Cazare ieftina Salina Praid

De multe ori ne uitam dupa cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania

Farkas Panzi├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa 77*** Praid

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Constantin Panzi├│

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Kovács Guesthouse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Salt Holiday

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśů Pensiunea Soare si Luna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Tofi Panzi├│ Praid

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Tibi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Angel si Salomea Honcescu din Vagani, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Angel si Salomea Honcescu din Vagani, jud. HarghitaCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Saveta si Nicolae Dzi╚Ťac din Dealu Mare, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Nicolae Dzi╚Ťac din Dealu Mare, jud. MehedintiCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Veronica si Zamfira Mailat din Oporelu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Veronica si Zamfira Mailat din Oporelu, jud. OltCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Bernard si Lucre╚Ťia Cojocari din Jupanesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania!

  (Bernard si Lucre╚Ťia Cojocari din Jupanesti, jud. GorjCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Laz─âr si Floren╚Ťa Albulescu din Salcioara, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Laz─âr si Floren╚Ťa Albulescu din Salcioara, jud. DambovitaCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 • Ecaterina si Virginia Dejeu din Topliceni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania.

  (Ecaterina si Virginia Dejeu din Topliceni, jud. BuzauCazare in Salina Praid -teemapuisto, Praid, Romania pentru 3 persoane)

 1. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 2. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 3. Camere mari, curate, primitoare, paturile confortabile.

 4. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 5. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 6. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 7. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 8. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 9. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 10. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 11. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 12. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 13. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 14. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 15. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 16. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 17. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 18. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 19. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 20. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 21. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 22. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 23. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 24. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 25. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 26. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 27. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 28. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 29. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 30. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 31. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 32. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 33. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 34. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 35. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 36. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 37. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 38. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 39. Camera curata, calduroasa, cu gust amenajata, foarte aproape de salina, personal extrem de amabil. Recomandam cu drag!

 40. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 41. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 42. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 43. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 44. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 45. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 46. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 47. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 48. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 49. Amabilitate, curatenia, camere spatioase, bucataria utilata, living spatios. Pozitionarea buna fata de obiectivele turistice.

 50. Amplasarea. Liniște. Dotări decente. În principiu, faci ce vrei.

 51. Am petrecut la aceasta pensiune doua nopti. A fost foarte curat si liniste. Gazde amabile.

 52. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 53. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 54. Inrt-un cuv├ónt totul mi-a pl─âcut ┼či dac─â va permite bunul Dumnezeu revenim ├«n cur─ând

 55. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 56. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 57. Camera foarte spatioasa. Una dintre cele mai confortabile canapele pe care am dormit.

 58. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 59. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 60. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 61. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 62. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 63. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 64. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 65. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 66. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 67. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 68. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 69. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 70. O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 71. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 72. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 73. Gazdele au fost foarte amabile, comunicative. Am fost foarte bine trata╚Ťi! De asemenea a fost foarte curat ├«n apartament, ╚Öi a╚Öternuturile impecabile! Un apartament c─âlduros din toate punctele de vedere! Mi-a pl─âcut foarte mult c─â a fost lini╚Öte! Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand cu ├«ncredere!

 74. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 75. -Comunicarea foarte buna cu gazda si inainte de sosire si in timpul sejurului, – camera mare, confortabila, paturile mari, ne- am odihnit foarte bine, a fost cald si placut. -aproape de salina, faceam 5-7 minute pe jos, cateva restaurante foarte bune in apropiere unde mancarea e buna, gustoasa si proaspata – vom reveni cu placere, cred ca in sezonul cald e si mai frumos si sunt multe de facut si vizitat in zona

 76. Totul a fost ok m├óncare bun─â personal ├«n╚Ťeleg─âtor te ajuta cu orice

 77. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 78. Mancarea a fost pe gustul meu. Patul a fost confortabil. Personalul foarte primitor si prietenos.

 79. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 80. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 81. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 82. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 83. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 84. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 85. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 86. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 87. Mersi gazdei a fost super si orasul e din poveste si schi si salina si spa recomand la toti.

 88. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 89. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 90. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 91. Mihaela-veronica martie 1, 2019 at 7:15 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 92. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 93. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 94. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 95. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 96. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 97. Mi s-a părut deosebit.Totul e curat.Personalul e amabil.Mâncarea de la restaurant e foarte bună.

 98. Totul a fost ok m├óncare bun─â personal ├«n╚Ťeleg─âtor te ajuta cu orice

 99. Aproape de salin─â, foarte curat, flexibilitatea programului, personal serios.

 100. Este o pensiune ├«n care te sim╚Ťi ca acas─â. Ne-a pl─âcut mult ╚Öi inten╚Ťion─âm s─â revenim.

 101. Gazdele au fost foarte amabile, comunicative. Am fost foarte bine trata╚Ťi! De asemenea a fost foarte curat ├«n apartament, ╚Öi a╚Öternuturile impecabile! Un apartament c─âlduros din toate punctele de vedere! Mi-a pl─âcut foarte mult c─â a fost lini╚Öte! Cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand cu ├«ncredere!

 102. Camera c─âlduroas─â ╚Öi spatioasa Ingenios mica buc─ât─ârie la dispozi╚Ťie ├«n camera ta!

 103. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 104. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 105. Mancarea a fost foarte buna, camera confortabila si bine dotata iar gazda foarte amabila si saritoare

 106. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 107. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 108. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 109. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 110. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 111. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 112. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 113. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 114. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 115. Mihaela-veronica martie 7, 2019 at 7:02 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 116. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 117. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 118. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 119. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 120. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 121. Amabilitate, curatenia, camere spatioase, bucataria utilata, living spatios. Pozitionarea buna fata de obiectivele turistice.

 122. Amplasarea. Liniște. Dotări decente. În principiu, faci ce vrei.

 123. Am petrecut la aceasta pensiune doua nopti. A fost foarte curat si liniste. Gazde amabile.

 124. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 125. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 126. Mi s-a părut deosebit.Totul e curat.Personalul e amabil.Mâncarea de la restaurant e foarte bună.

 127. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare ╚Öi frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o buc─ât─ârie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tac├ómuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel ╚Öi canapeaua extensibila. Lenjeria ╚Öi prosoapele curate. Apa calda din belsug ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â fix c├ót trebuie, nici prea cald nici prea r─âcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul petrecut acolo.

 128. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 129. Este o pensiune ├«n care te sim╚Ťi ca acas─â. Ne-a pl─âcut mult ╚Öi inten╚Ťion─âm s─â revenim.

 130. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 131. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 132. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 133. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 134. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 135. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 136. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 137. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 138. Totul a fost peste asteptari. Cunosteam localitatea asa ca a fost usor pentru noi sa ne adaptam zonei. Gazda foarte amabila, tot timpul prezenta dar fara sa deranjeze. Salina, partiile de ski din zona, wellness…tot atatea motive de vizita.

 139. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 140. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 141. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 142. Mihaela-veronica martie 24, 2019 at 10:49 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 143. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 144. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 145. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 146. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 147. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 148. Totul.Spatios, curat si un mic dejun foarte bogat. Gazdele de nota 10, daca ajungem in Praid revenim cu mare drag la Lex Studio.

 149. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare ╚Öi frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o buc─ât─ârie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tac├ómuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel ╚Öi canapeaua extensibila. Lenjeria ╚Öi prosoapele curate. Apa calda din belsug ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â fix c├ót trebuie, nici prea cald nici prea r─âcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul petrecut acolo.

 150. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 151. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 152. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 153. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 154. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 155. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 156. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 157. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 158. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 159. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 160. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 161. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 162. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 163. Mihaela-veronica martie 31, 2019 at 3:16 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 164. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 165. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 166. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 167. Maria-magdalena martie 31, 2019 at 3:16 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 168. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 169. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 170. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 171. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 172. Totul.Spatios, curat si un mic dejun foarte bogat. Gazdele de nota 10, daca ajungem in Praid revenim cu mare drag la Lex Studio.

 173. Foarte curat, proprietarii sunt oameni faini, tineri, primitori, au un loc grozav acolo. O curte mare ╚Öi frumos amenajata, cu joc de joaca pentru copii. Camera cu o buc─ât─ârie mica f utila (filtru cafea, frigider, cuptor cu microunde, tac├ómuri, farfurii, tot ce ai nevoie). Patul comod, la fel ╚Öi canapeaua extensibila. Lenjeria ╚Öi prosoapele curate. Apa calda din belsug ╚Öi c─âldur─â ├«n camer─â fix c├ót trebuie, nici prea cald nici prea r─âcoare. Foarte aproape de salina, loc de parcare suficient in curte. Per total am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul petrecut acolo.

 174. Curat, asternuturi imaculate, priveliste frumoasa (cred ca din orice camera), loc de parcare, locatia e aproape de centru dar zona linistita.

 175. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 176. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 177. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 178. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 179. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 180. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 181. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 182. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 183. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 184. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 185. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 186. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 187. Mihaela-veronica martie 31, 2019 at 7:41 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 188. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 189. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 190. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 191. Maria-magdalena martie 31, 2019 at 7:41 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 192. C─âsu╚Ťa foarte confortabil─â ╚Öi c─âlduroas─â. Buc─ât─âria este utilat─â cu tot ce e nevoie – frigider, plit─â, microunde, aparat de cafea, vesel─â ╚Öi tac├ómuri. Se poate sta la o vorb─â pe teras─â. Minunat pentru un sejur de c├óteva zile ├«n familie sau cu grupul de prieteni.

 193. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 194. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 195. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 196. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 197. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 198. Pot s─â spun c─â mi-a pl─âcut totul.Pensiunea Medvehaz este un loc foarte pl─âcut unde te po╚Ťi sim╚Ťi foarte bine.Un punct forte este faptul c─â este situat─â foarte aproape de Salina.Iar c├ónd te ├«ntorci de la Salina restaurantul pensiunii te a╚Öteapt─â cu m├ónc─âruri foarte gustoase ├«ntotdeauna proasp─ât g─âtite.De asemena pensiunea mai de╚Ťine ╚Öi o pizzerie unde po╚Ťi m├ónca sau comanda o pizza foarte, foarte bun─â.Dar ce e cel mai important este faptul c─â este foarte curat,iar angaja╚Ťii foarte amabili oric├ónd gata s─â te ajute dac─â ai vreo problem─â. Dac─â vom merge la Praid din nou si ├«n mod sigur vom merge vom alege din nou Pensiunea Medvehaz.

 199. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 200. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 201. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 202. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 203. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 204. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 205. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 206. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 207. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 208. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 209. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 210. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 211. Mihaela-veronica aprilie 4, 2019 at 7:13 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 212. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 213. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 214. amplasarea intr-o zona ff linistita, usor de ajuns raport calitate pret f bun, caldura in camera, aranjarea camerei f ok

 215. Din nefericire, am fost in trecere, am stat doar o seara, insa am fost incantati de locatie, foarte curat, aproape atat de centrul Praidului, cat si de Sovata. Gazda foarte draguta! Recomand cu drag!

 216. Este o locatie perfecta pentru cei care vor relaxare si liniste.

 217. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 218. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 219. Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor. Personalul este f serviabil, prompt, politicos. Loca╚Ťie f potrivita pt familiile cu copii. Amplasare excelent─â, mult─â lini╚Öte. Felicit─âri!

 220. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 221. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 222. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 223. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 224. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 225. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 226. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 227. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 228. Curatenia, mobilierul nou, discretia si sfaturile date de gazde! Ideal pentru familii cu copii!

 229. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 230. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 231. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 232. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 233. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 234. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 235. Mihaela-veronica aprilie 19, 2019 at 2:00 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 236. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 237. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 238. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 239. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 240. Maria-magdalena aprilie 19, 2019 at 2:00 pm

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 241. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 242. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 243. Locatie excelenta, la doar cateva minute de mers pe jos de Salina Praid; Pensiunea dispune si de un restaurant unde am servit micul dejun, preturile fiind excelente, servirea fiind si ea prompta. Camerele foarte curate si frumos amenajate. Personalul foarte amabil.

 244. A fost un sejur superb.Salina este foarte aproape.Foarte curat, liniște,gazda foarte de treaba , nu te deranja deloc ,patul foarte confortabil, mic dejun la cerere,totul este nou.O sa revin cu siguranta.Multumesc Lex Studio.

 245. Oameni superbi, calzi, primitori, serviabili,lini╚Öte, ambian╚Ť─â pl─âcut─â, m├óncare bun─â, loca╚Ťie nou─â ╚Öi curat─â.

 246. Camera mare ,chicineta are tot ce iti trebuie,c─âldura in camera Am sa revin cu pl─âcere aici.

 247. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 248. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 249. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 250. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 251. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 252. Loca╚Ťie excelent─â. Pensiune nou─â. Cur─â╚Ťenie perfect─â, gazde de nota 10. Totul excep╚Ťional.

 253. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 254. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 255. In ceea ce priveste proprietatea dlui Biscontini, putem spune ca totul a fost perfect! Acolo te simti ca acasa. Totul curat, primitor ca un camin, te intampina cu palinca la venire in foisorul din curte si cu miros de brad in camera foarte curata, cocheta si calduroasa!

 256. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 257. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 258. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 259. Mihaela-veronica aprilie 27, 2019 at 12:16 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 260. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 261. Curat, ├«ngrijit, camera spa╚Ťioas─â, loca╚Ťia super. Dac─â as mai merge ├«n zona respectiva, as mai merge la aceasta loca╚Ťie.

 262. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 263. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 264. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 265. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 266. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 267. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 268. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 269. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 270. Gazda amabil─â, cur─â╚Ťenie ╚Öi un peisaj superb . Nota maxim─â pentu sejur.. Iar copii au avut un loc de joac─â ,unde s-au sim╚Ťit foarte bine.

 271. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 272. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 273. Gazda primitoare…am primit un upgrade gratuit la camera. Camera spatioasa si calduroasa cu toate facilitatile necesare. Mic dejun ok…poate fi imbunatatit.

 274. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 275. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 276. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 277. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 278. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 279. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 280. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 281. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 282. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 283. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 284. Mihaela-veronica mai 3, 2019 at 4:37 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 285. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 286. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 287. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 288. Maria-magdalena mai 3, 2019 at 4:37 pm

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 289. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 290. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 291. Lex Studio este din toate punctele de vedere un loc de cazare exceptional. Camera este foarte spatioasa, curata, ordonata. Mobila este noua, patul foarte incapator, toate utilitatile si aparatura din camera este noua. Exteriorul este fantastic avand in vedere ca are spatiu de joaca pentru copii, foisoare unde pot face un gratar familii intregi, loc suficient pentru parcare auto, spatiu verde si hamacele sunt o idee super. Zona este linistita si ferita de zarva de pe strada principala.

 292. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 293. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 294. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 295. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 296. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 297. Maria-magdalena mai 11, 2019 at 3:36 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 298. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 299. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocan─â de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si ├«nghe╚Ťata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 300. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 301. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 302. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 303. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 304. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 305. Am fost 6 persoane ╚Öi ne am sim╚Ťit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 306. gazda primitoare loc linistit fffff placut recomand

 307. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 308. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 309. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 310. M├óncare foarte bun─â, loca╚Ťie ideal─â pentru a ajunge la salin─â pe jos. Am fost pl─âcut surprins─â ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma a╚Öteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost caza╚Ťi in camer─â cu balcon.

 311. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 312. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 313. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 314. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 315. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 316. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 317. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 318. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 319. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 320. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 321. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 322. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 323. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 324. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 325. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 326. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 327. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 328. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 329. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 330. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 331. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 332. Mihaela-veronica mai 14, 2019 at 7:41 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 333. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 334. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 335. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 336. Maria-magdalena mai 14, 2019 at 7:41 pm

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 337. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 338. Superb Personalul foarte amabil atat la hotel cat si la restaurant, camera foarte curata . Am calatorit cu bebe iar faptul ca a fost caldura pornita ne a ajutat foarte mult. Multumim si ne intoarcem oricand cu placere. Recomand cu toata increderea.

 339. Faptul c─â accept─â animale de companie,este foarte curat ,aproape de salina si un loc primitor .

 340. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 341. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 342. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 343. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 344. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 345. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 346. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 347. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 348. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 349. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 350. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 351. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 352. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 353. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 354. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 355. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 356. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 357. Maria-magdalena mai 18, 2019 at 5:17 pm

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 358. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 359. Mihaela-veronica mai 18, 2019 at 5:17 pm

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 360. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 361. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 362. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 363. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 364. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 365. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 366. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 367. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 368. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 369. -Gazdele. -Amplasarea pensiunii.Aproximativ 15-20 de minute ,la pas lejer,de mers pe jos la si de la salina.Exact cat iti trebuie sa te misti putin dupa ce mananci. – Susurul apei din spatele pensiunii.

 370. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 371. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 372. Locatie foarte buna. Gazda primitoare. Parcare in curtea pensiunii.

 373. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 374. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 375. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 376. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 377. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 378. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 379. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 380. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 381. Maria-magdalena mai 25, 2019 at 1:38 am

  Loca╚Ťia foarte frumoas─â, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â ╚Öi personal foarte primitor.

 382. O casuta foarte frumoasa, dotata cu tot ce trebuie.

 383. Mihaela-veronica mai 25, 2019 at 1:38 am

  O cazare minunata. O recomand pentru familiile cu copii. Loc de joaca pentru copii și foișor cu tot ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Aproape de Salina și de Sovata.

 384. Gazdele sunt foarte primitoare si saritoare Cand am ajuns totul stralucea de curatenie Copii se pot juca in curte pe trambulin─â Este un loc linistit si relaxant

 385. locatie excelenta, la 5 minute de salina. Apartamentul curat f mare, spatios,calduros

 386. Locatia este foarte bine gandita si detine tot ce isi doreste un turist. Camera in care am stat era foarte curata si ingrijita.

 387. Anul acesta mi-a placut amplasarea,curatenia,mancarea si personalul.

 388. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 389. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 390. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 391. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 392. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 393. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 394. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 395. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 396. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 397. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 398. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 399. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 400. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 401. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 402. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 403. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 404. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 405. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 406. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 407. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 408. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 409. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 410. Locatie linistita, camera foarte curata, gazda ospitaliera. Amplasare aproape de salina. Nu este la drumul principal ceea ce ofera liniste si o priveliste foarte frumoasa.

 411. Vom reveni cu siguranta…locatie cu priveliste minunata, loc de joaca pt copii si de relaxare pt adulti, curatenie, liniste, loc de parcare, foarte aproape de Salina si restaurante. Multumim!

 412. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 413. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 414. Camera confortabila, gazdele amabile, mic dejun corect, cafea buna.

 415. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 416. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 417. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 418. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 419. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 420. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 421. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 422. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 423. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 424. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 425. Confort in camera , caldura ,gazda si personalul foarte primitori ,amabili ,mancarea foarte buna ,pret convenabil ptr toate buzunarele ,cu siguranta recomand cu caldura.

 426. Locatia superba, foarte aproape de Salina, curat si mancarea foarte buna. Personalul foarte amabil. A fost foarte cald in camera.

 427. Muzica buna in restaurant. Camere ok. Mancare ok.

 428. Totul la superlativ, nu ma asteptam la o cazare si mancare asa buna la 3 stele. Ca mancare recomand tocan─â de vita 26 lei, pulpa de rata 32 lei si ├«nghe╚Ťata 9, 50lei. Am pus si preturile, ca nu sunt pe net, orientativ. Am prins piscina goala toata ziua ( noiembrie) foarte curat si aici. Nesperat de frumoasa zona cu multe lucruri de facut daca vremea permite. Personalul f amabil si saritor.

 429. personal cald, discret, felicitari bucatarului pentru preparatele din menu

 430. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 431. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 432. Domnul Zoltan foarte cumsecade, cur─â╚Ťenie, c─âldura, confortul camerei, loca╚Ťie linistit─â. O sa mai revenim. Mul╚Ťumim!

 433. Proprietatea este amplasata la aproximativ 15 minute distanta de mers pe jos pana la salina, intr-un cadru natural ideal. Perfect pentru familiile cu copii, dispunand atat de loc de joaca exterior ( minunat !!! ) cat si interior. Doamna Melinda, proprietara pensiunii, este o foarte amabila, gata sa raspunda la orice solicitare. Vom reveni cu drag!

 434. Locatia, curatenia, facilitati bucatarie, loc de joaca copii, gratar.

 435. Am fost 6 persoane ╚Öi ne am sim╚Ťit excelent! Copii au fost incantati ! Vom reveni cu drag !

 436. Amplasamentul, vederea spre o curte interioara cu verdeata, totul functionabil, amabilitate, acces la bucatarie cu toate dotarile

 437. Conditiile de cazare au fost ok. Amplasarea este ideala fata de salina sau strand (circa 300 metri). Curatenia este impecabila. Exista posibilitatea folosirii unei bucatarii in comun cu ceilalti turisti cazati. La plecare gazda ne-a facut cadou o cutie cu sare cu proprietati medicinale.

 438. Locatie curata si linistita cu personal binevoitor.

 439. M├óncare foarte bun─â, loca╚Ťie ideal─â pentru a ajunge la salin─â pe jos. Am fost pl─âcut surprins─â ca dupa 2 zile ne-au schimbat lenjeria si prosoapele (nu ma a╚Öteptam la asta avand in vedere ca e hotel de 2 stele). Am fost caza╚Ťi in camer─â cu balcon.

 440. A fost liniste, mi a placut curatenia, micul dejun a fost bogat si excelent. Personalul a fost dragut.

 441. Amplasaraea este foarte buna Mancarea foarte gustoasa.

 442. Gazde primitoare , conditii excelente , peisaj minunat

 443. Curatenia, locul de joaca pentru copii, aspectul pensiunii si al gr─âdinii, dot─ârile ├«ntregii proprietati. Proprietarii sunt oameni minunati care inteleg perfect nevoiile turistilor. Multumim frumos! Vom reveni cu pl─âcere! ☺

 444. Totul a fost f bine (loca╚Ťie, amabilitate, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â, c─âldur─â ├«n camer─â)

 445. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 446. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 447. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 448. Totul bine ne-am sim╚Ťit extraordinar ,lini╚Ötit ╚Öi curat !!!

 449. Bine amplasat─â-aproape de intrarea ├«n salin─â, ├«ntr-o zon─â lini┼čtit─â

 450. Amplasarea pensiunii, mancare foarte buna, loc de joaca pentru copii in curte

 451. Adriana-felicia iunie 22, 2019 at 1:26 am

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 452. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 453. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 454. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 455. Gazdele au fost dr─âgu╚Ťe, atente,unitatea de cazare aproape de salina

 456. Foarte comod. Este aproape de restaurante, magazine și de Salina Praid.

 457. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 458. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 459. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 460. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 461. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 462. Loca╚Ťia frumoasa , personal amabil , foarte curat .

 463. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 464. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 465. Am fost cazati la cabanutele de 5 persoane. A fost superb. Peisajul este de vis. Am avut toate utilitatile. Inclusiv cateva bauturi din partea casei la cazare. Foarte liniste si locul de parcare pentru masina direct in fata casutei. Recomandam!

 466. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 467. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 468. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 469. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 470. Locatia superba, lipsita complet de poluare, cu loc si spatiu de joaca pentru copii foarte bun!

 471. Totul bine ne-am sim╚Ťit extraordinar ,lini╚Ötit ╚Öi curat !!!

 472. Adriana-felicia iunie 28, 2019 at 7:04 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 473. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 474. Curatenie, mic dejun bun si variat, personal amabil, proprietarul a sunat inainte de check in sa ne intrebe daca avem nevoie de ajutor sa ne ghideze sa gasim locatia.

 475. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 476. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 477. – Camera si baie mobilate si utilate modern (nu ar strica totusi instructiunile de utilizare pentru plita pe inductie, asta pentru cei care nu detin acasa si nu se deprind cu modul ei de functionare) – Gazde amabile, receptive, dispuse sa ajute

 478. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 479. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 480. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 481. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 482. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 483. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 484. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 485. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 486. NImic de reprosat. Casutele spatioase si foarte bine dotate.

 487. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 488. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 489. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 490. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 491. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 492. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 493. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 494. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 495. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 496. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 497. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 498. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 499. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 500. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 501. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 502. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 503. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 504. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 505. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 506. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 507. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 508. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 509. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 510. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 511. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 512. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 513. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 514. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 515. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 516. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 517. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 518. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 519. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 520. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 521. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 522. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 523. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 524. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 525. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 526. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 527. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 528. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 529. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 530. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 531. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 532. Locatia in sine este aproape de salina si de strand. Mancarea acceptabila , nimic deosebit nici in meniu nici ca pret,se practica preturile din statiune.Fetele de la restaurant au fost dragute.

 533. – camera extrem de spa╚Ťioas─â ╚Öi baia la fel. Patul matrimonial cred c─â avea 2 metri. Extrem de aproape de centru.

 534. Mancare excelenta, personal foarte amabil, camere curate, loca╚Ťie foarte frumoas─â.

 535. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 536. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 537. Camera mare, zona linistita numai bine pentru o excursie cu familia

 538. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 539. Adriana-felicia iulie 5, 2019 at 4:50 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 540. Mic dejun proaspat si variat.Cafea foarte buna.Camere curate zona linistita.Gazda foarte primitoare.Multumim Dommul Zoltan a fost excelent!!

 541. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 542. Pensiunea amplasata la 300 de metri de salina, foarte curat in camera, chicineta

 543. Pensiunea super curata si frumoasa. Gazdele foarte primitoare si de treaba. Ne-am simtit excelent.

 544. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 545. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 546. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 547. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 548. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 549. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 550. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 551. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 552. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 553. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, camera foarte spa╚Ťioas─â si r─âcoroas─â vara, loca╚Ťia aproape de salina, dotare bun─â la buc─ât─ârie si baie, cablu tv cu multe programe, lini╚Öte ├«n jur, amplasare la distan╚Ť─â de zgomotul traficului de pe ╚Öosea, ├«n apropiere de r├óul T─ârnava Mic─â.

 554. Locatie foarte buna, aproape de salina, strand si in acelasi timp retrasa, si foarte linistita. Camerele curate si ingrijite, proprietari amabili. Foarte potrivit ptr familii cu copii. Cu siguranta am mai reveni 🙂

 555. Mi-a plăcut ca e o pensiune chiar pentru familie. În camera frigider, cuptor cu microunde, chiuveta de spălat vasele, separată de cea unde te speli. Dusul cu temperatura reglată, astfel încât sa nu mai asteptam sa se încălzească apa pentru a spala copii. Loc de joaca, mese afara pentru a lua masa sau pentru a mai sta seara de vorba. Aproape de centru. Ne-a plăcut mult, iar fetita noastra de aproape 5 ani a clasat pensiunea: Eleganta. Recomandam cu drag!

 556. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 557. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 558. Adriana-felicia iulie 12, 2019 at 8:21 pm

  Curatenie ,liniste,gazde primitoare.Mic dejun foarte bun si proasp─ât.Nicu & Ani Beius

 559. Peisaje de vis. Camera curata ╚Öi gazde extrem de amabile ╚Öi prietenoase, aproape de mina ╚Öi ╚Ötrand. Toate condi╚Ťiile pentru relaxare ╚Öi odihna.

 560. Ospitalitatea, aten╚Ťia gazdelor ╚Öi zona foarte potrivita ╚Öi pusa ├«n valoare pt. turism.

 561. Gazde foarte primitoare. Curatenie. Pensiunea este noua, moderna si situata intr-un loc linistit. Ne-am simtit foarte bine si o sa mai revenim.

 562. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 563. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 564. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 565. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 566. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 567. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 568. Totul! Oameni superbi! Servirea si mancarea IREPROSABILA! Vom reveni! Data viitoare voi pune si poze!

 569. Mi-a plăcut amplasarea pensiunii la câteva minute de salină, respectiv de ștrand. La restaurantul pensiunii am servit mâncare foarte gustoasă și variată. Servirea a fost ireproșabilă.

 570. Locatia foarte buna si posibilitatea de a servi masa la restaurantul pensiunii.

 571. Loca╚Ťie noua personal amabil ╚Öi prietenos ,lini╚Öte ,aproape de Salina , cur─â╚Ťenie impecabila …

 572. Lini╚Ötea, micul dejun consistent, loca╚Ťia. Accesul la salina foarte usor. Cur─â╚Ťenie exemplar─â.

 573. Pensiunea arata foarte bine, localizata la mica distanta de Salina Praid. Camerele destul de mari, incapatoare si destul de bine mobilate. Este o zona linistita, potrivita pentru familii cu copii mai mici.

 574. Domnul Zoltan este o gazd─â minunat─â, se implic─â cu toat─â fiin╚Ťa. ├Ämpreun─â cu so╚Ťul meu ne-am sim╚Ťit minunat. Felicit─âri pentru cei 20 de ani de c├ónd ave╚Ťi pensiunea. Experien╚Ťa ├«╚Öi spune cuv├óntul! Ne-a pl─âcut ca domnul Zoltan se asigura ├«n fiecare zi c─â totul este bine c─â ne sim╚Ťim bine. Foarte curat, impecabil.

 575. Micul dejun ok, personal serviabil, locatie buna !

 576. Gazdele foarte primitoare, mic dejun gustos, camerele foarte curate, baia curata, terasa la umbra, lini╚Öte. O loca╚Ťie excelenta, aproape de salina PRAID, cu siguran╚Ť─â am sa revin. Domnul Zoltan este o gazda perfecta.

 577. Totul a fost foarte bine. Locatie foarte curata si proprietari de nota 10.

 578. Amplasarea locatiei foarte aproape de Salina Praid. Echiparea bucatariei era completa, existau in dulap cani, farfurii, tacamuri, tigai, tot ce ai avea nevoie pentru a putea gati (daca este cazul). Gazda a fost foarte amabila si ne-a oferit informatii despre ce am putea vizita atat in Praid, cat si prin zona.

 579. Peisaje de vis. Camera curata ╚Öi gazde extrem de amabile ╚Öi prietenoase, aproape de mina ╚Öi ╚Ötrand. Toate condi╚Ťiile pentru relaxare ╚Öi odihna.

 580. Camere foarte curate , facilitati ( loc de joaca pentru copii , 2 locuri pentru gratar cu lemne pregatite pentru foc ) o priveliste frumoasa a zonei , usor de gasit locatia , gazde foarte primitoare.

 581. totul excelent.curatenie impecabila.apartamentul extraordinar.dotat cu absolut tot ce este necesar pt o familie cu copii.bucataria dotata complet.locul de joaca foarte frumos si dotat.gazdele foarte amabile.privelistea din camere super.

 582. Totul. Priveliste frumoasa! Ai absolut tot ce ai nevoie acolo. Absolut tot ce ai nevoie .Nici nu ai nevoie sa ajungi in oras

 583. Aproape de obiectivele turistice, izolata fata de oras, liniste, curatenie, gazda ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

 584. Este foarte aproape de mina,este forte curat,personalul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat,inclusiv recomandari ale restaurantelor din zona.copiii s-au simtit excelent,ca si noi de altfel.

 585. Conditii bune de cazare, loca╚Ťia aproape de obiectivele turistice.

 586. Excelenta locatia, cabanuta, personalul si afinata din partea casei! Sper sa revenim curand!

 587. Locatie, imprejurimi, confort, gazda, mici atentii la sosire din partea gazdei, loc pentru gratar, balansoare, sezlonguri, internet

 588. Amplasarea foarte frumoasa, cu facilita╚Ťi de relaxare, loc de joaca pentru copii ╚Öi grill amenajat

 589. Pensiune placuta,linistita,curata.Excelenta pentru relaxare.Aproape de salina si strand.

 590. Foarte frumoasa camera mobilier de lemn lacuit.Gazdele f discrete . Super locatie

 591. Aproape tot, amplasare, liniste, camere curate, facilitatile din curte si bucatarie, chiar dragut si practic pentri un buget redus.

 592. Apartament curat, aerisit, primitor ­čÖé ne-am sim╚Ťit foarte bine. Se afla intr-o zona lini╚Ötita cu o priveli╚Öte frumoasa. Gazdele au fost primitoare.

 593. O locatie superba, in apartament este totul de ce e nevoie, gazda foarte primitoare. Am avut parte de o odihna foarte linistita si placuta.

 594. Oarecum departe de salina ╚Öi centru, dar super curat, lini╚Öte, gazde primitoare, cred ca facilit─â╚Ťile sunt in primul an de exploatare, recomand…

 595. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 596. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 597. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 598. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 599. Apartamentul a fost curat, spatios. As zice ca e perfect pt o familie (2 adulti si max 2 copii). Mini bucataria e f utila. Nu este la strada principala si e destul de liniste in zona.

 600. Un sejur reușit. Niște gazde foarte primitoare. Recomand mai ales familiilor cu copii. Foarte curat, camere utilate și paturile foarte comode.

 601. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 602. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 603. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 604. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 605. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 606. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 607. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 608. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 609. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 610. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 611. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 612. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 613. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 614. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 615. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 616. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 617. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 618. Totul în afara de timpul pierdut pt. așteptarea din partea bucătărie.

 619. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 620. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 621. Apartamentul a fost curat, spatios. As zice ca e perfect pt o familie (2 adulti si max 2 copii). Mini bucataria e f utila. Nu este la strada principala si e destul de liniste in zona.

 622. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 623. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 624. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 625. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 626. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 627. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 628. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 629. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 630. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 631. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 632. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 633. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 634. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 635. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 636. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 637. camere curate, acces la bucatarie,sala de mese, baie proprie….

 638. Pensiunea este foarte aproape de salina, este utilata, are un loc de joaca pentru copii, parcare. Camera a fost spatioasa, curata, baia acceptabila. Pe perioada sejurului a fost liniste.

 639. Loca╚Ťie excelent─â, l├óng─â un p├ór├óu. Camera curata si personal amabil

 640. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 641. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 642. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 643. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 644. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 645. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 646. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 647. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 648. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 649. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 650. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 651. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 652. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 653. Locatia a fost excelenta! Foarte aproape de salina si de centrul localitatii.

 654. Amabilitatea gazdei, cur─â╚Ťenia din pensiune si loca╚Ťia aproape de salin─â.

 655. Gazda a fost super peisajul ,curatenia,amplasarea super

 656. Aproape de Salina , este o zon─â linistit─â frumoasa, cabana este noua cu tot ce ai avea nevoie pentru o familie cu doi copii.

 657. Liniste total─â doar sunetul r─âului proprietarul de vis casa ├«ntre╚Ťinut─â proprietate la fel.

 658. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 659. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 660. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 661. Locatie foarte linistita, centrala, aproape de mina de sare, camere foarte spatioasa. Locuri de joaca pentru copii, zona de relaxare, totul a fost superb! Recomand pentru toata lumea cu cea mai mare incredere!

 662. Implicarea proprietarului in a te face sa te sim╚Ťi bine

 663. Totul a fost frumos, personal pl─âcut, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi foarte aproape de salina. Recomand tuturor

 664. Ieftin si bun….nu prea gasesti in Romania, dar se pare ca izolat mai sunt si astfel de locuri. Probabil se datoreaza faptului ca este o afacere de familie fara angajati problema. Gazda foarte primitoare. Despre locatie: foarte curat si destul de aproape de centru, circa 15 min de mers pe jos.

 665. – pensiune amplasata in apropiere de salina si strand; – mancarea la restaurant este buna; -curatenia in camere este facuta cu simt de raspundere.

 666. locatia buna restaurant la parter aproape de salina

 667. Foarte curat. Gazdele primitoare Loca╚Ťia excelenta

 668. Familia mea a fost pl─âcut surprins─â .Totul a fost la nivel ├«nalt ╚Öi loca╚Ťia ╚Öi comoditatea.├Än apropiere se afl─â ╚Öi mina salin─â ╚Öi ╚Ötrandul cu ap─â s─ârat─â .Copiilor le-a pl─âcut nespus de mult mini vacan╚Ťa.

 669. Conditiile sunt ok, gazda foarte pozitiva. Ne-am simtit bine, amplasarea buna.

 670. Totul este exact ca in poze, inclusiv visinata de pe masa din sufragerie. Apartament spatios si bine compartimentat. Loc de joaca perfect pentru copii, cu jucarii incluse. Privelistea din orice parte a apartamentului a fost superba. La locul pentru gratar gasesti absolut orice necesar pentru activitate.

 671. Totul a fost frumos dar timpul prea scurt.Cur─â╚Ťenia la ea acas─â.Mai lipsea o piscin─â.

 672. Totul a fost excelent, de la amplasament pana la conditiile de cazare.

 673. Micul dejun superb,locatia superba,gazda ospitaliera

 674. Gazda a fost super primitoare si comunicativa, in comparatie cu alte gazde la care am stat si in anii trecuti. In fiecare an o săptămână o rezerv penteu salina si cu siguranta voi avea grija sa imi pastrez din timp cazare aici. Nu am nici un repros, totul a fost cum imi doresc. Poate putin micul dejun mai bogat sau diversificat de la o zi la alta.

 675. Totul . Cur─â╚Ťenie impecabil─â,mobilier nou, amplasarea l├óng─â un izvor. Micul dejun bogat se serveste intr-o cl─âdire luminoas─â. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita,15 minute de mers lejer pana la salina si strand.Domnul Zoltan atent la turi╚Öti, mereu bine dispus.Tot dumnealui ne-a ├«ndrumat foarte bine spre restaurante cu m├óncare excelent─â.

 676. Nu a existat mic dejun . O locatie pentru tranzit nu pentru un sejur . Spatiul din camera si din curte extrem de mic .

 677. The place was clean. The kitchen was well equipped.

 678. – one of the best price value ratio – comfy beds – nice hosts – quiet little side street Stayed in the house with multiple rooms. The bath is on the corridor (just 4-5 steps away) , but itÔÇÖs a personal one and can be used only by the room, so not a big problem.

 679. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 680. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 681. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 682. Loca╚Ťia, atmosfera, discre╚Ťia ╚Öi amabilitatea proprietarei.

 683. O loca╚Ťie perfecta cu tot ce e necesar pana la mici detalii. Gazdele foarte amabile ╚Öi grijulii. O priveli╚Öte extraordinara ╚Öi c├ót am stat nu a contenit sa c├ónte pasarele! Am avut senza╚Ťia ca tr─âiesc in p─âdure, dar cu confortul de ora╚Ö! Am fost cu doi copiii care ╚Öi ei s-a sim╚Ťit bine fiindc─â ╚Öi la acest capitol a fost totul g├óndit. Fiind dotat un col╚Ť cu leag─âne, balansoar, trambulina, topogane ╚Öi nisipiera cu juc─ârii. Terenul e pavat cu ├«nveli╚Ö prevazut pentru terenuri de joaca!

 684. Totul a fost extraordinar: curatenie, pozitia fata de salina, foarte bine dotate camerele si buc─ât─âria, g├óndite astfel ├«nc├ót s─â nu ├«╚Ťi lipseasc─â nimic. Locul de joaca pentru copii este binevenit. Nu e foarte mare dar pentru un copil de 3 ani a fost suficient. Ca si recomandare pentru proprietarii pensiunii: la sejururi mai mari de 3 zile este binevenita o cur─â╚Ťenie intermediar─â in camere (dat cu aspiratorul si cu mopul) avand in vedere ca accesul ├«n camere se face direct din curte si oric├ót de mult am incercat sa protej─âm tot s-a f─âcut praf in camera. Dar ╚Öi cu asta, tot nota 10 ramane.

 685. Apartament curat, aerisit, primitor ­čÖé ne-am sim╚Ťit foarte bine. Se afla intr-o zona lini╚Ötita cu o priveli╚Öte frumoasa. Gazdele au fost primitoare.

 686. O locatie superba, in apartament este totul de ce e nevoie, gazda foarte primitoare. Am avut parte de o odihna foarte linistita si placuta.

 687. Oarecum departe de salina ╚Öi centru, dar super curat, lini╚Öte, gazde primitoare, cred ca facilit─â╚Ťile sunt in primul an de exploatare, recomand…

 688. Curat, cu tot ce ai nevoie, gazda foarte amabila.

 689. Curtea este foarte frumoas─â. Pensiunea este situat─â la 2-3 min de strand si salina. Gazdele primitoare si discrete.

 690. Locatie buna, liniste, curatenie, gazde deosebit de ospitaliere.

 691. Ospitalitatea gazdelor, loca╚Ťia- foarte aproape de salina si de restaurante, camere curate, posibilitatea de a preg─âti m├óncarea ├«n buc─ât─âria complet utilata , mobilier nou.

 692. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, aproape de salina si de magazinele din jur. Gazda a fost f amabila si ne-a asigurat toate conditiile cerute. Camera era dotata peste asteptarile noastre. The pension is situated in a quiet area, close to the salt mine and shopping stores. The host was very nice and offered us all the needed conditions. The room was equipped beyond our expectations.

 693. Loca╚Ťia ├«n apropierea salinei, mobilierul nou, cur─â╚Ťenie ╚Öi amabilitatea gazdelor. Locuri de servit masa ├«n apropiere, precum ╚Öi posibilitatea de a g─âti ├«n buc─ât─âria complet utilat─â a camerei

 694. Gazda e f primitoare, in ograda aveti teren de joaca ptr copii, parcare, foisor, loc ptr gratar, Magazin alimentar la 50m, vizavi pizzerie (e gustoasa pizza). Liniste, te poti odihni f bine. Camerele curate si dotate.

 695. St─âp├ónul foarte amabil ╚Öi mereu avea grij─â s─â nu ne lipseasc─â ceva, ne-a sunat ╚Öi s-a interesat de noi, ne-a explicat cum s─â ajungem. ├Äi mul╚Ťumim. Curat─â ╚Öi ├«ngrijit─â pensiunea.

 696. Ne-a pl─âcut c─â am fost ├«nt├ómpina╚Ťi de gazd─â ╚Öi am avut totul la dispozi╚Ťie a╚Öa cum a fost descris! Mul╚Ťumim

 697. Sejurul a inclus doar cazare,cu posibilitatea de a pregati in camera micul dejun.

 698. Gazdele la superlativ, locatia superba, dotarile camerei foarte bune, bucataria este un plus mai ales pentru familii. Pe scurt….bun gust si ospitalitate.

 699. Locatia aproape de centre dar totusi linistita, autenticitatea spatiului, ambientului si zonei, curatenia impecabila, amabilitatea si disponibilitatea gazdelor.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled