Cazare ieftina Sangeorgiu De Mures

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România

★★★★ Hotel Apollo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Tempo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Tip-Top

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Continental Forum Tirgu Mures

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Plaza V Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Adria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Korona King

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Bianca si Gina Dediu din Plopu, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Bianca si Gina Dediu din Plopu, jud. BrailaCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 • Mirela si Alice Borăscu din Soceni, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Mirela si Alice Borăscu din Soceni, jud. Caras-SeverinCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 • Ina si Cătălina Becșenescu din Strei, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ina si Cătălina Becșenescu din Strei, jud. HunedoaraCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 • Cornel si Olimpia Neagu din Archita, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România!

  (Cornel si Olimpia Neagu din Archita, jud. MuresCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 • Dimitrina si Inocențiu Cepoi din Josani, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dimitrina si Inocențiu Cepoi din Josani, jud. BihorCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 • Dorli si Mitruț Adamache din Bira, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România.

  (Dorli si Mitruț Adamache din Bira, jud. NeamtCazare in Sângeorgiu de Mureş, Mureş, România pentru 5 persoane)

 1. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 2. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 3. Bucatarie foarte buna! Ospatarii amabili. Pacat ca se strica totul datorita conditiilor de cazare slabe.

 4. Centrul SPA , conditiile de cazare, mancarea , cafeaua

 5. Curatenia in camera impecabila! Angajatele de la curatenie merita laudate!!! Temperatura apei de la SPA a fost ok (din bazinul de inot era ceva mai rece fata de jacuzzi, iar cand le schimbai simteai diferenta). Mancarea de la restaurant a fost excelenta, micul dejun este foarte variat si cu produse de calitate.

 6. Curățenia este la ea acasă, patul foarte confortabil, mancarea bună la preturi corecte, zona de spa este ok.

 7. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 8. Mic dejun variat , personalul foarte amabil, mancare buna la restaurant, conexiune buna internet

 9. Totul a fost perfect ! Personalul, curățenia, mâncarea, perfect ! Multumim !

 10. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 11. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 12. – personalul este deosebit de amabil (desi atentia lor se axeaza pe restaurant, nu pe pensiune) – pensiunea este situata intr-o zona linistita si care pare destul de sigura – apartamentul este spatios

 13. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 14. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 15. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 16. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 17. Designul hotelului a fost peste asteptari. Camera spatioasa, pat confortabil. Parcare in curtea interioara a cladirii.

 18. Serviciile oferite in camera (cafea, ceai, apa) gratuite, micul dejun bogat, confortul de la SPA, patul foarte confortabil, designul interior al camerei spectaculos.

 19. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 20. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 21. Locatie foarte linistita, posibilitati de a face sport foarte aproape, camere frumoase, pat confortabil, restaurant frumos si mancare gustoasa. Parcare gratuita vizavi de usa pensiunii.

 22. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 23. Curatenie, liniste, mancare si preturi foarte bune.

 24. Raportul calitate preț este foarte bun. Mâncarea in restaurant atât mic dejun cât și cina este foarte gustoasa.

 25. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 26. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 27. Bucatarie foarte buna! Ospatarii amabili. Pacat ca se strica totul datorita conditiilor de cazare slabe.

 28. Primire cu zâmbetul pe buze, surprize plăcute în camera (șampanie, prăjitura, baloane),personal super simpatic, curățenie, confort, mâncare buna, SPA bine organizat, raport calitate preț excelent.

 29. Totul a fost “ca la carte”, Spa, camera, mâncarea, caldura hotelului.

 30. Centrul SPA , conditiile de cazare, mancarea , cafeaua

 31. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 32. Mic dejun variat , personalul foarte amabil, mancare buna la restaurant, conexiune buna internet

 33. Totul a fost perfect ! Personalul, curățenia, mâncarea, perfect ! Multumim !

 34. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 35. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 36. – personalul este deosebit de amabil (desi atentia lor se axeaza pe restaurant, nu pe pensiune) – pensiunea este situata intr-o zona linistita si care pare destul de sigura – apartamentul este spatios

 37. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 38. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 39. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 40. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 41. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 42. Designul hotelului a fost peste asteptari. Camera spatioasa, pat confortabil. Parcare in curtea interioara a cladirii.

 43. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 44. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 45. Locatie foarte linistita, posibilitati de a face sport foarte aproape, camere frumoase, pat confortabil, restaurant frumos si mancare gustoasa. Parcare gratuita vizavi de usa pensiunii.

 46. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 47. Curatenie, liniste, mancare si preturi foarte bune.

 48. Raportul calitate preț este foarte bun. Mâncarea in restaurant atât mic dejun cât și cina este foarte gustoasa.

 49. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 50. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 51. Bucatarie foarte buna! Ospatarii amabili. Pacat ca se strica totul datorita conditiilor de cazare slabe.

 52. Este ok . Curățenie . Mâncare bună , personal amabil.

 53. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 54. Primire cu zâmbetul pe buze, surprize plăcute în camera (șampanie, prăjitura, baloane),personal super simpatic, curățenie, confort, mâncare buna, SPA bine organizat, raport calitate preț excelent.

 55. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 56. Mic dejun variat , personalul foarte amabil, mancare buna la restaurant, conexiune buna internet

 57. Totul a fost perfect ! Personalul, curățenia, mâncarea, perfect ! Multumim !

 58. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 59. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 60. – personalul este deosebit de amabil (desi atentia lor se axeaza pe restaurant, nu pe pensiune) – pensiunea este situata intr-o zona linistita si care pare destul de sigura – apartamentul este spatios

 61. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 62. Totul a fost la superlativ ! Curățenia, confortul, mic-dejunul au cu adevărat de nota 10 !

 63. Localizare ultra-centrala, camere mărisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 64. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 65. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 66. Designul hotelului a fost peste asteptari. Camera spatioasa, pat confortabil. Parcare in curtea interioara a cladirii.

 67. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 68. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 69. Locatie foarte linistita, posibilitati de a face sport foarte aproape, camere frumoase, pat confortabil, restaurant frumos si mancare gustoasa. Parcare gratuita vizavi de usa pensiunii.

 70. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 71. Curatenie, liniste, mancare si preturi foarte bune.

 72. Raportul calitate preț este foarte bun. Mâncarea in restaurant atât mic dejun cât și cina este foarte gustoasa.

 73. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 74. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 75. Bucatarie foarte buna! Ospatarii amabili. Pacat ca se strica totul datorita conditiilor de cazare slabe.

 76. Preocupatumatinal martie 6, 2019 at 10:24 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 77. Este ok . Curățenie . Mâncare bună , personal amabil.

 78. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 79. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 80. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 81. Mic dejun variat , personalul foarte amabil, mancare buna la restaurant, conexiune buna internet

 82. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 83. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 84. – personalul este deosebit de amabil (desi atentia lor se axeaza pe restaurant, nu pe pensiune) – pensiunea este situata intr-o zona linistita si care pare destul de sigura – apartamentul este spatios

 85. Constantin-viorel martie 6, 2019 at 10:24 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 86. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 87. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 88. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 89. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 90. Designul hotelului a fost peste asteptari. Camera spatioasa, pat confortabil. Parcare in curtea interioara a cladirii.

 91. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 92. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 93. Locatie foarte linistita, posibilitati de a face sport foarte aproape, camere frumoase, pat confortabil, restaurant frumos si mancare gustoasa. Parcare gratuita vizavi de usa pensiunii.

 94. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 95. Curatenie, liniste, mancare si preturi foarte bune.

 96. Raportul calitate preț este foarte bun. Mâncarea in restaurant atât mic dejun cât și cina este foarte gustoasa.

 97. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 98. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 99. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 100. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 101. Preocupatumatinal martie 23, 2019 at 11:46 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 102. Este ok . Curățenie . Mâncare bună , personal amabil.

 103. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 104. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 105. Mic dejun variat , personalul foarte amabil, mancare buna la restaurant, conexiune buna internet

 106. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 107. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 108. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 109. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 110. Constantin-viorel martie 23, 2019 at 11:46 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 111. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 112. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 113. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 114. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 115. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 116. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 117. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 118. Totul foarte placut, curat si profesionist. Exceptia micul dejun.

 119. Micul dejun, desi limitat la 20 ron, f gustos. Curatenia.

 120. Curatenia este punctul forte al pensiunii. Cat despre restaurant nu am apucat sa mananc decat micul dejun, aici slab de tot. Nu are legatura cu stelele pe care le detin.

 121. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 122. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 123. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 124. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 125. Preocupatumatinal martie 30, 2019 at 1:26 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 126. Este ok . Curățenie . Mâncare bună , personal amabil.

 127. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 128. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 129. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 130. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 131. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 132. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 133. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 134. Constantin-viorel martie 30, 2019 at 1:26 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 135. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 136. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 137. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 138. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 139. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 140. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 141. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 142. Totul foarte placut, curat si profesionist. Exceptia micul dejun.

 143. Micul dejun, desi limitat la 20 ron, f gustos. Curatenia.

 144. Curatenia este punctul forte al pensiunii. Cat despre restaurant nu am apucat sa mananc decat micul dejun, aici slab de tot. Nu are legatura cu stelele pe care le detin.

 145. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 146. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 147. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 148. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 149. Preocupatumatinal aprilie 2, 2019 at 6:31 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 150. Este ok . Curățenie . Mâncare bună , personal amabil.

 151. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 152. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 153. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 154. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 155. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 156. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 157. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 158. Constantin-viorel aprilie 2, 2019 at 6:31 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 159. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 160. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 161. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 162. Excelent totul! Hotelul este modern, pozitionat in centru si am apreciat decorul, marimea camerei, mobilierul, baia, vederea, restaurantul. Personalul amabil. Check in imediat . Micul dejun variat si fabulos! Recomand

 163. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 164. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 165. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 166. Totul foarte placut, curat si profesionist. Exceptia micul dejun.

 167. Micul dejun, desi limitat la 20 ron, f gustos. Curatenia.

 168. Curatenia este punctul forte al pensiunii. Cat despre restaurant nu am apucat sa mananc decat micul dejun, aici slab de tot. Nu are legatura cu stelele pe care le detin.

 169. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 170. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 171. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 172. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 173. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 174. Preocupatumatinal aprilie 19, 2019 at 12:07 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 175. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 176. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 177. Curățenia exemplară, patul foarte confortabil, micul dejun bogat și gustos. Recomand

 178. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 179. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 180. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 181. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 182. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 183. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 184. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 185. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 186. Micul dejun delicios, intreg personalul super ok. Patul a fost bestial. Parca „m a imbratisat” toata noaptea. Am avut un somn foarte odihnitor! Recomand cu drag!

 187. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 188. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 189. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 190. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 191. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 192. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 193. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 194. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 195. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 196. Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 197. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 198. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 199. Camera foarte mare si luminoasa, pat confortabil, curat, mic dejun diversificat si cu ingredinte de buna calitate, parcare foarte mare

 200. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 201. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 202. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 203. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 204. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 205. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 206. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 207. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 208. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 209. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 210. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 211. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 212. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 213. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 214. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 215. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 216. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 217. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 218. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 219. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 220. Leonard_booking mai 3, 2019 at 12:33 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 221. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 222. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 223. Camera foarte mare si luminoasa, pat confortabil, curat, mic dejun diversificat si cu ingredinte de buna calitate, parcare foarte mare

 224. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 225. Implicarea personalului pt a ne oferi o ședere perfecta. Hotel modern, camera spațioasă, curată și confortabila. Mâncarea delicioasa! Totul la superlativ! Sincere felicitări!

 226. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 227. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 228. Totul! Mâncarea excelentă și așternutul mirosea ca în reclamele de detergenți !

 229. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 230. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 231. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 232. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 233. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 234. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 235. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 236. Totul a fost SUPERB,camera mare balcon liniște ,personal amabil ȘI atent , deci nu ratați dacă sunteți prin zonă

 237. A fost superb… Este amplasata intr-o loc superb…linistit…

 238. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 239. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 240. Camerele si baia foarte curate. Personal excelent. Nota 10***** Se poate si in Romania la un pret mai mult decat decent sa ai conditii foarte bune Felicitari administratorului

 241. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 242. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 243. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 244. Leonard_booking mai 10, 2019 at 2:29 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 245. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 246. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerințele mele plus parcarea subterană care a scazut cantitatea de praf si apa de pe mașina.

 247. Mâncare foarte buna, camera spațioasă, curățenie ok.

 248. Camera foarte mare si luminoasa, pat confortabil, curat, mic dejun diversificat si cu ingredinte de buna calitate, parcare foarte mare

 249. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 250. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 251. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 252. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 253. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 254. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 255. Locația excelentă! Curat, liniște, aranjat cu gust.

 256. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 257. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 258. Ospitatlitatea si confortul oferit de entiate, cat mai ales amplasamentul hotelului

 259. Patul a fost foarte confortabil. Locația buna langa grădina zoologică. Mâncarea in regula dar aceiasi si fara lapte cald. pentru copii.

 260. Locatia este buna, aproape de gradina zoologica. Personalul ok, ne-a dat detalii despre zona si ne-a ajutat cu un taxi.

 261. Poziționare,aer curat,doamna de la receptie foarte amabilă. A fost confortabil. Voi reveni cu drag.

 262. Raport bun pret-calitate, mai ales pentru o familie cu 2 copii. Parcare imensa, liniste, relativ curat. O locatie buna de tranzit. Mic dejun ok. Cafea buna si muzica faina. (rock, oldies). Personal amabil. Plata cu cardul.

 263. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 264. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 265. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 266. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 267. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 268. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 269. Leonard_booking mai 14, 2019 at 5:36 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 270. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 271. Mâncare foarte buna, camera spațioasă, curățenie ok.

 272. Camera foarte mare si luminoasa, pat confortabil, curat, mic dejun diversificat si cu ingredinte de buna calitate, parcare foarte mare

 273. Personal amabil, curatenie impecabila, mancare foarte buna si multa. O sa revenim cu mare placere!

 274. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 275. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 276. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 277. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 278. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 279. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 280. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 281. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 282. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 283. Situata intr-un cartier foarte frumos, linistit , cu case elegante pensiunea insasi este o cladire frumoasa aflata in vecinatatea unei zone verzi cu aer curat . Interiorul intregii vile emana stil si eleganta; si in restaurant – ca de altfel peste tot curatenia este impecabila ! Curtea si gradina sunt un mic colt de rai de unde se vede panorama orasului ( si balcoanele unor camere si restaurantul au parte de aceeasi priveliste ). Personalul este foarte amabil iar micul dejun a fost bogat si relativ diversificat. Asadar daca va doriti natura, liniste , curatenie , confort , raport calitate- pret excelent – la Casa Adria le veti gasi !

 284. Patul a fost foarte confortabil. Locația buna langa grădina zoologică. Mâncarea in regula dar aceiasi si fara lapte cald. pentru copii.

 285. Locatia este buna, aproape de gradina zoologica. Personalul ok, ne-a dat detalii despre zona si ne-a ajutat cu un taxi.

 286. Raport bun pret-calitate, mai ales pentru o familie cu 2 copii. Parcare imensa, liniste, relativ curat. O locatie buna de tranzit. Mic dejun ok. Cafea buna si muzica faina. (rock, oldies). Personal amabil. Plata cu cardul.

 287. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 288. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 289. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 290. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 291. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 292. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 293. Leonard_booking mai 17, 2019 at 6:13 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 294. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 295. Micul dejun a fost bogat, variat. Am stat o singura noapte, insa a fost cald in camera, baia foarte frumoasa si curata, paturile comode. Mi-a placut!

 296. Mâncare foarte buna, camera spațioasă, curățenie ok.

 297. Camera foarte mare si luminoasa, pat confortabil, curat, mic dejun diversificat si cu ingredinte de buna calitate, parcare foarte mare

 298. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 299. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 300. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 301. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 302. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 303. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 304. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 305. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 306. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 307. Situata intr-un cartier foarte frumos, linistit , cu case elegante pensiunea insasi este o cladire frumoasa aflata in vecinatatea unei zone verzi cu aer curat . Interiorul intregii vile emana stil si eleganta; si in restaurant – ca de altfel peste tot curatenia este impecabila ! Curtea si gradina sunt un mic colt de rai de unde se vede panorama orasului ( si balcoanele unor camere si restaurantul au parte de aceeasi priveliste ). Personalul este foarte amabil iar micul dejun a fost bogat si relativ diversificat. Asadar daca va doriti natura, liniste , curatenie , confort , raport calitate- pret excelent – la Casa Adria le veti gasi !

 308. Patul a fost foarte confortabil. Locația buna langa grădina zoologică. Mâncarea in regula dar aceiasi si fara lapte cald. pentru copii.

 309. Locatia este buna, aproape de gradina zoologica. Personalul ok, ne-a dat detalii despre zona si ne-a ajutat cu un taxi.

 310. Raport bun pret-calitate, mai ales pentru o familie cu 2 copii. Parcare imensa, liniste, relativ curat. O locatie buna de tranzit. Mic dejun ok. Cafea buna si muzica faina. (rock, oldies). Personal amabil. Plata cu cardul.

 311. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 312. Camera mare. Foarte curat. Personal foarte amabil. Raport preț calitate excelent. Voi reveni.

 313. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 314. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 315. Camera era cât de cât ok. Sauna era ok, deși nu mi se părea foarte curată. În prima zi când am ajuns, nu era nici un șezlong liber, deoarece vin foarte mulți din exterior, nu țin cont de clienții hotelului care plătesc o căruță de bani la finalul sejurului, prețul la o cameră de 4 stele era de lei aproximativ.

 316. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 317. Leonard_booking mai 24, 2019 at 6:12 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 318. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 319. excelent micul dejun , excelent dejun si eexcelent si cina! intregul personal deosebit de atent, ne-am simtit minunat, vom maireveni cu mult drag.

 320. Micul dejun a fost bogat, variat. Am stat o singura noapte, insa a fost cald in camera, baia foarte frumoasa si curata, paturile comode. Mi-a placut!

 321. Mâncare foarte buna, camera spațioasă, curățenie ok.

 322. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 323. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 324. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 325. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 326. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 327. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 328. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 329. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 330. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 331. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 332. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 333. Situata intr-un cartier foarte frumos, linistit , cu case elegante pensiunea insasi este o cladire frumoasa aflata in vecinatatea unei zone verzi cu aer curat . Interiorul intregii vile emana stil si eleganta; si in restaurant – ca de altfel peste tot curatenia este impecabila ! Curtea si gradina sunt un mic colt de rai de unde se vede panorama orasului ( si balcoanele unor camere si restaurantul au parte de aceeasi priveliste ). Personalul este foarte amabil iar micul dejun a fost bogat si relativ diversificat. Asadar daca va doriti natura, liniste , curatenie , confort , raport calitate- pret excelent – la Casa Adria le veti gasi !

 334. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 335. Raport bun pret-calitate, mai ales pentru o familie cu 2 copii. Parcare imensa, liniste, relativ curat. O locatie buna de tranzit. Mic dejun ok. Cafea buna si muzica faina. (rock, oldies). Personal amabil. Plata cu cardul.

 336. locatie in general ok. Cam complicat de ajuns in camere !

 337. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 338. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 339. Personal plin de solicitudine, condiții foarte bune.

 340. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 341. Leonard_booking mai 31, 2019 at 12:42 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 342. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 343. Camera era impecabilă, curatenie, paturi comode, terasă mare, televizoare uriase si de calitate buna, micul dejun diversificat, personal amabil, servicii de calcat.

 344. excelent micul dejun , excelent dejun si eexcelent si cina! intregul personal deosebit de atent, ne-am simtit minunat, vom maireveni cu mult drag.

 345. Micul dejun a fost bogat, variat. Am stat o singura noapte, insa a fost cald in camera, baia foarte frumoasa si curata, paturile comode. Mi-a placut!

 346. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 347. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 348. Amabilitate si disponibilitate intregului personal, te fac sa iti doresti sa te reintorci. Camerele spatioase si curate ofera tot confortul de care ai nevoie. Micul dejun este foarte bogat, mancarea de la restaurant impecabila, camera de joaca pentru copii un mare plus pentru cei insotiti de copii. Este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centru, si beneficiaza de o parcare generoasa.

 349. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 350. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 351. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 352. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 353. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 354. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 355. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 356. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 357. Situata intr-un cartier foarte frumos, linistit , cu case elegante pensiunea insasi este o cladire frumoasa aflata in vecinatatea unei zone verzi cu aer curat . Interiorul intregii vile emana stil si eleganta; si in restaurant – ca de altfel peste tot curatenia este impecabila ! Curtea si gradina sunt un mic colt de rai de unde se vede panorama orasului ( si balcoanele unor camere si restaurantul au parte de aceeasi priveliste ). Personalul este foarte amabil iar micul dejun a fost bogat si relativ diversificat. Asadar daca va doriti natura, liniste , curatenie , confort , raport calitate- pret excelent – la Casa Adria le veti gasi !

 358. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 359. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 360. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 361. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 362. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 363. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 364. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 365. Leonard_booking iunie 7, 2019 at 12:42 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 366. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 367. Camera era impecabilă, curatenie, paturi comode, terasă mare, televizoare uriase si de calitate buna, micul dejun diversificat, personal amabil, servicii de calcat.

 368. excelent micul dejun , excelent dejun si eexcelent si cina! intregul personal deosebit de atent, ne-am simtit minunat, vom maireveni cu mult drag.

 369. Micul dejun a fost bogat, variat. Am stat o singura noapte, insa a fost cald in camera, baia foarte frumoasa si curata, paturile comode. Mi-a placut!

 370. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 371. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 372. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 373. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 374. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 375. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 376. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 377. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 378. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 379. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 380. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 381. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 382. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 383. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 384. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 385. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 386. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 387. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 388. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 389. Leonard_booking iunie 14, 2019 at 12:46 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 390. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 391. Camera era impecabilă, curatenie, paturi comode, terasă mare, televizoare uriase si de calitate buna, micul dejun diversificat, personal amabil, servicii de calcat.

 392. excelent micul dejun , excelent dejun si eexcelent si cina! intregul personal deosebit de atent, ne-am simtit minunat, vom maireveni cu mult drag.

 393. Micul dejun a fost bogat, variat. Am stat o singura noapte, insa a fost cald in camera, baia foarte frumoasa si curata, paturile comode. Mi-a placut!

 394. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 395. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 396. Totul. Personalul extrem de amabil, curățenie impecabilă, asternuturi foarte curate, miros plăcut în cameră, căldură. Într-un cuvânt – recomand cu căldură!

 397. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 398. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 399. Situată în Centru, priveliște fantastică de la et. 7, personal f. amabil, curățenia, micul dejun f. gustos

 400. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 401. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 402. Patul superconfortabil, curat totul, spațioasă camera. Priveliște faină.

 403. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 404. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 405. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 406. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 407. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 408. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 409. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 410. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 411. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 412. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 413. Leonard_booking iunie 21, 2019 at 12:46 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 414. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 415. Terasa camerei uriașă!! și foarte primitoare, apartamentul spațios ,aerisit,curat, saltelele paturilor foarte,foarte confortabile, totul la superlativ. Personalul receptiv și amabil, mâncarea foarte bună! Recomand din tot sufletul!

 416. Totul a fost peste așteptări: condițiile din cameră (am primit o cameră superioară în locul unei standard, la același preț), serviabilitatea personalului etc. Cu siguranță voi reveni aici!

 417. Liniște, curățenie, mic dejun bogat, parcare mare, locație buna

 418. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 419. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 420. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 421. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 422. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 423. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 424. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 425. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 426. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 427. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 428. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 429. Este a doua oară când vin si cu siguranta nu va fi ultima.Nu am ce sa reproșez.

 430. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 431. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 432. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 433. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 434. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 435. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 436. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 437. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 438. Leonard_booking iunie 28, 2019 at 12:52 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 439. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Paturile sunt foarte confortabile, mobilierul nou. Totul arata super! Data viitoare sun direct la proprietate (preturile sunt mai bune).

 440. Terasa camerei uriașă!! și foarte primitoare, apartamentul spațios ,aerisit,curat, saltelele paturilor foarte,foarte confortabile, totul la superlativ. Personalul receptiv și amabil, mâncarea foarte bună! Recomand din tot sufletul!

 441. Totul a fost peste așteptări: condițiile din cameră (am primit o cameră superioară în locul unei standard, la același preț), serviabilitatea personalului etc. Cu siguranță voi reveni aici!

 442. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 443. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 444. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 445. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 446. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 447. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 448. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 449. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 450. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 451. Locația a fost relativ ok, dar micul dejun, departe de cele 4* afișate la intrare.

 452. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 453. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 454. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 455. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 456. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 457. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 458. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 459. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 460. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 461. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 462. Leonard_booking iunie 28, 2019 at 1:00 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 463. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Paturile sunt foarte confortabile, mobilierul nou. Totul arata super! Data viitoare sun direct la proprietate (preturile sunt mai bune).

 464. Terasa camerei uriașă!! și foarte primitoare, apartamentul spațios ,aerisit,curat, saltelele paturilor foarte,foarte confortabile, totul la superlativ. Personalul receptiv și amabil, mâncarea foarte bună! Recomand din tot sufletul!

 465. Totul a fost peste așteptări: condițiile din cameră (am primit o cameră superioară în locul unei standard, la același preț), serviabilitatea personalului etc. Cu siguranță voi reveni aici!

 466. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 467. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 468. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 469. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 470. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 471. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 472. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 473. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 474. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 475. Locația a fost relativ ok, dar micul dejun, departe de cele 4* afișate la intrare.

 476. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 477. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 478. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 479. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 480. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 481. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 482. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 483. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 484. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 485. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 486. Leonard_booking iulie 5, 2019 at 12:56 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 487. Mic dejun bogat. Personal amabil. Camera, balcon si baie, spatioase. Curatenie impecabila. Halate confortabile :). Restaurantul are meniu bogat si gustos.

 488. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Paturile sunt foarte confortabile, mobilierul nou. Totul arata super! Data viitoare sun direct la proprietate (preturile sunt mai bune).

 489. Terasa camerei uriașă!! și foarte primitoare, apartamentul spațios ,aerisit,curat, saltelele paturilor foarte,foarte confortabile, totul la superlativ. Personalul receptiv și amabil, mâncarea foarte bună! Recomand din tot sufletul!

 490. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 491. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 492. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 493. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 494. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 495. Totul la superlativ dar mai ales curățenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor și zâmbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel în care nu se face rabat la calitate.

 496. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 497. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 498. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 499. Locația a fost relativ ok, dar micul dejun, departe de cele 4* afișate la intrare.

 500. Totul a fost peste asteptari! Sincer! Locatie (vedere panoramica a orasului), foarte curat (am stat doar trei zile si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi), personal super amabil, mic dejun suedez diversificat si bogat, o gradina interioara aranjata si linistita. Totul la superlativ! Recomand cu toata increderea!

 501. Camerele sunt spatioase, mobilate modern. Confort sporit

 502. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 503. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 504. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 505. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 506. Micul dejun a fost excelent . Suntem foarte multumiti , o sa mai revenim .

 507. Personalul a fost foarte amabil, mancarea la restaurant buna, desi aveau supe/ciorbe in meniu, nu se servesc seara ???

 508. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 509. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 510. Leonard_booking iulie 12, 2019 at 1:03 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 511. Mic dejun bogat. Personal amabil. Camera, balcon si baie, spatioase. Curatenie impecabila. Halate confortabile :). Restaurantul are meniu bogat si gustos.

 512. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Paturile sunt foarte confortabile, mobilierul nou. Totul arata super! Data viitoare sun direct la proprietate (preturile sunt mai bune).

 513. Terasa camerei uriașă!! și foarte primitoare, apartamentul spațios ,aerisit,curat, saltelele paturilor foarte,foarte confortabile, totul la superlativ. Personalul receptiv și amabil, mâncarea foarte bună! Recomand din tot sufletul!

 514. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 515. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 516. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 517. Amplasarea hotelului fata de centru si micul dejun

 518. Camera a fost excelentă, spațioasă, curată, cu facilități de 4 stele.

 519. Personal drăguț și operativ, localul curat, renovat.

 520. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 521. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 522. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 523. Liniștit, priveliștea de nota 100! Personalul amabil, camerele curate și confortabile! Vom reveni cu cea mai mare placere la Casa Adria! Mult succes și mulțumim!

 524. Locatia se afla intr-o zona linistita, foarte aproape de Gradina Zoologica. Vederea asupra orasului, mai ales seara, la aprinderea luminilor -superba.

 525. Confortul din camere, personalul angajat extraordinari și foarte profi, gradina minunata priveliște deosebita

 526. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 527. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 528. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

 529. Piscinele sunt minunate, cele cu apa sarata mi-au depasit asteptarile. Strandul de afara este foarte mare, poti sta pe sezlong sau pe iarba. Este multa verdeata si poti gasi umbra foarte usor. Exista o piscina pentru copii si nisip in jurul ei, plus un loc de joaca – cei mici chiar se pot distra!

 530. micul dejun bun, mesele a la carte in restaurant -unde nu prea ai ce baga de vina,curatenie si ordine in tot complexul.Foarte frumoasa si complexa baza spa ,masaje[ Efi e cel mai ,cel mai] si diverse proceduri .Personalul ,in proportie covirsitoare amabil si profesionist.Camerele frumoase,insa,intre cele de 3 stele si 4 stele exista o reala diferenta

 531. Locatia excelenta,micul dejun destul de bogat si variat.

 532. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 533. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat în acea zonă a țării. Parcarea generoasă și apropierea de o arteră de circulație principală a reprezentat un avantaj. Cu toate că am avut camera orientată spre stradă, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nopții.

 534. Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 535. Personal amabil si de ajutor. A venit in intampinarea noastra cu servicii la care nu ne asteptam. Curat. Camera mare si confortabila. Paturile, desi twin au fost lipite si sunt foarte confortabile.

 536. Mic dejun bogat. Personal amabil. Camera, balcon si baie, spatioase. Curatenie impecabila. Halate confortabile :). Restaurantul are meniu bogat si gustos.

 537. Micul dejun foarte bogat si diversificat. Paturile sunt foarte confortabile, mobilierul nou. Totul arata super! Data viitoare sun direct la proprietate (preturile sunt mai bune).

 538. Mic dejun foarte bun, asemanator Austria/Germania.Ambientul foarte primitor,camera mare,confortabila,curatenie si nu in ultimul rand,remarcabila amabilitatea si politetea personalului.Recomandabil pentru raportul pret/calitate echitabil.

 539. Totul a fost foarte bine. Restaurantul este exceptional, se mananca foarte bine si personalul a fost binevoitor, chiar daca am ajuns la o ora destul de tarzie. Camerele sunt mari si curate, la baie NU miroase urat.

 540. Personal amabil, mâncare foarte buna și proaspătă.

 541. In primul rand renovarea este este la standarde de 4 stele, serviciile de camera super,in fiecare zi sau schimbat prosoapele si consumabile (totusi 4 stele)un pat odihnitor camera si baie curată.,cafea ceai.calitative si bar.Personalul începând de la receptie până la cameristă nota 10+.Pozitia foarte bună pentru vizitatori in Tg.Mures.

 542. Faptul ca lucrarile de reparatii si modernizare desi limitate au fost facute cu bun simt practic si nu in bataie de joc. Apreciez efortul.

 543. Locatia centrală, parcare, camere mari și curate, mic dejun excelent.

 544. Micul dejun in primul rand,personalul amabil,amplasarea in centrul orasului,curatenia camerei,mesele stradale.

 545. Micul dejun a fost aproape de 4*. Locatia este excelenta si personalul prietenos.

 546. Pat extrem de confortabil, receptionerii foarte amabili, micul dejun consistent.

 547. Este amplasata langa intrarea în gradina zoologica. La 5 minute de mers cu masina pana in centru. Micul dejun este bun, de tip bufet. Au in curte o căsuță si un tobogan pentru cei mici.

 548. Locul unde este amplasata locatia si desigur locatia

 549. Liniștit, priveliștea de nota 100! Personalul amabil, camerele curate și confortabile! Vom reveni cu cea mai mare placere la Casa Adria! Mult succes și mulțumim!

 550. Camere curate ! Personal amabil, mancare buna preturi convenabile! Am sa revin cu siguranta !!!! Recomand!!!

 551. Ambianta placuta, personal la inaltime, servire buna.

 552. A fost aproape de eveniment. In schimb… mai este ceva de lucru la ospitalitate. Camera e foarte calduroasa… desi e doar luna mai….

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled