Cazare ieftina Sannicolau Mare

De multe ori ne uitam dupa cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia

Apartament Saguna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Sannicolau

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Zoppas Inn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Rodica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Tinu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Agropensiunea Bella

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Tusi Lovrin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lovrin Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ionic─â si Horia Mitu din Lopatareasa, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ionic─â si Horia Mitu din Lopatareasa, jud. BuzauCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Jana si Voichi╚Ťa ╚śteflea din Plevna, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Jana si Voichi╚Ťa ╚śteflea din Plevna, jud. GalatiCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Gra╚Ťiela si Miruna Foc╚Öeneanu din Rotunda, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gra╚Ťiela si Miruna Foc╚Öeneanu din Rotunda, jud. OltCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Camil si Vasilic─â Lugojanu din Oltina, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia!

  (Camil si Vasilic─â Lugojanu din Oltina, jud. CalarasiCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Miruna si Voichi╚Ťa Baghiu din Begheiu Mic, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Miruna si Voichi╚Ťa Baghiu din Begheiu Mic, jud. TimisCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Eduard si Natalia Corodeanu din Lugojel, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia.

  (Eduard si Natalia Corodeanu din Lugojel, jud. TimisCazare in S├«nnicolau Mare, Timi┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 2. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 3. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 4. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 5. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 6. foarte curat si personalul foarte amabil. pc.:incercati palinca doamnei Jeni!

 7. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 8. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 9. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 10. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 11. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 12. Am ajuns seara tarziu, doamna Jeni ne astepta cu masa pusa.. am simtit ca imi vizitez bunicii. Recomand 100%. Nu uitati sa cereti somniferul ( palinca)!!

 13. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 14. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 15. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 16. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 17. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 18. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 19. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 20. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 21. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 22. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 23. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 24. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 25. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 26. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 27. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 28. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 29. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 30. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 31. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 32. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 33. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 34. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 35. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 36. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 37. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 38. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 39. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 40. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 41. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 42. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 43. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 44. Faptul ca am avut WiFi și parcarea chiar in spatele pensiunii

 45. Mancare buna la un pret bun. Daca vrei sa opresti la granita si nu ai pretentii prea mari e un loc ok de oprit. Personalul foarte amabil. Pretul ok.

 46. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 47. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 48. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 49. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 50. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 51. Doamna Rodica e o gazd─â excelent─â, foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â. M-a f─âcut s─â m─â simt ca la mama acas─â. Am m├óncat foarte bine. Totul gustos ╚Öi f─âcut la moment. M├óncare bun─â la un pre╚Ť excelent.

 52. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 53. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 54. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 55. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 56. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 57. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 58. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 59. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 60. Personalul ok. Pensiunea este amplasata aproape de granita si e foarte bine pentru cei ce vor sa faca un popas.

 61. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 62. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 63. Oameni de nota 10, foarte primitori, curatenie exemplara, ne am simtit ca la noi acasa. Recomand cu toata increderea.

 64. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 65. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 66. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 67. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 68. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 69. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 70. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 71. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 72. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 73. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 74. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 75. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 76. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 77. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 78. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 79. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 80. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 81. Oameni foarte simpatici, primitori si indatoritori!

 82. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 83. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 84. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 85. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 86. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 87. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 88. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 89. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 90. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 91. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 92. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 93. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 94. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 95. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 96. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 97. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 98. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 99. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 100. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 101. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 102. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 103. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 104. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 105. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 106. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 107. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 108. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 109. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 110. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 111. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 112. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 113. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 114. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 115. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 116. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 117. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 118. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 119. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 120. Beatiful Apartement next to the Center. Lovely host. Very clean with everything you need.

 121. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 122. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 123. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 124. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 125. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 126. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 127. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 128. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 129. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 130. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 131. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 132. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 133. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 134. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 135. Camere confortabile, curate, baie foarte bine dotata.

 136. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 137. Personal prietenos! Parcare in curte cu loc privat!

 138. Very friendly contact. Appartement was clean and well-appointed.

 139. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 140. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 141. Mi-a placut ca era totul foarte curat, ca gazda a fost foarte primitoare si prietenoasa, mi-au placut mancarea si toate celelalte preparate.

 142. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 143. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 144. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 145. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 146. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 147. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 148. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 149. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 150. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 151. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 152. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 153. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 154. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 155. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 156. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 157. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 158. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 159. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 160. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 161. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 162. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 163. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 164. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 165. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 166. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 167. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 168. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 169. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 170. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 171. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 172. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 173. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 174. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 175. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 176. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 177. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 178. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 179. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 180. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 181. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 182. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 183. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 184. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 185. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 186. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 187. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 188. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 189. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 190. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 191. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 192. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 193. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 194. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 195. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 196. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 197. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 198. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 199. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 200. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 201. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 202. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 203. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 204. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 205. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 206. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 207. Die Gastfreundschaft und Hilfsbereitschaft der Gastgeber, der Pool, die Sauberkeit, die Gr├Â├če der Wohnung, der Garten.

 208. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 209. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 210. Personalul de la Recep╚Ťie si cameristele foarte primitoare , nota 10

 211. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 212. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 213. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 214. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 215. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 216. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 217. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 218. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 219. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 220. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 221. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 222. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 223. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 224. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 225. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 226. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 227. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 228. Locatie super, foarte curat, modern si practic. Recomand cu draga inima. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 229. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 230. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 231. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 232. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 233. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 234. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 235. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 236. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 237. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 238. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 239. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 240. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 241. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 242. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 243. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 244. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 245. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 246. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 247. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 248. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 249. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 250. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 251. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 252. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 253. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 254. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 255. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 256. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 257. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 258. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 259. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 260. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 261. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 262. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 263. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 264. Aceasta varianta de cazare mi-a depasit cu mult asteptarile. Daca voi mai avea ocazia voi reveni cu siguranta, deci recomand si altora. Sejur placut tuturor!

 265. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 266. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 267. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 268. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 269. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 270. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 271. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 272. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 273. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 274. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 275. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 276. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 277. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 278. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 279. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 280. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 281. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 282. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 283. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 284. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 285. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 286. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 287. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 288. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 289. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 290. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 291. Impecabil,curat ,linistit,oameni super amabili,gentili,restaurant de 5 stele foarte aproape,felicitari!cu siguranta ne vom intoarce!

 292. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 293. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 294. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 295. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 296. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 297. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 298. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 299. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 300. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 301. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 302. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 303. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 304. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 305. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 306. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 307. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 308. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 309. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 310. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 311. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 312. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 313. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 314. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 315. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 316. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 317. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 318. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 319. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 320. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 321. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 322. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 323. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 324. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 325. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 326. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 327. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 328. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 329. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 330. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 331. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 332. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 333. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 334. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 335. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 336. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 337. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 338. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 339. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 340. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 341. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 342. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 343. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 344. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 345. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 346. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 347. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 348. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 349. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 350. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 351. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 352. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 353. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 354. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 355. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 356. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 357. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 358. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 359. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 360. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 361. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 362. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 363. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 364. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 365. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 366. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 367. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 368. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 369. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 370. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 371. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 372. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 373. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 374. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 375. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 376. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 377. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 378. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 379. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 380. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 381. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 382. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 383. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 384. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 385. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 386. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 387. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 388. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 389. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 390. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 391. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 392. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 393. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 394. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 395. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 396. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 397. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 398. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 399. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 400. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 401. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 402. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 403. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 404. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 405. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 406. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 407. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 408. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 409. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 410. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 411. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 412. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 413. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 414. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 415. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 416. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 417. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 418. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 419. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 420. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 421. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 422. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 423. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 424. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 425. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 426. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 427. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 428. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 429. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 430. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 431. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 432. Personalul, foarte politicos, miros placut in tot hotelul, curat, aproape de centru, mic dejun foarte variat si bun.

 433. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 434. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 435. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 436. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 437. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 438. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 439. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 440. Mi-a placut totul. Aparatura moderna la bucatarie, aparat de cafea si cafea la dispozitie, vesela de calitate, baie moderna, centrala proprie, mobilier de bun gust, patul din dormitor odihnitor. Pe masa ne asteptau fructe. Voi reveni cu placere cand voi mai avea deplasari in zona

 441. Mi-a placut tot, inclusiv faptul ca am avut camerele incalzite, cafea, zahar, fructe. Aparatura din bucatarie moderna si de calitate. La fel instalatia sanitara. Patul din dormitor confortabil, totul ok.

 442. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 443. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 444. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 445. Curat, recep╚Ťia deschis─â nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 446. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 447. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 448. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 449. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 450. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 451. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 452. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 453. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 454. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 455. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 456. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 457. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 458. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 459. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 460. Curat, recep╚Ťia deschis─â nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 461. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 462. Totul, curatenie, liniște. Suntem o familie cu 2 copii si am fost foarte multumită. Recomand !

 463. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 464. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 465. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 466. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 467. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 468. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 469. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 470. Zaskakuj─ůco komfortowe wn─Ötrze w stosunku do reszt miejscowo┼Ťci. Z zewn─ůtrz wygl─ůda… tak sobie, ale w ┼Ťrodku jest ┼éadnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, ┼éatwy kontakt z nie-angielsko-j─Özyczn─ů obs┼éug─ů. Cena… bardzo dobra.

 471. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 472. Curatenia,parcarea interioara,lenjeria curata si persoana care ne-a asteptat .Foarte amabili.

 473. Totul a fost superb. Recomand cu incredere .Mergeti in aceasta locatie si nu veti regreta.Are tot ce aveti nevoie. Foarte mare , curat, nou , cu toate cele necesare.

 474. Are tot ce trebuie. Nu am avut nevoie dar cred ca are si o trusa de scule pe undeva sa iti repari masina :-). Intr-un cuvant “COMPLET”.

 475. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 476. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 477. Sehr freundlich, sehr ruhig, sch├Âner Balkon mit Poolblick, sehr gepflegtes Arial,

 478. Internet foarte bun peste tot, parcare, pozitie centrala, mic dejun foarte bun.

 479. Curat, recep╚Ťia deschis─â nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 480. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 481. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 482. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 483. Pensiunea este foarte adecvata pentru o noapte de dormit la granita.

 484. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 485. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 486. Am întâlnit oameni foarte primitori. Recomand cu drag aceasta pensiune.

 487. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 488. Zaskakuj─ůco komfortowe wn─Ötrze w stosunku do reszt miejscowo┼Ťci. Z zewn─ůtrz wygl─ůda… tak sobie, ale w ┼Ťrodku jest ┼éadnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, ┼éatwy kontakt z nie-angielsko-j─Özyczn─ů obs┼éug─ů. Cena… bardzo dobra.

 489. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 490. Internet foarte bun peste tot, parcare, pozitie centrala, mic dejun foarte bun.

 491. Curat, recep╚Ťia deschis─â nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 492. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 493. Apartamentul Saguna, mi-a dep─â╚Öit A╚Ötept─ârile, totul foarte comod si pre╚Ť super bun! Din toate hotelurile in care ne-am cazat in Rom├ónia aici a fost cel mai bine! Recomandam cu ├«ncredere

 494. Am fost foarte pl─âcut impresionata de cur─â╚Ťenia si confortul pe care l-am g─âsit in acest apartament. Cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 495. Locatie excelenta! Usor de ajuns ! Liniste,comfort deci toate conditiile sa te simti bine si sa pleci mai departe a doua zi !

 496. Zona foarte linistita, tot confortul necesar. Sigur vom reveni in vacanta !

 497. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 498. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 499. Locatia buna, loc de parcare, camera frumoasa, mancarea buna, a fost bine.

 500. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 501. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 502. Locatie usor de gasit, gazde super primitoare. Foarte curat cu toate facilitatile necesare.

 503. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 504. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 505. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 506. Zaskakuj─ůco komfortowe wn─Ötrze w stosunku do reszt miejscowo┼Ťci. Z zewn─ůtrz wygl─ůda… tak sobie, ale w ┼Ťrodku jest ┼éadnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, ┼éatwy kontakt z nie-angielsko-j─Özyczn─ů obs┼éug─ů. Cena… bardzo dobra.

 507. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 508. Extraordinar! Cea mai buna cazare in 2 saptamani de vacanta prin Germania, Croatia si Romania. Am avut norocul sa fim doar noi in tot conacul la un pre╚Ť modic. Din pacate am stat doar 1 noapte fiind in trecere. Mare atentie la Vama Cenad, deoarece momentan (iulie-august 2020 este inchisa pentru tranzit turistic).

 509. Pensiunea este minunat─â ╚Öi gazdele ,la fel. Oaza de lini╚Öte ╚Öi relaxare, ├«nconjurat doar de lucruri minunate. Iar tablourile..fara cuvinte! Cu siguran╚Ť─â vom reveni,iar data viitoare vom sta mai mult . Cea mai frumoas─â pensiune in care am stat vreodat─â!

 510. Tranzit├ónd zona , c─âut├ónd un loc de cazare am dat peste aceast─â frumoas─â pensiune , un vechi conac restructurat . Camera ├«nalt─â de aproximativ 4 metri , dotat─â cu toate cele necesare , pat confortabil , totul foarte curat ╚Öi cu bun gust . ├Än gr─âdin─â am descoperit un mic col╚Ť de rai . Personalul extrem de amabil , util , prietenos . Recomand cu ├«ncredere , cu tot dragul 😊 👌🏼

 511. Internet foarte bun peste tot, parcare, pozitie centrala, mic dejun foarte bun.

 512. Curat, recep╚Ťia deschis─â nonstop, personal amabil, parcare mare, ultracentral.

 513. Proximitatea cu zona central─â, parcarea proprie supravegheat─â, personalul foarte amabil, camera ╚Öi baia spa╚Ťioase ╚Öi curate, mini-frigiderul foarte util, micul dejun tip bufet destul de variat ╚Öi ├«ndestul─âtor. O loca╚Ťie bun─â pentru tranzit ╚Öi nu numai.

 514. Curatenie, confort, bun gust. Toate dotarile necesare in apartament Loc de parcare Fructe si cafea – pentru a face oaspetele sa se simta binevenit.

 515. Apartamentul Saguna, mi-a dep─â╚Öit A╚Ötept─ârile, totul foarte comod si pre╚Ť super bun! Din toate hotelurile in care ne-am cazat in Rom├ónia aici a fost cel mai bine! Recomandam cu ├«ncredere

 516. Am fost foarte pl─âcut impresionata de cur─â╚Ťenia si confortul pe care l-am g─âsit in acest apartament. Cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 517. Zona foarte linistita, tot confortul necesar. Sigur vom reveni in vacanta !

 518. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 519. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 520. Locatia buna, loc de parcare, camera frumoasa, mancarea buna, a fost bine.

 521. M├óncare foarte buna si foarte aproape de grani╚Ť─â,camera a fost ok ├«n raport calitate pre╚Ť.

 522. Personalul amabil, m├óncarea foarte bun─â, loca╚Ťia ├«n regul─â, parcare, curat, confort, una peste alta raport calitate pre╚Ť rezonabil!

 523. Locatie usor de gasit, gazde super primitoare. Foarte curat cu toate facilitatile necesare.

 524. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 525. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 526. Curatenie, confort, bun gust. Toate dotarile necesare in apartament Loc de parcare Fructe si cafea – pentru a face oaspetele sa se simta binevenit.

 527. Apartamentul Saguna, mi-a dep─â╚Öit A╚Ötept─ârile, totul foarte comod si pre╚Ť super bun! Din toate hotelurile in care ne-am cazat in Rom├ónia aici a fost cel mai bine! Recomandam cu ├«ncredere

 528. Am fost foarte pl─âcut impresionata de cur─â╚Ťenia si confortul pe care l-am g─âsit in acest apartament. Cu siguran╚Ťa vom mai reveni!

 529. Zona foarte linistita, tot confortul necesar. Sigur vom reveni in vacanta !

 530. Lovely spacious apartment with everything you could need. Very hospitable and helpful owner

 531. Clean, light, pleasant apartment. Kitchen stocked for our use with dishes, coffee maker, etc. Comfortable furnishings. Owner pleasant and helpful. Just a short drive to town square. Lovely swimming pool and gardens. Outside porch with dining table and chairs and couch with coffee table for our use.

 532. Locatie usor de gasit, gazde super primitoare. Foarte curat cu toate facilitatile necesare.

 533. Ospitalitatea gazdei. Ne-a așteptat până târziu în noapte.

 534. I liked the welcoming owners, the food and they helped me finding a few routes in Timisoara. Mi- a placut ospitalitatea gazdelor, mancarea. M- au ajutat sa gasesc rute noi in Timisoara.

 535. Perfect room with AC. Large car park. Supermarket in the Hotel.Here you can buy everything. Restaurant nearby. Early Checkout 2:00 am was no problem.

 536. Zaskakuj─ůco komfortowe wn─Ötrze w stosunku do reszt miejscowo┼Ťci. Z zewn─ůtrz wygl─ůda… tak sobie, ale w ┼Ťrodku jest ┼éadnie, czysto i komfortowo. Bezpiecznie, ┼éatwy kontakt z nie-angielsko-j─Özyczn─ů obs┼éug─ů. Cena… bardzo dobra.

 537. The cleanliness, the friendliness of the host, very comfortable bed…

 538. Extraordinar! Cea mai buna cazare in 2 saptamani de vacanta prin Germania, Croatia si Romania. Am avut norocul sa fim doar noi in tot conacul la un pre╚Ť modic. Din pacate am stat doar 1 noapte fiind in trecere. Mare atentie la Vama Cenad, deoarece momentan (iulie-august 2020 este inchisa pentru tranzit turistic).

 539. Pensiunea este minunat─â ╚Öi gazdele ,la fel. Oaza de lini╚Öte ╚Öi relaxare, ├«nconjurat doar de lucruri minunate. Iar tablourile..fara cuvinte! Cu siguran╚Ť─â vom reveni,iar data viitoare vom sta mai mult . Cea mai frumoas─â pensiune in care am stat vreodat─â!

 540. Tranzit├ónd zona , c─âut├ónd un loc de cazare am dat peste aceast─â frumoas─â pensiune , un vechi conac restructurat . Camera ├«nalt─â de aproximativ 4 metri , dotat─â cu toate cele necesare , pat confortabil , totul foarte curat ╚Öi cu bun gust . ├Än gr─âdin─â am descoperit un mic col╚Ť de rai . Personalul extrem de amabil , util , prietenos . Recomand cu ├«ncredere , cu tot dragul 😊 👌🏼

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled