. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 194. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 195. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 196. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 197. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 198. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 199. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 200. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 201. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 202. Amplasare,posibilitate parcare,acces usor la obiective turistice.apartamentul amenajat cu bun gust

 203. Very good value for money. Clean, warm, big apartment, in a very good central location.. handover and key return was super easy. Ap

 204. The place was clean and nice it was also spacious.

 205. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 206. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 207. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 208. Totul a fost super! Am avut cateva zilesuperbe aici si cu siguranta revin.

 209. Curățenia, serviciile incluse, piscina, micul dejun foarte variat , totul a fost excelent

 210. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 211. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 212. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 213. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 214. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 215. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 216. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 217. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 218. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 219. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 220. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 221. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 222. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 223. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 224. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 225. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 226. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 227. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 228. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 229. Micul dejun. Indestulator si bine preparat de o doamna amabilă.

 230. Nu am stat prea mult in camera, poate evaluarea este subiectiva, dar as vrea sa remarc personalul unitatii. Nota 10+

 231. -pat confortabil, vedere spre stadion Dinamo. -apa calda si caldura -mini fridiger in camera

 232. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 233. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 234. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 235. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 236. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 237. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 238. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 239. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 240. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 241. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 242. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 243. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 244. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 245. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 246. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 247. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 248. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 249. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 250. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 251. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 252. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 253. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 254. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 255. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 7:26 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 256. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 257. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 7:26 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 258. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 259. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 260. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 261. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 262. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 263. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 264. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 265. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 266. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 267. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 268. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 269. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 270. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 271. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 272. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 273. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 274. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 275. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 276. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 277. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 278. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 279. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 280. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 281. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 282. Okromania2015 mai 25, 2019 at 3:02 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 283. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 284. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 285. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 286. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 287. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 288. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 289. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 290. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 291. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 292. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 293. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 294. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 295. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 296. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 297. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 298. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 299. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 300. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 301. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 302. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 303. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 304. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 305. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 306. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 307. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 308. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 309. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 310. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 311. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 312. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 313. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 314. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 315. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 316. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 317. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 318. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 319. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 320. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 321. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 322. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 323. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 324. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 325. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 326. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 327. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 9:34 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 328. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 329. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 330. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 331. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 332. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 333. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 334. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 335. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 336. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 337. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 338. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 339. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 340. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 341. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 342. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 343. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 344. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 345. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 346. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 347. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 348. Nice and clean apartment, great view from terrace.

 349. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 350. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 351. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 352. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 353. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 354. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 355. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 356. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 357. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 358. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 359. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 360. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 361. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 362. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 363. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 364. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 365. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 366. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 367. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 368. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 369. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 370. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 371. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 372. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 373. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 374. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 375. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 376. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 377. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 378. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 379. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 380. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 381. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 382. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 383. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 384. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 385. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 386. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 387. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 388. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 389. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 390. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 391. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 392. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 393. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 394. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 395. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 396. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 397. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 398. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 399. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 400. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 401. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 402. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 403. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 404. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 405. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 406. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 407. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 408. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 409. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 410. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 411. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 412. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 413. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 414. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 415. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 416. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 417. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 418. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 419. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 420. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 421. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 422. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 423. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 424. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 425. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 426. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 427. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 428. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 429. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 430. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 431. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 432. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 433. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 434. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 435. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 436. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 437. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 438. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 439. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 440. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 441. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 442. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 443. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 444. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 445. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 446. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 447. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 448. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 449. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 450. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 451. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 452. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 453. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 454. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 455. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 456. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 457. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 458. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 459. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 460. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 461. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 462. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 467. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 468. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 469. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 470. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 471. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 472. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 473. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 474. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 475. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 476. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 477. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 478. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 479. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 480. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 481. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 482. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 483. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 484. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 485. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 486. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu „pretentii”

 487. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 488. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 489. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 490. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 491. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 492. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 493. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 494. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 495. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 496. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 497. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 498. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 499. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 500. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 501. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 502. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 503. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 504. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 505. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 506. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 507. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 508. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 509. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 510. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 511. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 512. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 513. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 514. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 515. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 516. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 517. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 518. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 519. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 520. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 521. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 522. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 523. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 524. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 525. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 526. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 527. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 528. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 529. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 530. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 531. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 532. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 533. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 534. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 535. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 536. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 537. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 538. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 539. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 540. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 541. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 542. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 543. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 544. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 545. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 546. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 547. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 548. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 549. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 550. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 551. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 552. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 553. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 554. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 555. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 556. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 557. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 558. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 559. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 560. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 561. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 562. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 563. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 564. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 565. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 566. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 567. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 568. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 569. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 570. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 571. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 572. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 573. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 574. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 575. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 576. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 577. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 578. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 579. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 580. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 581. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 582. Instructions to find the apt and the key were sent on whatsapp, clear and illustrated by photos. the location is perfect, central but quiet. beautifully designed and furnished. kitchen is fully equipped!

 583. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 584. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 585. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled