Cazare ieftina Sambata De Sus

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România

Casa Marta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Lacrimioara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Royal Garden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Emma

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Floarea Reginei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Brancovenilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Mountain King

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Simona

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vicenția si Roberta Ionel din Gogosesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vicenția si Roberta Ionel din Gogosesti, jud. DoljCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Roxelana si Rada Costea din Lupesti, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sâmbăta de Sus, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Roxelana si Rada Costea din Lupesti, jud. AradCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Dariana si Iosif Stamatu din Barzava, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Dariana si Iosif Stamatu din Barzava, jud. HarghitaCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Andrian si Silviu Olaru din Malu, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sâmbăta de Sus, Braşov, România!

  (Andrian si Silviu Olaru din Malu, jud. GiurgiuCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Lucențiu si Tinca Nicolaie din Uibaresti, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sâmbăta de Sus, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucențiu si Tinca Nicolaie din Uibaresti, jud. HunedoaraCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 • Leopoldina si Amanda Caranfil din Valari, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sâmbăta de Sus, Braşov, România.

  (Leopoldina si Amanda Caranfil din Valari, jud. HunedoaraCazare in Sâmbăta de Sus, Braşov, România pentru 4 persoane)

 1. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 2. A fost un sejur minunat! Totul a fost sa perfect! O pensiune foarte frumos amenajata, curata cu camere frumoase, loc de joaca pentru copii, mâncarea foarte buna la un preț super ok*. Iar gazda, a fost foarte primit oare si atenta la nevoiile noastre, o sa revenim cu siguranta!

 3. Locatia superba. Curtea mare amenajata foarte frumos pentru copii. Mancarea buna . Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta.

 4. Lenjerie curata,camera spatioasa,baie curata,Micul dejun excelent ,din belsug,variat.Nota 10!Amabilitate si serviabilitate din partea personalului. Privelistea superba catre Muntii Fagaras,vecinatatea Manastirii Brancoveanu,Izvorul Parintelui Arsenie Boca.

 5. Totul a fost de la bine in sus . Pret-calitate ,foarte bine .

 6. Facilitatile sunt asa cum ar trebui sa fie. Asteptam vara sa probam si piscina. Constructia rustica, dar cu facilitati moderne.

 7. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 8. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 9. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 10. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 11. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 12. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 13. Locatia excelenta, totul curat si bine aranjat. Bucataria utilta, proprietarii amabili si disponibili. Multumim, revenim cu mult drag!

 14. Amplasarea , linistea, disponibilitatea proprietarilor. Chiar daca am ales-o fortat de imprejurari ( aglomeratia) am fost placut surprinsi.

 15. Liniștea care te relaxează. Peisajul foarte odihnitor.

 16. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 17. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 18. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 19. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 20. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 21. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 22. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 23. A fost un sejur minunat! Totul a fost sa perfect! O pensiune foarte frumos amenajata, curata cu camere frumoase, loc de joaca pentru copii, mâncarea foarte buna la un preț super ok*. Iar gazda, a fost foarte primit oare si atenta la nevoiile noastre, o sa revenim cu siguranta!

 24. Locatia superba. Curtea mare amenajata foarte frumos pentru copii. Mancarea buna . Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta.

 25. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 26. Lenjerie curata,camera spatioasa,baie curata,Micul dejun excelent ,din belsug,variat.Nota 10!Amabilitate si serviabilitate din partea personalului. Privelistea superba catre Muntii Fagaras,vecinatatea Manastirii Brancoveanu,Izvorul Parintelui Arsenie Boca.

 27. Totul a fost de la bine in sus . Pret-calitate ,foarte bine .

 28. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 29. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 30. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 31. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 32. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 33. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 34. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 35. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 36. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 37. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 38. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 39. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 40. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 41. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 42. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 43. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 44. A fost un sejur minunat! Totul a fost sa perfect! O pensiune foarte frumos amenajata, curata cu camere frumoase, loc de joaca pentru copii, mâncarea foarte buna la un preț super ok*. Iar gazda, a fost foarte primit oare si atenta la nevoiile noastre, o sa revenim cu siguranta!

 45. Locatia superba. Curtea mare amenajata foarte frumos pentru copii. Mancarea buna . Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta.

 46. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 47. Lenjerie curata,camera spatioasa,baie curata,Micul dejun excelent ,din belsug,variat.Nota 10!Amabilitate si serviabilitate din partea personalului. Privelistea superba catre Muntii Fagaras,vecinatatea Manastirii Brancoveanu,Izvorul Parintelui Arsenie Boca.

 48. Totul a fost de la bine in sus . Pret-calitate ,foarte bine .

 49. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 50. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 51. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 52. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 53. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 54. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 55. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 56. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 57. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 58. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 59. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 60. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 61. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 62. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 63. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 64. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 65. A fost un sejur minunat! Totul a fost sa perfect! O pensiune foarte frumos amenajata, curata cu camere frumoase, loc de joaca pentru copii, mâncarea foarte buna la un preț super ok*. Iar gazda, a fost foarte primit oare si atenta la nevoiile noastre, o sa revenim cu siguranta!

 66. Locatia superba. Curtea mare amenajata foarte frumos pentru copii. Mancarea buna . Ne-am simtit minunat si vom reveni cu siguranta.

 67. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 68. Lenjerie curata,camera spatioasa,baie curata,Micul dejun excelent ,din belsug,variat.Nota 10!Amabilitate si serviabilitate din partea personalului. Privelistea superba catre Muntii Fagaras,vecinatatea Manastirii Brancoveanu,Izvorul Parintelui Arsenie Boca.

 69. Totul a fost de la bine in sus . Pret-calitate ,foarte bine .

 70. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 71. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 72. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 73. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 74. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 75. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 76. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 77. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 78. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 79. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 80. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 81. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 82. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 83. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 84. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 85. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 86. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 87. A fost un sejur minunat! Totul a fost sa perfect! O pensiune foarte frumos amenajata, curata cu camere frumoase, loc de joaca pentru copii, mâncarea foarte buna la un preț super ok*. Iar gazda, a fost foarte primit oare si atenta la nevoiile noastre, o sa revenim cu siguranta!

 88. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 89. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 90. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 91. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 92. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 93. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 94. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 95. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 96. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 97. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 98. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 99. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 100. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 101. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 102. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 103. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 104. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 105. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 106. Pensiunea poate concura cu un hotel de 4*! Gazdele deosebit de amabile si saritoare !

 107. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 108. Lenjerie curata,camera spatioasa,baie curata,Micul dejun excelent ,din belsug,variat.Nota 10!Amabilitate si serviabilitate din partea personalului. Privelistea superba catre Muntii Fagaras,vecinatatea Manastirii Brancoveanu,Izvorul Parintelui Arsenie Boca.

 109. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 110. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 111. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 112. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 113. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 114. Zona, amplasarea locatiei, linistea si receptia personalului.

 115. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 116. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 117. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 118. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 119. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 120. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 121. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 122. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 123. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 124. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 125. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 126. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 127. Locatia este superba. Gazdele primitoare. Curatenia este ok. Micul dejun este bun

 128. Pensiunea poate concura cu un hotel de 4*! Gazdele deosebit de amabile si saritoare !

 129. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 130. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 131. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 132. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 133. O zona foarte linistita! Camerele extraordinar de curate! Recomand cu tot dragul!

 134. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 135. Foarte frumos , curat , usor accesibil , privelistea de vis . Nota 10

 136. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 137. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 138. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 139. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 140. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 141. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 142. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 143. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 144. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 145. Locatia este superba. Gazdele primitoare. Curatenia este ok. Micul dejun este bun

 146. Pensiunea poate concura cu un hotel de 4*! Gazdele deosebit de amabile si saritoare !

 147. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 148. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 149. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 150. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 151. Confortul camerei si curatenia, amabilitatea gazdelor

 152. Locatia este de vis, intr un paradis verde, inconjurat de liniste, perfect pentru relaxare

 153. Pensiunea amplasata intr-o zona superba,gazdele,oameni minunati,prietenosi. Ne-a parut rau ca am stat doar o noapte,dar daca vom reveni in zona,cu siguranta vom alege aceeasi pensiune.

 154. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 155. O zona foarte linistita! Camerele extraordinar de curate! Recomand cu tot dragul!

 156. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 157. Revenim mereu cu placere la Casa Marta deoarece ne place foarte mult. Camere spatioase si mic dejun suficient. Locatie foarte buna.

 158. Arhitectura clădirii, decoraţiunile şi ambianţa, intimitatea camerelor. Hotelul este amplasat în imediata vecinătate a Mânăstirii Brâncoveanu, la marginea pădurii.

 159. Primire calda, camera curata si foarte calduroasa. Asternuturi albe si apretate, micul dejun satios. Am ramas impresionata 🙂

 160. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 161. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 162. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 163. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 164. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 165. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 166. Revenim mereu cu placere la Casa Marta deoarece ne place foarte mult. Camere spatioase si mic dejun suficient. Locatie foarte buna.

 167. Arhitectura clădirii, decoraţiunile şi ambianţa, intimitatea camerelor. Hotelul este amplasat în imediata vecinătate a Mânăstirii Brâncoveanu, la marginea pădurii.

 168. Primire calda, camera curata si foarte calduroasa. Asternuturi albe si apretate, micul dejun satios. Am ramas impresionata 🙂

 169. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 170. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 171. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 172. Locatia este superba. Gazdele primitoare. Curatenia este ok. Micul dejun este bun

 173. Pensiunea poate concura cu un hotel de 4*! Gazdele deosebit de amabile si saritoare !

 174. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 175. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 176. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 177. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 178. Locatia excelenta, totul curat si bine aranjat. Bucataria utilta, proprietarii amabili si disponibili. Multumim, revenim cu mult drag!

 179. Amplasarea , linistea, disponibilitatea proprietarilor. Chiar daca am ales-o fortat de imprejurari ( aglomeratia) am fost placut surprinsi.

 180. Liniștea care te relaxează. Peisajul foarte odihnitor.

 181. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 182. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 183. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 184. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 185. O zona foarte linistita! Camerele extraordinar de curate! Recomand cu tot dragul!

 186. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 187. A fost superb totul ! Voi reveni cu mare placere !

 188. Curatenia, aspectul general al camerei si al intregii pensiuni, locatia – foarte aproape de Manastirea Brancoveanu si Muntii Fagaras intr-o zona de vis

 189. Revenim mereu cu placere la Casa Marta deoarece ne place foarte mult. Camere spatioase si mic dejun suficient. Locatie foarte buna.

 190. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 191. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 192. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 193. Locatia este superba. Gazdele primitoare. Curatenia este ok. Micul dejun este bun

 194. Pensiunea poate concura cu un hotel de 4*! Gazdele deosebit de amabile si saritoare !

 195. Gazda foarte primitoare,foarte curat o locatie superba!!!

 196. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 197. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 198. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 199. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 200. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 201. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 202. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 203. O zona foarte linistita! Camerele extraordinar de curate! Recomand cu tot dragul!

 204. Pensiunea asezata intr-o zona superba, te intampina cu panorama Muntilor Fagaras. Gazdele, foarte calzi si primitori. Camerele, placute,fffff curate,aerisite,calduroase pe timp de iarna si foarte bine dotate. Pentru familiile cu copii ofera loc de joaca cu multa verdeata. P.S.aceasta pensiune merita o nota mult mai mare de cat 10.Nu se poate scrie in cuvinte, cat de minunata este aceasta pensiune,de cat daca o vizitezi.Recomand cu toata increderea.

 205. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 206. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 207. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 208. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 209. Locația, camera , curățenia, pensiunea per total ,în armonie perfectă cu natura, amplasamentul cu vedere superbă spre munți … Bucătăria utilată cu tot necesarul, liniștea locului, care a contat enorm pentru noi !!! … și în special disponibilitatea și amabilitatea gazdelor, care ne-au făcut să ne simțim minunat ! Un loc în care am reveni cu mare plăcere !

 210. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, iar obiectivele turistice sunt destul de aproape. Proprietarii foarte amabili si primitori. Camera si baia sunt mari si curate, prosoape si lenjerie curata, caldura.

 211. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 212. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 213. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 214. Locatia ok ! Micul dejun nu l-am servit,deoarece a trebuit sa plecam !

 215. Micul dejun extrem de bogat si gustos. Gazdele foarte amabile, comunicative, prietenoase. Sigur vom reveni cu toata familia si vom recomanda aceasta pensiune si prietenilor. Multumim pentru aceasta vacanta minunata! Dana S. (PLOIESTI)

 216. Locatia este superba. Gazdele primitoare. Curatenia este ok. Micul dejun este bun

 217. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 218. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 219. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 220. Confortul camerei si curatenia, amabilitatea gazdelor

 221. Locatia este de vis, intr un paradis verde, inconjurat de liniste, perfect pentru relaxare

 222. Pensiunea amplasata intr-o zona superba,gazdele,oameni minunati,prietenosi. Ne-a parut rau ca am stat doar o noapte,dar daca vom reveni in zona,cu siguranta vom alege aceeasi pensiune.

 223. Personal primitor, liniște, locuri de joaca pentru copii,

 224. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 225. O zona foarte linistita! Camerele extraordinar de curate! Recomand cu tot dragul!

 226. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 227. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 228. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 229. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 230. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 231. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 232. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 233. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 234. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 235. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 236. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 237. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 238. Alexandru-andrei mai 15, 2019 at 7:17 pm

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 239. Personal plăcut, locație excelentă lângă mănăstire,mic dejun bogat.

 240. A fost superb totul ! Voi reveni cu mare placere !

 241. Micul dejun foarte bun si diversificat. De la pensiune la Manastirea Sambata am facut pe jos 15 minute. Proprietara ne-a facilitat accesul cu automobilul propriu de la DN.

 242. Cameră și baie curată… Mic dejun ok… Personal amabil…

 243. Locatia ok ! Micul dejun nu l-am servit,deoarece a trebuit sa plecam !

 244. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 245. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 246. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 247. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 248. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 249. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 250. Ne-am simtit ca si cum eram in vizita la prieteni, fiind intampinati cu drag si solicitudine de catre gazde. Amplasarea si spatiile verzi pline de locuri de relaxare (hamac, leagane, etc) imbie la joaca pentru copii sau visare pentru adulti. Se vad muntii in zare si se poate ajunge usor pe jos la una din cele mai frumoase manastiri.

 251. Personal primitor, liniște, locuri de joaca pentru copii,

 252. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 253. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 254. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 255. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 256. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 257. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 258. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 259. Personal ok si primitor, cazare buna, o locatie superba. Sigur vom reveni cu drag!

 260. Locație frumos amenajată, cu multe spații verzi și locuri de petrecere a timpului liber – biliard, tenis masa , trambuline pt copii, grătar, foișor (filigorie), etc.

 261. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 262. Alexandru-andrei mai 24, 2019 at 1:38 pm

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 263. Personal plăcut, locație excelentă lângă mănăstire,mic dejun bogat.

 264. A fost superb totul ! Voi reveni cu mare placere !

 265. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 266. Micul dejun foarte bun si diversificat. De la pensiune la Manastirea Sambata am facut pe jos 15 minute. Proprietara ne-a facilitat accesul cu automobilul propriu de la DN.

 267. Cameră și baie curată… Mic dejun ok… Personal amabil…

 268. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 269. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 270. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 271. Ne-am simtit ca si cum eram in vizita la prieteni, fiind intampinati cu drag si solicitudine de catre gazde. Amplasarea si spatiile verzi pline de locuri de relaxare (hamac, leagane, etc) imbie la joaca pentru copii sau visare pentru adulti. Se vad muntii in zare si se poate ajunge usor pe jos la una din cele mai frumoase manastiri.

 272. Personal primitor, liniște, locuri de joaca pentru copii,

 273. Curtea este minunată, înconjurată de o pădure de mesteceni. Loc de joacă în curte pentru copii. Liniște. Drumul de acces la pensiune a fost recent asfaltat (se poate veni și prin Drăguș). Apă caldă și căldură fără probleme. Curățenie ok. Loc de luat masa la parter. Priveliște superbă către munți. Gazde primitoare.

 274. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 275. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 276. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 277. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 278. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 279. It is beautiful cottage in the wood. It is quite place where you can relax or have a fun with friend/family.

 280. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 281. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 282. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 283. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 284. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 285. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 286. Personal ok si primitor, cazare buna, o locatie superba. Sigur vom reveni cu drag!

 287. Locație frumos amenajată, cu multe spații verzi și locuri de petrecere a timpului liber – biliard, tenis masa , trambuline pt copii, grătar, foișor (filigorie), etc.

 288. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 289. Locația, curățenia, micul dejun. Totul a fost așa cum e pe site.

 290. Alexandru-andrei mai 31, 2019 at 9:35 pm

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 291. Personal plăcut, locație excelentă lângă mănăstire,mic dejun bogat.

 292. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 293. Micul dejun foarte bun si diversificat. De la pensiune la Manastirea Sambata am facut pe jos 15 minute. Proprietara ne-a facilitat accesul cu automobilul propriu de la DN.

 294. Cameră și baie curată… Mic dejun ok… Personal amabil…

 295. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 296. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 297. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 298. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 299. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 300. Ne-am simtit ca si cum eram in vizita la prieteni, fiind intampinati cu drag si solicitudine de catre gazde. Amplasarea si spatiile verzi pline de locuri de relaxare (hamac, leagane, etc) imbie la joaca pentru copii sau visare pentru adulti. Se vad muntii in zare si se poate ajunge usor pe jos la una din cele mai frumoase manastiri.

 301. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 302. Micul dejun foarte bun si diversificat. De la pensiune la Manastirea Sambata am facut pe jos 15 minute. Proprietara ne-a facilitat accesul cu automobilul propriu de la DN.

 303. Cameră și baie curată… Mic dejun ok… Personal amabil…

 304. Personal ok si primitor, cazare buna, o locatie superba. Sigur vom reveni cu drag!

 305. Locație frumos amenajată, cu multe spații verzi și locuri de petrecere a timpului liber – biliard, tenis masa , trambuline pt copii, grătar, foișor (filigorie), etc.

 306. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 307. Locația, curățenia, micul dejun. Totul a fost așa cum e pe site.

 308. Alexandru-andrei iunie 7, 2019 at 6:09 pm

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 309. Personal plăcut, locație excelentă lângă mănăstire,mic dejun bogat.

 310. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 311. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 312. Mi-a placut ca a fost liniste, curat in camera si proprietarii amabili.

 313. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 314. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 315. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 316. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 317. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 318. Gazde primitoare și atente la cerințele clientilor, locația superbă ne am simțit minunat precis o să mai revenim.

 319. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 320. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 321. Gazda excelenta. Curatenie. Confortabila. Foarte aproape de Manastirea Brancoveanu. Recomand !!!

 322. Locația, curățenia, micul dejun. Totul a fost așa cum e pe site.

 323. Alexandru-andrei iunie 14, 2019 at 9:29 pm

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 324. Personal plăcut, locație excelentă lângă mănăstire,mic dejun bogat.

 325. Gazda a fost primitoare. Locația este foarte buna curatenie in camere. Exista posibilitatea de a face grătar in curte.

 326. Peisaj frumos, liniste, loc de joaca pentru copii, camere ingrijite, gazda primitoare.

 327. Personal ok si primitor, cazare buna, o locatie superba. Sigur vom reveni cu drag!

 328. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 329. Personal foarte amiabil. Locatie excelenta, liniste perfecta, se auzea numai susutul apei. Voi reveni cu mare placere in acest loc.

 330. Confortul camerei si curatenia, amabilitatea gazdelor

 331. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 332. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 333. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 334. Compartimentarea triplei in care am stat,foarte curat Vederea de la fereasta si balcon.

 335. Personal, mic dejun, vedere balcon, curatenie, terasa.

 336. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 337. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 338. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 339. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 340. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 341. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 342. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 343. Adrian_stanciu iunie 22, 2019 at 2:34 am

  Camera spatioasa Amenajari interioare și exterioare variate Loc de joaca amenajat

 344. Gazda a fost primitoare. Locația este foarte buna curatenie in camere. Exista posibilitatea de a face grătar in curte.

 345. Peisaj frumos, liniste, loc de joaca pentru copii, camere ingrijite, gazda primitoare.

 346. lOCATIA SUPERBA;MIC DEJUN FOARTE BUN;personal cu comportament excelent

 347. Locația, curățenia, micul dejun. Totul a fost așa cum e pe site.

 348. Alexandru-andrei iunie 22, 2019 at 2:34 am

  Aproape de munte,mic dejun foarte bun si consistent! Personalul deosebit/nota 10! Sincere felicitari!

 349. Compartimentarea triplei in care am stat,foarte curat Vederea de la fereasta si balcon.

 350. Personal, mic dejun, vedere balcon, curatenie, terasa.

 351. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 352. O locatie excelenta, gazde foarte primitoare, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu căldură si sper sa revenim.

 353. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 354. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 355. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 356. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 357. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 358. Amabilitatea gazdelor, micul dejun bogat și gustos, patul confortabil, camera și baia mari, lenjeria de pat și prosoapele curate, parcare mare, zona în sine foarte frumoasă.

 359. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 360. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 361. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 362. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 363. . Camerele mari, patul foarte mare ,curatenie impecabila. Multe optiuni de petrecere a timpului liber: fotbal, ping-pong, doua mese de biliard. Micul dejun…rasfat culinar cu produse proprii. Multumim pentru tuica si pentru cafea.

 364. Gazda foarte amabila si draguta, bucatarie comuna bine utilata, camera mare si luminoasa, mobilier bun, locatie foarte apropiata de manastire, raport pret-calitate bun.

 365. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 366. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 367. Camera spatioasa Amenajari interioare și exterioare variate Loc de joaca amenajat

 368. Gazda a fost primitoare. Locația este foarte buna curatenie in camere. Exista posibilitatea de a face grătar in curte.

 369. Peisaj frumos, liniste, loc de joaca pentru copii, camere ingrijite, gazda primitoare.

 370. O locatie excelenta, gazde foarte primitoare, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu căldură si sper sa revenim.

 371. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 372. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 373. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 374. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 375. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 376. Amabilitatea gazdelor, micul dejun bogat și gustos, patul confortabil, camera și baia mari, lenjeria de pat și prosoapele curate, parcare mare, zona în sine foarte frumoasă.

 377. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 378. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 379. Gazda foarte amabila si draguta, bucatarie comuna bine utilata, camera mare si luminoasa, mobilier bun, locatie foarte apropiata de manastire, raport pret-calitate bun.

 380. Camera a fost spatioasa si foarte frumos decorata, in culori odihnitoare. Totul este facut cu un bun gust desavarsit, totul este nou. Salteaua confortabila. Bucataria este mare si foarte bine utilata. Zona de luat masa este incapatoare, curata. Am putut servi masa si afara pentru ca exista mese la umbra. Am avut loc de parcare. Manastirea este foarte aproape, se poate merge pe jos. Si Aventura Parc Dragus este, de asemenea, aproape. Gazada este o persoana extrem de draguta, amabila si saritoare. Ne-a servit in fiecare dimineata cu cafea. O cafea foarte buna! Totul sclipeste de curatenie!

 381. Pensiunea e amplasata într-un peisaj de poveste,foarte curata, fără inprovizatii,materialele folosite în pensiune sunt de calitate, proprietarii prietenosi. Recomand

 382. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 383. amplasarea pensiunii aproape de centrul localității spațiul generos din jurul pensiunii

 384. A fost o bucurie ,pentru noi mai ales pentru copii,super👍

 385. Amplasarea este deosebită. Doamna ce se ocupă de locație este amabilă. Grădina și facilitățile din grădină sunt de apreciat ( foișor, masă tenis, masă biliard, loc de joacă pentru copii). De apreciat camera cu balcon cu vedere spre munte. Personalul este receptiv și sociabil.

 386. Totul a fost la superlativ. Locația este amplasată Intr o zona foarte buna, aproape de munte și de drumul forestier care duce la cabana Valea Sâmbetei. Locația are o curte spațioasă cu foișoare, masa de biliard și masă de tenis.

 387. Adrian_stanciu iulie 5, 2019 at 9:57 pm

  Camera spatioasa Amenajari interioare și exterioare variate Loc de joaca amenajat

 388. Locația este excelentă, camera este foarte mare cu balcon și baie spațioasă. Interiorul pensiunii arată excelent, la fel și camera. Cafeaua și ceaiul de la micul dejun au fost foarte bune.

 389. Camerele cu mobilier nou, mobilă din lemn masiv. Mic dejun bogat. Recepționera amabilă, drăguță deschisă la toate nevoile clientului. Aproape de obiective turistice. Recomand cu încredere! Fam. Gheorghisor L.

 390. Personalul este f amabil și profesionist, camera și baia f spațioase și elegante.Noi am beneficiat de un balcon Grozav.

 391. O locatie excelenta, gazde foarte primitoare, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu căldură si sper sa revenim.

 392. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 393. Totul a fost foarte bine. Gazdele primitoare, curățenie impecabilă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar, pârâiașul ce trece prin curte.

 394. Amabilitatea gazdelor, micul dejun bogat și gustos, patul confortabil, camera și baia mari, lenjeria de pat și prosoapele curate, parcare mare, zona în sine foarte frumoasă.

 395. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 396. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 397. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 398. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 399. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 400. Cristianbrincau iulie 5, 2019 at 9:57 pm

  O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 401. Personal minunat, cu multa pasiune pentru ceea ce fac. O placere sa le fim musafiri.

 402. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 403. Pensiunea e un adevarat conac cu spatii generoase, imbinand rusticul de modernul, mobila veche, flori, gazon impecabil, dotari (bucatarie, locuri de servit masa, gratar, masa de bilard, masa de tenis, biciclete, televizoare in living). Gazda, extrem de amabila, ne-a facut in fiecare dimineata cafea, ne-a oferit gem de capsuni si o tuica excelenta. In plus ne-a furnizat informatii utile despre locuri de vizitat. Recomandam cu caldura!

 404. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 405. Locatia este de nota 10+ Gazdele, sunt trup si suflet pentru ca totul sa fie la superlativ. Tot respectul! Ca dotari: piscinuta, masa ping-pong, masa biliard, trambulina copii, balansoar, mult relax!

 406. Personal drăguț și foarte amabil, dedicat și atent. Mâncare foarte gustoasă și porții generoase. Ambianță plăcută, liniște și un peisaj mirific. Un loc plin de spiritualitate și cu o generoasă oferta pentru drumeții. Am plecat încărcați spiritual și încântați de traseul montan pe care l-am parcurs. Mulțumiri speciale doamnei Adina și gentilei Denisa. Vom reveni cu plăcere.

 407. Personalul si proprietarul au fost extrem de amabili si atenti pe toata perioada sejurului

 408. Gazda, o doamna deosebita, careia ii multumim pt primire si pentru recomandari, in sensul ce sa vizitam.

 409. Curățenia, micul dejun, mobilierul, amplasarea, domnișoara de la recepție.

 410. Locația este excelentă, camera este foarte mare cu balcon și baie spațioasă. Interiorul pensiunii arată excelent, la fel și camera. Cafeaua și ceaiul de la micul dejun au fost foarte bune.

 411. Camerele cu mobilier nou, mobilă din lemn masiv. Mic dejun bogat. Recepționera amabilă, drăguță deschisă la toate nevoile clientului. Aproape de obiective turistice. Recomand cu încredere! Fam. Gheorghisor L.

 412. Compartimentarea triplei in care am stat,foarte curat Vederea de la fereasta si balcon.

 413. Personal, mic dejun, vedere balcon, curatenie, terasa.

 414. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 415. Camere spațioase..superb mobilate…pat confortabil

 416. O locatie excelenta, gazde foarte primitoare, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu căldură si sper sa revenim.

 417. Oameni veseli, primitori, conditii de cazare si servicii de calitate, comunicare foarte buna!

 418. Amabilitatea gazdelor, micul dejun bogat și gustos, patul confortabil, camera și baia mari, lenjeria de pat și prosoapele curate, parcare mare, zona în sine foarte frumoasă.

 419. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 420. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 421. Cristianbrincau iulie 12, 2019 at 9:37 pm

  O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 422. Personal minunat, cu multa pasiune pentru ceea ce fac. O placere sa le fim musafiri.

 423. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 424. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 425. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 426. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 427. Locatie de vis,peisaj magnific,la poalele Fagarasului.Camera dotata cu tot ce trebuie ca sa te simti confortabil.Curtea amenajata cu mult gust,locuri de joaca pt copii si terasa umbrita unde se poate servi masa.Mancarea variata si gustoasa,la preturi decente.Dar trebuia sa incep cu gazda,o doamna primitoare si atenta,plina de caldura si comunicativa!

 428. Este o pensiune foarte frumoasa dotată cu tot ce îți trebuie, camere spațioase,gazda primitoare Se poate servi micul dejun Este o pensiune super ok.

 429. Gazda a fost de exceptie, foarte primitoare si mancarea deosebit de buna! Multumim pentru ospitalitate,dna Adina. Vom reveni cu placere!

 430. Zona fuarte frumoasa personalu amabil si micul de jun fuarte gustos

 431. Curățenia, micul dejun, mobilierul, amplasarea, domnișoara de la recepție.

 432. Locația este excelentă, camera este foarte mare cu balcon și baie spațioasă. Interiorul pensiunii arată excelent, la fel și camera. Cafeaua și ceaiul de la micul dejun au fost foarte bune.

 433. Compartimentarea triplei in care am stat,foarte curat Vederea de la fereasta si balcon.

 434. Personal, mic dejun, vedere balcon, curatenie, terasa.

 435. Curatenie,confort,mic dejun variat ,personal amabil.

 436. Raport foarte bun pret-calitate. Totul a fost conform cu descrierile din aplicatie.

 437. Camere spațioase..superb mobilate…pat confortabil

 438. O locatie excelenta, gazde foarte primitoare, foarte curat, priveliște minunata. Recomand cu căldură si sper sa revenim.

 439. Cristianbrincau iulie 19, 2019 at 9:26 pm

  O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 440. Personal minunat, cu multa pasiune pentru ceea ce fac. O placere sa le fim musafiri.

 441. piscina si iazurile, sala de mese, personalul excelent, piriul care trece prin curte, amplasarea, peisajul ce se vedea de pe balcon

 442. Amabilitatea gazdelor, micul dejun bogat și gustos, patul confortabil, camera și baia mari, lenjeria de pat și prosoapele curate, parcare mare, zona în sine foarte frumoasă.

 443. Amplasarea este de vis Cafeaua de dimineata 🙂 Gazda primitoare, atenta la nevoile noastre Apa calda!!

 444. Confortul, atmosfera prietenoasă a gazdelor. Servicii de calitate si peisaj pitoresc.

 445. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, îmbinarea perfectă între natural, clasic și modern și util, mi-a plăcut personalul, o doamnă foarte drăguță și echilibrată, adică prezentă la nevoile oaspeților dar destul de retrasă ptr a respecta intimitatea. De asemenea, curățenia, locația, liniștea, comfortul.

 446. Pensiunea e un adevarat conac cu spatii generoase, imbinand rusticul de modernul, mobila veche, flori, gazon impecabil, dotari (bucatarie, locuri de servit masa, gratar, masa de bilard, masa de tenis, biciclete, televizoare in living). Gazda, extrem de amabila, ne-a facut in fiecare dimineata cafea, ne-a oferit gem de capsuni si o tuica excelenta. In plus ne-a furnizat informatii utile despre locuri de vizitat. Recomandam cu caldura!

 447. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 448. Untul de casa și gemul de măceșe de la micul dejun.

 449. Un loc minunat,gazda super oameni. Vom reveni cu plăcere oricand. Va multumim!

 450. Locatia minunata! Peisaj ingrijit cu dragoste si gust. Liniste si apropiere de natura binefacatoare. Camere mari, generoase, curate.

 451. E o pensiune foarte îngrijită și liniștită. Amplasarea e excelentă pentru cei care caută liniște și aer curat. Personalul e f amabil, condițiile sunt excelente.

 452. Amplasarea într-o zonă liniştită, camera şi baia spaţioase, existenţa unui balcon, curtea bine întreţinută.

 453. Conditiile si curatenia lasa de dorit, pentru rating-ul/ numarul de stele pe care il au. Nu exista Pos pentru plata, personal neprofesional.

 454. Foarte frumos, o zonă linistită cu oameni primitori, exact ca la “mama acasă “. Mulțumim, cu siguranță vom reveni. Mâncarea excelentă.

 455. A fost o experiență extraordinară. Cuvintele sunt prea puține sa pot descrie cat de bine ne-am simțit. Personalul,niște oameni extraordinari.proprietara o persoana foarte deosebita și împreună au reușit să ne facă să ne simțim ca acasă. Cu siguranta vom reveni.

 456. Camera a fost curată, spatioasa iar micul dejun gustos. Zona este frumoasă și liniștită.

 457. Locatie excelenta, panorama frumoasa. Curat, gazde primitoare. Mic dejun variat, îndestulator, gustos. Curte exterioara dotata cu gratar, foisor de luat masa. Facilitati pt. distractie: piscina, masa tenis, cos baschet, leagan copii.

 458. Amplasat foarte bun, super parcul de joaca și piscina, doamna de la recepție super drăguță

 459. Florile naturale de la pensiune. Micul dejun a inclus câteva produse de casă.

 460. Locația este superbă, chiar lângă mânăstirea Brâncoveanu, la marginea pădurii. Camera este spațioasa, curată și decorată cu bun gust. Personalul amabil și zâmbitor. Parcare gratuită disponibilă. …cu siguranță vom reveni.

 461. Locatia, curatenia, amabilitatea personalului, confortul camerei.

 462. Totul.interior amenajat cu mult gust,servirea și curățenie.

 463. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 464. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 465. Raport foarte bun pret-calitate. Totul a fost conform cu descrierile din aplicatie.

 466. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 467. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 468. Apa si bere in frigider. Liniste. Curatenie. Gazda placuta.

 469. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 470. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 471. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 472. Mi-a plăcut faptul că este foarte curata, totul este nou, dispune de foarte multe facilități: bucătărie, terasă, parcare.

 473. Am rezervat o camera tripla – foarte spatioasa, baie proprie completa, foarte curata. Nu ne-a lipsit nimic si cu siguranta i-am fi putut cere dnei administrator ceva daca am fi avut nevoie. Aer curat, multa verdeata, o pensiune si o locatie potrivita pentru relaxare.

 474. Totul la superlativ. Oaza de liniste, gazda primitoare dar in acelasi timp si foarte discreta, un peisaj feeric, iar dotarile peste asteptari. Vom reveni cu drag si in acelasi timp o recomandam pentru toate anotimpurile si pentru toate tipurile de calatorii. Multumim pensiunea simona!

 475. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 476. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 477. Foarte frumos, o zonă linistită cu oameni primitori, exact ca la “mama acasă “. Mulțumim, cu siguranță vom reveni. Mâncarea excelentă.

 478. PROASPAT, SUFICIENT DE DIVERS , GUSTOS SI O CAFEA FOARTE BUNA .

 479. Liniștea, mâncarea foarte buna și oamenii primitori!

 480. Locatie excelenta, panorama frumoasa. Curat, gazde primitoare. Mic dejun variat, îndestulator, gustos. Curte exterioara dotata cu gratar, foisor de luat masa. Facilitati pt. distractie: piscina, masa tenis, cos baschet, leagan copii.

 481. Locația este superbă, chiar lângă mânăstirea Brâncoveanu, la marginea pădurii. Camera este spațioasa, curată și decorată cu bun gust. Personalul amabil și zâmbitor. Parcare gratuită disponibilă. …cu siguranță vom reveni.

 482. Locatia, curatenia, amabilitatea personalului, confortul camerei.

 483. Totul.interior amenajat cu mult gust,servirea și curățenie.

 484. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 485. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 486. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 487. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 488. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 489. Apa si bere in frigider. Liniste. Curatenie. Gazda placuta.

 490. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 491. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 492. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 493. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 494. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 495. Mi-a plăcut faptul că este foarte curata, totul este nou, dispune de foarte multe facilități: bucătărie, terasă, parcare.

 496. In rest totul ok.tv…led.frigider…peisaj…mic dejun ok…

 497. Camerele curate, complexul are multe dotări și spatii de joaca pt copii, piscina, basketball, tenis de masa. Mai potrivit pentru o ieșire cu copiii decât pentru un cuplu.

 498. PROASPAT, SUFICIENT DE DIVERS , GUSTOS SI O CAFEA FOARTE BUNA .

 499. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 500. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 501. Foarte frumos, o zonă linistită cu oameni primitori, exact ca la “mama acasă “. Mulțumim, cu siguranță vom reveni. Mâncarea excelentă.

 502. Locația este superbă, chiar lângă mânăstirea Brâncoveanu, la marginea pădurii. Camera este spațioasa, curată și decorată cu bun gust. Personalul amabil și zâmbitor. Parcare gratuită disponibilă. …cu siguranță vom reveni.

 503. Locatia, curatenia, amabilitatea personalului, confortul camerei.

 504. Totul.interior amenajat cu mult gust,servirea și curățenie.

 505. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 506. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 507. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 508. Peisajul si linistea de nota 10. Plus servirea la fel

 509. Este un loc superb cu peisaje deosebit de frumoase, mancarea foarte gustoasa si portiile destul de mari.Terasele frumoase si atragatoare.Un mediu rustic,pentru amatori.

 510. Pozitia unde este amplasata , si mancarea a fost super buna

 511. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 512. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 513. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 514. Vila noua = foarte curata Locatia = liniste Gazda = amabila, foarte OK

 515. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 516. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 517. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, îmbinarea perfectă între natural, clasic și modern și util, mi-a plăcut personalul, o doamnă foarte drăguță și echilibrată, adică prezentă la nevoile oaspeților dar destul de retrasă ptr a respecta intimitatea. De asemenea, curățenia, locația, liniștea, comfortul.

 518. Pensiunea e un adevarat conac cu spatii generoase, imbinand rusticul de modernul, mobila veche, flori, gazon impecabil, dotari (bucatarie, locuri de servit masa, gratar, masa de bilard, masa de tenis, biciclete, televizoare in living). Gazda, extrem de amabila, ne-a facut in fiecare dimineata cafea, ne-a oferit gem de capsuni si o tuica excelenta. In plus ne-a furnizat informatii utile despre locuri de vizitat. Recomandam cu caldura!

 519. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 520. Camera foarte curată, cu balcon și destul de spațioasă. Micul dejun variat și destul de mult.zacusca foarte bună. Proprietara amabila și cu o prezenta plăcută. Va recomandam sa veniți la aceasta pensiune ptr ca merita mai mult de 3 stele.

 521. In rest totul ok.tv…led.frigider…peisaj…mic dejun ok…

 522. Camerele curate, complexul are multe dotări și spatii de joaca pt copii, piscina, basketball, tenis de masa. Mai potrivit pentru o ieșire cu copiii decât pentru un cuplu.

 523. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 524. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 525. Foarte frumos, o zonă linistită cu oameni primitori, exact ca la “mama acasă “. Mulțumim, cu siguranță vom reveni. Mâncarea excelentă.

 526. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 527. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 528. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 529. Oameni super saritori si amabili, au tinut si bucataria cu tot cu personal pe loc numai sa ne intrebe daca vrem sa servim masa la sosire! Revin cu drag oricand!

 530. Peisajul si linistea de nota 10. Plus servirea la fel

 531. Este un loc superb cu peisaje deosebit de frumoase, mancarea foarte gustoasa si portiile destul de mari.Terasele frumoase si atragatoare.Un mediu rustic,pentru amatori.

 532. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 533. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 534. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 535. Vila noua = foarte curata Locatia = liniste Gazda = amabila, foarte OK

 536. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 537. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 538. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 539. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 540. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 541. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 542. Gazdele abia daca si au facut simtita prezenta. Atunci cand le am solicitat informatii ni le au oferit cu amabilitate

 543. Locatia nu tocmai aproape de complex/manastire, dar distanta este una scurta, de sub 2 km – o plimbare lejera pe jos. Locatia si amenajarile mai degraba potrivite pentru familii cu copii, sau grupuri de amici care isi aduc mancarea si o prepara la bucataria pusa la dispozitie. Eventual seara un gratar cu prietenii si un pahar de vin… Pt asa ceva, locatia este tocmai potrivita

 544. Linistea si tihna aferită de pădure si râul din apropiere.

 545. Amabilitatea personalului, desi am ajuns seara la ora 9 ne-au pregatit cina.

 546. Oameni super saritori si amabili, au tinut si bucataria cu tot cu personal pe loc numai sa ne intrebe daca vrem sa servim masa la sosire! Revin cu drag oricand!

 547. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 548. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 549. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 550. Locatia superba, peisaj minunat. camera mare, spatioasa, curata.

 551. Locatie frumoasa, proprietarii foarte primitori, ne-au anuntat ca in restaurantul principal este o petrecere si ne-au oferit ca si optiuni camere in celelalte 2 locatii, am fost cazati in locatia de peste drum. Foarte frumos.

 552. Camera foarte curată, cu balcon și destul de spațioasă. Micul dejun variat și destul de mult.zacusca foarte bună. Proprietara amabila și cu o prezenta plăcută. Va recomandam sa veniți la aceasta pensiune ptr ca merita mai mult de 3 stele.

 553. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 554. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 555. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 556. Vila noua = foarte curata Locatia = liniste Gazda = amabila, foarte OK

 557. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 558. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 559. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 560. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 561. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 562. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 563. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 564. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 565. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 566. Gazdele abia daca si au facut simtita prezenta. Atunci cand le am solicitat informatii ni le au oferit cu amabilitate

 567. Locatia nu tocmai aproape de complex/manastire, dar distanta este una scurta, de sub 2 km – o plimbare lejera pe jos. Locatia si amenajarile mai degraba potrivite pentru familii cu copii, sau grupuri de amici care isi aduc mancarea si o prepara la bucataria pusa la dispozitie. Eventual seara un gratar cu prietenii si un pahar de vin… Pt asa ceva, locatia este tocmai potrivita

 568. Cazarea,primirea,micul dejun. Priveliștea frumoasă! Mănăstirea Brâncoveanu aproape.

 569. Locatia superba, peisaj minunat. camera mare, spatioasa, curata.

 570. Locatie frumoasa, proprietarii foarte primitori, ne-au anuntat ca in restaurantul principal este o petrecere si ne-au oferit ca si optiuni camere in celelalte 2 locatii, am fost cazati in locatia de peste drum. Foarte frumos.

 571. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 572. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 573. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 574. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 575. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 576. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 577. Mi-au placut condițiile, curățenia, patul foarte confortabil..chiar frumos!

 578. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 579. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 580. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 581. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 582. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 583. Vila noua = foarte curata Locatia = liniste Gazda = amabila, foarte OK

 584. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 585. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 586. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 587. Gazdele abia daca si au facut simtita prezenta. Atunci cand le am solicitat informatii ni le au oferit cu amabilitate

 588. Locatia nu tocmai aproape de complex/manastire, dar distanta este una scurta, de sub 2 km – o plimbare lejera pe jos. Locatia si amenajarile mai degraba potrivite pentru familii cu copii, sau grupuri de amici care isi aduc mancarea si o prepara la bucataria pusa la dispozitie. Eventual seara un gratar cu prietenii si un pahar de vin… Pt asa ceva, locatia este tocmai potrivita

 589. Cazarea,primirea,micul dejun. Priveliștea frumoasă! Mănăstirea Brâncoveanu aproape.

 590. Locatia superba, peisaj minunat. camera mare, spatioasa, curata.

 591. Locatie frumoasa, proprietarii foarte primitori, ne-au anuntat ca in restaurantul principal este o petrecere si ne-au oferit ca si optiuni camere in celelalte 2 locatii, am fost cazati in locatia de peste drum. Foarte frumos.

 592. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 593. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 594. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 595. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 596. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 597. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 598. Amplasare, curățenia in camera, Contrar rewiu-urilor citite ,camera a fost foarte curata,lenjerie si prosoape curate,mobilier vechi dar de foarte buna calitate

 599. locatia este exceptionala personal dragut mancare buna

 600. Linistea si tihna aferită de pădure si râul din apropiere.

 601. Mi-au placut condițiile, curățenia, patul foarte confortabil..chiar frumos!

 602. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 603. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 604. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 605. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 606. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 607. Punte bune: Locul de joaca este ok, au gratar afara, curatenie, peisaj deosebit.

 608. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 609. Gazdele abia daca si au facut simtita prezenta. Atunci cand le am solicitat informatii ni le au oferit cu amabilitate

 610. Vila noua = foarte curata Locatia = liniste Gazda = amabila, foarte OK

 611. Vila noua, foarte curata, mobilier interior din lemn masiv. Gazdele sunt foarte dragute. In locatie nu se poate servi micul dejun dar exista cateva optiuni bune foarte aproape.

 612. Amplasarea locatiei minunata pentru deconectarea de agitatia orasului unde te asteapta niste gazde la fel de primitoare ca si casa lor…Un loc unde iti doresti sa revii cu siguranta.

 613. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 614. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 615. Amplasare, curățenia in camera, Contrar rewiu-urilor citite ,camera a fost foarte curata,lenjerie si prosoape curate,mobilier vechi dar de foarte buna calitate

 616. Peisaje de vis , mic dejun bogat cu produse de casa Curățenie si confort , un loc unde sa- ti încarci bateriile

 617. Cazarea,primirea,micul dejun. Priveliștea frumoasă! Mănăstirea Brâncoveanu aproape.

 618. Locatia superba, peisaj minunat. camera mare, spatioasa, curata.

 619. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 620. Punte bune: Locul de joaca este ok, au gratar afara, curatenie, peisaj deosebit.

 621. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 622. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 623. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 624. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 625. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 626. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 627. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 628. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 629. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 630. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 631. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 632. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 633. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 634. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 635. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 636. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 637. Aer curat. Peisaj mirific. Liniste. Gazde primitoare.

 638. am fost multumiti de cazare si de amabilitatea gazdelor

 639. Oameni foarte de treabă, cărora chiar le place să aibă musafiri! Orice neajuns compensat cu amabilitatea lor!

 640. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 641. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 642. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 643. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 644. Punte bune: Locul de joaca este ok, au gratar afara, curatenie, peisaj deosebit.

 645. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 646. Mic dejun bogat Am primit o camera mai frumoasa decat arata pe site

 647. Gazda amabila , pensiunea curată , liniște in zona , peisaj superb. Vom reveni cu drag 😊

 648. Peisaje de vis , mic dejun bogat cu produse de casa Curățenie si confort , un loc unde sa- ti încarci bateriile

 649. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 650. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 651. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 652. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 653. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 654. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 655. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 656. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 657. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 658. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 659. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 660. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 661. Mic dejun bogat Am primit o camera mai frumoasa decat arata pe site

 662. Gazda amabila , pensiunea curată , liniște in zona , peisaj superb. Vom reveni cu drag 😊

 663. Peisaje de vis , mic dejun bogat cu produse de casa Curățenie si confort , un loc unde sa- ti încarci bateriile

 664. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 665. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 666. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 667. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 668. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 669. Locația este superbă, chiar lângă mânăstirea Brâncoveanu, la marginea pădurii. Camera este spațioasa, curată și decorată cu bun gust. Personalul amabil și zâmbitor. Parcare gratuită disponibilă. …cu siguranță vom reveni.

 670. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 671. Dotarile,personalul si curtea pensiunii care este mare plina cu verdeata loc de joaca pentru copii,foisor cu masa de tenis si biliard

 672. Imprejurimile sunt impresionante, peisajul oferit de muntii Fagaras iti taie rasuflarea. Recomand.

 673. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 674. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 675. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 676. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 677. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 678. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 679. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 680. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 681. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 682. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 683. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 684. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 685. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 686. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 687. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 688. Cadru natural, linistea si ospitalitatea gazdelor.

 689. Mic dejun bogat Am primit o camera mai frumoasa decat arata pe site

 690. Gazda amabila , pensiunea curată , liniște in zona , peisaj superb. Vom reveni cu drag 😊

 691. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 692. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 693. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 694. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 695. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 696. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 697. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 698. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 699. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 700. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 701. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 702. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 703. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 704. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 705. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 706. Mi-au placut condițiile, curățenia, patul foarte confortabil..chiar frumos!

 707. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 708. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 709. Am făcut rezervare la această pensiune, dar am fost cazați la pensiunea de peste drum, ce era a fiicei proprietarilor. Pensiunea fiind mare nu se justifica pornirea centralei doar pentru câțiva turiști. Cea de vis-a-vis avea doar 8 camere. Condițiile au fost foarte bune. Numai lucruri de calitate. In weekend când au fost două grupuri de elevi, am servit micul dejun în pensiunea mare.

 710. Cadru natural, linistea si ospitalitatea gazdelor.

 711. Mic dejun bogat Am primit o camera mai frumoasa decat arata pe site

 712. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 713. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 714. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 715. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 716. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 717. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 718. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 719. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 720. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 721. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 722. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 723. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 724. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 725. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 726. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 727. Mi-au placut condițiile, curățenia, patul foarte confortabil..chiar frumos!

 728. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 729. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 730. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 731. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 732. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 733. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 734. Am făcut rezervare la această pensiune, dar am fost cazați la pensiunea de peste drum, ce era a fiicei proprietarilor. Pensiunea fiind mare nu se justifica pornirea centralei doar pentru câțiva turiști. Cea de vis-a-vis avea doar 8 camere. Condițiile au fost foarte bune. Numai lucruri de calitate. In weekend când au fost două grupuri de elevi, am servit micul dejun în pensiunea mare.

 735. Cadru natural, linistea si ospitalitatea gazdelor.

 736. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 737. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 738. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 739. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 740. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 741. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 742. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 743. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 744. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 745. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 746. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 747. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 748. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 749. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 750. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 751. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 752. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 753. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 754. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 755. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 756. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 757. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 758. Am făcut rezervare la această pensiune, dar am fost cazați la pensiunea de peste drum, ce era a fiicei proprietarilor. Pensiunea fiind mare nu se justifica pornirea centralei doar pentru câțiva turiști. Cea de vis-a-vis avea doar 8 camere. Condițiile au fost foarte bune. Numai lucruri de calitate. In weekend când au fost două grupuri de elevi, am servit micul dejun în pensiunea mare.

 759. Cadru natural, linistea si ospitalitatea gazdelor.

 760. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 761. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 762. Totul este ok, conform descrierii și pozelor. Personalul foarte deschis si amabil, camere curate si spatioase,servirea ireproșabilă. Micul dejun consistent si mancarea foarte buna. Desi am fost cazati doar o zi totul a fost la superlativ! Recomandam cu cea mai mare seriozitate!

 763. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 764. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 765. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 766. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 767. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 768. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 769. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 770. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 771. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 772. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 773. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 774. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 775. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 776. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 777. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 778. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 779. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 780. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 781. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 782. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 783. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 784. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 785. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 786. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 787. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 788. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 789. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 790. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 791. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 792. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 793. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 794. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 795. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 796. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 797. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 798. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 799. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 800. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 801. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 802. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 803. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 804. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 805. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 806. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 807. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 808. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 809. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 810. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 811. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 812. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 813. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 814. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 815. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 816. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 817. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 818. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 819. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 820. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 821. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 822. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 823. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 824. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 825. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 826. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 827. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 828. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 829. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 830. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 831. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 832. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 833. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 834. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 835. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 836. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 837. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 838. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 839. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 840. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 841. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 842. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 843. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 844. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 845. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 846. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 847. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 848. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 849. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 850. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 851. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 852. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 853. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 854. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 855. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 856. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 857. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 858. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 859. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 860. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 861. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 862. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 863. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 864. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 865. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 866. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 867. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 868. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 869. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 870. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 871. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 872. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 873. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 874. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 875. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 876. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 877. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 878. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 879. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 880. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 881. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 882. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 883. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 884. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 885. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 886. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 887. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 888. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 889. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 890. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 891. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 892. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 893. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 894. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 895. Un loc minunat,curat si ideal pt copii.Baiatul meu daca se putea,vroia sa stea numai afara…avea ce sa faca,cu ce sa se joace.Locatia superba…aerul de munte…Cu siguranta de vom fi prin zona,aici ne cazam.

 896. Pensiunea a fost de nota 1000000000 amplasată intr-o zona de vis ,unde te relaxezi si iti încarci bateriile 100%.

 897. Personal f primitor, conditii f bune de cazare, liniste. Recomand.

 898. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 899. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 900. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 901. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 902. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 903. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 904. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 905. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 906. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 907. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 908. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 909. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 910. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 911. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 912. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 913. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 914. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 915. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 916. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 917. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 918. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 919. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 920. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 921. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 922. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 923. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 924. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 925. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 926. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 927. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 928. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 929. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 930. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 931. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 932. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 933. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 934. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 935. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 936. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 937. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 938. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 939. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 940. Camera dubla, curățenia foarte bine făcută, personal foarte amabil, m-aș întoarce cu drag! 🙂

 941. Locatie retrasa, liniste. Foarte curat. Mic dejun abundent si gustos (gem si prajituri de casa). Gazdele foarte serviabile si atente.

 942. Camerele mari și curate, baia foarte mare. Curtea plină de verdeața. Gazdele foarte primitoare. Ne-am simțit ca acasă.

 943. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 944. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 945. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 946. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 947. Mic-dejun delicios, cu multe produse traditionale. Camera (tripla) in care am stat a fost foarte curata, frumos amenajata, ca intreaga locatie de altfel, ne-a creat senzatia de “acasa” si nu de tranzit, cum se intampla de obicei cand esti cazat la o pensiune sau la un hotel. In mod sigur vom alege si data viitoare Casa Marta!

 948. Pensiunea ofera o atmosfera de relaxare , amenajata cu foarte mult bun gust , camerele au multa lumina naturala si vederea unor peisaje deosebite ,iar restaurantul este un loc special , un colt de traditie si spirit romanesc ;Foarte aproape de Manastirea Sambata ;

 949. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 950. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 951. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 952. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 953. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 954. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 955. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 956. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 957. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 958. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 959. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 960. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 961. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 962. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 963. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 964. מקום מקסים. חצר הבית גובלת בנחל מקסים, מזג האויר נעים מאוד. הבית לא ממוזג אבל באמצע אוגוסוט היה קריר ונעים. בעלת הבית אדיבה מאוד והחויה הכללית היתה נהדרת. נשמח לשוב…

 965. Posizione. Pulizia. Comunicazione con l’host. La struttura è anche meglio delle foto. Ottimo soggiorno, consigliatissimo.

 966. Ten obiekt mogę polecić z czystym sumieniem. Obszerna, czysta, przestronna i wygodna willa. Duża, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, Taras, miejsce do biesiadowania, murowany grill. Doskonała lokalizacja w centrum osady nad małą górską rzeczką. Spokojna, bezpieczna okolica. Bezpieczny parking przy budynku. POLECAM !!! Doskonały kontakt z właścicielem. Stosunek jakości do ceny – perfekcyjny.

 967. Mancarea excelenta la fel si privelistea oferita de locatie.

 968. locatia superba, in mijlocul naturii, pastravarie proprie mare avantaj, icre de pastrav deosebite

 969. Gazde exceptionale, extrem de politicoase si pozitive, cu mult bun simt, prietenosi, zona extrem de frumoasa, foarte aproape de obiective si zonele de interes, peisaj minunat, mult spaţiu verde pentru petrecerea timpului liber. Curatenie exemplara, raport calitate-pret excelent, camera mare, preparatele si icrele de pastrav(din pastravaria proprie) servite in restaurantul locatiei sunt delicioase. Recomandam acest loc tuturor celor care doresc sa petreaca o vacanta in aceasta zona, precum si celor care nu au avut deocamdata ocazia sa ajunga pe aceste meleaguri. Este o destinatie ideala intr-o zona frumoasa de munte, departe de galagia orasului. Vom reveni cu siguranta!

 970. Curat,cald si miroase f frumos înăuntru, mic-dejun consistent si cald…super a fost!

 971. Recomand cu drag vizitarea zonei cu apelarea la serviciul de cazare a acestei locații.

 972. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 973. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 974. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 975. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 976. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 977. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 978. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 979. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 980. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 981. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 982. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 983. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 984. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 985. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 986. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 987. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 988. Amplasare pe drumul forestier, in padure, liniste, aer curat. Locatie nu wow, dar ok, curat, apa calda, caldura, restaurant ok – pastravul este f. bun – bors, gratar, icre.

 989. Foarte frumoasa locatia unde este amplasata. Am mers special acolo ca sa stam mai in natura. Camera spatioasa, caldura din belsug, frumos amenajat, personalul amabil si micul dejun delicios. Ceva deosebit pentru cine vrea sa mearga un pas in plus ca sa stea in inima naturii.

 990. Personalul extraordinar de ospitalier, peisaj frumos, iar localul curat si primitor!😊

 991. Curat,cald si miroase f frumos înăuntru, mic-dejun consistent si cald…super a fost!

 992. Recomand cu drag vizitarea zonei cu apelarea la serviciul de cazare a acestei locații.

 993. Micul dejun a fost mai mult decat indestulator, insa vedetele au fost zacusca , dulceata de afine si doamna care le-a servit . Spatii comune hol, sala mese, receptie, amenajate cu bun gust , In camera, desi foarte, foarte ingusta, ne-am bucurat de mobilier lemn masiv, televizor, uscator de par in baie, apa calda, caldura .

 994. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 995. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 996. gazda primitoare, mancare super gustoasa, curatenie, vom reveni 🙂

 997. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 998. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 999. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 1000. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 1001. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 1002. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 1003. Locatia nu e pretentioasa, dar e prietenoasa, are vedere superba spre munte si spatii multe de relaxare. Bucataria arata ca si o cantina mai veche, abandonata, insa are toate facilitatile de care ai nevoie. Si poti sa iti faci cafea!

 1004. Oamenii, terenul de fotbal din spate, privelistea, a fost ok

 1005. O locatie curata, camera foarte spatioasa, balconul cu vedere la gradina pensiunii. Merita rezervata daca va aflati in zona.

 1006. pensiune frumoasa cu o gazda primitoare care își da interesul sa fie totul bine. mic dejun bun.

 1007. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 1008. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 1009. Locația este deosebita, camere mari, luminoase, curățenie la superlativ.

 1010. O pensiune foarte frumoasă și curată. Am avut un apartament de aprox 40 mp amenajat in stil brancovenesc in care am stat 5 persoane (2 adulți + 3 copii). In dormitor un pat matrimonial mare și confortabil iar in living o canapea extensibila și un fotoliu tot extensibil au fost suficiente pentru toți 5 sa nu ne simțim înghesuiți. Curățenia a fost exemplară, baia dotată cu tot ce trebuie, căldură mai mult decât era nevoie. Micul dejun foarte bun, un mix de produse tradiționale (zacusca, brânză, gemuri) și mezeluri din comerț, oua, omleta, lapte, cereale, etc. Zona e frumoasa și e o oaza de liniște. E o mica partie de ski la aprox 1km, ușoară pentru începători, partie de săniuș, patinoar natural. Cred că ar trebui sa vin și vara pentru Aventura parc Drăguș și ceva drumeții pe munte. La restaurantul de vis a vis se mănâncă bine și rezonabil. Recomand cu încredere!

 1011. Pensiunea este superbă, curățenie absolută, micul dejun excelent, personalul minunat. Ai sentimentul că ești acasă.

 1012. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 1013. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 1014. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 1015. Personal foarte amabil. Mâncarea excelență. Peisaj de vis

 1016. Amplasare pe drumul forestier, in padure, liniste, aer curat. Locatie nu wow, dar ok, curat, apa calda, caldura, restaurant ok – pastravul este f. bun – bors, gratar, icre.

 1017. Foarte frumoasa locatia unde este amplasata. Am mers special acolo ca sa stam mai in natura. Camera spatioasa, caldura din belsug, frumos amenajat, personalul amabil si micul dejun delicios. Ceva deosebit pentru cine vrea sa mearga un pas in plus ca sa stea in inima naturii.

 1018. Ne-am simtit ca acasa! 😊A fost super. Pacat ca am stat atat de putin. Cu siguranta o sa revenim.

 1019. O priveliște deosebită. Locație izolată, departe de orice drum public, astfel că am găsit liniștea dorită de noi pentru relaxare. Bucătăria utilată cu toate cele necesare. Discreția gazdelor.

 1020. Locatie excelenta la poalele muntiilor Fagaras, aproape de traseul care duce la Cabana Valea Sambetei. Bucatarie complet utilata cu sala de mese, loc pentru gratar, curte, parcare. Raport calitate – pret foarte bun.

 1021. Mi-au placut condițiile, curățenia, patul foarte confortabil..chiar frumos!

 1022. Ne-am simtit foarte bine ,pensiunea noua cu mobilier si finisaje de calitate.Bucataria dotată cu tot ce ai nevoie .Curtea îngrijită și cu 3 terase unde poti sa te relaxezi.

 1023. O proprietate amenajata cu mult suflet , pensiune super curata , gazda discreta , o oaza de relaxare la munte. Recomand cu caldura !!!

 1024. Aer curat. Peisaj mirific. Liniste. Gazde primitoare.

 1025. am fost multumiti de cazare si de amabilitatea gazdelor

 1026. Oameni foarte de treabă, cărora chiar le place să aibă musafiri! Orice neajuns compensat cu amabilitatea lor!

 1027. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 1028. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 1029. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 1030. pensiune frumoasa cu o gazda primitoare care își da interesul sa fie totul bine. mic dejun bun.

 1031. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 1032. Locația, decorul, patul, micul dejun, personalul, totul a fost peste Așteptările noastre. As reveni cu drag oricând.

 1033. Pensiunea este situată într-un loc liniștit cu un peisaj de vis. Patul a fost foarte comod, căldură în cameră. Apă caldă la baie la orice oră. Micul dejun inclus în preț a fost foarte gustos, peste așteptări. Bufet suedez cu produse tradiționale preparate local. Într-un cuvânt este un loc unde îți dorești să te întorci cu plăcere.

 1034. Gazda primitoare, locatie superba, eleganta, vedere spre munte, mic dejun bufet cu de toate, ca la mama acasa. Am avut sansa ca in week-end sa servim si cina, nu variata, dar cu o tochitura, respectiv mix grill ce ti se topea in gura. Ne-am simtit excelent.

 1035. Gazde amabile, locație bună, camere spațioase, curățenie, mic dejun bogat

 1036. Locația este deosebita, camere mari, luminoase, curățenie la superlativ.

 1037. O pensiune foarte frumoasă și curată. Am avut un apartament de aprox 40 mp amenajat in stil brancovenesc in care am stat 5 persoane (2 adulți + 3 copii). In dormitor un pat matrimonial mare și confortabil iar in living o canapea extensibila și un fotoliu tot extensibil au fost suficiente pentru toți 5 sa nu ne simțim înghesuiți. Curățenia a fost exemplară, baia dotată cu tot ce trebuie, căldură mai mult decât era nevoie. Micul dejun foarte bun, un mix de produse tradiționale (zacusca, brânză, gemuri) și mezeluri din comerț, oua, omleta, lapte, cereale, etc. Zona e frumoasa și e o oaza de liniște. E o mica partie de ski la aprox 1km, ușoară pentru începători, partie de săniuș, patinoar natural. Cred că ar trebui sa vin și vara pentru Aventura parc Drăguș și ceva drumeții pe munte. La restaurantul de vis a vis se mănâncă bine și rezonabil. Recomand cu încredere!

 1038. Pensiunea este superbă, curățenie absolută, micul dejun excelent, personalul minunat. Ai sentimentul că ești acasă.

 1039. Gazdele foarte primitoare si foarte atente la detalii.

 1040. Relaxare, liniște priveliște sublimă cu munții Fagaras

 1041. Amplasarea locatiei foarte buna, aproape de toate obiectivele turistice din zona,privelistea din camera superba,curat. Gazda,dna Simona o persoana foarte calda si amabila 💗. Recomandam!

 1042. Aer curat. Peisaj mirific. Liniste. Gazde primitoare.

 1043. am fost multumiti de cazare si de amabilitatea gazdelor

 1044. Oameni foarte de treabă, cărora chiar le place să aibă musafiri! Orice neajuns compensat cu amabilitatea lor!

 1045. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 1046. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 1047. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 1048. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, îmbinarea perfectă între natural, clasic și modern și util, mi-a plăcut personalul, o doamnă foarte drăguță și echilibrată, adică prezentă la nevoile oaspeților dar destul de retrasă ptr a respecta intimitatea. De asemenea, curățenia, locația, liniștea, comfortul.

 1049. Pensiunea e un adevarat conac cu spatii generoase, imbinand rusticul de modernul, mobila veche, flori, gazon impecabil, dotari (bucatarie, locuri de servit masa, gratar, masa de bilard, masa de tenis, biciclete, televizoare in living). Gazda, extrem de amabila, ne-a facut in fiecare dimineata cafea, ne-a oferit gem de capsuni si o tuica excelenta. In plus ne-a furnizat informatii utile despre locuri de vizitat. Recomandam cu caldura!

 1050. Aer curat,loc de joaca iarbaa pe care am putut calca….a fost minunat…!

 1051. Locatia super,peisaj de vis,gazde foarte amabile si discrete .O vacanta in care uiti de stresul cotidian si de agitatia in care din pacate suntem nevoiti sa traim.Cand vine ora plecarii parca ai vrea sa lasi totul balta si sa mai ramai macar o zi ,Vom reveni cu siguranta ori de cate ori timpul ne va permite!

 1052. Locatia din mijlocul padurii, linistea, intimitatea, peisajul deosebit, foisorul de langa parau, wi-fi-ul de calitate si, nu in ultimul rand, gazdele atente si primitoare.

 1053. Perfect for resting your soul,safe and sound weekend getaway from the city.Owner was super nice and helpful with everything.The property has an amazing field and views.Beds,bathrooms,fireplace,heating system..everything was 10/10 for a perfect cabin in the woods experience. Can’t wait to come back!

 1054. Micul dejun a fost minunat cu unt adevarat si dulceata de afine si o omleta cu cascaval buna de tot

 1055. pensiune frumoasa cu o gazda primitoare care își da interesul sa fie totul bine. mic dejun bun.

 1056. Totul perfect, camera mare, curata si incalzita, mancare buna, peisajul de vis, oameni f primitori. Sper sa ne intoarcem in vara 🙂

 1057. Mis dejun excelent. Locatie excelenta. Patroana f draguta si amabila , personal f amabil.

 1058. Personalul foarte amabil, curatenie, caldura, apa calda, uscator de par.

 1059. Locația este deosebita, camere mari, luminoase, curățenie la superlativ.

 1060. Foarte curat, mobilier nou, cald, liniste si aer curat; proprietarii foarte amabili, ne-au pus la dispozitie orice am solicitat, parcare in curte, totul a fost OK! Recomand cu placere si vom reveni cu siguranta!

 1061. Curățenie, raport calitate preț excelent, personalul super ok,

 1062. Gazda foarte amabila și prietenoasa. Serviciile au fost peste așteptări, de remarcat facilitățile oferite de bucătărie, cine dorește poate face și grătar (dacă au alimentele pregătite). Zona foarte liniștită, cu siguranță von mai reveni prin zona și ne vom caza tot aici! 😄 😁 🤗 Este salutabil faptul ca reciclează deșeurile!!! Aici cred ca au ce învăța și alte afaceri din domeniu!

 1063. Liniste,aer curat,propietari amabili,dotari peste asteptari.

 1064. Ne-a plăcut liniștea, curățenia și ospitalitatea cu care am fost primiți.

 1065. Locatie frumoasa,camera confortabila,bucataria utilata. Multumiri domnului Virgil pentru atentia acordata. Vom reveni cu placere vara.

 1066. Pensiunea este așezată într-o zonă liniștită și verde. Camerele sunt spațioase, aranjate cu gust și cu materiale de calitate. Bucătăria este dotată cu tot ce este necesar. Totul este curat. Gazda e amabilă și primitoare. Este o pensiune construită și întreținută cu suflet, lucru care se remarcă la fiecare pas. Recomand!

 1067. Am petrecut 5 zile minunate la Casa Brancovenilor. Locatia este foarte aproape de Manastirea Sambata de Sus, deasemeni in apropiere sunt cateva trasee superbe spre Muntii Fagaras. Camera este foarte frumoasa si confortabila, dar ce ne-a placut cel mai mult a fost accesul la bucatarie (foarte bine utilata) si terasa unde am mancat si ne-am baut cafeaua 🙂 Iar D-na Rodica, proprietara, este un om deosebit. Merita sa veniti sa o cunoasteti!

 1068. Gazda a fost de nota 10 iar camera spatioasa și curată cu o priveliște către munte. Am vrut sa ne relaxam și sa avem parte de liniște și fix asta am găsit aici. Este foarte aproape de Mănăstirea Brâncoveanu și de Izvoarele Părintelui Arsenie Boca. Cu siguranța vom mai reveni și vom recomanda Casa Brâncovenilor.

 1069. Locatia este spatioasa, cu sala de mese, bucatarie echipata, foisor si gradina. Este curat totul si proprietara este foarte amabila, mi-a placut foarte mult modul in care a comunicat cu noi.

 1070. Foarte ok. Camerele mari, curat. Proprietari placuti. Recomand

 1071. Merci Casei Luca pentru primire, proprietarii draguti, camera curata, va recomand .☺️

 1072. Mi-a plăcut foarte mult pensiunea, îmbinarea perfectă între natural, clasic și modern și util, mi-a plăcut personalul, o doamnă foarte drăguță și echilibrată, adică prezentă la nevoile oaspeților dar destul de retrasă ptr a respecta intimitatea. De asemenea, curățenia, locația, liniștea, comfortul.

 1073. Pensiunea e un adevarat conac cu spatii generoase, imbinand rusticul de modernul, mobila veche, flori, gazon impecabil, dotari (bucatarie, locuri de servit masa, gratar, masa de bilard, masa de tenis, biciclete, televizoare in living). Gazda, extrem de amabila, ne-a facut in fiecare dimineata cafea, ne-a oferit gem de capsuni si o tuica excelenta. In plus ne-a furnizat informatii utile despre locuri de vizitat. Recomandam cu caldura!