Cazare ieftina Salina Praid

De multe ori ne uitam dupa cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania

Manó Kulcsosházak

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Medveház

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Salt Holiday

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Riverside Woodhouses

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hygge

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cristal de Sare

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Zoltán & Erika Panzió Parajd

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Lex Studio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Angel si Salomea Honcescu din Vagani, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Angel si Salomea Honcescu din Vagani, jud. HarghitaCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Saveta si Nicolae Dzițac din Dealu Mare, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Nicolae Dzițac din Dealu Mare, jud. MehedintiCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Veronica si Zamfira Mailat din Oporelu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Veronica si Zamfira Mailat din Oporelu, jud. OltCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Bernard si Lucreția Cojocari din Jupanesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania!

  (Bernard si Lucreția Cojocari din Jupanesti, jud. GorjCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Lazăr si Florența Albulescu din Salcioara, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lazăr si Florența Albulescu din Salcioara, jud. DambovitaCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Ecaterina si Virginia Dejeu din Topliceni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania.

  (Ecaterina si Virginia Dejeu din Topliceni, jud. BuzauCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 1. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 2. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 3. Camere mari, curate, primitoare, paturile confortabile.

 4. Aproape de salină, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 5. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 6. Inrt-un cuvânt totul mi-a plăcut şi dacă va permite bunul Dumnezeu revenim în curănd

 7. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 8. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 9. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 10. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 11. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 12. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 13. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 14. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 15. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 16. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 17. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 18. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 19. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 20. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 21. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 22. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 23. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 24. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 25. Camera călduroasă și spatioasa Ingenios mica bucătărie la dispoziție în camera ta!

 26. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 27. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 28. Aproape de salină, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 29. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 30. Inrt-un cuvânt totul mi-a plăcut şi dacă va permite bunul Dumnezeu revenim în curănd

 31. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 32. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 33. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 34. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 35. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 36. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 37. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 38. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 39. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 40. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 41. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 42. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 43. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 44. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 45. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 46. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 47. Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 48. Căsuța foarte confortabilă și călduroasă. Bucătăria este utilată cu tot ce e nevoie – frigider, plită, microunde, aparat de cafea, veselă și tacâmuri. Se poate sta la o vorbă pe terasă. Minunat pentru un sejur de câteva zile în familie sau cu grupul de prieteni.

 49. Amabilitate, curatenia, camere spatioase, bucataria utilata, living spatios. Pozitionarea buna fata de obiectivele turistice.

 50. Amplasarea. Liniște. Dotări decente. În principiu, faci ce vrei.

 51. Am petrecut la aceasta pensiune doua nopti. A fost foarte curat si liniste. Gazde amabile.

 52. Aproape de salină, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 53. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 54. Inrt-un cuvânt totul mi-a plăcut şi dacă va permite bunul Dumnezeu revenim în curănd

 55. Camera călduroasă și spatioasa Ingenios mica bucătărie la dispoziție în camera ta!

 56. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 57. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 58. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 59. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 60. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 61. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 62. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 63. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 64. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 65. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 66. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 67. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 68. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 69. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 70. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 71. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 72. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 73. Gazdele au fost foarte amabile, comunicative. Am fost foarte bine tratați! De asemenea a fost foarte curat în apartament, și așternuturile impecabile! Un apartament călduros din toate punctele de vedere! Mi-a plăcut foarte mult că a fost liniște! Cu siguranță vom reveni! Recomand cu încredere!

 74. Camera călduroasă și spatioasa Ingenios mica bucătărie la dispoziție în camera ta!

 75. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 76. Totul a fost ok mâncare bună personal înțelegător te ajuta cu orice

 77. Aproape de salină, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 78. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 79. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 80. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 81. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 82. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 83. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 84. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 85. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 86. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 87. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 88. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 89. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 90. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 91. Mihaela-veronica martie 1, 2019 at 7:15 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 92. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 93. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 94. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 95. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 96. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 97. Mi s-a părut deosebit.Totul e curat.Personalul e amabil.Mâncarea de la restaurant e foarte bună.

 98. Totul a fost ok mâncare bună personal înțelegător te ajuta cu orice

 99. Aproape de salină, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 100. Este o pensiune în care te simți ca acasă. Ne-a plăcut mult și intenționăm să revenim.

 101. Gazdele au fost foarte amabile, comunicative. Am fost foarte bine tratați! De asemenea a fost foarte curat în apartament, și așternuturile impecabile! Un apartament călduros din toate punctele de vedere! Mi-a plăcut foarte mult că a fost liniște! Cu siguranță vom reveni! Recomand cu încredere!

 102. Camera călduroasă și spatioasa Ingenios mica bucătărie la dispoziție în camera ta!

 103. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 104. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 105. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 106. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 107. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 108. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 109. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 110. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 111. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 112. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 113. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 114. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 115. Mihaela-veronica martie 7, 2019 at 7:02 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 116. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 117. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 118. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 119. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 120. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 121. Amabilitate, curatenia, camere spatioase, bucataria utilata, living spatios. Pozitionarea buna fata de obiectivele turistice.

 122. Amplasarea. Liniște. Dotări decente. În principiu, faci ce vrei.

 123. Am petrecut la aceasta pensiune doua nopti. A fost foarte curat si liniste. Gazde amabile.

 124. Totul a fost conform așteptărilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Locație f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelentă, multă liniște. Felicitări!

 125. Pot să spun că mi-a plăcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte plăcut unde te poți simți foarte bine.Un punct forte este faptul că este situată foarte aproape de Salina.Iar când te întorci de la Salina restaurantul pensiunii te așteaptă cu mâncăruri foarte gustoase întotdeauna proaspăt gătite.De asemena pensiunea mai deține și o pizzerie unde poți mânca sau comanda o pizza foarte, foarte bună.Dar ce e cel mai important este faptul că este foarte curat,iar angajații foarte amabili oricând gata să te ajute dacă ai vreo problemă. Dacă vom merge la Praid din nou si în mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 126. Mi s-a părut deosebit.Totul e curat.Personalul e amabil.Mâncarea de la restaurant e foarte bună.

 127. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare și frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o bucătărie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel și canapeaua extensibila. Lenjeria și prosoapele curate. Apa calda din belsug și căldură în cameră fix cât trebuie, nici prea cald nici prea răcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mulțumiți de sejurul petrecut acolo.

 128. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 129. Este o pensiune în care te simți ca acasă. Ne-a plăcut mult și intenționăm să revenim.

 130. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 131. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 132. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 133. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 134. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 135. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 136. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 137. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 138. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 139. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 140. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 141. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 142. Mihaela-veronica martie 24, 2019 at 10:49 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 143. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 144. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 145. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 146. Totul a fost conform așteptărilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Locație f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelentă, multă liniște. Felicitări!

 147. Pot să spun că mi-a plăcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte plăcut unde te poți simți foarte bine.Un punct forte este faptul că este situată foarte aproape de Salina.Iar când te întorci de la Salina restaurantul pensiunii te așteaptă cu mâncăruri foarte gustoase întotdeauna proaspăt gătite.De asemena pensiunea mai deține și o pizzerie unde poți mânca sau comanda o pizza foarte, foarte bună.Dar ce e cel mai important este faptul că este foarte curat,iar angajații foarte amabili oricând gata să te ajute dacă ai vreo problemă. Dacă vom merge la Praid din nou si în mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 148. Totul.Spatios, curat si un mic dejun foarte bogat. Gazdele de nota 10, daca ajungem in Praid revenim cu mare drag la Lex Studio.

 149. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare și frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o bucătărie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel și canapeaua extensibila. Lenjeria și prosoapele curate. Apa calda din belsug și căldură în cameră fix cât trebuie, nici prea cald nici prea răcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mulțumiți de sejurul petrecut acolo.

 150. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 151. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 152. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 153. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 154. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 155. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 156. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 157. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 158. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 159. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 160. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 161. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 162. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 163. Mihaela-veronica martie 31, 2019 at 3:16 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 164. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 165. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 166. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 167. Maria-magdalena martie 31, 2019 at 3:16 am

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 168. Căsuța foarte confortabilă și călduroasă. Bucătăria este utilată cu tot ce e nevoie – frigider, plită, microunde, aparat de cafea, veselă și tacâmuri. Se poate sta la o vorbă pe terasă. Minunat pentru un sejur de câteva zile în familie sau cu grupul de prieteni.

 169. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 170. Totul a fost conform așteptărilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Locație f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelentă, multă liniște. Felicitări!

 171. Pot să spun că mi-a plăcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte plăcut unde te poți simți foarte bine.Un punct forte este faptul că este situată foarte aproape de Salina.Iar când te întorci de la Salina restaurantul pensiunii te așteaptă cu mâncăruri foarte gustoase întotdeauna proaspăt gătite.De asemena pensiunea mai deține și o pizzerie unde poți mânca sau comanda o pizza foarte, foarte bună.Dar ce e cel mai important este faptul că este foarte curat,iar angajații foarte amabili oricând gata să te ajute dacă ai vreo problemă. Dacă vom merge la Praid din nou si în mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 172. Totul.Spatios, curat si un mic dejun foarte bogat. Gazdele de nota 10, daca ajungem in Praid revenim cu mare drag la Lex Studio.

 173. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare și frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o bucătărie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel și canapeaua extensibila. Lenjeria și prosoapele curate. Apa calda din belsug și căldură în cameră fix cât trebuie, nici prea cald nici prea răcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mulțumiți de sejurul petrecut acolo.

 174. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 175. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 176. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 177. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 178. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 179. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 180. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 181. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 182. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 183. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 184. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 185. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 186. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 187. Mihaela-veronica martie 31, 2019 at 7:41 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 188. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 189. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 190. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 191. Maria-magdalena martie 31, 2019 at 7:41 am

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 192. Căsuța foarte confortabilă și călduroasă. Bucătăria este utilată cu tot ce e nevoie – frigider, plită, microunde, aparat de cafea, veselă și tacâmuri. Se poate sta la o vorbă pe terasă. Minunat pentru un sejur de câteva zile în familie sau cu grupul de prieteni.

 193. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 194. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,liniște, ambianță plăcută, mâncare bună, locație nouă și curată.

 195. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,căldura in camera Am sa revin cu plăcere aici.

 196. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 197. Totul a fost conform așteptărilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Locație f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelentă, multă liniște. Felicitări!

 198. Pot să spun că mi-a plăcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte plăcut unde te poți simți foarte bine.Un punct forte este faptul că este situată foarte aproape de Salina.Iar când te întorci de la Salina restaurantul pensiunii te așteaptă cu mâncăruri foarte gustoase întotdeauna proaspăt gătite.De asemena pensiunea mai deține și o pizzerie unde poți mânca sau comanda o pizza foarte, foarte bună.Dar ce e cel mai important este faptul că este foarte curat,iar angajații foarte amabili oricând gata să te ajute dacă ai vreo problemă. Dacă vom merge la Praid din nou si în mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 199. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 200. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 201. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 202. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 203. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 204. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 205. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 206. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 207. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 208. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 209. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 210. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 211. Mihaela-veronica aprilie 4, 2019 at 7:13 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 212. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 213. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 214. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 215. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 216. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 217. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 218. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 219. Totul a fost conform așteptărilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Locație f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelentă, multă liniște. Felicitări!

 220. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 221. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,liniște, ambianță plăcută, mâncare bună, locație nouă și curată.

 222. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,căldura in camera Am sa revin cu plăcere aici.

 223. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 224. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 225. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 226. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 227. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 228. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 229. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 230. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 231. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 232. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 233. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 234. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 235. Mihaela-veronica aprilie 19, 2019 at 2:00 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 236. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 237. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 238. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 239. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 240. Maria-magdalena aprilie 19, 2019 at 2:00 pm

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 241. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 242. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 243. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 244. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 245. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,liniște, ambianță plăcută, mâncare bună, locație nouă și curată.

 246. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,căldura in camera Am sa revin cu plăcere aici.

 247. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 248. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 249. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 250. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 251. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 252. Locație excelentă. Pensiune nouă. Curățenie perfectă, gazde de nota 10. Totul excepțional.

 253. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 254. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 255. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 256. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 257. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 258. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 259. Mihaela-veronica aprilie 27, 2019 at 12:16 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 260. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 261. Curat, îngrijit, camera spațioasă, locația super. Dacă as mai merge în zona respectiva, as mai merge la aceasta locație.

 262. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 263. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 264. Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 265. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 266. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 267. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 268. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 269. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 270. Gazda amabilă, curățenie și un peisaj superb . Nota maximă pentu sejur.. Iar copii au avut un loc de joacă ,unde s-au simțit foarte bine.

 271. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 272. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 273. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 274. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 275. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 276. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 277. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 278. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 279. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 280. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 281. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 282. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 283. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 284. Mihaela-veronica mai 3, 2019 at 4:37 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 285. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 286. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 287. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 288. Maria-magdalena mai 3, 2019 at 4:37 pm

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 289. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 290. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 291. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 292. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 293. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 294. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 295. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 296. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 297. Maria-magdalena mai 11, 2019 at 3:36 am

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 298. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 299. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocană de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si înghețata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 300. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 301. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 302. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 303. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 304. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 305. Am fost 6 persoane și ne am simțit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 306. gazda primitoare loc linistit fffff placut recomand

 307. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 308. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 309. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 310. Mâncare foarte bună, locație ideală pentru a ajunge la salină pe jos. Am fost plăcut surprinsă ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma așteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost cazați in cameră cu balcon.

 311. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 312. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 313. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 314. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 315. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 316. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 317. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 318. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 319. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 320. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 321. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 322. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 323. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 324. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 325. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 326. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 327. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 328. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 329. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 330. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 331. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 332. Mihaela-veronica mai 14, 2019 at 7:41 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 333. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 334. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 335. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 336. Maria-magdalena mai 14, 2019 at 7:41 pm

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 337. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 338. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 339. Faptul că acceptă animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 340. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 341. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 342. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 343. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 344. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 345. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 346. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 347. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 348. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 349. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 350. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 351. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 352. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 353. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 354. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 355. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 356. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 357. Maria-magdalena mai 18, 2019 at 5:17 pm

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 358. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 359. Mihaela-veronica mai 18, 2019 at 5:17 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 360. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 361. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 362. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 363. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 364. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 365. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 366. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 367. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 368. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 369. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 370. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 371. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 372. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 373. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 374. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 375. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 376. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 377. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 378. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 379. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 380. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 381. Maria-magdalena mai 25, 2019 at 1:38 am

  Locația foarte frumoasă, curățenie, căldură și personal foarte primitor.

 382. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 383. Mihaela-veronica mai 25, 2019 at 1:38 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 384. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulină Este un loc linistit si relaxant

 385. locatie excelenta, la 5 minute de salina. Apartamentul curat f mare, spatios,calduros

 386. Locatia este foarte bine gandita si detine tot ce isi doreste un turist. Camera in care am stat era foarte curata si ingrijita.

 387. Anul acesta mi-a placut amplasarea,curatenia,mancarea si personalul.

 388. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 389. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 390. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 391. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 392. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 393. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 394. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 395. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 396. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 397. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 398. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 399. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 400. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 401. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 402. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 403. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 404. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 405. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 406. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 407. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 408. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 409. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 410. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 411. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 412. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 413. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 414. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 415. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 416. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 417. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 418. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 419. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 420. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 421. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 422. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 423. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 424. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 425. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 426. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 427. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 428. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocană de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si înghețata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 429. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 430. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 431. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 432. Domnul Zoltan foarte cumsecade, curățenie, căldura, confortul camerei, locație linistită. O sa mai revenim. Mulțumim!

 433. Proprietatea este amplasata la aproximativ 15 minute distanta de mers pe jos pana la salina, intr-un cadru natural ideal. Perfect pentru familiile cu copii, dispunand atat de loc de joaca exterior ( minunat !!! ) cat si interior. Doamna Melinda, proprietara pensiunii, este o foarte amabila, gata sa raspunda la orice solicitare. Vom reveni cu drag!

 434. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 435. Am fost 6 persoane și ne am simțit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 436. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 437. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 438. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 439. Mâncare foarte bună, locație ideală pentru a ajunge la salină pe jos. Am fost plăcut surprinsă ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma așteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost cazați in cameră cu balcon.

 440. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 441. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 442. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 443. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al grădinii, dotările întregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu plăcere! ☺

 444. Totul a fost f bine (locație, amabilitate, curățenie, zonă liniștită, căldură în cameră)

 445. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 446. – camera extrem de spațioasă și baia la fel. Patul matrimonial cred că avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 447. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 448. Totul bine ne-am simțit extraordinar ,liniștit și curat !!!

 449. Bine amplasată-aproape de intrarea în salină, într-o zonă liniştită

 450. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 451. Adriana-felicia iunie 22, 2019 at 1:26 am

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 452. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 453. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 454. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 455. Gazdele au fost drăguțe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 456. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 457. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 458. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 459. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 460. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 461. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 462. Locația frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 463. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilitați de relaxare, loc de joaca pentru copii și grill amenajat

 464. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 465. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 466. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 467. – camera extrem de spațioasă și baia la fel. Patul matrimonial cred că avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 468. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 469. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 470. Locatia superba, lipsita complet de poluare, cu loc si spatiu de joaca pentru copii foarte bun!

 471. Totul bine ne-am simțit extraordinar ,liniștit și curat !!!

 472. Adriana-felicia iunie 28, 2019 at 7:04 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 473. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 474. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 475. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 476. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 477. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 478. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 479. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 480. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 481. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 482. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 483. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 484. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 485. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilitați de relaxare, loc de joaca pentru copii și grill amenajat

 486. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 487. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 488. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 489. Locație excelentă, lângă un pârâu. Camera curata si personal amabil

 490. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 491. – camera extrem de spațioasă și baia la fel. Patul matrimonial cred că avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 492. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 493. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 494. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 495. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 496. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, liniște. O locație excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguranță am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 497. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 498. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 499. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 500. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 501. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 502. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 503. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 504. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 505. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 506. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 507. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 508. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 509. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 510. Locație excelentă, lângă un pârâu. Camera curata si personal amabil

 511. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 512. – camera extrem de spațioasă și baia la fel. Patul matrimonial cred că avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 513. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 514. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 515. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 516. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 517. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, liniște. O locație excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguranță am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 518. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 519. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 520. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 521. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 522. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 523. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 524. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 525. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 526. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 527. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 528. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 529. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 530. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 531. Locație excelentă, lângă un pârâu. Camera curata si personal amabil

 532. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 533. – camera extrem de spațioasă și baia la fel. Patul matrimonial cred că avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 534. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, locație foarte frumoasă.

 535. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 536. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 537. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 538. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, liniște. O locație excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguranță am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 539. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 540. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 541. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 542. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 543. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 544. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 545. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 546. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 547. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 548. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 549. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 550. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 551. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 552. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 553. Curățenie impecabilă, camera foarte spațioasă si răcoroasă vara, locația aproape de salina, dotare bună la bucătărie si baie, cablu tv cu multe programe, liniște în jur, amplasare la distanță de zgomotul traficului de pe șosea, în apropiere de râul Tărnava Mică.

 554. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 555. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 556. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 557. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, liniște. O locație excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguranță am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 558. Adriana-felicia iulie 12, 2019 at 8:21 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proaspăt.Nicu & Ani Beius

 559. Peisaje de vis. Camera curata și gazde extrem de amabile și prietenoase, aproape de mina și ștrand. Toate condițiile pentru relaxare și odihna.

 560. Ospitalitatea, atenția gazdelor și zona foarte potrivita și pusa în valoare pt. turism.

 561. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 562. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 563. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 564. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 565. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 566. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 567. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 568. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 569. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 570. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 571. Locație noua personal amabil și prietenos ,liniște ,aproape de Salina , curățenie impecabila …

 572. Liniștea, micul dejun consistent, locația. Accesul la salina foarte usor. Curățenie exemplară.

 573. Pensiunea arata foarte bine, localizata la mica distanta de Salina Praid. Camerele destul de mari, incapatoare si destul de bine mobilate. Este o zona linistita, potrivita pentru familii cu copii mai mici.

 574. Domnul Zoltan este o gazdă minunată, se implică cu toată ființa. Împreună cu soțul meu ne-am simțit minunat. Felicitări pentru cei 20 de ani de când aveți pensiunea. Experiența își spune cuvântul! Ne-a plăcut ca domnul Zoltan se asigura în fiecare zi că totul este bine că ne simțim bine. Foarte curat, impecabil.

 575. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 576. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, liniște. O locație excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguranță am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 577. Totul a fost foarte bine. Locatie foarte curata si proprietari de nota 10.

 578. Amplasarea locatiei foarte aproape de Salina Praid. Echiparea bucatariei era completa, existau in dulap cani, farfurii, tacamuri, tigai, tot ce ai avea nevoie pentru a putea gati (daca este cazul). Gazda a fost foarte amabila si ne-a oferit informatii despre ce am putea vizita atat in Praid, cat si prin zona.

 579. Peisaje de vis. Camera curata și gazde extrem de amabile și prietenoase, aproape de mina și ștrand. Toate condițiile pentru relaxare și odihna.

 580. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 581. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 582. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 583. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 584. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 585. Conditii bune de cazare, locația aproape de obiectivele turistice.

 586. Excelenta locatia, cabanuta, personalul si afinata din partea casei! Sper sa revenim curand!

 587. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 588. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilitați de relaxare, loc de joaca pentru copii și grill amenajat

 589. Pensiune placuta,linistita,curata.Excelenta pentru relaxare.Aproape de salina si strand.

 590. Foarte frumoasa camera mobilier de lemn lacuit.Gazdele f discrete . Super locatie

 591. Aproape tot, amplasare, liniste, camere curate, facilitatile din curte si bucatarie, chiar dragut si practic pentri un buget redus.

 592. Apartament curat, aerisit, primitor 🙂 ne-am simțit foarte bine. Se afla intr-o zona liniștita cu o priveliște frumoasa. Gazdele au fost primitoare.

 593. O locatie superba, in apartament este totul de ce e nevoie, gazda foarte primitoare. Am avut parte de o odihna foarte linistita si placuta.

 594. Oarecum departe de salina și centru, dar super curat, liniște, gazde primitoare, cred ca facilitățile sunt in primul an de exploatare, recomand…

 595. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 596. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 597. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 598. Totul a fost frumos, personal plăcut, curățenie, liniște și foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 599. Apartamentul a fost curat, spatios. As zice ca e perfect pt o familie (2 adulti si max 2 copii). Mini bucataria e f utila. Nu este la strada principala si e destul de liniste in zona.

 600. Un sejur reușit. Niște gazde foarte primitoare. Recomand mai ales familiilor cu copii. Foarte curat, camere utilate și paturile foarte comode.

 601. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 602. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 603. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 604. Locația în apropierea salinei, mobilierul nou, curățenie și amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa în apropiere, precum și posibilitatea de a găti în bucătăria complet utilată a camerei

 605. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 606. Amabilitatea gazdei, curățenia din pensiune si locația aproape de salină.

 607. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 608. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 609. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 610. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 611. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 612. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 613. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 614. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 615. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 616. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 617. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 618. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 619. Implicarea proprietarului in a te face sa te simți bine

 620. Totul a fost frumos, personal plăcut, curățenie, liniște și foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 621. Apartamentul a fost curat, spatios. As zice ca e perfect pt o familie (2 adulti si max 2 copii). Mini bucataria e f utila. Nu este la strada principala si e destul de liniste in zona.

 622. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 623. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 624. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 625. Locația în apropierea salinei, mobilierul nou, curățenie și amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa în apropiere, precum și posibilitatea de a găti în bucătăria complet utilată a camerei

 626. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 627. Amabilitatea gazdei, curățenia din pensiune si locația aproape de salină.

 628. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 629. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 630. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 631. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 632. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 633. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 634. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 635. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 636. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 637. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 638. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 639. Locație excelentă, lângă un pârâu. Camera curata si personal amabil

 640. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 641. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 642. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 643. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 644. Implicarea proprietarului in a te face sa te simți bine

 645. Totul a fost frumos, personal plăcut, curățenie, liniște și foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 646. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 647. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 648. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 649. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 650. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 651. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 652. Locația în apropierea salinei, mobilierul nou, curățenie și amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa în apropiere, precum și posibilitatea de a găti în bucătăria complet utilată a camerei

 653. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 654. Amabilitatea gazdei, curățenia din pensiune si locația aproape de salină.

 655. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 656. Aproape de Salina , este o zonă linistită frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 657. Liniste totală doar sunetul răului proprietarul de vis casa întreținută proprietate la fel.

 658. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 659. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 660. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 661. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 662. Implicarea proprietarului in a te face sa te simți bine

 663. Totul a fost frumos, personal plăcut, curățenie, liniște și foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 664. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 665. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 666. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 667. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 668. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 669. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 670. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 671. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 672. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 673. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 674. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 675. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 676. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 677. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 678. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 679. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 680. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 681. Locația în apropierea salinei, mobilierul nou, curățenie și amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa în apropiere, precum și posibilitatea de a găti în bucătăria complet utilată a camerei

 682. Locația, atmosfera, discreția și amabilitatea proprietarei.

 683. O locație perfecta cu tot ce e necesar pana la mici detalii. Gazdele foarte amabile și grijulii. O priveliște extraordinara și cât am stat nu a contenit sa cânte pasarele! Am avut senzația ca trăiesc in pădure, dar cu confortul de oraș! Am fost cu doi copiii care și ei s-a simțit bine fiindcă și la acest capitol a fost totul gândit. Fiind dotat un colț cu leagăne, balansoar, trambulina, topogane și nisipiera cu jucării. Terenul e pavat cu înveliș prevazut pentru terenuri de joaca!

 684. Totul a fost extraordinar: curatenie, pozitia fata de salina, foarte bine dotate camerele si bucătăria, gândite astfel încât să nu îți lipsească nimic. Locul de joaca pentru copii este binevenit. Nu e foarte mare dar pentru un copil de 3 ani a fost suficient. Ca si recomandare pentru proprietarii pensiunii: la sejururi mai mari de 3 zile este binevenita o curățenie intermediară in camere (dat cu aspiratorul si cu mopul) avand in vedere ca accesul în camere se face direct din curte si oricât de mult am incercat sa protejăm tot s-a făcut praf in camera. Dar și cu asta, tot nota 10 ramane.

 685. Apartament curat, aerisit, primitor 🙂 ne-am simțit foarte bine. Se afla intr-o zona liniștita cu o priveliște frumoasa. Gazdele au fost primitoare.

 686. O locatie superba, in apartament este totul de ce e nevoie, gazda foarte primitoare. Am avut parte de o odihna foarte linistita si placuta.

 687. Oarecum departe de salina și centru, dar super curat, liniște, gazde primitoare, cred ca facilitățile sunt in primul an de exploatare, recomand…

 688. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 689. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 690. Locatie buna, liniste, curatenie, gazde deosebit de ospitaliere.

 691. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 692. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 693. Locația în apropierea salinei, mobilierul nou, curățenie și amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa în apropiere, precum și posibilitatea de a găti în bucătăria complet utilată a camerei

 694. Gazda e f primitoare, in ograda aveti teren de joaca ptr copii, parcare, foisor, loc ptr gratar, Magazin alimentar la 50m, vizavi pizzerie (e gustoasa pizza). Liniste, te poti odihni f bine. Camerele curate si dotate.

 695. Stăpânul foarte amabil și mereu avea grijă să nu ne lipsească ceva, ne-a sunat și s-a interesat de noi, ne-a explicat cum să ajungem. Îi mulțumim. Curată și îngrijită pensiunea.

 696. Ne-a plăcut că am fost întâmpinați de gazdă și am avut totul la dispoziție așa cum a fost descris! Mulțumim

 697. Sejurul a inclus doar cazare,cu posibilitatea de a pregati in camera micul dejun.

 698. Gazdele la superlativ, locatia superba, dotarile camerei foarte bune, bucataria este un plus mai ales pentru familii. Pe scurt….bun gust si ospitalitate.

 699. Locatia aproape de centre dar totusi linistita, autenticitatea spatiului, ambientului si zonei, curatenia impecabila, amabilitatea si disponibilitatea gazdelor.

 700. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 701. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 702. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 703. Locația aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 704. La micul dejun nu am participat dar locatia era OK camere dotate,curate,paturile mari si comode.

 705. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 706. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 707. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 708. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 709. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 710. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 711. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 712. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 713. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 714. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 715. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 716. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 717. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 718. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 719. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 720. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 721. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 722. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 723. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 724. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 725. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 726. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 727. gazd foarte amabila, curatenie in toata pensiunea, loc de relaxare. totul a fost minunat. recomand cu caldura prietenilor mei

 728. Locatie buna,acces facil,gazda deosebit de amabila si discreta.

 729. Foarte curat, doamna a fost foarte amabila cu noi, curtea superba cu loc de joaca pentru copii.

 730. Mâncare foarte bună, locație ideală pentru a ajunge la salină pe jos. Am fost plăcut surprinsă ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma așteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost cazați in cameră cu balcon.

 731. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 732. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 733. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 734. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ”te enerveaza”

 735. A fost un sejur in care ne-am simtit excelent. Intimitatea, locul de joaca si facilitatile oferite sunt la nivel european. Am gasit la locatie tot ceea ce avem nevoie pentru pregatirea mesei. Copiilor le-a placut enorm sa stea langa focul de tabara pentru care proprietarul a avut amabilitatea sa ne pregateasca un brat de lemne. Noi am mai merge inca o data cel putin.

 736. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 737. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 738. Locația aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 739. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 740. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 741. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 742. Totul a fost excelent, personalul foarte drăguț și amabil. Curățenie exemplara

 743. Camera curată, avea la dispoziție strictul necesar dar cel mai avantajos lucru a fost ca proprietatea se afla la o mică distanță de centru.

 744. Amplasarea este foarte frumoasa, se observa muntii, este aproape de obiectivele turistice din Praid. Cel mai bine sta aceasta pensiune la curatenie. Este prima pensiune, hotel, la care nu mi am folosit patura, perna, cat si lenjeria de pat. Chiar se vede ca au grija la curatenie. Recomand aceasta pensiune, desi baia este cam mica, iar bucatarie, chiar si comuna nu exista. Insa merita !!!

 745. Exceptional, foarte curat, conditii excelente, gazda de nota 10

 746. Gazda foarte primitoare și atentă la nevoile noastre. Vom reveni cu placere!

 747. La casa molto carina e pulita, il giardino con barbecue e un gazebo molto carino, proprietario molto gentile e accogliente! Consiglio vivamente a tutti che vogliono viaggiare in gruppo da almeno 8 persone! È il posto ideale! Ps. Situato abbastanza centrale, quindi la macchina potrebbe restare benissimo nel parcheggio!

 748. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 749. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 750. Locația aproape de salina Mic dejun gustos Camera foarte spatioasa si mobilier modern

 751. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 752. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al grădinii, dotările întregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu plăcere! ☺

 753. Totul a fost f bine (locație, amabilitate, curățenie, zonă liniștită, căldură în cameră)

 754. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 755. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 756. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 757. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 758. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 759. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 760. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 761. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 762. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 763. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 764. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 765. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 766. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 767. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 768. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 769. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 770. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al grădinii, dotările întregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu plăcere! ☺

 771. Totul a fost f bine (locație, amabilitate, curățenie, zonă liniștită, căldură în cameră)

 772. E foarte bine. Încălzire autonomă, aproape de salină, bucătăria comoda, curat, locația cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 773. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 774. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 775. Totul a fost excelent, personalul foarte drăguț și amabil. Curățenie exemplara

 776. Camera curată, avea la dispoziție strictul necesar dar cel mai avantajos lucru a fost ca proprietatea se afla la o mică distanță de centru.

 777. Amplasarea este foarte frumoasa, se observa muntii, este aproape de obiectivele turistice din Praid. Cel mai bine sta aceasta pensiune la curatenie. Este prima pensiune, hotel, la care nu mi am folosit patura, perna, cat si lenjeria de pat. Chiar se vede ca au grija la curatenie. Recomand aceasta pensiune, desi baia este cam mica, iar bucatarie, chiar si comuna nu exista. Insa merita !!!

 778. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 779. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 780. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 781. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 782. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 783. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 784. Condiții excelente de cazare și o gazda primitoare. Am să revin in următoarea vacanță.

 785. Atitudinea proprietarului, dupã ce iti aratã camera te lasã în pace sã te bucuri de vacantã.

 786. Recomand pensiunea mai ales familiilor cu copii mici datorita atat conditiilor de igiena si curatenie cat si locatiei excelente in proximitatea Salinei Praid. Cu siguranta revenim cu drag !!!

 787. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 788. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 789. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 790. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 791. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 792. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 793. Camerele mari, spațioase, luminoase. Parcare proprie generoasa. Locație excelenta, centrală (la 5 min de mers pe jos de stația autobuzelor care pleacă in salina) Restaurant propriu.

 794. Curățenie ca la ea acasă. Calitate și bun gust. Cât despre restaurant, suberb. Mâncare foarte buna, multă și la un preț excelent

 795. Locatie excelenta (f. aproape de salina Praid), panorama (din balcon et. II), personal profesionist si amabil, camera excelenta, curatenie excelenta, mic dejun f. bun, parcare libera, wi-fi f, bun, raport servicii/pret f. bun.

 796. E foarte bine. Încălzire autonomă, aproape de salină, bucătăria comoda, curat, locația cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 797. Locatia a fost superba.3 minute pe jos de Salina Praid!

 798. Ospitalitatea gazdelor, locația- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a pregăti mâncarea în bucătăria complet utilata , mobilier nou.

 799. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 800. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 801. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 802. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 803. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 804. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 805. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 806. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 807. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 808. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 809. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 810. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 811. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 812. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 813. E foarte bine. Încălzire autonomă, aproape de salină, bucătăria comoda, curat, locația cu mobilier nou. Gazdele sunt receptive.

 814. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 815. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 816. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 817. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabilă, parcari suficiente.

 818. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 819. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 820. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 821. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 822. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 823. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 824. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 825. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 826. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 827. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 828. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 829. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 830. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 831. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 832. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 833. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 834. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 835. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 836. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 837. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 838. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 839. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 840. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 841. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabilă, parcari suficiente.

 842. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 843. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 844. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 845. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 846. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 847. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 848. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 849. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 850. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 851. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 852. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 853. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 854. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 855. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 856. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 857. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 858. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 859. Spatiu pentru copii excelent, gazda foarte amabilă, parcari suficiente.

 860. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 861. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Curățenia la ea acasă.Mai lipsea o piscină.

 862. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 863. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 864. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 865. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 866. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 867. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 868. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 869. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 870. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 871. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 872. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 873. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 874. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 875. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 876. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 877. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 878. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 879. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 880. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 881. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 882. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 883. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 884. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 885. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 886. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 887. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 888. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 889. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 890. Totul este minunat, căsuța e foarte frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat în fiecare dimineață două berze care își luau micul dejun 😍😍😍

 891. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 892. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 893. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 894. Nu are jaluzele sau rulouri la geam….. Dimineața nu te poți odihni din cauza luminii!

 895. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 896. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 897. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 898. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 899. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 900. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 901. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 902. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 903. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 904. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 905. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 906. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 907. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 908. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 909. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 910. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 911. Totul este minunat, căsuța e foarte frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat în fiecare dimineață două berze care își luau micul dejun 😍😍😍

 912. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 913. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 914. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 915. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ”te enerveaza”

 916. Gazda foarte primitoare, confortabil, liniste, facilitati( parcare, foisor, loc de joaca pentru copii, bucatarie complet utilata pe fiecare etaj)

 917. O vila cocheta foarte aproape de salina Praid si se ajunge foarte repede si la Sovata, am fost 2 familii și am fost cazați la et 2 unde intre cele 2 camere era o kicineta dotată, rustic, frumos și foarte curat .

 918. Ușor de găsit. Pensiunea are camere mari, curate, frumos mobilate, dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele sunt amabile, plăcute, discrete, în sensul că nu le simți prezența decât atunci când vrei. Ne-am simțit foarte bine. Fetele au fost încântate de patul etajat.

 919. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 920. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 921. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 922. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 923. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 924. Foarte curat, stapinii comunicabili, grijulii, curtea verde si cel mai important foarte aproape de salina!!! Extrem de multumiti!!! Recomand cu incredere!!!

 925. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 926. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 927. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 928. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 929. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 930. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 931. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 932. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 933. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 934. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 935. Totul este minunat, căsuța e foarte frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat în fiecare dimineață două berze care își luau micul dejun 😍😍😍

 936. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 937. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 938. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 939. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ”te enerveaza”

 940. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 941. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 942. Super amplasat aproape de Salina curat perfect pentru familii cu copii . Liniște confort curățenie

 943. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 944. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 945. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 946. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 947. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 948. Totul . Curățenie impecabilă,mobilier nou, amplasarea lângă un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o clădire luminoasă. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turiști, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a îndrumat foarte bine spre restaurante cu mâncare excelentă.

 949. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 950. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 951. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 952. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 953. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 954. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ”te enerveaza”

 955. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 956. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 957. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 958. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 959. Totul este minunat, căsuța e foarte frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat în fiecare dimineață două berze care își luau micul dejun 😍😍😍

 960. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 961. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 962. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 963. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 964. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 965. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 966. Locatie aproape de salina, mâncare bună la pret ok!

 967. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 968. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 969. A fost foarte placuta atmosfera, cald, camerele curate. Amplasat aproape de salina, 5 minute distanta pe jos.

 970. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 971. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 972. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 973. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 974. Totul este minunat, căsuța e foarte frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, foarte curat,peisajul frumos, chiar am observat în fiecare dimineață două berze care își luau micul dejun 😍😍😍

 975. Ideal pentru familii cu copii! Liniste si priveliste frumoasa!

 976. locatia aflata intr o zona linistita , aproape de salina , cu gazde care nu te deranjeaza , camera confortabila cu baie curata , apa calda si caldura

 977. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 978. proprietarii super de treaba…loc de joaca pt copii parcare proprie zona liniștită aer curat relaxare intr-un cuvant… iar in camera un coltisor de bucătărie unde sa iti poti fac o cafea super

 979. Apartamentul a fost foarte mare, bine incalzit. Proprietarii au fost foarte politicosi si saritori.

 980. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 981. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 982. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 983. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 984. locatia este amplasata intr-un loc extrem de linistit, ai parte de o liniste care ”te enerveaza”

 985. Am avut mari emotii in ce vom gasi la destinatie deoarece era o rezervare facuta pe ultima suta de metri si am ajuns dupa ora 22.00, insa ceea am gasit la locatie a depasit asteptarile: o casuta din lemn foarte cocheta si foarte curata, dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, intr-o zona foarte linistita. A depasit cu mult asteptarile noastre. Pe viitor stim unde vrem sa ne cazam in Praid. Felicitari gazdelor! Fiicele mele au spus ca le-ar placea sa locuiasca permanent in casuta in care am fost cazati😁.

 986. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 987. Aproape de Salina , este o zonă linistită frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 988. Cazare aproape de salina, camera mare si curata, dotată cu de toate. Noi am fost in ianuarie, si nu am stat in curte, dar era spațiu de joacă ptr copii plus masă de tenis ptr adulți. Noi am fost mulțumiți.

 989. locatia aflata intr o zona linistita , aproape de salina , cu gazde care nu te deranjeaza , camera confortabila cu baie curata , apa calda si caldura

 990. Atmosferă plăcută, liniște, curățenie, gazde amabile.

 991. Locatia – e foarte aproape de salina …foarte cald si curat in camera…pret foarte bun la cazare …mancarea excelenta! O sa revenim cu siguranta!

 992. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 993. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 994. Apartamentul a fost foarte mare, bine incalzit. Proprietarii au fost foarte politicosi si saritori.

 995. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 996. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 997. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 998. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 999. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 1000. Camera a fost curata, plăcută, cu de toate (vesela, tacâmuri, cana de apă, microunde, frigider). Cald, confortabil. Proprietarii foarte drăguți.

 1001. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 1002. Locatia foarte aproape de salina, ospitalitatea gazdelor, bucataria complet echipata.

 1003. Foarte curat. Gazdele primitoare Locația excelenta

 1004. Familia mea a fost plăcut surprinsă .Totul a fost la nivel înalt și locația și comoditatea.În apropiere se află și mina salină și ștrandul cu apă sărată .Copiilor le-a plăcut nespus de mult mini vacanța.

 1005. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 1006. Proprietari foarte draguti si ospitalieri. Camera si baia foarte curate si calduroase, curtea ingrijita. Recomand cu incredere!

 1007. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 1008. Curtea este foarte frumoasă. Pensiunea este situată la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 1009. Camera este foarte plăcută, iar ideea cu mini chicinetă este ideală pt. familii. Foarte curat, căldură suficientă. Am oprit caloriferului peste noapte 😁.

 1010. Proprietarii au fost foarte amabili. Locația este la o distanță acceptabilă de centrul localității si intr-o zona linistită. Spatiul dispune de multe activități de agrement potrivite pentru copii.

 1011. Lovely host,comfortable beds,powerful showers,beautiful views,great BBQ areas and balconies

 1012. Locatia – e foarte aproape de salina …foarte cald si curat in camera…pret foarte bun la cazare …mancarea excelenta! O sa revenim cu siguranta!

 1013. Mancarea a fost delicioasa, camera curata si foarte cald.

 1014. Personal amabil si primitor,priveliste frumoasa.Excelent pentru vacantele cu familia

 1015. Locatia aleasa a fost foarte curata, spatioasa, dotata cu toate cele necesare unui sejur si aproape de centru. Personalul este deosebit de amabil si ne-a indrumat cu orice informatie ceruta, Micul dejun consistent, gustos si variat. Multumim gazdelor pt o minivacanta foarte placuta !!!

 1016. Cazare aproape de salina, camera mare si curata, dotată cu de toate. Noi am fost in ianuarie, si nu am stat in curte, dar era spațiu de joacă ptr copii plus masă de tenis ptr adulți. Noi am fost mulțumiți.

 1017. locatia aflata intr o zona linistita , aproape de salina , cu gazde care nu te deranjeaza , camera confortabila cu baie curata , apa calda si caldura

 1018. Totul a fost minunat ! Ospitalitate,curatenie,bun gust,masa excelenta. Felicitari !

 1019. Apartamentul a fost foarte mare, bine incalzit. Proprietarii au fost foarte politicosi si saritori.

 1020. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 1021. terasa a avut posibilitatea de a fi inchisa, foarte bine pentru protectie copii.

 1022. Mi-a placut foarte mult locatia ca si amplasare si am ramas surprinsa de confortul oferit turistilor. Am plecat la drum putin tristi din cauza temperaturii insa nu ne-a fost frig. Se pastreaza temperatura foarte bine in casuta. Ca si dotari e minunata. Ai strictul necesar cateva ustensile de bucatarie, frigider ,o plita electrica, foisor pentru gratar. In plus exista un mic spatiu cu leagan si topogan. Supravetuiesti comod cateva zile.

 1023. Totul a fost perfect. Liniste,curatenie,peisaj,aproape de mina(700m),de wellnes&spa(700m),de strand.

 1024. In primul rand personalul ft.drăguț si calm,comunicativ (sociabili si respectuosi) ! Locul este super linistit pt recreere nu este aglomerat cu toate ca este foarte aproape de Salină ! Pretul raport calitate/pret ,bun ! Curatenia impecabil ☝️,mobilier pat,saltea,tot ceea ce include interior, baie,duș,frigider,microunda,farfurii,tacamuri etc. fara nici un reproș!!! Vom revenii oricand cu drag!

 1025. Camera a fost curata, plăcută, cu de toate (vesela, tacâmuri, cana de apă, microunde, frigider). Cald, confortabil. Proprietarii foarte drăguți.

 1026. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 1027. Totul a fost minunat! Gazda primitoare, curatenia, linistea! Recomand cu drag.

 1028. Proprietarul ne-a asteptat la sosire, ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Camera a fost curata, incapatoare, calduroasa. Paturile confortabile, lenjerie alba si curata (aici as avea un sfat pentru proprietar: in pozele din interior apar lenjerii de culoare galbena, un aspect ce ne-ar fi putut face sa spunem NU acestei pensiuni, dar am zis sa-i acordam o sansa. Se pare ca am ales bine, nu am regretat). Privelistea oferita este minunata. Copiii s-au jucat in curtea interioara frumos amenajata, cu teren de tenis pe iarba, porti de fotbal, lada cu nisip, cos de baschet. La Salina Praid am mers pe jos, nu a fost nevoie de masina. Restaurantele din apropiere au mancare foarte buna dar un pic cam scumpa. Vom reveni cu placere.

 1029. Uși ferestre ok. Site, prize ok. Paturi confortabile. Foișor afara, loc de joacă, intimitate, liniște, preț foarte bun, vesela, microunde curate. Chiar și televizor și wi fi dar nu le am folosit. Nu știu ce sa zic despre ele. Totul foarte foarte relaxant.

 1030. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but it’s a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 1031. Everything was great, from the house to mister Zoltan Ambrus ho was very friendly and helpful.

 1032. Nagyon kedves, barátságos vendégszeretet. Egy élmény volt, köszönjük 🙂! Csak ajánlani tudjuk!

 1033. Locatia minunata, curat, loc de joaca pentru copii, gratar dotat cu de toate.

 1034. Căsuța a fost frumoasa. Dotările au fost corespunzătoare și acoperă strictul necesar.

 1035. – Mi a plăcut foarte mult amplasamentul casutei – locul de parcare din fata casutei

 1036. In camere foarte curat si foarte confortabil. Iar mancarea de la restaurant, extraordinara! Felicitarile noastre bucătarului si intregului personal. Asa da!

 1037. Locatia este excelenta, mancarea super gustoasa si buna

 1038. Locatia – e foarte aproape de salina …foarte cald si curat in camera…pret foarte bun la cazare …mancarea excelenta! O sa revenim cu siguranta!

 1039. In primul rand personalul ft.drăguț si calm,comunicativ (sociabili si respectuosi) ! Locul este super linistit pt recreere nu este aglomerat cu toate ca este foarte aproape de Salină ! Pretul raport calitate/pret ,bun ! Curatenia impecabil ☝️,mobilier pat,saltea,tot ceea ce include interior, baie,duș,frigider,microunda,farfurii,tacamuri etc. fara nici un reproș!!! Vom revenii oricand cu drag!

 1040. Camera a fost curata, plăcută, cu de toate (vesela, tacâmuri, cana de apă, microunde, frigider). Cald, confortabil. Proprietarii foarte drăguți.

 1041. Totul a fost placut… de la curatenie, la caldura (opream caloriferele noaptea), domnul si doamna super cumsecade. Un an nou fericit le doresc!

 1042. Mulțumim proprietarilor pentru un colțișor de rai😍 Ne-au primit foarte duios, căsuțele extraordinare din lemn, în interior la fel din lemn foarte fain! Am avut acces la tot din jur. Salina este la 5 minute de căsuțe, în preajmă un restaurant cu bucate gustoase, loc de parcare, Wi-Fi, un rîu auzi stind afara cum curge, un loc foarte liniștit. Copiilor le-a plăcut enorm de mult. Cu greu am părăsit frumusețea data. Cu siguranță mai revenim🤗

 1043. Am avut mari emotii in ce vom gasi la destinatie deoarece era o rezervare facuta pe ultima suta de metri si am ajuns dupa ora 22.00, insa ceea am gasit la locatie a depasit asteptarile: o casuta din lemn foarte cocheta si foarte curata, dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, intr-o zona foarte linistita. A depasit cu mult asteptarile noastre. Pe viitor stim unde vrem sa ne cazam in Praid. Felicitari gazdelor! Fiicele mele au spus ca le-ar placea sa locuiasca permanent in casuta in care am fost cazati😁.

 1044. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 1045. terasa a avut posibilitatea de a fi inchisa, foarte bine pentru protectie copii.

 1046. Mi-a placut foarte mult locatia ca si amplasare si am ramas surprinsa de confortul oferit turistilor. Am plecat la drum putin tristi din cauza temperaturii insa nu ne-a fost frig. Se pastreaza temperatura foarte bine in casuta. Ca si dotari e minunata. Ai strictul necesar cateva ustensile de bucatarie, frigider ,o plita electrica, foisor pentru gratar. In plus exista un mic spatiu cu leagan si topogan. Supravetuiesti comod cateva zile.

 1047. Totul a fost perfect. Liniste,curatenie,peisaj,aproape de mina(700m),de wellnes&spa(700m),de strand.

 1048. Oameni superbi mic dejun foarte gustos locație de vis as recomandao cu drag tuturor

 1049. Zona frumoasa, linistita, gazdele foarte amabile…perfect pentru relaxare.

 1050. Foarte confortabil curat gazde deosebit de amabili mic dejun gustos

 1051. Locație linistită, aproape de salina, foarte curat. Perfect pentru o familie cu doi copiii mici…Proprietari de treaba, dornici să iti faca sejurul cat mai placut. Abordarea este de aparthotel, deci te autogospodaresti.. Am citit multe reviewuri inainte de a merge si unii oamenii erau supărați că nu li s-a reînnoit stocul de hartie igienică etc … noi am plecat cu alta mentalitate, asa ca ne-am adus de acasa si nu am cerut. Dar cand am cerut altceva, de genul ..lemne pt grătar sau orice alta informatie, .am primit cu zâmbetul pe buze. .Bucătăria nu este prea mare, dar te descurci destul de bine. Paturi bune, spatiu de depozitare la bucătărie generos…

 1052. Locatia aleasa a fost foarte curata, spatioasa, dotata cu toate cele necesare unui sejur si aproape de centru. Personalul este deosebit de amabil si ne-a indrumat cu orice informatie ceruta, Micul dejun consistent, gustos si variat. Multumim gazdelor pt o minivacanta foarte placuta !!!

 1053. Cazare aproape de salina, camera mare si curata, dotată cu de toate. Noi am fost in ianuarie, si nu am stat in curte, dar era spațiu de joacă ptr copii plus masă de tenis ptr adulți. Noi am fost mulțumiți.